Kanel ljusande hår - recept och rekommendationer


Det finns olika sätt att lätta på håret, men i allmänhet är de uppdelade i kemiskt lätta och lätta hår med hemmetoder. Ett av hemmet är att lysa kanelhår.

Kemiska färgämnen ger omedelbara resultat, men det tar lång tid att lätta håret med kanel för synliga förändringar, men samtidigt kommer du inte att förstöra ditt hår, utan tvärtom bara förbättra sitt tillstånd.

Fördelarna med kanelhår

Kanel, förutom den vackra aromen, innehåller en stor mängd vitaminer och mineraler, eftersom kanel är zink, magnesium, järn, vitamin PP, A, C osv. På grund av dess sammansättning har kanel följande effekter på håret:

- accelererar tillväxten och förstärker rötterna (på grund av uppvärmningseffekten);
- närmar sig hårbotten, ger rötterna med viktiga vitaminer.
- minskar håravfall
- ger sken;
- har en ljusare effekt.

Effekten av lättare hår med kanel

Ljuseffekten kan endast uppnås på naturligt hår. Färgat hår på detta sätt kan inte tändas, men på grund av att kanel tvättar hår, kan du göra färgen mindre mättad och därigenom uppnå en ljusare effekt om ditt hår har färgats mörkare.

Om du har naturligt hår, kan du säkert prova det med hjälp av kanel kan du lätta ditt hår med ca 2-3 toner. Effekten beror på hårets typ och struktur, liksom på den ursprungliga färgen. I vissa fall är det tillräckligt att göra en mask med kanel flera gånger för att lätta håret, i andra är det nödvändigt att göra masken många gånger, i vilket fall det inte kommer att skada håret.

Kanelfärgande hår - recept och maskberedning

För ljussmaskan behöver vi:

- mark kanel 3 msk. (eller kanel i pinnar, men det är nödvändigt att mala det självständigt)
- naturlig honung 70 gr. (det är önskvärt att ta akacia honung, det är han som ger mest ljusande effekt, du kan också ta en annan älskling så länge det är naturligt)
- balsam för hår 3 msk. (balsam lägg till tillval)


Matlagningsmask med kanel

Först måste du smälta honungen om den är för tjock. Du kan göra det i ett vattenbad eller i mikrovågsugnen. När du värmer honungen på andra sätt ställer du in läget "avfrostning" eller helt enkelt låga vågor, som vid stark uppvärmning förlorar honungen dess egenskaper. Förvärm det till ett varmt tillstånd.

Blanda sedan honung med kanel och blanda noggrant, tillsätt balsam sist, du kan lägga den till den lite varma blandningen.

Applicera en mask för att lätta håret med kanel

1. Tvätta håret på vanligt sätt med schampo, medan ditt hår torkar under en handduk och förbereda vår blandning enligt receptet.

2. Håret ska vara enbart lite vått, inget vatten ska droppa från dem, annars kommer inte masken att tända håret.

3. Innan du applicerar masken, kamma ditt hår med en träkam med glesa tänder.

4. Applicera en ljussmask med kanel jämnt fördela genom hela håret. Det är bekvämare att sätta en mask på en liten strand och därmed täcka hela håret.

5. Det är nödvändigt att vara mycket försiktig med rotdelen, masken ska appliceras enbart på rötterna, samtidigt som den inte gnids i hårbotten. Först kan kanelpartiklar skrapa huden och skada den, och för det andra kan en allergisk reaktion eller en bränning erhållas.

6. Efter allt håret blötläggs med blandningen är det nödvändigt att värma huvudet. För att göra detta, linda håret med cellofan eller bära ett duschlock och sedan en varm handduk.

7. För en synlig effekt ska masken hållas i minst 4 timmar. Ju längre du håller masken desto starkare blir effekten. Därför, innan du gör ett sådant långtidsförfarande, välj din fritid. För att inte bli uttråkad kan du göra din favorit sak, läsa böcker eller städning. Så tiden flyger med och utan förvarning.

8. Tvätta av masken med varmt vatten och schampo (om du vill kan du tvätta bort det utan schampo, om du är säker på att ditt hår ska tvättas väl).

9. En utmärkt fixeringseffekt sköljer håret med kamomill. Kamille har också en ljus lysande effekt och ger en gyllene glans.

10. Hårtorka naturligt eller kallt luft.

Om du inte ser den ljusande effekten första gången, garanteras volymen och glansen på den här masken. Dessutom kommer håret att lukta som kanel i ett par dagar!

Kanelburkande hår - Förloppsförlopp

Det är lämpligt att utföra proceduren för att lätta håret med kanel en gång i veckan tills du får det önskade resultatet. Vanligtvis för god förtydligande räcker det från 3 till 10 sessioner.

För att förbättra effekten av att lysa kanelhår kan du växla med citronfärgning eller du kan lägga citronsaft i vår mask.

Recept för lätta hår med kanel och citronsaft

- 3 msk. kanel;
- 3 msk. honung;
- juice av en citron
- 1 msk. olivolja (om håret är torrt).

Komponenterna blandas och appliceras på håret på samma sätt som i 1 recept. Maskens exponeringstid från 2 timmar.

Ett annat recept på en ljusmask

Om du vill få mer näringseffekt, kommer detta recept att göra:

- 2-3 matskedar kanel;
- äggula
- 3 msk. blomma honung;
- 1 msk. olivolja;
- 1 msk. citronsaft.
En sådan mask kommer bara att lysa lite hår, men kommer att stärka rötterna och ge håret glans, lindra delade ändar.

Kanel ljusande hår - tips och tricks

1. Innan du försöker lätta håret med kanel och honung är det nödvändigt att testa för en allergisk reaktion.

2. Om du har torrt hår kan du lägga till en matsked vegetabilisk olja (oliv, mandel, jojoba, etc.) till huvudreceptet

3. Efter masken är det lämpligt att skölja håret med vatten med citronsaft eller kamille te, vilket kommer att konsolidera resultatet och lysa håret ännu mer.

4. Honung-kanelblandning ska fördelas över hela håret jämnt, det är önskvärt att masken är rikligt täckt hår, så låt inte ursäkta ingredienserna.

5. Om masken med kanel bakar starkt i receptet måste du lägga till olivolja, vilket kommer att minska den brännande känslan.

6. För att förtydliga, behöver du några procedurer, men oroa dig inte, det gör inte håret, utan det motsatta kommer bara att stärka dem.

Vilka resultat kommer att lysa håret med kanel och honung

Kanel hårljus video

Kanel lysande hår - proffsen

Nackdelar ljusmask med kanel

- att vänta länge på resultatet, för att lätta håret för ett par toner måste minst 5-6 procedurer göras;
- masken måste hållas länge på håret;
- allergiska reaktioner är möjliga;
- kan inte vara lämplig för känslig hårbotten.

Kanelhår dressing - recension kan läsas här.

Kanel och honung - en närande cocktail för lättare hår

Du vill ha mjuka ljuskrullar, men du är säker på att det inte kan uppnås utan kemiska ämnen? Det finns ett sätt! Lätta ditt hår med kanel och honung kommer inte bara att lätta men också stärka dina lockar. Det här testade verktyget kom från forntida Rom. Idag är det också assistenten av tjejer som bryr sig om sitt utseende och hälsa.

Kanel och honung för att lätta håret

I motsats till färger förbättrar en mask av kanel och honung krullarnas struktur, accelererar tillväxten, lägger till glans och silke. En trevlig bonus blir favorit smaken av många kryddor, som varar 2-3 dagar efter proceduren.

Kanel - en skattkruv av vitaminer, näringsämnen som är nödvändiga för friskt hår. Detaljer om användningen av kanel för lättare hår skrev tidigare. Den innehåller:

Vi skrev redan om hårljuset med honung. Det är värt att notera att honung närmar sig hårbotten med zink, jod, järn, koppar och B-vitaminer.

Kombinerade ger komponenterna en lättaffekt. Samtidigt värmer kanel och honung upp hårbotten och vaknar vilande lökar. Resultatet är tjockare, starkare krullar. Denna blandning förhindrar skallighet.

Kontra

Eventuella åtgärder har sina nackdelar. Mask kanel med honung också.

Det är viktigt! Naturliga ingredienser kan orsaka irritation. Därför måste du genomföra ett prov före proceduren. Applicera en liten mängd av blandningen på insidan av armbågen, håll i en halvtimme. Om det inte finns någon rodnad kan den användas.

Kanel kan reagera på färgen och ge oväntade resultat. Det är bättre att använda en mask på omaintat hår. Denna procedur är tidskrävande. För att få önskad effekt måste masken hållas i mer än 4 timmar.

Matlagningsteknik

Huvudingredienserna är honung och kanel, ett förhållande 1: 1. Mängden beror på längden på locken. Det är dock bättre att göra fler masker, det kommer att falla tjockare. Eventuellt kan du tillsätta citronsaft (har också en ljusare effekt).

Mandelolja (olivolja) är lämplig för torrt hår. Förutom fuktgivande, ljusar vegetabiliska oljor också håret.

Blandningstillverkning:

 1. Värm honungen i vattenbadet (den kanderade honungen smälter, behåller dess fördelaktiga ämnen). Köksartiklar är bättre att använda keramik eller glas. Ta inte metall!
 2. Häll kanel, blanda noggrant.
 3. Lägg till ytterligare komponenter (tillval).

Användning av

Att sträva efter bästa effekten är att det är viktigt att följa stegsekvensen.

 1. Kamma noggrant rena våta lockar.
 2. Splitting hår i fina trådar, applicera blandningen. Gnugga inte in i hårbotten: detta kommer att orsaka irritation, kan mjäll förekomma senare.
 3. När du lägger en mask måste du periodiskt kamma, så att blandningen ligger jämnt. Detta är ett viktigt ögonblick! Om de försummas, kan förtydligandet vara spottigt.
 4. Samla krullar bunt. Att sätta på en polyetenlock (för att sätta i cellofan, klämfilm), på toppen - en terryhandduk.
 5. Låt blandningen vara i minst 4 timmar. Den första halvan timmen, det kan vara lite obehag, du kan uppleva en brännande känsla och stickningar. Ju längre blandningen desto starkare effekten är. Om din hud inte är för känslig kan du gå och lägga dig i en mask.
 6. Tvätta av blandningen med schampo. Skölj med kamille eller använd luftkonditionering.
 7. Curls bör torka naturligt (utan att använda en hårtork).

Naturligtvis kommer klarningen av 2 toner inte efter en enda användning. För att resultatet ska manifesteras fullständigt måste du upprepa minst 10 procedurer. Men efter första gången kommer du att känna förändringen!

Foto före och efter

efter flera användningar

Tänk på att varje person är individuell och förtvivlad, om det föreslagna förklaringsalternativet inte passade, är det inte nödvändigt. Vi rekommenderar att du försöker med andra effektiva och naturliga lysande masker:

Hur lättar håret med kanel

Vackra lockar är kort och stolthet hos någon kvinna. Men av någon anledning utsätts de oftare för några förändringar. I de flesta fall är detta färgning eller missfärgning. Allt beror på modetrender. Blondiner skulle alltid vara i mode. Därför tänker många tjejer på lätta hår. Det finns många metoder, men mestadels är de relaterade till användningen av kemikalier.

Resultatet är omedelbart. Dock är håret mycket skadat. De blir som halm och förlorar sin naturliga skönhet. För att undvika detta kan du använda folkmedicinska lösningar. Inte många vet att användningen av kanel är ett av de säkraste sätten. Den användes i tsaristiska tider. Det bidrar till att förändra skuggan i dig själv och inte bara. Och du kan inte bara använda pulver, men också eterisk olja.

Låt oss titta på bilderna före och efter tändning med kanel.

Fördelarna med att använda kanel

Kanel är en aromatisk och kryddig krydda, som inte bara används i köket när du lagar utsökta rätter, men används också aktivt i kosmetisk och traditionell medicin. Det innehåller mycket vitaminer i grupperna A, B, E, K, mineraler, antioxidanter (karoten, magnesium, kalcium, zink, pyridoxin, tokoferol, retinol, askorbinsyra, tiamin, etc.).

Tack vare dem förvärvar håret silkiness, mjukhet, volym, splittrade ändar och grått hår försvinner, tillväxten förbättras, strukturen längs hela längden, förlustavbrott, cellprocesser förnyas, blodcirkulationen i huden och hårsäckarna stimuleras, som börjar andas. I allmänhet blir håret friskt.

Och självklart förvärvas en otroligt trevlig arom, som kommer att pågå länge. Bland annat är detta alternativ attraktivt för sin enkelhet, tillgänglighet och säkerhet. Alla ingredienser för beredning av masker kan enkelt köpas i någon butik och apotek. Samtidigt behöver du inte spendera mycket. Men för att uppnå önskat måste du spendera mycket tid och ta 10-14 procedurer och ta pauser mellan dem. Så det är nödvändigt att få styrka och tålamod.

Beskrivning av förtydligande metoden

Det bör omedelbart noteras att denna metod inte är mycket lämplig för färgat hår. Det blir praktiskt taget inget resultat. Ändringar kan bara visas med konstant och regelbunden användning. Men de kommer att vara obetydliga och är osannolikt att behaga dig. Det är nödvändigt att förbereda blandningen i förväg enligt receptet som valts. Var noga med att tvätta håret med schampo och torka håret lite. De borde vara lite våta.

Kamma, dela in i strängar och applicera en mask med en färgborste, från rötterna och längs hela längden. Periodiskt måste du kamma till kanel ligga jämnt. Samla hår i en bulle, sätt på en mössa eller plastpåse (du kan använda matfolie), rulla upp med en handduk och lämna i minst 3 timmar. Ju längre håll, desto bättre effekt.

Hur klargörs

 • Honung utspädd med vatten fungerar som en svag peroxid: som ett resultat frigörs syre, vilket långsamt missfärgar det naturliga pigmentet;
 • Kombinationen av kryddor med balsam eller balsam fixar färgen;
 • Spice med honung fungerar som en naturlig peroxid, som låter dig ta bort rester av kemisk färgning.
 • Kanelolja eliminerar yellowness;
 • Kanel gör processen lättare: håret blir mycket lättare;
 • Citronsaft ökar effekten: blixten är snabbare;
 • Tack vare vitaminer, en ökning av epidermala celler och läkning av sår.

Vilken hårfärg kommer att vara när lätta kanel

 • Ljusbrunt hår kommer att ha en gyllene eller ljusrött nyans;
 • Ingefära hjälper till att betona sin naturliga färg;
 • Blondiner kommer att ha en rödaktig nyans;
 • Svarta kommer att bli kastanj, och med regelbunden användning, röd;
 • Brunetter kommer att få skuggan av mjölkchoklad.

rekommendationer

 • För att förstärka effekten kan du pakka in trådarna i folie;
 • Vid applicering, arbeta med handskar för att undvika irritation och brännskada;
 • Honung är bäst att ta flytande, inte candied;
 • Det är bäst att använda kanelstänger, självpulverade;
 • Inget behov av att gnugga kanel i huvudets hud när det appliceras;
 • Applicera blandningen på vått hår;
 • Använd en träkam;
 • För att inte överdrippa håret, upprepa proceduren efter 8-10 dagar;
 • Gör masker inte mer än två gånger i veckan;
 • Med torrt hår tillsätt 1-2 yolks;
 • Använd inte hårtork, tång etc. på en gång. Håret behöver tid att vila;
 • Om huden skadas är det bättre att överge denna metod.
 • Överför proceduren i minst en vecka, om en perm har gjorts, färgning med lökskal, basma eller salvia.

Recept för förtydligande och restaurering

Innan du använder ett recept, är det viktigt att göra ett test för känslighet för komponenter! Man måste komma ihåg att resultatet beror på hårets egenskaper och struktur.

 1. Med honung och kanel. Ingredienser: 5 msk. skedar av honung, 5 msk. skedar av mark kanel, 5 msk. skedar balsam.

Honung sätta i flytande tillstånd i ett vattenbad. Häll i en trä- eller plastskål. Tillsätt resterande ingredienser och blanda väl. Honung förbättrar ljusning, regenerering och närande effekt.

 1. För torrt, svagt, skört och skadat hår. Ingredienser: 3 msk. skedar av kanel, 3 msk. skedar av honung, 1 äggula, 1 msk. Sked olivolja, 1 msk. Sked färskpressad citronsaft.

Du kan använda en annan olja. Perfekt mandel- och jojobaolja. Det skadar inte aloe juice.

 1. Med citron och olivolja. Ingredienser: 1 citron, 1 msk. Sked olivolja, 3 msk. skedar av honung, 3 msk. skedar av mark kanel.

Denna mask hjälper inte bara att lätta håret utan också bli av med mjäll.

 1. Den enklaste masken. Den är endast beredd från vatten och kanel. Beräkna mängden av blandningen är nödvändig, baserat på hårets längd. Kort sagt, två matskedar med mark kanel är tillräckliga, för en genomsnittlig längd behövs 4 skedar, och för långa minst 6. Blanda ingredienserna tills konsistensen av gruel. Låt på i 15 minuter, värm sedan i ett vattenbad och applicera på håret. I stället för vatten kan du använda hårbalsam.
 2. Från håravfall. Det kommer att ta: 5 droppar kanelolja, 1 äggulla, 1 tsk honung, 1 tsk kalendula tinktur, 1 tsk brennvin, 1 tsk lökjuice, 1 tsk paprikontinktur.

Honung, tinkturer, konjak och lökjuice mix, tillsätt äggula. Rör om igen och tillsätt smör. Applicera hela längden i 1 timme och skölj sedan med vatten.

 1. För tillväxt. Ingredienser: 3 tsk honung, 5 droppar kanelolja, 1 tsk macadamiaolja, 1 tsk kokosnötolja.

Blanda allt och värm till rumstemperatur. Applicera på håret, linda i en handduk och håll i 40 minuter. Efter tvätta håret med schampo.

 1. För volym. Ingredienser: 1 äggula, 1 msk. sked av kanel, 1 kopp hemlagad kefir.

Mala äggula med kanel, tillsätt kefir vid rumstemperatur. Sprid över hela längden av rent hår och låt i 30-40 minuter. Tvätta av med varmt vatten med schampo.

 1. Mask med kanel och ägg. Ingredienser: 2 ägg, 1 msk. sked av honung (eller kefir), 2 msk. skedar av kanel.

Ägg behöver slå. Lägg till dem den uppvärmda honungen, kanel och slå igen. Applicera från rot till spets och lämna i 45 minuter. Skölj med varmt vatten.

 1. Ett annat alternativ att aktivera tillväxt. Ingredienser: 2 tsk kanel, 4 tsk terapeutisk lera, 2 tsk burdock eller ricinolja, 1 äggula, 4 droppar av någon essentiell olja.

Lera blandas med vatten för att erhålla en tjock uppslamning. Tillsätt kanel, blanda. Tillsätt oljan med äggula och blanda igen. Applicera på håret och lämna i 30 minuter. Tvätta av med varmt vatten. Denna mask kan användas för ansiktet.

Varning!

 • Innan du börjar proceduren är det nödvändigt att göra ett test för en allergisk reaktion. Detta är sällsynt, men ändå bättre för att vara säkert. För att göra detta, applicera en liten mängd av blandningen på baksidan av handflatan eller på armbågens insida och lämna i några minuter. Om en brännande känsla började, så visade rodnad och klåda, då är denna mask inte lämplig.
 • Det bör noggrant appliceras mask på håret, för att inte falla på nacken. Detta kan orsaka irritation
 • Rekommenderas inte för användning på känslig hårbotten;
 • Med en stark brinnande känsla tvättas du omedelbart av masken.
 • För hår med en ljus nyans, använd inte den här metoden. Annars blir håret rött;
 • Använd endast plast eller glas. Annars får du en grön nyans;
 • Om kompositionen kommer in i ögonen, skölj dem omedelbart med te och kontakta en läkare.

Kanel har nästan inga kontraindikationer, vilket gör att du kan experimentera experimentellt och inte vara rädd för att skada din hälsa. Efter proceduren kommer håret att få en vacker utsikt, strålning och utsökt doft.

Ljusa håret i två toner kanel i videotransmissionen, se till att titta.

Kvinnor recensioner

Catherine: "Jag läste mycket om det och bestämde mig ändå. Håret har blivit märkbart lättare. Alla tror att jag målade.)))) "

Olga: "Jag hade brunt hår. Efter att masken var rödguld. Mycket glad !! "

Svetlana: "Färgen har inte förändrats (((Det gjorde 4 gånger. Men hårets tillstånd förbättrades märkbart. De blev glänsande och mjällen försvann. Och doften är trevlig."

Christina: "Vi måste experimentera. En vän gjorde det här, hon tyckte om allt. "

Oksana: "Jag vet att honung kan klargöras, men jag hör först om kanel för första gången."

Larisa: "Jag vill berätta vad som kom ut ur mitt experiment. Mitt hår är mörkt blont. Jag gjorde en mush enligt receptet med en citron. Har lagt på hår direkt med händerna. Jag försökte inte komma i hårbotten. Och det är bra att jag kunde. Och sedan rodnade huden på öronen och nacken. Jag gick ca 3 timmar om. Färgen visade sig vara en nyans ljusare. Sanningen tvättas bort torterad. Även shampoo hjälpte inte. Och när det med det våta flytande håret liknade blev axeln röd. Uppenbarligen tvättade mig väldigt hårt. Och så passade resultatet mig fullständigt. "

Angelina: "Och jag gillade masken för volymen. Håret verkade verkligen som mer. Och förlusten är mycket reducerad. "

Marina: "Kanel hjälpte mig inte med lättnad (((Men villkoret har märkbart förbättrats. Håret har blivit mjuk och glänsande"

Video recension av en tjej som känner till alla subtiliteter i lätta hår med kanel.

Ljusa håret med kanel och honung - ett folkmedel under mikroskopet

Har du hört att kanel och honung kan diversifiera din hårvård arsenal? Eftersom receptet är direkt relaterat till kryddor, bestämde Spice World att kontrollera om kanelfärger hår, som det hävdades? För att vara mer exakt, säger de att det lyser dem med 2 nyanser. Tanken är inte dålig: att ändra utseendet utan att tillgripa dyra förfaranden och kemiska effekter. Men många frågor uppstår:

 • om kanel lyser färgat hår eller dess inflytande sträcker sig uteslutande till hår som inte tidigare har förändrats
 • om receptet fungerar, med vilka mekanismer
 • "Fallgropar" och hur man tar sig runt dem;
 • och om ingenting kommer från planen, vad kommer krullarna att få som ett resultat?

Vi börjar demontera hur man lättar håret med kanel och honung och vad kommer resultatet av sådana förfaranden?

Kan kanel färg håret och vad som behövs för det

Om man tittar på hårets struktur kan man välja flera skikt: en skalig cuticle ("öppnar kronbladet" som påverkas av en alkalisk miljö), en melaninhaltig cortex som är ansvarig för hårets färgområde och inre medulla. Det kan antas att det är möjligt att lätta håret med kanel och honung endast när den exponeras för hårskiktets mittskikt. Hur gör man det här?

Det finns flera recept, men de är inte komplicerade, med endast mindre variationer.

 1. Kanel blandas med vatten, den resulterande vattnet appliceras på håret.
 2. Kanel och honung kombineras i lika delar (3 matskedar), späds med vatten (100 ml), upphettas till kokpunkten, kyls och appliceras på håret.
 3. Honung blandas med kanel och olivolja (3: 3: 2), omrörs och utspätt med vatten för enkel applicering.
 4. Lika delar av honung, kanel och balsam blandas.
 5. Balsam och honung (200 ml vardera) blandas, kanel (3 msk. L.) och en tesked citronsaft tillsätts.

För att lätta håret med kanel och honung behöver du en massa blandad i ett recept, lägg på rena krullar, kamma dem med en "afrikansk" kam (med stora tänder), linda i polyeten, täcka med en handduk och stå en stund (beroende på hudreaktion, tillåtet på natten). Huvudet tvättas på vanligt sätt.

För dem som tvivlar på kanelfärg hår, har en hel lista med rekommendationer sammanställts:

 • honung och kanel måste vara naturliga;
 • rutiner bör vara regelbundna,
 • effekten manifesteras på huvudet av ljus och blond nyanser,
 • Allt som kommer i kontakt med färgämnesblandningen ska vara plast (porslin eller trä) för att undvika oxidativa reaktioner.
 • För större effekt är det nödvändigt att tvätta kompositionen med kamilledekokning.

Det här är allt som handlar om formuleringen av ett mirakelbota. På frågan om kanel lyser färgat hår kommer vi tillbaka lite senare.

"Debriefing" eller beredning av komponenterna i lättnadsmedlet

Bra, naturligtvis, ta hand om ditt hår hemma. Speciellt om receptet är extremt enkelt. Men otydligheten av recensioner om användningen av kanel och honung för hår är oroväckande. Vissa hävdar att håret lyser med 2 toner, andra säger att förändringarna inte bara är synliga, men krullarna själva blir "halm", det vill säga grova och spröda. Felaktigheter är lättast hänförliga till bristande överensstämmelse med färgteknik:

 • ville lysa mörkt hår
 • används metallobjekt
 • Masken försvann lite i tiden
 • använda substandard ingredienser (artificiell honung eller kanel substitut),
 • förväntad effekt efter ett förfarande.

Kanske är detta fallet, men för det korrekta svaret på frågan om kanelfärger håret är det nödvändigt att överväga kompositionen av ljuskroppens huvudkomponenter.

Om du kommer ihåg lite kemi på skolprogrammets nivå ser du på kompositionen att du förstår att det inte finns något i det som kan orsaka en sur reaktion och lätta krullarna. Ja, sockerarter kan oxidera när de värms upp, men kroppstemperaturen räcker inte till för detta, du behöver höja den till 95 ° C. Därefter avvisas recept 1, 3 och 4 som otillförlitliga.

Recept nummer 2 är förknippat med uppvärmning. Det är logiskt att anta att det är effektivt. För processen med sönderdelning av monosackar är det emellertid nödvändigt att värma dem under en lång tid, minst 15 minuter och, naturligtvis, kyl inte igen. I samma recept kan uppvärmning endast "döda" alla de fördelaktiga ämnena.

Recept nummer 4 verkar vara den mest effektiva på grund av närvaron i citronsaft, som har "gåvan för förtydligande".

En självständig studie genomförde en skönhetssalong "Figaro": dess anställda gjorde ett försök att lätta håret med kanel och honung och laddade upp experimentets resultat till nätverket. Kort sagt, deras slutsatser är: allt kan spridas på ditt huvud, det kan till och med bli användbart (trevlig lukt, ytterligare befästning) och till och med (hurra) att agera, men det är bättre att inte lita på tvivelaktiga recept.

Vad kommer att få håret som ett resultat av procedurer

Naturligtvis är vissa medel lämpliga för någon, för någon - inte. Och bara du själv kan bestämma om du ska göra sådana masker för ditt huvud. Men jag hoppas att illusionerna om hur kanel lyser färgat hår kommer att splittras. Om hon inte klarar av naturlig färg, kommer hon definitivt inte att ta kemiskt resistent färg!

En luktig mask kan tillverkas, inte för att lätta håret med kanel och honung, men att foder hårsäckarna och stärka dem. Om istället för kanel att använda kanelolja får du ett bra recept mot håravfall. Om du inte har bestämt dig för försök på utseende, försök att baka bakvattenbröd, med samma komponenter: honung och kanel!

Med kärlek, för "Spice World"
Gilla den här artikeln? Prenumerera på uppdateringar för att få ny information.

30 tankar på "Att lätta håret med kanel och honung - en folkmedicin under ett mikroskop"

Jag trodde aldrig att håret kan tändas med kanel och honung! Tack för receptet!

Galya, det är det vi pratar om, vilket är nästan omöjligt) Men om det fungerar, var noga med att skriva, ok?

Jag misstänkte inte ens att det är möjligt att lätta håret med kanel och honung. Tack för en sådan intressant recension, där allt är tydligt stavat ut. Nu förstår jag att mitt färgade hår och försök inte ens värt det.

Tja, varför inte? Honung själv är mycket användbar, den har många vitaminer. Om det är nådigt uppvärmt, ser du något och vårt hår kommer att falla) Tja och kanel är också användbart, om det är naturligt, det kommer att öka blodcirkulationen, håret kommer att härda (med vanlig applicering) och växa snabbare.

Jag maskerar med kanel förstörde håret fullständigt och oåterkalleligt. Det var brunt hår, det blev en scourer! Klipp 5 cm, gjorde behandlingar i salongen, oljemaskor, resultatet är noll. Men raka baldigt nu eftersom det finns en scourer på ditt huvud! Försök inte göra det!

Anna, tack för att du skrev om din upplevelse. Särskilt negativ. Inte alla kommer att bestämma detta. Inte konstigt att skönhetssalongen har kritiserat hårvård med honung och kanel. Jag skulle bara vilja veta vilket recept du använde (ingredienser, komposition), hur länge applicerade du en mask, använde du kanel eller helkalk? Beskriv allt i detalj, utan detta är alla påståenden om skadan osäkra.

Kanel används mark i en väska, honung, naturlig, högkvalitativ, inga fler ingredienser. Sätt på torrt hår, hållet i tre timmar. Omkring en månad har redan passerat, håret var som en tvättduk och förblev. Inga masker och dyra procedurer hjälper inte, men ger en tillfällig effekt. Jag hoppas att min recension kommer att stoppa många tjejer och rädda håret)) och jag kan bara vänta och hoppas att allt detta kommer någonsin att växa tillbaka!

Välkommen! Mask gjord med kanelpulver 2 matskedar plus naturlig honung 6 matskedar, värmdes inte, tillsatte inte andra ingredienser. Sätt på vått hår, hålls i tre timmar. Jag beklagar mycket att jag gjorde det ((((håret är fruktansvärt!) Torkat, tråkigt, det är helt enkelt omöjligt att beskriva deras tillstånd. Det kände mig som om jag inte tvättade denna blandning. Tre veckor gick, mitt huvud varje dag, jag använde också djupt rengöringsschampo. Jag ändrar inte! Jag är säker på att frågan är exakt i kanel! Jag brukade göra en mask bara med honung, allt var normalt. Så jag rekommenderar dig att tänka hundra gånger och bara säga farväl till ditt hår innan du gör den här hemska masken!
Om du berättar för mig hur du återvänder hälsosamt hår kommer jag att vara väldigt tacksam!

Anna, vad tycker du är det klokt att applicera en obekant mask i tre timmar? Naturlig kanel är något tart och stickande, vissa klagar på att brinna när den appliceras. De själva sa att de tog kanelpaketet. Har du gjort hennes laboratorieanalys? Kanske en påse med kanel och det var ingenting annat än en lukt...
Tvätta kanel från håret är verkligen svårt, för detta tar avkok av kamomill, surgjort vatten eller balsam med balsam.
Hur vill du återställa dina lock, om du tvättar ditt hår dagligen? Du spola helt lipidskiktet från huvudets yta och låt inte håret återfuktas naturligt.
Vad jag kan rekommendera är
1. Gör masker med oljor (för näring och fuktgivande)
2. Rådfråga en specialist: en frisör eller trichologist för rådgivning.
Förresten modereras kommentarer, så de visas inte omedelbart på webbplatsen. Det är inte nödvändigt att lämna några kommentarer, och även under olika brevlådor. På något sätt är det alarmerande.

Välkommen! I princip är det inte mycket rimligt att smita mat på huvudet.
I många recept som vandrar runt på Internet, måste denna mask hållas i tre timmar eller mer, det är därför jag hållit den så länge.
Tvålens huvud och före masken varje dag var ett bra dyrt schampo och allt med mitt hår perfekt!
Jag använder masker med oljor. och inte med apotek oljor, men med naturliga oljor av god kvalitet, om de tidigare hade återställt tipsen bra, nu fungerar de helt enkelt inte.
Självklart gick jag till salongen och till och med gjorde en behandling med ett olaplexsystem, effekten var tillfällig, men igen, på grund av de hårda skalorna, försvann allt snabbt och återvände till samma tillstånd. När det gäller vad som var i påsen med kanel, kan du bara gissa)) Eftersom vi fejkar någonting))
Förresten läste jag recensioner av tjejer med samma konsekvenser som mitt hårda, torkade hår. Kanske falsk kanel, kanske en individuell reaktion, vi är alla olika...
Hon skrev allt för att varna tjejerna att det kan finnas sådana konsekvenser. lång behandling och mycket pengar spenderas och nerver.
P. Skulle det oroa dig för att en person har två postadresser?))) Det händer också)

Tja, smörj samma kefir, vegetabiliska oljor, till och med bananer)
Maskens exponeringstid är individuell, vi är alla olika: några 5-15 minuter räcker för någon, och cirka 3 timmar eller till och med hela natten. Jag brände huden på bröstet med kompress på sjukhuset, exponeringstiden var kritisk för mig, och den andra var bra.
Något, det är naturligtvis bra att du varnar för att det kan finnas ett problem efter en sådan folkmassa som kanel och honung för hår. Å andra sidan kan hårskalans vågor ha blivit täppt med henna, badyagi och lera, äntligen. Och dessa verktyg används också för att ta hand om håret.
Nu har du inget att göra, hur man behandlar ditt hår sparsamt. Försök att tvätta håret mindre ofta, så att huden kan producera ett naturligt smörjmedel i tillräcklig mängd. Borsta inte håret ditt vått och använd inte järn, kon, hår hårtork. Efter tvätt, blöt med en handduk. Bara blotta, gnugga inte. Inkludera i diet vitaminerna i grupp B - detta kommer att hjälpa ditt hår återhämta sig från insidan. Förtvivla inte, ta hand om dig själv!

God dag! Igår gjorde jag en mask av en koreansk tillverkare, på glaciärvatten (honung + kanel + balsam), hålls i 5 timmar, håret (ljusbrunt, inte färgat, hälsosamt, långt) ljusses för 1 ton, mjukheten kvarstod, sken ökade, blev mjukare, som efter laminering. Jag tror att mer än en gång använder jag en sådan mask.

Helen, hej! Riktigt insåg jag att du inte använde en hemlagad mask, men från tillverkaren? Håll 5 timmar - är det enligt instruktionerna så det borde vara?

Jag gillade verkligen idén om att berika balsam med ingredienser som honung och kanel. Även om jag verkligen gillar min naturliga hårfärg, tack ändå för sådan intressant information. Jag ser verkligen fram emot mer information om hårvård, så snart som sommaren, och under vintern har håret lidit av temperaturförändringar, värmare och andra faktorer.

Veronica, och du är inte förvirrad av vad Anna skrev ovan om hur hon förstörde håret med liknande experiment?

Tja, en lögn har skrivits. En horisont med honung och en balsam lyser perfekt svartfärgat hår (jag torkar redan svart i 8 år). Och det är bara att det inte tänder ditt naturliga hår. Det är ditt pigment. Det tvättar med ett knäck Jag har gjort det i ungefär två månader nu och jag är mycket glad. Jag har blont hår. Och nu efter kanel ser jag inte en stor skillnad mellan kronan och spetsarna. Och tillväxten är utmärkt och luktar. 3 timmar. Lycka till. Och artikeln fullständig nonsens

Dasha, tack för kommentaren, men inte smickrande. Det var en fråga för dig: varför färgar ditt hår svart, så att du kan tända det med kanel? På bekostnad av konsistens, håller jag med om att när det är omöjligt att tända håret med kanel och honung. Men ivrig rekommenderas inte, kommentaren nedan indikerar negativa reaktioner.

Gjort en mask (kanel + honung). Resultatet är utmärkt - glans, arom och det verkade som om de blev lite med en brun nyans, även om den naturliga färgen är ljusbrun.

Irina, hur gjorde du? Vilket recept? Och då kan det faktum att kanel lyser, och salvia ger en mörk nyans.

Hej söta tjejer!) Maskan är utmärkt, du måste vara försiktig med ingredienserna, förmodligen har Anna förstört hennes hår på grund av att hon inte har en balsam eller hårbalsam i sitt recept. Kanel torkar håret om du inte lägger till en mjukgörande ingrediens. Och om kommentarerna från salongen, vilken salong är fördelaktig så att vi klarar av utan hjälp))))

Julia, tack för din kommentar. Men salongens artikel var fortfarande nyfiken och rimliga argument gjordes. Det är synd att de flyttade den någonstans under rekonstruktionen av deras webbplats och länken måste tas bort.

Jag drabbades personligen av resultatet.
men jag gjorde det på mitt sätt) blandade allt som var till hands ((ägg, solrosolja, schampo), sedan i en separat kopp (kanel, vatten, balsam, gelatin och äppeläger)) blandade sedan allt grundligt och satt det på torrt hår i minuter 20 gick och tvättades bort.
Jag har mitt hår pressat (ofta målade) och så bestämde jag mig för att behandla denna blandning under håret, jag trodde inte att kanel skulle färga mitt hår, i slutändan blev mitt hår mjukare och mer lyxigt! i hårfärgade, men inte alla! Jag hade ett trefärgat hår, rötterna var av min riktiga färg (svart), och då gick ljusblondan och spetsarna var lila... i slutet, efter denna massa var spåret inte ett spår, men mitt naturliga hår (svart) har inte förändrats lite

Natalia, det är bra som slutar bra! Bra att ditt experiment lyckades. Tack för din feedback. Har du kommit med ett recept själv eller läst / hört någonstans om att lägga kanel på ditt hår?

Och jag gillade masken från luftkonditioneringen och kaneln, utnyttjade receptet för nyfikenhetens skull och har ingen ånger. Hår på grund av täta färgning av stål blev skört och det fanns ingen glans, jag målar i mörk kastanj och efter att ha använt masken blev de igen glänsande och silkeslen)

Vera, tack för din feedback. Det är viktigt att läsarna hör olika åsikter. Hälsa åt dig! Kom igen.

Upplyst med kanelhår var mycket tunn och torkade denna procedur.

Elena, vad exakt och hur gjorde du? Hur länge ansökte de en mask? Vad förutom kanel var ingredienserna? Hur många gånger har du gjort proceduren?

Bra tid. Jag gör ofta masker från svartbröd äggula och honung. Jag tillsatte kanel ett par gånger och vid dessa ögonblick blev mitt hår alltid mörkare i tonen. Jag hade inte färgat den, mörkbrun. Det var inte ett mål i sig, men mina vänner säger alltid att jag målade mig själv)

Tatyana, tack för din kommentar. Du ser hur individuellt allt är. Vissa människor lägger till tillsättning av kanel, någon gör det inte. Vi måste försöka tror jag.

Jag försökte färga med honung och kanel (honung, kanel, balsam i lika stora proportioner). Jag har redan målat mitt hår med henna i åratal, innan jag använde kemiska färgämnen, vilket förstörde mitt hår väldigt mycket. Henna ger en mörkröd nyans utan glans, så jag bestämde mig för att försöka kombinera med andra naturliga färgämnen. Mycket glad !! Naturligtvis blev de inte ljusröda, men de blev ljusare i tonen och en mycket trevlig gyllene nyans uppträdde. Den rodnad som jag inte tyckte om så mycket har gått!) Kvaliteten på håret har inte försämrats, åtminstone - det glitter, det blir mer volumint (efter oljor är det bättre, men här är ljuseffekten tydligt närvarande). Hon satte på smutsigt hår, höll i lite över en timme. Deras hår är medelstarkt, tunt. Jag tror att allt beror på hårets struktur och tillverkaren av ingredienserna. Jag bor i Tyskland, jag köpte allt på den lokala stormarknaden för ett symboliskt pris. Acacia Honung Lycka till alla och hälsosamt hår!)

Lätta olika typer av hår med kanel

Blont hår har länge ansetts vara ett tecken på otrolig skönhet, men få människor kan skryta med naturliga ljussträngar. Färgning är ofta farlig och fylld med många biverkningar, så det är viktigt att lätta håret med kanel även idag.

Fördelarna med kanelhår

Kanel är en mycket användbar ingrediens. Det luktar gott, berikas med fördelaktiga föreningar och ger en färgningseffekt, för vilken den används allmänt i kosmetologi. Kanel - en källa till vitaminer A, C, PP, liksom element av magnesium, järn och zink.

Verktyget används inte bara som medicinskt och kosmetiskt, det hjälper håret att lysa säkert.

Effekt av krydda på håret:

 • förbättring av hårbotten;
 • berikning av hårrötter med näringsämnen
 • uppvärmningseffekt, vilket bidrar till att förbättra blodcirkulationen;
 • bevarande av en trevlig lukt;
 • stärka hårrötterna, bekämpa håravfall
 • shine frisyrer.

Cinnamon brightening är också förknippad med vissa olägenheter. För att färga håret måste du spendera mer än 5-6 procedurer. Detta är en nackdel eftersom metoden orsakar bränning och stickningar, masken kommer att behållas på huvudet i flera timmar.

Denna metod rekommenderas inte för personer med känslig hårbotten. Av denna anledning finns det så många frågor om du kan lätta ditt hår. Om det finns en stark allergi mot denna eller andra produkter kan lättnad orsaka irritation och rodnad i huden.

På frågan om ljuset lyser kanelhår finns det ett rimligt svar. Vetenskapen förklarar sådana krydds fantastiska förmågor genom att vara ett naturligt peroxidmedel. Det finns många exempel där strängarna faktiskt klargjordes med detta verktyg.

Effekten av ljusmask med kanelpulver kommer att bero på den ursprungliga färgen, strukturen och typen. I genomsnitt krävs mer än 5 procedurer för att byta till flera toner. I vissa fall förstörs pigmentet, vilket skapar en naturlig färg, andra, men behöver mer tid.

Hur tänder håret hemma

Det finns många sätt att lysa kanelhår hemma. Man tror att verktyget är mest effektivt för mörkt hårda människor. I blondiner blir de mer röda under inflytande.

Rekommendationer för förtydligande:

 • använd inte mer än 3 msk kanel;
 • om du vill lätta håret längre, bör du ta in två glada mer pulver;
 • För att inte skada huden behöver du bara använda färska och naturliga ingredienser.
 • masken ska inte kokas i en metallrätt (ingredienserna kan oxidera);
 • du måste noggrant förbereda masken, eftersom den oxiderade blandningen kan ge en grön nyans och den rätta dosen av ingredienser kan brinna hårbotten;
 • hårmask måste infunderas i 60 minuter före användning.

Vid tillverkningen av masken behöver du blanda blandningen noggrant tills den är jämn. Före användning måste du göra ett känslighetsprov: prova en hårmask hemma på ett litet område av huden bakom örat eller på armbågen. För försökets renhet måste du hålla masken i en halvtimme (förutsatt att det inte finns något obehag i processen). Testet visar möjligheten till en allergisk reaktion och sparar dig från en kemisk huvudskada. Om huden efter en halvtimme inte ser irriterade ut, det finns ingen klåda och smärta, du kan applicera en mask.

Hur tänder håret med kanel:

 1. Före proceduren måste du tvätta håret väl. Du kan torka naturligt eller använda en hårtork. Det viktigaste är att trådarna förblir fuktiga nog, men utan att droppa vatten.
 2. För kamning är det bättre att ta en träkam med sällsynta tänder.
 3. Maskan är mest lämplig att applicera med en speciell pensel. Så blandningen fördelas jämnt. Masken ska appliceras nästan från rötterna. Det rekommenderas inte att använda svampen: När man gnuggar blandningen i hårbotten kan brännskador, trauma, allergisk reaktion och till och med normal irritation uppstå.
 4. När du har applicerat masken behöver du samla in strängar i en massa.
 5. För större effektivitet måste du täcka huvudet med plast eller cellofan (du kan köpa ett speciellt duschlock). Detta är nödvändigt för att bevara värmen i vilken kanel fungerar bäst.
 6. Du kan ta bort locket efter 40 minuter.
 7. I allmänhet bör masken hållas i 3-8 timmar. Lightening kan orsaka stickning, bränning, men vid låg intensitet är de inte en signal om irritation.
 8. Det är nödvändigt att tvätta av masken med schampo, eftersom de extra komponenterna gör strängarna alltför fet.
 9. För att stärka det färgade håret efter en dusch kan du skölja dem med kamilleavkokning.
 10. Efter masken behöver du bara torka håret på ett naturligt sätt.

Recept med kanel för blekning av hår

Nästan alla recept för förtydligande inkluderar också honung. Denna ingrediens fungerar som en peroxid (peroxid), ger en färgningseffekt. Olivolja kommer att förbättra och påskynda effekten av kanel och honung.

Eventuella ljussmaskar ska användas inte mer än en gång i veckan. Kursen kan innehålla 3-10 sessioner.

Klassiskt recept

Denna mask med kanel för lätta är den mest populära, eftersom det är en kombination av de bästa färgämnena. Kanel och honung är naturliga ljussmedel och olivolja bidrar till att mildra de aggressiva effekterna på rötter och tips. Olja i detta fall kommer att ta bort obehaget att brinna och sticka.

Maskan ger inte bara ljuset hår med kanel och naturlig honung, men gör dem också glänsande och silkeslen. Det är beredd ganska snabbt, ingredienserna är tillgängliga för alla tjejer.

 • 3 msk kanelpulver;
 • 3 matskedar honung (utspädd i 6 skedar destillerat vatten);
 • 2 skedar citronsaft;
 • 100 ml olivolja;
 • 100 ml högkvalitativ balsam.

Denna klassiska hårmask med honung är väldigt lätt att förbereda. Du måste blanda kanel och honung (honung ska tillsättas långsamt). Behållaren för blandningen bör vara plast eller glas, och kompositionen är homogen. Citronsaft, olja och balsam läggs till. Efter noggrann blandning applicera på huvudet och spara i 3-8 timmar.

Kanel och citron

Denna mask appliceras bäst på lätta frisyrer. Citron hjälper till att förbättra den naturliga färgen. Lättnadshår med kanel och citron är inte det mest effektiva, men det säkraste.

 • 3-4 matskedar kryddor;
 • juice från en citron
 • 5 msk balsam.

Efter flera timmars användning ska masken tvättas noggrant. Tjejer noterar de olika effekterna av kanel med citron, men de mest effektiva visar sig vara ljusbrunt och blont hår. Brunetter kan använda denna mask för att stärka hårstrukturen. Resultatet är en toning effekt med ljusbruna trådar och guldöverflöde.

Mask med kanel och balsam

Denna mask kräver lite ingredienser, det är väldigt lätt att förbereda. Kanelhårfärg med hjälp av en balsam ger en färgbyte utan hot mot frisyren.

 • 3 msk kryddor;
 • 70 g honung;
 • 3 matskedar balsam.

Först måste du smälta honungen: i ett vattenbad eller i en mikrovågsugn (upptining). Honung ska vara mjuk och varm. Du kan inte använda överhettad honung, den saknar fördel.

Honung måste blandas med krydda, tillsätt balsam. Principen att använda en hårmask med honung och kanel liknar ovanstående steg.

Kanel och kefir för lättare hår

Masken av kanel och kefir för lätta hår anses vara mycket användbar. Kefir själv är en utmärkt klarare. Det används ofta för att ändra skuggan. I kombination med kanel fungerar det inte bara som en klarare, men också som ett botemedel: stärker rötterna, förhindrar håravfall och läker tråden.

Den här ljusande hårmaskan med kanel beredas enkelt: för 4 matskedar yoghurt måste du ta 2 matskedar kryddor, blanda och applicera. Du bör också använda ett lock, hålla i upp till 8 timmar, skölja med kefir och schampo.

Mask med kanel och ägg

Detta recept för lättare hår är användbart för tjejer med ohälsosamt hår. Blandningen med äggulor förhindrar perfekt spetsdelen, ger håret en hälsosam glans, vilket gör dem mjukare. Med tillsättning av kanel blir det ett bra sätt att lysa upp trådarna.

 • 2-3 matskedar kryddor;
 • 1 äggula
 • 3 matskedar honung (helst blommig);
 • 1 matsked olivolja;
 • 1 msk citronsaft.

Först måste du kombinera kanel med honung, tillsätt äggula och blanda väl. De återstående produkterna kan inkluderas i den homogena blandningen. Om i detta recept ersätt kryddan med senap och tillsätt en sked socker, får du ett utmärkt verktyg för att stimulera hårväxten.

Kanel och kardemumma

Kardemumma är en allergivänlig botemedel som kommer att minska effekterna av peroxid. Detta kryddor fungerar som en katalysator för andra ämnen.

 • 1 teskedspice
 • ½ sked kardemumma;
 • 1-2 matskedar honung.

Komponenterna blandas, företrädesvis i en återförslutningsbar behållare, som kan omröras. Vid spolning behöver du använda ett sulfatfritt schampo.

Lighteningresultat

Brightening hår med kanel kommer att vara lång. Detta garanterar metodens säkerhet. Vid användning av masker i 1-1,5 månader blir resultatet inte bara märkbart, men också mycket ihållande.

Sådana masker kommer inte bara bidra till att klargöra trådarna, de gör dem mjuka och glänsande och stärker också rötterna.

 • När ljuset mörker håret är strängarna choklad;
 • Om du fortsätter proceduren blir håret mer rött;
 • naturliga bruna frisyrer kanel missfärgad till koppar och rött;
 • När man använder kryddor på ingefära slingor, blir krullarna av en röd eller brun nyans;
 • Om du lyser den blonda frisyren får du en gyllene färg.

Mask med kanel att lätta håret gör mestadels naturliga naturliga strängar. Om du försöker använda produkten på färgat hår, kommer färgen att tvättas ut. Sålunda blir strängar färgade med färg eller tonisk omättad.

För att lätta svarta krullar till kastanjfärg måste du använda en blandning med henna. Kryddan kommer inte bara att bidra till förtydligandet, utan dränka också den skarpa lukten av henna. Kanel rekommenderas också att mildra yellowness på frisyrer som misslyckades färgade.

Kanelfärgande hår är ett riktigt sätt att ändra frisyrtonen. Det passar tjejer som inte vill experimentera mycket, men vill säkert ändra bilden. Fördelen med verktyget är att det nästan aldrig förstör färgen och kanske några biverkningar.Nästa Artikel
Hur vackert hår curling hår?