Hur färgar ditt hår


Om du väljer den svarta färgen på håret eller peruken när du köper, eller helt enkelt bestämt dig för att ändra det, kommer du att bli hjälpt av tonics och hårfärger.

Det är ganska svårt att välja rätt nyans av falskt hår, särskilt eftersom de ofta beställs via Internet. Det kan inte vara detsamma som tonen och skuggan, och för att det falska håret ska vara så nära som möjligt till det naturliga håret, kan du färga det med hjälp av tonik och balm eller resistenta färger. Och med målade överliggande strängar i färg, kontrasterande med ditt inbyggda hår, kan du skapa en ombreffekt. Ett mycket bekvämt alternativ, eftersom du inte rör håret med färg, men samtidigt får du en trendig frisyr.

Därefter beskriver vi mer detaljerat två alternativ som hjälper dig att ändra färgen på det falska håret hemma. Observera att båda alternativen innebär färgning av huvudband eller peruker av naturligt hår.

Hur målar man överheadsträngar tonic?

För att uppnå enkel toning, välj en nyans av de produkter som är tillgängliga för dig. Det finns en hel del shading tonics på marknaden nu, och du kan ta en enklare produkt, eftersom du inte behöver oroa dig för att det kan orsaka irritation i hårbotten, vilket ofta är fallet vid färgning av ditt hår.

När du har tvättat håret 4-6 gånger, kommer skuggan praktiskt taget att tvätta och du kan färga det igen med samma eller en annan nyans.

Vi har en blond nyans av kall nyans och en tonic med en gyllene blond nyans. Utmaningen är att ge de kalla strängarna en varm gyllene nyans.

Kamma strängen, fukta det med varmt vatten så att ditt hår är helt fuktigt. Skydda dina händer med handskar, kläm lite tonic på din hand och fördela den längs strängens längd och massage sedan ditt hår lite för att fördela färgen jämnare. Lämna strängen med färgämnet för den tid som specifikt anges på din tonade tonic eller balsam.

Skölj plåstret efter vatten och placera den på en handduk på en vågrät yta och låt den vara i denna position tills den torkar.

Nu kan det falska håret vara krökt eller rakt om det behövs.

Hur målar man falsk hårfärg?

I motsats till toniken kommer färgen att vara kvar på peruk eller strängar mycket längre, särskilt eftersom du behöver tvätta dem väldigt sällan. Gå därför till provfärgen på ett ansvarsfullt sätt, oavsett vilken typ det var - permanent eller semi-permanent. Färgen på färgat hår kommer att förbli nu under lång tid. Försök först att måla en mycket tunn strand eller tips för att utvärdera resultatet och först måla sedan hela produkten.

Vi skulle inte rekommendera att ta ett resistent färgämne, eftersom det inte är nödvändigt. Du behöver inte färga grå hår och du brukar inte använda shampoo. Välj ljusa, halvvariga professionella produkter. I prof. Bläck är mycket mer palett av nyanser och du kan korrekt korrigera färgen på det falska håret. Tveka inte och gå med en peruk eller strängar i butiksprofessionen. kosmetika och fråga konsulten om hjälp med att hitta rätt nyans och oxidationsmedel.

Sprid ett ark av folie på bordet, folien ska räcka för att placera alla dina trådar på det fritt. I fråga om en peruk måste du sätta den på en speciell form. Kamma håret, ta bort alla befintliga förträngningar.

Efter färginstruktionerna förbereda bläckblandningen.

Skydda dina händer med handskar, och sedan med en pensel applicera blandningen på trådarna. Se till att håret i strängarna från alla sidor var täckt med färgämnen, det är bättre att lägga mer färg än att spara och lämna inte målade områden. Applicera färg från startpunkten, sprida den till spetsarna.

Efter applicering av färgämnet täcker du alla trådar med klämfilm för att förhindra att blandningen torkar ut. Tidsfärgning lär dig av instruktionerna till färgen.

Spola färgämnet görs under kallt vatten, som ersätter strängen under strömmen av vatten. Använd en droppe icke-sulfat shampoo eller schampo för färgat hår för att säkert tvätta falskt hår.

Lägg de tvättade trådarna på bordet, lägg en handduk och lämna dem tills de är torra.

Hårartiklar

Det finns situationer när du behöver en elegant och elegant frisyr med pomp och volym.

Hårförlängningar är ganska dyra, och detta är inte alltid en acceptabel metod. Men det finns ett alternativ. Dessa är naturliga trådar på hårnålar.

Av kvalitet är de inte annorlunda än nuet, vilket ger möjlighet att diversifiera sitt utseende. En eller flera kommer att understruka stilen eller ändå förändras bortom erkännande. Hår med hårnålar är lätt att experimentera. Om du plockar upp tonen, förlorar den långa lösningen till exempel curls korta strängar i lyxen på ett vattenfall.

Men olika strängar kan användas för att skapa en exotisk frisyr. På den allmänna bakgrunden kommer ett ljust band att locka uppmärksamhet och välja ut från mängden. Flera trådar, jämnt fördelade på huvudet, kan överraska effekten av markering. Detta kommer att skapa en festlig atmosfär, och samtidigt, om företagets utseende behövs nästa dag, behöver du inte leta efter dyra sätt att ge önskat utseende.

Hur byter du hårfärg på hårnålar?

Fram till nyligen troddes det att det var oönskat att måla bifogade strängar hemma. Anledningen till detta - onaturligt. I de flesta fall, tillsammans med naturliga strängar, användes konstgjorda analoger, vilket ändrar färg när man försöker att färgas. Och i värsta fall - smulrade i sina händer.

Hittills har detta problem lösts. På grund av det faktum att du vill byta frisyr hela tiden, kör inte samma dag med att shoppa på sök efter önskad ton. Och att gå till frisören är inte alltid möjligt. För detta ändamål började de använda naturligt hår på hårnålarna.

Deras pigmentering är exakt densamma som deras släktingar. De är lätta att byta färg. Du kan använda en permanent markör på basis av alkohol. Den fortsatta processen fortsätter på ungefär samma sätt som vid färgning av ditt eget hår hemma. Grundkrav:

· Handskar. Deras närvaro krävs. De skyddar mot eventuella allergier på huden och närvaron av färg på händerna. Tja, om det finns verktyg som snabbt kan ta bort de fläckar som har dykt upp. Men i de flesta fall är färgämnen resistent mot sådana saker som håller på länge.

· Noggrannhet. Utan det, ingenstans. Det är trots allt nödvändigt att byta färg på krullen, inte miljön. Skydda detta och de som är närvarande.

· Noggrannhet Med applicering av färg bör inte rusa. Det är önskvärt att införa ett enhetligt skikt, utan att missa ett enda avsnitt, för att inte ha "hål". Om det behövs kan du repetera flera gånger, men igen - längs hela längden.

När allt är klart, fortsätt direkt till processen. För att göra detta, ta bort stången med sax. Ta försiktigt bort skyddsfilmen, och nu i våra händer håller vi en speciell svamp för färgning. Glöm inte att periodiskt sänka den i alkohol.

Det finns en annan typ av färgning. Det kallas "batik". Detta är en handmålade, för vilken fixativa kompositioner och reservtankar används. För att byta hårfärg på baretten behöver du en speciell färg för målning på tyg och tre burkar batik och samma antal liter vatten. Vi odlar, vi får den nödvändiga lösningen och vi börjar sakramentet.

Varje sträng sänks försiktigt in i tanken, se till att dyket är klart. Därefter måste du vänta 2-3 dagar för färgning av hög kvalitet. Kom ihåg att när du tar bort hår från behållare, är det också lämpligt att använda handskar. Och det tar lite tid att torka.

Ta hand om målade trådar

Mångfärgat hår, enkelt fastsatt på det "inbyggda" håret, det är alltid en variation och ett flertal snygga. Ändra dig själv börjar små. Men ofta med en sådan listig enhet måste man ta hand om det, så att den ursprungliga skönheten inte bleknar med tiden. Och bryr sig om honom skiljer sig från den vanliga hygienprocessen.

Under duschen med falska strängar för att komma upp obekväma. Därför är det bättre att använda bäckenet. Sådant hår sköljs enkelt. Du kan lägga till schampo, men då bör du vara uppmärksam på dess sammansättning.

Det perfekta alternativet är de där det finns kollagen eller keratin. De matar perfekt och skyddar lockar. Kom ihåg att de själva inte kan göra detta, så vård är så viktig. Efter experterna rekommenderar användningen av balm och masker.

Men inte de som är utformade för fet hår. Bäst att välja för torrt eller skadat. Så strängar kommer inte att blekna och bli mer styva. Håll balsmen helst inte längre än 15 minuter, skölj sedan med varmt vatten.

När du använder ett schampo, ska det appliceras noggrant och passera det från topp till botten genom håret, som om det slätas. Den vanliga vanan att tvätta dina egna krullar här är inte lämplig. Ingen gnugga mot varandra, blötläggning och andra åtgärder. Detta kommer bara att förvirra de enskilda "trådarna", och hårnålen kommer att förlora relevans.

Vid torkning använd horisontella ytor. Fördela försiktigt och låt torka i 5-7 timmar eller bättre på natten. Hastigheten här hjälper inte. Hårtork kan göra skönhet till en olämplig sak.

Glöm inte att efter tvätt bör du inte omedelbart kamma håret. Det är nödvändigt att försiktigt blöja med en handduk, avlägsna vatten och så lämna. Låt torka i direkt skick. Men efter det kan du använda en speciell kammussla med breda tänder.

Om de raka strängarna inte är nöjda, kan de vara krullade. Bara inte vanliga tang eller krullning. Värmen kommer snabbt att förstöra hårstrukturen, och det har inget naturligt stöd. Därför är det bättre att använda curlers för att skapa en form.

Wrap och placera i en lätt uppvärmd ugn. Låt 40 minuter. Låt sedan svalna helt. Och bara sedan försiktigt bort curlers.

Den andra metoden är metall eller träarmaturer. Vi vrider krullarna, sköljer dem med kokande vatten och omedelbart - under isvattnet. Med denna metod blir krullen mer naturlig och naturlig.

Regler för färgning av konstgjort hår

Naturen belönar inte alla tjejer med vackert och tjockt hår, men innovationer inom frisörsindustrin kan korrigera denna situation med hjälp av konstgjorda trådar. Du kan själv välja en peruk, chignon eller krullar på hårnålarna. Alla dessa metoder hjälper omedelbart att omvandla frisyr. Men vad händer om tillbehörets färg inte passar dig? Vi kommer att förstå om det är möjligt att färga syntetiskt hår och hur man gör det korrekt för att inte förstöra det.

Är det möjligt att färga konstgjort hår?

Experter rekommenderar starkt inte färgning av konstgjorda krusar hemma. För det första skiljer sig syntetiska strängar i sin struktur från de naturliga, så vanliga färgämnen är inte lämpliga för dem. Aggressiva komponenter korroderar trådar, från vilka de blir trassliga, spröda, tuffa eller faller ut helt och hållet. Tint shampoos, mousses och tonic är också inte ett alternativ, deras komposition skador pålagda lockar.

Henna eller Basma, trots naturen, kommer inte att ge en bra effekt. Som ett resultat av användningen är det osannolikt att röda eller svarta färger erhålls, eftersom naturliga och kemiska pigment kommer att reagera och kan ge en oförutsägbar färgton.

Trots det stora antalet förbud är det fortfarande möjligt att färga ditt konstgjorda hår. För att göra detta måste du använda speciella formuleringar avsedda för syntetiska strängar. De blandas med ett oxidationsmedel som inte innehåller mer än 3% väteperoxid.

För att få ett bra resultat är det bäst att överlämna chignon till frisören, experter väljer den mest lämpliga metoden att bearbeta och bevara strukturen.

nyanser

Det är ganska svårt att välja den nödvändiga tonen för konstgjorda trådar, eftersom pigmenten på dem verkar helt annorlunda än på naturligt hår. Observera att färgfärgen ska vara något mörkare än den du vill få.

Ljussättning är kategoriskt inte lämplig för patchwork hår - aggressiva kemikalier kommer att göra det till en mattad hög av halm. Du kan bara lite uppdatera färgschemat. Men ljusbasen kan ändras dramatiskt, på det syns kompositionerna tydligt.

Hemfärgning

Om du av någon anledning inte vill färga perukan av konstgjort hår under professionella förhållanden, kan du använda flera hemmetoder. De är arbetsintensiva och tidskrävande men kan ge önskad effekt.

Glöm inte att mörka lappkrullar inte kan bli lättare. Olika tekniker används för att ändra skuggan, som alla har fördelar och nackdelar. Vi kommer att lära känna dem mer i detalj.

Markerpenna

Den vanliga markören kan vara ett verktyg för att ändra färgen på konstgjort hår. Efter att ha läst recensionerna kan du se till att den här metoden ger bra resultat, särskilt om du behöver markera några strängar av ljusa nyanser på en ljus bakgrund.

Processen är dock ganska mödosam och tidskrävande - om du bestämmer dig för att färga hela perukan, var tålamod och var beredd att spendera flera timmar på den. Förfarandet är som följer:

 1. Vi köper en markör för önskad färg från brevaffärsaffären, det är viktigt att det är av hög kvalitet. Om du har ett långt konstgjort hår, ta flera bitar på en gång.
 2. Innan bearbetning av strängarna bära handskar så att färgen inte förblir på händerna.
 3. Vi tar ut kärnan och skär filmen, vi har en svamp blöt i en pigmenterad förening.
 4. Häll alkohol i en keramisk maträtt, doppa en färgad svamp in i den och försiktigt måla den över en tunn strand.
 5. Efter proceduren, ge päronen eller krullarna på klämmorna för att torka helt naturligt (hårtorken kan inte användas, eftersom håren kan smälta) och kammar försiktigt.

Marker klarar av sin uppgift, men det är ganska svårt att använda, med tanke på den noggranna processen. Observera också att det finns väldigt få naturliga nyanser i paletten, så konservativa och klassiska älskare måste välja ett annat alternativ för att ändra peruktonen.

batik

Ett annat sätt som tjejer använder för hemfärgning överkrokar - batik. Färg avsedd för syntetiska tyger, lämpligt och konstgjort hår, det smälter inte dem, men gör det mer styvt. Efter proceduren bör kamningen vara mycket snyggt.

Dessutom kan färgen visas ojämnt, ingen är immun mot detta. Oftast används tekniken för att ändra skuggorna på strängarna, som är monterade under naturligt hår på hårnålarna.

Allt görs enligt följande:

 • Förbered sammansättningen av tre burkar färg, utspädd i tre liter vatten.
 • Vi suger de konstgjorda krullarna i tre dagar för att göra tonen jämnare, vi försöker blanda vätskan varsamt varje dag.
 • Vid utgången av den angivna perioden sköljer vi väl strängarna tills vattnet är klart.
 • Ge torr i friluft, kamma.

bläck

Bläck som är bekant för alla kan användas om du vill lägga till ljusa och rika färger på locken. Det är inte önskvärt att färga hela håret, eftersom skuggan kommer av ganska snabbt och stannar på allt som krullar berör.

Observera också att själva processen är ganska tidskrävande - du måste bearbeta tunna trådar så att tonen är jämn.

Gör så här för att göra följande:

 • Vi köper bläck av önskad färg.
 • Vi arrangerar eller lägger konstgjort hår på ett stativ (burk).
 • Använd gummihandskar.
 • Separata tunna trådar med en bredd av högst 1 cm och applicera kompositionen med en bomullspinne eller skumsvamp.
 • Efter att ha bearbetat hela ytan, låt håret torka helt, försiktigt och noggrant kamma igenom.

Akrylfärger

En populär och relativt okomplicerad metod för hemfärgning. Det är vanligt att göra dockor med olika nyanser. Med sin struktur är syntetisk fakturahår och leksak helt annorlunda, så du får en vacker och varaktig ton.

Se till att akrylfärger är av hög kvalitet, det är bäst att välja produkter i burkar - de är enklare att använda.

Applikationsteknik är som följer:

 • Vi lägger ut konstgjorda krullar på en tidning eller ett papper.
 • Skaka ballongen så att pigmentet blandas med andra komponenter.
 • Sprayfärg på avstånd som anges på förpackningen.
 • Ge håret torrt utomhus i minst tre timmar, kamning.

Är det möjligt att färga hårförlängningar?

Det händer att tjejerna vill ändra skuggan av de upplupna strängarna. Det är svårast att göra detta, eftersom inte bara artificiell men även naturliga krullar kommer att vara involverade i processen. Det är viktigt att kompositionen inte kommer på kapslarna, annars kommer det att korrodera dem.

Utför proceduren uteslutande i stugan, eftersom det kräver en professionell inställning. Formuleringar som utvecklas genom färgning av naturligt hår används inte för sändningsnoter och vice versa.

I slutet

Att måla konstgjort hår är en ganska noggrann och komplicerad process, vilket är bäst förtroende för proffs. Men det finns effektiva hemteknik som hjälper till att ge strängarna en ny nyans. Välja tekniker, kom ihåg att färgkompositioner måste vara av hög kvalitet - detta är viktigt för att få en likformig ton.

Vad kan färgas och falskt hår?

Nästan alla tjejer drömmar om ett långt och tjockt hårhår, men naturen är inte generös för alla, så många måste använda krullar på hårnålar för att förbättra sitt utseende. Fördelarna med sådan hårmassa: de ger frisör och täthetshårstyler, sträcker strängarna avsevärt, ser inte onaturliga ut och ger utseende av ömhet, elegans och extraordinär skönhet. En annan fördel med håret är att du kan experimentera med dem - göra ovanliga frisyrer, förkorta frisyren, du kan också färga ditt konstgjorda hår i önskad färgskugga.

Grundläggande regler för färgning av konstgjort hår

Överliggande trådar är lätta att färga. Om proceduren är klar för första gången är det bäst att genomföra det i specialiserade salonger. Därefter kan färgningen av trådarna på hårnålarna utföras hemma.

För att få det mest positiva resultatet är det viktigt att bekanta dig och noga observera några av grunderna:

 • Det rekommenderas inte att ändra färgområdet för överliggande strängar med mer än 2 toner. Till exempel, om de falska lockarna av svart nyans, då på en gång för att förvandla dem till blondin kommer inte att fungera. Om det finns en motsvarande önskan är det nödvändigt att färga dem i önskad ton gradvis och över flera gånger.
 • Inte alla kemiska färgämnen är lämpliga för konstgjorda trådar, det är viktigt att komma ihåg att de färgas mycket snabbare än naturliga krullar. Följaktligen är det vid användning av färgkompositionen nödvändigt att antingen minska koncentrationen av färgämnet eller för att minska tiden för exponering av färgen till strängarna. Du kan vara uppmärksam på instruktionerna för bläckbasen, den ska innehålla procentandelen oxidant inte mer än 6%.
 • Vid applicering av färgkompositionen är det viktigt att undvika ställen för fastsättning av trådarna.
 • För färgning av konstgjorda krullar kan du använda schampon eller tonic shampoo. Men samtidigt bör tintningsmedel inte appliceras på krullarna med ett tjockt lager. Det är bäst att först späda ut en liten mängd tonic i en liten mängd vatten och sedan måla över det konstgjorda håret med en utspädd komposition.
 • I regel är det omöjligt att få samma färg som angivits på färgämnen när man färgar överliggande trådar med kemisk färg. När du väljer en färgskugga är det nödvändigt att vara uppmärksam på bordet (foto längst ner på lådan) av de matchande naturliga strängarna och färgade.
 • För att håret ska kunna se så naturligt som möjligt är det viktigt att korrekt matcha hårfärgens färg och hudton. Till exempel, om ansiktets hud är blek, behöver du inte använda ljusa och soliga nyanser av färgämnen. Omvänt, med ruddy hud, kommer hårda nyanser att se onaturliga ut.
 • Färgning av överheadsträngar kräver överensstämmelse med viktiga regler. Först appliceras bläckbasen på hårets "rötter" och sedan till ändarna, medan den tid det tar att måla ändarna av strängarna minskas betydligt.
 • Det är viktigt att använda bläckbasen på strängarna konsekvent, endast om du följer denna viktiga regel kan du uppnå en jämn färgning.
 • Det är strängt förbjudet att öka exponeringstiden för färgämnebasen till konstgjorda trådar. Många tjejer tror felaktigt att de långsiktiga effekterna av färg på trådarna kommer att göra den mer levande och mättad. Men detta är absolut inte fallet, en ökning av färgbasisens effekt (även i 5-10 minuter) bidrar till störningen av strukturen hos de konstgjorda håren, varefter de blir grova, torra och spröda.
 • En felaktig åsikt är att trådarna inte kan tvättas innan de färgas. Tvärtom, konstgjort hår före ett sådant förfarande måste tvättas noggrant med en mild schampo, vilket gör det möjligt att tvätta bort rester av fett, alla smuts och stylingprodukter från strängarna. Bläckbasen appliceras på rena och torkade lockar.
 • För att färgen på konstgjorda strängar ska vara längre, efter färgningsproceduren är det nödvändigt att applicera en balsamfixare till krullarna.

Vad kan måla konstgjorda krullar?

Moderna peruker, såväl som falskt hår på hårnålarna är gjorda inte bara av konstgjorda material utan även av naturliga strängar. Naturligtvis är de senare mycket dyrare, men de ser naturligare ut och deras livslängd är mycket längre. Fördelen är att de naturliga överliggande strängarna kan målas i nästan vilken färgton som helst, gör absolut någon frisyr på dem och till och med använda en hårrätare, krulljärn eller hårtork.

Om du målar den kemiska sammansättningen av en peruk av deras konstgjorda hår, så är det troligen det sista förfarandet för honom. Under inverkan av kemiska reagenser, syntetiseras bara "bränna" eller krulla. Att byta färgämne av konstgjorda trådar med kemiska färger är skadligt och farligt för det senare. De kommer att bli sällsynta och chignon blir helt olämpliga för vidare användning.

Tips som hjälper dig att färga peruken själv:

För denna typ av peruker görs speciella färgbaser:

 • Outplånlig markör Med hjälp av en markör är det väldigt bekväm att fläcka det konstgjorda hårets strängar, du kan göra höjdpunkter. Efter användning av markören tvättas bläckbasen inte och ser attraktiv ut. Det är nödvändigt att förbereda ett långt förfarande när varje skikt gradvis appliceras ett skikt av en markör med lämplig färgton, varefter krullarna torkas och kammas. Markören är idealisk för färgning av en liten mängd strängar eller för färgning av en peruk med korta krökningar.
 • Pulverformig eller flytande färgämne för färgning av päls, syntet, plast, skumgummi. Utmärkt verktyg hjälper till att välja rätt färgskugga, du kan harmonisera med färger. När du använder det här verktyget är det viktigt att noggrant följa de grundläggande instruktionerna för användning.
 • Måla för att dra på tyget (batik). För att ge önskad färgskugga ska konstgjord peruk blandas i 1 liter. Vatten 1 burk i färgämnen, placera sedan peruk i blandningen och lämna i 3 dagar. Därefter måste konstgjorda krullar torkas ordentligt, för att de placeras i ett torrt och välventilerat rum för 1 dag. Förfarandet är avslutat genom att kamma strängarna.

Steg för steg Färgningsinstruktioner

Om det beslutas att utföra proceduren för färgning av en konstgjord peruk hemma, är det viktigt att förbereda sig för ett långt och hårt arbete. För att få det önskade resultatet kan du använda färgämne baserade på alkohol eller ovanstående metoder (markör, batik), du kan även använda skrivarbläck eller alkoholfärg.

I alla fall rekommenderas att följa följande regler:

 1. Använd skyddshandskar på dina händer.
 2. Skydda möbler, kläder och alla närliggande föremål från oavsiktlig kontakt med färgämnen.
 3. I en engångsplatta för att bereda bläckbasen.
 4. Doppa en tunn borste in i bläckbasen och applicera den på en hård hårsträng.
 5. Måla över strängen efter strängen tills alla krusarna på perukan är färgade.

Det är självklart möjligt att färga det konstgjorda håret hemma, men för det här måste du vara tålmodig och ha gott om tid. Det är viktigt att komma ihåg att efter färgningsproceduren kommer strängarna redan att vara helt annorlunda än de var, eftersom syntetbasen inte är avsedd för regelbunden exponering för det med kemiska reagenser. Men med hjälp av ett sådant förfarande kan du ändra bilden och skapa de mest oförutsägbara nyanserna för hår, vilket ger glädje och upplyftande till tjejer.

Se även: Välja ett färgnings- och färgningsmetod för konstgjort hår (video)

HUR FÄRGAR HÅRET PÅ HANDLAREN

Hur färgar håret på hårnålarna

Absolut någon flicka drömmer om långt och tjockt hår, men inte alla lyckas växa lyxiga lockar. Vil hjälpa till att uppfylla din dröm om ett smart hårhår - Falska hårsträngar på hårnålarna. Håret på hårnålarna ser väldigt naturligt ut och kommer att betona din naturliga skönhet. Banden på hårnålarna kommer att lägga längden och volymen till ditt hår, med de överliggande strängarna du kan experimentera och skapa olika bilder.

Hur byter du hårfärg på hårnålar?

Hår som erbjuds av Rtc-Hair Hair Studio är utmärkt för färgning. Vi rekommenderar att du färgar hår från certifierade mästare i specialiserade skönhetssalonger.

Vi föreslår att du känner till de grundläggande reglerna för hårfärgning.

1. Ändra inte det falska hårets färg mer än ett par toner.

Färg aldrig håret med hårnålar två toner ljusare eller mörkare än färgen du förvärvade. Om du till exempel vill vända inköpt blont hår till svart, är det bättre att göra det gradvis. Gå först till nyanser av ljusbrun, och sedan kan du gå till auburn eller mörkbrun.

2. Försök att inte använda en hög andel oxidanter, helst upp till 6%. Man bör komma ihåg att hårförlängningar kan färga snabbare och ljusare än sina egna. För att färga hårförlängningar (särskilt blont) rekommenderas därför att använda en koncentrerad färgämneskomposition eller minska färgtiden.

3. När du målar, försök att inte applicera färg på fastighetspunkterna på trådarna.

4. Du kan använda tonade schampon och färgämnen. Toning shampoo ska inte appliceras i ett stort lager, det rekommenderas att späda det i en behållare och häll det bara på hårförlängningar.

5. Färgen är densamma som på färglådan. Du kommer sannolikt inte att ta emot den.

4 sätt att färga konstgjort hår

Idag kommer ingen att bli överraskad av en peruk eller hår på barrettes, kvinnor använder dem för att snabbt ändra sitt utseende utan att göra någon speciell ansträngning för detta. Men även här är inte allt så glatt: den inköpta peruken är irriterande, och tanken kommer att tänka på... Att måla den. Denna uppgift är genomförbar, men du måste överväga vilket material peruken är gjord av. Om det kommer från naturligt hår kommer det inte att uppstå problem med färgning. Kvinnor undrar om det är möjligt att färga konstgjort hår och med god anledning. Eftersom du kan måla dem, men beroende på vad.

Hur man färgar konstgjort hår

Om du har en peruk gjord av konstgjorda strängar, förkasta tanken på att färga dem med färgämne för naturliga krullar. För som en peruk, även om det är hår, men artificiellt: färgen kommer att brinna en tunn syntetisk fiskelinje kommer strängar att falla ut, och peruken blir oanvändbar. Konstgjorda krullar behöver inte bara känslig färgning, utan också noggrann vård. Tvätta dem med schampo i kallt eller varmt vatten. Strålens riktning - från topp till botten.

Efter det, lämna peruk i en behållare med kallt vatten och mousse för styling i en halvtimme. Efter tiden får du locken, försiktigt blöt med en handduk och låt den torka för en dag. Lägg en peruk på ett speciellt stativ så att trådarna torkar jämnt och ha ett snyggt utseende.

Men hur man färgar en peruk konstgjorda hår? Det finns flera sätt:

 1. Med en markör eller markör.
 2. Använda bläck.
 3. Med hjälp av batik.
 4. Med hjälp av akrylfärger.

Är det möjligt att måla med en markör

Hur färgar man konstgjort hår med en markör?

För att göra detta behöver du en kvalitetsmarkör med en lämplig ton. Om håret är långt är det bättre att ta två eller tre. Ta bort kärnan och skär filmen. Du kommer att ha en färgsvamp.

Det är viktigt! Glöm inte att bära handskar före proceduren, om du inte vill att färgen på dina händer matchar pärlens färg.

Häll i en keramisk tallrik (observera att det efter användning kommer att bli olämpligt att äta) alkohol och vätska en svamp i den med en markör, håll den över locken.

Efter proceduren lämnar du trådarna tills de är helt torra och kamma dem noggrant. Strängarna färgade med en markör bevarar sin färg under en lång tid, skuggan är ljus och jämnt färgad.

Det är viktigt! Torka inte onaturliga lock med hårtork - de kommer att försämras.

Vi målar med bläck hemma

Om du behöver få en mörk nyans, svart, blå eller lila, använd bläck. Nackdelen med sådan färgning utöver processens komplexitet är en instabil färg. Och krullarna kommer att fläcka allt som berörs. Därför används denna metod endast i undantagsfall.

Artificiell hår svans färgning med batik

Färgning av icke-naturliga trådar med batik, färg för tyg, har också sina fördelar och nackdelar. Nackdelarna är:

 • Ojämn färgning.
 • Håret blir styvt.
 • Strängar är svåra att kamma.

För att färga krullarna, lösa upp två eller tre burkar färg i tre liter vatten. Placera trådarna i lösningen i några dagar och låt sedan torka för en dag. Efter torkning kamma försiktigt.

Akrylfärger för syntetisk hårpärm

Akrylfärger är ett verktyg som används för att färga dockans hår.

Och de skiljer sig inte från icke-naturliga strängar som bärs av kvinnor. Ta en burk akrylfärg, lägg peruken på tidningen och spraya innehållet i burken. Se till att trådarna är jämnt färgade. Efter avslutad procedur, låt krökorna torka i frisk luft. Det tar minst tre timmar.

Självfärgande konstgjort hår hemma är en noggrann, besvärlig och tidskrävande uppgift. Om du vill ändra perukens färg, men inte vill lägga mycket tid på det, ge peruk till frisören.

Och tillverkare rekommenderar inte färgning konstgjort hår hemma.

Omfattande hår och hår med hårnålar

Vi bör också nämna frågan huruvida det är möjligt att färga det konstgjorda håret på hårnålar och hårförlängningar. I det första fallet - svaret är ja, det kan du. Följ rekommendationerna ovan.

Och det är redan omöjligt att repaintera de utökade konstgjorda krökorna, eftersom färgämnen för naturligt hår inte är lämpliga för dem, och de metoder som används för att måla icke naturliga strängar är inte lämpliga för naturliga krullar. Så du måste klara av den befintliga färgen.

Vad kan färgas konstgjort hår?

1 Konstgjord hårstruktur är väldigt annorlunda än naturligt hår, så att de kan försämras dåligt från vanligt hårfärg. Detsamma kan sägas om tonic tonic, schampo, balms och så vidare. Om du till exempel tvättar eller målar en fiskelinje, blir det fel, blir skört och blir bara en tvättduk. Samma öde väntar på konstgjort hår.

2 Försök att omsmyta det konstgjorda håret med en vanlig filtpenna eller en markör. Efter målning kommer det inte att gå av och kommer inte att förstöra hårstrukturen. Välj lämplig färg och färg över strängen efter strängen. Det kommer att ta lång tid, så den här metoden är lämplig för flera strängar eller en liten ljuskärl.

3 För att få en djup mörk eller svart färg kan du använda bläck. Perfekt för artificiellt hår lämplig batik - färg för att dra på tyget. Det är nog att suga på peruk eller hårstycke i en blandning av batik med vatten (3 liter vatten och 3 burkar batik) och lämna i blandningen i 2-3 dagar. Det fanns emellertid fall som efter det här färgar håret snabbt komma ut och trassliga. Låt pärlan torka i minst 24 timmar. Borsta håret mycket noggrant, eftersom de blir ganska styva.

4 Tänk på: tillverkare rekommenderar inte färgning av konstgjort hår hemma. Du kan gå till frisören, och ännu bättre att välja strängar, hårstycken och foder, som helt sammanfaller med hårets ton. Med försiktig omsorg och minimal påverkan kommer det konstgjorda håret att vara längre och det blir mer naturligt.

Var uppmärksam
Naturliga parykar är inte rädda för någon exponering från utsidan, det vill säga, du kan göra samma med dem som med ditt hår. Konstgjort hår är lätt deformerat, förlorar elasticitet och splittring. De är gjorda av syntetfibrer (akryl, polyamid, vinyl) eller från elastiska mattfibrer kallad kanekalon (baserat på alger).

Användbara tips
För att konstgjorda hår snubblar snabbt, lär du dig att ta hand om dem. Håll pärlan inte i en kollapsad form, men på ett speciellt stativ - det kommer att bevara sitt utseende, fibrerna kommer inte att sträckas, vilket kommer att underlätta kamning.

Tvätta ditt konstgjorda hår inte mer än en gång i månaden och i inga fall i en tvättmaskin. Tvätta varje kröna mycket försiktigt från topp till botten, föreskummande ljusschampo;

Torka perukan med en handduk, kläm inte på den som en trasa, lägg den på stativet och vind den på curler;

Hur man färgar konstgjort hår

Hur färgar konstgjort hår hemma

Om du inte är redo för kardinalförändringar i ditt liv och utseende, men du vill verkligen ändra något, så är det enklaste och samtidigt den mest modiga sättet att byta frisyr. Åtminstone inte för riktigt, men ett tag: genom att räta ut hårsträngar, ha på sig en peruk eller fästa ett hårstycke. Från tid till annan tillgriper detta alternativ, en dag vill du förändra inte bara ditt hår, men också artificiellt. Låt oss prata om huruvida det är möjligt att ändra sin färg och hur man gör det på det mest kvalitativa sättet.

Innehållet

Hur man målar konstgjort hår

Moderna konstgjorda strängar och peruker är gjorda inte bara av "docka" utan även av naturligt hår. De är som regel flera gånger dyrare, men deras livslängd är mycket längre. Om du lugnt kan du inte bara färga håret ur en naturlig hårpärla, utan också göra någon frisyr med en hårrätare eller curler, då för konstgjort hår kan det vara det sista förfarandet.

Ett vanligt hårfärg kommer sannolikt att förstöra en konstgjord peruk från kanekalon och liknande material. Han "brann" och begränsade sig under påverkan av kemikalier.

 • Du kan inte färga hela peruk, men en eller två strängar, till exempel nära ansiktet. En vanlig markör, som är bäst ofördelbar, är ganska lämplig för detta, även om det vanligtvis förblir vanligt för alltid. Ta bara tunna trådar och måla dem jämnt.
 • Färg för att dra på tyget - batik - hjälper också till att färga ditt "extra" hår. Lös det med vatten med 1 liter vatten för 1 burk färg och lämna pärlan i denna blandning i 2-3 dagar. Efter det ska pärlan torka i sitt vanliga tillstånd i minst en dag. Ofta, efter ett sådant förfarande blir konstgjort hår svårt, så borsta det mycket noggrant.

I allmänhet kräver en peruk och speciellt en artificiell en mycket noggrann inställning till dig, så genom att måla eller ändra på något sätt handlar du på egen risk och risk - det är mycket svårt att förutse slutresultatet.

Så, om du bestämmer dig för detta förfarande, sätt sedan in på ett långt, hårt arbete och ett oväntat resultat. I princip kan du för sådana färgämnen ta absolut något alkoholbaserat färgämne, ovanför har vi redan erbjudit dig alternativ med tygfärg och markör. Med framgång kan du också använda skrivarbläck eller alkoholfärg.

 1. Använd skyddshandskar.
 2. Skydda kläder och möbler från färg.
 3. Använd sax för att ta bort markörens stam på basis av alkohol.
 4. Klipp spetsen av stången så att du får en bekväm tunn "borste".
 5. Ta en engångsplatta och häll lite alkohol i den.
 6. Doppa markören och släng den som en pensel över en tunn hårsträng.
 7. Gör så här tills håret är helt färgat på peruk.
 8. Vi rekommenderar att du börjar med trådarna nära ditt ansikte - kanske efter att du har kontrollerat hur länge den här processen tar dig, har du helt enkelt inte tålamod att klara det här arbetet.

Och naturligtvis är alla dessa metoder lämpliga endast för peruker av ljus nyanser.

Hur färgar konstgjort hår på hårnålarna

Ovanstående metoder är ganska lämpliga för färgning av falskt hår på hårnålar och för kignoner.

Fortfarande är det bäst att köpa nya strängar av den färg du behöver, eftersom Efter någon färgning kommer de inte att vara desamma som tidigare. Artificiellt material är inte konstruerat för en sådan självständig intervention, så håret kommer sannolikt att bli styvt och sprött.

Även om cosplayälskare praktiserar ganska ofta dessa metoder på sina olika peruker för att vara så nära som möjligt till sina favoritkaraktärer från japanska tecknade film - anime, med ibland de mest oförutsägbara hårskuggarna.

Är det möjligt att färga konstgjort hår

En magnifik hårman som presenteras av naturen är underbar. Men att träffa ägarna av sådant hår kan vara sällan. Och eftersom en stor del av jordens befolkning använder några knep. För att öka mängden egna krullar använder damerna konstgjorda hårsträngar. Men vad händer om den nya tonen inte matchade tonen eller ville ändra färgen? Hur färgar konstgjort hår och är en sådan åtgärd möjlig?

Konstgjorda trådar: att färgas eller inte färgas?

Falskt hår är inte en ny idé, men den här metoden att städa håret är alltid populär. En peruk, hårspets, hårnålspärr eller förlängningar är moderna sätt att öka krullarnas massa, ge hårvolymen och den nödvändiga densiteten.

Ommålning av en chignon eller en peruk är inte förbjuden, men du kan inte använda den vanliga färgen för detta. Använd inte tonik och färgschampo. Anledningen är enkel: efter en sådan omvandling kommer paryk att likna en tvättduk.

Metoder för färgning av peruker och kignoner

Falskt hår - en teknik som är populär bland många fashionistas. De gör paryk och pärlor från en serie konstgjorda och naturliga. Men trots egenskapens kvalitet och yttre likhet är egenskaperna hos ett sådant "hår" väsentligt olika. De vanliga färgerna, även de mest kända märkena, är inte lämpliga för att ändra sin nyans.

Men markörerna är tillåtna. Curls kommer inte att försämras efter ett sådant verktyg, och färgen kommer att förbli under lång tid. Plocka upp den lämpliga tonen och försiktigt måla över varje sträng. Förfarandet tar mycket tid, speciellt för långa lockar på hårnålar. Därför är det rimligt att använda denna teknik för att ändra tonen i små peruker med ljusa färger eller några strängar. Intensiv och mörk nyans kommer att säkerställa användningen av bläck.

Tygfärgning, batik, är också lämplig för att ändra färg på en peruk. I en blandning av ett par burkar av sådan färg och filtrerat vatten hålls perukan i två dagar. Sedan torkas de överliggande trådarna under dagen, försiktigt kammas och försiktigt används. Det är sant att även efterlevnaden av alla försiktighetsåtgärder skyddar inte konstgjorda krullar mot brittleness och styvhet.

För och nackdelar färgning

Färgpenn? Kanske, men mycket lång, svår och tröttsam. Särskilt svårt att måla lockar långt. Om det är viktigt att skilja de minsta strängarna från den totala massan och försiktigt måla dem för att få en jämn ton längs hela längden är det tydligt: ​​arbetet behöver titanisk.

Det är mycket lättare att använda tekniken för batik. Pigen är blöt i en lösning av sådan färg för natten. Andelen för konstgjorda hår är speciella: tre liter vatten - tre burkar färg. Men efter att tonen ändrats blir strängarna hårda och spröda, och kammar dem kommer att bli smyckesarbete.

Det är optimalt att köpa en peruk av önskad ton i butiken, istället för att spendera tid och ansträngning om att måla den befintliga. Då kommer de nya strängarna att vara längre, och denna peruk kommer att se mycket bättre ut än efter en hemgjord omvandling.

Hur man målar lås på hårnålarna

Kanske bör konstgjorda hår på hårnålar färgas? De ser naturliga ut och skiljer sig inte från riktigt hår. Men sådana krullar är rädda och toniska och de vanliga färgerna. Det finns sant flera sätt.

Den önskade nyansen väljs bland de permanenta markörerna på basis av alkohol. Handskar används för häftning på hårnålar. Saxar tar ut stången och tar bort skyddsfilmen. Det visar sig svampens svamp. Kärnan fuktad med alkohol utförs på slingor och färgar noga var och en av dem.

"Batik" tekniken är lämplig för konstgjorda hårbanden på barrettes. I en lösning framställd av tre burkar färg och tre liter vatten placeras krullarna i tre dagar.

Sådana metoder är dock bra för dem som föredrar experiment. För samma damer som inte gillar att riskera är det värt att tänka på det, men behöver de sådant slöseri med energi och tid, om resultatet är oförutsägbart?

Hur man färgar konstgjorda trådar efter byggnad

Intensitet accreted i dess väsen är också artificiell. Och du kan inte klargöra dem under alla omständigheter. Även det mest godartade sättet kan göra konstgjorda krullar i ett fläckigt strå.

Att färglägga huset är också oönskat. Den rekommenderade tonen bör vara ett par nyanser mörkare än nya, det ska inte finnas någon färg på kapslarna. Eftersom krullarnas struktur uppkommit och naturligt fortfarande skiljer sig, ger självfärgningen en ojämn färg.

Det är mer försiktigt att överlämna förfarandet till en professionell. Dessutom annullerar självfärg garantin på nya strängar. Överensstämmelse med reglerna kommer dock ge utmärkt resultat, och du kan glädjas åt den nya tonen utan rädsla för hårets tillstånd.

Det är mycket lättare att hitta en peruk som matchar krullens ton. Då behövs inte färgning. Utsätt inte de förvärvade strängarna för kemisk attack. Även de måste tvättas mycket noga, föreskummande schampo. Under kamningen är det förbjudet att vidröra pärmens bas.

Måla... Ja eller nej?

Professionella färger ger bra resultat. Men material måste vara av hög kvalitet. Färgoxideringsmedlet är inte högre än tre procent, och färgen kan endast tas utan ammoniak.

Det finns speciella kompositioner för färgning av konstgjorda trådar. I detta fall kommer inte tonisk och schampo skada att orsaka. Men andelen oxidationsmedel i dem är två procent, inte mer. Tonic krullar målar inte, det ändrar bara sin nyans till flera toner. Det är ingen mening att förvänta sig radikala resultat, men det ser naturligt ut.

Och det är väldigt bra att färgning för peruker är fortfarande tillåtet. Det är värt att komma ihåg att förtydligandet inte är av icke-naturligt ursprung. Och hemmetoder för färgning är inte heller lämpliga för dem. Överklagande till salongen ger dig möjlighet att få ett bra resultat och behålla det så länge som möjligt. När man tar hand om hårstycken och peruker, kommer de att vara länge.

4 sätt att färga konstgjort hår

Idag kommer ingen att bli överraskad av en peruk eller hår på barrettes, kvinnor använder dem för att snabbt ändra sitt utseende utan att göra någon speciell ansträngning för detta. Men även här är inte allt så glatt: den inköpta peruken är irriterande, och tanken kommer att tänka på... Att måla den. Denna uppgift är genomförbar, men du måste överväga vilket material peruken är gjord av. Om det kommer från naturligt hår kommer det inte att uppstå problem med färgning. Kvinnor undrar om det är möjligt att färga konstgjort hår och med god anledning. Eftersom du kan måla dem, men beroende på vad.

Befälhavaren producerar i salongen hårfärgning med tätning av dem i folie

Hur man färgar konstgjort hår

Om du har en peruk gjord av konstgjorda strängar, förkasta tanken på att färga dem med färgämne för naturliga krullar. För som en peruk, även om det är hår, men artificiellt: färgen kommer att brinna en tunn syntetisk fiskelinje kommer strängar att falla ut, och peruken blir oanvändbar. Konstgjorda krullar behöver inte bara känslig färgning, utan också noggrann vård. Tvätta dem med schampo i kallt eller varmt vatten. Strålens riktning - från topp till botten.

Applicera speciell färg för att måla konstgjorda trådar.

Efter det, lämna peruk i en behållare med kallt vatten och mousse för styling i en halvtimme. Efter tiden får du locken, försiktigt blöt med en handduk och låt den torka för en dag. Lägg en peruk på ett speciellt stativ så att trådarna torkar jämnt och ha ett snyggt utseende.

Men hur man färgar en peruk konstgjorda hår? Det finns flera sätt:

 1. Med en markör eller markör.
 2. Använda bläck.
 3. Med hjälp av batik.
 4. Med hjälp av akrylfärger.

Är det möjligt att måla med en markör

Hur färgar man konstgjort hår med en markör?

Vissa kvinnor väljer mycket extravaganta färger.

För att göra detta behöver du en kvalitetsmarkör med en lämplig ton. Om håret är långt är det bättre att ta två eller tre. Ta bort kärnan och skär filmen. Du kommer att ha en färgsvamp.

Det är viktigt! Glöm inte att bära handskar före proceduren, om du inte vill att färgen på dina händer matchar pärlens färg.

Häll i en keramisk tallrik (observera att det efter användning kommer att bli olämpligt att äta) alkohol och vätska en svamp i den med en markör, håll den över locken.

Den svarta färgen på parysen på toppen går i syra röd till spetsarna.

Efter proceduren lämnar du trådarna tills de är helt torra och kamma dem noggrant. Strängarna färgade med en markör bevarar sin färg under en lång tid, skuggan är ljus och jämnt färgad.

Det är viktigt! Torka inte onaturliga lock med hårtork - de kommer att försämras.

Vi målar med bläck hemma

Om du behöver få en mörk nyans, svart, blå eller lila, använd bläck. Nackdelen med sådan färgning utöver processens komplexitet är en instabil färg. Och krullarna kommer att fläcka allt som berörs. Därför används denna metod endast i undantagsfall.

Göra röda strängar på en vit peruk

Artificiell hår svans färgning med batik

Färgning av icke-naturliga trådar med batik, färg för tyg, har också sina fördelar och nackdelar. Nackdelarna är:

 • Ojämn färgning.
 • Håret blir styvt.
 • Strängar är svåra att kamma.

För att färga krullarna, lösa upp två eller tre burkar färg i tre liter vatten. Placera trådarna i lösningen i några dagar och låt sedan torka för en dag. Efter torkning kamma försiktigt.

Akrylfärger för syntetisk hårpärm

Akrylfärger är ett verktyg som används för att färga dockans hår.

Måla med en pensel på håret

Och de skiljer sig inte från icke-naturliga strängar som bärs av kvinnor. Ta en burk akrylfärg, lägg peruken på tidningen och spraya innehållet i burken. Se till att trådarna är jämnt färgade. Efter avslutad procedur, låt krökorna torka i frisk luft. Det tar minst tre timmar.

Självfärgande konstgjort hår hemma är en noggrann, besvärlig och tidskrävande uppgift. Om du vill ändra perukens färg, men inte vill lägga mycket tid på det, ge peruk till frisören.

Parykar av olika storlekar, färger och typer

Och tillverkare rekommenderar inte färgning konstgjort hår hemma.

Omfattande hår och hår med hårnålar

Vi bör också nämna frågan huruvida det är möjligt att färga det konstgjorda håret på hårnålar och hårförlängningar. I det första fallet - svaret är ja, det kan du. Följ rekommendationerna ovan.

Och det är redan omöjligt att repaintera de utökade konstgjorda krökorna, eftersom färgämnen för naturligt hår inte är lämpliga för dem, och de metoder som används för att måla icke naturliga strängar är inte lämpliga för naturliga krullar. Så du måste klara av den befintliga färgen.

Hur man färgar konstgjort hår

 • För att färga en konstgjord hårparyck behöver du:
 • - permanent markör;
 • - alkoholbaserad bläck för dörrar;
 • - latexhandskar;
 • - bomull eller borste;
 • - rätter för färg.

Så, parykar kommer från naturligt och konstgjort hår. Med naturliga peruker är allt ganska enkelt - de kan färgas med vanligt hårfärg, med tanke på deras färg och struktur. De enda förutsättningarna - det är inte nödvändigt att omhärda för mörkt hår i en radikal vit färg, samt att färga perukor baserade på monotyget, eftersom det också kommer att färgas. När det gäller konstgjort hår är deras färgning en mycket specifik process. Strängt taget rådgör inte specialisterna i denna verksamhet - stylister och frisörer inte alls om att färga pärlor av syntetfiber, eftersom det är troligt att någon komposition kommer att förstöra produktens utseende. Men om du verkligen vill ändra pärlens färg, kan du följa med cosplaydeltagarnas råd, som redan har blivit professionella i denna fråga. De säkraste färgerna för konstgjorda hår är färgämnen baserade på alkohol. Detta kan vara en markör, alkoholfärg för frimärken och utskrifter, bläck till skrivare. Dessutom rekommenderar vissa att använda batik för färgning - speciell färg för att skapa mönster på tyget.

Det enklaste sättet att byta färg på en peruk är att försiktigt måla varje sträng med en filtpenn, som om du målade en bild på papper. Detta är en tidskrävande metod som bara är lämplig för korta korta peruker, men ganska säkra. Du kommer inte att förstöra ditt hår.

Om du vill färga din peruk med bläck kan du applicera det på håret med en bomullsull eller en pensel. Glöm inte att bära handskar och skydda dina kläder och de omgivande möblerna från bläckstänk. För partiell färgning av några strängar, använd hårnålar. Efter färgning, låt parysen torka. Många människor rekommenderar färgning konstgjorda peruker med batik. Det är också bra att du kan välja den färg du behöver från ett brett spektrum av färger. Pigen måste blötläggas i en lösning av batik med vatten i 3 dagar (2-3 burkar färg per 3 liter vatten). Då pannan bör torkas (helst på gatan). Tyvärr kan denna metod skada strukturen hos den konstgjorda fibern, göra den mer stel och spröd. Därför kan hår från en konstgjord peruk falla ut. Ändå, om du försiktigt använder den och försiktigt kamma den, kan du bära den här veckan tillräckligt länge.Nästa Artikel
Röd peppartinktur: "brinnande" medicin för hår, hud, muskler och leder