Hårmask Komplimang


Du kan ge ditt hår ett välskämt utseende, silkiness och hälsosam glans utan salongprocedurer. Hårmask Komplimang ger ditt hår en glans som lockar beundrande blickar i bara ett par användningar.

Egenskaper och fördelar

Det ryska varumärket Compliment presenterar ett brett utbud av skönhetsprodukter. Populär och medel för ansiktet och kosmetika för kroppen.

Särskilt förtjust i kundernas hårmaskor, vilka har betydande fördelar jämfört med analoger.

 • Bra komposition. Produkterna innehåller värdefulla oljor, vitaminer och andra hälsovårdstillskott för hälsan och skönheten hos curls.
 • Fantastiskt resultat. Redan från den första applikationen förbättras villkoret för strängarna avsevärt, vilket bekräftas av många recensioner av nöjda kunder. Många hävdar att effekten av användningen av Compliment-produkter inte är sämre än resultatet av användningen av lyxig professionell kosmetika.
 • Rimligt pris. Med en tillräckligt stor volym och utmärkt sammansättning av masken är det ganska billigt.
 • Trevliga dofter. Varje produkt har en unik arom som kan avnjutas under proceduren.
 • Användarvänlighet. Varje produkt är i praktisk plastförpackning. Locket passar snyggt mot burken, förhindrar att fukt kommer in. Strukturen är krämig, tjock, lätt fördelad genom håret och flödar inte. Efter proceduren tvättas de lätt av och lämnar ingen känsla av klibbighet.
 • Ekonomisk konsumtion. På grund av den rika strukturen och stora summor är en burk tillräckligt under mycket lång tid, även med regelbunden användning.

Masker Compliment - budget, men ett effektivt verktyg för hår!

I vår tid för hårvård finns det många kosmetika. Vissa av dem är billigare, andra är dyra. Det är inte särskilt effektivt. Därför är det viktigt att välja ett verktyg som passar dig och samtidigt tillfredsställande med ett överkomligt pris. Vi erbjuder dig en mask för hår Komplimang - är en budget och samtidigt ett effektivt verktyg.

Om hårmaskor Komplimang

Medel från den ryska tillverkaren. Varumärket producerar kosmetika för ansikte och kropp, såväl som för hår.

Kompliment är en serie som innehåller fyra verktyg och har stora fördelar bland andra verktyg:

 • Sammansättning - innehåller oljor, vitaminer och andra vårdtillbehör
 • resultatet - efter den första applikationen kommer du att märka en signifikant förbättring av strängarna;
 • pris - tillgängligt för alla, med en ganska stor mängd
 • trevlig arom;
 • bekväm att använda;
 • lönsamhet på bekostnad.

Men tillverkaren själv varnar oss om kontraindikationer: om du är utsatt för allergier, bör du först testa botemedlet innan du använder det på armbågens inre böja.

Komplimang "Total Reparation" för skadat, tunt och torrt hår

I sammansättningen hittar du:

Den tjockaste av allt. Har en ljus lukt av citron eller lime. Efter användning på håret luktar inte.

Applicera på tvättat vått hår och fördela väl över hela längden. Lämna i denna form i 5-10 minuter för att få den bästa effekten. Med tiden tvätta av håret.

Komplimanger Naturalis 3 i 1 med peppar

En annan representant för serien.

Består av:

Denna mask är den enda som kan appliceras både före och efter tvätt, valet är ditt. Applicera nödvändigtvis på vått hår.

Om du använder en mask innan du tvättar, vattnar du bara håret, applicerar masken, sprider den över hela längden av håret och tvättar inte av det i 5 till 15 minuter. Eller gör detsamma med rent hår.

Men resultatet blir mer uttalat, eftersom den här masken hjälper till mot håravfall, accelererar hårväxten. Dessutom blir håret tjockare, mjukare, mer elastisk och silkeslen.

Komplimang "Färgglans Skydda "för färgat och gloslöst hår

Keratin, panthenol, flytande silke, 3D-silikoner och kreatin. Medlar med lätt konsistens och diskret parfymerad lukt.

Metoden för applicering är densamma som den föregående masken, och resultatet blir jämnt och flytande hår med märkbar mjukhet.

Komplimentera "Oljeterapi" med lamineringseffekt

Perfekt för hår som lider av kemisk exponering, blekning, tvättning. Medger en mild, lätt oljig konsistens. Den har en krämig och orientalisk smak.

Består av:

Den används som andra masker från serien, och som en följd blir även de mest skadade locken mjuka, smidiga och trevliga att röra vid.

Kompliment "Extra volym" för tunt och svagt och utan hårvolym

Består av:

 • aminosyror;
 • mjölksyra;
 • pantenol;
 • keratin;
 • kalciumglukonat;
 • växtkomplex (extrakt av sojabönor, vetex och rötterna i Baikal-skullcap).

Ganska tjock konsistens. Det tillämpas, liksom alla andra.

Som ett resultat, mjukar det och mjukar håret. De blir släta och ytterligare volym visas.

Maskerna i den presenterade serien är ett utmärkt och billigt alternativ för daglig vård av ditt hår.

Den magnifika fyra budgeten komplimanger masker. Detaljer om uppdateringarna!

Hej alla!

Som lovat börjar jag publicera en cykel med inlägg - berättelser om kosmetiken som jag använde i augusti och fortsätter till denna dag.
Det första inlägget med entusiasm och applåder från min sida kommer att bli en rapport om en ny rad budgetmaskor Komplimang.

Totalt finns 4 masker till salu:

1.Compliment Hair Mask "Total Repair"
2.Compliment Hair Mask "Extra Volume"
3.Compliment Hår Mask «Färg Glans Skydda »
4.Compliment Hair Mask "Oljeterapi"

Jag fick reda på deras existens på vår sida och på de positiva recensionerna av deltagarna, som jag vill uppriktigt tacka - tjejer tack!

Kostnaden för en mask är cirka 165-170 rubel. Jag köpte för 164.90. En burkvolym är 500 ml. Köpplats: Ett nätverk av butiker av hushållskemikalier och kosmetika "Ruble Boom".

Det var inte svårt att få dem, men inte alla nya saker i butikerna i min stad är allmänt representerade. Ibland måste du söka, eller, som händer ganska ofta, att vänta i månader. Den här gången hade jag tur och i början av maraton som slutade med nu hade jag nödvändiga kosmetika: masker, schampo, balsam och outplånligt serum.

Jag delade mitt intryck om tandemschampo / balsam "Olive" i föregående rapport om hårväxt och kvalitet.
Jag kommer att berätta om masker här och nu. Och slutsatserna om serumet kommer att vara lite senare. Jag har samlat ett litet och intressant företag med produkter från outplånlig vård.

Så masker.


Maskerna är olika och allt, du kan säga, gjorde mitt hår glatt. Under lång tid har jag inte fått sådana underbara produkter till en örekostnad!
Professionell vård kommer alltid att vara intressant, eftersom man tror att den är riktade, mer fokuserad och djupare, effektivare och av högre kvalitet.
Dessa masker tror jag kan konkurrera med den professionella kosmetiken, som de gör med håret MAGIC!

Omkring 5-7 år sedan gillade jag verkligen balm. Komplimang:

Hår efter användning har alltid varit mjukt och glänsande. Oftast köpte jag Reparation (med en rosa keps) och För tunt hår (med grönt).
Nu till salu, möter jag inte dem, vad har ångrar. Eftersom dessa verktyg har varit mina favoriter i många år, trots de nyutvecklade modetrenderna. De nöjda och effektiva effekten och överkomligt pris.

Komplimang "Total Repair" -mask för skadat, tunt och torrt hår

ingredienser:
Aqua, Cetearylalkohol, Cetrimoniumklorid, Glycerin, Hydrolyserad Keratin, D-Panthenol, Hyaluronsyra, Ceramider, Dinatrium EDTA, Fenoxietanol, Parfym, Citronsyra.
Det innefattar keratin, panthenol, hyaluronsyra, ceramider.

Keratin är ett naturligt protein, en viktig del av hårets struktur. Med en tillräcklig mängd keratin återställs hårets struktur från rot till spets, näring är förbättrad, färgstabilitet för färgat hår och eliminering av torrhet och brittleness. Keratin omsluter håret och tränger igenom det, limar vågorna, neutraliserar skadorna, håret blir mer silkeslitet, lättsamt och lätt att kamma.


Denna mask är den tjockaste av alla fyra. Och har den skarpaste smaken. För mig är det obehagligt och är ärligt förbundet med ett rengöringsmedel. Eftersom det vanligtvis är den här kategorin av hushållskemikalier som luktar så tydligt och ljust - med citron eller lime. Men lukten är instabil och håret kvarstår inte.

Vid första användningen var det imponerande att masken var koncentrerad, mättad. Det var ovanligt att applicera det, eftersom det är tjockt och tätt. Men gradvis blev jag van vid det. Fortfarande, täta texturer jag gillar mer vattenig och balsamliknande. Enligt min mening är de mer ekonomiska.

Den rekommenderade exponeringstiden maskerar från 5 till 7-10 minuter. Det vill säga masken ska appliceras, distribueras ordentligt och lämnas på håret för att uppnå den bästa effekten. Detta är vad jag gör. Ibland står det upp till 15 minuter. Sådana rika formuleringar vill lämna håret för en längre exponering.

Vad är effekten?

Liksom alla kosmetika med keratin, ger den här masken mitt hår en elegant glans och elasticitet. Redan med hennes tvättning av håret känner jag tätheten och vitaliteten. Hårvattentvattenflöde, flytande. Vid kamning i vått tillstånd finns inga svårigheter. Endast mjuka anteckningar av arom känns som inte alls kan höras på torrt hår. Håret är otroligt glänsande, kammade av händer, tät, mjuk och som är speciellt tilltalande, det trycker inte alls!

Om jag vid de första försök att använda det tvivlade på allvar om jag skulle fortsätta, så försvagade maskens bedövande effekt det skarpa doften. Han irriterade mig inte längre, för jag visste att jag skulle sluta med en vacker duk av glänsande hår.

Komplimang "Color Gloss" -mask Skydda "för färgat och gloslöst hår


ingredienser:
Cetrimoniumklorid, glycerin Citronsyra.

Den består av keratin, panthenol, flytande silke, 3D-silikoner, kreatin.

Från tillverkaren:
Vätskesilke är en silkepeptid eller hydrolyserad silkeprotein, den erhålls från silkesmaskokononen genom förfarandet för hydrolysering av silkfibrer med användning av alkali. Det är en ytaktivt ämne som kan tränga in i de djupare skikten i hårbotten, näring och fuktar den. Vätskesilke kan bilda en film på hårets yta, förbättra sitt utseende, ge sken, stark intensiv glans och skydda den mot miljöens skadliga effekter.


Mask «Color Gloss Skydda "har en ljusare konsistens. Jag skulle kalla det tjockt balsam. När jag försökte vända på burken och visa den för tydlighet, föll den nästan på mina fötter.

Dess arom är inte påträngande, mer parfymerad och lätt, blommig frisk. Masken fördelas genom håret lättare än den föregående, men det är lika bra på dem och flödar inte. Under åldrandet förvärvar håret en enorm jämnhet och flyter som en siden mellan fingrarna. Effekten av laminering från den är inte värt att vänta på, men det kommer att ge ditt hår en väsentlig mjukhet.

Kompliment "Extra Volume" -mask för tunt och löst hår utan volym


ingredienser:
Aqua, Cetearylalkohol, Cetrimoniumklorid, Glycerin, Propanediol, Arginin; natriumlaktat, arginin, asparaginsyra, PCA, glycin, alanin, serin, valin, prolin, treonin, isoleucin, histidin, fenylalanin, dinatrium-EDTA, fenoxietanol, Parfum, Citronsyra.
Den består av aminosyror, mjölksyra, panthenol, keratin, kalciumglukonat och växtkomplex.

Aminosyror - har en ökad förmåga att behålla fukt, så skydda och ge näring åt hela längd försvagade hår, stärker rötter, reglera ämnesomsättningen i hårsäckarna, förhindra håravfall och stimulera deras tillväxt. Hår över 60% består av protein, som är baserat på aminosyror, och förbättrar således inte bara skadat hårs tillstånd genom att fylla på strukturen utan bidrar också till att näringsämnen tränger in i håret.


Konsistensen av "Extra Volume" liknar "Color Gloss". Skydda "- tjock, mättad balm. Under lång tid lagras inte formen från främmande föremål (fingrar, måttskedar). Det appliceras lika enkelt och flexibelt, det är välfördelat och förblir i 5-10 minuter på håret, inte ätas, försvinner inte och känns på ytan i slutet. Masken är ganska silikon och tvål. Det är bättre att tvätta det längre.
Jag gillar dess smak mer än andra. Det är väldigt mjukt, blommigt och påminner mig samtidigt om en kex, godis, någon form av ätbar nyashka. På håret är det närvarande för en tid och försvinner sedan obemärkt. Det här är fallet när jag skulle vilja höra det lite längre. Men nej.

Hennes hår är mycket smidigt (personligen min), extra volym, särskilt extra - jag känner mig inte alls! Masken tvärtom släpper och mjukar ordentligt. Håret samlades i håret och kände hur de satte sig. Ständigt utspridda i försök att montera och knäcka dem efter behov.

Denna mask är 2 av alla 4s, som jag tycker om att använda mer än andra. Det är för jämnhet och delikat smak.

Men den mest älskade, jag lämnade sist!

Komplimang hårmask "oljeterapi"


ingredienser:
Aqua, cetearylalkohol, cetrimoniumklorid, Glycerin, Hydrolyserat Keratin, Argania Spinosa Kärnolja, Macadamia Terniolia Nut olja, kokosnötolja, Butyrospermum Parkii (sheasmör) Olja, D-pantenol, dinatrium-EDTA, fenoxietanol, Parfum, Citronsyra.

Den innehåller glycerin, keratin, arganolja, macadamia, kokosnöt, karit och panthenol.

Arganolja - innehåller 80% omättade fettsyror, inklusive oligolinoliska syror och omega-syror 6 och 9, antioxidanter, vitaminer A, E, F och fungicider. Aktivt näring, mjukar intensivt hårbotten, skyddar den från peeling och torrhet, eliminerar mjäll. Ökar elasticiteten, mjukar håret utan att skada ytskiktet och omsluter varje hår med en skyddande mantel.


Den här masken står bortsett från resten. Hon är inte vit, inte grädde. Det ser ut som en tjock creme brulee yoghurt med en delikat orientalisk smak. Doften är också instabil, men jag skulle vilja. Det är sant, varför innehåller produkter med en trevlig lukt så lite parfym?

Maskenburken är också omöjlig att vända om, annars kommer allt innehåll på golvet. Det är samtidigt vattentätt och tätt mjukt, tjockt. Det finns oljor i det, det säger jag säkert! Eftersom jag fortfarande gör mig hemlagad med naturliga oljor från Aroma-Zone och Aromatics, lägger de till ljusbalmer och färdiga industriella masker utan silikon. Så konsistensen visar sig bara sådan - mild luft och oljig att röra vid. Detta är den första sådana masken i färdig form, och inte blandad för hand. Självklart blev jag överraskad!

Men ännu mer blev jag förvånad över resultatet av dess användning!
Redan från första gången har håret förändrats. De var äckligt furade och dehydrerade. Låt mig påminna dig om att hon och resten av linjeprodukterna köptes redan i början av augusti, då ljusade jag mitt hår och tog bort det mörka pigmentet från den fleråriga svärmen. Naturligtvis kände jag väldigt tydligt skillnaden mellan friskt slät hår och hår uttömt av aggressiva skuggningsprocedurer. Habitual betyder att jag inte längre klarar av porositet och gunning, mitt hår var skadat och lydde inte.

Oljebehandlingsmasken gjorde något omöjligt!
Vid den tiden började beundrande recensioner på Matrixkoncentraten dyka upp. Jag ville verkligen ta mitt hår i ordning, för att återvända hennes glans och mjukhet, för jag började ta en seriös look, för att utvärdera flickans intryck - och köpte jag inte ens det här miraklet?
Men det visade mig att jag snabbt försökte denna mask och bestämde mig sedan för att jag enkelt kunde hantera utan Matrix! Och om du jämför kompositionerna av dessa masker, behöver jag inte leta efter några analoga alls, så allting är utmärkt, inklusive den låga kostnaden!

Håret blev tätare, mättat, mjukt, som en favorit cashmere filt, de är släta, doftande och väldigt trevligt att ta på! Efter denna mask behöver jag inte en balsam och outplånlig. Jag använder inte ens vätskor på spetsarna efter det, eftersom de är mjuka och mjuka, de ligger i en enda duk, som en scarf.
Den enda försummelsen - med den här effekten, försvinner den minsta naturliga volymen av hår. De är som ett järn.

Och samtidigt, luftigt, flygande och glänsande! Även min favorit och tidtestad Coconut Paradise mask från Organic Shop jämför inte med komplimangen i effekt!

"Vilken man ska välja?" Du frågar.

Alla masker är bra! Det finns ingen som skulle göra mig besviken och det skulle bli beslutat att överge användningen. Även den skarpa doften av regenereringsmasken skämde mig inte i jämförelse med det resultat jag fick på mitt hår. De är alla värda uppmärksamhet åtminstone en gång! Därför försäkrar jag dem med säkerhet att de köper. Detta är fallet när budgeten och coolan! Trevligt för dig och din plånbok.

Jag hoppas att du har spenderat tid med fördel! Till nya intryck! Och i tradition önskar jag dig alla vackra, vackra och friska hår!

kocakpaca.ru

hårklippningar, hårklippningar, hårvård

Komplimanger hårmask

Värmemask med peppar "Compliment Naturalis". Sluta håravfall och öka deras tillväxt två gånger! Foto av resultatet av att applicera masken i tre månader!

Fördelar: aktiverar hårväxt, billig, lätt att hitta på försäljning, förhindrar förlust, ekonomiskt spenderad

Jag tror att varje tjej åtminstone en gång i sitt liv mötte problemet med håravfall. Så denna öde har kommit mig, efter misslyckad färgning. I frisören brändes jag med både hår och hårbotten. Hår började bryta och falla ut genuint. I mitt fall gick inte återställandet av tal - bara odla din färg och klippa den målade duken.

För att klara det ökade hårfallet bestämde jag mig för att använda en mask. Inte letar efter länge, för Jag ville prova ett uppvärmningsmedel med peppar extrakt. I butiken var en sådan mask en, det här är "Compliment Naturalis 3 i 1 med peppar."

Jag har använt det redan i tre månader, under denna tid har jag använt 2 banker, så jag kan med säkerhet säga om för och nackdelar.

fördelar:

1) Priset är inom 100 rubel, som alla har råd med, även för experimentets skull.

2) en stor volym på 500 ml och ekonomisk användning;

3) tjock konsistens - flödar inte, smälter inte, det är praktiskt att applicera;

5) slutar håravfall Håret slutade falla ut en vecka efter starten av ansökan. Nej, det är inte något som inte faller alls, men nu finns det bara 5-7 hår kvar på kammen. Och innan det var jag även rädd att räkna - hela golvet var stränt;

6) ökar hårväxtens hastighet. Mitt hår växer inte snabbt (ca 1 cm per månad), det har aldrig varit något långt hår. Med denna mask i tre månader växte håret med 5,5-6 cm, dvs tillväxten har fördubblats. För mig personligen är detta något otroligt.

nackdelar:

1) hittade bara ett minus - torkar hår; men detta kan undvikas om masken appliceras enbart på rötterna utan att påverka längden.

Hur jag använder masken:

- Jag torkar mitt hår med en handduk,

- Jag applicerar ett tunt skikt på mitt våta hår endast i avskiljningar,

- städa upp, täcker med ingenting

- redan i processen att applicera masken börjar baka huden; först kunde hon inte tolerera länge - bokstavligen 15 minuter och tvättades av. Nu har jag blivit van vid det och jag kan enkelt passera en timme, eller ännu mer,

- Jag använder den två gånger i veckan.

Var noga med att skölja ordentligt med det och undvik kontakt med ögonen!

Jag rekommenderar masken till alla som växer hår eller lider av håravfall.

Underbar mask! Men hon förtjänade fortfarande inte att vara en utmärkt student, även om hon visade sig ganska bra. Vilka är dess nackdelar? Jag ska berätta för er i återkallelsen! Foto av hår efter applicering.

Pluss: Håret är glänsande, slät och mjuk, hon återvände mitt favorithår till mig!

Nackdelar: i texten

GOD TIDDAG, MIN Kära läsare!

Nyligen, för att tvätta hår, föredrar jag. fast shampoo eller tjock tvål (till exempel det här är tjock svart marockansk beldi), men jag fortsätter att använda masker - utan dem kan jag bara inte föreställa mig min hårvård! Jag föredrar budgetmaskor - de passar mig ofta, förutom att inte så länge sedan var det en liten besvikelse med masken Lamination från Belita-Vitex, men sådana fall är extremt sällsynta, lyckligtvis.

Jag köpte samma mask av en slump, som ofta händer med mig. Det var bara ett attraktivt pris och komplimangsprodukter passar mig, så jag tvekade inte länge och bestämde mig för att köpa det här verktyget.

BESKRIVNING:

Express mask för hår en komplimang (komplimang) burdock

Utnämning - mot förlust

Pris - 75 rubel (per aktie)

Volym - 500 ml

Köpplats - Billa hypermarket

Masken tränger djupt in i hårbotten och har en närande och stramande effekt direkt på glödlamporna och hårrötterna, återställer och aktiverar sina funktioner.

Regelbunden användning av masken förhindrar håravfall och stimulerar tillväxten av nytt hår, deras struktur är märkbart återställd, antalet delade ändar minskar.

Fuktighetsgivande ingredienser i masken lindrar klåda och irritation efter att ha torkat huvudet.

Håret blir tjockare, förvärvar vitalitet och motstånd mot yttre påverkan.

Maskens utformning är ganska vanlig för budgetmaskor av denna typ - en rund anspråkslös burk med stor volym, inredd i ljusa sommarfärger.

Inget speciellt, designen imponerade mig inte särskilt - allt är standard och inget ovanligt. Men det finns ett skyddande membran (men inte en folie). Numera har det blivit en sällsynthet. Till exempel, i masken hittade jag så älskad av Restorative Turkish från Fratti Shop finns det inget sådant membran, vilket är synd.

Här är kompositionens data:

Masken är tjock, som jag gillar mycket, med den karakteristiska aromen hos burdock (som ofta har varit i byn på sommaren eller någon har ett andra hem, han kommer att förstå mig).

Och den som inte är bekant med denna doft är en trevlig, sötnärlig växtdoft; så luktar skördolja. Det är bra att det inte finns någon kemisk anmärkning i denna smak, men det här är för min smak. Masken är färg vit.

Det appliceras på håret enkelt och absorberas av dem ganska snabbt.

Med håret flödar inte. Tvätta lätt. Håret efter denna mask torkas inte längre än vanligt. Duften förblir en stund på håret och försvinner sedan. Här är några andra positiva egenskaper som jag kan namnge:

1) Håret är inte trasslat och lätt att kamma

2) Håret får skina;

3) Håret blir mjukare än innan du använder en mask;

4) Håret är inte tungt;

5) Håret är inte saltat snabbare än vanligt - i det avseendet är allt bra!

6) Håret är fuktigt och visuellt ser mycket bättre ut än innan du använder en mask.

Vad gjorde bollen kraft?

Den första.

Masken är förklarad som stärkande - ja, så såg jag inte så mycket. Med regelbunden användning har antalet borttappade hår på kammen inte minskat - jag räknar självklart inte dem individuellt, men jag ser tydligt vid ögat att det inte finns några förändringar. Här, som de säger, bara ONION att hjälpa mig!

Den andra.

Den andra saken - masken är inte så slät och släpper mina fjädrande tips. Nej, de är lite mer hydrerade, men likadana - de är bristlande och som en gammal skadlig, flyktig oduvan i slutet av juni. Så här hjälpte hon inte riktigt.

RESULTAT OCH SLUTSATSER:

Låt inte perfekt, men i allmänhet en anständig mask, speciellt till ett så attraktivt pris!

Ja, det är tillverkaren, som alltid, överdriven och uppblåst, ja, eller bara mig denna mask hjälpte inte som ett förstärkningsmedel (som konstaterades i sin beskrivning), men ändå ett resultat av dess tillämpning. Givetvis bör tillverkaren inte skylla på henne stärka - Tja, eller bara ringde, uppfyll då fortfarande löften! Och om du inte hittar fel, då inte en dålig budgetmaske. Rekommenderas!

Tack så mycket för din uppmärksamhet! Glad om det var användbart!

Här handlar det mer om min hårvård:

Tjock vit tvål Phyto Bath - för hår och kropp

Fast shampoo Aquamarine från Savonri Shop

Shampoo Garnier Growth i all styrka - det är hemskt.

Mask Garnier Recovery - mer än värdig.

Maskerade hemligheter i Sovjetunionen - nästan perfekt hårvård

Stor mask med fantastisk effekt. men kan inte vara lämplig.

Plusser: Slät hår, mindre elektrifierande

Nackdelar: kanske inte fungerar

Marocko Dream Compliment Mask presenterades för mig för min födelsedag. Hon kom i en uppsättning med schampo i en låda. Masken själv är vit. Volym 200 ml.

Masken innehåller arganolja:

"Flytande marockanskt guld är namnet arganolja över hela världen, och därför i Ryssland. Detta är den dyraste av alla kosmetiska oljor och det mest användbara - det är oersättligt i kosmetologin...

Det är i vården av hår och hud och kropp verkligen blivit ovärderlig arganolja - recensioner om det och på grundval av medlen för denna olja är alltid bara beundran och tacksamhet ".

Applicera Maca för att rengöra, torkat hår, försiktigt sprida det från rot till spets, lämna i 5 minuter, skölj sedan med vatten.

Efter applicering av masken blir håret smidigt och lättsamt, mindre elektrifierande.

Den enda nackdelen som min syster stött på var att efter att ha applicerat masken föll håret mer ut.

Jag rekommenderar masken för användning, men var försiktig, även om svagt hår faller ut, men jag tror att de fortfarande kunde leva och snälla med sin skönhet.

Marocko Dream Compliment Shampoo med Argan Oil

Wonder Mask, som gillade mitt hår

Fördelar: doften är väldigt trevlig, håret är silkeslen och mjuk, billig, lätt att tvätta och lätt att applicera, praktisk och enkel design, ger en hälsosam utseende till håret

Jag använder inte hårmaskor så ofta, jag tror att nu kommer allt att förändras efter att jag upptäckte detta botemedel. Min vän rådde mig att köpa den. Jag måste säga att jag först reagerade med otro på hennes ord. Masken med lök var förknippad med någon obehaglig lukt. Men jag insåg att jag hade fel, jag fick bara lyfta locket. Doften var fantastisk och trevlig. Jag gillade också det faktum att burken är ganska voluminös, med medelhårslängd, kommer pengarna att vara länge. Och det viktigaste är naturligtvis effekten. När håret har torkat blir de bara silkesleka. Utan användning av en mask observerades inte denna effekt. Dessutom är det också viktigt för mig att masken inte väger ner håret, inte gjorde dem smutsiga nästa dag. Detta är också ett stort plus. Nåväl, äntligen. En av de viktigaste uppgifterna i lökmasken är att stärka hålet, hoppas jag, att se resultatet inom en mycket nära framtid. eftersom jag anser att för detta ändamål är det nödvändigt att använda en mask regelbundet. Jag rekommenderar starkt alla att prova detta fantastiska verktyg.

Det bästa jag hittat för tillfället (analys av kompositionen + foto av resultatet)

Plussar: hår glänsande, slät och mjuk

Hej, skönheter :) Idag vill jag berätta om min slumpmässiga upptäckt, billig och upopulär, men ändå en stor mask från Komplimang.

Var hittar du? Jag hittade oavsiktligt parfym i Orchid, jag bestämde mig för att försöka

Price. -100-150r

Volym 500 ml. Det verkar mig ganska billigt för en sådan volym. Jag hade nog för 8 gånger, trots att jag gillar att smörja mer ja och "fetare"

ansökan

Jag ansökte om 10-15 minuter innan jag tvättade huvudet.

Lukt. Tack gud väderad efter shampooing. Han är verkligen inte hemsk, luktar örter, men han är så stark och cloying. En amatör i allmänhet.

Komposition. När jag fick reda på vad man ska göra med detta hår mask, bestämde jag mig för att analysera kompositionen. Jag är emot silikoner, eftersom de förstör håret och torkas, och var mycket nöjda när de inte hittades. Sammansättningen är bra. Du kommer att se att ledsen smiley står mittemot quat, som används i fordon för hår för att ge volym till håret (om den skada av denna komponent, hittade jag ingenting) Precis framför EDTA, vilket kan orsaka irritation (om koncentrationen är högre än normalt), och Den senare komponenten är skadlig för miljön. I allmänhet kan vi säga att kompositionen inte är dålig.

Resultat. Det viktigaste i denna recension. Håret efter masken är bara silke. Mitt hår har blivit superlätt och mjukt. Jag ville röra och röra dem. Lätt kamning och effekten av "hår till hår". Jag kan inte säga något om tillväxt och jag använder andra medel för hårväxt. Den enda nackdelen (inte bara den här masken, men av alla medel som ger hårets jämnhet, glans och silke) är att volymen helt försvinner. I allmänhet gillade jag verkligen masken, jag tänker köpa den andra.

Inget värmde någonting mitt huvud. Stor ny komplimang från som alltid till ett bra pris. Feedback kommer att uppdateras med resultaten av ansökan.

Plusser: demokratiskt pris, varmt, varmt

Nackdelar: * svårt att hitta

God dag, kära hårtillverkare) Jag presenterar en ny mask av komplimang, denna gång ingen peppar och senap.

Liksom många kvinnor, jag drömmer att växa långt hår, därför tillgripa snedvridning) och försökte en hemlagad masker och köpte, bestämde sig för att fokusera på det senare, eftersom mindre kroppsrörelser och krångel i allmänhet. Före detta, använd en mask ryska fält med peppar, har resultatet gillade, men special "termiska effekten" har inte märkt, så det tycks mig som om du värmer upp hårbotten starkare, blir resultatet bättre.

Jag kom över denna baby i kosmetikaffären och köpte den utan tvekan. Emissionspris på 160 rubel.

Konsistensen av gräddfil, gulaktig, lukten är sooooo trevlig.

Gör en mask bara två gånger, och om masken från pn jag satt tyst under en timme, sedan stod där på styrkan i 15 minuter och bränner Burns är inte ett barn. Håret föll inte ut, efter att det tvättats upphör det att baka.

Sammanfattningsvis vill jag säga att jag är övertygad om maskens handling, för All uppvärmning "manipulationer" med hårbotten väcker vilande lökar och tillväxten ska vara minst lite, men accelererad. Chepez månad ska jag lägga ut resultatet. Allt vackert hår. Tack för din uppmärksamhet.

Trevligt hitta

Fördelar: * Rimligt pris, behaglig lukt, - Håret är lätt att kamma, håret är mjukt, glänsande och lättsamt

Nackdelar: inte överallt är tillgängligt!

Jag fick denna mask efter en dålig upplevelse med ett professionellt schampo för hår.

Går runt apoteket, jag kom över ett stativ med mycket billiga kosmetika och såg denna mask, jag mättades mest av denna etikett.

Och jag bestämde mig för att försöka. När jag kom hem öppnade jag det och omedelbart gillade jag den härliga maskens behagliga lukt, något nytt även en slags mjölkad, i allmänhet en charmig lukt. Samma kväll försökte jag en mask och vad var min förvåning när jag såg resultatet.

Håret är mjukt, smidigt, silkeslitet, lätt att kamma! Denna effekt kommer inte hända från en dyr professionell mask! kompositionen är naturligtvis inte mycket organisk) men där nu utan kemi

Faktum är viktigt, håret blir som siden, men vi måste fortfarande kontrollera om det inte går att falla ut)

Det finns inget att jämföra

Fördelar: pris, volym, önskat resultat

När hon bodde i byn träffades först den här balmmasken för hår. I lokal selmag är valet av tvättmedel för hår extremt mager, mina favoritmärken: Pantina eller Dove - det fanns ingenting. Och vattnet i kranflödet strömmar extremt hårt, jag var tvungen att köpa den enda balsam som låg i butiken - Hårbalm Kompliment "Mot håravfall" i en stor, viktig plastburk. Jag försökte, gillade verkligen! Håret blir mjuk och silkeslen, lätt att kamma hår! Det tvättas lätt, håret från honom blir inte tjockt, blir inte smutsigt. Bra verktyg! Mycket lik balsam från Cliven, liksom unravels håret, bara priset är 2-3 gånger lägre. Nu tar jag komplimangsbalmer, i Moskva säljs de i Auchan, de kostar ca 50 rubel.

Komplimanger hårmask med senap

Ingen förnekar att varje kvinna strävar efter att se till att hennes hår ser snyggt, imponerande, attraktivt ut, men samtidigt förblev hälsosamt. Naturligtvis är de kosmetiska produkter som faktiskt säljs idag i stånd att förverkliga sådana idéer, och allt som behöver göras är att kompetent och skickligt hämta dem, så kommer resultatet inte att ta lång tid att vänta.

När det gäller senapsmaskinerna förlorade de aldrig sin relevans, de hade alltid stor popularitet. Allt detta kan förklaras av det faktum att deras användning i princip faktiskt tillåter att läka håret, ge det en speciell pomp, styrka och om du tar hänsyn till de brinnande egenskaper som pulver faktiskt har, då kan du alltid lösa problemet med håravfall. och detta är sant.

Komplimanger hårmask med senap, är väldigt populär utan anledning, för om du noga granskar alla positiva recensioner av de tjejerna, kvinnor som var tvungna att använda den ser du personligen att denna produkt är unik, effektiv och unik. Mask för hår Komplimentera senap, är känd för sin imponerande med sina ovanliga egenskaper och egenskaper.

Senapsmask "Komplimang", för hårväxt. Särskilda funktioner

Om vi ​​pratar om tillverkarna av kosmetiska produkter, vet då att de inte kommer att stå stilla, ständigt fortsätta med tiden, så att du kan se fler nya och nya produkter på marknaden som är idealiska för skönhet, ungdomar och därför inte använder de kan inte.

De viktigaste fördelarna

Många damer är inte bara uppmärksamma på denna mask, den har en fantastisk, fantastisk komposition. Detta kan hänföras till en positiv påverkan inte bara på hårbotten utan även på hårets tillstånd, vilket i själva verket kommer att ges av produktens sammansättning, vilket är glatt imponerande och vad alla kvinnor behöver veta om.

När det gäller konsistensen vet jag att först och främst vill jag lyfta fram tjockleken, liksom möjligheten till en bra fördelning av håret, och det kommer definitivt inga problem, problem och olägenheter i samband med produktansökan, vilket är ett allvarligt plus. Självklart är många flickor oroliga på grund av den speciella lukten som senap har, här vill jag märka att lukten av produkten inte är särskilt hård, men det måste fortfarande vara en senast senast, eftersom det blir huvudkomponenten.

Men oroa dig inte för det här, för att du kan lida lite, men resultatet kommer du att bli positivt överraskad, imponerad, och det här är den viktigaste fördelen. Dessutom, efter att ha tvättat av masken kommer inte håret att lukta som det.

Komplimanger naturalis - hårmask med senap, som du nu förstår, är en unik produkt som du måste dra nytta av, så att de eller andra problem som är förknippade med hår.

Jag skulle vilja tillägga att en hårmask med en senapskomplimang, vars recensioner är extremt positiva, klargör att det är verkligen effektivt, högkvalitativt, det är inte bara att tjejer, kvinnor är allvarligt imponerade av att börja använda den.

öde

Med tanke på "Compliment" -masken med senap i allmänhet vill jag notera att det är idealiskt för att läka ditt hår, så att du kan stärka det, du kan lägga till tillväxt här, men viktigast av allt, kommer det att göra det möjligt för dig att återställa skadade lockar. När det gäller det senare alternativet, ofta många av de svagare könen, står ett liknande problem, nu kan du inte oroa dig alls, för om du vill, och ett kompetent tillvägagångssätt, finns det alla chanser att bli av med det, du kan inte ens ifrågasätta detta.

Men även om tjejerna inte möter dessa eller andra hårproblem, kan du fortfarande använda dessa masker för att göra det som en förebyggande åtgärd, vilket innebär att sådana problem inte kommer att vänta dig i framtiden så att du alltid kommer att se fantastiskt ut och attraktivt., och det här är det viktigaste.

De komponenter som faktiskt ingår i sådana produkter kännetecknas av att de kan skapa ett unikt, effektivt och fullständigt skydd mot håravfall. Här kan du lägga till negativa effekter av externa aspekter, vilket innebär att du säkert kan säga att verktyget är idealiskt för de kvinnor som vill att håret blir inte bara vackert, men också hälsosamt, och det här är det viktigaste.

ansökan

Jag skulle vilja tillägga att du måste använda sådana produkter på ett kompetent och korrekt sätt för att inte göra misstag, och för det här måste du följa alla rekommendationer, då kan du ta hand om din hud och räkna med omsorgsfull inställning till strängarna själva, vilket är viktigt.

Först och främst, vad ska tjejerna faktiskt veta som vill använda sådana produkter som det rekommenderas att hålla blandningen i högst tio minuter, bara i det här fallet kommer verktyget att kunna agera. Ofta gör det rättvisa könet ett misstag, håller det under en lång tid och hävdar att effekten blir imponerande, men det är det inte.

Om du tror på de recensioner som redan har lämnat glada tjejer, då effekterna av sådana produkter, positiva förändringar, kunde de observera även efter första minuters ansökan, kanske du kommer att ha samma sak. Det bör också noteras att kosmetiska produkten bör tvättas av med extremt varmt vatten, då finns det en chans att bli av med resterna, men naturligtvis en obehaglig senapsläck lukt.

Nu förstår du att naturalis hårmask med senap är känd för att lösa många hårproblem, så att de kan förbli vackra, frodiga och friska, och detta är en viktig fördel som vi inte bör glömma. När det gäller priset är det inte högt, så alla har råd med sådana kosmetiska produkter. Naturalis hårmask med senap, vars recensioner är extremt positiva, är idealisk för alla som drömmer om vackert och friskt hår.

Om vi ​​överväger hela produktutnyttjandet är det nödvändigt att förstå att det är önskvärt att göra en mask två gånger i veckan och inom två månader. Som regel tillåter du dig att känna den mycket efterlängtade och fulländiga effekten som varje tjej och kvinna ska sträva efter. Men samtidigt kommer du att kunna reglera processen med att använda produkten, här måste du ta hänsyn till de enskilda egenskaperna hos locken, deras tillstånd som helhet.

Om du noggrant granskar recensionerna kan du se att tjejerna verkligen kunde uppskatta produkterna, de noterar att håret inte bara blev tjockare, men också levande, dessutom ger produkten dig en exceptionellt hälsosam glans till håret, vilket är vad varje en kvinna, och det här är det viktigaste.

Som nackdelar noterar de att om hårbotten är känslig är det nödvändigt att hålla masken i högst tio minuter, eftersom den bakar, men det har redan sagts lite tidigare, så du bör följa detta värdefulla råd.

Efter att masken tvättats av känner kvinnor inte alls, de lägger inte på några extra balm, vilket är värt att veta. När det gäller känslor är det inga problem med applikationen, i början kan masken brinna, men som regel är den acceptabel. Det viktigaste i den här verksamheten är att klara tid och då kan man undvika problem.

Många av de svagare könen, de som redan har använt dessa masker, säger att de i början började falla ut, det är naturligtvis ganska möjligt, men du borde inte oroa dig, eftersom det här definitivt inte händer väsentligt. Vissa damer märker effekten omedelbart, en del gradvis, men det viktigaste är att det är, och det här är goda nyheter.

Jag skulle också vilja tillägga att många kvinnor lyckades inse sina många idéer, nämligen att skapa en volym som är imponerande, och även när håret är vått ser de definitivt mer voluminöst ut, vilket givetvis bara kan glädjas.

I vilket fall som helst vet du att masken verkligen hjälper bra, vilket innebär att du definitivt bör köpa den, och se till att det här är så som det är.

Masken har en extremt uppvärmande effekt på hårbotten, och det skiljer sig åt genom att det ökar blodcirkulationen och därmed närmar hårsäckarna.

Som regel är det denna process som aktiverar dem, och sovande hårsäckar börjar som regel att väcka sig, vilket leder till att det finns en snabb tillväxt av friskt hår som varje representant för det svagare könet drömmar om. Hår kan så småningom bli starkt, voluminöst och tjockt, om du är osäker bör du definitivt se till att det verkligen fungerar.

Senapolja är också annorlunda genom att den är känd för sina torkningsegenskaper. Det absorberar inte dåligt fett, medan man normaliserar arbetet med talgkörtlarna. Allt du behöver göra är att besöka nätbutiken, läs noggrant det brett utbudet av produkter av det här varumärket för att välja ditt hår, exakt det sätt som passar perfekt, så att du kan förverkliga alla idéer.

Ingen förnekar att varje kvinna strävar efter att se till att hennes hår ser snyggt, imponerande, attraktivt ut, men samtidigt förblev hälsosamt. Naturligtvis är de kosmetiska produkter som faktiskt säljs idag i stånd att förverkliga sådana idéer, och allt som behöver göras är att kompetent och skickligt hämta dem, så kommer resultatet inte att ta lång tid att vänta.

När det gäller senapsmaskinerna förlorade de aldrig sin relevans, de hade alltid stor popularitet. Allt detta kan förklaras av det faktum att deras användning i princip faktiskt tillåter att läka håret, ge det en speciell pomp, styrka och om du tar hänsyn till de brinnande egenskaper som pulver faktiskt har, då kan du alltid lösa problemet med håravfall. och detta är sant.

Komplimanger hårmask med senap, är väldigt populär utan anledning, för om du noga granskar alla positiva recensioner av de tjejerna, kvinnor som var tvungna att använda den ser du personligen att denna produkt är unik, effektiv och unik. Mask för hår Komplimentera senap, är känd för sin imponerande med sina ovanliga egenskaper och egenskaper.

Senapsmask "Komplimang", för hårväxt. Särskilda funktioner

Om vi ​​pratar om tillverkarna av kosmetiska produkter, vet då att de inte kommer att stå stilla, ständigt fortsätta med tiden, så att du kan se fler nya och nya produkter på marknaden som är idealiska för skönhet, ungdomar och därför inte använder de kan inte.

De viktigaste fördelarna

Många damer är inte bara uppmärksamma på denna mask, den har en fantastisk, fantastisk komposition. Detta kan hänföras till en positiv påverkan inte bara på hårbotten utan även på hårets tillstånd, vilket i själva verket kommer att ges av produktens sammansättning, vilket är glatt imponerande och vad alla kvinnor behöver veta om.

När det gäller konsistensen vet jag att först och främst vill jag lyfta fram tjockleken, liksom möjligheten till en bra fördelning av håret, och det kommer definitivt inga problem, problem och olägenheter i samband med produktansökan, vilket är ett allvarligt plus. Självklart är många flickor oroliga på grund av den speciella lukten som senap har, här vill jag märka att lukten av produkten inte är särskilt hård, men det måste fortfarande vara en senast senast, eftersom det blir huvudkomponenten.

Men oroa dig inte för det här, för att du kan lida lite, men resultatet kommer du att bli positivt överraskad, imponerad, och det här är den viktigaste fördelen. Dessutom, efter att ha tvättat av masken kommer inte håret att lukta som det.

Komplimanger naturalis - hårmask med senap, som du nu förstår, är en unik produkt som du måste dra nytta av, så att de eller andra problem som är förknippade med hår.

Jag skulle vilja tillägga att en hårmask med en senapskomplimang, vars recensioner är extremt positiva, klargör att det är verkligen effektivt, högkvalitativt, det är inte bara att tjejer, kvinnor är allvarligt imponerade av att börja använda den.

öde

Med tanke på "Compliment" -masken med senap i allmänhet vill jag notera att det är idealiskt för att läka ditt hår, så att du kan stärka det, du kan lägga till tillväxt här, men viktigast av allt, kommer det att göra det möjligt för dig att återställa skadade lockar. När det gäller det senare alternativet, ofta många av de svagare könen, står ett liknande problem, nu kan du inte oroa dig alls, för om du vill, och ett kompetent tillvägagångssätt, finns det alla chanser att bli av med det, du kan inte ens ifrågasätta detta.

Men även om tjejerna inte möter dessa eller andra hårproblem, kan du fortfarande använda dessa masker för att göra det som en förebyggande åtgärd, vilket innebär att sådana problem inte kommer att vänta dig i framtiden så att du alltid kommer att se fantastiskt ut och attraktivt., och det här är det viktigaste.

De komponenter som faktiskt ingår i sådana produkter kännetecknas av att de kan skapa ett unikt, effektivt och fullständigt skydd mot håravfall. Här kan du lägga till negativa effekter av externa aspekter, vilket innebär att du säkert kan säga att verktyget är idealiskt för de kvinnor som vill att håret blir inte bara vackert, men också hälsosamt, och det här är det viktigaste.

ansökan

Jag skulle vilja tillägga att du måste använda sådana produkter på ett kompetent och korrekt sätt för att inte göra misstag, och för det här måste du följa alla rekommendationer, då kan du ta hand om din hud och räkna med omsorgsfull inställning till strängarna själva, vilket är viktigt.

Först och främst, vad ska tjejerna faktiskt veta som vill använda sådana produkter som det rekommenderas att hålla blandningen i högst tio minuter, bara i det här fallet kommer verktyget att kunna agera. Ofta gör det rättvisa könet ett misstag, håller det under en lång tid och hävdar att effekten blir imponerande, men det är det inte.

Om du tror på de recensioner som redan har lämnat glada tjejer, då effekterna av sådana produkter, positiva förändringar, kunde de observera även efter första minuters ansökan, kanske du kommer att ha samma sak. Det bör också noteras att kosmetiska produkten bör tvättas av med extremt varmt vatten, då finns det en chans att bli av med resterna, men naturligtvis en obehaglig senapsläck lukt.

Nu förstår du att naturalis hårmask med senap är känd för att lösa många hårproblem, så att de kan förbli vackra, frodiga och friska, och detta är en viktig fördel som vi inte bör glömma. När det gäller priset är det inte högt, så alla har råd med sådana kosmetiska produkter. Naturalis hårmask med senap, vars recensioner är extremt positiva, är idealisk för alla som drömmer om vackert och friskt hår.

Om vi ​​överväger hela produktutnyttjandet är det nödvändigt att förstå att det är önskvärt att göra en mask två gånger i veckan och inom två månader. Som regel tillåter du dig att känna den mycket efterlängtade och fulländiga effekten som varje tjej och kvinna ska sträva efter. Men samtidigt kommer du att kunna reglera processen med att använda produkten, här måste du ta hänsyn till de enskilda egenskaperna hos locken, deras tillstånd som helhet.

Om du noggrant granskar recensionerna kan du se att tjejerna verkligen kunde uppskatta produkterna, de noterar att håret inte bara blev tjockare, men också levande, dessutom ger produkten dig en exceptionellt hälsosam glans till håret, vilket är vad varje en kvinna, och det här är det viktigaste.

Som nackdelar noterar de att om hårbotten är känslig är det nödvändigt att hålla masken i högst tio minuter, eftersom den bakar, men det har redan sagts lite tidigare, så du bör följa detta värdefulla råd.

Efter att masken tvättats av känner kvinnor inte alls, de lägger inte på några extra balm, vilket är värt att veta. När det gäller känslor är det inga problem med applikationen, i början kan masken brinna, men som regel är den acceptabel. Det viktigaste i den här verksamheten är att klara tid och då kan man undvika problem.

Många av de svagare könen, de som redan har använt dessa masker, säger att de i början började falla ut, det är naturligtvis ganska möjligt, men du borde inte oroa dig, eftersom det här definitivt inte händer väsentligt. Vissa damer märker effekten omedelbart, en del gradvis, men det viktigaste är att det är, och det här är goda nyheter.

Jag skulle också vilja tillägga att många kvinnor lyckades inse sina många idéer, nämligen att skapa en volym som är imponerande, och även när håret är vått ser de definitivt mer voluminöst ut, vilket givetvis bara kan glädjas.

I vilket fall som helst vet du att masken verkligen hjälper bra, vilket innebär att du definitivt bör köpa den, och se till att det här är så som det är.

Masken har en extremt uppvärmande effekt på hårbotten, och det skiljer sig åt genom att det ökar blodcirkulationen och därmed närmar hårsäckarna.

Som regel är det denna process som aktiverar dem, och sovande hårsäckar börjar som regel att väcka sig, vilket leder till att det finns en snabb tillväxt av friskt hår som varje representant för det svagare könet drömmar om. Hår kan så småningom bli starkt, voluminöst och tjockt, om du är osäker bör du definitivt se till att det verkligen fungerar.

Senapolja är också annorlunda genom att den är känd för sina torkningsegenskaper. Det absorberar inte dåligt fett, medan man normaliserar arbetet med talgkörtlarna. Allt du behöver göra är att besöka nätbutiken, läs noggrant det brett utbudet av produkter av det här varumärket för att välja ditt hår, exakt det sätt som passar perfekt, så att du kan förverkliga alla idéer.Nästa Artikel
KOSMOPOLIT