5 bästa anti-sköra hårprodukter


Dela hårets slut, kanske den allvarligaste attacken för en dam. Varken växa hår, inte heller kvalitetsstyling - det finns ingen flykt från brutna tips. Split hår är så kallade eftersom deras tips är delade. De bryter lätt, blir förvirrade och ser tråkiga ut. Långt hår påverkas särskilt av detta: Hår som är längre än 30 cm börjar oundvikligt att exfoliera i ändarna, utan att klara av effekterna av många yttre faktorer. Med en sådan längd förstörs det skyddande skiktet av det snygga håret - nagelbandet, vilket leder till att strukturerna i hårets inre lager - kortikala skiktet och medulla - exfolierar, de horniga skalorna "deativerar" och inte trycker mot håraxeln, eftersom den ska lysa. Ofta påverkar detta hårets tips, men håret kan skäras längs hela längden. Som regel når de skadade ändarna av splittrade ändar 2-3 cm, dessutom är de lättare än andra hår.

Varför är håret splittrat

Splitt hår uppträder efter frekvent perm och färgning med alkalisk tvål och en varm hårtork, ständig kontakt med en skarp kam och kraftig utbrändhet i solen och havsvinden. Alla dessa faktorer leder till överdriven hår, förlust av naturligt smörjmedel och fukt. Lång klädsel av en typ av frisyr, häststång eller fleece, avskjutning provocerar också sprött hår och bidrar till bildandet av splittrade ändar.

Split Hair Treatment

Split hår kan hjälpas, det skulle vara en önskan. För att börja, istället för det vanliga, använd läkande regenererande schampon med lecitin, vitamin B5, kamillextrakt, limefrukt, pepparmynta, vetegroddar och köp trä eller plastborstar med stora glesa tänder. Och hårets spetsar skyddar en speciell kräm eller balsam för splittrade ändar, som gnids i ändarna efter att ha tvättat håret och inte tvättas. Krämen eller vätskan täcker håren som med en skyddande film och samtidigt återställer dem från insidan. Mjuka vegetabiliska proteiner som finns i sådana produkter fyller luckorna i ändarna av splittrade ändar, och öl, keratiner och henna förstärker håret utan att göra det tungt. Weekly hårmaskor gjorda av mandel eller olivolja, applicerad 30 minuter före tvätt, med vilken du kan hålla en ljus massage i hårbotten, kommer också att skapa en skyddande hårklippning. Men delade ändar behöver ibland klippas (ungefär var 6-8 veckor, och om håret är långt - minst en gång i månaden), och det är bäst att göra det i en frisör med varma sax som "tätar" ändarna av delade ändar.

Delade hårmaskor

Traditionell medicin rekommenderar att behandla klyvande hår med varma kompressor, utförs 2 gånger i månaden innan du tvättar håret.

Kock eller någon vegetabilisk olja, något uppvärmd, gnids i hårbotten. Wrap huvudet med cellofan, och sedan med en varm handduk. En timme senare tvättas håret med schampo och sköljdes med vatten försurligt med citronsaft.

För sköljning av splittrade ändar kan du också använda lindekstrakter, pepparmynt, kamille och björkblad.

Följande recept är också lämpligt som en mask för delade ändar: Blanda noga 1 äggula med solrosolja, olivolja, honung, hennapulver, brandy - alla komponenter tas i 1 tesked.

Du kan gnugga varm surmjölk i hårbotten och sedan sätta på ett lock. Efter en halvtimme, gnugga igen klabben och tvätta håret med ett mildt schampo.

Split Hårvård

När du bryr dig om splittrade ändar behöver du bara använda en hårtork med en cool åtgärd och glömma olika curling hår och termiska rullar. Kamma inte vått eller vått hår, för att inte sträcka dem. Kammen ska vara trä, med sällsynta tänder. Inskurna hårnålar kan också skada håret.

Split hår behöver ökat skydd mot solen och vind, kyla och regn. Fixering av lacker och mousser hjälper inte heller till att regenerera delat hår, eftersom de innehåller torkalkohol. Om du inte kan vägra hårfärgning, välj färgämnen med en helande effekt som fuktar och närnar håret väl, vilket gör det vackert och glänsande. Men från perm bör splittrade ändar uppenbarligen ta lite tid att vila. Eftersom torrt hår kan göra och bristen på riktig näring och en hälsosam livsstil, bör du vara uppmärksam på den. Split hår hjälper till: aktiv rörelse, ljud och långvarig sömn, frånvaro av söt och fet i kosten och närvaron i samma grönsaker och frukter, nötter och örter. Rent vatten i tillräckliga kvantiteter är helt enkelt nödvändigt för att bibehålla kroppens vattenbalans som helhet och håret i synnerhet. Belöningen för allt arbete och begränsningar kommer att vara en chock av mjukt och glänsande hår året runt.

Hur bli av med skört hår?

Makeup-basics, valet av kosmetika för rätt smink. Evig ungdomsmorgon, kvälls hudvård. Kosmetiska företag och kosmetika märken. Kvinnlig sexualitet, hur man ordentligt lär dig själv.

Hur bli av med skört hår?

Dec 18, 2013 23:24

Re: Hur bli av med skört hår?

19 dec 2013 00:55

Re: Hur bli av med skört hår?

19 dec 2013 13:30

Re: Hur bli av med skört hår?

19 dec 2013 07:26

Re: Hur bli av med skört hår?

19 dec 2013 20:08

Re: Hur bli av med skört hår?

21 dec 2013 20:26

Vad kommer att spara från skört hår?

17 mars 2014 19:00

Re: Vad kommer att spara från skört hår?

17 mar 2014 20:06

Av de tillgängliga hemmet, olivolja, yoghurt, kamille, mint och nässla örter hjälper mycket bra.

Oliveolja måste först värmas och appliceras på håret under en varm keps i 30 minuter. Det är nödvändigt att göra en sådan mask 2 gånger i månaden. Förutom olivolja, hökfrön, burdock eller ricinolja återställer håret väl.

Surmjölk till masken bör också värmas upp och appliceras på håret under en varm keps i 30 minuter. Denna mask kan göras varje vecka.

Efter varje shampooing, skölj håret med avkok av kamomill, pepparmynta, lime eller nässla.

Naturligtvis kommer användningen av externa medel inte att ge en uttalad effekt. För att uppnå en fullständig återhämtning av håret kan vara en hälsosam livsstil och näring, ta nödvändiga näringstillskott och vitaminer och, om möjligt, att utesluta stress från livet.

Hemmasker för sprött hår - orsaker, schampon och recept

Ultraviolett, hetluft, saltvatten, heta stylingapparater, färg av dålig kvalitet, felaktig vårdkosmetik - allt detta är orsaken till att håret blir skört och mycket torkat. Torrt sprött hår är också resultatet av brist på vitaminer, hårda dieter, stress och dåliga vanor. Om du stöter på detta problem, försök åtminstone en mask för sprött hår. Det hjälper till att återfuka håret, stärka och ge näring med väsentliga hälsosubstanser.

Orsak av hårbrott

Förutom ovanstående är faktiskt skälen till mycket sprött hår bara en hel del. Börjar från vatten av dålig kvalitet och inte ordentligt valt schampo och slutar med problem med matsmältningskanalen.

  1. Strängar kan förlora sina vitala tecken i den heta sommarvärmen, när en kombination av brännande sol och varm vind suger ut dem, på vintern görs detsamma med låga temperaturer. Vid dessa tider av året bör vård av sprött hår åtminstone bestå av att ha huvudbonad, du måste köpa en fuktgivande schampo och balm och dricka mer rent vatten.
  2. Du kan belöna försvagad, tunn och spröd hår natur. Men ofta blir håret sprött på grund av hårtork, strykning, hårkrullare, skum, mousses och hårsprayer. Vägen ut är att stoppa alla dessa missbruk, om möjligt ge upp. Då kommer behandling av spröd hår folkmedicinska läkemedel vara mer effektiva och mer långvariga.
  3. Bristen på vitaminerna B, E och även mineraler: järn, kalcium, zink, kalium, magnesium, fleromättade fetter är en annan anledning till att bräckliga tips och svaga krullor kan uppstå. För att återställa håret, drick vitaminkomplex, ät mer frukt, grönsaker och torkade frukter, inkludera kött och fisk i din kost.
  4. Skador på håret kan vara ett resultat av sjukdom, hormonella misslyckanden eller vissa läkemedel.
  5. Oavsett anledningarna, mot bräcklighet finns det förfaranden och effektiva recept i hemmet som kan tillverkas med egna händer.

Användbar video: Vad ska man göra med sprött hår hemma?

Shampoo för sprött hår

Innan du börjar överväga hemhjälpmedel för skört hår vill jag vara uppmärksam på de inköpta, de är också effektiva och kan vara ett grundläggande eller hjälpmedel i kampen för hårets skönhet.

Viktig redaktionell rådgivning

Om du vill förbättra ditt hårs tillstånd, bör du särskilt sköta skampon som du använder. En skrämmande figur - i 97% av schampon av kända varumärken är ämnen som förgiftar kroppen. Huvudkomponenterna, på grund av vilka alla problem på etiketterna är betecknade som natriumlaurylsulfat, natriumlauretsulfat, kokosulfat. Dessa kemikalier förstör krullarnas struktur, håret blir skört, förlorar sin elasticitet och styrka, färgen bleknar. Men det värsta är att dessa saker kommer in i levern, hjärtat, lungorna, ackumuleras i organen och kan orsaka cancer. Vi rekommenderar dig att överge användningen av medel i vilka dessa ämnen är belägna. Nyligen utförde experter från vår redaktionsteam en analys av sulfatfria schampon, där första plats togs av medel från företaget Mulsan Cosmetic. Den enda tillverkaren av naturliga kosmetika. Alla produkter tillverkas under strikta kvalitetsstyrnings- och certifieringssystem. Vi rekommenderar att du besöker den officiella webbutiken mulsan.ru. Om du tvivlar på din kosmetiks naturlighet, kontrollera utgångsdatumet, det ska inte överstiga ett års lagringsutrymme.

Shampoo från det italienska företaget Brelil - Brelil Numero

Utmärkt linje av schampo, balm och masker med havrextrakt. För att återställa skada på hårsäcken, återfuktar, stärker, bota delade ändar, rekommenderas att använda allt i en hög (schampo, balsam och mask). Denna serie av kosmetika universal, lämplig för blekt, oljig och normal krus. Regelbunden användning ger strängarna elasticitet, elasticitet, glans och mjukhet.

Shampoo Biokon "Hårstyrka" för torrt och sprött hår

Serien är utformad enligt behoven hos skört och torrt hår. Den förbättrade formeln innehåller växtextrakt som förstärker och regenererar hår, vilket ger normal näring till folliklarna. Arganolja tränger djupt in i håraxeln, närar det med vitaminer och mineraler från insidan, fuktar, ger ljus och glans till frisyren, skyddar mot de skadliga effekterna av stylingverktyg.

Regler för beredning och användning av masker mot bräcklighet

  • Vad ska jag göra för att se till att hemmet för att förbättra det svaga bräckliga hårarbetet? Ja, i princip, inget övernaturligt, enkla regler som är viktiga att bara följa, för att inte slösa tid och pengar förgäves.
  • Förbered den första läkemedelsblandningen strikt enligt receptet. Detta kommer att möjliggöra att utvärdera resultaten och, om så önskas, justera doserna av ingredienserna något.
  • Även om de använda produkterna inte är allergiska, utför ett test på handleden, till skillnad från magen, kan huden reagera negativt. Applicera en liten klar massa till den känsliga huden bakom örat eller på handleden och vänta i ungefär en timme. Om det efter tvätt inte finns någon rodnad, klåda och andra obehagliga känslor på den platsen kan den appliceras på huvudet.
  • Blandningen appliceras på hela längden på rena, något fuktiga strängar och på hårbotten. I det här fallet kan du utföra en massage, det kommer att förbättra effekten.
  • Efter applicering samlas strängarna upp på buntens topp, inslagna i film eller på duschdräkt och värms med en scarf eller en handduk.
  • Exponeringstiden i varje mask är olika, men inte mindre än en halvtimme, och ibland lämnas blandningen över natten.

Hemlagad Mask Recept för sprött hår

Den mest effektiva behandlingen för svagt, torrt och sprött hår - den aktiva användningen av hemmet medicinska masker. De är tillverkade med citron, avokado, oljor, ägg, surmjölk, vitamin A och andra kosttillskott.

Mask för torr och spröd med kefir och ägg

Återställer hårets vattenbalans, ger näring till rötterna, förbättrar hårväxten, mättar med glans och volym.

komponenter:

  • 1 ägg;
  • 1 msk. l. ricinolja;
  • 1 msk. l. oliv;
  • 2 msk. l. kefir.
Beredning och applicering:

För att bereda denna blandning måste den fermenterade mjölkprodukten vara fet och ha en rumstemperatur. Slå på ägget, tillsätt kefir och varma vegetabiliska oljor, blanda noggrant. Vi bearbetar varje strand och hud. Vi lägger på ett varmt lock, gå i 60 minuter, tvätta av.

Mask för spröd och tunn med mandelolja

Återställer locket, släpper ut det vilket gör det glänsande och mer lättsamt och ger elasticitet.

komponenter:

  • 2 msk. l. mandelolja;
  • 5-7 droppar palissandereter.
Beredning och applicering:

Basolja upphettas i ett bad, berikat med eter. Först massera huvudet med olja, sprid det över hela längden. Vi bygger ett växthus i 45 minuter. Tvätta av med schampo.

Video recept: Hemmagjord mask för sprött hår med argan och mandeloljor

Mask för spröd och splittrad

Blandningen levererar alla nödvändiga ämnen till folliklarna, minskar intensiteten av utfallet och hjälper till att bota torra avbrottstoppar.

komponenter:

  • 2 ägg;
  • 50 ml oljebacka.
Beredning och applicering:

Slå ägg upp till bildandet av ett litet skum, tillsätt olja vid rumstemperatur, slå igen. Med den beredda lösningen våtade vi hela håret, hällde det i en bulle och lämna det under en varm keps i en timme. Tvätta av med varmt vatten, om vattnet är varmt ska ägget koka och det blir svårt att välja det.

Mask för sprött och skadat hår

Det mjukar ut utskjutande skalor, återställer skadade områden i håraxeln, lägger till sken, mjukhet och elasticitet och fuktar väl.

Alla komponenter av 30 ml.:

  • glycerol;
  • ricinolja;
  • äppelcidervinäger.
Metod för beredning och tillämpning:

Alla vätskor av rumstemperatur blandas i en enda ättiksyra äppel kan ersättas med färsk citronsaft i samma volym. Vätska brunnar vi fuktar hår, vi sätter ihop en film och en handduk. Efter en halvtimma, tvätta av.

Mask för matt och spröd med olivolja

Oliveolja är en utmärkt fuktkräm, dessutom är den rik på vitaminer och spårämnen som är nödvändiga för att förbättra hårbotten. Blandningen returnerar glans hår, fuktar, eliminerar tvärsnittet i ändarna.

ingredienser:

  • 70 gr. olja;
  • 1 citron
Tillverkningsmetod och tillämpningar:

Vi blandar varm olja med citronsaft, bearbetar hud och strängar. Vi lämnar i det konstruerade växthuset i 45 minuter. Tvättade på vanligt sätt.

Mask för förstärkning med honung

En effektiv blandning för att stärka folliklarna, förbättra tillväxten, minska intensiteten av alopeci och återfuktar strängarna.

komponenter:

  • 50 gr. honung;
  • äggula;
  • 50 gr. ljust vin.
Tillverkning och tillämpningsmetod:

Slå äggula med honung, blanda i alkohol, skaka igen. Applicera jämnt på hela hårets hår, bygga ett växthus, lämna i 60 minuter. Tvätta av standarden, för att eliminera lukten av alkohol med surt vatten.

Mask för spröd och faller ut med bördolja

Kockolja är ett universellt medel för att lösa en mängd olika trichologiska problem, inklusive torrhet och brittleness.

komponenter:

  • 20 gr. honung;
  • 50-70 ml burdockolja;
  • 1 msk. l. aloe gel
Förberedelse och användningsmetod:

Vi extraherar gelén från växten eller gör den klar, blanda den med varm honungolja, belägg huden och strängarna. Lämna under locket i 60 minuter, tvätta med schampo.

Kokosåtervinningsmask

Det enklaste och snabbaste sättet att helt återställa håret är att använda kokosolja. Denna feta olja eliminerar mjäll, torrhet, snitt, förlust och andra hårproblem. Enkomponentmaskan är lätt att använda, smälta och applicera värme på hela ytan av håret, massera huvudet. Vi värmer i 90 minuter. Tvätta av med schampo, du kan behöva applicera det två gånger för att tvätta blandningen väl.

Mask för fet och spröd med brandy

Massmättnader stränger med glans, vitaliserar, närmar sig, gör en attraktiv frisyr och läker huden.

komponenter:

  • 1 msk. l. konjak;
  • 1 msk. l. honung;
  • 1 äggula;
  • 2 msk. l. burdock olja.
Beredning och appliceringsmetod:

Slå alla ingredienser i en enda blandning, bearbeta lock och hud. Vi sätter på en duschlock, en handduk. Efter 2 timmar, tvätta av.

Vitaminmask

Nyckeln till en hälsosam frisyr är vitamins välbefinnande, om det finns lite av dem med mat, kan du komplettera ditt hår med en vitamincocktail utanför med hjälp av följande blandning.

ingredienser:

  • 1 ampull vitaminer: A, B1, B12, E;
  • 1 msk. l.: lime blomma, kamomillblommor och näsblad
  • 250 ml kokande vatten;
  • 1 skiva rågbrödsmjöl.
Metod för tillverkning och användning:

Blanda örter och ånga dem med kokande vatten, insistera i en halvtimme, filtrera. Blöt bröd med buljong, knä, när det sväller, tillsätt vitaminer. Knead, sätt gröt på toppen, fördela resten längs längden. När en timme har passerat skölj med varmt vatten.

Användbar video: Hur återställer du skört, skadat hår efter graviditet?

Recensioner om användningen av populära recept

För ungefär ett år sedan var håret hemskt, bränt med ljussfärg. De bröt ständigt, flogade, föll ut och kände sig som torr halm vid beröringen, i det hela matchade färgen. Jag försökte mycket schampo, men jag kom fram till att problemet inte kunde lösas utan hjälp av hemma masker. Jag gillade verkligen maskerna med vegetabiliska oljor, de fuktar verkligen håren, gör dem mjuka och glänsande.

Jag är en stor fan av älskling, jag lägger den överallt, bland annat i hårmaskor. Otroligt nog, men denna produkt är väldigt fet och perfekt närmar och fuktar tunt och torrt hår. Dessutom förvärvar de sken, mjukhet och som om de blir tjockare. Vanligtvis blandar jag honung, ägg och lite vegetabilisk olja, det är tillräckligt för att återuppliva strängar av torra och svaga strängar.

Slutligen lyckades jag med mina hårproblem! Fanns ett sätt att återställa, stärka och växa hår. Jag har använt det redan i 3 veckor, resultatet är där, och det är fantastiskt. Läs mer >>>

Bräcklighet och tvärsnitt av hår

13 december 2012

Varje tjej vet om de splittrade ändarna. Och inte av hearsay.

Det är sant, om orsaken till detta är ditt besök hos frisören för ett år sedan. Och en annan - om det redan har blivit en obehaglig trend, att slåss med vilken en enkel hårklippning inte fungerar.

13 december 2012

Ett annat problem med ett tvärsnitt i samma rad är hårets bräcklighet. Det är mycket mer obehagligt, och klarar det mycket svårare.

Även de forntida människorna sa att fienden bara kan besegras genom att noggrant studera den.

13 december 2012

Låt oss därför överväga bräcklighet och tvärsnitt i mer detalj. Frisör Eugene Parkhomenko talar mer om dessa problem.

Enemy nummer 1 - sektion

"Sektionen (eller stratifieringen av hår) sker av flera skäl", säger Eugene. - För det första är det fel vård. Till exempel, om du inte skär tipsen minst en gång var 1.5: e månad.

13 december 2012

För kort hår kan detta intervall sträcka sig upp till 3 månader. Men om dina krullar är längre än 30 cm, kommer de näringsämnen som går från hårbotten till mycket tips inte i sin helhet. " Förresten noterar frisören att särskilt regelbunden frisyr är relevant på sommaren, när solens strålar orsakar allvarliga skador på håret.

Felaktig vård är också kammar med för hårt kammusslor med skarpa tänder och överdriven kärlek till en het hårtork och elektrisk tång.

13 december 2012

Dessutom kan håret dehydrera, vilket också bidrar till tvärsnittet.

Av de yttre naturliga faktorerna bör man akta sig för direkt solljus, klorerat vatten från poolen och havsvatten.


Enemy nummer 2 - bräcklighet

Brötslighet och tvärsnitt är nära förbundna med varandra, men den första är fortfarande ett farligare symptom. Natalia Golovko, en hudläkare med 20 års erfarenhet, säger att experter identifierar flera typer av bräcklighet.

13 december 2012

Den vanligaste är traumatisk sårbarhet, eftersom håret kan splittras nästan över hudens nivå på grund av olika irriterande faktorer. I sådana fall borde du eliminera yttre stimuli (hårtork, grova kamar, perm, eltänger) och använda speciella hårvårdsprodukter. Golovko råder att prova den nya Dove Repair Therapy serien "Intensive Recovery".

13 december 2012

Sammansättningen av alla delar av linjen inkluderar kokosnöt och mandeloljor, som tränger genast in i håret, närnar och återställer det. Det är bevisat att omega-9-fettsyra, som är 78% rik på mandelolja, återställer den cellulära strukturen hos skadat hår.

13 december 2012

Dessutom lämnar ultralätta oljor en tunn film på ytan av varje hår som hjälper till att inte förlora fukt och samtidigt gör det inte tyngre.

Hårfraghet kan också utvecklas på grund av interna orsaker. Till exempel saknar vitamin A och E. I sådana fall blir dina krullar plötsligt mycket tunna och bryts av i samma höjd.

13 december 2012

Vägen ut är att granska din meny. Lägg till kosten grönsaker rika på dessa vitaminer, till exempel, broccoli, morötter, kål. Till efterrätt kommer äpplen och svarta vinbär att passa.

Glöm inte att ditt hår är din naturliga skönhet, som bara beror på dig. Och det finns inga olösliga problem i vår tid. Därför ger korrekt omhändertagning och noggrann hantering av dina krullar direkt resultatet!

24 december 2012

Tvätta min enda väg ut! lära sig hur man ordentligt bryr sig om håret, då är brittleness och tvärsnitt av tipsen inte ett problem. Jag personligen alltid, så snart jag ser att åkare beställer, beställer jag i min favorit online professionella butik, en eSection for Lebel hår slutar efter 2-3 gånger applikationen går, det viktigaste är att det inte är nödvändigt för mycket 1 liten burk i 6 månader - ett år, eftersom det konsumeras med 1 droppe.

Väl hjälpa till att stödja det naturliga skyddet av håret, bli av med hårdmaskens brummhet från olivolja eller mandelolja. De kan göras en gång i veckan: fördela oljan i håret, gnid i huden med lätta massagebevegelser och lämna i en halvtimme, tvätta sedan ditt hår.

Jag använder också olivolja, det hjälper lite

Vrednyuka_ya Aktiv medlem

Det rekommenderas alltid att omedelbart kontakta en specialist för att ta reda på orsaken. Men som regel söker alla råd på forumet! :)

Yanka, ursäkta dig, men hur kan tipsen skäras, växer de tillsammans? Jag skulle vilja se det. Från de bitade ändarna hjälper bara en hårklippning, och så, för att inte upprepa, alla andra procedurer.

Ja, från de splittrade ändarna är det bästa receptet en hårklippning. Till exempel har mitt hår mycket torrt stål och tipsen speciellt ((jag behandlar det med hårolja (jag lägger det på mitt hår i ren form, jag lägger den i en påse och en handduk och går i ungefär en timme). Och sedan applicerar jag min schampo och masochka. terapi))) Shampoo och mask köpte speciellt, med äggprotein, en serie som heter Vatika. Förresten innehåller masken även ricinus- och olivolja och zucchini-extrakt. Men jag var nöjd med shampooen eftersom jag använder den varje dag och håret är inte sämre, men ännu bättre))) (enligt mina observationer)

Den snygga frisyren av en sax sparar mig från de snittiga ändarna. det kostar mig nöje i 1500 s. men effekten av det är. Om problemet efter den vanliga hårklippningen återkommer inom 2-3 veckor, fortsätter effekten i 2-3 månader. Jo det här är jag, någon kan längre. medan mitt hår är långt och torrt på spetsarna.

Farina, en intressant serie. Och där de köpte något i butikerna såg jag det inte.

De förde mig ett schampo av denna serie och en mask, men snart ska jag drunkna in, och jag vet inte var jag ska se igen, jag gillade det verkligen. Jag oroar mig för att jag inte kommer att hitta (((

Danya
Novosibirsk Aktiv deltagare

Jag köper kokosnötolja och jojoba. Deoyu maskerar. sköljer fortfarande kamille. Jag applicerar lakmeolja eller selektiv olja på spetsarna framför ämnet. Det senare är ett mirakel. Det klarar inte säkert bakstycket tillsammans, men det gör åtminstone håret mjukare och mer intressant. Köp kommer inte ångra)

oh. Vad händer med mitt hår, det är hemskt.. För det första är de lockiga (ja, inte riktigt), längden ligger strax under axlarna, för det andra använder jag hårtorkar och tångar, för det tredje målar jag dem också. de har blivit hemska, flugit, brutit, faller ut.. Jag förstår alla att du behöver måla dem mindre, använda en hårtork, tang, etc. men utan det är det ingenstans, det är fult (i mitt fall). Jag har redan försökt alla slags masker, schampo, balm, först trodde att de hjälpte.. då förstod jag att det inte var (bara om det var långt hår, det skulle bli mycket lättare Berätta för mig vad jag ska göra))), men förresten blev jag uppmuntrad av hårpiggare att räta ut dem i ett halvt år och behandla dem. Vad tycker du är värt? de bara inte ens rätta upp, jag bor på havet, och då fuktigheten, jag behöver bara räta ut mitt hår och gå ut, så efter en halvtimme börjar mitt hår redan att krulla.. ((Jag har problem med det. slå sedan

Var i parikmeherskoy och frågade experten vad som är bäst för hårets ändar, det skulle inte klippas? Svaret var sådana oljor som du gillar. Och det är ingen skillnad hur mycket de kostar och vem tillverkaren är, de är alla samma! En fråga om smak och ficka!

Hemmasker för sprött hår - orsaker, schampon och recept

Ultraviolett, hetluft, saltvatten, heta stylingapparater, färg av dålig kvalitet, felaktig vårdkosmetik - allt detta är orsaken till att håret blir skört och mycket torkat. Torrt sprött hår är också resultatet av brist på vitaminer, hårda dieter, stress och dåliga vanor. Om du stöter på detta problem, försök åtminstone en mask för sprött hår. Det hjälper till att återfuka håret, stärka och ge näring med väsentliga hälsosubstanser.

Orsak av hårbrott

Förutom ovanstående är faktiskt skälen till mycket sprött hår bara en hel del. Börjar från vatten av dålig kvalitet och inte ordentligt valt schampo och slutar med problem med matsmältningskanalen.

  1. Strängar kan förlora sina vitala tecken i den heta sommarvärmen, när en kombination av brännande sol och varm vind suger ut dem, på vintern görs detsamma med låga temperaturer. Vid dessa tider av året bör vård av sprött hår åtminstone bestå av att ha huvudbonad, du måste köpa en fuktgivande schampo och balm och dricka mer rent vatten.
  2. Du kan belöna försvagad, tunn och spröd hår natur. Men ofta blir håret sprött på grund av hårtork, strykning, hårkrullare, skum, mousses och hårsprayer. Vägen ut är att stoppa alla dessa missbruk, om möjligt ge upp. Då kommer behandling av spröd hår folkmedicinska läkemedel vara mer effektiva och mer långvariga.
  3. Bristen på vitaminerna B, E och även mineraler: järn, kalcium, zink, kalium, magnesium, fleromättade fetter är en annan anledning till att bräckliga tips och svaga krullor kan uppstå. För att återställa håret, drick vitaminkomplex, ät mer frukt, grönsaker och torkade frukter, inkludera kött och fisk i din kost.
  4. Skador på håret kan vara ett resultat av sjukdom, hormonella misslyckanden eller vissa läkemedel.
  5. Oavsett anledningarna, mot bräcklighet finns det förfaranden och effektiva recept i hemmet som kan tillverkas med egna händer.

Användbar video: Vad ska man göra med sprött hår hemma?

Shampoo för sprött hår

Innan du börjar överväga hemhjälpmedel för skört hår vill jag vara uppmärksam på de inköpta, de är också effektiva och kan vara ett grundläggande eller hjälpmedel i kampen för hårets skönhet.

Viktig redaktionell rådgivning

Om du vill förbättra ditt hårs tillstånd, bör du särskilt sköta skampon som du använder. En skrämmande figur - i 97% av schampon av kända varumärken är ämnen som förgiftar kroppen. Huvudkomponenterna, på grund av vilka alla problem på etiketterna är betecknade som natriumlaurylsulfat, natriumlauretsulfat, kokosulfat. Dessa kemikalier förstör krullarnas struktur, håret blir skört, förlorar sin elasticitet och styrka, färgen bleknar. Men det värsta är att dessa saker kommer in i levern, hjärtat, lungorna, ackumuleras i organen och kan orsaka cancer. Vi rekommenderar dig att överge användningen av medel i vilka dessa ämnen är belägna. Nyligen utförde experter från vår redaktionsteam en analys av sulfatfria schampon, där första plats togs av medel från företaget Mulsan Cosmetic. Den enda tillverkaren av naturliga kosmetika. Alla produkter tillverkas under strikta kvalitetsstyrnings- och certifieringssystem. Vi rekommenderar att du besöker den officiella webbutiken mulsan.ru. Om du tvivlar på din kosmetiks naturlighet, kontrollera utgångsdatumet, det ska inte överstiga ett års lagringsutrymme.

Shampoo från det italienska företaget Brelil - Brelil Numero

Utmärkt linje av schampo, balm och masker med havrextrakt. För att återställa skada på hårsäcken, återfuktar, stärker, bota delade ändar, rekommenderas att använda allt i en hög (schampo, balsam och mask). Denna serie av kosmetika universal, lämplig för blekt, oljig och normal krus. Regelbunden användning ger strängarna elasticitet, elasticitet, glans och mjukhet.

Shampoo Biokon "Hårstyrka" för torrt och sprött hår

Serien är utformad enligt behoven hos skört och torrt hår. Den förbättrade formeln innehåller växtextrakt som förstärker och regenererar hår, vilket ger normal näring till folliklarna. Arganolja tränger djupt in i håraxeln, närar det med vitaminer och mineraler från insidan, fuktar, ger ljus och glans till frisyren, skyddar mot de skadliga effekterna av stylingverktyg.

Regler för beredning och användning av masker mot bräcklighet

  • Vad ska jag göra för att se till att hemmet för att förbättra det svaga bräckliga hårarbetet? Ja, i princip, inget övernaturligt, enkla regler som är viktiga att bara följa, för att inte slösa tid och pengar förgäves.
  • Förbered den första läkemedelsblandningen strikt enligt receptet. Detta kommer att möjliggöra att utvärdera resultaten och, om så önskas, justera doserna av ingredienserna något.
  • Även om de använda produkterna inte är allergiska, utför ett test på handleden, till skillnad från magen, kan huden reagera negativt. Applicera en liten klar massa till den känsliga huden bakom örat eller på handleden och vänta i ungefär en timme. Om det efter tvätt inte finns någon rodnad, klåda och andra obehagliga känslor på den platsen kan den appliceras på huvudet.
  • Blandningen appliceras på hela längden på rena, något fuktiga strängar och på hårbotten. I det här fallet kan du utföra en massage, det kommer att förbättra effekten.
  • Efter applicering samlas strängarna upp på buntens topp, inslagna i film eller på duschdräkt och värms med en scarf eller en handduk.
  • Exponeringstiden i varje mask är olika, men inte mindre än en halvtimme, och ibland lämnas blandningen över natten.

Hemlagad Mask Recept för sprött hår

Den mest effektiva behandlingen för svagt, torrt och sprött hår - den aktiva användningen av hemmet medicinska masker. De är tillverkade med citron, avokado, oljor, ägg, surmjölk, vitamin A och andra kosttillskott.

Mask för torr och spröd med kefir och ägg

Återställer hårets vattenbalans, ger näring till rötterna, förbättrar hårväxten, mättar med glans och volym.

komponenter:

  • 1 ägg;
  • 1 msk. l. ricinolja;
  • 1 msk. l. oliv;
  • 2 msk. l. kefir.
Beredning och applicering:

För att bereda denna blandning måste den fermenterade mjölkprodukten vara fet och ha en rumstemperatur. Slå på ägget, tillsätt kefir och varma vegetabiliska oljor, blanda noggrant. Vi bearbetar varje strand och hud. Vi lägger på ett varmt lock, gå i 60 minuter, tvätta av.

Mask för spröd och tunn med mandelolja

Återställer locket, släpper ut det vilket gör det glänsande och mer lättsamt och ger elasticitet.

komponenter:

  • 2 msk. l. mandelolja;
  • 5-7 droppar palissandereter.
Beredning och applicering:

Basolja upphettas i ett bad, berikat med eter. Först massera huvudet med olja, sprid det över hela längden. Vi bygger ett växthus i 45 minuter. Tvätta av med schampo.

Video recept: Hemmagjord mask för sprött hår med argan och mandeloljor

Mask för spröd och splittrad

Blandningen levererar alla nödvändiga ämnen till folliklarna, minskar intensiteten av utfallet och hjälper till att bota torra avbrottstoppar.

komponenter:

  • 2 ägg;
  • 50 ml oljebacka.
Beredning och applicering:

Slå ägg upp till bildandet av ett litet skum, tillsätt olja vid rumstemperatur, slå igen. Med den beredda lösningen våtade vi hela håret, hällde det i en bulle och lämna det under en varm keps i en timme. Tvätta av med varmt vatten, om vattnet är varmt ska ägget koka och det blir svårt att välja det.

Mask för sprött och skadat hår

Det mjukar ut utskjutande skalor, återställer skadade områden i håraxeln, lägger till sken, mjukhet och elasticitet och fuktar väl.

Alla komponenter av 30 ml.:

  • glycerol;
  • ricinolja;
  • äppelcidervinäger.
Metod för beredning och tillämpning:

Alla vätskor av rumstemperatur blandas i en enda ättiksyra äppel kan ersättas med färsk citronsaft i samma volym. Vätska brunnar vi fuktar hår, vi sätter ihop en film och en handduk. Efter en halvtimma, tvätta av.

Mask för matt och spröd med olivolja

Oliveolja är en utmärkt fuktkräm, dessutom är den rik på vitaminer och spårämnen som är nödvändiga för att förbättra hårbotten. Blandningen returnerar glans hår, fuktar, eliminerar tvärsnittet i ändarna.

ingredienser:

  • 70 gr. olja;
  • 1 citron
Tillverkningsmetod och tillämpningar:

Vi blandar varm olja med citronsaft, bearbetar hud och strängar. Vi lämnar i det konstruerade växthuset i 45 minuter. Tvättade på vanligt sätt.

Mask för förstärkning med honung

En effektiv blandning för att stärka folliklarna, förbättra tillväxten, minska intensiteten av alopeci och återfuktar strängarna.

komponenter:

  • 50 gr. honung;
  • äggula;
  • 50 gr. ljust vin.
Tillverkning och tillämpningsmetod:

Slå äggula med honung, blanda i alkohol, skaka igen. Applicera jämnt på hela hårets hår, bygga ett växthus, lämna i 60 minuter. Tvätta av standarden, för att eliminera lukten av alkohol med surt vatten.

Mask för spröd och faller ut med bördolja

Kockolja är ett universellt medel för att lösa en mängd olika trichologiska problem, inklusive torrhet och brittleness.

komponenter:

  • 20 gr. honung;
  • 50-70 ml burdockolja;
  • 1 msk. l. aloe gel
Förberedelse och användningsmetod:

Vi extraherar gelén från växten eller gör den klar, blanda den med varm honungolja, belägg huden och strängarna. Lämna under locket i 60 minuter, tvätta med schampo.

Kokosåtervinningsmask

Det enklaste och snabbaste sättet att helt återställa håret är att använda kokosolja. Denna feta olja eliminerar mjäll, torrhet, snitt, förlust och andra hårproblem. Enkomponentmaskan är lätt att använda, smälta och applicera värme på hela ytan av håret, massera huvudet. Vi värmer i 90 minuter. Tvätta av med schampo, du kan behöva applicera det två gånger för att tvätta blandningen väl.

Mask för fet och spröd med brandy

Massmättnader stränger med glans, vitaliserar, närmar sig, gör en attraktiv frisyr och läker huden.

komponenter:

  • 1 msk. l. konjak;
  • 1 msk. l. honung;
  • 1 äggula;
  • 2 msk. l. burdock olja.
Beredning och appliceringsmetod:

Slå alla ingredienser i en enda blandning, bearbeta lock och hud. Vi sätter på en duschlock, en handduk. Efter 2 timmar, tvätta av.

Vitaminmask

Nyckeln till en hälsosam frisyr är vitamins välbefinnande, om det finns lite av dem med mat, kan du komplettera ditt hår med en vitamincocktail utanför med hjälp av följande blandning.

ingredienser:

  • 1 ampull vitaminer: A, B1, B12, E;
  • 1 msk. l.: lime blomma, kamomillblommor och näsblad
  • 250 ml kokande vatten;
  • 1 skiva rågbrödsmjöl.
Metod för tillverkning och användning:

Blanda örter och ånga dem med kokande vatten, insistera i en halvtimme, filtrera. Blöt bröd med buljong, knä, när det sväller, tillsätt vitaminer. Knead, sätt gröt på toppen, fördela resten längs längden. När en timme har passerat skölj med varmt vatten.

Användbar video: Hur återställer du skört, skadat hår efter graviditet?

Recensioner om användningen av populära recept

För ungefär ett år sedan var håret hemskt, bränt med ljussfärg. De bröt ständigt, flogade, föll ut och kände sig som torr halm vid beröringen, i det hela matchade färgen. Jag försökte mycket schampo, men jag kom fram till att problemet inte kunde lösas utan hjälp av hemma masker. Jag gillade verkligen maskerna med vegetabiliska oljor, de fuktar verkligen håren, gör dem mjuka och glänsande.

Jag är en stor fan av älskling, jag lägger den överallt, bland annat i hårmaskor. Otroligt nog, men denna produkt är väldigt fet och perfekt närmar och fuktar tunt och torrt hår. Dessutom förvärvar de sken, mjukhet och som om de blir tjockare. Vanligtvis blandar jag honung, ägg och lite vegetabilisk olja, det är tillräckligt för att återuppliva strängar av torra och svaga strängar.

Slutligen lyckades jag med mina hårproblem! Fanns ett sätt att återställa, stärka och växa hår. Jag har använt det redan i 3 veckor, resultatet är där, och det är fantastiskt. Läs mer >>>

Rådgör med en mask mot sprött hår.

Herbal mask med svart ladugård

Ta 1 tsk plantain, kamille, salvia, nässla, oregano. 1 msk. sked av blandningen häll 1 kopp kokande vatten, insistera på i 1 timme. Stam. I infusionen, tillsätt köttet av svartbröd till gruel. Gnid en varm blandning i hårbotten, täck med en film och en handduk, håll masken i 2 timmar. Tvätta det med varmt vatten utan tvål och torka håret i luften.

Honungsmask med lökjuice

Till 4 teskedar riven lök (gruel), rör om och lägg till 1 tesked honung. Gnugga blandningen i hårbotten, täck huvudet med en plastpåse och skölj med varmt vatten efter 30 minuter. Om håret är mycket torrt, lägg sedan lite olivolja till blandningen.

Mask av ekbark och lökskalinfusion

3 msk. skedar av ekbark och 3 msk. skedlökskala lök häll 1 liter kokande vatten, grått på elden i en timme, kyla och blöt håret, binda med en film och håll i 2 timmar. Tvätta det med varmt vatten utan tvål och torka håret i luften.

Nourishing och stärkande mask

2 msk. skedar av gruel från förångad torskskorpor och bitar av rugbröd, 1 msk. sked yoghurt (yoghurt eller sur mjölk), 1 tsk honung, 1 msk. Sked äppelcidervinäger, 2 vitlöksklyftor, 1 liten lök, 1 msk. sked infusion av örter. Skaka lök och vitlök, blanda alla ingredienser och applicera på huvudet i 2-3 timmar. Skydda med polyeten och handduk för värmning. Tvätta sedan med varmt vatten.

Mask av honung, burdockolja och lök

1 tesked honung, 1 tsk burdock olja, 1 tsk flytande tvål, juice 1 lök. Blanda allt grundligt och applicera på håret som en kompressor i 40-50 minuter. Tvätta av med varmt vatten.

Kryddmask med aloe och vitlök

1 msk. en sked full av aloe juice mix med 1 msk. en sked full av honung och 1 tsk vitlöksaft. Innan du tvättar håret till 1 msk. en sked av blandningen, tillsätt 1 äggula, rör och dela håret i strängar, applicera på hårbotten. Isolera huvudet (plastpåse och handduk). Efter 20 minuter tvättas håret väl, gnid 1 äggula och skölj. För den sista sköljningen, förbered en avkok av häststång, kamomill eller nässla. Upprepa i 5 på varandra följande dagar.

Proteinhårbehandlingsmask

Slå 2 ekorrar i ett starkt skum. Gnugga skum i håret i hårbotten och lämna tills proteinerna är torra. Skölj sedan håret och tvätta med svavelsåp (om det finns) eller schampo och varmt vatten.

Proteinmask med kamomill för silkeslen hår

2 msk. skedar av torkade kamomillblommor häll 50 ml kokande vatten och infusera i 3-4 timmar, sedan spänna. Slå 1 äggvita i ett starkt skum, blanda det med kamillextrakt. Gnid blandningen i hår och hårbotten. Låt torka helt och tvätta håret med varmt vatten med schampo. Regelbunden användning av denna mask hjälper inte bara till att lösa problemet med överdriven fetthalt i huvudet, men gör också håret mjukare och silkeslen.

Nettle mask

Grind färska nässlor lämnar in i en gruel i en mixer eller kaffekvarn så att du får ungefär ett halvt glas.
Lägg i en mussla en tesked fin havs- eller bordsalt och blanda allt grundligt tills en homogen blandning erhålls och saltet börjar lösa upp.

Gnugga masken i hårrötterna med mjuka massagebevegelser, sätt sedan på duschlocken eller linda huvudet med klämfilm.

Masker mot spröda hårrecensioner

Vad är skillnaden, tjock eller tunn, så länge de är friska, glänsande. Detta är vad du bör uppmärksamma på.

Tjockt hår är inte alltid bra. De är så tuffa att ingenting kan göras med dem. Och måla inte, och inte riktigt sönder. Jo, det är inte så ofta så. Men de har å andra sidan inga problem: de delar inte dig, men de bryter. odla en pensel och det är det!

På liknande sätt hjälpte deras henna masker i allmänhet mig mest. Jag använder färglös, lägg sedan till äggula och honung, lägg på mitt hår och gå med denna mask i ca två timmar.

I en båge mycket zink, det är användbart för hår, lökmasker är alla berömda, bara då lukten passerar länge.

Så jag läste att du kan bli av med lukten av lök om du sköljer ditt hår i slutet med ett par droppar teträdolja.

Hmmm. Måste försöka. Jag hörde mycket mycket bra recensioner om lök. Men på grund av lukten kunde hon inte popolzvatsya.

Vitlök innehåller också mycket zink))) Du kan prova vitlök. Och det verkar för mig att han inte är så saftig och inte så "doftande"

Åh, men det verkar för mig det motsatta. Hur som helst, den löken, den vitlök. bättre att göra en senapsmask.

Och jag är imponerad av en mask från brandy. Effekten är som en senapsfrö, lägg till lite äggula och honung

Jag förstår inte dessa masker med alkohol, så vad är det för fel med dem? De torkar håret. Skölj äppelcidervinäger - jag förstår!

Taaaak. Men jästmasken har jag inte gjort. Finns det några kontraindikationer eller något att uppmärksamma?

Jag vill på något sätt inte göra en jästmask. Jag har en tendens till mjäll, det finns svampar, det finns svampar. Neeee.

Mmmm. Vooshche är ja. Även om jag enligt min mening bara ger samma jästmaskar mjäll. Behöver klargöra.

MOST POPULAR

kategorier

tjänster

projekt

Att vara vänner

Alla material som publiceras på webbplatsen http://www.estetika-krasota.ru, inklusive avsnittstitlarna, är resultatet av immateriella rättigheter, de ensamrättigheter som tillhör LLC SvitGrupp IT. Varje användning (inklusive citering i enlighet med förfarandet i artikel 1274 i Ryska federationens civila lagar) av webbplatsens material, inklusive avsnittstitlar, enskilda sidor på webbplatsen, är endast möjligt genom en aktiv indexerad hyperlänk till http://www.estetika-krasota.ru.

© 2016 Portal "Estetik. Beauty. För kvinnor och män "16+

Mask för hår Guld silke Cream mask återställer intensivt mot sprött hår

odla långt hår (hårfoto före och efter)

vad var:
12 månader sedan- photo2.
dött torkat hår. bryta och hålla i olika riktningar.

vad blev:
frisk och lydig. inte en delad spets. (foto 1)

intryck:
omedelbart efter tvättning:
Håret är mycket tätt. kamma dem blöt skulle vara mycket svårt.
efter torkning:
masken är mycket nöjd. i 12 månader brukade jag det ofta 2-3 gånger i veckan. (En vecka, en vecka, det fanns andra masker och alternerade)
lukten av masken är inte så trevlig, i burken luktade den ful. men på håret efter tvättning förblev en helt annan ljusdoft.
perfekt fuktar håret. efter att ha använts den vid beröring blir de tjockare och mer elastiska och börjar skina mycket starkare. - Det här är inte reklamglans men ganska naturlig glans av friskt hår.
I masken lägger jag ibland olja av samma företag i samma linje. av någon anledning, andra linjer - till exempel från att falla ut - ger inte så jämnhet som detta. (lika ofta störde masken med mandelolja)
efter hennes hår är verkligen silke. Jag märkte detta redan efter 3-4 gånger användningen.

om tillväxt
hår verkar ha blivit väldigt bra under året, med tanke på att jag fortfarande skär dem 4 gånger, 3 cm vardera. Jag vet inte vad som är förtjänsten i den här masken, men om du anser att jag i princip matade hennes hår och oljor tror jag att hon spelat en viktig roll här.
Jag är väldigt nöjd med masken! på min hylla kostar mycket och professionella hårprodukter. (men från masken. För att återställa och återfuktas - bara den här masken!) Men för att ändra denna mask till något annat och möjligen bättre, finns det absolut ingen önskan. 5+ till henne.

Jag målar och ljusar upp, och den här masken sparar dem redan i 2 år. Hårförhållande foto

Hälsningar till dig underbara och nyfikna läsare! Idag vill jag uppmärksamma denna mask från "Golden Silk". Jag har själv använt det i 2 år nu och jag lyckades växa långt hår med konstant ljussättning och färgning.

Bakgrund.
För ungefär 3 år sedan bestämde jag mig för att göra en bobble frisyr, men inte för att jag ville ha ett nytt utseende, men bara håret efter att ha applicerat den ljusande målaren Wellaton förvandlades till livlösa hår. Frisyren gick till mig, men jag ville fortfarande ha långa krullningar, mitt hår växer långsamt och klippa ändarna en gång var 3-4 månader, klippa hälften av det vuxna håret, det vill säga med en tillväxt på 1 cm per månad om året, kan du växa 6 cm eller sluta klippa ändarna. Så jag bestämde mig, provade olika masker, sprayar, balm och kom över denna mask. Innan det tog jag inte något från denna serie och visste inte hur jag skulle bete sig och jag bestämde mig för att ta ett prov.

Okej så. En sådan mask är värt 100-130 rubel. Av någon anledning säljer vi bara på apotek, men i butiker finns en serie mot förlust. Masken har en krämig svampig konsistens, en trevlig lukt, jag lägger den på rent, tvättat hår, torkas med en handduk (så att inget droppar) och lämnar i 7-8 minuter. Det är lätt att tvätta av masken, det finns ingen känsla av brist på service, oljighet eller viktning, tvärtom blir håret slät, elastiskt och inte sammanflätat. I den torkade formen har håret en volym och med frekvent användning blir varje hår tjockare. Bryt och dela tipsen slutade, även efter 4 månader var det möjligt att hitta på 2-3 stycken hårs hår. Jag började skära ändarna (för att stimulera tillväxten) en gång 7-8 månader med 2 cm och nu hålls längden under axelbladen konstant. Men jag slutade inte på en mask och köpte ofta olika vitaminer för hår från denna serie i form av sprayer.
Bilden visar resultatet av torkat hår efter applicering av denna mask.

Behöver du hjälp! Den fasa! Hur räddar jag mitt hår från brott?

Jag har långt, tunt naturhår, jag har på mig i 9 år, jag klippte av det med jämna mellanrum.

Men tyvärr är de senaste 4 åren med dem en katastrof. fruktansvärt paus!

Jag äter normalt, kroppsvikt är alltid densamma, jag gör sport, mitt hår är mildt, jag använder inte en hårtork alls.

regelbundet tar jag olika vitaminer och mineraltillskott, örter för hår, men inget resultat - situationen blir bara värre!

Jag kan inte ta hormoner - efter 1 månad intag visade testen en kraftig ökning av blodpropp, läkaren avbröt omedelbart med att ta pillerna.

under det sista halvåret slutade hon ens med att använda schampo - bytte bara till balm och masker, och återigen inget resultat.

Vad ska man göra Ett radikalt sätt att klippa håret kort kommer inte att hjälpa till från sårbarhet, men i alla fall kommer frisyren att bli uthärdlig.

Photo Me attached.) Vad råd?

Se också

Svar (34):

och ta en dusch varje dag där, i gymmet?
tvättar du huvudet varje dag?

Prova en emu sante mask, den är näringsrik och jag gillar det verkligen.
Jag tvättar inte av det med schampo.

Jag köper på ett apotek, du kan beställa på Internet. Det är värt ett öre 100-130 rubel.

Börja inifrån.
Sipp vitaminer Skönhet charm, de är billiga, så en stor mängd vitamin B, det högsta tillåtna.
Men du kan inte dricka dem med andra vitaminer.
Drick sedan zinkkurs, sedan selen.

Kontrollera mag-tarmkanalen och hormonerna hos endokrinologen.

Komplett håråterställning i 4 steg

Ny metod för håråterställning


Var och en av oss har upprepade gånger hört talas om olika metoder för att återställa tunt, sprött och skadat hår. Fantastiska, bara underbara resultat garanteras av något kosmetiskt företag, någon skönhetssalong! Att tro på dem eller inte är en personlig sak för alla, men minst en metod förtjänar uppmärksamhet. Detta är en patenterad metod som antogs av många stylister runt om i världen och, viktigare, fick tillstånd från det israeliska hälsovårdsministeriet.

I Israel var en av de första som började denna metod praktiken av nätverket av salonger HEADS, som leds av de berömda stylisterna Yigal Gut, Reuven Teper och Mitch Suleymanov. De är välkända i Europa på grund av föreställningar från frisyr i Spanien, Polen, Ryssland och Italien, där inhemska mästare representerade vårt land vid prestigefyllda internationella tävlingar.

Kärnan i tekniken som har hjälpt hundratals kvinnor är att kombinera teknologin "Bio-keratin" och "hot sax", liksom HLR-systemet och saltfria hårvårdsprodukter baserat på användbara proteiner. Det är faktiskt en behandling som genomförs i fyra steg:

I det första steget appliceras ammoniakfria, sparsamma färgämnen på naturlig basis. På andra "Bio-keratin" "soldaterna" är oregelbundenhet och grovhet av splittat och torkat hår. Split Bio-Keratin tränger djupt in i håret och synkroniseras med naturligt keratin. Som ett resultat blir varje hår tjockare och ökar i volym på grund av ytterligare protein. Som ett resultat blir håret slät, mjukt och starkt och lätt att stila. Den tredje etappen är "het sax", som arbetar med hjälp av en dator: Under hårklippningen är de splittrade ändarna igen förseglade, så att håret splittras, blir blankt, växer snabbare och nästan inte utsätts för skadliga effekter av den yttre miljön. När du tvättar salt och klor tränger du inte in i håret, och keratin och vitala element kvarstår. I det sista skedet återställer det aminosyrabaserade HLR-systemet och saltfritt regenererande schampo och proteinbaserad mask sjuka och skadade hår, närande, stärka och skydda det.

Även ett separat komplicerat förfarande i Israel utförs av endast ett fåtal personer, men det är inte värt att prata om hela komplexet. Bara sanna yrkesverksamma erkända både i Israel och utomlands kan klara det. Dessa är mästarna som arbetar i salongerna i HEADS som är verksamma i Rishon Lezion, Beersheba och Ness Zion.



Nästa Artikel
Folkmedel för att ge hårvolymen