11 enklaste styling på natten


Trött på att slösa dyrbar tid på morgonen? Vid den tidpunkt då du inte är helt vaken än, vill du inte armera dig med en hårtork eller ett strykjärn... Men försum inte skönheten i din frisyr! Det finns ett sätt! Att lägga på natten kommer att rädda dig från den dagliga rutinen, spara mycket tid på morgonen och låta dig också se otroligt enkelt! Tror du inte? Låt oss försöka, särskilt eftersom massan av alternativ!

Vintagevågor

Behandla ditt hår med ditt favorit stylingverktyg. Vi rekommenderar dig att välja lätta produkter, så att du inte blir upprörd på morgonen på grund av att de fastna ihop varandra. Helst behöver du en spray eller spray. Vrid låsen och fixa dem med osynliga. För pålitlig fixering, fäst krullarna med två osynliga fingrar i kors och sedan gå och lägg dig. När du vaknar måste du bara lösa de formade locken och räta ut dem med fingrarna.

Stackning för natten: 80-talet är tillbaka!

Prova denna provocerande styling, särskilt eftersom det är så enkelt! Dela håret i fyra sektioner, döda tre av dem, för att inte störa. Spraya den stylade delen av håret med en styling spray, dela den i två lika delar och börja vrida dem mot ansiktet. Binda buntarna med varandra och växla sedan till de andra sektionerna. På morgonen ruffa ditt hår lite och fortsätt, vinn hjärtan!

Vi kombinerar oförenliga

Smidiga rötter och fluffiga tips - den här metoden för att lägga nyligen förvärvad popularitet! Varför inte prova? Precis som i föregående version, dela håret i fyra sektioner och bearbeta vardera längs hela längden. Täck små flätor från mitten av huvudet. På morgonen blir du förvånad över effekten!

Lyx med pappershanddukar

Du kommer inte tro, men dessa vackra lockar kan göras med pappershanddukar eller tidningar! Applicera håret med en fuktgivande effekt. Rulla papperet i en rulle och vrid strängen på det och binda sedan ändarna på rullen till en knut. Upprepa proceduren flera gånger och gör dig redo för sängen.

Roll lycka

Inte bara pappershanddukar kan hjälpa dig! Använd de återstående rullarna från dem istället för curlers så att du får stora och lösta lockar. Men du kan utnyttja krökare med stor diameter på gammalt sätt, effekten blir densamma.

Nattläggning: flagella

Dela håret i två delar med en mittskärning, vrid varje sektion i en tät flätad och fäst så att det är bekvämt att sova. På morgonen får du en ljus romantisk frisyr!

Tag skumrullarna i bruk

Gör svansen på något fuktigt hår (detta ger dig en närmvolym) och vrid sedan strängarna på skumrullar! Voila, på morgonen väntar du på ferventa lockar!

Förvandlas till en grekisk gudinna

Stor stil för natten, kan du inte hitta? Inte bara kommer du att sova med en vacker frisyr, du kommer också vakna med en färdig styling! Använd våra bildtips!

Att lägga upp på natten med en T-shirt

Denna metod är väl beprövad för att skapa stora mjuka krullar. Hur bekväm att sova! Upprepa steg för steg åtgärder från mästarklassen, tro mig, du kommer inte ångra det!

Skapa en mega-volym

Att höja håret på rötterna är tillräckligt för att göra en massa på natten! Det är viktigt att håret var lite våt, annars kommer de inte att torka upp på morgonen, och alla dina ansträngningar kommer att gå ner i avloppet. Vrid bunten och fäst den med hårnålar. På morgonen skaka huvudet och spray krullarna med lack.

Hosiery lockar

Helt enkelt fantastiska lockar erhålls med strumpor, golf eller strumpor! Dela håret i tre sektioner, vriden i en rulle. Fokusera på våra foto tips, gå inte fel!

© Artikel författare: Tatiana Ebel

Familj och mamma

Utbildning, hälsa, utveckling av barn. Tidshantering för moms

 • Öppna bloggmenyn
 • huvud
 • Alla bloggartiklar
 • Om författaren och bloggen
 • fri
 • återkoppling

7 sätt att göra lockar utan curling och curlers hemma

Vacker frisyr - dekoration och stolthet hos någon kvinna. En vacker lockar och vågiga lockar ger kvinnans ansikte en ännu större överklagande. Ägare av rakt hår bör inte vara upprörd, eftersom det finns många sätt att curl raka strängar, vilket ger dem de mest oväntade formerna. Och för detta är det inte nödvändigt att gå till frisören. Men många har ingen aning om hur man gör curls utan curling och curlers hemma. Det visar sig att det är väldigt enkelt, men resultatet är inte värre än i kabinen.

Fördelarna med hemlagad perms

Det är känt att användningen av sådana medel för hår curling så varmt valsar, locktänger och hårjärn speciella, i stånd att ändra strukturen av strängarna till det sämre. Håret kan enkelt brännas under påverkan av höga temperaturer. Trots att moderna locktänger har en hel del fördelar, även de mest högkvalitativa märkes enheter har en stor nackdel - vackra lockar garanterar hög, så farligt för håret temperatur, som inte är mindre än 190 grader.

Hårstyling med hjälp av sådana enheter orsakar därför följande obehagliga symptom:

 1. Håret förlorar snabbt den nödvändiga fukten och uttorkning leder till en långsammare produktion av kollagen och elastin, som är avgörande för hårets normala struktur.
 2. Förlust av täthet, vacker naturlig glans går förlorad, håraxeln blir skör och spröd;
 3. Låsens tips, som börjar splittras, försämras.
 4. När överhettning skadas hårlampor, och på grund av detta kan de växa långsammare och falla ut.

Detta gäller inte bara kamrarna utan även andra instrument - värmevalsar och deras elektriska motsvarighet är inte mindre skadliga för hårbotten och håret. Metal curlers negativt påverka hårets statiska, elektrifiera dem, deformera hårsaxelns struktur. Även de enklaste plastskadorna, eftersom de är sönderrivna när de är intrasslade. Om du använder dessa verktyg varje dag kan du helt förstöra frisyren, som sedan måste återställas under lång tid och tålmodigt.

Den otvivelaktiga fördelen med enkla metoder för själv-perm är att de är säkra att använda, och processen med lindning tar inte mycket tid.

Därför är det värt att överväga att det är möjligt att använda mer mjuka metoder för ditt favorithår, och att använda termoelement så lite som möjligt.

Improviserade medel

För att skapa vackra krullar hemma kan du behöva olika material till hands.

 • Tjockt papper;
 • Tygremsor;
 • dubbar;
 • Träpinnar.

Dessutom kan du curl ditt hår med en stråle, flätor, flagella, ghoul, såväl som med dina egna fingrar.

Vid användning av en viss metod bör det övervägas om de kommer att passa hårets längd. För dem som har genomsnitt är någon manipulering bekväm. Om du är lång kan du alltid göra flätor, vrida strängar på pappersfiler eller använda flagell. Lite svårare att komma med någonting med kort hår - kanske den bästa metoden vrida på ett finger eller "snigel".

Fullt bestämd hur man gör curls utan curling och curlers hemma, kan du börja skapa ditt personliga mästerverk. Det kommer att ta lång tid för vackra vågor eller lockar att hålla längre. Det är bäst att tillbringa en perm på natten för att ordna håret nästa dag. Tack vare hårskummet blir resultatet stabilt, men du behöver aldrig överdriva det med sin mängd.

Hur man gör curls utan curling och curlers hemma

Om en tjej ännu inte har bestämt vilken metod hon gillar mest, passar hennes hår och gör henne oemotståndlig, måste du överväga alla intressanta alternativ.

Papper papillo

Papiljotter papper kommer att bidra till att skapa fjädrande lockar, både stora och små. Det beror helt på strängens tjocklek. Till att börja med behöver du en vattentät tjockt papper, som måste skäras i rektangulära remsor. När de är vikta till ett rör av önskad diameter inuti gängade smal trasa med ändarna utåt, för att ytterligare spetsar kunde binda. För detta ändamål kan du också använda små hårnålar.

Efter shampooing och applicering av ett fixativ till vått hår behöver du:

 • Separata trådar av samma tjocklek genom att linda på papper och säkra på det valda sättet;
 • Du bör börja lindra från baksidan av ditt huvud, gradvis rör dig mot pannan.

Du kan täcka huvudet med en näsduk för natten så att papperet inte kommer att glida medan du går i sömnen

Wrap på tyg

Skruvning på tyg ger en lika fantastisk effekt, men det är mycket bekvämare att sova på dem än på rostfritt papper. För att göra detta skärs bomullstyg i remsor från 2 till 10 centimeter beroende på önskad storlek på lockar.

Processen är som följer:

 • Tvättat huvud ska delas in i samma trådar;
 • Krullens spets läggs på trasan och vridas till önskad höjd;
 • Materialets kanter är bundna.

När du håller omslaget hela natten, kan sådana krullar ta cirka tre dagar. Även när de sprider sig, kommer frisyren att vara frodig, vacker, mer naturlig.

bunta

Ett väldigt enkelt sätt att curl straight curls med en bulle. Det hjälper till att få naturligt fallande ljusvågor, vilket ger frisyren en speciell stil.

 • Det kommer att vara nödvändigt att binda svansen av fuktigt hår på huvudets baksida;
 • En eller två snäva buntar vrids från strängarna och båda är tätt fastsatta med hjälp av bultar.

Du bör vänta några timmar, beroende på hårets längd, varefter de resulterande locken korrigeras, kammas inte och appliceras lack.

För långt hår skulle en liknande teknik vara lämplig:

 • Håret ska delas in i fyra stora strängar;
 • Sedan snods strängen och rullas in i en snigel;
 • Alla fyra skalen är fasta med hjälp av studs.

Att krulla var mer uttalad, du kan vrida ett större antal strängar. Bildandet av små krullar kan uppnås genom att använda samma metod för små strängar, vilket kan vara vilket som helst nummer.

Pigtails av olika tjocklek

Pigtails av olika tjocklek - det traditionella sättet att krulla. Resultatet är en vågig hårmassa. Vissa kvinnor i mode för större naturvridning och tips till frisyr var harmoniska.

 • Braidsträngar behöver våt hår;
 • Ju tunnare spyttet är desto mer uttalade vågorna kommer att vara;
 • Spetsarna på flätorna är fastsatta med ett elastiskt band.

I detta tillstånd är det bättre att lämna håret till morgonen. Pigtails unravel, om så önskas, kan de vara försiktigt kammade. Denna metod är idealisk för medium och långt hår.

Bandage eller tjejband

Med hjälp av ett bandage eller en vanlig tjejband kan du också göra en vacker styling.

 • För att göra detta måste håret, åtskilt med en jämn avskiljning, skruvas på en trasa eller huvudband och fixeras sedan.
 • För att förhindra att frisyren blir förödande, kan en ljus halsduk läggas på huvudet.

För en bestående effekt kan proceduren utföras vid sänggåendet. Och före det, lätta ditt hår hårt och torka det med en hårtork efter lindning i 2-3 minuter.

socka

Istället för bandage kan du använda en vanlig strumpa. Eftersom det här tillbehöret måste sova eller gå ett tag, är det bättre att ta en produkt gjord av naturligt tyg, förutom att syntetisk elektrifierar håret starkt.

 • För att få en enhet för krökning måste du avklippa fingerdelen av tillbehöret.
 • Strumpan som sätts på huvudet ska vara i form av ett ihåligt rör;
 • Svansen är gjord av hår, och slingorna är fastade under tyget och sår på den tills den stannar, tills tån är tätt placerad på huvudet.

Efter några timmar kan du få fantastiska vågor genom hårets massa.

dubbar

Små "afrikanska" lockar är extremt populära, förutom att de dessutom ger en extra volym till håret, förutom skålarnas skönhet. De kan tillverkas med vanliga pinnar.

 • Håret måste vara rent och vått;
 • Tunna hårsträngar tas och de åtta är lindade på en hårnål;
 • Du kan fixa alla små hårnålar.

Krullarna borde vara helt torra. För att vackert lägga håret måste du manuellt demontera lockiga ringar. Branta krök håller inte länge, därför rekommenderas att man använder olika fästkompositioner, såväl som lack.

Så, med hjälp av alla typer av enkla verktyg kan du skapa stora och små lockar, lockar lekfull, slarvig våg och även konstnärliga röran i stil à la Hollywood.

Det är väldigt enkelt och lättillgängligt för alla kvinnor att göra krullar utan krullning och curlers hemma. Hår kan såras på någonting, även på fingrarna, om det bara var önskan och tiden. Men vi får inte glömma att denna skönhet är mycket kortlivad. Under lindningen är det därför önskvärt att använda en speciell gel eller fixeringsskum, och efter att ha skapat håret, använd en liten mängd lack. Så håret kommer att kunna ägna ägaren och omgivningen tillräckligt länge.

Hur man gör curls utan curling och curlers: video

Var artikeln "Hur man gör curls without curling and curlers" användbar? Dela med vänner med hjälp av sociala nätverksknappar. Bokmärk artikeln för att inte förlora

Vrid krullarna på natten (48 bilder) - enkla sätt att krulla

Förmodligen inte att hitta den tjejen som inte skulle drömma om idealiskt vackra vågiga krullar utan att spendera tid, ansträngning och pengar. Den sista punkten är särskilt relevant, eftersom priset för att vinka i skönhetssalonger ibland är obehagligt överraskande. Därför försöker unga damer att hitta en mängd olika sätt att krulla lockar hemma.

Och det är värt att notera att det rättvisa könet är utmärkta uppfinnare, eftersom det var så många sätt att curl att det var omöjligt att räkna allt. En annan sak - frågan om hårets hälsa, för att varje fashionistas, förutom att få chica krullningar, också vill behålla hårets skönhet. Med användning av likriktare, pleyok och hårtorkar är detta osannolikt att lyckas.

Det är inte nödvändigt att spendera mycket tid på perm och använda speciella enheter.

Jag är glad att det finns sätt att krulla som inte innebär att håret värms upp. Ofta utförs en sådan perm på natten. Hur man gör lockar för natten, läs.

Vi bildar lockar för natten med olika metoder

Vinkar på natten - ett mjukt sätt att skapa lockar

Curls på vått hår på natten - ett bra alternativ till användningen av stylers.

En sådan perm har ett antal positiva egenskaper:

 1. Skada inte håret. Curling innebär inte höga temperaturer på håret, så ditt hår kommer att förbli intakt och säkert.
 2. Ekonomi. I det här fallet är inte kostnaderna för inköp av stylister nödvändiga, och förutom de flesta alternativen för att vrida strängarna involverar användningen av improviserade medel. Det maximala som du kan spendera är att köpa hårspray och mousse.
 3. Behöver inte mycket tid. Kroppsprocessen tar inte mer än 30 minuter. Och lämnar lockar på natten, på morgonen får du en fantastisk styling.

När du bestämmer dig för att hålla en perm för natten med egna händer, överväga följande punkter:

Använd stylingprodukter för att göra locken resistenta och fjädrande.

 • Förbered håret före curling - tvätta det med en balsam så att håret blir kompatibelt med stylingen. Torka trådarna med en handduk så att de förbli våta. Komba manen noggrant och applicera mousse så att framtida lock är resistenta och fjädrande.

Tvätta huvudet och torka det lite innan det kröks.

Var uppmärksam!
Utför en perm bara på våta strängar, men inte på våta, annars kommer krökorna inte att torka över natten.

 • om du använder curlers för curling, överväga deras storlek. Ju större diametern hos krökarna är desto större blir krullen. Om du har ett långt hår, överväg sedan längden på enheten;
 • rulla huvudet i en huvudduk så att krullarna inte slappna av under sömnen;
 • fixa det slutliga resultatet av hår styling med lack för att hålla lockar lockade hela dagen.

Curls med curlers

Boomerangs är den bästa typen av curler att använda på natten.

Det vanligaste sättet att curl över natten är att använda curlers. I det här fallet är det bättre att välja enheter med vilka du kommer att vara bekväm att sova.

Papillor, boomerang eller skumanordningar är bäst för det här, men med sistnämnden noterar du att krullen inte alltid är helt jämn med dem.

Instruktionen för att skapa lockar är följande:

 1. Dela håret i delar - många sådana system. Det enklaste är de två sidos zonerna och baksidan.
 2. Processen börjar från baksidan av huvudet, så resten av strängarna är bättre att sätta sig på toppen av huvudet, så att de inte stör dig.

Schematisk representation: principen om fixering och fusk "boomerangs"

 1. Separera en smal strand, fäst sitt spets till centrum av curler och vrid strängen till basen. Fix de curlers.

Tips!
Fäst inte curlers vid roten, eftersom du kan skada håret under sömnen.
Det är bättre att dra in ca 1 cm.

 1. Träna hela håret och linda ett näsduk.

Nästa morgon får du otroligt attraktiva krullar.

Du kan lägga dem på egen hand:

 • lämna i sin ursprungliga form
 • att kamma;
 • bildar attraktiva vågor;
 • stift hårnålen;
 • dekorera med kant, etc.

Istället för curlers kan du använda vanliga strumpor, tygsträngar, papperskuddar. Principen att vinka är densamma som på curlers, och resultatet är lika bra.

Foto: i processen att bilda krullar på strumporna

Spit Waves

Bra gammal curling metod - vävning flätor. Ju mer flätor kommer att skapas, ju mindre krullarna kommer ut.

Dessutom påverkar formen på väven också vågornas form. Täta flätor bildar en uttalad våg.

Resultatet av curling på flätorna

För att göra vågiga krullar behöver du:

 1. Dela hela hårets huvud i flera delar från vilka flätorna kommer att bildas. Cirka 5-6 flätor gör att du kan skapa en medelstor våg.
 2. Förbered en speciell vätska - tillsätt hårspray till en liten mängd vatten.
 3. Ta en del av håret, bearbeta det med förberedd vätska och väva en flätad.
 4. Säkra spetsen med ett gummiband.
 5. Att utföra vävning på hela hårets hår.
 6. Vänta på morgonen och lägg krullarna efter eget gottfinnande.

Tips!
Kamma inte krullarna som görs på flätan, eftersom håret blir mycket fluffigt och med en sådan frisyr kommer du att se ut som en maskros.

Förutom de vanliga flätorna kan du också använda olika andra vävningar. Så, lockar på spetsen eller franska flätan inuti ser lika bra ut.

Mjuka krullningar på tandköttet

I processen att skapa vågor på tandköttet och resultatet

Du kan också göra feminina lockar med hjälp av ett vanligt elastiskt band.

Vågens väsen är väldigt enkelt:

 1. Skruva håret så att några strängar avtar i förväg.
 2. Sätt på huvudet vanligt tuggummi.
 3. Separera en främre sträng och rulla runt elastbandet, som görs när man skapar en grekisk frisyr.
 4. Upprepa manipuleringen med hela håret.
 5. På morgonen släpp försiktigt lockarna och lägg in en attraktiv frisyr.

Istället för ett gummiband kan du använda en vanlig T-shirt, som du först måste vrida i ett bunt, bildar en liten ring. T-shirt måste läggas på huvudet och vrida sig runt sina strängar, som i formningen av lock på elastiken. Den enda nackdelen är att med en sådan enhet på huvudet kommer du inte vara mycket bekväm att sova.

Curls med stealth

Twisted hair på stealth

Om du har många Invisibles till hands, så kan du curl curls med hjälp:

 1. Dela håret i delar. Förfarandet börjar från botten.
 2. Separera en smal strand och linda den runt dina fingrar.
 3. Lägg ringen vid basen och säkra osynlig på båda sidor.
 4. Upprepa åtgärden med allt håret.
 5. Wrap huvudet med en näsduk, och på morgonen släppa ut trådarna och lägg.

Krullen kan också formas på ett annat sätt - från en sträng för att vrida en sele, som är formad till en ringtråd och fixerad vid det osynliga. Båda sätten är bra på egen väg och låter dig göra mjuka krullar.

resultat

Krullar kan vara av någon diameter, experiment!

Nattkrullar är ett utmärkt sätt att curl för alla som uppskattar hårets hälsa och inte vill ha mycket tid att skapa lockar. Den goda nyheten är att du får fantastiska lockar, vars skönhet kan fascineras och lockar utseende.

Tja, videon i den här artikeln hjälper dig att lära dig mer om den här processen. Om du har några frågor - fråga dem i kommentarerna till artikeln!

9 bästa sätt att göra lockar utan curling och curlers

Hej mina kära läsare! Vackra, tjocka vågor ger bilden av femininitet och beundras av det motsatta könet. Vågig styling kan beställas i salongen, men för vardagligt bruk är det mer användbart att lära sig att vrida låsen på egen hand, använd ett krusjärn, krullare, ett strykjärn för att räta håret (ja, han vet också hur man vrider håret). Använd ett krusjärn och ett järn, glöm inte om termiskt skydd, eftersom höga temperaturer påverkar hårstrukturen negativt. I folket finns det populära ordet "bränna upp" håret, så att det inte händer, anta en enkel och helt ofarlig livhackning. Och idag ska jag berätta för dig hur man gör curls utan curling och curlers.

Varför skadar curling och hair curlers hår?

Det är ingen hemlighet att frekventa termoelement negativt påverkar hårets tillstånd. Här är några anledningar att vägra detta sätt att lägga på.

Efter frekvent användning av curling:

 • Håret på spetsarna splittras.
 • Håret blir skört.
 • Påverka strängarna med heta föremål (curling iron, tang), berövar vi dem av fukt. Som ett resultat får vi livslöst tråkigt hår.
 • Missbruk av verktyg som värmer upp, riskerar att förlora volym och densitet - under sådana förhållanden faller håren förr eller senare ut.

Curlers är osäkra, som det kan tyckas vid första anblicken. Elektriska och uppvärmda hårrullar verkar på hår som krulljärn och tänger. Curlers med en "borste" skada hårstrukturen och metallelektrifymer och leder till en tvärsektion av spetsarna. De mest godartade plastkronorna, men de är gjorda med hål, som är trassiga och sönderdelade hår. En liknande effekt kan uppnås med användning av kardborreband.

Om du använder "farmors hemligheter" kommer strängarna inte bara att vridas, men också friska. Här är de vanligaste sätten att curl hår utan krullning hår och curlers.

Hur man gör krullar med en stråle

Denna metod avser ljus och snabb, det rekommenderas att göra på rent, tvättat, fuktigt hår.

 1. Först gör hästsvansen högt på baksidan av ditt huvud.
 2. Snurra sedan remmen, vrid dem i en remskiva och säkra dem med dubbar eller osynliga.
 3. Efter 7-8 timmar tar vi bort studsarna och försiktigt varnar ner sele.
 4. Den resulterande pärlan behöver inte kamma, men bara piskad och rakt.
 5. Fix håret med lack. Vi får ljusa och snygga krullar.

Hur man gör lock med tyg

Förfarandet ser löjligt ut, men resultatet är elastiska lockar som inte kommer att förlora form under hela dagen. Du behöver band av bomullstyg och bara 10-15 minuter ledig tid.

 1. Håret ska tvättas med schampo, torkas, kammade och delas i strängar, deras tjocklek kan variera beroende på önskat resultat.
 2. Placera spetsen på mitten av en ragkrullare, vrid mot själva roten, knyta spetsarna i en knut.
 3. Ta nästa sträng och gör detsamma..
 4. Håret ska vara helt torrt, som regel tar det 8-12 timmar.
 5. När du har tagit bort kläderna, räta ut håret och spraya med lack.

Intressant: förutom bitar av tyg kan du använda rören för cocktails, papper, folie, kepsar från markörer.

Stiletto klackar

 1. För att börja, var noga med att lätt fuktar håret.
 2. Forma en tunn liten tråd och från rötterna i form av åtta börjar spinna strängen på hårnålen.
 3. Om några timmar kommer du att ha en magnifik frisyr.
 4. Slå håret med händerna från rötterna, ge form.

Krullar med bandage

Headband - ett vanligt tillbehör för att skapa frisyrer. Få vet att det snabbt kan skapa ljuskrullar. Vi lägger på ett tygbandage med ett tätt elastiskt band, sprinklefritt hår med vatten. Därefter dela håret i samma sträng, var och en måste vridas i en flagellum och gänga dem under bandaget. Det tar bara några timmar och krullarna är klara! Ta bort bandaget, ge håret form av dina händer utan en kam.

Curls med hjälp av flätor - det gamla och beprövade sättet

Denna metod anses vara mest mild och lätt. För att få frodigt lockigt hår, tvätta bara håret, torka det lite, fläta många flätor och gå och lägg dig. På morgonen unravelar vi och får ljusvågor. Vill du få strängar, sår från rötterna, fläta spikelets. Ju mer spikelets, de mindre krullarna.

Flagella - ett bra sätt att göra lockar

Krämbildning på detta sätt tar några minuter. Våt hår ska delas in i tunna trådar, vridna snäva buntar, fixa. Vi väntar på ca 10 timmar, ta bort dubbarna, bilda styling.

Curly Fingers

Det är lätt att vrida håret på så sätt: vi tar ett lås, vi blåser det på ett finger, vid basen lägger vi den med en hårnål. För att göra en strand tjockare, vind den över flera fingrar. För att göra stylingen om en halvtimme, applicera skummet och torka håret med en hårtork.

Vi twist hår med pinnar

Ätpinnar kan inte bara äta sushi, men också flätat hår. För att få ljuskrullar, dela håret i mitten - samla en del i en hästsvans. Vrid den fria delen i svansen runt pinnen, säkra med ett elastikband och passera pinnen under elastikbandet. Gör detsamma, å andra sidan, säkra pinnarna med gummiband. Gå till sängs, och på morgonen ta bort pinnar, tuggummi och njut av de eleganta vågorna. För att förenkla frisyren kan du fläta ett skal, krullarna blir naturliga och ljusa.

Spinn på papper

Först måste du göra papper papilotki. En vanlig anteckningsbok eller annat papper kommer att göra. Skär arken i rektangulära remsor, knäda lite. Rul rektanglarna in i rör och tränga en tunn tygduk inuti, så att kanterna sticker ut från båda sidor.

Förfarandet börjar traditionellt: vi tvätta håret, skölj med balsam, torka med en handduk, låt det torka lite naturligt. Applicera ett styling agent, fördela över hela längden. Separat separerar vi strängarna, försöker hålla samma tjocklek, vinda dem på pappersstycken, fixa dem med ett slips. Flytta i riktning från nacken till pannan. Använd en huvudduk för natten så att kepsarna inte glider. Kom ihåg - ju tunnare strängarna är desto frodigare och voluminösa blir frisyren.

Funktioner av lindning beroende på hårets längd

När du väljer en curling metod, överväga hårets längd. Fläta pigtails på torget är osannolikt att arbeta, och spikelets från rötterna - enkelt! Fråga din flickvän eller mamma om det. För att få frisyren bättre att ta formen av att applicera lite mousse eller skum, men i vilket fall som helst inte lack - det appliceras bara för att fixa resultatet. Förresten, om du använder ett krusjärn eller en tang, kommer det lack som appliceras före styling att bränna ditt hår.

Kort hår kan skruvas på kepsarna från markörerna, rör för juice. Om du till exempel tar tyg, och strängar lydigt hörnar in i dem, betyder det att den här metoden passar dig. Det är mest lämpligt att vrida håret i medellängd - någon av metoderna som beskrivs ovan är lämpliga för dem. Långt tjockt hårkrullning är svårare. Kläder, pigtappar, flätor, pappers / foliebitar passar dem.

Hur förlänger effekten?

 1. För att bevara effekten av krökt hår längre, före proceduren, tvätta håret, glöm inte om den preliminära användningen av specialprodukter: mousses, skum etc. De kan delas in i amatör och professionell. Med den andra gruppen kommer effekten att vara en dag eller till och med två. De kostar mer, men det är mycket effektivare. Varje dag att använda medel för stark fixering rekommenderas inte - det skämmer bort håret. Också var försiktig med dosen, för att inte fastna håret.
 2. Kamma inte strängarna, men ge form till händerna, fixa resultatet med lack. Vad är intressant: styling på tvättat hår varar längre, huvudvillkoret - de måste torka väl. Om du inte tvättar ditt hår, men bara stänker håret med vatten från en sprayflaska, kommer effekten av lockigt hår att vara i flera timmar.
 3. På 90-talet var krullen från rötterna i mode - det gav håret extra volym. Nu är tjejerna förtjust i naturliga bilder, för ett sådant stilande vindhår, som går tillbaka från rötterna 10-15 cm (beroende på längden). Hollywood stjärnor älskade ljusa, slarviga vågor. För att uppnå denna effekt, vinda tråden i ansiktsriktningen.

Att titta på alla 100 är det inte nödvändigt att besöka frisören varje dag. Vacker styling kan göras hemma, det viktigaste är att studera ditt hår, med hjälp av en experimentell metod för att hitta den mest framgångsrika frisyren som håller bra. Det är viktigt att övervaka hårets kvalitet, från och till och med mata dem med masker och inte missbruka hårtorken, då är dina lockar inte bara vackra i form utan även hälsosamma, glänsande, välskötta.

För de flesta kvinnor blir det snart lätt att göra krullar utan curling och curlers. Detta tar bara 10-30 minuter. Om du vrider håret för första gången kan hela proceduren tyckas komplicerat för dig, men det här är först i början - du lär dig snabbt allt och kommer att flaunt med attraktiva krullar.

8 enkel styling på natten för att vakna på morgonen med en elegant frisyr

Förr eller senare kommer alla kvinnor till slutsatsen: ordentlig sömn är avgörande för skönhet och mental balans. Och också, som det visar sig, för hårets skönhet. När allt kommer omkring kommer en bra vila till och med att spara krullarna från det inte särskilt användbara inflytandet av en hårtork och curling. Och samtidigt spara mycket tid på morgonen. Tillräckligt för natten att göra en av dessa enkla frisyrer och vakna en vacker kvinna med en lyxig man.

8 natt hår styling för underbart morgon hår

Trött varje morgon för att välja: vara sen eller kom till jobbet med en bra frisyr? Ta hand om henne på kvällen. Nej, du borde inte vrida krullarna på natten och titta på krulljärnet eller dra håret med ett platt järn i en halvt nap. Det är nog att tvätta håret, torka håret på ett naturligt sätt och gör en av dessa enkla stylingar. Och sedan gå och lägg dig, se söta drömmar och vakna på morgonen med en färdig frisyr. Enkelt och effektivt. Dessa idéer från tjejer från hela världen kommer att låta dig experimentera i en vecka. Och se till att hitta vad som kommer att ha på humöret.

1. Skapa volym utan hårtork

8 natt hår styling för underbart morgon hår

8 natt hår styling för underbart morgon hår

På morgonen finns det ingen tid för torkning, och du vill vakna med en chock av hår a la Bridget Bardot? På kvällen tvättar du håret, torkar det på ett naturligt sätt, och innan du lägger dig, samla allt hår i högsta möjliga svans på toppen av huvudet. Fånga håret med ett mjukt gummiband (för att inte skada dem), gör en enkel bunt och fixa den med en hårnål. En sådan frisyr är osannolikt att skrämma en pojkvän eller en man, men på morgonen är det tillräckligt att bara lösa håret, kamma håret, stärka håret lite vid rötterna - och gå på affär med en vacker, frodig man.

2. Mjuka vågor efter en mjuk sömn

8 natt hår styling för underbart morgon hår

8 natt hår styling för underbart morgon hår

8 natt hår styling för underbart morgon hår

Vill du få lyxiga mjuka vågor på morgonen, men sova på hårkrullare verkar inte som den mest praktiska idéen? Resursfulla tjejer erbjuder att curl krullarna på... T-shirt. Vik det på ett sätt som en halo (förbinder kanterna med ett gummiband), placera det direkt på din dyrbara krona, dela håret i stora trådar och vrid försiktigt runt ringen. Sova, det gör inte ont, men på morgonen vaknar du med en riktigt Hollywood-styling.

3. Elastiska fjäderkrokar med strumpor

8 natt hår styling för underbart morgon hår

En annan idé för en mjuk sömn och bra hår på morgonen. Rent och något vått hår uppdelat i strängar, strö med styling agent och vind på strumpor. Önskvärt rent. Det ser roligt ut, men resultatet är värt det.

4. Smala vågor

8 natt hår styling för underbart morgon hår

8 natt hår styling för underbart morgon hår

Vill du se dig själv i ett nytt utseende? Drömmer din dotter om att bli en sjöjungfru? Tja, med båda uppgifterna frisyrar fina vågor enkelt. Rent och något fuktigt hår strö med fluffighet (detta steg är viktigt, särskilt för ägarna av stygga trådar), dela upp i sektioner och fläta 4-8 täta flätor, starta så nära rötterna som möjligt. Ju tunnare pigtails desto mindre blir vågorna. Gå och sova, på morgonen rasa upp håret och kamma det försiktigt. Bilden av havsprinsessen är klar.

5. Strand styling

8 natt hår styling för underbart morgon hår

8 natt hår styling för underbart morgon hår

8 natt hår styling för underbart morgon hår

Drömmer du om en semester vid havet, men på kalendern bara mars? Oroa dig inte. Lägg lite avkoppling till bilden med den faktiska "strand" styling. Fuktigt hår kamma tillbaka, samla i fyra täta buntar vid själva rötterna, fixa och strö med lack. Efter 7-8 timmar ser du ut som om du hade dem på en het strand.

6. "Angel of Victoria"

8 natt hår styling för underbart morgon hår

Beundra de perfekta lockarna i underkläderna Victoria's Secrets? Och du kan prova detsamma. Även utan dyra curling. Det är sant att det tar tid och tålamod. Trots allt måste håret delas in i många små trådar, vrid dem med fingret, lägg, fixa med en hårnål och hur man sover. Och på morgonen försök att undvika penslar av något slag, men bara kamma krökarna med fingrarna. Men resultatet är en modell en.

7. Bästa år av Hollywood

8 natt hår styling för underbart morgon hår

8 natt hår styling för underbart morgon hår

Lyxiga retrokronor, som Lana del Rey - drömmen om många tjejer. Men för att uppnå effekten av en Hollywood-diva är det inte så svårt. Fortsätt på samma sätt som i föregående stycke. Endast förkam hår på ena sidan. Och på morgonen var noga med att kamma dem med en mjuk borste med naturliga borstar till stora vågor.

8. Vi behåller vad vi har

8 natt hår styling för underbart morgon hår

Gillar inte lockar, men du vill bara gå upp på morgonen med samma volym och friskt hår, som igår? Ingenting är omöjligt. Samla håret högre i "skalet" och fixa hårnålen, som på bilden. Och frisyren kommer att förbli färsk utan tvätt, även på andra dagen.

Hur man hamnar med hjälp av tillgängliga verktyg: instruktion. Hur man gör krullar på vått hår på natten?

Det finns situationer när det på morgonen är en katastrofal tidslöshet att göra läggningen på morgonen. Flickor med långt hår måste bara göra svansen, eller bara borsta håret och rusa till jobbet eller skolan.

Ett utmärkt alternativ är att skapa krullar på vått hår, som kan göras långsamt före sänggåendet.
Natt för skönhetens skull kommer att vara utan plåga, och chic krullar blir allmänhetens uppmärksamhet.

Hur och vad kan göra lockar på vått hår?

Det finns många sätt att skapa krullar på vått hår, som kan användas av någon dam att lysa och förvåna sig med de eleganta trenderna utan några värmebehandlingar och kemiska formuleringar. För att skapa krullar kan du använda:

 • "Bumerang";
 • T-tröja;
 • strumpor;
 • duk;
 • pappershanddukar;
 • flagella;
 • mjuka curlers;
 • dubbar.

Det finns flera nyanser som måste beaktas när man skapar lock på vått hår. Dessa inkluderar:

 1. håret är något torkat. De måste vara våta för att få önskat resultat;
 2. var noga med att kamma dem längs hela längden;
 3. Före lindningen behandlas håret med lack, styling eller annat sätt som låter dig hålla frisyrens form under lång tid.
 4. lindningen utförs från huvudet mot ansiktet;
 5. För att göra krullarna skarpare bör strängarna vara så tunna som möjligt.
 6. på morgonen borstar de med en borste som har sällsynta tänder;
 7. fixa frisyren med lack, mousse eller skum.

Genom att följa alla dessa rekommendationer kommer varje tjej att kunna skapa krullar utan mycket ansträngning. Denna frisyr behöver inte justeras i 3-5 dagar, om du inte tvättar ditt hår.

Steg för steg algoritm för handling

På "boomerang" eller mjuka curlers


Detta är en speciell typ av mjuk curler som liknar flexibla wands med metalltråd inuti. Med hjälp av "boomerang" kan du skapa charmiga lockar med minimal ansträngning. För att göra detta måste du börja linda håret från toppen av huvudet med mitten av huvudet. För att göra detta ska du använda en kam med täta tänder och dela håret i tunna trådar.

Det rekommenderas att lätt behandla ditt hår med mousse eller spraya med lack före lindning. "Boomerang" ska placeras så nära som möjligt till hårets rötter. Håret blåsar bara på dessa curlers. Mjuka curlers låter dig skapa inte bara charmiga lockar, utan ger också ditt hår en fantastisk volym.

För dem som gillar en liten slarv i håret, kan du slänga slumpmässigt, växlande lockar bara med raka lockar. När du använder mjuka curlers kan du visa dina vildaste fantasier i att skapa frisyrer.

VIKTIGT: Det är rekommenderat att knyta huvudet med en scarf eller en tygduk för att hålla håret förvirrat för natten.

På morgonen rullas håret, kammas och behandlas med lack.

T-shirt


Kanske har någon inte hört talas om användningen av T-shirts för att skapa krullar. Denna speciella metod gör det möjligt för tjejer med långt hår att skapa naturliga krullar som kommer att se lyxiga och samtidigt naturliga.

För detta behöver du:

 1. Vrid skjortan så att det visade sig vara en tät sele.
 2. Ett elastiskt band binder sina ändar för att göra en cirkel.
 3. Hårkam och använd styling.
 4. Kamma håret på ett sådant sätt att det faller på ansiktet, sidorna och samma antal efterlämnade.
 5. Bär en snodd T-shirt så att den är som en krona.
 6. Vik buntet med breda trådar och fäst varje krull med en barré eller små clips.
 7. På morgonen snurras strängarna och slår försiktigt med fingertopparna.

Använda stråle


Det bekvämaste och snabbaste sättet att göra ett vågigt hår. Det viktigaste är att göra en massa högt på kronan så att den inte stör en bra sömn.

Åtgärdsalgoritmen är enligt följande:

 1. Våta strängar dras på toppen av det elastiska bandet.
 2. Vrid svansen på ett sätt som gör en sele.
 3. Alla snoddar i form av en cirkel och säkra med stiften.

Du kan gå och sova, och på morgonen kommer det att finnas en magnifik frisyr med vågiga lockar.

Använda tyg


Du måste förbereda tygremsor eller bara näsdukar. Det är viktigt att de är gjorda av bomull, eftersom det absorberar överflödigt fuktbrunn.

Applicera sedan skummet eller moussen på våtkrullarna. För att göra vackra lock gör du följande:

 1. Splitt håret på strängarna, dra åt vardera på en trasa.
 2. Så snart strängen är sårad måste tygens spetsar vara bundet ihop.
 3. Så gör omslaget runt håret.

För en starkare effekt kan du torka håret med en hårtork.

Samma sekvens av åtgärder utförs med hjälp av flagella.

Ett bra exempel på hur man gör lockar på detta sätt kan ses i videon:

Pappershanddukar

Med deras användning kan du uppnå perfekt curling. Och samtidigt kommer strängar att vara silkeslen, voluminös, utan att förlora sin naturliga glans jämfört med kemiska perms.

 1. Tvättade håret torrt lite naturligt.
 2. Klipp från handdukar tjocka band runt 10 cm breda.
 3. Dela håret i 4 delar.
 4. Braid pigtails, vävning en handduk i dem. Detta liknar hur våra mammor flätat oss med pigger med bågar.
 5. Tieremsan slutar tillsammans.

strumpor

Ganska originellt sätt med en fantastisk effekt. Strumpor ska vara gjorda av bomull för att absorbera fuktbrunn med vått hår.

 • Om det finns en önskan att göra små eller frekventa krökar, ta ett större antal strumpor och vinda dem på tunna trådar.
 • Om man bestämmer sig för att göra volymetriska strängar, är det tillräckligt att göra på ansiktsträngarna, två strängar vid templen och tre strängar på baksidan av huvudet.

Vänd varje krull på en socka och säkra ändarna på strumporna med gummiband eller tygremsor. På morgonen kommer du att vara glad över ett vattenfall med charmiga lockar.

fälg

Denna metod kan användas för korta hårklippningar.

 1. På huvudet ha en inredning.
 2. Dela delarna i remsor.
 3. Var och en av dem passerar under inramningen.
 4. För att förhindra att håret faller ifrån varandra, täck huvudet med ett näsduk och sova med det tills morgonen.

Vad händer om krullarna inte torkas över natten?

Oroa dig inte att håret var vått efter en natts sömn. Detta gör det möjligt för dig att experimentera lite och lätt anpassa frisyren.

 • Om du vill att dina lockor ska vara svåra och likna en perm, rekommenderas att torka håret på en hårtork utan att ta bort curlersna.
 • Om det finns en önskan om att ha stora lockar eller en vågig frisyr släpps låsen och håret torkas med en hårtork utan att tillgripa en kam.

När bilden är klar kan du använda styling. Du kan ge en frisyr en våt effekt genom att slå krullar med händerna, som appliceras på skummet för fixering eller mousse.

En mängd olika metoder för att linda håret kommer att tillåta damer att göra charmiga krusar hemma på egen hand. Det här är säkra metoder som inte bara lägger till speciell skönhet, men är också helt ofarliga, eftersom de inte innehåller några kemiska komponenter.

Hur man gör lockar på natten

Lär dig att göra otroliga lockar utan att använda stylister

Har du brådskande behov av att göra moderna och eleganta lockor, och till hands är det varken curling eller curlers? Du borde inte oroa dig, för det finns en hel lista över sätt att skapa oöverträffade lockar tack vare improviserade medel.

Under en kort tid kommer krullarna, tyvärr, inte att vara för vågiga. Faktum är att de måste fixa minst några timmar, eller ännu bättre hela natten, och då kommer du att ha en lyxig frisyr.

Grundläggande regler för att skapa

 1. Strängar bör vara våta, men inte våta.
 2. Du bör använda en speciell crema, mousse.
 3. Efter separation måste strängarna torkas med en hårtork.
 4. Du kan skapa lockar med improviserade medel.

Sätt att skapa lockar

Hur man gör curls utan curling och curlers? Så, överväga de enklaste sätten att bilda lockar:

 1. Med hjälp av en hårtork och ett kam - rent och vått hår ska delas upp i flera strängar, som bör vridas på en kam. Torka varje sträng med varmluft. Som ett resultat får du stora lockar.
 2. Med hjälp av ditt eget finger - för detta måste du applicera en stor mängd fixeringsmedel (skum, lack) till trådarna och vinda de uppdelade trådarna på den. För större lock kan du använda 2 fingrar.
 3. Med hjälp av hårnålar, smyg - vi delar håret fuktat med en spray i små knippar. Vi blåser varje sträng inuti (som på curlers) och, efter att ha nått grunden, fixar vi dem med en hårnål. Vi gör detta med alla strängar. Vi väntar på att håret torkar och försiktigt varva ner. Fix den resulterande hårsprayen.
 4. Gör curls utan curling och curlers snabbt inte svårt, om du har bitar av tjockt papper. Resultatet ska vara pappersfiler som är ordentligt lindade på våta och fasta strängar från rötterna till spetsarna. För en stark effekt bör papilotki vara på håret i minst 5-6 timmar.

Den största nackdelen med "snabba" lockar är deras bräcklighet. Men en bra fixering kan släta detta minus en stund.

Curls för natten

Hur man gör curls utan curling och curlers för natten:

 1. Alla tjejer från barndomen vet hur man vrider håret med trasor. Hela håret är uppdelat i strängar med önskad tjocklek och varje sträng är bunden från botten upp till basen. Denna metod är mycket bekväm för sömn.
 2. Om du inte har papper eller tyg på hand, och du måste göra lockar snabbt, är det bästa alternativet pigtails. För att krullarna visade sig vara tunna och vågiga behöver du fläta små strängar och vice versa.
 3. Hårkrabbor är inte bara utmärkta assistenter för att skapa många ursprungliga frisyrer, men också ett utmärkt verktyg som gör att du kan göra fantastiska lockar ur ditt hår över natten.
 4. Används också och smart sätt som hjälper till att skapa stora lockar. Ta en socka och binda den i en "munk". Vi fixar håret med hjälp av svansen och vrid tån till basen från början. Nu kan du gå och lägga sig, och på morgonen är det vackert och stort lockform.

Användbar video om ämnet

Hur man gör krullar utan curling och curlers på videon:

Medium hår

Det finns flera sätt att snurra lockar utan curling och curlers på medium hår. Det tar inte mycket tid och ansträngning.

Grundläggande tips för att skapa de önskade locken:

 1. När man skapar lock på medelhår kommer olika tillgängliga verktyg att göra.
 2. En av huvudkomponenterna i en lyckad frisyr är ett bra humör och kreativt tillvägagångssätt.
 3. Små krabbor som fixar lockar minskar avsevärt tiden för att skapa lockar.

Vackert långt hår

Det största antalet sätt att krulla håret hänför sig till tjejer med långt hår.

För att göra dig stora krullar måste du använda:

 • hårtork och pensel;
 • socka eller stor elastisk
 • halsdukar eller sjalar;
 • spinning gulki på toppen.

Grundläggande tips för att skapa de önskade locken:

 1. Vackra vågor erhålls från vävning flätor eller spikelets.
 2. För att skapa ljusvågor behöver du sele eller spiraler.
 3. För att uppnå afrikanskt hår måste du fläta små flätor och fixa dem med stiften.

Ett bra alternativ ger dig möjlighet att ge fantasier gratis och låta dig experimentera lite på dig själv.

Som det visade sig är det inte nödvändigt att söka hjälp från proffs eller spendera pengar på dyra curling irons eller curlers för att göra eleganta och moderna lockar. Det finns många alternativ som garanterar ett positivt resultat utan att skada sitt eget hår.

Hemalternativ

Varje flicka drömmar om moderna och elastiska lockar, som kan göras på både långt och kort hår. De flesta har emellertid rakt, tunt eller löst hår. Sådant hår måste skyddas och det är inte värt att använda krulljärn eller hårkrullare.

Det finns flera beprövade alternativ för att krulla håret med egna händer hemma. Hittills använder många tjejer olika metoder på olika sätt.

Intressant är att krullarna gjorda med egna händer utmärks av deras pomp och elasticitet.

Vi listar några verktyg som gör vackra lockar för olika längder och hårtyper:

 • folie;
 • kartongrör;
 • små flätor;
 • en vinkel
 • rep sele
 • fingrar;
 • hårtork

För att få önskat resultat bör du följa följande rekommendationer:

 1. Innan du börjar curla, måste du noga tvätta håret och torka håret lite. De ska inte vara våta, men lite våta.
 2. Inget behov av att lägga lockar kam, annars kommer strängarna att se helt orörda ut. Det är bäst att räta ut strängar med händerna.
 3. Om du har flätat pigtails, beror resultatet på täthet av deras vävning.
 4. Pigtails behöver fläta på torrt hår, annars kommer metoden inte att vara tillräckligt effektiv.
 5. Krullar måste vrida, från rötterna och gradvis rör sig om huvudets omkrets.
 6. För att göra tunt hår lite styvt, i stället för mousse, använd skum citronsaft med vatten. Detta gör det möjligt att locka sig längre.
 7. För att fixa det erhållna resultatet, använd en lack av svag, medium fixering. Hon kommer att undvika klibbande och klibbighetsträngar.

Vid behov försvaga krullarna, använd anti-curling.

Genom att följa dessa enkla rekommendationer kommer din frisyr att vara perfekt, och krullningar som görs hemma ger dig en oförglömlig glädje och unik effekt.

Utföra hushållssysslor eller bara koppla av, krullar kommer att formas i den omhärdade frisyren.

Vad mer att läsa

Hur man gör krullar och lockar hemma

Twist rakt hår för att göra lockar, eller skapa volym, inte svårt, en annan sak, hur länge den här effekten kommer att vara. För att förutsäga det ungefärliga resultatet, var uppmärksam på hårets typ. Oavsett om de är korta, medelstora eller långa, finns det tre huvudalternativ:

 • Tunt och färgat hår är försvagat, så det är lättast att arbeta med dem;
 • Om de är friska, och ganska täta av naturen, måste du använda ett stylingverktyg, annars kan frisyren misslyckas.
 • Det svåraste fallet är håret efter rätning med keratin. Även vid användning av den mest motståndskraftiga gelén eller lacken, med medium eller hög luftfuktighet, kommer håret att räta mycket snabbt.

De bästa sätten att skapa krullar

Gör curls snabbast strykning eller curling, men i detta fall är det önskvärt upplevelse, för att inte skada och överdriva krullar. Det finns säkrare men många sätt. Låt oss prata separat om var och en av dem.

Första gången efter järnens utseende räknade de tvärtom sina lockiga hår, men det blev mycket snabbt klart att på så sätt kan du också göra vackra krullar.

Foto: Hur man gör krullar att stryka

Var uppmärksam på strykets position på bilden: uppvärmningsdelen är längst ner. Om du curls själv är det mer bekvämt att hålla den med tångar uppåt, men på så sätt är effekten av curling mindre märkbar.

Steg för steg instruktioner:

 • Håret ska vara rent, tvätta och torka;
 • Separera en tunn, helst inte för bred sträng;
 • Dra tillbaka minst 3 cm från rötterna, ta tag i strängen med ett strykjärn och vrid det 180 grader så långsamt som möjligt, led ner. I det här fallet är det viktigt att inte pressa strängen mer än nödvändigt, för annars kommer det att bli vinkelformat;
 • När du delar hår i trådar, vinda dem på samma sätt;
 • Kamma hår med en kam med sällsynta tänder, som vanligtvis används för deras färgning.
 • Säkra resultatet med hårspray.

Curls är det direkta syftet med curling, så curling ditt hår på detta sätt är snabbt och enkelt.

Foto: Hur man gör curls curling

På bilden ser du en modern curling, men i själva verket kan du göra lockar enklare, utan specialverktyg.

Steg för steg instruktioner:

 • Tvätta håret, torka håret;
 • Separera försiktigt de övre strängarna, säkra dem med en krabbarbarré för att inte störa;
 • Ta en tunn bottensträng med ett klipp från botten och vrid försiktigt på krulljärnet mot rötterna, utan att röra på hårbotten.
 • Släpp efter strängen efter 15 sekunder.
 • På samma sätt vindar alla de nedre strängarna, och sedan toppen;
 • Säkert hår med hårspray.

Afro-curls är gjorda på samma sätt, men detta kräver ett krusjärn med mindre diameter.

Resultatet av denna metod liknar effekten av en curler, bara här är det snabbare och enklare.

Foto: Hur man gör lockar hårtork och kam

Förutom hårtorken behöver du en rund borste, som i bilden.

Steg för steg instruktioner:

 • Tvätta håret, torka håret;
 • Före curling, applicera ett stylingmedel (gel, skum etc.) på strängen;
 • Börja från botten, använd tunna trådar för att vrida håret på borsten mot rötterna och torka;
 • Fix håret med lack.

Utan curlers, curling iron och hårtork

För att uppnå hemma en sådan effekt som på bilden, måste du fläta lite vått hår i pigtails för natten, eller vinda dem på pappersstycken.

Foto: Hur man gör hemlagade hårkrullar och pigtails

Metod nummer 1:

 • På kvällen tvättar du ditt hår och torkar det lätt.
 • Braid två sidspikar så att håret börjar krulla från rötterna med ett inslag av 3 cm;
 • På morgonen lossa pigtailsna;
 • Kamma hår med stora tänder;
 • Spraya håret med lack.

Metod nr 2:

 • Gör pappersfiler och trasor. Vik fliken i ett rör från ett anteckningsblad med några varv, så att ändarna på fliken kan bindas. Bredden på dynan beror på hårets längd;
 • På kvällen tvättar du ditt hår och torkar det lätt.
 • Vrid en tunn krulle på filen från botten mot rötterna. Säkra genom att binda ändarna på klaffen;
 • Skruva resten av håret på samma sätt;
 • På morgonen varva ner;
 • Kamma hår med stora tänder;
 • Spraya håret med lack.

Video: Hur man gör lockar på 5 minuter

Den här videon berättar hemligheten för det snabbaste sättet att göra vackra lockar hemma.

Videokälla: remishop.com.ua

SPARA SJÄLV I EN SOCIAL NÄTVERK

Hur man gör krullar på vått hår på natten: enkla och enkla metoder

Åh, hur ofta går vi till sängs med vått hår! Och vad hittar vi ut på morgonen? En snodd av tänglar och strängar sticker ut i olika riktningar som helt enkelt är omöjliga att sätta. Ju mer ofta vi förbinder oss att inte göra detta, ju oftare håller vi inte vårt löfte till oss själva. Men vad kan du göra om du bara tvätter håret före sänggåendet, och på morgonen måste du gå till jobbet? Svaret är enkelt! Vi kommer att berätta hur man gör krullar på vått hår på natten, så att du inte behöver stacka en stygg chock på morgonen. Uppmärksam på bilden, välj rätt krus för dig!

Vi lägger hår framför sängen

Här kommer vi att prata om de enklaste och mest populära stileringsmetoderna för de som gillar att tvätta håret för natten.

Gamla som världens sätt. Men ganska enkelt och snabbt. Det räcker att torka det något torkade håret på curlers av den valda diametern. Det beror helt på de krullar som du vill få som ett resultat av krullande vått hår. Det är viktigt! Starkt vått hår som ett resultat av krullen ger oss små krullar, som liknar en kemisk perm. Så välj ditt sätt och den slutliga effekten.

Det sätt som våra mormor uppfann. Allt som krävs är en tidning som skärs i kvadrater och ett stycke tyg skärs i band. Du måste också tänka på att ju mindre strängen är, desto mindre är krullen. Försök att tänka på förmiddagen bilden, för att inte bli besviken efter att ha lagt. Denna metod är också bra för vilken tid på dagen som helst, men det tar längre tid att curl. Så för dem som gillar att sova med vått hår, är den här metoden helt rätt.

Sedan barndomen vävde vi alla flätor, träning med flickvänner och vår favoritdocka. Så det här sättet kommer du att vilja. Helt enkelt dela det våta håret i bitar och fläta alla bitar i flätor. Det är viktigt att komma ihåg att krullarnas storlek beror på flätans tjocklek. Du kan också fläta spikelets istället för enkla flätor. Spikelet vågor är effektivare och varar längre på ditt hår. Det enklaste sättet utan curlers, ploek, hårtork och andra tillbehör.

Mycket enkel metod. Vi behöver mycket rezinochek och lite tålamod. Våt hår är uppdelat i strängar och varje sträng är insvept i en snigel, rör sig uppåt och fixer på tandköttet. Som i de tidigare fallen bestämmer vi strängarnas storlek. För liten bör du inte bli buren, annars på morgonen i spegeln ser du en söt pudel!

Bältena är likartade i teknik för att ligga på sniglar, bara här rullas varje sträng i en flagellum. Flagellum är vridet och säkrat med ett gummiband. Det blir tydligare när du tittat på fotot.

Användbara tips

1) Att lägga ett extra verktyg för fixering är inte värt det. Om du inte vill, vaknar du med håret ihop.

2) Vrid inte håret hårt i buntar eller flätor. Annars riskerar du att få ett sådant problem som håravfall.

3) Studs och lurar på någonting. På natten kan de flytta ut och hålla sig i hårbotten. Tillräckligt är inte tillräckligt.

4) Styling på för vått hår är oacceptabelt. Hälften av håret torkar inte ut, den återstående hälften kommer helt enkelt inte att sluta och kommer att hänga ispinnar. Före styling, torka lätt en hög med håret.

5) Om du lägger håret på dukarna, dra åt det inte vid rötterna, fixa precis nedanför.Nästa Artikel
Hur man klarar av riklig mjäll?