Masker

Orsaker och behandling av fokal (gestat) alopeci

Kosmetiska defekter bringar alltid mycket besvär, särskilt för kvinnor. Alopecia areata är en av dem. Kronisk sjukdom är inte ett hot mot det allmänna hälsotillståndet eller dödligt farligt, men kan leda till allvarliga depressioner med psykisk störning.

Hur man lockar hår utan curlers och curling

Du behöver skapa vackra krullar, men för hand finns det ingen curling, inga hårkrullare, ingen strykning? Eller vill du inte förstöra de vackra och friska strängarna?

Estel medicinska ampuller - håret i din dröm

Vackert, snyggt hår är en trevlig syn. Håret ser dock inte alltid ut som en bild. Som ett resultat av ett antal interna och externa faktorer förlorar håret ofta glans, blir torrt, sprött och tråkigt.

Folk botemedel Mumiyo - recension

Magic shampoo med tillsats av mamma Vägar Skönhet! Den som vill ha glänsande, tjockt, utomordentligt vackert hår, vill jag dela ett enkelt men mycket effektivt recept med tillägg av en mamma!

Komplett applikationsschema för eteriska oljor.

Eteriska oljor är verkliga naturläkemedel för en mängd olika fysiska och psykiska sjukdomar. De hjälper till att bevara hälsa och läka av många plågor. Dessutom används de i stor utsträckning i kosmetologi, massage, tillsätt till schampo, krämer, dropp i aromlampor och på värmare i badet (se "Eteriska oljor, användnings Tabell och egenskaper").

Tunna hår i kvinnor, skäl för vad man ska göra

Varje kvinna vill se vacker och attraktiv: att ha frisk hud, frodig och glänsande hår, för att bevara ungdom och välskötta i många år. Men ibland för att uppnå denna effekt är inte lätt.

Hur man gör hår på huvudet växer inte?

Jag vill alltid vara skallig.Köp Tala olja. Ta bort håret från huvudet med epilatorn. Varje dag, på morgonen och på kvällen gnider du olja i huvudets hud. Efter en tid kommer en del av håret att spira.