Massage hårmask


Döda havet har unika helande egenskaper. Mineralerna i den har en speciell naturlig komposition, på grund av vilken de har en kraftfull förstärkning och regenererande effekt på håret och hårbotten. Massagemask för hårväxt, skapad på grundval av det helande mineralsaltet i Döda havet, förbättrar metabola processer i hårbotten och hårsäckarna, aktiverar hårväxten, ger dem styrka, elasticitet och hälsosam glöd.

Certifierade organiska komponenter i masken försörjer håret och hårbotten med nödvändig näring, skyddar dem från de negativa effekterna av yttre faktorer. Krossade granatäppleben ger en enkel skalning, rensar hårbotten med hög kvalitet.
Organisk valnötolja och kakaofytolat fuktar och fukerar hårbotten aktivt och mättar den med vitaminer.

Volym: 300 ml
Producent: Ryssland, LLC Planet Organika

Recensioner (4)

10 inlägg

Vill du lämna en recension? Registrera bara.

Kontakta oss

Varorna återbetalas inte.

Varor av god kvalitet som inte kan bytas ut (returneras) finns listade i listan, godkänd genom ett dekret från Ryska federationens regering den 19 januari 1998. 55. Läs mer

 • beskrivning
 • parametrar
 • leverans

Massagemask för hårväxt, skapad på grundval av det helande mineralsaltet i Döda havet, förbättrar metabola processer i hårbotten och hårsäckarna, aktiverar hårväxten, ger dem styrka, elasticitet och hälsosam glöd. - Certifierade organiska komponenter i masken försörjer håret och hårbotten med nödvändig näring, skyddar dem från de negativa effekterna av yttre faktorer. - Krossade granatäppleben ger en enkel skalning, rensar hårbotten med hög kvalitet. - Organisk valnötolja och kakaofytomol fuktar och fukerar hårbotten, mättar den med vitaminer.

DEL MED VÄNNER:

Regler för frågor och feedback

Att skriva en recension kräver
registrering på webbplatsen

Logga in på ditt konto Wildberries eller registrera dig - det tar inte mer än två minuter.

REGLER FÖR FRÅGOR OCH ÅTERBAKA

Recensioner och frågor bör endast innehålla information om produkten.

Recensioner kan ge kunderna en inlösenandel på minst 5% och endast för beställda och levererade varor.
För en produkt kan köparen lämna inte mer än två recensioner.
Du kan bifoga upp till 5 foton till recensioner. Produkten i bilden ska vara tydligt synlig.

Följande recensioner och frågor får inte publiceras:

 • pekar på inköp av denna produkt i andra butiker;
 • innehållande kontaktinformation (telefonnummer, adresser, e-post, länkar till tredje parts webbplatser)
 • med galenskap, strider mot värdighet hos andra kunder eller butiken;
 • med ett stort antal stora bokstäver (stora bokstäver).

Frågor publiceras först efter att de fått ett svar.

Vi förbehåller oss rätten att redigera eller inte publicera en recension och en fråga som inte överensstämmer med de fastställda reglerna!

Massage mask för hårväxt Planeta Organica Dead Sea Naturals Massage Hårmask

Aqua, cetearylalkohol, Olea europaea frukt olja, Cetyl Estrar, Behentrimonium Klorid, cetrimoniumklorid, Bis-Cetearyl amodimetikon, Punica Granatum (Granatäpple) Seed Pulver (exfoliant utsäde granatäpple), Hydrolyserat lupinprotein, pantenol, Theobroma cacao Smör / / dikaprat / xantangummi (fitomolochko kakao), Juglans regia olja (valnötsolja), Cyclopentasiloxane, Maris Sal (döda havssalt), bensoesyra, dehydroättiksyra, bensylalkohol, Parfum, hydroxietylcellulosa, Citronsyra.

Döda havet har unika helande egenskaper. Mineralerna i den har en speciell naturlig komposition, på grund av vilken de har en kraftfull förstärkning och regenererande effekt på håret och huden.

Döda havet har unika helande egenskaper. Mineralerna i den har en speciell naturlig komposition, på grund av vilken de har en kraftfull förstärkning och regenererande effekt på håret och hårbotten.
Planeta Organica massagemask för hårväxt, skapad på basis av Döda Havets mineralsalt, förbättrar hårbottens metaboliska processer, aktiverar hårväxten, ger dem styrka, elasticitet och hälsosam glöd. Certifierade organiska komponenter i masken försörjer håret och hårbotten med nödvändig näring, skyddar dem från de negativa effekterna av yttre faktorer. Krossade granatäppleben ger en enkel skalning, rensar hårbotten med hög kvalitet. Organisk valnötolja och kakaofyto-mjölk fuktar och närmar sig hårbotten, mättar den med vitaminer.

Användning:
Applicera en liten mängd av masken på vått, tvättat hår och hårbotten. Lämna på i 5-10 minuter för exponering. Tvätta av med varmt vatten.

recensioner

Trevlig arom, fuktar hår, väger inte ner, lägger till glans.

Påverkar inte hårväxten.

I allmänhet är jag en anhängare av professionell hårvård, men ibland finns det värdiga representanter i andra segment.
Jag gillar kroppsvårdsprodukterna från Planet Organic, jag bestämde mig för att ta en massagemask för en förändring.
Masken luktar underbara kakao och valnötter, söt men mycket naturlig smak. Cream mask, den innehåller små runda partiklar, hårbotten är inte repad. Detta är inte en komplett skrubb för hårbotten, nämligen en massagemask.
Jag brukade 1-2 gånger i veckan i duschen under locket. Håret efter masken är silkeslen, fuktad, glänsande. Jag har tunt hår, så jag var glad att masken inte rörde sig med håret, gjorde det inte tyngre, men behöll den basala volymen efter användning.
Jag märkte inte någon synlig hårväxt, men för detta ändamål kommer jag att leta efter produkter i professionella märken, men genom att förbättra blodets mikrocirkulation under massagen ser håret ut levande och friskt.
Jag gillade masken, kanske kommer jag att upprepa det som ett extra medel till huvudvården.

Mask - ett kontinuerligt plus.

Mitt hår: För perioden med att använda masken precis under axlarna, inte färgad, fet på rötterna och torr på spetsarna, är tillväxten katastrofalt långsam.
Hela mitt liv drömde jag om att växa hår i midjan, men under året växte jag från en kraft på 5-7 cm, det tar inte hänsyn till de splittrade ändarna som måste klippas. Efter att ha försökt enorma medel för att förbättra hårväxten bestämde jag mig för att ta den här masken, det kommer inte göra något värre.
Masken själv är ganska tjock, men det är lätt att applicera, skrubba stora partiklar, mitt hår tvättas ut utan några problem. Applicerade endast en mask på hårrötterna, masserade i 2-3 minuter och lämnade ett tag medan i duschen (15-20 minuter).
Vad vi har i slutändan. Hårrötterna efter det är rent som efter schampo (jag brukar sätta sådana saker på smutsigt hår), det finns en liten (mycket liten) basalvolym. Men viktigast av allt - håret började verkligen växa lite snabbare. Först märkte jag inte. Sedan överlevde håret färgen, och nu var det mycket tydligt från de vuxna rötterna att håret växer snabbt. På 2-3 veckor växte den med 2-4 cm, vilket är en riktig rekord för mitt hår. Självklart är detta en fördel för all vård i allmänhet, men den här masken har gjort ett betydande bidrag.

Delikat massage i hårbotten, basal volym, glans, mycket snyggt pris.

Hon köpte en mask efter att ha läst recensioner på skönhetssalongen. Jag behövde bara en skrubb för hårbotten, och jag bestämde mig för att prova. Mask trevlig lukt, känslig konsistens, med små korn av krossad granatäpplefrön.
Mitt hår är ommålat, tunt, medeltjocklek och längd. Torra ändar, oljiga rötter, mitt huvud varannan dag, på sommaren - varje dag. Håret är inte tjockt, inte tungt.
Benen är ganska fasta, men de är mycket känsliga när de arbetar med hårbotten.
Och så använder jag masken som en skrubba. Efter att ha torkat håret med schampo, vrider jag håret ut och applicerar det i små portioner på hårrötterna och masserar huden försiktigt. I ändarna sätter jag på en balsam eller en annan mask. Efter att ha masserat huvudet med den här masken sköljer jag mitt hår med rinnande vatten tills jag ser att inga vattenkorn strömmar från mitt hår. Håret tvättas väl, jag känner inte rester av benen, de fastnar inte mellan håren. Efter tvättning, "huvudet andas", känns ljushet, rotvolymen visas omedelbart. Hår frodigt, luftigt, glänsande.

Irinka: Planeta Ogranica Massagemask för hårväxt, eller hur du kan skada håret

Idag kommer jag att dela en inte så trevlig upplevelse med Planeta Organica hårmassage.

packning

Masken i sig finns i en rund burk med ett skruvlock:

Och dessutom förpackade i en kartong.

En burk viktig - den innehåller 300 g pengar! Det skulle räcka länge om du skulle kunna använda denna massagemask för hår.

På förpackningen, en iögonfallande inskription:

Tillverkad med certifierade ekologiska ingredienser

Dessutom finns det två mer frestande inskriptioner:

På Dead Sea Minerals . Parabenfri, SLS gratis

Och om man tittar på den fullständiga kompositionen, så är eko-golcken chockad av sådana naturliga kosmetika:

Sammansättningen av massage masken för håret Planeta Organica: Aqua, Cetearyl Alcohol, Olea europaea frukt olja, Cetyl Estrar, Behentrimonium Klorid, cetrimoniumklorid, Bis-Cetearyl amodimetikon, Punica Granatum (Granatäpple) Seed Pulver (exfoliant utsäde granatäpple), Hydrolyserat lupinprotein, pantenol, Theobroma cacao Smör / dikaprylat / dikaprat / Xantangummi (fitomolochko kakao), Juglans regia olja (valnötsolja), Cyclopentasiloxane, Maris Sal (döda havssalt), bensoesyra, dehydroättiksyra, bensylalkohol, Parfum, hydroxietylcellulosa, Citronsyra

När vi analyserar det med hjälp av Ekogolik.ru kosmetik smink service får vi resultatet "Ej godkänt". Varför så?

 • Begonthrimoniumklorid är av syntetiskt ursprung och utvärderas av en provningstjänst på 2 poäng. Balsam för hud och hår, mjukningskomponenten, antistatisk. Farligt genom att orsaka irritation av hud och slemhinnor.
 • Cetrimoniumklorid har ett syntetiskt ursprung och utvärderas av en provningstjänst med 2 poäng. Används i hårbalsam och shampoo. Antistatisk verkan. Emulsionsstabilisator. Konserveringsmedel. Antiseptisk. kan irritera huden och orsaka allergier. Förorenar miljön.
 • Bis-Cetearylamodimetikon är av syntetiskt ursprung och utvärderas av en testtjänst på 2 poäng. Silikon, vilket ger glans och jämnhet mot håret. Används i balsam, hårmask. Så på grund av vilket hår så lätt kammade efter denna mask. Vad sa de på förpackningen att det inte finns några parabener, men det finns silikon?. Kosmetika positionerar sig som naturliga och sådana överraskningar. Farligt eftersom bildar en film på huden, skärper den, tränger porerna, orsakar mjäll och håravfall med långvarig användning.
 • Cyklopentasiloxan är ett silikonderivat. Silikonemulsionsstabilisator. Ger en känsla av jämnhet, torrhet och brist på fett. Emolent, lösningsmedel, skyddande funktion. Används i anti-rynkprodukter, hårprodukter, deodoranter etc. Kan orsaka hudirritation..

Även silikoner är. Och då, vad är användningen av certifierade ekologiska ingredienser som ingår i dess sammansättning, om de blandas med silikon och andra orena saker?

Om parfyminformation är inte tillräckligt, men min doft uppfattar det som en fiende, det vill säga jag kan inte tro att han har ett naturligt ursprung. Mycket skarp och sugary-sweet, det håller också på håret länge - nästan en dag. Ja, och med en sådan komposition är det tveksamt att parfymen kan vara naturlig i detta verktyg. Men det här är bara spekulation. Jag utesluter inte att jag inte har rätt i det här, men även med naturlig parfym i produkten är det tillräckligt att jag inte vill använda den.

Sammansättningen är först minus detta verktyg. Dessutom tyckte jag inte om det och i ansökan, som jag kommer att diskutera i ordning.

Men först vill jag introducera dig närmare maskens konsistens, färg, arom.

Egenskaper hos en massagemask för hår: arom, färg, konsistens

När du öppnar paketet känner du omedelbart en väldigt ljus, sötande söt doft som redan börjar larmas. Lukt är andra minus mask för mig Maskens doft på håret varar mer än en dag. Masken själv är tjock, det är bekvämt att applicera det på hårbotten (men självklart, jag Jag rekommenderar inte gör det här Jag blev inte bekant med raden direkt, tyvärr trots att det fanns nyanser som varnade mig efter att masken öppnades. Och hon lyckades använda verktyget flera gånger. Men efter att ha identifierat silikoner där, liksom efter att jag märkte den negativa effekten av denna mask på villkoret för håret och hårbotten, avslutade jag dess användning).

Massagemaskan har en delikat rosa nyans, den visar en hel del skurplåster, som är krossade granatäpplefrön.

De är tydligt synliga både i förpackningen och på spateln. Jag kommer att visa utseendet på handen:

Så här ser en mask ut när du börjar distribuera den:

Hon håller sin form bra, det är bekvämt att ta tag i hennes händer. Konsistensen är lämplig för användning, men kompositionen är inte lämplig för detta.

ansökan

Rekommendationer för användning av masken anges på förpackningen:

Metod för användning: Applicera en liten del av masken på hårbotten, massage med lätta cirkelrörelser. Lämna på i 5-10 minuter för exponering, skölj med varmt vatten.

Den enda grannskapet - inte specificerat, sätta på svullen, smutsigt eller redan tvättat hår När jag använde verktyget sätter jag en mask på det nyligen tvättade, våta håret. Först försökte jag göra det på torrt, men det visade sig vara mycket obehagligt. Så jag tvättade mitt hår med schampo och sätta på en mask. Skurande partiklar föll inte bara i hårbotten, utan också delvis kvar på håret.

Efter hårbotten massage samlade jag mitt hår ihop och höll masken i 10 minuter, enligt råd från utsikten:

Med håret läcker nu vatten med en liten mängd mask, vilket inte är mycket bekvämt. När det kommer in i ögonen är det en stickande känsla, irritation uppstår och ögonen blir röda. därför tredje minus maskerna Planeta Organica för mig är förekomsten av ögonirritation.

Det ses att det finns mycket krossade granatäpplefrön i Planeta Organica massage hårmask. Massagen i sig var trevlig, men efter att ha klivit det, är håret hårt att tvätta håret. Jag har medelstort tjockt hår upp till längden på axelbladet. Och för att tvätta dessa krossade granatäpple stenar, var jag tvungen att tvätta mitt hår under en stark ström av vatten från duschen i 10-15 minuter. En stor mängd krossade granatäpplefrön i en mask som är svår att tvätta är kvartalnd minus massage masken för håret Planeta Organica. Och även efter en så lång uttorkning hittade jag fortfarande krossade granatäpple stenar från masken i sängen. Vi var tvungna att skaka dem ur sängen och sedan damma dem för att hindra dem från att hålla fast vid fötterna och inte sprida sig över lägenheten. Och ibland städar på morgonen är inte i mina planer.

Så, efter att ha slutat massagen, håller masken på håret och tvättar den ur håret, är håret mycket mjukt för beröring, det gör inte alls alls, det glitter. Bilden togs med en blixt, eftersom jag tvättar mitt hår på kvällen och därför lyser de mycket på det:

Men jag förmedlade också mina taktila och visuella intryck om henne för att slutföra bilden.

Håret är kammade mycket enkelt, kammen glider bokstavligen över den och håret fortsätter att vara glänsande och mjukt vid beröring:

Det kan tyckas att detta är maskens värdighet, men nej. Eftersom jag är benägen att säga att detta beror på de silikoner som utgör kompositionen, kan jag inte ta det som ett plus. Dessutom kvarstår maskens lukt på håret, och trots sin långvariga utlakning från håret kvarstår lukten och varar i nästan en dag. Och han ogillar mig - väldigt söt sugary. Inte så skarp som förpackningen, men jag vill inte att mitt hår ska luktas så.

Efter att ha torkat håret märkte jag att de elektrifierades.

Och detta är föremål för användning av trä, antistatisk kam:

Mirakel. Jag använder kammen i nästan ett år, och denna effekt observerades först efter användning av Planeta Organica massagemask. Såvitt jag vet, om elektrostatisk spänning uppträder i håret, betyder det att de är torra, de saknar kraft. Om jag har fel, korrigera mig sedan i kommentarerna. Det visar sig att trots att håret är mjukt för beröring har det blivit torrare än det var, dvs masken bidrar till torrt hår.

Förekomsten av elektrostatisk hårspänning jag refererar till den femte minus av denna mask.

En annan sorg för mig var att efter att ha använt Planeta Organica massagemask hade håret absolut ingen rotvolym:

Ja, och ligga på något sätt anständigt hår vill inte på grund av det faktum att magneten.

Som jämförelse kommer jag att ge ett foto efter att ha använt MiKo hårmask "Ylang-ylang", som jag skrev om nyligen:

Det kan ses att volymen är där, och de ligger bättre. Bilderna togs på samma sätt - på morgonen efter kvällens hårtvätt. Och jag använde samma schampo vid applicering av båda maskerna - Neobio Shampoo för att återställa och lysa håret med en bio-lilja och moringa.

Också det finns ingen volym hår längs deras längd, vilket kan ses från svansen:

Och nu för jämförelse, efter att ha applicerat masken "Ylang-ylang" MiKo:

På det första fotot hänger svansen ledsen nedåt, på andra sidan - det är uppenbart att det är mer voluminöst och har ett mer glatt utseende, även en krull.

Den sjätte minusen av en massagemask för håret Planeta Organica - Detta är försvinnandet av hårvolymen. Och jag vill tvätta mitt hår hela dagen.

Dessutom, efter att ha applicerat hårmassaskärmen nästa dag känner jag mig kliande hårbotten, förekomsten av torr hårbotten , så nära hårets rötter fann jag det här peeling :

Med blotta ögat är det uppenbart att mjäll har dykt upp. När jag använde hemlagad skalning för hårbotten (med eterisk olja och havsalt), fanns det ingen sådan bieffekt. Torr hårbotten är sjunde minusmasken Planeta Organica. I kompositionen har vi sett vilken ingrediens som kan provocera den - Bis-Cetearylamodimetikon, som med långvarig användning orsakar mjäll. Men det visade sig att även med en engångsanvändning uppträder torr hårbotten.

Och mot bakgrund av klåda och torr hårbotten, brist på volym, förekomsten av elektrostatisk spänning i håret, blir det nödvändigt att tvätta dem hela dagen eller varannan dag. Jag tvättar vanligtvis mitt hår på den fjärde dagen.

Innan den här masken var jag redan bekant med skalpningen i hårbotten, som jag själv gjorde från havsalt och eterisk olja - naturligt och effektivt.

Salt tvättades ut ur håret utan problem, ingen hårbotten kliande kände, det fanns ingen torrhet och flakning, på morgonen var håret fortfarande skrymmande och fluffigt.

Jag kan inte rekommendera att använda Planeta Organica för en hårväxtmassage mask av flera goda skäl:

 • på grund av närvaron i silikonsammansättningen och deras derivat, liksom andra syntetiska ingredienser. Det är faktiskt möjligt att bo på denna punkt, men eftersom jag hade tid att testa verktyget innan jag studerade kompositionen skulle jag fortsätta listan
 • skarp, sugary-sweet, ihärdig arom av okänt ursprung som kvarstår på håret i nästan 24 timmar
 • överflöd av krossade granatäpplefrön, som är mycket svåra att tvätta ur håret
 • ögonirritation om produkten spills under tvättning
 • hårbotten klåda efter att ha använt en mask
 • utseende av torr och fläckig hårbotten
 • förlust av hårvolymen efter användning av masken
 • behovet av att tvätta håret nästa dag eller varannan dag, medan vanligtvis intervallet mellan att tvätta håret är 4 dagar

Wow, pratade ut, nu kan du kasta ut den återstående masken med ett gott samvete. Jag hoppas att min erfarenhet och feedback var till hjälp för dig.

Massage hårmask från Planeta Organica

återkallande

Hooray, såg nyheten och grep. Den mest intressanta produkten verkade för mig denna mask. Inte alla tillverkare har en hårbottenmassage för hårväxt.

Söt låda, viktig burk, som är tätt stängd. Vittnesbörd är allt bra och vackert.

Inuti ser massan ut som en skrubb med marken granatäpplen stenar. Visst har granatäpplen vita ben, och här är de bruna. Jo, ja, inte kärnan, naturligtvis, troligen när man klämde och bearbetar granatäpplen de mörkades.)

Brunaktig kräm med flerkorniga nuggets. Det verkar som om det finns många av dem och huvudet ska förbli färskt och polerat efter dem? Men nej. felet kommer att beskrivas nedan.

Lukten är ganska trevlig, en sådan kosmetik med en avlägsen påminnelse om kakao (på samma plats dess fytomala, som det var). Till beröring av fett. Skrubppartiklar är inte prickiga, de är alla olika, men släta.

Och själva faktum är äntligen. Låt mig påminna dig om att jag har en kort hårklippning från tunt, tunt, oljigt hår. Det är, som jag trodde, det skulle vara lätt att applicera skrubben på hårbotten själv, eftersom mitt huvud är öppet för skrubben.)) Det är mycket svårare för ägare av tjockt hår. Jag måste säga, försök inte ens att slutföra nonsens. Dessa mycket ben är oklara vad som kvarstår på håret och precis som du försöker att hämta massan i huden, fungerar det inte på något sätt. I alla försök inhyser skrubben bara hår och når inte hårbotten. Bara några få partiklar kände jag skallen, massage från dem noll. Det är att jag skrubbade mitt huvud bara med en mask, dessutom med en fet.))

Vänster i 10 minuter på tillverkarens vägledning. Jag tvättade det lätt, skurpartiklarna kom också ganska enkelt ur hårklippet, håret var mjukt och behagligt för beröring, lukten kände bara om du begravde ditt hår. Först trodde jag, okej, även om det finns en mask effekt. Men på kvällen var huvudet orubbligt, den sista volymen förstördes fullständigt, och på morgonen var det bara vildfett. Och så var det 4 gånger. Jag tycker att det är nog, massagemaskan testades inte för några indikatorer.

PS: det masserade huvudet på en nästan skaldet man, skurpartiklarna uppförde sig också med svårighet av någon anledning, slutligen gnuggade med svårigheter, vilket inte är bra, vi skulle bättre skalla med gott gammalt salt.

Slutsats: allt nytt och ovanligt är inte alltid bra!

Framgångsrikt för dig experiment och skönhet! Tack för din uppmärksamhet!

Planeta Organica Dead Sea Naturals. Mask Massage för hårväxt, 300 ml

Döda havet har unika helande egenskaper. Mineralerna i den har en speciell naturlig komposition, på grund av vilken de har en kraftfull förstärkning och regenererande effekt på håret och hårbotten.

Massage mask för hårväxt, fastställas på grundval av helande mineralsalter från Döda havet förbättrar metaboliska processer i hårbotten och hårsäckar, stimulerar tillväxten av hår, det ger styrka, elasticitet och en frisk lyster.

Certifierade organiska komponenter i masken försörjer håret och hårbotten med nödvändig näring, skyddar dem från de negativa effekterna av yttre faktorer. Krossade granatäppleben ger en enkel skalning, rensar hårbotten med hög kvalitet.

Organisk valnötolja och kakaofytolat fuktar och fukerar hårbotten aktivt och mättar den med vitaminer.

Ingredienser: Aqua, cetearylalkohol, Olea europaea frukt olja, cetylestrar, behentrimoniumklorid, cetrimoniumklorid, Bis-Cetearyl amodimetikon, Punica granatum (Granatäpple) Seed Pulver (exfoliant utsäde granat), Hydrolyserat lupinprotein, Panthenol, Theobroma cacao Smör / dikaprylat / dikaprat / Xantangummi (fitomolochko kakao), Juglans regia olja (valnötsolja), Cyclopentasiloxane, Maris Sal (döda havssalt), bensoesyra, dehydroättiksyra, bensylalkohol, Parfum, hydroxietylcellulosa, Citronsyra.

Vill du köpa en massagemask för hårväxt? Ring eller beställ en order via webbplatsen!

Planeta Organica Dead Sea Naturals (Ryssland)

Planeta Organica Dead Sea Naturals kosmetiklinje representeras av det ryska företaget PLANET ORGANIC, LLC (First Solution Ltd. är exklusiv distributör). Linjen är baserad på Döda Havs mineraler och certifierade ekologiska växtbaserade ingredienser. Kvaliteten på kosmetika bekräftas av prestigefulla certifikat, inklusive Kosher-certifikatet från Rysslands Chief Rabbinate.

Planeta Organica Dead Sea Naturals-serien innehåller cirka 40 olika produkter. Denna serie innehåller badsalt och naturlig lera från Döda havet, schampo, balsam och hår masker, krämer, serum och masker för ansiktet, duschgel, handkrämer och fot modellering wraps, skal, geler, krämer och scrubs. Alla märkesprodukter skapas utan skadliga tillsatser, såsom parabener, SLES och SLS, petrokemiska produkter, GMO.

I Döda Hav Naturals-serien är särskild uppmärksamhet åt linjen av figureringsverktyg. Dessa verktyg innehåller speciella UNISLIM-, InterSlim- och LIPOCARE-komplex för att bekämpa felaktigheter i figuren och apelsinskalan. Kombinationen av dessa komplex med naturliga oljor och extrakt, liksom med mineralerna i Döda havet ger en oöverträffad effekt.

Dödhavets läkningspotential är enorm, och kosmetika baserade på Döda Havs mineraler ger omfattande omsorgsfull hud och hårvård. Det är bara att välja de nödvändiga metoderna från Dead Sea Naturals-serien och få en spetsig, elastisk hud i kroppen, glänsande och voluminösa lockar, ett strålande och blommande utseende i ansiktets hud. Resultatet kommer att ge sann beundran!

 1. Tina
  Mycket värdig mask, för mig är det ett frälsning. Efter ommålning håret torkades, så denna masochka eliminerar alla problem för mig. Med hårväxten kan jag inte kolla, för jag använder omedelbart en stor summa pengar.

När det gäller åtgärden, rensar den försiktigt hårbotten och närmar håret från rot till spets. Skölj hård, men efter torkning hittar jag inga partiklar i torrt hår.

 • Svetlana
  Hur snart kommer hon att dyka upp?
 • Lena
  Jag använde masken 2 gånger i veckan, spenderade inte pengarna och försökte distribuera den över hela längden av håret. Exponeringstiden var cirka 10 minuter. Självklart trodde jag inte att hårväxten skulle förbättras från denna mask, men efter tre veckors användning växte håren verkligen. Jag vet inte ens vad som bidrog till detta. Men allt blev så vackert som jag ville. Här tror jag mer att beställa.)
 • anya
  Jag växer hår. Och som den person som gör det, kan jag inte gå förbi affärer med kosmetika för hår, jag kan inte komma förbi masker och sprayer i allmänhet, det är som en sjukdom, ta allt, bara för att pomoglo.Uvy hjälper inte allt, men denna mask är rankad bland de hjälpmedel som verkligen accelererar hårväxten.
 • Alevtina
  granatäpplen ben ger lätt peeling - en oförglömlig upplevelse, super)))
 • Minsta orderbelopp: 100 UAH


  Betalningsalternativ vid kassan:

  • Kontanter vid leverans
   Kontant betalning vid mottagandet av ordern på "New Mail" kontoret.
   Kostnaden för leverans betalas utöver kostnaden för beställningen.
   Kostnaden för fraktkostnader vid leverans betalas extra. till kostnaden för ordern.
   Service "Penningöverföring" till priserna för New Mail
  • Förskottsbetalning via Privat24
   Ordern skickas efter mottagande av betalning.
   Länken till betalningsformen skickas till ditt e-postmeddelande, som anges vid beställning.
  • Förskottsbetalning via kreditkort via "LIQPAY"
   Ordern skickas efter mottagande av betalning.
   Länken till betalningsformen skickas till ditt e-postmeddelande, som anges vid beställning.
  • Förskottsbetalning till löpande konto
   Ordern skickas efter mottagande av betalning.
   Detaljer skickas till ditt e-mail, som anges under beställningsprocessen.
  • Förskottsbetalning via terminal *
   Ordern skickas efter mottagande av betalning.
   Kortnumret kommer att skickas till ditt e-mail, som anges under beställningsprocessen.
   Du kan betala via Privatbank terminal eller någon annan självbetjäningsterminal.
   * - När du betalar, var uppmärksam på kommissionen, betalas den av köparen, annars kommer beställningen inte att betalas i sin helhet
 • Minsta orderbelopp: 100 UAH


  Leveransalternativ vid kassan:

  • Leverans i Ukraina "New Mail"
   Fraktkostnad är extra till kostnaden för ordern.
   Efter beställning skickas en bekräftelse till ditt e-postmeddelande. Beroende på betalningsmetoden är beställningen färdig, packad och skickad. Efter att ha skickats till den e-postadress som anges i ordern, skickas ett meddelande med paketnummer till telefonnumret. När en beställning levereras till det nya postkontoret kommer du att få ett SMS-meddelande till ditt telefonnummer. För att få en order måste du ange deklarationsnumret och skicka in ett identitetsdokument.
   Vid beställning före 18:00 skickas paketet samma dag.
   Vid beställning efter 18:00 skickas paketet nästa dag.
   Skickar dagligen.
   Leveranstid 1-2 dagar.
  • Leverans i Ukraina "Ukrposhta"
   Fraktkostnad är extra till kostnaden för ordern.
   Endast för förbetalda beställningar.
   Leverans till priset av UKRPOSTA STANDARD betalas vid mottagandet.
   Paketet skickas "FÖRE ÅTGÄRDER" (till avdelningen).
   Efter beställning skickas en bekräftelse till ditt e-postmeddelande. Efter betalning är beställningen färdig, packad och skickad. Efter att ha skickats till den e-postadress som anges i ordern, skickas ett meddelande med paketnummer till telefonnumret. När en order levereras till Ukrposhta-filialen får du ett SMS-meddelande till ditt telefonnummer. För att få en beställning måste du ange paketnummer och presentera ett identitetsdokument.
   Skickar 2 gånger i veckan - TISDAG, TORSDAG.
   Leveranstid 4 dagar.
  • Internationell frakt
   Kostnaden för paketleverans betalas dessutom. till kostnaden för ordern
   och beräknas till UkrPoshty tariffer.
   Endast för order på förskottsbetalning på 1000 UAH.
   Internationell frakt diskuteras individuellt.
   Vid beställning anger du vilket land du vill beställa varan. Efter beställning skickas en bekräftelse med betalningsuppgifter till ditt e-postmeddelande. Efter betalning är beställningen färdig, packad och skickad. Ett meddelande med paketnummer skickas till ditt e-postmeddelande.
   Skickar dagligen.
   Leveranstiden beror på destinationslandet.

  Massage hårmask

  Döda havet har unika helande egenskaper. Mineralerna i den har en speciell naturlig komposition, på grund av vilken de har en kraftfull förstärkning och regenererande effekt på håret och hårbotten. Massagemask för hårväxt, skapad på grundval av det helande mineralsaltet i Döda havet, förbättrar metabola processer i hårbotten och hårsäckarna, aktiverar hårväxten, ger dem styrka, elasticitet och hälsosam glöd.

  Certifierade organiska komponenter i masken försörjer håret och hårbotten med nödvändig näring, skyddar dem från de negativa effekterna av yttre faktorer. Krossade granatäppleben ger en enkel skalning, rensar hårbotten med hög kvalitet.
  Organisk valnötolja och kakaofytolat fuktar och fukerar hårbotten aktivt och mättar den med vitaminer.

  Volym: 300 ml
  Producent: Ryssland, LLC Planet Organika

  Recensioner (4)

  10 inlägg

  Vill du lämna en recension? Registrera bara.

  Planeta Organica. Dead Sea Naturals. Maskmassage för hårväxt. 300 ml.

  Försäljningsvärdet beräknas med hjälp av en särskild formel som innehåller kvantiteter och mängder av försäljningen av denna produkt. Högsta betyg är 100%, lägst är 0%. Nya produkter kan ha en nollbetyg, eftersom De har ännu inte fått försäljningshistoria.

  Tillgänglighet i onlinebutik: 0 st

  Denna produkt är tillfälligt slut i lager!
  För att få ett meddelande om mottagande av varor, ange ditt e-postmeddelande och klicka på "Rapportera om kvitto".
  Anmäl rapport

  För inköp av denna produkt kommer vi att ge dig 19 super bonus. I nästa order kan superbonus omvandlas till en rabatt.

  Detaljpriset: 403 rub.

  1. Kupong för granskning
  Lämna en recension, få en kupong. Se nedan för detaljer i avsnittet "Gästomdömen och registrerade kunder".

  2. Superbonus för perfekta order
  För varje produkt debiteras ett visst antal superbonusar, med nästa order kan de omvandlas till en rabatt.

  3. 7% rabatt när du köper från 3 delar av ett namn
  Rabatten beaktas om det finns en tillräcklig mängd varor och om det inte finns några andra rabatter på den.

  3. Rabattkoder i VKontakte-gruppen (ibland)
  Titta i diskussionsavsnittet "Rabattkoder". När du beställer, anger du rabattkoden på korgsidan.

  4. Gåvor i korgen (ibland)
  När en viss summa uppnås, läggs en gåva till vagnen. Information om gåvor visas på korgsidan.

  Massagemask för hårväxt, skapad på grundval av det helande mineralsaltet i Döda havet, förbättrar metabola processer i hårbotten och hårsäckarna, aktiverar hårväxten, ger dem styrka, elasticitet och hälsosam glöd.

  Döda havet har unika helande egenskaper. Mineralerna i den har en speciell naturlig komposition, på grund av vilken de har en kraftfull förstärkning och regenererande effekt på håret och hårbotten.

  Massagemask för hårväxt, skapad på grundval av det helande mineralsaltet i Döda havet, förbättrar metabola processer i hårbotten och hårsäckarna, aktiverar hårväxten, ger dem styrka, elasticitet och hälsosam glöd.

  Certifierade organiska komponenter i masken försörjer håret och hårbotten med nödvändig näring, skyddar dem från de negativa effekterna av yttre faktorer.

  Krossade granatäppleben ger en enkel skalning, rensar hårbotten med hög kvalitet.

  Organisk valnötolja och kakaofytolat fuktar och fukerar hårbotten aktivt och mättar den med vitaminer.

  Ingredienser: Aqua, cetearylalkohol, Olea europaea frukt olja, cetylestrar, behentrimoniumklorid, cetrimoniumklorid, Bis-Cetearyl amodimetikon, Punica granatum (Granatäpple) Seed Pulver (exfoliant utsäde granat), Hydrolyserat lupinprotein, Panthenol, Theobroma cacao Smör / dikaprylat / dikaprat / Xantangummi (fitomolochko kakao), Juglans regia olja (valnötsolja), Cyclopentasiloxane, Maris Sal (döda havssalt), bensoesyra, dehydroättiksyra, bensylalkohol, Parfum, hydroxietylcellulosa, Citronsyra.

  • Kommentarer och återkoppling från användare Vkontakte
  • Gästrecensioner och registrerade kunder (hur man får en kupong för 85 rubel)

  Villkor för att få en kupong för 85 rubel:

  1. Du måste skriva en recension om den köpta produkten, minst 200 tecken långt (antalet tecken anges under inmatningsformuläret).
  2. Du måste vara inloggad på sajten och du måste ha minst 1 order i statusen "levererad".
  3. Endast feedback tas med i form av registrerade användare. Feedback via "Vkontakte" formuläret räknas inte.
  4. Kupongen aktiveras omedelbart efter moderering av granskningen.
  5. Kupongen är giltig när du beställer på webbplatsen och är oförenlig med andra kuponger. Kupong gäller i 1 månad.

  Tips för vänner

  Laurel Ambrosia - hårmassage mask

  Artikel publicerad 20 september 2012 i kategorin "Din skönhet"

  Fråga: "Mitt hår faller inte ut, normal densitet, sprids i olika riktningar," virvlar ", i ett ord olydigt. Allt är ingenting, men växer inte... Jag läste någonstans att inom en månad skulle håret lägga minst en centimeter i längden. Jag vet inte varför, men det har jag inte. Jag hörde att det finns eteriska oljor som påskyndar hårväxten, är det? Är det möjligt att väcka vilande lökar? "(Från Tatiana brev)

  Svar: allt är möjligt, om du verkligen vill ha det. Som du vet växer hår och naglar över hela människans liv, och processen är rent individuell. Men det finns allmänna mönster. Villkoret för ditt hår, nagelplattan är direkt beroende av ditt välbefinnande. Det har länge observerats att alla förändringar i människokroppen, oavsett kön och ålder, i första hand påverkar hårets hälsa. I det fall det inte finns några kroniska sjukdomar, är externa medel tillräckliga för att återställa och förbättra hårets utseende, och inte alltid det bästa av dem är eteriska oljor. Hittills har mänskligheten gjort utan eteriska oljor: varje nation, klan, familj behöll recept för läkemedel och balm baserade på örter, biprodukter, fytofas. Jag ska berätta om en av dem. I fortsättningen av cykeln "Fight for every hair" Premiere av receptet för "Laurel Ambrosia" - en uppvärmningsmassage för hårbotten och håret.

  kort

  I biografin av St Sergius of Radonezh nämns balsammen av Tsar-Grads allgreengrön laurel och ombord ambrosia. Denna gåva gavs till prins Dmitry Donskoy, segraren av en munk, som under lång tid inte kunde återhämta sig från de sår som mottogs under slaget vid Kulikovo. Hur man behandlar prinsen är inte känd. Det är bara känt att prins Dmitry sedan mer än en gång besökt den heliga äldsten i hermitage.

  Att hitta information om den underbara oljan från Tsar Grad var inte lätt, det visade sig vara nyfiken. Jag letade efter svar på många frågor, till exempel varför betalade ryssar för laurelolja med "mjukt guld"? Idag är laureloljan glömd, aromaterapeuter har lärt sig att göra det utan... Men det var en tid då laurelolja värderades i guld, i Europa, Ryssland och Mellanöstern. Lyckligtvis, även nuförtiden, har munkarna från grekiska kloster inte förlorat sin kunskap om kraften och möjligheterna för de vintergröna laurierna.

  Information om laurellen: Plansens latinska namn är Laurus nobilis, annars laurellen. Evergreen tropisk buske, odlad i kustländerna med ett varmt fuktigt klimat i Europa, Sydamerika, i Kaukasus. Namnet "Evergreen" mottogs för en sällsynt funktion - förlora inte användbara egenskaper vid långvarig lagring. "Noble" - för det faktum att endast gudar och hjältar, kända vetenskapliga och konstnärliga figurer i Antigens världar hedrade sig för att ha på sig en laurelkrans. Laurel - en symbol för Victory, Majesty, Glory.

  Från lövverkens löv, genom att pressa, erhålls en vegetabilisk (basisk) olja av mättad grön färg med en ljus kamfer-örtämne. Förutom eterisk olja Bay. Laurel vegetabilisk olja i århundraden använts för en rad hälsoproblem såsom dysfunktion i rörelseapparaten, ledvärk, ischias, för behandling av organsystem "öron-näsa-hals." Den har en stark antiinflammatorisk och uppvärmande effekt, används för att behandla akuta och kroniska inflammatoriska processer i andningsorganen, stimulerar matsmältningen. I kosmetika är lagerolja som används för inflammation, förlust av hudfärg, förstorade porer och talg stärkts i programmen "anti-celluliter", liksom från förlust, för att stärka håret. Jag ringde det nya receptet för att upprätthålla skönhet och hälsa hos håret på grundval av laurelolja och blompollen "Laurel ambrosia".

  Information om pollen: högaktiv biologisk substans, produkt av bi-familjen. Innehåller flera dussin vitaminer, mikro- och makroelement, enzymer, fytohormoner och aminosyror som är nödvändiga för att bibehålla kroppens normala funktion. I gamla böcker kallades pollen ambrosia - en källa till ungdom, hälsa, gudens mat. Användningen av pollen varierar, externt och internt.

  Observera att fördelarna med pollenanvändning är möjliga under vissa förutsättningar, till exempel: det korrekta receptet och den korrekta ambrosien, vars hållbarhet inte överstiger ett år. Blomsterpollen är mycket krävande för lagringsförhållanden, fräsch pollen blir snabbt "tom" och även skadlig om den hålls i ljuset, varm och inte isolerad från luft och fukt. Bee-produkter har endast fördelaktiga egenskaper om alla ovanstående villkor är uppfyllda.

  Huden på huvudet och håret kräver noggrann rengöring och massage, inte mindre än ansiktets och kroppens hud. Mycket beror på tillståndet hos det halvförhöjda hårutrymmet. Hår är avgörande för djuprengöring av hudporer och massage.

  I detalj

  Laurel Ambrosia - Recept från Zima

  • Laureloljebasen - 200 ml;
  • Pollen - 100 g

  Tillägg: Om du vill kan du lägga till eteriska oljor till den färdiga Laurel ambrosia, med hänsyn till dina omedelbara behov och doser. Till exempel, i samband med håravfall - eteriska oljor av rosmarin, basilika, oregano, muskot och vik. För att stärka och växa hår - eteriska oljor i vik, allspice, svartpeppar. Och kom ihåg: För att uppnå det önskade resultatet behövs eteriska oljor av farmakopial kvalitet för professionell terapi. Detta är viktigt.

  För att göra Laurel ambrosia behöver du:

  • Glasburk med lock;
  • Glas- eller träblandningspinnar.

  Hur man lagar Laurel Ambrosia

  • Se till att disken är helt torr och ren.
  • Mala pollen i pulver med en kaffekvarn, sten kvarnsten eller pestel i en porslinsmörn.

  Beredning av laurel ambrosia

  • I små portioner, i en sked, sätta pollen på botten av burken.
  • Häll laurelolja i pollen i en liten smackning med några tricks och rör om det hela tiden. När oljan helt har täckt pollen, lägg till ytterligare 1 cm och tätt stäng locket.
  • För tre dagar, rengör ambrosia i kylskåp, 1-2 gånger om dagen, rör massan med en torr och ren pinne. Om massan blir tät, lägg till ytterligare 1 tsk. laurelolja.
  • Efter 3 dagar kombinerar du ambrosien med den återstående laureloljan. Lämna ytterligare 4 dagar. Förvara Laurel ambrosia på en torr, sval, mörk plats eller i kylskåp.

  Applicering av Laurel Ambrosia för hår

  • Varm ambrosi i dina palmer eller i ett vattenbad. Det ska vara märkbart varmt.
  • En liten mängd ambrosia gnuggar i hårbotten, massera den i 5-10 minuter med ljus, delikat, som om du korsar fingrarna. Det är nödvändigt att rengöra, skala varje centimeter av hårbotten, så skynda inte. Efter massage kan du hålla masken under "locket" i ytterligare 10-15 minuter.
  • Tvätta sedan håret med ett mildt schampo, helst utan dofter och andra kemikalier. Skölj håret med rent, kallt, gott vatten, linfisk eller Iscaprice.
  • Loppet av Laurel Ambrosia för håravfall är utformat i 3 veckor, applicera en mask var tredje dag.
  • Loppet av laurel ambrosia för att förbättra hårväxten är utformad i 2-3 månader, inte längre, massera huvudet en eller två gånger i veckan, inte mer.

  Laurel ambrosia kommer att förbättra tillståndet, förvandla ditt hår. Applikationsområdet är varierat: i programmen "anti-celluliter", välbefinnande i bad och bastu, för huden, hälsan hos lederna av händer och fötter. Men det är en annan historia...

  Fortsätt: eteriska oljor och örtmedicin för hår i recept Nettle Potion, Skogs serum och Birch tonic - för hälsa och färg.

  * Använd mina recept med snälla, ljusa tankar. De är speciella i natur och natur. Använd inte kunskapen från sovjeterna för personlig vinning, ta inte risker, för det är skönt.

  Maskermassage Planeta Organica Dead Sea För hårväxt (kosherprodukt)

  Maskermassage Planeta Organica Dead Sea För hårväxt (kosherprodukt)

  beskrivning

  Döda havet har unika helande egenskaper. Mineralerna i den har en speciell naturlig komposition, på grund av vilken de har en kraftfull förstärkning och regenererande effekt på håret och hårbotten.

  En massagemask för hårväxt, skapad på grundval av Döda Havs mineralsalt, förbättrar hårbottens metaboliska processer, aktiverar hårväxten, ger dem styrka, elasticitet och hälsosam glöd. Certifierade organiska komponenter i masken försörjer håret och hårbotten med nödvändig näring, skyddar dem från de negativa effekterna av yttre faktorer. Krossade granatäppleben ger en enkel skalning, rensar hårbotten med hög kvalitet. Organisk valnötolja och kakaofyto-mjölk fuktar och närmar sig hårbotten, mättar den med vitaminer.

  Metod för användning

  Applicera en liten mängd av masken på vått, tvättat hår och hårbotten. Lämna på i 5-10 minuter för exponering. Tvätta av med varmt vatten.

  struktur

  Aqua, cetearylalkohol, Olea europaea frukt olja, Cetyl Estrar, Behentrimonium Klorid, cetrimoniumklorid, Bis-Cetearyl amodimetikon, Punica Granatum (Granatäpple) Seed Pulver (exfoliant utsäde granatäpple), Hydrolyserat lupinprotein, pantenol, Theobroma cacao Smör / / dikaprat / xantangummi (fitomolochko kakao), Juglans regia olja (valnötsolja), Cyclopentasiloxane, Maris Sal (döda havssalt), bensoesyra, dehydroättiksyra, bensylalkohol, Parfum, hydroxietylcellulosa, Citronsyra.

  Planeta Organica Döda Hav Naturals massagemask För hårtillväxt är certifierad Kosher från Rysslands Chief Rabbinate. • Nästa Artikel
  Hemmagjorda hårsmaskar mot delade ändar: 9 bevisade recept