De bästa recepten för hårmaskor på natten med foton och video


Vi, moderna kvinnor, har lärt oss att harmoniskt kombinera arbete och familjeliv, men hur kan vi förbli feminina och se ut som hundra procent?

Vad ska man göra om det finns en katastrofal tidsbrist även för full kommunikation med hemläsare, hur man fördelar tid för att ta hand om ditt utseende?

Det är för upptagna kvinnor att jag skulle vilja erbjuda en enkel lösning på ett av de mest pressande problemen - bevarandet av krullarnas skönhet.

För många av oss är hår en fråga om stolthet, men konstant styling, torkning med hårtork, färgning, markering och många andra faktorer försvårar vårt hårs utseende över tiden.

Det är här hårmaskor för natten kommer till räddning, som kommer att ta hand om dina strängar medan du sover.

Den viktigaste fördelen med dessa masker är att du gör praktiskt taget ingenting. Allt som krävs av dig är att följa anvisningarna och somna i en god söt sömn.

Hårvård hemma (masker, skal, etc.) - granskning

Oljemaskor skapar WONDERS. Eller "Jag känner bara inte igen mitt hår." Mycket text. Foto "före" och "efter". Tips och observationer.

Hej, älskling!

Så bakgrunden (uppmärksamhet, mycket text). Jag har aldrig varit ett fan av traditionella hårvårdsprodukter, och i allmänhet har jag aldrig bryr mig om mitt hår. Jag använde bara schampo och balm. det är allt.

Låt mig förklara varför jag inte gjorde masker enligt hemlagade recept:

 • Den viktigaste grundorsaken - det här är latskap.

Det verkade mig som om det var fruktansvärt tråkigt att laga mat för att koka, och sedan också under en tid att bära denna matlagning på huvudet under cellofan))

Självklart gjorde jag någonting från hemmet, men på grund av brist på information och kunskap gjorde jag allt fel. Ja, och jag använde inte några lämpliga recept.

 • Väntar alltid på ett mirakel efter bara en mask. ))) Naturligtvis kom inte ett mirakel på en gång, och håret från kemi som hoppar på vårdvård är stressigt. Och i stället för ett mirakel var det bara en besvikelse och överraskning: hur mår det? Alla gör det, men det gör jag inte.

Så i fjol bestämde jag mig för en gång för att lämna med svart hår. Jag lämnade den genom den här tvätten. Först var mitt hår i utmärkt skickoch ännu bättre än tidigare!). Men efter en månad efter tvättning ville jag ha en ljusare och ljusare hårfärg. Eftersom jag var utomlands vid den tiden och i synnerhet i Kina, var jag tvungen att köpa sin "termonukleära" supra (som var avsedd för asiatiskt hår ) och 6% oxygenator (Jag hittade inte en mindre procentandel med dem. )

I allmänhet kommer jag inte att beskriva processen att bli lättare, bara för att säga att hårets kvalitet har blivit sämre. och jag avslutade dem med frekvent färgning i röd färg, eftersom det röda på mitt hår var bara högst två veckor. På grund av detta färgade hon ofta håret och så småningom "dödade" hennes hår.

Och i början av oktober i fjol under nästa målning i rött kammade jag ut MIG HAIR. att jag bara var rädd. 2 stora huvud av brutet hår.

Efter det bestämde jag mig för att 100% behandla mitt långlårande hår. Efter att ha satt på internet i flera timmar insåg jag att den bästa återhämtningen för mitt hår var med hjälp av naturliga oljor.

Mina första oljor var havtorn och ricinolja + EM Ylang Ylang och EM-citron. Som mitt hår på morgonen, varannan dag, bestämde jag mig för att göra oljemaskor för natten.Wow, jag led av denna havtorn! Jag blev torterad för att tvätta kuddarna från rödhåran!)

Efter en veckas användning uppträdde en hälsosam glans, håret upphörde att vara tråkigt.

Och efter två månader blev de mer elastiska och elastiska. Dessutom har antalet brutna hår på kammen minskat till ett minimum.

Här är receptet för havtorn och ricinmaskar:

 • -4 msk. havtornsolja
 • -1 msk. ricinolja
 • -EM Ylang-Ylang (eller något annat EM som du gillar.

Men snart var jag trött på havtorn och ricinolja, och kvinnlig nyfikenhet tog över))) Jag började använda olivolja och linolja. Jag beställde även SPIVAK-olja för mig själv.

Olive och linfrön - som jag anser att de bästa oljorna är tillgängliga för alla (och till priset av vårdkvaliteten).

När det gäller SPIVAK-oljor har de blivit en upptäckt och upptäckt för mig. Tack vare det här företaget fick jag lära känna sådana underbara exotiska oljor som kokos, kakao, shea, palm, avokado, burrit osv. Och för lite pengar!

Först, mitt hår ville inte vara "vänligt" med smeten. När de tvättades med schampo, även flera gånger, hängde de med feta istappar ((jag visste inte ens vad jag skulle göra, och jag började tro att "exotiska" inte passar mig. Jag var väldigt upprörd (((Och övergav sönderfläckens avlopp i ungefär en månad.

Men bokstavligen efter 2 veckor bestämde jag mig för att "prova min tur")) Endast den här gången applicerade jag oljor på vått hår. och voila. Jag har bara inte erkänt dem. De är så så välkomna och tittat på att se! Vad är externt, det förbättras! Jag är bara i skak!

Tja, receptet för magisk masochka.

 • orefinerad kokosolja 0,5 tsk.
 • oraffinerad avokadoolja 7-10 droppar
 • EM Ylang-Ylang 1 droppe
längd:

 • kakaosmör, orefinerad 0,5 tsk.
 • Shea smör, oraffinerad 0,5 tsk.
 • arganolja några droppar
 • burritolja 2 droppar

Maskinsammansättningen kan variera som du vill - vilka oljor du gillar bäst, det är dem du använder. Jag följer inte strikt detta recept och komposition.

Naturligtvis är mina resultat inte lika fantastiska som de av några tjejer som lämnar sådana recensioner på den här sidan, eftersom de började ta hand om sitt hår nyligen. Men jag är redan mycket nöjd med resultaten jag har uppnått.

Nå, nu ska jag ge dig mina råd och observationer:

 • När det gäller valet av olja är det tjejer, det är bara bekant med försök och fel! Du måste försöka allt! Och det finns dina husdjur där! Det finns ingen olja som är 100% lämplig för alla! Vi är alla olika och har olika hår, hur kan vi inte vrida! Vad händer Det är bra för en sak - för den andra, dålig. Så våga! Leta efter din egen! Jag är här på jakt.
 • För mig är det bättre att applicera dem på vått hår, som om jag lägger dem på torrt hår, då finns det en chans att de är kvar med "istappar" på huvudet efter att de har tvättat.

Torka inte fasta oljor i dina händer - det är uppriktigt att NONSENING alltid drunknar på ett ångbad. Som någon olja i en mask ska vara varm, nästan varm! Och under inga omständigheter MICROWAVE.

 • Det finns två sätt att applicera en oljemask:

- Applicera olja så att håret verkar väldigt smutsigt, fläta sedan pigtailen och gå och lägg dig eller gå en stund.

- och för det andra är detta en stor tillämpning av oljor (men inte så att de flödade från din ström!). Vik sedan in i cellofan och sätt det på toppen av locket.

Personligt för mig själv väljer jag den andra metoden - eftersom den termoelektriska effekten gör masken djupare och effektivare. Ja, och resultatet efter att ha tvättat masken är mer märkbar än från den första metoden.

 • Ju längre du bär en mask, enligt min mening, desto bättre. Men självklart är allt bra i mått! Maximalt för natten. Använd minst 1,5 - 2 timmar.
 • Oljor tvättar färgen från håret. Detta gäller särskilt för blond. Var försiktig.

Bättre hårvård som oljemaskor, jag tror att det bara finns nej. Särskilt om de är i ett bedrövligt tillstånd med dig - enligt min mening, är deras enda verkliga frälsning. I yttersta fallet är det sax! Det är också möjligt att använda professionell kosmetika. Kerastase kommer att rädda dig.

En liten bit om de köpta balmen, schampon, masker och färger:

När jag började återställa håret med oljemaskar bestämde jag mig för att byta till ekologiskt schampo och balsam. och DETTA VAR EN STOR MISTAKE!!Faktum är att allas hår är annorlunda, därför är det organiskt lämpligt för någon, men inte för någon. Om du har skadat, poröst hår - ORGANICS FINDAS HÄR FINN DIN (som det var i mitt fall)!

Kanske fläktar organisk vård nu kastar mig i tofflor) Men jag tror att du inte ska "våldta", "tortyr" ditt hår med någon sibirisk eller mormor Agafya - och vänta "när kommer de äntligen att vänja sig på organisk vård." kommer att bli värre och värre. som det var i mitt fall, när jag började använda denna schampo och balsam.

Jag menar, om du började använda någon form av organisk substans och ditt hår började rynka framför dina ögon, försök inte och använd på hälsa med silikonskampo och balsam. Förresten, min favorit och oumbärlig antistatisk spray)) Speciellt för skadat hår SILIKONER - LIKE EN LIVCIRKEL! Om jag inte hade använt nu silikongshampo, balm och nesmyvashkami, hade det varit blyg.

Från organisk materia var det enda som jag gillade mer eller mindre RBA-jästmasken.

Om färgningen. Om håret är starkt dödat - DYRA INTE GENOMTIDIGT FÖR ALLTID ELLER (OM DU VIL) VÄXT DIN HAIRFÄRG! Jag hade en vän som hade en perhydrol blondin, så att säga. Titta på hennes 3-4 hår)) Jag gjorde inte Jag förstod uppriktigt vad som hänt - jag trodde det kunde vara mer sjuk än en person. men det visar sig, trots att hon bokstavligen föll bort hela längden på färgen, så fortsatte hon att måla och bränna de återstående rötterna med den. Brrr. Det såg väldigt sorgligt ut ((Och allt eftersom hon verkligen ville vara blond och kunde inte föreställa sig sig själv, till exempel i naturlig färg. Jag tror att det här är sadomazahism. Och inget annat! Så, tjejer, om du målar "dödade" ditt hår, var god och kasta sedan en kemisk färgning i det översta hörnet.Det är trots allt bättre att gå med vuxna rötter och i en "naturlig musfärg", snarare än med en perfekt målade tvättduk på ditt huvud!Ge ditt hår vila och "mata" dem med oljor)) Och först då, när ditt hår kommer i gott skick och tänka igen om färgning. Men samtidigt välja högkvalitativa och skonsamma färgämnen.

Tja, en liten lyrisk nedbrytning:

Vår värsta fiende är vår lathet!Tjejer, om du vill se vacker, ta hand om dig själv! Gör dig själv vacker och glad! Ingen utom du hjälper dig med det här! Stoppa avundsvärda tjejer som naturligtvis har tjockt och vackert hår! Älska dig själv för det du är! spendera mer tid och pengar på dig själv! Och snart kommer resultaten inte att hålla dig väntar!))

All skönhet och lycka.

Tack för att du läste mig - jag är väldigt nöjd!

Hårvård hemma (masker, skal, etc.) - granskning

Allt om oljemaskor! + många bilder

Slutligen kom runt för att skriva en recension om mina favoritoljemaskar!

Mitt hår: långt, rakt, tungt, ganska tjockt, nyligen gjort en shatush, och för det mesta är färgen naturlig!

Jag skulle vilja berätta för bakgrunden, varför jag allmänt bad till oljemaskor.

Allt började 2010, då jag fick en stor dos av strålning i huvudet. Och jag fick det helt löjligt. Det visade sig att min telefon utstrålade otroligt strålning! ja ja, och det händer! Allt började med att jag i september 2010 presenterades med en iPhone 3-födelsedag, senare visade det sig att det var en kinesisk falsk. så, bokstavligen om 2 månader är jag skallig. Jag förlorade 60% av mitt hår! det var något. Jag undrade varför, varifrån. vad är det med mig? Jag köpte schampon från att falla ut, olika serum, grävde burdockrötterna själv, bryggde den och sköljde det med hår. Herre, vad jag just inte gjorde. Jag grät, led... hår var överallt: på en kudde, på kläder, överallt! Jag är tyst när jag kammade dem, det var nog att röra huvudet mot kammen. Så mycket så att jag inte kammade i flera dagar, för att inte röra mitt huvud igen. Som på universitetet, med en fysiklärare, pratade vi om telefonerna, jag visade mina, vi öppnade det, och åh, skräck. Kineserna gömde inte något! stråldosen indikerades, och den överskreds hundratals gånger. Efter att ha kommit hem, kopplade jag omedelbart den och slog inte på den igen. Nästa dag sprang jag till sjukhuset för att donera blod för alla indikatorer.. och ja, järnet i mitt blod föll katastrofalt lågt. Jag vet inte hur jag inte har svimmade alls. Läkaren föreskrev vitamin, förbättrad näring. Jag tog min sorgelefon och tog honom till skogen, långt bortom staden och begravdes i marken.. kanske var jag tvungen att vända honom någonstans, men då tänkte jag inte på det.. och tror inte det, på en vecka slutade håret falla! kanske det föll ut, ja, hår 20-30 per dag, men inte i tatters, som tidigare! Jag var då den lyckligaste på jorden. Hur glada jag var att vi upptäckte problemet vid den tiden att det åtminstone var något kvar på mitt huvud. även om naturen gav mig underbart tjockt hår, tungt och tätt.

Här är ett foto, det handlar om 2007..

sanningen kan ses dåligt, men det är uppenbart att håret är långt och tjockt

och sedan tvättade jag dem med en enkel Fructis)))

Sedan efter utfallet, av någon anledning jag målade den i en mörk, mörk färg, nästan svart. Då trodde jag att det svarta håret inte är så synligt tjockt och visuellt blir det mer.

våren 2011.. redan målade, men de nya började inte växa, du kan se på bilden vilken bred rad jag har på mitt huvud, vad det vita huvudet lyser igenom. allt hår från ryggen kastas framåt

Redan år 2012 började Guschina återvända tyst, det fanns fluff i hela huvudet, nya rötter växte på axelnivån och huvudet håret var fortfarande strimlat))) nu ville jag inte bara återvända den tjocka men också återvända min färg! Jag var trött på de mörka, jag insåg att min inhemska färg passar mig mest. Jag var färgad med färger, gjorde färgläggning, allt i frisörsalonger. befälhavaren ville att jag skulle göra övergången från färgad till naturlig minimalt märkbar. Här var jag en dåre, inte bara håret föll ut, så jag brände dem också med färger, markering och annat skräp.

här kan du se överflöd av färgstarkt hår))) och du kan se att hårets tjocklek är bättre!

Det var då jag träffade oljemaskor! Jag läste på Internet att de tvätta färgen från håret, vilket är vad jag behöver! att de återställer färgat hår! Jag började med kull och olivolja. Gradvis tillsatt mandel och persika. Sedan applicerade jag masker i 2 timmar regelbundet innan du tvättade mitt huvud, d.v.s. varannan dag. Här är resultatet jag fick senast sommaren 2013.. färgen tvättas nästan bort! och densiteten är bättre! Kanske var det oljemaskins vinst!

Jag vill säga att jag klippte mitt hår hela tiden! en gång i 2 månader stabil! trots allt var min uppgift inte att växa länge, men för att återställa tjockleken och jämn längden, för att återge ett enda "ark" av tjockt hår.

Nytt år 2015 Jag har redan träffat sådant hår))) De har samma längd, färgen återställs, om bara tipsen av centimeter för 7 färgade kvar

Kanske, jag återvände mitt gamla hår, jag var väldigt glad då, men jag kastade inte maskerna))) Jag tyckte om effekten av dem så mycket att jag fortsatte använda dem, men redan en gång i veckan!

Men det var inte där))) våren 2015 bestämde jag mig för att färga den med henna och basma!))) Det är vad vi är för tjejer, hur kan vi förstå)))) (se bilden nedan)

Tja, nu låt oss berätta varför jag älskar oljemaskar så mycket?

För det första är det naturligt och säkert.

För det andra är de lätta att applicera och använda.

För det tredje säljs oljor överallt, i apotek, i butiker (oliv, havtorn, linfrö), i olika nätbutiker.

Fjärde, som inte skulle säga vad de säger är som förra seklet, har kosmetika länge skapats. men! Alla livoljor var kända för sina värdefulla egenskaper, och aldrig gå i bruk.

Den första, en av de viktigaste egenskaperna för mig personligen. Oljemaskor tvättar färg väl. Till exempel tvättade jag henna i 10 månader!

Här är mitt resultat: en skillnad på 10 månader.

Hår direkt efter färgning med henna + basma

Hår, efter 10 månader med regelbunden användning av oljemaskor

Effekten är uppenbar! Inte en droppe röd eller ingefära pigment som ger henna.

Masker ska appliceras eller på natten, eller åtminstone i några timmar. På 30 minuter får du ingenting.

Jag får alltid oljemaskar på natten. det är mer bekvämt för mig.

Efter att ha applicerat masken rullar vi håret i en "bun" och sätter håret ihop med en film (matkvalitet) och sedan med en handduk för att lägga till värme. Det är sant att jag har en hatt utformad speciellt för detta ändamål.

Här är mina redskap för oljemaskor:

Jag har nog för alla hår 1/4 glasögon. Jag värmer i ett vattenbad (jag lägger ett glas i en skål med kokande vatten för bokstavligen 3 minuter). Följaktligen stör jag en gaffel))) Och jag lägger den på mitt hår, bara för en längd! Jag drar tillbaka från rötterna på 5 cm och tillämpar, särskilt noggrant arbetstips. Jag drar aldrig olja på roten! Eftersom mitt hår är benäget för fett! Och för tillväxt med andra masker och andra medel.

Någon lägger en mask på smutsigt hår, någon på nätet. Alla individuellt.

Jag tar alltid olja på rent hår innan du tvättar!

Hur tvättar man oljemask?

Tvätta bara ditt huvud med ditt vanliga schampo. Om detta inte räcker skakar du två gånger. EN NUANCE: Applicera aldrig schampo i längd, bara på rötterna. Och för längden på "jaga" skum, eftersom rent schampo är för aggressivt mot hårets längd.

OLJAN FÖRSTÄLLER HAIR, DEFINERAR DEM, DE KOMMER TÄCK. Efter normala (!) Förfaranden kommer håret att bli föremål för näringsämnen, mätt, briljant, och även utsidan av substansänden är utsläppt!

Slutligen är här mitt arsenal av oljor för tillfället:

FREKVENS AV OLJSMASKANSANVÄNDNING - 1 TIME A WEEK! Jag gör utan att bryta från september till juni och så än år. SOMMAR GÖR INTE, TK MYCKET VARMT, JA OCH HÅR SKALL FÖRSTA.

VIKTIGA OLJOR ANVÄND INTE, FÖR ATT jag inte älskar, anser jag inte att de är användbara för hår.

Jag beställer oljor på Spivaks webbplats under de senaste två åren. Kvalitet, pris, leverans - alla är glada.

Oljor säljs också i alla apotek!

Nu ska jag berätta om varje smör.

1. Kokosolja raffinerad

Lukt: frånvarande, på grund av att oljan är raffinerad!

Konsistens: Tjock, men 30 grader räcker för smältning.

Kokosolja för hår är allergivänliga och lämpar sig för alla typer av hår och hud, vilket ger hårhållfasthet, elasticitet, glans, förhindrar håravfall och eliminerar effekten av splittrade ändar.

2. Sheasmör

Lukt: Nötaktig, tunn

Konsistens: mycket mer tät kokos, smälter vid 40 grader.

En mer detaljerad översyn av denna olja kan läsas här.

3. Kokosolja, oraffinerade

Konsistens: tjock, smälta vid 30 grader.

Många anhängare av konservativa hårvårdsmetoder motverkar bara omnämnande av exotiska produkter, utan att förstå hur de är bättre än vår vanliga kardborre eller ricinolja. Det är verkligen svårt att argumentera med invecklade synpunkter, men du kan alltid hitta starka argument. I vårt fall kommer den verkliga trumf att vara överflöd av fettsyror, vars verkan på hårstrukturen liknar riktig magi, för tack vare dem blir allt hårdare mjukare, mer elastisk och friskare! På grund av den unika strukturen tränger oljan lätt in i dem, verkar från insidan och skyddar den mot eventuella mekaniska effekter.

4. Macadamia olja, oraffinerade

Effekt på hår:

På grund av den djupa penetrationen i hårsäckarna ger verktyget näring till hårrötterna, fuktar hårbotten. "Magic" smör eliminerar mjäll, återställer hår, återvänder dem till den gamla skönheten. Det behandlar också splittrade ändar och läker håret efter krökning och färgning.

5. Castorolja

Konsistens: oljan är mycket tjock och tät!

Effekt av olja på håret:

 • Castorolja kan penetrera djupt in i hårsäcken. Där närar det håret och mättar det med alla nödvändiga ämnen.
 • fördelat längs hårets längd, oljan klistrar torra vågar, vilket ger krullarna silkiness och glans. Därför är det perfekt för vård av färgade, blekta och splittrade ändar;
 • olja eliminerar torr hårbotten, d.v.s. lindrar sig från mjäll och peeling.

6. Arganolja

Konsistens: Vanligt, med en liten gulaktig nyans. Färg: något gul

Effekt på hår:

• Inget medel kan fuktar håret och arganolja för hår, eftersom det närmar dem längs hela längden och mättar med de mest användbara vitaminerna utan att missa en enda centimeter skadat hår.

• Det kan återställa skador av vilken typ som helst, vilket är mycket viktigt, eftersom moderna tjejer ofta använder hårrätare och curlers som bryter mot deras struktur.

• så länge som möjligt bidrar till att hålla håret jämnt och bidrar till att ditt hår kommer att ha den perfekta formen även i dåligt och regnigt väder

• hjälper till att permanent bli av med irriterande mjäll genom att fuktar hårbotten hela tiden,

• ger hårstyrka för att bekämpa de skadliga effekterna av ultravioletta strålar;

• stärker hårsäckarna så mycket som möjligt så att håret faller ut mindre och är tjockt och starkt;

• återvända förlorad hårglans och hjälpa till att återställa den tidigare pompen och densiteten i håret, vilket framhäver hårets naturliga skönhet.

7. Buritiolja

Färg: gul. LJUSVÄRDA DAMAR - VAR FÖRSIKTIG! ENDAST DROPS.

Konsistens: vanlig olja.

Effekt på hår:

Efter flera applikationer kan du se att krullarna började glansa, dullheten och sårbarheten försvann, de fick igen ett vackert utseende, vitalitet, skönhet och glans. Det förhindrar också uttorkning och anses vara användbart för färgat hår.

8. Jojobaolja

Effekt på hår:

Detta underbara verktyg används oftast för oljigt och torrt hår, även om det passar helt för alla typer. Perfekt rensar porerna i talg och döda celler, näring och återställande försvagade strängar, verkar jojoba på hårstrukturen "inifrån" på ett magiskt sätt. Super förmåga att absorbera hjälper honom att inte vikta krullarna och inte belasta sin yta med en fet film. Jojobaolja är också populär eftersom dess användning kan vara ganska frekvent.

9. Broccoli Fröolja

Kanske min favorit!

Färg: grön och gul. LJUSVÄRDA DAMAR - VAR FÖRSIKTIG! ENDAST DROPS.

Konsistens: ganska tjock

Effekt på hår:

Produkten ersätter alla serum som innehåller silikoner och gör håret tyngre. Med verktyget kan du:

 • slät hårkutik
 • förhindra utseendet av splittrade ändar;
 • eliminera brittleness, öka hårstyrkan;
 • minska fet hårbotten;
 • Ge ditt hår en fantastisk hälsosam glans.

Så, jag vill också ge några tips om hur du inte kan skada ditt hår

1. Noggrann kamning. Jag använder en Tangle Teezer kam.

2. Håret ska kammas innan du tvättar!

3. Gnugga dem inte med en handduk efter tvätt. tryck bara försiktigt, utan att vrida och vind handduken i 20 minuter. Under denna tid absorberar den allt överskott av fukt.

4. Riva aldrig av vått hår. vänta tills de torkar ut lite!

5. Mindre ofta använda curling strykjärn, rätare, hårtorkar!

6. Mindre ofta gör höga frisyrer, vilket skulle orsaka hårets rötter och håret själv.

7. Knippa inte håret med ett gummiband tills du förlorar din puls! Använd endast mjuka gummiband. Och det är bättre att använda hårnålar och krabbor, de klämmer inte håret i hälften och skadar därför inte honom.

8. Skydda ditt hår från solen! Från poolen och havsvatten!

9. Och viktigast av allt - älska ditt hår och dig själv!

HÄR FINNS MIN HAIR PÅ DENNA MOMENT

Hårmaskar för natten

Nattmaskar är ett bra sätt att spara tid och samtidigt förbättra ditt hår så att det blir mjukt, rent och glänsande på morgonen.

Hur användbara hem natt hår masker ^

På dagtid är det mycket ofta ingen tid för hårvård, och många kvinnor kan spendera omkring 1-2 timmar på den. För att maximalt närma krullar med vitaminer, pektiner och andra substanser, kommer det inte att räcka, för längre penetration krävs för optimal penetration.

Användningen av hårmaskor för natten är att de tillåter dig att mätta håret med de mest användbara komponenterna, och det kräver inte mycket arbete: du måste förbereda kompositionen på kvällen, applicera den före sänggåendet och på morgonen kan du se en slät och glänsande man i stället för det klippta håret.

Självklart kommer en sådan snabb effekt inte att hända, för nattmaskar måste göras 2 gånger i veckan, men efter den första sessionen är förändringarna redan ganska märkbara. Oftast rekommenderas hårmaskor för hela natten att lämna till dem som står inför problemet med bräcklighet, torrhet och förlust, såväl som i strid med sebaceous körtlar.

Vilka problem är effektiva natthårsmaskar hemma:

 • Bräckliga, utskurna, skadade strängar;
 • Dullness, lack of natural shine;
 • Stark salivation
 • Mjäll, seborrhea;
 • Försvagade folliklar, prolapse;
 • Ej aktiv tillväxt;
 • Torrhet.

Hur man använder nattmaskar för hår:

 • Kompositionen framställs omedelbart före användning och tvättas bara av på morgonen med schampo;
 • Om du är allergisk mot komponenterna i den valda produkten, bör du vägra använda den.
 • För att blandningen inte ska strömma och inte lägga sängen på arken, är det nödvändigt att sätta på ett tjockt cellofantlock efter applicering och isolera med en varm halsduk ovanpå.

Mask för hår på natten hemma: De bästa recepten, användningsreglerna ^

Oljig hårmask för natten

För näring, hydratisering och öka elasticiteten hos lås av normal och torr typ, utsatt för förlust, har denna blandning en positiv effekt:

 • I samma proportioner blandar vi ricinolja med burdockolja, värmer den i ett vattenbad för att värma det;
 • Vi börjar behandling från rötterna, vi fullbordar proceduren vid tipsen;
 • På morgonen tar vi bort.

Kefir hårmask för natten

Med den här metoden kan du bota och återställa torra, lösa och dissekerade strängar:

 • Vi värmer upp en halv kopp fet yoghurt, häll 2 tsk. l. olivfrukt extrakt, blanda med äggula;
 • Vi smörjer helt hela hårets hår;
 • På morgonen mitt huvud, som vanligt.

Honungshårsmask för natten

Följande alternativ rekommenderas för behandling av mjäll och seborré, stärka rötterna och mjukna hårda trådar:

 • Rör 2 stora skedar honung med äggulor (2 st);
 • Vi bearbetar varje sträng över hela längden;
 • Ta bort efter att ha vaknat.

Gelatin hårmask för natten

För hemlaminering, fuktgivande och förstärkning av torra eller normala lockar, bör du använda följande recept:

 • Vi löser upp en stor sked gelatinpulver i kallt vatten (100 g), insisterar på att lösas i ungefär en halvtimme. Lägg till butiksbalsam, bringa till en krämig konsistens genom att blanda;
 • Applicera på lockar, försök att inte påverka rötterna;
 • Vakna, mitt hår med rent vatten.

Lök hårmask för natten

Detta verktyg kan användas inte mer än 1 gång per vecka för att bota mjäll och ta bort överflödigt fett:

 • Vi slipar löken i den minsta riven, pressar saften ut ur gruelen (1 msk) genom ostklut, späd den med en stor sked ricinolja och blanda den med ett rå ägg;
 • Den största delen av blandningen lämnas i hårbotten, och resterna - på strängarna;
 • Vi tvättar på morgonen.

Clay hårmask för natten

Ägare av fettkrullar kommer att uppskatta detta recept, för alla dess komponenter bekämpar effektivt salivation, förhindrar att de faller ut och rengörs från kontaminering:

 • Vi spädar påse med blå lera med vatten, blanda den med en stor sked juice, pressad från en mogen citron. Tillsätt äggula och honung (1 msk. L.);
 • Vi gnider kompositionen i huden med cirkulära rörelser och applicerar sedan på krullarna;
 • Vakna, vi går för att tvätta allt.

Mask för hårväxt på natten

För att stimulera tillväxt och stoppa förlusten av krullar av alla typer används följande recept:

 • Blanda en matsked rotbottenolja med honung (2 tsk.). Samma dos av ricinolja, en liten sked juice pressad från en citron och äggula.
 • Vi bearbetar roten noggrant, då - hela håret;
 • På morgonen skölj allt.

Mask mot håravfall på natten

Följande komposition är avsedd att stärka rötterna, aktivera tillväxtprocesser och eliminera fettig glans:

 • Ta 2 äggulor, slå dem med 1 tsk. cognac och honung (2 tsk.);
 • Applicera produkten endast på rötterna;
 • Vakna, vi går för att tvätta allt.

Mask för hårspetsar på natten

Om spetsarna är torra, sårt och behöver snabb återhämtning - denna blandning bidrar till detta:

 • Rör 2 tsk. ricinolja från 1 msk. l. olivträdolja, tillsätt vitaminerna A och E (5 droppar);
 • Vi bearbetar bara ändarna, lindar dem i plastfolie;
 • Mitt hår på morgonen.

Nattmask för torrt hår

För snabb vätning och regenerering av torra, skadade och försvagade trådar bör du använda följande komposition:

 • Vi blandar burdock och ricinolja i lika delar, vi släpper till dem 5 droppar ylang-ylang etrar och rosor, tillsätt vitaminer av grupperna A och E (2 g vardera);
 • Applicera ett rikligt lager på trådarna, lämna till morgon;
 • För att skölja.

Nattmaske för fettigt hår

För att lindra inflammation, eliminera mjäll och normalisera arbetet med sebaceous sekret, beredas denna blandning:

 • Späd 2 msk. l. honung kokt vatten (1 kopp), lägg till lösningen 1 msk. l. färsk citronsaft;
 • Vi fuktar håret, underhåller 8 timmar;
 • Vi tvättar bort.

Fuktgivande hårmask för natten

Detta intensiva recept används för intensiv fuktning av torkade trådar:

 • Blanda en sked full av glycerin med rå äggula och 2 msk. l. ryggradolja;
 • Smörj med rikligt hårlager;
 • På morgonen tvättar vi våra huvuden.

Nourishing hårmask för natten

För utseende av glans på tråkiga lockar rekommenderas att man förbereder följande komposition:

 • Till en stor sked av mandelolja blandar vi samma mängd jojoba-extrakt, tillsätt rosolja till dem (1 tsk);
 • Smörj krökets blandning längs hela sin längd, med början från rötterna.
 • På morgonen skölj håret.

Natt hårmask hemma: recensioner, videor, tips ^

Efter en månad kan du se bra resultat av att använda nattmaskar för hår hemma:

 • Krullarna börjar översvämma med en vacker naturlig glans;
 • Seborré och mjäll försvinna
 • Bräckligheten minskas avsevärt, de utskurna spetsarna återställs;
 • Normaliserad fuktbalans;
 • Rötter stärks
 • Det finns en mer intensiv tillväxt.

Recensioner av hemlagade hårmaskor för våra regelbundna läsare är också mycket positiva:

Tatyana, 34 år gammal:

"Jag gör regelbundet en nattmask för torrt hår, och jag gillar åtgärden: på bara en månad lyckades jag sätta mina krullar i ordning, och nu faller de mindre och knappast delas"

Milaslava, 23 år gammal:

"Jag utnyttjade receptet för nattgelatinmasken och blev positivt överraskad av dess åtgärd: om jag tidigare inte kunde sätta mina lockiga lockar i mitt hår, går allting utan mycket besvär och krångel. Jag rekommenderar det här verktyget till alla! "

Veronica, 45 år gammal:

"Ett par gånger försökte jag lökmask. Jag tyckte om hennes handling, men det var ganska svårt att tvätta lukten efteråt, men jag hittade en utväg: Jag gör citronvatten (juice från 1 citron till 2 liter vatten) och sköljdes sedan med den. Alla obehagliga luktarna försvinner omedelbart! "

LiveInternetLiveInternet

-Tags

-kategorier

 • Vård (10697)
 • bakom ansiktet (4803)
 • hårvård (3700)
 • kroppsvård (2700)
 • händer, naglar (1205)
 • för benen (321)
 • Priskategori (9724)
 • Massmarknaden (3930)
 • Svit (2578)
 • Mellanmarknaden (1786)
 • Professionell smink (1327)
 • Apotek Kosmetika (942)
 • Inhemska kosmetika (672)
 • Nätverkskosmetik (392)
 • Organisk kosmetika (138)
 • Folkmekanismer (675)
 • Hudtyp (3083)
 • Problem (1561)
 • Kombinerad (1182)
 • Oljig (633)
 • Känslig (457)
 • Torr (291)
 • Normal (246)
 • Anti-aging remedies (61)
 • Makeup (6189)
 • Ansikte (ton, grund, korrigatorer, döljare) (2708)
 • Ögon och ögonbryn (2702)
 • Läppar (1772)
 • Makeup-tricks (397)
 • Hår (1818)
 • Frisyrer, stylingprodukter (717)
 • Hårfärger (605)
 • Hårborttagning (390)
 • Användbar information (11309)
 • Frågor (10571)
 • Butiker och priser / var att köpa (587)
 • Användbara artiklar (312)
 • Erbjudanden / Försäljning (238)
 • Online rådgivning (17)
 • Nya kosmetika och parfymer (132)
 • Solarium, garvning (805)
 • Salongbehandlingar (426)
 • Kroppens imperfektioner (433)
 • Begränsade produktrecensioner (33)
 • Aromer (988)
 • För honom (116)
 • Tillbehör / borstar (218)
 • Swatch (369)
 • Röstning för bästa produkt (44)
 • Moderatorbetyg (0)
 • Moderator (44)
 • Online Shopping (91)

-Sök via dagbok

-Prenumerera via e-post

-vänner

-statistik

Hårmaskar för natten

 • Jag gillade posten
 • 6 citerad
 • 0 sparad
  • 6Lägg till citat
  • 0 Spara till länkar

  Original Post -sokolovskaya-
  Ursprungligt Ann_SD-meddelande

  Kokosolja, det fläckar inte alls

  problemet är att jag inte ska veta var man ska köpa kokosnöt.

  på internet

  Original Post -sokolovskaya-
  Ursprungligt meddelande bo_lik

  fuh och sedan efter infusionen minskade hälften av mitt hår förmodligen (jag förstår att nya borde växa i deras ställe?), och kommer det inte att finnas några folkmedel för hår?) Jag känner mig verkligen ledsen för dem) och tinkturen är andra gången Jag är rädd att använda)

  från lök + kycklingägg faller ut.

  Ibland, även från burk.

  Jag faller inte ut med eteriska oljor. Jag väljer grapefrukt + mandel + persika + burdock.

  effekten är noll men inget händer.

  tinktur? är hon på alkohol? aldrig skulle ett sådant hår smälta
  från äggula tvärtom slutade jag att falla ut
  och från havssalt reduceras mängden hår som förloras till flera bitar. på dagen

  Jag gjorde en gång masker för natten och efter en månad såg alla flickvännerna på mitt hår och trodde inte att jag hade återställt dem. Här kommer jag att skydda examensbeviset och börja göra det igen. Jag skriver: det är gjort på det här sättet, om huvudet redan är smutsigt och imorgon låter vi det bli tvättat, så på kvällen gör vi Masochka, på morgonen tvättar jag mitt hår. Bara håret borde inte vara i huden, lack.. men jag tycker att det är så klart. ingredienser:
  Allting är ungefär lika stort, jag har långt hår, jag skriver på min längd och tjocklek, du kommer att göra det för första gången och då kommer du att förstå hur mycket du behöver sätta

  ricinolja - 2-3 msk
  burdock olja - 2-3 msk.
  Mandelolja - 2-3 msk.
  Vitaminer A, B6, B12, D, E i flytande form (vissa säljs på oljebasis i burkar, vissa i ampuller, ja, apoteket kommer att räkna ut det) 2 ampulki (med en spruta därifrån för att ringa och i en skål) eller 2 tsk.
  citronsaft (om håret inte är fet, då en halv citron, om fett är en hel citron, titta på situationen efter första gången tog jag vanligtvis en halv citron)
  sked av honung

  Allt blandas i en skål och läggs i ett vattenbad, uppvärmd till ett varmt, lite varmt tillstånd. Applicera på rötterna som kommer att förbli fördelade genom håret, särskild uppmärksamhet tar vi bort tipsen. Att sätta hår i en bulle, förpacka det med matfilm (det här är mer praktiskt än en påse), lägger på en hatt eller sjal (men varm), gör en kudde med en handduk, eftersom på natten kan läcka och gå och lägga sig. På morgonen tvättade jag bara håret med schampo, kanske två gånger, men allt var bra med mig. Jag vill försöka lägga till mer aloe juice. För mig användes denna mask för att göra mjukt, glänsande, friskt hår ur en tvättduk (speciellt tipsen var rädsla). Jag har denna mask visat 2 gånger i veckan. Och ändå, vars hår är långt, tjockt och väl absorberat, inte ta synd och göra mer i antal, eftersom jag ofta inte hade tillräckligt, började jag göra det genom syn. Andelar att följa rakt exakt inte nödvändigt. Här är det. Allt vackert och friskt hår.

  Nattkrämmasker

  Alla typer av glidande förpackningar eller outplånliga natt ansiktsbehandlingar blir allt mer populära. En sådan annan uppfinning av antingen kosmetologer eller marknadsförare, eller båda av dem tillsammans, kan inte annat än snälla den sanna skönhetslata. Här är det inte nödvändigt att sätta något på ansiktet med ett tjockt lager, gå sedan med den här underliga massan på ansiktet, och tvätta den sedan länge och ihållande. Du lägger en nattmask före sänggåendet, låt den suga och gå och lägg dig. På morgonen vaknar du med en vacker och kunglig. En dröm, eller hur?

  Med botox effekt

  Denna metod är för dem som på natten passerar alla världens problem och vaknar på morgonen med sina pannor i ett dragspel och ögon i en gåsfot.

  • 1-2 matskedar gelatin,
  • mjölk,
  • 2-3 droppar lavendel eterisk olja och / eller salvia.

  Späd gelatin med mjölk i ett förhållande av en och en halv eller två gånger mindre än den som anges på förpackningen. Värm allt under omröring i ett vattenbad tills gelatin är upplöst. Låt blandningen svalna, men frys inte, tillsätt eteriska oljor (tillval) och applicera ett tunt lager över din nattkräm på rynkorna på pannan, mellan ögonbrynen, i ögonhörn. Vänta tills gelatinet torkar. Vid behov, applicera ett annat lager.

  Författaren av receptet hävdar att på morgonen hittar du en trevlig överraskning i form av nästan slät hud. Efter en vecka av sådana nattliga gelatinösa avrättningar, kan du helt bli av med mimiska rynkor eller släta dem avsevärt.

  Det rekommenderas också att lägga argirelin till sådana nattmaskar, vilket är hänförligt till effekten av Botox eller apelsinolja, vilket enligt vissa skönhetsguruer också kan ha en avkopplande effekt. Argireline i detta fall är bättre att lösa upp i mjölk men i vatten. Den orangefärgade oljan kan ha en uppfriskande effekt, som inte är helt lämplig för nattmaskar i ansiktet, så det är vettigt att byta ut det med lugnande oljor av lavendel, kamomill, salvia.

  Fuktgivande och föryngring

  • 1 matsked lätt gel eller grädde utan SPF,
  • 1 tesked Blefarogel 1,
  • 1 tsk juice eller gel aloe vera.

  Välj den lättaste gel- eller ansiktscremen för att vakna på morgonen inte med svullnad, men med ett friskt och fuktigt ansikte.

  Blefarogel 1 säljs i ett apotek, aloe vera juice kan köpas omedelbart. Om du väljer inte juice, men aloe vera gel, kontrollera om det innehåller mycket alkohol.

  Blanda din ljuskräm eller gel med Blefarogel och aloe vera och applicera på ansiktet med ett lager av 2-3 mm. Låt suga in, blott överskottet med en servett och lämna över natten.

  Förvara den färdiga masken i kylskåpet i 10-14 dagar.

  Vitamineterblandning

  Med olja för natten måste du vara mycket försiktig, annars kommer rynkor att bli utjämnade på morgonen, det är bara på grund av ödem. När ödemet sjunker kommer vi också att få lös hud. Om du bestämmer dig för att prova oljekvällmasker, missbrukar du inte plockor och andra pickles till middag och dricker det vanligaste vattnet och i mycket rimliga kvantiteter.

  • 2 matskedar av någon vegetabilisk olja lämplig för din hud
  • 1-2 tsk oljelösning av vitamin E,
  • ½ tsk av vitamin A oljelösning,
  • eteriska oljor.

  Koncentrationen av vitamin A över tiden, om din hud tolereras väl, kan ökas. Men glöm inte att vitamin A är kontraindicerat för gravida kvinnor och de som kommer att bli gravid, ska inte heller tillämpas på födelsemärken. Och glöm inte bort det permanenta skyddet av huden från solen.

  Applicera oljan på en ren, lätt fuktad med termiskt vatten eller alkoholfri hudkrem. Gnugga först och värma lite olja mellan dina palmer och applicera sedan med pressa rörelser på huden. Upprepa vid behov.

  Applicera oljan på huden minst en halvtimme före sänggåendet, om huden förblir för fet, dab den med mjuka dukar.

  Verktyget kan appliceras både på bar hud och redan ovanpå din nattvård, om du bestämmer dig för att använda riktigt tungt kosmetiskt artilleri.

  Använd oljemaskor 2-3 gånger i veckan och följ noga över reaktionen av din hud till så vanlig fuktgivande.

  Hårmaskar för natten

  Varje kvinna vill se bra ut och vara välskött, men det är inte så lätt att hitta några extra timmar för att besöka skönhetssalongen i den moderna rytmen i livet. Dessutom kostar kostnaden för salongprocedurer ibland "bett", och inte varje plånbok kan ge ägaren ett sådant nöje. Hemprocedurer kommer till räddning, som i de flesta fall inte är sämre än salongen i de flesta fall men har fortfarande vissa fördelar.

  Idag kommer vi att prata om hårvård. Och konversationen kommer att gå om hur man får maximal effekt från sådan vård - om nattmask.

  Varför på natten?

  Även om du gör kosmetiska procedurer för hår hemma från "improviserade" betyder det att du behöver minst 1,5-2 timmar för att förbereda, tillämpa, hålla och ta bort dem. Olyckligtvis, under denna tid från vad masken ingredienser kan ge, har inte alla användbara substanser tid att absorberas i hårbotten och hårrötterna.

  Hur är det? Öka exponeringstiden? Men vart ska man ta så mycket tid? Det finns en väg ut - lämna masken för natten! Och nattmaskerna har samtidigt sina fördelar:

   Time. Å ena sidan räddar vi det, men å andra sidan ökar vi det. Saving time ligger i det faktum att nattmasken inte tar bort från oss för mycket och väntar på att den ska få sin effekt. Ja, vid denna tidpunkt skulle det vara möjligt att göra hushållssysslor, men med en mask på huvudet kommer du inte att lämna huset, du kommer inte att lämna och kommer inte att ta emot gäster. Så varför inte göra en mask när ingen ser oss - för natten? Och att kombinera en dröm med ett användbart förfarande är en dubbel fördel! Dessutom fortsätter effekten av nattmaskar mycket längre än dagen, och därför behöver de inte frekvent användning. Ökningen i tiden är att exponeringsintervallet för masken inte är begränsat till en timme eller två. Det kan lämnas längre, vilket innebär att näringsämnen tränger djupare, fungerar bättre, och resultatet blir längre och helt enkelt fantastiskt.

  Hur man applicerar nattmaskar?

  För att få den förväntade effekten och inte förlora ditt hår, bör du följa vissa regler för beredning och användning av masker:

  1. När du väljer en mask, överväga dess orientering - vilket problem det kommer att hjälpa till att hantera. Dessutom ska masker som appliceras under en längre tid (6-8 timmar) märkas "på natten" eller "nattmask".
  2. Var extremt försiktig: nattmasker ska inte innehålla aggressiva ingredienser (salt, läsk, peppar, lök, vitlök, senap, kanel, citrus). Med långvarig exponering för hårbotten kan dessa ingredienser orsaka en allergisk reaktion eller till och med brännskador, vilket kan leda till håravfall.
  3. Det rekommenderas inte att använda klibbiga ingredienser i nattmask (bröd, banan, etc.). De är bra för hårvård, men de klarar av att torka ut och bli en skorpa över natten, så på morgonen tar det mycket tid och energi att tvätta och kamma resterna av en sådan blandning.
  4. Om du gör den valda masken för första gången, glöm inte att göra ett allergitest. På handleden eller armbågens böj applicera den beredda kompositionen och låt den stå i 10-15 minuter och tvätta sedan av: om det inte finns någon rodnad, utslag, ingen klåda, kan du säkert använda masken. För att undvika en oväntad färgverkan, skulle det vara användbart att testa masken på en separat hårsträng, och lämna kompositionen hela natten.
  5. Det är bäst att prova nya masker på en ledig dag, så att du inte behöver skynda någonstans på morgonen och samtidigt överväga resultatet under dagen. Vissa masker kan ge en oönnskad färgningseffekt (särskilt på blont hår) om de använder färgämnen (till exempel hennapulver, ekbark, juice av vissa grönsaker, bär och frukter).
  6. Före proceduren ska huvudet tvättas, torkas och kammas ordentligt.
  7. Applicera masken i 30-40 minuter före sänggåendet: Under denna tid kommer överskottsvätska att dränera och de flesta oljorna kommer att absorberas. Men så att säng- och nattkläder inte påverkas av möjliga feta eller färgade fläckar, kan du sätta på kudden med en gammal terryhandduk.

  Som vi har sagt har nattmaskar en långvarig effekt och anses vara det mest effektiva sättet att behandla hår, så de används inte mer än 1 gång per vecka. Håll dig till reglerna för användning av nattmasker, och de kommer inte att göra dig besviken.

  Recept Nattmasker för hår

  Vi har valt ut för dig de mest populära nattmaskerna och grupperade dem enligt inverkan:

  1. För split och skadat hår (inklusive efter frisörförfaranden - perms, färgning, etc.):

  • 2 msk. burdock olja, 1 msk. mandel-, castor- och jojobaolja, 3 droppar rosolja (salvia, kokosnöt, lavendel). Gnid blandningen i hårets ändar. Nästa morgon får du glans och ömtålig doft från håret, och med regelbunden användning ökar du fortfarande hårvolymen.
  • 1 msk. slipad ingefära, 1 msk. sesamolja - blanda, applicera blandningen på spetsarna och längs hela längden på håret.

  2. För torrt, skadat och fallande hår:

  • 1 msk. gelatin häll 100 ml vatten och låt svälla i 20-30 minuter, sedan ständigt omröra, tillsätt gradvis balsam för din hårtyp - tills en blandning erhålls, som tjock gräddfil. Applicera kompositionen endast på håret, utan att påverka hårbotten, annars på morgonen kommer det att "dra av". Denna mask ger också en "laminering" -effekt.

  3. Mot håravfall:

  • Blanda i lika stora proportioner nypressad äpple (vit druv) juice och någon vegetabilisk olja (oliv, burdock, avokado eller mandel). Applicera blandningen med massage rörelser i hårbotten.
  • Blanda 1 tsk. mandelolja, hundros och pumpa, 1 msk. gräddfil (helst hemlagad), äggula, 5-7 droppar ylag-ylang eter.

  4. För fettigt hår:

  • 2 msk. honung lite (upp till 40 ° C), värme på ångbadet, tillsätt 1 slagen äggula - mixa. Gnid blandningen i hårbotten och sprid över hela längden av håret.
  • Koka i 50 ml kokande vatten 2 msk. torra kamomillblommor. Låt det brygga i 2-3 timmar, spänna, tillsätt ekorren piskad i skum.
  • 1 msk. jäst lös upp i 1 msk. varmt vatten, tillsätt det vispadda proteinet.

  5. Näringsrika masker - appliceras på rötterna, sprider sig över hela längden av håret:

  • Slå 2 ägg, lägg till 2 msk. flytande honung till en homogen blandning.
  • 1/3 kopp morotsjuice, 30 g äppeljuice, 30 g aloejuice eller gruel. Denna mask kommer inte bara att mätta håret med vitaminer, utan också lindra mjäll och ge dem styrka, glans och skönhet.
  • Ta 1 stor mogen päron, ta bort stammen och kärnan med fröna, puré frukten med en bländare eller en liten rivare (om frukten är för saftig och pressa ut överskott av fukt). Lägg till 2 msk. olivolja och 1 slagen ägg.
  • Blanda 2 msk. castor och burdock oljor, 2 ampuller retinol (vitamin A) och tokoferol (vitamin E), 2 droppar din favorit eterisk olja.
  • Suga 2 skivor torkat rågbröd i kokande vatten, hugga i mush och låt stå i 2-3 timmar, pressa ut fukt (du kan kasta ut kakan) och tillsätt 1 tsk. burdock olja.

  Natt hår masker är det bästa sättet att förvandla ditt hår i bara några behandlingar. Masker kommer också att vara användbara för hår som har lidit av aggressiva manipulationer med dem (markering, kemisk perm, laminering, frekvent användning av strykjärn, lockar, varm hårtork, etc. Det trevligaste med dessa förfaranden är att på morgonen ser håret ut mycket bättre än på kvällen.Nästa Artikel
Magic hävstång hårkrullare för ditt hår: hur man väljer och använder