Professionella hårmaskar, topp 6


Regelbunden vård hjälper till att förhindra tömning och håravfall. Maskerna innehåller fördelaktiga spårämnen och mineraler som är nödvändiga för follikelutveckling och tillväxt. Aktiva ingredienser har effekt på blodcirkulationen, vilket resulterar i att biokemiska processer normaliseras på cellulär nivå.

Professionella masker har ett annat syfte. Det bidrar till att välja kompositionen, vars åtgärder syftar till att lösa ett visst problem. Före användning bör du vara bekant med procedurens regler. Vissa produkter kan länge lämnas på håret - i några timmar, andra - endast för den tid som anges i anvisningarna.

Effekten av professionell kosmetika är omedelbar, bara 5-10 minuter räcker för att få ett hållbart resultat. Applicera vissa typer av masker kan vara på huvudets och strängarnas hud. Men det finns föreningar som uteslutande används på locken.

Topp bästa professionella hårmaskor

Maskintvättande Schwarzkopf Essensity Color Fukt intensiv behandling

Tillverkare: Schwarzkopf Professional.

Syfte: återställer och återfuktar torrt, skört, hårt hår.

Verktyget är baserat på Phytolipid-teknik, vilket ger intensiv hydrering och djup penetrering av aktiva ingredienser. Masken berikar håret med vitaminerna A och C.

Bland andra ämnen som påverkar hårstrukturen och huden positivt: marulaolja, aloe vera, panthenol, grönt teextrakt. Regelbunden användning ger sken och lydnad vid läggning. Efter det första användandet gör ett professionellt verktyg håret starkare och mjukare.

Kompositionen, fylld med mineraler och spårämnen, inramar varje hår och skyddar den från skadliga effekter av yttre faktorer.

Kostnaden för en burk på 200 ml är 709 rubel.

Cream Mask Wella Brilliance

Tillverkare: Wella Professionals.

Syfte: skyddar färgat hår, ger mjuka hårda trådar, gör färgen ljus.

Verktyget penetrerar djupt in i hårstrukturen och huvudets hud, näring dem med användbara spårämnen. Under påverkan av Triple-Blend Technology, på grundval av vilken grädden utvecklades, mjuknar stivheten hos strängarna omedelbart och färgen blir ljusare. Kompositionen omsluter håren, skapar ett skyddande skikt mot ultraviolett strålning och exponering för höga temperaturer under läggning.

Regelbunden användning av produkten kommer att hålla färgen på trådarna, vilket ger ett mjukt och silkesigt hår. Huvudets hud blir bland annat mättad med vitaminer, vilket kommer att påverka de biokemiska processerna positivt.

Masken appliceras på de tvättade strängarna med massörrörelser längs hela längden och lämnas i 5 minuter för verkan av de aktiva komponenterna. Efter tiden tvättas kompositionen med vatten. Procedurer bör utföras 1-2 gånger i veckan.

Kostnaden för en burk på 150 ml är 902 rubel.

Smoothing Liss Obegränsad Masque Mask

Tillverkare: L'Oreal Professionnel.

Utnämning: för mat, fuktning och lämnande med utjämningseffekten. Används för alla hårtyper.

Djup penetrering av de aktiva ingredienserna ger skonsam rengöring, näring av huden och folliklarna. Rik på vitaminer och mineraler stimulerar kompositionen metaboliska processer, cellregenerering, vilket leder till att hårväxten accelereras, rotsystemet stärks.

Appliceringsregler: Applicera på tvättat och pressat ur vattensträngar med massrörelser. Sprid över hela längden av hårlinjen och hårbotten. Tvätta av efter 3-4 minuter. Effekten av masken kvarstår i 4 dagar.

Kostnaden för en burk på 200 ml är 1476 rubel.

Mask för hår Matrix Total Results Pro Solutionist

Tillverkare: Matrix.

Utnämning: djup restaurering av de försvagade låsningarna.

Verktyget är idealiskt för skört, torrt hår. Den kraftfulla kompositionen, som innehåller vitaminer och mineraler, kommer att återställa skadade delar av strukturen, normaliserar vattensansen, kommer att skapa skydd mot UV-ljus och höga temperaturer när du använder en hårtork och andra elektriska apparater för styling. Det är också rekommenderat att använda för återvinningsåtgärder efter att ha blivit kvar.

Användningsregler: Applicera produkten på vått rent hår och fördela jämnt i håret med massrörelser. Värm upp trådarna med en hårtork och linda med en badhandduk i 10-15 minuter, varefter den återstår att tvättas av med vatten. Procedurer för restaurering av strukturen bör utföras 2 gånger i veckan.

Kostnaden för en burk på 500 ml är 1658 rubel.

Mask Orofluido Mask

Tillverkare: Orofluido.

Syfte: Återställer och närmar sig torrt och skadat hår.

Kompositionen innehåller de aktiva beståndsdelarna av vegetabiliskt ursprung: oljor av tsiperus, lin, arganer. Regelbunden användning återställer skadade områden i håret, ger näring med användbara mineraler och vitaminer.

Livlösa strängar börjar skina med en hälsosam glans, och när du lägger kan du märka curls lydnad. Den unika sammansättningen kommer att ge näring, normaliserar arbetet med talgkörtlar, kommer att ge silkiness. Efter den första applikationen kommer positiva förändringar att märkas, vilket är mer benägna att få kosmetisk effekt. 1,5-2 månader krävs för full återhämtning.

Användningsregler: distribuera produkten i våta strängar med massagerande rörelser. 3-5 minuter räcker för aktiva komponenter, varefter du ska skölja huvudet med varmt vatten. För att uppnå effekten måste du utföra procedurer 2-3 gånger i veckan.

Kostnaden för en burk på 250 ml är 1580 rubel.

Återställ mask med keratin Paul Mitchell Awapuhi Wild Ginger Keratin Intensive Treatment

Tillverkare: Paul Mitchell.

Syfte: återställer, närmar och omstrukturerar hår. Lämplig för torra och skadade trådar.

Masken innehåller naturliga ingredienser som med djup penetration ger snabb näring och hydratisering. Åtgärden är inte bara på hårstrukturen utan även på rotsystemet. Folliklarna stärks, cellerna i epidermis regenereras.

Tillämpningsregler: Kompositionen appliceras på våta strängar och masseras i rörelser över hela hårbotten. För maximal effekt spolas huvudet i en handduk och sköljs 10 minuter senare med varmt vatten. Det är tillräckligt att utföra procedurer en gång i veckan.

Kostnaden för en burk på 100 ml är 1609 rubel.

recensioner

Angela, 19 år gammal

Under tentorna oroade sig starkt än provokat håravfall. Trichologist rekommenderade L'Oreal återhämtningsmask. Efter 3 veckors användning har antalet hår på kammen efter borstningen minskat avsevärt. Och strängarna själva började se friskare utseende, glans och silkiness uppträdde. Nu ska jag använda L'Oreal 2 gånger i månaden för förebyggande, enligt råd från läkaren. Särskilt sedan verktyget jag gillade. Förfarandet är behagligt, lukten har en positiv effekt, nerverna lugnar sig.

Rom, 45

Med ålder har håret tappat sin tjocklek och hållfasthet. Håret som försvagades av färgning såg livlöst fram tills en vän rekommenderade Wella Brilliance-masken. Efter en månads användning blev förändringarna visuellt märkbara. Det fanns en naturlig glans, strängar förtjockade, stål blev mer lydigt när det låg. Kammar dem nu har blivit ett nöje. Jag rekommenderar att försöka!

Olga, 23 år gammal

Efter att ha blivit född började mina strängar se svaga ut, torrhet uppträdde. Min syster är en läkare av yrke, rådde mig att maskera Schwarzkopf Essensity. Jag gjorde allt som skrivet i instruktionerna för maximal resultat. Och förväntningarna var uppfyllda. Sanningen måste följa alla regler i 2 månader, men jag missade inte ett enda förfarande. Jag kommer att fortsätta att använda Schwarzkopf Essensity, men på ett annat sätt.

Irina, 30 år gammal

Efter varje sommar måste du återställa håret. För att avlägsna överdriven torrhet måste vi uppleva folkliga recept av masker och färdiga. Resultatet var alltid, men jag ville ha mer. Och effekten var inte tillräckligt länge. Förra säsongen, på säljarens vägnar, köpte jag matrismasken. Efter 6 behandlingar var positiva resultat märkbara. Strängarna har blivit mjuk, silkeslen. För beröring förtjockas håren. När man kammar finns det inga praktiskt förlorade hår. Även efter sömnen, kamma ditt hår lätt. Mycket bra verktyg.

Professionell närande hårmask

För hårvård är professionella hårmaskar helt enkelt nödvändiga. Näringsrika masker bevarar hårets skönhet, gör dem tjocka och välskötta. De kan också återställa dem efter liten skada.

Professionella hårmaskar: Salongkurser hemma

För hårvård är professionella hårmaskar helt enkelt nödvändiga. Många unga damer tror att hemlagade masker är effektivare, eftersom de bara är baserade på naturliga ingredienser, liksom enkla och prisvärda att förbereda.

Men de tar inte hänsyn till det faktum att vissa vitaminer och mineraler inte absorberas i hårets djup utan extra komponenter.

Professionell smink löser eventuella problem med hår.

En bra professionell hårmask skapas av forskare med hänsyn till många faktorer: nivån av penetration, karossens egenskaper, verkan av specifika kemikalier.

Maskompositioner och användarvillkor

Alla professionella verktyg har ett visst syfte.

Tänk på de grundläggande elementen i sammansättningen av speciella masker.

Applicering av masker

Vi mätta krullarna med användbara ämnen med en professionell formel.

Instruktioner för maximal effekt:

 • vi applicerar masken snabbt och lämnar inte den utomhus, för att inte förlora dess helande egenskaper;
 • maximal absorption är möjlig endast med korrekt jämn fördelning;
 • följ noga tillverkarens rekommendationer angående tiden för att hålla masken.

Vi kommer att se hela resultatet först efter en fullständig ansökningsperiod.

Typer av professionella masker

För att uppnå den önskade effekten av maskerna är det nödvändigt att klargöra vilket resultat vi är intresserade av.

För återhämtning

Reparationskompositioner påverkar torrt, skadat, sprött hår.

På grund av växtbaserade extrakt, vitaminer och proteiner förbättras processen för penetration av nödvändiga komponenter i hårskikten. Kollagen i kompositionen återställer och stärker strukturen hos kutiklet.

Regelbunden användning av dessa masker sparar jämnt hår med allvarliga skador - detta framgår av den karakteristiska friska glans som visade sig snart.

näringsämnen

Det bästa sättet att förbättra hårets utseende.

Näringsrika masker bevarar hårets skönhet, gör dem tjocka och välskötta. De kan också återställa dem efter liten skada.

Masker "för vård" syftar till ett kosmetiskt resultat - glans, lätt kamning, lätt volym och en trevlig silkighet.

Var uppmärksam! Om missbrukas kommer håret inte att kunna absorbera alla element i tid, vilket leder till bildandet av fettavlagringar.

Att stärka och växa

Tillägg till behandling - en professionell mask för hårväxt.

Firmas hårmask används ofta för förebyggande. Deras komponenter förstärker och komprimerar strukturen, ger extra volym, återställer från insidan.

Tips! Masken används för profylax 1-2 gånger om månaden, men för behandling - minst 2-3 per vecka, beroende på graden av hårskada.

Bästa bästa maskerna

Efter samråd med experter, och med vår erfarenhet kan vi ta reda på vad som är den bästa professionella hårmasken.

Vi kommer att bekanta dig med de mest populära sätten med bra recensioner.

 • Keratin Restore Mask från Vella innehåller flera värdefulla oljor, nämligen jojoba, argan och mandel. I kombination ger de skydd, befästning, intensiv näring, mjukning och strålning. Oljor kan dock tvätta bort det konstgjorda färgämnet.
 • Cream + mask Back.Bar från Farmavit (Back.Bar) är utmärkt för skört, torrt hår för att stärka och närma dem. Medlen appliceras lätt och tvättas bort, innehåller keratin, provitaminer, naturliga oljor i strukturen. En bra bonus är ett rimligt prisförhållande.

Professionell hemvård med Vitamin Färg.

 • Vitamino Color (Vitamino Color) - Frälsningshår från de skadliga effekterna av färgämnen. Efter ritning skapas filmen som skyddar från en ultraviolett. Dessutom förlänger masken färgmättnaden, ger silkighet och glans till hårets huvud.

Masken (i bilden) är nödvändig på semester när man möter havsklimatet.

 • K. Therapy Active (K.Therapy Active) från Lakme - akut restaurering av poröst hår. Avviker normalisering av fuktbalansen, förhindrar tvärsnittet av spetsarna på grund av spa-komponenterna och elementen. Rekommenderas för fluffiga lockar.

slutsats

Professionella hårvårdsprodukter har länge upphört att vara ett lyxigt föremål. Med tiden är dyra salongbehandlingar sämre än hemvård.

Vackra lockar lockade alltid ögonen

Inte alla handgjorda masker gör det möjligt att uppnå en fantastisk effekt på kort tid, och silkeslena strängar som strömmar på sina axlar i vågor och lyser med hälsa är drömmen om vilken kvinna som helst.

Och det här kan vi förse oss, bara genom att köpa ett par specialverktyg! Mer information kommer att hämtas från videon i den här artikeln.

Om du vill tacka, lägga till en förtydligande eller invändning, fråga författaren en fråga - lägg till en kommentar!

Masker för hår fuktgivande och närande och reglerna för tillämpning av medel. Att torka strängar är bäst utan att använda en hårtork. Professionell fuktgivande hårmask hålls inte på något sätt under mer än 30 minuter.

Professionellt hår fuktgivande masker

Korrekt hårvård kräver användning av inte bara schampo och balm, men också en mängd andra effektiva medel. I regel pratar vi om inköpta masker. Fuktgivande masker för hud och hår perfekt närma och rehabilitera strängar. Till skillnad från hemvård ger användningen av köpta produkter resultatet efter den första ansökan. Det finns inget behov av att förbereda blandningen på egen hand, för i butiksförråd finns alla komponenter som behövs för rehabilitering och rehabilitering av lockar.

Fuktgivande regenererande hårmaskar och den optimala kombinationen av ämnen i deras sammansättning garanterar skydd, återställande och komplex behandling av lockar. Hårkosmetik av hög kvalitet utvecklas i laboratorier och är föremål för obligatorisk provning. Ofta kompletterar tillverkaren produkterna med substanser som förstärker trådarnas rötter, läker de skurna ändarna, lägger till frisyren. På grund av den höga koncentrationen av ämnen kan den rehabiliteras frisyr hemma. Valet av medel beror på krullarnas struktur, såväl som på deras ursprungliga tillstånd. När du använder professionella formuleringar är det viktigt att noggrant studera instruktionerna och ingredienserna i röret.

Vilka komponenter ska innehålla effektiva masker för fuktgivande hår?

Var uppmärksam på etiketten på köpta kosmetika. Det indikerar kemikalier, liksom växtekstrakter, vitaminer och oljor. I försäljning kan du hitta fuktgivande, regenererande eller närande medel. Kompositionerna skiljer sig i koncentrationen av de användbara komponenterna och ämnena som kommer in i kosmetiken.

Efter noggrant studerat komponenterna i ämnet kan du välja en mask av intensivt fuktgivande hår. Det finns inget svårt att komma ihåg vanliga ämnen som lagrar masker:

 • dimethikonol - ett ämne som ger lyxig utstrålning till torra strängar;
 • Cetearylalkohol gör krullarna smidiga och felfria.
 • sojabönolja fuktar strängarna;
 • sheasmör - en nödvändig ingrediens för restaurering av färgat hår;
 • Panthenol är ansvarig för att talgkörtlarna fungerar, har fuktgivande egenskaper;
 • linolensyra tätar fukt inuti håret;
 • hydrolyserat keratin ger låsens elasticitet och eliminerar fraglighet;
 • sorbitol har en helande effekt på spröda och skadade strängar;
 • Kokoil Sarkozin - en idealisk substans för tunna och spröda strängar;
 • E-vitamin stimulerar ny hårväxt, ger volym och glans.

Ägare av torra krullar bör vara uppmärksamma på de medel som inkluderar keratin, sojabönolja. För lockig frisyr lämpliga kompositioner baserade på sorbitol och panthenol. Om krullarna är tuffa och föremål för frekvent färgning, är det bäst att leta efter masker baserade på sheasmör och keratin.

Fuktgivande och närande hårmasker och tillämpningsregler

För att uppnå önskat resultat är det viktigt att följa enkla regler när man använder masker:

 • att fördela kompositionen jämnt
 • förtvätt ditt hår;
 • att värma ditt hår
 • avlägsna blandningen med varmt vatten;
 • Att torka strängar är bäst utan att använda en hårtork.

Professionell fuktgivande hårmask hålls inte på något sätt under mer än 30 minuter. För bekvämt arbete med verktyget kan du använda en borste som gör att du kan applicera kompositionen på varje sträng.

De mest populära tillverkarna av högkvalitativa hårkosmetika inkluderar L'Oreal, Londa, Vella, Garnier, Numero. Bra recensioner om NUMERO LISS. Detta är en mask som släpper ut stygga trådar. Här finns avokadoolja, liksom aminosyror, vilket ger frisyrens jämnhet och glans. LP Absolut Lipidium är en annan lika populär mask som används för att öka volymen, fukt och närma tunna krölar.

Det bästa alternativet för professionell kosmetika är en blandning innehållande proteiner, keratin, vitaminer och oljor. Genom att följa instruktionerna och noggrant studera produktens sammansättning kan du enkelt och snabbt läka ditt hår.

Vad är den bästa professionella hårmask? När du väljer hårvårdsprodukter kan du styras av olika principer. Någon vill lösa ett obetydligt problem med en frisör med hjälp av billiga, men effektiva medel, och någon vill bara.

Den bästa professionella hårmask

När du väljer hårvårdsprodukter kan du styras av olika principer. Någon vill lösa ett mindre problem med en hårklippning med billigt men effektivt sätt, medan någon bara vill förbättra hårets utseende och lätta styling.

Men om problem med hår länge sorgar deras värdinna och vanliga folkmedicinska läkemedel och produkter från massmarknaden, hjälper inte professionell vård kosmetika till räddning.

Fördelarna med professionella hår kosmetika

Nästan varje tjej vet om professionella masker, men inte alla vet om effektiviteten hos de så kallade salongredskapen. Vid användning av professionella hårvårdsprodukter är det möjligt att lösa huvudproblemet med curls på kort tid, bokstavligen från den första ansökan.

Professionella serier är utformade för att lösa både smala hårproblem och förbättra frisyrens övergripande tillstånd. Salongmasker, till skillnad från masskosmetik, kan skryta med en rik komposition. Komponenterna i den professionella serien är noggrant tänkta och utvalda, så effektiviteten hos masker och andra hårprodukter ökar flera gånger.

Hur man väljer en hårmask

När du väljer en professionell mask för vård, kan du läsa recensioner först på forumet och på Internet. Lyckligtvis är information och återkoppling från riktiga personer på webbplatserna nu mer än tillräckligt. Men problemet är att samma verktyg kanske inte är lämpligt för olika människor. Inte undra på att alla kända märken av salongkosmetik producerar prober av sina produkter. För flickor som är benägen för allergier måste du välja produkter för krullningar noga. Om recensionerna om ett varumärke är positiva i de flesta fall kan du prova den här produkten för att lösa dina problem.

Innan du köper det här verktyget måste du bestämma vilka svårigheter du ska lösa. Om det finns flera uppgifter är det bättre att välja ett enskilt verktyg för varje problem.

Till exempel, med håravfall och överdriven fet hud i hårbotten, är det bättre att välja två professionella masker. Korrekt kombination av ingredienser kommer att återställa hårets hälsa på kortast möjliga tid.

Var uppmärksam på kompositionen

När du väljer den bästa masken från professionella serier är det bättre att uppmärksamma de produkter som innehåller välkända komponenter som har visat sig vara effektiva för att lösa problem med hår och hårbotten.

Bland de vanligaste ingredienserna som bör hållas i bra vårdsmaskar är:

 • Cyclopentasiloxane. Detta ämne gör håret mjukt och silkeslen. Perfekt för smutsiga lockar, gör dem inte tyngre.
 • Cetearylalkohol. Ämnet härrör från kokosnötolja. Produkter med den här ingrediensen i kompositionen hjälper till att lösa problemet med orubbliga lockar.
 • Dimektikonol. Verklig frälsning för sköra krullar. Detta fett, som är avfettat, ger sken även till skadat hår.
 • Sojabönolja. Det kan också kallas soy glycin. Om kompositionen av professionell kosmetika är denna komponent, är denna mask utformad för att aktivt fuktar strukturen.
 • Behentrimoniumklorid. Effektiv komponent för utjämning stygga, lockiga och fluffiga lockar.
 • Sheasmör. Denna ingrediens kan fortfarande betecknas på förpackningen som Butyrospermum Parkii. Många tjejer vet att shea-smör fuktar håret håret, men gör dem inte tyngre. För färgade och randiga lockar, liksom efter applicering av perm, är det bättre att använda sheasmörbaserad behandling.
 • Panthenol. Denna komponent i sammansättningen av professionella masker är utformad för att inte bara återfuka krullarnas struktur utan också för att avlägsna irritation i hårbotten efter förfarandena för färgning och krökning.

Faktum är att sammansättningen av professionella masker är mycket rik, och det här är inte en komplett lista över alla användbara komponenter. När du väljer din produkt måste du inte bara fokusera på anteckningen på paketet. Dessutom kan en enkel användare bara förvirra olika komponenter på latin. Att välja en professionell mask för att lösa ditt problem kan du fokusera på produktbeskrivningen. Dessutom anger tillverkarna som regel all nödvändig information på förpackningen.

Översikt över de bästa hårmaskorna från den professionella serien

Bland de återställande maskerna kan följande varumärken särskiljas, vilket förtjänat kärlek bland konsumenterna och samlade mestadels positiva recensioner.

Kaaral Purify Hydra Deep Nourish Mask.

Kaaral Purify Hydra Deep Nourish Mask. Denna produkt har tjänat sitt samtal från specialisterna på frisörsalonger på grund av sin rika komposition, vilket har en positiv effekt på krillens tillstånd. Komponenter betyder djupt näring deras struktur, intensivt mättad med mineraler.

Rolland UNA sesamolja.

Rolland UNA sesamolja. Rik på naturliga oljor botemedel. Samtidigt fuktas håret utan att väga och smutsar håret. Denna produkt kommer att vädja till ägare av kemisk curling.

SELECTIVE Ammino keratin

SELECTIVE Ammino keratin. Bra produkt för att ge volym och glans till frisyren. Denna professionella vård kan välja tjejer med vilken typ av hår som helst, som vill fylla sina lås med användbara vitaminer och mineraler.

Sebastian Penetraitt Treatment.

Sebastian Penetraitt Treatment. En bra mask på en naturlig basis. Den är konstruerad för långvarig exponering av håret för att helt återställa sin struktur.

Estel Professional Otium Miracle Night.

Estel Professional Otium Miracle Night. Detta verktyg kommer att uppskatta de tjejer som inte har tillräckligt med tid att ta hand om sig själva. Nattmaskar ger näring till ditt hår medan du sover. I detta fall förekommer inte frisyren. Moroccanoil

Moroccanoil Hydrating Mask

Hydrerande mask. Professionella masker från det israeliska varumärket är rika på salter av Döda havet, alger och andra mineraler. Rengöring, näring och restaurering av lockar efter användningen av israeliska kosmetika förekommer efter första användningen.

T-Lab Professional.

T-Lab Professional. Professionell mask som tillverkats i Italien hjälper även med aktiv håravfall. Produkten innehåller naturliga oljor som inte bara påverkar själva strukturen utan även hårbotten.

När man använder professionella masker ska man inte glömma att med tiden kommer både håret och hårbotten att vänja sig vid vissa produkter. Därför behöver de ibland ersättas med nya.

Professionella hårmaskor

Oavsett hur skönhetsnormerna i olika kulturer förändras över tid, är det friska och välskötta håret en integrerad del av den idealiska bilden. Enligt undersökningen föredrar flertalet flickor att lämna huset i en något skrynklig blus, än det verkar offentligt med orörlig frisyr.

Vackert välparad hår - en måste-komponent av en bild av en attraktiv och framgångsrik kvinna.

Samtidigt är problemet med dåligt hårtillstånd, särskilt långsam tillväxt och håravfall, relevant för många moderna kvinnor. Curls växer bara till axlarna, och sedan barndomen har du drömt om en spott i midjan? Då är det först och främst nödvändigt att förstå orsakerna till problemet.

En viktig roll spelas av genetiska faktorer, beror på hur mycket tillväxten, typen och strukturen hos håret är. Om din mamma och mormor hade en lång, lyxig hårhår i din ungdom, kommer du troligtvis inte att ha problem med att välja frisyr. Men förutom arvsmässiga skäl finns det många andra faktorer som kan fördärva naturligt friskt hår.

Varför krullarna blir tråkiga och livlösa

Det finns många orsaker till försämringen av hårets utseende och hälsa. Vissa kan vara associerade med levnadsvillkor, med dagliga aktiviteter, andra - med hälsotillståndet. För att hitta rätt lösning för snabb tillväxt och håråterställning, är det nödvändigt att noggrant bestämma roten till ondskan.

Som regel utmärks av följande skäl:

Om du vill förbättra ditt hårs tillstånd, bör du särskilt sköta skampon som du använder. En skrämmande figur - i 97% av schampon av kända varumärken är ämnen som förgiftar kroppen. Huvudkomponenterna, på grund av vilka alla problem, på etiketterna är betecknade som natriumlaurylsulfat, natriumlauretsulfat, kokosulfat. Dessa kemikalier förstör krullarnas struktur, håret blir skört, förlorar sin elasticitet och styrka, färgen bleknar. Men det värsta är att denna smuts kommer in i levern, hjärtat, lungorna, ackumuleras i organen och kan orsaka cancer. Vi rekommenderar att du använder de medel som dessa ämnen ligger i. Nyligen utförde experter från vår redaktionsteam en analys av sulfatfria schampon, där första plats togs av medel från företaget Mulsan Cosmetic. Den enda tillverkaren av naturliga kosmetika. Alla produkter tillverkas under strikta kvalitetsstyrnings- och certifieringssystem. Vi rekommenderar att du besöker den officiella webbutiken mulsan.ru. Om du tvivlar på din kosmetiks naturlighet, kontrollera utgångsdatumet, det ska inte överstiga ett års lagringsutrymme.

 • Människans livsstil. Detta inkluderar driftsättet, närvaron eller frånvaron av en vanlig full vila, balanserad diet, närvaron eller frånvaron av dåliga vanor.

Letar du efter det bästa verktyget för hårväxt? Börja med att hitta källan till problemet.

Ofta lider våra lockor på grund av negativa fysiska och kemiska effekter, och deras utseende är en indikator på kroppens allmänna tillstånd. Därför, om du drömmer om ett lyxigt hårhår, bör du först och främst bestämma själv de grundläggande reglerna.

Hur man gör håret friskt och glänsande?

 • Följ kosten. Dieten bör balanseras, innehåller vitaminer och spårämnen (magnesium, järn, kalcium, selen, koppar). För hårväxt är det därför nödvändigt att använda gröna och gula frukter och grönsaker (särskilt bröstspiraler) och mejeriprodukter. Dessutom ger inte upp mat som är högt i protein - så att du berövar dina lockar av byggmaterial, vilket alltid leder till en försämring av deras struktur.

TOP - de bästa professionella hårmaskorna

Attraktiv frisyr modellerad på friskt och välskött hår är en av de viktigaste egenskaperna hos en lyckad kvinna. I dagens värld beror alltför mycket på

utseende, och därför är det ingen hemlighet att en vacker tjej är lättare att få jobb eller att gifta sig. Men vad ska man göra om naturen inte har belönat dig med lyxigt hår? Det viktigaste är att inte oroa dig mycket för det här, eftersom dagens professionella kosmetika kommer till vår hjälp, vilket löser många problem på detta område.

En av de mest effektiva kosmetika i denna riktning är masker för håråterställning, men ibland kan en oerfaren köpare tycka att det är mycket svårt att välja en lämplig mask bland det stora utbudet av kosmetika på hemmamarknaden.

Innan du väljer ett läkemedel för att behandla eller rekonstruera dina lås, behöver du lära dig så mycket som möjligt om maskerna för återhämtning. Vi kollade några professionella masker och identifierade de som är värda att uppmärksamma.

Topp 5 bästa hårmaskar

 1. Mask Farmavita Back Bar Cream Plus används för hembehandling.

laminering. Den innehåller naturliga oljor, keratin, aminosyror och provitaminer. Verktyget har en tjock textur av vit färg, masken är lätt att applicera och tvätta, har en mycket trevlig lukt, är idealisk för torrt och sprött hår. För att få det bästa resultatet, applicera en mask på våta lockor, sätt på ett duschlock och värm huvudet med en hårtork i 10-15 minuter, skölj sedan och njut av lyxigt och välskött hår. På grund av det optimala priskvalitetsförhållandet i vårt improviserade betyg rankas denna produkt först.

 • Firming mask Lakme används för intensiv läkning av torrt och poröst hår. Denna produkt innehåller oligoelementer, keramik och spa komponenter. Denna mask appliceras på huvudet i liten mängd, appliceras en gång i veckan och har en kumulativ långvarig effekt. Firming mask från Lakme släpper det kutikulära skiktet och normaliserar fuktbalansen, vilket förhindrar ändarna av tvärsnittet. Hon har också en minus, om håret är tunt kan masken göra dem tyngre, vilket gör håret mindre volymin.
 • Den vitaliserande Nouvelle Nutritive Mask-masken är den mest mångsidiga och integrerade

  testad av oss, lämplig för alla typer av hår och innehåller sådana grundläggande aktiva ingredienser som keratin och humle. En stor mängd förpackningar, prestanda och låg kostnad gör det väldigt populärt. Den här masken har en intressant funktion, efter att du har tvättat av det och fortsätter till den heta stylingen, kommer den omedelbart att visa sin maximala effekt. Under påverkan av värmen aktiveras näringsämnena i masken och tränger djupt in i hårstrukturen och rekonstruerar den från insidan. Den multi-aktiva masken Erayba HydraKer Keratin K 10 är en uppfinning av de spanska mästarna av frisör. Det skiljer sig från andra eftersom det inte kräver sköljning och appliceras på strängarna genom sprutning från en sprayflaska. Den innehåller keratin och arganolja, som när de tränger in i hårstrukturen gör dem lydiga, glänsande och väldigt mjuka, och en trevlig lukt ger din bild en extra charm.

  Topp 20 hårmaskor

  Vårt hår är stressat varje dag: hårtork, höga temperaturer, vind, sol, klorerat vatten; och med ankomsten av kallt väder finns det också kepsar som framkallar statisk elestricism, vilket gör att vi ser ut som maskrosor. Regelbundna masker hjälper till att bevara krillens hälsa och skönhet - bara 5 minuter om dagen blir nyckeln till mjukhet, styrka och glans i ditt hår.

  OPALIS

  Snabbt återställa håret och ge det styrka och glans kan olja L'Huile från Opalis, vars huvudkomponent är macadamia-nötolja. Den obestridliga fördelen med detta verktyg är bekvämlighet - det kan användas även på arbetsplatsen. Det viktigaste - överdriv inte det, annars kommer håret att se smutsigt ut och smutsigt.

  KYDRA

  Kydra varumärket anses vara samma expert inom hårvård som Bentley i bilar

  . Därför är det säkert att överlåta sina medel till det mest livlösa håret som har förlorat hoppet om återhämtning. Masque Richesse Intense mask med passiflora blommolja tränger in i hjärtat av håret, återställer det från insidan, som om man öppnar en andra vind.

  Kerastase

  Det franska varumärket Kerastase bestämde sig för att täcka alla områden på en gång när det gällde håråterställning, vilket gav dem skydd, glans och jämnhet. I en speciell linje innehåller Thermique tre mjölk med varumärkena Keratin, Nectar, Ciment. Dessa verktyg behöver inte tvättas, så att de inte bara närmar sig håret utan också skapar ett skyddande lager under varm styling.

  ALTERNA

  För alla älskare i sviten är Alterna Ten Perfect Blend Masque hårmask lämplig för att förnya och återställa hårstrukturen på fem minuter, samtidigt som man anpassar sig till den grad av hydratisering och näring du behöver. Som ett resultat blir håret inte överväldigt och tar så många näringsämnen som de behöver - inte mer, inte mindre.

  Nioxin

  För att få håret till liv, måste du tränga in i kärnan, vilket är vad Nioxins djupa återhämtningsmask gör. Minskar hårets skörhet, det släpper ut dem och ger lydnad och elasticitet.

  LEONOR GREYL

  Nourishing mask för alla typer av hår från Leonor Greyl, berikad med eteriska oljor, organiska syror, proteiner och fuktgivande vegetabiliska oljor, kommer inte bara att återställa håret och ge det sken och volymen, men fyller den också med en liten jasminlukt.

  SEBASTIAN PROFESSIONAL

  För att hålla håret mjukt och silkesat, behöver de noggrant näring och fuktas - till exempel med Hydra Treatment mask från Sebastian Professional, som innehåller en unik formel med aktiva ingredienser och närande aminosyror, utjämnar hårstrukturen och ger en hälsosam glans.

  JOHN FRIEDA

  Alla experimenter som kemiskt behandlat sitt hår i form av färgämnen och krullar behöver helt enkelt en mask för att återställa håret från Full Repair Line från John Frieda. Tillverkare lovar effekten av jämnhet och volym efter första användningen.

  LONDA PROFESSIONAL

  Londa Professional Color Radiance-mask skyddar färgat hår och hjälper dem att inte förlora sin glans och ljusstyrka. Passionsfrukt extrakt och apelsinskal lipider i kompositionen inte bara ta hand om håret, men också ge det en trevlig arom.

  VICHY

  Vichy-apotekets varumärke ser traditionellt på problemets rota - den här gången bokstavligen: Masken "Firming Ceramides and 3 Nourishing Oils" innehåller flera olika typer av oljor som återställer och närmar håret från rot till spets. Det är naturligtvis inte rekommenderat att sätta det på rötterna - det är bättre att dra sig tillbaka ett par centimeter och fördela masken längs längden, lämna i några minuter och skölj sedan noggrant med vatten. Upprepa denna ritual flera gånger i veckan, och ditt hår kommer tacka dig!

  LUNDENILONA

  Alla vet att under vår sömn blir vår hud förnyad och återställd efter

  dagspänning. Men det visar sig att detsamma gäller håret - deras tillstånd och utseende beror på kvaliteten och varaktigheten av en natts sömn. För att hjälpa curls att föryngra och bevara skönhet har varumärket Lundenilona släppt en hårfärg på 3 i 1 natt som innehåller hyaluronsyra, keratin, vete och sojaprotein, jojobaolja och macadamia, marina collagen och vitaminkomplex.

  SCHWARZKOPF PROFESSIONAL

  Snabbt återställ hårets naturliga elasticitet och gör det mjukt, glatt och glänsande med hjälp av BC Oil Miracle Barbary Fig Oljemask från Schwarzkopf Professional.

  Melvita

  Melvita är känt för sina naturliga ingredienser, och regenererande koncentratmask för hår med sheasmör är inget undantag. Dess tjocka krämiga textur omsluter varje hår, utjämnar ytan på locken och minskar sårbarheten med 50% efter den första applikationen.

  GARNIER

  Split ends - ett av de mest akuta problemen i samband med hår. Ambulanshjälp för splittrade ändar kan vara "Sos-restore instant mask-elixir" från Garnier, vilket återställer locken från insidan och utsidan, lödning av de hatade håren som sticker i olika riktningar.

  LR HEALTHBEAUTY

  Mask-conditioner för restaurering av skadat hår Reparation Intense från LR HealthBeauty är en av de få produkter som inte bara kan, men måste också tillämpas på rötterna. Det normaliserar talgkörtlarna och stimulerar hårväxten, vilket ger dem en hälsosam glans och styrka.

  GLISS KUR

  I arsenalen av vård för torrt, sprött och tunt hår behöver du bara ta med produkter med

  keratin och hyaluronsyra. I ett par av dessa två komponenter ger ett fantastiskt resultat, bokstavligen tillbaka håret till liv. Detta komplex finns i masken "Hyaluron + placeholder" från Gliss Kur - trots det överkomliga priset är kvaliteten på denna produkt glatt imponerande.

  Avon laboratorieforskare satte ett ambitiöst mål att lösa flera problem på en gång, och de lyckades: "Instant Recovery" hårmask förhindrar brott, släpper, fuktar, återvänder glans, mjukar upp splittrade ändar, mjukar hårstrukturen och skyddar dem mot värme.

  SYOSS

  Den 3 i 1 Cell Restoration Mask från Syoss bryr sig om hår utan att väga ner det - vilket redan är ett stort plus. Dessutom är det här verktyget multifunktionellt: masken kan användas före, under shampooing och över natten, vilket sparar budgeten betydligt och bidrar till att minska antalet burkar i badrummet.

  Betyg professionella hårmaskar

  Professionella hårmaskor är en integrerad del av hårvård. De aktiva ingredienserna i dessa produkter hjälper till att återställa, återfuka, stärka håret och stimulera tillväxten. Man tror att naturliga hemlagade masker ger fler fördelar. Men kom ihåg att många vitaminer och mineraler inte kan tränga in i hårets struktur utan hjälpkomponenter, och professionella masker innehåller allt du behöver för detta.

  Till skillnad från konventionella masker tillverkas professionella verktyg på grundval av komplexa formler och unika recept. De innehåller keratin, flytande vitaminer och silkeproteiner. Unika ämnen av professionella produkter gör krullarna smidiga, glänsande, stärka och återställa dem.

  Intensiv fuktgivande mask Moroccanoil Hydrating Masque

  Ingredienser: arganolja, vitamin A, E.

  Den unika, mycket effektiva formeln tränger in i hårstrukturens djup. Den närmar, återställer, gör lydig och elastisk. Ger skydd mot yttre faktorer.

  Arganolja, på grund av det höga innehållet av vitaminerna A och E, kommer att ha en antioxidant effekt. Det kan också tränga igenom membranens celler.

  Det förnyar, närmar och fuktar hårbotten. Normaliserar talgkörtlarna och hjälper till att bli av med mjäll.

  E-vitamin förbättrar blodcirkulationen och hjälper till att leverera syre och näringsämnen till hårsäckarna. Stimulerar tillväxten och ger mjukhet och mjukhet till krullarna.

  Vitamin A återfuktar krullarna, ger dem fasthet och elasticitet.

  Kallos Cosmetics Moisturizing Hair Mask med Ginseng Extract och Shea Butter

  Ingredienser: Avokadoolja, extrakt av ginseng, apelsin, citron, B3, B5, B6, C, E.

  Aktiva komponenter i produkten återställer skadade, svaga, tråkiga, sköra strängar. Curls är fyllda med energi, förvärva en otrolig glans, mjukhet, elasticitet och silkiness.

  Nourishing Mask L'Oreal Professionnel

  Ingredienser: UV-filter, druvfrösextrakt, biimimetisk ceramid.

  Detta verktyg är stora lockiga lås. Det hjälper till att bilda vackra lockar och ge dem ett snyggt och välskött utseende. Masken skyddar trådarna från de skadliga effekterna av miljön och ger näring och stärker håret.

  Guldmask glanshår Schwarzkopf Professional Bonacure Sun

  Ingredienser: arganolja, provitamin B5, vitaminkomplex och aminosyror.

  Den rika kompositionen av denna mask hjälper till att stärka håret, ger dem mjukhet, silkighet, elasticitet och en naturlig hälsosam glans. Curls blir lydiga, smidiga och lätta att kamma.

  En katjonisk polymer finner skadade områden på hårets yta och täcker dem enligt jonprincipen. Medlen läker, återställer och släpper håret.

  Estel Professional Curex Intensive Mask för skadat hår

  De aktiva ingredienserna i denna produkt är jojobaolja, som intensivt närmar och fuktar strängarna. Dessutom ingår betain, vilket hjälper till att bevara den önskade mängden fukt. Provitamin B5 och E-vitamin förhindrar irritation i hårbotten och förstärker lockningar.

  Mask för håråtervinning och näring Nexxt Professional

  Som en del av det här verktyget finns kambriansk lera och grädde av vegetabiliskt ursprung.

  Genom att använda denna produkt blir krullarna starka och vackra. Det klarar sig lätt med problemet med torrhet. Kambriumlera, rik på oligoelemeta och mineraler, bryr sig omsorgsfullt om strängarna, och grädde av växtbaserad ursprung fuktar och närmar sig locken.

  Tack vare den vanliga användningen av denna produkt kommer håret att vara smidigt och glänsande.

  Instruktioner för användning

  • Hårtvätt och torka med en handduk.
  • Applicera agenten på rötterna, sprid sedan över hela längden.
  • För att hålla 3-5 minuter.
  • Skölj håret ordentligt under rinnande vatten.

  Kontraindikationer för användningen av dessa medel är en tendens till allergiska reaktioner och individuell intolerans mot kompositionens komponenter.

  På grund av att professionella masker innehåller ett stort antal unika komponenter, tar håret ett hälsosamt, strålande utseende. Dessa verktyg är ganska enkla att använda och lämpliga att använda hemma, vilket är ett stort plus för kvinnor som inte har tillräckligt med tid att besöka skönhetssalonger ofta. Därför är professionella masker det perfekta sättet att behålla hårets skönhet.

  De bästa professionella hårmaskorna med foto och video

  Sköter daglig vård sin pH-nivå och skapar bara utseendet på släta och glödande lock? Endast professionella hårmaskor kan omstrukturera hår.

  Vi valde de bästa verktygen, som var och en syftar till att lösa ett specifikt problem. Ta reda på vilken mask som är perfekt för ditt hår.

  Vad är skillnaden mellan en professionell mask från en amatör

  Tillverkare av professionella hårvårdsprodukter investerar miljoner i studier, utveckling och tillverkning av masker. Fortsätter processen att förbättra kompositionens sammansättning, vilket bidrar till bättre smältbarhet av verktyget och ökar dess effektivitet.

  Syntes, särskilt för miljösäkerhet och renlighet, är föremål för noggrann kontroll. Således, vid utgången, får tillverkaren en produkt med en komplex molekylformel, vilken amatörmasker inte kan skryta.

  En viktig roll spelas av proportionella förhållandet mellan de komponenter som kombineras i en professionell mask.

  Amatörmaskar med sällsynta undantag innehåller samma rika sammansättning av vitaminkomplex, oljor, proteiner, keratin, olika extraktorer och spårämnen.

  Tack vare den utarbetade formeln i laboratoriet och den formel som skapats av forskning, är resultatet av användningen av prof. masker förekommer snabbt och kvarstår länge. Det viktigaste är att följa de exakta instruktionerna under användningen.

  Det bör noteras en annan fördel med professionella masker - ett smalt fokus. Utvecklingen av verktyget syftar inledningsvis till att lösa ett specifikt problem, vilket utesluter produktens universalitet och mindre effektivitet.

  Vad kan inte sägas om amatörmasker, som ofta beräknas exakt för att tillgodose behoven hos en bred publik och leder endast till ett ytligt resultat.

  Topp 5: en recension på de mest populära professionella hårmaskorna med foton

  BC Bonacure Fiber Force Behandlingsmask från Schwarzkopf Professional, 150 ml / 750 ml, $ 14 / $ 30

  Heroisk hårstyrka

  En av dem, en särskild BC Bonacure Fiber Force Treatment, sticker ut från publiken, eftersom dess formel är avsedd att spara riktigt "dött" hår. Masken tränger in i hårkutiklet, vilket säkerställer fyllningen av skadade områden vid nivån av den intercellulära kärnan.

  Regenerering sker direkt i hårstrukturen själv, och skalorna är stängda. Professionell hårmask Schwarzkopf bryr sig om absolut näring och glödkrullning från insidan. Det är perfekt för dem som gillar att räta ut håret.

  Extrem maske från Redken, 250 ml, $ 22

  Efterfrågan på det är mycket hög, eftersom det omedelbart föryngrar skadat hår - efter bara 5-15 minuter. Du kommer att vara stolt över smidigheten och sunda styrkan hos dina lockar.

  Vitamino Color Mask av L'Oreal Proffessionnel, 200 ml, $ 14

  Magi för färgat hår

  Professionell hårmask från L'Oreal klarar perfekt med poröst, uttömt, färgat hår. Snabb att använda - fungerar på bara en minut. Tack vare masken stängs vågorna och ljusstyrkan och färgmättnaden förlängs.

  Kuvert varje hår med en film, vilket minskar ultraviolett exponering. Ett utmärkt val för dem som vill tvinga in obehagligt hår och ge dem en känsla av ömhet.

  Återställ maskbehandling från levande bevis, 28 ml / 227 ml, $ 13 / $ 42

  Denna mask lukter som söt lakrits och är idealisk för att återuppliva håret skadat av värme eller blekmedel. Silikoner är frånvarande i den, och deras plats tas av den naturpatenterade PolyfluoroEste-molekylen, så verktyget lämnar inte en onaturlig film på trådarna.

  Synlig behandling från Londa Professional, 750 ml, 21 dollar

  Kompositionen är rik på mandelolja, silkeproteiner och panthenol. Tack vare dessa komponenter blir det porösa håret elastiskt och glansigt. Professionell hårmask från Londa ger så generöst krönen som du kommer att bli bedövad av effekten.

  Betyg av professionella hårmaskor enligt konsumentrecensioner

  Oavsett metamorfos vi lovades av tillverkare av professionella masker i deras PR-företag, vill jag vara säker på att dina stora investeringar kommer att löna sig. Är det värt det? - Vår bedömning, gjord på grundval av feedback från dem som har provat maskerna på sig själva, kommer att svara på denna fråga.

  Ultra-fuktgivande mask-lyx - Signatur Fukt Masque från Oribe, 175 ml, prisintervall från $ 56 till $ 75

  Producentlofter:

  • professionell hårmask med keratin för vilken hårtyp som helst;
  • skydd av hår från stress, åldrande, ultraviolett exponering och förlust av naturligt keratin;
  • skydd under hårtorkning;
  • ultrahydratisering / näring;
  • utjämning av hårkutiklet;
  • glansig glans, avundsvärd mjukhet.

  Vad verkligen:

  Mask tät textur, i utseende som liknar en fet kräm. Ekonomiskt spenderat för att "sätta upp" hela håret, kommer en halv matsked tillräcklig. Ger mjukhet och lydnad mot håret, medan hårbotten inte blir fet.

  Efter tvätt på håret finns en "glidande effekt". Masken, som många professionella keratinhårsmaskar, gör ett ganska bra jobb med sina funktioner, men priset är skrämmande. En liknande effekt kan erhållas från billigare masker.

  Betyg enligt recensioner: 4,3 av 5.

  Italiensk mirakel - Nourishing Illuminating Mask mask från DAVINES-NOUNOU, 250 ml / 1000 ml, $ 17 / $ 49

  Producentlofter:

  • maskerande och fuktgivande för håret kemiskt skadat och färgat;
  • tränger in i hårets hjärta och fyller det med fukt
  • polerar vågar;
  • uppbyggnaden av strukturen på mobilnivån;
  • fungerar som en antioxidant;
  • all naturlig formel.

  Vad verkligen:

  Förpackningen indikerar inte hur ofta masken ska appliceras, varför det är lätt för henne att mata håret. Men om du använder den maximalt två gånger i veckan glimmar locken med en spegelglans, vilket lockar utseende med elasticitet och mjukhet.

  Anställd för någon styling, blir inte trasslig, och tills nästa shampooing håller de en fräsch, "bara tvättad" look.

  Betyg enligt recensioner: 4,8 av 5.

  Coloring Plus Care - Collistar Magica CC Hår Multi-Tone Shine Mask, 150 ml, $ 14

  Producentlofter:

  • professionell tinting hår mask;
  • kamouflage regrown rötter;
  • hår omstrukturering;
  • lätt att använda;
  • brist på ammoniak;
  • hudton kvarstår inte;
  • ger naturligt hår en ljus toning och livlig glans;
  • laminering, som kommer att vara minst en månad
  • restaurering av färgat hår och nyansering av nyanser;
  • Handskar ingår.

  Vad verkligen:

  Trots den ständigt utvecklande skönhetsindustrin är det en svår uppgift att hitta riktigt professionella nyanser för hår. Mask CC Hårvård och färg - en av de få.

  Produkten appliceras på håret ganska hårt, speciellt om det är skadat vått hår. Medan lite fläckar huden. Samtidigt på kläder eller sängkläder är inte skugga imprinted.

  Masken anpassar hårtonen bra, men det är inte värt att vänta på en signifikant färgomvandling från den. Lämna ett grått hår ommålat. Visuellt förbättrar lockets utseende. Effekten av laminering är märkbar, men varar fram till den andra tvätten. Hårlängden upp till knivarna räcker för fyra applikationer. Som en masskötsel - ja, som en nyans - nej.

  Betyg enligt recensioner: 4,1 av 5.

  Hjälper till att växa hår som Rapunzel, Densifique Masque Densite mask från Kerastase, 200 ml / 500 ml, $ 34 / $ 57

  Producentlofter:

  • professionell mask för hårväxt och ökning i densitet;
  • belyser drömmar om volym utan kamning;
  • perfekt för tunn hårvård
  • ökar densiteten längs hela längden;
  • aktiva näring, återvändande vitalitet;
  • utan viktning gör håret elastiskt.

  Vad verkligen:

  Masken ger inte det önskade resultatet omedelbart. Minst tre användningsområden behövs för att förstå dess effektivitet. Men om du ger henne en chans ändras håret igen - de blir friska, silkeiga och mjuka.

  Efter ungefär fyra månader blir den regrown fluff märkbar, volymen visas, och det finns inget spår av splittrade ändar. Från trevliga bonusar - bombar östra kryddig doft som håller på håret under lång tid.

  Betyg enligt recensioner: 4,7 av 5.

  Budgetprofessor Livräddare - Back Bar Cream Plus Mask från Farmavita, 250 ml / 1000 ml, $ 5 / $ 12

  Producentlofter:

  • skyddande mask med en unik form för regelbundet färgat hår;
  • skydd mot exponering mot solljus och blekning
  • gör färgen mer ädel och saftig;
  • minskar effekterna av kemikalier på håret;
  • Masken hjälper till att reglera syra-basbalansen hos hårbotten i hårbotten.

  Vad verkligen:

  Det bästa som kan hända med blekt och färgat hår. Maskens konsistens är vattnig vilket ökar konsumtionen, men har försökt det en gång, viljan att söka efter något annat kommer att försvinna. Den har en "lollipop" smak och klarar av hår av någon komplexitet.

  Betyg enligt recensioner: 4.9 av 5.

  Video recension av professionell mask för skadat hår

  Letar du efter ett verktyg som kan ge ditt hår ett aristokratiskt polskt? Då uppskattar du ToniGuy "Reconstruction Mask" -masken. På huvudkontoret för Hollywood-stylister och bakom kulisserna kan de berömda designers föreställningar älska denna produkt.

  Det sparar hår som utsätts för extremt frekvent styling och färgning. Om du gillar att experimentera med färger och frisyrer - det här är din måste-ha. En burk på 200 ml kostar dig $ 12. Videon hjälper till att bestämma valet.

  Att bli utsatt för dagliga influenser, håret blir en stråhatt, blir ömtålig, livlös och tråkig. Denna process beror inte på om du färgar dem, ökar curling, hårtork eller stryk under styling - håret kan förlora sitt hälsosamma utseende helt enkelt från det dagliga slitage.

  Professionella masker kommer att göra underverk med dina lockar och ge dem en andra vind. Välj din perfekta mask och gör dig redo för andra att beundra. • Nästa Artikel
  Remedies för överdriven hårfluffiness