Skivor av yoghurt för ansiktsskinn hemma


Mejeriprodukter var de första analogerna av fuktgivande, närande, föryngrande krämer. Ansiktsvård var enkel och effektiv, yoghurt för huden är idag ett paradis för skönhet och friskhet. En underbar blommande look är försedd med den ständiga användningen av ungdoms elixir.

Användning av yoghurt för hud

Yoghurtens sammansättning för ansiktet är rik och varierande:

 • mono- och fleromättade syror;
 • mikro- och makronäringsämnen;
 • essentiella och icke-essentiella aminosyror;
 • stärkelse;
 • vitaminerna B6, B9, C, A, E, K och D.

I kosmetologi används de fördelaktiga egenskaperna hos yoghurt för:

 1. Föryngring, korrigeringslinje oval;
 2. Förstärkning av hudens immunitet
 3. Nutrition och aktivering av cellulära processer;
 4. Minskningen av porerna, förbättrar hudens struktur.
 5. Restaurering av naturlig, likformig ton.

Indikationer - fet, torr, känslig dermis, närvaron av pigmentformationer, akne. Kontraindikationer - individuell intolerans. Skada från hemmet är möjligt i närvaro av skador, öppna sår.

De bästa hemlagade ansiktsmaskerna med klabbar

Naturliga recept baserade på yoghurt, ton och närma huden med mjölksyrabakterier. Täckningen förbättras, allt rodnad och små estetiska defekter passerar. Och sur mjölk kommer att spara från överhettning och fuktförlust i sultrig sommar.

Viktig redaktionell rådgivning

Om du vill förbättra ditt hårs tillstånd, bör du särskilt sköta skampon som du använder. En skrämmande figur - i 97% av schampon av kända varumärken är ämnen som förgiftar kroppen. Huvudkomponenterna, på grund av vilka alla problem på etiketterna är betecknade som natriumlaurylsulfat, natriumlauretsulfat, kokosulfat. Dessa kemikalier förstör krullarnas struktur, håret blir skört, förlorar sin elasticitet och styrka, färgen bleknar. Men det värsta är att dessa saker kommer in i levern, hjärtat, lungorna, ackumuleras i organen och kan orsaka cancer. Vi rekommenderar dig att överge användningen av medel i vilka dessa ämnen är belägna. Nyligen utförde experter från vår redaktionsteam en analys av sulfatfria schampon, där första plats togs av medel från företaget Mulsan Cosmetic. Den enda tillverkaren av naturliga kosmetika. Alla produkter tillverkas under strikta kvalitetsstyrnings- och certifieringssystem. Vi rekommenderar att du besöker den officiella webbutiken mulsan.ru. Om du tvivlar på din kosmetiks naturlighet, kontrollera utgångsdatumet, det ska inte överstiga ett års lagringsutrymme.

Sour Wrinkle Mask

Resultat: den garnbaserade masken stannar och omsluter tiden tillbaka. Med hjälp av den magiska produkten kan även statiska djupa rynkor lätt smälta hemma.

ingredienser:

 • 15 ml sur mjölk;
 • 3 hallonbär
 • 10 gr. allantoin.

Förberedelse och användningsmetod: kombinera hemlagad yoghurt med allantoinpulver och bärjuice. Efter att ha rengjort ytan av ansiktet med havregryn med avkok av kamomill, applicera en regenererande komposition på huden, undvik kontakt med ögonlocken. Efter en halvtimma, skölj försiktigt masken, utan att sträcka tyget, fuktar emulsionen med ginseng-extrakt.

Mask från yoghurt från akne

Resultat: Applicera sourcreamen effektivt vid behandling av akne och akne. Använd ett recept minst tre gånger i veckan.

ingredienser:

 • 15 ml sur mjölk;
 • 5 ml kalendula extrakt;
 • protein.

Beredning och appliceringsmetod: slå färsk yoghurt med protein till ett tjockt skum, sätt in ett läkning, antiseptiskt extrakt. Efter att ha ångat huden över ett maskros lövbad borstar du kompositionen. Masken är designad i tjugo minuter, har slutat tvätta, torka av huden med citron / kalkvatten.

Mask för fet hud

Resultat: sur yoghurt är idealisk för problemskinn, det reglerar körtlarna, rengör epidermis, lugnar rodnad och inflammation.

ingredienser:

 • 10 ml sur mjölk;
 • 5 gr. svart kol;
 • 10 gr. pumpa puree.

Beredning och appliceringsmetod: sätt in krossat aktivt kol och grönsakspuré piskad i en blandare i färsk, kyld surmjölk. Torka ansiktet med doftande jasminvatten, applicera med lätta gnidningsrörelser på ytan av hudvävnad. Femton minuter senare, efter att ha avlägsnat rester av masken, emulgerar huden med bergamoteter.

Rengöringsmask

Resultat: för att rengöra huden, avlägsna den cornified epidermis, återställa syreandningen, bör du regelbundet använda naturliga hemmet.

ingredienser:

 • 15 ml sur mjölk;
 • 5 gr. groblad;
 • 5 gr. rågmjöl;
 • kummin.

Förberedelse och användningsmetod: slipa plantainen på en kaffekvarn för att kombinera med sur mjölkprodukt, mjöl, tillsätt en nypa krydda. Blanda alla ingredienserna noga, lämna i sex minuter. Under denna tid, ta bort smink smink smink, applicera kompositionen i en cirkulär rörelse, massera huden noggrant. Tillräckligt fem / sju minuter, tvättas, fuktas koncentreras med guava.

Whitening mask

Resultatet: Uppdatera, återställa strukturen och färgen på tidtestade hudvård recept. Med surmjölk för vitare är det lätt att tillhandahålla epidermis med vitala element i ungdomar.

ingredienser:

 • 10 ml sur mjölk;
 • 10 gr. vit lera;
 • 5 gr. risstärkelse.

Förberedelse och appliceringssätt: Blanda kaolin och rispulver separat i en torr, ren skål, blanda till en enhetlig konsistens. Sedan introducera varm yoghurt, sprida med en spatel på en tidigare ångad yta. För att bleka huden tar det ungefär tjugofem minuter. Efter tvätt, förbättra resultatet med en matt emulsion.

Nourishing mask

Resultat: masken för ansiktet av sur mjölk kompenserar för brist på fukt, syror och lipider. På sommaren kan du torka huden med sur mjölk före sänggåendet, under årets kalla år, upprepa näringsmetoden två / fyra gånger i veckan.

ingredienser:

 • 5 ml sur mjölk;
 • 10 gr. plommon;
 • äggula;
 • 5 ml aloextrakt.

Förberedelse och användningsmetod: Vrid torkade pommes frites i gruel med hjälp av en mixer, sätt in yoghurt, äggula och flytande växtekstrakt. Efter att du har tagit bort sminken, fördela kompositionen över hela ytan av ansiktet, inklusive läppar och ögonlock. Minsta varaktigheten av proceduren är en halvtimme, ta bort masken med en våt svamp.

Fuktgivande mask

Resultat: ge fuktgivande, skydd mot negativa miljöfaktorer effektiva maskor. Naturliga föreningar med fermenterade mjölkprodukter mäter och lugnar huden.

ingredienser:

 • 10 ml surmjölk (surmjölk);
 • 10 gr. avokado;
 • 5 gr. askorutin.

Förberedelse och användningsmetod: Använd en köksmaskin, vrid den oljiga frukten till en homogen massa, tillsätt C-vitamin och varm surmjölk. Ta ett bekvämt lutande läge, fördel masken på hela ytan av ansiktet utan undantag (nära ögon). Njut av en spa-behandling - en kvart i timmen. På en tidssignal avlägsna den fuktgivande massan.

Videotips: Användbara egenskaper och användningen av yoghurt hemma

Recensioner om användningen av sur mjölk för ansikte

Hon började använda surmjölk för bara två månader sedan, efter att ha blivit desillusionerad med sin favoritkräm. Jag applicerar efter tvätt, det absorberas om fem minuter och pulvret varar längre.

Min mamma använder fortfarande sur mjölk före och efter garvning. Och jag fryser yoghurt och tärningar ansiktsmassage.

Masker med serum och yoghurt för ansiktet kommer att garantera din huds hälsa


innehåll:

Mejeriprodukter har länge ansetts vara det bästa kosmetiska för ansiktsvård, eftersom de innehåller många fördelaktiga bakterier och näringsämnen. Om du förbereder hemma en ansiktsmask av yoghurt eller serum, med regelbunden användning, kommer huden att märkbart yngre och blomstra.

Den mirakulösa omvandlingen av huden under yoghurtens masker

Surmjölk är en hemgjord mjölkprodukt som härrör från förtjockningen av surmjölk. Whey är en produkt som kvarstår efter filtrering av den koagulerade mjölken från vilken ost produceras. Det råder ingen tvekan om både naturens naturlighet. Dessa produkter är fulla av näringsämnen och näringsämnen och element, och därför möter masker från yoghurt och har så underbar effekt på hudcellerna:

 • Pantotensyra (vitamin B5) kommer att effektivt släta alla rynkor på ditt ansikte;
 • folsyra (vitamin B9) har en uttalad antiinflammatorisk effekt och kommer att underlätta tillståndet för akne och aknehud, lindra irritation och skydda huden mot yttre skadliga effekter.
 • C-vitamin tillåter inte radikaler att förstöra celler, aktiverar produktionen av kollagen, gör huden till riktig sammet vid beröring;
 • niacin kommer att ge huden en frisk ton som gör att den lyser med ungdom och skönhet;
 • Cholin bryr sig helt om fet hud;
 • kalium återfuktar ansiktets hud;
 • Kalcium aktiverar de huvudsakliga metaboliska processerna som förekommer i hudcellerna.

För att maximera en sådan komplicerad effekt är det bättre att förbereda masker för behandling av yoghurt och vassle baserat på naturliga, hemlagade produkter.

Sura mjölkmasker: indikationer och kontraindikationer

Universal och lättillgängliga hemlagade masker från sur mjölk kan rekommenderas för:

 • blekande hud, som kommer att förvärva en andra ungdom under påverkan av läkning, föryngrande yoghurtmasker;
 • problemskinn som äntligen kan bli av med inflammation och irritation;
 • vilken hudtyp som helst.

En uttalad vitareffekt av yoghurtmasker gör dem oumbärliga för pigmenterad hud. Om sur mjölk eller vassle visade sig vara oljig, kommer masker baserade på sådana produkter att vara idealiska för torr hud. Om procentandelen av fetthalten är liten (1-2%), kan produkter också användas för fet hud. Kontraindikationer mot yolk ansiktsmasker har inte, men av säkerhetsskäl är det bättre att pröva dem på handleden eller armbågen.

Viktig rådgivning från förlaget!

En ny studie av hårvårdsprodukter avslöjade en fruktansvärd figur - 98% av de populära schamponerna förstöra vårt hår. Kontrollera sammansättningen av ditt schampo för närvaron av sulfater: natriumlauryl / laurethsulfat, kokosulfat, PEG, DEA, MEA. Dessa aggressiva komponenter förstör hårstrukturen, berövar krullarna av färg och elasticitet, vilket gör dem livlösa. Men det här är inte värst!

Dessa kemikalier tränger igenom blodet genom porerna och sprids till de inre organen, vilket kan orsaka allergier eller till och med cancer. Vi rekommenderar starkt att kassera sådana schampon. Använd bara naturkosmetik. Våra redaktörer genomförde en serie schampontester, bland vilka de identifierade ledaren, Mulsan Cosmetic.

Produkterna uppfyller alla standarder och standarder för säker kosmetika. Mulsan är den enda tillverkaren av naturliga kosmetika. Vi rekommenderar att du besöker den officiella hemsidan mulsan.ru. Vi påminner dig om att naturkosmetik har en hållbarhetstid som inte överstiger ett års lagringsutrymme.

De bästa recepten för yoghurtmasker och ansiktssalonger

När du väljer ett recept bör du styras främst av typen av din hud och de problem som du vill lösa med hjälp av hemlagade yoghurtmasker och vassle av egna händer. Var uppmärksam på hjälpämnena, som alltid ska ligga inom fingret i köket, så att användningen av masker är regelbunden, och deras åtgärder är maximala.

 • Klassisk ansiktsmask från vassle

Torka ansiktet med mjölkserum på kvällarna varje dag - din hud garanteras fräschhet och maximal hydratisering.

 • Curd ansiktsmask från yoghurt

Surmjölk (3 matskedar), blanda med stugaost (matsked).

 • Sour-cream för fet hud

Surmjölk (2 msk), slå med äggvita, tillsätt vetemjöl (matsked).

 • Ärtseremask för förbättring av hudfärg

Mala torra gröna ärtor i en kaffekvarn, det resulterande pulvret (2 matskedar) utspätt med vassle till ett krämigt tillstånd.

 • Kaffemask med vassla eller yoghurt

I detta recept kommer sur mjölk och vassle att utbytas. Blanda någon av dessa produkter (2 matskedar) med markat naturligt kaffe (en tesked). Huden som påverkas av en sådan mask förvärvar en vacker matt skugga. Om du byter kaffe i detta recept med morotsjuice får du en naturlig, hälsosam glöd.

 • Fruktmaskor för torr hud på basis av klabbar

Surmjölk eller vassla (2 msk) blandas noggrant med massan av melon, aprikoser, banan eller persimmon (matsked).

 • Vegetabiliska masker för normal hud

Syrkräm eller vassle (2 msk) blandas med hackade (hackade) äggplanter, kål, korg, paprika, gurkor eller rädisor.

Var och en av er sedan barndomen vet hur man ska jästa mjölkprodukter, men bara med ålder kan du uppskatta dem som utmärkt kosmetika som ger huden en mild, mjukvård. Hemmagjorda masker från yoghurt eller vassle hjälper dig att bli ännu vackrare och yngre i flera år.

Älskling jag

Kvinnors nöjesplats

 • huvud
 • Diverse öppen barnmeny
  • citat
  • humor
  • Ord och ord
  • hus
  • rekreation
  • arbete
  • kändisar
 • Skönhet öppen barnmeny
  • kosmetologi
  • Kroppsvård
  • Maskrecept
  • Hårvård
  • Makeup hemligheter
  • Plastikkirurgi
 • Mode öppen barnmeny
  • skor
  • kläder
  • tillbehör
 • Hälsa öppen barnmeny
  • sjukdom
  • viktminskning
  • Pro massage
  • gynekologi
  • Cellulitbehandling
  • Folkmedicin
 • Kärlek och relationer öppna barnmenyn
  • förbindelse
  • bröllop
  • relationer
 • Kör öppna barnmenyn
  • dieter
  • Ät rätt
  • Recept öppen barnmeny
   • Bs
   • soppor
   • Andra kurser
   • sallader
   • såser
   • snacks
   • desserter
   • bakning
   • drycker
   • rullar
 • Barn öppen barnmeny
  • Tips för mammor
  • Graviditet och förlossning
  • Utbildning och utveckling
 • Needlework öppen barnmeny
  • Gåvor
  • enstyck
 • horoskop
 • Dröm tolkning
 • tester
 • nyheter

Kontrollpanelen

Senaste kommentarer

 • Ålder är bara en siffra: 10 stjärnor över 80 | News of the world att spela in Look in his head: vad tänker du på den första natten tillsammans
 • Tips och tabuer: hur man planerar ditt bröllop så att du kommer ihåg det för resten av ditt liv | Nyheter av världen att spela in 40 år vad ett bröllop: vad ska man ge för ett årsdagen
 • I stil med Jennifer: välj leggings, som Lopez | News of the world att spela in Look in his head: vad tänker du på den första natten tillsammans
 • Iztemnoti att skriva Vad hände med ansikte och figur av Anna Khilkevich: foto före och efter plast
 • Ksenia252525 att skriva Åh, det gör ont: 8 obehagliga men mycket effektiva skönhetsprocedurer

Om kvinnors webbplats Sweetheart I

Denna resurs är skapad för tjejer och kvinnor. Här hittar du intressanta och informativa artiklar om olika ämnen. Varje publikation innehåller bilder och videomaterial.

Kvinnans webbplats "Mitt kära själv" är en portal som består av sådana populära avsnitt som: nyheter, horoskop, drömbok, tester, skönhet, hälsa, kärlek och relationer, barn, mat, mode, hantverk och andra.

Vår kvinnors portal ger besökarna den optimism och skönhet som kan glädja smaken av någon kvinna. Recepten av kulinariska rätter gör att du inte släpper mannen och håller ett bra, ljust förhållande.

Kvinna tidningen, online-upplagan av "My Sweetheart" uppdateras dagligen med relevanta artiklar om olika ämnen. Med oss ​​kan du lära dig om de många sjukdomar och traditionella läkemedel som kan bota dem. Alla slags recept masker som kan stödja ungdomar länge.

Sur mjölk för ansikte: effektiva hemlagade masker

Surmjölk är en naturlig produkt som erhålls genom naturligt syrande mjölk. Den innehåller en stor mängd näringsämnen, bland annat mjölksyra, vilket är bra för kosmetiska förfaranden. Tack vare mjölksyra renar sur mjölk huden, renar den från komedoner och keratinerade partiklar. Användningen av yoghurt i ansiktsmasker lindrar huden av oljig glans och tonar den, föryngrande.

Användning av sur mjölk för ansikte

Det är känt att vår hud behöver ytterligare smink, vilket kommer att bidra till att neutralisera alla negativa effekter av miljö och stress. För dessa ändamål använder vi färdiga kosmetika och produkter som skapas enligt populära recept, som ofta har ännu större effektivitet än professionella produkter på grund av deras naturlighet och hypoallergenicitet. Att yoghurt för ansiktet är en av de starkaste stimulatorerna för ungdomlig hud.

Vad finns det i surmjölk som gör det så användbart för ansiktets skönhet?

Dessa är makro- och mikroelement, aminosyror (lysin, arginin, tryptofan, leucin, metionin), vitaminerna A, C, B, E, K. Allt detta gör masken med yoghurt bara ett mirakelbota för åldrande hud, olika utslag och irritation och att ta sur mjölk inuti gör att du kan justera tarmens arbete, som i sin tur också har en positiv effekt på huden, eftersom dysbakterier och nedsatt peristaltisk skada huden.

I dag säljs yoghurt i butiker, men för att få en färsk produkt utan tillsatser eller konserveringsmedel behöver du bara sura vanlig mjölk. För kosmetiska förfaranden rekommenderas att man tar mjölk med hög fetthalt, till exempel med en fetthalt av 6%. Ett glas råmjölk som har alla vitaminreserver (när kokar de flesta vitaminerna försvinna), måste du jäsas med en bit svart bröd eller en matsked gräddfil (kefir). Glaset med mjölk stängs med cellofan och placeras på en varm plats i tio timmar. Efter denna sura mjölken är klar för användning.

Använd i ansiktsmasker

Surmjölk är en enkel och tillgänglig produkt för alla med många användbara åtgärder. Om den används för regelbunden applicering i masker kan den mjukna, närma, fuktar och försiktigt bleka ansiktets hud. Som i alla jästa mjölkprodukter innehåller den en liten mängd mjölksyra, så det kan förnya ytan av huden på grund av en mjuk skalning - avlägsnande av döda celler. Som ett resultat ser ansiktet fräschare ut, renare, förbättrar färgen, blir likformigt på grund av pigmenteringens blekning.

Det finns många variationer av hemlagade yoghurtbaserade masker:

 • "Klassisk". Det är utformat för att effektivt återfuka och ljusa huden något. För henne ta yoghurt på grundval av hemlagad mjölk och lägg bara på ansiktet med ett tjockt lager. Du kan också göra en komprimering - suck flera lager av gasväv yoghurt eller använd en speciell torr mask av ovävt material. Håll i ca 15 - 20 minuter, skölj med rinnande vatten, applicera grädde.
 • "Whitening". Syrmjölk i sig har en svag ljusande effekt, som kan förbättras genom att tillsätta hackad persilja. Använd saft eller gröna växter. En matsked persilja blandas med lika mycket yoghurt. Torr hud kan matas med fet gräddfil, för oljig tillsätt en halv tesked färsk citron eller limejuice till kompositionen, potatisstärkelse för tjocklek. Masken appliceras i 15 till 20 minuter, tvättas av med vatten. Som en bonus avlägsnar ansiktet av puffiness, eftersom persilja helt avlägsnar överskott av vätska.
 • "Förbättrar tonen i ansiktet." Masken på basis av ärter och yoghurt gjordes av den legendariska Cleopatra. För att ta det, ta 2 matskedar mjöl från ärtor, 0,5 st.l. yoghurt och 0,5 tsk. rå olivolja. Blanda noggrant, applicera i 20 minuter och skölj med vatten. Denna mask är utmärkt för oljig, tråkig hud med en jordig nyans.
 • "Fransk morot" med föryngrande effekt. Morötter i sammansättningen av en sådan mask verkar som ett antiinflammatoriskt medel, förbättrar hudfärgen, fyller huden med användbara vitaminer och mineraler. Det är även lämpligt för reaktiv, känslig hud. För att få kompositionen blanda en lika stor mängd färsk morotsjuice och yoghurt. Sedan brygger de blommor av farmaceutisk kamomill i en termos och insisterar i minst en timme. Först rengörs ansiktet gnides med kamille extrakt, och sedan appliceras blandningen av yoghurt med morotsjuice i flera lager på ansiktet. Efter att ha hållit kompositionen i en kvarttimma, tvätta den försiktigt med något varmt och sedan kallt vatten. Förfarandet kan slutföras genom att skölja med kallt avkok av kamomill eller torka med en isbit gjord av den.
 • "Mjukgörande". För en sådan mask skulle kräva en vanlig sallad. Färska löv slipas i gröt, ta matsked och så mycket surmjölk. Blanda och applicera i 15 minuter, tvätta med kallt rinnande vatten. Det hjälper mycket mot torr, fläckig hud. För detta ändamål görs det minst 2 gånger om 7 dagar.
 • "Jäst". Jäst har länge varit känt som ett utmärkt verktyg för att föryngra och rengöra huden. De är effektiva mot fet hud och akne, och blandat med yoghurt har en komplicerad effekt på vävnader. För att få masken, använd en matsked "tunn" yoghurt, 5 gram jäst, en halv tesked nypressad morotsjuice, en matsked mjöl (du kan använda havregryn för att förbättra effekten), en fjärdedel tesked citronsaft. Som en del av denna mask har varje komponent sin egen funktion. Jäst rensar och stramar porer, surt mjölkvitor och mjukar, citronsaften kämpar pigmentering, morötter gör huden matt och fräsch och förbättrar ansiktsfärgen. Om du vill ha en sådan mask regelbundet kan du förbättra hudens tillstånd, även med akne, ta bort greasiness, ge en vacker ton.
 • En annan version av masken av yoghurt och jäst för personen med en fet hudtyp kommer att göra huden mindre porösa och eliminera olje glans, vilket är ett stort problem med denna typ av hud. För att förbereda denna mask måste du blanda en äggula och tre matskedar yoghurt med en tesked av jäst fasta (vissa lösa dem i vatten). Masken appliceras på kokt och rengjort ansikte och hals på en kvarts timme, sedan tvätta bort. Den enklaste mask från yoghurt för fet hud är gjord av filmjölk perekisshey som redan stått i värmen i mer än tio timmar. Du behöver bara lägga den på ren hud och lämna i en halvtimme. Denna mask är lämplig för mycket fet hud, rengör det det och lite blekmedel.
 • För att förbättra hudens tillstånd av kombinerad typ av mask lämpligt milt yoghurt: ostmassa tre delar blandades med en del av riven ost, blandas och appliceras på huden i en halvtimme.
 • För att minska förstorade porer tillämpa följande sammansättning: tre matskedar yoghurt ta ett protein och en halv tesked mjöl, knådas och tillsätt några droppar citronsaft.
 • Om huden ser trött ut och dess färg är långt ifrån idealisk, hjälper en mask av malet kaffe och yoghurt. För tre delar yoghurt ta en del av malet kaffe, blanda och applicera på ansikte och nacke i en gnidningsrörelse. Denna yoghurtmaske för ansiktet fungerar också som en mjuk skrubb, men du måste applicera den på ren och ångad hud. Maskens varaktighet i tid är kvart i timmen.

Vid utförande av hemlagade masker är det nödvändigt att ta hänsyn till att alla (om inte specifikt anges) är avsedda att användas endast i ansiktet, ibland nacken och décolletéområdet. Området runt ögonen och ögonlocken själva bör inte täckas med sådana föreningar för att undvika oväntade reaktioner.

Våra mormor brukade aktivt sura mjölk och kärnmjölk för att bleka huden och rensa den. För att göra detta, efter att du har tagit bort sminken, kan du helt enkelt skölja ansiktet med mejeriprodukter eller torka av huden med dem.

Masker med yoghurt vitamin

Sur mjölk, som andra mejeriprodukter, går bra med olika frukter, bär och grönsaker. Beroende på önskad effekt som ska läggas till i masken måste du välja "rätt" komponenter. För detta ändamål är det önskvärt att veta hur denna eller den här produkten verkar på huden:

 • Jordgubbar, hallon, jordgubbar - bär med högt innehåll av fruktsyror. De hjälper till att ge huden ett friskt utseende, mjuka mjuk och fukt det.
 • Körsbär, vinbär, blåbär och lingonberries hjälper till att rensa och smala porer, närma och föryngra huden.
 • Citronsaft har en utmärkt effekt på fet hud, lyser den och stramar porerna.
 • Morotjuice förbättrar hudfärgen och gör huden matt, delikat.
 • Äpplen, mandarinerna och apelsinerna bidrar till att förbättra hudfärgen, föryngra och tona upp huden.
 • Druvor och zucchini ger näring och mjuknar torr hud, hjälper till att avlägsna inflammatorisk process.
 • Plommon hjälper till att rengöra huden, ta bort fläck och inflammation.
 • Aprikoser fungerar perfekt på torr, åldrig hud, vilket gör att den blir jämn och fräsch. Dessa frukter bidrar också till absorption av inflammationer och tätningar.

För framställning av masker ta utvalda frukter eller bär, knäda dem till en homogen massa och blandas med samma volym yoghurt. Blandningen appliceras på ansiktet i 10 till 15 minuter, tvättas av med mycket kallt vatten. Regelbundenhet och konsistens är viktigt för att få en bra effekt från hemlagade masker.

Curdled mjölk i ansiktet kombinerar perfekt med grönsaker och fruktkomponenter. Blanda riven grönsaker och frukter, bär behöver så att en del av vitaminkompositionen hade två delar yoghurt. Bäst av allt är huden uppdaterad med tillskott av morötter, citronsaft, jordgubbar, blåbär, hallon, körsbär.

Mask från yoghurt till ansikte: gör huden vacker

Inlagd av: admin i Viktminskning 07/31/2017 0 1.003 Visningar

Ansiktsmaskar från sur mjölk hemma ger huden ett hälsosamt och välvårdat utseende, närar det, gör det elastiskt, smidigt och vackert.

Det är en naturlig blekmedel, mjukar, ger extra näring till huden, med hjälp av denna produkt kan du eliminera svarta fläckar i ansiktet, såväl som inflammation. Det är välkänt att yoghurt innehåller de nödvändiga vitaminerna A, C, D, PP, H, E, mineraler och fosfolipider.

Som för masken av yoghurt, då dess främsta fördel är att blandningen tränger perfekt i de djupare hudlagren, snabbt absorberas in i porerna och lämnar ingen fet rest och hjälper normalisera blodcirkulationen av dermis. Särskilt bra att använda denna "sura kompositionen" för torr och nedsmutsande hud.

Sur yoghurt ansiktsmask är utmärkt för olika typer av epidermis, men för att uppnå önskad effekt måste blandningen blandas med komponenter som passar din hud.

Skönhets tips

Innan masker appliceras måste huden rengöras. Om huden är normal eller torr, räcker det med att tvätta det med kokt vatten och om huden är fet, behöver du mer tid och ansträngning för att rengöra den med speciell tvål eller lotion. För att öppna porerna, håll ditt ansikte över ångan och rengör sedan utan alkohol i den. En ansiktsmask av yoghurt efter rengöring av huden kommer att vara mer användbar och effektiv.

Squash mask recept

För att göra det måste du blanda en matsked yoghurt från 0,5 tsk tranbärsjuice och två teskedar äggulor. Därefter måste du applicera blandningen på rengjord hud. Efter 20 minuter avlägsnar du masken med en fuktig bomullspinne och applicerar en komprimering på ansiktet.

För att göra detta behöver du gasväxter i en varm, inte mycket stark teinfusion. Låt kompressorn vara på huden tills den är helt nedkyld.

Yoghurtmask för torr hud

1 recept. Blanda en sked full av hemlagad gräddfil, samma mängd grapefrukt och morotjuice med en portion rismjöl. Denna mask hjälper till att bekämpa ansiktsrynkor. Anmälningskurs: 1 månad 2 gånger i veckan.

2 recept. Ta en tesked torkade kamomillblommor, hugga dem i pulver och blanda med tre tsk gräddfil. Nästa steg är att applicera blandningen i huden, vänta 15 minuter och tvätta sedan ditt ansikte med varmt vatten. Denna mask är mycket användbar för inflammerad hud.

Gräddfil för fet hud

Det är mycket användbart att applicera denna mask en gång i veckan.
Blanda hackade kålblad med en tesked hemlagad yoghurt, lägg till en tesked havregryn och slagen äggvita. Hudexponeringstid är tjugo minuter. Tvätta av under en kontrastdusch. Det är en åtdragning av huden, vilket ger elasticitet och eliminerar fina rynkor. Dessutom får det utmärkta näringsämnen.

Surmjölk från skalig hud på ansiktet

Hur bli av med fläckig hud i ansiktet? Nourishing mask för torr och känslig hud från yoghurt.

Blanda 1 tsk potatisstärkelse, 1 sked gräddfil och ett riven äpple, skalade. Nästa måste du placera denna blandning på ansikte och nacke. Exponeringstiden är 20 minuter och sedan avlägsnas från huden med en bomullsvamp doppad i vatten.

Gräddfil med vitareffekt

Blanda 1 msk. l. yoghurt eller gräddfil med 1 msk. sked färsk persilja. Masken appliceras på den tidigare rengjorda huden, kontakten med huden är 15 minuter. Tvätta ansiktet med kamillextrakt eller kallt vatten. Det rekommenderas att applicera denna ansiktsmask från yoghurt för hudblekning, med stark pigmentering, särskilt på vår och sommar.

Recensioner av yoghurt för ansikte

Maria, 20 år gammal.
Sura mjölkverk undrar inte bara med ansiktet, men också med händerna. Jag gör alltid en sådan mask för hudförfriskning och blekning. Effekten är fantastisk. Två eller tre gånger kommer att räcka för att fullständigt återställa huden efter akne eller inflammatoriska processer. Jag råder alla att maska ​​från yoghurt!

Vitalina, 35 år gammal.
Surmjölk ska konsumeras varje dag, särskilt före sänggåendet. Således rengör du mikrofloran, och ditt ansikte kommer att ha en hälsosam och strålande glans.

Tatiana, 27 år gammal.
Yoghurtmaskar är mycket lätta att göra, de leder inte obehag i huden, de appliceras enkelt och tvättas lätt. Sådana kompositioner kan bleka pigmentfläckar, eliminera tonårsproblem med akne. Bara en gudstjänst för varje person, speciellt under vårens manifestation av de första solstrålarna.

Video receptmask från yoghurt

Mask från yoghurt till ansikte: gör huden vacker

Jag gör en mask av yoghurt en gång i veckan för att torka bort ansiktet på 5 år!

Hej mina kära läsare! Sur mjölk - det finns så många saker i detta ord! Stora bra ko, värme mormors hus, barndom... Men nyligen i samband med detta ord jag hade bra och nya associationer -. Skönhet, ungdom, friskhet i huden. Och allt på grund av att masken av yoghurt - nu den nya universalmedel för min skönhet. I sin blogg, kommer jag lära dig med glädje, hur du kan använda yoghurt för att skapa effektiva masker.

Varför är yoghurtmasker så användbara?

Huvudhemligheten av yoghurtens effektivitet för ansiktet - i mjölksyra. Det är hon som gör vanligt surmjölk till ett mirakelmedel som kan rensa, föryngra, uppdatera och återfuka huden!

Men yoghurt är inte bara mjölksyra, den har också:

 • vitaminer B9 och B5 - de skyddar huden från skadliga effekter och föryngrar sina celler;
 • substans niacin, vilket förbättrar färgen på dermis och uppfriskande;
 • kolin som kontrollerar hudens fettighet
 • svavel, hälsosam inte bara huden, utan även våra naglar och hår;
 • Vitamin C, som hjälper huden att producera sitt eget kollagen;
 • kalium och kalcium, fuktgivande och aktivera ämnesomsättningen.

Mycket detaljer om fördelarna med yoghurt och andra mejeriprodukter som beskrivs i den här videon:

De bästa maskerna från yoghurt

Sur mjölk är inte arganolja, eller till och med avokado. Det är en prisvärd, prisvärd produkt, bekant för oss alla, men extremt effektiv. För detta ska alla vi tjejer som ser efter sig själva älska henne ännu mer!

Här är min favorit mask-scrub från yoghurt med honung, rengöring och lite blekning, jag gör det ofta, särskilt på vintern och våren. Så, receptet: blanda yoghurt, havregryn flingor och honung. Sur mjölk du behöver två delar, honung och spannmål - en efter en. Applicera ansiktet, håll i 10 minuter, massage dina fingrar över ansiktet och skölj blandningen. Faktum är att det är en väldigt mjuk skrubb, den rensar, lyser och tonar.

Det är mycket lätt att göra sur mjölk själv - till exempel lämnar jag bara en kopp mjölk på kvällen på en varm plats. På morgonen är min hemlagad yoghurt klar!

Och denna mummymask från rynkor är högt respekterad av min mamma. Hon hittade detta recept i en gammal tidskrift, först försökte det själv och nu rekommenderar hon det till alla hennes vänner. Deras recensioner och vackra bilder är det bästa beviset på effektiviteten av denna mask! Gör det hemma är väldigt enkelt: Blanda en sked yoghurt, en sked full av morotsjuice och en sked med grapefrukt. Blanda i vätskeblandningen lite rismjöl, till en pap. Applicera det på ditt ansikte i 15 minuter, skölj - med avkok av kalk eller kamille.

Det är lämpligt att göra sådana masker kurser. En kurs bör vara en månad, proceduren bör upprepas två gånger i veckan.

Förresten gör min mamma ris mjöl själv, bara slipning av riset i en elektrisk kaffekvarn, till mjölstillståndet.

Och det här är den bästa masken av yoghurt från akne. För henne, förutom yoghurt, behöver du en mogen banan. Om det inte fanns någon yoghurt i ditt hus, kan du säkert ersätta det i det här receptet med vanliga kefir.

Även om du är en extra upptagen kvinna, och du har absolut ingen tid för masker från yoghurt, kommer du att bli räddad av en klassisk mask med ett serum, extremt enkelt. Du måste bara torka ditt ansikte med serum på kvällarna, som lotion! Tack vare detta kommer din hud att få både friskhet och fuktgivande!

Du lärde dig:

 1. Hur är yoghurt användbart för huden?
 2. Hur man gör en maskskrubbe från yoghurt till ansiktet?
 3. Hur mycket för att hålla anti-aging komposition med sur mjölk?
 4. Hur man gör en klassisk, mycket enkel mask med serum?

En liten positiv video med en eldig dans!

Klicka på "Like" och få bara de bästa inläggen på Facebook ↓

Skivor av yoghurt för ansikte och hår: matlagningshemligheter

Surmjölk är fet, tjock, sur mjölk. Det finns inga externa komponenter i den, produkten bildas på grund av rena mjölksyrabakterier. Sur mjölk är mycket användbart för människokroppen, nutritionists rekommenderar att inkludera det i den dagliga kosten. Dessutom kan denna produkt framställas och kosmetisk. Hårmask från yoghurt ger håret glans, gör dem fina, starka, förhindrar utseendet av splittrade ändar. En ansiktsmask kommer att mätta huden med fördelaktiga ämnen, ge den elasticitet och extraordinär mjukhet.

Den kemiska sammansättningen av yoghurt: produktens hemlighet

Sur mjölk innehåller sådana fördelaktiga ämnen:

  mjölksyrabakterier (ta bort mycket fet hud, lindra irritation, normalisera vattenbalansen i cellerna, stärka håret, skydda dem mot yttre påverkan);

Sur mjölk för din skönhet

Curdled hårvårdsprodukter

Surmjölk hjälper dig att göra ditt hår smidigt, glatt, glänsande, utomordentligt mjukt. Det eliminerar mjäll, seborré, pruritus, återställer hårstruktur och gör dem starkare.

Sur mjölkmask - naturlig botemedel

Hemligheterna att göra masker

 1. Använd varm surmjölk (du kan ånga upp den). Komponenter som honung, eteriska oljor är också bättre att värma.
 2. Du bör applicera masken på smutsigt vått hår.
 3. Blandningen måste gnidas in i hårbotten, rötterna och spridas sedan till lockar.

Applicera produkten först på rötterna, sprid sedan över hela längden på håret.

Hår Mask Recept

Yoghurt kan tvätta huvudet, använda det som en komponent för masker eller hålla omslag.

 1. Gnid varm surmjölk i rötter, krullar. Värm upp, lämna över natten.
 2. För oljigt hår. Ange salt i yoghurt (per kopp - 2 msk). Lägg till essentiell olja av ceder, tea tree (3 droppar.).
 3. För torrt hår. Kombinera yoghurt med honung (per glas - 3 msk.).

Applicering av yoghurt för ansiktshud

Vem är lämplig för yoghurtmasker

Surmjölk ger också utmärkt omsorg för ansiktet: huden föryngras, den blommar, den stramar. Sur mjölk är lämplig för vilken hud som helst, men den största effekten kommer att märkas när:

 • problem hud som lider av irritation, inflammation;
 • blekande hud, de första tecken på åldrande;
 • närvaro av pigmentering.

För fet hud är det bättre att använda yoghurt med låg fetthalt (upp till 2%) och för torr hud - vice versa. Håll masken i ca 15 minuter.

De bästa recepten för ansiktsmasker

 1. Med kockost. Kombinera yoghurt och kockost (3: 1, mäta matskedar).
 2. För fet hud. Pipa upp proteinet och klabben (ca 2 msk.), Skriv in vetemjölet (till en bekväm konsistens, ca 1 msk.).

Mjuk hud utan rynkor på grund av sur mjölk

Matlagning yoghurt hemma

Alla vet att hemlagade produkter är mycket mer användbara butiker. Det är yoghurt för masker är bättre att använda sin egen matlagning. Hur man gör det?

Du kan laga surmjölk med egna händer

Du behöver helmjölk, jäst, socker till smak. Använd som utgångsmätare jästa mjölkprodukter som innehåller levande bakterier (hållbarhetstid upp till 14 dagar).

Låt mjölk koka (låt inte den krulla), svalna till 40 ° C. Led det. Du kan blanda mjölk med en jäst mjölkprodukt (till exempel tidigare yoghurt, gräddfil): 1 l. - 100 g jäst
Tappa ihop pannan (alltid emaljad), lämna över natten (minst 6 timmar). Produkten kan användas.

Naturliga, ofarliga hårmaskor med yoghurt, samt ansiktsmaskar hjälper dig att alltid se vacker, välskötta, strålande. Mjukt, silkesigt hår och hälsosam hud, mjuk och flätig hud - allt detta kommer att ge en naturlig jäst mjölkprodukt.

Användbar mask från yoghurt till ansikte

De flesta kvinnor vet att självgjorda kosmetika inte bara är tidtestad men också ekonomisk. Mask från yoghurt till ansiktet - en av dessa kosmetika.

Fördelar med traditionella hudvårdsprodukter

Moderna tjejer och kvinnor använder traditionella recept för att göra kosmetika för hud och hårvård.

Fördelarna med sådana kosmetika:

 1. Recepten är tidtestad. Våra förfäder visste om helande egenskaper hos produkter, örter och andra komponenter som användes vid tillverkning av läkningsmaskar, krämer, tinkturer och sköljningar.
 2. Låg kostnad. De flesta ingredienserna för sådana kosmetika finns i vilket kök som helst (mejeriprodukter, ägg, salt, läsk), och i sin effektivitet är det inte sämre än dyra analoga. Till exempel, gelatin hårmask ger dem ett väl preparerat utseende (detta kan observeras efter laminering av hår).
 3. Säkerhet. När hon gör en kosmetisk själv vet kvinnan exakt vad det består av, hur mycket färska ingredienser, hur länge hon kan använda.

Dessa tre faktorer är den främsta anledningen till att många tjejer och kvinnor vägrade att handla kosmetika till förmån för hemmet.

Användningen av sur mjölk för användning inomhus och utomhus

Fördelarna med mejeriprodukter kan prata oändligt. Varje produkt - ett lagerhus av näringsämnen och näringsämnen. Surmjölk (tjock, sur mjölk) är en sådan produkt.

Om yoghurtens helande egenskaper har länge varit känt.

 • snabbt och lätt smältbar produkt;
 • fördelaktig effekt på kroppens mikroflora
 • högt innehåll av fleromättade fettsyror hjälper till att förebygga sjukdomar i hjärt-kärlsystemet;
 • förbättrar ämnesomsättningen (särskilt viktigt för dem som vill gå ner i vikt).

Med regelbunden användning av yoghurt (vilket betyder ansiktsmasker) kan en förbättring av hälsan kännas om några dagar.

De goda egenskaperna hos denna mejeriprodukt är inte begränsade till hushållens konsumtion. Tidigare visste folk om fördelarna med sur mjölk i ansiktet. Hon tvättades, gjord av sina olika krämer och masker som hjälpte till att uppdatera huden, bli av med fräknar, åldersfläckar.

Det är inte alltid möjligt att köpa yoghurt i affären, så utmatningen kommer att laga den hemma. Förresten, genom att göra det själv, kommer du inte att tveka på produktens kvalitet.

Det finns ett enkelt och snabbt recept, vilket innebär att man använder mjölk och bröd (råg eller vete). En bit bröd häller fettmjölk och lägger på en mörk varm plats. Om några timmar blir yoghurt redo. Du kan också använda gräddfil, kefir eller yoghurt för starteren.

Förresten, från vassle, som bildas vid framställning av yoghurt, kan du laga läckra pannkakor.

Whitening masker från yoghurt

Mycket ofta står det rättvisa könet inför problem med pigmentfläckar. Detta kan vara åldersrelaterade förändringar eller en reaktion på solens strålar (fräknar).

Med tanke på detta söker flickor och kvinnor ett verktyg som hjälper till att bleka huden och inte förstöra den med kemiska föreningar. Ett universellt och beprövat sätt att lösa detta problem kommer att vara att använda yoghurtmasker.

Ta tjock yoghurt och gasbindning. Mätta det bra med mjölkprodukt. Applicera komprimera till problemområdena i 20 minuter. Därefter tvätta huden med vatten vid rumstemperatur.

Men om du blandar hackad flingor med yoghurt får du inte bara en vitare, utan också en närande mask. Blandningen kan appliceras på huden på egen hand eller använda gasbindning.

Dessa masker är endast lämpliga för torra hudtyper.

Skivor av yoghurtmasker

Sammansättningen av denna mejeriprodukt har en stor mängd näringskomponenter för epidermis:

 1. Pantotensyra, som hjälper smidiga rynkor med regelbunden användning.
 2. C-vitamin är en välkänd antioxidant. Dessutom, tack vare honom, förbättras produktionen av kollagen.
 3. Folsyra är en mycket användbar ingrediens för kvinnor i alla åldrar. Den har antiinflammatorisk effekt. När det appliceras topiskt hjälper det med akne.
 4. Kalium ger huden extra fuktighet.
 5. Kalcium, som ingår i alla mejeriprodukter, aktiverar metaboliska processer i cellerna i epidermis.

För att de sura mjölkens fördelaktiga egenskaper verkligen ska gynna, behöver du veta några nyanser:

 • Den använda produkten måste vara fräsch;
 • vi håller alla masker på ansiktet i minst 15 minuter;
 • procedur att göra minst en gång i veckan
 • Yoghurt framställd av mjölk med låg fetthalt är lämplig för feta hudtyper.
 • För torr hud, desto högre fettprocent, desto bättre.
 1. Mask för fet hud. Du måste ta och blanda: 1 protein (ägg), 2 msk. sked yoghurt (nonfat), 1 msk. sked mjöl (vete). Med tiden blir huden mindre fet, mer elastisk och behaglig att ta på.
 2. Kaffemask med matt effekt. Sammansättning: 2 msk. skedar av yoghurt och 1 tesked malt kaffe. Efter att ha använt en sådan mask förvärvar ansiktets ansikte en vacker matt nyans, den oljiga glansen försvinner från problemområdena. Denna kosmetiska produkt är lämplig för alla hudtyper, förutsatt att det önskade fettinnehållet i mjölkprodukten observeras.
 3. Mask med frukt. För att förbereda en sådan mask måste du blanda 2 msk. skedar av fet yoghurt och 1 msk. sked av fruktmassa (banan, persimmon, aprikos eller melon). Denna åtgärd rekommenderas för kvinnor med torr hud. Förutom näring kommer epidermis att få ytterligare hydrering, huden blir elastisk, elastisk.
 4. Masker som använder grönsaker. Finhackade grönsaker (courgette, gurka, rädisa, kål) blandad med yoghurt (proportion, som frukt). Sådana kosmetiska procedurer bör göras minst en gång i veckan för ägare av normala eller kombinerade hudtyper. Du kommer att kunna se den lysande tanden, eliminering av små mimiska rynkor efter flera sessioner.
 5. Mask med honung. Denna mask är en riktig laddning av friskhet, skönhet och hälsa för din hud. Den klassiska kompositionen av masken för torr och blekande hud är som följer (mängd i st. Skedar):
 • yoghurt - 2;
 • malet havremjöl - 2;
 • honung - 1;
 • olivolja - 1.

Jäst och surt deg

Dessa två produkter hjälper till i kampen mot akne. Och om du kombinerar dem till ett verktyg, får du en mycket användbar mask för problemskinn. Du måste ta förberedelserna 2 skedar yoghurt med en låg andel fett, jäst (10 g), 1 sked morotsjuice, 2 skedar mjöl, en halv tesked citronsaft. Varje komponent fungerar på egen väg.

Sur mjölk och jäst hjälper till att minska fet hud, smala porer, minska inflammation. Morotjuice kommer att ge ansiktet en hälsosam matt skugga, citronsaft kommer att vitna rodnad från akne. Regelbunden användning av en sådan mask för akne kommer att ha en positiv kosmetisk effekt.

Oavsett hur användbart och effektivt de ovanstående maskerna är, bör de bara användas på ansiktets hud. Du kan inte använda dem som kosmetika för ögonlocket.

Förresten, med hjälp av yoghurt eller serum, kan du rengöra huden varje dag. Tvätta en av produkterna efter att du har tagit bort sminkprodukter. Ytterligare applicering av grädden behövs inte längre.

Som du vet är det vackert, välbekvämd kvinna inte så svårt. Recept för att göra kosmetika hjälper dig att bli ännu vackrare.

Ansiktsmask från rynkor på yoghurt hemma. Effektivt och enkelt recept

Rynkor, det är klart för alla, har inte dekorerat någon än. Det här är inte de ärr som, som du vet, smyckar män (och även det kan detta faktum inte betecknas som omöjligt). Och för kvinnor är rynkor det här bara en tragedi, och det är bra att den här tragedin kan lösas. Vad som är viktigt kan det göras (och utan problem) ens hemma, vilket alltid är mycket mer föredraget än att sitta, till exempel, i en dyr skönhetssalong. Och för att besegra rynkor måste vi förbereda en mask på basis av yoghurt, som vi nu ska göra.

Skivor av yoghurt för ansiktsrynkor

Så, du har en önskan att vara vacker, och det här är praktiskt taget otänkbart med närvaron av ansiktsrynkor, särskilt under ögonen. Du kan visa dem med hjälp av yoghurt. Naturligtvis kan bara Herren Gud ge dig en andra ungdom, och vi, med hjälp av denna mask, kommer bara att försöka ta bort deras närvaro i ditt ansikte i viss utsträckning.

ingredienser

Förutom yoghurt, som vi bara behöver en matsked behöver vi ta mer rismjöl (det är nödvändigt att mala det i en kaffekvarn), en matsked morotsjuice och samma sked citronsaft.

Hur man gör och ansöker?

Efter att ha blandat alla dessa komponenter är vår mask klar. När det gäller tiden för dess tillämpning måste den hållas i 20 minuter. På en vecka ska det tillämpas 2-3 gånger, och kursen ska vara 30 dagar. Under denna tid blir rynkorna på ditt ansikte nästan osynliga.

Naturligtvis kan vi inte göra utan en video, och det kommer att bli nödvändigt. Och här är det, där du kommer att visas en annan version av masken med kefir. Den här gången måste du tillsätta stärkelse till den. Prova det, det visar sig också mycket bra. Lycka till!

Surmjölk, bästa recept

Surmjölk är en otroligt hälsosam mejeriprodukt, som framgångsrikt används inte bara i diet och traditionell medicin, men också i kosmetologi. Det används när du utför wraps och massage, ingår i sammansättningen av olika masker för ansikte, kropp och hår.

Tjock sur mjölk är en riktig mängd näringsämnen som fyller dem med hälsa och vitalitet. Efter procedurerna med användningen av denna produkt får krullarna en hälsosam glans och håret - en extraordinär pomp.

Vad är användbar mask från yoghurt?

 • Yoghurtmaskerna mättar hårbotten och hårsäckarna med vitaminer och mikrodelar, stärker hårrötterna och minskar deras bräcklighet och förlust avsevärt.
 • Serumets sammansättning har en fuktgivande effekt på torrt hår, återställer sin hälsa, glans och lydnad.
 • Yoghurtens fördelaktiga effekt på fettigt hår är dess förmåga att absorbera talg, rengör huden noggrant och förhindra utvecklingen av inflammatoriska processer.
 • Fermenterade mjölkmasker har en skyddande effekt, vilket ger en tunnaste film runt varje hår som skyddar den från de skadliga effekterna av en aggressiv miljö.
 • Med hjälp av fermenterade mjölkprocedurer kan du bli av med mjäll och klåda, vilket förbättrar ansiktet på huvudets hud.
 • Användningen av yoghurt återställer hårstrukturen, återställer sin naturliga glans och skönhet.

effekt

Effektiviteten hos mejerimaskar beror i stor utsträckning på regelbundenheten av deras genomförande.

 • Om förfarandet är profylaktiskt, är det tillräckligt att inte utföra det en gång i veckan.
 • Om yoghurt används för att återställa skadad hårstruktur krävs kursbehandling. Den totala varaktigheten av en sådan kurs bör vara minst två månader med en frekvens på tre till fyra sessioner per vecka.
 • Alla komponenter som ingår i fermenterade mjölkmasker måste nödvändigtvis vara färska. Färskberedda formuleringar kan inte lagras. När de är färdiga, appliceras de omedelbart på strängarna.
 • Under beredningsprocessen bör kompositionen använda glas och en sked av trä.

Hemlagad yoghurtrecept

Du kan göra en hemlagad produkt så här: Koka två liter helmjölk, kyla den och tillsätt 30 gram 20% gräddfil och flera russin (närvaron av russin kommer att påskynda mjölkningsprocessen).

Behållaren med halvfabrikat är inslaget i en kökshandduk och lämnas på en varm plats för hela natten. Vid morgonen är huvudkomponenten i hälsovården redo.
Omslaget täcker inte täcken: det är bättre att täcka det med en ren ren gasbindning.

Håroljor - för tillväxt och densitet, kanske den bästa lösningen som nu är tillgänglig för absolut alla: både kvinnor och män. Vilka oljor är mest effektiva för hårväxt och tjocklek?

Ta masken för hår med linolja i den här artikeln i din spargris.

ansökan

Användningen av yoghurt är fördelaktig för krullar av vilken typ som helst, och både förebyggande och terapeutiska effekter av denna produkt är välkomna.

Resultatet av fermenterade mjölkprocedurer är hälsan hos huvudets hår och hud, den snabba tillväxten av lock och en märkbar ökning av hårets densitet på grund av förstärkning av hårsäckar.

För torrt hår

 • För att återfuka torra krullar behöver 250 ml yoghurt. Hälften av detta belopp gnids i hårets rötter och bära en oljekudde, vänta en halvtimme. Den återstående produkten är impregnerad med lockar och fingrarna med dina händer. Du kan gnugga yoghurt i håret i fem minuter. Efter denna manipulering kan produkten tvättas bort.

För fett

 • Lätt uppvärmt glas yoghurt, noga lös två skedar av salt i den. Efter tillsättning av tre droppar essentiell olja av sediment blandas kompositionen en gång till och appliceras omedelbart på det nyligen tvättade huvudet med orubbliga cirkulära rörelser av palmerna. Gnugga drogen i hårrötterna, fördela sina rester längs strängarna. Rulle upp huvudet i filmen och lindas varmt, vänta tjugo minuter. Tvätta av med varmt vatten och schampo.
 • Denna version av kefir-proceduren utförs på håret, benäget för snabb salinisering. Färsk citronsaft (dessertsked) hälls i varm surmjölk (150 ml). Efter blandning sätter du på lockar och gömmer dem under oljekudden, vikla badhandduk. Efter en halvtimme tvättas huvudet och sköljs med en svag lösning av äppelcidervinäger.

För tillväxt

Den verkliga elixiren som accelererar hårväxten är följande sammansättning. Uppvärmd i ett vattenbad 200 ml hemgoghurt, häll i en efterrättsked av pulverformad senap och sätt i en äggula. Efter att ha värmt huvudet, behåll en halvtimme.

Tvätta av utan att använda schampo.

Mot håravfall

För att mata och stärka hårsäckarna kan du prova vitaminversionen av masken. Alla dess komponenter (200 ml yoghurt, 40 ml olivolja, 25 ml naturlig honung) ska vara varma. Efter blandning av ingredienserna, tillsätt en ampull av något vitamin (A, B1 eller B6).

För att hålla kompositionen på håret i en timme.
Avokadoolja är en effektiv lösning som aktivt används för att återställa krullarna. Läs mer om fördelarna med avokadoolja för hår.

I stället för schampo

Surmjölk är ett bra ersättare för schampo: det kan rengöra och fukta håret. Den här egenskapen har länge haft skönhet i hela världen. Uppvärmd yoghurt, appliceras på håret och omedelbart viks huvudet med plast och en handduk. Efter tjugo minuter tvättas håret med varmt vatten och sköljas med en svag lösning av äppelcidervinäger eller citronsaft.

Så att efter detta förfarande finns det ingen obehaglig lukt, för att tvätta huvudet, använder de yoghurt, halvt utspädd med kamilledekok med tillsats av några droppar ylang-ylang eterisk olja.

Mask recept i hemmet

Att förbättra och stärka krullarna i förhållandena i ditt eget hem är inte svårt för någon, eftersom allt du behöver för en sådan session finns på hyllorna i kylskåpet. Du behöver bara välja den dag då fallen inte kommer att avleda processen, vilket kräver en betydande tid.

Förberedelse av den mest terapeutiska kompositionen tar några minuter, men dess exponering på huvudet och den naturliga torkningen av trådarna kan ta minst två till tre timmar. Låt oss fokusera på torkning av håret: det måste vara naturligt, utan deltagande av en hårtork.

Med ägg

Detta maskalternativ är bra för att stärka mycket fint hår. Häll lite mjöl i en varm yoghurt (100 ml) och kör ett ägg. Efter blandning bör komponenterna inte vara mycket tjock massa.

Bekämpa kompositionen på locken, kamma dem med en sällsynt kam. Huvudet är packat i film och isolerat.

Tjugo minuter senare tvättas det av med schampo.
Antag recept för hemlagade hårmaskar från ägg.

Med senap

Förfarandet med användning av denna komposition aktiverar hårväxt. Blandningen framställd av en äggula, en dessertsked av yoghurt och samma mängd senapspulver appliceras på strängarna (utan att gnugga) och lämnas i en halvtimme.

Den tvättas av på vanligt sätt.

Med kanel

10 g kulinarisk kanelpulver blandas med uppvärmd yoghurt (100 ml) och en dessertsked honung. Stå på huvudet i tjugo minuter. Närvaron av honung ger masken en effektiv lysande effekt.

Med jäst

Denna komposition kan smörjas inte bara med torra krullar utan även skadade, tunna och för tunna trådar. I den uppvärmda yoghurten (150 ml räcker) späds levande jäst (tesked) och lämnas i två timmar.

Den "brygga" som kom upp med massagerörelser gnidas försiktigt in i hårbotten och fördelas sedan över hela längden på krullarna. Uppvärmning av huvudet, kompositionen hålls på den i en timme.

Efter tvätt av masken med mycket varmt vatten, skölj håret med en svag lösning av färskpressad citronsaft.
Vad en jäst för hår är bättre, mer.

Kockolja

Förfarandet med denna komposition stärker väl hårrötterna. 50 ml burkolja, en efterrättsked av flytande honung och en ampull av vitamin B6 hälls i ett glas varm yoghurt.

Kompositionens exponeringstid är trettio minuter.

Med älskling

Droger som innehåller naturlig honung bidrar till förtydligandet av lock, så de är helt enkelt gjorda för blondiner. Fyra dessertskedar av honung blandas i ett glas uppvärmd yoghurt. Produkten gnids i hårbotten och impregneras med trådar.

Lämna på håret i minst en halvtimme.
Lär dig hur honung och brandy fungerar på ditt hår.

Skölj grädde från håret?

Med hjälp av en surmjölksmask kan du påskynda färgningen av färgämnet från strängarna och ersätta de aggressiva kemiska föreningarna som används i professionella frisörsalonger.

 • Åsidosätter yoghurt på hårets rötter och blötlägger den med lockar, de är dolda under ett vattentätt lock och isolerad med en flanellblöja. Efter två timmar tvättas masken av med mycket vätska surgjord med citronsaft. Kompositionen för torrt hår häller efter sked av någon vegetabilisk olja. För bearbetning av feta trådar tillsätt samma sked torr senapspulver.
 • Men receptet är mycket effektivt hemtvätt, vilket kan användas dagligen. För att göra detta, ta 125 ml yoghurt, två råägg, juice av hel citron, 50 ml vodka och två skedar av skedar. För torra strängar ersätts schampo med en efterrättersked med pulverformad senap. Mask flera (från tre till åtta) timmar hålls under en plastlock, och tvättas sedan av med vatten och schampo. På grund av procedurens varaktighet utförs det bäst på natten.

Eftersom fermenterade mjölkmasker har en mild effekt, kan ett tillfredsställande resultat uppnås med hjälp endast till följd av upprepad användning. Under en session kan färgen tvättas av ett par toner.

recensioner

Xenia:

Med torra och illa skadade lockar finns det ingen bättre åtgärd än nattförpackning med yoghurt. Regelbundet applicera det bara en gång i veckan kunde jag helt återställa hårets struktur och glömma problemet med split ends.

Veronica:

Jag vill dela med all min glädje i att använda den vanliga yoghurten. Med hjälp kunde jag återvända den tidigare skönheten till mitt hår, som led av en dåligt gjort perm. Återhämtningsprocessen tog två månader. Surmjölksmasker Jag gjorde två eller tre gånger i veckan. Den färdiga kosmetiken hjälpte mig inte.
Den enda negativa punkten som är förknippad med fermenterade mjölkmasker, är inte för trevlig lukt som härrör från håret.
Det är fortfarande att skölja krullarna så noggrant som möjligt, nödvändigtvis med sköljning försurad med ättika, eller att förena med denna lukt en stund.

I slutändan kan du, för hälsos skull, lida lite hår.

Du kan vara intresserad av att läsa vilka håroljor indiska tjejer använder, svaret i den här artikeln.
De bästa recepten för bananmaskar här.Nästa Artikel
Torka hårbotten och mjäll