Slingor

Hårtorkborste: beskrivning, egenskaper, styling

Hårtorken är en modern frisör som kan underlätta daglig styling.När du arbetar med en sådan enhet är resultatet verkligen perfekt.Vilka företag producerar de bästa borsthårtorkarna?

Vad ska man göra om håret faller ut

Hårt förlust kan vara ett tecken på en mängd olika sjukdomar. För att förstå situationen och lösa detta problem behöver du en läkare som behandlar hårtricholog.Håravfall kan vara ett tecken på ett antal sjukdomar, både lokala och systemiska.

Vitamin B12 för hår

Korrekt hårvård är en ganska svår uppgift, som inte bara består av hygien utan också regelbundet utförande av en hel del procedurer som gör att du kan behålla en tillräcklig nivå av fukt och näringsämnen i hårbotten och hårsäckarna.

Shampoos, sprayer, balsams, masker med arganolja för hår

Lush och vackert hår - ett tecken på hälsa och utmärkt utseende. I strävan efter skönhet spenderar många pengar mycket på inköp av speciella kosmetiska preparat, med hjälp av vilka man, som de tror, ​​kan bibehålla och förbättra hårets tillstånd.

Balm för skallighet från tiande

Är Tiande Master Herb Alopecia Shampoo Effektiv? Rekommenderad behandlingsförloppFör håråterställning använder våra läsare framgångsrikt Minoxidil. Med tanke på populariteten hos det här verktyget bestämde vi oss för att erbjuda det till er uppmärksamhet.

De bästa hemlagade recepten maskerar med brandy

Cognac äres av miljoner män och kvinnor. Den unika smaken och perfekta buketten av brandy - det här är inte alla fördelar med denna alkoholhaltiga dryck, för inte så länge sedan visades det att brandy är ett utmärkt sätt att ta hand om olika typer av hår.

Vita flingor på huvudet, men inte mjäll

Om en person har märkt något vitt i hans hår, men han är osäker på att det är mjäll, är det viktigt att ta itu med orsaken till detta tillstånd och börja omedelbart behandlingen.

Hårsjukdomar - online konsultation

Vita bollar på hårbotten№ 22 700 Hårsjukdomar 08.08.2015Hallå Jag skulle vilja veta om mitt problem. I flera år har jag varit orolig för kliande hårbotten. Först trodde jag att det var en allergisk reaktion på schampo.