Svart rädisa för hår


För det heroiska beteendet hos vårt hår passar för att sätta ett monument. Vi scorch dem med rödhåriga curlingstänger, prova dem med en het hårtork, förgifta dem med clarifiers och färgämnen, och de växer envisa - trots och trots. Sant, ibland ledsen. Är sjuk Vispad. Tinnar ut. De frågar om inte nåd, då åtminstone uppmärksamhet. Tvätta bara krullarna och skölj dem skyndsamt med luftkonditionering - detta är en försumlig inställning till den främsta girlish skönheten. Det är dags att rätta till situationen.

Bitter rotgrönsaker för att hjälpa till: förbereda schampo

Besök 3 avdelningar i snabbköpet för att lagra på komponenter för hemlagad schampo.

 • I grönsaken får du en stor svart rädisa.
 • I utställningen med drycker hittar vi en flaska öl av hög kvalitet. Val av villkoren: Glasbehållare och en anteckning om hopsinnehållet på etiketten (som del av det, och inte malt eller korn bör vara i första hand).
 • På hyllorna där det finns ägg finner vi de som är märkta "Farm" eller "Home".

Vi skickar skålad rädisa till en juicer, ett glas öl i en halv minut i mikrovågsugnen, 2 ägg i mixerskålen. Efter att ha blandat grönsaksjuice med resten av ingredienserna får vi en skummig cocktail som kommer att ersätta vårt schampo. Instruktioner för användning är enkla: Tvätta håret på samma sätt som en fabriksprodukt. Självklart borde du inte ge upp vanligt schampo - det är bättre att byta mellan industri och hem.

 • En användbar grönsak kommer att stimulera bildandet av den så kallade lägre nivån - små hår som börjar växa för att ersätta drop-downen. Detta är den naturliga processen med att förnya håret.
 • Humle kommer att gynna både strängarna och hårbotten. Även mjäll framför honom kommer inte att stå! Dessutom kommer ölkomponenten i schampot att underlätta styling, vilket innebär att mindre skum och mousse kommer att behöva användas - krullarna från dem bör vila periodiskt.
 • Tack vare ägget kommer håret att städas väl, vilket kommer att få en behaglig glans.

hårbalsam

Och igen kommer vi att leta efter ett alternativ till kemi bland naturens gåvor.

 • juice från 1 svart rädisa;
 • naturlig äppelvinäger (beroende på hårets längd - från 1/3 till 3/4 kopp);
 • mineralvatten - i enlighet med mängden ättika för att blanda dem 1: 1.

Den resulterande blandningen värms något, med fokus på strålens vanliga temperatur för en person, under vilken han vanligtvis tvättar huvudet. Applicera kompositionen som en balsam. Det kommer att ge ett komplex av trevliga känslor:

 • kommer att underlätta kamning på grund av att strängarna blir smuliga;
 • kommer att ge dem en vacker frostat glöd;
 • mjukt mjuka hår
 • Under dagen kommer det att skydda mot snabb förorening (för invånare i megalopolis med ohälsosam ekologi, detta är särskilt viktigt);
 • vitaminiserar lockar.

Istället för äppelcidervinäger kan mörkhåriga damer ta vin eller druv. Invånarna i de södra regionerna i Frankrike glömmer inte de traditionella recepten av antik kosmetologi: efter vattenbehandlingar föredrar de att skölja huvudet med cider. Ta ombord! Utsmyckning det med rädisjuice och vatten, vi ska göra en underbar elixir för hår. Ett annat alternativ för att ersätta ättika - tinktur på frön av dill.

OBS: Ett seriöst ämne!

Om du försöker mycket, kan du övertyga män om att de skalliga fläckarna och bala fläckar ger dem ett respektabelt utseende - de säger att detta är ett tecken på intensiv mental aktivitet, en följd av titaniskt intellektuellt arbete. Herrar tror att de är naiva. Men damer kommer aldrig att acceptera förlusten av tjockt hår. Ja, och bli inte ödmjuk - du måste konfrontera problemet med skallighet.

 • malet svart rädismassa - 70 g;
 • torkad röd paprika - 10 mg;
 • svartpepparpulver - 10 mg;
 • vassla - 1 matsked.

När du blandar ingredienser, se till att den svarta peppar inte är klumpig.

Trichologists rekommenderar att denna komposition läggs på hårbotten inte efter tvättning, men framför den, eftersom det brinner, irriterande bland komponenterna (det skyddar talmen från dem). Samtidigt ska huvudet inte vara smutsigt, impregnerat med stadsdamm och brännskador. Hur är det? Det borde vara med ett minimum av baby shampoo tvätta hårt håret, inte gnugga det i området av rötterna.

Nu finns alla förutsättningar för maskens optimala funktion. Spridning av strängarna, gnugga det försiktigt i de bildade partierna, sätt på ett badlock, kasta en varm scarf över den.

Tidpunkten för det första förfarandet är strängt begränsat: 4 minuter, inte mer. Senare kommer vi att öka den till 7-8 minuter. Ett knappt märkbart obehag är inte en anledning att tvätta av masken, men en oacceptabel brännande känsla är en signal att det är bråttom att lägga huvudet under duschen. På en liknande mask är en reaktion av avstötning. Vi måste leta efter något annat recept - mer godartat.

Om smak

Lukten av svart rädisa är inte alltför skarp, och ändå är den långt ifrån rosens doft. Därför är det bättre att skjuta upp tillgång till personer efter något av ovanstående förfaranden i en timme eller två.

Radish hårmask med fantastisk effekt

För närvarande använder många tjejer folkmekanismer för att upprätthålla skönhet. Och det är förståeligt, för alla produkter är naturliga, och förrådsprodukterna är mycket dyra och inte alltid lämpliga för huden, eftersom reaktionen mot kemikalier kanske inte är den trevligaste.

Radis har länge varit populär i skönhetsindustrin och applicerar den på olika områden: för ansikte, kropp, hår. Till exempel, en mask för rädis hår hjälper till att aktivera hårsäckar, vilket leder till att blodet flyter till hårbotten. Håret blir mjukare från det, faller mindre ut och växer snabbare.

Vad är så användbart svart rädisa?

Rädisa innehåller vegetabiliska proteiner och friska oljor som är rika på vitaminerna A och D. Många av oss får inte tillräckligt med dem från mat, så vi behöver ta dem genom att ta några vitaminer och göra olika vitaminprocedurer. För tjockt hår, till exempel, en perfekt mask för hår med svart rädisa.

Flera sätt att använda svart rädisa för hår

Från rädisa behöver vi bara juice, det är han som har en så fantastisk effekt. Följande är ett sätt att använda denna saft i sin rena form.

 1. Krossa svart rädisa på något sätt bekvämt för dig. Detta kan vara en vanlig rivare för grönsaker, köttkvarn, en mixer, etc. I extrema fall kan du enkelt höja räken mycket fint med en kniv. Du kan använda den resulterande vasslan, men det är rekommenderat att ta saften, eftersom det är mycket lättare att tvätta det med hår.
 2. Nästa måste du trycka på rädisa. Detta kan göras med gasbindning.
 3. Applicera rädisjuice i hårbotten. Det kommer att vara väldigt bekvämt att använda en spruta för detta. Skriv in saften och applicera den på avdelningarna.
 4. Wrap huvudet med klämfilm eller plast. Värm sedan med en handduk.
 5. Håll rädisjuice på huvudet i ungefär en timme. Tvätta sedan håret som vanligt. Om det var en liten brännande känsla under appliceringen av detta verktyg, så är det normalt. Men om det redan är svårt att tolerera honom - spola genast.

Hårmask med rädisa och honung

Receptet skiljer sig inte mycket från ovanstående.

Denna mask för svart rädisthår, recensioner som kan läsas nedan, kommer att appliceras bekvämare på grund av densiteten av honung och kommer inte att flöda.

Vad mer kan läggas till den svarta rädisa hårsmasken?

Dessa kan vara några användbara ingredienser som kommer att närma ditt hår. Till exempel oljor. Ta burdock, persika, kokosnöt, mandel eller avokado olja. De kommer att ge hår glans och silkiness, göra dem mer friska. Förutom att lägga till olja till rädisjuice kan du applicera den på hela hårets längd. Effekten blir ännu bättre.

I denna mask kan du lägga till vitaminerna A, E, D, som kan köpas på nästan alla apotek. De säljs i ampuller. De kommer att påverka håret djupare, mätta hårbotten med de nödvändiga elementen för det. Växande hår kommer att bli tjockare, felfri, kommer inte att bryta.

Många andra naturliga ingredienser kan läggas till maskerna. Var och en av dem kommer att vara användbar. Till exempel dekoktioner av örter eller några skedar av lerpulver. Den används om masken verkar för tunn. Men förutom detta kommer också att gynna.

Hårmask från att falla ut med en rädisa är ett mycket bra verktyg, men det kommer inte att ha någon effekt om du har problem med inre organ. Därför, om inga medel har någon effekt, bör du rådgöra med din läkare.

Hur ofta ska man göra en mask för håret av rädisa?

Denna mask är önskvärt att göra 1-2 gånger i veckan. Kursen kan variera från en till en och en halv månad. Den här tiden ska räcka för att du märker ett bra resultat.

recensioner

Jag torkar hela tiden mitt hår och använder en hårtork. På grund av detta har håret blivit mycket bräckligt och sprött, det blir mycket mindre. Jag började söka på Internet för recept av olika masker och försökte allt i ordning. För närvarande visade rädisjuice den bästa effekten. Någonstans på en månad såg jag att mitt hår hade blivit ett par centimeter, och de började falla mycket mindre ut. Dessutom gav denna mask min hårvolym, glans, de ser mer levande ut.

Hur är hårmaskor med svart rädisjuice användbar?

I kosmetologer används stålradis för hår som ett effektivt stoftmedel som hindrar håravfall. Inte mindre gynnsam effekt på kullarnas hjärta. Juice-baserad schampo kan beredas på basis av saften genom att lägga till sköljningen - det är lätt att förhindra sårbarhet och smitta. Naturläkemedel har stor effekt på trådar till de allra bästa tipsen.

Fördelarna med rädisa hår

 1. Effektiv för att stärka rötterna
 2. Hjälper till att eliminera glans
 3. Eliminerar mjäll och seborré
 4. Återställer strukturen längs hela längden;
 5. Aktiverar tillväxt
 6. Ger mjukhet och silkiness.

Den komplexa kemiska kompositionen är rik på:

 • vitaminer av grupper B och C;
 • lipider;
 • organiska syror;
 • flyktiga produktion;
 • mineraler.

Hemlagad Radish Hair Mask Recept

Denna förråd av vitaminer och mineraler, är en juice av en traditionell rot. Dess utmärkta egenskaper är effektiva i komplex problemlösning med nederbörd. Hårvård tack vare folkrecept trivs med ett lyxigt resultat - tjocka, starka krullar.

Att stärka

För försvagade strängar är det värt att hålla en intensiv kurs i hemmet. Det är inte svårt att förbereda med egna händer ett prisvärt sätt att stoppa nedfallet. Tack vare den ständiga masken kan du bli ägare av tjocka, starka krullar längs hela längden.

Viktig redaktionell rådgivning

Om du vill förbättra ditt hårs tillstånd, bör du särskilt sköta skampon som du använder. En skrämmande figur - i 97% av schampon av kända varumärken är ämnen som förgiftar kroppen. Huvudkomponenterna, på grund av vilka alla problem på etiketterna är betecknade som natriumlaurylsulfat, natriumlauretsulfat, kokosulfat. Dessa kemikalier förstör krullarnas struktur, håret blir skört, förlorar sin elasticitet och styrka, färgen bleknar. Men det värsta är att dessa saker kommer in i levern, hjärtat, lungorna, ackumuleras i organen och kan orsaka cancer. Vi rekommenderar dig att överge användningen av medel i vilka dessa ämnen är belägna. Nyligen utförde experter från vår redaktionsteam en analys av sulfatfria schampon, där första plats togs av medel från företaget Mulsan Cosmetic. Den enda tillverkaren av naturliga kosmetika. Alla produkter tillverkas under strikta kvalitetsstyrnings- och certifieringssystem. Vi rekommenderar att du besöker den officiella webbutiken mulsan.ru. Om du tvivlar på din kosmetiks naturlighet, kontrollera utgångsdatumet, det ska inte överstiga ett års lagringsutrymme.

komponenter:

 • rädisa;
 • 5 msk. skedar av burdock olja;
 • 3 msk. skedar av honung

Mala den skalade rotgrönsaken på en mixer, tillsätt varm bollolja till den färdiga slammet, blanda med honung. Sprid den resulterande massan jämnt på basalområdet, linda med film och handduk. Håll masken hela natten, och på morgonen skölj med schampo. Upprepa proceduren minst 12 gånger, med en dags intervall.

Från att falla ut

Folk botemedel mot skallighet kommer att påverka folliklarna, mätta med vitaminer, phytoncides, mineraler, återställa en försvagad struktur. Naturens hemligheter kommer snabbt att lösa problemet, stärka nagelbandet längs hela längden. Att skapa kosmetiska produkter från att falla ut, du kan glömma problemet med lockar, vilket gör dem starka och silkeaktiga.

komponenter:

 • 5 msk. skedar av rädisjuice;
 • 2 msk. skedar av brandy;
 • 3 äggulor;
 • 3 msk. skedar av jojobaolja.

Mala rot, pressa saften från massan och blanda med varmt brandy. Tillsätt vispador och närande olja till kosmetisk komposition. Använd en pensel, fördela på basalområdet, gnid in intensivt i fem minuter. Sätt på en duschlock och linda en handduk. Håll på håret i minst två timmar, efter det att det har tvättats av, låt strängarna torka på egen hand.

För att öka tillväxten

Bli ägare av långa lyxiga lockar, du kan inte tillgripa byggnadsförfarandet. Hemgjorda svarträdis recept är användbara för att stimulera tillväxten, samt stärka försvagade rötter. Efter proceduren får håret en naturlig glans, lätt att kamma, strukturen förbättras längs hela längden.

komponenter:

 • rädisa;
 • en tesked senapspulver;
 • ägg;
 • 3 msk. skedar av jäst.

Efter att ha tagit bort huden från grönsaken, gnid den på en rivare och pressa vitaminsaften. Blanda med granulerad jäst, slagen ägg. Efter rengöring, fördela den färdiga masken på våta strängar, håll i ungefär tjugo minuter. Efter sköljning med växtbaserade avkok. För att uppnå önskat resultat, upprepa proceduren två / tre gånger i veckan.

Fuktgivande mask

Användbar för torr, skadad av färgning och curlingsträngar folkrecept. Rik komposition kommer att ge näring till håret, restaurering av strukturen, lödning av det exfolierade nagelbandet. Användningen av hemmet kosmetika kommer att ge locken glans, silkiness, förhindra trassling och förlust.

komponenter:

 • 5 msk. skedar av rädisjuice;
 • 2 msk. skedar av mandelolja;
 • 2 ampuller vitamin B2.

Blanda grönsaksjuice med vitaminlösning och stenolja. Sprid efter tvätt med schampo, avgår lite från rotområdet. Håll i 40 minuter, skölj sedan och låt det torka på ett naturligt sätt. Om krullarna är mycket torra och blekning har gått bort behöver du inte tvätta av masken. Upprepa reparationsproceduren två gånger i veckan.

För oljigt hår

Ett bra verktyg är svart rädisjuice, för fett, utan volymen krullar. Överdriven sekretion av körtlar kan anpassas oberoende, utan överdrivande strängar. Tack vare effektiva recept är det lätt att hålla strukturen, vilket ger hårets hår en otrolig pomp och densitet.

komponenter:

 • 7 msk. skedar av rädisjuice;
 • 3 msk. henna skedar;
 • 5 msk. skedar av yoghurt;
 • 3 droppar citron eterisk olja.

Krympt juice kombinerat med kefir, separat förångat pulver Lawson och efter fem minuter, lägg till kompositionen. Efter introduktionen av aromoljor, fördela den färdiga produkten på våta rena strängar. Göm under kåpan, njut av handlingen i ungefär en timme. Spola, som vanligt, för att upprepa proceduren för att erhålla önskad effekt är tillräcklig en gång i veckan.

Mot mjäll

Substandard schampo, förändrade väderförhållanden, ökad utsöndring av de inre körtlarna leder till utseendet av karakteristisk peeling. Gör det möjligt för dig att bli av med mjäll från räkor och seborrhea. Ett läkemedel i bara några få procedurer förbättrar hårbotten, djupt rengör och ökar tillväxten.

komponenter:

 • rädisa;
 • 3 msk. skedar av salt;
 • 2 msk. plantain skedar.

Mala räken till konsistensen av gruel, tillsätt plantain salt och gräs, förvandla det till pulver på en kaffekvarn. Gnugga den resulterande massan i de rena, våta låsningarna av basalområdet och låt i tjugo minuter. För att slutföra, kommer som vanligt minst åtta / tio procedurer att krävas för att förbättra hårbotten.

Black Root Recensioner

Angelina, 32 år gammal

Radisjuice för hår började användas för att stärka, strängar av hemsk klättring, det var omöjligt att kamma. Jag lade till färsk juice till schampo för normalt hår och gjorde också hemlagade masker. Bara ett par veckor lyckades stoppa problemet.

Jag har alltid drömt om att odla långa lockar, vilket är vad den svarta rädisa för hår hjälpt mig med. Jag gnällde gruel in i rötterna, tillsatte juice till sköljningen, som följd de förlängde med 4 cm över en månad.

Slutligen lyckades jag med mina hårproblem! Fanns ett sätt att återställa, stärka och växa hår. Jag har använt det redan i 3 veckor, resultatet är där, och det är fantastiskt. Läs mer >>>

Hjälmlagad mask för saftigt rädisarhår

Folkläkare för radish hår - masker, balm, lotioner - är populära och används ofta i hemmet kosmetologi. De kostar inte mycket pengar och marknadsförs inte av mode kosmetiska företag. De bryr sig bara om vår låses hälsa och attraktionskraft.

Naturens kraft mot eliten "panacea" i burkar

En serie år går, årtionden går och århundraden flyger, men håret har varit och förblir samma dekoration och det främsta kvinnliga "vapnet" i kampen för uppmärksamhet hos män. Förförelsens kraft, som ligger i hårets skönhet, är önskvärt av allt rättvist sex. Därför erbjuder apotek och kosmetikaffärer kraftfullt annonserade produkter som lovar ett långt och lyxigt liv för varje hår.

Men är det värt att villkorligt lita på schampo, balsam eller masker, överbelastad med kemikalier och onaturliga komponenter? Artificiell "skönhet i ett rör" är till nytta för kosmetikindustrin, vilket gör allt så att folkens kosmetologi har så få fans som möjligt.

Därför lyssnar vi inte på färgstarka annonser, men lyssnar på skönhetshärlighetens hemlighet kontrolleras av våra mormor och mormor. Vackra, långa och starka flätor i midjan i svartvita fotografier är den bästa annonsen för naturprodukter som skapas av naturen själv.

Radish - ett av dessa underbara verktyg. Detta är en blygsam rotgrödor som inte hävdar höga belöningar, men det är i det att naturens kraft finns, vilket har en perfekt balanserad sammansättning av mineralämnen, vitaminer och eteriska oljor för återvinning av hår.

Varför rädis används i hemmet kosmetika för hår

Användningen av rädisa är ovärderlig. Detta var känt för healare av medeltiden. De använde sina medicinska egenskaper i olika sjukdomar i kroppen, inklusive och för förbättring av hår. I dag odlas rädisa i många länder och visar dess många sorter, som är saftiga, mer eller mindre skarpa. Det finns bland dem, söta och söta, och brinnande brinnande, och de från vilka tårar ofrivilligt fyller sig. Det senare inkluderar svart rädisa. Det är den mest användbara, och överträffar sina olika släktingar i mineral- och vitaminkompositionen.

Svarta rotgrönsaker är ett äkta skafferi som innehåller ett unikt komplex av spårämnen, proteiner, fetter, vitaminer (B9, C,) karoten, retinol, fiber, fruktos, sackaros, etc. Svart rädisa är rik på organiska ämnen, enzymer, phytoncider och eteriska oljor, vilket ger den en skarp smak och speciella fördelar. Dessutom gör det höga innehållet av antimikrobiella glykosider det ett utmärkt naturligt antibiotikum, och lysozym hämmar bakterier och svampar.

Den huvudverkande karaktären i masker från en rädisa är juice. Många forskare och kosmetologer säger att dess läkningskapacitet är oumbärlig när håravfall blir ett systemiskt problem. Juiceen berikar de terapeutiska maskerna med zink, svavel, kisel och kalcium, och de ger snabb tillväxt för låsen, stärker hårsäckarna, stimulerar deras naturliga förmåga att regenerera. Även hemlagad sköljning, balsam och schampon gjord på basis av rädisjuice hjälper effektivt håravfall. De återställer reglering av talgkörtlarna, närmar sig hårrötterna och aktiverar blodflödet till dem.

Hemlagad Radish Hair Recipes

Detta val presenterar de bästa maskerna för olika typer av hår, där svart rädisa är huvudrediens. Deras grundlag görs endast av naturliga komponenter, men det är dock nödvändigt att bestämma en lämplig mask med hänsyn till individuell tolerans.

1. Firming mask från rädisjuice hemma. Svart rädisa har helt enkelt mirakulösa möjligheter att stärka och mot håravfall. Effektivitet kan ses efter 3-4 veckors regelbunden användning, men en fullständig återhämtningsplan är utformad i 4 månader. Masken förstärker hårrötterna och stimulerar tillväxten.

Det tar bara en ingrediens - svart rädisa. Dess storlek bör väljas, med fokus på längd och tjocklek på locken. Med roten, skalla och hacka med hjälp av en rivare med små hål. Krama tre matskedar juice ut ur en uppslamning. Applicera det på två sätt.

 • Metod 1. Kombinera håret uppdelat i strängar, exponera hårbotten och gnugga i saftens rötter. Värm huvudet med en näsduk i 2 timmar. Tvätta av med schampo.
 • Metod 2. Blötlägg en bomullsplatta med juice och även, separera trådarna, fuktar huden under håret. Därefter fuktar du en bit av gasbindning i resterande juice och lindar hårbotten. Denna mask får inte vara mer än 30 minuter.

2. Mask för håravfall med rädisjuice, honung och rödpeppar. Svart rädisa kan lätt klara av skallighet. Blandningar för håravfall baserat på det är mycket effektiva, särskilt med tillägg av besläktade komponenter som förstärker hårsäckarna och aktiverar deras tillväxt.

 • I ett förhållande av 1 matsked blanda rädisjuice med naturlig honung och tinktur av rödpeppar.
 • Applicera blandningen med "flytande honung" för att städa håret och täcka med polyeten och en handduk.
 • Efter en halv timmes exponering kommer en svag förbränning att uppträda. Detta är ett tecken på att det är dags att tvätta av masken.
 • Användningsfrekvensen - 2 gånger i veckan. Effekten av frånvaro av håravfall kommer att uppstå efter 2-3 procedurer.

3. Oljigt hår: en mask med rädisa och medicinalväxter. Resultatet av störningen i talgkörtlarna är ett ökat fettinnehåll i håraxlarna. Håret blir snabbt smutsigt, mjäll uppträder, som absorberar fet sekretion, ackumuleras vid rötterna, vilket leder till att strängar hälls ut i bunkar. Traditionell medicin bryr sig om fet hår och rekommenderar effektiva blandningar av rädisjuice och medicinalväxter för håravfall och förebyggande.

 • Blanda 1,5-2 Art. skedar hackade färskt näsblad och 3 msk. skedar av medicinsk samling av Hypericum.
 • I den gröna grusen tillsätt 50 g rädisjuice, rör om alla medicinska ingredienser och lite värme i ett bad av vatten.
 • Masken appliceras på vått hår och isoleras med en hatt eller halsduk.
 • Efter en fjärdedel av timmen sköljer vattnet bort och sköljer håret med schampo.
 • Förfarandet upprepas var 2-3 dagar.

4. Torrt hår: närande mask med rädisa och havtornsolja. Problem med torra krullningar orsakas ofta av termiska, mekaniska och kemiska effekter. Hårets tips torkar upp, och stavarna själva blir sköra och bryts med jämn kamning. Att läka och närma torrt hår med vitaminer och vegetabiliska fetter hjälper masken med användning av rädisa, havtornsolja och lök. Denna blandning är också effektiv med regelbunden användning av håravfall. Även spröda hårmaskar med honung ger näring.

 • Från en rädisa och lök för att få 1 matsked juice.
 • Blad och blommor av gul maskros finhackad. Gröngul massa ska få 3 msk. sked.
 • Alla komponenter blandas och hälls 100 g havtornsolja. Blandningen upphettas något för att avslöja de aktiva substanserna.
 • Mask för att fördela det våta håret och skapa hennes "växthusförhållanden", inslaget huvudet i cellofan och en handduk.
 • Nourishing mask håller 15 minuter.
 • Användningsfrekvens - med varje schampo i 2 månader.

Svart rädisa hårmask - recept och applicering

Rädisa kan användas i form av hårstrålar. Dessa masker stärker håret perfekt, främjar deras tillväxt och gör håret vackrare, friska.

Det här är exakt receptet på hur man förbereder effektiva och mycket effektiva svarträdshårsmaskar idag och vi kommer att överväga.

Mask för att stärka håret är mycket effektivt. Resultat kan ses efter bara några veckor med regelbunden användning. Även denna mask förhindrar håravfall, stimulerar perfekt tillväxten och stärker hårrötterna. Som ett resultat blir håret inte bara starkt, hälsosamt, men också slät, mjuk. För goda resultat ska masken appliceras minst en gång i veckan.

För att göra en mask av svart rädisa hemma behöver du följande ingredienser:

 • liten svart rädisa.

Radish skal, och gnid med en fin rivare. Tryck sedan försiktigt på saften. Det kommer att ta tre stora skedar juice. Och så, kamma ditt hår väl, dela det i strängar och smutsa försiktigt juice i huden. Huvudet efter appliceringen måste täckas med ett tyg. Håll i två timmar och skölj sedan med doftande schampo. Behandlingsförloppet är 4 månader.

Du kan använda denna rädisa hårmask på ett annat sätt. För att göra detta, dra en bomullspinne med svart rädisjuice och applicera på hårbotten. Därefter blöta gasbindningen i saften och försiktigt sätta på huvudet. Bär en mask i ca 30 minuter, och tvätta sedan av med mycket vatten med varmt och doftande schampo.

Hårmask med rädisa

Vitaminer, organiska syror och andra fördelaktiga ämnen som finns i rädisa används för vård och behandling av "problem" hår. Med hjälp av rädisa är hårmaskiner förberedda för att regenerera och förbättra ämnesomsättningen i hårbotten, bli av med mjäll, stärka håret och förhindra håravfall. Råisjuice används också i traditionell medicin för att normalisera hårbottens feta ämnesomsättning.

De flesta av mänskligheten, män och kvinnor, uppmärksammar deras hår och därmed deras utseende, de är väl medvetna om vikten av friskt, vackert hår för utseende. Håret vittnar om deras ägares interna hälsa, noggrannhet och renhet. Hårförhållandet passar inte alltid deras "ägare", men situationen kan förbättras på ett enkelt sätt: att ge ordentlig hårvård och om nödvändigt behandling.

Ta hand om bra näring för ditt hår, skapa med hjälp av hårmaskor skydda ditt "hår" från det destruktiva yttre inflytandet. Vi rekommenderar dig flera hårmaskar med rädisjuice, vilket hjälper dig att klara av dessa problem.

Det här kapitlet föreslår några olika typer av hårvårdsprodukter som baseras på endast naturliga ingredienser, örter och andra näringsämnen. Du bör välja hårmaskor med hänsyn till hårets individuella egenskaper, de åtgärder du bör vidta för att behålla vitalitet och hälsa beror på deras egenskaper.

För oljigt hår rekommenderar den traditionella medicinen en mask som använder rädisjuice, njurjuice och hypericum. Om ditt hår är fet, borde det vara detsamma som följande beskrivning: ökad salivation, snabb förorening. Från fettighet håller håret ihop, håret förlorar syn. Ofta blir mjäll en följeslagare av fet hår. Det skiljer sig från mjäll, vilket är karakteristiskt för torrt hår, ökad greasiness. Det absorberar sebaceous och svettiga sekret i hårbotten, ackumuleras vid hårrötterna.

För denna typ av hår, förbered en mask på följande sätt: Haka av löv av Johannesört och nässle och rör det med händer tills en homogen uppslamning erhålls. Rädisa ren och gnugga på ett fint rivjärn. Från den resulterande massan pressa saften och lägg den till massan från medicinska växter. Värm masken lite över låg värme och applicera på fuktigt hår med ett lager på 1-1,5 cm, värm håret, lägg en halsduk eller lock på huvudet. Förfarandet bör vara 10-15 minuter, varefter håret ska tvättas ordentligt. Denna mask ska göras 1-2 gånger i veckan.

medicinsk avgift av Hypericum - 3 msk. l.

nässla löv - 1,5-2 msk. l.

rädisjuice - 50 g

Under lång tid ägde ryska skönheter hemligheterna att skapa skönhet, med hjälp av det här ändamålet bara vad naturen ger dem. Därför hade nästan alla tjejer vackra flätor, som var tjocka och vackra fram till åldern. Folk traditioner behåller vackra hår recept som används av våra mormor och mormor.

Raskens mask, vars recept delades av behållarna av gamla ryska traditioner, är avsedd för fet hår. Det kommer att torka lite på huden, ge håret de nödvändiga vitaminerna, behandla hårbotten, återställ reguleringen av salivationsprocessen. Som forskning inom området kosmetologi visar, är den föreslagna hårmaskins sammansättning särskilt noggrant vald. Det innehåller medicinska örter, rädisjuice och vitlök.

Vitlök användes i folkmedicin i olika kvaliteter, med fantastiska egenskaper som tillskrivs den. Men även nu vitlök är allmänt känt och erkänt universellt på olika sfärer av livet. Vitlökens nuvarande popularitet beror på vetenskaplig forskning, vilket bekräftade att bekännelsen av vitlök inte är utan syfte.

Vitlök används för att behandla fet hår eftersom det innehåller vitaminer C, B och D, fosfor, kalium, jod, kalcium. Dessa komponenter i vitlökens kemiska sammansättning kommer att sakta ned sebaceous sekretion, eftersom fettcellerna i hårbotten begränsas av dess effekter. Dessutom ökar vitlök blodcirkulationen i hårbotten, vilket innebär att cellförnyelsen kommer att återställas till normal.

Hopp, som används för att förbereda masken, förbättrar endast sitt helande syfte. Tinkturen av denna medicinska växt har trots allt använts för att stärka och behandla hår. Humins kemiska sammansättning är ganska rik, den innehåller hophällande och valerinsyra, trimetylamin och andra substanser som har en terapeutisk effekt på fet hår.

För masken används ginseng extrakt, som innehåller många vitaminer och näringsämnen. Förutom triterpenalkoholer, som behandlar fet hårbotten och hår, förbättrar ditt hår "betydligt". Ginseng root extrakt kan köpas på apotek.

Resten av komponenterna kommer säkert att vara i den omgivande naturen. Innan du behöver göra tinktur av humle. Använd för dessa "klumpar" av humle, torkade eller råa. Skölj dem lätt med vatten och fyll i 3% alkohollösning. Korka täta diskar med tinktur och lägg den på ett mörkt ställe i 7 dagar. Efter denna tid fortsätt till beredningen av en medicinsk mask.

Skal roten, gnid på en fin rivare. Koka också vitlöket och lägg den krossade massan till rädisa. Ta sura äpplen, skalla dem och passera genom köttkvarn. Applesauce blanda med resten av blandningen. Häll hop extrakt och ginseng extrakt i mush. Rör om och värm lite över låg värme.

Applicera masken på vått hår, kamma det med en kam med glesa tänder. Vik folien i håret och linda huvudet i en handduk. Håll masken på håret i 20 minuter, torka sedan av masken med varmt vatten och kamma ut resterna i massan med en kam.

Torrt hår är också rankat som "problematiskt". De behöver inte tvättas så ofta som de är oljiga, men de har också tillräckligt med bekymmer. Hållare av torrt hår är oroliga för brittleness och känsligheten av hårändarna att torka ut. Torrt hår delas ofta från de minsta termiska, kemiska och mekaniska effekterna, och ibland till och med utan uppenbar anledning. Vad nu flickor och kvinnor med torrt hår inte kan använda hårspray, termoflygande och jämn hårkrullare?

Självklart måste de begränsa sig i användningen av dessa verktyg, men det är nästan omöjligt att göra utan dem. För att behandla torrt hår, mata dem med vitaminer och fetter av vegetabiliskt ursprung rekommenderar traditionell medicin att man gör närande masker gjorda av havtornsolja, med tillsats av örter och rädisjuice. Den rekommenderade hårmaskan är en snabb och effektiv behandling med regelbunden användning.

Ta blommans löv och gula blommor, hugga dem. Skala lök, hakatmosa, pressa saften från lökmassan och lägg den till maskros. Rengör räkorna och hakan, pressa saften och häll den i den totala massan. Det läggs också till hackad plantain. Häll i slutändan all havtornsolja, värm blandningen till ett varmt tillstånd och applicera på fuktigt hår. Håll huvudet varmt. Skapa "växthusförhållanden" för ditt hår: Vik håret i cellofan och rulla det med en handduk. Tvätta av masken efter 15 minuter. Tvätta i en mask för torrt hår med varje hår i två månader.

samling av maskros - 3 msk. l.

lökjuice - 1 tsk.

rädisjuice - 1 tsk.

havtornsolja - 100 g

Förutom medicinska masker för torrt hår är olika typer av värmebehandlingar och oljepackningar ganska vanliga. Låt oss sluta på oljepappningen som en av de effektiva behandlingarna för att dela upp håret. Kosmetiska studier och privata observationer bekräftar att sådan behandling av torrt och sprött hår är lämpligt.

Havtornsolja framställd av fröna från denna växt, värm över medium värme till en temperatur på 55-60 grader. Rengör och tvätta rädisa under rinnande vatten. Torka sedan igenom en fin rivare. Kram saften ut ur rädisterns massa och lägg den till den heta havtornsoljan. I den beredda blandningen tillsätt juice av citron eller grapefrukt. Blanda alla ingredienser noggrant.

Våt håret torka lite, så att de förblir lite fuktiga. Applicera en liten mängd av blandningen i ditt hår. Gnid en liten del av oljan i hårbotten. För att göra detta, dela håret i avskiljningar och gnida i huden kompositionen med cirkulära rörelser av fingertopparna. Titta inte över de splittrade ändarna av håret. Vika det oljiga håret i en lös bulle och lämna i 1,5-2 timmar. Efter denna tid tvätta masken med vatten, vars temperatur ska vara ca 50 grader, det vill säga vattnet ska inte brinna håret. För mer noggrann sköljning, använd schampo för torrt och sprött hår.

havtornsolja - 120 g

rädisjuice - 2 msk. l.

citron eller grapefruktjuice - 2 msk. l.

Till och med glada ägare och ägare av normalt, "problemfritt" hår bör inte slappna av och behandla håret skönt. Mycket ofta behöver normalt hår förstärka rotsystemet, ytterligare smink, för att inte "vända" till "problematiskt" hår.

Mask för normalt hår med rädisa och jordgubb stärker hårrotsystemet, närmar håret längs hela längden och accelererar hårväxten. För att göra detta, använd endast naturliga ingredienser: rädisa, vassla. Särskilt viktigt är användningen av skogs jordgubbar. Denna härdande bär berikar ditt hår med tillväxt vitaminer och ger dem en doftande doft.

Du måste förbereda en mask för normalt hår, bara färska, färska vilda bär. Tvätta dem under rinnande vatten, avlägsna sepalsna och häll sedan in den önskade mängden bär i disken och masha dem med en träsked i mushen. Lägg jordgubbar och äggulor till jordgubbar, som du först ska hoppa genom köttkvarn. Torka hela blandningen med varm vassla. Applicera sedan masken på vått hår och blöt i ca 20-25 minuter.

jordgubbe - 50 g

äggula - 2 st.

serum - 1/3 msk.

Förutom medicinska masker för olika typer av hår, rekommenderar vi dig att ägna särskild uppmärksamhet åt sköljning av hår. Skölj bättre att använda naturligt, beredd på basis av medicinska örter. De mest populära balsamerna erhålls från kamomill, lime blomma, nässla. Den fördelaktiga effekten på alla hårtyper har en infusion av burdockrötter och björkpinnar. Sköljning är lätt att förbereda hemma.

De komponenter som du behöver göra medicinsk sköljning ges av den omgivande naturen. Dessa är doftande färskt violettblommor, färska eller torkade rosen höfter, kullarrot. Tydliga violetta blommor från sepals och skölj efter behov. Rosehip före användning är säker på att sortera ut, för att inte få en maskig, bortskämd frukt. Kockrot - ett lagerhus med vitaminer och organiska syror - Rengör och tvätta, gnid sedan på en fin rivare.

Häll alla dessa ingredienser med vatten och koka. Ta sedan bort från värme, låt sköljet brygga i ungefär en halvtimme på ett varmt ställe och spänn sedan genom en fin sil. Skölj rädisa, skalla och gnugga genom rivaren. Kram saften från den resulterande massan och lägg den till tinkturen. Använd sköljningen för det avsedda ändamålet, det ger skina och mjukhet till ditt hår.

färska blommor av violett - 3 msk. l.

rosenkräm - 3 msk. l.

Kockrot - 1-2 st.

rädisjuice - 1 msk. l.

Håret behöver konstant vård och respekt för dig själv. I stället för schampo, stress, vilken sjukdom som helst, reagerar de på egen väg. Huvudets hud kräver också en sådan uppmärksam inställning. Därför vid den första förekomsten av mjäll, ta kategoriska åtgärder. Om detta redan har hänt och mjäll ganska irriterar dig, försök sedan en folkmedicin mot mjäll, vilket är en av de mest effektiva lösningarna på detta problem.

För att bekämpa mjäll, förbered en anda tinktur av röd het peppar. Förbered det, ta den röda varma peppar, raffinerad vodka och rädisjuice. Fyll peppar med den beredda kompositionen och lämna i 10 dagar på en mörk, sval plats. Applicera infusion 1-2 gånger i veckan innan du tvättar håret. När du delar håret i partiklar, gnugga peppartinkturen i hårbotten med en bomullspinne.

röd paprika - 10 g

rädisjuice - 3 msk. l.

Rödajuice används ofta för masker som förhindrar håravfall. Röda i detta fall verkar i samband med medicinska växter som är rika på vitaminer och stärker hårrotsystemet. Som du vet faller håret ut på grund av en komplex kränkning. Därför räcker det inte med behandling med några masker. Du måste ta hand om en hälsosam kost, hålla sig till den dagliga behandlingen och undvik nervös ansträngning.

Ibland händer hård håravfall för en person som har lidit en allvarlig sjukdom. I det här fallet bör den tidigare patienten genomgå en rehabiliteringsbana: Ta bort toxiner och andra sönderdelningsprodukter från kroppen från kroppen, mata kroppen med försvagade vitaminer och organiska syror, och i kombination med dessa förfaranden, stärka hårmasken.

Receptet för behandling av håravfall och förhindrande av skallighet har varit känt sedan antiken. Dess komponenter är vitlök och röda lök, som används som antibakteriella, vitamin- och hårstärkande medel. För att förbereda en fast hårmask måste du fylla på att samla sådana medicinska örter som primrose och nässla. Näringsämnena och vitaminerna hos dessa örter har förmågan att absorberas väl i håret och tränga igenom hårrötterna, så att håret blir näring, ökar vitaliteten och elasticiteten.

Skala lök och vitlök och gnugga genom en fin rivare eller rulla genom köttkvarn. Kanske kan en av läsarna hitta ett annat sätt att låta löken och vitlöket bli en homogen välling medan man undviker tårar. Anslut primros och nässla. För masken kan du bara använda raka blad av växter. Samlingen av medicinska örter hugg, krossa händerna. Kombinera örtmassan med lök-vitlök och blanda noggrant.

Rengör och tvätta rädisa. Gnugga rotgrönsaken genom en fin rivare och sätt i blandningen. Blanda allt igen. Kamma ditt hår och dela i avsked. Med en bomullspinne eller borste gnuggar du en rädisa mask i hårbotten. Därefter wrap huvudet med folie och en handduk, för i värme kommer upptagningen av användbara ämnen att öka med hår. Skölj masken med varmt vatten och schampo efter 25-30 minuter, skölj noggrant. Det finns inga begränsningar för användningen av stärkande masker. Behandlingsförloppet kan vara upp till 3 månader.

rödlök - 50 g

nässla - 3 msk. l.

primrose - 3 msk. l.

För att berika håret med vitaminer och andra användbara ämnen, stärka dem, göra dem glänsande och friska, bör du inte jaga de vackra annonserade metoder som inte alltid rättfärdigar de medel som spenderas på dem. Många effektivare sköljmedel och balm, som köpts i butiker, kan vara kända folkmekanismer som är enkla och tillgängliga. Dessutom är de naturliga och medicinska, eftersom de är beredda på basis av medicinalväxter, grönsaker och rotgrödor. Rekommenderade hårmaskar närmar ditt hår med de näringsämnena, vitaminer som tas från naturliga ingredienser.

Ofta behöver du inte gå långt, bara titta på trädgården sängar, det finns tillräckligt med vitaminer och näringsämnen som fortfarande är gömda från din åsikt i aptitretande grönsaker och rotgrönsaker. Färdigt använda naturens bounty och lyssna på våra rekommendationer för hårvård med användning av rädisorjuice och massa.

Black Radish Hair Growth Mask

Hemlagad Mask Recept:

Skala den svarta rädisa och hugga den med alla lättillgängliga metoder (blandare, liten rivare, köttkvarn). Då är det nödvändigt att klämma upp slammet genom ostklaven och pressa saften. En timme innan du ska tvätta håret måste du gnugga den resulterande rädisjuiceen i hårrötterna. För att du ska känna dig bekväm med att göra detta, sätt juice i en spruta och applicera saft från det i varje del av håret. Om du inte har några medel för slipning, kan du helt enkelt hugga rädisa och gnugga den resulterande vågen i hårrötterna.

När du har applicerat rädisjuice på hårrötterna kan du känna en slags brännande känsla i hårbotten. Oroa dig inte, det är helt naturligt. Men om den brännande känslan blir outhärdlig, kan du tvätta rädisjuice på förhand. Tack vare rädisjuice inträffar utmärkt stimulering av hårväxt. Dessutom förhindrar detta också deras förlust. För större effekt ska masken appliceras en gång i veckan.

Användbara ingrediensers egenskaper

Rädisa. Moderna kosmetologer är nöjda med rädisa. Ibland använder de även gamla recept. Användningen av rädisa för huden har länge varit känd, med dess saft kan du minska fräckor, bli av med åldersfläckar och grusmasker, i en blandning av gräddfil och vegetabilisk olja, används för att bleka ansiktsskinn. För att stärka håret är det nödvändigt att massera hårbotten med rädisjuice en gång i veckan.

Mask för snabb hårväxt med en båge.

Hemlagad persilja frö hårväxtmask

2 kommentarer

Jag brukade vara sjuk med senapsrädis när jag var sjuk, den brinner fruktansvärt, det värmer. och då hittade jag den här masken och tänkte igenom det - men sanningen är! zhget betyder att det fungerar och som peppar ger blod i håret, så de växer. och växa verkligen bättre!

För hårväxt och fettigt hår sönder radishmasken helt enkelt, gnugga hårrötterna med mörk rädisajuice, ta en minut att gå 30 minuter med det inslagna huvudet och tvätta det av.

Radishmasker för ditt ansikte, händer och hår

Radishmasker återställer fullständigt huden i ansiktet, händerna och har en positiv effekt på håret. De stramar porer, rensar, vitar huden, bekämpar pigmentering, är ett effektivt antiinflammatoriskt medel.
Viktigt: Kontrollera din hud för känslighet genom att göra en blandning av önskad radishmask efter eget val, påföra den på en del av huden (på handleden) och vänta lite. Om överdriven brännande känsla inte ska appliceras mask.

Det är också inte rekommenderat att applicera masker på de inflammerade och röda ytorna i ansiktets hud, först avlägsna dem.

Radis har länge varit känd för sina fördelaktiga egenskaper och egenskaper. Det har många spårämnen och vitaminer som vi behöver. Folket används aktivt för att behandla olika sjukdomar. Folkläkare glömmer inte heller skönheten om det och rekommenderar den här underbara rotskörden som används vid vård av ansikte, händer och hår.

Vilka hudtyper är lämpliga för rädismasker?

De föreslagna maskerna kan lösa problem med alla typer av hud, utom känsliga. Särskilt användbart när du har:

 • Oljig hud med utspädda porer
 • Torka huden med peeling.
 • Hud med pigmentering, fräknar.

Ej lämplig: För känslig hud.

Vilka är fördelarna med rädisa masker?

 1. En positiv effekt på den skadade huden.
 2. En stor mängd vitamin C i rädis har en lätta effekt på huden.
 3. Eliminerar pigmentering, fräknar.
 4. Rengör huden, hjälper till att smala porerna.
 5. Det är ett antiinflammatoriskt medel.

Som du kan se har användningen av masker med denna rot inte bara en kosmetisk effekt utan också en helande.

Radish ansiktsmasker

Här är några enkla ansiktsmaskar.

En naturlig botemedel hjälper mot fräknar - en mask med en rädisa. Du måste torka ansiktet med juice och applicera sedan massan i 12-15 minuter. Skölj med vatten vid rumstemperatur t.

Fuktighetsgivande mask: Rädisblandad med gräddfil, med olivolja. På ansiktet av 9-10 minuter. Skölj med rumsvatten t.

Ta hand om torr hud. Smörj grädden på ansiktet och på toppen av skivorna med svart rädisa min vid 15. Skölj med mjölk vid rum t.

Om fet hud: rädisa med äggula, på ansiktet i 16-18 min. Tvätta av med vatten vid rum t.

Om blandad hud - blanda riven räkor och olivolja med citronsaft. Kompositionen appliceras på ansiktet i 15-17 minuter. Tvätta av med vatten vid rum t.

Om huden skäller: Blanda rädisa, äggula, grädde, applicera i 15-20 minuter. Tvätta av med vatten vid rum t.

Om porerna förstoras på ansiktet: riven rädisa, citronsaft, kefir. Ansök om en kvart i timmen på ansiktet. och skölj sedan med rumsvatten t.

Nourishing mask
Gnugga svart rädisa fint på en rivare, pressa saften.
1 msk gräddfil blandad med 1 tsk honung och 1 msk grusrot. 5 minuter efter applikationen - ett annat lager av masken. 10 minuter suga av, ta av med varmt vatten.

Rynkmask
Honung, gräddfil, rädisjuice - vi tar lika stora proportioner och blandar.
5 minuter efter applicering av rynkmasken måste du applicera nästa lager, inte tvätta bort det föregående. Upprepa detta flera gånger. Efter sista lagret (tredje eller fjärde) vänta 15-20 minuter. Avlägsna med en mjuk tapp.

Whitening mask
Mycket tunna skivor rädisa (peeler), lägg på ansiktet, utsmält för att växa. olja i 18-20 minuter. Efter att du har tagit bort masken, svep ansiktet med kall mjölk.

Radish mask för händer

Från överdriven svettning av händer.

 1. 1 matsked mjölk och 1 matsked färsk jäst omrörs till en uppslamning.
 2. 1 msk lind honung lite värme och häll i jäst med mjölk.
 3. Tillsätt 1 matsked riven rädisa, 4-5 jordgubbar, 1 tsk salvia (i tinktur).
 4. Alla gnidas. Kyl lite.
 5. Applicera på rena händer i 15-25 minuter.
 6. Sköljning behöver kosmetisk mjölk.

Upprepa varje dag eller varannan dag.

Radish hårmaskor

För olika hårtyper är den bästa lösningen produkter baserade på naturliga ingredienser. Välj hårmaskor, baserat på deras egenskaper.
För oljigt hår (ökad salivation, snabb förorening av håret) - maskerad med rädisjuice, Johannesört, nässla.
Håret från greasiness håller sig ihop, frisyren går förlorad i volym och utseende. Ofta är en satellit av oljigt hår mjäll, vilket absorberar sebaceous och svettiga utsläpp av hud på huvudet, som ackumuleras vid hårets rötter.

För fet hår

3 msk. l. samling av hypericum
1,5-2 Art. l. nässla löv
50 g rädisjuice

Haka av örterna, flytta händerna till uppslamning.
Gnid den rensade rädisa på ett fint rivjärn, pressa ut saften, tillsätt saften till växtmassan. Alla svagt svag svag eld. Applicera på vått hår. Skikt 1-1,5 cm, varma med ett näsduk eller lock. Lämna en kvarts timme och skölj sedan håret väl.
Mask gör 1-2 gånger i veckan.

För torrt hår

Mask för torrt hår används för varje shampooing. Det är nödvändigt att upprepa proceduren i ungefär två månader:

100 g havtornsolja
3 msk. l. samlar maskros
1 tsk. rädisjuice
1 tsk. lökjuice

 1. Chop löv och blommor av maskros.
 2. Hoppa över de skalade löken genom köttkvarn, pressa ut saften och lägg den till maskrosmassan.
 3. Twist skalade rädisa, pressa saften, lägg till resten.
 4. Lägg till krossad plantain, täcka med havtorns olja och värm lite.

Applicera på lite fuktigt hår. Det är nödvändigt att skapa ett "växthus" för håret - wrap huvudet i cellofan, rulla det med en handduk. Tvätta av efter en kvart i timmen.

Oljeomslag är en effektiv behandling för att dela hår.
havtornsolja - 120 g
rädisjuice - 2 msk. l.
citron eller grapefruktjuice - 2 msk. l.
Varm havtorn olja till t 55-60.

Tillsätt rädisajuice till varm olja, sedan citron eller grapefruktjuice, blanda.
Dela ändarna av ett något fuktigt hår, applicera en liten kokt blandning och gnid försiktigt.
Wrap en inte tätt massa hår, lämna i en och en halv två timmar. Skölj med vatten ca 50 grader., Sedan schampo för torrt, sprött hår.

För normalt hår

Stärka rötterna och accelerera hårväxten och närma dem längs hela längden.
rädisa - 30 g
jordgubbe - 50 g
äggula - 2 st.
serum - 1/3 msk.

Mash vilda jordgubbar, tillsätt twisted rädisa, äggulor och vassla.
För att hålla en mask på 20-25 minuter.

Hår skölj hem

2 liter vatten
3 msk. l. färska violettblommor
3 msk. l. nypon
1-2 skäggrot
1 msk. l. rädisjuice

Koka upp ingredienser utan rädisjuice, ta bort från värme. Den resulterande sköljningen måste stå i ungefär en halvtimme i värmen, sedan spänn genom ostklaff eller en fin sil. Lägg till saften av roten.
Balsammen ger mjukhet och glans till hår.

Mjäll tinktur

Röd het peppar fyller i med renad vodka och rädisjuice. Håll i 10 dagar på en mörk och sval plats. Det är nödvändigt 1-2 gånger i veckan att applicera mjällinfusion innan du tvätter håret.

10 g röd chili peppar
3 msk. l. rädisjuice
30 g vodka

Späd tinktur före användning med varmt vatten. Mängden vatten beror på hårbottens känslighet.

Firming mask för balding och håravfall

70 g rädisa
50 g röda lökar
50 g vitlök
3 msk. l. nässla
3 msk. l. primrose

Fräscha blad av primrose och nässlehack. Häll lök, vitlök och rädisa i en mixer eller i köttkvarn.
Gnid i huvudet och hårrötterna. För ungefär en halvtimme, håll masken med folien viklad runt huvudet och en handduk ovanpå.

Effektiviteten hos ansikts-, hand- och hårmaskor från saft och rädisammassa är mycket högre om de används regelbundet!Nästa Artikel
Exotisk patchouli eterisk olja för hår