Kanel maskerar för vackert hår


Folkmetoder blir allt populärare för hudvård, krullar. Från de vanliga produkterna kan du skapa effektiva blandningar hemma, som har en föryngrande och helande effekt. Kanel hårmaskar återställer skadad strandstruktur, gör dem starka och glänsande, de används ofta för säker förtydligande.

Fördelarna med kanelhår

Effektivitet på grund av den viktigaste ingrediensens unika sammansättning. De fördelaktiga egenskaperna hos mark kanelbark används i matlagning, traditionell medicin och kosmetologi. Hemma, skapa medel till behandlings- och lätta trådar, produkten har många positiva recensioner.

 • Tanniner penetrerar djupt i epidermis, starta processen med regenerering i skadade vävnader, aktivera ämnesomsättningen. Kanel är ofta vald för att förbereda regenererande masker, eftersom det förbättrar blodcirkulationen, stärker folliklarna och normaliserar arbetet med talgkörtlar och svettkört.
 • Eugenol är ett naturligt antiseptiskt medel. Hjälper till att bli av med dermatologiska sjukdomar i hårbotten, mjäll, klåda, accelererar processen för regenerering. Efter eliminering av infektiösa patologier reduceras sannolikheten för tidig skallighet.
 • Kanelaldehyd. Tack vare denna komponent används kanel för säker förtydligande.
 • Eteriska oljor. De behåller fukt i håret, närmar sig strängarna och huden väl och stärker folliklarna. Med regelbunden användning av hemmamaskar blir locket elastiskt och elastiskt, håret blir volym.

Sammansättningen av kanelpulver, många vitaminer, mineraler - dessa element bidrar till att påskynda tillväxten, förhindra förlust och ökad bräcklighet. Antioxidanter har antimykotiska effekter, eliminerar inflammation och patogener på huvudets hud och effektivt bekämpar olika typer av seborré.

Kanel är en brinnande produkt som kan orsaka allvarliga allergiska reaktioner hos tjejer med särskilt känslig hud. I förväg är det nödvändigt att göra ett känslighetsprov. Torka ut en liten mängd pulver med vatten, applicera blandningen på handleden eller armbågen. Om det inte uppstår några negativa reaktioner efter 5-7 minuter kan du använda den för att skapa masker hemma. Den starka lukten av krossad kanelbark kan framkalla ett hopp i blodtrycket, så patienter med högt blodtryck är inte lämpliga.

Funktioner och regler för användningen av kanelmasker

Hemma, applicera kanelolja för att massera huvudets hud, för att förbättra spetsens tillstånd. Med ett doftande pulver gör återställande masker för att ljusna och stärka strängarna.

För massage behöver du lägga till 2-3 droppar kaneleter-extrakt i 15 ml olivolja, havtorn, ricinolja - i ren form är det omöjligt att använda en aromatisk produkt. Applicera blandningen på basalområdet, gnid försiktigt verktyget i huden med fingertopparna i en kvart i timmen. Tvätta håret på vanligt sätt, låt krullarna torka naturligt. För att återställa strukturen av trådarna, för att stärka folliklarna, kommer det att ta 6-8 sessioner, förfarandet bör utföras var 2-3 dagar.

Regler för användning av hårmaskor:

 • Spice kan inte användas i sin rena form, kan torka ut och bränna huden, prova utseende av klåda, brinna.
 • Läknings- och lätta masker ska endast appliceras för att torka och rengöra håret. Det är bättre att värma upp massan lite i förväg.
 • Blandningen måste först gnidas in i huden och sprida sig jämnt över hela längden på locken.
 • För att förbättra den terapeutiska effekten av huvudet att värma.
 • Håll den angivna tiden, om du inte följer denna regel blir strängarna ljusare.

För att håret snabbt ska få glans, tjocklek och volym ska verktyget användas regelbundet, minst två gånger i veckan i en månad. Om det uppstår obehag under proceduren måste massan tvättas bort.

Masker baserade på kanelpulver och honung

Honung och kanel - en bra kombination med vilken du kan göra en säker förtydligande, ge krullarna en intressant nyans, undvik alopeci. Enligt flickornas recensioner hålls resultatet länge, strängarna lyser, de är lättare att lägga, om du håller sessionerna regelbundet kommer gråa hår också att krypa in.

 • Receptmask med citron. Lös i 125 ml varmt vatten 125 ml honung, tillsätt 40 g krydda, 220 ml balsam, 15 ml citronsaft. Applicera blandningen jämnt, sätt på en polyetenlock, tvätta av på en timme.
 • Kombinationen av kanel och honung gör att du kan bli av med mjäll, seborré. Häll i 5 ml hackad nässla i 100 ml kokande vatten på en kvarts timme. I infusionen tillsätt 15 ml biodlingsprodukt, 10 ml havtornsolja, 10 g kryddor. Om strängarna är oljiga kan du ange 3 droppar essentiellt te-träxtrakt. Massage blandningen gnugga in i huden, sprid över alla locken. Varaktighet - 40-50 minuter.
 • Hårmasker mot skallighet. Blanda 15 g honung, kokosnötolja och pulver, värm upp på ångbadet till en jämn konsistens. Tillsätt 3 droppar essentiellt extrakt av kanel, 1 ampull av flytande vitamin E. I en varm form, applicera på lockar, värm huvudet, tvätta av efter 35 minuter. Fler recept baserade på kokosolja i den här artikeln.
 • Mot ökat fettinnehåll. I en glasskål, slå 2 vaktelägger, tillsätt 5 g kryddor, 15 ml varm honung, 7 droppar jojobaolja eller teträ. Håll i en halvtimma, tvätta på vanligt sätt.

Granska bästa recepten

Kanel är ett bra verktyg för att påskynda hårväxten, närma strängarna och stärka rötterna. Med regelbunden användning hemma kan du snabbt läka även mycket skadat hår.

 1. Hemmagjord mask för snabb återhämtning och tillväxt. Blanda 35 ml fet gräddfil med 15 g pulver, värm lite i ett vattenbad till en temperatur på 36-37 grader, tillsätt ett slagen ägg. Sprid över hela längden, wrap huvudet, ta bort efter 45-50 minuter med vanligt sätt.
 2. Receptet på återställningsmasken. Döda 1 mogen banan i en mixer, tillsätt 45 ml kokosnötolja, 5 g kanelpulver till puré. Gnid blandningen i rotområdet, smör krullarna, lämna i 35 minuter. Tvätta håret på vanligt sätt, låt det torka naturligt.
 3. Om strängarna är stygga, förvirrade, de är svåra att lägga, då kommer en enkel åtgärd att hjälpa. Blanda 10 g smaksatt krydda, gelatin, kokosnötolja och vanlig balsam, tillsätt 20 ml vatten, 2 vakteläggor. Blandningen ska appliceras på locken, avgår 2 cm från rötterna, håll i 40-45 minuter. Denna mask ger hår glans, skyddar dem mot negativa effekter av yttre faktorer.

Det finns många positiva recensioner om masker - tjejer som förberedelsens enkelhet, tillgång till ingredienser, snabbt och märkbart resultat. Därför delar kvinnor på hemmet hemligheter om recept och användarvänlighet hemma.

"Efter den misslyckade användningen av egyptisk henna förvärvade mina strängar en oförståelig lila nyans och började leta efter ett effektivt men säkert sätt att lätta håret. Jag läste mycket recensioner, förberedde en mask med tillsats av honung, balm. Jag höll massan i mer än en timme, i början infertiliteten starkt, men då uppstod trevlig värme, tvättades av med bara varmt vatten utan schampo. Resultatet är att krullarna har blivit 1, 5 toner lättare, mycket mjuka, släta, håret har fått en otrolig mängd. "

"I naturen har mina ljussträngar en inte mycket ljus nyans, så jag använder regelbundet lättnadsmaskar hemma. Den mest favorit är baserad på kanelpulver och honung. Det låter dig ge en vacker och ljus färg, hjälpte mig att bli av med mjäll. Och på våren använder jag denna massa för att stärka och återställa. "

Nina, Nizhny Novgorod.

"Jag är skeptisk till olika folkmedicin, jag valde alltid professionella produkter för hårvård. Men på något sätt för företaget med en vän bestämde sig för att sätta en mask av kanel, honung och kefir, tyckte jag om resultatet efter den första sessionen. Före proceduren var mina krullar i en bedrövlig situation efter en perm, växte dåligt. Men efter en månad blev allting mycket bättre - processen att falla ut helt stoppade, rötterna förstärktes markant, tillväxten accelererades. "

"Jag älskar krydda mycket, jag lägger det hela tiden till drycker och desserter. Och nyligen lärde jag mig att pulvret kan användas i hemmet kosmetologi. En vän rekommenderade ett recept på gelatin, jag blev förvånad över resultatet. Mitt styggt hår blev jämn, lysande, inte längre förvirrad, kammade det - ett nöje. Doftande krydda gav en ljus rödaktig nyans, men jag gillar den. "

Ofta hemma kanel används för hårväxt, förstärkning av rötterna, lättnad, eliminering av dermatologiska problem, förhindrande av tidig baldhet. Enkla masker gör att du snabbt kan uppnå bra resultat - strängarna ser mycket bättre ut, torrhet och mjäll försvinna, krullar blir en vacker nyans.

Hemmagjorda masker för att lätta mörkt hår med kefir, citron, honung och kanel

Det har länge visat sig att hårfärg inte är en indikator på intelligens, och en kvinnas önskan om att bli blondin indikerar inte alls hennes mentala retardation. Mest sannolikt är viljan att förändra bilden associerad med behovet av att få åtminstone viss variation i livet. En förändring av hårfärg med hemmagjorda masker för att bli lättare för detta passar perfekt. Inte en gång påminna om att män föredrar blonda skönheter. Därför beväpnad med kefir, citron, honung, kanel och andra hushållsredienser, fortsätter vi processen för att förtydliga mörka strängar. Hur man gör hemlagade masker för att lätta mörkt hår med kefir, honung, citron, kanel och andra ingredienser beskrivs i detalj i den här artikeln.

Mask med kanel för att lätta håret hemma

Det bör noteras att alla verktyg som används hemma - citron, honung, kanel, kamille - inte bara är säkra, men också mycket användbara. De lyser dock inte krullarna inte radikalt, men endast för två eller tre toner (detta beror på den ursprungliga nyansen och på hårets struktur, så att effekten för varje kvinna kan manifesteras annorlunda). Därför rekommenderar experter att använda alla dessa recept endast för kvinnor med blond eller till och med lite lättare trådar. För unga damer med mörkt hår passar andra medel.

Så, vilken effekt gör en kanelmask för att lätta håret? Det hjälper till att ge dem en vacker nyans, gör krullarna glänsande och voluminösa. Dessutom hjälper masken att tvätta rester av kemisk färg, om dina lock har redan målats. Detta recept kommer att kräva tålamod, eftersom kompositionen appliceras under en lång tid.

För att masken ska kunna ge önskad effekt är det bättre att köpa inte markerad kanel, men en helhet (det vill säga pinnar). En kaffekvarn hjälper till att klara det hemma. Stavarna innehåller mer eteriska oljor, så effekten blir mer uttalad (och lukten är bara fantastisk). Kanel används inte av sig själv, så honung, som också lyser håret, kommer att bli en underbar partner för det. Självklart måste hon bara ta en flytande konsistens.

 1. 3-4 matskedar med mark kanel måste ta samma flytande honung. Allt detta är grundligt blandat.
 2. Kompositionen appliceras på viktigt (men något torkat) hår, och du måste suga varje krull. Om masken kommer i hårbotten kommer en lätt brännande känsla att inträffa - en normal reaktion, och förresten är den baserad på hårväxtmedels verkan (eftersom det innebär en förbättring av blodtillförseln till hud och hårsäckar). Men för att lyfta fram strängarna är denna effekt fortfarande inte nödvändig.
 3. När du applicerar hela blandningen måste du täcka huvudet med en plastlock eller film och lämna masken i 4 timmar.
 4. Därefter tvättas kompositionen noggrant, så att kanelkornen inte fastnar i håret. Om några korn kvarstår, då när krullarna är torra kan de kammade med en tjock massageborste.

Honungsmask för att lätta håret

Honung är en produkt med unik läkningskraft. Det närmar våra krullar, gör dem mer voluminösa, mjuka och glänsande. Mask av honung för lätta hår gör det inte bara möjligt för dig att få en vacker nyans men också användbar för hår. Det kräver emellertid också tålamod.

Honung för hemlagade masker behöver bara naturlig, och samtidigt ganska flytande. För att förbättra konsistensen är det nödvändigt att värma upp det lite innan du använder det eller tillsätt en liten mängd uppvärmt (men inte varmt) vatten till det. Värm honung i mikrovågsugn kan inte vara, för att det kommer att beröva sina användbara egenskaper.

Från populära recept kan identifieras:

 • Klassisk mask med honung. 1 matsked flytande honung är upplöst i en liten mängd varmt vatten.
 • Honungsmask med kanel. 1 matsked flytande honung blandas med 1 matsked vanlig balsam och 2 matskedar kanelpulver.

De utförs på samma sätt:

 1. Kompositionerna appliceras längs hela längden av strängarna, så att vardera är väl genomvattnad.
 2. Därefter måste du täcka huvudet med plastfolie och du ska lägga ihop en handduk ovanpå så att honungen inte rinner. Denna mask ska hållas på håret i 10 timmar, så det är bäst att göra det på natten.
 3. På morgonen ska du tvätta håret med schampo, och för att åtgärda effekten, skölja locken med vatten och citronsaft.

Mask med citron för lättare hår

Citron är en frukt som används allmänt i kosmetologi på grund av dess unika egenskaper. Dess sura smak beror på dess sammansättning, vilket ger den sin helande egenskaper. Masker med citron för lätta hår ger en underbar effekt. Förutom frukt kan de innehålla honung eller kanel. Men de är inte lämpliga för alla. Det är bäst att använda sina ägare oljigt hår. Tillsammans torkar citronsaften hårbotten och håret. Så för dem som har torr derma rekommenderas inte citron att använda.

Det är inte nödvändigt att förbereda en klassisk mask. Kläm bara citronsaften i vattnet för att skölja trådarna efter tvätt. Andelen kommer att vara som följer - saften av en citron per halv liter vatten. Citronsyra verkar på pigmentet i håret. Det förstör det, och krullarna blir ljusare. Det gör förresten att bli av med det färgade hårets karaktärsdragande egenskaper. Du kan upprepa proceduren regelbundet - varje gång efter tvätt.

Kefir mask för att lätta håret hemma

Kefir är känt för sina mirakulösa egenskaper, som används allmänt i kosmetologi. Det innehåller också syror som tvättar ut pigmentet - men inte så mycket, att krullarna blir ljusare än bara ett par toner. Kefir masken för lätta hår är en klassiker av genren, och finns i olika versioner. Även om i någon av dem förfarandet hemma blir ganska tidskrävande.

 1. I den traditionella versionen av receptet på en halv kopp bra kefir måste du ta 1 ägg, 2 matskedar vodka (eller bättre brandy).
 2. Sedan till denna blandning kan du lägga till lite citronsaft och vanlig schampo - för att underlätta appliceringen.
 3. Denna blandning appliceras över hela hårets längd, täcker huvudet med polyeten och lämnar i flera timmar, och ännu bättre - på natten.
 4. På morgonen behöver allt detta tvättas, inte glömma att använda inte bara schampo utan även balsam.

För oljigt hår blandas kefir med senapspulver och torrt hår - med äggulor. Det finns också recept med tillsats av farmaceutisk kamille - det ger själv en ljuseffekt. Men under alla omständigheter appliceras masken länge. Men effekten av det kommer att vara ganska ihållande. Kefir innehåller mycket protein och användbara makro- och mikronäringsämnen, så det är bra för hud och hår.

Masker för att lätta mörkt hår

För mörkt hår är metoder som kamille eller honungsmaskar inte lämpliga. Många tror att du kan lysa dem hemma med väteperoxid eller glycerin. Emellertid är dessa föreningar inte det bästa sättet att påverka strängarnas tillstånd, vilket gör dem torra och spröda. Masker för att lätta mörkt hår kan göras på grundval av andra produkter. Till exempel, genom att använda vit henna.

Trots namnet är det fortfarande en syntetisk produkt. Det ska inte förväxlas med färglös henna. Detta är en konstgjord brightener, som också innehåller väteperoxid, men samtidigt växtbaserade kosttillskott som kompenserar för sina handlingar. Vit henna rekommenderas att spädas med kefir, och inte vatten, för att mildra effekten av ljuskomponenten.

Också för mörkt hår gör masker baserade på grönt te, kamomill, färglös henna och vodka. Detta recept tillåter inte heller en radikal förtydligande. Så om målet är en radikal färgförändring kan det vara bättre att välja en färg på en naturlig basis.

Många kvinnor drömmer om en vacker gyllene nyans av lockar. Och för detta är det inte nödvändigt att köpa syntetisk färg, som bara förstöra håret och hårbotten. Hemmagjorda masker för lätta hår kan inte vara mindre effektiva. Och för deras förberedelse kan du bara använda naturliga ingredienser, vilket säkert kan hittas i alla hem.

Masker för att lätta håret hemma

Varje kvinna bestämmer sig förr eller senare för att drastiskt förändra sitt utseende. Oftast gäller detta för hår - nya hårklippningar är gjorda, strängarna är målade i en annan färg, krökt eller rakt. Många tjejer lockas av förtydligandet, men de tvivlar på sin harmlöshet på grund av närvaron av kemikalier och den nödvändiga användningsfrekvensen. Detta problem löses genom att lätta hårmaskor, som är lätta att förbereda hemma.

Låt oss ta reda på hur man självständigt gör håret ljusare med 1-2 toner med hjälp av tillgängliga verktyg, vilka produkter som används för detta samt populära recept för lätta masker.

Regler för användning av ljussmaskar

Damerna går i stora längder och vill uppnå vackra ljussträngar. Vissa kvinnor går till frisörsalonger, spenderar stora summor pengar på rutiner, andra tar risk att klara sig med väteperoxid. Som ett resultat av sådana manipuleringar blir håret snabbt torrt, skört och efter ett tag börjar det bli gult för att skaffa en ful skugga.

Hur gör du håret 2-3 toner lättare hemma med hjälp av handgjorda masker utan att skada dem? För att förfarandet ska vara säkert och effektivt för strängarna måste ett antal regler följas.

 1. Om strängarna är livlösa, spröda, se dåliga ut, ha en ohälsosam struktur, måste du först genomgå en återhämtning. För att göra detta måste du bestämma din hårtyp, välja rätt schampo, balsam, göra närande masker, och först efter ljusare.
 2. Ägare av mörkt hår bör förstå att använda naturliga komponenter inte kan uppnå perfekt belysning, men du kan göra strängar ljusare bara en eller två nyanser. Om du behöver ett mer uttalat resultat - inga kemikalier kan inte göra.
 3. För att inte riskera hela frisyren kan du göra ett enkelt experiment - ta en av de nedre strängarna och applicera den valda masken på den. Resultatet visar hur tonen ändras.
 4. Skydda blekt hår från negativ påverkan - var noga med att ha på sig en hatt under den kalla årstiden och en hatt på sommaren, torka inte med varm luft från en hårtork.

En hemlagad hårljusmask är i allmänhet en säker procedur, men du borde inte göra det mer än 2-3 gånger i rad under en kort tid - du måste få möjlighet att återhämta sig.

Vilka produkter används i masker för att lätta håret

Folkmekanismer inkluderar användningen av helt vanliga naturliga ingredienser som finns i varje värdinnas hus. De aktiva ämnena som finns i dem reagerar med hårpigmenten, vilka är ansvariga för mättnaden av deras färg. Phaeomelanin och eumelanin, det vill säga gulröda och brun-svarta pigment, förlorar sin färg. Som ett resultat får tjejer med ljusbruna strängare en ljusare nyans och brunetter förlorar en eller två toner.

Hemmagjorda lätta hårmaskor tillverkas vanligtvis av följande produkter:

De är lätta att köpa, de är billiga. Men var medveten om att de fortfarande är ganska aktiva och vissa kan orsaka allergiska reaktioner eller hudirritation. Men i allmänhet är lätta hårmaskor som är förberedda hemma ett bra sätt att göra trådarna lite ljusare, utan att tillgripa en frisörs service och användningen av väteperoxid.

Brightening hårmaskor

Lättnadsproceduren skiljer sig inte mycket från reglerna för användning av konventionella närande masker - vi minns dem.

 1. För att eliminera det beroendeframkallande håret på ingredienserna, bör du regelbundet ändra dem.
 2. Skär tipsen regelbundet så att alla spårämnen kommer in i den friska delen av håret.
 3. Om du vill uppnå maximal effekt, bör en blandare användas vid framställning av föreningen. Komponenter som krossas till en homogen vassle tränger lätt igenom hårstrukturen.
 4. För att få ett mer effektivt resultat, applicera produkten på nyligen tvättat, något torkat hår - så att deras struktur kommer att vara fri från förorening och vatten, så det bättre absorberar de användbara komponenterna i masken.
 5. I genomsnitt erhålls en bra effekt genom att hålla masken i 40-45 minuter. Men för att lätta håret behöver du en längre exponering för naturliga ingredienser. För en bra effekt, lägg på en påse och en varm hatt på huvudet eller applicera produkten med en handduk. Du kan dessutom lägga upp en kort stund för att rikta en varm luft från en hårtork för att värma upp allt. Efter 30-40 minuter öppnas hårvågorna och handduksväskan kan tas bort. Men för att lätta masken avlägsnas inte, men fortsätter att hålla på huvudet några timmar, vanligtvis 4-5.
 6. Tvätta av produkten med varmt vatten utan att använda schampo, eftersom det tar bort alla användbara spårämnen från masken från hårstrukturen. Eller använd naturligt sulfatfritt schampo. Det är tillrådligt att skölja trådarna med örtte.

Brightening mask med citron

En grundläggande ljusmask med citron applicerar helt enkelt sin juice till håret. Du kan spädas med hälften med vatten om du inte sätter upp ett mål att få en stark effekt.

Denna metod är inte lämplig för ägare av torrt hår, eftersom citronsyra kommer att förstöra dem. För att neutralisera torkningseffekten kan saften utspädas med hälften med vilken basolja som helst - olivolja är utmärkt för detta ändamål.

Ljusmask med citron och honung

Förbättra ljusningseffekten av citron kan vara honung. Dessutom kommer denna komposition att ge strängarna extra glans, volym. För att minska torkningseffekten av de aktiva ingredienserna, tillsätt någon basolja till masken - oliv, burdock, castor eller annat.

 • juice av en citron
 • 2 matskedar flytande honung;
 • samma mängd basolja.

Blanda ingredienserna noggrant för att få en likformig komposition. Applicera blandningen i håret, sätt det på vanligt sätt, efter 30-40 minuter avlägsna det du täckte huvudet med och fortsätt att hålla kompositionen i ytterligare 3-4 timmar och skölj sedan.

Brightening Mask med kamille

Kamille innehåller mycket mindre aktiva lätta medel, så det är ineffektivt för mörkhåriga unga damer och kan bara ge nyans. Ljusbruna trådar, kamille gör det lättare med 1-2 toner.

Maskens sammansättning innehåller bara vatten och torra blommor av växten. Koka ett glas vätska, tillsätt två matskedar kamille till den, lägg det i ett vattenbad. Efter 10-15 minuter avlägsnas avkoket från värmen, låt det svalna till rumstemperatur och applicera på rent hår. Håll kompositionen på huvudet behöver några timmar.

Brightening mask med kamomill och glycerin

Följande komposition kommer att lösa problemen med tjejer med torrt hår som vill lätta dem på ett säkert sätt för att undvika bräcklighet. Glycerin skapar en osynlig film på håret, vilket kommer att hålla användbara mikronäringsämnen i masken i dem, göra dem mjukare och mer glänsande.

 • två matskedar av torkade kamomillblommor;
 • ett glas vatten;
 • 50 ml mat glycerin.

I kokande vatten tillsättes två matskedar torkad kamomill och lämnas för att infusera tills det kyls. Stam det resulterande avkoket, tillsätt glycerin, blanda, applicera på hår, täcka det med polyeten och något varmt. Efter fyrtio minuter, ta bort allt från huvudet, men tvätta inte av kompositionen några timmar.

Brightening hår med kamille och citron

Stärka effekten av förtydligande kommer att hjälpa följande sammansättning:

 • juice av en citron
 • två matskedar av farmaceutisk kamille;
 • ett glas vatten;
 • 1-2 Art. l. någon basolja.

Koka gräset med kokande vatten, låt det brygga, spänna, tillsätt citronsaft och olja. Applicera kompositionen på ditt hår, täck huvudet med en trasa, en handduk eller en hatt. Håll i 40 minuter så att skalorna öppnas och ta bort vad som är täckt på huvudet, men torka av masken först efter några timmar. Kamille och citron förbättrar ömsesidig ljuseffekt, och olja - oliv, kardborre, ricinus - alla grundläggande, kommer inte att låta håret torka ut, ger dem sken, volym.

Ljusmask med honung

Honungen själv har en ljuseffekt på håret, näring den, så att du inte kan blanda den med andra komponenter. Om det inte är flytande, smälta det i ett vattenbad. Använd sedan bara honung på trådarna, täck dem med matfilm eller en papperspåse, och på toppen med något varmt.

Håll det på huvudet i minst en timme. Ju längre effekten av honung på håret desto starkare effekt. Därför kan du lämna masken på natten. Skölj sedan med sulfatfritt vatten eller schampo. Det är lämpligt att skölja strängarna med kamilledekokning. Med hjälp av en ljusmask av honung får du inte bara den önskade effekten, men också otroligt silkeslen, jämn hår.

Ljussmask med kefir

Den höga koncentrationen av syror i kefir gör att du kan bli av med färgrester och lätta håret, liksom fukta dem och mätta dem med spårämnen. För en ljussmask kan du bara använda en kefir, påföra den på en uppvärmd form på trådarna och hålla så länge som möjligt - minst tre timmar, och det är bättre att lämna över natten. Eller förbättra dess komposition med ytterligare ingredienser, till exempel, honung, kefir, citronsaft, kanel.

foto före och efter

Kompositionen kan vara enligt följande:

 • en halv kopp något uppvärmd kefir;
 • juice från halv citron eller 2 tsk. kanelpulver eller 2 msk. l. flytande honung;
 • två äggulor eller 1-2 matskedar av någon basolja för att fuktas.

Blanda ingredienser tills det är slät. Applicera på håret längs hela längden, täck huvudet med en säck och en handduk. Håll i en halvtimme, och sedan kan du avlägsna vad som läggs upp på toppen, men för effekten av förtydligande är det nödvändigt att tvätta av kompositionen först efter några timmar. För att bli av med den karaktäristiska sura lukten av kefir på håret, inkludera 2-3 droppar av din favoritolja i masken. Och istället för kefir kan du använda hemlagad majonnäs eller gräddfil.

Kanel Brightening Mask

Kanel är ett bra näringsämne för hår, eftersom det innehåller många vitaminer och spårämnen. Men det här kryddan lyser fortfarande bra.

Ingredienser för axel längd hår:

 • tre fulla matskedar kanel;
 • 2 msk. l. flytande honung.

foto före och efter

Kanel har en torkningseffekt, så du kan lägga till lite olivolja eller din favoritbalsam till masken. För fet hår är detta inte nödvändigt.

Efter blandning bör alla ingredienser få en krämig massa som borde appliceras på strängarna, undviker kontakt med rötterna och hårbotten, eftersom kanel kan orsaka bränning. Skydda med en påse och något varmt i 30-40 minuter så att hårvågorna öppnas, men du måste tvätta av kompositionen först efter 3-5 timmar. Ljusmaskan med kanel och honung kommer att göra håret inte bara ljusare för ett par toner, men också silkeslen och blank.

Hjälp håret efter lätta

Lightening, även med naturliga produkter hemma, är fortfarande ett aggressivt förfarande för hår. Därför, efter det måste strängarna vara lugna, mätta med vitaminer och återfuktas.

För att göra det, kan du använda din favoritbalsam, sköljning av örtavkänning, näringskrävande hårmaskor efter lättnad. Alla dessa manipuleringar är lätta att genomföra oberoende, utan hjälp av specialister.

Ljussmaskar är, trots sin enkelhet, ett bra budgetmedel för att göra håret ljusare, ge dem en nyans, samtidigt som de inte tillgriper väteperoxid och andra kemiska reagenser. De är mer noga missfärgade strängar, utan att orsaka dem mycket skada. Men för att inte få en oväntad effekt, borde du fortfarande inte glömma att först kontrollera effekten av kompositionen på en liten del av håret, och först då använda den.

Granskning av de bästa recepten för kanelhårsmaskar

Artikelns innehåll:

 1. Fördelarna
 2. Hur man använder
 3. Regler för ansökan
  • För tillväxt
  • Att ljusna
  • näringsämnen


Kanel är en utsökt krydda som är bekant för många. Det är uppskattat för sin lätta och omslutande doft. Kanel tillsätts ofta till en mängd olika desserter och bakverk, medan den inte bara används i matlagning utan även i parfymeri och i kosmetologi. Tack vare användningen av kanel görs effektiv restaurering och förtydligande av hår i flera toner.

Fördelarna med kanelhår

Denna krydda har blivit känd över hela världen på grund av dess helande egenskaper. Huvuddelen med kanel är att den innehåller unika polyfenoler. Det är genom effekterna av dessa substanser att blodsockernivån minskar, så kanel blir ovärderlig i kosten för personer som lider av diabetes.

Men trots att kanel används i stor utsträckning inom medicin och kosmetologi, får vi inte glömma att det är en naturlig och starkt koncentrerad produkt. Det är därför som det är strängt förbjudet att använda denna krydda i stora mängder. Därför är det nödvändigt att följa den föreskrivna dosen under masframställningen.

Kanel innehåller en stor mängd goda vitaminer (E, A), antioxidanter och mineraler. Därför rekommenderas att använda den för att återställa och främja hårhälsan. Tack vare den regelbundna användningen av kanelmasker förbättras strukturen hos strängarna, de blir mjuka och silkeslen och snabbt återvänder sin naturliga glansiga glans. Det är användbart att lägga kefir, ägg, eteriska oljor, honung, etc. till sådana reduktionsmedel. Kanel bidrar också till att accelerera hårväxten.

Under förutsättning att detta kryddor används regelbundet, ökar antalet hårväxt, volym, skönhet och hälsoavkastning. Kanel har en annan positiv kvalitet - om det appliceras korrekt och regelbundet kan du tända håret med några få toner.

Hur man använder kanel för hårvård?

För att återställa och vitalisera håret kan du använda brunt kanelpulver eller eterisk olja. Det är bäst att stoppa valet på oljan, eftersom det kan användas under huvudets hudmassage, vilket ger en stimulerande effekt på hårsäckens tillväxt. Användningen av produkten i sin rena form rekommenderas dock inte, eftersom det finns risk för skada på huden.

Kanelolja kan odlas med någon form av grönsak. Till exempel oliv, burdock eller castor i förhållandet 2 droppar kanelolja till 1 msk. l. bas. För att utföra massage kan du använda fingrarna eller en mjuk hårborste. Denna procedur är mycket användbar, speciellt om olja appliceras på ändarna av trådarna, vilket förhindrar att de torkar ut och inte orsakar tvärsnittsproblem.

Masker med kanel: regler för tillämpning

För att masker som innehåller kanel ska gynnas av hår måste du följa följande rekommendationer:

  Det är strängt förbjudet att använda kanel i sin rena form, eftersom det kan orsaka inte bara en stark brinnande känsla, men också en bränning i hårbotten.

Applicera en mask med kanel kan bara vara på torrt och rent hår.

Först gnids kompositionen i huvudets hud och först efter det fördelas det jämnt längs hela längden av strängarna.

För att förbättra effekten av kanelmaskar, efter appliceringen, är det nödvändigt att värma håret - först krullarna är inslagna i en plastpåse eller med en plastfilm och en varm handduk läggs på toppen.

Om du håller kanelmaskerna på ditt hår längre än den inställda tiden börjar håret lysa.

 • För att få en positiv effekt är det nödvändigt att applicera sådana masker regelbundet - minst en gång var 3-4 dagar.

 • Masker med kanel för hårväxt

  För att påskynda hårväxten hemma rekommenderas det att man regelbundet applicerar följande masker med tillsättning av kanel:

   För att förbereda masken, olivolja (3 msk), kefir (3 msk), ägg (1 st), kanelpulver (1 tesked) och naturlig honung (1 tesked) tas. Alla komponenter är grundligt blandade och den resulterande massan fördelas jämnt över hela hårets längd. Efter 13-16 minuter tvättas resten av blandningen med mycket varmt vatten och schampo.

  För att förbättra näringskvaliteten hos balsam och schampo rekommenderas att tillsätta kanelolja till kompositionen före användning. Denna procedur utförs dock omedelbart innan verktyget används, eftersom det inte kan lagras under lång tid.

  Du kan använda följande verktyg - ta en spruta och samla 1 kub kanelolja, sedan tillsätts den till schampot (en portion) och alla komponenter blandas noggrant.

  En oumbärlig fördel för håret är en kombination av kanel och honung. Det är nödvändigt att ta lika stora mängder honung, kokosolja och kanel. Alla komponenter blandas och värms något. På hårmaskan appliceras endast i form av värme. Efter 12-16 minuter tvättas masken bort med varmt vatten och schampo.

  Ta naturlig honung (1 msk. L.), klyvpulver (1 tsk.) Och kanelpulver (1 tsk.). För det första upphettas honungen något i ett vattenbad, varefter alla andra komponenter tillsätts. Den resulterande kompositionen gnids direkt i hårrötterna, tvättar kvar rester av masken efter 10 minuter.

 • Kanel är mycket användbar för hår, särskilt i kombination med andra aktiva substanser. För att förbereda masken, tas flytande honung (60 g), burkolja (60 g), kanelpulver (1 tsk) och krydddjurspulver (1 tsk), jordad rödpeppar (1-2 nypa). Samtliga komponenter blandas, sedan upphettas kompositionen i ett vattenbad eller mikrovågsugn. Efter applicering av denna mask på huvudets hud kan en lätt brännande känsla uppstå, men om det är omöjligt att tolerera det, är det nödvändigt att tvätta av rester av produkten med mycket varmt vatten och schampo.

 • Efter en månad med regelbunden användning av sådana masker blir det märkbart att hårets tillstånd har förbättrats avsevärt och deras tillväxt har accelererat.

  Kanel masker för hår Brightening

  Att använda en mask med kanel hjälper till att snabbt lysa håret med flera toner. Detta krydda är ett naturligt färgämne som inte skadar håret, men hjälper samtidigt till att genomföra en hälsokurs.

  Användningen av kanel för att lätta håret har vissa nackdelar - det bör användas regelbundet, annars kommer den resulterande effekten inte att hålla länge och snart kommer strängarna att återgå till sin tidigare nyans. Om du till exempel använder kanelmasker endast 1-2 gånger kommer resultatet inte att märkas.

  För att göra en speciell ljusmask med kanel måste du ta en djup behållare, men det ska inte vara metall. Eventuellt hårbalsam (100 g) hälls och kanelpulver (2-4 msk. L.) injiceras, sedan tillsätts naturlig flytande honung (3 msk.). Alla komponenter blandas noggrant tills en massa homogen konsistens erhålls.

  Den färdiga masken appliceras på håret, men kompositionen bör inte falla på huvudets hud, för att inte få en allergisk reaktion eller svåra brännskador. Masken lämnas på håret i 4 timmar, tvättas sedan av med mycket varmt vatten och schampo.

  För att lätta håret kan du använda en annan typ av mask. I det här fallet måste du blanda kanelpulver (4 tsk.), Alla hårbalsam (4 tsk.), Vätskebarn (80 g) och färsk citronsaft (10-12 droppar) i en icke-metallisk behållare.

  När alla komponenter är blandade bör det finnas en massa homogen konsistens som appliceras på trådarna och lämnas i 6-8 timmar (varaktigheten av maskens effekt beror direkt på vad resultatet ska vara). För starkare ljussättning av krullarna utförs denna procedur flera gånger med en paus på 3-4 dagar.

  Näringsrika hår maskerar med kanel

  För att näring och mätta håret med värdefulla ämnen rekommenderas det att använda följande masker regelbundet:

   För att förbereda kompositionen tas kanelpulver (1 tsk.), Burdockolja (1 tsk.), Ägg (1 st), Vätskebelag (2 msk. L.). Alla komponenter blandas grundligt, kompositionen värms något och appliceras på trådarna. Masken tvättas av efter 20-26 minuter. Under beredningen av en sådan komposition är det nödvändigt att se till att ägget inte kokar och masken värms upp lika. Denna mask kan orsaka en liten brännande känsla, speciellt om friskt kanel används. Det är omöjligt att tvätta kompositionen med varmt vatten, annars ägget kommer att laga mat och ta bort det från håret blir ganska problematiskt.

  Kefir (2 matskedar) blandas med olivolja (2 matskedar). Sedan införs flytande honung (1 tesked) och kanelpulver (1 tesked), ett ägg (1 st.). Alla ingredienser blandas, varefter den färdiga kompositionen appliceras på trådarna och lämnas i 14-16 minuter, tvättas sedan av med varmt vatten. Regelbunden användning av denna mask säkerställer att trådarna är mättade med nödvändig mängd användbara ämnen, och inom några minuter kommer bara ett fantastiskt resultat att märkas - krullarna blir släta och mjuka som silke. Kefir fuktar perfekt strängarna, förhindrar håravfall och sprött hår. Efter att ha använts en sådan mask, skapas en tunnaste skyddsfilm på ytan av locken, vilket minimerar de negativa effekterna av ultravioletta strålar. En sådan mask måste dock kasseras om håret nyligen har färgats, eftersom kefir kan förstöra färgpigmentet. Detta verktyg är lämpligt för naturliga belysningsträngar.

 • En näringsrik mask med en banan hjälper till att snabbt återställa försvagat och skadat hår, samtidigt som deras styrka och elasticitet ökas avsevärt. Förbereda en sådan komposition, ta bananmassa, kokosnötolja (3 msk.), Kanelpulver (1 tsk.). Alla ingredienser är väl blandade och kompositionen appliceras på trådarna. Tvätta av rester av masken om en halvtimme med varmt vatten och schampo.

 • Masker med kanel hjälper till att snabbt återställa håret, återställa dem styrka, energi, elasticitet och naturlig glans. Samtidigt har de en ljus lysande effekt med regelbunden användning och passar bäst för rättvisa tjejer.

  Lär dig att lätta håret med honung och kanel i den här videon:

  Hårmask med kanel hemma

  Om du aldrig har gjort sådana procedurer med kanel, applicera först kompositionen på armbågens böjning. Om det inte finns allergi och obehag kan det användas för att behandla hår. Kanelhårsmaskar är mycket effektiva hemma, men omhändertagande måste tas när de används.

  Fördelarna med kanelhår

  Kanel är en naturlig ingrediens som hjälper till att hantera sådana problem som:

  • Mjäll.
  • Torrt hår.
  • Håravfall
  • Långsamt växande hår.
  • Split ends.

  Kanelmaskor måste använda krossad, i pulver, med inte utgått och utan klumpar, annars kan du brinna hårbotten och håret själv. Här är de enklaste och mest effektiva recepten för hårmaskor med kanel.

  Kanelmask för sprött hår

  Maskingredienser: 15 gram kanelpulver, 50 ml senapsolja, 20 ml flytande honung. Honung blandas med kanelpulver, sedan tillsätt gradvis oljan och blanda igen. Applicera på håret från rot till spets, vi värmer huvudet med cellofan och en varm scarf, håll i 30 minuter. Denna mask hjälper perfekt till att återställa skört och svagt hår, mätta dem med användbara komponenter och stimulera tillväxten.

  Olive Oil Firming Mask

  Denna intensiva hårmask med kanel och olivolja hjälper till om håret har börjat falla ut. Ingredienser: 50 ml olivolja, 10 gram kanel, 30 ml honung, en nypa röd peppar. Alla komponenter blandas noggrant och appliceras på hårrötterna och hårbotten. Sätt sedan på ett duschlock, linda huvudet med en handduk och vänta 25 minuter. Nu kan du tvätta bort det.

  Med kefir och kanel för svagt hår

  Bland tipsen för att ta hand om tunt hår, tunna och spröda är en av de ledande platserna en enkel mask för hår med kanel och kefir. 100 mg kefir 3,2% fett värms något i en mikrovågsugn, 10 g kanelpulver tillsätts, blandas, appliceras på håret. I 30 minuter måste du ha ett uppvärmningslock, skölj håret väl med vatten och ett mildt rengöringsmedel.

  Med kefir och ägg för hårvolymen

  För att ge ditt hår en volym, kan du använda denna mask: 15 gram kanel, 10 gram krossade kryddnejlika, 100 ml kefir, 1 äggula. Blanda allt bra, applicera på håret, varma, håll i 1 timme och skölj med varmt vatten.

  För att skina hår med honung

  Effektiv mask för hår med kanel, vilket kommer att förnya strängarna och ge dem en hälsosam glans. I 50 ml flytande blomma honung lägger till 0,5 tsk kanel, 50 ml en bra hårbalsam och en matsked med tung grädde. Blanda alla ingredienser noggrant. Applicera på hår, täcka med film och handduk, lämna i 50 minuter, skölj.

  Nettle mjäll mjölk

  Det tar 0,1 liter nässlebuljong (2 matskedar nässle per kopp kokande vatten), 10 gram kanelpulver, 1 slagen ägg. Allt är grundligt blandat och appliceras på hårbotten och hårrötterna. Håll under en varm keps i 20-30 minuter, och tvätta sedan med varmt vatten. Vatten bör inte vara för varmt, annars koagulerade äggvita.

  För snabb hårväxt

  Det här är den enklaste hårmaskan med kanel, men effekten är fantastisk. I 100 ml brandy tillsätt 1 matsked honung, 0,5 tesked kanel, alla blandade och appliceras på håret. Mask i avsaknad av kontraindikationer kan utföras en gång i veckan, varaktigheten - högst 15 minuter. Dessa hårmaskor värmer hårbotten, stimulerar hårsäckarna och främjar intensiv hårväxt.

  Från splittrade ändar med ricinolja

  Håroljor blir ännu mer effektiva om du lägger till en ingrediens som kanel. Att förbereda en mask är väldigt enkel:

  1. blandar 50 ml ricinolja,
  2. 50 ml yoghurt eller gräddfil,
  3. 1 äggula och 10 gram kanel.

  Applicera blandningen på håret, försök att inte sakna en enda sträng, vi värmer huvudet, håll i 60 minuter och tvätta av. Upprepa proceduren kan vara 2 gånger i veckan.

  För lätta hårvideo

  Mask från fettigt hår med kefir

  Med mycket fet hår kan en hårmask med kanel hjälpa till, förberedelsen av vilken tar minst tid: 0,5 koppar kefir, 15 gram kanel och 1 msk schampo blandas och appliceras på håret i 30 minuter. Då kan du tvätta av masken och skölj håret med ett avkok av örter - kamille eller nässla.

  Mask för alla typer av hår med oljor

  Passar alla hårtyper. 10 gram kanelpulver ska spädas i 100 ml mjölk, 5 droppar mandel- och kokosoljor bör tillsättas och allt hår bör fuktas rikligt med den resulterande kompositionen. Dölja sedan det våta håret under duschlocket, täck toppen med en handduk och låt den stå i 40 minuter. Masken kan tvättas av med ett babybad eller babysjampo.

  Ovan var recept på hårmaskar med kanel hemma, och du använder dessa? Lämna din åsikt på forumet eller läs recensioner från andra.

  Hårmask med kanel: fördelar och egenskaper

  En av de mest populära teman bland kvinnor idag är en aromatisk mask för hår med kanel och kefir, liksom med andra användbara ingredienser. Detta kryddor används ofta i matlagning, men användningsområdet är inte begränsat till detta.

  Bilden visar ett doftande kryddigt kryddor.

  Denna krydda kan appliceras i hårvård, för att berika färdiga produkter eller för att förbereda egna händer med användning av effektiva, återställande masker. Kanel innehåller en unik skatt av näringsämnen, vitaminer och antioxidanter, både i pulver och i eterisk olja.

  Dessa komponenter kommer avsevärt att bidra till att

  • förbättra läget i hårbotten,
  • stärka och återställa krullarnas struktur;
  • kommer att ge naturlig glans
  • stimulera hårväxten.

  Användbar hårvårdsprodukt.

  Fördelarna med kanelhår

  Den hemgjorda kanelhårsmasken har en mycket positiv effekt på hårets och skalbets tillstånd.

  • Djupt fukt och näring.
  • Förhindra håravfall.
  • Eliminera tvärsnittet av ändarna.
  • Lugnar hårbotten.
  • Neutralisera mjäll.
  • Accelerera blodcirkulationen.

  Vi har fortfarande mycket att lära oss om detta krydda.

  Kanel i blandningar:

  • Accelerera hårväxten.
  • Aktiverar hårsäckar.
  • Ge dem en naturlig glans.
  • Öka elasticiteten.
  • Kommer att lägga till volym.

  Det höga innehållet av antioxidanter i detta doftande krydda skyddar locken från de negativa effekterna av yttre faktorer (UV, stress, låga temperaturer etc.). En trevlig kryddig smak lämnar efter procedurerna, bara positiva känslor.

  Var uppmärksam! Kanelmasker är mycket användbara och rekommenderas för svagt, tunt och sprött hår. De måste göras var fjärde dag i en och en halv månad. Procedurernas systematiska karaktär påverkar effektiviteten av slutresultatet.

  Regler för ansökan

  • Innan du går vidare till masken är det absolut nödvändigt att göra ett test för bärbarhet, för det här måste du lägga en liten mängd av den färdiga blandningen på insidan av armbågen eller handleden. Om du upplever en obehaglig känsla i form av en brännande känsla, tvätta av masken med vatten och använd inte längre.
  • Kanel kombineras mycket effektivt med honung och eteriska oljor. Varje hårblandning, du måste applicera varm, det ökar effekten av proceduren.
  • Låt inte lösningen ligga i ansiktshud och slemhinnor, om så är fallet, skölj omedelbart med varmt vatten.
  • Den har en ljuseffekt som kommer att vara vägen för ägare av ljussträngar. Mörkhåriga skönheter bör övervaka handlings tiden och överdriva den inte mer än vad receptbeläggningen kräver.

  Mycket enkla ingredienser, och viktigast av allt naturligt.

  Hårbotten Massage med kanel

  Hårbottenmassage med användning av kanelolja har en uppvärmnings- och toning-effekt, läker hårbotten, förbättrar strukturen på strängarna och accelererar tillväxten, stärker hårsäckarna.

  För proceduren, ta burk eller olivolja, värm den i ett vattenbad och berik det med kaneloljaolja (två skedar med bas, fem droppar eter). Blandningen masseras i hårbotten med fingertoppar eller en specialiserad massageborste som alternerande combing håret med en träkam i riktning mot hårväxt och mot den.

  En assistent kan vara inblandad i denna procedur.

  Maskrecept

  Regenererande för vilken hårtyper som helst:

  Ingredienser: tre matskedar honung, tre matskedar kanelpulver, en sked kokosnötolja, en sked macadamolja, fem droppar kanelolja.

  Applicering: Smält kokosolja i ett vattenbad, tillsätt honung. Till den varma blandningen lägger vi kanelpulver, eterkomponenten och macadamiaoljan. Kompositionen appliceras på rena strängar.

  Täck det med en film på toppen, varm med en tjock handduk, tåla fyrtio minuter. Tvätta av masken med shampoo.

  För hårväxt

  För detta passar en mask för hårväxt med kanel, äggula och kefir. För att göra detta, blanda ett glas kefir, en matsked kanel och en äggula. Efter att ha tvättat håret medan det fortfarande är vått applicerar vi detta medel, tål 30 minuter och tvätta det, helst utan schampo.

  En liten ansträngning, tid och viktigast - önskan, och resultatet kommer att glädja dig behagligt.

  Mask för alla hårtyper

  • accelererar tillväxten
  • förstärker,
  • ger glans.

  För detta behöver vi: en rödlök, fyra vitlöksklyftor, två matskedar kanel, en sked honung.

  Applikation: Hak vitlök och lök i en mixer. I blandningen tillsätt honung och kanel. Allt rör om.

  OBS! Kompositionen måste förvaras i en sluten behållare, det kommer att räcka för ungefär fyra procedurer.

  Gnid lösningen i rötterna 30 minuter före tvätt. Vi sätter på huvudet med en handduk. Efter den tilldelade tiden, tvätta mitt huvud med schampo, skölj med avkok av nässla (för en liter kokande vatten - fyra matskedar örter, koka över låg värme i 15 minuter, kyla och filtrera).

  Vilken belagd sammansättning som helst inbäddad för större effektivitet.

  Mot håravfall

  • förstärker,
  • ger näring,
  • återställer naturlig glans.

  Ingredienser: en tsk kanelpulver, två msk burdock (olivolja) olja, två matskedar honung.
  Applicering: Honung och olja värms upp i ett vattenbad, tillsätt kanel och rör om tills komponenterna är helt upplösta. Kompositionen appliceras på vått hår, omsluter med en film och en handduk, lämnar i 40 minuter.

  Tvätta av masken med vatten och schampo, skölj sedan med kallt vatten med citronsaft.

  Kan användas som en naturlig klarare.

  Brightening mask

  En mycket användbar ersättning för olika ljussmedel.

  Förberedelse: Blanda en kopp hårbalsam, 1/3 kopp honung och tre matskedar kanel. Applicera blandningen på tvättade strängar, täck huvudet med polyeten, isolera med en handduk.

  Varning! Se till att lösningen med kanel inte kommer på ansiktet, eftersom det kan orsaka irritation eller rodnad.

  Vi håller masken i en halvtimme, och sedan tar vi bort isoleringen, det behöver inte värmas håret längre. Blandningen hålls på krullarna i ca fyra timmar. Ju längre det fungerar, desto mer märkbart är resultatet.

  Den här metoden kommer att lätta strängarna med tre toner, och ju oftare du använder den, desto mer blir ditt hår ljusare.

  slutsats

  Naturen ger oss många möjligheter för att vi ska vara hälsosamma och varje dag bli mer och vackrare.

  De bästa hjälparna för att uppnå skönhet är naturliga ingredienser, och kanel är långt ifrån den sista bland dem. Först av allt, på grund av dess egenskaper som har omfattande fördelar för hår. Samtidigt ger det låga priset på kanel alla möjlighet att utnyttja denna krydda.

  Använd naturliga produkter med nöje och bli vackrare varje dag. En video i den här artikeln hjälper dig med det här.  Nästa Artikel
  Kliande hårbotten efter att ha tvättat hår - vad är anledningen till, hur man behandlar?