Masker

Tonic tint balsam, färgpalett

I många år är den mest populära och prisvärda hårfärgsprodukten på den ryska marknaden Tonic-balsam.Den presenteras i många butiker och är överkomlig. Och valet av nyanser av Tonic-balsam kan vara envied även idag av ett professionellt varumärke som producerar färgfärger.

Recept hem hår masker för natten

Moderna kvinnor är ofta svåra att tilldela tid för att ta hand om sig själva: många kosmetiska procedurer i salonger tar ibland flera timmar. Folkrecept i detta avseende är mer liberala, men ändå kräver många hårmaskar 1-1,5 timmar ledig tid.

Henna, basma

Leverera den 5 decemberFitco Cosmetic; Ryssland; 15 cm × 0,2 cm x 10 cm; Se på förpackningen.Leverera den 5 decemberFitco Cosmetic; Ryssland; 12 cm × 0,5 cm × 10 cm; Se på förpackningen.Leverera den 5 december

Välja den bästa icke-ammoniak hårfärgen

På grund av kvinnors lust att alltid se vackert och välskötta, måste de regelbundet göra smink, manikyr, pedikyr, frisyr och styling. De flesta av dem utsätts systematiskt för krullning.

Bäst icke-ammoniak hårfärger

Ammoniak är en kemikalie som avger skadliga rök och kan orsaka brännskador (med ökad hudkänslighet). Ammoniakfritt hårfärg ger en säker och mild färgning. Ammoniak är också en billig klarare, eftersom den innehåller väteperoxid.

Hur kan du effektivt fukta ditt hår hemma?

Skadliga naturliga faktorer (starkt solljus, skarp förändring i temperaturförhållanden), frekvent användning av hårtork eller andra hårstylingprodukter har en negativ effekt på varje hårs struktur.

Skölj håret med svart te - bra eller dåligt?

Svart te har unika egenskaper inte bara för organismen som helhet utan också för hår. Det kan användas för att färga krullar, liksom att återge dem skönhet, glans och styrka.

Kan jag färga hår med henna under graviditeten

Är det möjligt att färga hår under graviditetenDet finns en åsikt att under graviditet är skärning och färgning av hår strängt förbjudet. Hur är det då att förbli attraktivt - frågar du?

Hur man gör kamillehår

Kamille är en fantastisk, riktigt rysk blomma. Hon har alltid lockat människor för sina många läkningshärdigheter och känslig skönhet. Det mest effektiva antiseptiska folkemedlet är igen kamomill.