Hemmasker för sprött hår - orsaker, schampon och recept


Ultraviolett, hetluft, saltvatten, heta stylingapparater, färg av dålig kvalitet, felaktig vårdkosmetik - allt detta är orsaken till att håret blir skört och mycket torkat. Torrt sprött hår är också resultatet av brist på vitaminer, hårda dieter, stress och dåliga vanor. Om du stöter på detta problem, försök åtminstone en mask för sprött hår. Det hjälper till att återfuka håret, stärka och ge näring med väsentliga hälsosubstanser.

Orsak av hårbrott

Förutom ovanstående är faktiskt skälen till mycket sprött hår bara en hel del. Börjar från vatten av dålig kvalitet och inte ordentligt valt schampo och slutar med problem med matsmältningskanalen.

 1. Strängar kan förlora sina vitala tecken i den heta sommarvärmen, när en kombination av brännande sol och varm vind suger ut dem, på vintern görs detsamma med låga temperaturer. Vid dessa tider av året bör vård av sprött hår åtminstone bestå av att ha huvudbonad, du måste köpa en fuktgivande schampo och balm och dricka mer rent vatten.
 2. Du kan belöna försvagad, tunn och spröd hår natur. Men ofta blir håret sprött på grund av hårtork, strykning, hårkrullare, skum, mousses och hårsprayer. Vägen ut är att stoppa alla dessa missbruk, om möjligt ge upp. Då kommer behandling av spröd hår folkmedicinska läkemedel vara mer effektiva och mer långvariga.
 3. Bristen på vitaminerna B, E och även mineraler: järn, kalcium, zink, kalium, magnesium, fleromättade fetter är en annan anledning till att bräckliga tips och svaga krullor kan uppstå. För att återställa håret, drick vitaminkomplex, ät mer frukt, grönsaker och torkade frukter, inkludera kött och fisk i din kost.
 4. Skador på håret kan vara ett resultat av sjukdom, hormonella misslyckanden eller vissa läkemedel.
 5. Oavsett anledningarna, mot bräcklighet finns det förfaranden och effektiva recept i hemmet som kan tillverkas med egna händer.

Användbar video: Vad ska man göra med sprött hår hemma?

Shampoo för sprött hår

Innan du börjar överväga hemhjälpmedel för skört hår vill jag vara uppmärksam på de inköpta, de är också effektiva och kan vara ett grundläggande eller hjälpmedel i kampen för hårets skönhet.

Viktig redaktionell rådgivning

Om du vill förbättra ditt hårs tillstånd, bör du särskilt sköta skampon som du använder. En skrämmande figur - i 97% av schampon av kända varumärken är ämnen som förgiftar kroppen. Huvudkomponenterna, på grund av vilka alla problem på etiketterna är betecknade som natriumlaurylsulfat, natriumlauretsulfat, kokosulfat. Dessa kemikalier förstör krullarnas struktur, håret blir skört, förlorar sin elasticitet och styrka, färgen bleknar. Men det värsta är att dessa saker kommer in i levern, hjärtat, lungorna, ackumuleras i organen och kan orsaka cancer. Vi rekommenderar dig att överge användningen av medel i vilka dessa ämnen är belägna. Nyligen utförde experter från vår redaktionsteam en analys av sulfatfria schampon, där första plats togs av medel från företaget Mulsan Cosmetic. Den enda tillverkaren av naturliga kosmetika. Alla produkter tillverkas under strikta kvalitetsstyrnings- och certifieringssystem. Vi rekommenderar att du besöker den officiella webbutiken mulsan.ru. Om du tvivlar på din kosmetiks naturlighet, kontrollera utgångsdatumet, det ska inte överstiga ett års lagringsutrymme.

Shampoo från det italienska företaget Brelil - Brelil Numero

Utmärkt linje av schampo, balm och masker med havrextrakt. För att återställa skada på hårsäcken, återfuktar, stärker, bota delade ändar, rekommenderas att använda allt i en hög (schampo, balsam och mask). Denna serie av kosmetika universal, lämplig för blekt, oljig och normal krus. Regelbunden användning ger strängarna elasticitet, elasticitet, glans och mjukhet.

Shampoo Biokon "Hårstyrka" för torrt och sprött hår

Serien är utformad enligt behoven hos skört och torrt hår. Den förbättrade formeln innehåller växtextrakt som förstärker och regenererar hår, vilket ger normal näring till folliklarna. Arganolja tränger djupt in i håraxeln, närar det med vitaminer och mineraler från insidan, fuktar, ger ljus och glans till frisyren, skyddar mot de skadliga effekterna av stylingverktyg.

Regler för beredning och användning av masker mot bräcklighet

 • Vad ska jag göra för att se till att hemmet för att förbättra det svaga bräckliga hårarbetet? Ja, i princip, inget övernaturligt, enkla regler som är viktiga att bara följa, för att inte slösa tid och pengar förgäves.
 • Förbered den första läkemedelsblandningen strikt enligt receptet. Detta kommer att möjliggöra att utvärdera resultaten och, om så önskas, justera doserna av ingredienserna något.
 • Även om de använda produkterna inte är allergiska, utför ett test på handleden, till skillnad från magen, kan huden reagera negativt. Applicera en liten klar massa till den känsliga huden bakom örat eller på handleden och vänta i ungefär en timme. Om det efter tvätt inte finns någon rodnad, klåda och andra obehagliga känslor på den platsen kan den appliceras på huvudet.
 • Blandningen appliceras på hela längden på rena, något fuktiga strängar och på hårbotten. I det här fallet kan du utföra en massage, det kommer att förbättra effekten.
 • Efter applicering samlas strängarna upp på buntens topp, inslagna i film eller på duschdräkt och värms med en scarf eller en handduk.
 • Exponeringstiden i varje mask är olika, men inte mindre än en halvtimme, och ibland lämnas blandningen över natten.

Hemlagad Mask Recept för sprött hår

Den mest effektiva behandlingen för svagt, torrt och sprött hår - den aktiva användningen av hemmet medicinska masker. De är tillverkade med citron, avokado, oljor, ägg, surmjölk, vitamin A och andra kosttillskott.

Mask för torr och spröd med kefir och ägg

Återställer hårets vattenbalans, ger näring till rötterna, förbättrar hårväxten, mättar med glans och volym.

komponenter:

 • 1 ägg;
 • 1 msk. l. ricinolja;
 • 1 msk. l. oliv;
 • 2 msk. l. kefir.
Beredning och applicering:

För att bereda denna blandning måste den fermenterade mjölkprodukten vara fet och ha en rumstemperatur. Slå på ägget, tillsätt kefir och varma vegetabiliska oljor, blanda noggrant. Vi bearbetar varje strand och hud. Vi lägger på ett varmt lock, gå i 60 minuter, tvätta av.

Mask för spröd och tunn med mandelolja

Återställer locket, släpper ut det vilket gör det glänsande och mer lättsamt och ger elasticitet.

komponenter:

 • 2 msk. l. mandelolja;
 • 5-7 droppar palissandereter.
Beredning och applicering:

Basolja upphettas i ett bad, berikat med eter. Först massera huvudet med olja, sprid det över hela längden. Vi bygger ett växthus i 45 minuter. Tvätta av med schampo.

Video recept: Hemmagjord mask för sprött hår med argan och mandeloljor

Mask för spröd och splittrad

Blandningen levererar alla nödvändiga ämnen till folliklarna, minskar intensiteten av utfallet och hjälper till att bota torra avbrottstoppar.

komponenter:

 • 2 ägg;
 • 50 ml oljebacka.
Beredning och applicering:

Slå ägg upp till bildandet av ett litet skum, tillsätt olja vid rumstemperatur, slå igen. Med den beredda lösningen våtade vi hela håret, hällde det i en bulle och lämna det under en varm keps i en timme. Tvätta av med varmt vatten, om vattnet är varmt ska ägget koka och det blir svårt att välja det.

Mask för sprött och skadat hår

Det mjukar ut utskjutande skalor, återställer skadade områden i håraxeln, lägger till sken, mjukhet och elasticitet och fuktar väl.

Alla komponenter av 30 ml.:

 • glycerol;
 • ricinolja;
 • äppelcidervinäger.
Metod för beredning och tillämpning:

Alla vätskor av rumstemperatur blandas i en enda ättiksyra äppel kan ersättas med färsk citronsaft i samma volym. Vätska brunnar vi fuktar hår, vi sätter ihop en film och en handduk. Efter en halvtimma, tvätta av.

Mask för matt och spröd med olivolja

Oliveolja är en utmärkt fuktkräm, dessutom är den rik på vitaminer och spårämnen som är nödvändiga för att förbättra hårbotten. Blandningen returnerar glans hår, fuktar, eliminerar tvärsnittet i ändarna.

ingredienser:

 • 70 gr. olja;
 • 1 citron
Tillverkningsmetod och tillämpningar:

Vi blandar varm olja med citronsaft, bearbetar hud och strängar. Vi lämnar i det konstruerade växthuset i 45 minuter. Tvättade på vanligt sätt.

Mask för förstärkning med honung

En effektiv blandning för att stärka folliklarna, förbättra tillväxten, minska intensiteten av alopeci och återfuktar strängarna.

komponenter:

 • 50 gr. honung;
 • äggula;
 • 50 gr. ljust vin.
Tillverkning och tillämpningsmetod:

Slå äggula med honung, blanda i alkohol, skaka igen. Applicera jämnt på hela hårets hår, bygga ett växthus, lämna i 60 minuter. Tvätta av standarden, för att eliminera lukten av alkohol med surt vatten.

Mask för spröd och faller ut med bördolja

Kockolja är ett universellt medel för att lösa en mängd olika trichologiska problem, inklusive torrhet och brittleness.

komponenter:

 • 20 gr. honung;
 • 50-70 ml burdockolja;
 • 1 msk. l. aloe gel
Förberedelse och användningsmetod:

Vi extraherar gelén från växten eller gör den klar, blanda den med varm honungolja, belägg huden och strängarna. Lämna under locket i 60 minuter, tvätta med schampo.

Kokosåtervinningsmask

Det enklaste och snabbaste sättet att helt återställa håret är att använda kokosolja. Denna feta olja eliminerar mjäll, torrhet, snitt, förlust och andra hårproblem. Enkomponentmaskan är lätt att använda, smälta och applicera värme på hela ytan av håret, massera huvudet. Vi värmer i 90 minuter. Tvätta av med schampo, du kan behöva applicera det två gånger för att tvätta blandningen väl.

Mask för fet och spröd med brandy

Massmättnader stränger med glans, vitaliserar, närmar sig, gör en attraktiv frisyr och läker huden.

komponenter:

 • 1 msk. l. konjak;
 • 1 msk. l. honung;
 • 1 äggula;
 • 2 msk. l. burdock olja.
Beredning och appliceringsmetod:

Slå alla ingredienser i en enda blandning, bearbeta lock och hud. Vi sätter på en duschlock, en handduk. Efter 2 timmar, tvätta av.

Vitaminmask

Nyckeln till en hälsosam frisyr är vitamins välbefinnande, om det finns lite av dem med mat, kan du komplettera ditt hår med en vitamincocktail utanför med hjälp av följande blandning.

ingredienser:

 • 1 ampull vitaminer: A, B1, B12, E;
 • 1 msk. l.: lime blomma, kamomillblommor och näsblad
 • 250 ml kokande vatten;
 • 1 skiva rågbrödsmjöl.
Metod för tillverkning och användning:

Blanda örter och ånga dem med kokande vatten, insistera i en halvtimme, filtrera. Blöt bröd med buljong, knä, när det sväller, tillsätt vitaminer. Knead, sätt gröt på toppen, fördela resten längs längden. När en timme har passerat skölj med varmt vatten.

Användbar video: Hur återställer du skört, skadat hår efter graviditet?

Recensioner om användningen av populära recept

För ungefär ett år sedan var håret hemskt, bränt med ljussfärg. De bröt ständigt, flogade, föll ut och kände sig som torr halm vid beröringen, i det hela matchade färgen. Jag försökte mycket schampo, men jag kom fram till att problemet inte kunde lösas utan hjälp av hemma masker. Jag gillade verkligen maskerna med vegetabiliska oljor, de fuktar verkligen håren, gör dem mjuka och glänsande.

Jag är en stor fan av älskling, jag lägger den överallt, bland annat i hårmaskor. Otroligt nog, men denna produkt är väldigt fet och perfekt närmar och fuktar tunt och torrt hår. Dessutom förvärvar de sken, mjukhet och som om de blir tjockare. Vanligtvis blandar jag honung, ägg och lite vegetabilisk olja, det är tillräckligt för att återuppliva strängar av torra och svaga strängar.

Slutligen lyckades jag med mina hårproblem! Fanns ett sätt att återställa, stärka och växa hår. Jag har använt det redan i 3 veckor, resultatet är där, och det är fantastiskt. Läs mer >>>

Hårvård hemma (masker, skal, etc.) - granskning

Torterad oändlig spröd hår? Dela tips, recept, masker, etc.

 • från naturliga råvaror
 • bra för hår
 • återställer hårbrunnen
 • måste övervinna latighet och göra samma mask!

Jag kom fram till att frekvent tvättning verkligen torkar hår och det gör det ännu mer sprött och torrt.. (oavsett schampo det är). Jag vill lära mig att mitt hår ska tvättas en gång i veckan (jag har fått nog av det innan) tills min dag är redan sjätte dagen, imorgon tvättar den. Jag köpte en träkam och ylang-ylang eterisk olja två gånger om dagen. Jag kamar den.. När jag tvättar mitt hår planerar jag att göra följande mask med varje tvätt:
1) 1/2 tsk glycerin.

EGENSKAPER FÖR GLYCEROL

I kosmetologipraxis är glycerin värdefull eftersom det kan bibehålla fukt.

Som en fuktskyddsbeständig komponent tillsätts den till olika krämer och masker.

Glycerin verkar "dra" fukt från miljön och fyller den med hudceller. Detta gäller också huvudets hudceller.

Det är därför hårmaskor med glycerin är vanliga i hemmet hårvård.

Fördelarna med glycerin för hår

Glycerin masker rekommenderas för splittrat, skört, torrt hår.

Det blir inte överflödigt att skämma bort färgat och lockigt hår med glycerinmasker.

Men dessutom har glycerin för hår en positiv effekt på hårbotten med klåda i huden eller mjäll. Masker med glycerol är således inte bara en nödvändighet (i specifika fall) utan också en utmärkt profylax för friskt hår med sin torra typ och / eller tendens till mjäll.

Det bör noteras att användningen av glycerol i sin rena form är mycket oönskad. För det första kan det bara torka håret, och för det andra leder det till en liten lättnad av håret.
2) Tocopherolacetat (vitamin E) matsked

EGENSKAPER FÖR TOKOPEROL ACETAT

Vitamin hårsmaskar med tillsats av E-vitamin hjälper till att bota skadat, sprött, övertorkat hår, för att stimulera deras tillväxt. De behandlar hårbotten och förhindrar håravfall.
3) Retinolacetat (vitamin A) 10 droppar

EGENSKAPER FÖR RETINOL ACETAT

Retinolacetat-vitamin "A" är ansvarigt för att återställa hårets struktur, ger dem elasticitet.

Detta vitamin behövs skört, livlöst hår.
Vems hårda hårbottenmask görs bäst från mitten av håret till spetsarna i 1-2 timmar.

Hårvård hemma (masker, skal, etc.) - granskning

Bär inte uppvärmningsmaskar? Kan inte få bollen att rulla? Håret kommer att växa, snälla, kommer att gå brittleness! Alla knep och fingerfärdighet.

Hej, kära läsare! Jag skulle vilja dela med dig några "glada recept på håret". Jag läste mycket, upplevt mycket på mig själv, och om du hittar en del av dig själv i min berättelse - då kommer vi att förstå varandra =)

Först ska jag prata om mitt hår:

♥ tunn, mjuk, tjock; fett vid rötterna, torka i ändarna

♥ naturlig färg - brun / kastanj (som någon som, någon kommer att säga mörkblondin)

♥ huden är känslig (jag talar om vad som påverkas här).

♥ Jag målar med henna i ca 4 år

♥ längd på detta stadium 58 cm.

Problem som har lösts: Bräcklighet, förlust, brist på tillväxt.

Hur var det Hur kommer det? vad hände inte? History.

Upp till 10 år hade jag utmärkt långt hår, alltid flätat i flätor, eller 2 flätor, för helgdagar - lockar, krullar. Jag, då fortfarande ett litet barn, kämpade hysteriskt - jag vill ha en torg! Jag vill ha kort hår, för att inte fläta, kamma inte, var VACKER (åh, hur fel jag var).

Jag var avskuren. Det var sorg, för att ingen tyckte om det, även jag. Men håret är inte öron, industrin är en bra längd till 15 år. Och då, som om det var i en dimma, var lusten att stå ut över strävan att ha ett friskt, vackert hår.

Off we go:

2009 (slutet) - Bangs till läpparna !! Rett. stege (dumt, löjligt, hemskt).

2010 - Blå trådar, snedställda knoppar (Mamma fick inte måla hela huvudet, men jag ljusnade tre strängar och klädd i azurblå färg).

2011 - trendig, vid den tiden, haircut - en kaskad! Jag gillade verkligen, jag var söt. Ytterligare ett slag för finalen.

2011 - 2012 - Rakad whisky, ja, en hyllning till mode, men jag tyckte också om det, det såg bra ut, förutom stunderna när det växte.

2013 - släpp bara håret utan att påverka dem.

2014 - en vändpunkt med "titta på håret" till "Jag gör allt så att mitt hår blir frisk och vacker".

"Jag älskar hår, jag ska köpa hår." Så du kan markera mina första försök att göra något.

 1. Jag köpte flytande glans från Estel, det här verktyget hjälpte mig att kämpa med splittrade ändar, och det var väldigt bra.
 2. I många år har jag använt Gliss Kur Express luftkonditioneringsapparat (spray). Han är bra på jobbet: unravels hår, ger en trevlig arom och mjukhet.
 3. Byt schampo. Ständigt och tänkande att han är magisk.
 4. Numero hårmask med sheasmör och avokado, även med havre, men den första är mer som den. Dessa masker - spara! De väter mycket, fuktar, gör tyngre, jämnare. Jag kan prata och prata, men de gör det. Nu skulle jag inte handla för någonting! (det fanns stunder att leta efter en annan, men det var inte värt det).

Det fanns stunder när ödet förde mig idéer om vad man skulle göra med hår. Jag började läsa om masker, oljor, scrubs; titta på alla sorters videor, men bara har försökt allt på mig själv - jag har funnit lugn och sundhet i tankar!

Vad jag försökte, och jag tyckte inte om:

 • Mask "Cognac". 1 msk. cognac +1 st.l. honung + äggula + ampull av vitamin B-grupp. Applicera på rötterna och basaldelen, lämna i 1 timme under locket och handduken. Förväntad effekt: Håret växer snabbare, fuktgivande, näring. Resultat: Hårnäring, som jag redan har tillräckligt med.
 • Mask "Senap". 1 msk. l. senapspulver + 1 msk. socker + äggula + varmt vatten. Rör sur grädde till konsistensen, applicera på rötterna, varma under en hatt och en handduk. Det är tillrådligt att applicera närande olja på ändarna så att de inte torkar. Förväntad effekt: Håret växer snabbare. Resultat: håret faller ut, huvudet kliar, tillväxten är inte märkbar.
 • Mask "Burdock". Kockolja - 1 msk. ricinolja - 1 msk. Blanda, applicera på rötterna i en timme. Förväntad effekt: Hårväxt och näring. Resultat: håravfall.
 • Mask "ryska fältet (med peppar)". Det är en balm, men används ofta som en mask på grund av uppvärmningseffekten. Jag ansökte om 5-10 minuter efter att ha tvättat huvudet mitt under locket. Förväntad effekt: Håret växer med jäst. Resultat: klåda, huvudvärk. Hår växer som vanligt.

Jag hade absolut inte de medel som skulle appliceras på rötterna. Mitt hår började smula, det tog ett smärtsamt utseende. Många av fördelarna med dessa masker kände jag inte på grund av banalt klåda. Ingen lägger denna diagnos för mig, men uppenbarligen är min hårbotten känslig och sådana medel passar inte henne. Var uppmärksam på detta och sluta i tid.

 1. Propyl vitaminer för hår, hud och naglar Vitrum. Endast negativa intryck av detta varumärke var kvar. De hjälpte inte, förvärrade situationen.
 2. Månad för "näring för hår". Jag gjorde en lista över produkter som är nödvändiga för hårets vitala funktioner, deras skönhet och hälsa, och försökte konsumera dem skriftligen. Jag gör en bokning att det inte var möjligt att observera allt, men jag gillade det. På håret såg inte reflektionen.
 • Massage. Jag försökte massera hårbotten, men tjejer, om du inte är redo att tvätta håret efter varje sådan massage, och hårbotten blir smutsig snabbt - det här är inte för dig! Det här är trevligt, användbart. För mig är den bästa massagen före tvätt, det vill säga 2 gånger i veckan. Om du tvättar oftare - justera din ruchenki och gå till den. Idealt sett, köp en träkam med runda, tjocka tänder och dryck den essentiella oljan av lavendel, ylang-ylang eller vad ditt hjärta önskar. Jag gör fingrar, jag älskar att känna vad och hur jag gör det, men troligtvis kommer jag att byta till en kam.
 • Skrubbning. Detta är ett bra sätt att rengöra hårbotten, billig och arg! Jag tar en sked salt salt / jodiserad / mat finmalt, plocka upp mängden av sig själv, tillsätt vatten för att få en mush. Applicera på avdelningarna på huden, massage, lämna i 10 minuter. Effekt: Tydlig hud, längre rent hår. Nuancer: Salt häller mycket, du måste göra noggrant och helst under locket; Skölj håret ordentligt, jag har på något sätt all den dammiga mjällens mjäll i håret på strängarna (ja det var hemskt).
 • Det var en tid, mitt hår började falla. Jag bröt i tårar, men började resolut att agera. Den första och mest effektiva av alla slags medel var nässeln. Vanligt avkok, vanlig sköljning. Jag slutade helt och hållet att falla ut och mitt hår blev behagligt, mjukt. Gå till näslistan går: kalamus, mint, kamille.
 • Håroljor är som en diamant för guld. Oljor, 100 gånger olja, jag kommer att upprepa det om och om igen! Favorit: oliv, kakao, kokosnöt, shi, vetex, mandel, druvfrö. Outsiders: burdock och castor.

Ofta, istället för att ge ditt hår något, behöver du motsatsen - att ta bort något.

Jag tog bort mitt hår:

 1. Strykjärn, krusjärn, hårtork. Alla mina frisyrer har krympt till "lossa / spotta / svans / ghoul." Som jag inte försökte, men de bortskämda håret. Utan dem brukade jag.
 2. Hårnålar, tyggummi. Hårnålar - rast, tuggummi - böja, vilket leder till brott. Jag använder ett elastiskt band - sladd från invisibobble och litet gummi, för små flätor.
 3. Kamma, din gamla. Hon var allt repad, + billig plast. Byt ut med Tangle Teeezer - 100% nöjd, om jag köper en annan - även en teaser, eller med naturliga borst.
 4. Lucky, skumlikt, mousses. Allt som väger, fläckar håret, men hjälper dem inte med några egenskaper. Det skämmer bort, torkar håret, men vi behöver inte det!

Vad och hur man gör för att spara hår? Jag minskade hela förfarandet till ett minimum av tid och pengar:

1. Kamma håret torrt eller med en antydan av fukt.

2. Vi hjälper hårspray, om det behövs.

3. Gör den minst traumatiska frisyren. För mig är det här dagen - uncool;

4. Applicera alltid olja på ändarna av håret till mitten av längden före varje tvätt.

5. Min lämpliga schampo! För mig är detta Planet Organic - Aleppsky. Vattnet ska vara varmt och det sista sköljet - kallt.

6. Applicera alltid mask / balsam. I mitt fall fungerar det, utan håret är torrt och mattat.

7. På de våta ändarna - outplånlig. Jag tar raster, men det här är sällsynt.

8. Torka naturligt!

9. Skydda mot vind, sol och frost.

10. Klipp vid behov (torra ändar, sköra, skära).

Mitt hår är inte perfekt, men jag älskar dem! I detta skede är huvudmålet att växa till svansbenet, samtidigt som hårets kvalitet upprätthålls. Resultatet är inte långt borta! =)

PS: Jag glömde något ändå, så fråga, tveka inte!

Tack för din uppmärksamhet, till allt vackert hår, mjukt som siden!

Hårvård hemma (masker, skal, etc.) - granskning

Min avvikelse från A till Ö för långt hår och du glömmer brittleness, torrhet och splittrade ändar. Enkla regler och små tricks hjälper dig. UPPDATERING: 2 effektiva lösningar som hjälpte till att stoppa det starkaste hårfallet efter födseln och återställa tjockleken

Jag började hårnare för länge sedan, när jag började växa mitt hår och min färg. Det här är ungefär 3 år sedan.

Mitt hår sa inte tack vare mig, de var fruktansvärt spröda och det fanns många kotletter och såg jag ut som en maskros.

Den typ av mitt hår som är fet på rötterna, torkar på spetsarna.

På detta stadium ser mitt hår ut så här:

Och jag vill dela med mig av mina grundläggande principer om vård.

För att inte säga att de är enkla metoder, men resultatet är utmärkt. Hacket var borta och skört, håret blev slät, glänsande.

 • Under inga omständigheter, efter att ha tvättat huvudet, är det inte nödvändigt att gnugga håret med en handduk eller linda den i en handduk och gå så länge. Det är bättre att bara blotta ett par gånger utan mycket gnugga och gnugga, eller zamatat i en handduk, men i 2-5 minuter och inte mer.
 • Vidare, efter att ha torkat håret, är det nödvändigt att applicera en fuktgivande eller närande spray och först efter att ha börjat kamma vått hår. Jag har använt detta fuktgivande serum under lång tid.

Vad ger detta?

För det första gör det kammar lättare och håret kommer inte att riva, och för det andra kommer det inte att tillåta hår att förlora fukt och elasticitet under styling och skyddar därför mot brott.

 • Kombinera vått hår:

Våt hår bör helst kamma med en kam med mycket sällsynta och stora tänder, så att håret kommer att dra mindre, det kommer att minska och det kommer inte att riva. Du måste börja från ändarna och flytta uppåt gång på gång. Denna metod kommer att göra kammar hår mindre traumatisk för dem.

Innan du torkar håret, applicerar jag en näringsrik hårkräm med värmebeskyddande effekt, det återställer håret vid höga temperaturer, samtidigt som du skyddar håret från att torka ut. En intressant effekt, eller hur? Dessa funktioner utförs av min favoritkräm, mer här. Tack vare honom försvann skört hår nästan helt.

När du använder hårtorken varannan dag redan 10 år gammal minskade inte håret alls, så jag kommer inte att ge upp hårtorken, och jag ska berätta vad du ska leta efter när du väljer en hårtork.

✿◕‿◕✿ ❀◕‿◕✿◕‿◕✿ ❀◕‿◕❀ Välja en hårtork ✿◕‿◕✿ ❀◕‿◕❀ ❁◕‿◕❁ ✾◕‿◕✾

Jag torkar ofta mitt hår för att håret är fet, du måste tvätta på morgonen, trots allt. efter natten finns det ingen utsikt. Därför behöver jag snabbt och ordentligt torka mitt hår.

När du väljer en hårtork, måste du vara uppmärksam på kraften, helst bör den vara 2000 W eller mer. Min hårtork hade också en joniseringsfunktion, men det var tillräckligt i sex månader. Det gav galen mjukhet och jämnhet.

Varför välja en kraftfull hårtork?

Faktum är att en kraftig ström av luft under torkning smälter hårets "skalor", vilket gör dem smidiga och glänsande. När du köper en hårtork förstår du skillnaden, och du vill inte röra din gamla.

Efter att ha torkat hårtorket, applicerar jag alltid non-tints, silikoner, jag är inte rädd, och mina många års erfarenhet har visat att allt är möjligt, om det är i mått och med sinnet.

 • Weekend masker

Varför så kallad?

Ja, för att jag gör dem när du inte behöver gå någonstans eller för natten.

✓ Den första masken jag älskar är proteinhaltig.

 • matsked av varm honung
 • 2 matskedar olivolja
 • singel äggvita

Allt måste blandas noggrant, appliceras sedan på håret och vikas med plastfolie och i en handduk. Det är bättre att värma handduken genom att sätta den på batteriet eller med en hårtork.

Och så tar det 1-2 timmar, helst från tid till annan en liten hårtork, som inte tar bort från håret.

✓ Andra mask, kokosnöt:

Det görs ännu enklare. Du behöver bara smälta kokosnötoljan till ett flytande tillstånd, du kan lägga 2-3 droppar citroneter för glans. Jag knyter mitt hår i en hög svans och lägger bara på svansen och undviker rötterna. Och så går jag antingen hela dagen och natten, eller bara natt. Faktum är att för att se effekten är det nödvändigt att behålla denna lilla mask på håret i 4 timmar. Jag gillar resultatet när jag håller hela natten.

. + ゚ ☆ ゚ +. Om du inte tvättar huvudet varje dag, glöm inte att applicera en fuktgivande eller närande spray varje morgon, vilket ger håret extra hydrering och näring och skyddar den mot torrhet. För mig personligen, på andra dagen, är tipsen väldigt torra, efter natten vattnade jag mitt hår med vatten och sprutade sedan med fuktgivande serum.

. + ゚ ☆ ゚ +. Express metod för näring och jämnhet:

Om du behöver snabb smidighet och näring, och det finns inget till hands förutom schampo med balsam, då kan du använda balsam som tvätt.

Efter att ha torkat håret, ta en liten ärt av balm och gnugga den längs dina palmer och kläm sedan håret mellan dina handflator och styra händerna från botten till toppen som ett platt järn. Så gå igenom hela håret, tillbaka från rötterna 10-15 cm.

Blås torrt hår.

Därefter är plåten strykpapperspapperspappret eller spårpapper, för att inte fläcka järnet och skydda ditt hår. Och gå långsamt genom håret. Och du själv undrar vilken sorts mjuk och slät hår som ska erhållas. Detta recept föreslogs av en frisör.

. + ゚ ☆ ゚ +. Fortfarande är det snabbt och enkelt att återuppliva torra ändar: aloe vera gel hjälper, det är tillräckligt att applicera en liten mängd tidigare, håret är lätt fuktat med vatten och det är allt

Denna behandling hjälper mitt hår att se bra ut, och vad du vill ha

###### UPDATE: February 2017 ##########

Efter ungefär 3 månader började mitt hår falla vildt, föll ut rakt i hela strängarna. Jag kunde inte ta vitaminer av medicinska skäl. Jag lida länge och köpte olika produkter som inte alls hjälpte tills jag gick till min frisör och hon rådde mig att enkelt 2 produkter: schampo och lotion.

Shampoo är förmodligen känt för många, jag kommer inte prata mycket om det, jag lägger bara till information från paketet.

Lotion av det italienska företaget Constant Delight, Organic Series.

Köpt i prof. shoppa på en rabatt frisör till ett pris av 430 rubel.

ingredienser:

Lotion med pipett som gör att du enkelt kan applicera verktyget mot hårrötterna. Det är en klar vätska.

ANSÖKAN:

För att tvätta huvudet visade det sig 3 gånger i veckan. Jag brukade schampo som vanligt, bara vid den sista ansökan (jag använde min schampo 2 gånger varje gång), skummet vänster schampo på mitt hår i 1 minut, sedan brukade jag som vanligt balsam efter att ha tvättat shampoo.

Efter tvättning applicerades lotion på något handdukstorkat hår. Lite lutade huvudet tillbaka så att lotionen inte spillde på ansiktet, det är mycket termonukleärt kyla på ansiktet. Sedan droppade i parietalregionen, på kronan och på baksidan av huvudet. Sedan, med fingertopparna, lätt gnidade lotion i hårbotten tills en liten känsla av chill. Det tog inte mer än ett par minuter.

RESULTAT: Redan efter den första veckan började håret falla märkbart mindre, och en månad senare föll det vanliga håret efter 3 månader, ett par hår kunde falla ut ur huvudet under tvättning och ett par hår kvarstod på kammen. När man tog bort gummit från håret så småningom observerades inte dess hårdhet.

Efter 4-5 månader såg jag nytt hår omkastat: hårsträngarna började växa under knäbanden och antenner fyllde på huvudet. Bakom det såg många nya regrowna hår ut, och av någon anledning mer märkbar längre, som inte kan avlägsnas som en svans, bara om du gör det lågt, men jag gillar det inte så mycket och medan det blir mammaledig).

Hur man behandlar hår för nedskärningar och brott

Tyvärr kan inte alla charmiga kvinnor skryta av friskt och starkt hår. Den moderna kvinnans livliga rytm, liksom den katastrofala tidsbristen, påverkar främst de yttre tecknen på hälsa. Ett av de vanligaste problemen är skört hår, vad man ska göra och vilka återställningsmetoder som ska användas om detta, och vi pratar.

Hur man behandlar hår för tvärsnitt och bräcklighet?

Innan du löser ett problem måste du fastställa dess källa. Denna regel gäller för varje situation. För att förstå exakt hur man behandlar hår för tvärsnitt och bräcklighet, låt oss klassificera möjliga förutsättningar för att störa hårstrukturen:

 • irrationell användning av olika värmeanordningar (torkning, krökning, rätning);
 • perm proceduren;
 • hänsynslös användning av olämpliga vårdartiklar (skarpa kammar, kosmetika);
 • överdriven exponering för solljus;
 • motvilja mot att ändra frisyrer;
 • obalanserad kost och diet.

Banala skäl, underlåtenhet att följa som kan leda till en lång process av återhämtning.

Modern kosmetologi erbjuder hundratals sätt att behandla skört hår, men effektiviteten i alla befintliga metoder är väldigt individuell. Så bland de mest rekommenderade åtgärderna för att återställa skört hår kan följande framhävas:

 • i varje kvinnas arsenal måste vara kam, med stora och sällsynta tänder;
 • köp shampoo, se till att närvaron av vitamin B5 i dess sammansättning, liksom sådana näringsämnen som lecitin, extrakt av mynta, vete, lime och kamille;
 • försumma inte användningen av speciella balms, vars räckvidd är mer än brett;
 • medicinska masker ska göras minst 1 gång per vecka på grund av den speciella effektiviteten av detta förfarande vid behandling av skört och torrt hår;
 • För att bli av med splittrade ändar bör vara efter 1,5-2 månader är det oerhört viktigt att tillgripa tjänsterna av utrustade salonger eller frisörsalonger där den här tjänsten är tillgänglig med speciell het sax.

Mask för spröda och splittrade ändar hemma

Som redan noterat är ett av de mest effektiva sätten i kampen för förbättring av delat hår den aktiva användningen av medicinska masker. En av fördelarna med masker för skört och torrt hår är deras tillgänglighet hemma. Så, låt oss flytta från ord till gärningar.

Oljor för hår restaurering

Det största antalet positiva recensioner hittills har tjänat en mask med olika oljor. Basoljan av olivolja, mandel, burdock eller jojoba, jämn ricinolja, måste värmas upp med vattenbad före användning, varefter du kan lägga till några droppar ylang-ylangolja eller tarmarin. Därefter skall oljan försiktigt gnidas i hårbotten och appliceras på spetsarna. För att öka effekten är det nödvändigt att täcka huvudet med en plastpåse och linda den i en het handduk. Den rekommenderade tiden att spola är minst 40 minuter.

På grund av svårigheten att spola oljan är det bäst att använda vatten med citronsaft vid sköljning. Olika infusioner är också lämpliga (kamomill, nässla, mint, björksoppa etc.). En liknande procedur för profylaktiska ändamål bör utföras minst 2 gånger i månaden. Under behandlingen ska masken göras dagligen. Detta, som för de enklaste recepten.

Äggsmask för bräcklighet

För att förbereda följande mask behöver du följande ingredienser:

Alla komponenter i masken måste piskas och appliceras på håret. Ytterligare värme behövs också, d.v.s. polyeten och handduk. Liknande oljemaskor är den rekommenderade tiden 40 minuter.

Kefir mask recept

Ett mycket enkelt och effektivt maskrecept på kefir kräver bara tillsättning av en liten mängd jäst. Vid 50 gram mjölkdryck behöver du en liten bit. För behandling av torrt hår är det viktigt att använda kefir med hög fetthalt.

Den resulterande blandningen måste blandas väl och bryggas på en varm plats för att erhålla det initiala fermenteringssteget. Ta en mask i en halvtimme före badprocedurer och tvätta den sedan med schampo.

Alla vet fördelarna med grönsaker, men få vet om effektiviteten hos konventionell vitkåljuice för behandling av hår. Det räcker att ta tre juice i lika stora proportioner: spenat, kål och citron. Den resulterande vätskan bidrar till att stärka strukturen, och som ett resultat av frånvaron av bräcklighet.

Några användbara tips om vård för skört hår

Problemet med skört hår, även om det är en av de vanligaste inom skönhetsindustrin, lyckades lyckligtvis när man frågade vad man ska göra med brittleness och tvärsnitt, det finns ett svar i form av en mängd olika lamineringsverktyg och procedurer. Men ofta kan du undvika hårsektionen med hjälp av enkel anslutning till ett antal bra vanor. Det är till exempel ofta omöjligt att helt vägra en hårtork, men det är ganska realistiskt att använda ett mindre hett läge.

Bland de olika smyckesortimenten är det lätt att undvika användning av hårnålar som har hårskador. Välj en mild färg utan ammoniak, försök att bo på alternativ med hydrering och näring. Det är bäst att minska användningen av kosmetiska förankringsmaterial som lack eller mousse till ett minimum.

Och viktigast av allt, alla kvinnor, utan undantag, oavsett brist på tid, rekommenderas inte att försumma självomsorg, för att ta hand om sin hälsa är den bästa investeringen!

Hur man behandlar hår för nedskärningar och brott: 5 kommentarer

För ett år sedan var mitt hår läskigt att titta på. De sträckte sig ständigt, men inte, systematiskt och föll ut. Jag försökte mycket schampo inifrån och ut. Men jag kom till den enda som hjälpte mig att återvända mitt tidigare vackra hår till mig. Det här är Rinfoltil Sileks. Dess komponenter och egenskaper bidrog till att återställa hårstyrkan och volymen.

Mycket bra artikel. Jag brukade behandla mitt hår med olika masker, inklusive kefir. Men då var det dags och önskan. Nu är det inte tillräckligt med tid för sådana förfaranden, huvudet skulle bli snabbare att tvätta. Men håret behöver fortfarande vård, behandling. Därför köpte jag schampo och rinfoltil silex lotion. Komplexet är riktigt bra, håret faller inte ut, starkt och glänsande. Bra ersättning för hårmaskor

Och jag behandlar mitt hår med hjälp av ett komplex av rinfoltil expresso (tabletter, ampuller och schampo). Jag behandlar med piller från insidan, eftersom jag hade någon form av hormonellt misslyckande, varefter mitt hår började bryta ner, falla ut. Jag har varit under behandling i 3 månader, mitt hår är märkbart mindre trasigt och faller ut. Enligt anvisningarna finns det fortfarande en månad av behandling. Jag tänker då att använda shampoo och lotion i denna serie för förebyggande

Wow! Det finns en verklig kampanj eller vad det än är... det driver

Men seriöst, ta hand om solen och skära av tipsen en gång i månaden

5 bästa anti-sköra hårprodukter

Dela hårets slut, kanske den allvarligaste attacken för en dam. Varken växa hår, inte heller kvalitetsstyling - det finns ingen flykt från brutna tips. Split hår är så kallade eftersom deras tips är delade. De bryter lätt, blir förvirrade och ser tråkiga ut. Långt hår påverkas särskilt av detta: Hår som är längre än 30 cm börjar oundvikligt att exfoliera i ändarna, utan att klara av effekterna av många yttre faktorer. Med en sådan längd förstörs det skyddande skiktet av det snygga håret - nagelbandet, vilket leder till att strukturerna i hårets inre lager - kortikala skiktet och medulla - exfolierar, de horniga skalorna "deativerar" och inte trycker mot håraxeln, eftersom den ska lysa. Ofta påverkar detta hårets tips, men håret kan skäras längs hela längden. Som regel når de skadade ändarna av splittrade ändar 2-3 cm, dessutom är de lättare än andra hår.

Varför är håret splittrat

Splitt hår uppträder efter frekvent perm och färgning med alkalisk tvål och en varm hårtork, ständig kontakt med en skarp kam och kraftig utbrändhet i solen och havsvinden. Alla dessa faktorer leder till överdriven hår, förlust av naturligt smörjmedel och fukt. Lång klädsel av en typ av frisyr, häststång eller fleece, avskjutning provocerar också sprött hår och bidrar till bildandet av splittrade ändar.

Split Hair Treatment

Split hår kan hjälpas, det skulle vara en önskan. För att börja, istället för det vanliga, använd läkande regenererande schampon med lecitin, vitamin B5, kamillextrakt, limefrukt, pepparmynta, vetegroddar och köp trä eller plastborstar med stora glesa tänder. Och hårets spetsar skyddar en speciell kräm eller balsam för splittrade ändar, som gnids i ändarna efter att ha tvättat håret och inte tvättas. Krämen eller vätskan täcker håren som med en skyddande film och samtidigt återställer dem från insidan. Mjuka vegetabiliska proteiner som finns i sådana produkter fyller luckorna i ändarna av splittrade ändar, och öl, keratiner och henna förstärker håret utan att göra det tungt. Weekly hårmaskor gjorda av mandel eller olivolja, applicerad 30 minuter före tvätt, med vilken du kan hålla en ljus massage i hårbotten, kommer också att skapa en skyddande hårklippning. Men delade ändar behöver ibland klippas (ungefär var 6-8 veckor, och om håret är långt - minst en gång i månaden), och det är bäst att göra det i en frisör med varma sax som "tätar" ändarna av delade ändar.

Delade hårmaskor

Traditionell medicin rekommenderar att behandla klyvande hår med varma kompressor, utförs 2 gånger i månaden innan du tvättar håret.

Kock eller någon vegetabilisk olja, något uppvärmd, gnids i hårbotten. Wrap huvudet med cellofan, och sedan med en varm handduk. En timme senare tvättas håret med schampo och sköljdes med vatten försurligt med citronsaft.

För sköljning av splittrade ändar kan du också använda lindekstrakter, pepparmynt, kamille och björkblad.

Följande recept är också lämpligt som en mask för delade ändar: Blanda noga 1 äggula med solrosolja, olivolja, honung, hennapulver, brandy - alla komponenter tas i 1 tesked.

Du kan gnugga varm surmjölk i hårbotten och sedan sätta på ett lock. Efter en halvtimme, gnugga igen klabben och tvätta håret med ett mildt schampo.

Split Hårvård

När du bryr dig om splittrade ändar behöver du bara använda en hårtork med en cool åtgärd och glömma olika curling hår och termiska rullar. Kamma inte vått eller vått hår, för att inte sträcka dem. Kammen ska vara trä, med sällsynta tänder. Inskurna hårnålar kan också skada håret.

Split hår behöver ökat skydd mot solen och vind, kyla och regn. Fixering av lacker och mousser hjälper inte heller till att regenerera delat hår, eftersom de innehåller torkalkohol. Om du inte kan vägra hårfärgning, välj färgämnen med en helande effekt som fuktar och närnar håret väl, vilket gör det vackert och glänsande. Men från perm bör splittrade ändar uppenbarligen ta lite tid att vila. Eftersom torrt hår kan göra och bristen på riktig näring och en hälsosam livsstil, bör du vara uppmärksam på den. Split hår hjälper till: aktiv rörelse, ljud och långvarig sömn, frånvaro av söt och fet i kosten och närvaron i samma grönsaker och frukter, nötter och örter. Rent vatten i tillräckliga kvantiteter är helt enkelt nödvändigt för att bibehålla kroppens vattenbalans som helhet och håret i synnerhet. Belöningen för allt arbete och begränsningar kommer att vara en chock av mjukt och glänsande hår året runt.

Bräcklighet och tvärsnitt av hår

13 december 2012

Varje tjej vet om de splittrade ändarna. Och inte av hearsay.

Det är sant, om orsaken till detta är ditt besök hos frisören för ett år sedan. Och en annan - om det redan har blivit en obehaglig trend, att slåss med vilken en enkel hårklippning inte fungerar.

13 december 2012

Ett annat problem med ett tvärsnitt i samma rad är hårets bräcklighet. Det är mycket mer obehagligt, och klarar det mycket svårare.

Även de forntida människorna sa att fienden bara kan besegras genom att noggrant studera den.

13 december 2012

Låt oss därför överväga bräcklighet och tvärsnitt i mer detalj. Frisör Eugene Parkhomenko talar mer om dessa problem.

Enemy nummer 1 - sektion

"Sektionen (eller stratifieringen av hår) sker av flera skäl", säger Eugene. - För det första är det fel vård. Till exempel, om du inte skär tipsen minst en gång var 1.5: e månad.

13 december 2012

För kort hår kan detta intervall sträcka sig upp till 3 månader. Men om dina krullar är längre än 30 cm, kommer de näringsämnen som går från hårbotten till mycket tips inte i sin helhet. " Förresten noterar frisören att särskilt regelbunden frisyr är relevant på sommaren, när solens strålar orsakar allvarliga skador på håret.

Felaktig vård är också kammar med för hårt kammusslor med skarpa tänder och överdriven kärlek till en het hårtork och elektrisk tång.

13 december 2012

Dessutom kan håret dehydrera, vilket också bidrar till tvärsnittet.

Av de yttre naturliga faktorerna bör man akta sig för direkt solljus, klorerat vatten från poolen och havsvatten.


Enemy nummer 2 - bräcklighet

Brötslighet och tvärsnitt är nära förbundna med varandra, men den första är fortfarande ett farligare symptom. Natalia Golovko, en hudläkare med 20 års erfarenhet, säger att experter identifierar flera typer av bräcklighet.

13 december 2012

Den vanligaste är traumatisk sårbarhet, eftersom håret kan splittras nästan över hudens nivå på grund av olika irriterande faktorer. I sådana fall borde du eliminera yttre stimuli (hårtork, grova kamar, perm, eltänger) och använda speciella hårvårdsprodukter. Golovko råder att prova den nya Dove Repair Therapy serien "Intensive Recovery".

13 december 2012

Sammansättningen av alla delar av linjen inkluderar kokosnöt och mandeloljor, som tränger genast in i håret, närnar och återställer det. Det är bevisat att omega-9-fettsyra, som är 78% rik på mandelolja, återställer den cellulära strukturen hos skadat hår.

13 december 2012

Dessutom lämnar ultralätta oljor en tunn film på ytan av varje hår som hjälper till att inte förlora fukt och samtidigt gör det inte tyngre.

Hårfraghet kan också utvecklas på grund av interna orsaker. Till exempel saknar vitamin A och E. I sådana fall blir dina krullar plötsligt mycket tunna och bryts av i samma höjd.

13 december 2012

Vägen ut är att granska din meny. Lägg till kosten grönsaker rika på dessa vitaminer, till exempel, broccoli, morötter, kål. Till efterrätt kommer äpplen och svarta vinbär att passa.

Glöm inte att ditt hår är din naturliga skönhet, som bara beror på dig. Och det finns inga olösliga problem i vår tid. Därför ger korrekt omhändertagning och noggrann hantering av dina krullar direkt resultatet!

24 december 2012

Tvätta min enda väg ut! lära sig hur man ordentligt bryr sig om håret, då är brittleness och tvärsnitt av tipsen inte ett problem. Jag personligen alltid, så snart jag ser att åkare beställer, beställer jag i min favorit online professionella butik, en eSection for Lebel hår slutar efter 2-3 gånger applikationen går, det viktigaste är att det inte är nödvändigt för mycket 1 liten burk i 6 månader - ett år, eftersom det konsumeras med 1 droppe.

Väl hjälpa till att stödja det naturliga skyddet av håret, bli av med hårdmaskens brummhet från olivolja eller mandelolja. De kan göras en gång i veckan: fördela oljan i håret, gnid i huden med lätta massagebevegelser och lämna i en halvtimme, tvätta sedan ditt hår.

Jag använder också olivolja, det hjälper lite

Vrednyuka_ya Aktiv medlem

Det rekommenderas alltid att omedelbart kontakta en specialist för att ta reda på orsaken. Men som regel söker alla råd på forumet! :)

Yanka, ursäkta dig, men hur kan tipsen skäras, växer de tillsammans? Jag skulle vilja se det. Från de bitade ändarna hjälper bara en hårklippning, och så, för att inte upprepa, alla andra procedurer.

Ja, från de splittrade ändarna är det bästa receptet en hårklippning. Till exempel har mitt hår mycket torrt stål och tipsen speciellt ((jag behandlar det med hårolja (jag lägger det på mitt hår i ren form, jag lägger den i en påse och en handduk och går i ungefär en timme). Och sedan applicerar jag min schampo och masochka. terapi))) Shampoo och mask köpte speciellt, med äggprotein, en serie som heter Vatika. Förresten innehåller masken även ricinus- och olivolja och zucchini-extrakt. Men jag var nöjd med shampooen eftersom jag använder den varje dag och håret är inte sämre, men ännu bättre))) (enligt mina observationer)

Den snygga frisyren av en sax sparar mig från de snittiga ändarna. det kostar mig nöje i 1500 s. men effekten av det är. Om problemet efter den vanliga hårklippningen återkommer inom 2-3 veckor, fortsätter effekten i 2-3 månader. Jo det här är jag, någon kan längre. medan mitt hår är långt och torrt på spetsarna.

Farina, en intressant serie. Och där de köpte något i butikerna såg jag det inte.

De förde mig ett schampo av denna serie och en mask, men snart ska jag drunkna in, och jag vet inte var jag ska se igen, jag gillade det verkligen. Jag oroar mig för att jag inte kommer att hitta (((

Danya
Novosibirsk Aktiv deltagare

Jag köper kokosnötolja och jojoba. Deoyu maskerar. sköljer fortfarande kamille. Jag applicerar lakmeolja eller selektiv olja på spetsarna framför ämnet. Det senare är ett mirakel. Det klarar inte säkert bakstycket tillsammans, men det gör åtminstone håret mjukare och mer intressant. Köp kommer inte ångra)

oh. Vad händer med mitt hår, det är hemskt.. För det första är de lockiga (ja, inte riktigt), längden ligger strax under axlarna, för det andra använder jag hårtorkar och tångar, för det tredje målar jag dem också. de har blivit hemska, flugit, brutit, faller ut.. Jag förstår alla att du behöver måla dem mindre, använda en hårtork, tang, etc. men utan det är det ingenstans, det är fult (i mitt fall). Jag har redan försökt alla slags masker, schampo, balm, först trodde att de hjälpte.. då förstod jag att det inte var (bara om det var långt hår, det skulle bli mycket lättare Berätta för mig vad jag ska göra))), men förresten blev jag uppmuntrad av hårpiggare att räta ut dem i ett halvt år och behandla dem. Vad tycker du är värt? de bara inte ens rätta upp, jag bor på havet, och då fuktigheten, jag behöver bara räta ut mitt hår och gå ut, så efter en halvtimme börjar mitt hår redan att krulla.. ((Jag har problem med det. slå sedan

Var i parikmeherskoy och frågade experten vad som är bäst för hårets ändar, det skulle inte klippas? Svaret var sådana oljor som du gillar. Och det är ingen skillnad hur mycket de kostar och vem tillverkaren är, de är alla samma! En fråga om smak och ficka!Nästa Artikel
Hur man återställer håret efter att ha fallit ut. Hembehandling, masker, produkter och mediciner