Broccoli fröolja för hår - masker, balsam och balsam


Fröer av italiensk kål blev grunden för skapandet av ett nytt vårdgivare. I kosmetologi är broccoliolja för hår varje dag mer populär än erkända favoriter - oliv, jojoba och burdock. Den unika ljustexturen omsluter locken, som silikonmolekyler, vilket ger en lyxig glansig glans. Berikande schampo, masker, balm med en naturlig komponent, det är lätt att bli ägare av tjockt, friskt hår.

Fördelarna med broccoliolja för hår

Rik oljekomposition:

 • erucasyra;
 • linolsyra och a-linolsyra;
 • oljesyra;
 • eikogen syra;
 • palmitinsyra;
 • stearinsyra;
 • tokoferol;
 • karotenoider.

Användbara (helande) egenskaper för hår:

 1. Det närmar och fuktar;
 2. Ger sken och elasticitet;
 3. Skydd mot temperatur och mekanisk skada;
 4. Återställer bristen på fukt, syror och vitaminer.
 5. Stärker porösa områden.

Kontraindikationer - individuell intolerans. Från skada på känslig hud, sparar testningen av kompositionen.

Applicering av broccolifröolja för hår

Magisk hårvårdsvätska blir allt vanligare. Användningen av broccolifröolja började omsluta varje enhet på grund av den fantastiska effekten. Du kan berika den färdiga balmen, balsam eller skapa nya baserade på en naturlig, fuktgivande produkt. Användningen av broccoliolja för hår är oumbärlig i masker, scrubs, massageblandningar, förbättrar syreandningen i huden, stimulerar tillväxten.

Viktig redaktionell rådgivning

Om du vill förbättra ditt hårs tillstånd, bör du särskilt sköta skampon som du använder. En skrämmande figur - i 97% av schampon av kända varumärken är ämnen som förgiftar kroppen. Huvudkomponenterna, på grund av vilka alla problem på etiketterna är betecknade som natriumlaurylsulfat, natriumlauretsulfat, kokosulfat. Dessa kemikalier förstör krullarnas struktur, håret blir skört, förlorar sin elasticitet och styrka, färgen bleknar. Men det värsta är att dessa saker kommer in i levern, hjärtat, lungorna, ackumuleras i organen och kan orsaka cancer. Vi rekommenderar dig att överge användningen av medel i vilka dessa ämnen är belägna. Nyligen utförde experter från vår redaktionsteam en analys av sulfatfria schampon, där första plats togs av medel från företaget Mulsan Cosmetic. Den enda tillverkaren av naturliga kosmetika. Alla produkter tillverkas under strikta kvalitetsstyrnings- och certifieringssystem. Vi rekommenderar att du besöker den officiella webbutiken mulsan.ru. Om du tvivlar på din kosmetiks naturlighet, kontrollera utgångsdatumet, det ska inte överstiga ett års lagringsutrymme.

Broccoli oljebalkare

Resultat: säkerställer strumpans integritet, återställer elasticitet och glans.

ingredienser:

 • 5 ml olja;
 • 10 ml aloe juice
 • minteter.

Beredning och appliceringsmetod: Kram vegetabilisk juice från skott, injicera en återupplivande olja och aromolja. Efter tvätt, fördela på våta strängar, lämna i fem / sju minuter. Skölj med koncentrerade buljong höfter.

Applicering: För färgade, torra och tråkiga krökar efter varje användning av schampo, som förebyggande åtgärd att använda hårbalsam med broccoliolja - två gånger i månaden.

Broccoli Balsam

Resultat: återställer hela längden, gör det mjukt, elastiskt, gör det lättare att kombinera hårbalsam med egna händer.

ingredienser:

 • 5 ml broccolifröolja;
 • 5 gr. badger fett;
 • 1-2 droppar fänkåleter.

Beredning och användningsmetod: Justera komponenterna, fördela jämnt på våta strängar, lämna i tre / fyra minuter. Skölj alltid med kallt vatten.

Applicering: Applicera hårbalsam med broccoliolja permanent för färgade lock eller före styling med styler.

Hjälmlagda hårmaskor med broccoliolja

Naturkosmetik, tack vare naturliga ingredienser, gör curls glänsande och silkeslen. Handgjorda hårmaskor med broccoliolja konkurrerar med salonglaminering och keratinbeläggning. Strukturens integritet återställs, det skyddande skiktet förhindrar bräcklighet och tvärsnitt.

Hårförlustmask

Resultat: aktiverar blodcirkulationen, stärker glödlamporna med recept av folk med broccolifröolja för hår.

ingredienser:

 • 10 ml olja;
 • 15 gr. pepparrot.

Beredning och appliceringsmetod: vegetabilisk rot, slipad i en mixer, för att kombinera med en helande vätska. Gnid i huden i ungefär fem minuter / sju, lämna ytterligare en tio. Skölj med indisk ayurvedisk schampo. Upprepa proceduren minst sju gånger.

Hårväxtmask

Resultat: Naturliga hårprodukter stimulerar aktiv tillväxt.

ingredienser:

 • 10 ml olja;
 • 10 gr. kanel;
 • 15 gr. honung.

Beredning och appliceringsmetod: Blanda alla komponenter med en mixer tills det är enhetligt, du kan smarta håret, bara rotområdet. Bär ett duschlock, håll kompositionen i ytterligare tolv minuter. Skölj noggrant med nätdekok.

Mask för att stärka håret

Resultat: det är lätt att göra lockar starka och silkeslösa hemma.

ingredienser:

 • 15 ml broccoliolja;
 • 3 äggulor;
 • 1-2 droppar Santanaeter.

Beredning och appliceringsmetod: piskäggor med en näringsvätska, träda in i träetern. Sponzhem fördelar vikten av skilsmässan, strängen efter strängen. Bära en hatt och linda en handduk, stå i minst en timme. Skölj med vatten med svavellera.

Mask för håråterställning

Resultatet: ger silke, elasticitet och glans, naturliga formuleringar för behandling av torrt hår. Det rekommenderas att använda proceduren på andra dagen efter färgning eller krökning.

ingredienser:

 • 10 ml broccoliolja;
 • Ampull av vitamin B5;
 • 20 gr. kockost;
 • ägget.

Förberedelse och användningsmetod: kombinera färskost med ett ägg, tillsätt pantotensyra och en fuktgivande vätska i den färdiga vattnet. Sprid på rent, fuktigt hår, inslaget i en film och uppvärmd med hårtork. Åtgärdstiden är fyrtio / sextio minuter. Skölj med vatten och äppelessens.

Mask för tips

Resultat: Ett effektivt förfarande behandlar delade ändar av håret, skyddar mot mekanisk skada och exponering för höga temperaturer.

ingredienser:

 • 7 ml broccoliolja;
 • 10 gr. gelatin.

Beredning och appliceringsmetod: Efter upplösning av kollagen i varmt vatten, rör omedelbart tills klumparna försvinner, tillsätt kålolja. Applicera på våta rena trådar, linda i folie. Efter att ha väntat en halvtimme, skölj med varmt avkok av guldblommor.

Mask för torrt hår

Resultat: användningen av en närande mask ger elasticitet och jämnhet i håret, förhindrar trassning, underlättar kamning och vikning.

ingredienser:

 • 10 ml olja;
 • 20 gr. kakao;
 • 10 ml cognac;
 • 1-2 droppar palissandereter.

Förberedelse och appliceringsmetod: Späd pulvret med varm grädde, tillsätt franska alkohol och vegetabiliska oljor. Applicera på torra strängar, bära ett skyddskåpa för att lämna mycket över natten. På morgonen skölj med kall infusion av fågelkörsbär.

Mask för fettigt hår

Resultat: ger volym, normaliserar utsöndringen av körtlar medicinska proceduren. Curls längre är rena, välskötta, formens stil hålls hela dagen.

ingredienser:

 • 10 ml kålolja;
 • 20 gr. grå / rosa lera;
 • 15 droppar propolis tinktur.

Beredning och appliceringsmetod: sätt in läkande olja och alkoholinfusion i kosmetisk lera, späd med mineralvatten. För att fördela en borste på rotområdet lämnar du i en halvtimme. Skölj med ett avkok av grapefruktskorpor, låt krökorna torka på ett naturligt sätt.

Hair Shine Mask

Resultat: bevarar och fyller på fuktbristen, återställer håret, ger frisk glans och silkighet.

ingredienser:

 • tesked olja;
 • Art. sked av torrt vin;
 • Art. sked av honung;
 • 3 msk. skedar av ris.

Beredning och appliceringssätt: Koka gröt, låt det svalna och gör potatismos på mixern. Lägg till honung, vitt vin och näringsrik vätska. Distribuera jämnt över hela tillväxtområdet. Skydda med folie och handduk, varm med varm luft. Skölj med organiskt schampo efter en timme.

Video: Använda broccoliolja för hår hemma

Recensioner av broccoli för hår

På sommaren blir håret väldigt torrt, i olika riktningar, som halm. Jag gör ständigt hemlagade masker och lägger broccoliolja till den färdiga balsamen.

Mitt lockigt hår är väldigt svårt att sätta i ordning. Utan broccoliolja skulle man behöva spendera varje morgon på frisören. Väl fuktar håret, ger dem en extraordinär glans.

Slutligen lyckades jag med mina hårproblem! Fanns ett sätt att återställa, stärka och växa hår. Jag har använt det redan i 3 veckor, resultatet är där, och det är fantastiskt. Läs mer >>>

Broccoliolja: användning och egenskaper, fördelar för hår och hud

Du bör inte döma boken på omslaget, och du bör inte försvaga värdet av oljan av vanlig trädkål, eftersom det är slät hud och glänsande hår i en flaska. Så rör dig över jojobaolja!

Broccoliolja är bara otroligt undervärderad!

Vad kan överraska oljan av italiensk kålrik grön färg? Du kommer att bli förvånad... Detta är ett alternativ till många pretentiösa kosmetiska produkter för hår och hud. Få personer lyckades försöka uppskatta sina fördelar. Bara några lyckliga kvinnor träffades med denna fantastiska olja. Och förmodligen är de osannolikt att dela med dig en hemlighet: hur lyckades de ge sitt hår så vacker glans och prakt.

Egenskaper för broccolifröolja

Oljan extraheras från kålfrön. Det har en uttalad arom som tydligt anger ursprunget. Men efter några minuter försvinner det och orsakar inte olägenheter. Färgen på den oljiga vätskan kan vara från gulaktig till mörkgrön.

Broccoli fröolja har en växtbaserad smak. Att vara en naturlig produkt, dess smak och färg varierar från sats till sats. Det lämnar inte en oljig känsla på kroppen, vilket gör det föredraget för massageblandningar. Det är en mycket bra produkt att använda som en ingrediens i utvecklingen av lotioner, krämer och läppbalsam.

Få oljan från frön av broccolaskål

Den har exceptionella smörjegenskaper, och dess användning på håret lämnar inte något fett eller förvirring. Broccoli fröolja är väl lämpad för personligvård och hudvårdsprodukter. Mjukt mjukar knäckta läppar och förvitad hud.

Olja kan enkelt användas som en naturlig alternativ silikon i schampon och balsam. Dess unika sammansättning och penetrerande förmåga ger naturlig, frisk glans och glans till hud och hår. Denna olja innehåller något mer än 47% erucasyra, som fungerar som stabilisator och bevarar produkten under lång tid.

Kosmetiska egenskaper:

 • Snabbt absorberad.
 • Fettfri textur.
 • Täpper inte fast porerna.
 • Fuktar perfekt.
 • Det lägger till glans.
 • Underlättar kamning av hår.
 • Stimulerar cellförnyelse.
 • Ökar kollagenproduktionen.
 • Jämförbar med silikon.
 • Högt innehåll av erucasyra.
 • Arachidonsyra är ca 75%.
 • Rik på vitamin A (1800 IE / 100 g).
 • 85% fleromättade fettsyror.

[irp] Broccoli fröolja är idealisk för användning i personliga produkter:

 1. Schampo.
 2. Luftkonditioneringsapparater.
 3. Styling produkter.
 4. Lotioner och krämer.
 5. Balsam.
 6. Läppvårdsprodukter.
 7. Massage kompositioner.

Vad är användbar broccoliolja för hud och hår

Broccoliolja är unik bland sina kamrater. Den innehåller fettsyror, vilket ger utmärkt absorptionsegenskaper, har en betydande förmåga att bilda en film på huden och håret. Detta leder till en naturlig "glöd" av huden och glans av hår. Förbered en läppbalsam med broccoli, det kommer tillförlitligt att skydda känslig hud från uttorkning och sprickor.

Produkten ger antioxidantskydd, innehåller unika fuktighetsgivande ingredienser som släpper ytan av huden och släpper hårstrukturen. Kanske är det här det perfekta verktyget på många sätt.

Dess användning för hår är fullt berättigad, eftersom det "fungerar" och vilken effekt som erhålls från användningen. Samtidigt minskar hårets smidighet och fördjupar dem längs hela längden, ger håret en "skarphet" och silkeslen mjukhet.

Håret blir smuligt och silkeslitet och förvärvar en naturlig volym

Du kan absolut lita på din skönhet med broccolifröolja. Den har en kraftfull fuktgivande effekt och en utjämningseffekt, och det fungerar lika bra på olika hudtyper, oavsett om det är ung eller mogen.

Om du använder det för hår, får du ett smidigt, hanterbart hår. Broccoliolja klarar perfekt med emacierade och torra tips. Några droppar kan förvandla dem på kort tid och göra dem elastiska och glänsande. Recensioner av broccoliolja är så entusiastiska att det finns en önskan att köpa den omedelbart för att uppleva sina fantastiska egenskaper.

Användbara egenskaper för hår och hud

 • Hydration. Unika och väsentliga fettsyror i broccolifröolja närmar huden med fukt. Svansen blir ljusare, personen ser yngre ut, vilar och "fräsch". Fuktighetsgivande ingredienser bildar ett skyddande skikt som håller huden i detta tillstånd hela dagen.
 • Protection. Som kålrätter skyddar kroppen mot cancerpatologier, så skyddar broccolifröolja huden mot effekterna av fria radikaler. UV-strålar, miljöförorening och diet kan skapa oxidation i huden, vilket bidrar till förekomsten av för tidiga tecken på åldrande. Broccoliolja motverkar dessa faktorer.
 • Återfukta. Fettsyrorna i oljan hjälper till att "vattna" huden, de kan genomföra djup penetration för att säkerställa tillförlitlig fuktighet. Porerna är inte igensatta, som vid användning av andra mineraloljor och vårdprodukter. Applicera en lätt, lyxig olja i ansiktet, det fungerar lika bra på alla hudtyper.
 • Ström. C-vitamin och andra näringsämnen från broccolifröolja förvandlar huden och håret, vilket ger ett strålande glöd som ger ett ungdomligt utseende till strålande hud.
 • Update. Innehållet av retinol i produkten ger regelbunden cellförnyelse, hjälper till att exfoliera gamla döda hudceller.
 • Lindrar inflammation. Kålolja innehåller en mycket viktig ingrediens som kallas arakidonsyra. Det är den näst vanligaste fleromättade fettsyran i epidermis och hjälper naturligtvis till att minska inflammation, rodnad, svag utslag och andra hudsjukdomar. [Irp]

Hur man applicerar broccoliolja för hud

Detta är det bästa naturliga botemedlet som kan och bör användas som primer för smink. Det förbereder huden och ger ytan så bra att den håller på sig naturligt och ser bra ut hela dagen.

Några droppar appliceras på huden, ta hand om ditt ansikte, ta bort torrhet, täthet och släta fina rynkor. Applicera kålolja är möjligt dagligen.

Det finns bara en kontraindikation, du borde inte uttrycka det för mycket. Den har en bra glidegenskap, så den distribueras perfekt även i mikroskopiska mängder.

Så här applicerar du hårolja

Torrt hår är mer brutet, sämre passar in i håret och ser livslöst ut. Endast två droppar broccoliolja kan ge dem jämnhet, elasticitet, skarphet och glans. Applicera oljan på dina handflator, gnugga väl och fördela den på vått hår efter shampooing.

Applicera bara oljan på håret och kamma det försiktigt.

Ett annat alternativ är möjligt när oljan används för massage. För att göra detta, använd 6 droppar på dina palmer och gnid i håret innan du tvätter huvudet med schampo. Massage hårbotten i några minuter och lämna i en halvtimme på håret. Det är mycket bekvämt att ta med en miniatyrflaska broccoliolja på semester. Du kan alltid se perfekt ut med honom. Det kommer att ge ditt hår ett levande och elegant glans.

Om du är begränsad i tid, använd den på torrt hår. Sprid en droppe mellan palmerna så att den tunnaste filmen täcker huden med ett knappt märkbart lager. "Kamma" håret med fingrarna och oroa dig inte för lukten, det försvinner omedelbart och lämnar inget spår.

Prova alla fördelar med broccolifröolja, skriv bara in den i din dagliga vård. Du kommer att märka en skillnad efter ungefär fyra veckor av att använda den.

Fördelarna med broccolifröolja och metoder för applicering

Broccoli fröolja används framgångsrikt för att förbättra ansiktets och hårets hud. Verktyget kan läggas till masken, grädden eller användningen i ren form.

Fördelarna med broccoli fröolja för hår och hud

Broccoli fröolja är ett lagerhus med fördelaktiga vitaminer och fettsyror. Den har en trevlig arom och lämnar inte känslan av en fet film. Medlen mottar på två sätt: genom extraktion och kall extraktion. I det första fallet kommer oljan att vara gulaktig i färg och i den andra grön. Denna produkt används aktivt i skönhetsindustrin som skapar kosmetiska produkter, personliga produkter. Det är en av ingredienserna i läppbalsam, krämer, hårmaskor.

Broccoli fröolja har använts framgångsrikt i hemvården. Produkten har följande fördelar:

 • glattar mimic rynkor;
 • fuktar och närmar huden
 • eliminerar tecken på utmattning
 • toner åldrande hud;
 • masker irritation, skalning, sprickbildning;
 • reglerar talgkörtlarna.

Om du regelbundet använder denna oljan, kommer huden att återbetala din hälsa och strålning. Oroa dig inte för att verktyget kommer att märkas på ansiktet. Det absorberas väldigt bra, så det kommer inga sådana problem.

Broccoli fröolja är lämplig för hemlagad hårvård. Produkten ersätter alla serum som innehåller silikoner och gör håret tyngre. Med verktyget kan du:

 • slät hårkutik
 • förhindra utseendet av splittrade ändar;
 • eliminera brittleness, öka hårstyrkan;
 • minska fet hårbotten;
 • Ge ditt hår en fantastisk hälsosam glans.

Hårmaskar

Det finns många hårmaskor med broccolifröolja.

Använd som rengöringsmedel

För att ge djärva strängar ett mer välskämt utseende, ta:

 • 10 ml broccolfröolja;
 • 10 ml sheasmör
 • 30 ml burdockolja;
 • 6 droppar grapefruktolja, neroli, citron.

Alla ingredienser ska blandas, upphettas i ett vattenbad och appliceras sedan på håret, inklusive rötterna. Mask måste hålla minst 2 timmar. Därefter tvättas kompositionen med vatten med tillsats av vinäger. För fem liter filtrerat vatten måste du ta en tesked ättiksyra. Förfarandet upprepas två gånger i veckan i två månader.

Från seborré

Värderbar olja hjälper dem som lider av seborré. ta:

 • 20 ml broccolifröolja och burdock;
 • 10 ml castorca;
 • 7 droppar av tea tree eterisk olja.

Alla oljor blandas noggrant och appliceras på håret. Wrap huvudet med en varm sjal, handduk eller lägg på en hatt för att skapa en växthuseffekt. Masken ska hållas på huvudet i 3-4 timmar. Kompositionen tvättas också av med en lösning av ättika. En liknande procedur kan utföras högst en gång var 7: e dag i en månad.

För brott

För att göra håret glans, gör dem mer elastiska, behöver du:

 • 2 äggulor
 • 30 ml broccolifröolja och burdock;
 • 6 droppar kamilleoljor, geranium.

Puckorna är kombinerade med burdockolja, varefter resten av ingredienserna sättes till blandningen. Kompositionen appliceras på håret i minst två timmar. Huvudet bör också värmas med en handduk eller hatt. Den bästa effekten kan uppnås om du gör en mask en gång i veckan i två månader.

För torrt hår

Läkemedlet hjälper till med torrt och sprött hår, skadat av färger, strykjärn för rätning. Det kommer att krävas:

 • 20 ml fröolja av broccoli, vetex, burdock;
 • 15 ml castorca;
 • 5 droppar lavendel eterisk olja, kamomill.
Vetexsolja närmar och stärker håret

Uppvärmd blandning ska appliceras på allt hår och sätta på huvudet med en varm sjal. Om möjligt, gör en mask för natten, och på morgonen tvätta trådarna med schampo och skölj med vatten och ättika. Det rekommenderas att utföra proceduren två gånger i veckan i minst tre månader.

skallighet

De som lider av skallighet skadar inte för att göra en kurs av masker från broccolifröolja. ta:

 • 2 msk. l. senapspulver;
 • 3 msk. l. varmt vatten;
 • 15 ml broccolifröolja;
 • 25 ml jojobaolja;
 • 30 ml burdockolja;
 • 1 tsk. varm honung;
 • 2 äggulor.

Senapspulver blandas med vatten, varefter oljor, honung, äggula läggs till. Blandningen ska appliceras på allt hår i 40 minuter, uppvärmning. Det är bättre att inte göra masken om du har sår, sår på hårbotten. Senap är mycket bakning, så att sitta med en mask på huvudet kommer att vara outhärdligt. Förfarandet bör utföras en gång i veckan i 2 månader.

Hur ansöker du om hälsa och glans

Broccoli fröolja passar bra med splittrade ändar. Sprid 3-4 droppar pengar på palmerna, fördela sedan kompositionen i hårets ändar. Det rekommenderas att gnugga olja i vått hår. Om du vill ge strängarna en naturlig glans, fördela några droppar av produkten över hela längden av håret.

Recept för ansikte skönhet

Hudsjukvård med broccolifröolja gör den frisk och flätig. Verktyget kan läggas till nästan vilken kosmetisk produkt som helst för att berika det med vitaminer.

Applicera ren olja på ansiktet istället för grädden är inte värt det, det är för tungt för huden

Makeup Remover

Olja är bra för att ta bort ögonmakeup. Samtidigt samverkar det med ögonfransarna och stimulerar tillväxten. Ta en bit bomullsull doppad i vatten, använd broccolifröolja på den och i cirkulära rörelser börjar du tvätta kosmetiken från ansikte och ögon. Om så önskas, tillsätt 5-7 droppar av produkten till färdiggjord sminkborttagningsgel.

Fuktgivande hud

Verktyget används i ren form som en fuktgivande ansiktsmask. Smörj deras ansikte liberalt, håll i 10-15 minuter och blöt sedan resten med en pappersservett. Det gör inte heller ont för att lägga till olja till inköp av masker, till exempel lera. För att göra detta, späd leran med vatten till läckra grädde och tillsätt en tesked olja till den. Lämplig lera av vilken färg som helst. Mask är önskvärt att göra varannan dag i en månad.

Vad man ska göra med högt fett

Om ansiktets hud är fet, är det bäst att lägga till 1-2 droppar olja till en enda del dag- och nattkräm för ansiktet. Olja återställer och fuktar huden perfekt. Det klarar av svår akne. Det räcker att torka ansiktet två gånger om dagen med en bomullsplatta fuktad med preparatet. Akne försvinner om två veckor.

Kontraindikationer och lagringsregler

 • Kontraindikationer för användning av broccolfröolja är individuella intoleranser. Om du är allergisk mot det, måste du välja ett annat läkemedel.
 • Använd inte olja utan att ha råd med en hudläkare och trichologist om det finns allvarliga patologier i hud och hår. Till exempel med androgen alopecia, psoriasis, scabies.
 • Var försiktig med uppvärmningsmedel. Under påverkan av hög temperatur förstörs spårelementen i oljan. Använd inte en mikrovågsugn, men ett vattenbad.
 • Efter öppningen måste den hållas i en mörk sval plats och användas i högst två år.

Verktygsrecensioner

Jag gillade verkligen hur broccolioljan beter sig i ansiktscreme, jag introducerade den precis som en artificiell silikon för att förbättra absorptionen och förbättra konsistensens konsistens för experimentets skull - det motiverade, överträffade till och med mina förväntningar (först introducerade den i handkrämer, då Jag bestämde mig för att sätta den i ansiktscreme) och nu kan jag säga att denna olja inte bara är lämplig för hår - huden tycker också om den.

Rosa panter
http://forum.aromarti.ru/showthread.php?t=1777

Jag använder den här oljan på spetsarna i ren form. Lukten på håret är inte nästan några minuter efter appliceringen. Men jag lägger bokstavligen 3 droppar. Även om det luktar från min flaska är frisk.

Duvanchik
http://forum.aromarti.ru/showthread.php?t=1777

Jag började nu lägga till det som medel för personen. Och doften av det slutade känna alls. På vintern hjälpte det mycket från frost, torrhet rensar väl i hand krämer, det absorberas snabbt. Så det är inte bara för håret.

RoseDivine
http://www.forum-aromashka.ru/topic/4169-brokkoli-maslo/

Den unika sammansättningen av broccolifröolja gör att verktyget kan lösa olika kosmetiska problem. Läkemedlet är särskilt effektivt med regelbunden användning. Det viktigaste är att följa proportionerna och lagringsreglerna.

Hur man använder broccoliolja för ansikte och hår

Artikelns innehåll:

 1. Beskrivning och sammansättning
 2. Användbara egenskaper
 3. Kontra
 4. Hur man använder för ansikte
 5. Hur man ansöker om hår
  • schampo
  • balsam
  • Luftkonditionering
  • masker

Broccolifröolja är en naturlig produkt som gör att du kan ta hand om ditt ansikte och hår på professionell nivå. Med det kan du återställa sin hälsa och skönhet. Under förutsättning att den används korrekt är den utmärkt på grund av dess unika sammansättning.

Beskrivning och sammansättning av broccoliolja

Användningen av broccoliolja i kosmetologi är en modern trend som lyckats rekommendera sig bra. Det extraheras från fröna från växten Brassica oleracea italica (andra namn är broccoli, sparriskål) på två sätt. Den första är kallpressning och oljan blir grön (varierar från ljusgrön till träsk). Den andra är extraktion, då har den en gyllen gul nyans.

Den uttalade växtbaserade doften av produkten, som kännetecknar dess vegetabiliska ursprung, försvinner ganska snabbt, och det har också en konsistens som inte lämnar en fet känsla på huden. Den systematiska användningen av broccoliolja förhindrar för tidig åldrande. Alla dessa faktorer har en positiv effekt på dess kosmetologiska tillämpning.

Den kemiska sammansättningen av broccolfröolja är unik eftersom den innehåller följande värdefulla och användbara komponenter:

  Fleromättade fettsyror. Deras unika sammansättning ger smidighet baserad på broccoliolja med lätthet och stabilitet. 47% av fettsyrasammansättningen står för erucasyra, som fungerar som en stabilisator, vilket gör att du kan spara produkten under en längre tid. I kompositionen av extraktet är också ättiksyra, linolsyra, arakidonsyra, linolensyra, palmitinsyra, stearinsyra och oljesyror.

Vitaminer. Speciellt rik är broccolifröolja med vitamin A - 1800 IE per 100 g, såväl som C, E, PP och B-vitaminer.

 • Makro och spårelement. Sammansättningen av broccoliolja är kalcium och kalium, järn och magnesium, fosfor och natrium.

 • Dessutom innehåller den värdefullt protein, som är sammansatt av essentiella aminosyror, tryptofan, isoleucin, lysin, och kolin och metionin, som har egenskapen inhiberar ackumulering av kolesterol i kroppen.

  Användbara egenskaper hos broccoliolja i kosmetologi

  Broccoli fröolja är utmärkt för användning i olika kosmetika, eftersom det har ett antal användbara egenskaper:

   Skyddar. Filmen bildad efter den kosmetiska appliceringen av oljan förhindrar uttorkning, liksom effekterna av ultraviolett strålning, fria radikaler, miljöförorening, som har en negativ inverkan på tillståndet och utseendet hos hår och hud.

  Fuktar och närmar sig. Broccoli fröolja ger näring och fuktar huden, mjukgör torr, väderad epidermis och maskerar fläck och irritation. Det skyddande skiktet som skapas av verktyget varar för en dag.

  Stärks. Påverka hårsäckarna, broccolioljan förstärker dem, ökar styrkan, accelererar tillväxten.

  Förbättrar regenerering. Användningen av broccoliolja i kosmetika stimulerar förnyelsen av epidermala celler och hår, tonar dem. Produktionen av kollagen ökar, och följaktligen blir åldringen saktad, rynkorna slätas. Skadad och skadad hårstyling och färgämnen återställs.

  Ger glans och jämnhet. Enligt effekten av effekten är oljan jämförbar med silikon. Det ger huden och krullar en hälsosam glöd, eliminerar problemet med delade ändar av håret, släpper håret i håret. Produkten absorberas snabbt utan att täppa till porerna och lämnar ingen fet känsla. Håret efter användningen av ämnet försvinner inte, de avlägsnas från laddningen av statisk elektricitet, de är lätta att kamma och passa.

  Eliminerar greasiness. Användningen av kosmetika som innehåller broccolifröolja, kan lösa problemet med överdriven fet hud, eftersom det här verktyget kan reglera talgkörtlarna.

 • Lindrar inflammation. Den arakidonsyra som finns i broccoliolja hjälper till att minska inflammation på huden, lindrar rodnad och eliminerar utslag.

 • Kontraindikationer för användningen av broccoliolja

  Broccoliolja är säker, men kan orsaka allergisk reaktion om du är överkänslig för denna produkt. Kontrollera dig själv genom att släppa produkten på huden på din handled och efter att ha väntat en kvart i timmen Om huden inte har svarat kan du använda det säkert.

  Om det finns allvarliga patologier på håret eller huden, var noga med att rådgöra med trichologen eller dermatologen. Använd inte broccoliolja för psoriasis, skabb, alopeci.

  Om en recept på en kosmetisk produkt kräver uppvärmning av produkten, gör den i ett vattenbad och inte i en mikrovågsugn för att inte överhettas av en slump och därigenom förstöra användbara spårämnen.

  Användning av broccolifröolja inuti rekommenderas inte på grund av det höga innehållet av erucinsyra, vilket kan påverka hjärt-kärlsystemet negativt.

  Hur man använder broccoliolja för ansikte

  Broccoliolja används framgångsrikt inom industriproduktionen av kosmetiska produkter. Det är också möjligt att använda denna produkt i hemvård för ansiktets hud, både känslig och torr och oljig. Detta kommer att mjuka, fukt och tona upp epidermis, släta ut rynkor, minska fettighet, eliminera skalning, rodnad och irritation.

  Här är några alternativ för att använda broccoli fröolja för hemskinn:

   Primer under smink. Applicera ett par droppar av ämnet till ren hud. Detta kommer att ta bort torrhet och täthet, jämföra ytan, förbereda den för tillämpning av fundamentet. Det viktigaste är att inte ta för mycket olja, det minsta beloppet är tillräckligt (bra glidegenskaper tillåter att fördela det över hela ansiktet).

  Tillsats till grädde. I en enda portion av din favoritkräm lägg till 1-2 droppar broccolifröolja. Detta kommer att återställa huden och närma den med användbara ämnen. I sin rena form är det ganska tungt för ansiktets hud, det rekommenderas inte att använda det istället för grädden.

  Make up remover Fukt en liten mängd bomullsull i vatten, sätt olja på den från broccolifrön och tvätta dekorativa kosmetika från ögon och hud med cirkulära rörelser. Denna användning av produkten rensar inte bara epidermis, utan stimulerar också tillväxten av ögonfransar. Alternativt, tillsätt 5 droppar av ämnet till den färdiga sminkborttagaren.

  Fuktgivande mask. Det första alternativet är att använda ren broccolifröolja. Applicera det på huden och håll i 15 minuter, sedan blotta ansiktet med en servett för att ta bort överskott. Det andra alternativet är att lägga 1 tesked av utspädd lera till konsistensen av gräddfil. Gör sådana fuktgivande masker varannan dag i en månad.

 • Lösning för akne. Dampa en bomullspanna i broccololja. På morgonen och på kvällen torka ansiktet på ditt ansikte, rengjort av smuts och rester av dekorativa kosmetika. Efter två veckor försvinner akne.

 • Hur man applicerar broccoliolja för hår

  Broccoli fröolja kommer att göra dina lockar friska och vackra. Minska smidighet, brittleness och håravfall, ge glans och jämnhet. Den kan användas både i ren form och som tillsats i den färdiga kosmetiken.

  Broccoli Seed Oil Hair Shampoo

  Som ett schampo används inte broccolifröolja i sin rena form, bara som en av ingredienserna. Här är en beskrivning av hur man använder den för att tvätta håret:

   Tillsats till favoritschampo. Ta det färdiga kosmetiska materialet som du brukar använda för att tvätta håret och tillsätt broccolifröolja med en hastighet på 15-20 droppar för varje 200 ml kosmetisk. Ett schampo med en sådan tillsats vid varje tvättning av huvudet kommer att påverka kretsarna positivt, återställa den skada som mottas under dagen, eliminera torrhet, brittleness, lägga till glans. Detta är det enklaste, men ändå väldigt effektiva sättet.

  Hemlagad schampo med broccoliolja och eteriska oljor. Ta 100 ml av transparent transparent flytande tvål, bättre än barn, utan dofter. Tillsätt en halv tesked broccolifröolja, 20 droppar essentiell oljecedja, 10 droppar rosmarinolja, 6 droppar geraniumolja, blanda. Broccoliolja kommer att skina och fuktar håret, cedarolja hjälper till att förhindra håravfall och rosmarin och geraniumoljor stimulerar hårväxt och lindrar greasiness. Bonus - en underbar doft från deras kombination.

 • Shampoo med kokosmjölk och broccoliolja. Ta 1/4 kopp kokosmjölk (konserverad), blanda med samma mängd flytande tvållösning utan dofter, tillsätt 20 droppar aromoljor av mint, lavendel, apelsin och rosmarin till blandningen, och även 20 droppar broccolifröolja. Om du har mycket torrt hår, lägg till ytterligare en halv tesked olivolja eller mandelolja.

 • Om du använder en flaska med en dispenser för att lagra ditt hemlagade schampo, kan du behöva lägga lite, ungefär en fjärdedel kopp destillerat vatten till din produkt så att schamponet går bra genom röret. Några älskare av hemlagad kosmetika tror att för extra fördel och glans av hår kan den ersättas med en blandning av vatten och äppeläger (1: 1).

  När du använder hemlagad schampo, glöm inte att den är lagrad i mer än en månad, och varje gång du tvättar ditt huvud ska du skaka flaskan med den.

  Hårbalsam med Broccoli

  Hårbalsam med broccoliolja i butiker är svår att hitta, nästan inget företag använder denna tillsats i sina recept. Men om du vill skämma bort och stärka ditt hår, ge det glans och hälsa, så är det ganska möjligt att göra det själv.

  Här är några alternativ:

   Tillsats till den färdiga balsam. Välj en kosmetisk produkt med neutral lukt och tillsätt broccoliolja med en hastighet på 20-25 droppar per 200 ml.

 • Hembakat balsam med broccoli fröolja. Sätt i följande blandning på en liten eld i ett vattenbad: 30 g sheasmör, 15 g kokosnötolja och kakaosmör, 10 g broccolifröolja och jojobaolja, tillsätt 6 g valnötolja och 2 g ricinolja, samt 1 g av fet E-vitamin och 11 g naturligt bivax. Smält, rör om och avlägsna omedelbart från värme. Lägg sedan till aromoljorna: lavendel (15 droppar), citron (10 droppar), rosmarin (5 droppar). Blanda noggrant och omedelbart, fortfarande varmt, sätt blandningen i kylskåpet. Detta gör det möjligt för sheasmöret att härda jämnt, utan gris.

 • För att använda, skriv en liten hemlagad balsam och applicera på krullens spetsar och kamma sedan länge med en mjuk hårborste. Om du har tagit rätt mängd produkt kommer den att absorberas i håret utan rester. Om så inte är fallet, justera mängden av en enda visning.

  Broccoli oljebalkare

  Balsam med broccoliolja finns till exempel från Workshop of Olesya Mustaeva, 120 g kostar 2,7 dollar. Men om du vill kan du göra en hemversion av denna kosmetika för hår.

  Välj bland följande:

   Tillsats till det färdiga luftkonditioneringsapparatet. På en flaska med 200 ml av din favoritbalsam, lägg till 20 droppar broccolifröolja och skaka väl.

  Hem balsam med äppelcidervinäger. För att skapa detta billiga balsam som passar alla hårtyper behöver du 1 msk. en sked äppelcidervinäger, 5-10 droppar broccolifröolja (beroende på hårets längd) och ett glas rent vatten. Blanda alla ingredienser - och klimatanläggningen är klar för användning. En sådan ättisk sköljning gör håret smidigt och silkeslitet, vilket eliminerar en fet, klibbig känsla. Om så önskas kan du lägga 6-8 droppar av din favorit aromolja för att ge produkten en behaglig lukt. Till exempel, eterisk olja av bergamot, lavendel, citron, rosmarin, ylang-ylang, sandelträ eller tea tree. Om du har torr hårbotten och mjäll, tillsätt den essentiella oljan av pepparmynta, eukalyptus eller salvia. Aromoljor kan ersättas med färska kvistar eller skivor av frukter från respektive växter, men då måste balsammen infunderas i 7 dagar.

 • Luftkonditionering med majonnäs. Kombinera 100 ml vanlig yoghurt med 100 ml majonnäs och ett protein, tillsätt 15 droppar broccolifröolja, blanda och applicera på hår. Håll i en halvtimme, linda huvudet med en handduk och skölj sedan med varmt vatten.

 • Användningen av masker från broccoliolja till hår

  Det finns många alternativ för hårmaskor, en av ingredienserna är broccolifröolja.

  Välj rätt recept på dig bland följande:

   Nourishing mask. Applicera 8 droppar broccoli fröolja på dina palmer, gnugga händerna tills du känner värmen och sträcka håret från rot till spets. Bär en hatt och håll masken i en halvtimme. Tvätta av med schampo. Gör proceduren en gång i veckan i en månad för att förbättra och stärka håret.

  Rengöringsmask Efter en två månaders kurs av sådana masker (2 gånger i veckan) kommer det oljiga håret att se bättre ut. Blanda broccolifröolja och sheasmör (10 ml vardera) med burkolja (30 ml) och neroli, citron och grapefrukt etrar (6 droppar varje). Värm på ett vattenbad och applicera på håret, sprida sig över hela längden. Wrap huvudet med en handduk och håll masken i 2 timmar. Skölj sedan med ättiksyra (1 tsk. Ättiksyra i 5 liter vatten).

  Från seborré. Kombinera burdockolja och broccolifrön (20 m vardera) och ricinolja (10 m), tillsätt 7 droppar tea-aromolja, blanda och applicera på hår. Skapa en växthuseffekt med en handduk och håll i 3-4 timmar. Skölj med ättiksyra. Den positiva effekten kommer efter 4 procedurer som utförs en gång i veckan.

  Från skallighet. Blanda med varmt vatten (3 msk.) Senapspulver (2 msk. L.), tillsätt 30 ml burdockolja, 25 ml jojobaolja, 15 ml broccoljöolja, 1 tsk. varm varm honung och 2 äggulor. Applicera på hår, lämnar 40 minuter senare för exponering. Glöm inte att använda handdukar. En positiv effekt uppnås efter genomförandet av 8 sådana förfaranden (1 gång per vecka). Om det finns sår i hårbotten, då kommer senapet att baka, masken ska kasseras tills allt har läkt.

  För sprött hår. För att göra dem mer elastiska, gör den här masken en gång i veckan i två månader. Kombinera 2 äggulor med 30 ml broccolifröolja och kamille och geraniumolja (6 droppar vardera). Efter applicering av håret sätta på huvudet, använd en handduk och håll i 2 timmar.

 • För torrt hår. Blanda fröolja av broccoli, burk och vetex (20 ml) med ricinolja (15 ml) och eter (6 droppar kamomill och lavendel). För att bota torrt sprött hår som skadas av hårtork, tång, strykjärn och kemisk färgning, gör proceduren 2 gånger om 7 dagar i 3 månader. Applicera på håret över natten, lindra huvudet med en handduk, och på morgonen skölj med schampo och skölj med ättiksyra.

 • Hur man använder broccoliolja - se videon:

  Bella: Broccoli fröolja Olesya Mustaeva Workshop

  Varför valde jag broccoliolja för att ta hand om mitt hår? Eftersom mitt hår började falla ut aktivt på sommaren är de tunna, de är skjutna, och på vintern behöver de också längdvård och förebyggande från utseende av splittrade ändar!

  Och broccoliolja:

  • - släpper håret i håret,
  • - förhindrar utseendet av flisade ändar,
  • - eliminerar brittleness, förbättrar hårstyrkan,
  • - reducerar fet hårbotten,
  • - ger håret en hälsosam glans.

  Kolla om detta är så, vi kommer att hjälpa till med orefinerad broccoliolja från Workshop Olesya Mustaeva!

  Den är packad i en liten glasflaska. Endast 10 ml. Detta faktum säger redan att denna olja inte är grundläggande och ska användas inte i liter, men i droppar. Glaset är mörkt, det skyddar produkten mot exponering för solljus och bidrar till bättre bevarande. Men jag håller det fortfarande i en mörk garderob.

  Bekväm när tillverkaren anger detaljerna om varans ursprung! Denna olja är ursprungligen från Tyskland, den är oraffinerad och organisk och erhålls genom kallpressning, som vi ses senare på oss!

  Flaskan är utrustad med pipett. Det är praktiskt och hygieniskt!

  Oljan i sig är ljusgul i färg, det här är just det beviset att det erhålls genom kallpressning. Om oljan erhölls genom extraktionsmetoden skulle det vara grönt! Oljan har ingen lukt, eller det är så mildt att min näsa inte fångar den

  Nu vill jag prata om hur jag trodde med broccoliolja!

  Användningsformer:

  Hårmaskar

  Jag gjorde oljemaskar för hår med broccoliolja.

  recept:

  • 2 matsked sesamolja (som bas)
  • 1 pipettbroccoliolja

  Ingredienser att blanda, applicera på avskiljningar i hårbotten.

  Wrap ditt huvud med cellofan och sedan med en handduk. Gå 2 timmar.

  Skölj med schampo efter 2 timmar.

  Odelbar vård

  Applicera några droppar broccoliolja på våta eller torra hårändar, sprida det bra på håret.

  Du kan också gnugga broccoliolja i dina handflator och gå längs hela längden på håret.

  För att bibehålla styling

  Först måste du sätta din hårtork. Hårets tips är bekväma att locka med en kam med liten diameter. Applicera några droppar broccoliolja på staplade tips.

  Missbruk svårighet

  Jag använder den här oljan i 7 månader. Och det svåraste för mig är - överdriv inte det! Om du överdriver det och lägger åtminstone en extra droppe olja, kommer håret se smutsigt, oljigt, otrevligt. Och i slutändan måste de tvättas.

  För mig själv har jag utvecklat en norm - 2 droppar broccoliolja och inte mer! Men det är inte alltid möjligt att mäta dem, ibland droppar det från pipetten för mycket))

  Hur är bäst att applicera broccoliolja: torrt eller vått hår? Jag ser ingen skillnad i mitt hår! Om du överdriver det kommer det att ses ändå!

  En annan svårighet (för mig personligen) är att oljemaskor är svåra att spola. Ibland måste du tvätta håret. Kanske spelas huvudrollen inte ens av broccoliolja, utan av den grundläggande. I vilket fall som helst, är användningen av hår minskad om du måste tvätta håret flera gånger i rad.

  Vad är resultatet?

  Jag märkte inte en minskning av hårbotten i hårbotten och håravfall, men jag kommer inte att skylla på broccoliolja eftersom inte tillräckligt ofta maskerade med honom. Bättre prata om den synliga effekten! Broccoliolja gör det lättare att kamma hår, om du gör masker med det. Faktum! Det minskar statisk spänning! Hår tack vare honom, tryck inte och stå inte upprätt i alla riktningar! Om du applicerar broccoliolja på hårens krullade ändar, behåller de sin form längre. I allmänhet ser håret snyggt ut, tipsen delar inte upp, även om du inte går till frisören länge. Hälsosamt hår - ja det är det! Öka hårets styrka - ja, de blev inte spröda under denna tid, se frisk och cool! Så i allmänhet är jag nöjd med denna olja, och jag har bara ett problem - att välja rätt dosering!

  Om du tror att jag låter dig gå på det här, då är du felaktig! Jag vill prata om andra egenskaper hos broccoliolja och hur man använder den!

  Sminkbroccoliolja

  Ja, ja, du hörde rätt, den här oljan kan även ta bort smink från ögonen! För att göra detta, fukta en bomullspanna med vatten och tillsätt några droppar broccoliolja. Och gnugga dem stängda ögonlock längs ögonfransarnas tillväxtlinje. På så sätt kommer du att döda två fåglar med en sten: ta bort sminken och ge ytterligare näring och tillväxt av ögonfransar!

  Broccoliolja för hudvård

  Den kan användas i sin rena form som en mono ansiktsmask. Applicera några droppar broccoliolja för att rengöra ansiktshuden i 10 minuter, varpå ta bort resterna med en het handduk.

  För att djupt fukta huden kan du också göra lera ansiktsbehandlingar. Jag gjorde en sådan mask med gassoul lera. Receptet är elementärt: lera, vatten, några droppar broccoliolja.

  Applicera blandningen på ansiktet i 5 minuter, skölj sedan med vatten. Mjukt fuktad hud finns!

  För fet hud rekommenderas att lägga 1 droppe broccoliolja till en enda servering av din dagkräm. Och i akne är det användbart att torka huden med en bomullsplatta som blöts i broccoliolja.

  Hand broccoliolja

  Det är värt att lägga till bara 1 droppe till handkräm och det kommer att spela annorlunda! Jag passade tyvärr inte i Logona handkräm, som jag kommer att skriva om senare. Jag kan inte använda den mono. Bara broccoliolja räddade honom från soptunnan!

  Oljan blandas lätt med grädden, absorberas snabbt.

  Händerna efter denna blandning återställs snabbt, du kan känna bra hydrering. De är mjuka, rynkor går bort.

  Så vi har upptäckt följande egenskaper hos broccoliolja:

  • - Det är en utmärkt hud fuktkräm.
  • - Broccoliolja skyddar också huden från UV-strålar
  • - det har näringsrika egenskaper, eftersom innehåller vitamin C och näringsämnen
  • - det hjälper huden att bli av med gamla döda celler, främjar regenerering av nya
  • - På grund av innehållet i olja av broccoli arakidonsyra lindrar den inflammation, rodnad, minskar utslag

  Vad jag särskilt tycker om broccoliolja är att det inte har kontraindikationer, förutom individuell intolerans!

  Broccoliolja - en mirakulös elixir för hår

  Trots det stora antalet hårvårdsprodukter i fabriken föredrar många fortfarande att använda oljor för hår och skönhet. Naturlig, rik på vitaminer och andra viktiga, användbara, oumbärliga ämnen, de låter dig lösa olika problem. De flesta oljor hanterar dock ett begränsat antal brister och är inte lämpliga för alla hårtyper. Vi måste försöka hämta - det tar tid. Men broccoli är universal. Det passar absolut alla. Och det kan lösa många problem.

  Metoder för att erhålla

  Olja extraheras inte från själva växten, utan från dess frön. Det finns två huvudmetoder. Broccoli fröolja kan erhållas genom:

  Produkten som produceras med båda metoderna har låg lukt. Men metoden för att erhålla olja kan bestämmas av sin skugga. Produkten som erhållits med den första metoden har en grön färg (nyanser kan variera). Extraktad broccoliolja har en gyllene nyans.

  Du kan använda båda alternativen. Emellertid produkten som produceras genom kallpressning, rikare i näringsämnen. Därför är det vettigt att tillämpa det om möjligt.

  struktur

  Broccolifröolja har blivit van vid att göra hemlagade hår- och hudprodukter inte så länge sedan. Men på bara några år blev det en utbredd popularitet. Detta beror på dess rika komposition, som inkluderar:

  • mineraler (järn, kalium, kalcium);
  • vitaminer (E, A, K, C);
  • fettsyror (erucic, omega 3, 6 och 9, stearinsyra, palmitinsyra).

  Viktigt: Produkten absorberas perfekt i hår och hud. Detta ger ett högt resultat och effektiva helande effekter av dess komponenter. På grund av detta kan produkten kallas "oljenummer ett" för hår. Mycket positiv feedback betyder förtjänade och när den används för huden.

  Indikationer för användning

  Utseende av håret efter applicering av broccolifröolja. Håret blev glänsande, lättsamt, elastiskt, mjukt, "levande". Hårets tips är justerade.

  Broccoliolja kan rekommenderas för att ta hand om håret absolut någon kvinna. Det är relevant för alla typer av hår, inklusive löjlig fet. Trots det faktum att detta är ett bra botemedel kan oljan användas för att förebygga problem och för skönhet och utmärkt skick hos håret.

  • stör störningar av tips
  • stärker rötterna
  • fuktar och närmar
  • skyddar mot yttre påverkan
  • påskyndar tillväxten
  • ger hår jämnhet, elasticitet, mjukhet, glans, styrka, elasticitet;
  • gör kamningen enklare.

  Medel är en naturlig ersättning för silikon. Det bildar en film på håret. På grund av detta blir skalorna jämn, glans visas. Produkten "reparerar" de skadade områdena i håret, förhindrar avdunstning av fukt från håret. Men, till skillnad från silikon, är det ofarligt.

  Verktyget är också användbart för hårbotten: reglerar sebumsekretion.

  Produkten används för att förebygga:

  • delade ändar;
  • bräcklighet av hår.

  I vissa fall kan verktyget kallas oumbärligt och rekommenderas starkt för användning. Detta är ett måste för hårägare:

  • porös;
  • curling och fuzzing;
  • skadad;
  • över torkade;
  • dim;
  • dela, sköra
  • elektrifierande (botemedel är ett utmärkt antistatiskt medel).

  Kontraindikationer inkluderar endast individuell intolerans mot produkten.

  ansökan

  Du kan använda broccoliolja på olika sätt. Ett viktigt faktum är att produkten inte kan tvättas av håret (endast i detta fall är det nödvändigt att mäta produktens mängd särskilt noggrant, annars kommer håret att bli fet, strängarna håller sig ihop). Detta utökar möjligheterna att applicera. Tänk på de populära sätten:

  1. Kamning. Applicera 2-3 droppar olja till kammen. Du kan ta en borste. Verktyg för kamning är bättre att välja bland naturmaterial. Passar perfekt i trä, ben. Väl kamma ditt hår, uppmärksamma varje sträng och utan att påverka rötterna. Spolning betyder inte nödvändigt. Denna metod kan användas för torrt eller vått hår. Han arbetar "perfekt" när det är nödvändigt att brådskande få håret till en gudomlig form (före en händelse, ett datum), och det finns ingen tid för olika förfaranden. Håret kommer omedelbart att lysa, kommer att se väl preparerat.
  2. Ansökan till rötterna. Metoden är lämplig för dem som vill stärka glödlamporna och påskynda hårväxten. Det är användbart om du behöver minska sebumsekretion. En liten del av produkten måste värmas upp i händerna eller i ett vattenbad, sprid på hårrötterna, massage försiktigt. Du kan inte spola. Men eftersom oljan tas mer än några droppar finns det risk för att håret blir fet. Därför är det bättre att klara 15-20 minuter, och tvätta sedan ditt hår.
  3. Ansökan till tipsen. Metoden är oumbärlig för torra, spröda, splittrade ändar. Gnid några droppar olja i palmerna, så att den är uppvärmd, applicera på spetsarna. Du kan använda verktyget längs hela längden utan att påverka rötterna. Spola inte.
  4. Berikning av kosmetika. Ett par droppar olja kan tillsättas till schampot eller balsam. Det enklaste sättet att pressa verktyget i handflatan. Doppa sedan lite olja. Produkten måste tillsättas till ett enda medel för att undvika effekten av övermättnad av håret. Om du sätter olja i balsam, är schampo inte längre nödvändigt. Produkten är berikad och outplånlig (t.ex. styling): skum, lotion, krämer.
  5. Masker. Recept - Sea Cast. Vi delar mest produktiva!

  Maskrecept

  Om det rekommenderas att värma oljan ska den göras uteslutande i ett vattenbad.

  Förstärkning, för glans, mjukhet

  Klumpa äggulan (du kan ta ett helt ägg) med en tesked broccoliolja. Tillsätt 2-3 droppar estrar: ylang-ylang, orange, mandarin. Applicera masken. Lämna ett par timmar. Tvätta av.

  Från att falla ut

  Blanda 2 msk burdockolja och en - broccoli. Värm upp. Infusera 5 droppar patchoulieter. Applicera över hela längden, inklusive rötterna. Bär en hatt. Tvätta av efter fyrtio minuter.

  mjäll

  Vi behöver följande oljor: broccoli, burdock, castor. Var och en - på matsalen eller dessertsked. Värm upp. Häll i några droppar te-trädolja. Masken appliceras på håret och på huden. Wrap huvudet med klämfilm och en handduk. Tvätta av masken om en och en halv timme.

  För skadat, tråkigt, bräckligt, splittrat hår

  Värm en matsked honung. Häll i ett par droppar oljor: Broccoli är obligatorisk, resten som behövs / smakade. Du kan ta oliv, kokosnöt, ricinus, linfrö, etc. Blanda med äggula och en liten mängd hårbalsam. Applicera på ett rent hårhår, lämna under locket i en timme eller två. Tvätta av. I masken kan du också släppa lite oljelösningar av vitaminerna A och E.

  För torrt hår

  Det är nödvändigt att blanda 5-10 droppar broccoliolja, vetex, oliv, burdock. Applicera på håret hela längden, utan att påverka rötterna. Tvätta håret på en och en halv timme.

  Använd regelbundet broccolifröolja. Du kommer att se hur ditt hår kommer att förändras!  Nästa Artikel
  Paletten av tintbalsam "Tonica"