Creme, gel, salva för skäggtillväxt, folkmedicin och vårdprodukter


En människas naturliga utseende är svårt att föreställa sig utan sådana egenskaper som en mustasch och skägg, men inte alla medlemmar i det starkare könet kan skryta av tjockt, starkt hår. Dessutom växer de ibland mycket långsamt, och därför finns det inget sätt att få denna lyx på sitt eget ansikte utan att använda specialverktyg. Men du behöver en säker och effektiv kräm för skäggtillväxt, vilket inte orsakar allergier och negativa biverkningar.

DETTA ÄR VIKTIGT! Ett penisförstoringsmedel som verkar omedelbart. Läs mer >>>.

Varför växa håret långsamt på en mans ansikte

Det mänskliga samhällets attityd till hanstubben är mycket tvetydig. Vissa anser att det är en nödvändig tillhörighet till en man, med vilken han kan ge sig brutalitet och vinna hjärtat av någon kvinna. Andra förklarar sin negativa attityd genom det faktum att det är ett tecken på backwardness och nästan en vestige, som bara förstör det civiliserade utseende av en civiliserad person. I vissa nationer växer vegetationen på hakan inte alls på grund av den specifika genetiken.

Men trots de olika åsikterna blir detta attribut mer och mer modernt, och många män vill visa sin individualitet på detta sätt.

Sant, inte alla har råd med denna lyx. Sällsynt getskägg - inte alls vad de ville ha. Varför är hårbotten ibland präglad av starkt och tjockt hår, medan på hakan är de flytande och tunna? Tyvärr finns det skäl för detta.

 • Sällsynt ansiktshår kan vara från ålder, på grund av hormonella obalanser, på grund av genetik.
 • Södra och norra har sina egna nationella särdrag - om vissa människor inte kan växa till och med små tendrils i vuxen ålder, börjar andra raka så tidigt som 14-15 år gammal;
 • Felaktig rakning, skada hårlamporna - en annan anledning att håret inte växer;
 • Bristen på vissa vitaminer och näringsämnen i kroppen påverkar också hårets kvalitet, men då kommer manens hår också inte att vara annorlunda och skönhet.

Vissa behandlas med kroniska sjukdomar och varierad kost, eftersom vissa produkter bidrar till hårväxten på grund av innehållet i fördelaktiga delar, men du kan inte argumentera med ärftlighet. Men justeringar kan fortfarande göras, du behöver bara hitta ett lämpligt verktyg för skäggets tillväxt och använda den på rätt sätt. Du kan välja mellan ett brett utbud: spray, vax, tvål eller en speciell skägggel.

Beardtillväxtpreparat

För odling av den eftertraktade goateen kan du för närvarande använda en mängd moderna kosmetika, medicin och recept från traditionella healare.

Listan över sådana produkter är ganska omfattande:

 • Naturliga vegetabiliska oljor har en bra effekt;
 • Farmakologi erbjuder speciella vitaminer och piller när hudsjukdomar och hormonell dysfunktion är närvarande.
 • Folkmekanismer för skäggtillväxt har god status;
 • Kosmetiska produkter: gel, grädde, skäggspray baserat på aktiva naturliga ingredienser hjälper till att hantera problemet med flytande, dåligt växande ansiktshår.

Det är bara att välja droger för skäggets tillväxt i enlighet med orsakerna som hämmar hårets normala tillväxt och tillstånd, och i vissa fall med hänsyn till ålder.

Salva för att öka penis

Salva för att öka penis kan kallas ett av de mest effektiva sätten att lägga till i längd och diameter av deras värdighet. Många kan ifrågasätta effektiviteten av dessa verktyg, men resultaten av deras arbete talar för sig själv. Utan operationer, smärtsamma förfaranden med olika enheter och slösa tid på folkmedicin, vilken effekt du måste vänta nästan i åratal, kommer geler och krämer att hjälpa till att förstora penis på bara en månad eller två.

I vår artikel kommer vi att prata om hur dessa verktyg fungerar, vilka av dem är mest populära, hur man använder dem korrekt och när man ska vänta på de första resultaten.

Vad är krämerna?

På internet kan du hitta ett stort antal recensioner om salvor för att öka penis och öka effekten, både positiv och negativ. Det är värt att notera att icke-arbetande enligt män droger vanligtvis köps från scammers eller missbrukas. Om du följer alla nödvändiga rekommendationer, kommer effekten inte ta lång tid.

Krämerna innehåller naturliga ingredienser som användes även av våra farfar. De hjälper till att sträcka vävnader, bilda nya celler, förbättra hormoner, för utan testosteron kommer den önskade processen inte att uppstå.

Tillverkare av salvor för att öka manndomen producerar mycket olika produkter. Dessa kan vara:

 • Gel för penisförstoring, som arbetar i ett par timmar. De brukar användas före samlag.
 • Salvor som har en långsiktig effekt, dvs. De gör dick större för resten av livet
 • Krämer som används som hjälpmedel i massage, övningar

Det kommer att handla om de två första typerna av medel, sedan de är av största intresse. Mekanismen i deras arbete är att öka blodcirkulationen i könsorganet och därigenom orsaka att corpus cavernosum sträcker sig (på grund av ökad blodtillförsel). Kompositionen innehåller också nödvändigtvis substanser som gör vävnaden mer elastisk och aktiverar tillväxten av nya celler. En paus i användningen av salva kan störa dessa processer, så de borde inte tillåtas.

Fördelar med utvidgning med kräm

Jämfört med andra metoder för att öka storleken är salvor för förstoring av penis helt ofarliga och har inga biverkningar. De kommer inte lämna blåmärken eller blåmärken, kommer inte att skada inre organ, lämnar inte ärr. De har minsta användningstid - inte mer än 10 minuter om dagen, medan du behöver spendera minst en halvtimme på övningar och från 2 till 6 timmar för att bära enheter som en pump eller extender. Andra fördelar med salvor är:

 1. Mångsidighet. I de flesta fall kan de användas istället för smörjning, och för att öka libido och för att förhindra urinvägssjukdomar.
 2. Liten kostnad. Naturligtvis är folkrättsmedel ännu billigare, men de börjar inte jobba genast.
 3. Cremen kan användas utan att ha råd med en läkare, vilket kan vara ett stort plus för många män.
 4. Tillgänglighet. De flesta salvor finns på Internet, var som helst i världen.
 5. Möjligheten att kombinera med andra sätt att öka penis

Ett reproduktionsorgan för att applicera ett ämne får inte ha några sår eller sår på huden, endast i det här fallet är det tillåtet att använda dem. Läs också kompositionen noggrant, så att du inte lider av allergiska reaktioner. Nedan betraktar vi det mest populära sättet för representanterna för det starkare könet.

Persiska shah

Det är ett sätt att förlänga penis och öka styrkan. Regelbunden användning av det kommer att förhindra utveckling av erektil dysfunktion, öka genitalkroppen i bredd och längd och ha en positiv effekt på reproduktionssystemet. Operationsprincipen i Persiska Shah beskrivs ovan, det skiljer sig inte från detsamma i andra salvor.

Komposition. Komponenterna av kräm är bara naturliga extrakt, så det kan inte skada. Det finns inga kontraindikationer för användning, förutom individuell intolerans av komponenterna. Strukturen omfattar:

 • Dimetikon. Detta element ger en bra glid och absorption, det är mycket populärt i kosmetologin. Det skapar också ett skyddande skikt på huden, inte släpper in olika virus och bakterier, fyller små sprickor.
 • Ginseng root extrakt. Det är roten till denna växt har starka helande egenskaper. Det ökar sexuell lust och sexuella förmågor, sänker blodtrycket, dilaterar blodkärlen och kan lindra smärta lite. Det ger också bra testosteronproduktion, vilket är nödvändigt för en medlems tillväxt.
 • Ginkgo biloba Det har en antioxidant effekt, rensar kärlen från skadliga ämnen och därmed etablerar blodcirkulationen. Dessutom bidrar växten till ämnesomsättningen, så att nya vävnader bildas snabbare.
 • Hästkastanj. Innehåller ett stort antal flavonoider - ämnen som minskar risken för cancer, ökar blodkärlets hållfasthet, skyddar vävnader från skador
 • Ingefära. Det anses vara en naturlig afrodisiakum, har en stimulerande effekt och ger en manförtroende. Det närmar kroppen med B-vitaminer, kalcium och fosfor, toner och ger vitalitet

Du kan beställa denna salva för att öka medlemmen på sin officiella hemsida, en länk till vilken du hittar på Internet. För att kunna beställa, borde en person fylla i ett formulär och vänta på att operatören ska ringa. För honom anger du din adress och leveransformulär.

Instruktioner för användning. Metoden för att applicera salven Persiska Shah är ganska enkel. Det är nödvändigt att tvätta genitalerna ordentligt, torka dem, applicera sedan gelén och smeka över hela ytan. Inom fem minuter är det nödvändigt att massera förberedelsen med massagebevegelser, och inte glömma huvudet. Varaktigheten av behandlingen är minst 2 veckor. Det kan också appliceras innan du använder popor eller övningar för att sträcka penis.

Penilux gel

Bland män är Penilux Gel mycket populär. Hitta denna salva för att öka medlemmen i apoteket är nästan omöjligt, så det är bättre att omedelbart gå till den officiella hemsidan. Medlet absorberas snabbt i det subkutana skiktet, vilket gör de cavernösa kropparna mer elastiska. När de fylls med blod sträcker de sig bättre, vilket ger gradvis millimeter i längd och bredd.

Komposition. Peneluxs sammansättning innehåller växtekstrakter, vilka även individuellt är mycket användbara för reproduktionssystemet. De härrör från rena råvaror, så komponenterna innehåller maximalt användbara ämnen. Bland dem är de viktigaste:

 1. Hästkastanj. Hälsningsegenskaperna hos kastanjfrukt är mycket olika. Det har smärtstillande, antiinflammatoriska, astringerande effekter, stärker kärlväggarna, främjar resorptionen av blodproppar
 2. Ginseng. Hjälper att lindra trötthet och stress, ökar uthållighet i sängen, ökar attraktionen till motsatt kön. Det ökar den inre utsöndringen och ökar därigenom styrkan
 3. Muira Puama. Denna medicinska växt växer i Brasilien och har en rik kemisk sammansättning. Oljan i denna växt har egenskaper för att lindra både de fysiologiska och psykologiska aspekterna av erektil dysfunktion. Det ökar sexuell aktivitet, stimulerar centrala nervsystemet, fungerar som afrodisiakum
 4. Leuzea. Det har en tonisk stimulerande tonisk effekt, en bra effekt på ämnesomsättningen, ökar fysisk aktivitet, har anti-sklerotisk effekt

Som en del av det kan du också hitta andra komponenter som japansk kving eller ingefära, mulberry, men för hela listan är det bättre att hänvisa till instruktionerna.

Instruktioner för användning. Använd salva krävs dagligen, utan tillstånd, en gång om dagen. Applicera massan på en medlem som är i uppreist tillstånd. Ta det i greppet, fördela ämnet över hela ytan. Fortsätt proceduren i 10 minuter, varefter du inte ska ta en dusch under en tid.

Redan efter den första veckan kommer det att vara möjligt att märka en ökning med 5 mm, och efter två två centimeter i längd och halv i diameter. Med hjälp av Penilux Gel får en man möjlighet att bättre kontrollera sin utlösning, förbättra kvaliteten på spermier och spermier. Den positiva effekten kan ses från den första applikationen.

Titan gel

Det här verktyget förbättrar sexuell funktion perfekt och som en extra effekt - ökar storleken på manligheten. För att köpa salva för att öka Titan Gel-medlemmen och inte få en falsk, var noga med att bara göra ett köp på tillverkarens hemsida.

Komposition. Komponenterna i denna kräm är:

 • tistel
 • lav
 • Goryanka
 • elastin
 • Bär galla

Thistle har sådana egenskaper som att öka muskeltonen, bli av med hudsjukdomar, antibakteriell verkan. Det är bra för att läka sår och sår, så den här typen av salva har inga kontraindikationer i form av sår. Dessutom används växten som ett diuretikum, utmärkt hjälp med urinogenitala patologier. Goryanka har antiinflammatorisk och astringent effekt, har en positiv effekt på slemhinnorna. Det skyddar också mot mikrober och ökar lokal immunitet.

För män kan Goryanka vara fördelaktigt eftersom det ökar potensen genom att öka mängden testosteron i blodet och stimulera produktionen av serotonin, lyckonhormonet. Det har visat sig att det förbättrar processen med spermatogenes och fertilitet. Elastin är ett protein som ökar känsligheten hos nervändamål. Det är mycket användbart för huden, för gör den mer elastisk och ger också hydratisering.

Lichen behövs för att skydda huden från skador och minska inflammation. Det är ett naturligt antibiotikum, därför har det antiinflammatoriska och antimikrobiella effekter. Det ger god blodcirkulation i bäckenet och blodflödet till den cavernösa kroppen. Bear gall aktiverar immunsystemet, kompenserar för bristen på zink, som är en av huvudämnena i testosteron.

Instruktioner för användning. Anvisningarna säger att det är nödvändigt att använda Titan Gel i 4 veckor. Det används inte bara för att öka styrkan och öka medlemmen, utan också helt enkelt i form av ett smörjmedel. I det första fallet är det nödvändigt att applicera några droppar gel på ett rent upprätt organ, sprida det med lätta rörelser över hela ytan. Du måste göra det 2 gånger om dagen.

Ett märkbart resultat kommer att visas efter ett par veckor, efter den första ansökan bör de inte förväntas. Om du använder Titan Gel som smörjmedel, låt din partner testa för allergiska reaktioner, eftersom dess komponenter kan orsaka det.

Kraftliv

Power Life är en modern effektiv salva för att förstärka penisen på ett naturligt sätt utan kirurgisk ingrepp. Ökningen i längd eller bredd passerar smärtfritt, ganska snabbt och utan biverkningar. Resultatet av användningen av medel är långsiktigt, sedan kommer inte att försvinna några timmar efter att erektionen sänktes.

Komposition. Detta läkemedel har en unik komposition, så att de första förändringarna kan observeras i en vecka. Komponenterna i salvan är nål, ginseng, ginkgo biloba, betain och dimetikon, ingefära och andra. Tack vare dem kan Power Life skydda penisen mot skador, för att säkerställa en lång och varaktig erektion, för att öka intimiteten. Vissa komponenter bidrar till celldelning och ökad metabolism, medan andra gör vävnaderna mer elastiska och ökar blodcirkulationen. Således får vi en ökning av manlig värdighet både i diameter och i längd.

Det rekommenderas inte att använda grädden för dem som har känslig hud. Det kan orsaka irritation eller rodnad i integumentet, en liten klåda. För att utesluta en allergisk reaktion kan du först göra ett test av fonderna på armbågen.

De aktiva beståndsdelarna i kompositionen ger också förebyggande av könsorganiska sjukdomar och förhindrar utveckling av onkologi. De tillåter kroppen att återhämta sig snabbare efter den första sexuella handlingen och fortsätta till den andra.

Instruktioner för användning. För medlemmar i det starkare könet måste Power Life användas i minst 30 dagar. Produkten måste appliceras på torr och ren hud. Metoden för applicering är som följer:

 1. Medlemmen måste vara i ett erektionstillstånd
 2. Kram ut ca 5 ml av produkten och gnugga den in, vänta tills den är helt absorberad.
 3. Om det uppstår något obehag, skölj omedelbart av produkten.
 4. Upprepa proceduren bör vara 2 gånger om dagen, från en månad till sex månader

Salvan lämnar inga spår på kläderna, det luktar inte. Därför kan den användas säkert när som helst. Om du vill applicera grädden före samlag, men du måste ange det minst en halvtimme. Bland kontraindikationerna av gelén är endast överkänslighet mot komponenterna. Det är också klokt att använda det med lugnande medel.

Salva för hårväxt - välj den bästa salva för att återställa krullarna

Hår dekoration kvinnor. Ofta, på grund av stress, diet eller förändringar i hormonella nivåer, strängar tunna ut och börjar falla ut. Om du kammar håret med fingret i två minuter kan du bestämma graden av nöd. Om de har mer än 5 hår kvar, är det värt att vidta åtgärder för att återställa strukturen och förbättra hårets hälsa. En av de effektiva metoder som ger ett positivt resultat i vården är användningen av salvor för hårväxt.

Princip för verksamheten

Salva är det första läkemedlet som våra förfäder använde för hårvård. Deras basolja struktur och ytterligare näringsämnen ingredienser. I moderna salvor läggs ämnen som hjälper till att tränga djupare in i hudens och hårens vävnader, till exempel: nitroglycerin.

Men även utan det bildar oljebasen en film som skapar en termisk "växthus" -effekt på huden, vilket bidrar till att agera på mobilnivån och inte bara utanför, till skillnad från grädde. Därför är denna form av kosmetiska produkter terapeutisk och effektivare.

I vilka fall används

Eftersom detta är en dosform, är det tillrådligt att använda det för att lösa sådana hårproblem som:

 • intensiv nedbrytning av strängen och förtunning av strukturen, ökad bräcklighet;
 • Förekomsten av sår och sår på huvudets yta;
 • överträdelse av talgkörtlarna, seborrhea;
 • alopeci av alla former;
 • tidigare raka hår.

Det är värt att beakta att salvan är en fet bas, vilket kräver tid för att utföra procedurer och kursansökan för att få ett positivt resultat.

Kontra

Salvor arbetar djupare än grädde. Men det här är en lokal inverkan. Därför gäller kontraindikationer på huden.

Använd inte salva om:

 • det finns allergiska manifestationer för komponenterna;
 • det finns intolerans mot komponenterna;
 • barns ålder, utan att ha råd med en läkare.

Om klåda, rodnad, bränning, rekommenderas att tvätta exponeringsstället och applicera en antihistamin.

Översikt över de mest populära

Effektiv modern salva kan köpas på apoteket. De inkluderar studerade och tidtestade komponenter av ämnen för att lösa hårproblem. Trichologists rekommenderar att vara uppmärksam på följande:

 1. Mival.
 2. Soultz.
 3. Svavelolja.
 4. Paraffin Celestoderm.

Alla gör ett utmärkt jobb med uppgiften att läka krullar. Men det är värt att lära känna dem mer, eftersom de har en annan sammansättning, exponeringstid och pris.

Mival

Under dess utveckling användes innovativ teknik för behandling av oljor av olika örter, vilket gjorde det möjligt att erhålla en högkoncentrerad komposition rik på vitaminer och mineraler i biotillgänglig form. Du kan lära dig mer om fördelarna med örter för hårväxt på vår hemsida.

I sammansättningen av Mivala:

 • olivolja, havtorn, malurt, lavendel, ceder, ricinus, burdock, groddkorn;
 • kisel- och zinkbiokomplexer;
 • vitaminerna A, D, E, F;
 • lanolin.

Denna komposition gör att du kan hantera komplexa hudproblem på huvudet och näring och stärka hårsäckarna.

Metod för användning Mival:

 • varannan dag, applicera en liten mängd på den torra hårbotten med massagerörelser;
 • vänta 4 till 8 timmar;
 • tvätta av med en mild schampo;
 • vilotid efter en månadskurs på 10 dagar
 • Upprepa behandlingen i 2-3 månader.

Varning! Salva klarar sig bra med början av alopeci, de första resultaten är synliga efter den första månadens användning.

 • 35 ml från 230 till 270 rubel;
 • för 100 ml från 370 till 450 rubler.

Kursen kräver 300 till 500 ml medel, så den ungefärliga kostnaden för kursen kommer att vara från 1 100 till 1 850 rubel.

Soultz

Den huvudsakliga aktiva beståndsdelen är selen och svavel. Selen är en kraftfull antioxidant som hjälper till att skydda hårstrukturen från de negativa effekterna av miljön, och follikelcellerna blir mer stressbeständiga. Med en brist på detta element påverkas lockarna först.

Svavel är involverad i produktion av keratin, en viktig substans för bildandet av friskt hår. Ger förbättrad metabolism och syreutbyte mellan vävnader. För att mätta hårbotten med fukt i pastan Sulsen är glycerin.

Metoden för applicering av pastan Sulsen:

Pastan, beroende på innehållet i ämnen, kan vara 2% och 1%. Detta är en kraftfull botemedel. Ett högre innehåll tillämpas vid seborré och håravfall.

Applicering av 2% pasta:

 1. Massage lite av Sulsen-pasta på vått hår.
 2. De hålls i 15-20 minuter, tvättas av med varmt vatten eller en mild schampo.
 3. Behandlingskurs 2 gånger i veckan i 3 månader, upprepa vid behov i en månad.
 4. Förhindrande kurs en gång i veckan i en månad.

Tillämpning av 1% pasta:

 • På fuktigt hår, applicera med massörrörelser en liten pasta av Sulsen;
 • inkuberas i 15-20 minuter, tvättas med varmt vatten eller ett mildt schampo;
 • förebyggande hälsokurs 2 gånger i veckan i en månad. Kurser på sex månader.

Genom att tillämpa ett sådant förebyggande system kommer håret att bli friskt utan mjäll och klåda.

Sulsen Paste Pris:

 • ett rör på 40 ml kostar mellan 60 och 75 rubel;
 • 75 ml rör kostar mellan 90 och 100 rubel.

Behandlingsförloppet kräver 150-300 ml, den genomsnittliga kostnaden för en fullständig kurs på 180 till 360 rubel.

Det är värt att komma ihåg att 2% av kompositionen, ett botemedel mot seboré och svampsjukdomar, och 1% av kompositionen för förebyggande och rehabilitering av hårsäckar och hårbotten.

Svavelolja

Salvans namn talar om dess huvudkomponent i kompositionen. Svavel är en unik substans, det påverkar många av de processer som förekommer inne i håret. Med sin brist på observerad mjäll, kliande, ökad förlust av strängar på grund av brist på syre och kraften i follikeln.

Metod för användning av svavelsalva:

 • Applicera salva på rent, fuktigt hår med en massage rörelse, lämna i 10 minuter;
 • tvätta av med varmt vatten;
 • proceduren utförs i 8 dagar i rad på dag 9, de tvätta håret med schampo;
 • upprepa behandlingen om det behövs
 • för profylax, används de 1 gång per 10 dagar i 1-2 månader.

Svavelsalva har en antimikrobiell effekt. Det kan användas under graviditet och för behandling av barn. Rekommenderas för torr hårbotten.

Svavel salva Pris:

En burk på 30 ml kostar 20 till 35 rubel. En flaska är tillräckligt för en kurs.

tselestoderm

Glukokortikosteroid läkemedel, som har visat sig på den positiva sidan för behandling av problem med hårbotten: klåda, seborré och avlägsnande av allergiska reaktioner. Ökar immunförsvaret, förbättrar metabolismen och ger vävnader med syre.

Huvudkomponenterna för paraffinsalva "Celestoderm":

 • huvudkomponenten är betametason;
 • mjukvit paraffin;
 • flytande paraffin.

Det är viktigt! Den balanserade kompositionen av salva bidrar till att påverka epidermis djupa lager och ge antiinflammatorisk, lugnande effekt.

Metod för användning av paraffinsalva:

 • läkemedlet appliceras under dagen 3-5 gånger, gnugga försiktigt i hårbotten;
 • förebyggande, hälsofrämjande kurs på 7-10 dagar, efter en paus på 7-10 dagar, om nödvändigt, upprepa.

För eksem och psoriasis: Kursen varar från 14 till 20 dagar med en paus på 7-10 dagar. Läkemedlet absorberas snabbt och lämnar ingen oljig rester, kräver inte sköljning.

Kostnaden för paraffinsalva "Celestoderm":

Den säljs i ett aluminiumrör av 15 ml från 180-220 rubel och 30 ml från 330-380 rubel. Kursen kräver ca 60 ml, den genomsnittliga kostnaden för behandling är från 660 till 760 rubel.

Hemlagad salva recept

Men förutom apotek alternativsalvor kan du göra effektiva och enkla salvor för läkningskurvor hemma.

Från burdock

Det är nödvändigt att mala 100 gr. burka och häll olivolja, så att den stängde växten. Insistera på en mörk plats i 8-10 timmar. Värme på vattenbad. Stam, helst lagrad i kylskåpet.

Ansök inom en månad 3 gånger i veckan. Salvan gnids i torra hårrötter och fördelas också över hela längden, hålls från 40-60 minuter, tvättas av med en mild schampo.

Som en effektiv stimulator för hårväxten lämpar sig kardolja med röd peppar.

Från honung

Blanda 1 äggvita med 50 gr. älskling, lägg till 20 gram. celandine. Blandningen förtjockade 50 gr. Vaselin eller baby cream Den erhållna vitaminsalvan lagras företrädesvis i kylskåpet.

Applicera 1 gång per dag, helst på natten. Kursen är 10-12 dagar. Efter att ha gjort en paus i 1 månad. Om nödvändigt, upprepa.

Effekt av användning

I utbyte av salvor för återhämtning och tillväxt av strängar kan du få mycket konkreta resultat på kort tid. Håret blir tjockare, deras tillväxt ökar, en hälsosam glans framträder.

Med hälsosam hud passerar många problem med lockar. Salvor ger djup penetration i skikten av epidermis. Detta säkerställer vävnadsregenerering och tillförsel av näringsämnen till folliklarna. Många av dem kämpar dessutom med svampsjukdomar, vilket ger en terapeutisk effekt.

Läs mer om de bästa läkemedelspreparaten för hårväxt, funktionerna i deras applikationer tack vare följande artiklar:

Användbara videoklipp

En intressant mask för hårtillväxt hemma.

Topp 10 masker för hårväxt hemma.

Verktyg för skägg och mustasch tillväxt

Medelslag för skägg säljs på apotek, de säljs aktivt via Internet, och de förbereder sin egen mat hemma. Regelbunden användning av medel aktiverar blodcirkulationen, accelererar hårväxten, förhindrar håravfall. Kosmetisk vård hjälper till att upprätthålla ett snyggt utseende, för att simulera önskad form.

Vad ska man göra om skägget inte växer

Det finns flera anledningar till att skägget inte växer, några - underutvecklade hårlökar, nedsatt blodcirkulation i ansiktet, saktat tillväxt av borst, hormonella obalanser, brist på vitaminer. För att aktivera hårfolliklarna är det nödvändigt att agera i flera riktningar samtidigt:

 • ät rätt
 • sluta röka, tobak
 • ta vitaminer
 • återställa testosteronnivåer;
 • aktivera blodcirkulationen.

Om alla dessa villkor är uppfyllda, kommer accelerationen av borsten att bli märkbar inom några veckor. Särskilda verktyg för skäggtillväxt förbättra blodcirkulationen, normalisera näring av celler, aktivera glödlamporna, som länge var i vila. Som ett resultat blir skägget snabbare, blir tjockare, utan bala fläckar, hårets struktur förbättras.

Förutom specialiserade kosmetiska preparat finns det folkmekanismer för hela skäggets och vårdens tillväxt. Åtgärden syftar till att förbättra blodcirkulationen, näring, stärka hårets struktur.

Med svag tillväxt av borsten bör uppmärksamhet ägnas åt ålder, hos män förekommer ansiktshårets aktiva utseende mellan 15 och 25 år. Om ett skägg inte växer betyder det att kroppen saknar testosteron, som är ansvarig för denna process. Störa obalansproblem med sköldkörteln. Du bör också vara uppmärksam på genetiken. Om män från tidigare generationer inte hade skägg, tog en långsam tillväxt av borst, det blir svårt att odla det.

Accelererar tillväxten av ansiktshår folkmekanismer

I antiken hade nästan alla män ett skägg så att det såg snyggt, spektakulärt och vackert, det var nödvändigt att ta hand om det i enlighet med detta. Använda folkmedicin, som innehöll ingredienser för att förbättra blodcirkulationen i ansiktet, mjukna, närma huden.

Peppartinktur

Det anses vara ett av de mest effektiva sätten. Accelererar metabolism, aktiverar blodcirkulationen, stimulerar tillväxten av borst. Du kan laga peppar tinktur dig själv genom att insistera på medicinsk alkohol, högkvalitativ vodka, röd varm peppar, eller du kan köpa färdiga läkemedel på ett apotek.

För att få effekten dagligen smörj huden i det önskade skäggets område med en bomullsvattning doppad i tinktur. Efter 15 minuter, tvätta av med varmt vatten, om du känner en brännande känsla. Effektivare, effektivare är den pepparbaserade masken. Förbereda, blanda 1 matsked av brandy, honung, burdock olja, tinktur. Blanda, tillsätt kycklingägg. Fördela på huden, lämna masken i 1 timme. Om du känner en stark brännande känsla, bör du tvätta av kompositionen, men inte tidigare än 15 minuters exponering.

Senapsmask

Den näst mest populära folkmedicinen. Förbereder ansiktskräm mycket snabbt. I 2 msk. skedar av varmt vatten hällde samma mängd senapspulver. Tillsätt 2 tsk socker, äggula. Senapsmask konsistens borde likna sur grädde. Om kompositionen är tjock får den tillsätta vatten. Applicera på ansiktet i området för skäggtillväxt i 60 minuter.

oljor

Medlen accelererar skäggets tillväxt, förbättrar hårstrukturen, bryr sig om huden. Det är tillåtet att blanda flera oljor för att förbättra effekten. Lägg till andra ingredienser för beredning av masken eller använd i ren form.

 • Kock blandad med näsolja, lin. Uppvärmd i ett vattenbad applicerat på ansiktet. Lämna i 1 timme. Proceduren utförs på kvällen varje dag i 14 dagar för att accelerera skäggets tillväxt, som används flera gånger i veckan för näring och hudvård. Tvätta av oljan med schampo och varmt vatten.
 • Castorolja lindrar irritation, lugnar huden. Masken är speciellt användbar vid det första skedet av att växa ett skägg, när borstarna är prickiga och svåra. Peppartinkur eller senapspulver läggs till ricinolja för att förbättra blodcirkulationen. Masken lämnas i 40 minuter. Gör proceduren dagligen för att normalisera hudens tillstånd och få den önskade effekten.
 • Mandelolja bryr sig om hår, närmar sig, accelererar tillväxten av borst. Tillsätt senapspulver, peppartinktur.

Periodiskt bör du göra ansiktsmassage med oljor. Förtvätt huden med en tonic, Fördela skägget, mustaschbocken eller ricinoljan till tillväxtområdet, massage i 5 minuter. Efter utseendet av lätt värme måste du klappa ansiktet med dina palmer. Tvätta av med varmt vatten eller rengör överskottskompositionen med en bomullsplatta som är nedsänkt i tonic.

Professionella verktyg

Kosmetiska preparat finns på marknaden, med hjälp av vilket det är möjligt att påskynda skäggets tillväxt och förbättra hårets tillstånd. Medlen genomförs aktivt via apotek, specialiserade kosmetikaffärer, webbplatser på Internet.

Naturliga herrskönhetsprodukter är representerade av olika produkter. De aktiva ingredienserna är druvfröolja, jojoba, ingefära, slag, ricinolja, svartpeppar ökar blodcirkulationen.

 • Fett. Det är ett vax för fixering, styling hår på alla delar av kroppen, inklusive skägg, mustascher. Det ger glans, torkar inte huden, bryter inte hårets struktur.
 • Skäggolja. Det närmar sig, accelererar hårväxten, gör skägget tjockare, håret starkare. Helt bryr sig om huden, förhindrar irritation. Det luktar gott, bevarar smaken hela dagen.
 • Mustasch vax. Tillverkad i två versioner för stark, extra stark fixering. Det luktar av whisky, gör håret lydigt, glänsande, slät.
 • Schampo. Ett speciellt verktyg torkar inte huden, orsakar inte irritation. Ser omsorgsfullt ut, ger en hälsosam utseende, glans till hår.
 • Balsam. I kompositionen av oljan, vitaminer som ger tillräcklig näring till huden, hår.

Det ryska varumärket uppträdde på marknaden 2014, med självklarhet ledande i antalet försäljningar. Den genomsnittliga kostnaden för produkter för skägg, mustasch 800 rubel.

Salva, accelererande hårväxt

För att uppnå önskat resultat kan du använda speciella apotek i form av salva eller förbereda dem själv.

 • Mival. Silikonorganisk stimulansmedel. Läkemedlet har sårläkning egenskaper, förbättrar hårstrukturen, förhindrar tvärsnitt, förhindrar tidigare graying. Det ska användas dagligen i 15 dagar. En liten mängd salva appliceras på skägget, lämna i 20-60 minuter. Det rekommenderas att tvätta av med speciell schampo Florasilik.
 • Soultz. Aktiva substanser är svavel, selen. Verktyget indikeras för överdriven skalning av epidermis. Salva normaliserar talgkörtlarna, aktiverar hårfolliklarna, förbättrar hårfollikelns tillstånd. Främjar tillväxten av ett hälsosamt, tjockt skägg. Använd efter tvätt av hår. Sätt i en liten mängd i 15 minuter. Tvätta av med rent ljummet vatten.
 • Trius salva. Moskva mäns kosmetika producerar en mängd olika produkter för skägget, mustasch. De aktiva ingredienserna är essentiella oljor, bisabolol, allantoin, örttextrakt. Aloe juice, bivax, vit lera, D-panthenol, olivolja, mandel, ricinolja, jojoba, tea tree, etc. Triussalva används för att påskynda hårväxten, vård, eliminera irritation. Utöver detta producerar företaget balsam, schampo, oljor, vaxer och spray. Medelpriset på produkterna är 1.800 rubel.

Kontraindikationer för användningen av salva är individuell intolerans mot komponenterna. Manifierad av utslag på huden, klåda, brinnande, skalning. Om det finns obehagliga symptom, sluta använda.

Du kan själv bereda salva. Produkten gnids i hårrötterna, lämnas i 30 minuter, tvättas av.

 • Salva från burdock rot. 2 msk. skedar av burdock root häll ett glas vatten. Koka på låg värme tills halva vätskan kokar bort. Tillsätt 3 msk. skedar av inre fett. Omrörde, placerad i en ugn upphettad till 180 grader Celsius i en halvtimme. Verktyget är klart efter kylning. Förvara på kylskåpets bottenhylla.
 • Juniper salva. 100 g frukt blandas med 100 ml av någon vegetabilisk olja. Värm upp i ett vattenbad under en timme under ett slutet lock. Låt svalna. Filtrera genom gasbindning i flera lager.

Kontraindikationer för användning av hemlagad salva är identiska. I närvaro av en allergi kan läkemedlet inte användas.

Cream som ökar densiteten

Ett vackert skägg bör vara tjockt, snyggt lagat. För att uppnå detta resultat kan du använda grädden. Ett specialverktyg fördelas genom håret, applicerat på ansiktets hud. Tillåtet att använda dagligen Cremen har en ljus konsistens, absorberar snabbt, kräver inte sköljning. När du väljer en lämplig kräm bör du vara uppmärksam på produkterna Professional Hair System.

Det kombinerade verktyget används för att accelerera skäggets tillväxt, för styling, vilket ger täthet. Cremen aktiverar blodflödet, förbättrar hårets tillstånd, aktiverar hårsäckarna, därför blir skägget tjockt. Dessutom bryr krämen omsorgsfullt mot ansiktets hud, närmar, fuktar, lindrar irritation, främjar läkning av sår.

Kompositionen innehåller kalamusrot för att stärka hår, enbärbär, som har en fuktgivande effekt, kanel, förbättrar blodcirkulationen, hopkonor för att aktivera hårsäckar i vila, kamomill med lugnande, antiinflammatorisk effekt, burdockolja för att aktivera skäggtillväxt.

spraya

Kosmetisk förberedelse i form av en spray är mycket enkel att använda. Det är användarvänligheten som gör drogen till det mest eftersökta hos män. Applicera 1-2 gånger om dagen på förtvättat hår, ansiktshud. Vid användning är det nödvändigt att se till att sprayen inte kommer in i slemhinnorna i näsan, munnen, ögonen. Den enda kontraindikationen är individuell intolerans mot komponenterna.

Med daglig användning av verktyget är det en acceleration av hårväxten, en ökning i densitet, hårstärkningen. Den snabba effekten uppnås på grund av de unika aktiva ingredienserna - pektin, huminsyra, som genererar en gel. Verktyget kan kombineras med hemlagad kosmetika, kräm, salva, mask. Platinus V spray är mycket populär. Den tillverkas tillsammans med en mask. Lämplig för daglig användning. Det är lämpligt att använda för regrown skägg och bara starta borst.

I en separat kategori ingår spray med en trevlig arom. Det rekommenderas speciellt för rökare, eftersom verktyget snabbt neutraliserar lukten av tobak. Förutom att röken eliminerar sprayen luktar mat, så varje hållare av ett tjockt långt skägg bör ha ett deodoriseringsmedel på lager.

masker

Medel används för att påskynda hårväxten, förbättra ämnesomsättningen, förbättra blodcirkulationen, näring. Tack vare de mångasidiga effekterna är hårföremålens aktivitet förbättrad, skägget blir tjockt, glänsande, silkesikt, ser elegant ut, modernt och attraktivt. Masker är lätta att göra hemma. Applicera en rengjord hud, lämna i 15 minuter. Tvätta av med varmt vatten, tvålmedel eller avlägsna rester av en bomullsplatta.

 • Cognac mask. Hos män är speciell efterfrågan på grund av enkel förberedelse, användarvänlighet, trevlig lukt. En matsked av tistelolja blandas med samma mängd konjak, tillsätt 5 droppar tokoferol. Ett effektivt verktyg gör att du kan se resultatet inom 7 dagar efter daglig användning. För att behålla skönhetens skönhet och hälsa är det tillåtet att applicera en mask en gång i veckan.
 • Kefir mask. Prisvärt, enkelt och lika effektivt verktyg. Grundregeln - kefir ska vara fräsch. Det är tillåtet att använda flera gånger om dagen. Kefir kombineras med honung, senapspulver tillsätts. För att förbättra blodcirkulationen på kortast möjliga tid bör du värma kompositionen i ett vattenbad. Applicera med massagerörelser. Känner upp värmande effekt.

Att närma ansiktets hud, full fukt, mättnad av cellerna med syre, rekommenderas att använda lotioner från avkok av medicinska örter, juice av grönsaker, frukter. Kamille, mint, salvia, citronmelé, timjan, söt flagg, aloejuice, morötter, gurka och tomater används för att göra beredningen.

schampo

Det finns inga speciella krav på schampon. Men du bör köpa ett specialverktyg som är speciellt utformat för hårvårdskläder, mustascher. Kompositionen av kosmetiska produkter innehåller dessutom komponenter som skyddar huden från irritation, överdriven torrhet.

När du väljer ett lämpligt schampo bör du överväga vilken typ av hår som är - torrt, oljigt, försvagat. Felaktig användning av vårdprodukten leder till förlust av hår, greasiness, split ends, slarvigt utseende. Tillsammans med schampo köpa balsam sköljning balsam.

Apotek för skäggtillväxt

Förberedelser för att öka ansiktshårtillväxten i apotek erbjuds inom ett brett utbud. De innefattar oljor, växtextrakt, syror, blodcirkulationsaktivatorer, mentol, vitaminer. Innan du börjar bör du se till att det inte finns hormonfel, dermatologiska sjukdomar. Annars måste det önskade resultatet vänta länge.

Det rekommenderas att applicera preparatet på ansiktet som tidigare rengjorts. En vecka senare rakas de regrosta borsten av, utan att stoppa användningen av grädden. Efter ytterligare 7 dagar raka av de nyvuxna håren. Under den tredje veckan börjar skägget växa tjockt, utan bala fläckar, håret blir starkt, friskt, mjukt. Förutom krämer för att förbättra hårväxten används läkemedel som finns i form av lösningar, tabletter, salvor.

 • Minoxidil. Det aktiverar hårväxt, förhindrar håravfall, för tidig skallighet, gör skägget tjockare. Aktivt används av kvinnor för att få tjockt hår på huvudet, den senaste trenden av mode för ett skägg gjorde männen uppmärksamma detta läkemedel. Den produceras i form av en lösning. Gnidde in i huden tre gånger om dagen. Kursens längd är minst 4 månader. Du måste vara beredd på att efter avslutad behandling kommer håret att börja försvagas, förlora sitt tidigare utseende.
 • Vitabeard (VitaBear). Vitaminkomplex för män, som syftar till att aktivera hårväxten på huvudet, i ansiktet. Läkemedlet framställs i form av kapslar. Det är nödvändigt att ta dagligen 1 stycke. Ett positivt resultat är märkbart efter 14 dagars användning. Sammansättningen av vitaminerna i grupp B, horsetail extrakt, mineraler - zink, kolin, koppar och betakaroten.

Förutom specialiserade medel rekommenderas att män tar medel för att normalisera tarmmikrofloran i form av probiotika. Dessa verktyg hjälper till att bättre assimilera vitaminer, användbara ämnen, påskynda uppnåendet av det önskade resultatet. Dessa läkemedel innefattar Bifidumbakterin, Laktiale, Laktovit, Hilak Forte.

Grädde för skäggtillväxt hemma

Om du noggrant undersöker kompositionen av farmaceutiska krämer för att öka hårväxten i ansiktet märker du att huvudkompositionen - olja. Förbered verktyget kan enkelt vara hemma, välja de komponenter som bäst motsvarar organismens individuella egenskaper.

 • För att ge skägg mjukhet, silkiness, glans, snygghet, används en oljekräm. Blanda 5 droppar lime, cederträ, lavendel, tea tree. Tillsätt 90 ml mandelolja. Häll i en glasflaska, låt den brygga i två dagar på en mörk plats. Applicera några droppar på huden, skägg, sprid över hela längden. Proceduren utförs på kvällen, tvättas på morgonen.
 • För densitet, hälsosam typ av skägg med hjälp av följande verktyg. Blanda i lika stora proportioner olja av mandel, mint, ceder, apelsin. Tillsätt argan, kanel. Insistera 5 dagar. Använd före sänggåendet tre gånger i veckan.
 • Nourishing oljekräm med hårväxtaktivator förhindrar förlust, stärker. Blanda 10 ml ricinolja, burdock. Tillsätt 2 ml vitamin E. gnid in i huden, håret ska vara på kvällen, på morgonen tvättas bort.

Innan du använder någon produkt bör du först testa för individuell intolerans.

Näring för hårväxt

Att växa ett tjockt skägg, för att uppnå önskat resultat på kortast möjliga tid, bör du inte bara använda externa medel, utan också äta rätt. Långsam hårväxt, svag, splittrade ändar, brist på glans - orsaker till vitaminbrist, testosteronhormon. För att avhjälpa situationen bör du gå in i kosten av proteinfoder, ge upp dåliga vanor, normalisera sömn, gå in för träning.

Näring för att få önskat resultat:

 • fjäderfäkött;
 • fisk;
 • fisk och skaldjur;
 • honung;
 • nötter;
 • greener;
 • bär;
 • grönsaker;
 • frukter;
 • naturlig brygga;
 • jästa mjölkprodukter.

Det är nödvändigt att vägra alkohol, överdriven användning av kaffe, fettmat. Med hjälp av en speciell diet kan du inte bara förbättra hårväxten utan också förbättra den övergripande hälsan, förbättra sexuell potential.

Andra tips om hur man odlar hår

För att påskynda hårväxten bör öka testosteronnivåerna. För att uppnå det önskade resultatet kan vara fysisk aktivitet. Bidra till ökningen av adrenalin, aktiverar tillväxten av hormonövningen i gymmet, jogging, promenader, vanligt kön. Det är nödvändigt att undvika stressiga situationer, att vara mindre nervös, för att få tillräckligt med sömn, för att inte överskrida fysiskt.

Män recensioner

Du kan lämna dina kommentarer om sättet för skönhetens tillväxt och skötsel i kommentarerna nedan, de kommer att vara användbara för andra användare!

Kirill:

"Jag ville växa ett skägg, det visade sig att allt inte är så enkelt. Borsten växer, men svag, sällsynt. Jag försökte krämer, salvor, allt detta ger inget. Och inte bara är testosteron, dihydrotestosteron, som ansvarar för överföringen av impulser för att aktivera hårväxten. Jag var på otillräcklig nivå. Jag gick in för sport, jag dricker vitaminer, låt oss se vad som händer. "

oleg:

"Han gjorde en hårmask av burdockolja, tillsatte nässla, kanel. Det är nödvändigt att smaka dagligen på kvällen. Verktyget tweaks, men du måste stå i minst 15 minuter. Tvätta av med varmt vatten. Skägget växer mycket snabbare. "

Maxim:

"Jag växte ett skägg, allt var bra. Gick, som förväntat, schampo, balsam, styling. Med tiden började håret falla ut. Används ricinolja. Varje kväll gnides in i huden. På en vecka blev allt återställt. "

Är krämer effektiva för förstärkning?

Ofta letar män efter ett sätt att öka sin sexuella värdighet. Idag är alla sorters salvor, geler och krämer mest populära i detta område. Denna popularitet beror på flera anledningar. Ofta är de mycket säkrare än någon operation som syftar till att öka medlemmen. Dessutom, priset de har mer acceptabelt. Hur man ökar en penis med 3-5 centimeter och samtidigt för att stärka en sexuell lutning söker män av all ålder efter.

En enorm kropp är trots allt en riktig anledning till stolthet. Utöver operationer för att öka medlemmen i världen finns det många andra sätt hur man åstadkommer detta. Många tvivlar på att salvan att öka har någon effekt. Vissa förklarar att detta inte är möjligt på grund av att könsorganens tillväxt upphör. Genitalorganets tillväxt går upp i en viss ålder, men det är inte gjort så att det inte kan ändras lite.

Heparinsalva

Penis består inte av muskelfibrer, men är en sammanflätning av cavernösa och cavernösa kroppar. I det upphetsade tillståndet flyter blod till dem i stora mängder, vilket gör att det reproduktiva organet förlänger och expanderar. Denna process kallas erektion. Medlen ökar blodflödet till penis, ökar i volymen cavernösa kroppar. De viktigaste åtgärderna för droger:

 • Förbättra blodcirkulationen
 • Förbättra ämnesomsättningen på cellulär nivå
 • Ökar upphetsning
 • Reproduktiva organ ökar både längd och bredd
 • Ökar varaktigheten av erektion
 • Ökar hudtonen

Heparinsalva hjälper till att normalisera erektioner och öka orgasmens längd. Förbättrar blodcirkulationen i penisstrukturerna.

Viktigt: Alla salvor att öka och grädden påverkar blodcirkulationen, vilket bidrar till en ökning av reproduktionsorganet.

Trots all säkerhet när du använder dem måste du följa anvisningarna. Överdosering kan orsaka obehagliga biverkningar. Ibland överdriven användning av heparinsalva för erektil dysfunktion. Dessutom blir män ofta gisslan av sina egna förväntningar och tror att salva för penisförstoring kommer att agera omedelbart. Köp inte det första ögat på drogen. Det bästa resultatet av detta val är nollresultat. Du bör inte heller glömma de förfalskningar som fyllde denna marknad. Du bör alltid beställa produkten från pålitliga och pålitliga källor för att undvika fusk.

Nitroglycerin salva

Nästan alla salvor som bidrar till att öka penisen består huvudsakligen av naturliga ämnen. Tack vare dem kännetecknas krämer och salvor av ökad effektivitet, och dessutom framkallar de sällan allergiska reaktioner. Sammansättningen kan innefatta följande ämnen:

 1. Oleny moss Detta är en naturlig antiseptisk. Det förbättrar blodcirkulationen.
 2. Shepherds handväska. Det är en utmärkt vasodilator. Tonar musklerna i bäckenet och dess organ.
 3. Peruanska rotvalmor. Består av biologiskt aktiva komponenter, såsom zink, selen och prostaglandin. Hjälper till att normalisera blodcirkulationen och bidrar till att öka produktionen av manliga könshormoner, i synnerhet testosteron.
 4. Allantoin. Det är en naturlig antiinflammatorisk substans. Stärker processen för reparation av vävnader.
 5. Gyllene stången. I dess sammansättning kan komponenter som fenolföreningar och saponiner särskiljas. De gör ett utmärkt jobb med irritation och klåda, vilket minskar sannolikheten för en allergisk reaktion. Det bidrar till expansionen av volymen av den svampiga substansen, vilket därigenom signifikant gör penisen stor.
 6. Thistle. Förbättrar testosteronproduktionen.
 7. Epimedium. I dess sammansättning finns fytohormoner. I dess effekter liknar Viagra.
 8. Druv extrakt Det har en positiv effekt på det mänskliga kärlsystemet. Väggarna i blodkärlen förvärvar bättre elasticitet och blir mer tonade.

I nitroglycerinsalva upptäcktes den positiva effekten av nitroglycerin på reproduktionsorganets storlek ganska nyligen. Det tonar cellulära strukturer, vilket bidrar till en ökning av volymen av de cavernösa kropparna. Nitroglycerin normaliserar blodflödet och bidrar till en längre orgasm.

Hur man använder salva för att öka

Många undrar vilken typ av salva för en betydande ökning av det manliga organet är värt att välja. För närvarande är flera märken i hög efterfrågan på marknaden. De består i huvudsak av naturliga ingredienser och har inga biverkningar eller kontraindikationer för deras användning. Dessutom bör du inte oroa sig för frågan om hur man använder salvan. Anvisningarna är i de flesta fall väldigt lika.

Salva eller kräm appliceras på reproduktionsorganet 10-15 minuter före engagemang i samlag. Läkemedlet är utsmyckat på penisytan med ett tunt skikt, utan att påverka huvudet och förhuden. Normalt absorberas grädden snabbt och effekten är märkbar upp till 2 timmar. Dessutom kan verktyget användas som ett smörjmedel.

Varning. Innan du köper en salva för att öka könsorganet, se till att det innehåller mestadels naturliga ingredienser.

Svart Storlek - manlig gel

Ibland kan du hitta mer sällsynta biokomponenter, bland annat pektiner, proteiner, hästkastanj, gingerrot, cayennepeppar, elastin, kollagen, japansk kvit, essentiella oljor, tanniner, kalcium, järn, zink. Deras koncentration beror på tillverkaren av grädden. Dimetikon ökar också ibland, med en lugnande effekt på huden. Tack vare det bildas en film på ytan av huden vilket bidrar till ökad skydd mot skadliga miljöfaktorer och olika infektioner.

Svart storlek - manlig gel för penisförstoring anses vara den mest effektiva bland analoger. Effekten av ansökan är märkbar efter den första ansökan. Det är 100% naturligt, innehåller inte kemikalier eller syntetiska hormoner. Den är baserad på frukt, och mer specifikt, frukter av maranga och durians, som är naturliga afrodisiakum. Maximal exponering inträffar efter 1-2 veckors användning.

Titan - manlig grädde

Titan - manlig grädde, som används för att öka hanorganet, är ett av de mest populära märkena, som länge har etablerat sig som ett mycket effektivt sätt. Han ökar inte bara medlemmen i längd och tjocklek, men ökar också sexuell lust. I sin sammansättning finns det bara naturliga ämnen som kan förbättra kvaliteten på samlag. Efter fyra veckors användning förlängs penis med mer än 5 centimeter, och kön blir längre. Det första resultatet är märkbart efter en vecka efter dess användning.

Idag på marknaden kan du hitta någon salva för penisförstoring, med en annan grund. En av de mest populära är phytomasi, som endast innehåller naturliga ingredienser. Även sålda är krämer baserade på manliga hormoner. Men före användning är det starkt rekommenderat att konsultera en läkare, eftersom deras okontrollerade användning kan orsaka negativa effekter.

Dominator "-Men spray

"Dominator" är en manspruta som förbättrar blodcirkulationen och ökar testosteronproduktionen. Dess fördel ligger i varaktigheten av effekten av dess användning. Tack vare honom kan penis öka från 5 till 7 centimeter, samt lägga ett par centimeter i tjocklek.

I princip är priset på någon salva att öka ganska hög. Den billigaste drogen kostar från 2000 rubel och i apoteket blir deras kostnad ännu högre. Därför är det bästa alternativet att köpa ett läkemedel för att öka reproduktionsorganet och vänta på rabatter i onlinebutiken.

Relaterade artiklar

Koka (kokar) uppträder om en bakteriell, i de flesta fall, stafylokockinfektion förekommer i hårfollikeln. Purulent inflammation...

Många började bli involverade i tatueringar. Även de som brukade skaka huvudet på häpnadsväckande sätt har redan bärbara...

Gumsjukdom händer mycket ofta och är bekant för de flesta. Det förekommer av olika anledningar. Smärtan,...Nästa Artikel
Varför faller håret ut med en glödlampa