CD Recovery Oil 10 * 10 ml.


Constant Delight Repairing Oil är konstruerad för att återställa skadat hår djupt. Instant effekt på 60 sekunder. Ett märkbart resultat efter den första ansökan. Keratinkomplexet i oljekompositionen fyller de skadade områdena av skört hår, vilket anpassar det skaliga hårskiktet. Mineralolja ger jämnhet och silkighet av obehagligt hår. Bekväm frisättningsform för engångsbruk. Att återställa skadat hår används 2 gånger i veckan. När mycket dehydrerad - det är möjligt oftare.

Applicering: späd 10 ml. regenerera olja med 10 ml. varmt vatten. Blandningen appliceras direkt på håret. Håll på håret 60 sekunder. När det är mycket skadat - för att öka exponeringstiden till 5 minuter.

Constant Delight hårfärgolja - palett, särdrag hos applikationen

Säkerhet, maximal näring och färg samt användarvänlighet är de viktigaste kraven som kvinnor ställer på krullmålningsprodukter. Constant Delight reagerade med förståelse för dessa önskemål och skapade en innovativ produkt - Constant Delight hårfärgolja. Paletten betyder nöjda med ett överflöd av naturliga nyanser, inklusive 6 alternativ för en speciell blond. Vad är speciellt om detta färgämne, nyanser av ansökan och hemligheten av dess hållbarhet, läs vidare.

Vad betyder detta

Olio Colorante 5 Magic Oils produceras i norra Italien och ägs av Constant Delight. Trots att varumärkets kapacitet ligger i Europa är produkterna uteslutande avsedda för den ryska konsumenten. Europeiska kvalitetsnormer, innovativa komponenter och tekniker med varje ny produkt ökar efterfrågan på produkter av detta varumärke.

Den unika produkten tillhör kategorin ammoniakfria medel för att korrigera hårets färg eller dess förtydligande. Detta är ett innovativt färgämne, utan skadlig peroxid, ammoniak. Tillverkaren erbjuder sina kunder mer än 50 "olja" nyanser, som alla kommer att bidra till att skapa en ny bild för kvinnan, kommer att ge en speciell charm och individualitet.

Varning! Färgningsolja från Constant Delight ger dig möjlighet att utföra en hel eller delvis målning utan att håret skadas. Läkemedlet är lämpligt för att måla grå hår och lätta trådar (men inte mer än 2 färger).

Produkten innehåller ett rikt utbud av naturliga ingredienser, några av dem är olje argan, avokado, jojoba, macadamia, bomull och olivolja. Tillsammans skyddar de krullarna mot fuktförlust vid målning, fyller dem med energi och näringsämnen. Efter proceduren är håret mjukt och silkeslöst, sken med en unik glans, ser levande och hälsosam ut.

Fördelar och nackdelar med olja

Medel för italienska laboratorium Konstant Delight ger mångsidighet: den kan användas för toning, helt eller delvis färgning och för bezammiachnoy, mjuka klar lockar.

Varumärkesexperter och de som har använt ett unikt färgämne noterar många fördelar med nyheten:

 • ammoniak är frånvarande, endast användbara komponenter. En särskild roll ges till olivolja, den främjar den snabba penetrering av färgämnet i håraxeln;
 • förutom färgverkan har läkemedlet höga reducerande egenskaper, fuktar och närmar sig försvagade lockar;
 • Olio Colorante, rik på naturliga nyanser;
 • har ingen främmande, obehaglig lukt, bara trevliga oljedeklarationer;
 • färgning åtföljs inte av brinnande, inget obehag;
 • färgen efter målningen är mättad och förblir länge så här;
 • 100% målar över grå hår;
 • skuggan blir enhetlig på alla längder av lås utan fläckar;
 • målade lockar är trevliga att röra och glänsande, som efter en lång återhämtningsbehandling;
 • Det finns inga svårigheter med användandet av verktyg för nybörjare.
 • perfekt för att skapa och uppdatera en bild hemma;
 • priset är ganska överkomligt i förhållande till hög kvalitet.

Det fanns inga brister i Olio Colorante av företagets experter och användare. Om oljeinnovation Constant Delight recensioner är nästan alla positiva.

Vem är lämplig för innovation

Innovativ oljefärg från varumärket Constant Delight passar absolut alla, även ägarna av tidigare målade lock och med närvaron av grått hår.

Om du väljer att uppdatera bilden utan förlust och aggressiv kemisk exponering, måla över gråa områden, bli en blond - Constant Delight-olja. Men kom ihåg, en dramatisk förändring i hårets färg kommer inte att fungera. Drogen hjälper till att klargöra eller mörka strängarna bara 2 färger.

Det är viktigt! Om skillnaden mellan den ursprungliga och den valda nyansen är mer än 2 tonar, kommer inte Olio Colorante hårfärg att nå det önskade resultatet.

Färgpalett

Företaget Constant Delight har förberett för sina fans en lyxig palett av nyanser Olio Colorante. I det hittar du mer än 50 färska, trendiga nyanser. För klarhet och bekvämlighet är paletten av Constant Delight hårfärgolja presenterad på bilden.

Vad ska man titta efter när man färgar

Först och främst påverkar målningen processen målningsprocessen: du målar för första gången, uppdaterar färgen eller målar över grå hår. Faktum är att tillverkaren i varje fall rekommenderar olika proportioner blandning av färgämnet och aktivatorn. Låt oss diskutera denna punkt mer detaljerat:

 1. Om du väljer en ton till ton eller något mörkare, blir förhållandet mellan färg och oxidator 1: 1. Det rekommenderas att välja ett oxidationsmedel av 6%.
 2. Om du vill lätta krullarna, blanda 1 del av färgämnet med 1 del oxid, men redan 9%.
 3. För en grupp nyanser "speciell blond", rekommenderar tillverkaren att öka mängden oxidationsmedel och använda ett förhållande 1: 2. Oxid medan man tar minst 9%. Exponeringstiden för färgkompositionen antas vara 45-60 minuter.
 4. Vid ommålning halveras andelen färgämne. Således behöver du 1 del färgämne till 2 delar oxidant.
 5. För målning stort antal grå experter tyder följande formel: ¼ naturliga färg pigment valt färgämne + ¼ + ½ oxidant. Procentandelen oxid i detta fall kan vara 6 och 9%. Till exempel, om en hel del gråa hår, eller användas med röda och koppartoner, behöver du en större andel av oxid.

Att bearbeta shag färgämne från märket Olio Colorante Constant Delight blev en succé och förde besvikelse, är det viktigt att strikt följa de instruktioner och rekommendationer experter. Vilka experter rekommenderar företaget?

 1. Före varje användning av något färgämne, utför ett snabbt test för allergier. Detta steg skyddar dig mot obehagliga följder (irritation, svullnad och andra problem). Detta gäller särskilt för kunder med henna tatueringar.
 2. Rusa inte omedelbart efter perm, nivellering och andra liknande procedurer, där kemiska kompositioner används, för att tillgripa målning. Ta en paus.
 3. Det är klokt att närma sig processen till ägare av färgade lockar. Om du använde färg, som innehåller metallsalter, är Constant Delight-oljan bättre att skjuta upp. Försummelse av denna regel kan leda till ett oväntat, obehagligt resultat.
 4. Under hela processen, använd endast glas och plastutrustning, men inte metall.
 5. Det är strängt förbjudet att motstå färgämneskompositionen på håret längre än den angivna tiden.
 6. Om målningen tog mindre mängd blandningen än den var beredd, kasta bort rester. Färgstrukturen är inte föremål för lagring.

Rådet. Läs noggrant instruktionerna innan du använder verktyget, utför ett känslighetsprov och bara fortsätt sedan till transformationen.

Komma igång

Det är väldigt enkelt och trevligt att måla lås med oljeprodukten Olio Colorante. Du behöver bara följa sekvensen av åtgärder och rekommendationer från tillverkaren, som anges i anvisningarna.

Oljemålningsteknik:

 1. Blanda oxidationsmedel och färgämne i proportion som rekommenderas av företaget. Observera att du kan bli förvånad över att samstämmigheten i färgen (olja) skiljer sig markant i struktur från permanenta bläck mer likvida. Detta är normalt, efter blandning med ett oxidationsmedel komposition kommer att gela form lämplig för applikationen.
 2. Applicera den beredda blandningen på rötterna och dra tillbaka 1-2 cm från hårbotten. Håret måste vara torrt!
 3. I nästa steg är den mittre delen av krullarna och spetsarna i riktning från nacke till ansikte färgade.
 4. Efter en tid av 25-60 minuter beroende på färgningstekniken, innebär tvätta med varmt vatten och schampo. Om du tillbringar pretornal färgning är sammansättningen appliceras enbart på den del av den vuxna, och 5-10 minuter före slutet av hålltiden behandla återstående längden av strängarna.
 5. Utför läggning på ett bekvämt sätt för dig.

Constant Delight icke-ammoniak hårfärgolja är en stor framsteg inom frisörindustrin. Denna produkt har öppnat kvinnor med lyxiga och hållbara nyanser utan risk. De flesta av de kunder som använde dem vägrade att återvända till färgerna. Det är så lätt och trevligt att färga håret med ett innovativt färgämne. Ditt val är ditt!

Moderna nyanser och hårfärger, som är lämpliga:

Användbara videoklipp

Olio Colorante är ett icke-ammoniakfärg baserat på olivolja.

Jag målar mitt hår med Constant Delight färg nummer 6/75 och 8/75.

Konstant Delight Olio Colorante hårfärgolja 50 ml 4,88 11

Olio Colorante Constant Delight Hårfärgolja är den nyaste ammoniakfria oljefärgsprodukten som garanterar den mest skonsamma hårvården under hårfärgning.

Färgen är perfekt för färgning av grått hår och kan lysa upp till 2 toner.

På grund av innehållet i naturliga ingredienser i färgprocessen tar olivolja om sig håret, återställer den skadade strukturen och gör dem starkare.

Efter proceduren får håret en djup återhämtning och extra hälsosam glans.

Färgets oljeformel ger en jämn och lätt applicering på håret. Måla med olivolja Constant Delight Olio Colorante kan användas för:

 • blir mörkare toner;
 • ton till tonfläckar;
 • tonning av streckade rakade strängar;
 • målning över grått hår;
 • lätta håret upp till 2 toner.

Anvisningar för användning av oljehårfärg Olio Colorante

Olja appliceras på torrt hår. Använd inte metallföremål vid blandning.

Måla grå hår med Olio Colorante:

För målning av grått hår: 1 del av naturlig bas (25 g) + 1 del av önskad ton (25 g) + 2 delar oxidant (50 g).

Ljusa håret med Olio Colorante:

För lättare hår upp till 2 toner späds det 1: 1 med en emulsionsoxidant (9%) (50 gram färgämne + 50 gram oxidant).

För att lätta håret upp till 3-4 ton, späds det 1: 2 med en emulsionsoxidant (9%), 12% (50 gram färgämne + 100 gram oxidant).
Första användningen: Applicera blandningen jämnt på rötterna, längs hela längden och på ändarna av håret, exponeringstiden är 25-30 minuter. Om grått hår är mer än 50%, öka exponeringstiden till 35 minuter. För nyanser av blond ökade exponeringstiden till 55-60 minuter.

Upprepad applicering: Applicera den beredda blandningen jämnt på de regrowna hårrötterna och lämna i 25 minuter. Därefter tillsätt lite varmt vatten och fördela det applicerade medlet längs längden och på ändarna av håret och lämna ytterligare 10 minuter.

Efterbehandling: Efter en tid skölj håret med varmt vatten och tvätta med schampo.

När du köper 40 Olio Colorante oljor samtidigt - en palett som en gåva.

Paletteoljor för hårfärg Constant Delight Olio Colorante

Färgfärger med olivolja Constant Delight Olio-Colorante:

 • 1,0 svart
 • 1,20 blå svart
 • 2,0 brun
 • 3,0 mörk kastanje
 • 4,0 kastanj
 • 4,02 aska brun naturlig
 • 4,09 bitter choklad
 • 4,6 kastanj mahogny
 • 4,7 kastanj koppar
 • 4,9 intensiv mousserande iris
 • 5,0 kastanjebrun
 • 5.004 naturligt ljusbrunt tropiskt
 • 5,02 ljusbrun naturlig aska
 • 5,09 kaffe
 • 5.14 Kastanjblond Sandre Beige
 • 5,55 kastanjebrun intensivt gyllene
 • 5,6 kastanjebrun mahogny
 • 5,68 kastanjebrun mahogny
 • 6,0 ljus kastanj
 • 6.004 lätt kastanj naturlig tropisk
 • 6,09 choklad
 • 6,14 ljust kastanj sandre beige
 • 6,41 ljusbrun beige sandre
 • 6,7 ljusbrunt koppar
 • 6,89 ljus kastanj röd iris
 • 6,9 ljusbrun intens iris
 • 7,0 blond
 • 7.004 naturligt blont tropiskt
 • 7,02 ljusbrun naturlig aska
 • 7,09 nutty
 • 7.14 Blond Sandre Beige
 • 7,41 ljusbrun beige sandre
 • 7.55 Blondint Intensivt Gyllene
 • 7,77 ljusbrunt koppar
 • 7,78 ljusbrun kopparröd
 • 8,0 ljus blondin
 • 8.004 ljusbrun naturlig tropisk
 • 8,02 ljusbrun naturlig aska
 • 8,09 cappuccino
 • 8,14 ljusbrun sandre beige
 • 8,41 ljusbrun beige sandre
 • 8,69 ljusbrun intens mahogny
 • 8,75 ljusbrunt koppar guld
 • 8,77 eldröd
 • 8,89 rött vin
 • 9,0 extra ljus blondin
 • 9.004 extra ljus blond naturlig tropisk
 • 9,02 extra ljusbrun natur. ashy
 • 9,14 extra ljus blond sandre beige
 • 9,41 extra ljus blond beige sandre
 • 9,55 extra ljus blond gyllene
 • 9,75 extra ljusbrunt koppar guld
 • 12,0 speciell naturlig blondin
 • 12.11 Special Blonde Sandre Extra
 • 12.21 speciell blond aska sandra
 • 12.26 speciell blond aska rosa
 • 12.32 speciell blond mattaska
 • 12.62 speciell blond rosa ask

Produktion: Italien.

Märke: Constant Delight Officiell Webbsida

  kategorier:
 • färgning
 • CONSTANT DELIGHT

Konstant Delight Olio Colorante hårfärgolja 50 ml recensioner

Denna olja för färgning verkligen glatt överraskad. Efter dekapitering (kommer ut ur svart) har håret färgats med ammoniakmatris två gånger om året, motståndet är tyvärr minimalt, kanske på grund av hårets porositet, basen är gulaktig röd, så det bestämdes att man har en mild färgning efter långvarig hårbehandling, det var trevligt förvånad över resultatet - ren ashy ljusbrun nyans och ingen RYZHINA, hårglans som efter laminering, även om effekten inte är särskilt stabil, för de som växer naturlig färg och inte vill gå med ett orubbligt huvud, är en sådan toning frälsning.

Utmärkt färg, men tvättas snabbt.

Gråt hår täcker 100%, men färgen tvättas mycket snabbt, även spår kvar på handduken. Ett bestämt plus - hårets tillstånd har blivit mycket bättre. I princip passar det mig, trots att det tvättas av, för Det finns mer positiva stunder (målar grå hår, förbättrar hårtillståndet). Av minuserna att rötterna inte kommer att fungera, för Rötternas färg kommer att skilja sig väsentligt från den övergripande färgen (på grund av att färgen är tvättad) måste du måla hela längden. Jag målar mitt hår varje 3-4 veckor.

Jag råder alla.

Jag använder din olja för färgning 2.0 med ditt eget märke av oxidationsmedel 3%, håret är mjukt, färgen är jämn, frisk utseende och glans varar mycket länge! 5+

Det idealiska.

Kära tillverkare, snälla, sluta aldrig med att producera denna färg, det gör att du kan uppnå en vacker, ädel färg som håller ditt hår i ett hälsosamt tillstånd. Tack för det!

färgolja

Mycket utmärkt färgolja. Begär Selina 100% och tvättas inte av. Jag har en fruktansvärd allergi mot ammoniakbaserade hårfärger. Denna färg är bara ett mirakel, jag använder det bara. Och jag råder alla. Inte dyra, bestående färg, hår efter färgning glöd hälsa. Jag rekommenderar starkt. Det skulle vara mer stjärnor skulle placera högsta betyg.

Konstant Delight Oil Regenerating

Produktkod: 1683

Orderbonus: + 16

Lämplig för torrt, sprött och skadat hår.
Det närmar och återställer hår.
Innehåller mineralolja och keratinkomplex.
Åtgärder på det skaliga hårskiktet.

Användningsmetod:
Följande blandning appliceras på rent fuktigt hår: 10 ml olja + 10 ml varmt vatten.
Använd 2 gånger i veckan (vid behov - oftare).
Instant action (60 sekunder)

Hålltid:
Upp till 5 minuter på mycket skadat hår

9,02 CD hårfärgolja, extra ljusbrun naturlig ask / Olio Colorante 50 ml

Märke: CONSTANT DELIGHT (Italien)

Linje: Olio Colorante - Hårfärgolja

Status: Under ordern

Artikelbeskrivning:

Innovativt multivitamin hårfärgningssystem OLIO COLORANTE baserat på 5 oljor: ARGANAOLJA, MACADAMIAOLJE, AVOCADOOLJA, JOJOBAOLJE, KATOLJOLJA. 5 magiska oljor i färgämneskompositionen fixerar pigmentet i skikt i hårstrukturen i skikt och slätar det kutikulära skiktet och därvid skapar en magisk multidimensional multitonal glans. Näring och fuktgivande hår.

Innovativt multivitamin hårfärgningssystem OLIO COLORANTE baserat på 5 oljor: ARGANAOLJA, MACADAMIAOLJE, AVOCADOOLJA, JOJOBAOLJE, KATOLJOLJA. 5 magiska oljor i färgämneskompositionen fixerar pigmentet i skikt i hårstrukturen i skikt och slätar det kutikulära skiktet och därvid skapar en magisk multidimensional multitonal glans. Näring och hydratisering av hår i färgprocessen, hållbart, djupt färgresultat och en palett med 59 intensiva moderna nyanser som enkelt kombineras med varandra för att få individuella färger, gör OLIO COLORANTE till en magisk kristall i händerna på en mästare.


Aktiva ingredienser: arganolja, macadamiaolja, avokadoolja, jojobaolja, bomullsolja.

beskrivning

Innovativt multivitamin hårfärgningssystem OLIO COLORANTE baserat på 5 oljor: ARGANAOLJA, MACADAMIAOLJE, AVOCADOOLJA, JOJOBAOLJE, KATOLJOLJA. 5 magiska oljor i färgämneskompositionen fixerar pigmentet i skikt i hårstrukturen i skikt och slätar det kutikulära skiktet och därvid skapar en magisk multidimensional multitonal glans. Näring och hydratisering av hår i färgprocessen, hållbart, djupt färgresultat och en palett med 59 intensiva moderna nyanser som enkelt kombineras med varandra för att få individuella färger, gör OLIO COLORANTE till en magisk kristall i händerna på en mästare.


Aktiva ingredienser: arganolja, macadamiaolja, avokadoolja, jojobaolja, bomullsolja.

Produkt streckkod: 8019653026284

Senaste recensionerna

Denna produkt köptes på Cosmetics Gallery.

Under de senaste sex månaderna har jag använt dessa oljor för färgning, experimenterar olika nyanser av blond. Jag gillade verkligen nyansen 9,02, men i de första dagarna var det tydligt en återspegling av silver, efter att det tvättats tre gånger, blev färgen mer naturhveid, jag gillar det, en mjuk varm blond. Först bläckar jag mina mörka rötter (ca 2 cm) med pulverblekpulvret av samma märke. Jag späder pulvret med 3% oxid på samma sätt, motstår rätt tid med ett schampo med stabilisator, torkar det med en hårtork och sedan löser jag oljan i en skål med oxid igen med 3 procent, en bubbla Det kommer att finnas tillräckligt med olja för medellång hårlängd, tjocklek i tjocklek, för en mer voluminös struktur i form av hårtjocklek, det är nödvändigt att ta två bubblor färg, jag später 1: 1, i 30 minuter lämnar jag på håret. Jag tvätta av schampon med stabilisator och använd balsam med stabilisator i form av mask efter shampoo. Hår efter färgning är inte torrt, utan snarare lever, mjuk, felfri. Denna olja för färgning hemma är mycket väl lämpad, det mår bra, det tvättas bort efter 3-4 veckor, men det hjälper det gula hårschampotet på blont hår mycket, jag har en serie från Estel, jag rekommenderar det till omsorg, liksom olja från Ollin för blont hår hår, beställde allt på denna sida, olja gick under ordern väntade ca 5-7 dagar.

Cd hår olja

STORE DE LUXE

+7 (905) 023-03-45

Olja för färgning av hår Constant Delight Olio Colorante 50 ml

Pris: 290 Р

Olio Colorante Constant Delight Hårfärgolja är den nyaste ammoniakfria oljefärgsprodukten som garanterar den mest skonsamma hårvården under hårfärgning.

Färgen är perfekt för färgning av grått hår och kan lysa upp till 2 toner.

På grund av innehållet i naturliga ingredienser i färgprocessen tar olivolja om sig håret, återställer den skadade strukturen och gör dem starkare.

Efter proceduren får håret en djup återhämtning och extra hälsosam glans.

Färgets oljeformel ger en jämn och lätt applicering på håret. Måla med olivolja Constant Delight Olio Colorante kan användas för:

 • blir mörkare toner;
 • ton till tonfläckar;
 • tonning av streckade rakade strängar;
 • målning över grått hår;
 • lätta håret upp till 2 toner.

Anvisningar för användning av oljehårfärg Olio Colorante

Olja appliceras på torrt hår. Använd inte metallföremål vid blandning.

Måla grå hår med Olio Colorante:

För målning av grått hår: 1 del av naturlig bas (25 g) + 1 del av önskad ton (25 g) + 2 delar oxidant (50 g).

För att måla grått hår användes med en emulsionsoxiderare Constant Delight (6%) 20 vol.

Ljusa håret med Olio Colorante:

För lättare hår upp till 2 toner späds det 1: 1 med en emulsionsoxidant (9%) (50 gram färgämne + 50 gram oxidant).

För att lätta håret upp till 3-4 ton, späds det 1: 2 med en emulsionsoxidant (9%), 12% (50 gram färgämne + 100 gram oxidant).
Första användningen: Applicera blandningen jämnt på rötterna, längs hela längden och på ändarna av håret, exponeringstiden är 25-30 minuter. Om grått hår är mer än 50%, öka exponeringstiden till 35 minuter. För nyanser av blond ökade exponeringstiden till 55-60 minuter.

Upprepad applicering: Applicera den beredda blandningen jämnt på de regrowna hårrötterna och lämna i 25 minuter. Därefter tillsätt lite varmt vatten och fördela det applicerade medlet längs längden och på ändarna av håret och lämna ytterligare 10 minuter.

Efterbehandling: Efter en tid skölj håret med varmt vatten och tvätta med schampo.

När du köper 40 Olio Colorante oljor samtidigt - en palett som en gåva.

Färgfärger med olivolja Constant Delight Olio-Colorante:

 • 1,0 svart
 • 1,20 blå svart
 • 2,0 brun
 • 3,0 mörk kastanje
 • 4,0 kastanj
 • 4,02 aska brun naturlig
 • 4,09 bitter choklad
 • 4,6 kastanj mahogny
 • 4,7 kastanj koppar
 • 4,9 intensiv mousserande iris
 • 5,0 kastanjebrun
 • 5.004 naturligt ljusbrunt tropiskt
 • 5,02 ljusbrun naturlig aska
 • 5,09 kaffe
 • 5.14 Kastanjblond Sandre Beige
 • 5,55 kastanjebrun intensivt gyllene
 • 5,6 kastanjebrun mahogny
 • 5,68 kastanjebrun mahogny
 • 6,0 ljus kastanj
 • 6.004 lätt kastanj naturlig tropisk
 • 6,09 choklad
 • 6,14 ljust kastanj sandre beige
 • 6,41 ljusbrun beige sandre
 • 6,7 ljusbrunt koppar
 • 6,89 ljus kastanj röd iris
 • 6,9 ljusbrun intens iris
 • 7,0 blond
 • 7.004 naturligt blont tropiskt
 • 7,02 ljusbrun naturlig aska
 • 7,09 nutty
 • 7.14 Blond Sandre Beige
 • 7,41 ljusbrun beige sandre
 • 7.55 Blondint Intensivt Gyllene
 • 7,77 ljusbrunt koppar
 • 7,78 ljusbrun kopparröd
 • 8,0 ljus blondin
 • 8.004 ljusbrun naturlig tropisk
 • 8,02 ljusbrun naturlig aska
 • 8,09 cappuccino
 • 8,14 ljusbrun sandre beige
 • 8,41 ljusbrun beige sandre
 • 8,69 ljusbrun intens mahogny
 • 8,75 ljusbrunt koppar guld
 • 8,77 eldröd
 • 8,89 rött vin
 • 9,0 extra ljus blondin
 • 9.004 extra ljus blond naturlig tropisk
 • 9,02 extra ljusbrun natur. ashy
 • 9,14 extra ljus blond sandre beige
 • 9,41 extra ljus blond beige sandre
 • 9,55 extra ljus blond gyllene
 • 9,75 extra ljusbrunt koppar guld
 • 12,0 speciell naturlig blondin
 • 12.11 Special Blonde Sandre Extra
 • 12.21 speciell blond aska sandra
 • 12.26 speciell blond aska rosa
 • 12.32 speciell blond mattaska
 • 12.62 speciell blond rosa ask

Produktion: Italien.

Märke: Constant Delight Officiell Webbsida

Italiensk produktion - det ryska varumärket. CONSTANT DELIGHT erbjuder professionella hårvårdsprodukter och är ett varumärke som tillhör det Moskvabaserade företaget Delight Triumfo. Pool Service-anläggningen ligger i Italien nära Milano. Den är försedd med den mest moderna och sofistikerade utrustningen. Utvalda råvaror och tillämpad teknik följer alla europeiska och internationella standarder.

CONSTANT DELIGHT levereras till många frisörsalonger i Ryssland och har stor prestige bland skönhetsproffs. Verklig effektivitet och prisvärd pris förbättrar lönsamheten hos skönhetssalonger och kvaliteten på frisörtjänsterna.

Med sin professionella användning används CONSTANT DELIGHT-produkter framgångsrikt hemma av tusentals köpare. Detta förklaras av det faktum att företaget i sina recept använder naturliga ingredienser som vårdar ditt hår och läker dem på lång sikt, snarare än aggressiva kemiska formler som ger en omedelbar effekt men förvärrar avsevärt hårets tillstånd i framtiden.

De mest populära verktygen är:

 • Cream hårfärg med vitamin C CREMA COLORANTE PER CAPELLI CON VITAMIN C
 • Lightening Pulver POLVEREDE COLORANTE
 • Shampoo och Balm "Färgskydd" SHAMPOO PROTEZIONE DEL COLORE
 • Serieomsorg och styling ORGANICA BY OLIO COLORANTE
 • Och även masker och balmer för tillväxt, restaurering och för färgat hår är mycket välkända.

CONSTANT DELIGHT anser att 3 enkla strategiska element är nyckeln till framgång:

 • Det första elementet är ny teknik inom produktion och skapande av produkter.
 • Det andra elementet är förnyelsen och utvidgningen av intervallet som syftar till att lösa vissa problem.
 • Det tredje elementet är nära kontakt med kunden, support, kvalitetsrådgivning och ständig identifiering av problem och behov.

Professionella resultat till ett överkomligt pris väntar på dig med CONSTANT DELIGHT.

Ursprungsland: Italien.

Konstant Delight - palett:

Olio COLORANTE - naturliga nyanser:
Oljekonstant Delight - svart (1/0)
Konstant Delight Oil - Brown (2/0)
Konstant Delight Oil - Dark Chestnut (3/0)
Konstant Delight Oil - Kastanj (4/0)
Oljekonstant Delight - Kastanjblond (5/0)
Konstant Delight Olja - Ljus Kastanj (6/0)
Oljekonstant Delight - ljusbrun (7/0)
Oil Constant Delight - ljusblond (8/0)
Oil Constant Delight - extra ljus blondin (9/0)

Olio COLORANTE - Ash nyanser:
Oljekonstant Delight - blå svart (1/20)
Oljekonstant Delight - naturlig askbrun (4/02)
Oljekonstant Delight - ljusbrun naturlig aska (7/02)
Oljekonstant Delight - extra ljusbrun naturlig ask (9/02)

Olio COLORANTE - Naturliga tropiska nyanser:
Oljekonstant Delight - ljus kastanj naturlig tropisk (5/004)
Oljekonstant Delight - Blond Natural Tropical (7/004)
Oljekonstant Delight - extra ljusbrun naturlig tropisk (9/004)

Olio COLORANTE - Gyllene nyanser:
Oljekonstant Delight - ljus kastanjeguld (5/5)
Oljekonstant Delight - ljusbrun guld (7/5)
Oil Constant Delight - extra ljusbrun guld (9/5)

Olio COLORANTE - Mahogany:
Oljekonstant glädje - kastanj mahogny (4/6)
Oljekonstant glädje - lätt kastanj mahogny (5/6)
Oljekonstant Delight - ljusbrun mahogny (7/6)
Oil Constant Delight - ljus blond mahogny intensiv (8/69)

Olio COLORANTE - Koppar nyanser:
Oljekonstant Delight - Kastanjkoppar (4/7)
Oljekonstant Delight - mörkblond koppar (6/7)
Oljekonstant Delight - ljusbrun kopparintensiv (7/77)
Oljekonstant Delight - lättblond koppar guld (8/75)
Oljekonstant Delight - eldig röd (8/77)

Olio COLORANTE - Röd nyanser:
Konstant Delight Olja - Ljus Kastanjrött (5/8)
Oljekonstant Delight - Ljus kastanj röd mahogny (5/68)
Oljekonstant Delight - ljusbrun kopparröd (7/78)
Oil Constant Delight - intensiv röd blond (7/88)
Oil Constant Delight - ljus blond röd intensiv (8/88)
Oljebeständig glädje - Dark Blonde Red Iris (6/89)
Konstant Delight Olja - Rött Vin (8/89)

Olio COLORANTE - Choklad:
Konstant Delight Oil - Kaffe (5/09)
Konstant Delight Butter - Choklad (6/09)
Constant Delight Oil - Nut (7/09)

Olio COLORANTE - Iris:
Konstant Delight Oil - Intense Sparkling Iris (4/9)
Oljekonstant Delight - intensiv mörkblond iris (6/9)

Olio COLORANTE Constant Delight - ansökan:

För normal färgning av naturligt hår blanda 1 delfärg och 1 del emulsionsoxiderare (3% eller 6%). Vid användning av rött, koppar, violett nyanser eller mahogny krävs oxidator 30 (9%).

För att skugga grå hår måste du välja två nyanser: den första från det naturliga området, den andra - den önskade nyansen. 50 ml färgämne kommer att kräva 50 ml oxidant 20 (6%).
Om grått hår inte är mer än 50%, ska oxidationsmedlet tas 9%.

Applicera som med vilken färg som helst - om det behövs, först på de ryckta rötterna i 20-30 minuter, sedan över hela längden i 10 minuter. Vid primärfärgning - för 30 längs hela längden.

Hårfärgolja

Varje kvinna åtminstone en gång i sitt liv förändrade hennes hårfärg. Målning - det här är det enklaste, ljusaste och ursprungliga sättet att ändra något i sitt utseende. En stor palett av färger, som erbjuds av moderna tillverkare av kosmetiska färger, låter dig experimentera med stil. Men självklart har allt detta sin stora nackdel - användningen av syntetiska medel för att ändra hårfärgets färg förstör dem mycket snabbt.

Vad kan vi säga om dina krullar själva är benägna att torka, brittleness och förlust. Man kan säga att målningen är bättre att glömma för alltid. Lyckligtvis finns idag ett alternativ val. Dessa är oljebaserade naturliga färgämnen som inte skadar håret och hårbotten. Vilka är deras fördelar, vad kan vara nackdelarna, och hur man använder dessa kosmetika korrekt, låt oss prata i den här artikeln.

Nackdelar med syntetik och fördelarna med naturliga

De flesta kosmetologer vet att kemiska färgämnen orsakar viss skada på hårets struktur, hårsäckarna själva och även hårbotten. I detta avseende, för målning, väljs de mest högkvalitativa alternativen för sådana produkter, vars tillverkare lovar att minimera den negativa effekten av färg. Här är bara några faktorer som är skadliga kemiska färgämnen.

 • Det är sällsynt att hitta färg utan ammoniak. Denna kemiska komponent är som regel grunden för hela kompositionen. Det är med hans närvaro att de flesta av de destruktiva handlingarna i medlen är kopplade. Ammoniak gör håret mer ömtåligt, förstörs gradvis sin struktur, kan provocera stratifiering och utseendet av splittrade ändar. Med regelbunden användning av en sådan kosmetik förlorar håret sin naturliga näring, ser blek och livlös ut;
 • Före någon efterföljande behandling måste eventuell färg tvättas bort. Färgen som innehåller ammoniak avlägsnas endast med hjälp av speciella kemiska lösningar, vilket också medför ytterligare skador på håret.
 • Dessutom anses väteperoxid vara ett av de populära sätten under lång tid. Detta ämne är fortfarande en del av många populära varumärkesfärger och positionerar sig som säkrare. Detta är dock en ganska utbredd myt. I motsats till samma ammoniak stratifierar väteperoxiden inte hårvävnaden och strider inte mot deras näring, utan förstör snabbt och tuntar dem. Efter en sådan färg bryts håret snabbt och blir benäget att falla ut;
 • Dessa verktyg gäller inte mer än en gång var tredje månad, så färgen kommer inte att fungera. Med alltför ofta applicering av samma färger med ammoniak blir hår och hudskador alltför uttalade, så deras restaurering kan vara ett allvarligt problem.

Det bör noteras att sådana kosmetiska preparat, som helt består av kemiska komponenter, har använts under mycket lång tid. Många kosmetologer är medvetna om deras skadliga effekter, men det antas att detta är så mycket fallet när skönhet kräver offer. Det är inte förvånande att det för vissa kvinnor blir en riktig upptäckt att idag finns det många naturliga färger som inte bara uppdaterar sina lockar utan också har många positiva effekter.

 • Användningen av naturligt oljextrakt som bas hjälper till att skydda håret från andra irriterande effekter. Dessutom närmer oljan folliklarna och vävnaderna själva, eftersom de innehåller nästan alla nödvändiga mineraler och vitaminer.
 • Dessutom har det oljebaserade medlet en hög permeabilitet. Det tränger djupare in i hårets tjocklek, så färgen blir ljusare och mer mättad. I jämförelse med kemiska analoger, förutom, det håller och tänder inte mycket längre;
 • Målning med olja är mycket bekvämare. Medlen har mer tät och tät konsistens. Därför droppar eller dräneras det inte från borsten.
 • Kombinationen av flera oljor har en effekt som en luftkonditionering. Curls bli mer silkeslen och snygg, bli inte förvirrad och dela inte;
 • Efter en sådan åtgärd behöver du inte oroa sig för det efterföljande förfarandet för återuppbyggnad av hårvävnad.
 • För att ta bort färgen är det vanligtvis tillräckligt att tvätta håret med ett speciellt schampo, vilket förskjuter oljextraktet och inte har några irriterande effekter.
 • Om du behöver använda en annan färg behöver du inte ta bort den tidigare färgen. Olja betyder enkelt att ersätta varandra utan förlust av ljusstyrka och skugga.
 • Använd olja för hårfärg kan vara ganska ofta. Dessutom rekommenderas den upprepade applikationen av produkten av kosmetologer minst en gång i månaden för att bibehålla mättnad.

Applikationsfunktioner

Naturligtvis finns det produkter baserade på oljextrakt, som inte bara är avsedda för färgning, men också till exempel för blekningsträngar. De har en mildare helande effekt, delvis återställer eventuell skada på hårstrukturen, ger dem en naturlig nyans och naturlig glans. Det här verktyget har en tillräckligt lång effekt, och den kan användas som en liten tillsats till ett vanligt schampo för att alltid hålla den naturliga färgen på strängarna färska.

Färgen är vanligtvis ganska rik och djup. Till skillnad från kemiska belysningsmedel orsakar agenten på oljan inte en liten "yellowness", och även om nyansen inte kan förutsäga, kommer den alltid att se ganska naturlig ut. För att behandla denna olja kan bara hår med naturlig färg, det vill säga inte målade. Det påverkar inte heller det grå håret.

Intressant kan egenskaperna hos naturliga oljor användas även om du fortfarande föredrar att använda färger baserade på ammoniak.

För att göra detta, tillsätt några droppar av oljextraktet till den färdiga blandningen innan du applicerar.

Effekten beror direkt på vad du föredrar som tillsatsmedel. Till exempel är persika eller kokosnötolja bäst lämpad för torrt hår och olivolja är idealisk för stabilisering av talgkörtlarna och rening av folliklarna.

Val och användningsregler

Naturligtvis, när man väljer hårfärg är det naturligtvis en lösning som är den bästa lösningen. Nu finns det ett ganska stort sortiment i sortimentet av butiker och salonger, så det är lätt att hitta något som passar.

Till exempel har varumärket Constant Delight etablerat sig ganska bra.

Detta är en italiensk produkt, som är gjord på basis av oliv extrakt. Dess funktion är en trevlig lukt, vilket ger hår mjukhet och silkiness, användarvänlighet, ganska ljusa och rika nyanser. Paletten på denna rad innehåller ca 40 färger.

Användningen av hårolja kräver tillsats av ett oxidationsmedel. Vanligtvis ingår det i paketet av varor, så det går inte att spenderas och letar efter det. Det här är en speciell emulsion som kan innehålla ytterligare komponenter för att bleka hår och ta hand om dem.

Målningsalgoritmen är ganska enkel:

 • Späd blandningen, som består av lika delar av huvudekstrakten och oxidanten. För mer komplex konfiguration kan det krävas instruktioner från tillverkaren.
 • Applicera den resulterande lösningen med en speciell pensel, flytta från rötterna till kretsens spetsar;
 • Vänta ca 30 minuter;
 • Efter proceduren kan en återställande balm appliceras för att förhindra risken för skada på hårstrukturen.

Som du kan se är själva förfarandet inte för komplicerat. Men som nämnts ovan är det för ofta inte värt det. Även när man använder naturliga ingredienser är det bättre att följa några vanliga regler som hjälper dig att hålla ditt hår friskt och vackert:

 • Använd inte färg för ofta. Även om du föredrar oljeprodukter, kan de appliceras inte mer än en gång varannan vecka.
 • Undvik att skapa överdriven stress på håret, såsom färgning och perming på en dag;
 • Efter att ha bytt hårfärg kan de tvättas snarare än efter tre dagar;
 • Det är helt enkelt nödvändigt att mata det nymålade håret om du fortfarande väljer ett kemiskt medel. Färger med extrakt, som regel, har i sig en regenererande effekt;
 • Professionella kosmetologer rekommenderar starkt att du använder kosmetika för hår och hårbotten från samma tillverkare. Vanligtvis garanterar detta en kombination av medel och en ökad effektivitet;
 • Hår som är regelbundet färgat är ganska känsligt. Det är bättre att undvika att använda en hårtork, pleyok, olika elektriska likriktare, liksom för hög exponering för direkt solljus på sommaren.
 • Tvätta aldrig huvudet med varmt vatten. Detta leder till att krullarna är torra och kan också tvätta några av de naturliga komponenterna i färgen.
 • Hårets värsta fiende är klorerat vatten. Om du nyligen har utfört en målningsprocedur är det bättre att sluta gå till poolen eller vattenparken i minst två veckor.

recensioner

Naturliga produkter för att ändra hårfärg blir allt populärare. De får positiv feedback från kosmetologer och kvinnor själva. En av de ofta betonade fördelarna är kombinationen av huvudfärgseffekten, även frånvaron av skadliga kemiska komponenter. Väletablerade varumärken som Olio Colorante och Constant Delight.

Till deras kostnad kan sådana färger vara lite dyrare än konventionella märken. Men för att skaffa dem får du en garanterad ljus och mättad färg, liksom att du avlastar massan av efterföljande problem som att torka bort färgen, återställa hårstrukturen. Paletten av naturprodukter är mycket stor, och viktigast av allt - färgen kommer att förbli och inte blekna mycket längre.

Du kan lära dig mer om hårfärgolja från videon nedan.

Återställ olja för skadad hårddisk

Constant Delight Repairing Oil är konstruerad för att återställa skadat hår djupt. Instant effekt på 60 sekunder. Ett märkbart resultat efter den första ansökan. Keratinkomplexet i oljekompositionen fyller de skadade områdena av skört hår, vilket anpassar det skaliga hårskiktet. Mineralolja ger jämnhet och silkighet av obehagligt hår. Bekväm frisättningsform för engångsbruk. Att återställa skadat hår används 2 gånger i veckan. När mycket dehydrerad - det är möjligt oftare.

En unik cocktail av aktiva biologiska extrakt (röda alger), mineraltillskott och keratinkomplex för kraftigt försvagat hår. Återställer skadade hårhår, förbättrar glans och ökar elasticiteten. Ger djup återhämtning på mobilnivån.


Applicering: Del 10 ml av återställningsoljan med 10 ml varmt vatten. Blandningen appliceras direkt på håret. Håll på håret 60 sekunder. När det är mycket skadat - för att öka exponeringstiden till 5 minuter.

 • Serie: Recostruzione
 • Tillverkare: Italien
 • Kön: Kvinna
 • Produkttyp: Olja

Vi rekommenderar också att se

Regenererande mousse med kli-CD 250 ml

Återställa olja för skadad hårddisk - Kommentarer och recensioner

Svetlana 03/15/2016, 2:18 PM

Nöjd. När du öppnar finns det en liten lukt av alkohol, det är i kompositionen (först det varnat), applicerats, spätt med varmt vatten, enligt instruktionerna 1: 1, och provade det i sin rena form. Lukten av hår på håret är helt annorlunda, även om du bara sätter det på dina palmer, såååå gillade, blev rak i kärlek. När det gäller effektivitet skulle jag säga att det är dyrare att använda, men denna olja är inte sämre i effektivitet (i synlig effekt), hår kamar väl, även om det rör sig om, skinn, lukt, slät.

Ask i kaffe? - Ja, kanske. Konstant Delight Hårfärgolja utan ammoniak

Inte en enda snöflinga utanför fönstret, och en höstfanatiker vaknade återigen inuti mig. Ganska spontant var bilderna för denna post som smältchoklad med kakaokräm och lönnsirap. Så mysigt och varmt var du ingenstans!

HAIR FÄRGNINGSOLJA Konstant Glädje UTAN AMMONIA

Jag gick en vecka runt denna oljefärg, och i slutändan kunde jag inte motstå - jag tog den. Många tillgängliga färger i butiken, en palett med mousserande lockar, vacker design, strålande drömmar... Allt detta gjorde sitt jobb och igår bar jag lådan hem.
Denna färg från det kända italienska företaget Constant Delight representeras av ett verktyg som heter Olio Colorante. Den viktigaste aktiva ingrediensen är olivolja, som har använts i olika kosmetiska kompositioner under många år, vilket ger oöverträffad vård för hår. Olivolja ger näring och fuktar håret, vilket ger en fantastisk glans, vilket gör håret smidigt och silkeslen.
Åh ja. För mig själv valde jag en nyans 7/02 ljusbrun naturlig aska. Var det en aska i mitt hår? Låt oss kolla.

Oljan är säkert dold i en liten cylindrisk flaska gjord av tillräckligt hållbar, genomskinlig plast, mörkguldfärg. Den är utrustad med ett bronsskruvlock med en skruvgänga. Locket visar utgångsdatum, och på själva flaskan från dess främre sida kan du tydligt skilja märkesnamnet, namnet på själva produkten och skuggans nummer. Texten är skrivet på engelska och dupliceras nedan på ryska. Sidan är strukturen, streckkoden, importörens och tillverkarnas data kompakt beläget. Det finns ett tecken på tullunionen, perioden efter öppnandet (i det här fallet 12 månader) och släng av flaskan efter användning av urnen.

För mig var flaskan packad i en vacker låda, gjord i samma färgschema och design. Även om hon bedömde sin storlek och inskriften "3 flakoni da 50ml" räknade hon på tre sådana flaskor med olja. En låda är inte bara ett praktiskt sätt att transportera färg och ögon godis, men också ett lagerhus med användbar information. Förutom informationen som redan tillhandahållits, har en detaljerad ansökan lagts till på två språk: ryska och ukrainska samt varningar, instruktioner för oförutsedda situationer, inklusive irritation, brännande, rodnad, klåda och andra. 16 + tecken sammanfogade.


Locket öppnas väldigt hårt och det här är bra, eftersom det garanterar fullständig säkerhet och säkerhet för oljan under transport. Efter att locket har tagits bort kan du granska innehållet närmare, nämligen oljebeståndet. Tidigare behövde jag inte hantera sådana färgämnen och jag kunde inte förstå exakt hur du kan färga håret med olja, och till och med ge aska. Faktum är att hemligheten är enkel - oljan blandas med en emulsionsoxidant, som säljs separat. Oroa dig inte, en sådan duett kommer inte att orsaka skada, eftersom 1,5-3% oxid är tillräckligt.

Med sin djupa gula färg och tjock genomskinlig konsistens påminde oljan mig mycket lönnsirap. Det skulle ha hällt det på krispiga våfflor, om inte äckligt lukt.


Tja, som utan en tappert partner, i mitt fall var det 3% oxid. Tjock vit massa
tätt packad i en plastbehållare med en röd skruvlock.


Oxideringsmedel och olja har olika densitet och fördjupas i varandra för att skapa mycket vackra,
fina mönster.

Efter blandning blir massan geléliknande, lite som barndomskakaokräm med dåligt upplösta klumpar av gelatin eller stärkelse

Blandning och proportioner:

Blanda oljan och emulsionsoxideraren som är nödvändig i en icke-metallisk behållare. Ta med 1: 1, det vill säga en del av produkten + en del av oxygenanten (till exempel: 50 gram olja + 50 gram av oxygenanten). Jag ville göra det, men under fotograferingen släppte jag en öppen flaska med olja och till slut förlorade 10 gram. Därför tog jag 40 gram olja + 40 gram oxidant. Som framgår av tillverkaren, när den blandas, visar det sig att det är geléliknande massa som är typiskt för oljebeständiga färgämnen. Denna textur gör det enkelt att distribuera produkten genom håret (som min man lyckades, från frisörerna till stylisterna) och utan att färga på badrummet, sjunker, kakel, man... Även om du inte behöver bära en hatt gjorde jag det bara. Som du kan se finns det inget svårt att färglägga om du gör allt försiktigt och enligt instruktionerna. Det svåraste för mig var att överleva dessa 25-30 minuter (den optimala tiden för exponering, när man målar grått hår, blir det nödvändigt att öka tiden till 45 minuter). Hur glad var jag att jag inte hade något grått hår. Lukten är bara overklig. För mig, något mellan en båge och en katt urin, för hans man, var han inspirerad av föreningen med möglig ost och smutsiga strumpor. I allmänhet är tortyren fortfarande densamma. Fördel vid spolning av denna doft är dulled, och efter torkning försvinner håret helt och hållet.
Låt oss fortsätta till resultaten, såg de efterlängtade aska på mitt hår? Naturligtvis behöver man inte förlita sig på silverstoft med en sådan färg som min, men jag ville ge det en chill.

Innan färgning:
Efter färgning:
Jämförande collage:
intryck:

Som du kan se - experimentet var en framgång! Håret har verkligen blivit lite grått, som om stjärnorna har torkat det med sitt mjuka, svala damm... Och de lyser också mycket snyggt.
Vilka är fördelarna med Constant Delight Hair Coloring Oil?
● innehåller inte ammoniak.
● Innehåller naturliga omsorgsredienser och olivolja.
● Säkerställer maximal mildhet och bryr sig om hår och hårbotten.
● Det har en djupläkande effekt.
● Återställer håret i färgningsprocessen.
● Ger sken.
● 46 naturliga nyanser.
● Uniform och lätt applicering på hår.

Tack alla för att läsa! Hoppas min erfarenhet var till hjälp.Nästa Artikel
Hårmaskar med nikotinsyra eller hur man stoppar förlusten hemma?