Oil Bay - för att stärka glödlamporna och snabb hårväxt


Naturliga hårvårdsprodukter är för närvarande mycket populära. En särskild plats är ockuperad av olika oljor, inklusive väsentliga. För att stärka lökarna och den snabba hårväxten har olja Bay positivt rekommenderat sig. Denna naturliga ingrediens blir en trollstav för många efter att ha läst några av de hemligheter som beskrivs nedan. Tänk på hur man använder oljeblocket för hårväxt.

teknik

För att få den essentiella oljan i bukten, använd löv av träden i myrtlefamiljen som kallas Bay Tree. Ångdestillationsteknologi extraherar den önskade elixiren från bladen, som har en ljus tefärgskonsistens. När det gäller lukt hör den till de kryddiga kategorierna, med anteckningar av bitterhet och skärpa.

På människokroppen som helhet påverkar som lugnande medel. Utöver ovanstående kommer det att fungera som ett bra antiseptiskt, en uppfriskande läkemedel, ett botemedel mot svampar och inflammationer.

Tips! Essentiell oljefack är en universell botemedel mot alla typer av hår. Lämplig för torrt och oljigt hår, eftersom det kan leda till normalt hudfett.

Användbara egenskaper och kostnad

Förutom dessa egenskaper har den väsentliga delen av bukten en fördelaktig effekt på hårbotten och håret. Följande positiva egenskaper hos detta läkemedel är kända:

 • hårrötterna blir starkare, hårväxten ökar
 • Hårets spetsar upphör att exfoliera;
 • återställer fettbalans i hårbotten;
 • krullarna börjar skina och glänsa;
 • Ta försiktigt bort de negativa effekterna av värmebehandling.

Kostnaden för oljeblocket beror på tillverkaren och startar från 250 till 2000 rubel.

Hur gör det?

När oljan kommer på huden tränger den omedelbart inuti. På grund av den irriterande effekten börjar blodet cirkulera intensivt. Förhöjd blodcirkulation bidrar till näring av hårsäckar med fördelaktiga ämnen. Hårrötterna blir starkare, förlusten minskar till ett minimum, och nya börjar växa på platsen för det tappade håret.

Regelbunden användning av den väsentliga elixirbukten kommer att bli av med hudsjukdomar. Oljig seboré, mjäll och andra problem kommer att försvinna från livet. Håret blir tjockare och glittrande, vilket ger attraktivt hår.

Foto före och efter

Användarvillkor

Om du följer alla regler, kommer det här verktyget att vara till nytta, utan att orsaka skada. Håret kommer att utstråla hälsan, och deras ägare kommer att lysa med ett leende.

Användarvillkor:

 1. Den appliceras i form av en lösning. Som regel läggs 3 eller 4 droppar bay-eterisk olja till 1 matsked av bas.
 2. En nödvändig åtgärd är att göra ett preliminärt test för en allergisk reaktion. Den färdiga produkten ska appliceras tätt på det känsliga området i händerna, till exempel handleden. Om huden inte blir röd och inte börjar klia inom 15 minuter kan produkten användas.
 3. På grund av den höga koncentrationen tillsätts den eteriska oljan i masken i små doser med några droppar. Det är välkompatibelt med oljor av mandel, argan, citron, rosmarin, enbär, anis, vervain, lavendel och många andra.
 4. Masker appliceras direkt på huvudets hud och masserar det. Efter applicering bör du vänta ungefär en timme och tvätta håret på vanligt sätt.

Det är viktigt! Eterisk olja är mycket koncentrerad, och det är förbjudet att använda den i sin rena form!

Särskild uppmärksamhet bör ges mot kontraindikationer. Oil Bay är förbjuden att använda om det finns:

 • graviditet och amning
 • individuell intolerans mot oljekomponenterna;
 • högt blodtryck.

Maskrecept

Det finns många recept för hårmaskor som använder detta element. Den enklaste och mest använda metoden är att lägga till en vik i ett schampo eller balsam med en hastighet av 5 droppar per 100 ml.

Tänk på vanliga folkrecept:

 1. För hårväxt: 30 droppar olivolja och 25-30 gram bryggerjäst läggs till 20 droppar bayolja. Jäst häll te, tillsätt olja. Verktyget appliceras på hårrötterna, inslagna med en film och en handduk och hålls på huvudet i en halvtimme.
 2. Bekämpa håravfall: 2 matskedar av henna (färglös) utspädd med varmt vatten för att få en pasta. Till den resulterande massan tillsätt 3 droppar vik och blanda noggrant. Verktyget appliceras på hårrötterna, inslagna med en film och en handduk och hålls på huvudet i en halvtimme. Fler recept maskerar med henna för hårväxt hittar du på vår hemsida.
 3. Mot dugghet: Det är nödvändigt att ta 1 matsked av basolja efter vilja. Tillsätt en äggula och 5 droppar bayolja. Ingredienserna är väl blandade, och skönhetens elixir applicerades i en halvtimme. För att uppnå effekten bör proceduren utföras 1 eller 2 gånger om 7 dagar. Vi rekommenderar oliv- eller burdockolja som bas.
 4. Fuktighetsgivande effekt: 4 msk gräddfil lätt uppvärmd och tillsätt 4 eller 5 droppar olja. Blandningen fördelas genom håret. Det är nödvändigt att sätta in ett huvud med en film eller att sätta på en speciell keps. Efter 30-40 minuter, tvätta av. Det kommer att vara tillräckligt att använda denna metod en gång i veckan.
 5. Mot splittrade ändar: 1/8 av den mellersta löken är revet. Till den resulterande uppslamningen blanda 1 matsked honung i flytande form och 4 droppar av eterkomponenten. Masken gnidas in i huden och välisolerat huvud. Tvätta håret ordentligt med regelbundet schampo efter 40 minuter. Det är lämpligt att skölja håret efter tvätt med varmt vatten och citron. På fördelarna med lök för hårväxt, samt recept av de bästa honungsmask för hårväxt, kan du läsa mer i en av våra artiklar.

Kunde inte få buktoljan? Oroa dig inte, vi erbjuder en översyn av andra effektiva hårväxtoljor:

Olja för hår: växla lockar lätt!

Slå av essentiell olja extraheras från bladen av eviggrön amerikansk laurbær, som ska nå upp till 5 års ålder! För att bekanta sig med oljeblocket rekommenderas för dem som vill odla vackra och friska krusar mycket snabbt, liksom för dem som lider av överdriven håravfall. Den höga effektiviteten hos oljan för hår stöds av många positiva recensioner, men för att oljan inte har en omvänd effekt, bör du strikt följa försiktighetsåtgärderna.

Påverkan på håret

Den första oljetreffet används för att stimulera hårväxten. Att komma på hårbotten oljeblocket aktiverar blodmikrocirkulationen i huden, vilket ökar näring av hårsäckar. Curls blir starkare, växer snabbare och även kan förekomma nya hår, vilket gör håret tjockt och voluminöst.

Regelbundet applicera olja till hår, du kan sluta processen med håravfall. Dab håret och utarmad oljeblocket kommer att hjälpa till att återställa glans och vitalitet.

På grund av dess innehåll har euganololja antiseptiska och antimikrobiella egenskaper, och därför kämpar det mjäll och olika svampsjukdomar i huden väl.

Entusiastiska recensioner visar att oljan är utmärkt i takt, men överdosering kan leda till ökad håravfall, eftersom hårsäckarna riskerar att "brinna" under påverkan av en överdriven oljekoncentration. Därför är det mycket viktigt att strikt följa de doser som anges i recepten!

Säkerhetsåtgärder

Beat olja har en stark, skarp och bitter peppar lukt som inte alla kan gilla. Dessutom kan oljan provocera individuell intolerans, så ett känslighetsprov före första användningen är nödvändigt!

Beat olja är strängt förbjuden att använda i sin rena form! Det kräver utspädning med basolja eller färdig hårprodukt.

Det är förbjudet att använda oljeblocket på håret för gravida kvinnor och barn under 3 år. Försiktighet bör vidtas för att behandla äldre och de som lider av högt blodtryck.

Ansökningsmetoder

Essentiell olja för hår används oftast som en del av olika masker, där det i kombination med andra användbara komponenter bidrar till lösningen av många hårproblem. Beat olja rekommenderas också för att berika färdiga hårvårdsprodukter eller att utföra aromaterapi.

Berikning av färdiga produkter

Det här är det enklaste sättet att stärka och växa hår, eftersom det räcker med att bara lägga till 10 droppar olja i en 200 ml flaska schampo / hårbalsam och använd det berikade medlet på vanligt sätt med hur ofta håret tvättas två gånger i veckan.

För dem som äger en fet hårstyp och tvingar håret varje dag, är det bättre att inte ta med mer än 2 droppar olja i en gångs volym av schampo / balsam mer än 2 gånger i veckan.

Det är viktigt att produkten inte innehåller parabener och silikon, annars kommer deras negativa effekt på krullningar bara att förvärras.

Aromaraschesyvanie

Slå några droppar essentiell olja på tänderna på en träkam, som är noggrant kammade hår i olika riktningar.

Hårväxtmask

Slå olja i en mängd av 3-5 droppar späds i en uppvärmd blandning av burdock, ricinolja, tagen i 1 msk. sked och ½ tsk vetegroddaroljor. Om håret är oljigt måste du öka mängden vetexsolja till 2 msk. skedar och resten av oljan - i ½ h. sked.

Gnugga masken i rötterna och fördela över hela längden av håret med en kam. Täck huvudet med polyeten och sedan med en handduk. Lämna i 30 minuter. Tvätta av med välbekant schampo. Utför denna procedur inte mer än 2 gånger i veckan i 2-3 månader.

Saltmask för intensiv hårväxt

Enligt författaren till detta recept kan håret växa 3 cm över 2 veckor med att applicera saltmasken! Maskinsammansättningen är ganska enkel: finmatssalt (1 tesked) blandas med någon vegetabilisk olja (2 teskedar) och 3 droppar eterisk oljebytta.

Masken måste gnugga i hårrötterna och lämna i 15 minuter. Inget behov av att täcka ditt huvud. Skölj med välbekant schampo.

Under den första månaden kan masken användas två gånger i veckan, och under de följande månaderna - en gång i veckan.

Fuktgivande mask

Essentiell oljeblott i mängden 5 droppar tillsattes till 2 msk. skedar av naturlig gräddfil.

Masken är fördelad på rötterna och strängarna. Under en plastlock och en handduksstativ i 30 minuter. Tvätta av vanligt schampo.

Masken kan ge krullarnas elasticitet och jämnhet.

Nourishing mask

Slå av essentiell olja i mängden 4 droppar läggs till den uppvärmda skrovoljan (2 matskedar) och 1 slagen äggula.

Vid torrt hår kan den resulterande blandningen appliceras på rötterna och håret. Om håret är oljigt, appliceras masken endast på krullarna och drar tillbaka 5 cm från rötterna.

En halvtimme senare tvättas huvudet med vanliga medel.

Mask för fint hår

Stärka strukturen hos de utmattade strängarna hjälper till att maska ​​med honung till 1 msk. sked som blandas med 2 msk. skedar av linolja, 1 äggula och 5 droppar eterisk oljeblott.

Metod för applicering liknar föregående mask.

Split strandbehandling

1 msk av 1-8 medium lök, maldad i en gruel, läggs till. en sked full av honung och 4 droppar smör beat. Blandningen som piskas upp till en jämn massa appliceras på hårrötterna och värms i 40 minuter med en handduk som är insvept över duschlocken. Tvätta av vanligt schampo och skölj håret med vatten, sura med citron eller vinäger.

En sådan mask kommer inte bara att stärka håret och förhindra dess tvärsnitt, utan också bidra till att hårförlustprocessen avbryts, samt skapa en skyddande film på krullarna från yttre aggressiva faktorer.

Henna och olja slår från håravfall

Färglöst hennapulver (2 msk skedar) hälls med kokande vatten så att en krämig massa uppnås, till vilken inte mer än 3 droppar beatolja tillsättes.

Masken gnids i hårrotsarna och hålls i 30 minuter under isolering. Det är tillräckligt att använda 1 gång om 4 dagar. Effektiv för alla hårtyper.

Skölj med oljebåten

Ytterligare hjälp till oljigt hår som växer dåligt, faller ut och har en skadad struktur kommer att få sköljning efter schamponering med tillsats av eterisk oljedump. Som basvätska kommer svagt bryggt grönt te att ha en bra effekt, 15 droppar eter läggs till 1 liter av det.

Om håret är väldigt torrt och skadat är tebladen ersatt med infusioner av kamomill, mallow, äggbärsblommor eller maskrosblad.

Eterisk olja för hår är ett underbart naturligt sätt att överraska dem runt dig och dig själv med lyxiga långa krullar som utstrålar hälsa och skönhet. Att stoppa håravfall och stärka strukturen hos tunna och försvagade lockar är också föremål för oljestopp. Men i strävan efter ett snabbt resultat är det inte värt att öka de rekommenderade doserna olja, eftersom det är mycket koncentrerat, det kommer att vara glatt i små kvantiteter med en fantastisk effekt.

Eterisk oljedump för hår - recept för tillväxt och mot förlust

I kosmetologi används oljeband för hår i serie för att stärka och växa lockar. Vätskan som erhålls från bladen av myrtle-träd återställer och skyddar stamstrukturen från negativa faktorer. Fördelaktig effekt på håret, efter färgning, lödning av pigmentet i nagelbandet.

Fördelarna med eterisk olja för hår

Användbar komposition innehåller:

Läkande egenskaper för hår:

 1. Förstärkning längs hela längden;
 2. Mjäll behandling;
 3. Mjukhet och silkiness;
 4. Ökad tillväxt.

Aromaraschesyvanie

För att lägga till glans, bör elasticitet, lockiga, krusiga krökningar göra ett effektivt förfarande. Det är effektivt för tunt och sprött hår, benägen att smälta. Sprid tre / fyra droppar av den eteriska vätskan på kammarnas tänder, dela dem i strängar och kamma var och en. Ansök om fjorton dagar.

Huvudmassage

För att återställa håret, stärka glödlamporna, bota mjäll och håravfall, bör du applicera en hårbottenmassage. Tonvätskan och antibakteriella egenskaper hos trävätskan har en fördelaktig effekt på folliklarna och krulans tillväxt. Applicera olja på håret, du måste först ansluta med basen - kardborre, mandel, olivolja, solros. Efter distributionen kan du sätta fast med film och efter en halvtimme - tvätta av.

Viktig redaktionell rådgivning

Om du vill förbättra ditt hårs tillstånd, bör du särskilt sköta skampon som du använder. En skrämmande figur - i 97% av schampon av kända varumärken är ämnen som förgiftar kroppen. Huvudkomponenterna, på grund av vilka alla problem på etiketterna är betecknade som natriumlaurylsulfat, natriumlauretsulfat, kokosulfat. Dessa kemikalier förstör krullarnas struktur, håret blir skört, förlorar sin elasticitet och styrka, färgen bleknar. Men det värsta är att dessa saker kommer in i levern, hjärtat, lungorna, ackumuleras i organen och kan orsaka cancer. Vi rekommenderar dig att överge användningen av medel i vilka dessa ämnen är belägna. Nyligen utförde experter från vår redaktionsteam en analys av sulfatfria schampon, där första plats togs av medel från företaget Mulsan Cosmetic. Den enda tillverkaren av naturliga kosmetika. Alla produkter tillverkas under strikta kvalitetsstyrnings- och certifieringssystem. Vi rekommenderar att du besöker den officiella webbutiken mulsan.ru. Om du tvivlar på din kosmetiks naturlighet, kontrollera utgångsdatumet, det ska inte överstiga ett års lagringsutrymme.

tillsats schampo

Förstärkning och elasticitet över hela längden säkerställer tillsättningen av lövformig ester till schampot. Myrtlevätska ökar rengöringsmedlets aktiva sammansättning. Använd inte mer än en månad, sedan ta en paus på flera veckor, kan du fortsätta programmet.

Hemlagade recept maskerar för hår med olja

Det är lätt att förbereda på basis av de naturliga kosmetiska kompositionerna av essentiella oljebytor. Den magiska effekten av eter på håret ger styrka och elasticitet. Folkrecept bidrar till återställandet av lockar efter perm, färgning och regelbunden användning av strykjärn.

Mask från att falla ut

Resultat: Beatens fördelaktiga egenskaper förstärker glödlamporna, stoppa förlusten.

ingredienser:

 • 15 droppar takt
 • 40 gr. pepparrot;
 • 20 ml kräm.

Förberedelse och användningsmetod: Häll roten i mush, kombinera med mjölkkräm och lövträ. Sprid över rotområdet, håll massan i högst tjugo minuter, skölj med varmt avkok av nässla.

Mask för tillväxt

Resultat: effektivt slå för tillväxt när det används tre / fyra gånger i veckan.

ingredienser:

 • 20 droppar eterslag;
 • 30 olivoljor;
 • 25 gr. öljäst.

Förberedelse och användningsmetod: krossa jästtabletterna, häll varmt te, tillsätt näringsrik och doftande olja. Distribuera på strängarna i rotområdet, värma, lämna i en timme. Därefter shampoo med cayennepeppar.

Video recept: Hur man odlar hår - hemlagade masker med oljebrik

Mask för att stärka håret

Resultat: du kan använda eterisk olja för att återställa och stärka bräckliga stammar längs hela längden.

ingredienser:

 • 30 droppar eterslag;
 • 4 äggulor;
 • 25 gr. rågmjöl.

Beredning och appliceringsmetod: Slå tallarna med mjöl, späd med örttextrakt, tillsätt doftande vätska. Sprid på rena, våta lockar, wrap film. Fyrtiofem minuter för att slutföra hårvård, avlägsna rester av varmt mineralvatten.

Mask för densitet och volym

Resultat: Naturliga hårprodukter aktiverar vilande lökar, ge extra volym.

ingredienser:

 • 30 droppar bladolja;
 • 40 ml kefir;
 • 20 ml senap.

Beredning och appliceringsmetod: visp sur mjölk med en skarp pasta, tillsätt myrtvätska. Borsta på området vid rötterna längs delen, lämna inte mer än åtta minuter. Skölj med rött vin.

Mask för glans

Resultatet: hemlagade masker ger elasticitet och hälsosam glans till hår.

ingredienser:

 • 25 droppar eter;
 • 15 gr. honung;
 • 20 gr. kaffe grunder.

Förberedelse och användningsmetod: Kombinera flytande honung med finmalt kaffe, tillsätt en träprodukt. Sprid på våta strängar längs tillväxtlinjen, gömma sig under polyeten och en handduk, håll i minst femtio minuter. Skölj med vatten med äppelessens.

Mask för split ends

Resultat: Hemreparatet återställer delade ändar och porösa områden med skadad nagel.

Ingredienser, oljor:

 • 15 droppar beige;
 • 10 ml mandel.

Förberedelse och användningsmetod: värm upp lite mandelolja och tillsätt väsentligt, blanda med en pensel på håret efter rengöring med schampo. Femton minuter senare, bläck den icke absorberade blandningen med en pappershandduk.

Mask för torrt hår

Resultat: ger fuktgivande, närande, slöta dehydrerade strängar.

ingredienser:

 • 10 droppar takt
 • 15 gr. gelatin;
 • 10 ml solrosolja.

Framställning och förfarande för användning: att lösa upp granulerna i varmt te anger fett och eterisk olja, spridas på de våta lockarna avgår sju / tio centimeter från rötterna. Wrapped film till varm hårtork i en halvtimme kan du avsluta genom att skölja med vatten och vinäger.

Mask för fettigt hår

Resultat: recept med piskolja har en toning och rengöringseffekt på hårbotten, som reglerar sebaceous körtlar.

ingredienser:

 • 35 droppar takt
 • 30 gr. blå lera;
 • 2 tabletter askorutin.

Beredning och appliceringsmetod: Krossa vitamin C, kombineras med kosmetisk lera och amerikansk laurelolja, utspädd med avkok av fänkålfrön. Sprid jämnt över basalområdet, låt torka pastaen. Efter tjugo minuter skölj med fruktte.

Fläckmask

Resultat: En effektiv hårmask med oljepåverkan med eventuella svampformationer, klåda och skalning.

ingredienser:

 • 30 droppar Bay;
 • 10 gr. stärkelse;
 • 20 gr. kanel.

Förberedelse och användningsmetod: kombinera torra ingredienser, tillsätt trävätska, späd till konsistensen av flytande deg med karcadryck. Gnid i hårbotten i sex / sju minuter, lämna ytterligare en tio. Ta sedan bort rester av buljongbladblad.

Oljemask med slag och burdock

Resultat: för behandling av hår är att använda beprövade, effektiva procedurer som hjälper till att stoppa förlusten och öka tillväxten.

ingredienser:

 • 15 droppar takt
 • 30 ml burdock olja;
 • 10 ml cognac;
 • 2 ägg.

Förberedelse och användningsmetod: Blanda alkoholen med mixern tillsammans med äggen, tillsätt en varm burka och myrtvätska. Sprid på torra strängar, värma och säkra en handduk, lämna över natten. Vakna, tvätta locken med organiskt schampo.

Oljemask med en träff och en kokosnöt

Resultat: att återfuka håret och återställa stamstrukturen två / tre gånger i månaden, bör du använda ett närande recept.

ingredienser:

 • 20 droppar byeolja;
 • 30 gr. kokosnötolja;
 • 1 ml retinol.

Beredning och appliceringsmetod: I smält kokosnötolja för att komma in i vitamin A och lövande eter, fördela med en pensel på våta strängar. Tåla sammansättningen av fyrtio minuter, i slutet skölj med ett avkok av limehud.

Oljemask med Bay och Argan

Resultat: Effektiv toning av oljeblack mot förlust, för förstärkning av stamsystem av strumpor.

ingredienser:

 • 20 droppar eter;
 • 35 ml arganolja;
 • 10 gr. ingefära.

Förberedelse och användningsmetod: Slip roten på en rivare för att introducera argan och aromatisk eter. Sprid över rotdelen, sätt ett lock på toppen. Skölj med schampo efter tjugo minuter.

Video: Det bästa sättet att hårsmaskar med essentiell olja i hemmet

Oljemask med beat och jojoba

Resultat: ger silkighet och mjukhet i håret, skyddar färg från utlakning.

ingredienser:

 • 10 droppar eter;
 • 15 ml jojoba.

Beredning och appliceringsmetod: Efter kombinering av komponenterna distribueras på våta strängar efter rengöring. Efter en halvtimme, avlägsna överskottet med en servett, låt torka på ett naturligt sätt.

Oljemask med slag och lin

Resultat: Att accelerera hårväxten, mättnad med vitaminer och syror till spetsarna.

ingredienser:

 • 25 droppar takt;
 • 20 ml linfrö;
 • 10 gr. gröt.

Beredning och appliceringsmetod: efter att ha kokat flingorna med varm mjölk, om femton minuter för att introducera naturliga oljor. Sprid på torra strängar, gömma sig under polyeten, varma med varm luft. Njut av åtgärden på minst en kvart i timmen.

Mask med smör och äggula

Resultat: reanimerade färgade, skadade lockar naturliga kompositioner, beredda hemma.

ingredienser:

 • 15 droppar vik;
 • 4 äggulor;
 • 30 gr. kockost.

Förberedelse och användningsmetod: Mala fettost ost genom en sikta, kombinera med äggulor och lövträ. Efter bearbetning av torra strängar, lämna i sextio minuter. I slutet skölj med gott om coolt fågelkörsbär.

Mask med smör och gräddfil

Resultat: Det är lätt att ge strålning och silkighet med egna händer.

ingredienser:

 • 5 droppar takt;
 • 20 gr. gräddfil.

Förberedelse och appliceringsmetod: kombinera den kylda gräddfilen med en lövprodukt, behandla lockar efter tvätt med schampo. Fyrtio minuter, skölj infusion av guldblommor.

Mask med smör och salt

Resultat: lindrar mjäll, aktiverar tillväxten av friska krusoljeskrubbor.

ingredienser:

 • 35 droppar eter;
 • 40 gr. salt.

Förberedelse och användningsmetod: finmala saltet i kombination med olja, gnid i våta rötter, lämna inte mer än sex minuter. Ta bort med varmt vatten.

Video: Hur man odlar långt hår - Hårvård med oljebrygga

Recensioner om användningen av eterisk olja Bay för hår

Veronica, 29 år gammal

Applicera oljebrik efter misslyckad färgning, överexponerade, peevalivrötter. För en månad dagligen gnidning med oliv lyckades återställa håret.

Använd en spray med ett extrakt av Bay för håret, mjuknar väl och ger sken. Nu lägger jag den eteriska oljan i min schampo, krullarna började kamma och passa bättre.

Slutligen lyckades jag med mina hårproblem! Fanns ett sätt att återställa, stärka och växa hår. Jag har använt det redan i 3 veckor, resultatet är där, och det är fantastiskt. Läs mer >>>

Hur man använder olja för hår

Oljebiten har blivit populär tack vare skönhetsbloggers ansträngningar. På natten blev det nr 1 verktyg för alla unga damar som vill växa en fläta i midjan.

Oljan erhålls genom destillation från bladet på ett fjärdträd, även kallat amerikansk laurel. Initialt växte ett vintergröna träd, som sträckte sig 12 meter, bara i de karibiska öarna, men blev över tiden i USA, Indien och Afrika utbredd.

Under lång tid användes bara frukterna av trädet - som kryddor för indiska rätter. Fruktoljan från bukten har en djup gulbrun nyans och dess kryddiga doft liknar lukten av laurel. Det används med framgång i kosmetologi, medicin, parfym och sport.

Sammansättning och användbara egenskaper

Användbara komponenter i kompositionen av Bay: eugenol, myrcen (33%) och många monoterpeniska syreinnehållande föreningar (1,8-cineol, citral, okten-3-ol, etc.).

Problem med vilka det används:

 • Stimulering av hårväxt. Det är en kraftfull regulator för vävnadsmetabolism: genom att reagera på ämnesomsättningen, "triggar" mekanismerna för regenerering av hårsäckar och deras tillväxt;
 • Fuktar, förstärker håret och förhindrar deras bräcklighet. Spetsen av spetsarna minskar, och krullarna blir mer elastiska.
 • Förebyggande och behandling av hårbottensjukdomar. Hög koncentration av eugenol, har en kraftfull antiseptisk effekt: oljan dödar all patogen mikroflora (bakterier, svamp, etc.).

En sådan potential kunde inte gå obemärkt av tillverkare av medicinska och kosmetiska produkter. Idag är oljan från trädet Bey en del av uppsättningen hårvårdsprodukter. Bland europeiska tillverkare är naturliga produkter av det brittiska varumärket "Lush" och indiska kosmetika "Aasha Herbals" för en mild hårfärg.

Vilka problem kan fixa

Den mest slående effekten av oljan från bukten kommer att ha på:

 • intensivt håravfall orsakat avitaminos, hormonella förändringar eller kronisk trötthet;
 • saktar tillväxten av lockar (med försvagning av kroppens immunförmåga).

Ytterligare åtgärder:

 • ökar hårstrukturens densitet
 • Hårkutikans yta blir jämnare och mer enhetlig - glans ökar;
 • hår mindre förvirrad vid tvätt och kamning;
 • eliminerad spetsavsnitt.

Instruktioner och användningsmetoder

Det är möjligt att använda oljeblocket för hår på flera sätt:

 • Aromaterapi - en kam eller en kam av naturmaterial (borst eller ved) appliceras 3-4 droppar olja jämnt, och sedan kammades håret över hela längden och även linjerna i avskiljningen i 10 minuter.
 • Berikning av färdiga kompositioner "butik" masker, schampon och balsam. Om du vill ge helande schampo till ditt vanliga schampo, måste du följa två regler: 1 droppe olja läggs till 10 ml av läkemedlet - det optimala förhållandet; Det är inte nödvändigt att lägga till det i flaskor med kosmetika "för framtiden", baserat på den totala volymen - och luften kommer att försvinna, och kosmetiken kommer att jäsas.
 • Hårbottenmassage: Utförs med en blandning av 15 ml basolja och 4-5 droppar.
 • Göra kosmetika hemma (mer om detta nedan).

Rekommendationer för användning

Innan du börjar använda verktyget, kom ihåg några viktiga rekommendationer:

 • Det är strängt kontraindicerat för gravida kvinnor.
 • Använd aldrig ren eter, enbart som en extra komponent till basen. Annars kan du få en allvarlig brännskada.
 • Använd endast produkter av hög kvalitet, bara de kommer att ge effekt. De ledande tillverkarna av smör från trädets frukter är varumärkena Aura Cacia, AKH, Karl Hadek och Primavera. Det är enkelt att kontrollera kvaliteten på den köpta produkten: droppa eter på ett papper av rent papper - om platsen från droppen har fullständigt avdunstat nästa dag, så har du en äkta produkt i dina händer. Om en droppe har lämnat en halo eller någon form av subton, så, tyvärr, är den antingen utspädd eller gjord med hjälp av konstgjorda föroreningar.
 • Förvara olja vid en temperatur på 18-25 grader på en mörk plats.

Hemlagade recept för hår

Införandet av oljebytes skönhetsritualer bestämde jag att jag inte ville hoppas på självförslag. Därför pratar jag bara om de recept som gjorde det möjligt för oss att se i spegelreflektionen den verkliga skillnaden "före" och "efter".

Oljepackning

Från de klassiska maskerna skiljer sig detta förfarande i tillämpningsmetoden. Oljan distribueras inte bara över rötterna och längden, utan appliceras i serie, liksom i färgningsprocessen.

En folieremsa är innesluten under strängen, en mask uppvärmd i ett vattenbad appliceras längs hela längden och linjen av avskiljningen, sedan strängas in i folie.

Bearbetningskurvor med denna metod gör att du kan täcka varje hår och få maximal resultat - folien håller oljan varm under lång tid.

Du behöver:

 • Bay - 2-4 droppar;
 • Basolja - 2-3 msk. l.
 • Valfria ingredienser: Blomvatten (hydrolat), vitaminer (idealiska - A och E i fet form, liksom B-vitaminer i ampuller) eller proteiner (hydrolysater) - några droppar.

Hur man väljer en basolja:

 • För torrt hår, avokadoolja, vetegroddar och aprikosoljor blir det perfekta valet.
 • utsatt för fett - jojoba, Aragana och sesam;
 • Vanliga och kombinerade hårtyper - burdock och aragana.

Applicera före tvätt på välkamat torrt hår i 40-60 minuter. Tvätta av med schampo (minst 2 gånger).

Regelbunden användning: För att uppnå resultat ska wraps spendera 3 månader. Den första månaden - en gång i veckan, den andra och tredje - en gång var 10-14 dagar.

Resultat: Strängarna blir elastiska och smidigare efter 1-2 procedurer; Effekten av accelererad tillväxt kan observeras efter 1-1,5 månaders omslag.

Det är viktigt att veta att:

 • Vid blandning av komponenterna borde de alla vara vid rumstemperatur;
 • Oljorna upphettas exklusivt i ett vattenbad, varvid användningen av en mikrovågsugn för detta ändamål neutraliserar alla aktiva beståndsdelar i kompositionen.

Mask-skrubba för hårväxt

Du behöver:

 • Medium eller finmalt havssalt - 3 tsk;
 • Basolja - 1 tsk;
 • Essentiell oljebalta - 2 droppar.

För att uppnå den bästa effekten, lägg till massan 1 droppe av en annan eterisk olja, beroende på hårtyperna:

 • för torra och delade ändar, ylang-ylang, rosenträ och sandelträ;
 • för fettigt hår - citron, ingefära, melissa och bergamot;
 • för normalt hår - eukalyptus, patchouli och pelargon.

Tillsätt eter i basen och blanda sedan oljekomponenten med salt. Applicera den resulterande blandningen på huden i 15 minuter och fortsätt till massage-peeling inom 5 minuter.

Partiklar av salt effektivt "polera" huvudets hud utan att skada det. Rensa det övre lagret av smuts och döda celler, skrubba "ge bort" oljekomponenterna. Tack vare detta penetrerar alla näringsämnen djupare och snabbare.

Kurs: Det rekommenderas att applicera en gång i månaden - proceduren tonar hud och hårsäckar.

Det är viktigt att veta att någon typ av skrubb är kontraindicerad i närvaro av seborré och inflammation i huden.

Nattmask

Recept: 2-4 droppar oljebytta 15-20 ml. baser efter hårtyp plus bonuskomponenter:

 • för torra kokosnöt, druvutsäde och macadamia;
 • långfett - mandel och ceder;
 • för normal olja sasankva och pumpa.

Du kan applicera masken med båda händerna och en pensel som är mycket bekvämare. I detta fall är huvuduppgiften att måtta olja hela längden och rötterna. Exponeringstid - hela natten. Tvätta av med schampo.

Kurs: Proceduren ska utföras 3 månader. Den första månaden är före varje morgon tvätt av huvudet, den andra och den tredje efter 1-2 tvättar.

Det är viktigt att veta att den speciella lukten av laurel inte är till alles tycke - se till att den som kommer att se drömmar bredvid dig kan klara denna doft hela natten.

Beat Essential Oil

Eterisk oljebalad - ett förråd av vitaminer och spårämnen som är nödvändiga för tillväxten av vackert och friskt hår. Beat olja är idealisk för alla typer av hår, tränger in i hårbotten, det har en stimulerande effekt, ger hårrödorna med fördelaktiga ämnen och spårämnen. Jag kommer att berätta om den korrekta användningen av oljeblocket för hår i min nästa artikel.

Eterisk olja Bay för hår. beskrivning

Bay-eterisk olja erhålls genom ångdestillation från Pimenta racemosa-blad (pimento-grenad), även kallad Bai-träd, kryddneps och amerikansk laurel. Detta träd tillhör myrten och växer i Indien, Medelhavet och Centralamerika.

Essentiell olja av Bey kombineras med essentiella oljor av apelsin, lavendel, verbena, rosmarin, hyssop, cypress, anis, bergamot, enbär, citron och rosenträ. Doften av essentiell olja Bey är väldigt komplex, med en bitter peppig eftersmak, kryddig. Den övre tonen är söt, den mellersta är bittertartad, de nedre anteckningarna är rökiga.

Beys unika eteriska olja har läkning och underbara kosmetiska egenskaper. Den mest kända är uppenbarad i hårvård: förhindrar håravfall, stärker och stimulerar tillväxten. En tillräckligt effektiv olja för vegetovaskulära problem vid behandling av leddsjukdomar bidrar till att snabbt eliminera symtomen på förkylning och influensa.

Egenskaper hos Bey essentiell olja

En av de viktiga egenskaperna hos Bey essentiell olja är dess förmåga att på ett fördelaktigt sätt påverka hårfollikeln och hårstammen själv, liksom dess kraftfulla stimulering av hårväxten.

Om du vill förbättra ditt hårs tillstånd, bör du särskilt sköta skampon som du använder. En skrämmande figur - i 97% av schampon av kända varumärken är ämnen som förgiftar kroppen. Huvudkomponenterna, på grund av vilka alla problem, på etiketterna är betecknade som natriumlaurylsulfat, natriumlauretsulfat, kokosulfat. Dessa kemikalier förstör krullarnas struktur, håret blir skört, förlorar sin elasticitet och styrka, färgen bleknar. Men det värsta är att denna smuts kommer in i levern, hjärtat, lungorna, ackumuleras i organen och kan orsaka cancer. Vi rekommenderar att du använder de medel som dessa ämnen ligger i. Nyligen utförde experter från vår redaktionsteam en analys av sulfatfria schampon, där första plats togs av medel från företaget Mulsan Cosmetic. Den enda tillverkaren av naturliga kosmetika. Alla produkter tillverkas under strikta kvalitetsstyrnings- och certifieringssystem. Vi rekommenderar att du besöker den officiella webbutiken mulsan.ru. Om du tvivlar på din kosmetiks naturlighet, kontrollera utgångsdatumet, det ska inte överstiga ett års lagringsutrymme.

Detta beror på att Bay Oil har en av de mest komplexa och rika kemiska föreningarna. Denna olja innehåller alla spårämnen som är nödvändiga för hårsäckens hälsa, liksom oljeblocket rikt på eugenol. Eugenol är en organisk doftämne (som bestämmer den unika lukten av oljan av oljan), som har höga antiinflammatoriska, toniska och antiseptiska egenskaper. Det är tack vare eugenol,


Oljebett:

 • bidrar till att eliminera överträdelser av vegetationskaraktär,
 • låter dig normalisera blodtrycket hos personer som är benägna att få ett konstant hypotonalt tillstånd,
 • stimulerar produktionen av röda blodkroppar,
 • förbättrar blodcirkulationen
 • Det är ett av de mest kraftfulla terapeutiska medel för anemi.

Essential Oil Bey:

 • Det påverkar andningsorganen med en antiinflammatorisk karaktär och ger dig möjlighet att snabbt hantera förkylningar och infektioner.
 • stimulerar matsmältning,
 • Beyolja har antiinflammatoriska, analgetiska effekter på reumatism och artrit, ledskador och sprainer.
 • Essentiell olja av biet används ofta i sport som en del av medel för att stärka ligamenten, snabbt värma upp och öka musklerna och flexibiliteten.

Eteriska oljeblocket är känt för sina höga antibiotika egenskaper. Det hämmar aktivt tillväxten av patogena mikroorganismer utan negativa effekter på hjärt-, lever- och andra inre organ. Detta är hans fantastiska egendom är mycket användbar vid behandling av djupa bakterie- och svamphudsskador.

Bay eterisk olja. Användning i kosmetologi

Ovanstående egenskaper som påverkar hårväxten hjälper också vid håravfall. Du dödar svampen, förbättrar blodcirkulationen, vilket ger ditt hår möjlighet att växa. När allt kommer omkring är det inte riktigt ett problem, vi förlorar 300 hår varje dag. Problemet ligger i den långsamma tillväxten av nytt hår, vilket bör ersätta förlorat hår.

En annan viktig egenskap hos oljeblocket, i händelse av håravfall, är den lugnande egenskapen. Inte undra på att det används för att behandla depression. Hårförlust orsakas ofta av stress, och vi har stött på ett sådant problem, vi börjar slå oss upp och förvärra situationen. Först och främst måste du slappna av och börja lösa problemet gradvis. Slå av essentiella oljemaskor bör hjälpa dig att slappna av och förbättra ditt välbefinnande.

Kontra

Kontraindikationer Användning av bipolja - högt blodtryck, idiosynkrasi, graviditet. Allt detta beror på effekten av olja på blodcirkulationen, eftersom det sista som en person med högt blodtryck behöver är att öka det ännu mer. I fallet med graviditet borde du inte få panik och rinna ut ur rummet där det finns en aromatisk lampa, ingenting kommer att hända, men vem vill ta reda på det? Undvik oljemask om du är gravid för att undvika risk.

Eterisk olja Bay för hår

Bey essentiell olja är den bästa hårvårdsprodukten, en grönsaksrekordhållare för att öka tillväxten. Dussintals och hundratals rave recensioner om denna olja understryker alltid denna otroliga förmåga. Den som inte är för lat för att mäta hårets tillväxthastighet på en månad kommer att kunna se till att efter att ha använt masker eller schampon med olja, slå det nästan dubbelt! När detta händer, förnyas hudcellerna, mjäll elimineras och håravfall stannar.

För hårvård, tillsätt 10 droppar essentiell olja för varje 100 ml organiskt schampo. När det tillsätts till andra hårprodukter tillräckligt för 5-8 g bas lägger man 1 droppe oljebalta.

Mask, accelererande hårväxt

Du behöver: 1 msk burdock, ricinolja och vete grod olja, 3-5 droppar bey oil, en hårhatt, en handduk.
Förvärm oljebolaget något, tillsätt väsentlig olja till den. Blanda blandningen med vetegrodolja och ricinolja. Gnugga masken i hårrötterna. Distribuera rester över hela längden med hjälp av en kam. Sätt på en hatt, värm huvudet med en handduk. Procedurens varaktighet är 30 minuter. Frekvens - 1-2 gånger i veckan. Tvätta av masken med varmt vatten efter 30 minuter och skölj håret noggrant.

Fuktgivande mask för torrt, skadat hår

Du behöver: 4 msk gräddfil, 4-5 droppar smör beat, ett lock för hår.
Lätt värm grädden, blanda den med eterisk olja tills en jämn blandning. Applicera masken på håret, sätt på en hatt. Procedurens varaktighet är 30-40 minuter, frekvensen är 1 gång per vecka. Tvätta håret och tvätta noga av rester av masken.

Nourishing mask för matt, livsberövat hår

Du behöver: 1 matsked basolja att välja mellan, 1 äggula, 4-5 droppar beigolja för hårväxt.
Blanda vegetabilisk olja med eterisk olja. Blanda blandningen med äggula till en jämn massa. Applicera masken på ditt hår. Procedurens varaktighet är 30 minuter, frekvensen är 1-2 gånger i veckan. Ta bort resten av masken och tvätta huvudet ordentligt efter utgången av tiden.

Nourishing stärkande mask för alla hårtyper

Ingredienser: burdock olja - 2 msk. l. äggula - 1 st. Slå av essentiell olja - 4 droppar.
Förvärm olja i en vattenbad, blanda med bejkens eteriska olja och tillsätt till slut nyblåst kycklingblomma till kompositionen. Resultatet ska vara en homogen komposition som bör appliceras först till rötterna och spridas sedan över hela längden av håret. Procedurens varaktighet är 1,5 - 3 timmar, frekvensen - en gång i veckan. Ta bort resten av masken och tvätta huvudet ordentligt efter utgången av tiden.

"Torr" kamning med Bei essentiell olja

Applicera 3-4 droppar essentiell olja på träkammen för hår, jämnt fördela dem på kammarens yta. Kamma torrt, rent hår, från hårets rötter och sluta med sina tips, i 10-15 minuter.
Denna kamning lämnar inte bakom fettmärken och kräver inte sköljning av olja från håret. En viktig nyans här är den jämnmilda fördelningen av essentiell olja på håret själv, utan att man rör hårbotten med kammen. Essentiell olja i sin rena form kan orsaka en brännande känsla och till och med en bränning på hudens vävnader.

Ett annat knep med användning av oljebytta, det är användbart för dem som färgar håret med henna. Några droppar beatolja som tillsätts till henna före färgning kommer att ge håret en ljusare färg och oljan kommer att mildra torkningseffekten av henna.

För att stärka håret

Om ditt hår har blivit alltför sprött eller torrt, liksom om det faller ut eller kryper i bunkar, så kommer denna mask från oljan i bukten att vara perfekt för att stärka ditt hår. För att göra en mask behöver du följande uppsättning ingredienser:

 • 2 skedar av burdock olja;
 • äggula;
 • fyra droppar takt.

Innan du kombinerar ingredienserna värms oljan i ett vattenbad. Blanda sedan alla produkter. Efter att ha förberett en mask, håll dig själv med en speciell borste och börja applicera masken på ditt hår.

Håll en sådan hårmask från oljan på huvudet ska vara ungefär en halvtimme, varefter den ska tvättas av på traditionellt sätt.

Mask för split ends

Om du är ägare till splittrade ändar och hårskador efter frekvent färgning, kommer detta recept på en mask från olja att hjälpa dig att förbättra ditt hårs utseende, och förbättra ditt hår från insidan. För att skapa pengar hemma behöver du:

 • 1/8 del av glödlampa
 • fyra droppar olja;
 • en matsked av färsk flytande honung.

Lök ska skalas, skära av den önskade mängden och rista på en fin rivare. Du kan också använda blandningsromet. Blanda sedan lökarna med resten av ingredienserna och mixa. Applicera den resulterande blandningen med smör på huvudet, låt i 40 minuter, skölj sedan. Du kan tillsätta lite citronsaft till varmt vatten för att förbättra effekten.

Innan du använder maca juice med olja, se till att du inte är allergisk mot komponenterna i denna produkt eller de ingredienser som utgör masken.

Fuktgivande mask

För att göra en fuktighetsgivande mask av oljeblocket behöver du väldigt få ingredienser, nämligen:

 • fet kräm;
 • fem droppar olja.

När du förbereder en sådan mask, behöver du inte värma upp någonting. Låt krämen stå lite vid rumstemperatur, blanda den med smör och applicera på håret. Vikta huvudet med ett badlock, håll i trettiofem minuter. Tvätta sedan håret med mycket schampo. Denna mask ska användas tre gånger i veckan.

Tillsätt olja till schampon och hårbalsam.

100 ml shampoo eller balsam tillräckligt för att ta fem droppar eterisk olja. Applicera detta verktyg som vanligt när du tvätter håret en gång i veckan. Om håret tenderar att bli smutsigt snabbt, kan proceduren utföras två gånger i veckan.

Mask för tunt och sprött hår, vilket förbättrar deras struktur

ingredienser:

 • Äggula - 1 st.
 • Olive (eller linfrö) olja - 2 msk. l.
 • Flytande honung - 1 msk. l.

Essentiell oljebalta - 5 droppar.

Application.

Värm vegetabilisk olja i ett vattenbad, tillsätt honung och eterisk olja. Slå äggulan och sätt i blandningen. Massan gäller hårbotten, fördelar resterna över hela längden. Skölj av masken med varmt vatten med en schampo efter en halvtimme.

Recept hemmet maskerar ganska mycket. Du kan lägga till släckt hårolja till något av dina favoritrecept, bara kom ihåg att en matsked av eterisk oljebas bör ha högst två eller tre droppar.

Och äntligen, ett annat knep med användningen av oljebytta, är det användbart för dem som färgar håret med henna. Några droppar beatolja som tillsätts till henna före färgning kommer att ge håret en ljusare färg och oljan kommer att mildra torkningseffekten av henna.

Oljepackning för hår med olja

För proceduren bör vara fylld med naturlig olja lämplig för din hårtyp (vete groddar, olivolja, linfrö, burdock mandel, etc.). Andelen av naturliga och väsentliga komponenter varierar beroende på hårets längd. Om hårlängden är medium är det tillräckligt att ta två matskedar av naturlig olja och tillsätt tre droppar väsentligt, för långt hår, tre matskedar naturliga och fem droppar av den väsentliga komponenten. Kompositionen masseras i hårbotten och appliceras över hela längden av håret med hjälp av en träkam. Vik upp toppen med en film och en tjock handduk eller en ullduk för att öka effektiviteten av proceduren. Tvätta håret med shampoo efter trettio till sextio minuter.

För oljigt hår som balsam är det bra att använda vatten surgjort med citronsaft eller vinäger.

Var kan man köpa oljedräkt

I allmänhet kan beatolja köpas på något apotek. Du behöver inte verkligen beställa det från USA, som vi brukar rekommendera för vitaminer. Denna eteriska olja är billigt, sällan smidd. Om du bara vill prova - köp på apotekets oljeboll "Spivak" eller "Aspera". De har bra recensioner och borde passa dig. Dessutom har ryska motsvarigheter ett överkomligt pris, och att hitta dem på apotek i Moskva eller St Petersburg ger inga svårigheter.

Bey Oil Recensioner

Anara

Ja, Bayolja är verkligen ett mirakel! Efter det första misslyckade hårfärgningen, efter ett par dagar var det nödvändigt att måla en annan färg på grund av torrhet, brinnande, hår blev som halm. Jag köpte alla typer av dyra masker, balsamer, men ingenting hjälper lika mycket som naturläkemedel. Jag gör masker två gånger i veckan på detta sätt: basolja - linfrö (ta ungefär ett halvt glas), +4 droppar, slå, +5 droppar arganolja, +5 droppar vetexsolja. Efter tre gånger en sådan mask är resultaten mycket märkbara. Håret blev starkt, och det verkar ännu tjockare.

Asya

FRÅN OLJHÅR VÄXT! DETTA ÄR FAKTA. Jag har använt i bara några månader, mina knoppar har redan vuxit och det faktum att mindre hår klättrar är också ett faktum att jag är redo att bekräfta med mitt exempel. Jag har mindre goraaaazdo började klättra. Tidigare var hela hårborsten efter kamning av rent hår. Och nu mindre mycket.

Galina

Mycket bra smör. Hår växer! Det viktigaste är att kvaliteten var och inte falsk.

Svetlana

Tja, jag vet inte, förutom att stärka den speciella tillväxten, har jag ännu inte märkt. Falla ut mindre, ja, och resten.... Till dess jag märkte en arg viss tillväxt.

Elena V.

Och jag lägger bara till shampooet, jag försökte inte ens göra maskerna, för mitt hår är oljigt och jag kan inte tvätta oljan från håret efteråt. Starkare än stål, mindre faller ut när du tvätter hår och kamar, använder jag ca 3 månader. Resultatet kommer från oljan, för att jag inte gör något annat.

Katia

Jag luktar bara inte mycket. Men håret faller ut har blivit mycket mindre. Växa som normalt Tack för fullständig information om oljan, och sedan i passar och smör överallt såg jag ut.

Helena

Här är min recension av denna olja Bay. Jag köpte den efter videoen av Irene Vlady på YouTube som håret växer snabbt från olja. Jag beställde och gjorde en mask på hennes råd en gång i veckan. Först, som om något inte var märkbart, och en månad senare började det lilla nya håret växa. Det var, jag märkte inte att mitt gamla hår växte snabbt, men nu har nytt hår blivit mycket märkbart att de växer snabbt! Så oljan stimulerar verkligen tillväxten av nytt hår! Här är det.

Elsa

Jag ville länge köpa Bei eterisk olja, jag hade läst bra recensioner om dess egenskaper. I grund och botten hört talas om dess goda effekter på hårväxten, med tillägg av några droppar i en mask eller schampo för hår. Men alla varnade för oljens speciella doft, som inte alla gillar det, men som de säger säger den essentiella oljan bara att hjälpa till om lukten av olja är trevlig. Därför var det oro, och kommer du att tycka om det och kommer den här oljan passa mig? Tack Gud, lukten visade sig vara acceptabel och inte tung för mig, de träiga anteckningarna känns lukten av laurelblad. Jag lägger till några droppar i schamponet medan du tvättar mitt hår, liksom i hårmaskorna (oljan). Jag märkte att håret växer lite snabbare, det är skillnad före användning och efter. Jag tycker om att oljan är ekonomiskt konsumerad, 5 ml är tillräckligt under lång tid. När det är över kommer jag att beställa mer!Nästa Artikel
Hårtransplantation, hur händer det, vad man kan förvänta sig av förfarandet