Masker för att öka hårfluffigheten - 6 kraftfulla recept


Hårets densitet och fluffighet är inte ovanligt, men i de flesta fall skapas det med hjälp av olika kosmetika. Det handlar inte om konstgjorda tillsatser, kemiska metoder, nämligen användningen av naturliga ingredienser, blandas i vissa proportioner och kombinationer.

Lustigt hår - nyckeln till effektiv skönhet


För att lägga till lyx och glans till krullar behöver du de vanligaste ingredienserna i nästan alla kylskåp. Den viktigaste komponenten är vitamin B, som finns i äggulor, mjölk, jäst, etc.

De kan skapa en otrolig mängd även det tunnaste och livlösa håret. Kefir anses vara en av de gynnsamma produkterna som stöder hårsäckarnas hälsa. Friska rötter - friska krullar. Masken för hårvolymen är hemma för att säkert och fördelaktigt stärka håret.

Vad bestämmer hårets tillstånd?

Som håret kan bedömas på kroppens hälsa. Om de är tråkiga, svaga, spröda - på grund av brist på vitaminer och mineraler. Vanligtvis förekommer håravfall efter att ha lidit en allvarlig sjukdom, men det finns ofta fall av detta symptom efter allvarlig stress.

Erfarenheter och nervös excitabilitet provocerar ofta sjukdomar, vilket är ganska svårt att bli av med. Ett dåligt tillstånd kan också orsakas av en vanlig diet. Brist på vitaminer reflekteras på krullarna och gör dem livlösa.

I motsatt fall kan processen emellertid vara identisk när övermålning föreligger. Högkvalitativa hårmaskar för pomp kan förbättra utseendet, ge glans och strålning, men om orsaken ligger i kroppens problem är även professionella verktyg kraftlösa. Behandlingen måste ske under strikt medicinsk övervakning.

Recept för hemlagade masker för att öka volymen

Masken för hårvolymen bereds av improviserade medel. Nästan alla naturprodukter kommer att vara relevanta här.

"Innan du börjar använda den här eller den här kompositionen måste du bestämma närvaron av en allergisk reaktion. Till exempel, honung, en användbar produkt, orsakar ofta illamående och yrsel, utslag. Mejeriprodukter är inte heller lämpliga för alla. I alla andra avseenden är det inga begränsningar, om det inte är nödvändigt att observera en tydlig ingrediensstandard och deras kombination.

1. Jäst och mjölk

Jäst är en unik produkt som innehåller kalcium, järn, kalium, selen, zink, B-vitaminer, friska proteiner och mycket mer. Jäst absorberas väl av kroppen, så det används på olika områden: från näring till kosmetologi.

Komponenter av olika masker

Denna komponent närmar sig håret med väsentliga spårämnen, fuktar dem, ger en otrolig volym, har alla nödvändiga vitaminer för hårvolymen. För att förbereda en mask för att öka hårvolymen behöver du:

 • 2 msk. jäst;
 • 50 ml lätt värmd mjölk;
 • 1 msk. olivolja;
 • 1 tsk socker.
Först och främst måste du blanda mjölk, jäst och socker och lämna i 40 minuter på en mörk varm plats. Därefter tillsättes olja till masken. Massan bör gnidas in i hårrötterna och resterna fördelas. Då bör strängarna döljas under polyeten och en handduk. Skölj med vatten efter en halvtimme. Det är lämpligt att tvätta håret på förhand. Jästhårsmasken är lämplig för tunna och tjocka krullar.

2. Gelatinmask

För matlagning behöver du schampo för att öka volymen. Denna mask för tunt hår förbättrar kvaliteten på strängarna avsevärt. Det är nödvändigt att späda gelatinpulveret (1 msk.) I 3 skedar varmt vatten. Denna massa måste infunderas under en tid.

Då måste du lägga till en tesked shampoo till den. Mask måste hålla i en halvtimme och tvättas av. Du kan skölja med vatten med en liten mängd ättika - det ger extra glans.

3. Henna och nässla

Mask för hårsplendor hemma är beredd enligt följande:

 1. 2 msk. henna slip med äggula
 2. tillsätt en halv kopp torkade näsblad till blandningen;
 3. för att göra massan av önskad konsistens (som sur grädde), är det nödvändigt att tillsätta kokande vatten;
 4. när masken för hårets fluffighet är cool måste den appliceras;
 5. Skölj med schampo efter 50-60 minuter.

Denna komposition kan hållas längre men inte mer än 2 timmar.

4. Kefir mask

Effekten av masken för hårvolymen kan ge en dubbel känsla: en märkbar ökning av tätheten hos lock och persistent jästmjölkslukt. Men det finns en metod som efter proceduren endast ett positivt resultat kommer att bevaras.

Processen i sig är inte något vanligt. Det är bara nödvändigt att bearbeta håret med denna produkt och lämna i en halvtimme. Efter det är det nödvändigt att tvätta av med schampo. Och här kan bara senapet eliminera lukten.

Beroende på densitetens täthet är det nödvändigt att förbereda sköljning: 1 matsked senap krävs för en liter kallt vatten. Denna komposition kommer att eliminera den obehagliga lukten av kefir, men kommer att behålla den nya naturliga volymen.

5. Sötkakaosmask

Folkmedel för hårvolymen kan inte bara vara användbara men också goda. Fördelen med den söta ingrediensen är dess lukt. En trevlig chokladsmak gör hela processen till en riktig spa-behandling.

Kakao är en vanlig ingrediens i skönhet.

Masker för fint hår för volym baserat på kakao bidrar till skapandet av denna mane. Efter förfarandets gång kommer även svaga krullar att bli frodiga, friska och glänsande. Det är nödvändigt att använda 2 matskedar av kakao och 50 ml mjölk.

Blandningen måste värmas upp och viktigast av allt dricker inte under matlagningen. I den uppvärmda kompositionen måste du lägga äggula och 2 matskedar. konjak. Denna mask ska hållas i ungefär en timme, medan huvudet ska förpackas.

6. Mask av honung och brandy

Denna mask är gjord av havssalt, honung och brandy. Denna komposition är särskilt relevant för tunt hår. Den är beredd 2 veckor före användning, eftersom det är viktigt att masken infunderas och absorberar alla fördelaktiga egenskaper hos varje ingrediens.

[youtube width = "720" height = "315"] vJHQIL4J05E [/ ​​youtube]

Det är nödvändigt att ta 100 ml av varje komponent och blanda dem. Det är nödvändigt att använda en mask istället för schampo och bara en gång i veckan. Om håret förblir rent under denna tid kan du helt sluta att tvätta håret med schampo, och använd endast denna komposition.

Hemmasker för hårvolym - hur man ger volym?

Det största problemet med tunt och glesat hår, såväl som lång - bristen på volym. Att lösa detta problem är inte lätt alls, eftersom densitet och tjocklek är en rent ärftlig faktor. Detta problem har framgångsrikt hjälpt till att lösa salongprocedurer, såsom: keratinbehandling och laminering. Hemma, en assistent i detta inte en enkel sak maskerar för volymen av hår. Resultatet av en sådan mask är inte lika stabil som salongen, men den är mer tillgänglig och säkrare. Beroende på de befintliga hårproblemen kan du välja exakt massan som inte bara ger dig mycket hår utan hjälper också till att bota brittleness, faller ut, långsam tillväxt och andra problem.

Hur man gör håret voluminöst hemma

För en fantastisk volym utan en hög är det inte nödvändigt att gå till en professionell i salongen. Om du har rätt verktyg till hands kan du göra håret mer voluminöst utan att lämna din lägenhet. Dessutom behöver du inte köpa någonting, varje värdinna har 90% av de nödvändiga verktygen.

Korrekt vård - ett lov om volym. För att ge hårvolymen är det viktigt att tvätta dem med rätt schampo. Det är nödvändigt att välja medel för att tvätta huvudet, först och främst baserat på typen. Var uppmärksam på etiketten, kompositionen bör inte innehålla silikon och eteriska oljor, även om dessa komponenter förbättrar hårets övergripande utseende, men samtidigt gör det tyngre. Du kan köpa professionell kosmetika, det ger en omedelbar effekt, men det finns en stor nackdel - det är beroendeframkallande, och som ett resultat av frånvaron av den tidigare effekten. Efter rengöring av huvudet, var noga med att applicera balsamkonditioneringsapparat och steg tillbaka ett par centimeter från rötterna. Det är bättre att använda en mild balsam.

Användbar video: Hur man gör gelatinskampo för hårvolymen?

Viktig redaktionell rådgivning

Om du vill förbättra ditt hårs tillstånd, bör du särskilt sköta skampon som du använder. En skrämmande figur - i 97% av schampon av kända varumärken är ämnen som förgiftar kroppen. Huvudkomponenterna, på grund av vilka alla problem på etiketterna är betecknade som natriumlaurylsulfat, natriumlauretsulfat, kokosulfat. Dessa kemikalier förstör krullarnas struktur, håret blir skört, förlorar sin elasticitet och styrka, färgen bleknar. Men det värsta är att dessa saker kommer in i levern, hjärtat, lungorna, ackumuleras i organen och kan orsaka cancer. Vi rekommenderar dig att överge användningen av medel i vilka dessa ämnen är belägna. Nyligen utförde experter från vår redaktionsteam en analys av sulfatfria schampon, där första plats togs av medel från företaget Mulsan Cosmetic. Den enda tillverkaren av naturliga kosmetika. Alla produkter tillverkas under strikta kvalitetsstyrnings- och certifieringssystem. Vi rekommenderar att du besöker den officiella webbutiken mulsan.ru. Om du tvivlar på din kosmetiks naturlighet, kontrollera utgångsdatumet, det ska inte överstiga ett års lagringsutrymme.

Håret har en volym vid rötterna på grund av god blodcirkulation. Det är möjligt att förbättra blodflödet genom att skölja med kallt vatten efter tvätt, det tonar huden och aggressiva ingredienser i masker (peppar, senap, kanel).

För att öka volymen rekommenderas att vippa fram huvudet när du torkar med en hårtork när du kör med enheten från topp till botten för att inte skada håraxeln. På lätt torkat hår kan du applicera lite hud eller mousse för att lägga till och fixa volymen. Pomp är problematisk för långt hår för att lösa denna tragedi med en hårtork, ta en rund kam, borsta, vinda varje enskild sträng på den och torka den under den hetaste luftströmmen, fixa resultatet i en kall ström.

Användbar video: Hur man förbereder en minsköljning för hårvolymen?

Bra gammal man, effektivt men väldigt traumatiskt sätt att nå målet. Vi tar en curl, dela i hälften, vi gnuggar botten av den lilla hårborsten vid basen. Överdelen berör inte, för att undvika shaggy, hår som vi fixar med hårspray. Kärlekskrämare - använd stor för volym. Applicera skummet på något torkade trådar, dra åt skruvarna.

Tips och regler för användning av masker

 1. Masker, ger volym rekommenderas att appliceras inte mer än en gång i veckan, på ett rent huvud. Denna hårbehandling ger bra resultat och är inte beroendeframkallande.
 2. Den hemmagjorda masken utför hydratisering, näring, ökar tillväxten och ökar volymen med glans i en timme. Därför måste du behålla den för prestanda åtminstone den här gången. Liksom alla folkmekanismer är det nödvändigt att bygga ett växthus av film och handdukar för volymen, medan blandningen med vetegroddarolja, burdockolja, äggula och andra ingredienser fungerar bäst i värmen.
 3. Tvätta av masken med vatten, om nödvändigt, använd schampo för volymen och balsam, det är användbart att skölja med örter eller surt vatten.

Hemlagade recept för hårvolymmasker

Hårvård hemma för att få luftig hår ska vara sammanflätade med naturliga recept. Receptet för volymen med egna händer ger inte bara prakt, det ger näring, fuktar och återställer håret på grund av näringstillbehör. Som en del av maskerna välkomna vitaminer från grupp B kan de hittas i mjölk, nötter, ägg och jäst. Dessa produkter kan kombineras med andra och kan användas i en separat form.

Mask för volym och densitet

Förutom volymen ger blandningen styrka, hållfasthet, tjocklek och utstrålning, används för att styva håraxeln, utför en bra skalning av huden.

ingredienser:

 • ½ msk. grunt havssalt;
 • ½ msk. honung;
 • ½ msk. vodka.
Produktion och tillämpning:

Havssalt blandas med flytande produkter, allt placeras i en glasburk, tätt stängd och infunderas i 14 dagar i kallt och mörkt. Klar betyder att massera hårbotten, gnidde in i rötterna, fördelade av tillväxt.

Mask för volym och glans med gelatin

Gelatinmask i första hand ger effekten av laminering limning av hårvågar och utjämning av hår, håret blir glänsande, mjukt och smidigt.

ingredienser:

 • 20 gr. gelatinösa granuler;
 • 170 ml vätska;
 • 15 ml glycerol;
 • 1 msk. l. luftkonditionering.
Beredning och applicering:

Gelatin häll kallt vatten, vänta tills det sväller, drunkna i mikrovågsugnen eller i badet, blanda glycerin och balsam. Vi applicerar den beredda viskösa blandningen på hela den glatta ytan av håret, sätt på ett duschlock och en handduksturban i 50 minuter. Tvätta av med vatten, du kan till och med svalna, som varm tvätt bort hela den gelatinösa effekten.

Mask för volym och tillväxt med senap

Stärkar hår, rötter, ger volym och glans, förbättrar blodcirkulationen, förbättrar återväxten av strängar.

komponenter:

 • 1 tsk. gelatin;
 • äggula;
 • 10 gr. senapspulver;
 • vatten.
Produktion och tillämpning:

Gelatin häll den önskade volymen vätska, vänta tills det sväller, drunknar, gnid med äggula och pulver. Homogen massa utan klumpar smörjer först rötterna, sedan längden. Vi bär i värme en halvtimme. Tvätta av med kallt vatten.

Mask för att ge volymen vid rötterna

Blandningen förbättrar blodcirkulationen i huden, förbättrar folliklarnas näring och lyfter håret på rötterna, stärker folliklarna, mättar med strålning och elasticitet.

ingredienser:

 • 30 ml mjölk;
 • 20 ml vodka.
Beredning och applicering:

Vi blandar vätskor med rumstemperatur, massrörelser i huden varje dag, tvätta av. Efter 3 veckor blir frisyren ljusare utseende. Håll i kylskåpet.

Mask för volymen oljig hår med citron

Det ideala beslutet om trådar, fett och benägen till fetthalt. Blandningen uppdaterar och rensar genast strängarna, ger glans, lyfter håret i huvudets huvud, stärker och aktiverar tillväxten.

komponenter:

 • äggula;
 • ½ citron;
 • 50 ml aloe juice.
Produktion och tillämpning:

Kram ut citrusjuice, blanda den med aloe och äggula. Den resulterande massan vi täcker rötterna och den släta ytan av trådarna, läggs under locket i 50 minuter. Tvätta traditionellt. För receptet kommer den inköpta gelén och gelén extraherad från den levande växten att passa.

Video recept: Instant hår med olivolja, honung och citronsaft

Mask för volymen av torrt hår med kefir

Kefir är en universell produkt som används allmänt för behandling av hår. Den fuktar, ger näring, hjälper till att växa chic krullar och ökar volymen och densiteten. För matlagning behöver vi bara kefir. Rumstemperatur fermenterad mjölkprodukt applicerad på smutsigt hår, generöst applicerat på hela längden, insvept i film och turban. En timme senare går vi att tvätta av med varmt vatten.

Mask för volym och jämnhet med kakao

Utmärkt mask som förbättrar hårväxt, färg, struktur och ger volym och densitet. Läkemedlet är kontraindicerat i blondiner på grund av kakaofärgseffekten.

komponenter:

 • 50 gr. kakaopulver;
 • 75 gr. mjölk;
 • ägg;
 • 30 ml cognac.
Beredning och applicering:

Häll kakaopulveret med mjölk, lägg det på spisen och koka tills kakan löser upp, sedan rör vi om blandningen, blandar ägget och konjakan. Smörj varje tråd och hårbotten med en beredd lösning, bygga ett växthus på toppen, gå i 60-80 minuter. Tvätta av som standard. För att eliminera lukten av brandy, skölj krullarna i doftande vatten eller gör aromaterapi efter torkning.

Video recept: Hemmagjord mask med kakao, kefir och ägg

Mask för förstärkning och volym med honung

Blandningen friskar väl håret, närmar sig vitaminer, mineraler, släpper upp strukturen, ger glans och fluffighet. Hjälper upprätthålla en ljus nyans av hår.

ingredienser:

 • äggula;
 • 50 gr. honung;
 • 20 gr. kefir.
Produktion och tillämpning:

Alla ingredienser är noga mellan varandra, kefir och honung ska vara varma. Vi täcker hårbotten med färdig massa, sedan krullar, vi bär den under locket i 1 timme, tvätta den.

Mask för återvinning och volym med ett ägg

Ger sken, täthet, näring, återställer. Förbättrar hårväxten och slutar håravfall.

ingredienser:

 • 30 ml honung;
 • 15 ml cognac;
 • 50 gr. burdock olja;
 • ägget.
Beredning och applicering:

Varm flytande komponenter piska med ett ägg. Med den resulterande föreningen smutsar vi fettigt håret, bearbetar ändarna bra. Vi bär under ett lock 90 minuter.

Mask för volymen av tunt hår med jäst

En stor mängd vitaminer och mineraler i jästens sammansättning återupplivar bara håret, strängarna blir mer lydiga, mjukare, tråkighet försvinner, volymen framträder, håret växer snabbare.

ingredienser:

 • 20 gr. öljäst;
 • 75 ml mjölk;
 • 10 gr. sockersand;
 • 20 gr. olivolja.
Produktion och tillämpning:

Vi blandar jäst med varm mjölk och socker, lämnar jäsning i 40 minuter i värme, kombineras sedan med smör och bearbetar generöst varje krull och hud. Täck överdelen med plast och en handduk i 50 minuter. Som vanligt, tvättas ut.

Video recept: Mask baserad på jäst hemma

Oljemask

Mask med ett brett spektrum av effekter, klarar av skallighet, mjäll, långsam hårväxt, torrhet, brist på volym och glans.

komponenter:

 • 25 ml olja: mandel, kock, kokosnöt;
 • 1 msk. l. smaksatt yoghurt;
 • 5 droppar estrar: jasmin och rosmarin.
Produktion och tillämpning:

Varm oljebasblandning med yoghurt och estrar. Smörj toppen av huvudet med den färdiga oljan till spetsarna, lägg den under filmen i 50 minuter, tvätta mitt huvud med schampo.

Med glycerin

Masken tränger djupt in i håraxeln, närmar sig nödvändig fukt, vitaminer, förbättrar färg, ger volym, släpper håraxeln, mättar med glans.

komponenter:

 • 1 tsk. glycerol;
 • 1 ägg;
 • 0,5 tsk ättiksyra (äppel)
 • 2 msk. l. ricinolja.
Beredning och applicering:

Alla komponenter blandas noggrant, fördelas först med huden, sedan genom strängar. Vi sätter huvudet i film och en handduk i 25 minuter. Vi tvättar ut traditionellt.

Med konjak

Stimulerar aktiv tillväxt av krullar, utseende gör det bättre, fuktar, vaknar vilande folliklar.

komponenter:

 • 1 äggula;
 • 15 ml cognac;
 • 15 gr. honung;
 • 30 ml oljebacka.
Produktion och tillämpning:

Blanda försiktigt alla ingredienserna i masken, behandla generöst hela huden och lockar, sätt på locket, tvätta av efter två timmar. För att bli av med doften av alkohol rekommenderas att skölja trådarna i citronvatten eller göra en lösning med aromatiska estrar efter eget gottfinnande.

Från mjölk

Fuktar, närmar, återställer strukturen, hjälper till att växa långa flätor snabbare.

komponenter:

 • 1 ägg;
 • 100 ml mjölk.
Produktion och tillämpning:

Rumstemperatur mejeriprodukt, slå i skum med varm mjölk, noggrant suga hela huvudet, lägg i en varm hatt i 45 minuter. Skölj med rent vatten. Efter tvätt kan du skölja med kamille eller nässleavkänning, det kommer att stärka rötterna och lägga till glans.

Video recept: Hår sköljning för glans och hårvolym hemma

Feedback om användningen av effektiva recept

Evdokia, 34 år gammal

Upptäckt en stor citronmask. Jag har mycket oljigt hår vid rötterna, förutom det är länge, och på grund av dess tyngdkraft är det inte voluminöst. Med hjälp av detta recept är det möjligt att förlänga känslan av renhet på huvudet och ge frisyrvolymen, plus hårglans, mindre trassig och i allmänhet se friskare ut.

Jag är en färgad blondin, och regelbunden tändning av rötterna skämmer bort håret. De känns som halm, ständigt bryta ner sig. Efter honungsmasken är håret så mjukt, fluffig, bryts inte på grund av torrhet och glänsande i solen.

Slutligen lyckades jag med mina hårproblem! Fanns ett sätt att återställa, stärka och växa hår. Jag har använt det redan i 3 veckor, resultatet är där, och det är fantastiskt. Läs mer >>>

Effektiva masker för att ge volym och fluffighet till hår

Speciella hårmaskor hjälper till att ge hårvolymen. De agerar på ett komplext sätt, eftersom de löser flera problem samtidigt. Med regelbunden användning av frisyren är inte bara skrymmande och tjock, men ändå frisk, glänsande och välskött.

Lush och voluminous hair - drömmen om varje tjej. Gör håret tjockt på olika sätt: med curling, hårtork, men det kommer alla att ha en tillfällig effekt. Men för ett garanterat långsiktigt resultat behövs ett omfattande tillvägagångssätt för att lösa problemet. Förutom rätt näring, upprätthålla en hälsosam livsstil, är det viktigt att slutföra hårvård, vilket är omöjligt utan att använda speciella masker för hårväxt.

Användningen av hårmaskor

Enorm användning av masker för hårfluffighet i den naturliga kompositionen. De flesta tillverkare producerar produkter, inklusive i det bara naturliga ämnen. Med regelbunden användning av masken uppnås följande effekt:

 • förbättrat hårförhållande: hälsosamt utseende, glans, elasticitet och styrka;
 • aktiv follikelnäring;
 • förebyggande av håravfall
 • lotionsmättnad med vitaminer;
 • reglering av syreutbyte i huvudets dermis
 • bildandet av det skyddande skalet från den negativa påverkan.

Om du regelbundet använder masker för hårvolymen i 2 månader, förbättras tillståndet hos trådarna, och själva stylingen blir fluffig och tjock.

Översikt över masker för hårväxt

SLD R REPARATIV MASK

Masken är avsedd för intensiv återställning av sköra, porösa, torra och splittrade ändar.

ingredienser:

 • bambu extrakt;
 • provitaminer B5;
 • naturliga oljor;
 • silkeproteiner.

Maskens kännetecken är att det på molekylär nivå återupplivar kretsens skadade områden, släpper skiktet i skiktet, utlöser metaboliska processer i hårsäckarna, vilket medför att tillväxten accelereras och volymen ökar.

fördelar:

 • naturlig komposition
 • Hårrötterna återställs intensivt.
 • curls är inte bara voluminösa, men välskötta, vackra;
 • bräcklighet går bort, lipidbalans normaliseras;
 • En kraftfull terapeutisk effekt uppnås.

Genom att använda denna mask som en del av komplexa terapi för hår blir de starka, elastiska och otroligt glänsande.

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Fiber Force

Detta är en professionell hårmask, baserad på Bond Connector-specialformeln. Det bildar de saknade länkarna i strandstrukturen för att återställa sin integritet.

ingredienser:

 • pantenol;
 • keratin;
 • Marula olja.

funktioner:

 1. Djupåterhämtning. Alla skadade områden reanimeras, interna disulfidbindningar förbättras.
 2. Tätning av hårkutiklet och förhindrande av sektionen.
 3. På grund av panthenol, som ingår i masken, blir håret mjukt, brittleness och överdriven torrhet går bort.
 4. Masken ger hårvolymen, tjockleken, elasticiteten och styrkan.
 5. Hårets yta är jämn och blir elastisk.
 6. På grund av konditioneringskomponenterna blir håret silkeslen;
 7. Krämig konsistens bidrar till den mjuka applikationen och täckningen av alla problemområden av krullar.

Alcina Balance Kosmetik

Regelbunden användning av masken ökar hårets densitet, vilket ger en hälsosam glöd och utseende. I hjärtat av masken olja argan och druvfrö. De återställer strukturen hos krullens vävnader, närmar och fuktar dem. Den naturliga sammansättningen av produkten ger strängarna mjukhet och glans, vilket gör dem starka, starka, skyddade mot påverkan av yttre faktorer. På grund av de ljusreflekterande pigmenten får håret fantastiskt glans och ser smidigt ut och snyggt.

Garnier "Avokado och Carite"

I hjärtat av masken är en unik formel som består av avokadoolja och shea. Produkten är krämig konsistens, lätt fördelad på håret, tränger djupt in i strukturen och har en omedelbar effekt. Masken har en trevlig fruktig arom som omsluter håret och håller på dem hela dagen.

Sheasmör från insidan reanimerar kretsens skadade struktur. Det täcker varje hår med en osynlig skyddsfilm och läker skadade tips. Masken från Garnier ger inte bara hårvolymen utan skyddar även mot miljöfaktorernas negativa påverkan. Avokadoolja ger näring till hårfollikeln med fördelaktiga ingredienser, vilket gör den stark. Med vanlig applicering blir håret mjuk, mjuk, hälsosam och lätt att kamma. Du kan märka de första resultaten efter den första ansökan.

Brelil Numero Volumising Mask

Denna mask fungerar inte bara för att ge volymen, men också skadad, fallande och tunt hår. Baserat på Acai Berry Extract. De är otroligt användbara, eftersom de återställer hårstrukturen. När du applicerar masken Brelil Numero, penetrerar den djupt i huvudets dermis och närmar hårsäckarna. Efter appliceringen får håret en otrolig volym, silkiness och glans.

ingredienser:

 • glycerol;
 • citronsyra;
 • acai bär

Med hjälp av denna kosmetiska produkt får de försvagade och tråkiga strängarna återigen den naturliga glansen och den underbara volymen.

Dosering och kontraindikationer

Applicera masken på förtvättat schampo och vått hår. Att göra detta med gnugga och lätta rörelser, från rötterna till spetsarna. Efter applicering, gå med en kam med stora tänder. Vänta 5-10 minuter, skölj med vatten. Applicera 1-2 gånger i veckan.

Vad gäller kontraindikationer är alla ovanstående produkter baserade på naturliga ingredienser. Den enda kontraindikationen är den individuella intoleransen mot komponenterna.

Det är möjligt att ge hårvolymen och tjockleken med en korrekt vald mask. Men förutsatt att den används som en del av komplex terapi. Det är viktigt att förstå varför håret förlorade volym, styrka och naturlig skönhet. Annars kommer även den mest effektiva masken att ha en tillfällig effekt.

Masker för hårvolymen hemma - 8 bästa masker

innehåll:

Varje flicka drömmar om frodigt, friskt, volumint och glänsande hår. Men tyvärr kan inte alla skryta med det. Hårets tillstånd beror främst på kroppens tillstånd som helhet, en hälsosam kost och ordentlig vård. I kombination med detta kan hemlagade masker gjorda av naturliga grönsaker, frukter, bär eller medicinska växter hjälpa till att ge volym och hälsosam glans.

Vi föreslår att du känner till de mest populära recepten för hemlagade hårmaskor:

Recept nummer 1 - gelatinmask för hårvolymen

Gelatin har en positiv effekt på håret, avsevärt att stärka och förbättra deras kvalitet. För att förbereda en gelatin hårmask hemma behöver du:

 • 1 msk. sked gelatinpulver;
 • 3 msk. skedar av varmt vatten
 • 1 tsk shampoo.

Rör om gelatin noggrant med varmt vatten och låt blandningen stå i 15 minuter. Tillsätt shampoo till den gelatinösa massan och blanda. Den resulterande masken ska appliceras på hårrötterna och spridas över hela längden på locken. Värm huvudet med en handduk och skölj håret noga efter 20-30 minuter. Efter masken för hårglans rekommenderas att skölja dem med kallt vatten, sura med ättika.

Recept nummer 2. Mask för volym och hårdhet med rågbröd

Mask av rågbröd är det mest prisvärda sättet att öka volymen till håret. För beredningen behöver du bara en smula av rågbröd och varmt vatten. Häll de smullade bitarna med kokt vatten och låt svälla i en och en halv till två timmar. Gnid den resulterande vattnet i hårbotten och fördela längs hårets längd. Mask måste stå 10-15 minuter, skölj sedan med varmt vatten.

Recept nummer 3. Mask för volym och hårdhet med jäst

Jäst innehåller alla nödvändiga ämnen för vårt hårs hälsa. Ingredienserna som behövs för beredning av en näringsskyddsmask med jäst för hår kommer alltid att hittas i vilket kök som helst. Du behöver:

 • 10-15 gram torr jäst
 • 50 ml varm mjölk;
 • 1 tsk socker;
 • Äggula
 • 2st. skedar av castor eller burdock olja.

Lös upp jäst i varm mjölk, tillsätt socker och lämna i den resulterande blandningen i 20-30 minuter. Tillsätt sedan ägget och smöret till jästen. Maskan är klar för användning! Gnid blandningen i hårrötterna och fördela längden på strängarna. Värm huvudet och håll i 40 minuter. Observera att en jästmask ska användas för att rengöra håret!

Recept nummer 4. Mask för volymen och densiteten av hår med honung

Det finns många receptmaskar med honung hemma, vi erbjuder dig det enklaste och mest effektiva alternativet att lägga till volym i ditt hår. Detta kommer att kräva:

Blanda 2 msk. skedar av flytande honung med 3 msk. skedar av olivolja, tillsätt saften av en citron. Applicera masken på hårrötterna, lätta massan av hårbotten och sprid sedan över hela längden. Tvätta håret med schampo i 30 minuter och skölj med vatten, sura med ättika.

Recept nummer 5. Kefir mask för att ge volymen

Det enklaste receptet! Bara våt håret med kefir från rötterna till spetsarna, och linda håret med polyeten. För bättre effekt, värm huvudet med en handduk. Blötlägg masken i 30 minuter, skölj sedan med schampo. För att eliminera den långlivade lukten av sur mjölk, skölj håret med kallt vatten med senap (1 msk sked per 1 liter vatten).

Recept nummer 6. Alkoholhaltigt recept på hårfluffiness

Det mest produktiva receptet för hårvolymen med tillsats av alkohol är brandymasken med havssalt. Denna komposition fungerar inte bara som en mask, men också som en skrubb för hårbotten. Förbereda det, förbereda följande ingredienser:

 • 1 kopp havsalt;
 • 100 gram brandy;
 • 1 kopp naturlig honung.

burk honung, honungskamrater och träregnare isolerad på vitt

Alla ingredienser blandas grundligt och placeras i en ogenomskinlig behållare. Blandning måste brygga i minst 2 veckor på en sval plats. Vi applicerar den färdiga masken på rötterna och längs hela längden, vi värmer upp huvudet med en handduk. Efter 40 minuter, tvätta noggrant masken med schampo, det rekommenderas att applicera en fuktgivande balm.

Recept nummer 7. Mask för densitet och volym hår med cedertolja

Cedarolja är känd för sin förmåga att öka volymen till krullningar vid själva rötterna. Förberedelse av en sådan mask tar lite tid. Huvudmålet är att få cedermjölk! För att göra detta, pund 300 gram pinjenötter, lägg i en panna och sätt på en lugn eld. Nötter måste ständigt blandas och se till att de inte brinner. Torkade muttrar ska slipas i en kaffekvarn eller mixer. I det resulterande mjölet tillsätt lite vatten, blanda väl och placera i en mikrovågsugn eller ugn. Lägg i några matskedar olivolja i den färdiga cedermjölken. Den resulterande masken rekommenderas att gnugga i hårbotten regelbundet i 14 dagar.

Recept nummer 8. Mask för volymen av örtdekok

För att ge volymen till håret kommer vi att förbereda en blandning av dekoktioner från:

Det traditionella sättet att förbereda dekoktioner och infusioner är att strimla löv, blommor eller örter till partiklar som inte är större än 5 mm och att insistera på ett kokande vattenbad. Buljonger kräver vanligen 30 minuter, infusioner - 15 minuter. I vårt fall behöver vi strimlade råvaror från kamomill, salvia, basilika och rosmarin. Det rekommenderas att insistera på emalj eller porslinskål under locket. De resulterande buljongerna blandas i lika delar och i blandningen tillsättes några droppar pepparmintolja. Klar mask måste gnidas in i hårrötterna. För bästa effekt rekommenderas masken att appliceras 2 gånger om dagen.

recensioner

Tack för recepten! Jag försökte gelatinmassan för volymen, det fungerar verkligen, jag vill betona att efter masken är håret mycket glänsande och silkeslen !!

För att lägga till volym kan du fortfarande använda en mask med äggvita och pulveriserat socker. Från hennes hår blir tjockare och skrymmande. När det gäller gelatinmasken, efter det blir det verkligen en super styling!

Masker för hårvolymen hemma

För närvarande kan skönhetssalonger lösa eventuella problem med kvinnor i fråga om deras utseende. Och inte i sista omgången i denna lista är att ge ett tunt och svagt hår av pomp och volym. Laminering och keratin hår restaurering förfaranden åta sig detta uppdrag. Men inte alla har möjlighet att besöka skönhetssalonger och då kommer maskres recept att hjälpa till att öka hårvolymen hemma.

Deras komposition är ganska mångsidig, många komponenter finns i kylskåpet. I princip består masker för hårvolym av jäst, honung, mejeriprodukter, vegetabiliska och eteriska oljor, bröd, örter, senap, alkohol (till exempel brandy), havregryn, lök, henna, etc.

För att göra hemlagade masker mest effektiva finns det några allmänna regler när de appliceras:

 • Dessa masker kan användas en gång i veckan;
 • Det är bättre att hålla masken på håret i ungefär en timme, sätta en plastpåse på håret och förpacka den med en handduk;
 • Den bästa effekten kommer att uppnås om masken sköljs av med kallt vatten från håret.
 • Blodtorkning kommer att lägga till extra volym om du torkar håret vid rötterna, huvudet neråt.

Inte alla hemlagade masker som är utformade för att öka volymen är också lämpliga för oljigt och torrt hår. När allt kommer omkring, kommer vissa ingredienser att väga det redan tunna och feta håret, och vissa - för avfettning torrt.

Tänk på vilken typ av mask för volymen som är bäst att applicera om håret är benäget för fett.

 1. Mask baserad på honung. Blanda i en skål honung och citronsaft i lika delar i mängder beroende på hårets längd. Tillsätt till denna blandning en tesked aloe juice, mixa. Att fördela den färdiga masken på håret. Tvätta av efter 15 minuter med varmt vatten utan schampo.
 2. Mask baserad på yoghurt och yoghurt. Det är nödvändigt att blanda yoghurt och clabber i lika delar och förvärma dem i ett vattenbad till rumstemperatur. Applicera på håret och lämna i ungefär en halvtimme. Masken kommer att ge din hårdensitet och eliminera överskott av glans.
 3. Mask med havregryn och kefir. Det är nödvändigt att blanda ½ kopp havregryn (det kan göras, bara slipning av havregryn i en mixer) och ett glas kefir. Applicera ett tjockt lager, massera noga i hårbotten och lämna i 30 minuter, täckt med en film eller en påse och handduk så att blandningen inte torkar. Masken är väl lämpad för svagt oljigt hår.

För torra och tunna hårmaskar är de idealiska för att öka volymen med fuktighetsgivande egenskaper.

 1. Gelatinbaserade masker. Användningen av gelatin i masker hemma är mycket lik effekten av salonghårlaminering. Gelatin förtjockar håret, vilket ger intrycket av en större volym. Det finns flera masker baserade på gelatin, men överallt är den beredd på samma sätt - en påse gelatin fylls med 1/3 kopp vatten och lämnas för att svälla eller upphettas i ett vattenbad. Du kan enkelt applicera det upplösta och svullna gelatinet på håret, eller tillsätt andra komponenter för större effekt - burdockolja och någon balsam för hår. 3 matskedar kefir; äggula och tesked senap.
 2. Passa väl på denna mask. Blanda 1 tesked ricinus och olivolja och 1 msk schampo lämplig för torrt hår. Sprid blandningen genom håret, låt i 30 minuter, varma omslaget på huvudet. Skölj med varmt vatten.
 3. Mask baserad på honung, vodka och salt. För en sådan mask behöver du: 1 glas honung och salt (helst hav) och 1/3 kopp vodka eller brandy. Blanda allt, sätt det i en glasburk och låt det stå på en mörk, sval plats i två veckor. När blandningen är klar, applicera det försiktigt på håret och linda det ordentligt. Lämna masken i 1 timme, skölj med ett mildt schampo (om nödvändigt). Ej lämplig för känslig hårbotten (på grund av alkohol) och om det finns en allergi mot honung.

De återstående maskerna för att öka volymen är lämpliga för alla typer av hår.

 1. Alkoholbaserade masker.
  • Blanda 50 g brandy, ½ kopp hypericum buljong, 1 matsked honung och 1 riven lök. Applicera på håret och håll så mycket som möjligt, skölj noggrant. Denna mask med regelbundna repeteringar hjälper till att stärka hårväxten.
  • Grate 1 avokado, blanda med ett glas öl. Masken kan hållas på håret fram till klockan 12 eller bara lämna över natten.
  • Slå 1 ägg och blanda med ett glas mörkt värmd öl, tillsätt lite persikolja till blandningen, slå allt bra. På håret lämna i 40 minuter.
 2. Masker baserade på mejeriprodukter.
  • Blanda ett glas kefir, en tesked kanel, en tesked honung, ½ ett litet paket jäst. Ge blandningen lite vandring och lämna på håret i 20-40 minuter.
  • Ta ett glas kefir, en tesked Henna och 2 skivor svartbröd. Alla blanda, lägg på ditt hår, väl inslagna. Håll masken i en halvtimma, skölj med vatten med en droppe äppelcidervinäger. Om håret är blont, är Henna bäst att inte lägga till.
  • I förvärmd kefir tillsätt lite olja. Applicera blandningen i håret, inte gnugga det i rötterna. Låt i 20 minuter sköljas med vatten.
  • ½ kopp mjölk blandad med samma mängd vodka. Gnid blandningen i hårbotten. Om du upprepar denna procedur dagligen i ett par veckor kan du uppnå fantastisk hårdensitet.
 3. Lökmask. En mycket användbar mask för hårväxt och volym. Allt du behöver finns i kylskåpet. Du måste ta 1 riven lök, blanda vattnet med ett glas majonnäs och tillsätt lite vegetabilisk olja. Applicera blandningen i håret och håll så mycket som möjligt.
 4. Mask av äggulor. 3 kycklingäggor och en matsked röd paprika, blanda, gnid i hårbotten och lämna i 30 minuter. Tvätta håret med ett mildt schampo. Om hårbotten är starkt bakad från en sådan mask kan du ersätta den röda paprikan med senapspulver.
 5. Mask med banan. Ta en mogen banan (om håret är långt, sedan 2), slip det i en mixer och applicera på håret. Efter - tvätta håret.
 6. Mask med vit lera. I en påse med vit lerpulver, tillsätt vatten för att erhålla en pastaformig massa. Lämna på håret i 15 minuter och skölj.
 7. Masken av kardborre och ricinolja. Ta en matsked av ricinus och burdock oljor, en sked full av aloe juice. Lägg till blandningen vispad kycklingblomma. Blanda och applicera i 40 minuter på håret. Tvätta av masken med schampo vatten.

Vi har ansett ganska många recept för hemlagade hårvolymmasker. Alla är naturliga i sin sammansättning och är helt enkelt skyldiga att vara användbara. Det är dock värt att notera att deras effekt är mestadels kortlivad. För att öka hårvolymen bör sådana masker utföras regelbundet, och det är bättre om behandlingen kommer att utföras av kurser.

Fantastisk mask för hårvolymen hemma - Ge tjockt hår med egna händer!

Mask för hårvolymen hemma - ett bra sätt utan mycket ansträngning och materialkostnader för att undanröja problemet med överdriven förlust av lockor. Idag ska vi försöka lista ut vilka produkter som alltid finns i kylskåpet hos någon hemmafru, bör användas för att återfå sin naturliga densitet och hälsa.

innehåll:

Kriterier för urval av lämpliga recept

Hundratusentals olika metoder för att förbereda näringsrika cocktails hemma placeras på World Wide Web. Men i den här artikeln kommer bara de mest effektiva och effektiva metoderna att placeras. Vi valde med följande kriterier:

 • Endast naturliga ingredienser som är lätta att köpa på närmaste mataffär.
 • Brist på kemiska tillsatser och skadliga ämnen.
 • Förekomsten av användbara ingredienser i produkter (biologiskt värde).
 • Lätt att tillverka.
Gör ditt hår vackert och glänsande!

Tips! I alla presenterade alternativ innehåller komponenter som kan orsaka allergisk reaktion. Följ därför alltid före kännetecknet ett känslighetsprov. För att göra detta är det tillräckligt att applicera en liten mängd krämig blandning på hudområdet i armbågen eller bakom örat. Om du efter 20 minuter inte känner av klåda och irritation, kan du på ett säkert sätt börja processen med skönhetstransformation.

Hur fungerar det?

Alla kända tekniker baseras på följande: Komponenter i masker ska ha en lokal irriterande effekt. Deras huvuduppgift är att förbättra blodcirkulationen i hårbotten. Med ökande blodflöde börjar löken aktivt absorbera syre och vitaminer som kommer in i dermis. De vanligaste produkterna här är alkohol (brandy), senap och peppar. Och om du lägger till honung och olika oljor till dem, kommer strängarna att matas med nödvändiga mikroelement för full tillväxt. För pumpen svarar kefir, jäst och äggula. Äppelcidervinäger och citronsaft hjälper till med att återställa den naturliga glansen och vitaliteten. Som ett resultat kan du skapa dussintals kombinationer som så småningom gör ditt hår otroligt vackert och voluminöst.

Hemlagade recept är ett bra sätt att spara pengar.

Orsaker till strandnedfall

I barndomen tittade vi ofta igenom våra favoritböcker med sagor av världens folk, där på sidorna med illustrationer var utsökta skönheter med tjocka flätor till midjan avbildad. Nu kan ägarna av en sådan "man" bland dina vänner säkert räknas på fingrarna. Men varför är det så svårt att möta en skönhet med tunga långa krullar? Vad kan påverka tillväxtprocessen? Här är huvudfaktorerna:

 • Dålig miljö situation. I städer där ett stort antal fabriker är koncentrerade absorberar vårt hårhår varje dag skadliga metallföreningar. Som ett resultat blir de tunnare och tråkiga.
 • Daglig användning av strykjärn, hårtork, ployk, samt lack, mousses och geler.
 • Frekvent färgning.
 • Dålig mat.
 • Dåliga vanor.
 • Stress.
Många kvinnor står inför problemet med håravfall

Tips! Anledningen till försvagningen och förlusten kan vara olika sjukdomar i inre organ. I sådana fall är det nästan omöjligt att stoppa processen tills fullständig läkning uppstår.

Vård tips

 • Försök att kamma så ofta som möjligt, särskilt med trä kammusslor. Upprepa dessa steg före sänggåendet och efter tvätt.
 • Ät rätt och balanserat. Permanenta dieter kan skada inte bara din kropp, utan också håret.
 • Ofta tvättar avrinningen strukturen, så gör det inte oftare än två gånger i veckan.
 • Gå inte till sängs med ett vått huvud.
 • Om möjligt, låt dem torka under naturliga förhållanden.
Välj noggrant schampon och balsam

Traditionella metoder för hemvård

Det är dags att gå direkt till de mest effektiva och effektiva recepten. Innan du bekantar dig med alla alternativ, kom ihåg en regel: För att inte förvärra den redan katastrofala situationen innan du påbörjar proceduren, använd varm olja (burk eller oliv) på spetsarna, detta är skydd mot överdrivning.

 • Äggulor och peppar

Denna mask ökar blodcirkulationen och stimulerar tillväxten. För att förbereda kompositionen behöver du glas eller plastfat, 2 äggulor och rödpeppar (du kan använda pulver eller tinktur). Kombinera alla ingredienser och gnugga i hårbotten. Wrap den med plastfolie eller plastpåse och linda den med en handduk. Efter 45 minuter tvätta av resterna med en mild schampo (helst en bebis).

Enkla produkter hjälper till att uppnå en elegant effekt.

Tips! Om du känner en stark brinnande känsla, ta omedelbart av blandningen från krullarna! Det kan bero på att du hällde mycket peppar. Nästa gång minska dosen eller byt ut med senap.

peppar

 • Honung och örter

Välj den andra komponenten beroende på hårets ursprungliga färg. Blondiner ska köpa kamille, brunetter - St John's wort eller nässla, rödhåriga skönheter - calendula. Masken rensar rent dermis, tar bort döda celler och låter sovande glödlampor vakna.
Så, ta två matskedar av örtkoko och en msk flytande honung. Processens teknik är helt i överensstämmelse med vad som beskrivits ovan.

örter

 • jäst

Med ett sådant verktyg, efter att ha fullbordat en fullständig kurs av "behandling", kommer krullarna att bli tjockare, lätthet kommer att dyka upp och håret kommer att få en naturlig glans.
Ta en lämplig behållare och häll det 2 matskedar. örtinfusion. Grind 1 msk. jäst och gå in i vätskan. Tillsätt äggulan och lämna allt på en varm plats i fyrtio minuter. Häll sedan i lite burdockolja, blanda och täck hela huvudet med denna blandning. Skydda med en plastpåse och sätt på en varm hatt. Efter fyrtio minuter, gå och ta en dusch.

Tips! Försök alltid laga färskbuljong. Sådana lösningar rekommenderas inte att förvaras i kylskåp i mer än en dag.

 • Olja och citroner

Blandningen hjälper till att förbättra krullarnas hälsa, ger rätt näring och hydrering. Blanda lika mycket burdock och ricinolja (2 msk) och dubbelt så mycket citronsaft. Kom ihåg att de två första komponenterna måste förvärmas i ett vattenbad. Applicera på torrt hår, gnugga det i rotzonen med massörrörelser. Efter en halvtimme att vänta i en varm miljö, skölj huvudet med ett mildt schampo.

 • Cognac och olivolja

Kyckling ägg, 50 ml. Cognac, lite olivolja och citronsaft blandas i en plastbehållare, efter att ha separerat äggulan från proteinet (vi behöver bara den första). Blanda noggrant, tillsätt alkohol och du kan gå vidare till proceduren. Sammansättningen läggs över hela längden av strängarna, eftersom den måste genomtränga varje cell. Som ett resultat av att gå över hela kursen (en till två månader, flera gånger i veckan), kommer vilande folliklar att öppna, mata på vitaminer och mineraler och börja utveckla aktivt. Alla nödvändiga ämnen kommer in i håraxeln, och de kommer att börja skina med naturlig glans.

Tips! Denna dosering är utformad för medelstort och kort hår. Ägare av långa krökningar måste dubbla dosen av varje ingrediens.

För att få den önskade effekten, vikla dig alltid i en varm badhandduk. Efter 45 minuter kan du gå till duschen.

 • Jäst och mjölk

Förbered en halv kopp varm mjölk och 50 gram. bakning jäst. Temperaturen bör vara ca 40-50 grader. Massa - homogen och tjock. Först, gnugga masken i rötterna med massörrörelser och fördela sedan, hålla trådarna mellan dina palmer längs hela längden. Du behöver bära den inte mer än en timme. Om du byter det med senap eller cognac i tre månader, blir effekten helt enkelt fantastiskt!

 • Senap och socker

Förbered följande ingredienser: senapspulver - 2 stora skedar, socker - 2 tsk, ett litet kycklingägg och lite vatten. Separera äggula från proteinet, sätt det senare i kylskåpet - på morgonen kan du göra frukost. Tillsätt krossat socker till den gula massan, lös senap i en liten mängd varmvätska. Efter att ha skapat en växthuseffekt på huvudet, titta på din favoritutställning i en halvtimme, och ta bort överflödig blandning med ditt favoritverktyg. Fuktgivande balm är tillåten.

Tips! Akta dig för de negativa aspekterna i samband med bränning. När dessa symptom uppstår öppnar du snabbt springen och tvättar allt bort.

Om du inte känner något obehag, kan du fortsätta proceduren. Snart kommer du att fästa prickiga punkter mellan strängarna - det här växer nytt hår! Förresten, använd inte denna mask mer än en gång var tionde dag, annars kommer hårbotten att vara för torr.

 • Kefir och kakao

Ta ett halvt glas jäst mjölkprodukt, späd den med en tesked kakao och en äggula. Kefir bör förvärmas i ett vattenbad. Blanda allt tills massan blir homogen. En timme senare, ta bort det överskjutande beloppet som kvarstår på strängarna. Som ett resultat av sådana manipuleringar får du ett tjockt och glänsande hår. Sådana lockar är inte en synd att släppa upp till midjan!

Låt oss sammanfatta

Masker för hårvolymen - en bra möjlighet att väsentligt ändra sitt eget utseende och bevara den naturliga skönheten. Naturligtvis bestäms densiteten och tjockleken först och främst av ärftlighet och genetisk predisposition, men det finns fall då initialdata försämras kraftigt under påverkan av yttre faktorer. Det är när mat kommer till räddningen. Genom att göra olika kombinationer av tillgängliga ingredienser kan du verkligen uppnå en otrolig effekt. Men bara lägg inte experiment och gå inte till målet genom försök och fel. Vi har gett dig alla de mest effektiva recepten, din uppgift är att välja ett lämpligt alternativ och börja behandla. Glöm inte att prova för känslighet för särskilt heta komponenter. Det bör också noteras att det är nödvändigt att göra blandningen omedelbart innan den används, annars kommer några timmar i kylskåpet att förstöra alla användbara ämnen i den. Var alltid vacker och attraktiv!Nästa Artikel
Hur man gör håret hårt och tjockt?