Hur man påskyndar tillväxten av ansiktshår: 11 sätt


Många tonåringar står inför ett problem när ansiktshår växer mycket långsamt. I vissa fall verkar inte skägget, vilket minskar nuvarande ålder med ytterligare ett par år. Önskar att se äldre, lockar unga människor sig till alla slags knep. Om vi ​​pratar om mer mogna män växer något skägg långsammare än andra. I detta fall krävs ytterligare follikelstimulering, som vi kommer att diskutera idag. Så låt oss börja.

Metod nummer 1. Underhålla hygien

 1. Ta vanan att hålla ditt ansikte rent hela dagen och natten. Rekommendationen är särskilt relevant för dem som arbetar i smutsiga lokaler, på en byggarbetsplats eller i rökfyllda kafeterior. I övrigt kombineras överskottet av subkutant fett med damm och bildar en fullfjädrande oljig plugg. Hårfollikeln är ganska svår att bryta ut, vilket resulterar i tillväxtstopp.
 2. För daglig hygien, använd rengöringsgeler och mousser, scrubs, ansiktssåp. Om porerna är förtäppta för mycket, gnid dem med en kosmetisk peelingborste. Rengör huden eftersom den blir smutsig, använd en våt torka eller rent vatten för detta.
 3. När håret börjar bryta ut kan du märka att utslag och skalning uppträder på huden. Eliminera dessa defekter med anti-mjällschampo, vilket kommer att lindra irritation.
 4. En gång i veckan, behandla epidermis med exfoliating scrubs baserat på kaffe grunder, väteperoxid eller acetylsalicylsyra. Dessa kompositioner kan köpas i vilken kosmetisk butik som helst.
 5. Ta vanan att använda en fuktgivande tonic efter varje tvätt. Blötlägg i den kosmetiska skivan, torka de områden där du behöver accelerera hårväxten. Tänk på produkterna "L'Oreal", "Ett hundra recept av skönhet" eller "Clean Line".

Metod nummer 2. Gör massage

 1. Ansiktshår får inte växa på grund av att blodcirkulationen är för långsam. För att förbättra blodflödet, gör det vanligt att göra ansiktsmassage flera gånger om dagen.
 2. Utför enkla manipuleringar, sitta på en dator eller titta på tv, prata med hushållen eller ta ett bad. Tvätta ansiktet före massagen, gör en varm kompressor för att öppna porerna.
 3. Kör med cirkulära rörelser på problemområden för en kvart i timmen. I slutändan bör epidermis bli rosa eller röd. För att förbättra effekten, klappa huden med dina palmer.

Metod nummer 3. Bli av med missbruk

 1. Addiction to tobacco and alcohol undertryck immunitet, sakta ner blodflödet. Som ett resultat lider människokroppen, hår och naglar slutar växa.

Metod nummer 4. Undvik stress

 1. Inte många människor vet, men negativa situationer provar långsammare hårtillväxt och deras enorma förlust. Om möjligt, undvik stress och mer så fall inte i en långvarig depression. Sammanfattning på något bekvämt sätt.
 2. Om det är en tjänst som du är tvungen att möta de negativa effekterna av dina överordnade eller kollegor, leta efter sätt att frigöra energi. Kom ut till parken vid lunchtid, ring din älskade, lyssna på tyst musik, läs en bok.
 3. I dagens värld är det svårt att helt och hållet eliminera stressiga situationer. Registrera dig för en del av boxning, börja spela tennis, gå till utställningen av bilar eller foton. Lär dig hemmeditation, besök en yoga-lektion.

Metod nummer 5. Använd inte en rakhyvel

 1. En av de mest kända missuppfattningarna i världen är det faktum att håret blir hårdare och hårdare efter rakning. För att inte skapa störningar och undvika irritation, lämna hårlinjen ensam.
 2. Annars, om du fortsätter att raka med maskinen, börjar håret börja växa snabbt, och sedan kommer processen att sakta ner och kommer praktiskt taget stanna.
 3. Om du har den första fluffen i ansiktet, måste du raka av det. Ytterligare hårlinje blir mörkare. Efter det första rakningsförfarandet är inte längre nödvändigt.
 4. Ett sådant drag är värt att göra för dem som inte tvingas delta i studier eller andra viktiga händelser under hårväxtperioden. När håren är längre börjar du kamma dem dagligen med en tunn kam.

Metod nummer 6. Gå in för sport

 1. Övning stimulerar hårväxten. Som ett resultat av den kraftiga ökningen av blodcirkulationen mättas cellerna med syre. Tillströmningen ökar i ansiktets hud och väcker folliklarna.
 2. Inte många människor vet, men det finns hårsäckar i ansiktet som kan "sova" i flera år. Under vissa omständigheter vaknar de, så att skägget börjar växa många gånger snabbare.
 3. Normalisering av blodflödet bidrar till mättnad av vävnader med fukt. Folliklar, som växter, behöver en komplett vattenbalans.
 4. Det är inte nödvändigt att gå till gymmet, bara en femton minuters bilresa genom parken. Du kan också göra pushups, skaka pressen eller tillbaka hemma. När ansiktets hud blir röd kan processen betraktas som startad.

Metodnummer 7. Få tillräckligt med sömn

 1. Bra sömn vid rätt tid ger kroppen energi med hela dagen. Viktigast är att vilodagen ska vara minst 8 timmar. I detta fall är det önskvärt att följa sömnperioden i intervallet från 22.00-23.00 till 07.00-9.00.
 2. Välj en lämplig kudde för vila. Det ska inte vara för lågt, annars kommer vätskan att stagnera i ansiktet och sakta ner hårväxten.
 3. För hög kudde är också kontraindicerad. Ett sådant attribut tillåter inte blod att cirkulera helt, vilket leder till att folliklarna dör och håret faller ut.
 4. Det bästa alternativet är kuddehöjden på ca 8-10 cm i komprimerat tillstånd. Det är bättre att föredra produkter på fluff eller fjädrar, snarare än på vadderande polyester.
 5. Landets största tankar har upprepade gånger visat att håret blir bättre under nattstöd. Om möjligt, observera den biologiska klockan (för dem som inte arbetar på nattskiftet).

Metod nr 8. Konsumera fetter och protein

 1. Om din kropp får tillräckligt med protein och mättade fettsyror börjar håret växa som jäst. Denna funktion uppnås på grund av att håret består av protein med 30%.
 2. Strukturen innehåller också fettsyror, oljor, keratin etc. Dessutom ökar proteinet testosteronnivåer, vilket ökar ansiktshårets område.
 3. Huvudkällorna för proteiner är spannmål och baljväxter, nötkött, fläskmassa, kyckling, kalkon, fisk (någon), havscocktail, ägg, kockost. Luta dig på de listade produkterna, och du kommer bli glad.

Metod nr 9. Fyll i bristen på vitamin B

 1. De viktigaste vitaminerna för växande ansiktshår anses vara grupp B, i synnerhet B7 - biotin. Dessutom är det värt att ta hand om B3, B5, B9.
 2. Biotin finns i kyckling / vakteläggor, valnötter, mandlar, hasselnötter. Om det är möjligt att använda kosttillskott i pulverform, använd detta. Kompositionen säljs i apotek och sport näringsbutiker.
 3. Om vi ​​pratar om vitaminer i grupp B3 och B5, finns de i ägg, nötkött, kalvkött, avokado, magert kött (kalkon, kyckling), fullkornsgrödor, fullmjölkad mjölk (hemlagad).
 4. Folsyra (B9) är ansvarig för hårdhetens densitet. Om du har glesa hår, luta dig på bovete, havregryn eller linfrö, spannmål, nötter, färska grönsaker och gröna frukter.

Metod nr 10. Bibehålla balansen av vitaminerna A, C, E

 1. Dessa grupper av vitaminer har en fördelaktig effekt på människokroppens arbete som helhet. När det gäller hårväxten i ansiktet, tack vare vitamin A- och E-folliklarna, stärks effekten av infogning (efter rakning, om det finns plats att vara).
 2. C-vitamin stöttar talgkörtlarna genom att kontrollera frisättningen av fett. Du hittar ingrediensen i citrusfrukter, tomater, potatis.
 3. Vitaminerna A och E accelererar blodcirkulationen, leta efter dessa grupper i spannmål och baljväxter, morötter, broccoli, blomkål, nötter, alla färska grönsaker och frukter, kött, fisk.

Folkliga sätt att påskynda ansiktshårtillväxt

 1. Eucalyptus. Du kan använda eukalyptus i sin rena form eller applicera produkter som innehåller detta växtextrakt. Få eukalyptustinktur i ett apotek, späd det med vatten i ett förhållande av 1: 3. Fuktar i kosmetiska diskens sammansättning, torka huden dagligen 3 gånger om dagen. Produkten behöver inte sköljas inom 3 timmar efter appliceringen. Före användning rekommenderas att man testar om ingen allergisk reaktion saknas.

För att öka ansiktshårets tillväxt är det nödvändigt att radikalt ändra de vanliga sätten. Tillåt inte uttorkning av epidermis, drick minst 2,8 liter. rent vatten om dagen. Bli av med missbruk, undvik negativa faktorer, använd inte en rakhyvel. Tänk på folkmetoder baserade på eukalyptus extrakt, Amla olja, Minoxidil.

Medel för tillväxt av ansiktshår hos män

Män med tjockt ansiktshår är både brutala och moderna. Modet för skägg kom in i våra liv, och ägarna av ansiktshår blev föremål för uppmärksamhet från kvinnor.

Men inte alla män kan skryta med tjocklek eller åtminstone stubb på ansiktet. Många av dem undrar fortfarande hur man ska påskynda hårtillväxten och vilka medel skulle det behöva? Det är dags att pricka på jag och prata om det ömma ämnet i den manliga miljön.

Allmänna rekommendationer för ansiktshårtillväxt:

En hälsosam livsstil - ingen kosmetologisk eller folkmedicin ersätter ditt naturliga ansiktshår. Dåliga vanor bromsar ökningen i stubb och påverkar människornas hälsa.

 • Korrekt näring - kroppens allmänna tillstånd beror på vitaminkomplexet, och metaboliska störningar leder inte till snabb hårväxt.
 • Ökningen av testosteron - vegetationen på människans ansikte - är en direkt följd av hormonhalten i kroppen. Brist på testosteron påverkar skäggets tillväxt.
 • Sport - tung träning bidrar till att öka testosteronproduktionen och som ett resultat accelererar tillväxten av ansiktshår.

Men även om en man följer dessa rekommendationer är det inte alls ett faktum att han automatiskt blir en brutal med ett långt tjockt skägg. Innehavare av en dålig växtbas på kinderna, det är önskvärt att använda folkmedicinska lösningar.

Hur accelererar hårväxten hemma?

Om du undrar hur man ska odla ett skägg hemma och inte gå igenom tråkiga skönhetsbehandlingar, så rekommenderar vi att du utnyttjar populära råd. För flera århundraden sedan hade män ett tjockt skägg, använde inte tonik och smink.

 1. Håll huden ren. Regelbunden tvättning av ansiktet med kallt vatten aktiverar porerna på huden och förhindrar dem från igensättning.
 2. Använd burdock olja. Olja säljs i ett apotek. Häll vätskan i locket och tillsätt lite varmt vatten. Tjock lösning löses i ansiktet, speciellt i kinderna. Låt på i 50 minuter, tvätta sedan ansiktet med mycket vatten. Om du känner en stark brännande känsla och rodnad, ska du omedelbart tvätta lösningen från ditt ansikte och smörja huden med kräm.

Bra råd!
Det är lämpligt att blanda burdockolja med en komposition av rödpeppar.

 • Eucalyptusoljemask. Förbered eukalyptusolja och vatten i ett förhållande mellan 1 och 4. Använd en bomullspinne, applicera produkten i ansiktet och låt infusionen absorberas. Efter 40 minuter, ta en vattenbehandling och tvätta masken. Eukalyptus verkar inte värre än burdock och hjälper till att påskynda skäggets tillväxt på ansiktet.
 • Mask av majonnäs.
 • Ingredienser: majonnäs, 1 tesked senap, 5 äggvitorer, lite rödpeppar. Produkter piskas med en mixer, och när de piskas, läggs en snabbverkande vegetabilisk olja till dem. Vit tjock vätska kommer att vara klar för användning. Applicera det på ansiktet i borsten i 20 minuter.

  Farmaceutiska beredningar för hårväxt

  Men inte bara av folkrättsmedel lever våra människor. Läkemedelsföretag erbjuder mycket mer effektiva hårväxtprodukter. Innan du köper är det lämpligt att läsa recensionerna och lära dig om biverkningar. Apotek som Minoxidil, Growth Bristle, Professional Hair System och andra är populära i apotek.

  Således är ett tjockt manskägg en konsekvens av att ta hänsyn till ett antal faktorer, allt från riktig näring och slutar med ärftlighet. Användningen av folk- och läkemedelsdroger kan hjälpa till vid tillväxten av borst.

  Vad ska man göra när skägg inte växer? Folkmekanismer för tillväxt - kosmetologernas underverk hemma

  En frodig och vacker skägg är en önskvärd detalj av bilden av många moderna män. Det likformiga och täta ansiktshåret har tyvärr inte alla, eller tillväxtens hastighet lämnar mycket att önska.

  Problemet med långsam hårväxt är väldigt obehagligt och tråkigt för många av oss. Det är omöjligt att säga exakt på grund av vad försenad hårutveckling är, eftersom den påverkas av många faktorer. Den allmänna bristen på testosteron i kroppen kan ha en negativ effekt, det kan också förklaras av en genetisk faktor eller bristande respekt för en hälsosam livsstil.

  I artikeln kommer vi att överväga vad man ska göra om skägget inte växer på kinderna och vilka masker och salvor kan man göra hemma?

  Hittills finns det ett omfattande sortiment av alla slags kosmetika, som säljs under kända märken i apotek som ger stimulans för full tillväxt av ansiktshår. Men ibland är billiga alternativ inte helt effektiva, men verkligen progressiva verktyg kostar mycket pengar.

  Folkmetoder för skäggtillväxt på kinderna

  Först och främst är det viktigt att tänka inte bara på användningen av speciella salvor och krämer, men också om en systematisk och disciplinerad hälsosam livsstil - det här är verkligen en populär metod.

  Nutrition män

  För att eliminera problemet är det viktigt att lösa problemet med högkvalitativ och rationell näring. Mat bör vara användbar och mångsidig, innehåller den optimala mängd användbara element som är nödvändiga för att bibehålla den totala tonen i kroppen.

  I den dagliga kosten bör man komma in i det korrekta utbudet av alla typer av färska produkter, som nötter, magert kött, färsk fisk, en mängd olika spannmål, grönsaker och frukt, ägg, mejeriprodukter och andra naturliga delikatesser. Med rätt kost mättar de perfekt kroppen med viktiga vitaminer och mikroelement.

  Med den lägsta koncentrationen kan dessa ämnen hittas i de flesta frukter och grönsaker: i morötter, pumpor, spenat, kål, korg, ärtor, melon, aprikoser, körsbär, tomater, mushrooms, apelsiner, äpplen, bananer samt i nötter, bönor. och spannmål.

  Förutom allt detta borde vi inte glömma den ständiga anrikningen av kroppen med rent vatten, som inte helt kan ersätta juice, kaffe och te.

  Sportaktiviteter

  Detta är en av de viktigaste punkterna. Sport har en oerhört positiv inverkan. Under fysisk ansträngning, speciellt när de regelbundet utförs, produceras ett hormon som kallas testosteron, vilket är ansvarigt för hårväxten över hela kroppen. Denna metod bidrar också till att påskynda ämnesomsättningen i kroppen, vilket leder till smal figur.

  Viloläge

  Alla vet att det allmänna hälsotillståndet och stämningen beror på viloplatsen.

  Om 8-9 timmars vilsam sömn krävs för att en vuxen ska kunna återställa kroppen fullständigt.

  Om sömn är defekt är det en negativ faktor som påverkar all hälsa negativt.

  Nervsystemet

  Daglig stress är vår värsta fiende, vilket hindrar uppnåendet av det uppskattade målet. Genom att minska det totala antalet negativa känslor och stress kommer vi att vara mycket närmare resultatet.

  Dåliga vanor

  Från tidig barndom får vi veta om de destruktiva effekterna av dåliga vanor, och det är så mycket fallet när destruktiva vanor dramatiskt påverkar framgången i hårväxtens intensitet.

  Allt här är extremt enkelt, behöver bara behålla den mest hälsosamma livsstilen. Överdriven användning av nikotin, kryddor, alkohol, toxiner, narkotiska ämnen har en destruktiv effekt på intelligens och fysiskt tillstånd. Skadliga ämnen dödar hjärnceller, saktar ner ämnesomsättningen och förstår naturligtvis allmän hälsa.

  Bokstavligen inte så länge sedan kom en nyhet till oss i Ryssland - Minoxidil för skäggtillväxt. Det här verktyget har en cool komposition (läs på hemsidan), de lovar snabb tillväxt (och recensionerna visar det redan), plus det kostar nästan tusen rubel (det här är en rabatt), så det är synd att inte försöka. Jag har fortfarande små resultat, men jag använder den bara i två veckor. Jag lämnar länken nedan för dig så att du också kan köpa Minoxidil med rabatt.

  Naturliga produkter för män

  Naturligtvis är det omöjligt att ignorera de substanser som appliceras lokalt, vilket direkt påverkar det önskade området. Deras detaljerade kategorisering och några exempel på recept ges nedan.

  massage

  Hur man utför en massage? Torka först ditt ansikte med lotion. Applicera på problemområden castor eller burdock olja i form av värme.

  Smörj de gnidade områdena ordentligt. Ganska stark, men samtidigt, med lätta manipulationer, mash huden som om du ritade spiraler. Avsluta proceduren, torka av huden med en tonic applicerad på en bomullsplatta.

  Hur effektiva är de?

  Självklart kan du experimentera och leta efter balans, men det är bara en professionell läkare som hänvisar till resultaten från dina test, så att du får se hela bilden. För att förstå situationen är det absolut nödvändigt att samråda med specialister som endokrinolog och hudläkare.

  I allmänhet kommer alla kvalificerade läkare att säga att det inte är det mest effektiva sättet att behandla vardagliga medel, och dessutom kan vissa inte vara lämpliga för en viss person, vilket kan orsaka problem på andra områden, såsom hudskalning.

  Men allt detta överförs till individen, och åtminstone en hälsosam livsstil och användningen av oljor och örter kommer inte att ge absolut ingen negativ effekt, men tvärtom kommer att bidra till att förbättra den övergripande hälsotalet och förbättra hudförhållandena.

  Oljor och örter - deras inflytande

  När det gäller användningen vid behandling av växtbaserade infusioner, avkok för sköljning eller komprimering, ger användningen praktiskt taget inget resultat för hårväxt. Men några av örterna kan vara användbara för personer med hudproblem. Naturliga örter är bra mot sådan infektion som akne.

  Olja är tvärtom i det här fallet det mest nödvändiga verktyget för att uppnå önskat resultat. De mest populära alternativen finns nedan.

  Vilka betyder det?

  3 bästa sätt att växa

  1. Den mest effektiva och beprövade - Minoxidil. Peka och klicka!
  2. Applicera olika balm
  3. Den mest "kontroversiella" - transplantationen. Vi skrev om det här.

  Alla skägg killar!

  masker

  Masker har en direkt effekt på huden, vilket uttrycks i den allmänna expansionen av blodkärlens väggar, avgränsning av porerna, återställning av lipidbalansen, ökande blodflöde.

  Masker, tillsammans med massage, är ett aktivt sätt att förbättra blodcirkulationen, vilket är en katalysator för utveckling och förstärkning av hår.

  För män är masker gjorda på grund av senap, brandy, honung, aloe, peppar, tistel och alla slags oljor.

  oljor

  Oljan, kompletterad med massage, är ett extremt användbart och populärt botemedel bland folket. Huvudfokus ligger på oljor, eftersom de är de mest oskyldiga och neutrala i vår hud.

  Det finns många alternativ för oljor: burdock, eucalyptus, castor, etc. Men fortfarande betraktas burdock, castor och tjärolja som bäst.

  Kockolja har använts i århundraden i medicin. Det kan köpas på något apotek med tillsats av näsolja och lin. Det neutraliserar helt torrhet och klåda när du släpper ut skägget, hjälper till att återfuka huden och väcker naturligtvis hårväxten.

  Havtornolja räddade mer än en gång våra fäder och farfar. Detta är en ganska operationell metod för odling av skägg. Det gör att du kan göra vegetationen tjockare och vackrare. Havtornsolja ger ett bra resultat, inte bara påskynda tillväxten av ansiktshår, men också förbättrar hudens näring. Det har en lite märklig lukt, så det är bäst att applicera det på natten.

  Titta på en video om detta ämne:

  Recept salvor hemma

  Senapsmask

  Den första i vår samling är exakt senapsmask på grund av dess popularitet i traditionell medicin.

  Dess ingredienser kombineras i sådana proportioner: två tsk socker, två matskedar senapspulver, en äggula, två matskedar varmvatten eller kefir och en matsked honung.

  Blanda och fördela läkemedlet noggrant. Håll ca 30 minuter. Så snart det är en obehaglig brinnande känsla, ska du omedelbart tvätta av masken för att inte bränna dig själv. Det rekommenderas att upprepa denna procedur inte mer än två gånger i veckan. Mer frekvent användning hjälper till att torka ut huden och ansiktshåret.

  Titta på en video om detta ämne:

  Nikotinsalva

  Alla vet att en droppe nikotin dödar ens en häst, men det finns inget behov av att vara rädd, för nikotinsyra är vänlig.

  Det används i medicin för att eliminera alla slags hårsjukdomar.

  Hon säljs i ampuller, praktiskt taget i vilken apotek som helst. Nikotinsyra förbättrar blodcirkulationen i huden och har en bra effekt på hårsäckar.

  Kompositionen är extremt enkel: en matsked aloe juice, två ampuller nikotinsyra och en tesked flytande honung.

  Det är nödvändigt att blanda dessa komponenter i rätt proportioner och applicera på torr eller våt hud. Efter en halvtimme kan du spola. När du använder det här verktyget finns det en liten behaglig värme utan obehag och bränning.

  Peppartinktur

  Ett av de mest effektiva personerna anses vara brännande tinktur av peppar. Det förbättrar blodcirkulationen, vilket ger välgörande ämnen till hårsäckarna.

  Om det finns hudreaktioner eller till exempel eksem är det väldigt viktigt att vara försiktig och uppmärksam på detta läkemedel. Och du måste vara redo att tinkturen kommer att brinna!

  Den består av: fem eller sex stycken rödpeppar och en flaska vodka eller brandy.

  Först och främst måste du hacka peppar i små bitar och kasta i flaskan. Därefter ska den placeras på ett mörkt ställe i ungefär sju dagar, varefter tinkturen kommer att vara fullständigt förberedd. Applicera den på lätta rörelser och håll i ca 20 minuter. Det är viktigt att lugna huden med en lotion efter en sådan aggressiv effekt.

  Pepparsalva

  Denna salva fungerar exakt enligt samma princip som hetpipertinktur. Och den är beredd på grundval av ovanstående medel.

  För beredningen behöver vi: en kantin av vår tinktur; en matsked av brandy eller annan stark dryck; en matsked av burdockolja; en matsked citronsaft; en äggula och en matsked honung.

  Det är nödvändigt att blanda elementen. Applicera salva på önskat område med lätta rörelser. Det är lämpligt att täcka ditt ansikte med en påse av polyeten och linda en tjock handduk. Förvara denna grädde på ansiktets hud krävs i 20 - 30 minuter. Då måste salvan tvättas av med vatten. Efter applicering kan du smörja ansiktet med en fuktkräm eller kylkräm.

  Cognac mask

  Den helande masken baserad på brandy fungerar på samma sätt. Dess ingredienser innehåller uteslutande ekologiska element. Och bär inte några akuta effekter, i motsats till pepparprodukter.

  Ingredienser: en matsked av tistelolja, fem droppar tokoferol, en tesked av brandy.

  Allt är grundligt blandat och appliceras lätt på ansiktet och efter 30 minuter avlägsnas från ansiktet med vatten.

  Allmänna kontraindikationer

  Bland dem är:

  • dermatit;
  • eksem;
  • infektionssjukdomar i huden och subkutan vävnad;
  • även sjukdomar i huden och subkutan vävnad i samband med exponering för strålning;
  • nässelfeber;
  • erytem;
  • bullous störningar;
  • sjukdomar i hudanslutningarna;
  • och andra sjukdomar i huden och subkutan vävnad.

  slutsats

  En viktig roll i en mans självkänsla spelas av hans utseende brutalitet och skönhet. Och ett välskött skägg kan hjälpa till med detta. Men det är nödvändigt att förstå att denna process är lång och kräver vördnad attityd och stort tålamod från skäggets framtida ägare.

  Man bör emellertid alltid komma ihåg att varje organism har sin egen unika reaktion på rutinerna, och endast en kompetent specialist kan utse en lämplig plan för att lösa problemet.

  Hur odlar man ett skägg i två månader?

  Alla medel är bra, men vänta ett resultat under mycket lång tid. Men hur man sänker väntetiden och växer ett skägg om några månader? Naturligtvis, med hjälp av Minoxidil. Har inte hört talas om honom?

  Vilka är dess fördelar? I kompositionen! Den innehåller:

  1. 20 mg minoxidil,
  2. propylenglykol,
  3. etylalkohol i 60% koncentration och destillerat vatten!

  Och den bästa delen! Vid beställning idag - en special rabatt på 50%! Order!

  Ansiktshår tillväxtmedel

  Kanske är det här den mest uppenbara faktorn, varför vissa människor har gott om ansiktshår, medan andra inte gör det. Minoxidil är ett effektivt verktyg för att påskynda skäggets tillväxt, men är fortfarande inte ett "magiskt piller".

  Hur påskyndar skäggets tillväxt på ett naturligt sätt?

  Skar ett skägg långsamt? Hål i ansiktshår eller brist på det? Problemet är inte nytt och lösningen finns redan på flera nivåer: naturliga metoder och speciella medel, det har visat sig aktivera ny hårväxt.

  Varför växer några skägg, medan andra inte gör det?

  Det finns helt enkelt inget exakt svar på denna fråga, men det finns flera antaganden om detta ämne:

  1. Ärftlighet och genetik. Kanske är det här den mest uppenbara faktorn, varför vissa människor har gott om ansiktshår, medan andra inte gör det. Men vissa kan utropa: "Min far har trots allt tjock stubbe, men det gör jag inte!". Närvaron av vegetation på faderns sida betyder inte att det ska visas med dig. Eftersom generna överförs olinjärt och du inte är en fullständig kopia av fadern, betyder det att genen som är ansvarig för tillväxten av ansiktshår kan innehålla annan information. Men närvaron av tjock stubbe på fadern är en bra predisponeringsfaktor för din skäggs tillväxt.

  2. Din skäggtillväxtstid har inte kommit än. Om du är under 18 år är det fortfarande för tidigt att döma vilket ansiktshår som kommer att vara i ansiktet i framtiden. Ja, många kollegor kan redan ha tjocka borstar just nu, men det borde inte vara en indikator. Alla har sin egen puberteten, och kanske har det inte kommit än!

  3. Din kropp har inte tillräckligt med styrka för att bilda en ny hårlinje. Anledningen till detta kan vara:

  • kroniska sjukdomar, försvagning av kroppen;
  • felaktig och obalanserad näring
  • dåliga vanor
  • stress, depression;
  • konstant tillstånd av överträning
  • och en annan.

  Analysera din hälsa - om det är otillfredsställande kan det vara orsaken till bristen på hårväxt på ansiktet.

  4. Låga halter av könshormoner. Eftersom skägget är ett manligt symptom, är testosteron, en människas huvudsakliga könshormon, ansvarig för sitt utseende. Brist på testosteron kan orsaka brist på vegetation på ansikte och kropp. Men att ha en normal testosteronnivå garanterar inte dig ett tjockt skägg, eftersom effekten av könshormoner kan skilja sig från två olika individer. Till exempel, med samma nivå av testosteron hos män, kan en helt annan intensitet och tjocklek av skäggtillväxt observeras. Det beror på känsligheten hos testosteronreceptorerna och andra genetiska egenskaper.

  Hur stimulerar skäggets tillväxt?

  Dessa rekommendationer är lika effektiva både för att stimulera tillväxten av befintligt hår och för att aktivera tillväxten av nytt hår. För att uppnå konkreta resultat behövs ett integrerat tillvägagångssätt som innebär:

  1. Naturliga sätt att stimulera internt.
  2. Hygieniska och kosmetiska förfaranden för extern stimulering.
  3. Användningen av specialverktyg.

  1. Naturliga metoder för intern stimulering av skäggtillväxt

  Testosteron boost

  Faktum är att låga nivåer av manliga könshormoner (androgener) kan orsaka svag vegetation på kropp och ansikte. Men i början är det värt att se till att problemet verkligen är i hormoner. Det säkraste sättet att ta reda på din testosteronnivå är att ta ett blodprov. Detta kan betalas ut i någon av de kliniker som tillhandahåller dessa tjänster.

  Om analysen för totalt testosteron visade dåliga resultat (se testosteronnivåer), måste du besöka en endokrinolog och ta reda på orsakerna som orsakar en minskning av androgener. Läkaren kommer att ordinera den behandling som krävs för att återställa normala hormonnivåer. Därefter kan du räkna med en ökning av hårväxten på kropp och ansikte.

  För de som själv bestämt sig för att öka testosteron rekommenderar vi att du läser:

  - Hur ökar testosteron på naturliga sätt?

  - Produkter som ökar testosteron

  - Enkla övningar för att öka testosteron

  - Och andra artiklar från avsnittet "Testosteron och hormoner"

  Hälsosam mat

  I begreppet "hälsosam mat" kommer vi inte bara att inkludera mat som är till nytta för vår kropp, men även produkter som innehåller de nödvändiga ämnena för hälsa och hårväxt. För hårbildning är proteiner, aminosyror, vissa vitaminer och mineraler nödvändiga. Replenishment av dessa substanser kan avsevärt förbättra tillväxten och bildandet av hår.

  Vitamin A, C, E - dessa vitaminer behövs under alla omständigheter för att bibehålla den normala funktionen hos alla kroppssystem:

  • Vitamin A - är nödvändigt för kroppens tillväxt, stärker håret, förhindrar förlust och brott. Innehålls i morötter, broccoli, smör, ost, havskalk.
  • C-vitamin - ansvarar för immunitet, förbättrar hårnäringen. Innehållet i citrusfrukter (apelsin, citron), peppar, kiwi, kål (broccoli, blomkål, röd).
  • E-vitamin - förbättrar blodcirkulationen och leverans av näringsämnen till hårsäckarna. Innehålls i nötter, torkade aprikoser, svampar, havregryn.

  Vitaminer av grupp B - mycket viktig grupp av vitaminer för hårhår. Särskilt behövs av dem:

  • Vitamin B7 (biotin, vitamin H) är kanske det viktigaste vitaminet för friskt hår. Biotin syntetiseras i våra tarmar i tillräckliga mängder för kroppen (under förhållandena för normal funktion av mag-tarmkanalen) och finns också i många livsmedel. Mest biotin i kycklingägg, havregryn, ärter, nötter.
  • Vitamin B9 (folsyra). Lik biotin kan folsyra syntetiseras av tarmmikroflora. Det är användbart inte bara för hårets hälsa utan också för att förbättra reproduktiv funktion - det finns bevis på den positiva effekten av vitamin B9 på antalet spermier hos män. Många folsyra finns i nötter (jordnötter, valnötter, mandlar, hasselnötter), spenat, sallad, baljväxter, lever.

  Mineraler är ett extra byggmaterial för hår, så du kan inte undvika dem om du vill odla ett magnifikt skägg. De mest användbara är:

  • Zink är det viktigaste spårelementet för den manliga kroppen. Allvarligt! En tillräcklig mängd zink i kosten kan lösa de flesta problemen med människors hälsa (läs mer om zinks roll här).
  • Kalcium är viktigt för att bibehålla bentäthet och hårstruktur. Många kalcium finns i mejeriprodukter (ost, ost, mjölk, keso), nötter, sesam, ärter, havregryn.
  • Järn - är nödvändigt för blodbildning och hårstärkning. Innehålls i nötter, lever, bovete.

  På grundval av alla ovanstående gör vi en lista över produkter som är användbara för skäggtillväxt:

  • Frukt och grönsaker (kål av alla sorter, paprika, morötter, betor, apelsin, kiwi);
  • nötter;
  • Fisk och skaldjur;
  • Grönsaker och lövgrönsaker (spenat, sallad, dill, persilja, vitlök);
  • Kött (kycklingbröst - en kärna av lätt smältbart protein, vitaminer i grupp B, nötkött - en källa till zink, vitaminer från grupp B);
  • Lever (kyckling, nötkött, fläsk) - en källa till zink och andra vitaminer;
  • ägg;
  • Benjamin (bönor, ärtor);
  • Kashi (havregryn, bovete);
  • Mejeriprodukter (ost, ost, stew) - en källa till kalcium, protein.

  Vilka produkter ska kasseras:

  Tunga klasser

  Många män noterar att efter att ha börjat gå till gymmet, ökade ansiktshårstillväxten. För många bidrog detta till lanseringen av ny hårväxt. Detta är inte förvånande, eftersom övningar med en börda ökar testosteronnivåerna. Och för att uppnå maximal ökning av könshormoner från ett träningspass bör du följa några rekommendationer:

  1. Var noga med att utföra sådana övningar som hitching, deadlift, bänkpress, eftersom det är de grundläggande övningarna som bidrar till maximal testosteronproduktion. Om man bara utför isolerade övningar på små muskelgrupper är det omöjligt att uppnå en signifikant ökning av androgenernas nivå.
  2. Belastningsvikten bör väljas så att maximalt 8-10 repetitioner kan utföras för tillvägagångssättet. Den sista repetitionen bör orsaka maximal ansträngning.
  3. Varaktigheten av träningen får inte överstiga en timme. Viktträning ökar nivån av anabola hormoner (testosteron, tillväxthormon) som är ansvarig för muskeltillväxt. Efter en timmes träning ändras positionen till motsatta och kataboliska hormoner (kortisol), som är ansvariga för muskelnedbrytning, börjar syntetiseras i blodet.
  4. Tolerera inte överträning. Otillräckligt tillstånd minskar nivån på könshormoner. Det är viktigt att komma ihåg att musklerna växer under vila, så återhämtningsprocessen är lika viktig som träningsprocessen. Träna inte mer än 2-3 gånger i veckan, cykla lasten på olika muskelgrupper (den så kallade split training).

  2. Hygienprocedurer för yttre stimulering av ansiktshårtillväxt

  Det är nödvändigt att stimulera en skäggs tillväxt inte bara av interna faktorer utan även av yttre. Hårtillväxten beror på hudens renhet och tillstånd. Här är några tips för framtida skäggiga män:

  • Håll huden ren. För att göra detta behöver du inte använda olika sätt att tvätta. Det brukade vara många skäggiga män, använde de alla tonics? Det är svårt att föreställa sig en bonde som smiter sig med lotion varje morgon! I deras arsenal var det bara vanligt kallt vatten. Det är kallt vatten, eftersom det dessutom stimulerar blodcirkulationen. Så, för att hålla ansiktet rent, måste du tvätta ansiktet noggrant med kallt vatten 2-3 gånger om dagen eller som det blir nedsmutsat.
  • Använd burdock olja. Metoden för applicering är enkel: du måste ta burkolja (helst lite värmd) och gnugga den i huden. Håll inte längre än en timme, du kan skölja. Den bästa effekten uppnås om burdockoljan blandas med rödpeppar - förutom att mata håret, förbättras blodcirkulationen till hårsäckarna. Men du måste vara försiktig om du använder peppar och inte överdriva det med tillsatsen. Annars kan du orsaka stark ansiktsrodnad. Denna procedur bör utföras 2-3 gånger i veckan med tillsats av peppar eller varje dag endast med burdockolja. Kockolja kan köpas på något apotek (se figur 2). Den kostar ca 60-80 rubel.
  • En annan folkmedicin: Blanda eukalyptusolja med vatten i ett förhållande av minst 1: 4 (1 del olja till 4 delar vatten) och applicera på huden med en bomullspinne. Efter proceduren sköljs produkten väl utan rester.

  Fig. 2 - Farmaceutiska preparat som stimulerar hårväxten.

  Innan du använder olika produkter, se till att du inte är allergisk mot de komponenter som utgör produkten. Om en allergisk reaktion uppstår skölj omedelbart och noggrant av huden utan rester, och vägra ytterligare att använda den.

  3. Användning av specialverktyg

  Den aktiva beståndsdelen i preparat för hårväxt är Minoxidil. Traditionellt har minoxidil använts för att aktivera hårväxten på huvudet. Lite senare upptäcktes det att läkemedlet också har en signifikant effekt vid aktiveringen av ansiktshårtillväxten.

  Fig. 3 - Minoxidilpreparat.

  Minoxidil-principen för operationen

  Principen om minoxidil är att expandera blodkärlen och öka blodmikrocirkulationen, vilket har en positiv effekt på utvecklingen av hårsäckar. Detta bidrar inte bara till framväxten av ett nytt hår, men också till det faktum att fluffhåret, som erhåller förbättrad nutrition, utvecklas till en termisk en - det vill säga hård och lång.

  Vad kan du förvänta dig?

  Minoxidil är ett effektivt verktyg för att påskynda skäggets tillväxt, men är fortfarande inte ett "magiskt piller". Slutresultatet av läkemedlet beror på dina genetiska egenskaper och behandlingstiden. Så för vissa kan ett konkret resultat observeras redan en månad efter kursstart, medan för andra, bara några månader senare kommer de första resultaten att bli synliga. Enligt människor som använder minoxidil tar effektiv behandling ca 1 år.

  Fig. 4 - Resultat av minoxidil i 16 månader.

  Minoxidil Urval

  Valet av läkemedel bestäms primärt av procenten av Minoxidil. Det finns droger med 2%, 5%, 10% och ett högt innehåll av minixidil. Vi är intresserade av produkter med 5% innehåll av Minoxidil, eftersom 2% droger inte har tillräcklig effektivitet och 10% är mer aggressiva.

  Utfärdningsformen är också viktig. Den mest lämpliga formen av läkemedlet är en vätskespray, eftersom det i detta fall är lättast att observera doseringen.

  Tabell 1 - Läkemedel som stimulerar hårväxt.

  Ett medel för skäggtillväxt - en lista över de mest effektiva drogerna

  Skägget är nu på topp i popularitet. Brutala macho och kontorsarbetare växer vegetation på sina ansikten. Men inte alla män kan uppnå optimal tjocklek och hårstyrka. För att välja det bästa skäggtillväxtmedlet är det nödvändigt att studera egenskaperna hos varje grädde, salva, olja, med hänsyn till handlingsriktningen, sammansättningen och den personliga toleransen av läkemedlet.

  Skäggolja

  Vad är bra hårväxtoljor? De accelererar inte bara borsten och gör håret tjockare. Med hjälp av olja kan du stärka hårsäckar, och dessutom - för att förbättra hudens tillstånd, vilket alltid är viktigt för en skäggig person eller inte.

  ricinolja

  Vad lockar ricinolja? Varje kvinna vet att denna kosmetika värmer huden perfekt och hjälper till att förbättra hårväxten. Dessutom är ricinolja också lämplig för ett manligt skägg, eftersom oljens princip upprätthålls.

  Den huvudsakliga effekten av ricinolja syftar till att stärka håret, aktivera hårsäckarna, återställa normal metabolism. Olja mjukar huden och hjälper till att undvika peeling, irritation, mjäll. Vad finns i ricinolja?

  • Linolsyra
  • Palmitinsyra.
  • Tokoferol.
  • Retinolacetat.
  • Oljesyra
  • Ricinoleinsyra.

  Det är lämpligt att applicera ricinolja i huden, försiktigt gnugga den i rötterna. Och sedan skapa ett "bad" - för att linda hakan med en varm handduk. 20 minuter - och oljan tvättas av ansiktet för att bli av med den oljiga glansen, är det önskvärt att använda ett speciellt skäggschampo. Castor accelererar regenereringsprocesser, vilket bidrar till att göra skägget tjockare, hårfärg - mer uttalad, strukturen - starkare.

  Det räcker inte att snabbt växa ett tjockt skägg, du måste förhindra dess "gallring" och det här är Hi-Ho olja som hjälper män. Kosmetisk består av:

  • Jojobaolja. Det innehåller en hel del aminosyror, vitaminer som har en starkare effekt på håret, regenerering - på huden.
  • Druvfrö. Stimulera metabolism, förbättra blodcirkulationen, ge naturlig glans till håret. De hjälper till att rengöra huden av toxiner, har antioxidantegenskaper.
  • Castorolja. En naturlig stimulans som hjälper till att börja mognadsprocessen av svaga folliklar, vilket bidrar till ökningen i densitet.
  • Oljor slå. Hjälper till att återställa bräckligt hår, stärka skägget längs hela längden.
  • Ingefära. Förhindrar håravfall genom att stärka håret från insidan.
  • Svartpeppar Den komponent som är ansvarig för att stärka hårsäckarna, förhindrar håravfall.

  Applicera olja med peppar på hakan och kinderna på morgonen och kvällen. Det är nog att använda endast 5-7 droppar av produkten. Du droppar på en handflata, snubblar snabbt händer och klapprörelserna du ansöker på ansiktet. Om borstarna redan är tillräckligt vuxna, dopp dina fingrar i oljan och gnid produkten med fingrarna i cirkulära masseringsrörelser.

  Användningen av lokala kosmetika är kontraindicerad för hudsjukdomar: eksem, neurodermatit, psoriasis. Vid herpes, en ansiktsskada med skada på epidermis, bör du inte använda oljor eller spray på din hud. Först måste du eliminera patologin.

  kardborre

  Om en man är intresserad av att få en snabb effekt, får han burkolja för skäggtillväxt. Det är inte bara kosmetiskt, men också ett botemedel. Preparatet innehåller inulin, stearinsyra och oljesyror, tanniner, som hjälper till att stärka hårsäckarna och normalisera ämnesomsättningen i epidermis. Tack vare proteinet, som också släpps ut i burkolja, uppträder mättnad och förstärkning av skäggets hår längs hela längden.

  Regelbunden användning av burdockolja hjälper till:

  • Eliminera hudens avskalning.
  • Avlasta inflammation och irritation orsakad av utbrott av borst.
  • Mjuka huden.
  • Normalisera follikelns kraft.
  • Accelerera tillväxten av "spillt" hår.
  • Stimulera "sovande" hårfolliklar.

  Användningen av burdockolja med röd peppar ökar effekten. Denna blandning hjälper till att snabbt uppdatera hakans hud, återställa blodcirkulationen och öka tillväxten av nya hår.

  För snabb och tillförlitlig förbättring av styrkan rekommenderar våra läsare att spruta "M16". Detta är ett naturligt botemedel som helt och hållet påverkar orsakerna till erektil dysfunktion. M16 innehåller bara naturliga ingredienser med maximal effektivitet. På grund av dess sammansättning är läkemedlet helt säkert, har inga kontraindikationer och biverkningar.

  Salva, accelererande hårväxt

  Salva är ett fettämne som är lämpligt för hud som är benägen för torrhet och flaking. Om en man har sådan hud, för att stimulera skäggets tillväxt, kan du använda feta salvor och balm.

  Trius salva

  Denna salva används inte bara för skäggtillväxt. Det kan appliceras på huden omedelbart efter rakning. På grund av komplexet av vitaminer och mineraler, med regelbunden användning, återställer en man den normala fettbalansen i ansiktets epidermis. Detta bidrar till att mjuka bristles utbrott, eliminera klåda och brinnande och förhindra ingrown hairs.

  I kosmetiska produktens sammansättning:

  • Eteriska oljor av citron och apelsin.
  • Bergamot extrakt.
  • Eucalyptus.
  • Sheasmör.
  • Kokosolja.
  • Vetextrakt.
  • Tokoferolacetat.

  Och ytterligare en komponent - ricinolja. Det är med hjälp av denna ingrediens att tillväxten av nytt hår uppnås, hårets tjocklek ökar. Trius är också tillgänglig som en olja.

  Vi rekommenderar att du läser:

  Manlig kraft att återvända, om utspädd 7 gram normal.

  Cream som ökar densiteten

  Om du behöver accelerera tillväxten av borst på ansiktsens kombination eller fet hud, utsatt för utslag och irritation, är det bättre att använda en kosmetika i form av en kräm. Krämen torkar inflammation, hjälper till att stabilisera produktionen av talg och förbättra hårsäckens aktivitet.

  Professionellt hårsystem

  Detta är en av de mest populära krämerna som används för att påskynda tillväxten av ansiktshår. Med hjälp av Professional Hair System kan du uppnå en förstärkning av hårstrukturen. Detta hjälper inte bara att snabbt skära ett skägg, utan också göra det mer tätt och enhetligt.

  I krämens sammansättning:

  • Juniperbär är ansvariga för hydratisering.
  • Calamus root hjälper till att stärka hårstrukturen.
  • Kanel, som stimulerar hårväxten och hjälper till att stärka dem.
  • Hopkeglar, aktiverar utvecklingen av "frysta" lök, vilket bidrar till att göra borstarna tjockare.
  • Kamomillblommor med regenererande, antiinflammatoriska egenskaper.
  • Kockolja, som är nödvändig för aktivering av hårväxt.

  Grädden ska appliceras på hakan, kinderna, whiskers och på överläppen två gånger om dagen, inte mindre än två veckor i rad. Om vegetationen redan penetrerar tjockt, är det önskvärt att försiktigt gnida verktyget i hårrötterna. Krämen tvättas inte, den absorberas i ansiktets hud i 5 minuter.

  Ansikts vegetation Spray

  En av de enklaste formerna av kosmetika är spray. Det är lätt att applicera på ansiktet, skägget, ekonomiskt konsumerat och kräver inte speciella lagringsförhållanden.

  Platinus v

  Effektivt och säkert verktyg som garanterar höga resultat. I kompositionen påstod huminsyra, pektin, generering av gelén. Kombinationen av dessa komponenter bidrar till att förbättra metabolismen i de övre skikten i epidermis, för att stabilisera processerna för regenerering.

  Vid användning av sprayen noteras följande positiva punkter:

  • Nutritionfollikel ökar.
  • Förbättrad blodtillförsel till ansiktets hud.
  • Borsten blir tjockare.
  • Skägget växer snabbare.

  Spray Platinus V är lätt att applicera, absorberar snabbt, lämnar inga tydliga märken. Dessutom kan den användas både på ren hud, när borsten börjar börja växa och på en vuxen skägg. Om ansiktet har sprutat hår, bör sprayen gnidas in i huden med massörrörelser. Det finns också en mask PLATINUS V, som kan användas i samband med sprayen.

  Vad behöver du göra för att odla ett skägg bättre?

  Även innan man påskyndar skäggets tillväxt med hjälp av kosmetika bör man se till att orsaken till den dåliga täckningen av ansiktet med hår inte är hormonellt misslyckande eller en banal hudsjukdom.

  minoxidil

  Minoxidil används av kvinnor för att påskynda hårväxten på huvudet. Även detta ämne ingår i kompositionen av läkemedel för behandling av skallighet hos män, och nyligen började läkemedlet användas av personer som drömmer om ett stort tjockt skägg.

  Om du använder minoxidil separat måste du vara förberedd för att när du slutar terapeutiska kursen, kan skäggets hår bli tunnare och smula.

  Men den korrekta användningen av detta dermatotropa medel bidrar till att växa smarta skägg, även hos människor i mogen ålder. Huvudförhållandet är långvarig behandling, det varar minst 4 månader.

  Läkemedlet är tillgängligt i tabletter, liksom i speciella lösningar som appliceras på hakan, området kring läpparna tre gånger om dagen.

  Vitabeard (VitaBear)

  Vitaminer som stimulerar skäggets tillväxt. De hjälper till att öka hårväxten i folliklarna, stärka de befintliga borstarna, tjocka skägget. Inom två veckor efter att ha tagit kapslarna, noterar många män utseendet på nytt hår, skägget blir glänsande, attraktivt.

  Vitaminer har en riktningseffekt, hjälper till att stärka ansiktshår. Dessutom. Patienter som tagit VitaBear länge har noterat en signifikant förbättring av hudens tillstånd, minskad inflammation och eliminering av irritation. Läkemedlets effektivitet beror på hur en person följer en hälsosam livsstil och övervakar ansiktets renhet.

  Det är bäst att använda mediciner för att påskynda en skäggs tillväxt först efter att mannen besökte trichologen och fastställde orsaken till "reducerad" hårighet.

  Män recensioner

  Det finns andra kosmetika som kan användas för att förbättra skäggets tillväxt. Dessa inkluderar:

  • Black phomthong cream.
  • Borodistolja.
  • Professional Hair System Spray.
  • BearDilizer spray.
  • Planet SPA Altai Lotion.
  • Shevelux-spray.
  • Proraso-olja.

  Positiva recensioner av skäggprodukter innehåller vanligen information om de enklaste förberedelserna.

  Ivan:

  "Castorolja är ett mycket effektivt botemedel. Det har inga biverkningar, lätt att applicera. Men det finns en nackdel - du måste använda det hela tiden för att hålla effekten "

  Egor:

  "Jag blev hjälpt av burdockolja med rödpeppar. Det var en skolbarnsskollärare med en röd kanon. Smorde två gånger om dagen, för natten tvättade inte ens blandningen. Och här, ungefär i en månad, har den täta tillväxten fått. Och skägg inte röd, mörk kastanje. Jag tycker att det viktigaste med olja är att använda peppar. "

  Har du någonsin lider av problem på grund av PROSTATITIS? Döma av det faktum att du läser denna artikel - segern var inte på din sida. Och du vet självklart inte vad det är för första gången:

  • Ökad irritabilitet
  • Erection problem
  • Nedsatt urinering

  Är det möjligt att uthärda problem? Och hur mycket pengar har du redan "läckt" till ineffektiv behandling? Det är rätt - det är dags att sluta detta! Håller du med? Därför bestämde vi oss för att publicera en länk med kommentaren från landets chefsurolog, där han rekommenderar att man uppmärksammar ett mycket effektivt botemedel mot PROSTATITIS.  Nästa Artikel
  Hur många hår på huvudet