Fix misslyckad markering - hur mår du ditt hår i din egen eller mörka färg?


Om uppmärksamhet misslyckades erbjuder experter flera sätt att rätta till situationen. Sättet att ändra färgen på de rakade trådarna beror på verktyget som används för att markera.

Effekten av sprayfärg och permanent nyans på hårstrukturen är inte stark, effekten av lättnad tvättas av ganska lätt. Om färger som baseras på ett oxidationsmedel användes, kommer processen att tvätta ut en ljus nyans att vara längre. Tja, efter ammoniak kan färgerna bara repaint eller använda toning.

Är det möjligt att byta hårfärg omedelbart efter melirovaniya?

Markering är naturligtvis en mer godartad färgmetod jämfört med en fullständig missfärgning, men det torkar ut krullarna och gör dem sköra. Vi måste vänta minst 2-3 veckor, den här tiden ges till behandling av skadat hår. Det rekommenderas att regelbundet applicera näringsrika proteinmasker och balm. Du kan också använda apoteksprodukter och populära recept och tillfälligt utesluta hårtork, strykjärn och tång från användningen.

Hur och vad kan producera hårfärg?

Huvudproblemet efter partiell färgning är oregelbunden färg. Att återgå till en likformig färg är därför inte så enkel. Ibland uppmanar experter dig att vänta tills den misslyckade markeringen kommer av sig själv, det vill säga tills håret växer tillbaka.

Men om resultatet inte passar dig alls, rekommenderas att prova att tvätta bort den förvärvade nyansen med speciella medel (sur, avfärgning, naturligt) och välj sedan den färg som passar bäst i varje enskilt fall.

Mjuk naturlig tvätt görs av en blandning av olivolja, ricinus, solrosolja. Samma mängd olja blandas, värms något och appliceras på håret under cellofan. Efter 12 timmar tvättas allt bort. Acid Remover lyser streckade strängar på en gång i två toner, och det är inte lika skadligt som blekning.

Blekning är den snabbaste och mest effektiva, den appliceras inte mer än 1 gång i två veckor, eftersom det orsakar skada på redan skadade lockar. Efter en liknande tvätt väntar minst 2 veckor på den nya färgningen.

Efter partiell färgning används förutom färg, nyans, henna eller basma också. Skuggverktyg gör det möjligt att släta effekten av en skarp kontrast. Naturligtvis är det osannolikt att man uppnår enhetlighet, men att maskera de mycket blekta strängarna - helt. Plus henna och basma i det faktum att dessa naturliga färgämnen behandlar skadade lockar. Herbal remedies används separat, och blandas med andra komponenter för att uppnå önskade nyanser.

Färgval

Moderna färger gör att du kan uppnå ett färgbalans på grund av kraftfulla färgämnen, närande hår från insidan och skapa en jämn visuell effekt. Färg av hög kvalitet hjälper till att ändra färgen till mörk eller ljus och till och med uttonen efter partiell färgning. Bevisat betyder inte traumatiskt hår, överväga:

  Garnier (Garnier). En av de mest populära färgerna har många nyanser. Olika serier gör att du kan välja alternativet med önskad effekt. Produkten innehåller inte ammoniak, klarar perfekt med grått hår och blekta trådar.

Oljor och naturliga pigment hjälper till att återvända skuggan nära naturen. Garnier Color Naturals och Color Sensation-serien färgar försiktigt och ger en rik rik färg medan Olia, som innehåller oljor, behåller hårstrukturen när den lyser. L'oreal (L'Oreal). Denna linje har länge vunnit på marknaden en av de ledande platserna, på grund av sin milda inverkan. Den innehåller 6-serien, utformad för olika hår.

L'oreal Preference ger konsekvent färg. Perfekt för dem som vill lätta upp den misslyckade markeringen. Med hjälp av balsam av samma märke kommer det att ge näring till håret och göra det silkeslätt och smidigt. Estel (Estel). Detta varumärke används ofta både hemma och i salonger. Den innehåller ett keratinkomplex som gör att du kan återställa skadad hårstruktur.

Denna färg är bekväm eftersom för att få önskad effekt blandas toner och paletten består av 74 nyanser. Dessutom ger guarana och gröna teextrakt en fuktgivande effekt, vilket är extremt viktigt vid färgning av klarat hår.

Vilken färg för att utföra proceduren?

Vanligtvis stoppar de i en färg som är 2 toner lättare än naturlig, och om du behöver en mörk färg, så gör en chokladkant. Om den naturliga färgen är ljusare än det markerade håret är det inte nödvändigt att färga hela håret. Det är nog att välja den färg som ligger närmast den ursprungliga färgen och gäller endast de färgade trådarna. Ljus nyanser väljs om de randiga trådarna är mycket ljusare än naturliga.

Hur väljer man en ton?

I många fall används två nyanser för att måla effektivt. En är den som de avser att ta emot i slutet, den andra är mörkare (om den ljusa delen är ljusare). Med separat färgning av delar av håret i slutet får du en fast färg.

I vissa fall, för att erhålla likformighet är det nödvändigt att utföra färgning flera gånger.

Hur får du färgen tillbaka?

För att returnera den inhemska färgen efter att ha markerat, fortsätt enligt följande:

 • De tar två färger med en skillnad på 1-2 toner, nödvändigtvis samma märke.
 • Streckade trådar isoleras, inslagna i folie. Den återstående hårmassan är färgad med en färg nära naturen. Efter att ha uppnått den tilldelade tiden tvättades kompositionen och torkades krullar.
 • Under melirovannye områdena lägger folien och lägger en mörkare ton. När den önskade nyansen erhålles, tvättas färgen av och torkas.

Hur får man en mörk nyans?

Måleri i en mörk färg är något enklare:

 • Färgen blandas med ett oxidationsmedel i den rekommenderade proportionen.
 • Rötterna bearbetas, efter 20 minuter appliceras kompositionen på resten av håret.
 • Torka av färgen efter 10 minuter.
 • Med detta tillvägagångssätt kommer den klarade delen att vara något lättare, så förfarandet upprepas efter 2-3 veckor.

Du kommer att se fotot innan de färgade höjdpunkterna i mörk färg och efter:

Hur lång tid behöver jag hålla kompositionen på locken?

Färgningstiden för melirovannye-krullarna beror på deras skick och struktur. Även om de vanligtvis följer tillverkarens rekommendationer, är det i sådana fall bättre att kontrollera resultatet från tid till annan. I genomsnitt tar det en halvtimme.

Hur man ansöker och vad ska man tvätta av?

Om två toner används samtidigt, först appliceras färgen på den omlackerade delen av locken och sedan på den färgade. Samtidigt för att fördela färgen bör du noggrant, du kan använda en borste. Det är väldigt viktigt att se till att skuggan avsedda för de omärkta strängarna inte faller på de klarade och vice versa. Måla tvättas med varmt vatten och schampo. Det är lämpligt att använda en mask eller balsam efter färgning.

Hur man undviker misstag när man målar blekt hår?

 • Du kan inte samtidigt använda färger från olika tillverkare.
 • Hela processen ska inte ta mer än 45 minuter.
 • Om strängarna är för mörka måste du använda en klarare och inom två veckor börja måla.

Eventuella negativa konsekvenser

Fragmenterad färgning skadar håret delvis, om du applicerar färgen omedelbart efter det kommer det att försämra situationen avsevärt.

Kemiska komponenter i färger har en dålig effekt på hårstrukturen. Under hårljuset blir det tomt och torrt, omfärgning utan en ordentlig återhämtningsperiod kommer krullarna att bli tråkiga, spröda, som halm.

Oavsett hur kvinnor ändrar sin bild genom att ändra färgen på håret, glöm inte att lämna. Du bör använda speciella produkter för att ta hand om färgat hår. Gör närande, regenererande, oljemask och använd mindre hårtork och krulljärn.

Är det möjligt att färga håret efter att ha markerat och hur man anpassar färgen till önskat resultat

Konstans i bilden - en sällsynthet för riktiga fashionistas. Modetrender, viljan att uppdatera utseendet, ge det ett mysterium eller en ljusstyrka driver tjejerna för att experimentera med hårfärg. Markering är den perfekta lösningen i det här fallet. Men vad ska man göra när färgning inte ser ut som vi vill, eller när åsikter om utseende förändras över tiden, vill du experimentera vidare? Är det möjligt och hur man målar över markering, för att återgå till naturlig färg, förvandlas till en brunett eller blondin?

I vilka fall är det nödvändigt att måla över markering

Markering är ett bra alternativ snabbt och med minimal skada för lockar för att ge utseendet på ljusstyrka och friskhet. Detta är ett perfekt alternativ till hårfärgning i en ton, som varje skönhet kan tillgodose.

Förfarandet för isolering av enskilda trådar i färg har varit populärt med mänskligheten sedan starten. Tekniken för att ändra bilden stöds enhälligt av frisörer, stylister och färgare.

Trots en sådan hög popularitet och stöd för att lyfta fram, uppstår frågan hur man målar över det markerade håret. Det kan finnas flera anledningar till detta:

 • misslyckade valda färger, färgade trådar fokuserar på bristerna i utseendet, förstör det;
 • belysningen gjordes med fel på grund av artistens brist på professionalism, ofta är det karakteristiskt för dem som gillar hemfärgning;
 • Det var en önskan att ändra bilden, för att göra den mer eller mindre ljus;
 • ändra modetrender
 • färgade lockar i branschen och kräver korrigering, vilket inte är möjligt.

I dessa fall föreslår experter att jämnt måla höjdpunkterna i håret i ljusbrun färg, blond eller mörkare nyanser. Denna process är inte det enklaste för den utövande och kan skada krullningar som försvagats av den tidigare kemiska effekten.

Varning! Misslyckad eller irrelevant belysning kan målas över, men det minsta misstaget vid återfärgning hotar med brittleness, torrt hår, utseendet på splittrade ändar och ett blekt utseende.

Så här anpassar du hårfärgen

Det enklaste och mest förutsägbara alternativet är att växla från markering till naturlig ton. I det här fallet riskerar du inte att göra ett misstag med den valda nyansen, naturen tog hand om detta.

Det finns flera nyanser i proceduren:

 • För brunetter med vita strängar på håret rekommenderar experter inte att använda svarta färger, börja med mörk kastanje, körsbär, choklad eller mörkblondin. I annat fall är utseendet av grönt i färg möjligt;
 • Ägarna av svart hår behöver inte använda syntetiska färgämnen, hänvisa till naturliga färgämnen (till exempel henna, basma);
 • blondesfärg över misslyckad färgning hjälper bara att måla.

Låt oss ta en närmare titt på hur du får din hårfärg tillbaka efter att du har markerat med färgämne:

 1. Ta hand om snabb återställning av lockor efter förtydligande. För att göra detta använder du regelbundet näringsmask och balm, fylld med vitaminer och mineraler.
 2. Få färgen av två färger: den första - så nära som möjligt till det naturliga; den andra är 1-2 nivåer mörkare. Det är viktigt! Välj färg från en tillverkare.
 3. Markera streckade trådar, linda dem i folieremsor. Sedan målar resten av håret med ett färgämne av ursprunglig färg. Efter 20-25 minuter, med hänsyn till kraven hos färgtillverkaren, tvätta färgen från håret. Torra lockar.
 4. Nästa steg är målningen av tidigare markerade lockar, med andra ord, utföra markering endast med en mörkare ton. Var försiktig så att färgämnet inte faller på krullarna, målade i naturlig färg.
 5. Bläckens uppehållstid på de streckade trådarna beror på deras struktur och skick. Det tar ungefär en halvtimme, men kontrollera säkerligen resultatet med jämna mellanrum. Efter att ha uppnått önskad effekt, tvätta färgen från håret med hänsyn till den komposition som rekommenderas av tillverkaren på krullarna. Torka håret.

Om färgens nyanser valdes korrekt och målningen gjordes utan fel finns det två alternativ för resultatet av proceduren:

 • färgen var jämn, utan spår av tidigare experiment, som det var tänkt;
 • det var omöjligt att uppnå en helt jämn nyans, de tidigare klarade strängarna blev mindre märkbara. De kan skilja sig något från närliggande strängar (var lite mörkare eller ljusare).

Tänk på att det är inte så lätt att anpassa hårfärgen efter att ha markerats utan professionell kompetens. Om du vill uppnå fantastiska resultat hänvisar du till färgämnen.

Hur och hur man lättnar

Funktioner av proceduren

Ett utmärkt sätt att släta ut kontrasterande ljussträngar med en naturlig ton är att färga blont. Det finns flera alternativ för hur man blir blond efter att ha markerat. Deras val beror på hårets naturliga ton.

Flickor med blont hår blir lätt till en blondin. Du måste köpa färg av nyanser. Coloristexperter rekommenderar att man väljer en färg som är mellanliggande mellan strimmiga och omärkta streck. Då är du garanterad att få en jämn färg.

Om ditt mål är att lätta mörkt hår, blir processen mer komplicerad och lång. Att vända från en brunett till en blondin för en målning blir omöjlig och hotar att hårdskada håret, så gör belysningen i flera steg. Använd i varje fall några färger som är ljusare än den ursprungliga tonen.

Det är viktigt! För att snabbt och mycket noga lätta mörkt hår, använd hjälp av en professionell. Genom att blonda dig själv riskerar du permanent att förvärra hårets tillstånd.

Hur man lyser den strejkade

För hemstarkning av tidigare strimmigt hår används endast högkvalitativa, testade färgämnen. Av olika färgämnen rekommenderar professionella att fokusera på produkter av sådana märken:

Garnier (Garnier). Detta franska varumärke erbjuder moderna färger av högsta kvalitet med en rik nyans av nyanser till moderna kvinnor i alla åldrar. Sammansättningen av Garnier-färger innehåller vitaminkomplex, naturliga oljor och innovativa komponenter som gör att du kan uppnå en rik och varaktig färg.

Garnier Color Naturals och Color Sensation cream färgserier garanteras att ge en lyxig, rik ton. Det välkända varumärket erbjuder också den mest försiktiga målningen med oljemålningar från Olia-serien. Mer än hälften av fondens sammansättning - det är naturligt, friska oljor som tar hand om ditt hårs hälsa så mycket som möjligt under förtydligandet.

L'oreal (L'Oreal). Cream-färg från L'Oreal garanterar mild och högkvalitativ färgning. Detta är en gudstjänst för älskare av kall blondin. The Recital Preference and Exellence Creme-serien hjälper till att uppnå önskad effekt med minimal skada på de rakade strängarna.

Varumärkesprodukter kännetecknas av en mängd innovativa komponenter, högsta kvalitet, hållbarhet och en mängd olika paletter. Många tjejer uppskattade dessa och andra fördelar med Loreal cream-bläck och använd endast dem.

Estel (Estel). Produkter av detta märke används för salong och hemmålning. Creamfärger ger en jämn och rik nyans, har en mild effekt och glädjer överkomligt pris. Den enda nackdelen med ett sådant val är att du inte kan köpa färg från Estel i ett vanligt snabbköp, du måste beställa det i nätbutiker, företrädare för företag eller fråga en välbekant frisör.

Mark Estelle är nöjd med färgpalettens rikedom. Dessutom kan färgerna blandas med varandra, vilket ger ännu större perfektion i färg.

Förtydligande teknik

Förfarandet för att klargöra krullarna liknar måleri i en ton. För detta behöver du:

 1. Läs noga instruktionerna för drogen, för att testa för allergier.
 2. Förbered färgkompositionen genom att blanda oxidationsmedel och färgämne.
 3. Applicera produkten på hela hårets hår.
 4. För att behålla färgen på håret under en tid, specificerad av tillverkaren i instruktionerna till verktyget.
 5. Torka försiktigt av färgämnet först med varmt vatten och använd sedan ett schampo.
 6. Använd en balsam eller en närande mask. Torka och sätt håret.

Hur och vad man målar över i ljusbrun färg

Processen med att färglägga höjdpunkterna i en ljusbrun färg liknar förtydligande. Särskild uppmärksamhet i detta fall betalas till valet av nyans. Du måste fokusera på din egen färgtyp.

Här är några tips för att välja en färgskugga:

 • rättvisa skönheter bättre att använda ljusbruna nyanser;
 • mörkhåriga tjejer passar honung och guldtoner;
 • För de som i naturen har ett mörkt hårhår, rekommenderar experter att man hänvisar till askaskärmarna. Vidare anses denna färg nu vara fashionabel.

I vissa fall, för att få en jämn och önskad färg, är det nödvändigt att tillgripa en tvättning och först därefter måla i den valda tonen.

Varning! Mellan förtvätt och färgning i ljusbrun färg måste du vänta 2-3 veckor. Under denna tid kommer håret att återhämta sig, bli starkare och vara redo för ytterligare kemisk exponering.

För färgning i ljusbrun färg kan du använda färger av kända märken Garnier, L'oreal, "Palette" eller "Estelle". Dessa tillverkare är i stor efterfrågan och präglas av hög kvalitet och ett rikt utbud av färger.

För att få den önskade färgen kan du använda shading shampoo. Men kom ihåg, för att garantera ett anständigt resultat är svårt. Dessutom har dessa verktyg inte hög resistans.

Hur och vad att måla i mörk färg

Det blir mindre problematiskt att färga de borstade krullarna i mörkare toner. Processen att bli en brunett kan göras med färg eller naturligt färgämne (basmy). Tänk på båda alternativen.

Användning av färg

Processen att måla håret efter att ha markerats i mörka färger innebär följande åtgärder:

 1. Blanda den valda tonens färg med oxidationsmedlet i den andel som rekommenderas av tillverkaren av produkten.
 2. Behandla de förstörda rötterna i början. Ge tid att färgas för att konsolidera, det tar ungefär 20 minuter.
 3. I nästa steg applicerar färgkompositionen till den återstående hårlängden. Vänta ytterligare 10 minuter.
 4. Skölj med varmt vatten. Tvätta håret med schampo.
 5. Vid slutet av proceduren applicera en balsam eller mask. Torka och stapla.

Var förberedd att ljust streckade trådar kan sticka ut från planen. För att göra detta om några veckor, upprepa färgprocessen.

En viktig punkt! För att undvika en grön färgton, använd inte ljusbruna toner. Professionella för lösningen av detta problem lägger till lila mikstons sammansättning.

Använd basma och henna

För att mörka den misslyckade markeringen hemma kan du använda naturliga färgämnen. För dessa ändamål, ta en kombination av basma och henna. Använd inte bara Basma, annars riskerar du att få grönt hår istället för en fin choklad eller mörk färg.

Genom att variera proportionerna av henna och basma kan du uppnå olika nyanser: från lätt kastanj till smolny svart. Ju mer färgkomposition innehåller basma, desto mörkare blir hårets färg och desto längre tid kommer det att ta för att behålla verktyget på håret.

Innan du använder verktyget till hela hårets hår, gör en provfärg på en separat sträng. Dessutom kan du om nödvändigt ändra proportionerna av kompositionen.

Hur lång är färgningen med naturliga färgämnen:

 • Basma kan användas för att stärka håraxelns struktur. För att göra detta, begränsa tiden för dess påverkan på lock till 5 minuter;
 • För att få en omättad mörkton, håll verktyget på hårets huvud inom 0,5-1 timme;
 • För de som vill få en rik färg ökar färgningstiden till 3 timmar.

Proportionerna för beredning av naturlig färg, beroende på vilken nyans du vill få, rekommenderas enligt följande:

 • att bli en ljusbrun, lös upp i en liten mängd vattenbasmu och henna i lika delar och exponeringstiden bör inte överstiga 1 timme;
 • för en kastanjeskugga, ta basmyck 2 gånger mer henna. Denna komposition hålls på håret 60-90 minuter;
 • För dem som vill få en bronsglans, behöver du en dubbel del av henna och en del basma. Färgtid - högst 90 minuter;
 • för att måla i en rik chokladton, som i bilden nedan, behöver du samma mängd färgämnen plus 4 tsk. naturligt kaffe Exponeringstiden är upp till 2,5 timmar. Lös upp färgpulver med vitt vin, inte vatten;
 • För dem som vill få smolny svart färg måste de arbeta hårt och göra färgen i två steg. I det första steget målar du krullarna med ren henna, och i den andra, bara med Basma;
 • En annan lika effektiv version av målningen i en rik svart ton är en komposition av 1 del henna, 2 delar basma och 4 tsk. nypressad betsaft. För att upprätthålla en sådan blandning bör vara ca 3 timmar.

En viktig punkt! Om man efter målning med Basma visade sig för mörk, var inte avskräckt. Lite lätta håret kan sköljas med ättiksyra eller citronsaft.

Ta hand om färgade krullar korrekt

Mätta på en ton efter markering är inte den enklaste idén, plus också stress för försvagade strängar. För att något mildra skadorna som orsakas av målning, för att återställa glans och frisk utstrålning behöver du kompetent vård:

 • Använd en speciell produktlinje för färgade krullar;
 • var noga med att göra närande och regenererande masker 1-2 gånger i veckan;
 • varje 2-3 dagar, utför oljeprocedurer. För att göra detta gnuggar en liten burkolja i hårbotten och fördelar sig längs krullarnas längd, tvättas inte i 1 timme;
 • Efter varje tvätt, använd balsam till håret. Som ett alternativ, skölj med kamomill eller näsblommor;
 • vägra hårtorken till förmån för hårets naturliga torkning;
 • Använd inte för styling av järn och krulljärn, ett bra alternativ till dem - trä, skumgummi eller plastkrullare;
 • även om den misslyckades målaren, avstå från att uppdatera bilden i minst 1 månad
 • Ät bra, var uppmärksam på färska grönsaker och frukter. Börja ta vitamintillskott, vitaminkomplex.

Eventuell misslyckad markering kan rättas, men det är viktigt att önska det korrekt. Om du inte är säker på dina egna förmågor, kontakta de professionella. Och slutligen, kom ihåg att håret är försvagat av kemiska komponenter och kräver högkvalitativ vård. Följ de rekommenderade rekommendationerna för snabb återhämtning av strängarnas hälsa och elasticitet!

Du kan lära dig vilken markering och vem den ska gå till, från följande artiklar:

Användbara videoklipp

Fix misslyckad markering och rendering.

Tips 1: Vilka färger kan du färga håret efter att ha markerat

Regler för färgning av blekt hår

Det spelar ingen roll vilken färg du väljer - först och främst bör det finnas minst två eller tre veckor mellan markering och fräsch målning. Under denna tid kommer håret att återhämta sig efter en aggressiv kemisk attack. För att hjälpa dem i detta, använd speciella masker och närande balm. Eftersom melirovannye hår är svårt att färgas i en fast färg, rekommenderar stylister att minimera skillnaden mellan melirovannymi och omärkta strängar och välja en blond nyans.


För mörkt hår utförs färgning i flera steg med en blekningskomposition som avlägsnar det mörka pigmentet.

En och en halv vecka efter blekning kan hårets höjdpunkter appliceras på håret i den valda färgen. Det bör komma ihåg att om det skiljer sig från din naturliga färg med mer än några nyanser, måste färgningen upprepas. Det är också oönskat att använda starka blondingskompositioner som gör att du kan omhärda ditt hår på ett tag - de torkar ut håret och leder till brutna ändar.

Färgfärg för strimmigt hår

Det första steget är att bestämma i dagsljus din naturliga hårfärg. Färgen på färgen ska väljas så att den är lättare än den här färgen några få toner, eftersom mörka toner inte målar över de streckade trådarna. Den ljusa färgen kommer att uppdatera ansiktet och måla över grått hår tillsammans med blekta krölar. Även naturliga färgämnen, som henna eller basma, är inte lämpliga för färgning av hår, eftersom det kemiska färgämnet kan reagera med den naturliga kompositionen och håret kommer att förvärva en vacker lila eller grön färg.


Strikerat hår kan inte färgas, vilket inkluderar väteperoxid - det berövar dem sken och elasticitet.

Om du bestämmer dig för att färga de blekta trådarna mörka, kom ihåg aktionsföljden. Applicera först färgen på de ryckta rötterna och vänta i tjugo minuter och fördela dess rester över hela hårets längd. Efter tio minuter, tvätta av färgen, torka håret och titta i spegeln. Mest sannolikt kommer de strejkade strängarna att vara ljusare än hårets huvudsakliga nyans, så att du kan färga om två eller tre veckor efter att ha uppnått en helt jämn färg i håret. Håret kan emellertid inte repainta andra gången - lättare trådar gör mörkt hår texturerat och voluminöst.

Hur framhäver belysningen

Markeringen är vacker, modern, stilfull, relevant. Men bara i fallet när det görs korrekt, och håret som brinner av klararen, stannar inte som halm. Men även med den mest framgångsrika hårklippningen eller målningen, vill du förr eller senare ändra. Och dagen kommer när en kvinna börjar tänka på hur man lyfter fram höjdpunkterna.

Vad är problemet

Det verkar som om det inte finns något svårt i detta. Markering är blekning av valda strängar. Så, det är nödvändigt att måla håret i den "inbyggda" tonen eller göra lite mörkare - och alla fall. Men det var inte där. Inom en vecka börjar ljusare strängar visa sig förrädiska på huvudet igen. Och väl, om deras färg ligger nära det naturliga. Ofta får de de mest fantastiska nyanserna: smutsiga grå, gul, kärr. Vad är det där?

Flera problem på en gång:

 • blekta strängar har en mer porös struktur, så färgen på dem blir sämre;
 • Blandning med naturligt pigment på olackerat hår, det förvärvar en annan nyans;
 • När de färgas med resistenta färger, torkas de blekta trådarna ännu mer och tydligt sticker ut.

Därför är det inte lätt att klara uppgiften. Det perfekta alternativet är att placera huvudet i händerna på en erfaren mästare, och det är färgaren som känner till alla finesser att arbeta med nyanser.

Experiment hemma är sällan framgångsrikt, särskilt när det gäller hur man åtgärdar en misslyckad markering. Håret förstörs ännu mer, och det enda sättet att hamna är en kort hårklippning.

Korrigeringsmetoder

Det är möjligt att måla helt och hållet, helt eller delvis "färg" håret och lägga på moderna nyanser. Valet av korrigeringsmetod beror på flera faktorer:

 • tillstånd av blekta strängar;
 • Förekomsten eller frånvaron av uppenbar yellowness;
 • volymen melirovanny hår;
 • önskat slutresultat.

Innan du bestämmer dig för att måla över - tänk på allt bra. I vissa fall blir det nästan omöjligt att återställa markeringen igen. Därför, om det ens är det minsta tvivel, är det bättre att börja med mindre radikala metoder, t ex toning.

toning

Toning är processen att färga hår med instabila färgämnen som ger dem önskad nyans. För att göra detta, använd schampo, färgbalsam och sprayer. Var och en av dessa verktyg har sina fördelar och nackdelar:

 1. Schampo. Koncentrationen av pigment i den är den lägsta. Det brukar användas för att neutralisera den yellowness som uppstod efter uppmärksamhet. Detta schampo har en blå eller lila nyans. Den största nackdelen är att den måste användas vid varje shampooing. Men han mörkar inte höjdpunkterna, men justerar just lite tonen.
 2. Balsam. Skuggning balsam gör att du kan göra höjdpunkter mer ljusare eller mindre märkbara - det beror helt på den valda färgen. Så, om melirovannuyu huvudet målar över med en tonic nära den naturliga tonen, får du effekten av brända trådar. När du använder röda, röda och ultramoderna neon nyanser, klarade klara ämnen kommer att absorbera mer pigment på grund av den porösa strukturen och kommer att börja sticka upp starkt. Tonic tvättas av i 6-8 gånger, så det här är ett verktyg som du kan experimentera med.
 3. Spray. Det finns två typer av färgsprayer: aerosol, som under tryck sprutar pigment och vätska - med pumpspray, fördelar det jämnt genom håret. Aerosol i detta fall är inte ett alternativ. Men flytande spray är en mycket lämplig produkt. Vanligtvis innehåller det förutom färgämnet omsorgskomponenter som kommer att återställa den skadade strukturen hos blekt hår.

Som du kan se finns det många verktyg som tänder håret efter att ha markerat. Men någon tonic är bara en tillfällig lösning på problemet, vilket ger dig möjlighet att bestämma om du verkligen vill ändra stilen och hur. För att få ett stabilt resultat måste du vidta mer radikala åtgärder.

Det är viktigt! Var försiktig när du försöker tona markering med naturliga färgämnen - henna eller basma. På blekt hår ger de ofta oförutsägbara nyanser som inte tvättas under lång tid.

monokrom

Ofta frågar kvinnor om det är möjligt att måla över det strimmiga håret igen i en fast färg. Ingenting är omöjligt för en bra herre, men troligtvis kommer du inte att kunna göra det själv.

Endast en mycket mörk färg kommer att falla relativt jämnt: kolsvart, bitter choklad, aubergine, mörk körsbär. Om du är redo för en sådan radikal förändring - kan du ta chansen.

För resten rekommenderar vi starkt till frisören. Där kommer tonens "inriktning" att se ut så här:

 • befälhavaren väljer tonen så nära som möjligt till huvudhårfärgen;
 • kommer att försöka skilja alla ljusa strängar och måla dem över med denna färg;
 • mörkade trådar kommer att vikas i folie och lämnas för att bli färgade;
 • På 15-20 minuter kommer färgen från ordern att kamma jämnt längs hela längden;
 • Efter slutet av exponeringstiden kommer det att tvätta huvudet, applicera en balsam och göra styling.

Här är en så ganska tidskrävande process. Förresten är kostnaden högre än att lyfta fram, eftersom du behöver mycket tid och tålamod för att "fånga" och omhäva alla klargjorda strängar kvalitativt. Och du kommer säkert inte att kunna göra det här hemma.

Inte det faktum att allt från första gången kommer att bli perfekt. Mest troligt är det nödvändigt att korrigera färgning med tonic. Men uppkomsten av färger mellan trådarna kommer att vara 1-2 toner, vilket är märkbart endast i starkt ljus. Nästa gång kan du redan utföra monokrom färgning jämnt i hela huvudet. Och efter några färgämnen kommer färgen till och med helt ut.

färgning

Om markering är trött, och monokrom verkar tråkigt, är ett utmärkt val färgläggning.

Detta är en av de mest sofistikerade och fashionabla färgerna, där mastern använder sig av 3 till 20 olika nyanser samtidigt. I själva verket består processen i att "färga" de rakade strängarna i valda toner: stäng eller kontrast.

Färgning är det bästa sättet att släpa ut höjdpunkterna i vilken mörk färg som helst. Självklart kommer det inte att fungera i soliga färger, men håret ser snyggt och snyggt ut. Befälhavaren väljer flera nyanser som är något ljusare och mörkare än din naturliga ton och skapar vackra övergångar mellan dem.

Färgning är också lämplig när du vill ha något ljus. De gyllene, röda, röda och lätta kastanjens strängar som appliceras för att markera kommer att helt maskera den uppenbara yellownessen och göra bilden harmonisk och rik. Men sådan färgning bara för hår med en naturlig varm skugga närmar sig.

Om, när det blir ljus, förvärvade strängarna en kall asfärskugga, då kommer mörkbrun, pärla, mocka och arktisk blond att vara i harmoni med den. En rödhåring visas aldrig på huvudet av ett kallt gamma efter ljusning. Men olyckliga höjdpunkter kan ge intrycket att håret plötsligt blev grå. Och färgläggning är det perfekta sättet att ändra det.

Korrekt vård

Som du kan se är alternativen för färgning av markerat hår många. Så även om det misslyckas - det här är inte en tragedi, kan situationen alltid korrigeras. Men i vilket fall som helst blekt, och ännu mer färgat hår, krävs noggrant underhåll och noggrann behandling. Därför är det mycket viktigt att iaktta hemma elementära regler:

 • Överge möjligheten för en hårtork och varm styling;
 • Applicera speciella schampon för färgat och / eller skadat hår;
 • Använd balsam sköljning efter varje tvätt.
 • 2-3 gånger i veckan för att göra en reducerande mask;
 • fläta inte håret och flät inte fast flätor;
 • bära hattar i kallt, blött och blåsigt väder.

För råd, efter att ha markerat i vilken färg det är bättre att färga håret, var noga med att kontakta mastern. Detta kommer att spara dig från extra stress och ditt hår - från överdriven ommålning.

Så den ljusbruna färg som läggs på markering ger ofta en ful grön nyans, vilket är mycket svårt att ta bort. Och i allmänhet är det bättre att förebygga fel med hår än att korrigera dem. Att odla dem, ibland tar det år, och att förstöra - bara några minuter.

Hur tona håret efter att ha markerat

Toning Hair efter Highlighting: "för" eller "mot"

För att delvis färga hår och förvärva ett nytt utseende, brukar kvinnor oftast tynga ut. Efter det blir håret ljus, vibrerande och volym.

Ibland händer det att det framhävs att håret inte gav den förväntade effekten: färgade trådar kontrasterar skarpt med den naturliga färgen. I sådana fall kan du, efter några dagar, hålla hårfärgningen efter att ha markerat.

Vad är återgivningsförfarandet?

Med hjälp av färgningsproceduren kan håret ges en annan nyans. Denna metod är mer mild jämfört med fullfärgning. Toning är lämplig för nästan alla kvinnor som vill ha sitt hår att se annorlunda ut varje gång. Men denna procedur kommer inte att ge rätt resultat till de som har grått hår.

Tonat hår ser mer voluminöst ut, det skimrar och lyser i starkt ljus. Och uppenbarligen, inte utan anledning, föredrar de flesta kvinnor i Europa toning över hårfärgning. För att få en ny bild kommer det att hjälpa och toning hår efter markering.

Hur tona håret efter att ha markerat

Toning är en mild färgmetod. Efter proceduren kommer håret att förvärva nya nyanser av en befintlig färg. Under toning appliceras färgämnen i samma färg som håret eller några nyanser mörkare. Tonics leder inte till störningar i hårstruktur. De har ingen effekt på keratin, bara målar dem på utsidan.

Vid varje tvättning av huvudet försvinner skuggen gradvis, så att det inte blir någon skarp skillnad mellan hår som har genomgått och inte genomgått färgning.

Dessutom är de flesta färgämnen berikade med vitaminer och speciella tillsatser som förbättrar hårets struktur, ger den en ljus och hälsosam utseende. Därför är toning hår efter markering en icke-standardlösning.

Mästare av frisör kan erbjuda flera typer av toning: lätt, mild och intensiv.

Ljus toning utförs med hjälp av schampo, spray eller skum. Färgen som appliceras på detta sätt tvättas av snabbt (det räcker att tvätta håret flera gånger). Sådana produkter kommer att vara ett bra val om du inte gillar din hårfärg efter färgning.

Från två veckor till en månad kvarstår färgen när man applicerar mild toning.

Intensiv toning kommer att tillåta att färga håret i upp till två månader. Samtidigt innehåller färgämnena inte aggressiva komponenter.

Hur tonar det mörka håret

Mörkt hår, jämfört med ljus, lättare att nyansera. Även om det bör noteras att ägarna av för mörkt hår (brunetter eller brunhåriga) inte kommer att få det förväntade resultatet från användningen av färgämnen som främjar förtydligande. Endast vid applicering av färg som matchar den befintliga färgen kommer toning av mörkt hår att vara effektivt.

Idag finns det ett stort antal nyanser av tonic för hår av mörk färg. Deras val utförs med hjälp av ett specialbord. Du bör också överväga egenskaperna hos färgämnet och hårstrukturen. Men vi måste komma ihåg att toning mörkt hår bara kan ändra sin nyans, men inte kunna drastiskt ändra färgen.

Egenskaper av ljusfärgad hårfärgning

Det mest försiktiga alternativet att markera kan vara toning blont hår. För att få effekten av hår som har brunnit ut i solen, duger många företrädare för den kvinnliga hälften av samhället att färga dem med trådar. Samtidigt är det möjligt att uppnå dessa hårskenor med olika nyanser genom att tona, samtidigt som man applicerar flera ljus eller mörkare färgämnen.

För rättvisa eller blondiner kan skuggning av lätt hår ske med hjälp av koppar, rödaktiga eller rödaktiga färgvarianter av färger.

Särskilda egenskaper för hårvård efter toning

Om du tillbringade toning hår efter markering, bör du följa flera regler. För det första är det nödvändigt att använda schampon och balsam eller balsam avsedda för hårvård efter färgning. Oljemaskar bör kasseras, eftersom användningen leder till snabb förlust av färg.

Beslutar att spendera toning, du måste förbättra och stärka ditt hår med hjälp av olika förfaranden.

Under de senaste åren har toning blivit ett mycket populärt förfarande för kvinnor. Om du vill att ditt hår ska skimra under solens strålar, se flödande och friskt, ta tillvägagångssättet till denna procedur. Och utan tvekan kommer du att vara nöjd med resultatet.

Det visar sig att ibland slutar den högsta berömmelsen i misslyckande, som det är fallet med dessa kändisar.

Charlie Gard dog en vecka före sin första födelsedag Charlie Gard, ett obotligt barn, om vilket hela världen pratar, dog den 28 juli, en vecka före sin första födelsedag.

11 konstiga tecken som tyder på att du är bra i sängen Vill du också tro att du tar med dig din romantiska partner i sängen? Åtminstone vill du inte rodna och ursäkta mig.

Dessa 10 små saker som en man alltid märker i en kvinna. Tycker du att din man inte vet någonting om kvinnlig psykologi? Det är det inte. Inte en enda trifle kommer att gömma sig från en kärleksfull partners utseende. Och här är 10 saker.

Varför är några barn födda med "en ängels kyss"? Änglar, som vi alla vet, är snäll mot människor och deras hälsa. Om ditt barn har en så kallad ängelkus, så är du inte.

7 kroppsdelar som inte bör röras Tänk på din kropp som ett tempel: du kan använda det, men det finns några heliga platser som inte kan röras. Studier visar.

Toning hår efter markering: försiktighetsåtgärder

Med strålande hår kan du ändra ditt utseende, måla över det växande gråhåret. För att ge håret en ny nyans används speciella formuleringar. Oftast produceras de i form av tonik. Toning raka strängar gör att du kan:
- avlägsna den yellowness som kan uppstå vid användning av en lysande blandning;
- få hår att lysa
- Ändra bilden.

Säkerhetsåtgärder

Om du vill ha det när toning naturlig hårfärg inte försvinner, måste du ta en 1,5% aktivator. Om du håller verktyget på håret mindre tid kommer färgen inte att fixeras i hårets struktur. Var därför säker på att följa instruktionerna som följer med färgen eller toniken.

Efter att ha lyfts fram rekommenderar många specialister inte omedelbart att applicera tonic. För det första är det nödvändigt att färgen är fixerad på trådarna. För det andra, användningen av lätta blandningar, som är baserade på ammoniak eller väteperoxid, strider mot hårets struktur. De flesta färgschampon innehåller också hårda kemikalier. Därför är det bättre att använda toningmedel för första gången efter att ha markerat inte tidigare än i två veckor.

Hur man undviker misslyckanden när toning blekt hår?

Man måste komma ihåg att färgfärgen passar bra bara på friskt hår. Därför, innan dess användning är att återställa sin struktur med hjälp av balm och masker. Nästan alla kemiska ämnen kan orsaka allergier. För att undvika detta är det nödvändigt att sätta det på huden bakom öronsloben. Om det inte finns någon reaktion under de närmaste timmarna kan verktyget användas.

Observera att om du markerar Henna på håret efter det kommer det inte att färga håret. Experter säger att med Henna måste du vara försiktig och innan du lyfter fram. Annars kan du få en färg som kommer att vara väldigt annorlunda än vad du vill ha.

På grund av det faktum att hårfärgningen snabbt tvättas av, måste det upprepas regelbundet. Det är lämpligt att använda hjälpmedel för en rad eller varumärke. I det här fallet skyddar du ditt hår mot alltför stor skada.

Toning efter markering gör det möjligt för en kvinna att skaffa en ny bild. Efter proceduren ser håret mer voluminöst ut och skimrar vackert i solen. Men för att uppnå ett sådant resultat måste du välja rätt kompositioner, samt alla förfaranden som utförs i professionella salonger.

Hur man protonerar hår efter att ha markerat

Med belysningen kan du få fram nya noteringar och efter det är det toning att ge ditt hår djupare och ta bort oönskade gulaktig nyans längs längden. Låt oss ta en närmare titt på denna procedur.

Fördelar och nackdelar med förfarandet

 • Halvvariga färgämnen, som är en del av medel för toning, förstör inte hårstrukturen. Färger faller bara på nagelbandet, utan att skada kärnan (cortex). På grund av detta skadar även det frekventa förfarandet krullarnas struktur, inte överdriver dem.
 • Shading tonics och schampon kan användas under graviditet, amning och allergitendenser.
 • Gränsen mellan återvunna rötter och tonat hår är nästan omärkligt.
 • Förfarandet hjälper till att betona den naturliga skönheten i din naturliga färg, gör krullarna mer mättade och glänsande.
 • Sammansättningen av några moderna mousser, schampoer omfattade omsorgsdelar - till exempel vitamin- och mineralkomplex.
 • Håller på hår från en vecka till två månader - allt beror på hur intensiv proceduren är. Efter det måste skuggan uppdateras.
 • Förfarandet gör det möjligt att byta skuggning av hår bara ett par toner.
 • Kan inte klara av grått hår.
 • Möjligheten till "fläckig" färgning.

Toningprodukter

Efter att ha markerat kan håret ges en rikare nyans med hjälp av färgskampor, mousser, geler, skum eller sprayer.

Mousser, geler och skum är bra eftersom de håller på ungefär två veckor - den här gången är nog att förstå om det här är din färg. De appliceras på rena våta strängar.

Tint shampoos är intressanta eftersom de ofta ger håret inte bara den önskade nyansen, utan också lyser. De appliceras på trådarna, som tidigare har på sig handskar. Ju längre du håller shampooet och / eller ju mer dess koncentration, desto ljusare eller mörkare blir skuggan. Detta är särskilt sant tonivaronium ljussträngar.

Balmer består ofta av ett komplex av vitaminer eller mineraler att bry sig om. För toning appliceras på bara tvättade och våta hår.

Sprayen är idealisk om du snabbt behöver ge dem önskad nyans, och det finns ingen tid att tvätta håret. Det sprutas på håret från ett avstånd av 20 cm. Det är inte nödvändigt att tvätta av det. Spraymålning brukar variera från 2 till 4 tvättar.

Färg för toning - det mest resistenta alternativet för ovanstående medel, håll upp till 28 tvättar. Fyller perfekt de gula och koppar nyanser. Lätt att använda: Färg appliceras rikligt på att rengöra fuktigt hår, håll i 20 minuter och tvätta av.

Populär nyans

 • Linje Hårfärg Produkter från varumärket Keune representeras av mousses och schampon. Priset på denna rad börjar från 460 rubel.
 • Estel Solo Ton - tintsalm med en palett av 18 nyanser. Priset gläder sig - cirka 100 rubel.
 • Kydra söt färg - tonad cocktail, paletten består av 6 färger som kan blandas ihop. Priset på produkten är från 4 500 till 4 800 rubler per 500 ml.
 • Tint shampoo från Yves Rocher. Lämplig för att ge ljusbrunt och brunt hår en ljus rödaktig glöd. Det kostar ca 120 rubel (200 ml flaska).
 • Line Viva från Wella representeras av skum och schampon. Dessa produkter har en tjock konsistens, vilket underlättar deras applicering på håret. Kostnaden är ca 180-200 rubel.
 • Skugga mousse Igora färgglans från Schwarzkopf. Priset är 450 rubel per 100 ml.
 • Tonic från Rocolor - en serie med 18 tintsalvor till ett bra pris (ca 130 rubel för 150 ml).

Toningteknik hemma

Efter att folien har avlägsnats från de strejkade strängarna och färgen tvättas av appliceras ett toningmedel på håret.

 • Läs instruktionerna som följde med schampot eller annan produkt och applicera en liten mängd på baksidan av din hand för att få ett allergitest.
 • Skydda kläder från oavsiktligt färgämne genom en kapp eller stor handduk.
 • Applicera produkten på ditt hår och vänta på rätt tid. För en bättre fördelning av färg bör appliceras på våtkrullar.
 • Skölj huvudet under rinnande vatten tills rent vatten strömmar ut.

Tänk på att om ditt hår var "igensatt" före toning (det vill säga om nagelbandet är fyllt med rester av ammoniakfärg, basma, henna, stylingprodukter), kan färgen bli spottig: någonstans kommer strängarna att smyga sig bättre, någonstans sämre.

Det är därför innan proceduren är nödvändigt att rengöra och förbättra håret ordentligt. För detta ändamål lämpligt schampo med funktionen av djup rengöring eller peeling hår.

Skötsel efter toning

 • Tvätta inte håret i tre dagar efter proceduren. Det tar lite tid innan komponenterna stabiliseras. Det händer vanligtvis runt en vecka.
 • Eftersom färgen gradvis tvättas bort, använd endast de som är avsedda att skydda färgat hår.
 • Undvik användning av oljemaskor, eftersom de bidrar till den snabba restaureringen av den naturliga nyansen.
 • För att förlänga livet hos tonat hår rekommenderas att tvätta håret varje dag.
 • Om du vill kombinera proceduren med en perm, är det bättre att inte experimentera och vänta 1-2 veckor, efter att ha gjort kemi först.

Toning efter markering är ett faktiskt förfarande som möjliggör en liten förändring av krullets färg under en kort tid.

Hur man målar över markering och vilken typ av färg som är bättre att göra det (bilder och videor bifogas)

Det är inte alltid efter att markera att tjejer får precis den färg de önskade. Ibland blir håret för ljust, och ibland blir det för blekt. Det är fortfarande för sent att skylla på någon, problemet måste på något sätt korrigeras. Emellertid blir markeringen självt slutligen tvättad, missfärgad eller håret växer, då behöver du antingen nyans eller det är dags att ändra bilden igen.

I den här artikeln kommer du att lära dig hur man målar över markering, vilken färg som är mest fördelaktig under olika inledande förhållanden, överväg fotomönster och workshops om detta ämne.

Innan du bestämmer om det är möjligt att måla över belysningen, bör en viss tid passera. Det är nödvändigt att vänta minst flera veckor för hår och hårbotten att återhämta sig efter kemisk ingrepp. Att rusa för att måla över gårsdagens utmärkning är inte ett bra alternativ, du kan helt enkelt skada håret i sådan utsträckning att de kommer att falla ut före dina ögon.

Nästa mycket viktiga faktor är din första hårfärg. Av detta beror mycket. Om du blekt ditt hår med en färg som inte var långt från din ursprungliga, i de flesta fall, efter några månader, är utmärkningen tvättad av sig själv eller blir nästan omärkbar. En annan sak är att lyfta fram i en icke-standardfärg eller långt ifrån din ursprungliga färg. Det är redan värt att komma ner till affärer grundligt. Innan jag går vidare till analysen av möjliga metoder, föreslår jag att jag tänker på några bilder av tjejer som lyckades lyckas returnera hårfärgen.

Frågor att svara på

När tillräckligt med tid har gått och ditt hår är klart för nästa operation, måste du bestämma några avhandlingar.

1) Först, vilken typ av utmärkning gjorde du? Djup (normal, amerikansk) eller mild (kalifornisk, venetiansk). Om det första alternativet måste du ta en högkoncentrerad färg, och om den andra ska du inte luta för mycket på den nya färgen;

2) För det andra, hur långt är färgen på att lyfta fram från det du vill måla om? Det är känt att vilken färg att måla över beror inte bara på ditt infall, men också på sunt förnuft. Till exempel är det nödvändigt att måla ljusa höjdpunkter på mörkt hår med en chokladfärg eller en brunhårig, och mörkblond är också möjlig. I allmänhet bör färgen för målning inte vara långt ifrån din naturliga, för att inte skada hårets struktur.

3) För det tredje måste du bestämma exakt vad du ska måla över. Om du har starkt och starkt hår, då fungerar både naturliga beredningar och färgämnen. Så, för fjädrande och starkt mörkt hår, henna eller basma-färgning välkomnas, för ljus och svag vilken som helst färg - det är bättre att måla bara. Också om markeringen inte var djup, så kan tintsalm hjälpa dig.

Nu är det nödvändigt att tydligt bestämma att initialt mörkt hår bara ommålas i en mörk färg. Naturblond - ljusbrun eller nyanser lite ljusare eller mörkare. Initialt, ganska blont hår - i blond i olika nyanser, den mest föredragna - mjölkblondinen.

Vilken färg ska du välja?

Naturligtvis, innan du kör för att köpa rätt ingredienser, måste du bestämma vilken färg som ska markeras. Här är den första färgen från affären inte längre lämplig. Det är nödvändigt att relatera ditt val med typen av hår. Vi rekommenderar inte att du tar så mycket färg som ammoniak och bestämmer hur mycket du behöver en koncentrerad blandning - det beror på hur mycket du vill färga håret.

Den bästa färgen för vilken hårfärg som helst anses vara färgmatrisen, den är fritt tillgänglig och kan köpas både i affären och på Internet. Med hjälp kommer du att kunna noggrant omhärda ditt hår i en mörk ljusbrun färg, i blond, det finns också många olika nyanser. Den resulterande färgen kommer att se mjuk och djup ut, som efter toning hår.

Men det är fortfarande värt att komma ihåg, som det skrivits ovan, ommålning i en mörk färg, det är önskvärt att använda henna, basm och andra liknande preparat.

Förfarandet för att måla hemma

När alla nödvändiga ingredienser köps är det dags att starta själva förfarandet. Hemma är det faktiskt inte så svårt att hålla det, du behöver bara ha minst de grundläggande färdigheter som uppnås om du redan har experimenterat på ditt eget hår. Det är dock aldrig för sent att få denna erfarenhet. Och mästerska frisörer och andra amatörflickor hjälper dig med detta.Nästa Artikel
Testosteron påverkar manlig baldhet?