Masker

Hur bli av med den lila färgen i ditt hår

När man färger hår får vi ofta den färg som vi förväntade oss. Om du färgar hår som redan har färgats i en annan ton måste du vara dubbel försiktig.Det finns speciella preparat - mixtones som hjälper dig att eliminera en dålig hårfärg.

Hur man applicerar olja på håret

Sedan antiken talar kvinnlig attraktion, de betyder hårets skönhet. Och poängen är inte om de är långa eller korta, släta eller lockiga, flytande eller fluffiga, men hur välskötta.

Spektakulärt hårfärgning från Estelle för blondiner

Det ryska varumärket Estel erbjuder prisvärda och billiga medel för att lätta hår och tona naturliga eller färgade blondiner.Sortimentet har flera alternativ för salong och hemanvändning, vilket gör det möjligt att välja ett alternativ för vilket hår som helst och beroende på budgeten.

Hur man väljer rätt schampo

Det är svårt att föreställa sig en modern person som inte använder riktmedel för hår. Shampoos är bland de eftertraktade vårdande kosmetika, så kompositionen ges särskild uppmärksamhet.

Gynnsamma dagar för hårklippningar - 2018

Lunar kalender hårklippningar för 2018Lunar kalender hårklippningar för 2019Sedan antiken har folk märkt att hårskärning inte bara är en hårvårdsprocess. För att förbättra din energi efter hårklippningen, liksom för att öka hårets tillväxt och tjocklek, måste du följa vissa hårklippningsregler samt vara uppmärksam på månskalans hårskärning.

Keratin hår restaurering capus

Ny Kapous Hyaluronic SeriesJag bestämde mig för att späda recensionerna med ett inlägg om en nyhet, som många tycker om att ha hos kvinnor - det här är hyaluronserien Kapous Hyaluronic, och talar samtidigt om två andra spa-förfaranden i detta varumärke.

Kirkland minoxidilsammansättning

Kirkland Minoxidil 5% är ett effektivt och prisvärt botemedel mot håravfall - androgenetisk alopeci, avsedd för män och kvinnor. Minoxidil är ett kliniskt beprövat verktyg för att bevara och återställa håret med skallighet.

Hur man gör curls curling på kort hår?

Curling på kort hår ser väldigt feminin och sexig ut. Det finns inget överraskande i det faktum att många tjejer föredrar bara ett sådant paket. Curling på curling är mycket lätt, och krökets form beror på vilken typ av enhet som valts.

Gelatin hår masker

Hur är gelatin för hår användbart?Tror du att du vet mycket om gelatin? Visste du att gelatin används av många kosmetiska företag för tillverkning av masker, balm och schampo för hårvård?

Aire från håravfall

Friskt hår (tillsammans med naglar och tänder) är en av de första tecknen på kvinnans skönhet, ett slags telefonkort. Men livets moderna takt och ogynnsamma miljöförhållanden har en negativ inverkan på hårets tillstånd.

Spray "Alerana"

I den här artikeln kommer jag att berätta om sprayen för hårtillväxt varumärke Aleran. Sprayen är ganska dyr och inte lämplig för alla, så jag tog två analoger. Också i slutet av artikeln läser du riktiga recensioner, både positiva och negativa.

Hårvård Alerana Shampoo

Alerana shampoo-serien är den perfekta lösningen för dermatologiska sjukdomar som hindrar normal hårväxt. Naturligtvis är detta inte ett paradis för alla befintliga hårproblem, men många av dem kan elimineras tack vare denna produkt.