SPA mask med silke (steg 3) Konstant Delight maschera mantenmento benessere 5,00 4


Mask SPA med silke för att upprätthålla resultatet av en spaomsorg i salongen är 3 steg för hårlaminering från Constant Delight och en oberoende produkt för efterföljande hårvård.

Fuktar, skyddar håret och upprätthåller effekten efter hårlaminering. Rekonstruerar hår från insidan, vilket säkerställer dess integritet och elasticitet. Fyller de skadade områdena med naturligt och närbesläktat ämne - hydrolyserad silke. Effekten av silke ger en naturlig och organisk restaurering av hårstrukturen.

På grund av den unika sammansättningen och den selektiva funktionen, tränger de aktiva ingredienserna i masken in i hårstrukturen, där exakt de komponenter som är viktiga för försvagat hår kvarstår. Tack vare silkepartiklarna som ingår i kompositionen, mjukar hårets jämnhet mjukgörande hår, vilket ger extra glans och silkighet. För att bibehålla effekten kan användas 1-3 gånger per vecka, beroende på hårets struktur. Det rekommenderas att kombinera med SPA-schampo av samma serie.

Ingredienser: Vatten, Myristisk alkohol, Zetrimoniumklorid, Amidometikon, Imidazolidinurea, Propylenglykol, Citrusyra, Tridecet-10, Butylfenylmetylprojektion, Hydrolyserad silke, Metylklorisotiazolin, Metylisotimas och hydrolyserad silke

Applicering: Det är nödvändigt att jämnt fördela masken över hela längden av håret, dela håret i avskiljningar. Låt på i 5 minuter, skölj sedan.

Produktion: Italien.

Märke: Constant Delight Officiell Webbsida

Utjämning Protein Silk Hair Mask

Utjämning Protein Silk Hair Mask

Jag är glad att kunna erbjuda dig ett videorecept för silkeförpackning från en fantastisk tjej Nastya, en mästare av hemlagad kosmetika. Prova och njut!

Andra videor och tips om bekämpning av torrt hår:

Vackert och friskt hår från naturen är enkelt och tillgängligt för alla hemma. Se själv. Ofta erbjuder salonger många sätt att "camouflera" skador på håret för en tid, inte mer än 5 veckor. Det är mycket viktigare att återvända hälsosamt till håret med mjukhet, jämnhet och silkighet istället för att skapa en illusion.

Ett av förfarandena i salongen för håråterställning och hårrätning - proteinkapsel, vilket är ganska dyrt. Det finns ett ekonomiskt och effektivt förfarande för håråterställning hemma, vilket inte tar mycket tid och pengar.

Maskan innehåller silkeprotein. Detta är ett lätt protein, som är av silke råmaterial. Silkeprotein tränger in i det skadade håret, återställer det, mättar den fukt som hålls inuti, vilket gör håret otroligt glänsande, mjukt och silkeslen. Silkeprotein har förmågan att skydda hår från UV-strålning.

Proteinmaskinsammansättningen för hår med silke:

 • Veteimulgeringsmedel från 1-3%, den innehåller vitamin E, ett protein som stimulerar produktionen av keratinprotein som är ansvarig för återställandet av håraxeln.
 • 15% broccoliolja, ger håret glans och mjukhet, mjukar och rätnar, vilket gör det smuligt.
 • 15% macadamiaolja, som ett vitaminmineralt komplex för hår. Det innehåller sådana användbara ämnen för hår som: koppar, vitamin E, grupper B, PP, mineraler och proteiner.
 • 51% av pepparmyntshydrolat för fet hår eller jasminhydrolat för torrhet. Hydrolater är vattenlösningar som innehåller vattenlösliga mikropartiklar av eteriska oljor, liksom vattenlösliga komponenter i växter. I kosmetologi kan hydrolater användas i ren form som hudvårdsprodukter, deras hår irriterar inte. Du kan använda hydrolater i stället för vattenfasen vid tillverkning av krämer och lotioner, masker.
 • 2% silkeprotein hjälper håret att återvinna frisk utstrålning, styrka, mjukhet, elasticitet och få skydd mot fuktförlust från håraxeln.
 • 10% Vetextrakt, som bidrar till förnyelsen av hårbottenceller, har fuktgivande egenskaper, på grund av detta kommer håret att få elasticitetsglans.
 • 2% essentiell olja ilag-ylang, mjukgör håret och lägger till glans och trevlig attraktiv doft.
 • Vi behöver också 3 keramiska eller glasskålar (2 för ett vattenbad, 1 för vattenfasen)
 • Vispa för att blanda komponenter
 • Plast engångssked för att mäta volymen på komponenterna
 • Pensel för applicering av hårmask

Kommentar från maria

Problemet är att det är omöjligt att ge en exakt volym i skedar. När allt kommer omkring, är densiteten och längden av håret annorlunda för alla. Därför skrev Nastya och procentandelen. Det är nödvändigt att beräkna att om du brukar lägga på ditt hår, till exempel 5 matskedar av produkten, då ska receptet justeras för detta belopp. dvs under 100 ml (ungefär) i sista loppet (en matsked innehåller ca 20 ml).
Mycket om längden till midjan skulle jag göra så här:
2 matskedar hydrolat,
1 matsked oljor (dvs 1 tesked av varje typ),
lite mindre än en tesked vetextrakt,
ca 2 till 3 droppar silkeprotein och veteemulgeringsmedel,

5-8 droppar ylang ylang eterisk olja.

Ett sätt att göra en proteinmask för hår

 1. Smält ett emulgeringsmedel i ett vattenbad, avlägsna från värme.
 2. Lägg till mätta broccoli och macadamiaoljor, blanda ingredienserna väl.
 3. I en varm hydrolat inte mer än 40 grader, lösa vetextraktet, silkeprotein.
 4. Kombinera maskins två komponenter, omrör försiktigt och kraftigt tills det kyls helt och bildar en tjock maskekonsistens.
 5. Lägg till slutsatsens essentiella olja av ylang-ylang.

Metod för applicering av en utjämningsmask

Applicera den färdiga masken på torrt hår med en pensel, en strand, bakom strängen från hårets ändar. För att förbättra effekten, sätt på en plastlock och håll masken på håret i 30 minuter. Tvätta av masken med schampo och ditt vanliga tvätt- och stylingförfarande. Du kommer omedelbart att märka resultatet, håret kommer att vara lätt lydigt, extremt mjukt och otroligt glänsande, du kommer att känna att ditt hår är återställt och friskt.

Varning!

Masken är en helande och återställande, så den bör appliceras kurser 2-3 gånger i månaden med en paus på 2 för att undvika övermättnad av hår med protein, vilket kommer att orsaka motsatt effekt. Åtgärd - En av de viktiga hälsofaktorerna.

Var kan man köpa maskinkomponenter?

Du kan köpa alla listade ingredienser i butiker och butiker för doft och tvålmakare. Till exempel:

Hydrolater (eller annat aromatiskt vatten) är lätta att hitta i butiker med väsentliga och vegetabiliska oljor.

Masker för hår silkiness hemma

Vilken typ av epiteter tilldelar inte vackert kvinnligt hår - de jämförs med flytande vågor, guld och mjuk silke. Ja, ja, hälsosamma och välskötta lockar lyser och skimrar, som de finaste trådarna som skapas av den industriella silkesmasken. Men tyvärr, inte ens de representanter för det rättvisa kön, som naturligtvis hade tur att ha slät och silkesigt hår, lyckas inte alltid behålla sin naturliga skönhet. Detta kan orsakas av olika faktorer, allt från ogynnsamma miljöförhållanden till kosmetiska produkter av låg kvalitet, vilket gör att håret blir torrt, sprött och förlorar sin naturliga glans och mjukhet. För att krullarna alltid ska förbli vackra, utstråla hälsa och glans med lyxig glans, behöver de noggrann vård som kan göras hemma, med speciella masker för hårsilkiness för dessa ändamål.

Varför förlorar håret sin naturliga silke?

Innan du börjar på formuleringen av hemma masker för hår silke, bör du förstå skälen för vilka krullarna kan förlora sin jämnhet och naturlig glans. Huvudfaktorerna som påverkar hårets tillstånd är:

 • genetisk predisposition - det händer att hårets kvalitet (struktur) är ärvt
 • miljöpåverkan - den svaga solen på sommaren, låga temperaturer och vind på vintern;
 • kemiska eller termiska effekter - frekvent färgning, perm, användning av elektriska styling enheter;
 • substandard eller felaktigt utvalda tvättmedel och vårdprodukter - schampon, balsams och stylinggeler;
 • felaktig vård för krullar, hårt vatten;
 • användningen av metall- och plastkammar, vilket framkallar elektrifiering och hårflöjning;
 • dåliga vanor, obalanserad kost och dietmissbruk;
 • kroniska sjukdomar (inklusive sjukdomar i hårbotten), vitaminbrist och frekvent stress;
 • hormonella störningar orsakade av naturliga faktorer eller medicinering;
 • bristande överensstämmelse med vattenregimen - vid otillräckligt vätskeintag uppstår störningar i kroppens metaboliska processer, vilket negativt påverkar hårets tillstånd.

Under inverkan av dessa faktorer, hårstrukturen genomgår förändringar, blir ojämn, missikelscellerna förlorar sin förmåga att behålla fukt, krullningar bryts, grovt, förlorar vitalitet och glans. För att återställa hårets hälsa och attraktivitet måste du ändra din livsstil, försöka minimera negativa effekter från utsidan och tillhandahålla omfattande vård av lås, genomföra kurser för hälsoprocedurer, bland vilka måste inkluderas speciella masker för hårsilke.

Hur man gör håret silkeslen

För att ge strängarna en hälsosam glans och silkighet är det nödvändigt att inte bara använda olika kosmetiska kompositioner utan även följa några enkla regler:

 • Alla tvättmedel och vårdprodukter ska väljas i enlighet med krullarnas typ och tillstånd. Det är lämpligt att köpa shampoo och balsam från samma serie.
 • Du bör tvätta håret mer än två gånger i veckan, med varmt (inte varmt) vatten.
 • Gnid inte intensivt det våta håret med en handduk, annars är det möjligt att skada sin struktur. Det är nödvändigt att kamma strängar först efter att de är helt torra.
 • Missbruk inte färgerna som innehåller ammoniak, eftersom det förstör det naturliga pigmentet och bidrar till att tunna håret.
 • Det är också önskvärt att begränsa användningen av elektriska apparater för hår styling. Om du absolut inte kan undvika dem, då på krullarna, måste du först applicera termiska skyddsmedel.
 • Var noga med att skära delade ändar minst en gång var 2-3 månader, eftersom det inte är troligt att kunna återställa dem med hjälp av kosmetika.

Genom att följa dessa enkla rekommendationer och genomföra extra omhändertagande av lock med hjälp av speciella multicomponent-blandningar, kan du ge dem ett lyxigt utseende, fantastisk glans och silke. Det enda villkoret: Sådana rutiner bör vara vanliga, för om du applicerar masken en gång kommer du inte att kunna uppnå önskat resultat.

Hemmasker Tips för Silky Hair

Trots det faktum att hemlagade masker har praktiskt taget inga kontraindikationer att använda, eftersom man i sin tillverkning helt kan kontrollera kvaliteten på de använda komponenterna, för att dra största möjliga nytta av dem, måste man ta hänsyn till några nyanser:

 • För beredning av kosmetiska blandningar bör endast färska produkter användas. Honung, vegetabiliska oljor och kefir bör förvärmas i ett vattenbad till en temperatur som inte överstiger 40 grader. Vätska vitaminer och eteriska oljor ska tillsättas sist.
 • Det är bäst att blanda maskerna i en blandare så att blandningen är homogen och lätt fördelad på håret.
 • Alla beredda blandningar vid första användningen bör testas för tolerans. För att göra detta, använd en liten mängd massa på handleden eller templets hud och lämna i 20-30 minuter. Om du upplever obehag i form av rodnad, är det bättre att avstå från att brinna eller klåda från användningen av denna komposition.
 • Håret före proceduren kan tvättas, men de flesta blandningarna fungerar bättre på smutsiga lockar. För större effektivitet kan strängar förfuktas med en finfördelare och grundligt kammade med en träborste.
 • Efter applicering av masken är det lämpligt att värma håret - sätt på ett duschlock (det kan bytas ut med en plastpåse som skärs i sömmen och binds i en vinkel), över vilken du behöver bygga en turban ur en tjock handduk.
 • Varaktigheten av maskerna för hårsilkiness beror på blandningens blandning, det rekommenderas vanligtvis att hålla dem från 30 minuter till en timme. Formuleringar med djupkonditioneringseffekt kan lämnas över natten (om det anges i receptet).
 • Det är nödvändigt att tvätta maskerna i flera steg. Först ska du skölja håret ordentligt med rinnande vatten med schampo för att avlägsna delar av komponenterna, och skölj dem sedan med ört- eller ättiksyra (citron) -lösning beredd med 50 ml syra per 2 liter vatten.

Användningsfrekvensen för blandningar för hårsilke - inte mer än två gånger i veckan. Antalet sessioner beror på hårets tillstånd: Om det i slutet av kursen består av 10-15 procedurer, är det ingen signifikant förändring, du måste antingen förlänga "behandlingen" eller hämta ett annat recept.

Recept masker för silkesigt hår

Mask av avokado och blomm honung för färgat hår

Hår efter färgning blir ofta matt och svagt. Masken, som är beredd enligt detta recept, hjälper till att återuppliva de strängar som påverkas av den kemiska effekten, ger dem en charmig glans och silkighet.

 • 1 mogen avokadofrukt;
 • 50 g blomma honung;
 • 1 äggula
 • 30 ml mandelolja.

Förberedelse och användning:

 • Mala avskalade avokadoerna i en mixer.
 • Blanda den resulterande vattnet med smör, slagen äggula och honung.
 • Rör om alla ingredienser tills det är smidigt och sprida den färdiga massan i lite fuktiga strängar.
 • Värm upp ditt hår och vänta minst 30 minuter.
 • Skölj låsen noggrant med varmt vatten och schampo.

Mask med aloe och citronsaft för fet hår

Fet curls präglas av ohälsosam glans och ökad bräcklighet, som kan elimineras med en enkel blandning baserad på citronsaft och aloe. Om du regelbundet använder det här verktyget blir håret mer lättsamt, slätt och silkeslen, fyllt med vitalitet och strålning.

 • 1 storbladig aloe;
 • 1 liten citron
 • 50 g honung.

Förberedelse och användning:

 • Krossa aloebladet med en mixer och blanda den resulterande gruelen med juice som pressas ur citron.
 • Lägg till varm honung, blanda noggrant och sprida den beredda massan på trådarna med en borste.
 • Värm upp huvudet och lämna masken i 40 minuter.
 • Skölj håret med rinnande vatten och skölj med ättika eller salvia avkok.

Gelatinmask med kamomill för alla hårtyper

Detta verktyg släpper hårstrukturen, gör den mjukare, mjukare och silkeslen. Antalet komponenter i receptet beräknas på den genomsnittliga längden på krullarna.

 • 30 g gelatin;
 • 20 g torkade kamomillblommor;
 • 100 ml kokande vatten;
 • 50 ml av någon hårbalsam.

Förberedelse och användning:

 • Fyll kamille med kokande vatten och låt det stå i ca 30 minuter.
 • Torka den beredda buljongen och lösa upp gelatin i den (behållaren med vätskan måste placeras i ett vattenbad).
 • Blanda gelatinlösningen med balsam och fördela den resulterande kompositionen i lite fuktiga strängar.
 • Kram krullarna med en tunn kammussla och linda ihop med plastfolie. Skölj håret ordentligt med mycket varmt vatten utan schampo efter 60 minuter. Om nödvändigt, upprepa proceduren flera gånger för att fullständigt tvätta av gelatin, annars kan en film vara kvar på håret, på grund av vilket de kommer att verka tråkiga.

Bananmask med gräddfil och linolja för torrt hår

Torrt hår behöver intensiv hydrering och näring, som kan förses med en bananmask. Efter några få behandlingar kommer krullarna att bli mjuka, silkeiga och trevliga att röra vid.

 • 1 liten banan;
 • 1 äggula
 • 30 g honung;
 • 30 ml linfröolja;
 • 50 g sur grädde;
 • 15 ml konjak.

Förberedelse och användning:

 • Skala banan och mosa köttet med en gaffel.
 • Tillsätt gräddfil, vispadgöss och andra ingredienser. Blanda alla produkter noggrant med en mixer och applicera den resulterande blandningen för att torka håret.
 • Värm håret och lämna masken i 40 minuter.
 • Skölj krullarna med mycket varmt vatten och schampo.

Hemma masker för hår silke kommer att bidra till att återställa vitalitet, charmig glans och mjukhet till krullarna. Men resultatet av användningen av ditt beredda medel beror direkt på hur noggrant receptet ska observeras, inklusive de angivna doserna. Dessutom bör man inte öka procedurernas varaktighet, eftersom vissa komponenter med långvarig exponering kan orsaka hudirritation, förstöra hårstrukturen eller till och med ändra färg.

Proteinmask för håråterställning

Med sin elasticitet och silkeslenhet är våra krullar bundna till elastiskt keratinprotein, vilket är nästan 80% foder på "kärnan" i varje hår. Det är därför proteinprodukter, naturliga "leverantörer" av värdefullt protein, klarar lätt restaureringen av skadade lockar och deras förstärkning.

Protein hårmask är ett fantastiskt verktyg, vars syfte är att enkelt övervinna hudens lager och behålla den uppfriskande fukten i krullarnas struktur. Masken närmar dem, omsluter dem försiktigt med den tunnaste skyddsfilmen, gör håret oövervinnligt till aggressiva stylingmedel, sol-ultraviolett.

Regler för applicering av proteinmasker

Mandel eller vete, mjölk eller silke, ris eller extraherad från vanligt gelatin eller ägg - oavsett vilken typ av protein för maskerna du väljer kommer resultatet att vara oöverträffat. Även mycket dåligt skadat hår blir smidigt och glänsande efter flera "maskering" -procedurer. Det är bara viktigt att ta hänsyn till vissa nyanser när man använder proteinmasker:

 • Applicera en närande proteinblandning är nödvändig efter noggrann rengöring av håret.
 • Masken med proteiner ska inte användas för ofta: två eller tre procedurer per månad är tillräckligt, eftersom proteinerna "vägar", huvudkomponenterna i proteinet krullar lite, förhindrar dem från att "trycka" och hugga. Vid frekvent användning ser det överdrivet vägt hår ut sig snett.
 • En näringsrik proteinmask ska vara noggrant "förpackade" krullar längs hela sin längd, sätt på en badhatt och lägg en turban ur en fluffig terryhandduk på huvudet.
 • Du kan köpa huvudkomponenten av protein i ett apotek eller en specialiserad kosmetisk butik.

Mask med sojaprotein för att stärka håret

Att jämföra sojabönor med ädelstenen på fälten, överdriver inte japanerna. Dess proteinkomposition innehåller 90% av essentiella aminosyror! Förutom protein, präglas sojaprotein av ett högt innehåll av vegetabiliska fytohormoner, vitaminer och annan "användbarhet", som har en fördelaktig effekt på hårets tillstånd.

Håret blir torrt, skört, när deras skalor får ett "disheveled" utseende och släpper lätt av fukt. För att göra hårstången jämn och blank igen, använd masken från:

 • 3 msk. sojaproteinpulver med tillsats av 2 msk. l. pulveriserat socker.
 • Blanda blandningen med varmt vatten (högst 40 grader) och rör om till en krämig konsistens. Masken måste blandas ordentligt, eftersom närvaron av klumpar gör det svårt för näringsämnen att gå in i krullarnas struktur.
 • Håll proteinmassan i rena, något fuktiga krullar i en timme.

Resultatet av användningen av sojabönpulver - starka, lättvikta, "förtjockade" lockar, som enkelt håller stora hårstyler, slutar att "trycka" på spetsarna.

Silkeprotein för silkeslätt hår

Du kan bli förvånad, men i sin struktur liknar silke människans hud. Penetrerande förmågor hos de viktigaste strukturella komponenterna av siden (fibroinprotein, glycin och andra aminosyror) är verkligen unika. Lätt "sopa" genom huden till hårlökarna, vattenlösliga derivat av silkeproteiner gör det möjligt för näringsämnen att sprida sig ordentligt längs håraxeln. De försiktigt fäster sin skaliga struktur, förhindrar torkning, tvingar shaken att skimra med en särskild utstrålning.

Mask 1. Det är speciellt tillrådligt för hårhårare som är oljiga vid hårets rötter till laminatkrullar med silkeprotein, som "tätar" varje hår som det var, håller fukt inuti det och sparar dig från månadsskärning av hårändarna.

Följande kommer att vara trofasta hjälpare i denna fråga:

 • äggula
 • burdock olja (1/2 tsk)
 • jojobaolja (1 tesked)
 • pepparmynta och ylang-ylang eteriska oljor (6-7 droppar vardera)
 • en ampull av vitaminerna B6 och B12
 • silkeprotein (2,5 ml).

Genom att välja den sista komponenten kan du föredra varumärket Hand Made, produkterna som du hittar i specialiserade kosmetiska butiker eller apotekskedjor.

 • Blanda och lätta sedan alla ingredienserna i ett icke-metalliskt kärl.
 • Med en borste fördelar du den resulterande näringsämnet, först över hårbotten, och stränger sedan över strängen över hela längden av rena, något fuktiga strängar.
 • Kamma håret för att jämnt täcka det över hela längden, värm huvudet och håll i 30 minuter. Tvätta av med schampo.
 • Täckt med en blandning och inslaget hår, är det önskvärt att "värma upp" i flera minuter med en hårtork (så att varm, inte varm (!) Luft strömmar).

Resultatet är mjukt, glatt, glänsande hår, vackert flödande över axlarna (för länge) eller som fjädrar som flyger i vinden (för kort).

Mask 2. Regenererande hårmask med silkeprotein försiktigt "wraps" de finaste hårtrådarna, vilket ger dem glans, mjukhet, otrolig silkighet.

För att förbereda en proteinmask behöver du 3 icke-metalliska behållare och en sådan uppsättning komponenter:

 • silkeprotein - 2-3 droppar;
 • Ylang-Ylang eterisk olja - 5-8 droppar;
 • vetextrakt - en ofullständig tesked;
 • pepparminthydrolat (för fet hår) eller jasminhydrolat (för torrt hår) - 2 msk. l.
 • Macadamia och broccoliolja - 1 tsk;
 • veteemulsifierare - 2-3 droppar.

Antalet ingredienser som ges för hårlängd till midjan.

 • I den första tanken smälter veteemulsifieraren genom att hålla den i ett vattenbad. Denna komponent är en värdefull källa till vitamin E - en antioxidant, en stimulator för keratinproduktion.
 • Blanda smält emulgator med macadamia och broccolioljor.
 • I den andra tanken upphettas mint (eller jasmin) hydrolat till 40 grader, tillsätt silkeprotein, vetextrakt till den.
 • Anslut, blanda ingredienserna väl från båda behållarna.
 • Tillsätt den essentiella oljan av ylang-ylang.

Använd en pensel, sprida proteinmasken över de rena, torra låsningarna. Skölj med shampoo efter 30 minuter.

Gör en mask upp till tre gånger i månaden, en paus - 2 månader, sedan nästa kurs.

Vanliga produkter för ovanligt hårskönhet

Har du märkt att på gamla svartvita fotografier är våra mormor alltid präglade av en tung mane av lyxigt hår eller lyxiga flätor, tunga ringar ihop runt huvudet? Och allt eftersom våra förfäder skickligt "maskerade" med hjälp av naturliga proteinkällor: ägg, kefir, gelatin och jämn senap.

 • Mask 1. Med en blandning av ärt och rågmjöl (2 msk), utspädd i 100 ml varm kefir, med tillsats av äggulor och 2-3 droppar vitamin E, kommer du att göra ditt hår en ovärderlig service. Alla komponenter i masken (med undantag av vitamin E) är livsmedel som är höga i protein och protein, liksom speciella enzymer, bakterier som försiktigt rensar hårbotten av överskott "fettfett" och svamp som orsakar mjäll. Denna högproteinmask är tillräckligt för att stå på håret i ¼ timmar.
 • Mask 2. Vispa med ägget med två teskedar olivolja. Använd en blandning av naturliga ingredienser för att täcka locken längs hela längden. Håll upp till en halvtimme, skölj sedan håret med vatten och schampo. Aminosyror som ingår i ägget kommer noggrant att eliminera skada på håraxeln. Olivolja kommer att mjuka håret och hjälpa till att behålla fukt. Mask ska göras två gånger i månaden.
 • Mask 3. Gelatin är en värdefull källa till protein. Det är också rikt på vitamin B-vitaminer. Häll en tesked gelatin med två matskedar vatten, vänta på att blandningen ska "hämta volymen". Tillsätt äggulan och en tsk torr senapspulver, färglös henna. Noggrant omrörning och brytning av klumparna, fördela proteinmasken i lock. Tvätta av efter 20-30 minuter. Mjuka hårbalsam.
 • Mask 4. Tre matskedar varmvatten lös upp en matsked gelatin. När gelatin "får volymen", mash klumparna, tillsätt en tesked schampo. Spridas längs strängarna och täcker inte hårrötterna med en blandning. Tvätta av efter 30 minuter.

Sådana masker från överkomliga, näringsrika produkter kommer inte bara att bidra till att återställa skinnens glans och elasticitet, utan också "stimulera" tillväxten av nytt hår, vilket du kommer att se genom att märka en tid senare en fluffig "underrock" av nytt hår.

Hemmagjorda masker för jämnt hår - lägg till glans och silke

Glänsande, silkeslen och hälsosam hårdekoration för vilken kvinna som helst. Procedurer för hårbearbetning kan göras inte bara i salongen med hjälp av professionella verktyg, masker för jämnhet av hår som är förberedda hemma hjälper till att bli av med fluffiness och dullness. Ett kompetent tillvägagångssätt vid valet av ingredienser gör hårbehandlingen trevlig och så effektiv som möjligt.

Hur man gör håret smidigt hemma

Det finns ett antal elementära regler om hur man uppnår smidighet för ett hårhår och inte lämnar huset.

 1. Det rekommenderas att tvätta håret eftersom det är förorenat, snarare än dagligen. Daglig rengöring av huvudet med användning av ett lämpligt schampo stör den naturliga mikrofloran i huvudets hud. En sådan överdriven hårvård försämrar frisyrens tillstånd, trots allt är det kemi.
 2. Gnugga och kamma vått hår är ett brott. Under inga omständigheter kan detta göras, eftersom gnidning med en handduk endast bidrar till avskalningen av håraxeln, och kamningen sträcker den och orsakar mekanisk skada. Enig, det här kan inte ge smidighet till ditt hår.
 3. Så att strängarna inte ser ut som att tugga, bli inte trassliga och bryta inte, försök att regelbundet återfuka dem. Köp med shampoo balsam och serum, som inte ska tvättas av. Sådana verktyg utövar intensiv näring och förstärkning av håret, dessutom finns det en perfekt jämnhet i håret, glittrande i solen.
 4. Strängarna blir smidiga och raka om de avsmalas periodiskt. Prova en gång om 2-3 månader för att besöka din mästare frisör och skjuva om en centimeter hår, det påverkar inte hela längden, men det kommer att läka.
 5. Minst två gånger om dagen, på morgonen och före sänggåendet, försök att spendera 5 minuter kammar. Ett sådant vanligt förfarande kan stärka håret, öka tillväxten och till och med bli ett sätt att bekämpa håravfall. Allt för att under denna åtgärd sker en huvudmassage, blodet flyter till huden bättre och närmar sig folliklarna intensivare och friska folliklar är nyckeln till utmärkt hår.
 6. Använd hattar på sommaren och vintern, håll dem från för låga temperaturer och solljus.
 7. Förutom den vanliga shampoo-rengöringen på toppen av ditt huvud, ta det svårt att använda traditionella recept. Masker, tillagade med egna händer, är mycket mer användbara än inköpta. För din information är de bästa maskinkomponenterna som släpper håraxeln alla vegetabiliska oljor, utan undantag, och de är lämpliga för alla typer av hår.
 8. För att behålla hårets skönhet, försök att använda heta stylingapparater så sällan som möjligt, minimera färg och kemisk perm.

Tips och regler för användning av masker

 • Det bästa utjämnande håret som traumatiserar dem åtminstone. En hemlagad mask som tillverkats i enlighet med reglerna är mycket effektivare än den som gjordes slumpmässigt.
 • För att utesluta negativa recensioner om masker är det viktigt att komma ihåg att inte en enda mask från naturliga ingredienser ger en omedelbar effekt. De måste göras regelbundet.
 • För många produkter är människor allergiska. När du först förbereder medicinsk blandning för ditt hår, gör du först ett prov på handleden. Om det inte finns rödhet, klåda och andra problem på platsen på blandningen, betyder det att du säkert kan lägga på toppen av huvudet.
 • Innan du använder den färdiga blandningen är det viktigt att tvätta håret med schampo, men använd inte en balsam, torka sedan naturligt och kamma genom krullarna.
 • Nästan hela blandningen, förutom gelatin, bör appliceras på hårbotten också. Det ger näring till hårfolliklarna.
 • Om detta är möjligt, är det efter behandling av hårets hår med behandlingslösningen värt att kamma varje sträng med en sällsynt kam. Detta kommer att fördela masken jämnare och minska förvirringen.
 • Därefter skapar vi traditionellt ett växthus, inslaget i en film och en handduk.

Hemlagad Mask Recept för slät hår

Utseendet på överdriven hårflöjhet tyder på att det finns för många öppna skalor på dem. Den bästa masken för hårets jämnhet hjälper till att lösa detta problem, vilket dessutom ger volym och glans, fuktgivande för torrt hår och behandlar oljiga krullar.

Mask för jämnhet och glans

En effektiv blandning som ger håret inte bara smidighet utan också lyser. Eliminerar produktion av överskott av talg, djup näring.

Viktig redaktionell rådgivning

Om du vill förbättra ditt hårs tillstånd, bör du särskilt sköta skampon som du använder. En skrämmande figur - i 97% av schampon av kända varumärken är ämnen som förgiftar kroppen. Huvudkomponenterna, på grund av vilka alla problem på etiketterna är betecknade som natriumlaurylsulfat, natriumlauretsulfat, kokosulfat. Dessa kemikalier förstör krullarnas struktur, håret blir skört, förlorar sin elasticitet och styrka, färgen bleknar. Men det värsta är att dessa saker kommer in i levern, hjärtat, lungorna, ackumuleras i organen och kan orsaka cancer. Vi rekommenderar dig att överge användningen av medel i vilka dessa ämnen är belägna. Nyligen utförde experter från vår redaktionsteam en analys av sulfatfria schampon, där första plats togs av medel från företaget Mulsan Cosmetic. Den enda tillverkaren av naturliga kosmetika. Alla produkter tillverkas under strikta kvalitetsstyrnings- och certifieringssystem. Vi rekommenderar att du besöker den officiella webbutiken mulsan.ru. Om du tvivlar på din kosmetiks naturlighet, kontrollera utgångsdatumet, det ska inte överstiga ett års lagringsutrymme.

komponenter:

 • 15 ml glycerol;
 • 40 ml ricinolja;
 • 15 ml äppelcidervinäger;
 • ägget.
Beredning och applicering:

Slå på ägget, blanda med glycerin, ättiksyra och varm olja. Den resulterande kompositionen fuktar ditt huvud, vi borstar krullarna, lägger i en vithus i 1,5 timmar. Vi tvättar på vanligt sätt.

Mask för slät och silkeslen

Masken gör strängarna skina och silkeaktig. Används ofta för tillväxt.

komponenter:

 • i ampullen av vitaminer: B1, 2, 3, 6, 12;
 • 10 ml aloe;
 • 2 msk. l. hårbalsam.
Beredning och applicering:

Balm blandat med andra komponenter och omedelbart efter att tvätta huvudet applicerat på trådarna. Efter en halvtimme tvättar vi ut.

Mask för jämnhet och mjukhet

Honung och burkolja, de bästa produkterna för att mjukna håret, dessutom förbättrar de hårväxt och glans. De bästa maskerna för mjukt hår finns här.

komponenter:

 • 50 ml honung;
 • 40 ml burdockolja;
 • äggula;
 • 1 msk. l. citronsaft.
Beredning och applicering:

Blanda äggulaen med honung, tillsätt de återstående flytande ingredienserna, blanda igen, bearbeta toppen av huvudet. Förpackad med en film och en scarf i en timme. Vi tvättar bort.

Mask för jämnhet och volym

"Silkesmask" ger en ljushet och glans till håret. Komponenterna fukta väl huden och kärnan, släpa vågorna.

ingredienser:

 • 3 msk. l. kokosnötolja;
 • 5 droppar rosolja;
 • 5 droppar rosmarin.
Beredning och applicering:

Värm oljan, dropp estrarna, rör om. Försiktigt täcker vi varje sträng, täcker huvudet med en film och en handduk i en timme. Tvätta huvudet med schampo.

Mask för jämnhet och rätning

Masken kuver varje hår med en genomskinlig film, limmar skalorna, maskerar de skivade ändarna.

ingredienser:

 • 1 msk. l. henna;
 • 100 ml vatten;
 • på 10 ml oljor: druvfrö och apelsin.
Beredning och applicering:

Henna häll varmt vatten, låt stå i en timme, kombinera sedan med oljor. Den resulterande vattnet vi smeder på strängarna, avgår från rötterna på 2 centimeter. Vi lämnar under en varm keps i 45 minuter. Traditionellt tvättas ut.

Med ägg

Fuktgivande mask för slät hår, ger sken och elasticitet.

komponenter:

 • 1 msk. l. gräddfil;
 • 50 ml olivolja;
 • 30 ml honung;
 • protein.
Beredning och applicering:

Protein piskar med smör, gräddfil, smörj fuktiga krullar längs längden. Vi täcker toppen med polyeten och turban. Efter en halvtimme, tvätta av standarden.

Med gelatin

Gelatinmask är en av de medel med vilken hemhårlaminering med framgång har gjorts. Förfarandet är helt säkert för hår och löser problemet med fluffiness.

ingredienser:

 • 2 msk. l. gelatin;
 • 6 msk. l. kamilleavkokning;
 • 3 msk. l. balsam.
Beredning och applicering:

Blöt gelatin med en varm buljong, vänta på att svälla i ca 30 minuter, drunkna i ett bad och kombinera med balsam. Den resulterande massan vi smiter varje krull, retarating 2 centimeter från rötterna, combing comb. Vi lämnar under en varm keps i en timme.

Kockolja

Blandningen djupt närmar och fuktar håret, släpper, lägger på sken, ökar tillväxten.

ingredienser:

 • 2 yolks;
 • 40 ml burdockolja;
 • 2 msk. l. majonnäs.
Beredning och applicering:

Värm smöret med vispador och majonnäs. Smörj rötterna och locken med den beredda föreningen, låt den stå under en varm keps i 45 minuter.

Med konjak

Cognac recept är ett bra sätt att förbättra håret, återställa glans, god tillväxt och minimera förlust.

ingredienser:

 • 100 ml cognac;
 • ägget.
Beredning och applicering:

Mala produkterna i en enhetlig konsistens, fördela längs längden, sätt i värme i 45 minuter. Tvätta av det med varmt vatten, för att neutralisera lukten av alkohol, sköljer vi med vatten med citronsaft.

Med kefir

Kefir-mask ger näring till hår med glans och volym, förbättrar hårväxten, eliminerar det yttre utsöndringskörtorns aktiva arbete.

komponenter:

 • ägg;
 • 30 ml honung;
 • 100 ml fett kefir.
Beredning och applicering:

Rumstemperatur fermenterad mjölkprodukt kombineras med honung och ägg, blötlägg håret, linda i 60 minuter. Vi tvättar huvudet som standard.

Med banan

Nourishing mask för utjämning av hår, ger alla nödvändiga vitaminer, lägger till glans.

ingredienser:

 • ½ banan;
 • 20 ml olivolja;
 • 60 gr. honung;
 • 20 ml citronsaft;
 • äggula.
Beredning och applicering:

Mash fruktmassa, kombinera med andra produkter, blanda väl. Den resulterande våtbehandlade hårbotten, resten är fördelad längs längden. Tvätta av efter 40 minuter.

Med oljor

Wide range oljemask. Fuktar, närmar, återställer den normala funktionen av de externa utsöndringskörtlarna, lindrar mjäll, behandlar alopeci och hjälper till att växa en lång man.

Du behöver 20-40 ml olja:

 • kardborre;
 • oliv;
 • castor;
 • mandel.
Beredning och applicering:

Blanda det blandade oljekoncentratet i badet till en behaglig temperatur, koka inte. Applicera över hela längden, noggrant behandla rötterna och ändarna. Vi bygger ett växthus ovanpå det, så vi går i 2 timmar. Mitt huvud är traditionellt, om nödvändigt tvättar vi två gånger.

Användbar video: Hur gör håret glatt och glänsande?

Feedback om användningen av effektiva recept

Jag har tjockt och långt hår, men dim och hela tiden håller sig i olika riktningar. Inköpta medel hjälper, men deras åtgärd försvinner i slutet av dagen. Jag har lärt mig att göra en gelatinmask regelbundet. Resultatet är märkbart efter den andra ansökan. Håret är mjukt för beröring, tjockare, inga brutna ändar är synliga och glänsande.

För några år sedan deltog hon i en stark håravfall, använde många hemblandningar, men tyckte bara om olja. Det hjälper faktiskt att stoppa den intensiva nedfallet, förbättra tillväxten, samtidigt som håret lyser och lyser.

Slutligen lyckades jag med mina hårproblem! Fanns ett sätt att återställa, stärka och växa hår. Jag har använt det redan i 3 veckor, resultatet är där, och det är fantastiskt. Läs mer >>>

Silke för hår - hemligheten för omedelbar läkning och snabb tillväxt

Siden kommer snabbt återställa skadade trådar, behåll dem i perfekt skick. Därför är flytande silke för hår en del av de mest värdiga kosmetiska fuktgivarna. Den mjuka, effektiva strukturen hjälper trots allt håret att behålla livsgivande fukt.

Effekten kommer att öka betydligt tack vare den komplexa vården med användning av silkesmask, schampo, balm. Vi använder dem minst en gång i veckan för att upprätthålla god laminering, eller helt enkelt för att säkerställa glans och jämnhet av krullarna.

Silkeberedningar återställer till och med delade ändar.

Silkexponering

Omedelbara resultat garanteras av professionella produkter med siden.

Även en droppe silke för hår verkar direkt: dess proteiner deponeras på håren och bildar den lättaste filmen. Från hennes torkade, stratifierade hår får omedelbart en attraktiv utstrålning, exceptionell jämnhet och elektrifieras inte.

Silke Therapy Egenskaper

På bilden - en serie för djup återhämtning Vätskesilke.

Formeln innefattar vanligtvis motsvarande aminosyror, proteiner eller pulver.

 • Aminosyror erhålls genom att krossa silkesmaskokoner, fiber eller rå. Sådana ämnen är enkelt inbäddade i huden, i håraxeln, fyller omedelbart de tomma ställena och utjämnar de disheveled vågorna.
 • Silkeproteiner för hår (Hydrolyzed Silk) är helt enkelt reducerade proteinmolekyler. Men de används i hydrolys, det vill säga när de är lösliga. Dessa proteiner förbättrar också hälsan hos hudcellerna, ökar tillväxten av håraxlar.

Var uppmärksam!
Proteiner gör färgen mättad, eftersom de ökar mängden melanin.
Och solen kommer inte att blekna från solen!

 • Silkpulver har redan rengjorts de minsta granulerna som fortfarande eliminerar det alltför stora fettinnehållet i strängarna.

lamine

Hot silkeförpackning appliceras på försvagade, skadade hår.

Sådan silk laminering av hår kan vara normalt eller självuppvärmning. Det är vanligare för oss när mastern sveper de återuppbyggda strängarna med film eller folie och värmer sedan den med en hårtork. Och självuppvärmningsföreningar reagerar utan upphettning med en hårtork, som lätt penetrerar djupt in i.

Siden i aktion

Ämnena fylls med hål i staven och är omslagen med skyddande element.

Det behandlar silkesfibroin, som kommer in i håret och håller fukt där. Peptider närmar, fuktar och släpper håraxeln och dess skalor. Denna omslag återställer strukturen, stärker rötterna, under en lång tid tillbaka krökt överklagande.

I session

Sådan laminering kan göras med egna händer, hemma. Det utförs en månad före färgning eller en vecka efter.

Endast på detta sätt får vi ett långsiktigt önskat resultat.

 • Innan hemlaminering ska du tvätta håret med silkeschampo och en handduk för att blotta strängarna.
 • Scallop ta lite av kompositionen (använd bara upp till 40 mg) och kamma jämnt trådar, något steg tillbaka från huden.
 • På 7 minuter absorberas läkemedlet, men huvudet behöver inte täckas, eftersom luft är nödvändigt för reaktionen.
 • Skölj banden med rinnande vatten efter avslutad session.

Tips!
Effekten av vackert fuktigt och glänsande hår fortsätter i en månad, varefter slingan ska upprepas.

Priset för förfarandet är priset på ovärderlig skönhet återvände till håret.

Hårbehandling Serie

Tänk på vilka tillgängliga professionella produkter som framgångsrikt behandlar skadat hår.

Bioselk (Biosilk)

Silke Therapy-serien använder den biologiska analogen av håret.

Kosmetika kombinerar innovativ teknik med användning av naturlig flytande silke i sina omsorgs- och regenererande preparat.

 • BioSilk Summer Therapy Hair Bio-Silk kommer att återställa fukt, glans och färg i soltorkade lock, eftersom proteiner återfuktar nagelbandet. Denna formel täcker viktlös outplånlig silke, närmar sig, multiplicerar styrka och vitalitet. Samtidigt är hår av vilken typ som helst inte tung och blir inte fet.
 • En outplånlig produkt Therapy Lite Treatment är ett hälsosamt resultat för split, skadat hår. Hans snabba fuktighet kommer att återställa jämn exfolierade tips, ger mjukhet till krullarna.

Guld silke

Shelkosil preparat kuvert bräckliga hår, läka och accelerera tillväxten.

Den unika formeln är Silkosil, och den exklusiva från folkhantverk är Golden Silk-serien. Komplexets mirakulösa komposition är silke- och mjölkproteiner, såväl som keratinpeptider.

Intensiv hårmask Golden silke, gjord två gånger i veckan, kommer att återställa ännu mycket skadad hårstruktur. Den aktiva kompositionen är berikad med Vitamin B5 revitaliserande hår och härdande rhodiola extrakt, det närmar och förstärker håret cuticle från insidan till maximalt.

För torra sköra strängar användbar hårolja med silke.

Välj ett lämpligt verktyg hjälper bordet med beskrivningen av produkter av folkhantverk.

Hårmask med honung (glans och silke)

Inlagd av: admin in Beauty 12/28/2017 0 162 Visningar

Honung är bara en unik substans. Med antalet näringsämnen och olika effekter - det är helt enkelt inte lika i naturen.

Vilken älskling har:

 • honung är nära i mineralsammansättning av humant blod
 • innehåller ett brett utbud av spårämnen
 • innehåller järn och guld
 • mycket rik på enzymer och vitaminer med mycket hög aktivitet
 • 80% av honungsmassan är kolhydrater
 • innehåller protein
 • har antibakteriella och antimikrobiella egenskaper
 • och mycket mer

Vad ger ett honungsmaskhår:

 • stärker hårstammen, förtorkar den
 • "Desinficerar" hårbotten
 • fyller hår med användbara ämnen

Effekten av masken med honung:

 1. håret kommer att skina
 2. håret blir silkesligt
 3. håret blir lättare

Hårmask med honung - naturlig färg för blondiner

När honung interagerar med andra ämnen producerar den en viss mängd väteperoxid. Och därför ljuseffekten på håret. Du kan byta till masker med honung och ditt hår blir gradvis gyllene.

Honungsmask för hår med honung i syfte att klargöra.

 1. honung - ½ kopp
 2. destillerat vatten - ½ kopp
 3. olivolja - 1 matsked
 4. kanel - 1 tennsked
 • Blanda alla ingredienser. Honung kan uppvärmas något i ett vattenbad så att det är lättare att blanda och lättare att applicera. Men bara lite, för med starka värmeffekter honung förlorar många av dess egenskaper. Eftersom kanel kan ge en brun nyans av hår, kvinnor med blekt hår, kan du minska dess mängd (men du kan inte helt radera från receptet). Av sorterna av honung, det bästa för detta ändamål lämplig akacia honung.
 • det är nödvändigt att applicera med en pensel för färgning, jämnt fördela genom håret (annars kommer de att målas med bitar)
 • täcka med en plastlock och linda håret med en handduk
 • lämna på håret i minst 1 timme.

Eftersom honungens verkan är mycket mild, är det inte värt att förvänta sig att man i en färgning vänder sig från en blå-svart brunett till en platinblondin. Men ägaren av mörkt blont hår kan säkert förvänta sig förtydligandet på ett par toner.

Förresten används honung också för att tvätta färg. Om du inte gillar färgen du målade in, så kommer färgen att komma ner i en vecka med dagliga procedurer med honung. De säger att även Henna tvättas bort.

Klassisk hårmask med honung och olivolja:

 1. honung - 4 matskedar
 2. olivolja - 5 matskedar

Sätt honung i vattenbadet och tillsätt olja (helst den första kallpressen). Blanda och applicera på hårrötterna. Vik en plasthatt och handduk och lämna i 1 timme. På grund av oljeinnehållet tvättas den av 2 gånger.

Honungsmask för hår med honung och kanel (för glans):

 1. honung - 2 matskedar
 2. Kanel - 1 matsked
 3. ägg - 1 st (du kan bara 1 äggula)
 4. klyftolja - 2 matskedar

Värm honungen i ett vattenbad och tillsätt: smör, kanel och ett piskat ägg. Alla mixar. Applicera på hårbotten och håll i 1-1,5 timmar.

För dem vars hud är mycket känslig kan kanel orsaka en brännande känsla. Men det här är en mycket god kvalitet på kanel - för att intensifiera blodtillförseln. Men för att uthärda en stark brinnande känsla är det inte nödvändigt. Men lukten av kanel på håret fortsätter tillräckligt länge (åtminstone för din näsa).

Eftersom masken innehåller olja tvättas den av 2 gånger.

Och den sista varningen! Eftersom denna mask är lättare - det kommer naturligtvis att torka ditt hår. Därför behandla ditt hår med en närande eller fuktgivande hårmask i nästa tvätt.

Honungsmask för hår (för att förhindra förlust):

Detta är en enkel monomask. Honung upphettas i ett vattenbad. Och sedan gnids den med fingertopparna med massörrörelser i hårbotten. Massage ska göras försiktigt och försiktigt. Skydda med en polyetenhatt och lämna i 1-1.5 timmar. Tvätta av masken lätt.

Som en intensiv kurs måste honung gnidas i hårrötterna varannan dag i 10 dagar. I de tidiga dagarna kommer håret att falla ut mer. Men det här är en naturlig reaktion vid alla intensiva hårbehandlingar.

Nourishing mask med honung:

 1. honung - 2 dessert skedar av honung
 2. aloe vera gel - 1 dessert sked

En mycket effektiv mask för näring och restaurering av hår. Aloe vera gel själv är en bra hår produkt. Men relativt dyrt (1 liter är ca $ 25). Men om du inte har aloe vera, kan du ersätta den med aloe vera juice, som växer hos många människor bara hemma. Även om det inte är så skarlet, men dess egenskaper är också mycket, mycket användbara för hår.

För att göra detta: skära aloe löv och lägg det i kylskåp i flera dagar. Skär sedan av den gröna huden och slå 1 tesked massa med en blandare med 1 tesked vatten. Så få aloe gel.

PS: honung kan vara ett allergen. Var därför säker på att kontrollera din reaktion på en viss honung. För att göra detta, använd honung på det öppna hudområdet och vänta 30-40 minuter. Om det inte finns någon rodnad, klåda eller obehag - kan du fortsätta med en mask med honung.

Näringsrik mask med honung och banan:

 1. honung - 2 matskedar
 2. överfylld banan - 1 st
 3. kokosnötsolja - 1 matsked

Banan ska piskas i en bländare tills den är jämn. För att göra detta måste du naturligtvis lägga till lite vatten. Lägg sedan till honung och kokosnötolja. Om kokosnötolja för hår måste du skriva en separat dikt - hur användbar det är. Även om jag redan har kontrollerat att kokosoljan som säljs i våra apotek inte är en 100% naturlig produkt. Huvudkriteriet för verifiering är hur oljan tvättas av håret. 100% naturlig kokosnötolja tvättas mycket lätt.

Honung och kokosolja bör förvärmas något i ett vattenbad. Vi applicerar masken på hårrötterna och längs hela längden (det blir gröt på håret). Det är närvaron av en mjuk och näringsrik banan som låter dig applicera den längs håret. Lämna i 30-40 minuter och tvätta sedan med vanliga medel.

Kom ihåg och notera banan är väldigt dålig tvättad från håret.

Banan innehåller tryptofan, en aminosyra som är mycket användbar för hår, och även kalium.

Det finns en 2: a version av näringsmasken med honung och banan:

 1. honung - 2 matskedar
 2. banan - 1 st
 3. kokosmjölk - ¼ kopp

Det är lätt att få kokosmjölk: Köp en kokosnöt, gör 2 hål och häll kokosmjölken. Mjölken i denna mask läggs till mixern medan du slår banan. Och då är allt detsamma som i 1: a versionen.

Och slutligen maskerar det senaste receptet med honung. Mycket bra smink och + tjej postade bilder av håret efter en sådan mask.

Fuktgivande och vitaliserande mask med honung:

 1. honung - 2 matskedar
 2. 1 äggula
 3. Mandelolja - 2 matskedar
 4. aloe vera gel - 1 skedssked

Blanda alla ingredienser och applicera på tvättat, lätt torkat hår. Det är nödvändigt att fördela från rötterna till tipsen. Vik en plastlock runt huvudet och linda den med en handduk. Du måste hålla 1 timme eller mer. På grund av att masken med honung kan det flöda, så lägg en andra handduk på axlarna.

Denna hårmask är väldigt näringsrik (olja, ägghonung), fuktar och smälter hårstrukturen (aloe och äggula) och ger skinn till håret (olja, honung). Denna mask är ett bra sätt att ta hand om skadat och torrt hår som behöver rehabilitering. Och resultatet ska vara:

En hårmask med honung (glitter och silke) uppträdde först på nuvarande vägen.Nästa Artikel
Dimexidhår: bruksanvisningar, maskrecept