Hårmask med citron och honung


Fördelarna med honung och citron är kända för många. Tillsammans stärker de immunförsvaret, lindrar ont i halsen, hjälper till att bekämpa inflammatorisk process. De är dock användbara inte bara för intag. En hårmask med citron och honung hjälper till att lösa ett antal problem: oljig seborré, kretsens fettighet, torrhet, brittleness och matthet. Dessutom, med hjälp av ljuset krullar en halv ton eller ton. Effekten av masken beror på förhållandet mellan komponenter och beror på deras sammansättning.

Påverkan av citron och honung på villkor av strängarna

Honung innehåller en stor mängd makro- och mikronäringsämnen, vitaminer. Det är ingen mening att lista dem - det är inte för ingenting att de säger att den här biodlingsprodukten innehåller hela periodiska bordet. Man kan bara säga att honung är särskilt rik på B-vitaminer, som är ansvariga för metaboliska processer i kroppen, vävnadsregenerering och därför för tillväxt av strängar. Det finns många mineraler i det, utan att bildandet av nya celler av integumentära vävnader, som bidrar till bevarande av fukt i cellerna, är omöjligt. Dessutom bör det noteras att denna produkt sätter ihop hårskalans skala och därigenom återställer den.

Citron är känd för att vara extremt rik på vitamin C, vilket förbättrar kroppens försvar och främjar regenerering. Men i denna frukt finns också vitaminerna B1, B2, A, E, liksom andra värdefulla element, inklusive organiska syror. På grund av detta, citronsaft fuktar strängarna, vilket gör dem strålande.

Det är mindre känt att både honung och citron har en ljuseffekt, men det är ändå ett bevisat faktum. Särskilt denna egenskap förbättras genom att blanda produkter.

Således är en mask baserad på citron och honung kapabel att

 • återställa strukturen av hårstänger;
 • eliminera feta trådar;
 • ge krullarna en hälsosam glöd;
 • stärka håret från rötterna, fukt dem, gör lydig;
 • lätt lätta krullarna.

Med en korrekt applicering och ett välvalgt recept kommer en mask som baseras på ovan nämnda produkter att gynna alla typer av strängar, och för feta krökor blir det en riktig frälsning. Det är bara viktigt att observera elementära försiktighetsåtgärder - för att testa medlen för förekomst av allergier mot dem, eftersom honung orsakar en allergisk reaktion hos många.

Mask för glans eller lätta hår

 • honung - 70 g;
 • citronsaft - 50 ml.
 • Tvätta citronen, skär den i halva och pressa saften ut ur den. Resultatet ska vara ca 50 ml.
 • Blanda saften med 70 g naturlig honung - det handlar om två stora skedar. Om honung är kandad måste den först värmas så att den blir tunnare. För att bevara alla vitaminer som finns i denna produkt kan den inte värmas upp mycket, därför är det bäst att smälta det i ett vattenbad. Detta gäller för beredning av masker med honom.
 • Rör om blandningen noga så att honung och citronsaft bildar en jämn massa.

Sprid honung-citronmassan i lock. Ta bort locken under polyetenbjörnen. Wrap huvudet med en varm scarf eller handduk. Tiden att lämna masken på håret beror på vilken effekt du vill få: för att lätta strängerna ska det vara mer än två timmar, du kan även lämna masken för natten och för att krullarna ska lysa utan att bli lättare bör du inte hålla masken i mer än en timme. Det är önskvärt att applicera masken på rena våta strängar. Om detta krav är uppfyllt kan det tvättas bort utan schampo, även om det fortfarande kan användas. För torrt hår är detta verktyg endast lämpligt om det lägger till en tesked vegetabilisk olja. Den bästa effekten kommer i detta fall att vara oliv och ricin.

Mask för att återställa strängarna

 • citron - hel för oljigt hår, halvt - för torrt;
 • 1 äggula
 • honung - 100 g
 • Kram ut rätt mängd citronsaft. För torrt hår räcker det med att ta saften från hälften av frukten, för oljigt hår bör dess mängd fördubblas.
 • Blanda med honungsjuice. Honung tas mycket, så massan kommer så småningom att bli ganska tjock.
 • Pound äggula med honung-citronmassa. Det måste vara helt homogent.

Denna mask kan appliceras inte bara på krullarna själva, men också på sina rötter. Att skapa en "växthuseffekt" med ett lock och en handduk ökar maskins effektivitet. Det kommer att återställa hårkropparnas struktur och återställa den tidigare skönheten till krullarna. Det är sant att det ska tillämpas regelbundet (en eller två gånger i veckan) i minst en och en halv månad. Den maximala kursperioden är 2 månader. Masken har också en fuktgivande effekt på trådarna, stimulerar tillväxten, speciellt om du lägger till en sked med burdockolja.

Masken med honung och citron är lätt att förbereda och trevligt att använda. Dessutom är dess effektivitet för restaurering av krullar i hemmet bevisat. Även med en enda applikation kommer det att ge dem en livlig glöd. Dock kommer bestående resultat att uppnås endast med regelbunden användning av verktyget.

De bästa recepten för hårmaskor med citron och honung

Påverkan av honung och citronhår

Citrusfrukter innehåller stora mängder C-vitamin, vilket förbättrar immunsystemet och förhindrar utvecklingen av infektioner. Citroner bidrar till att balansera surhetsgraden och har antioxidant, antiinflammatoriska, antimikrobiella effekter, vilket gör det möjligt att lösa olika problem med huden och locken.

Varje mask för håret med färsk citron och honung kommer att bidra till att förhindra förlust, brist på strängar och göra strängarna mycket större. Den positiva effekten av citrus uttrycks i följande:

 • eliminering av fettinnehåll
 • pH-normalisering;
 • djup skador återhämtning;
 • hudhydratisering;
 • sektionsförebyggande.

Citron har en ljuseffekt. Om du vill byta skuggans skugga utan kemisk och termisk exponering, kan du helt enkelt fukta strängarna med vatten med tillsats av citrusjuice.

För att göra behandlingen komplex, välj ett lämpligt recept på masken och var noga med att använda honung i sin komposition. Denna produkt är ett lagerhus av vitaminer och fördelaktiga spårämnen som är nödvändiga för ytterligare hårnäring.

Efter applicering av en citron- och honungsbaserad vårdprodukt kommer du att märka positiva förändringar. Curls kommer att vara smidig, silkeslen och lydig.

Maskrecept

Honung är berikad med mättade och omättade fettsyror, kalium, kalcium, magnesium, järn, natrium, fosfor och vitaminerna A, E och K, vilket gör den idealisk för hårvård. Citron är rik på biologiska föreningar som är nödvändiga för näringskräm.

Dessa två produkter är optimala för att lösa de vanligaste problemen. Om du väljer rätt mask baserat på dem kan du uppnå fantastiska resultat utan att besöka salongen.

firming

Om du gör styling varje dag, använd en styler, järn eller curler, den är mycket tunn och förstör krullarna. För att reparera skador och återställa hårstruktur, förbereda en mask av följande ingredienser:

 • 1 färsk citron
 • 3 matskedar honung;
 • 1 ägg.

Kram juice ut ur citrusjuice, slå en liten äggula, lägg till en söt produkt från biodling. Blanda allt grundligt. Applicera på hår från rötterna. För att uppnå maximal effekt, värm huvudet - sätt på en duschlock och linda en handduk. Låt på i 40 minuter, skölj sedan med schampo.

ljusn

Honungsmask har många positiva recensioner. Dessutom kommer det att bidra till att ändra krullarnas färg till en ljusare.

Om du är en naturlig blond och vill uppdatera ditt utseende, rekommenderar vi att du blandar följande komponenter:

 • saft av 1 citron
 • 100 gram honung;
 • 250 ml kefir (i stället för det kan du använda kamilledekok)
 • en nypa kanel.

Alla dessa produkter har en ljuseffekt och förbättrar maskins effekt. För beredningen måste du blanda ingredienserna till en homogen massa. Applicera sedan på hår och värm huvudet med en handduk.

Om proceduren utförs på sommaren, gå ut - exponering för ultraviolett kommer att påskynda effekten. Vänta 30 minuter (längre rekommenderas inte, för att du kan torka krullarna). Tvätta av på vanligt sätt.

För lösa lockar

Om du inte har besökt salongen länge och inte bryr dig om ditt hår, rekommenderar vi att du gör en mask av följande komponenter:

 • 1 citron
 • 3-4 matskedar färsk honung;
 • 25 gram gelatin.

Kram juice från citrus. Om strängarna är torra, är halvorna tillräckliga. Häll i honung. Blanda noggrant. Lös upp gelatin i vatten och värm lite till svullnad. Kombinera båda blandningarna och vispa lite.

Applicera på håret och lämna i 30-40 minuter. Tvätta sedan på vanligt sätt.

rensning

Citrusjuice ger inte bara krönen, utan rensar dem också bra. För att göra en enkel mask behöver du följande:

 • 1 citron
 • 100 gram honung;
 • 2 matskedar olivolja (kan ersättas med ricin eller kardborre).

Kram juice från citron. Vi går in i den honung och rätt mängd olja. Blanda noggrant och applicera på lite fuktigt hår. Håll i 30-40 minuter, tvätta sedan av och använd luftkonditioneringen.

Hur man väljer älskling

För beredning av omtänksamma masker måste kunna välja komponenterna ordentligt. Idag presenteras ett brett utbud av produkter på butikshyllor, inklusive honung. När du köper det, bör du komma ihåg följande:

 1. Spara inte - en kvalitetsprodukt kan inte vara billigt.
 2. Noggrant inspektera burken - närvaron av stora kristaller tyder på att sockret användes i produktionen. Detta minskar de goda egenskaperna hos honung.
 3. Få från en pålitlig säljare - bättre att delta i specialmässor där biodlare presenterar sina varor.

Färsk produkt har en vattnig konsistens. Den bästa effekten har honung från örter. Du kan bestämma den med en ljusgul färg. Om skuggan är mörkbrun, samlades den från bovete fält - den här typen av honung har en mindre fördelaktig effekt.

Regler för ansökan

Förberedelsen och användningen av citron-honungsmask gör det möjligt att genomföra ett antal regler. Om du vill få önskat resultat måste du hålla fast vid dem.

 1. Välj försiktigt mat - de måste vara färska.
 2. I matlagningsprocessen, var noga med att värma honungen lite innan du kombinerar den med citronsaft och andra ingredienser.
 3. Applicera försiktigt masken, eftersom den tenderar att tömma från huvudet. Förbered en handduk och sätt på något som inte är synd att bli smutsig.
 4. Var noga med att värma håret. Detta kan göras med duschlock och handduk.
 5. Håll inte kompositionen längre än den rekommenderade tiden, eftersom citronen har en torkeffekt och du kan skada krullarna.
 6. Mörkhåriga tjejer efter att ha använt masken är bättre att skölja huvudet med brandy.

Sammanfattningsvis

Om du inte har tid att gå till salongen och du behöver snabbt ta ditt hår i ordning, gör en honungsmask med tillsats av citrusjuice. Det har en utmärkt effekt - det rengör huden väl, ger näring av lökarna, reglerar vatten-lipidbalansen, ökar tillväxten och återställer den skadade strukturen hos strängarna.

Välj ett populärt recept som passar din hårtyp, förbered blandningen och njut av det fantastiska resultatet!

Vackra lockar med honung och citron

Omsorg för hårets skönhet innehåller många förfaranden, ibland inte särskilt användbara. Färgning, ljusning, perming eller frekvent användning av curling och strykning stör den naturliga fukten, krullarna blir tunnare, delade, kan bryta ner och falla ut. Därför är det förutom den vanliga vården, inklusive schampo och balsam, nödvändigt att tillhandahålla ytterligare näring för att återställa den skadade strukturen och stärka strängarna. Den hemlagade hårmaskan med honung och citron hjälper till att återvända krullarna till mjukhet och glans, eftersom det är ett charmigt och välskött hår som är kvinnans främsta charm. För beredning av terapeutiska masker är det bättre att använda naturliga produkter, eftersom sammansättningen av de inköpta produkterna kan innehålla syntetiska substanser som endast ger en tillfällig kosmetisk effekt.

Mask effektivitet

Ägare av långt hår är särskilt viktigt regelbunden regenererande behandling, eftersom sådana strängar längre utsätts för olika influenser - solen, det hårda eller klorerade vattnet, innebär att upprätthålla färg och styling kan störa metaboliska processer, torrt hår och orsaka irritation i hårbotten. Genom att kombinera de användbara egenskaperna hos olika naturliga ingredienser i en mask får du ett underbart resultat i form av lyxiga lockar.

Användningen av citron för hår är inte bara begränsad till innehållet i stora mängder C-vitamin i denna frukt. Andra vitaminer som är viktiga för hälsan finns också i citronsaft och massa:

 • B1, B2 - hjälper till att göra locken elastiska, starka och glänsande, stimulera tillväxten av strängar och intensiv näring av hårsäckar.
 • D - ger hårfolliklar med essentiella fettsyror. Dessutom är det en nödvändig substans för absorption av kalcium, vilket förstärker skelettsystemet, naglarna och håret.
 • A, E - Främja blodcirkulationen och mättnad med syre, hjälpa till med snabb vävnadsregenerering, restaurering och tillväxt av hår.

Citroner innehåller också ett komplex av viktiga spårämnen - järn, kalium, fosfor, magnesium, svavel. Om de inte injiceras tillräckligt, lider hud och lockar först och allt, de förlorar sin naturliga utstrålning, de blir svaga och bräckliga. På grund av denna rika sammansättning av citron har läkning och regenererande egenskaper som används i kosmetologi och medicin.

Användbara egenskaper av honung är kända sedan antiken - vid behandling av sjukdomar används den som antibakteriellt, antiseptiskt, antiinflammatoriskt och antisvampmedel. Honung deltar i kroppens metaboliska processer, accelererar sårläkning, bidrar till återställandet av immunitet och energiförlust i kroppen. Honung och kosmetologi används ofta i sammansättningen av olika produkter för ansikte, kropp och hår. Hemmagjorda masker och honungspapper hjälper till att klara många hudproblem, sänka åldringsprocessen, återställa elasticitet och friskhet.

Honung innehåller vitaminer i grupp B, A, E, C, H, D och hela komplexet av värdefulla mikroelement som är nödvändiga för att fuktighet, närande och återställa hud och hår: salter av kalcium, natrium, järn, magnesium, fosfor, jod.

Honung innehåller också karoten - en antioxidant som stimulerar hårväxten, som ofta används i olika produktlinjer av professionella vårdprodukter.

Det är värt att ägna särskild uppmärksamhet åt det faktum att endast naturlig honung har alla listade egenskaper. Produkten från snabbköpet, värmebehandlad eller artificiell honung kommer inte att medföra någon fördel och kan endast användas vid tillagning.

Maskrecept

Det är nödvändigt att välja den nödvändiga kompositionen av masken, baserat på hårets typ och struktur, samt förekomsten av vissa problem av deras tillstånd. Också, för optimal effekt måste du följa några rekommendationer:

 • Honungsmaskar kan appliceras endast på rena strängar och blötlägger dem efter tvättning med en handduk.
 • Efter applicering av kompositionen är det nödvändigt att värma huvudet, ha på sig ett duschlock, med matförpackning eller en skuren plastpåse och en handduk, en varm halsduk eller en halsduk ovanpå;
 • Om honungen till masken är för tjock måste du lösa den i en liten mängd vatten (temperatur 38-40 grader). För varmt vatten kan förstöra honningens helande egenskaper
 • Alla formuleringar av masker har en djupare effekt om de appliceras lite uppvärmda. Det är bäst att göra det i ett vattenbad. Du kan inte värma kompositionen i mikrovågsugnen, eftersom honungen samtidigt förlorar dess fördelaktiga egenskaper.

1. Firming mask för tillväxt.

 • Ta lika mycket burdockolja, nypressad lök och citronsaft, tillsätt 1 äggula och lite flytande honung;
 • Blanda noggrant, applicera blandningen på rötterna och hårets längd och massera in i hårbotten med massörrörelser, försök att inte pressa för hårt eller krossa håret, för att inte skada dem.
 • Värm upp med hjälp av tillgängliga material och lämna i 2 timmar, skölj sedan med vanligt schampo.
 • Genomföra ett sådant förfarande en gång i veckan kan du förbättra strukturen hos skadat hår avsevärt och snabbt återställa dem efter färgning, perm eller blekning.

2. Mask för lätta.

 • Få vet att du kan försiktigt och försiktigt göra hårljuset med honung och citron. För att göra detta bör färsk citronsaft blandas med vodka och honung i lika stora proportioner.
 • Gnid vätska i håret och låt blöt i 2-3 timmar.
 • På så sätt kan du lätta ditt hår upp till 2 toner i några procedurer, om du självklart har blont eller ljusbrunt hår. Masken ger krullarna en varm gyllene nyans. För tjejer med naturlig mörkton eller för hårt hår, fungerar inte denna förklaringsmetod.

3. Mask för lösa och torkade trådar.

 • Blanda i lika stora proportioner naturlig honung och olivolja (burk, linfrö, mandeloljor har också en helande effekt);
 • Tillsätt citronsaft (ca 2 matskedar);
 • Värm och rör om tills slät;
 • Applicera den på rötterna och sträck försiktigt längs längden, varma, efter en timme, skölj huvudet väl med schampo;
 • Upprepa proceduren för mycket torrt hår kan vara 2 gånger i veckan. Användbara vegetabiliska oljor i kombination med honung gör håret elastiskt, fluffigt och glänsande.

4. Rengöringsmask för fet hår.

 • För att förbereda masken behöver du aloejuice. Du kan laga det själv, finhacka ett friskt löv av aloe och klämma väl genom ostkluten;
 • Med lika stora proportioner av den resulterande saften, flytande honung och citronsaft blandas och värms blandningen lite för bättre exponering och penetration i vävnaderna.
 • Applicera kompositionen på trådarna, starta från rötterna, efter en timme, skölj om möjligt utan att använda ett schampo;
 • Denna mask hjälper till att eliminera hårbotten i hårbotten och håret, återställer normal fettbalans, rengör porerna.

Brightening hår med honung och citron: en spektakulär cocktail för hårets skönhet

Ljusa ditt hår med prisvärda och säkra ingredienser. Vi har redan pratat om oxens ljusning med honung, och nu ska vi titta närmare på hur man använder honung och citron för att lätta håret. Du kommer inte bara att få en ljus nyans till dina lockar, men också läka, förbättra ditt utseende och ge en glans. Även om du är mycket försiktig med ditt hår, kan du försöka försöka lätta håret med honung och citron.

Användbara egenskaper

Honung är en unik produkt som har samlat in mer än 400 spårämnen, vitaminer och näringsämnen. Honey wraps gör curls mjuk, fuktad och hälsosam utseende. Och även biprodukten kan eliminera hårbotten och torrheten, påverkar hårföremålen positivt.

Citron är användbar för curls på grund av innehållet i vitaminer och eteriska oljor. Det bidrar till att eliminera problemet med fett, mjäll, närmar sig strängarna och ger dem en blank glans. Verkar effektivt på vilken typ av hår som helst.

Hur får man ljusare

Honung innehåller en kemisk komponent som under vissa förhållanden frisätter väteperoxid. Med en liknande princip arbetar oxidanter i kemiska färger. Således kommer honungen inte bara att återställa och återfukta strängarna, men också göra dem ett par nyanser lättare.

Blekens egenskaper har blivit kända i århundraden. Orientaliska skönheter använde citron för att lätta sina vackra lockar. Allt tack vare syran, som tränger in i hårstrukturen och delvis missfärgar det mörka pigmentet.

Dessa komponenter kan lätta strängarna både individuellt och i blandad form. Det är nödvändigt att förstå att naturliga komponenter kan lätta strängar med högst tre nyanser. Mörkhåriga tjejer kommer att få en mörkblond färg, på blonda huvuden kommer sättet att fungera mer effektivt och ge en tydligare förtydligande. På svart blir resultatet nästan osynligt. Reaktionen hos varje organism är individuell, därför är det ganska svårt att förutsäga slutresultatet. Du kan göra en provfärgning på otaliga strängar.

Sätt att förtydliga

Honungsförtydligande görs med en omloppsbana (helst på natten) av 5-10 procedurer. För att göra detta appliceras honung i rena och naturligt torkade lockar med honung i flytande tillstånd. Därefter måste strängarna vikas med en wrap, linda med en handduk och stå i flera timmar, skölj sedan med schampo.

Citron fungerar bäst med ett par solsken. Spray från färskpressad citronsaft och vatten sprutas rikligt på strängarna. Ta ett solbad i minst 2 timmar. Efter skölj håret med schampo och mata med balsam.

Perfekt ljusnar krullarna hemma, essentiell olja av citron.

Varning! Citron har en torkningseffekt. För att inte skada håret, lägg till lite balsam för sprayen. Under och efter lätta använd fuktgivande masker.

En blandning av två produkter kan effektivt lätta och läka tråden, förbättra strukturen.

Citron-honungsmix

För matlagning måste du blanda i lika stora proportioner citronsaft, honung och olivolja. Massan bör inte komma i kontakt med metallen, annars utseendet på gröna nyanser på håret. Blandningen bör appliceras med en pensel eller bomullsvamp på hela längden av trådarna. Då måste de fixas, linda dem med polyeten eller folie, linda med en handduk och stå i 2-4 timmar. Förfarandet är avslutat med shampooing och din favoritvårdsprodukt.

Den angivna färgkompositionen är utgångspunkten för vilken du kan lägga till andra komponenter. Detta kommer att göra håret ännu levande och elastiskt. I stället för olivolja kan du använda en annan favoritolja. Kompositionen kan anges:

Alla produkter är tillgängliga och lätta att använda. De bör introduceras i blandningen i en mängd av 1-2 teskedar per 100 g bas.

Användbara ljustips

Citron-honungsblandningen fungerar bäst med varma temperaturer. För att undvika överhettning ska den lämnas i 15-20 minuter på kokplattan.

Kompositionen får inte tvättas från första gången. Resterna av masken kan lämnas på locken och ta bort dem med följande shampooing. Av denna anledning är missfärgning bäst gjort före helgerna.

Använd inte en mask i närvaro av sår, allvarlig irritation. Kontraindikationer är också individuell intolerans mot någon komponent.

För naturligt torrt hår föreslår vi att du använder vegetabiliska oljor för att tända håret.

Vi erbjuder några mer effektiva sätt hur man blir en blondin med hjälp av folkmedicinska lösningar:

För dem som tvivlar på effektiviteten av folkmetoder, hjälper vi dig att välja de mest skonsamma kosmetiska produkterna för blekningskurvor: en lättare hårkräm, en rik balsam för vitaminer och näringsrika ingredienser för hårljus eller en harmlös lätta hårspray.

Användbar video

Titta på videon hur man applicerar honung och citron till ditt hår:

Hårmask med honung och citron: glans och krullets kraft

I årtionden har kvinnor använt den här användbar biodlingsprodukten för att göra huden frisk och frisk, och håret är mjukt, silkesigt och starkt. Om de helande fördelarna med honung kan du prata oändligt, det är en uppsättning vitaminer och näringsämnen.

På bilden är enkla produkter som ger stora fördelar för dina lock.

Men i de flesta fall är honung den viktigaste ingrediensen med olika komponenter, och nyligen har hårmasken vunnit stor popularitet - honung och citron, vilket är en del av det kommer att hjälpa till:

 • returkrulelasticitet och mjukhet;
 • bli av med mjäll
 • ge dem en naturlig volym och en hälsosam glöd.

När du köper honung, var uppmärksam på dess konsistens.

Hur man väljer älskling

 • För att blandningen med honung ska ge maximal effekt behöver du inte spara på huvudingrediensen. För högkvalitativ honung är priset ganska högt.
 • Det bästa är självklart att köpa honung för masker och mat direkt från biodlare eller på specialiserade mässor och utställningar. En bra produkt bör lämna ett märke på ytan, och om konsistensen, som vatten, är detta det första tecknet på att det späds ut.
 • När du köper kandiserad honung, var uppmärksam på kristallerna, stora säger att de använde socker i "produktion" av denna produkt, och äkta honung smakar jämnt som smör. Och bara om du ser väldigt bra ut så kommer du att kunna märka den granulära strukturen.
 • Hårblandningar med honung används bäst i badrummet innan du börjar tvätta håret. Egenheten hos denna naturliga komponent är att den "flyter".

Tips!
Försök att ersätta flera shampooingprocedurer med ett schampo för en honungsmask per vecka, feedbacken från denna metod är positiv: "krullar blir lydiga och mindre troliga att tvätta".

För oljigt hår

En hårmask av citron och honung kommer att vara mycket lämplig för oljig hårtyp. Som i alla andra blandningar med eteriska oljor och syror är det viktigaste att inte överdriva det. Trots det faktum att många experter tror att det inte finns någon synlig skada för att hålla lösningen med aggressiva ingredienser (och citronen, den aggressiva komponenten) för att hålla timmar, rekommenderar vi dig att begränsa dig till mer humana villkor, inte mer än en timme och ibland till och med 20 minuter.

Honung hjälper mycket med håravfall.

Korta matlagningsanvisningar:

 • Vi värmer upp tre skedar honung i ett vattenbad.
 • Tillsätt honungsjuice från en citron och blanda väl.
 • Applicera på lock och försiktigt massage rörelser gnugga in i rötterna med egna händer.
 • Vi väntar på ungefär femton minuter.
 • Tvätta blandningen med trådarna och skölj dem med vatten, med tillsats av citronsaft.

Citron hjälper till att bekämpa överdriven fet hud, medan honung stärker och ger näring hårsäckar. I tandem kommer dessa två ingredienser att lägga till styrka och glans till dina lockar.

För lättare hår

Om du bestämmer dig för att lätta dina strängar försiktigt med en ton, kommer det att klara håret med honung och citron som passar dig mest.

Det är sant att detta kräver ett visst tålamod, eftersom det måste hållas på strängarna i minst sex timmar, så det är bättre att gå och lägga sig i sängen.

 • Börja med att tvätta krullarna med schampo och läsk (tillsätt en liten mängd soda till ditt schampo).
 • Ta honungen så mycket att det är tillräckligt att applicera på hela längden av trådarna, värma i ett vattenbad.
 • Applicera på trådar, stäng paketet och rulla upp med en handduk eller sätt på en varm hatt.
 • Nu kan du gå och lägg dig. Nästa morgon, tvätta av honungen och njut av den nya nyansen.

Denna blandning, även om det tar lång tid, men det kommer verkligen att mildra dina krusar försiktigt. Ja, och närmar dem med styrka och hälsa. Soda i detta recept är nödvändigt för att ännu mer "öppnas" när du tvätter huvudet, flakarna i hårets övre lager, för optimal penetration av honung i hårets djup.

På morgonen kan du ha några problem med att tvätta av honungen, men var inte upprörd, vänta bara längre under varmt vatten.

Och glöm inte att efter proceduren är det nödvändigt att skölja hårsträngarna med utspädd citronsaft.

Resultatet är märkbart efter flera förfaranden.

Kompositionen med tillsats av olja

 • 4 skedar av honung;
 • 1 sked olivolja;
 • Juice från halv citron;

Alla ingredienser blandas väl tills de är mjuka. När blandningen är klar måste du sätta den på en varm plats i en halvtimme. Innan du applicerar lösningen måste du tvätta krullarna och torka dem och kamma sedan. Blandningen appliceras utgående från hårrötterna.

Honung har en intressant egenskap - för att visa läkningskvaliteter med lite värme, det är anledningen till att när du har applicerat masken måste du först packa huvudet med en plastpåse och sedan sätta ihop med en handduk. Håll verktyget på strängarna i ungefär trettio till fyrtio minuter.

Då är allting enkelt: honungsblandningen tvättas först med varmt vatten, och sedan måste du tvätta håret med schampo. Det är möjligt att lite pengar kommer att förbli på krullarna, men det är inte alls skrämmande.

Förresten förblir huvudkomponenterna - citron och honung för hår oförändrade, men oljan kan till exempel ersättas med en annan (skägg för hår eller vanlig solros).

Detta verktyg ger maximalt resultat om du inte använder det mer än en gång i veckan. Om proceduren upprepas regelbundet i tre månader, kommer effekten att bli mycket märkbar - trådarna blir smidiga, silkeslösa och håravfall minskar avsevärt.

Förbered blandningen själv.

Näringsblandning

Nourishing hårmask: honung + ägg + citron för feta och tunna. Vi tar en äggula, slå bra, blanda den resulterande vätskan med citronsaft. Proportionerna av komponenterna bör vara ungefär desamma.

Blandningen som du har fått upphettas ganska mycket i ett vattenbad till rumstemperatur och först därefter appliceras det på strängarna och fördelar jämnt fördelningen av vätskan över hela längden. Wrap huvudet med klämfilm eller plast och linda en handduk över toppen. Efter en timme, tvätta bara ditt huvud, du kan även utan att använda schampo.

Inte alla de rättvisa könen har tur av naturen att ha vackra krullar, men det här är ingen anledning att bli upprörd. Det viktigaste är rätt omsorg för dem.

För att påskynda hårväxten

Citron-honungsblandning med lök hjälper till att stärka hårstrukturen och påskynda tillväxten. Juice halva löken, blanda med olja (till exempel olivolja), äggula från ett ägg och citronsaft. Lösningen upphettas och appliceras först på rötterna, sedan i hårbotten, och först därefter på strängarna. Låt kompositionen vara på strängarna i 30-60 minuter och tvätta sedan av.

slutsats

Vår skönhet är i våra händer!

För beredning av masker används endast naturliga och färska ingredienser, så recepten som beskrivs är inte rädda för att ändra eller komplettera, så länge de är extremt användbara komponenter. Känn dig fri att använda naturliga masker med honung, de kommer att göra ditt hår friskare, starkare och tjockare. En video i den här artikeln hjälper till att hantera nyanser.

Hårmaskar med honung

Om de användbara egenskaperna hos honung har länge varit kända. Masker baserade på denna produkt är tidtestade, deras effektivitet är obestridlig. Det är möjligt att självbereda blandningar för hår, de kräver inte stora ekonomiska och tidskostnader.

Användbara egenskaper honung för hår

Med långvarig användning av honungsmaskar är mjäll fullständigt eliminerad. Du kan helt enkelt lägga lite honung i din shampooflaska och tvätta håret med det. Resultatet är inte långt framöver. Men masker med honung är mer effektiva.

Hårmask med honung och ägg

Honung - det mest användbara verktyget för hår. Mycket effektiv för läkning av torra, spröda och utarmade strängar. Produkten absorberas helt av kroppen, oberoende av användningsformen, eftersom dess kemiska egenskaper liknar plasmaet av humant blod.

Färska kycklingägg är källor till biotin, tiamin och vitaminer i grupperna A och B. Äggula innehåller magnesium, fosfor, jod och zink. Alla dessa spårämnen har en fördelaktig effekt på håret, närande, fuktgivande och stärker dem.

Mycket lätt att förbereda och applicera mask. Det är nödvändigt att blanda 1 stort kycklingägg och 1 matsked (till nackdel) av honung. Du kan använda kandad honung, bara uppvärmd i ett vattenbad eller i en mikrovågsugn i "avfrostning" -läget.

När blandningen är klar kan du gå vidare till applikationen och fördelningen av masken längs hela längden och densiteten hos håret. Massage masken i hårbotten. Sätt sedan på ett cellofantlock, göm säkert alla trådar under det och linda ihop med en handduk.

Det är nödvändigt att gå med en mask från 40 minuter till 1 timme. Efter denna tid kan huvudet tvättas, men vattnet ska vara måttligt varmt, annars kommer proteinet i blandningen att begränsas, det blir extremt svårt att tvätta det.

För att öka maskins effektivitet kan du dricka lite hemlagat rött vin. Vin hjälper till att förbättra blodcirkulationen.

Hårmask: brandy, honung, ägg

Cognac ökar blodcirkulationen i hårbotten och värmer hårsäckarna. På grund av detta finns en förstärkning och stimulans av tillväxt. Det är ganska enkelt att förbereda en sådan mask: du måste piska 1 äggula av ett ägg med en gaffel, tillsätt 30 gram honung och 40 ml konjak, blanda allt grundligt. Applicera över hela längden av trådarna, täck med cellofan och en handduk. Låt blandningen stå på huvudet i 1 timme, skölj sedan och låt håret torka naturligt.

Blondiner ska inte använda brandy. Dryck infunderad i ekfat innehåller därför ett naturligt färgämne, det finns risk för förändringar i hårtonen. Cognac kan ersättas av vodka. Blandningen innehåller inte protein, det innehåller rent protein. Kombinationen av alkohol som ingår i konjak och protein kan orsaka mjäll.

Hårmask: lök, honung, ägg

De goda egenskaperna hos honung och ägg anges ovan. Lök är rik på vitaminerna B, C och E, liksom zink, järn och kalcium. Alla dessa element är helt enkelt nödvändiga för hårets hälsa. Därför är ytterligare matning inte överflödig.

Förberedelse av masken kräver inte mycket ansträngning. Blanda 2 matskedar honung och ägg, bättre beat. Skaka en stor lök eller hacka i en mixer. Använda gasbinda pressa saften och häll den i den slagna honungen med ägget. Många använder lökgruel, som inte vill slösa tid att klämma saften, men i det här fallet tar det mycket längre tid att tvätta håret.

Som i övriga fall applicerar vi luktblandningen på lockar, vi värmer och går i 30-40 minuter. Efter avlägsnande av isolerande lock och lämna i ytterligare 10-15 minuter. Du måste tvätta av masken med schampo och var noga med att applicera balsam.

För att undvika lök lukten kan du lägga till några droppar essentiell olja. Speciellt populära är lavendel rosmarinoljor, de har en delikat blommig doft.

Hårmask: kefir, ägg, honung

Denna blandning hjälper mycket med torrt, sprött och tråkigt hår. Kefir ger näring och fuktar utarmade strängar, honung ger sken och ägget stärker.

För matlagning måste du blanda till en homogen massa av 50 gram fettkaka, 2 matskedar honung och ett ägg. Sprid blandningen jämnt över hårets huvud och låt det stå i 30 minuter. Det kan ta 2-3 sköljningsprocedurer för att bli av med kefirfett. Bra att använda sur naturlig mjölk.

Hårmask: ägg, honung, citron

Mycket prisvärd och effektiv blandning för läkning av skadade lockar. Ägg, honung och citron är oumbärliga produkter som är i köket hos nästan alla hemmafruar. Citron klarar av alltför fettigt hår, närande och stärka det.

För matlagning behöver du bara använda fräsch, naturlig citronsafthalvad frukt. Så blanda saften, äggula och 2-3 matskedar flytande honung. Om inte fräsch kan du värma den förtjockade produkten, förvärmd i en mikrovågsugn.

Den resulterande suspensionen appliceras på trådarna kam med stora tänder, så att du kan uppnå en jämn fördelning. Håll kompositionen på huvudet inte mer än 40 minuter, eftersom citronen kan torka håret. Skölj noga med schampo. För att bli av med fetthalt, räcker det med att smörja strängarna med en citronskiva omväxlande några minuter innan du tvättar håret.

Hårmask: jäst, honung, ägg

Jäst - en av de största källorna till vitamin B. Masker, som inkluderar denna produkt hjälper till att stärka hårsäckarna och stimulera tillväxten av strängar.

Många blandningar innebär användning av levande jäst, men en torr produkt ger utmärkt resultat. Ibland är det svårt att hitta levande jäst, torr är alltid tillgänglig i varje hem, så deras användning är ganska acceptabel.

Beroende på längden beror hårets tjocklek på mängden jäst - 1 eller 2 små påsar. Häll dem i den förvärmda honungen så att de vaknar. När reaktionen börjar tillsätt ett helt ägg, blanda och applicera på lite våta strängar. Att gå med en mask behöver du minst en halvtimme. Tvätta håret efter den här tiden.

Hemvård med användning av honungsmaskar kommer inte att hålla dig som väntar på resultatet. Håret kommer att vara väl preparerat och friskt.

Hårmask med honung och citron: Ett litet mirakel för dina lockar

Hårets skönhet och attraktionskraft är utan tvekan deras hälsa och renhet. Håret och hårbotten samlas ständigt upp smuts och fett, vilket kan störa hårstruktur, epitel och orsaka mjäll med felaktig vård. Moderna populära schampon kan inte alltid försiktigt eliminera föroreningen, så krullarna behöver ytterligare högkvalitativ och pålitlig vård. Hjälp i sådana fall kan doftande mask med honung och citron. Hon har länge varit känd för sin effektivitet och trevliga användningsresultat.

Fördelarna med och potentialen i gul citrus

Praktiskt för varje konsument är fördelarna med citron begränsad endast till vitamin C. Naturligtvis finns det mer av det i denna citrus än i andra goda frukter. Men det här är inte den enda uppenbara fördelen med citron. I massan och juiceen finns också användbara vitaminer A, Grupp B, E, D, P, eteriska oljor och ett fantastiskt komplex av olika mineraler, som inkluderar kaliumsalter, fosfor, järn, kobolt, mangan, svavel och magnesium. På grund av en sådan mirakulös komposition har denna citrus läkning egenskaper som har funnit sin aktiva användning i kosmetologi och medicin.

För hårvård använder våra läsare metoden för Dasha Gubanova, efter att ha noggrant studerat det, bestämde vi oss för att erbjuda denna metod till dig. Läs vidare.

Med ständig användning av en mask med honung och citron för håret, kan de återställa hårets axelstruktur, förbättra tillståndet på huvudets hud och eliminera även den irriterande mjällen helt. Ägar av fettlås ett sådant verktyg hjälper till att helt avlägsna allt överskott av fett, torr hud och smala porer. Kom ihåg att citron perfekt lyser håret och lägger till naturlig glans i vilken hårstil som helst.

Älskling: Inte bara läckra, men också användbar

Äldstiden har honung värderats för en stor mängd användbara egenskaper, och idag används den hela tiden i produktionen av användbar kosmetika. Självklart bör flickor inte glömma recepten från m från farmödrar, vilket gör att du kan skapa riktiga mirakel med dina lockar hemma.

Honung är en riktig förråd av vitaminer C, B, H, K, E, PP grupper, mineraler, enzymer och karotener. Det ger näring till hårsäckarna, eliminerar problem som är förknippade med mjäll, skalning, torr hårbotten. Du kan genast se effekten av att använda produkten med sådana naturliga ingredienser: Håret blir mjukare, mer elastiskt och kommer att förvärva sin naturliga glans.

Användbara recept med honung och citron

1. En mask med honung och citron för hår hjälper till att ge ditt hår glans och stärka varje hår.

Du kommer att spendera ca 5 minuter på att förbereda ett sådant recept, och resultatet kommer verkligen att överraska dig:

 • Krama saften av en citron och tillsätt ca 60 g honung där. Röra ingredienserna mycket noggrant;
 • Applicera blandningen i håret längs hela sin längd;
 • bära en improviserad polyetenlock på huvudet: en trevlig termisk effekt gör det möjligt att absorbera användbara ämnen och element i krullarna;
 • Efter 10 minuter tvätta av hemmet med varmt vatten, se till att ingen rester av honung är kvar, eftersom ditt hår kan vara trasslat efter torkning.

Du kan också använda en hårmask med honung och citron för hår för att lätta dem. Naturligtvis måste sådana kosmetika appliceras i 6-7 timmar, men du kan få det önskade resultatet ganska snabbt och utan att skada frisyren. Effekten av naturlig förtydligande kommer att framkomma genom flera användningar av verktyget, men den nya tonen blir naturlig och attraktiv, så det är värt ansträngningen.

2. Ett enkelt recept på förtydligande är:

 • Förbered saften av en halv citrus och lägg till ett halvt glas honung;
 • Applicera på lockar i 7 timmar och skölj med varmt vatten.

Ljusbrunt hår du kan tända 2-3 toner. Det rekommenderas att använda konsistensen mer än en gång i veckan. En sådan blandning är bra för sin lätthet och tillgång till matlagning. Care curls med dessa masker kommer att lägga skina och stärka varje hår från roten till spetsen.

3. En annan populär mask med honung och citron bereds med tillsats av olivolja. För detta recept behöver du:

 • 1 msk klar och högkvalitativ olivolja;
 • 4 matskedar honung;
 • juice av en halv citron.

Alla ingredienser måste blandas väl tills en homogen aromatisk massa bildas. När verktyget är klart ska det placeras på ett ganska varmt ställe i ca 30 minuter. Skölj håret och torka det lite före användning. För att få en bra effekt bör blandningen appliceras från hårets allra rötter. Vrid sedan huvudet i en plastpåse och linda upp en varm handduk. Det är bäst att hålla sådana hemlagade kosmetika på håret i ca 30-40 minuter.

Och då är allt väldigt enkelt: En mask med honung och citron för hår tvättas av med varmt vatten, och sedan måste du tvätta håret med ett bra schampo. Om verktyget är delvis kvar på locken - det är inte läskigt. Förresten kan du byta olja och andra komponenter, såsom burdock eller den vanliga solrosoljan. Men användningen av citronsaft är i alla fall nödvändig.

 • Försökte alla medel men ingenting fungerar?
 • Bräckligt och sprött hår lägger inte till förtroende.
 • Ja, dessa förluster, torrhet och brist på vitaminer.
 • Och viktigast av allt - om du lämnar allt som det är, måste du snart köpa en peruk.

Men en effektiv lösning för återhämtning existerar. Följ länken och ta reda på hur Dasha Gubanova bryr sig om hår!

Honung för lättare hår: Blond utan skada!

Har du någonsin drömt om att byta skugga av ditt hår till en lättare? Nu behöver du inte gå till salongen, spendera stora pengar och riskera att ditt hår utsätts för kemikalier. Brightening hår med honung - en säker och budget metod för att uppnå önskat!

Du kan köpa honung direkt från vår apiary "Sweet Honey".

Hur fungerar det?

Hur tänder håret med honung? Hela hemligheten är i väteperoxid, vilken bildas i den naturliga produkten under påverkan av enzymet glukosoxidas. Järn i honung oxiderar syrefria radikaler, vilket frigör väteperoxid.

När detta ämne interagerar med färgat pigment i håret uppträder en särskild kemisk reaktion. Som ett resultat förändrar melaninpigmentet sin struktur, och hårets skugga blir lättare. Naturligtvis kommer du inte att kunna uppnå fullständig blekning av håret med honung. Men även brunetter kan lätta tonen lite.

Dessutom förbättrar honungskvaliteten avsevärt ditt hårs tillstånd. Produkten innehåller alla vitaminer som behövs för perfekt hår:

 • Vitamin A - normaliserar graden av fet hud i hårbotten, aktiverar hårväxten, stärker deras struktur och förhindrar håravfall
 • B-vitaminer - förbättra blodflödet i huvudet, minska nivån på skört hår, stimulera hårsäckar, ge en hälsosam glans
 • Vitamin C - ger fullständig näring av hårsäckarna, deltar i syntesen av provitamin A
 • E-vitamin - ansvarar för transporter av syre genom cirkulationssystemet, med hjälp av vilket det närmar sig håret med näringsämnen, stimulerar ljusstyrkan och tillväxten
 • Vitamin PP - förbättrar mikrocirkulationen av huvudets blod, stannar håravfallsprocessen, aktiverar tillväxten, förhindrar utseende av grå hår

Av denna anledning rekommenderas det att utföra rutiner för att applicera honungsmaskar regelbundet - och inte bara för att tända skuggan.

Masker för att lätta håret med honung

Huvudingrediensen hos alla masker är honung. Brightening hår rekommenderas att bära mer flytande pcheloproduktom, för att underlätta absorptionen av dess beståndsdelar. För detta ändamål kan du köpa akacia honung, som behåller sin viskositet under hela året, eller smälta kandiserad bietnektar i ett vattenbad.

Honungsmask för lättare hår

För att förbereda masken enligt det klassiska receptet behöver du naturligt pcheloprodukt, äppelcidervinäger och eventuellt hårbalsam:

Honung utspätt med äppelcidervinäger i ett 4: 1 förhållande. Blanda honungsbasen med balsam eller hårbalsam i proportioner på 1: 2. Blanda noga tills det är smidigt. Om så behövs, öka andelen balsam i receptet för att göra masken mer tjock.

Ett intressant faktum: Om du vill förbättra effekten kan du lägga till några droppar väteperoxid till ovanstående recept på en hårmask med honung för lätta. Verktyget lyser krullarna på en gång i flera toner. Observera: Denna procedur rekommenderas endast för rättvisa tjejer, riskerar brunetter att bli rödhåriga.

Mask för lättare hår med honung och kanel

Kanel är ett naturligt peroxidmedel. Det hjälper till att lätta håret för ett par toner, förbättra sitt tillstånd och ge en kryddig arom.

Blanda flytande honung och mark kanel i lika stora proportioner - 4 matskedar kommer att räcka. Blandning med 100 ml balsam eller hårbalsam. Rör tills mjuk. För att förbättra maskins effektivitet kan du också lägga 1-2 matskedar citronsaft.

Intressant faktum: Kanel i kombination med honung ger en varm nyans, inte kallt. Om du inte gillar det här - ska du tillgripa ett annat recept.

Hårmask med honung och citron

Lätta håret med honung och citron är den mest populära metoden för att uppnå en spektakulär färg. Citrus innehåller syra, som ändrar pigmentet och ger en ljusare nyans.

Flytande honung och citronsaft kombineras i proportionerna 3: 1. Lägg till blandningen samma mängd balsam eller hårbalsam. Rör tills mjuk. Eftersom masken torkar håret lite, rekommenderas att tillsätta 50 gram glycerin till receptet.

Intressant faktum: En honungs- och citronhårmask är mest effektiv när den kombineras med exponering för UV-strålar. Citrus är en slags katalysator vid förbränning av lockar. Det här förfarandet torkar dock håret, så det passar inte alla.

Lightening hår med kamille och honung

Kamille kommer inte bara att ge krullarna en gyllene nyans, men också avsevärt förbättra tillståndet för skadat hår. I beredningen av en sådan mask är mycket enkel:

Torkade kamilleblomställningar häll kokande vatten i ett förhållande av 1: 3. Insistera 4-6 timmar i en termos. Receptet rekommenderas också att tillsätta extra ingredienser: citronsaft, glycerin, saffran eller gurkmeja.

Denna avkok rekommenderas att användas som balsam varje gång efter att ha tvättat håret. Men göm inte lockar under en handduk, låt dem torka sig. Sedan faller fler färgämnen i hårstrukturen.

Mask för lätta hår från honung och kefir

Kefir penetrerar hårstrukturen, tvättar ut pigmentet något. Således provocerar den gradvis blekningen av krullarna.

Förvärm ½ kopp kefir till rumstemperatur. Tillsätt 1 ägg, citronsaft, 3 matskedar honung och 2 matskedar av brandy eller vodka. Om masken visar sig vara för flytande, lägg till en liten mängd balsam eller hårbalsam i receptet. Rör om blandningen tills den är jämn.

Artiklar i ämnet:

Enligt recensioner är honungs- och kefir-hårlättnad ett idealiskt förfarande för dem som har lidit av färgning av dålig kvalitet eller vill bli av med en skugga av yellowness. Denna mask är endast lämplig för rättvisa tjejer, vilket ger dem en naturlig ljusskugga.

Hur tänder håret med honung hemma?

Att lysa hårsmaskar med honung kommer endast att fungera om du har utfört proceduren korrekt. Vi erbjuder dig detaljerade stegvisa instruktioner:

Steg 1: Tvätta håret, men torka inte dem, men bara bli vått med en handduk. Maskan rekommenderas att appliceras på rena och våta krullar.

Steg 2: Applicera masken gradvis med ljusmassagerande rörelser: från rötterna, sprida sig gradvis över hela längden med hjälp av en kam. Och så tills hela ytan är täckt av mediet.

Steg 3: Bär en plast simma keps på huvudet eller linda håret med klämfilm. Du kan använda den vanliga handduken, men det är garanterat att du kvarstår fläckar.

Steg 4: Lämna masken på håret i minst 1-2 timmar. Ju längre komponenterna i blandningen är i kontakt med dina lockar - desto mer märkbar effekt. Det är bäst att lämna masken på huvudet i 6 timmar eller över natten.

Steg 5: Tvätta av masken med mycket varmt vatten. Som regel, efter det, tvätta håret igen är inte nödvändigt. De enda undantagen är de masker som innehåller oljor.

Steg 6: Upprepa proceduren varje gång efter att ha tvättat håret och lämnat i 5-10 minuter. Det är nödvändigt att behålla en ljus nyans.

Hur många procedurer behövs?

Om du inte har sett effekten efter första gången - förtvivla inte! För att uppnå ett märkbart resultat av lättnad - håret måste absorbera en naturlig produkt i tillräcklig mängd. Beroende på graden av porositet kan detta ta från en till flera procedurer.

Ägare av blont hår behöver i genomsnitt cirka 8-10 procedurer för att se vad som förväntas i spegeln. För att lätta mörkt hår måste masken appliceras mycket oftare - gör dig redo för 15 färgsessioner.

Intressant faktum: Det är bäst att kombinera användningen av honungsmaskar och kamilleinfusion. Den första du kommer att appliceras i flera timmar. En örtinfusion kommer att ersätta din sköljning - det kan användas efter varje hårtvätt.

försiktighetsåtgärder

Denna procedur har vissa kontraindikationer som beror på det valda maskreceptet - från honung, citron eller andra komponenter.

Det första du bör göra är att du inte är allergisk mot honung. För att göra detta, applicera en liten mängd av den beredda blandningen på huden i handleden. Där är huden mest känslig och känslig, så resultatet kommer inte ta lång tid. Om du inte har rodnad, klåda, brännskador, utslag eller andra farliga symptom inom 20-30 minuter - du kan applicera en mask på ditt hår.

Observera: Användningen av en kanelmask kan orsaka en lätt brännande känsla, därför rekommenderas ej ägare av mycket känslig hud att använda detta recept.

Källa till

Video "Ljusa håret med honung och kanel"

Vill du veta om våra nyheter, erbjudanden och rabatter? Prenumerera på vår telegramkanal! Du kan också följa oss på Instagram, Facebook och OdnoklasnikiNästa Artikel
Hårtork - en borste som är bättre, betyg av de 10 bästa modellerna enligt kundrecensioner