Sulsen mjällpasta - hur man använder, recensioner och kostnader


Torka seborré eller mjäll på huvudet - ett vanligt problem som möter män och kvinnor i olika åldrar. Det finns en massa kosmetiska och folkmekanismer mot mjäll. De mest populära inkluderar Sulsen-linjen, med vilken du kan bota seborré, återvända håret välskötta, friska utseende. Kvinnor och män lämnar positiv feedback. Produkterna präglas av en massa fördelar, bland annat: rimligt pris, säkerhet, uttryckligt resultat efter första användningen.

Sammansättning och användbara egenskaper

Pasta är den mest effektiva produkten från Sulsen-linjen. Det rekommenderas inte bara mot mjäll, men även med partiell segmentalopi, liksom om håret är benäget för fett. Verktygets huvudkomponent är selendisulfid. Som ett resultat av regelbunden användning av pastan kan du snabbt hantera en hel lista med obehagliga brister, förbättra hårbotten och återställa ett attraktivt utseende på håret. Det är selendisulfid som ger sådana egenskaper:

 • normalisering av den sekretoriska funktionen i hårbotten, vilket leder till att håret blir mindre tjockt och smutsigt;
 • förbättring av talg och svettkörtlar;
 • skydd av hår från aggressiva yttre faktorer
 • förstörelse av svampar som orsakar torr seborré
 • acceleration av peeling och regenerering av huden.

Klistra in finns i två versioner. Medel med aktiv beståndsdel 1% används för att förebygga sjukdomar i hårbotten. Det ordineras för kvinnor och män vars hår växer snabbt, det vill säga med hyperfunktion hos talgkörtlarna. 2% pasta i kombination med Sulsenoljor och seborré shampoos används för behandling.

Instruktioner för användning

Tack vare sin lämpliga form är Sulsen mycket lätt att applicera. I utseende är pastan en gul-orange blandning som liknar en tjock, tjock grädde med en liten gräsaktig lukt. Innan du applicerar på huden bör du läsa bruksanvisningen, läs recensionerna. Patienter med känslig hud bör kontakta en läkare. Det finns flera sätt att använda Sulsena.

 • För förebyggande. Den en procentiga sorten används två gånger i veckan i en månad. Kursen rekommenderas att upprepas var sjätte månad. Applicera endast på rent, något fuktigt hår.
 • Mjäll behandling. Använd pasta 2% behöver en gång i veckan. Krama en liten mängd av blandningen från röret på fingertopparna, gnid försiktigt i hårbotten. Instruktionerna indikerar att pastan kan hållas i högst 15 minuter.
 • Mask med salt. Detta verktyg hjälper perfekt inte bara mot mjäll. Med det kan du snabbt förbättra hårets struktur, göra dem vackra längs hela längden. Klistra Sulsen blandat med salt, tillsätt ett par droppar rosmarin och eter med eterträd. Den resulterande blandningen ska fördelas i håret, lämna i 10 minuter under plast och en handduk, skölj med varmt vatten.

Instruktionen är extremt enkel. Pastan är överkomlig och effektiv, har ett brett utbud av applikationer, bekämpar olika problem i hårbotten, efter hela kursen förbättrar det avsevärt hårets skick och utseende.

Sulsena är en rad av fundamentalt nya produkter som är utformade för att lösa olika kosmetiska sjukdomar. Du kan inte jämföra dessa produkter med traditionella masker, balsamer, oljor. Mekanismen är helt annorlunda. Som ett resultat av regelbunden korrekt användning av pastan i enlighet med rekommendationerna i handboken är det möjligt att uppnå en positiv positiv åtgärd om en månad.

Kontraindikationer och biverkningar

Sulsen Paste är helt säker. Patienter kan använda det oavsett ålder. I sin struktur finns inga aggressiva ämnen, därför uppträder mycket sällsynta biverkningar. Huvudsakliga kontraindikationer: Individuell intolerans mot komponenterna i pastan, graviditetsperioden och amning. Om andra fall då det är omöjligt att applicera Sulsen finns det inga instruktioner i handboken. Men dessa förbud är inte absoluta. Trichologists ordinerar pasta till gravida kvinnor och ammande mödrar med seborrheisk dermatit, om alternativa alternativ inte hjälper.

När det gäller sidoreaktionerna uppträder de extremt sällan, främst i fall där verktyget är överexponerat på håret eller använt det på olika sätt, vilket anges i anvisningarna. Patienter kan utveckla allergysymtom: irritation, rodnad, klåda och brännande. I sådana situationer bör du omedelbart tvätta håret med varmt vatten med tillsats av schampo. Om symtomen inte försvinner måste du konsultera en läkare.

Hur mycket kostar Sulsen pasta?

Alla produkter från denna linje är effektiva för att bekämpa olika hår- och hårbottenproblem. För torr seborré rekommenderar läkare inte bara klistra in, utan även Sulsen-schampo. De viktigaste fördelarna med detta varumärke är hög effektivitet, absolut säkerhet, överkomligt pris. Priset beror på volymen på flaskan, frisättningsformuläret och procentandel av huvudämnet. Du kan köpa pengar på något apotek.

Sulsen Paste - ett effektivt botemedel mot hårhälsa: hur man använder rätt, pris, recensioner

Sulsenpasta är en effektiv anti-mjällmedel. Det tar bort mjäll från hårbotten och tar också bort orsakerna till dess förekomst. Sulsen förstör effektivt svampen, vilket ofta blir den främsta orsaken till utseendet på vita flingor i håret. Verktyget har utmärkta antiseptiska och antifungala egenskaper.

Forskningsresultat visade att Sulsena eliminerar alla möjliga orsaker till mjäll och dess obehagliga konsekvenser:

 1. Seborrheisk dermatit.
 2. Psoriasis i hårbotten.
 3. Fokal håravfall.

Recensioner av Sulsen oftast positivt: mjäll försvinner, och håret slutar också att falla ut. Många säger att verktyget hjälper till med bättre kostsamma schampon. Priset är lågt, tillgängligt för alla. För att effekten skall bli så stabil och snabb som möjligt rekommenderas det att använda shampoo av samma märke med pastan.

Innehållsförteckning:

Hur klistras Sulsena

Började förlora hår efter graviditet, stress, på grund av ålder? Blir ditt hår sprött, torrt, faller ut i klumpar? Prova utvecklingen av Sovjetunionen, som förbättrades 2011 av våra forskare - HAIR MEGASPRAY! Du kommer bli förvånad över resultatet!

Endast naturliga ingredienser. 50% rabatt för läsare på vår webbplats. Ingen förskottsbetalning.

Sulsenpasta innehåller selendisulfid, på grund av vilken den har ett antal användbara egenskaper:

 • Det är ett utmärkt terapeutiskt och profylaktiskt medel mot överdriven bildning av talg.
 • Hjälper till att bli av med sådana obehagliga fenomen som mjäll och klåda.
 • Bekämpar bildandet av exogena toxiner, som har en destruktiv effekt på hårets rotapparat.
 • Gynnsamt påverkar tillväxten och stärker håret.
 • Det förhindrar uppkomsten av destruktiva processer i hårväxtzonen.
 • Effektivt främjar cellförnyelse av hårbotten.
 • Förbättrar hårfollikelns tillstånd.
 • Ger hår glans, elasticitet och hälsosam utseende.

Redaktionskommitté

I kampen mot mjäll bör särskild uppmärksamhet ägnas åt den schampo som du använder. För många kommer det att upptäckas att det är mycket skadliga kemiska element för hår och hårbotten som en del av de 94% schampon som vi ser i butikerna. Dessa är sulfater, parabener, silikoner, färgämnen. Sulfater är den främsta orsaken till hår och hårbotten.

Etiketterna är föreskrivna som natriumlaurylsulfat, natriumlauretsulfat, kokosulfat. Vi rekommenderar starkt att du inte använder daglig användning av schampon, som innehåller dessa komponenter. Nyligen publicerade våra kollegor ett betyg av schampon utan sulfater och parabener, där tillverkaren Mulsan Cosmetic utmärkte sig med en fördel.

Det enda av alla företag som helt övergav skadliga kemiska råvaror, ersätter det med naturliga ingredienser. Vi rekommenderar att du besöker den officiella butiken mulsan. ru.

En viktig egenskap som skiljer kvalitetsprodukter är hållbarhet. På grund av användningen av ett stort antal konserveringsmedel har produkter från snabbköpet vanligtvis en hållbarhet om 3 år, tillverkaren Mulsan Cosmetic har en hållbarhetstid på 10 månader.

Hur man använder pastan av Sulsen

Du kan inte använda verktyget okontrollerbart efter eget gottfinnande, eftersom det innehåller specifika kemikalier. Läs noggrant igenom bruksanvisningen före användning.

Verktyget måste användas enligt följande:

 1. Tvätta håret som vanligt med varmt vatten och schampo.
 2. Gnid försiktigt pastaen i en cirkulär massagerörelser i hårrötterna.
 3. Sulsen Pasta ska ligga på håret i ca 10-15 minuter. Vissa har tillräckligt och 2-3 minuter, men ibland för den synliga effekten av pastan behöver du hålla 15 minuter. Det är individuellt.
 4. Efter det att tiden är ut, skölj av med varmt vatten.

Sulsen Pasta 2% - används som ett terapeutiskt och profylaktiskt medel mot mjäll. Pasta Sulsen 1% - används endast för förebyggande.

För att förhindra att 1% Sulsen används två gånger i veckan i 1 månad. Kursen bör upprepas 1 gång om 6 månader.

För seborrébehandling, använd 2% Sulsen två gånger i veckan i 3 månader.

Effekten kommer att synas efter flera användningar av pastan, men det rekommenderas inte att stoppa användningen. För en bestående effekt måste du slutföra en fullständig behandling.

Håll pastaen i badrummet kan inte vara där, det kommer att försämras. Håll det någonstans i rummet.

Om du har långt hår är ett rör tillräckligt för 3-4 gånger. För kort hår - det här är 5-10 sessioner.

Biverkningar

Sulsen Paste kan orsaka några biverkningar som du bör vara medveten om:

 1. Allergiska reaktioner:
  • hudutslag,
  • klåda,
  • dermatit,
  • eksem.
 2. Kan ändra hårfärg.
 3. Hårbottenirritation.

Om du har noterat en sådan reaktion i dig själv, kontakta en läkare.

Om sulsen kommer i ögonen, skölj noggrant med rinnande vatten. Tänk på att sulsen inte ska användas av kvinnor under graviditet och amning. Verktyget är också förbjudet att använda för personer som har en individuell intolerans mot pastaens komponenter.

struktur

 1. Vatten.
 2. Glycerin.
 3. Selen disulfid.
 4. Kanel alkohol.
 5. Citronsyra.
 6. Parfym.
 7. Stearylalkohol.
 8. Cetylalkohol.

recensioner

Om du tvivlar på ditt val kan du läsa recensionerna av dem som har testat effekten av pastan på sig själva. Innan du använder verktyget är det bättre att konsultera en hudläkare, speciellt om du har några sjukdomar i hårbotten.

Jag gillade verkligen pastan av Sulsen. Verktyget luktar örter, även om jag läste mycket recensioner där folk inte tyckte om lukten. Det är lätt att applicera och flödar inte. Jag gillar inte bara effektiviteten av verktyget, men det överkomliga priset. Om du använder det regelbundet kan du stärka håret och bli av med mjäll.

Av natur har jag tunt hår, min frisör rådde mig att prova Sulsen. Först blev jag förvånad, för jag förväntade mig inte en bra effekt på en produkt som har så lågt pris. Till min förvåning hjälpte hon mig. Tänk bara på att detta är ett naturligt läkemedel, så det handlar inte omedelbart, det tar tid. Så ha tålamod.

Nyligen började jag ha problem med hårbotten. På andra dagen efter tvättning uppträdde mjäll. En kollega rekommenderade pasta Sulsen. Efter att ha läst recensionerna bestämde jag mig för att prova detta verktyg för hår. Jag tyckte inte om lukten, det ligner mycket på lukt av svavel. Jag använde botemedlet som rekommenderat. Efter att jag tvättat av pastaen känner jag omedelbart hårets ljushet och friskhet.

Det var mjäll som verkligen upprörde mig. Positiva recensioner om sulsen fick mig att prova detta verktyg på mig själv. Instruktionen förklarar allt i detalj, jag har inga problem. Efter 2 månader försvann mjäll. Jag kan notera fördelarna med verktyget:

 • hjälper verkligen att klara av mjäll
 • rimligt pris
 • hjälper till att klara av klåda
 • mitt hår håller mig rent mycket längre: jag brukade tvätta mitt hår varje dag och efter att ha använt pastan tvättar jag huvudet 2-3 gånger i veckan,
 • Om ditt hår faller ut, kommer sulsena att hjälpa till att lösa detta problem,
 • förbättrar hårets utseende: de blir glänsande och smidiga.

Verktyget har vissa nackdelar:

 • pastaen ska sköljas tillräckligt länge från håret,
 • Det har en specifik lukt, inte alla kommer att tycka om det.

Våra läsare delar i sina recensioner att det finns 2 mest effektiva lösningar för håravfall, vars verkan syftar till att behandla alopeci: Azumi och HAIR MEGASPRAY!

Och vilket alternativ använde du? Vi väntar på din feedback i kommentarerna!

Funktioner av Sulsen Pasta för mjäll

I ett försök att bli av med mjäll försöker folk en mängd olika produkter, både apotek och traditionell medicin. Effekten är rent individuell och beror på de bakomliggande orsakerna. Bland dem kallas läkare oftast: störningar i det endokrina systemet, immunförsvaret, hormonella obalanser.

Ytterligare faktorer för mjäll kan innefatta:

 • ohälsosam diet;
 • påkänning;
 • felaktigt utvalda hårvårdsprodukter;
 • bERIBERI;
 • dåliga vanor.

effektivitet

Sulsena är en pasta för terapeutiska och profylaktiska ändamål, det:

 • eliminerar intensiv produktion av fett i hårbotten;
 • mjäll;
 • eliminerar klåda och irritation, läker små sår på grund av repor
 • stärker håret och stimulerar tillväxten på grund av eliminering av exogena toxiner, som har en destruktiv effekt på glödlamporna.

Endast för att stärka hårsalven används inte, denna effekt uppnås genom att härda hårbotten från befintliga sjukdomar.

Normalisering av fettsekretionsfunktioner är ett av de viktigaste sätten att lösa problemet med vitskalans utseende. Amalgam Lux Sulsen har denna effekt tack vare 2% selendisulfid - det är en svavelförening, i kombination med hjälpkomponenter, det har en fördelaktig effekt på hudens tillstånd. Efter användning av Sulsen salva blir håret glänsande, mjukt och elastiskt. Ytterligare ämnen i kompositionen är:

 • vatten;
 • acetyl, stearyl, brun alkohol;
 • glycerol;
 • natriumsulfat;
 • parfymer;
 • hydantoin;
 • citronsyra.

Pasta har också en fungicid effekt. Det hämmar tillväxten av patologiska mikroorganismer och eliminerar de gynnsamma förutsättningarna för reproduktion av jästliknande svampar. Två procent salva används för att behandla mjäll och 1% för att förhindra sådana problem. Anvisningar bifogas förberedelsen.

I Sulsen-linjen finns flera sätt att bekämpa mjäll: schampo, starkt hårolja och grädde. Den senare stärker håret, närmar sig dem aktivt. Användningen av linjärverktyg i komplexet garanterar leveransen även från försummade fall av seborré. Shampoo är också bekvämt eftersom det släpps i form av påsar - de är lätta att ta på vägen och saknar det viktiga behandlingsstadiet.

Indikationer för användning

Rekommendationerna gäller följande hår- och hårbottenförhållanden:

 • mjäll (seborrheisk dermatit);
 • klåda;
 • pityriasis versicolor;
 • dermatomykos av olika ursprung
 • sebaceous körtlar sår;
 • intensivt arbete i talgkörtlarna.

Användning av 2% pasta är endast lämplig om det finns ett visst problem från listan och efter samråd med en specialist. Användningen av 1% av läkemedlet är möjligt för förebyggande, eller om en person har en tendens att snabbt förorena håret.

Instruktioner för användning

Mjölkpasta, enligt handboken, appliceras på att rengöra fuktigt hår. För shampooing är det bäst att ta Sulsen Shampoo för att förbättra effekten. Använd handskar när du använder. Vid kontakt med ögonen, skölj dem med mycket varmt vatten.

Verktyget gnids direkt i hårrötterna och längs hela längden, lämna det i 20 minuter. Behandlingsförloppet beror på själva sjukdomen. Med ringorm är det en vecka, och Sulsen behöver appliceras på håret dagligen. För seborrheisk dermatit används salva två gånger i veckan i tre månader. Men en entydig majoritet av recensioner säger att effekten av drogen är märkbar på den första användningsdagen.

För att förhindra att mjäll förekommer, rekommenderar experter igen att applicera 1% pasta en gång i månaden.

Kontraindikationer, biverkningar

Användningen av Sulsena rekommenderas inte för:

 • individuell intolerans mot komponenterna;
 • graviditet;
 • under amningstiden.

Efter applicering bör inte pasta förekomma någon atypisk reaktion i kroppen, men tillverkarna varnar för möjliga sällsynta fall:

1. lokal klåda och irritation, andra manifestationer av en allergisk reaktion

2. En liten förändring av hårfärgen, om inte följa instruktionerna eller användningen under graviditeten.

Recensioner av anti-mjäll pasta

"Jag började behandling på sommaren när mjäll började smula rätt in i mig. Det var hemskt, jag var tvungen att gå i ett lock. På vintern står det också inför denna sjukdom, men i mindre utsträckning. Ja, och under locket var inte särskilt synligt. Hemmetoder och speciella schampon lindrade problemet för bara två eller tre dagar, och då måste allting upprepas. Min kosmetolog rekommenderade att ta Sulsen. Jag behandlas i 3 veckor, medan effekten är som. "

"För behandling av svår seborrheisk dermatit tog hon hela linjen Sulsena: pasta och schampo och hårolja. Efter den första användningen, en klåda som ständigt störde, och efter behandlingens gång försvann seborré. Jag gillade allt, men lukten är hemskt. Nu har två veckor gått sedan den sista mottagningen, problemet har ännu inte återkommit. "

"Nyligen började jag märka att på andra dagen efter varje hårtvätt uppträdde mjäll plötsligt. Shampoo förändring hjälpte inte, läsa recensionerna - köpt Sulsen pasta 2%. Jag gjorde allt enligt anvisningarna. Lukten av svavel är obehaglig, men efter varje shampooing är håret mjukt, lätt och friskt, inte så snabbt saltat. Jag har redan använt den tre eller fyra gånger, men jag är rädd att om jag slutar, kommer mjäll tillbaka. "

"Sulsen för hår hjälpte mig mycket. Det var redan extremt försummat seborré, det föll i flingor, hårbotten kliar och ingenting hjälpte särskilt. Efter att ha läst recensioner, bestämde sig för att försöka Sulsen, tog schampo och klistra in. Många pratar om en obehaglig lukt - förberedelserna påminde mig om doften av vissa örter. Jag brukade det två gånger i veckan, efter denna period behöver jag inte längre tvätta mitt hår varje dag - nu gör jag det en gång var tredje dag, men jag ser fortfarande inte mjäll alls. "

"Jag har använt Sulsena länge och lägger hela familjen och flickvännen på den. Det låga priset är fantastiskt, men här, i Ukraina, kan denna salva köpas tre gånger billigare än i Vitryssland. Ansökningsguiden säger om en treveckors behandlingstid, men pastan hjälpte oss hela tiden. Fortfarande mycket bra recensioner om Sulsena healing shampoo-peeling, men jag använde inte det, jag försökte bara skräpolja. Håret är mjukt och friskt stannar längre än med konventionell kosmetika. "

Elena, Nizhny Novgorod.

"Jag köpte ett rör, det var tillräckligt för mig för tre användningar. Problemet försvann, men förmodligen tog jag mer schampo och 1% salva för förebyggande i framtiden. Förutom det faktum att det inte finns någon seborré nu, har hårbotten förbättrats avsevärt - klåda, irritation har försvunnit och håret blir nu inte snabbt så snabbt. Lukt kan tolereras, i slutet lägger jag fortfarande på min favorit balsam-balsam. Håret efter Sulsena föll inte så mycket ut. "

Ksenia, Moskva regionen.

Kostnaden för pasta för behandling av mjäll

Varje land där du kan köpa Sulsenprodukter har sin egen prispolitik. Om vi ​​betraktar Ryssland är genomsnittspriset på apotek och kosmetiska butiker följande:

Skräpspasta Sulsen

En speciell plats i listan över droger är pasta Sulsen mjäll. Läkemedlet skapades på basis av selendisulfid, som har en fördelaktig effekt på tillståndet och hårväxten, effektivt bekämpar svampen, som förstörs under påverkan av detta läkemedel.

Tack vare speciella ingredienser eliminerar pastan seborrheisk dermatit, psoriasis och partiell håravfall.

Var uppmärksam på recensionerna av personer som har använt dulcimer dulcimes pasta. På kort tid lyckades de bli av med problemet utan mycket ansträngning. Svampen har försvunnit, och strängarna började växa mer intensivt och inte falla ut som tidigare.

Priset på pasta är acceptabelt. För att uppnå bästa resultat och konsolidera effekten, använd samma märke av schampo.

Sammansättningen av läkemedlet

Innan pastan kom ut på apotekets hyllor, passerade den kliniska och farmaceutiska test. Baserat på dem gjordes följande slutsats: sulsen mjällpasta lindrar effektivt svamp och motstår andra hudsjukdomar.

Det breda spektrumet av åtgärder förklaras av läkemedlets sammansättning, vilket förutom huvudämnet selensulfulid innefattar följande:

 • glycerol;
 • citronsyra;
 • stearyl;
 • cetyl;
 • kalium;
 • natriumcetearet;
 • hydantoin gmdm.

Användningen av dessa komponenter löser problemet med själva svampen och verkar på hårsäckarna för att förhindra att trådarna faller ut. Läkemedlet finns i två volymer: 40 ml och 75 ml. Röret är förpackat i en liten kartong, bruksanvisningar finns också där.

Svamp Sulsen finns i form av pasta och schampo. Deras inverkan på problemskinn är lika effektiv. Pasta har mycket positiv feedback. Om vi ​​tar hänsyn till att priset är överkomligt, kan denna metod att bli av med svampen kallas en budget.

Läkemedlet är tillgängligt i två koncentrationer:

 • 1 procent är lämplig för profylaktisk användning;
 • 2 procent används för behandling.

För förebyggande av välskött schampo. Som kontraindikationer allokerar känsligheten för någon av komponenterna.

Fördelar och nackdelar

Selen disulfid i kompositionen ger pastan följande positiva egenskaper:

 • sänker sebumhalten, vilket är en av de främsta orsakerna till svampen;
 • effektiv hjälp för att bli av med mjäll och klåda;
 • positivt påverkar tillväxten och ett tillstånd av hår, förhindrar deras förlust;
 • Under påverkan av drogen förändras hudcellerna aktivt, vilket positivt påverkar hårets tillväxt.
 • Curls förvärva en hälsosam glans och silkiness.

Bland de konstaterade bristerna

 • inte mycket trevlig lukt, vilket påverkar människor med en känslig luktsinne;
 • Det tar lång tid att skölja efter appliceringen.

Instruktioner för användning

Sulsenpasta kan inte bara bli av med sjukdomen, utan missbruk kan orsaka stor skada. För att uppnå ett stabilt och effektivt resultat, använd kompositionen enligt dess syfte i strikt överensstämmelse med anvisningarna:

 • Tvätta huvudet noggrant innan du använder produkten och torka håret något. Det är tillåtet att använda läkemedlet på otvättade lockor, men då bör en bra effekt inte förväntas.
 • Under förfarandet för att förstärka rötterna, bör verktyget gnidas i en cirkel med mjuka, självsäkra rörelser. Läkemedlet kan användas för att förbättra hårets tillstånd. I detta fall fördelas produkten jämnt över hela längden;
 • Dosens maximala exponeringstid är 15 minuter. Denna period kan förkortas om svampproblemet inte är för stort. Sedan är 2-3 minuter tillräckligt. Var uppmärksam på allmänhetens välbefinnande. Om obekväma känslor uppträder - ska produkten tvättas av;
 • skölj av under rinnande vatten. Det är nödvändigt att tvätta håret tills alla partiklar av läkemedlet avlägsnas;
 • Applicera pasta bör vara med den frekvens som behövs för att lösa problemet. Om uppgiften endast är i förebyggande syfte, genomförs behandlingen två gånger i veckan i 1 månad, sedan tas en sex månaders paus. Om uppgiften är att slutföra behandlingen, genomförs behandlingen i 3 månader i rad. Därefter kan du räkna med varaktiga resultat.

Konkurrenter på marknaden

På apotek varierar alla mjällberedningar i sammansättning, exponeringsgrad och pris. Anti-mjällpasta Sulsen förtjänade positiva recensioner inte bara för dess mirakulösa egenskaper, men också priset, som i detaljhandeln ligger i genomsnitt 70 rubel.

Från de närmaste konkurrenterna väljer vi pasta Ketokonazol plus zink och zinkpasta för mjäll:

  Ketokonazol plus zink är en anti-mjällmedel som inte bara hjälper till att klara det här problemet utan också verkar på hårsäckarna, förbättrar hårväxten och minskar dess förlust.

Huvudämnena i kompositionen - ketokonazol, zink 2 plus och dvärgpalmsolja. Läkemedlet hjälper till vid behandling av hudens dermatit, dödar svampen, minskar hudirritation. Behandling av seborré och andra hudsjukdomar är 2 veckor.

Procedurerna genomförs två gånger i veckan. Detaljpriset - 100 rubel;

 • Zinkpasta har antiinflammatoriska och antiseptiska egenskaper. Används för att behandla hudsjukdomar: dermatit, eksem, kämpar svamp på huvudet. Det har en bra torkningseffekt, vilket positivt påverkar hudens tillstånd.
 • Behandlingsförloppet är 1 månad. Procedurerna genomförs två gånger i veckan. Detaljpriset - 40 rubel.

  Kvinnor recensioner

  Irina Smirnova, 25 år gammal:

  Användade detta läkemedel i sex månader. Till att börja med använde hon den för behandling, nu bara som en förebyggande åtgärd. På något sätt läser jag av misstag om sulsenpasta - jag bestämde mig för att prova det. Men hur förvånad var jag när jag, efter första användningen, kände att mitt huvud inte kliade!

  Passerade hela kursen, men efter 3 procedurer fanns det ingen spår av svampen. Nu gör jag regelbundet profylakse så att seborré inte återvänder. Jag råder alla att använda denna pasta - det hjälper verkligen.

  Elena Cherkasova, 33 år gammal:

  Jag använder det här verktyget inte det första året. Så snart våren börjar, dyker en svamp upp på mitt huvud. Jag vet inte ens vad det är förknippat med - med instabil väder eller avitaminos. Men problemet med mjäll plågade mig i åratal.

  En gång en vän rekommenderade att prova detta läkemedel. Jag tog hennes råd och köpte den. Efter några veckor har svampen helt försvunnit! Nu vill jag prova schampo. Intressant, fungerar det också?

  Ett unikt anti-mjällmedel: sulsenpasta

  Nästan varje person ställdes inför ett sådant problem som mjäll, vilket åtföljs av huvud klåda och peeling av hudpartiklar. Men förtvivlan inte, för det finns ett magiskt verktyg som kallas sulsena.

  Vad är det

  Sulsen Paste är ett unikt anti-mjällmedel. Verktyget kan ta bort inte bara plack utan även eliminera orsaken till mjäll.

  Huvudkomponenten i pastan är selendisulfid, vilken:

  • normaliserar talgkörtlarna. Salven återställer talgkörtlar och saktar cellförnyelse.
  • har antimykotisk effekt. Det tillåter inte att utveckla gynnsamma förhållanden för svampen.
  • hindrar döda celler från att peeling off och hjälper till att minska risken för mjäll.

  Kompositionen av pastan är ganska olika och förutom huvudämnet av selendisulfid innefattar den kanel, cetyl och stearylalkohol, såväl som glycerin. Dessa ämnen förblir på huden även efter att huvudet har tvättats. Ytterligare komponenter är citronsyra och luktmedel. Pastaprodukterna säljs i rör på 75 eller 40 ml.

  Denna pasta har ett antal andra egenskaper:

  • stärker håret
  • återställer hårstruktur
  • lindrar klåda;
  • ger håret en hälsosam glans och fluffiness;
  • förhindrar håravfall
  • hjälper till vid behandling av dermatit och dermatomykos.

  Instruktioner för användning

  Applicera pasta Sulsen ganska enkelt. För att göra detta måste du först tvätta håret och kamma det med en kam. Efter att huvudet har tvättats, gnider du en liten mängd pasta i håret och masserar det.

  Efter 15-20 minuter kan du tvätta den av. Torka huvudet utan att använda en hårtork. På dagen för appliceringen av läkemedlet, sluta curling, färga hår eller lätta.

  Pastan har en tjock konsistens, trevlig lukt och persika färg. Resultatet kommer efter första ansökan och nästa dag kan du glömma mjäll. För förebyggande är det värt att använda pasta en gång i månaden och sedan var sjätte månad.

  Biverkningar och kontraindikationer

  Biverkningar kan vara allergisk rodnad, klåda, skallighet. Men sådana fall är extremt sällsynta och uppstår endast när läkemedlet missbrukas. I grunden har läkemedlet positiv feedback och bra resultat.

  Det finns ingen överdos av denna åtgärd, eftersom de aktiva substanserna inte kan passera genom hårbotten i kroppen. Därför kan du använda läkemedlet för nästan allt från de allra unga barnen till äldre.

  Var noga med att skydda dina ögon från att komma in i produkten. Annars skölj ögonen under rinnande vatten.

  Det är nödvändigt att noga behandla detta läkemedel till personer med känslig hud och allergier mot pastaens komponenter. Det rekommenderas inte att använda drogen för gravida kvinnor och kvinnor under amning.

  Förvaringsanläggningen bör skyddas från barn. Butiken vid en temperatur från 0 till 25 grader kan vara 3 år.

  recensioner

  Eftersom läkemedlet är ganska effektivt är recensionerna mest positiva.

  Så Anastasia talar om pasta enligt följande: "Detta verktyg är helt enkelt unikt. Köpt i affären för 40 rubel. Jag har problem med hårbotten, så fort jag använder någon form av schampo, börjar jag omedelbart mjäll och klåda. Pasta rådades till mig av mina medarbetare och argumenterade om effektiviteten av botemedlet. Efter första gången kände jag resultaten, men mjällen gick inte bort och först efter andra gången jag applicerade blev jag helt av med mjäll och klåda. Sulsena klarade helt upp sin uppgift, nu köper jag den för att förebygga en gång i månaden. Förresten har håret blivit mycket jämnare och frodigt. "

  Bilder innan du applicerar klistret:

  Efter applicering av produkten:

  Anna: "Jag köper pastaen exakt 2%, eftersom det är den här åtgärden som är avsedd att eliminera problem med mjäll. Kändes för första gången med det här verktyget för 8 år sedan. Vid den tiden fanns det fruktansvärt lidande av mjäll och problem med hårbotten. Jag försökte många olika sätt, men till nytta, tills min mamma rådde Sulsen. Jag trodde det var en annan värdelös salva, men efter en vecka kände jag betydande resultat. Mjölk blev mycket mindre, och efter en månad försvann den helt och hållet. Sedan dess köper jag ständigt pasta och använder den som profylaktisk. "

  Pavel: "Jag hade ständigt problem med mjäll på grund av allergier mot schampo. Efter att ha använt pastaen kände Sulsen omedelbart resultatet, sedan den brinnande sensationen upphörde och hårbotten inte var täckt med röda fläckar. Sedan dess har jag bara använt produkter från Sulsen-serien, bland annat olika schampon och krämer. "

  Katia: "Jag hade alltid problem med mjäll. Dyra schampon, även om de hjälpte till, men resultatet var inte länge. Efter att ha bytt frisör, blev hon rekommenderad att använda Sulsen. Först trodde jag att det här var ett annat verktyg som bara skulle hjälpa till i en vecka. Men jag blev positivt överraskad när efter en vecka mjäll inte kom och lite till allt hår blev tjock och silkeslen. När jag läste på Internet om denna pasta, började jag använda den regelbundet som en profylaktisk agent. "

  Sulsena är en av de mest effektiva mjällmedel för små pengar. Därför är det inte för ingenting att denna salva är mycket populär bland folket.

  Sulsena Pasta Sulsena 2% - recensioner

  Sulsen pasta är en terapeutisk och förebyggande mask för att stärka och växa hår. Används vid behandling av seborré i hårbotten

  Pasta Sulsen 2%

  Sulsen Pasta Sulsen 2% 23 december 2014

  Jag läste mycket recensioner om det och bestämde mig för att lämna min egen. Bra sak! 1e) mannen seborré, mjäll, piggat under en mycket lång tid. Upprepade allt, efter den första användningen av sulsena klåda var borta. Efter flera användningsområden försvann mjäll och hårbotten blev frisk. För profylakse använd en gång i veckan. 2e) Jag är blond och vad mitt hår har upplevt i mitt liv är varken att säga i en saga eller att beskriva med en penna (i perioderna mellan blondan är jag och röd och svart och röd, brun och kastanj. Varje och sedan igen i blont och omedelbart - efter 2-3 färgning) var håret tunt, torrt, föll av, växte inte och kammade inte bra (även om maskerna var förvirrade) efter några tillämpningar kom min sulsen till liv! Jag förväntade mig inte att ett sådant billigt verktyg kan återställa dem. Jag applicerar 2% pasta på min hårbotten och gnugga den in, gnid resten på mitt hår över mitt hår och smutta på tipsen med balsam dessutom. Jag håller 3 minuter, skummer, gnuggar igen och tvättar bort. Lämnade aldrig någonting på håret. De blir inte feta (kanske för att de är torra och bekväma med dem) och blir inte förvirrad. I ett ord ser de ut och känns mycket hälsosammare. De som skriver negativa recensioner kommer att säga: för en eller två tillämpningar av NÅGOT betyder det att det är omöjligt att återställa det som har förstörts i åratal. Det är möjligt att döda håret åt gången, och då kan du skära ut arbetskraft och tid. Och ändå rekommenderas inte att hålla 2% sulsen på håret i 15 minuter !! Så många som beskrivs här, och då lider de (med allt detta är jag nöjd med både sulsena från "Mirra" och "Almagamma". Även om jag köpt "Mirra" blev jag upprörd, som namnebarnet, men hon blev kokad, men hon blev positivt överraskad - hon är inte inte sämre, och i vissa avseenden, ännu bättre för mig. Så var tålmodig - tålamod och jobb.)) Lycka till och vackert hår för alla!

  Kommentarer Granskning användbart? Ja 79 · Nej 0

  Sulsen Pasta Sulsen 2% 9 april 2014

  Det här är det bästa som finns. Jag har seborisk dermatit som får mig ständigt. Huvudet var täckt med vågar, gnoichkami. Klåda hela tiden. Jag försökte allt, ingenting hjälpte verkligen. Från nizoralt hår blev som halm. De rekommenderade Pasta Sulsena hoppades inte ens för någonting. Jag började använda det var tredje dag, i slutet, efter en vecka, sådan lättnad, det fanns inga ord. Jag råder alla. En annan skulle annonsera det så att folk vet om det.

  Kommentarer Granskning användbart? Ja 132 · Nej 1

  Sulsen Pasta Sulsen 2% 2 mars 2014

  Försökte pasta Ukranskogo produktion, 2% - 1,5 månader försökte, men märkte inte mycket av effekten. Jag har seborisk dermatit, mjäll, kliande huvud, skott och annan skönhet. Klarade det mindre? verkar ha blivit, omedelbart efter tvättning. Finns det mindre skorpor? oklar. Mannen klagar på att lukten är hemsk, det är omöjligt att närma sig en dag efter ansökan. Försökte tjära, alla nizoraly-sebozol, gick till en hudläkare - efter den andra uppsättningen droger sprider hon händerna. Låt oss försöka den tredje kombinationen))) Nu i passivstadiet tar du bara tjärschampo, sulsen. kommer inte bli värre.

  Sulsen Pasta Sulsen 2% 2 mars 2014

  Jag uppskattar denna produkt positivt. Det är synd att de försöker att avlägsna denna produkt från marknaden och föredrar importen. Det blir oklart att sluta använda ordet "sulsen" i Ryska federationen. Och ryska tillverkare kan förlora rätten att producera dessa produkter som innehåller sulsen.

  Kommentarer Granskning användbart? Ja 22 · Nej 1

  Sulsen Pasta Sulsen 2% 24 december 2013

  Under en mycket lång tid blev jag plågad av seborrheisk dermatit, huvudet stod konstant klåda och ibland sågs sår som täcktes med en skorpa. Från denna sjukdom hjälpte bara Belosalik, och den effekten varade i en vecka. Läkare beställde dyra och värdelösa schampon. de sa att det troligen berodde på nerver.

  Efter att ha läst recensionerna bestämde jag mig för att köpa den här pastaen, jag hoppades verkligen på ett mirakel) och bokstavligen efter första gången slutade huvudet att skrapa och såren hade gått någonstans!)

  Jag kunde inte tro på mina ögon! Jag köpte schampo och klistra in för 1% redan för permanent användning, resultatet har hållits i 3 månader redan, jag är SURELY SATISFIED! Det här är en väldigt effektiv och billig lösning på problemet) Jag hoppas verkligen att min recension kommer att hjälpa någon att glömma seborrhea

  Kommentarer (2) Recensionen hjälpsam? Ja 206 · Nej 2

  Sulsen Pasta Sulsen 2% 23 december 2013

  Det har alltid varit problem med mjäll. som bara inte försökte

  Och till sist läste jag om Sulsenpasta och bestämde mig för att prova det, jag använde det 4 gånger, ett rör var tillräckligt för mig. Resultatet är synligt efter första gången, efter den tredje användningen, har mjäll helt försvunnit. Använd inte pastaen i tre månader, mjäll returneras inte.

  Om det faktum att håret snabbt blir smutsigt, ja, det finns en sådan minus. Men han klarade med det också. Jag slutade använda populära shampoos, mina vänner rådde svartvitt sibiriska att vara. och rekommendera! Nu är mitt hår i perfekt skick)))

  Sulsen mjällsalt

  Ett sådant utbrett och naturligtvis mycket obehagligt fenomen, som mjäll, kan förekomma hos någon, oberoende av ålder, kön, hårbotten och hårlängd. Mjölk eller seboré (det medicinska namnet för mjäll) är en inflammatorisk sjukdom som orsakas av störningar i talgkörtlarna, vilket kännetecknas av en ökad dödning av epidermala vågor, huvudsakligen på håriga områden i kroppen under lång tid. Innehåll:

  De främsta orsakerna till mjällens dermatologer-läkare identifierar tre huvudtyper av sjukdomen, som var och en har sin egen egenägda för sig, orsaken till sitt utseende och dess särdrag: 1. Torr seborré

  • Som regel inträffar i hållare av tunt och torrt hår på grund av minskad sebaceous utsöndring i vissa områden av hårbotten, främst i kronan och pannan. Huvudsymptomet för sjukdomsuppkomsten är utseendet på ytan av huden på torra vita partiklar av död epidermis, liksom klåda och brinnande i områdena i deras foci.

  2. Oljig seborré

  • Personer med oljigt hår är mottagliga för denna sjukdom, eftersom talgkörtlarna utsöndrar en stor mängd utsöndring, vilket torkar på ytan av huvudet bildar en oljig skorpa. Utsättningarna i talgkörtlarna är igensatta, och inflammationsprocessen börjar, åtföljd av rodnad i hårbotten, liksom en tendens att kamma de drabbade områdena.

  3. Blandad seborré

  • Det kan vara kombinerade symptom på torr och fet seborré.

  Dessutom är de allmänna orsakerna till förekomst för alla typer av seborré olika allergiska reaktioner både för kosmetiska hygienprodukter och för livsmedelsprodukter, liksom andra provokationsfaktorer, vilka inkluderar:

  • frekvent eller tvärtom, sällsynt tvättning av huvudet;
  • problem med kroppens immunstatus
  • allvarlig stress och nervösa sjukdomar;
  • kränkningar av den korrekta funktionen i mag-tarmkanalen;
  • psoriasis;
  • eksem.

  Regelbunden dricks, rökning och dålig näring med brist på vitaminer ökar risken för seborré väsentligt. Användningen av Sulsen anti-mjällsalva. För närvarande finns det många verktyg för seborré. Vissa av dem kan köpas i en vanlig stormarknad, men effektivare och allvarliga droger, som innehåller en mängd aktiva substanser, kan endast säljas via apotekskedjor. Ett av de mest kända och väl beprövade läkemedlen för behandling av mjäll är för närvarande salva eller Sulsen pasta. Den viktigaste aktiva ingrediensen i detta läkemedel är selendisulfid, som normaliserar talgkörtlarna i hårbotten och har också en stark antiinflammatorisk och lugnande effekt. Trots att salvan har absolut inga biverkningar, rekommenderas att konsultera en hudläkare innan behandlingskursen påbörjas. Sulsens salva appliceras vanligtvis på färskt, något fuktigt hår och gnidas noggrant i hårbotten. Skummet som bildas av pastan lämnas på håret i 5-10 minuter, tvättas sedan av med varmt men inte varmt vatten, torka sedan noggrant huvudet torrt med en handduk. För varje förfarande rekommenderas att använda ungefär en tesked salva. Således är en 75 ml full-längd Sulsen-rör utformad för 6-8 heltäckande förfaranden. För att uppnå en stabil positiv effekt appliceras salvan en gång i veckan i en månad. För mycket oljig hud vid det första skedet av mjällbehandling kan du använda drogen två gånger i veckan de första två veckorna och sedan byta till en normal dos. Användningen av Sulsen-salva med intervall av en gång varannan månad visas som förebyggande åtgärd för förekomst av seborré. särskild vård bör vidtas. Om drogen kommer in i ögonen eller slemhinnorna, är det nödvändigt att skölja dem med mycket rinnande vatten. Efter avslutad hårbehandlingsprocedur ska händerna tvättas noggrant med toaletttvål eller tvåltvål. Förberedelsen bör hållas på ett mörkt ställe vid en temperatur som inte överstiger 25 grader. Hållbarheten som tillverkaren fastställt är 3 år. Hjälpprodukter av Sulsen lineup som används vid behandling av seborré. För fullständig och slutlig bortskaffning av mjäll rekommenderas under behandlingen med detta läkemedel att använda sulfensepa och schampo som hjälpmedicin. En sådan komplex effekt på huvudets hud gör att du kan uppnå den starkaste och mest ihållande terapeutiska effekten.

  Sulsen pasta för hår mjäll. Mina recensioner

  Hej kära läsare. Idag vill jag säga några ord om hår sulsen pasta. Jag vill berätta för min erfarenhet av ansökan och mina recensioner. Förmodligen mötte vi alla av mjäll. Och mjäll kan vara av olika anledningar, men plus till all mjäll åtföljs av en obehaglig klåda i huvudet. Självklart, om jag inte hade mjäll innan, behövde jag inte "slåss" med det, då har jag naturligtvis en fråga, vad ska jag göra?

  Vill bara säga att pastan, sulfon inte används för att stärka håret. För att stärka håret är det bättre att använda naturliga masker. Till exempel gillar jag verkligen äggmasker, hur man ansöker dem och recepten på olika masker, kan du lära av min artikel "Äggmasker för hår".

  Mitt hår är krökt, men tyvärr utan ett slag, det går inte bra för mig, och krullarna i olika riktningar ser inte ut som smällor. Därför har jag använt järnet under lång tid, jag jämna ut kanten, ibland håret. Klappen förstår jag ofta, så jag stötte på ett sådant problem som mjäll. Men mjäll åtföljdes av en mycket obehaglig kli, det var allt i bangsområdet. Och som de säger, lägger vita snöflingor på pärlor. Allt detta är fortfarande inte vackert.

  Jag gick till apoteket i hopp om att köpa lite mjällmedel och så att jag snabbt och effektivt lät mig av det här problemet. Jag hörde en apotekare och hon rådde mig att sulsen, sa att sulsenpasta är en bra hårprodukt som hjälper till att bli av med mjäll.

  Mjölk sulsena pasta, mina recensioner.

  Basen av sulsenpastaen är selendisulfit och många användbara komponenter som eliminerar frisättning av talg och förbättrar hårsäckens vitala aktivitet. Ökar hårets ton och tar bort klåda.

  Sulsenpasta har antiseptiska och desinfektionsmedel. Men bland annat förbättras hårets utseende.

  Naturligtvis, när mjäll, är denna pasta bäst i kombination med schampo. Det är, tvätta håret med Sulsen shampoo och applicera pastan. Men jag hade bara klåda och mjäll i området, så jag tog inte schampo, tog bara pasta.

  Det finns en sulsenpasta 1% och det finns 2%. Jag har 1% sulsenpasta.

  Sulsen Paste hjälper till att eliminera mjäll, seborrheisk dermatit och flerfärgad versicolor. Om problemen är allvarliga, är det bättre att ta 2% pasta.

  Sulsen pasta. Application.

  Det är väldigt enkelt och enkelt att applicera. Till att börja med är det bättre att tvätta håret med schampo. Jag tog min vanliga schampo och tvättade mitt hår, men du kan använda sulsenschampo.

  Efter tvättning av huvudet, på vått hår, bör en liten mängd sulsenpasta gnidas i hårbotten. Jag pressade pastan i mina händer och gnidde den i hårbotten. Pasta är svår att pressa ut, men det spelar ingen roll.

  Förresten har sulsenpasta en ganska trevlig lukt, jag förväntade mig att det stinker, men lukten är doftande. Färgen på persika pasta, konsistens, som en tjock grädde. I allmänhet är förfarandet inte obehagligt, eftersom jag tänkte på mig själv medan du bär pasta hemma.

  Applicera i allmänhet pasta på hårbotten och håll i 10-15 minuter. Torka sedan av pastaen med löpande ljummet vatten och torka håret.

  Så hur många gånger ska du applicera sulsenpasta? Jag trodde att jag skulle behöva behandla mjäll med det under en lång och tråkig tid. Men som det visade sig är allt mycket enklare. Jag applicerade pastaen en gång och allt, mjäll skedde inte. Jag älskar absolut det. Wow. Jag förväntade mig bara att bli av med mjäll i 1 gång. Därför bestämde jag mig för att skriva en recension.

  I allmänhet glömde jag på mjäll länge. Och nyligen bytte jag schampo, jag vet inte om det inte passade mig, men jag fick mjäll, jag kom ihåg om sulsen. En gång utsmält och du har inga problem.

  På förpackningen står det att för att förebygga seborré i hårbotten appliceras 2 gånger i veckan i 1 månad, var sjätte månad.

  Försiktighetsåtgärder. Kontraindikationer.

  Det finns också skyddsåtgärder. Se till att sulsenpasta inte kommer in i dina ögon. Om det gör det, skölj noggrant med vatten. Men försök att applicera det noggrant.

  Som det står på förpackningen av sulsenpasta har inga kontraindikationer identifierats, vilket gillade mig. Det enda som sägs är att det inte ska användas vid individuell intolerans, såväl som om du är känslig för pastaens komponenter.

  Håll även sulsenpasta oåtkomligt för barn. Jag håller pastan på hyllan i badrummet. Paketet säger att du behöver förvara bort från värmekällor och ljus, även för att skydda mot direkt solljus.

  Lagringstemperaturen för pastan är från 0 till + 25 grader. Du kan hålla pastaen i 3 år, så du kommer att få nog av det i 3 år, du kommer använda den om det behövs.

  Men för hårets tillväxt och tjocklek, använd vitaminer i ampuller. Min vän rådde mig med några recept, jag beskrev allt i artikeln "Hårmaskar med vitaminer i ampuller".

  I allmänhet min recension av pastan sulsen fast fem. Jag är mycket nöjd med det här verktyget, det största problemet är nej. Jag vill inte kopiera andra recensioner från forumet till artikeln, jag skriver bara min egen recension. På bekostnad av andra sjukdomar jag inte vet, men sulsen mjäll klarar sig bra och eliminerar klåda. Jag hoppas att du hittar informationen användbar, och sulsenpastaen hjälper dig att bli av med mjäll.

  Klistra SULSENA 1% mot mjäll från Amalgam Lux

  återkallande

  Min bekantskap med det här verktyget ägde rum för länge sedan för ungefär 10 år sedan. Sedan färgade jag mitt hår (åh, skräck!) Med billiga färger som periodiskt orsakade klåda och till och med mjäll. Vid det tillfället verkade det för mig som om det var oundvikligt för ägaren av känslig hårbotten, och tanken att det var nödvändigt att byta till dyra färgämnen uppstod inte ens. Därför används ständigt anti-mjällschampo. På något sätt gav min mammas vän mig ett rör av Sulsena med orden "Min man hjälper mig", för vilken jag fortfarande är tacksam. Nu, ganska ofta, orsakar ett nytt olämpligt schampo direkt klåda, men nu vet jag hur man tar av det.

  Pastan har en krämig konsistens, gul i färg, lätt parfymerad. Det är bekvämt att använda den, efter att ha tvättat mitt huvud, gnuggar jag in i rötterna, och jag applicerar min vanliga mask för hela längden på mitt hår (sulsen kan appliceras hela längden, men det tvättar bort färgen) och efter 15-20 minuter tvättas jag av. Klåda och lätt mjäll kan besegras första gången. Om problemet är långsiktigt är det nödvändigt att göra sådana masker flera gånger och sedan periodiskt eller använd en 2% pasta. Till exempel använder jag ibland för att förebygga 1-2 dagar före hårfärgning. Den enda nackdelen med Sulsena är en speciell lukt som förvärvar hårbotten nästa dag, det verkar som om den aktiva substansen lukter så - selensulfid. Tja, funktionen betyder att tvätta bort färgen kan användas som ett plus. Jag vet att många tjejer som vill bli av med det irriterande pigmentet förstöra deras hår med grymma schampon, och det finns också en behandling. Sulsen skuggning färg kommer att tvättas helt, här är det nödvändigt att väga för och nackdelar. Tyvärr varnar inte tillverkaren om detta, så jag tar av poängen och en annan halv punkt för lukten.  Nästa Artikel
  Skälen till att huvudet kliar av schampo