Slingor

10 orsaker till håravfall: tips och tricks

Publiceringsdatum 5 oktober 2010. Inlagd i 10 skäl Det är känt att en person förlorar hundratals hår varje dag (det anses vara normalt om upp till 100 hår faller ut per dag), men vi märker det inte alls eftersom de ersätts av nya.

Esvitsin för hår - hela sanningen om drogen

En vacker frisyr är en dröm inte bara för alla kvinnor, men också för de flesta män som kämpar med skallighet. Trichologists idag sitter inte ledig, eftersom deras patienter blir allt mer.

18 bästa schampon för fet hår 2018

Varje kvinna, utan undantag, drömmar om vackert och friskt hår. Men tyvärr kan inte alla skryta av sådan rikedom. Ofta drabbas kvinnor av fet hårbotten. Anledningen till detta kan vara många, men resultatet är en - du måste bli av med denna sjukdom.

Enkla tips för att bli av med split hår hemma

Split hår är ett problem som miljontals kvinnor står inför. Men det här problemet kan lätt lösas hemma.För att göra detta, tillämpa flera metoder. Och då blir de skärda trådarna mer hälsosamma, och de hår som fortfarande behåller sin integritet kommer att få skydd mot tvärsnitt och bräcklighet.

Hur färgar håret efter tvätt utan skada

Färgning är ett av de mest populära förfarandena efter skärning. Med hjälp av konstgjorda pigment kan flickor drastiskt ändra bilden eller uppdatera den något. Men det är inte alltid nödvändigt att smaka på den nya färgen, speciellt om du är engagerad i att ändra bilden hemma och inte i salongen.

Farmors Secrets - Soda Shampoo

Hur många enkla och inte dyra lösningar vi finner, med hänvisning till de beprövade gammaldags metoderna. Till exempel när vi försöker skydda vårt hår från effekterna av kosmetiska industrins destruktiva märken i vacker förpackning.

Vitamini dlya volos

Naturen är gynnsam för kvinnor, det ger dem ett attraktivt utseende, en underbar figur, mycket ofta vackert hår. Men alla dessa gåvor är inte för alltid, de tas bort efter ålder, felaktig vård, sjukdomar.

Vet du hur man applicerar balm på håret?

För att bevara hälsan, styrkan och attraktiviteten hos håret idag är det inte så enkelt som det kan tyckas. Anledningen till detta är förvärring av ekologi, konstanta påfrestningar, oförmåga att helt slappna av och att engagera dig själv.

Aevit för hår

Aevit är ett komplicerat medel för att behandla och stärka håret, vilket är av stor betydelse för kosmetologin, eftersom det hjälper till att snabbt hantera många problem.Skydd för hår: fördelar och effekter ^Aevit är ett läkemedel som innehåller en kombination av två vitaminer på en gång - A och E.

Användning av calamusrot för hälsa och skönhet av hår

Kvinnor är alltid för att hälsa deras lås försökte använda krafterna i örter, blommor och rötter. Generering efter generation, "de testade" buljongerna på sig själva och upptäckte de gynnsamma egenskaperna hos naturens gåvor.