Hår Broccoli


Broccoliolja är en relativt ny hårvårdsprodukt. Hår - den viktigaste delen av kvinnans bild, deras utseende påverkar i hög grad ditt första intryck. Broccoliolja hjälper till att återfuka håret, det gör dem vackra och glänsande. Om du bryr dig om ditt hår med oljor, så är den här artikeln för dig.

Broccoli fröolja i hårvård

Broccoli fröolja är en sann källa till naturlig glans och mjukhet i håret. Dess effekt är jämförbar med effekten av silikoner - gör håret smidigt vid beröring och glans utan att tynga ner det och gör det svårt att andas (bevisas av studier).

 • schampon och balsam
 • utjämnande serum
 • styling
 • fuktgivande och konditoriva lotioner och hudkrämer
 • oljor eller hårserum
 • vård ger en utjämningseffekt
 • balm och hårmaskor
 • läppbalsam och läppstift
 • massageblandningar
 • för en blank effekt

Vad är användbar broccoliolja för hår

   Återställer skadade områden. Idag är det svårt att hitta en kvinna vars hår skulle vara i perfekt skick. Detta beror på ekologi, näring och vård. Visst trodde du någonsin att det skulle vara trevligt att göra ditt hår. Broccoliolja hjälper till att återställa strängarna av hälsa och skönhet, för med hjälp av enkla handlingar närmar du dem från insidan.

  Om du märker att ditt hår har blivit sprött, torrt och tufft - köp bräckligt broccoliolja och använd det i din dagliga vård.

 1. Ersätter produkter som innehåller silikon. Många kosmetiska hårvårdsprodukter är verkligen effektiva och deras regelbundna användning kan ge utmärkt resultat. Men det är ganska möjligt att ersätta syntetiska ämnen med naturlig olja. Broccoliolja bildar en skyddande film på hårets yta, vilket inte tillåter den naturliga fukten att avdunsta. Således är ditt hår återfuktat, mjukt och smidigt.
 2. Stärker hårrötterna. Visst vet du att hårsäckar spelar en viktig roll i att odla friskt vackert hår. Om du matar dem med näringsämnen i tid, är det troligt att du kommer att ha långt vackert och friskt hår. Ibland behöver olja appliceras inte bara på spetsarna och huvudlängden, men också på hårrötterna. Med massörrörelser kan du enkelt gnugga produkten i hårbotten, och resultatet kommer inte att hålla dig väntar länge. Glöm inte att förutom användningen av broccoliolja från utsidan är det viktigt att ändra din kost så att rötterna får de mest fördelaktiga spårelementen.
 3. Det ger glans och elasticitet. Många tjejer och kvinnor döljer ständigt sin sanna hårtillstånd med hjälp av olika frisyrer, hårklipp och hårklippningar. Men för att strängarna ska vara vackra utan några manipuleringar, bör de regelbundet fuktas. Broccoliolja applicerad på hela längden av håret, ger dem glans och elasticitet, vilket är viktigt för din bild. Torrt hår hår bryter snabbt ner och förlorar sin naturliga skönhet. Regelbunden användning av olja gör att du kan vara attraktiv på något sätt och när som helst på dagen.

Hur man applicerar broccoliolja i hårvård

I form av en mask. Om du kan hålla varm broccoliolja på håret under en viss tid, är sannolikheten stor, och efter några behandlingar kommer du att märka synliga resultat. Applicera några droppar olja i din handflata och gnugga dem försiktigt i dina handflator tills de är varma. Flytta nu lätt fingrarna från topp till botten, försiktigt fuktar håret. Sätt på en cellofantlock på toppen och lind huvudet med en handduk. Håll masken så länge som möjligt. Efter proceduren sköljer du strängarna med schampo som vanligt.

Som en ingrediens i balsam eller schampo. Även det enklaste och billigaste schampot kan göras extremt användbart för ditt hår. Det är faktiskt inte svårt, allt du behöver göra är att lägga till några droppar broccoliolja. För en hel burk produkt är 4-6 droppar olja tillräckliga för dig, beroende på produktens volym. Broccoliolja kan läggas till både schampo och balsam. Många tjejer gör masker, blandar dem med oljor. Ett tillräckligt bra alternativ för de kvinnor som vill se bra ut och njuta av friskt hår.

Om du vill förbättra ditt hårs tillstånd, bör du särskilt sköta skampon som du använder. En skrämmande figur - i 97% av schampon av kända varumärken är ämnen som förgiftar kroppen. Huvudkomponenterna, på grund av vilka alla problem, på etiketterna är betecknade som natriumlaurylsulfat, natriumlauretsulfat, kokosulfat. Dessa kemikalier förstör krullarnas struktur, håret blir skört, förlorar sin elasticitet och styrka, färgen bleknar. Men det värsta är att denna smuts kommer in i levern, hjärtat, lungorna, ackumuleras i organen och kan orsaka cancer. Vi rekommenderar att du använder de medel som dessa ämnen ligger i. Nyligen utförde experter från vår redaktionsteam en analys av sulfatfria schampon, där första plats togs av medel från företaget Mulsan Cosmetic. Den enda tillverkaren av naturliga kosmetika. Alla produkter tillverkas under strikta kvalitetsstyrnings- och certifieringssystem. Vi rekommenderar att du besöker den officiella webbutiken mulsan.ru. Om du tvivlar på din kosmetiks naturlighet, kontrollera utgångsdatumet, det ska inte överstiga ett års lagringsutrymme.

Som en produkt för närande tips. Oavsett tillståndet i ditt hår kommer tipsen alltid att vara det mest utsatta området.

Oljan som appliceras på detta sätt ska inte spolas bort, eftersom den absorberar tillräckligt snabbt och lämnar inget obehag.

För att förbättra hårväxten och stärka hårsäckarna. Lätt värm broccoliolja i ett vattenbad och applicera det på hårrötterna. Du kan göra en massage med dina tassar, som rör sig längs hårbotten i cirkulära rörelser. Broccoliolja fuktar helt hårrödorna, närmar dem med fördelaktiga mikroelement och förbättrar tillväxten. Du kommer att glömma att en sådan utfall och otillräcklig volym, för med hjälp av denna olja kommer du att njuta av underbart hår.

För att lägga till glans. Om du går någonstans och tänker igenom alla detaljer i utseendet, glöm inte bort håret. Broccoliolja hjälper dig ut även om du inte har uppmärksammat dina strängar under lång tid. Denna produkt kan appliceras omedelbart innan du går ut. Ta 12 droppar broccoliolja beroende på längden och gnugga mellan palmerna. Kör nu fingrarna över hela längden av håret, med undantag av rotzonen. Glitter och effekten av grooming kommer genast att visas i håret, så du kan vägra lack eller gel.

Var att köpa

Priset på broccoliolja kan variera betydligt beroende på den plats där denna olja säljs. Så i kosmetiska butiker kommer denna åtgärd vara mycket dyrare än i apotek, men det är i kosmetiska butiker att det finns möjlighet att hitta större paket, medan det i ett apotek blir svårt. Det är mycket bättre att beställa broccoliolja direkt från tillverkaren - i grossistförråd av kosmetika eller i små verkstäder som arbetar med produktion av naturkosmetik.

Till exempel i Olesya Mastaeva verkstad kan du köpa en magisk kula till priset av 240 rubel för 10 milliliter, men i ett bekvämt paket med en dispenser för mer praktisk användning. Större behållare, redan 50 milliliter, kan beställas från Aromashka, ett företag som är representerat i många onlinebutiker. Kostnaden för sådana medel kommer att sträcka sig från 300 till 400 rubel. På apotek säljs broccoliolja endast i volymer på 10 milliliter och i de vanligaste förpackningarna utan dispensrar och andra saker. Beroende på tillverkarna kan priset sträcka sig från 180 till 300 rubel, men valet är tyvärr mycket litet eftersom alla inte vet fördelarna med broccoli.

Spivakbroccoliolja

Det största erkännandet bland producenterna av broccoli smör fick företaget "Spivak". Oljan av detta märke är ganska billigt (i genomsnitt 180 rubel per 10 milliliter), och det är lättare att hitta det hela. Recensionerna på honom är mestadels trevliga och positiva, sällsynta, missnöjda, talar bara om det faktum att broccoliolja inte passade deras hud specifikt, men hade inget emot varumärket. Kvaliteten på "Spivak" -olja har visat sig under lång tid, speciellt broccolioljan i detta företag används av nästan alla skönhetssalonger som arbetar med naturligt manuellt förberedda medel och de rekommenderar det oftare än andra. Bara det är värt att komma ihåg att beställning av denna olja fortfarande är bättre på Internet - så är det en chans att spara betydligt, och det finns ingen risk att få utgått.

Broccoli fröolja för hår - masker, balsam och balsam

Italiensk kålolja blev grunden för att skapa en ny vårdprodukt. I kosmetologi är broccoliolja för hår varje dag mer populär än erkända favoriter - oliv, jojoba och burdock. Den unika ljustexturen omsluter locken, som silikonmolekyler, vilket ger en lyxig glansig glans. Berikande schampo, masker, balm med en naturlig komponent, det är lätt att bli ägare av tjockt, friskt hår.

Broccoli oljebalkare

Resultat: säkerställer strumpans integritet, återställer elasticitet och glans.

ingredienser:

 • 5 ml olja;
 • 10 ml aloe juice
 • minteter.

Beredning och appliceringsmetod: Kram vegetabilisk juice från skott, injicera en återupplivande olja och aromolja. Efter tvätt, fördela på våta strängar, lämna i fem / sju minuter. Skölj med koncentrerade buljong höfter.

Applicering: För färgade, torra och tråkiga krökar efter varje användning av schampo, som förebyggande åtgärd att använda hårbalsam med broccoliolja - två gånger i månaden.

Broccoli Balsam

Resultat: återställer hela längden, gör det mjukt, elastiskt, gör det lättare att kombinera hårbalsam med egna händer.

ingredienser:

 • 5 ml broccolifröolja;
 • 5 gr. badger fett;
 • 1-2 droppar fänkåleter.

Beredning och användningsmetod: Justera komponenterna, fördela jämnt på våta strängar, lämna i tre / fyra minuter. Skölj alltid med kallt vatten.

Hjälmlagda hårmaskor med broccoliolja

Naturkosmetik, tack vare naturliga ingredienser, gör curls glänsande och silkeslen. Handgjorda hårmaskor med broccoliolja konkurrerar med salonglaminering och keratinbeläggning. Strukturens integritet återställs, det skyddande skiktet förhindrar bräcklighet och tvärsnitt.

Hårförlustmask

Resultat: aktiverar blodcirkulationen, stärker glödlamporna med recept av folk med broccolifröolja för hår.

ingredienser:

Beredning och appliceringsmetod: vegetabilisk rot, slipad i en mixer, för att kombinera med en helande vätska. Gnid i huden i ungefär fem minuter / sju, lämna ytterligare en tio. Skölj med indisk ayurvedisk schampo. Upprepa proceduren minst sju gånger.

Hårväxtmask

Resultat: Naturliga hårprodukter stimulerar aktiv tillväxt.

ingredienser:

Beredning och appliceringsmetod: Blanda alla komponenter med en mixer tills det är enhetligt, du kan smarta håret, bara rotområdet. Bär ett duschlock, håll kompositionen i ytterligare tolv minuter. Skölj noggrant med nätdekok.

Mask för fettigt hår

Resultat: ger volym, normaliserar utsöndringen av körtlar medicinska proceduren. Curls längre är rena, välskötta, formens stil hålls hela dagen.

ingredienser:

 • 10 ml kålolja;
 • 20 gr. grå / rosa lera;
 • 15 droppar propolis tinktur.

Beredning och appliceringsmetod: sätt in läkande olja och alkoholinfusion i kosmetisk lera, späd med mineralvatten. För att fördela en borste på rotområdet lämnar du i en halvtimme. Skölj med ett avkok av grapefruktskorpor, låt krökorna torka på ett naturligt sätt.

Hair Shine Mask

Resultat: bevarar och fyller på fuktbristen, återställer håret, ger frisk glans och silkighet.

ingredienser:

 • tesked olja;
 • Art. sked av torrt vin;
 • Art. sked av honung;
 • 3 msk. skedar av ris.

Beredning och appliceringssätt: Koka gröt, låt det svalna och gör potatismos på mixern. Lägg till honung, vitt vin och näringsrik vätska. Distribuera jämnt över hela tillväxtområdet. Skydda med folie och handduk, varm med varm luft. Skölj med organiskt schampo efter en timme.

Olje Recensioner på Internet

Natalia, 19 år gammal

Jag försökte mycket icke-tvättbara varor från massmarknaden till den professionella, men det var alltid lite fel. Nu är min favorit brokolfröoljebolaget Miko.
Dispensern är mycket bekväm, kvalitet. Du kan trycka lätt - och få en liten ärtsmör, du kan till slutet - för en större del. Mycket ansikte av mörkgul färg, tjock, med en mild, smörig lukt.
Jag har tunt, något buskigt hår. Oljebåret är inte tungt, men slätat, gjort lydigt och mjukt. Spaltiga ändar är mer eller mindre dolda. Det ger en mjuk glans, du vill röra på ditt hår.

Olga, 34 år gammal

Lägg detta till masken för hår. Efter tvättning sätter jag på vått hår i förhållandet mellan 10% broccoliolja och jojobaolja. Bara mycket, mycket noga, det är viktigt att inte överdriva det, annars kommer det att bli fettigt hår. Ibland, om du inte vill röra och späda ut med andra oljor, tar jag bara en broccoliolja och lägger den på kammen. Efter kammade hår. Hår har blivit något slags levande, mjukare. Och mycket förvånansvärt såg volymen. Rekommendera starkt.

Margarita, 25 år gammal

Det ersatte mina hårtips. Jag lägger på 5-10 cm långt hår efter tvätt i sin rena form, efter torkning med en handduk, medan håret fortfarande är vått. Det klarar problemet med splittrade ändar och ger näring också håret. Jag har lockar, om jag applicerar olja på spetsarna är krökarna jämnare och ser inte ut torra. Ibland applicerar jag det redan på helt torkat hår, men här behöver du inte överdriva den med en dos, 1-2 droppar är tillräckligt nog. Tipparna kommer omedelbart till liv. Lägg också till olja i masken. Det ger hår glans.
Konsumeras ganska ekonomiskt. En flaska varar ca 2 till 3 månader.

Ira, 26 år gammal

På sommaren blir håret väldigt torrt, i olika riktningar, som halm. Jag gör ständigt hemlagade masker och lägger broccoliolja till den färdiga balsamen.

Amina, 41 år gammal

Mitt lockigt hår är väldigt svårt att sätta i ordning. Utan broccoliolja skulle man behöva spendera varje morgon på frisören. Väl fuktar håret, ger dem en extraordinär glans.

Broccoliolja - naturlig "silikon" för hår

Broccoliolja är älskad av tusentals kvinnor som ett organiskt alternativ till hårvårdssiliconer. Det skyddar idealiskt hår från skadliga ämnen, släpper ut dem, fyller strukturen med användbara komponenter och ämnen.

Priset på en flaska är 130-160 rubel för en volym på 10 ml.

Baserat på broccoliolja kan du göra hemlagade hårmaskor, tillsätt agenten till schampo och balsam.

Denna produkt rekommenderas för behandling av delade ändar. Det är också en effektiv naturlig produkt för vård av ögonfransar, ansikte och kropps hud, läppar, som en organisk linje för att avlägsna smink från huden i ögonområdet.

Huvudkomponenterna i broccolfröolja: linolsyra, erucasyra, seratin-, palmitin- och linolensyror, kalcium, kalium, vitaminer A, K och C.

Användbara egenskaper

För ägare av tråkigt, tunt och mattat hår kommer broccoliolja att vara en riktig välsignelse. På grund av innehållet av vitaminer och fettsyror är det bra och ger en naturlig glans utan att väga ner den.

Det enklaste sättet att använda broccoliolja:

 • Sätt 3 droppar i din handflata.
 • Pund och värm det i handflatorna.
 • Sprid på rena våta strängar (utan att nå rötterna 10-15 cm).
 • Låt torka naturligt (ingen hårtork).

Verktyget har en ljus konsistens och absorberas väl, vilket eliminerar effekten av fett och viktning efter applicering.
[Direkt]

Maskrecept

För fettigt hår:

 • Ta broccoliolja - 7 droppar, shea (shi) - 10 droppar, 8 droppar citron, patchouli och ylang-ylang.
 • Blanda och värma i ett vattenbad.
 • Lägg på lockar längs hela sin längd,
 • Wrap under filmen och en varm handduk.
 • Tvätta av efter två eller tre timmar med ett mildt schampo.

Om du är intresserad av att lära dig mer om dess användbara egenskaper, klicka på bilden. På sidan som öppnas hittar du recept för användning för friskt hår.

Drop Recept:

 • K 2 Art. l. burdock olja tillsätt ca 1 msk. l. broccoliolja, 5 droppar - patchouli.
 • Blanda och jämnt fördela trådarna.
 • Lämna på i 40-45 minuter.
 • Tvätta av med schampo och varmt vatten.

Upprepa proceduren regelbundet 2 gånger i veckan. Efter en månad kommer håravfallets hastighet att minska avsevärt, håret blir mer välskött, problemet med de splittrade ändarna kommer att lösas helt.
[Direct2]
Andra recept för masker med kardborreolja finns i den här artikeln.

För glans och hårdhet:

 • Slå 1 kycklingägg.
 • Tillsätt 1 tsk. broccoliolja och 0,5 tsk. oljor: ylang-ylang, mandarin och apelsin.
 • Applicera på torrt och rent krullar i ca 2 timmar.
 • Tvätta sedan håret på vanligt sätt.

För behandling av torrhet och sårbarhet:

 • Blanda oljorna: vetex, burdock, oliv och broccoli (alla 5-10 droppar).
 • Till kompositionen kan du lägga 3-4 droppar silkeprotein.
 • Applicera blandningen längs hela längden, avvika 5 cm från spetsarna, i en och en halv timme.
 • Tvätta av med shampoo.

Var vacker och följ hårets hälsa och skönheten i håret!

recensioner

Olga: "Jag köpte för 150 rubel, flaskan var tillräckligt för 2 månaders användning. Jag gillade resultatet: produkten fuktar, närmar och gör håret starkare! Jag rekommenderar att du försöker, men du borde inte förvänta dig en snabb mirakel effekt. "

Miroslava: "Jag har en olja från Spivak. Effekten av naturlig "silikon" är något överdriven, men i allmänhet är det en användbar och inte dålig hårvårdsprodukt. "

Lisa: "Jag gillade det verkligen. Men ibland vid applicering överdriver jag det med doser. Det finns ingen mindre glitter från användningen än från artificiella silikoner. Jag lägger till den i olika masker eller bara smörj ändarna när de torkar mycket ut. "

Kommentarer: 21

Jag försökte broccoli fröolja när jag tittade på internet för ett botemedel mot hår elektrifiering. Mitt hår är långt och med ankomsten av kyla på mitt huvud inträffar något ofattbart. Effekten av broccoliolja var uppriktigt överraskad, det tog inte bara bort statiken, utan också signifikant förvandlat håret.

Jag har använt håroljor under lång tid, de största problemen är förlust och torrhet. Jag gillar burk, ricinus och olivolja mycket (jag använder olivolja överallt, inte bara för hår). Nu tillsatte de också broccoliolja, blanda alla fyra oljorna (proportionerna måste väljas beroende på hårets längd) och värm under en näsduk i två timmar, tvätta sedan med schampo och torka naturligt. Jag gör det en gång vartannat vecka.

Broccoli fröolja för hår - masker, balsam och balsam

Fröer av italiensk kål blev grunden för skapandet av ett nytt vårdgivare. I kosmetologi är broccoliolja för hår varje dag mer populär än erkända favoriter - oliv, jojoba och burdock. Den unika ljustexturen omsluter locken, som silikonmolekyler, vilket ger en lyxig glansig glans. Berikande schampo, masker, balm med en naturlig komponent, det är lätt att bli ägare av tjockt, friskt hår.

Fördelarna med broccoliolja för hår

Rik oljekomposition:

 • erucasyra;
 • linolsyra och a-linolsyra;
 • oljesyra;
 • eikogen syra;
 • palmitinsyra;
 • stearinsyra;
 • tokoferol;
 • karotenoider.

Användbara (helande) egenskaper för hår:

 1. Det närmar och fuktar;
 2. Ger sken och elasticitet;
 3. Skydd mot temperatur och mekanisk skada;
 4. Återställer bristen på fukt, syror och vitaminer.
 5. Stärker porösa områden.

Kontraindikationer - individuell intolerans. Från skada på känslig hud, sparar testningen av kompositionen.

Applicering av broccolifröolja för hår

Magisk hårvårdsvätska blir allt vanligare. Användningen av broccolifröolja började omsluta varje enhet på grund av den fantastiska effekten. Du kan berika den färdiga balmen, balsam eller skapa nya baserade på en naturlig, fuktgivande produkt. Användningen av broccoliolja för hår är oumbärlig i masker, scrubs, massageblandningar, förbättrar syreandningen i huden, stimulerar tillväxten.

Viktig redaktionell rådgivning

Om du vill förbättra ditt hårs tillstånd, bör du särskilt sköta skampon som du använder. En skrämmande figur - i 97% av schampon av kända varumärken är ämnen som förgiftar kroppen. Huvudkomponenterna, på grund av vilka alla problem på etiketterna är betecknade som natriumlaurylsulfat, natriumlauretsulfat, kokosulfat. Dessa kemikalier förstör krullarnas struktur, håret blir skört, förlorar sin elasticitet och styrka, färgen bleknar. Men det värsta är att dessa saker kommer in i levern, hjärtat, lungorna, ackumuleras i organen och kan orsaka cancer. Vi rekommenderar dig att överge användningen av medel i vilka dessa ämnen är belägna. Nyligen utförde experter från vår redaktionsteam en analys av sulfatfria schampon, där första plats togs av medel från företaget Mulsan Cosmetic. Den enda tillverkaren av naturliga kosmetika. Alla produkter tillverkas under strikta kvalitetsstyrnings- och certifieringssystem. Vi rekommenderar att du besöker den officiella webbutiken mulsan.ru. Om du tvivlar på din kosmetiks naturlighet, kontrollera utgångsdatumet, det ska inte överstiga ett års lagringsutrymme.

Broccoli oljebalkare

Resultat: säkerställer strumpans integritet, återställer elasticitet och glans.

ingredienser:

 • 5 ml olja;
 • 10 ml aloe juice
 • minteter.

Beredning och appliceringsmetod: Kram vegetabilisk juice från skott, injicera en återupplivande olja och aromolja. Efter tvätt, fördela på våta strängar, lämna i fem / sju minuter. Skölj med koncentrerade buljong höfter.

Applicering: För färgade, torra och tråkiga krökar efter varje användning av schampo, som förebyggande åtgärd att använda hårbalsam med broccoliolja - två gånger i månaden.

Broccoli Balsam

Resultat: återställer hela längden, gör det mjukt, elastiskt, gör det lättare att kombinera hårbalsam med egna händer.

ingredienser:

 • 5 ml broccolifröolja;
 • 5 gr. badger fett;
 • 1-2 droppar fänkåleter.

Beredning och användningsmetod: Justera komponenterna, fördela jämnt på våta strängar, lämna i tre / fyra minuter. Skölj alltid med kallt vatten.

Applicering: Applicera hårbalsam med broccoliolja permanent för färgade lock eller före styling med styler.

Hjälmlagda hårmaskor med broccoliolja

Naturkosmetik, tack vare naturliga ingredienser, gör curls glänsande och silkeslen. Handgjorda hårmaskor med broccoliolja konkurrerar med salonglaminering och keratinbeläggning. Strukturens integritet återställs, det skyddande skiktet förhindrar bräcklighet och tvärsnitt.

Hårförlustmask

Resultat: aktiverar blodcirkulationen, stärker glödlamporna med recept av folk med broccolifröolja för hår.

ingredienser:

 • 10 ml olja;
 • 15 gr. pepparrot.

Beredning och appliceringsmetod: vegetabilisk rot, slipad i en mixer, för att kombinera med en helande vätska. Gnid i huden i ungefär fem minuter / sju, lämna ytterligare en tio. Skölj med indisk ayurvedisk schampo. Upprepa proceduren minst sju gånger.

Hårväxtmask

Resultat: Naturliga hårprodukter stimulerar aktiv tillväxt.

ingredienser:

 • 10 ml olja;
 • 10 gr. kanel;
 • 15 gr. honung.

Beredning och appliceringsmetod: Blanda alla komponenter med en mixer tills det är enhetligt, du kan smarta håret, bara rotområdet. Bär ett duschlock, håll kompositionen i ytterligare tolv minuter. Skölj noggrant med nätdekok.

Mask för att stärka håret

Resultat: det är lätt att göra lockar starka och silkeslösa hemma.

ingredienser:

 • 15 ml broccoliolja;
 • 3 äggulor;
 • 1-2 droppar Santanaeter.

Beredning och appliceringsmetod: piskäggor med en näringsvätska, träda in i träetern. Sponzhem fördelar vikten av skilsmässan, strängen efter strängen. Bära en hatt och linda en handduk, stå i minst en timme. Skölj med vatten med svavellera.

Mask för håråterställning

Resultatet: ger silke, elasticitet och glans, naturliga formuleringar för behandling av torrt hår. Det rekommenderas att använda proceduren på andra dagen efter färgning eller krökning.

ingredienser:

 • 10 ml broccoliolja;
 • Ampull av vitamin B5;
 • 20 gr. kockost;
 • ägget.

Förberedelse och användningsmetod: kombinera färskost med ett ägg, tillsätt pantotensyra och en fuktgivande vätska i den färdiga vattnet. Sprid på rent, fuktigt hår, inslaget i en film och uppvärmd med hårtork. Åtgärdstiden är fyrtio / sextio minuter. Skölj med vatten och äppelessens.

Mask för tips

Resultat: Ett effektivt förfarande behandlar delade ändar av håret, skyddar mot mekanisk skada och exponering för höga temperaturer.

ingredienser:

 • 7 ml broccoliolja;
 • 10 gr. gelatin.

Beredning och appliceringsmetod: Efter upplösning av kollagen i varmt vatten, rör omedelbart tills klumparna försvinner, tillsätt kålolja. Applicera på våta rena trådar, linda i folie. Efter att ha väntat en halvtimme, skölj med varmt avkok av guldblommor.

Mask för torrt hår

Resultat: användningen av en närande mask ger elasticitet och jämnhet i håret, förhindrar trassning, underlättar kamning och vikning.

ingredienser:

 • 10 ml olja;
 • 20 gr. kakao;
 • 10 ml cognac;
 • 1-2 droppar palissandereter.

Förberedelse och appliceringsmetod: Späd pulvret med varm grädde, tillsätt franska alkohol och vegetabiliska oljor. Applicera på torra strängar, bära ett skyddskåpa för att lämna mycket över natten. På morgonen skölj med kall infusion av fågelkörsbär.

Mask för fettigt hår

Resultat: ger volym, normaliserar utsöndringen av körtlar medicinska proceduren. Curls längre är rena, välskötta, formens stil hålls hela dagen.

ingredienser:

 • 10 ml kålolja;
 • 20 gr. grå / rosa lera;
 • 15 droppar propolis tinktur.

Beredning och appliceringsmetod: sätt in läkande olja och alkoholinfusion i kosmetisk lera, späd med mineralvatten. För att fördela en borste på rotområdet lämnar du i en halvtimme. Skölj med ett avkok av grapefruktskorpor, låt krökorna torka på ett naturligt sätt.

Hair Shine Mask

Resultat: bevarar och fyller på fuktbristen, återställer håret, ger frisk glans och silkighet.

ingredienser:

 • tesked olja;
 • Art. sked av torrt vin;
 • Art. sked av honung;
 • 3 msk. skedar av ris.

Beredning och appliceringssätt: Koka gröt, låt det svalna och gör potatismos på mixern. Lägg till honung, vitt vin och näringsrik vätska. Distribuera jämnt över hela tillväxtområdet. Skydda med folie och handduk, varm med varm luft. Skölj med organiskt schampo efter en timme.

Video: Använda broccoliolja för hår hemma

Recensioner av broccoli för hår

På sommaren blir håret väldigt torrt, i olika riktningar, som halm. Jag gör ständigt hemlagade masker och lägger broccoliolja till den färdiga balsamen.

Mitt lockigt hår är väldigt svårt att sätta i ordning. Utan broccoliolja skulle man behöva spendera varje morgon på frisören. Väl fuktar håret, ger dem en extraordinär glans.

Slutligen lyckades jag med mina hårproblem! Fanns ett sätt att återställa, stärka och växa hår. Jag har använt det redan i 3 veckor, resultatet är där, och det är fantastiskt. Läs mer >>>

Hur man använder broccoliolja för ansikte och hår

Artikelns innehåll:

 1. Beskrivning och sammansättning
 2. Användbara egenskaper
 3. Kontra
 4. Hur man använder för ansikte
 5. Hur man ansöker om hår
  • schampo
  • balsam
  • Luftkonditionering
  • masker

Broccolifröolja är en naturlig produkt som gör att du kan ta hand om ditt ansikte och hår på professionell nivå. Med det kan du återställa sin hälsa och skönhet. Under förutsättning att den används korrekt är den utmärkt på grund av dess unika sammansättning.

Beskrivning och sammansättning av broccoliolja

Användningen av broccoliolja i kosmetologi är en modern trend som lyckats rekommendera sig bra. Det extraheras från fröna från växten Brassica oleracea italica (andra namn är broccoli, sparriskål) på två sätt. Den första är kallpressning och oljan blir grön (varierar från ljusgrön till träsk). Den andra är extraktion, då har den en gyllen gul nyans.

Den uttalade växtbaserade doften av produkten, som kännetecknar dess vegetabiliska ursprung, försvinner ganska snabbt, och det har också en konsistens som inte lämnar en fet känsla på huden. Den systematiska användningen av broccoliolja förhindrar för tidig åldrande. Alla dessa faktorer har en positiv effekt på dess kosmetologiska tillämpning.

Den kemiska sammansättningen av broccolfröolja är unik eftersom den innehåller följande värdefulla och användbara komponenter:

  Fleromättade fettsyror. Deras unika sammansättning ger smidighet baserad på broccoliolja med lätthet och stabilitet. 47% av fettsyrasammansättningen står för erucasyra, som fungerar som en stabilisator, vilket gör att du kan spara produkten under en längre tid. I kompositionen av extraktet är också ättiksyra, linolsyra, arakidonsyra, linolensyra, palmitinsyra, stearinsyra och oljesyror.

Vitaminer. Speciellt rik är broccolifröolja med vitamin A - 1800 IE per 100 g, såväl som C, E, PP och B-vitaminer.

 • Makro och spårelement. Sammansättningen av broccoliolja är kalcium och kalium, järn och magnesium, fosfor och natrium.

 • Dessutom innehåller den värdefullt protein, som är sammansatt av essentiella aminosyror, tryptofan, isoleucin, lysin, och kolin och metionin, som har egenskapen inhiberar ackumulering av kolesterol i kroppen.

  Användbara egenskaper hos broccoliolja i kosmetologi

  Broccoli fröolja är utmärkt för användning i olika kosmetika, eftersom det har ett antal användbara egenskaper:

   Skyddar. Filmen bildad efter den kosmetiska appliceringen av oljan förhindrar uttorkning, liksom effekterna av ultraviolett strålning, fria radikaler, miljöförorening, som har en negativ inverkan på tillståndet och utseendet hos hår och hud.

  Fuktar och närmar sig. Broccoli fröolja ger näring och fuktar huden, mjukgör torr, väderad epidermis och maskerar fläck och irritation. Det skyddande skiktet som skapas av verktyget varar för en dag.

  Stärks. Påverka hårsäckarna, broccolioljan förstärker dem, ökar styrkan, accelererar tillväxten.

  Förbättrar regenerering. Användningen av broccoliolja i kosmetika stimulerar förnyelsen av epidermala celler och hår, tonar dem. Produktionen av kollagen ökar, och följaktligen blir åldringen saktad, rynkorna slätas. Skadad och skadad hårstyling och färgämnen återställs.

  Ger glans och jämnhet. Enligt effekten av effekten är oljan jämförbar med silikon. Det ger huden och krullar en hälsosam glöd, eliminerar problemet med delade ändar av håret, släpper håret i håret. Produkten absorberas snabbt utan att täppa till porerna och lämnar ingen fet känsla. Håret efter användningen av ämnet försvinner inte, de avlägsnas från laddningen av statisk elektricitet, de är lätta att kamma och passa.

  Eliminerar greasiness. Användningen av kosmetika som innehåller broccolifröolja, kan lösa problemet med överdriven fet hud, eftersom det här verktyget kan reglera talgkörtlarna.

 • Lindrar inflammation. Den arakidonsyra som finns i broccoliolja hjälper till att minska inflammation på huden, lindrar rodnad och eliminerar utslag.

 • Kontraindikationer för användningen av broccoliolja

  Broccoliolja är säker, men kan orsaka allergisk reaktion om du är överkänslig för denna produkt. Kontrollera dig själv genom att släppa produkten på huden på din handled och efter att ha väntat en kvart i timmen Om huden inte har svarat kan du använda det säkert.

  Om det finns allvarliga patologier på håret eller huden, var noga med att rådgöra med trichologen eller dermatologen. Använd inte broccoliolja för psoriasis, skabb, alopeci.

  Om en recept på en kosmetisk produkt kräver uppvärmning av produkten, gör den i ett vattenbad och inte i en mikrovågsugn för att inte överhettas av en slump och därigenom förstöra användbara spårämnen.

  Användning av broccolifröolja inuti rekommenderas inte på grund av det höga innehållet av erucinsyra, vilket kan påverka hjärt-kärlsystemet negativt.

  Hur man använder broccoliolja för ansikte

  Broccoliolja används framgångsrikt inom industriproduktionen av kosmetiska produkter. Det är också möjligt att använda denna produkt i hemvård för ansiktets hud, både känslig och torr och oljig. Detta kommer att mjuka, fukt och tona upp epidermis, släta ut rynkor, minska fettighet, eliminera skalning, rodnad och irritation.

  Här är några alternativ för att använda broccoli fröolja för hemskinn:

   Primer under smink. Applicera ett par droppar av ämnet till ren hud. Detta kommer att ta bort torrhet och täthet, jämföra ytan, förbereda den för tillämpning av fundamentet. Det viktigaste är att inte ta för mycket olja, det minsta beloppet är tillräckligt (bra glidegenskaper tillåter att fördela det över hela ansiktet).

  Tillsats till grädde. I en enda portion av din favoritkräm lägg till 1-2 droppar broccolifröolja. Detta kommer att återställa huden och närma den med användbara ämnen. I sin rena form är det ganska tungt för ansiktets hud, det rekommenderas inte att använda det istället för grädden.

  Make up remover Fukt en liten mängd bomullsull i vatten, sätt olja på den från broccolifrön och tvätta dekorativa kosmetika från ögon och hud med cirkulära rörelser. Denna användning av produkten rensar inte bara epidermis, utan stimulerar också tillväxten av ögonfransar. Alternativt, tillsätt 5 droppar av ämnet till den färdiga sminkborttagaren.

  Fuktgivande mask. Det första alternativet är att använda ren broccolifröolja. Applicera det på huden och håll i 15 minuter, sedan blotta ansiktet med en servett för att ta bort överskott. Det andra alternativet är att lägga 1 tesked av utspädd lera till konsistensen av gräddfil. Gör sådana fuktgivande masker varannan dag i en månad.

 • Lösning för akne. Dampa en bomullspanna i broccololja. På morgonen och på kvällen torka ansiktet på ditt ansikte, rengjort av smuts och rester av dekorativa kosmetika. Efter två veckor försvinner akne.

 • Hur man applicerar broccoliolja för hår

  Broccoli fröolja kommer att göra dina lockar friska och vackra. Minska smidighet, brittleness och håravfall, ge glans och jämnhet. Den kan användas både i ren form och som tillsats i den färdiga kosmetiken.

  Broccoli Seed Oil Hair Shampoo

  Som ett schampo används inte broccolifröolja i sin rena form, bara som en av ingredienserna. Här är en beskrivning av hur man använder den för att tvätta håret:

   Tillsats till favoritschampo. Ta det färdiga kosmetiska materialet som du brukar använda för att tvätta håret och tillsätt broccolifröolja med en hastighet på 15-20 droppar för varje 200 ml kosmetisk. Ett schampo med en sådan tillsats vid varje tvättning av huvudet kommer att påverka kretsarna positivt, återställa den skada som mottas under dagen, eliminera torrhet, brittleness, lägga till glans. Detta är det enklaste, men ändå väldigt effektiva sättet.

  Hemlagad schampo med broccoliolja och eteriska oljor. Ta 100 ml av transparent transparent flytande tvål, bättre än barn, utan dofter. Tillsätt en halv tesked broccolifröolja, 20 droppar essentiell oljecedja, 10 droppar rosmarinolja, 6 droppar geraniumolja, blanda. Broccoliolja kommer att skina och fuktar håret, cedarolja hjälper till att förhindra håravfall och rosmarin och geraniumoljor stimulerar hårväxt och lindrar greasiness. Bonus - en underbar doft från deras kombination.

 • Shampoo med kokosmjölk och broccoliolja. Ta 1/4 kopp kokosmjölk (konserverad), blanda med samma mängd flytande tvållösning utan dofter, tillsätt 20 droppar aromoljor av mint, lavendel, apelsin och rosmarin till blandningen, och även 20 droppar broccolifröolja. Om du har mycket torrt hår, lägg till ytterligare en halv tesked olivolja eller mandelolja.

 • Om du använder en flaska med en dispenser för att lagra ditt hemlagade schampo, kan du behöva lägga lite, ungefär en fjärdedel kopp destillerat vatten till din produkt så att schamponet går bra genom röret. Några älskare av hemlagad kosmetika tror att för extra fördel och glans av hår kan den ersättas med en blandning av vatten och äppeläger (1: 1).

  När du använder hemlagad schampo, glöm inte att den är lagrad i mer än en månad, och varje gång du tvättar ditt huvud ska du skaka flaskan med den.

  Hårbalsam med Broccoli

  Hårbalsam med broccoliolja i butiker är svår att hitta, nästan inget företag använder denna tillsats i sina recept. Men om du vill skämma bort och stärka ditt hår, ge det glans och hälsa, så är det ganska möjligt att göra det själv.

  Här är några alternativ:

   Tillsats till den färdiga balsam. Välj en kosmetisk produkt med neutral lukt och tillsätt broccoliolja med en hastighet på 20-25 droppar per 200 ml.

 • Hembakat balsam med broccoli fröolja. Sätt i följande blandning på en liten eld i ett vattenbad: 30 g sheasmör, 15 g kokosnötolja och kakaosmör, 10 g broccolifröolja och jojobaolja, tillsätt 6 g valnötolja och 2 g ricinolja, samt 1 g av fet E-vitamin och 11 g naturligt bivax. Smält, rör om och avlägsna omedelbart från värme. Lägg sedan till aromoljorna: lavendel (15 droppar), citron (10 droppar), rosmarin (5 droppar). Blanda noggrant och omedelbart, fortfarande varmt, sätt blandningen i kylskåpet. Detta gör det möjligt för sheasmöret att härda jämnt, utan gris.

 • För att använda, skriv en liten hemlagad balsam och applicera på krullens spetsar och kamma sedan länge med en mjuk hårborste. Om du har tagit rätt mängd produkt kommer den att absorberas i håret utan rester. Om så inte är fallet, justera mängden av en enda visning.

  Broccoli oljebalkare

  Balsam med broccoliolja finns till exempel från Workshop of Olesya Mustaeva, 120 g kostar 2,7 dollar. Men om du vill kan du göra en hemversion av denna kosmetika för hår.

  Välj bland följande:

   Tillsats till det färdiga luftkonditioneringsapparatet. På en flaska med 200 ml av din favoritbalsam, lägg till 20 droppar broccolifröolja och skaka väl.

  Hem balsam med äppelcidervinäger. För att skapa detta billiga balsam som passar alla hårtyper behöver du 1 msk. en sked äppelcidervinäger, 5-10 droppar broccolifröolja (beroende på hårets längd) och ett glas rent vatten. Blanda alla ingredienser - och klimatanläggningen är klar för användning. En sådan ättisk sköljning gör håret smidigt och silkeslitet, vilket eliminerar en fet, klibbig känsla. Om så önskas kan du lägga 6-8 droppar av din favorit aromolja för att ge produkten en behaglig lukt. Till exempel, eterisk olja av bergamot, lavendel, citron, rosmarin, ylang-ylang, sandelträ eller tea tree. Om du har torr hårbotten och mjäll, tillsätt den essentiella oljan av pepparmynta, eukalyptus eller salvia. Aromoljor kan ersättas med färska kvistar eller skivor av frukter från respektive växter, men då måste balsammen infunderas i 7 dagar.

 • Luftkonditionering med majonnäs. Kombinera 100 ml vanlig yoghurt med 100 ml majonnäs och ett protein, tillsätt 15 droppar broccolifröolja, blanda och applicera på hår. Håll i en halvtimme, linda huvudet med en handduk och skölj sedan med varmt vatten.

 • Användningen av masker från broccoliolja till hår

  Det finns många alternativ för hårmaskor, en av ingredienserna är broccolifröolja.

  Välj rätt recept på dig bland följande:

   Nourishing mask. Applicera 8 droppar broccoli fröolja på dina palmer, gnugga händerna tills du känner värmen och sträcka håret från rot till spets. Bär en hatt och håll masken i en halvtimme. Tvätta av med schampo. Gör proceduren en gång i veckan i en månad för att förbättra och stärka håret.

  Rengöringsmask Efter en två månaders kurs av sådana masker (2 gånger i veckan) kommer det oljiga håret att se bättre ut. Blanda broccolifröolja och sheasmör (10 ml vardera) med burkolja (30 ml) och neroli, citron och grapefrukt etrar (6 droppar varje). Värm på ett vattenbad och applicera på håret, sprida sig över hela längden. Wrap huvudet med en handduk och håll masken i 2 timmar. Skölj sedan med ättiksyra (1 tsk. Ättiksyra i 5 liter vatten).

  Från seborré. Kombinera burdockolja och broccolifrön (20 m vardera) och ricinolja (10 m), tillsätt 7 droppar tea-aromolja, blanda och applicera på hår. Skapa en växthuseffekt med en handduk och håll i 3-4 timmar. Skölj med ättiksyra. Den positiva effekten kommer efter 4 procedurer som utförs en gång i veckan.

  Från skallighet. Blanda med varmt vatten (3 msk.) Senapspulver (2 msk. L.), tillsätt 30 ml burdockolja, 25 ml jojobaolja, 15 ml broccoljöolja, 1 tsk. varm varm honung och 2 äggulor. Applicera på hår, lämnar 40 minuter senare för exponering. Glöm inte att använda handdukar. En positiv effekt uppnås efter genomförandet av 8 sådana förfaranden (1 gång per vecka). Om det finns sår i hårbotten, då kommer senapet att baka, masken ska kasseras tills allt har läkt.

  För sprött hår. För att göra dem mer elastiska, gör den här masken en gång i veckan i två månader. Kombinera 2 äggulor med 30 ml broccolifröolja och kamille och geraniumolja (6 droppar vardera). Efter applicering av håret sätta på huvudet, använd en handduk och håll i 2 timmar.

 • För torrt hår. Blanda fröolja av broccoli, burk och vetex (20 ml) med ricinolja (15 ml) och eter (6 droppar kamomill och lavendel). För att bota torrt sprött hår som skadas av hårtork, tång, strykjärn och kemisk färgning, gör proceduren 2 gånger om 7 dagar i 3 månader. Applicera på håret över natten, lindra huvudet med en handduk, och på morgonen skölj med schampo och skölj med ättiksyra.

 • Hur man använder broccoliolja - se videon:

  Broccoliolja: användning och egenskaper, fördelar för hår och hud

  Du bör inte döma boken på omslaget, och du bör inte försvaga värdet av oljan av vanlig trädkål, eftersom det är slät hud och glänsande hår i en flaska. Så rör dig över jojobaolja!

  Broccoliolja är bara otroligt undervärderad!

  Vad kan överraska oljan av italiensk kålrik grön färg? Du kommer att bli förvånad... Detta är ett alternativ till många pretentiösa kosmetiska produkter för hår och hud. Få personer lyckades försöka uppskatta sina fördelar. Bara några lyckliga kvinnor träffades med denna fantastiska olja. Och förmodligen är de osannolikt att dela med dig en hemlighet: hur lyckades de ge sitt hår så vacker glans och prakt.

  Egenskaper för broccolifröolja

  Oljan extraheras från kålfrön. Det har en uttalad arom som tydligt anger ursprunget. Men efter några minuter försvinner det och orsakar inte olägenheter. Färgen på den oljiga vätskan kan vara från gulaktig till mörkgrön.

  Broccoli fröolja har en växtbaserad smak. Att vara en naturlig produkt, dess smak och färg varierar från sats till sats. Det lämnar inte en oljig känsla på kroppen, vilket gör det föredraget för massageblandningar. Det är en mycket bra produkt att använda som en ingrediens i utvecklingen av lotioner, krämer och läppbalsam.

  Få oljan från frön av broccolaskål

  Den har exceptionella smörjegenskaper, och dess användning på håret lämnar inte något fett eller förvirring. Broccoli fröolja är väl lämpad för personligvård och hudvårdsprodukter. Mjukt mjukar knäckta läppar och förvitad hud.

  Olja kan enkelt användas som en naturlig alternativ silikon i schampon och balsam. Dess unika sammansättning och penetrerande förmåga ger naturlig, frisk glans och glans till hud och hår. Denna olja innehåller något mer än 47% erucasyra, som fungerar som stabilisator och bevarar produkten under lång tid.

  Kosmetiska egenskaper:

  • Snabbt absorberad.
  • Fettfri textur.
  • Täpper inte fast porerna.
  • Fuktar perfekt.
  • Det lägger till glans.
  • Underlättar kamning av hår.
  • Stimulerar cellförnyelse.
  • Ökar kollagenproduktionen.
  • Jämförbar med silikon.
  • Högt innehåll av erucasyra.
  • Arachidonsyra är ca 75%.
  • Rik på vitamin A (1800 IE / 100 g).
  • 85% fleromättade fettsyror.

  [irp] Broccoli fröolja är idealisk för användning i personliga produkter:

  1. Schampo.
  2. Luftkonditioneringsapparater.
  3. Styling produkter.
  4. Lotioner och krämer.
  5. Balsam.
  6. Läppvårdsprodukter.
  7. Massage kompositioner.

  Vad är användbar broccoliolja för hud och hår

  Broccoliolja är unik bland sina kamrater. Den innehåller fettsyror, vilket ger utmärkt absorptionsegenskaper, har en betydande förmåga att bilda en film på huden och håret. Detta leder till en naturlig "glöd" av huden och glans av hår. Förbered en läppbalsam med broccoli, det kommer tillförlitligt att skydda känslig hud från uttorkning och sprickor.

  Produkten ger antioxidantskydd, innehåller unika fuktighetsgivande ingredienser som släpper ytan av huden och släpper hårstrukturen. Kanske är det här det perfekta verktyget på många sätt.

  Dess användning för hår är fullt berättigad, eftersom det "fungerar" och vilken effekt som erhålls från användningen. Samtidigt minskar hårets smidighet och fördjupar dem längs hela längden, ger håret en "skarphet" och silkeslen mjukhet.

  Håret blir smuligt och silkeslitet och förvärvar en naturlig volym

  Du kan absolut lita på din skönhet med broccolifröolja. Den har en kraftfull fuktgivande effekt och en utjämningseffekt, och det fungerar lika bra på olika hudtyper, oavsett om det är ung eller mogen.

  Om du använder det för hår, får du ett smidigt, hanterbart hår. Broccoliolja klarar perfekt med emacierade och torra tips. Några droppar kan förvandla dem på kort tid och göra dem elastiska och glänsande. Recensioner av broccoliolja är så entusiastiska att det finns en önskan att köpa den omedelbart för att uppleva sina fantastiska egenskaper.

  Användbara egenskaper för hår och hud

  • Hydration. Unika och väsentliga fettsyror i broccolifröolja närmar huden med fukt. Svansen blir ljusare, personen ser yngre ut, vilar och "fräsch". Fuktighetsgivande ingredienser bildar ett skyddande skikt som håller huden i detta tillstånd hela dagen.
  • Protection. Som kålrätter skyddar kroppen mot cancerpatologier, så skyddar broccolifröolja huden mot effekterna av fria radikaler. UV-strålar, miljöförorening och diet kan skapa oxidation i huden, vilket bidrar till förekomsten av för tidiga tecken på åldrande. Broccoliolja motverkar dessa faktorer.
  • Återfukta. Fettsyrorna i oljan hjälper till att "vattna" huden, de kan genomföra djup penetration för att säkerställa tillförlitlig fuktighet. Porerna är inte igensatta, som vid användning av andra mineraloljor och vårdprodukter. Applicera en lätt, lyxig olja i ansiktet, det fungerar lika bra på alla hudtyper.
  • Ström. C-vitamin och andra näringsämnen från broccolifröolja förvandlar huden och håret, vilket ger ett strålande glöd som ger ett ungdomligt utseende till strålande hud.
  • Update. Innehållet av retinol i produkten ger regelbunden cellförnyelse, hjälper till att exfoliera gamla döda hudceller.
  • Lindrar inflammation. Kålolja innehåller en mycket viktig ingrediens som kallas arakidonsyra. Det är den näst vanligaste fleromättade fettsyran i epidermis och hjälper naturligtvis till att minska inflammation, rodnad, svag utslag och andra hudsjukdomar. [Irp]

  Hur man applicerar broccoliolja för hud

  Detta är det bästa naturliga botemedlet som kan och bör användas som primer för smink. Det förbereder huden och ger ytan så bra att den håller på sig naturligt och ser bra ut hela dagen.

  Några droppar appliceras på huden, ta hand om ditt ansikte, ta bort torrhet, täthet och släta fina rynkor. Applicera kålolja är möjligt dagligen.

  Det finns bara en kontraindikation, du borde inte uttrycka det för mycket. Den har en bra glidegenskap, så den distribueras perfekt även i mikroskopiska mängder.

  Så här applicerar du hårolja

  Torrt hår är mer brutet, sämre passar in i håret och ser livslöst ut. Endast två droppar broccoliolja kan ge dem jämnhet, elasticitet, skarphet och glans. Applicera oljan på dina handflator, gnugga väl och fördela den på vått hår efter shampooing.

  Applicera bara oljan på håret och kamma det försiktigt.

  Ett annat alternativ är möjligt när oljan används för massage. För att göra detta, använd 6 droppar på dina palmer och gnid i håret innan du tvätter huvudet med schampo. Massage hårbotten i några minuter och lämna i en halvtimme på håret. Det är mycket bekvämt att ta med en miniatyrflaska broccoliolja på semester. Du kan alltid se perfekt ut med honom. Det kommer att ge ditt hår ett levande och elegant glans.

  Om du är begränsad i tid, använd den på torrt hår. Sprid en droppe mellan palmerna så att den tunnaste filmen täcker huden med ett knappt märkbart lager. "Kamma" håret med fingrarna och oroa dig inte för lukten, det försvinner omedelbart och lämnar inget spår.

  Prova alla fördelar med broccolifröolja, skriv bara in den i din dagliga vård. Du kommer att märka en skillnad efter ungefär fyra veckor av att använda den.  Nästa Artikel
  Hårolja. Vilka oljor att välja och hur man ansöker. recensioner