Mask kompress burdock


Masken med en uttalad uppvärmningseffekt är utformad för intensivvård för försvagat hår, stärka rötterna och aktivera hårväxten. Rik på aktiva ingredienser, närmar sig och återställer hårstrukturen längs hela längden. Pepper extrakt förbättrar blodmikrocirkulationen, vilket ger målinriktad penetration av medicinska tillskott, väcker även sovande rötter till aktivt liv. Ett aktivt komplex bestående av burkolja, vitamin E, D-pantenol reducerar håravfall och aktiverar hårväxt.

Applicering: Applicera på fuktigt hår, intensivt massage hårbotten och lämna i 10-15 minuter. Skölj med schampo. Använd 2-3 gånger i veckan.

Volym: 450 ml
Tillverkare: Ryssland, Floresan

Recensioner (4)

8 inlägg

Vill du lämna en recension? Registrera bara.

  ProtoAnna
   23 maj 2016 09:29
  • Gillade du tipset?
  • ja 1 nej 0
  • Gillade du tipset?
  • ja 0 nej 0
  • Gillade du tipset?
  • ja 0 nej 0

  Kommentar: Jag använde det två gånger i veckan innan du tvättade huvudet och lämnade det i 30-40 minuter under påsen och handduken. Appliceras endast på våta rötter (sprinklade dem från en sprayflaska), så volymen på 450 ml är tillräckligt under mycket lång tid.
  Men förutom användbar i kompositionen finns silikon, som i allmänhet inte är lämpligt att använda på hårrötterna, eftersom håret slutar andas. Och i stället för att förstärka, när jag tvättade av den här masken började jag falla ur 3 hår vid första användningen. Vid tredje användningen var 15 hår redan kvar på palmerna, fastän jag vanligtvis aldrig märkte när jag tvättade håret som håret föll ut. Men ändå bestämde jag mig för att använda denna mask i minst en månad, kontrollera dess mirakelegenskaper och odla ett långt hårhår.
  Konsistensen av vattnig grädde, lätt att applicera, behaglig att röra vid. Men jag gillar absolut inte lukten av denna mask, och den är inte helt tvättad från håret, men förblir lite på dem även när den torkar.

  Också trots att jag tvättar av masken med schampo, och dessutom två gånger, men rötterna på vilka masken var lite börjar bli tjock, och det blir svårare att tvätta dem före pipen.

  Förresten, det här är en het kompress - en mask. Därför bör det vara varmt. Hon hoppades att hon skulle värma som senap (även om jag alltid satt lugnt med henne i en timme och inte kände elden), men hon började bara värma henne med en trevlig värme när jag var med en väska, en handduk och en handduk. Då känner jag att mitt huvud är riktigt varmt. Och så värmer det inte. Så om du vill känna dig varm, sitta under en lampa eller värm en handduk med hårtork.
  Jag märkte inte mycket tillväxt, men kanske berodde det på att hon inte varma mitt huvud.

  FLORESAN BURNER HOT MASK-COMPRESS 450ML

  Kortfattat om produkten

  Floresan burdock hot mask-compress 450ml instruktionsbok

  Doseringsform

  Hot mask-kompress, hårväxtaktivator F 86

  Homogen massa utan föroreningar, färgen är ljus beige, lukten är snygg.

  struktur

  Aqua, Arctium Majus rotextrakt (extrakt kardborre), Urtica dioica Extrahera Abies (nässla extrakt), Butyrospermum Parkii Oil (Sheasmör), Humulus Lupulus Extract (humleextrakt), Cocos Nucifera Oil (kokosnöt), Cetearyl Alcohol, cetrimoniumklorid, Camelina sativa fröolja Acetat (vitamin E), bensoesyra, sorbinsyra, dehydroättiksyra, bensylalkohol, parfym.

  beskrivning

  Masken med en uttalad uppvärmningseffekt är utformad för intensivvård för försvagat hår, stärka rötterna och aktivera hårväxten. Rik på aktiva ingredienser, närmar sig och återställer hårstrukturen längs hela längden. Pepper extrakt förbättrar blodmikrocirkulationen, vilket ger målinriktad penetration av kurativa extrakt av burdock, nässla och humle och väcker även "sovna" rötter till aktivt liv. Ett aktivt komplex bestående av burkolja, vitamin E, D-pantenol reducerar håravfall och aktiverar hårväxt.

  Resultatet - tjockt hår och naturlig glans!

  Inga silikoner, inga parabener

  Försäljningsfunktioner

  vittnesbörd

  Hot mask-komprimera, hårväxtaktivator.

  Kontra

  Individuell intolerans mot komponenterna

  • Köp Floresan burdock hot mask-komprimera 450 ml i Moskva på ditt praktiska apotek genom att beställa Apteka.RU.
  • Priset för Floresan burdock hot mask-komprimera 450 ml i Moskva - 122,00 rubel.
  • Instruktioner för användning för Floresan burdock hot mask-komprimera 450ml.

  Du kan se närmaste leveranspunkter i Moskva här.

  Mask för hår Floresan Hot compress "Burdock" recensioner

  kategori:
  Skötsel kosmetika

  Typ:
  Hårmask

  märke:
  Floresan (Floresan)

  Alla recensioner på Floresan Hair Mask Hot Burger Compress
  Jag vill inte ens öppna burken, men det slutar inte där. Hur mitt hår påverkades av en varm mask-komprimera Floresan Burdock. Komposition.

  Hallå Än en gång är jag med ämnet håravfall, eftersom detta problem stör mig mest. Jag försöker alltid hitta på affärshyllorna [. ]

  Trots avskyvärda recensioner visade sig denna mask vara slöseri med pengar.

  God eftermiddag För mer än en månad sedan köpte jag denna färg, i hopp om att jag kunde återställa färgat hår och påskynda tillväxten. Vandra runt [. ]

  Allt beröm, och jag skäller. Masken som jag hoppades på att växa hår, men det visade sig motsatsen.

  Masker med en "uppvärmning" -effekt, som förmodligen hjälper dig att odla ditt hår, har länge varit mycket populära. Alla åtgärder av dessa masker [. ]

  En hemsk sak som orsakade en helt motsatt effekt på mitt hår! Vad växer där ute? Nästan förlorat! Var försiktig med dessa masker.

  Hej alla! Idag kommer jag att klaga på burdockmask för hårväxt: En sådan vacker burk gav mig av min andra kusin för det nya året [. ]

  Effekt - BOMB-1! Massor av fotografering Floresan Hair Growth Activator Recensation

  På rad av verktyg har Burdock från Floresan redan sagt i en recension om ögonfransolja. Sant avslappnad. I denna recension börjar jag en detaljerad historia om hur jag behandlade mitt förhöjda löv faller på mitt huvud. Jag har växt i håret i flera år, och det faktum att de för några månader sedan bokstavligen började smula från mig förstod naturligtvis mig.

  Kampen började helt: Jag köpte vitaminer, uppdaterade vårdprodukter, köpte en ny massageborste med naturliga borstar. Huvudspelet gjordes på en serie verktyg för håravfall från Floresan. Du kan se dem på bilden, från vänster till höger: koncentrera Day-Night Burdock, varm mask-komprimera Burdock och outplånligt serum för skallighet Burdock. Det fanns en annan Burdock-schampo, men jag ser ingen anledning att berätta om det separat. Shampoo det är schampo. Han är bra, mjuk, men inte mer. Hela serien, i allmänhet plus vitaminer, plus en borstmassage gav resultatet även utöver vad jag hade förväntat mig.

  Så, för att börja behandla hår och ögonfransar för 3 månader sedan, fortsätter jag till denna dag. Det ser ut så här.

  1. Efter att ha tvättat håret (vanligtvis varannan dag) appliceras en varm burrymask. Det värmer intensivt och irriterar hårbotten, förbättrar blodcirkulationen. Sedan efter 10-15 minuter. masken tvättas av med schampo.

  2. Nästa steg jag tillämpar Day-Night koncentrera mig på rötterna av något torkat hår. Han fläckar inte håret, och till och med saktar processen för förorening.

  3. Processen att kamma hår har också förändrats något. Nu, varje gång jag kamar mitt hår, gnider jag försiktigt mitt huvud längs vägen.

  4. Ett par timmar innan du shampooar mitt huvud med en pensel igen, och applicerar sedan gelserum för skallighet.

  Jag har naturligtvis inte provat en mask för snabb hårväxt. Alla med varierande framgång. Men effekten av den heta masken Burdock förmörkade till och med mitt mest älskade första verktyg - Amlas olja. I min subjektiva åsikt är maskkompressen Burdock den mest effektiva masken för håravfall som jag någonsin har försökt!

  Floresan själv positionerar detta verktyg som en aktivator för hårväxt. Jo, jag vet inte hur bra Burdock är som en mask för snabb hårväxt, eftersom jag inte gjorde jämförande mätningar, och även i 3 månader är det fortfarande svårt att se ett tydligt resultat. Men jag kan definitivt säga att håret inte bara växer i längd, men deras kvantitet ökar också långsamt. På tempel och näve gör de nya håren, medan de fortfarande är korta, aktivt vägen. Fallouten stoppade väldigt snabbt.

  Håret ser väldigt bra ut. De är mjuka, lydiga, men av någon anledning började de oroa sig lite igen. Jag är huvudsakligen glad över att håret aktivt ökar volymen och inte strömmar längre. Du vet att känslan av hård hårmassa mellan fingrarna är mycket behaglig! Du känner dig nästan som en drottning.

  Nu mer detaljer om masken själv Burdock:

  * Hot mask Burdock är väldigt het. Som en del av masken rödpeppar och det värmer huden perfekt. Men var försiktig om du använder den om masken kommer på ansiktet och ögonen, kan en stark brinnande känsla inte undvikas. Jag anpassade mig för att lägga en hatt på huvudet för själen, det hindrar masken från att springa på pannan och ögonens hud. Och, naturligtvis, att tvätta av kardemasken Komprimera är inte mer förnuftig under duschen, men med håret i badet.

  * Masken är tät, med örtluft. Jag gnuggar det rikligt in i rötterna, och efter 5-7 minuter bränner hårbotten bokstavligen. Behöver utstå 10-15 minuter. Efter tvätt av masken kommer uppvärmningseffekten att fortsätta ytterligare 40 minuter.

  * Tvätta av den heta masken Burdock shampoo. Håret är inte tungt, inte glänsande.

  I allmänhet en stor hemlagad mask för håravfall, bättre än någon salong. Med regelbunden användning kommer du att märka att resultatet är garanterat. Och ännu bättre om du använder andra stora medel för Burdock. Om dem också, var noga med att berätta.

  Tack för din uppmärksamhet på översynen!

  Spela in navigering

  Effekt - BOMB-1! LOTS PHOTO Hårväxtaktivator från Floresan Granskning från fortsättning: 38 kommentarer

  Bra recension! Idag ska jag prova denna mask, igår köpte jag den och en luftkonditionering mask av samma företag. Jag gillar det väldigt mycket, håret är glänsande, lättsamt

  Det är bra att masken hjälper dig. Jag har samma kam, jag gillar det väldigt mycket (det har varit rätt och sant i två år redan)

  Bra mask! Också haft det här!

  Tack för råd !! försök nu också. _))))

  Jag försökte pepparmasken (jag kommer inte ihåg tillverkaren), jag är bekant med den brinnande effekten, men det finns ingen sådan än!

  Sea-s, Tatyana.Tatyanochka, glad att våra åsikter om denna kosmetika så sammanföll! Amatörkosmetik, kamning och sanning - en skatt! JullianSun, på hälsa! Glad att vara hjälpsam!

  Nat31, på hårets längd gäller inte, bara i rötterna gnugga?

  omalan, mestadels i roten gnidning, mycket riklig. Och resterna är redan fördelade i håret, fastnade dem och under locket. Först var hon rädd för att peppar kunde torka ut spetsarna, men då insåg jag att allt var bra. Håret är mjukt.

  En intressant bit Nyligen har en speciell olja för hårtillväxt från Centralasien med extrakt av rödpeppar och burdockrot, från vilken det inte brinner någon effekt, börjat användas. Då skriver du på något sätt

  Du är så målade att du ville springa för en mask! Och hårbotten ökar inte, eller lämnar inte obehag? Det är just därför att jag är rädd att använda rödpeppar.

  Jo, det kom

  Övertygad! Var noga med att köpa den!

  Pchola, jag sökte medvetet efter en mask med röd peppar. Ursprungligen trodde jag verkligen på henne. Yulia, det finns inga obehagliga känslor efter proceduren. Huden är då inte torr och inte fet - normalt. Det mest obehagliga under proceduren är att hårbotten värms upp lite, men det är helt tolerabelt. Vid slutet av proceduren, när huvudet redan är rent sköljer jag det med rumsvatten, det kyler lite.

  Bra mask) Jag skulle vilja prova men vi har det för 93 hryvnian. Jag gillar att överbetala inte jagar. Bättre oljor kommer att växa hår)

  Oksanochka, ja 93 hryvnian. det är på något sätt väldigt dyrt för hennes dubbel överbetalning erhålls

  Du kan se en bra mask, speciellt bra för dem som försöker växa långt hår så fort som möjligt, säg till en semester eller firande

  Jag visste inte ens om en sådan mask! Bedömning av din feedback är det mycket bra och värt att köpa det)

  min favoritmask och med senap störa inte!

  Donna Helen, ja, jag växer bara hår. Jag hoppas det hjälper mig att maska. Skadlig Anna, det är definitivt värt att försöka Lilovaya Lisa, det är synd att jag inte har träffat masken med senap, jag skulle också vilja prova

  bra mask Det är synd att i Ukraina är sanningen mycket dyrare.

  Ditt hår är bara underbart!

  Irina ArtNov, tack! Så trevligt.

  Bara snyggt verktyg! Min svärmor har använt det i flera år och lovar alltid mycket. Och sanningen är att hennes hår har blivit mycket, väldigt bra

  Olya, jag är glad att du och min svärmor delar min entusiasm!

  Det finns en sådan mask, jag börjar inte använda den på något sätt. Hittills testar endast aktiv klyftpipolja.

  Böhmen, och hur är det? Bra?

  Nat31, som ett förstärkande medel är inte dåligt, men tillväxt stimulerar inte. Men jag är bara i början, så det är för tidigt att dra slutsatser.

  Bohema, ja, kanske, för att bedöma tillväxten, du behöver ett par månader Lycka till dig!

  Jag vill ha det men jag kan inte hitta det (

  Lena, apt. Bra doktor på B.Slavy (per 123 oktober)

  Underbar mask! Min mamma använder den

  Hon passade mig inte

  Dashutka123, :) Natasha-ka, förlåt, men för mig är det acceptabelt. Även om din hud kan vara mycket känslig.

  Jag tar ditt råd 2 månader. Masken är stor. Håret blir tjockare !!

  Floresan Hot mask-komprimera "Burdock"; Mask-conditioner mot att falla ut "Burdock" - recension

  Hej tjejer! Jag ska berätta om hårmaskor från en Floresanovskaya linje. Här är de:

  450 ml burk med skruvlock.

  BESKRIVNING: Masken med en uttalad uppvärmningseffekt är avsedd för intensivvård för försvagat hår, stärka rötterna och aktivera hårväxten. Rik på aktiva ingredienser, närmar sig och återställer hårstrukturen längs hela längden. Pepper extrakt förbättrar blodmikrocirkulationen, vilket ger målinriktad penetration av medicinska tillskott, väcker även sovande rötter till aktivt liv. Ett aktivt komplex bestående av burkolja, vitamin E, D-pantenol reducerar håravfall och aktiverar hårväxt.

  Hur man använder: Applicera på fuktigt hår, intensivt massera hårbotten och lämna i 10-15 minuter. Skölj med schampo. Använd 2-3 gånger i veckan.

  Ingredienser: Aqua, Cetearylalkohol, Dipalmitoyletylhydroxietylmoniummetosulfat, Cetearet-20, Glycerin, Arctium Majus Extrakt, Cetearet-6, Dimetikon, Didecenhydrogenerad, Glycinolja, Glycin, Hydroxylerad Lanolin, PEG-4 Rapest, Citrus 4, Snabbvätegenerad, Glycinoljaolja Needle Extract, Humulus Lupulus Extract, Tocopheryl Acetat, Panthenol, Fenoxietanol, Metylparaben (och) Etylparaben (och) Propylparaben (och) Butylparaben, Parfume. GOST R 52343-2005

  Masken är tät, men strukturen är delikat, vit i färg, det är väldigt bekvämt att skopa och sprida håret, eftersom det inte flyter, omsluter omedelbart och suger håret. På grund av densiteten vid en tid behöver du det ganska, så att flödet är litet. Jag håller den i ungefär en timme (jag lägger den på vått, otvättat hår), under denna tid finns det inget obehag, jag känner lite värme. Om du masserar hårbotten - "baka" mer påtaglig. Det enda som stammar är en väldigt intensiv lukt, grönsaksbitter. Du blir trött på det.

  Masken har en märkbar vårdseffekt, håret, även innan det tvättas, blir smidigt, mjukt och mättat. Den tvättas lätt och tvättas som vanligt med schampo + mask eller balsam. I allmänhet är denna mask ett bra alternativ till oljor och andra hemmetoder. Det är bekvämt att använda och effekten är.

  Samma bank, endast i mindre volym - 250 ml. I en kartong, inuti insatsen annonserar denna linje av medel. Den går under formeln 81.

  Beskrivning:
  - På grund av formeln "Tre tillgångar" som består av kardborreolja, kardborrextrakt och hoppkäglar arbetar luftkonditioneringsmasken aktivt i tre riktningar.
  - Återställer skadat hår, ger näring till försvagade rötter och stimulerar hårväxten.
  - Speciella konditioneringskomponenter ger sken, ljusstyrka, volym och lätthet vid kamning av hår.
  - Använd maskeringsanordningen tillsammans med andra medel i "Burdock" -serien och du får snabbt det förväntade resultatet.

  Användning:
  Applicera masken jämnt på rent, fuktigt hår, lämna i 5-10 minuter, skölj sedan med vatten. Rekommenderas för daglig användning.

  ingredienser:
  Aqua, Firande Alkohol, metylklorisotiazolinon.

  Masken är mycket lik den föregående - samma struktur, färg, lukt. Även närmare, verkar det för mig.

  Används efter tvättning. Håret omsluter väldigt tätt, så att det är nödvändigt att skölja ut det långsamt och noggrant, för att undvika effekten av otvättat fast hår. I slutet, ingenting proprietär - hår normalt kammade, lysa. Den vanliga balsammetallen. Jag gillade mindre än en mask-kompress. På bekostnad av att minska håravfall kommer jag inte att säga något, för jag använder det oregelbundet, då och då, och jag är osannolikt att köpa igen.

  [Redigerad av författaren 17 februari 2015]

  KEEPER Mask-komprimera hårväxttillväxtaktivator 450 g Floresan

  105,00 gnidning.
  Utgångsdatum: 05.2021

  Instruktioner för användning

  struktur

  Masken innehåller:

  Aqua, cetearylalkohol, Dipalmitoylethyl Hydroxyethylmonium Metosulfate, Ceteareth-20, Glycerin, Arctium Majus Extract, Ceteareth-6, Dimethicone, Didecene Hydrerad, Glycine Soia Olja, glycin, Hydroxylerad lanolin, PEG-4 Rapseedamide, Capsicum Annuum Extract, pichtagran Needles Extrakt, Humulus Lupulus Extract, tokoferylacetat, pantenol, fenoxietanol, metylparaben (och) etylparaben (och) propylparaben (och) butylparaben, Parfume.

  I banken 450 g av masken.

  Indikationer för användning

  • Hot mask-komprimera för hårväxt.

  Klinisk farmakologi

  Hot mask-komprimera "Burdock". Hårväxtaktivator innehåller burdockolja och extrakt av kullrot och humlekottar. Formel: 86.

  Masken med en uttalad uppvärmningseffekt är utformad för intensivvård för försvagat hår, stärka rötterna och aktivera hårväxten. Rik på aktiva ingredienser, närmar sig och återställer hårstrukturen längs hela längden.

  Förstärker blodmikrocirkulationen, som ger målinriktad penetration av medicinska tillskott, väcker även sovande rötter till aktivt liv.

  Aktivt komplex bestående av burdockolja, vitamin E, D-panthenol.

  Minskar håravfall och aktiverar hårväxt.

  LiveInternetLiveInternet

  -Sök via dagbok

  -Prenumerera via e-post

  -statistik

  Burdock hot mask komprimera hårväxt aktivator


  Hej alla Innan jag gick till min färgist bestämde jag mig för att skriva en recension om mitt köp och "Burdock" -masken. Jag köpte det så, i rättegång och jag kommer att berätta "Jag blev kär"!
  1. Floresan Kosmetisk.

  Mask-conditioner "Burdock" mot håravfall.
  1. Mask-conditioner "Burdock" mot håravfall. Vit massa, som liknar 10% gräddfil. 2. Hot mask-komprimera "Burdock" hårväxtaktivator. Mycket kräm, som liknar 20% sur grädde. Efter en timmes strumpor börjar huvudet att klia lite (någon kanske inte gillar det)


  Masker är väl fördelade genom håret, till och med torra, men samtidigt ökar flödeshastigheten något. De har en behaglig lukt, som liknar växtbasen, som slits av efter att ha tvättat huvudet. Jag använder dem ständigt, växlande med varandra.

  Ibland som en mask, och ibland som en balsam efter schampo.
  Om jag använder den som en mask, bär jag den på mitt hår i ungefär en timme, applicerar den på torrt hår, kamar det, stiftar det och gör jobbet i en timme. Då är mitt huvud som vanligt: ​​schampo + balsam (eller "burdock" eller någon annan balsam). Väl tvättat med hår, fuktar och närmar sig tipsen. Håret gör inte tyngre.

  Efter två månaders användning märker du resultatet. Håret faller ut mindre, växa bra. Efter tonning av rötterna växte håret efter två veckor med 1 cm. När du gör avskärningen kan du se det lilla nya håret.

  Du tittar på dem och ser resultatet - håret är mer hälsosamt, glänsande, mjukt och lätt att passa.


  På budget Art-Visage 44 Yakutka
  Den rätta naken från LuxVisage. Flera sminkalternativ 21 niavazhna
  Essense läppstift från Sheer shine serien 02, 07, 08 11 ptitsaSinitsa
  Chanel Joues Contraste Powder Blush 88 Vivacite 10 MagicKucher
  Essens Allt om Brons.

  Skuggor av mästerskapet av kopparberg 9 lumisnow
  6 dofter av märket L'ERBOLARIO: ett verkligt mirakel i parfymvärlden 11 kat-rina
  Essence Xxxl Gel-Look Topp Nagellack med Volymen Effekt 9 Dementiya
  Gel Cream Laura Mercier Verbena Gel Kropp Fukt 4 Letta
  Luxvisage Pin Up Ultra Matt i matt nyanser Nr 1 och No. 4 6 Sparkling
  Blodigt vin. Bourjois Rogue Edition # 14 Pretty Prune 3 Kelen


  De mest intressanta inläggen
  Vårt veckovisa nyhetsbrev finns i din inkorg. Bara den mest intressanta, ingenting överflödig!
  Kosmetik - recensioner av kosmetika
  Kosmetolog är ett populärt samhälle där du kan hjälpa dig att göra rätt val av kosmetika och parfymer. Du kan läsa recensioner om kosmetika hos riktiga människor: lyx och budget, alla märken och typer, hitta råd från professionella makeupartister, sminklärare och beprövade skönhetsrecept.


  Samlingen av recensioner uppdateras ständigt! Du kan också dela med andra användare dina egna idéer, tankar, recensioner, ställa en fråga om återkoppling om någon produkt i skönhetsindustrin - och de som redan har använt det kommer alltid att svara på dig.
  På webbplatsen finns en ständigt uppdaterad katalog över kosmetika med produkterna från de mest populära varumärkena. I katalogen kan du välja de produkter som passar din hudtyp och ålder.

  Produktbeskrivningar - med bilder, kompositioner, betyg och på ryska. Favoritprodukter kan läggas till i din önskelista och dela den med alla du vill!
  Vi har färska nya samlingar, de mest populära kosmetika i recensioner, svep och betyg av de mest kända märkena av kosmetika: Dior, Guerlain, Chanel, Lancome, Shiseido, Clinique, YSL, Givenchy och många andra!

  Läs recensioner om den nya kosmetiken innan du köper den! Titta i ordboken för kosmetiska termer, om något ord i beskrivningen är oförståeligt för dig! Med hjälp av vår sminklärare blir du stjärnan i en semester eller fest!
  På skönhetssalongen talar om något ämne av kosmetika och parfymer - vi diskuterar de senaste resultaten från kosmetikindustrin och farmors recept, salongkosmetik och ultramodern vacker smink. De recensioner som du ser på webbplatsen är de vanliga människornas ärlighet och erfarenhet, vilket ofta skiljer sig från vad tillverkarna lovar i reklam och på etiketter. Fråga oss om råd och vi hjälper dig alltid!


  Tillsammans hittar vi svar på frågor som rör kosmetika och parfymer. Läs recensioner, skriv din egen, utvärdera kosmetika, kommunicera, le och bli vacker!

  Floresan Hot burry mask-komprimera

  beskrivning

  Hot mask-pack "Burdock":

  Rekommendera att köpa 160 köpare.

  Tillagd i önskelistan 115 gånger.

  Metod för användning

  Applicera på vått hår, massera hårbotten intensivt och lämna i 10-15 minuter. Skölj med schampo. Använd 2-3 gånger i veckan.

  Aktiva beståndsdelar / Sammansättning

  Dricka vatten, alkohol, cetearyl, dipalmitoiletil gidroksimonium metosulfat, cetearet 20, glycin, kardborre extrakt, dimetikon 350, Ceteareth-6, didecyl hydrerad, sojabönolja, glycin, lanolin, etoxylerade, monoetanolamid rapsolja, pepparextrakt, barrträd nål extrakt, humle extrakt, vitamin E, D-panthenol, mikrokar PM 3, parfymerkomposition.

  Recensioner om Hot Burr Compress Mask:

  En bra mask, värmer fint, brinner inte. Appliceras endast på rötterna, på längden av någon annan mask, ovanpå förpackningen och locket. På mig fungerar dessa verktyg, men var beredda på att håret snabbt blir smutsigt. Stor volym till ett bra pris.

  Jag bekräftar egenskaperna:
  För håravfall (tillväxtaktivator)

  Jag försökte. Jag delar mina intryck. De första 5 minuterna var bra, jag satte en mask över huvudet, lindade det i en handduk. Efter 5: e minuten började några stickningar och värme på huvudet. Efter den 10: e minuten var det en "pepparbrand" på mitt huvud. I princip tolereras. Jag hoppas verkligen att masken kommer att fungera. Lukten är trevlig, diskret, ört. Efter masken märkte jag att mitt hår började falla lite mindre, det här är en bra start för mig. Låt oss se hur det kommer att bli från långvarig användning :)

  Jag bekräftar egenskaperna:
  Från att falla ut Firming

  Det värmer håret svagt, jag applicerar det i en halvtimme innan du tvättar mitt hår, håret efter det är mer fuktigt, jag har inte märkt hårväxten än

  Jag bekräftar egenskaperna:
  Från att falla till skadat hår för hårväxt (tillväxtbefrämjande) Stärkande för hår restaurering för försvagat hår tenderar att falla ut

  Enorma minus för mig - avsaknaden av en skyddsfilm, så jag kan utvärdera bara 3+. När det gäller själva produkten, mask medium tjocklek, är lukten helt acceptabelt budget för mig, priset för en sådan volym. Applicera produkten till hårrötterna och hela längden av masken Belita, gömde hon hår under en mössa och gick så tills rötterna är inte i början av ugnen (ca 20 minuter). Naturligtvis efter den första ansökan håret som en svamp inte kommer att växa, men även efter 10 kommer inte, så åtminstone är det nödvändigt att aktivt använda under mer än två månader.

  Jag bekräftar egenskaperna:
  För hårväxt (tillväxtbefrämjande) hårrevitaliserande Firming mat för hår restaurering för skadat hår intensivvård Resilience håravfall benägna

  Hot mask-komprimera för hår "Burdock" från Floresan. Mask burdock för hår

  Hot mask-komprimera för hår "Burdock" från Floresan - kundrecensioner

  Jag har haft stora problem med håret (faller ut) under de senaste 8 åren, jag har provat många sätt, både externt (kosmetika) och inre (olika piller). Men eftersom jag har torr seboré, som i allmänhet inte behandlas, hjälpte de flesta olika testade lösningar, från ayurveda till homeopati, praktiskt taget inte alls. Endast tibetanska läkemedel stoppade den ostoppbara håravfallet, men även då var allt som behövdes att sluta ta piller och håret började falla ner igen. Jag kan betrakta mig en expert på kosmetika för hår, som jag försökte, förmodligen, i allmänhet, allt som bara är tillgängligt för försäljning. Vissa kosmetika (masker, oljor, schampon) har visserligen en positiv effekt på håret, men löser inte i princip uppgiften att stoppa håravfall och än mer aktiverar hårväxten. Till slut stannade jag på ett ganska tufft verktyg - en mask av torr senap, rörd i en pasta. Det orsakar blodkörning till hårets rötter vilket signifikant aktiverar blodcirkulationen och hjälper till att vakna vilande lökar. Men senapsmaskan har en stor nackdel - om senapet är friskt kan det inte hållas på håret i mer än 5-7 minuter - det brinner mycket dåligt. Och om du oavsiktligt kommer in i näsan eller ögonen - allting är det självklart - tårar och snö flödar i sin helhet.

  Att se Hot försäljning mask komprimera "Agrimony", som redan då jag inte försöker och läsa upp det, insåg jag att hon kanske kunde ersätta mig olidlig senap, enligt av tillverkaren egenskaper liknande - en värmande effekt, aktiverar blodcirkulationen och uppvaknande sovande rötter. Mask köpte och använde i ungefär sex månader, så att det redan är ganska möjligt att bedöma resultaten.

  Masken i sig är ganska tät konsistens, med en trevlig lukt, lätt att applicera och i borttagaren - det är bekvämt att använda. Banken är mycket stor, i ett halvår med två eller tre engångs användning per vecka, inte ens en tredjedel av det totala beloppet har gått - ganska ekonomiskt. När det gäller den specifika åtgärden kan jag säkert säga att det minskar håravfallet ganska väsentligt, men det slutar inte alls. Men det mest anmärkningsvärda - det aktiverar verkligen tillväxten av nytt hår! För andra gången, när jag tittade i spegeln i solljuset såg jag ett tunt, fluffigt hår 2-3 cm mitt i avskärningen, de var inte alls märkbara i artificiellt ljus. För att fira köpte jag också schampo från samma företag. Det visade sig också vara ganska bra - mitt tunna hår är vanligtvis bara bra efter naturliga ayurvediska schampon, men den här produkten från Floresan visade sig vara lika bra. I allmänhet är jag nöjd med elefanten och med masken och schamponet och till och med värmen på hoppet om återuppbyggnaden av boskapet av förlorat hår under de närmaste 2-3 åren.

  Hot burdock hårmask - Hår

  Hemlagad eller professionell varm hårmask är ett underbart botemedel som återställer skador på locken. Varmt förfarande utförs vanligtvis i stugan eller hemma.

  1. Vad är heta masker användbara för?
  2. Effektiva inköpsprodukter
  3. Hur man gör ett verktyg själv
  4. Feedback om användning

  Kosmetologinäringen erbjuder både professionella verktyg, till exempel Weis, och budgetalternativ. Till exempel kallas en hetmask som kallas "Burdock". Bedömning av recensionerna är verktyget en helande aktivator för hårväxt.

  "Burdock" -maskan innehåller komponenter som värmer upp under proceduren. Som ett resultat är denna hårprodukt effektivare än produkter vid rumstemperatur.

  Vi vet hur mycket hårförlusten per dag är och varför vissa får hjälp av peppertinktur från håravfall.

  Värmeförmåner

  Masker som återställer hårstrukturen "Burdock" och Weis påverkar både håret och rotzonen på huvudet samtidigt. Vid användning av verktyget finns ingen stark torrhet. Följaktligen är förekomsten av torr mjäll fullständigt utesluten.

  Bedömning av recensionerna förbättrar "Burdock" -maskan blodcirkulationen, så ett varmt förfarande har en positiv effekt på hårväxten.

  Denna kosmetiska produkt är användbar i följande fall:

  • tipsbunt
  • svår utfällning
  • brist på glans
  • sammanfaller när man kammar
  • allvarliga skador, brott.

  Enligt recensioner rekommenderas Burdock-masken att användas regelbundet om det behövs för att behandla och återställa det skadade håret. För att förebygga sådana problem rekommenderas heta sessioner för förebyggande ändamål.

  Denna mask hanterar spröda tips och är extremt användbar för långa trådar som inte har tid att få tillräckligt med näring.

  I recensionerna av de populära reparationshårsmaskorna skriver flickorna att efter att förfarandena har använts med "Burdock" menar problemen med att splittrade ändar försvinner och strängarna blir elastiska och elastiska.

  För att göra Floresan "Burdock" mask-komprimera så effektivt som möjligt, rekommenderas att tillsätta eter- och grönsakspomace till blandningen. Feedbacken indikerar att berika masker hjälper till att lösa problem med alltför fet och torrt hår.

  Om håret är torrt, lägg till produkten olivolja, kokosnöt, persikoljor och estrar: blå kamille, ylang-ylang. För att eliminera mjäll lämplig essentiell olja av te eller cederträ. Olja av citron, grapefrukt, apelsin och andra citrusfrukter kommer att ge utmärkt näring till curls.

  För feta trådar lämplig olja av bergamot. Om du vill accelerera tillväxten används essentiella oljor av eukalyptus, pepparmynta, kanel. Den önskade mängden per portion betyder inte mer än 2-3 droppar estrar eller en tesked vegetabilisk olja.

  En användbar procedur rekommenderas dock inte för alla. Hot mask kan inte tillämpas i följande fall:

  • Närvaron av sår eller repor på hårbotten;
  • stark hudkänslighet
  • allergisk mot någon komponent.

  Effektiva inköpsprodukter

  Många recensioner skriver om masken Weis. Denna hårväxtaktivator anses vara en potent och högeffektiv lösning. Det finns dock många andra produkter som förtjänar särskild uppmärksamhet.

  De utmärks av ett utmärkt förhållande till överkomligt pris och anständigt kvalitet. Varje tjej har råd att köpa dessa verktyg i nästan vilken kosmetisk butik eller apotek som helst:

  1. Hot kompress Floresan - "Burdock".
  2. "Nettle hops" Floresan.
  3. Herbal Clinic Green Planet.
  4. Ryska fältet "Red Pepper".

  Hårmaskar, till exempel "Burdock" och annonserade Weis har en funktion. När den används, är blandningen ganska bakad, särskilt när den kommer i kontakt med händerna eller fötternas hud.

  Extremt noga behöver du behandla tvättning av kompositionen och undvik kontakt med ögonen. Efter proceduren måste du tvätta händerna med tvål och rengöra verktyget under naglarna.

  Matlagning Recept

  Många av dem. som försökte weis hetmask, blir fans av denna aktivator. Men vissa litar bara på de medel som förbereddes självständigt hemma.

  Detta kommer att kräva:

  • olivolja, mandelolja (1 msk.)
  • . Vid val en essentiell olja (4-5 droppar).

  Förutom mandel- och olivolja är aprikos, havtorn, druv-, kardborre- och vetegrodolja användbara. Allt beror på dina personliga preferenser.

  Du måste vara försiktig med etrarna för att inte brinna. En matsked vegetabilisk olja kräver inte mer än 2-3 droppar estrar. Metoden för tillämpning är ganska enkel.

  1. Blanda utvalda oljor, värm lite i ett vattenbad. Blandningen bör vara av sådan temperatur att den knappt kan röra på huden, men inte orsaka brännskada.
  2. Gnugga blandningen i rötterna, massera huvudet i 3-5 minuter och sprida sedan rester av kompositionen längs strängarnas längd.
  3. Sätt på en plastlock på toppen och värm med en varm handduk. Exponeringstid från 20 till 60 minuter. Torkaren håret, desto längre exponeringstid.
  4. Skölj kompositionen med rinnande vatten med schampo efter den angivna tiden. Strängar måste upprepas gånger, sedan första gången oljan inte kommer att tvättas bort.

  Denna procedur rekommenderas 1-3 gånger i veckan i 2 månader. Därefter ska du ta en paus i en månad och sedan upprepa kursen. Från en eller två gånger kommer ett märkbart resultat inte att vara.

  Vi vet orsakerna till att selencinmasken mot håravfall och burdockserum från skallighet hjälper.

  Feedback om användning

  Nyligen läste jag recensioner om den populära heta masken hos företaget. Imponerad och köpt mig själv. Weis produkter liknade mycket mer än en mask för hårvolymen "Hot News". Curls började se skina och friska.

  I butiken med kosmetika fanns en åtgärd på burdock mask när weis krullar var skadade. Säljaren sa att det här är en bra aktivator av accelererad tillväxt, så jag bestämde mig för att försöka. Resultatet är verkligen. I en månad +2 cm.

  Ofta gjorde hon sådana masker i stugan, men det var dyrt. Därför köpte jag en burdock från weis. Recensioner av denna tillväxtaktivator var sanna. Effekten är inte sämre än från salongverktygen, och besparingarna är betydande.

  Tillbaka till beskrivning

  • 21 Trans-Dermal
  • 36,6
  • 365 dagar
  • 7 hälsotillstånd
  • 9 månader
  • 911+
  • A'pieu
  • A-Derma
  • Abhaibhubejhr
  • Academie
  • Acme-Professional
  • Actilor
  • Aktiva frukter
  • Acure Organics
  • AFY

  Burdock hårmask är ett av de mest populära och effektiva sätten för hemmetvård, eftersom det är en riktig frälsning för spröda och skadade lockar. Dessutom hjälper denna typ av mask till att hantera problem som uppstår efter färgning, kemi och frekvent användning av järn eller hårtork.

  Användbara egenskaper hos burdock mask

  Så populärt är den här hårmasken på grund av det faktum att burdockolja innehåller ett stort antal olika fördelaktiga spårämnen. Det har till exempel vitamin E, vilket förbättrar blodcirkulationen i hårbotten, vilket bidrar till en bättre näring av håret, liksom att göra den friskare och mer silkeslen.

  Burdock mask kommer att hjälpa till att bli av med håravfall, eftersom oljan innehåller vitaminer PP, A och C, som är:

  • stärka glödlamporna;
  • återställ krullarnas struktur från insidan;
  • påskynda hårväxten;
  • reglera metabola processer i huvudets hud
  • eliminerar klåda och irritation.

  Sammansättningen av burdockolja har många viktiga mineraler:

  Detta gör det möjligt att använda en mask för att kontrollera fettmetabolismen, bekämpa mjäll, brittleness och tråkigt hår.

  Hur man gör burdock mask?

  Att göra kardemask för tillväxt och håråterställning är väldigt lätt:

  1. Det är nödvändigt att värma flera matskedar olja i ett vattenbad till ca 40 grader.
  2. Applicera allt på hårbotten med cirkulära massagebevegelser.

  Är dina tips torra? Små mängder kan smörjas och deras. En sådan varm burdock hårmask fungerar bättre när krullarna är hermetiskt stängda. Därför är de bäst att bära ett duschlock och linda hela toppen med en handduk. Masken tvättas av efter 30 minuter med vanlig hårschampo.

  Du kan göra en kardborrefastmask för hår och flera ingredienser. Till exempel enligt detta recept:

  1. Blanda 25 ml burkolja, med 25 g honung och 20 ml citronsaft.
  2. Värm sedan den resulterande massan i ett vattenbad och tillsätt 2 äggulor till den.

 • Den färdiga masken gnids i huvudets hud och tvättas av med schampo efter en och en halv och två.
 • Att göra en vitaliserande hårglansmask med burdockolja:

  1. Blanda 25 ml olja med 10 g kakao och en äggula.
  2. Hela massan måste värmas upp och appliceras på hårets rötter, väl medan du masserar huvudet och fördelar det över hela längden på locken.
  3. Det är nödvändigt att tvätta av masken efter en och en halv timme med vanligt schampo.

  De kom igen till sjukhuset med en förvärrad form av papillomviruset! Hur man räddar dig från INGEN GODKVALITETSKJÄNSTER kommer att berätta för doktor A.N. Mahson.

  Burdock mask för hår. Recensioner. Burdock mask för hårväxt.

  Bland de stora ingredienserna i folk- och fabrikshårprodukter är kockrot särskilt populärt. Varför? Ja, för att han är en rekordhållare i innehållet av användbara ämnen som är så nödvändiga för att behålla hårets hälsa och skönhet.

  Tillsammans med balm och sköljningar används burdocksmaskar i stor utsträckning. De är baserade på naturliga råvaror. Därför kan de användas av vuxna kvinnor och unga skönheter. Dessutom är masken lämplig för absolut alla typer av hår.

  På grund av dess speciella egenskaper påverkar kullan inte bara håret utan även hårbotten. Han klarar av nästan alla problem, vilket ger en lyxig utseende frisyr. Det är därför som masker från denna olja i många århundraden behåller en ledande ställning inom kosmetikområdet.

  Effekten av att använda burkmask

  Kockolja innehåller en stor uppsättning ämnen som är nödvändiga för att behålla hårets hälsa och skönhet:

  • - vitaminerna A, B, E, C och PP;
  • - mineralämnen: zink, järn, mangan och andra;
  • - protein;
  • - omättade syror: stearin och palmitin;
  • - naturlig inulin
  • - Eteriska oljor
  • - tanniner.

  Inte överraskande har masken av denna olja en fantastisk effekt. Så med hjälp kan du enkelt bli av med problemen med att svälla håret. Med regelbunden användning elimineras helt:

  • - mjäll
  • - sårbarhet och tvärsnitt
  • - irritation i hårbotten
  • - torrt hår

  Burdock mask - ett effektivt förebyggande och terapeutiskt medel. Det hjälper till att återställa hårets struktur, låter dem återvända elasticitet och glans, förhindrar förlust. Oljebaserade masker stimulerar blodcirkulationen i huvudets hud och stärker rötterna. Lägga till de olika komponenterna, du kan uppnå en fantastisk effekt.

  Valet av burdockolja för masken

  Få den eftertraktade delen av burdockolja på två sätt:

  • - köpa färdigvaran i en specialaffär eller apotek
  • - laga mat själv.

  Vad ska man välja? Alla bestämmer sig för sig själv. I princip erbjuder moderna tillverkare produkter av anständig kvalitet från naturliga ingredienser. Därför kan du inte slösa tid på matlagning och köpa en fabriksflaska burdockolja. Var noga med att överväga kompositionen. Förutom ren burdockolja presenteras produkter med ytterligare ingredienser på hyllorna:

  • - kamomill, hästslag, nässlextrakt
  • - Havtorn, olja, persika.

  För ägare av lätt hår är den nuvarande oljebilden färg. Det beror på graden av rening. Blondiner rekommenderas inte att använda kompositioner med en rik färg. Användningen av grön olja kommer att orsaka en förändring av hårfärgen. Därför föredras färglösa ämnen.

  Matolja hemma är lätt. Det mest populära sättet är att använda färdiga burdock rhizomepulver. Det säljs i nästan alla moderna apotek. ingredienser:

  • - en halv liter vegetabilisk olja
  • - 100 gram burdock rhizomapulver.

  Värm vegetabilisk olja, häll i pulver. Blanda allt bra och sätt ihop med en handduk. Tre veckor att insistera på en varm plats. Stam för att eliminera pulverpartiklar. Ett sådant verktyg lagras under lång tid. Men experter rekommenderar att du försöker använda en servering i två månader. Efter utgången av denna period minskas koncentrationen av användbara substanser avsevärt. Som ett resultat minskar produktens effektivitet.

  Ansökningsregler och burdock recept

  Moderna kvinnor använder många olika masker baserat på burdockolja. Det grundläggande receptet innehåller inga ytterligare komponenter. Sammansättningen av den andra innehåller näringsämnen som förbättrar effekten av användningen. Men algoritmen för att använda masken är en för alla recept:

  • - Tvätta håret ordentligt
  • - torka håret lite med en handduk
  • - Lägg på huvudet en liten del av masken för masken;
  • - gnid lätt in i hårbotten och sprida sig gradvis över hela längden av håret;
  • - Sätt på en plastlock
  • - stå emot masken rätt tid;
  • - Skölj noggrant.

  En viktig nyans - oljan bör värmas före användning. Om det är kallt blir effekten lägre. För terapeutiska ändamål används masken ett par gånger i veckan. För profylakse - en gång varannan vecka. Dessutom är det i det första fallet möjligt att uppnå den önskade effekten endast vid långvarig användning av masken - cirka 10 förfaranden.

  Basic burdock mask

  Den enklaste masken innebär användning av ren burkolja. Inga andra ingredienser ingår. Med hjälp kan du återställa hårets elasticitet, mjukhet och en hälsosam vacker glans. Tåla en sådan mask bör vara inom 1-2 timmar. Sedan - tvätta av det.

  Som ett alternativ - använd kompositionen på kvällen och stå hela natten. Men det borde komma ihåg att på morgonen tar det mycket tid att skölja oljemassan från huvudet. Därför brukar denna metod vanligtvis användas före helgen.

  Burdock mask med äggula och honung

  Ett bra alternativ burdock mask för att stärka håret. För matlagning behöver du:

  • - 3 msk. olja;
  • - 2 råoljor
  • - 1 msk. l. naturlig honung.

  Blanda allt för att få en homogen substans. Applicera en mask på hårrötterna, sprid över hela längden på locken. Blötlägg i en timme eller två och tvätta av. Detta recept är lämpligt för användning en gång i veckan.

  Burdock mask med röd peppar

  Effektiv mask som gör att du kan stärka håret och påskynda tillväxten. Ingredienser för matlagning:

  • - 4 msk. olja;
  • - 2 msk. alkohol tinktur av rödpeppar.

  Blanda ingredienserna. Applicera den färdiga masken på hårbotten och sprid över hårytan. Närvaron av alkoholtinkturer kan orsaka obehag. Detta gäller när hudirritationer och sår är närvarande. Om obehag förekommer, rekommenderas att omedelbart tvättas av masken. Om allt är normalt, håll verktyget på huvudet i en timme. Använd en gång i veckan.

  Burdock mask med nässla

  Denna mask respekteras särskilt av mogna kvinnor. Förutom de återställande och terapeutiska egenskaperna har den en fantastisk funktion. Kombinationen av burdockolja och nässla hjälper till att bekämpa utseendet av grått hår. För att förbereda en mirakelbehandling måste du ta:

  • - 1 msk. torkade näsblad
  • - 1 msk. burdock olja;
  • - 1 äggula.

  Framställningen av denna mask är lite mer komplicerad än de tidigare kompositionerna. Koka först näsbladen i ett halvt glas vatten. Få avkodning. Det är nödvändigt att kyla och ta bort lövresterna. Lägg nu till piskad äggula och smör. Blanda allt bra och applicera på hårbotten och håret. Efter en och en halv timme tvätta av. Använd en gång i veckan.

  Nackdelar och fördelar med burdock masker

  Tyvärr har kardemaskar inte bara en solid lista över fördelar. De har också nackdelar:

  • - du kan inte använda ägare av hår oljig typ ofta
  • - Effekten är märkbar endast efter långvarig användning.
  • - masken är dåligt tvättad

  Naturligtvis kompenseras dessa små defekter med utmärkt läkning och förebyggande egenskaper. Men de måste beaktas.

  Så, burdock masker är värdiga representanter för en stor familj av moderna kosmetiska medel för hår. Med hjälp kan du enkelt bli av med många problem - från mjäll och sluta med brittleness. Regelbunden användning kommer att bidra till att skydda ditt hårs hälsa och ditt hårs fantastiska utseende!

  Recensioner Floresan Hair Mask Hot Burry Komprimera vårt yttrande

  @@@ GOD TIDDAG, Kära läsare! @@@

  Nu vill jag berätta om en annan mask med termoelektrisk effekt. Detta är en varm mask-pack "Burdock" från Floresan.

  I allmänhet lovade masken att vara bra, men! Faktum är att jag inte alls tyckte om henne! Faktum är att jag redan hade en termoaktiv mask från denna serie, men med nässla och humle, som var super, köpte jag flera burkar i rad! Feedback om det, jag skrev ytterligare 2,5 år sedan http: // ru / content / devchonkiesli-uviditesrazu-khvataite-super-maska. Förresten märkte jag det, nämligen med nässlor och humle, då var det svårt att hitta, de köpte snabbt upp. Låt oss återvända till burken.

  Masken med en uttalad uppvärmningseffekt är utformad för intensivvård för försvagat hår, stärka rötterna och aktivera hårväxten. Rik på aktiva ingredienser, närmar sig och återställer hårstrukturen längs hela längden. Pepper extrakt förbättrar blodmikrocirkulationen, vilket ger målinriktad penetration av medicinska tillskott, väcker även sovande rötter till aktivt liv. Ett aktivt komplex bestående av burkolja, vitamin E, D-pantenol reducerar håravfall och aktiverar hårväxt.

  Hur man använder: Applicera på fuktigt hår, intensivt massera hårbotten och lämna i 10-15 minuter. Skölj med schampo. Använd 2-3 gånger i veckan.

  Aqua, cetearylalkohol, Dipalmitoylethyl Hydroxyethylmonium Metosulfate, Ceteareth-20, Glycerin, Arctium Majus Extract, Ceteareth-6, Dimethicone, Didecene Hydrerad, Glycine Soia Olja, glycin, Hydroxylerad lanolin, PEG-4 Rapseedamide, Capsicum Annuum Extract, pichtagran Needles Extrakt, Humulus Lupulus Extract, tokoferylacetat, pantenol, fenoxietanol, metylparaben (och) etylparaben (och) propylparaben (och) butylparaben, Parfume. GOST R 52343-2005

  Paraben, naturligtvis, mörker. Men jag skulle inte uppmärksamma dem, om det fanns en effekt. MEN från denna mask förutom negativa känslor såg jag ingen effekt.

  Konsistens, som vanligt fet vit kräm.

  Tja, berättelsen om alla "charms" av denna produkt. Jag köpte den tillbaka i mars! Sedan började jag aktivt behandla och växa hår efter att ha födt. Tillsammans med henne köpte jag också en kinesisk ingefäramaske och balsam. Först försökte jag Floresan-masken. Jag var redo att använda den helt, men det var inte där! För första gången applicerade jag en mask efter att ha tvättat mitt huvud. Som jag redan skrev i återkallelsen till nätmasken, om hårbotten är våt, brinner den otroligt! Men vad tycker du? Kocken värmdes knappt! Värme förstod naturligtvis, men väldigt svag! Om jag jämförde nässlor med senap, så kan jag inte säga detsamma om Burdock. Men det är inte allt. Masken är så svårt att tvätta av håret, om det är gjort från hjärtat, gör dig redo i en halvtimme för att tvätta det hela. Håret efter masken var som istappar, smutsiga om några timmar. Efter ett sådant misslyckande bestämde jag mig för att jag skulle göra detsamma som med en nätmask, INNAN du tvättade mitt huvud. Också på vått hår, skölj bara av med schampo. Men, och det hjälpte inte! Trots det faktum att jag inte använde några balsam, men bara tvättade av masken med schampo, var mitt hår också snabbt smutsigt. Till slut, efter ett par misslyckade användningar, kastade jag det och bytte till kinesiska, de passade mig helt. Och så på sommaren snubblade jag igen på denna mask i garderoben. Och i stället för att kasta det ut bestämde jag mig för att avsluta det. Förmodligen känner många människor nu sig själva.))) När det inte finns någon effekt från en produkt, men det är synd att kasta det ut, börjar vi använda det mer aktivt för att sluta det snabbare.)) I allmänhet upprepades resultatet igen. Efter det första misslyckade experimentet tittade jag på tillverkningsdatum, och masken visade sig vara den färskaste! Hon var bokstavligen några månader "från familjen", så hon kunde inte vara försenad. Men förmodligen släpptes en sådan parti ut. Och kanske något annat. Men efter att ha läst många positiva recensioner på det, rekommenderar jag det fortfarande att försöka, även om det inte fungerade för mig med "Burdock". Ännu mer, jag ser inte i hans riktning!

  Och här är referenser till mina recensioner om effektiva hårväxtmaskar:

  Balsam för håravfall och hårväxt Windsor Ginger

  Balsam mask Ryska fält Red pepper

  Mask för hårväxt Gamla Dginger King

  Floresan Hårmask Hot Nettle & Hop Mask Komprimera

  @@@ ALLT TACK MIG MYCKET ATTENTION [email protected] @@@

  videoinstruktioner för att göra egna händer, speciellt heta masker, från att falla, pris, foto

  Kocka (burdock) har länge varit känd för sina helande effekter, och det är också mycket vanligt i vårt område. Namnet på Arctium lappa (grab) växten mottogs på grund av att klamra på frukter som uppträder efter den frodiga blomman, och roten på burken från att falla av håret är mest effektiv.

  Bladen, toppar och i synnerhet rötterna på denna växt är fyllda med värdefulla eteriska oljor, mineral och tanniner. De innehåller högkvalitativt stärkelse, protein, vitaminer E, A, D, C, grupp B.

  En rik uppsättning läkande ämnen läker huden, rensar den och stärker hårsäckarna.

  ansökan

  Kock är framförallt känd som det bästa folkhårsbesparandet.

  Dess juice, infusion eller avkok, kokta med egna händer, gnuggar vi helt enkelt in i huden. Men speciella salvor, masker och krämer baserade på kardborre har utvecklats och värdefull bördolja erhålls från sin rot för att öka hårväxten och tjockleken.

  egenskaper

  • Experter har visat att roten till burken för hår är mer effektiv i form av masker. De återanpassar de skadade glödlamporna, förbättrar hårets struktur, vilket förhindrar deras förlust.
  • För moderna droger används också burdockfrukter: de aktiverar blodcirkulationen och förbättrar metaboliska processer i huden.
  • Burdock ger näring till tröga glödlampor, stimulerar dem, stärker locken längs hela längden.
  • Vi kommer att bli av med seborré och mjäll - destroyers av frodigt hår.
  • Priset på burdockolja och torr burdock är tillgänglig, liksom dess tillgänglighet på apotek.
  • Vi kan göra några medel oberoende.

  Råmaterial

  Löv och burdock toppar kommer att samlas under blomningen: i juni - september.

  • Vi gräver upp kullrot i vår eller höst.
  • Speciellt många fördelar från rot, som inte är mer än 1 år. Till skillnad från äldre växter blommar det ännu inte.
  • Dug ut rötterna väl rengjorda, sköljda och omedelbart förbereda buljongen eller saften.
  • Resten vi mala och torka i skuggan.

  Oljemask ansökan tips

  Instruktionen av experterna namnger tre enkla regler så att burdock-masken blir effektiv:

  • Gör en mask innan du tvättar huvudet.
  • Efter att ha gnidts med massage kommer vi nödvändigtvis att packa upp huvudet med en polyetenduk och en handduk;
  • effekten är möjlig endast efter 1 timmars exponering för masken, efter burkolja tvättas vi 2 gånger

  För en mer effektiv effekt viar håret i polyeten.

  vittnesbörd

  • Procedurer för 2 månader (var tredje dag) kommer att stoppa skallighet, återställa styrka, glans och pomp av hår.
  • Med en kraftig hårförlust gör vi masker oftare, och efter en tvåmånaders paus, upprepar vi den helande återhämtningskursen.
  • För förebyggande ändamål, använd en mask varje vecka och totalt 20 gånger. Det kommer även att hjälpa till i ett svårt fall.

  Kockolja har inga kontraindikationer.

  • Innan vi använder den kombinerade kompositionen gör vi ett test på armbågens skurk. Detta bekräftar komponentens individuella tolerans, eftersom vår hudens överdriven känslighet kan vara på komponenterna, till exempel på honung. Om vi ​​efter en halvtimme inte ser rodnad och känner en alarmerande kli, börjar vi djärvt att rädda vårt hår. (Se även artikeln Havtorn för hår: funktioner.)

  Råd! Det är bättre att göra masker av avkok för fet hud. Vi lämnar dem på huvudet, utan att tvätta bort det, vilket gör håret ljust och fluffigt.

  Traditionella recept med burdock

  Juice, avkok av roten har en fördelaktig effekt på hårets färg och tjocklek.

  Rötsaft

  Torrt, skört hår blir silkeslen och garanterat att bli av med mjäll.

  • Fräscha burdockrötter kommer att tvätta, rosa fint och pressa saften.
  • Torka det med vatten och gnid det sedan in, massera in i huden.
  • Så vi matar huden två gånger i veckan.
  • Vi kan bevara denna juice 1: 1 med alkohol och förvara den i kylskåpet.

  Rotsalva

  Förbered mirakelsalva själv.

  Levande glans, elasticitet kommer tillbaka till vårt hår efter några sådana masker.

  • Brew 3 matskedar torra, strimlade rötter med varmt vatten (glas) och koka tills halva volymen erhålls.
  • Sedan spänna och blanda med 5 skedar fläskghee.
  • Denna blandning hålles i ett vattenbad under 2 timmar.
  • Gnid salva i rötterna ett par gånger i veckan.

  Röda grädde

  Cream läker perfekt skadat hår, återställ dem till den ursprungliga glansen.

  • 3 skedar i köttkvarnhakad frisk rot häll ett glas vatten och koka i 15 minuter.
  • Kyld buljong utspädd med havtornsolja (5 skedar).
  • Smörj rötterna med denna kräm och lind huvudet i 20 minuter.
  • Sedan tvättar vi av det med schampo.

  Bladdekok

  Färska löv kokar bara och efter en halvtimme, kylt infusion tvättar mitt hår. Effekt - snabb tillväxt och förstärkning av lock. (Se även artikeln Gurkmeja för hår: funktioner.)

  Avkodning av roten

  Du kan använda sådana filterpaket.

  Infusion kommer att stoppa håravfall, eliminera mjäll.

  • 2 skedar torra burdockrötter kommer att branta med ett glas kokande vatten och koka i 10 minuter.
  • Kyld infusion smörj en klar hud generellt. Tvätta inte.
  • De kan också skölja genom att lägga till dubbelt så mycket vatten.
  • Buljong från rot plus vegetabilisk olja stimulerar hårväxt: utspädd buljong utspätt med 3 skedar olja och koka i 3 timmar i ugnen. Denna olja smörjer torr hårbotten.

  Mask av burdockrötter och lökjuice

  • 2 skedar rötter och 250 ml vattenkoka i 10 minuter.
  • Gnid noggrant löken, kläm 1 sked juice och häll i buljongen tillsammans med 1 tsk. vodka.
  • Applicera den färdiga masken i 30 minuter, skölj sedan av med schampo.

  Tips! Lukten av lök avdunstar snabbt om du sköljer med vatten med en liten mängd ättika.

  Burdock oljemaskor

  Låt oss tillämpa effektiva färdiga medel.

  Den enklaste terapeutiska hetmasken från burk är 1 sked förvärmd olja för kort hår och 2 för långt hår. Smörj huden och håret försiktigt med varm olja och tvätta den med schampo efter 2 timmar.

  Med senap

  På bilden - ingredienserna i toniken

  Mask med burdockolja, äggula, senap - den bästa fighteren med skallighet.

  • Ta 2 matskedar senap och olja, värme, omrörning.
  • Vi kör äggula i denna kylda massa. Mask håller timmen.

  Med kakao och äggula

  • Mask tillverkad av kakao, burdockolja och äggulor kommer att förhindra håravfall och återge en attraktiv glans.
  • 3 skedar smör, 1 - kakao och äggula blanda i en homogen massa och sätta glödlamporna med det och massera huvudet.
  • Exponeringstiden är en och en halv timme.

  Tillväxtstimulerande komponenter

  Lösning med peppar och nötkött

  • Masken på basis av burdockolja med varm röd peppar ökar hårväxten. 3 matskedar olja lägger vi till rödpeppar (0,5 tsk). Den uppvärmda kompositionen gnids i huden i 10 minuter och tvättas sedan noggrant.
  • Kombinera lökjuice med honung, schampo och burdockolja i samma proportioner. Sprid denna masskam hår och hud.
  • En mask med lika stora delar av burdockolja, konjak och äggulaolja om en timme återanpassar de skadade hårsäckarna.

  Kombinationen av oljor stimulerar hår.

  • Burdock mask med tillsats av honung och aloe (alla i lika delar) i 2 timmar närmar huden och slutar håravfall.

  Tips! I vilken komposition som helst kan vi lägga till lösningar av vitaminerna E och A. Detta gör föreningen mer mättad och läkning.

  slutsats

  Friskt och glänsande hår är ett fortlöpande fängelse!

  De fantastiska egenskaperna hos burdock används i enkla och komplexa folk- och medicinska recept. Som du kan se är roten av kardborre särskilt användbar för hår. De kommer med framgång att återställa vitalitet och återställa skönhet.

  Biologiskt aktiva komponenter i denna växt accelererar hårväxt upp till 3 cm på 1 månad. Kockolja, extrakt, är naturligtvis tillgängliga för oss: de finns i apoteket och råvaror - i trädgården i landet. Videon i den här artikeln innehåller illustrativa exempel på hur man använder burken.

  Om du vill tacka, lägga till en förtydligande eller invändning, fråga författaren en fråga - lägg till en kommentar!

  Burdock mask för hår. Recept av de mest effektiva burdock hårmaskorna.

  Burdock hårmask är en universell botemedel. Det hjälper till att bli av med många problem med lockar. Det är svårt att hitta ett bättre sätt att stimulera tillväxten av strängar än att använda burdock oljebrygga. Split ends - problem, som är att lösa, förutom som en sax, är det nästan omöjligt. Men användningen av burdock bidrar till att signifikant minska symtomen och förbättrar utseendet hos sådant hår.

  Burdock hårmask - recept och applicering

  Frekventa omvandlingar i form av färgningar, lockar och bara vanlig användning av en hårtork blir ofta en orsak till en kränkning av krullarnas struktur. Den konstanta användningen av burdock mask gör att du kan undvika detta problem, eller att helt återställa håret.

  Stress, brist på vitaminer, vissa systemiska sjukdomar kan orsaka överdriven håravfall. Med den här masken kan du naturligtvis stoppa förlusten om det inte är en genetisk predisposition. Men i det senare fallet kan alla hemmetoder inte göra.

  Skal, brist på glans, torra lockar - allt detta behandlas med en underbar olja av burdock. Var noga med att följa vissa regler för att få ett positivt resultat.

  Regler för användning av burkhårsmask

  1. Applicera olja eller verktyg med honom i kompositionen bör vara på ett torrt hår. Vanligtvis är det bekvämt att göra det på smutsigt hår, eftersom det tvättas av är inte lätt och nästa shampooing är logiskt att kombinera med denna process.
  2. Före användning upphettas oljan företrädesvis. Så det har en mycket bättre effekt på hårsäckarna. I samma syfte rekommenderas att bära ett badlock med en handduk över huvudet med en mask. Värme stimulerar metaboliska processer och påskyndar återhämtningen.
  3. Först appliceras masken på rötterna med massörrörelser och sedan med hjälp av en kam av naturmaterial fördelas den mellan strängarna.
  4. Exponeringstiden är vanligtvis begränsad till 1 timme. Procedurer bör utföras regelbundet, två gånger i veckan. Och fortsätt att använda burkolja i några månader. För förebyggande kan alla siffror divideras med 2. Det är en gång var 7: e dag, en månad.
  5. När det är dags att tvätta burken från huvudet, rekommenderas att du först applicerar schamponet för att torka fet hår, skum och skölj noggrant. Använd sedan schampon igen. Sammanfattningsvis är det bra att friska upp krullarna med lite vatten surgjort med citron eller naturligt äppelcidervinäger. Det ökar också glansen.

  Recept burdock hår masker

  envelopment

  Det enklaste sättet, men inte mindre effektivt, är att använda ren burdockolja för terapeutisk wraps. 3 msk. l. värma och fördela det på strängarna och vid hårets botten. Håll i 1 timme. Skölj som ovan. Om volymen av curls är stor, ska antalet skedar ökas. Ägare av feta trådar bör göra denna procedur mindre ofta än med normalt eller torrt hår. En gång i veckan räcker. Annars kan du få effekten av istappar.

  Nourishing burdock mask

  Näringsrik och väldigt hälsosam kycklingblomma kompletterar bördolja.

  • 3 msk. l. burdock olja.
  • 1 äggula.
  • 1 msk. l. citronsaft.

  Oljan upphettas och blandas med äggula, då hälls saften och allting blandas igen. Skölj av denna mask är något lättare på grund av citronen.

  Burdock för att förbättra hårväxten

  Ingredienserna från föregående mask är bra för en mask som syftar till att stimulera tillväxten av lockar. Byt citronsaft med samma mängd varm peppartinktur. Få en cocktail som sprider blodet perfekt och ger näring åt dig. Kanske kompositionen måste tvätta lite tidigare än kokad enligt andra recept. Fokusera på dina känslor.

  Nettle - ett bra verktyg för hår. Och med burdockolja och helt magisk.

  • 2 msk. l. torkad nässla.
  • 2 msk. l. burdock olja.
  • 1 msk. kokande vatten.

  Nettle brygga, insistera en kvart i timmen. Stam och blanda med smör. Distribuera på lock och isolera.

  Lök aktiverar kraftigt hårväxten.

  • 1 msk. l. burdock olja.
  • 1 msk. l. lökjuice.
  • 1 msk. l. honung.
  • 1 msk. l. schampo.

  Denna komposition tillåts hålla två gånger så lång. Efter 2 timmar, tvätta av med citronvatten eller en lösning av naturlig äppelcidervinäger.

  Burdock hårmask med vegetabiliska oljor
  • 2 msk. l. burdock olja.
  • 2 msk. l. olivolja.
  • 1 msk. l. Jojoba.
  • 1 msk. l. ricinolja

  Denna komposition måste värmas upp. Denna kombination kommer inte att bli obemärkt av ditt hår.

  Hot Mascara med senap
  • 2 msk. l. burdock olja.
  • 2 msk. l. senapspulver.
  • 2 timmar l. socker.
  • 2 msk. l. ljummet vatten.

  Blanda först senap med smör och häll sedan i sockret. Vid slutet, späd med vatten och ansök om en kvart i timmen.

  Kakao och Burdock Hair Mask

  Detta verktyg klarar av styggt och fluffigt hår.

  • 2 msk. l. burdock olja.
  • 1 äggula.
  • 1 msk. l. torrt kakaopulver.

  Rör om ingredienserna och lämna på huvudet i samma 1 timme. Skölj med citronvatten.

  Mask med burdockolja för håravfall
  • 1 msk. l. olja.
  • 1 msk. l. aloe juice
  • 1 msk. l. honung.

  När du köper burdockolja försöker du välja den där det inte finns några extra tillsatser. Eller försök att göra det själv. Observera alla rekommendationer, du kommer säkert att vara nöjd.

  magiska möjligheter och hemligheter för hemmabruk

  Vad är den mest effektiva håråterställningskursen, har inga biverkningar och kommer inte att göra dig till konkurs? Erfarna kosmetologer är enhälliga i sitt svar på denna fråga och råder dig att välja tekniker baserade på "vänskap" med naturen. Men vilken av de många liknande förfaranden som föredras? Vi kan på ett säkert sätt säga att den mest effektiva och prisvärda för varje kvinnas hårmask är burdock, som i sig samlat en hel "konstellation" av fördelaktiga ämnen som doneras till oss av moderns natur.

  Burdock: visitkort

  Vilken mirakelanläggning? Var växer det och hur ser det ut? Du kan bli förvånad, men den magiska gröna invånaren har varit bekant för dig sedan barndomen. För det första på grund av sina klibbiga, men roliga, prickiga bollar. För det andra, på grund av "ockupations" tendenser, eftersom denna användbara buske också är den mest skadliga ogräs, kallas också burk i folket.

  Kom nu ihåg den gröna stygga? Har du någonsin funnit att en vanlig ogräs innehåller en sådan samling användbara ämnen som kan återanpassa en frisyr? I världen, som du kan se, finns det många överraskningar, och burken i en hårmask är en av dem. Låt oss lära känna mirakeltekniken närmare?

  Kortfattat på kompositionen

  Arrangera huvudrollens röstsamtal, som bosatte sig i kruset?

  • askorbinsyra;
  • proteiner;
  • vitamin A;
  • järn;
  • eteriska oljor;
  • vitamin PP;
  • mangan;
  • omättade fettsyror;
  • vitamin E;
  • zink.

  Under tiden finns det en hel pantry av näringsämnen i burdockolja. När allt kommer omkring är en mirakelprodukt i själva verket en tinktur av kullrot, beredd på basis av persika eller olivolja. Därför expanderar huvudspelet i "spelarna" på bekostnad av vitamin "företaget" av kosmetiska oljor. Vilken som beror på tillgången på en eller annan olja. Denna information kan du ta reda på genom att läsa etiketten på flaskan, som du kommer att vilja.

  Använd för lockar

  Om vi ​​räknade ut kompositionen av burdock hårsmaskar, insåg vi att burdock är en extremt användbar växt, då är ingenting klart om dess förmågor. Vad får vi som resultat? Är det värt att investera en sådan dyrbar resurs som tid i en hel process? Ska frisyren vara som i våra drömmar?

  Kolla listan med "bonusar" och bestämma om du kommer att vara engagerad i återupplivning av lockar i "union" med burdock:

  • upphörande av håravfall
  • förbättring av hårbotten;
  • eliminering av dess torrhet
  • restaurering av hårstruktur
  • behandling av splittrade ändar;
  • förbättrad rotnäring;
  • rengöringshuvudet.

  Hur förändras håret på grund av sådana stora förändringar i "levnadsvillkor"?

  • sken kommer tillbaka;
  • kraft kommer att visas
  • densitet kommer att förbättras
  • öka längden;
  • mjäll kommer att försvinna
  • krullarna blir lydiga;
  • split ends slutar;
  • naturlig färg s kommer att förbättras.
  till innehållet ↑

  Receptinsamling

  Det är dags att gå vidare till den praktiska delen, eller hur? Låt oss börja med det enklaste, att inspireras gradvis?

  Klassiskt alternativ

  Sked eller två (om du har långa lockar) värma den underbara oljan med ett vattenbad. Naturligtvis bör massan inte koka, styras av dina känslor och doppa ett finger i behållaren. Huden ska vara snäll, inte smärtsam. Uppvärmd olja rör sig på hårets duk, börjar med att gnugga i hårbotten och gradvis flytta till spetsarna.

  Täck huvudet med ett badlock och glöm det här i 2 timmar. Torka sedan rester av burdocktinktur med hjälp av ett beprövat schampo. Naturligtvis kan du inte värma oljan alls, men då blir effekten och sensationerna lite värre.

  Hot mask

  Kockolja kan kombineras med många andra lika användbara ämnen, men kom ihåg: den heta hårmasken avslöjar "buketten" av de fördelaktiga egenskaperna hos käften. Varför är det så kallat, vilka ingredienser ingår i piquantblandningen? Det är ganska enkelt. Kombinera en soppsked med en massa burdock och peppartinktur, som finns i någon av apoteket, med en färsk äggula. Hantera en sådan massa bara hårbotten.

  Wrap en polyeten och en varm handduk. Vänta en timme, spola. Denna procedur "väcker" vilande lökar och förbättrar nutritionen av lockar. Om du upprepar sessionerna varje vecka, så kommer håret att vara minst 10 cm längre efter 2 månader.

  Arabisk botemedel

  Behöver frisyren akut återupplivning? Håret utmattat och frisyren liknar en stack av halm efter en storm? Återställ håret i ett orientaliskt recept, testat i århundraden. Kombinera ett par skedar av skäggolja med en sked naturlig honey (upp till 1 år gammal) och två äggulor.

  Blanda blandningen noggrant och värm lite med ett vattenbad. Massa flytta på lockar, blötlägg en timme.

  Recept för att returnera glanskrullar

  Det finns inga speciella klagomål om krullarna, men jag skulle vilja öka sin briljans? Minns vägen. Två efterrättskedar av kakao häll varm mjölk (du kan vatten). Justera volymen av vätskan själv, utmatningen ska vara en krämig massa. Lägg sedan till massan av samma sked av burdockolja. Rör och, från roten, bearbeta hela huvudet med blandningen. Håll 40 minuter.

  Blondiner bör ta hänsyn till att kakao gör håret lite mörkare, men för en kort tid så att du kan experimentera, eller hur?

  Nu är du bekant med burdock hårmaskor, vilket innebär att din frisyr snart blir felfri.Nästa Artikel
Inredning eller lätta hår efter tvätt Estel Color Off berätta för mig vem som gjorde?