Hårfärg efter Henna, funktioner och rekommendationer


Användningen av kosmetisk henna för hår anses traditionellt vara den säkraste och mest naturliga färgen. Det stärker locken, hjälper till att framgångsrikt bli av med mjäll och lägger bara till glans och styrka till håret.
Många kvinnor använder henna som en del av hemlagade hårmaskor och använder den också för färgning.

Det är dock inte lika ofarligt som det kan tyckas vid första anblicken. Den största "synden" anses vara ett oförutsägbart resultat efter applicering av vanlig färg. Hur man målar håret korrekt efter att ha använt henna, kommer vår artikel att berätta.

Egenskaper hos henna

Få den här unika färgen från lövverkets löv. I öst har det länge använts för en mängd olika kosmetiska och terapeutiska ändamål.

Denna östliga assistent har också kommit till oss länge, det finns få personer som inte känner till denna produkt.

Hennafärgning är ganska populärt hittills, även om sortimentet av butiker har otaliga färgämnen.
Bland fördelarna med denna metod är erkänd säkerhet och praktisk, eftersom förfarandet framgångsrikt kan utföras hemma. Henna har också en positiv effekt på hårets tillstånd, stärker och närnar rötterna och glödlampan. Ofta används den i sammansättningen av hemgjorda kosmetiska masker, vid behandling av mjäll och för hårets hela helande.
Den stora fördelen med sådan färg är dess naturlighet och överkomligt pris, liksom det enkla färgen i färgen av hårmjölkschoklad eller röd. Till skillnad från ekologiska kosmetika från världsberömda varumärken kommer förvärvet inte att påverka din budget betydligt, särskilt eftersom du kan köpa lämplig komposition i nästan vilken butik som helst.

Är det möjligt att färga hår efter henna?

Principen om Henna-effekten på hårstrukturen är mycket enkel: Tinins molekyler i blandningens sammansättning tränger djupt in i keratinkroppens inre lager och binder starkt till den.

Således gör henna håret tjockare och tjockare samtidigt som man reparerar skadade och försvagade områden.
En sådan stark koppling är inte alltid fördelaktig, eftersom det är ganska svårt att tvätta Henna från håret.

Det är därför som det inte rekommenderas att använda vanlig färg och hårfärg efter applicering av henna. Faktum är att färgämnet pigment av artificiellt ursprung omsluter håret från alla sidor.

Om väteperoxid ingår, erhålles en kemisk reaktion, under vilken syre frigörs och lyser hårpigmentet. Användningen av kemiska färgämnen efter applicering av naturligt ger inte alltid den önskade effekten.

Eventuella negativa reaktioner:

 • Färgen ojämnt färgar hårsträngar, penetrerar bara i stället för redan tvättade pigmenterade områden.
 • En oväntad bieffekt kan vara färgningen i grön, blå och blå.
 • Den naturliga pigmenteringen efter applicering av henna kan förbättras med en kemisk oxidant för hårfärg och du får ett ljusrött gamma.
 • Efter färgning kommer en nyans av koppar att visas även i en annan färg.
 • Synliga färgförändringar kommer inte att vara, ens satts ner för att använda stark färg.

Du måste vänta minst tre veckor mellan behandlingarna. Under denna tid kommer pigmentet att ha lite tid att glida lite från håret, och färgen fungerar bättre. I enskilda fall är det bättre att lida en månad eller mer.

En speciell "fara" är färgningen med en blandning av henna och basma. Således försöker de vanligtvis att få en mörkare ton, men ytterligare användning av kemisk färgning kan ge en oväntad grön nyans.

Detta gäller inte bara ljusa färger, utan även kastanj eller svart, som kan gnälla med gröna eller blå gnistor i solen.

Attraktiv adel och haze av nyanser av ashen har länge varit ett önskvärt resultat vid färgning av hår. Men de är ganska svåra att uppnå, särskilt hemma. Hur man väljer hårfärg ashy nyans och vem är lämplig för en sådan färg, kommer du att lära av vår artikel.

Höjdpunkter håret gör att du kan ändra det vanliga sättet och skapa en riktigt ovanlig frisyr. Läs om de bästa färgerna för hårfärgning här.

Medel för att tvätta

Trots vissa fakta och negativa erfarenheter av användningen av färg efter henna, ger sådan färgning inte alltid enbart besvikelse.

Det beror helt på strängarnas struktur och naturliga färg, liksom på den använda färgen och perioden som har gått sedan användningen av henna.

Resultatet är i vilket fall som helst svårt att förutsäga, och få människor kommer att vilja utföra sådana experiment på sig själva, därför finns det mindre riskabla metoder för att bli av med en negativ kemisk reaktion.

Metoderna för blekning av hår efter henna är olika, så du kan välja det lämpligaste sättet för dig. Du borde inte lita på den omedelbara effekten: som tidigare nämnts tränger henna hårstrukturen mycket bra ut. Det kommer att ta minst en månad för att effekten ska märkas. Varaktigheten av kursen beror på organismens individuella egenskaper, liksom ditt hårs tillstånd.

Kall nyanser av hårfärgning nu, mer än någonsin, i trend. Välja en lämplig färg för dig själv, glöm inte de grundläggande reglerna för färgkombination, så att det valda alternativet garanteras passa din hud.

Oljemaskor

För att göra detta måste du använda naturliga oljor, perfekt olivolja, kokosnöt eller jojoba.

Värm en liten mängd i ett vattenbad, undvik kokande. Gnid blandningen i spetsarna och fördela längs längden.
Täck huvudet med en plastlock och en handduk. Håll på håret i minst en timme och värm upp med hårtork regelbundet.

Förutom att avlägsna färg från hår, fyller dessa masker perfekt och tonar upp hårbotten och håret. Använd en eller två gånger i veckan tills resultatet erhålls.

Ättiksyra sköljning

Skiljd ättika i varmt vatten (per liter vatten - en matsked) ska användas för sköljning eller helt enkelt nedsänka håret i det. Håll huvudet i denna position i minst en halvtimme, använd sedan regelbundet schampo. Denna metod måste tillämpas minst tre gånger i veckan.

En av de mest effektiva hårväxtaktivatorerna är röd varm peppar. Brännämnen som kommer in i det har en uppvärmningseffekt på huden, de stimulerar hårfollikelns arbete och därigenom aktiverar krökans tillväxt. Plocka upp de bästa recepten av masker med röd peppar för hårväxt.

Kefirno - jästmaskar

Varm kefir blandas med Bakersjäst (proportioner: 40 gram jäst per kopp kefir). Den erhållna blandningen för att ge en liten brygga och applicera sedan på håret. Dessutom sätta på huvudet med en handduk och vänta ungefär en timme. Sådana masker kan göras åtminstone varje dag, om du har den nödvändiga tiden och önskan.

Torkade bort masken

Den här metoden används för att stänga av färgen och inte helt ta bort den. Det är bäst att ta hemlagad gräddfil, som är lite försurad.

Välja vilken lämplig tillämpningsmetod som helst, sprida blandningen över huvudet och linda ihop med en handduk. Skölj omedelbart med varmt vatten tillsammans med schampo efter en timme.

Split ends - ett av de vanligaste problemen med hår, som ofta uppstår i tjejer med långa krullar. De splittrade ändarna kan behandlas med olika kosmetiska oljor. Ta reda på hur du behandlar torrt hår med olja.

Snabbt sätt

Om skuggan efter färgning inte passar dig helt, kan du använda uttrycksmetoden.

För att göra detta, fuktar bomullsullen med alkohol och torkar varje krull. Du måste använda en medicinsk alkohol, minst 70%, och se till att fleece inte torkar ut.

Efter att ha bearbetat alla strängar, fukta håret med vilken som helst lämplig olja och täcka med ett värmeisolerande lock. Efter att ha väntat i 40 minuter sköljer du håret med schampo. Efter två eller tre steg kommer håret märkbart att förändra sin nyans.

Nackdelen med denna metod anses vara en allvarlig kemisk effekt på håret, varefter de kan blekna och bli mer spröda. För att undvika detta är det nödvändigt att alternativa procedurer stärker och återställer hemlagade masker eller inköpta kompositioner.

Titta på videon: historien om att bli en blondin efter hennafärgning

Långsam hårväxt är fixerbar. I sådana fall fungerar både hemlagade masker från improviserade och märkesvaror perfekt. Läs mer om effektiva hårväxtmaskar.

recensioner

hoppas

Jag har använt henna länge, men med ålder började jag märka att det inte längre kunde klara sig helt med grått hår. Jag vet inte vad orsaken är, kanske har kompositionen blivit fel, och åldersrelaterade förändringar kan. Nu använder jag vanligt hårfärg, resultatet är bättre, även om håret inte var så lydigt. Jag bestämde mig för att byta procedurer för att inte skada mitt hår för mycket. Måla efter henna tas bra, men många säger att det är möjligt att bli grön eller blå. Jag vill inte kontrollera rykten, så jag brukar vänta en månad, och först då använder jag färg.

Victoria

En gång var det ett nyfiken fall att applicera färg efter henna. Och allt visade sig nästan av misstag, jag glömde precis att jag hade försökt en ny mask baserad på färglös henna. Tja, det här håret är inte målat för starkt, men vid tipsen har blivit nästan blått. Min naturliga hårfärg är ljusbrun, vanligtvis som en blond blond. Jag var tvungen att använda nyans balm och låtsas som om den var avsedd. Nästa gång jag kommer att vara mer uppmärksam på sådana saker.

Yana

Jag målar med henna länge, växlar mellan den vanliga färgen och från olika företag, men inget övernaturligt har någonsin hänt. Jag kan fortfarande inte hitta en bekväm hårfärg för mig själv, så jag slutar inte att prova nya toner. Jag gillar att använda henna, eftersom håret är mer levande och det är inte märkbart att det målades, men det begränsade utbudet av färger passar inte, jag vill ha nya experiment.

Iransk henna är ett naturligt och effektivt pigment för hår som har använts i århundraden. I öst har denna växt länge använts för kosmetiska ändamål, förutom den dekorativa effekten har den goda helande egenskaper. Den enda nackdelen med sådan färgning är oförmågan att använda konventionell färg efter henna. För att inte få ett oförutsägbart resultat och inte lysa med regnbågens färger är det bättre att vänta en viss tid, även om henna användes för terapeutiska ändamål. Det bästa sättet att skydda dig i sådana experiment beskrivs i informationen i vår artikel.

Vi rekommenderar att du också läser mer om mänens hårfärg från grått hår.

Skönhetshemligheter: Kan jag färga håret efter att ha applicerat Henna

Henna används ofta av kvinnor runt om i världen som ett naturligt färgämne. Med hjälp kan du lägga till en trevlig kopparfärg till krullarna, och också ha en positiv effekt på krillens tillstånd.

Det är bara ytterligare färgning med konventionella eller ammoniakfria färger blir en massa problem. Är det möjligt att utföra färgning i det här fallet, och hur kan man öka produktiviteten?

Är det möjligt att måla

Henna är valt som färgämne av flera skäl. För det första är det billigt, och för det andra bidrar det till att skapa en trevlig kopparskugga på håret utan att skada strängarna. Dessutom används detta naturliga färgämne för att hålla henna för ögonbryn.

På marknaden kan du ofta hitta iranska och indiska henna. Iranska är mer motståndskraftig, men samtidigt kan man måla lockar igen enbart efter en månad, och andra hårdförändringar, inklusive kemisk perm, är förbjudna.

Trots alla fördelar med ett sådant naturligt färgämne är många flickor fortfarande missnöjda med den resulterande färgen och vänder sig därför till vanliga färger. Det här är problemen där dom överhinner dem, eftersom användningen av sådana verktyg inte alltid är rationell och användbar.

Innan du börjar på ett frisörsföretag, ta reda på vilken hårklippare som är bättre. Allt om fördelarna med toner Meibelin Affiniton detaljer i artikeln.

Efter henna

Stylister och frisörer betonar att användningen av färgkompositioner direkt efter henna kan leda till följande konsekvenser för en tjej:

 • försämring av hårtillståndet;
 • få en icke naturlig skugga som skiljer sig från det som anges på förpackningen;
 • brukar färgen vara ojämn, och färgpigmentet kan inte helt enkelt penetrera djupt in i håret.

Ofta får flickor istället för den deklarerade färgen en grönaktig eller lila nyans och allt på grund av samspelet mellan den kemiska kompositionen och ett naturligt färgämne.

Maybelin Brow Browma ögonbrynpenna hjälper till att ge uttrycklig utseende. Och komplettera bilden av ögonskugga Meybeleen Color Tatu.

Henna själv är gjord av löv av Lawsonia, som innehåller tannin. Det naturliga pigmentet tränger djupt in i håret, och därför tvättas henna under mycket lång tid.

Det rekommenderas att applicera den kemiska sammansättningen inte tidigare än en månad efter användning av henna. För att snabbt tvätta bort det naturliga färgämnet, kan du använda folk recept. Redan efter att du kan hämta en ny nyans. Hårfärg Farmavita hjälper till att ändra bilden.

Det finns ett mycket snabbt och effektivt sätt att tvätta Henna från håret. Hur man spenderar det:

 1. 70% medicinsk alkohol bör appliceras på svampen, varefter denna svamp ska gå igenom håret.
 2. På krullarna bör appliceras vegetabilisk olja.
 3. Huvudet är inslaget i en handduk, och masken lämnas i 40 minuter.
 4. Då kan det tvättas bort, och under proceduren 2-3 gånger kan du helt bli av med henna.

Produkten torkar håret starkt, därför är det efter appliceringen nödvändigt att applicera fuktgivande masker.

Med det populära receptet kan du snabbt bli av med henna på strängarna, och även efter att ha tagit färg.

Hur man markerar mörka strängar på ljusbrunt hår, läs artikeln. Och du kan ta reda på hur mycket ögonbrynsmikrobladen håller här.

Efter färglös henna

Det bör inte vara naivt att anta att restriktionerna för färgning inte gäller färglösa henna. I själva verket tillåter den färglösa kompositionen inte heller att uppnå adekvata resultat av färgning.

Vad är användningen av en sådan färglös komposition:

 1. Färgläggning med denna produkt gör det möjligt att skapa en tunn film på de strängar som skyddar krullarna mot negativa yttre påverkan.
 2. En annan fördel med färglös henna är att det ger sken och volym till krullningar.
 3. På grund av sin naturliga sammansättning återställer detta verktyg snabbt trådarna efter färgning eller efter termisk exponering.

Färglös henna förändrar inte hårets naturliga skugga, och det maximala kan bara förbättra den naturliga tonen och lägger till en modulering.

Och är det möjligt för gravida kvinnor att måla sina naglar med lack? Ta reda på det här. Det är också viktigt att veta om det är möjligt att färga dina ögonbryn med hårfärg.

På håret skapar kompositionen en tunn film på varje sträng, vilket skyddar mot negativa influenser från utsidan. Det är på grund av denna film och normal färgning är omöjlig, eftersom pigmenten i den kemiska kompositionen helt enkelt inte kan tränga in djupt i krullarna.

Om en tjej behöver färgas omedelbart med håret, kan hon ta hand om tvål. De bör tvätta håret varje dag, eftersom alkali i tvålkompositionen öppnar hårvågorna och bidrar till snabb eliminering av henna.

Efter att ha använt tvål bör håret alltid appliceras balsam för att driva strängarna. Användningen av detta alternativ för att bli av med henna låter dig applicera färgen efter 2,5-3 veckor.

Att bry sig om konstgjord skönhet blir inte ett problem, läs om det är möjligt att måla ögonfransar med utökade ögonfransar.

Kan jag ansöka om blekt hår

Henna färgning sällan blir till några stora svårigheter. Den enda kompositionen måste appliceras extremt snabbt, så färgen är likformig.

Om flickan har ljusnat krullarna, måste hon med stor omsorg tillämpa henna. Det finns stor risk för att bli för ljus, skrikande nyans. För att undvika detta måste du följa följande regler:

 • Applicera kompositionen först på en sträng för att se det ungefärliga resultatet, och först då på hela huvudet;
 • Håll det naturliga färgen på håret inte mer än 25-35 minuter;
 • Applicera Henna inte mer än en och en halv och två månader.

Efter tvättning kan hanehuvudet inte tvättas i tre dagar. I detta fall kommer resistansen hos det naturliga pigmentet att öka, och håret kommer att förbli glänsande och ljust under lång tid.

Det är bättre att applicera naturligt färgämne på starkt blekt hår i salongen. Faktum är att färgen kan visa sig för ljus. Om tjejen planerar att lätta sitt hår direkt efter att ha använt henna, är det bättre att ge upp sitt beslut. Inget gott kommer av det, och den slutliga färgen kommer att bli konstig och långt ifrån önskad.

Ansökan efter tonic

Tint balms är en annan populär typ av färgämne. Många tjejer använder den för att få en ljus nyans under en kort tid. Man tror att nyans balm är mer sparsam med hänsyn till trådarna än ammoniakfärg.

Resultatet av färgning med en balsam håller inte länge, och färgen tvättas av efter varje shampooing. Gradvis blir färgen alltmer ljus och tvättas slutligen efter ca 3 veckor.

Det är möjligt att använda henna efter en nyans balsam, och vanligtvis är färgen naturlig och mättad. Stylister varnar för att ask och pärl nyanser uppträder när interaktion med henna är oförutsägbar, så resultatet av färgning kan visa sig oväntat. Men i allmänhet är henna ofarligt när de kombineras med tonade baljor.

video

Videor från proffs och deras åsikt om hår kan färgas efter henna

Experiment med hårfärg adore många damer, men det är värt att komma ihåg att den tanklösa användningen av alla kompositioner i rad kan leda inte bara till försämring av håret utan också till en helt oväntad nyans. Det är därför innan nästa experiment med henna eller ammoniakfärg bättre är att samråda med en stylist.

My-Krem

kosmetika från A till Z

Efter henna när du kan färga ditt hår

Färga håret med färg efter henna och basma

Hjälp, tack! För en månad sedan färgade jag mitt hår med naturliga färgämnen (med en blandning av Henna och Basma). Nu ville jag färga mig med färg. Men färgen utan ammoniak är Schwarzkopf Perfect Mousse: Black chestnut. Henna och Basma kan ge en dålig effekt. På internet har jag också läst att du inte kan måla över henna och basma med kemisk färg. Men denna färg innehåller inte ammoniak, anses inte kemisk. men jag är rädd att det kan vara något hemskt otom.Posovetuyte: om du vill göra det?

gäst

Välj en bra salong och en erfaren mästare. Det målades med henna ca 8 år gammal, då blev jag klar att markera med tunna trådar och färgning. Allt var ok.

Författaren, måla lugnt, inget kommer att hända. Du är målade i mörk färg och inte missfärgad. Jag gjorde det hundra gånger, trött på rött från henna, omedelbart ommålat i kastanj eller burgunder. Allt är okej

155

Henna målades med svart färg, allting är bra. Nu går jag med henna på färgen, och jag planerar att färga mitt hår i en mörk kastanj med vanlig färg. Författaren, oroa dig inte. En oväntad effekt blir bara om du bestämmer dig för att färga det i blondin

Ozha

henna och basma klarar inte alls alls, det finns ingen mening. De kommer bara inte att ändra färgen, och inte något som "kan inte", det kommer inte att bli några oväntade effekter. De skar i allmänhet bara. Om du inte vill gå i två färger, hämta sedan en färg nära din hno-basmen inuti och tona rötterna en stund och trimma ändarna så att färgen förblir densamma, men med tiden blir det möjligt att måla om, den vanliga färgen är ungefär densamma Färgerna på repainting kommer redan att bukas när ändarna med henna-basma redan är skurna.

Ozha

Jag är bara en schoolgirl målad med henna. En vän blandade Henna med Basma, tyvärr så kom det ut en otrevlig mångfärgad med gröna lås och att måla över på något sätt.

Gästen

Jag ljusnade för henna, det var en orange skräck på mitt huvud!) Och om du målar dig själv, då är det inget problem, det viktigaste är att välja en bra färg. Yours kommer att tvättas i en vecka 100%

Milavshapke

Om du är målade i mörka färger efter att du har färgat basma och henna, tror du att ingenting kommer att hända, och om det är ljust blir det grönt, så i ditt fall kan du måla!)

Fluffy Bunny.)

I den mörka färgen målar du - du kan säkert. Jag gick från camelina till svart utan några problem alls. Tillbaka i skolan.. 10 år sedan.. När i vår lilla by, har ingen någonsin hört talas om problemen med färg och henna..

Gästen

Jag vill också färga mitt hår efter en misslyckad henna med basma i svart färg. Jag tror att det kommer att träna

wasp

Jag färgade bara min hårfärg från Schwarzkopf-färgen svart kastanj och det visade sig bra !! Jag är en brunett med grått hår, han målade henna i några månader

Catherine

tjejer och mig henna, ett år senare, gjorde håret brunt. Kan det här är fråga om röd måla repaint? Eller kommer grönarna att vara?

Svetlana

efter färgning med henna istället för den utlovade ljusbruna färgen visade den sig vara en mycket mörk färg, nästan svart - fruktansvärd, kan jag få en röd färg efter att ha använt ammoniakfärg?

Hairstilist

Vilken kemisk färg som helst har ammoniak eller dess derivat och det är kemiskt.
Om du vill färga ditt hår svart, oroa dig inte om någonting utan problem !!
Om du plötsligt vill bli ljusare kommer du antagligen att bli grön, du kommer att behöva ett test för trådar att göra din herre och sedan efter färgning av solljuset kommer du att ha en ljusare nyans och du kommer att spara håret och uppnå resultatet.

Kc

om en månad kan du förmodligen, men efter att ha använt schampo för djup rengöring av hår.

Alena

Jag har nyligen färgat mitt hår, ungefär en vecka sedan, när det är ljust rött, är det möjligt att färga det med henna mörkt men inte svart?

Alena

Jag har nyligen färgat mitt hår, ungefär en vecka sedan, när det är ljust rött, är det möjligt att färga det med henna mörkt men inte svart?

Alla

Jag målades med basma, först blandade jag den med henna, det visade sig vara brun. Nästa 2 gånger bara basma och tillsatt betorjuice, visade sig mörkt hår, men inte svart. I ljuset var ägget rödaktigt de första dagarna, och efter 3 schampon blev ebben röd, jag tyckte inte om det och efter några dagar efter färgning med basma färgade jag mitt hår med kappmättad brunfärg. Jag var väldigt rädd för att förstöra mitt hår, så jag höll bara 15 min, när jag tvättades bort var jag glad. Hennes hår var målade mycket, färgen var jämn, den röda nyansen var målad över och färgen visade sig vara mörk, som jag ville ha. Basma har jag tyvärr inte en sådan färg, men det stärkte håret före kemikalien. Färg))

Irada

tjejer, färgat hår med henna bara en tråd - svart visade sig, och jag ville ha en mörk kastanj, kan jag färga mitt hår i en mörk kastanje med en färggarnier?

Alina

nyligen målade med henna, men det var nästan inget resultat, du kan bara se lite i solen. Nu bestämde jag mig för att måla mig med en kemisk färg, karamellfärgerna direkt till henna. Så jag blir grön? OO

Lyudmila

Alina, troligtvis blir du grön eller blå (jag vet från min egen erfarenhet) färgad med henna, och en månad senare bestämde jag mig för att måla med kemikalier. Måla i ljusbrun färg. Som ett resultat blev hon ljusbrun med en blå nyans. Blå är inte allt hår, men bara i delar (förmodligen där Henna är kvar) nu vet jag inte vad man ska tvätta blå (((

Larissa

Jag läste på forumet att om du målar i svart eller mörk kastanj efter Henna är det inte läskigt - måla dig själv! Jo, jag målade. )))) Jag köpte 3 förpackningar med mörk kastanje och 2 svarta färgpalettar. Hår under prästerna och tjockt, och därför mycket färg. Så blev jag mörk med en rödhårig. Men varken enkel mörk eller mörk kastanj och inte ens svart, men mörkblå. :))) Vad ska man göra? Och det passar mig. :)))

Guzel

Berätta för mig, någon försökte efter Henna, måla i mörk choklad, måla garnier

Guzel

Jag överlevde 3 veckor och fortfarande färgade den mörka choklad från garnieren, allt fungerade ;-)

Katia

folk, berätta för mig! I många år brukade jag måla i mörk färg, nu vill jag byta från färg till mörk färg med henna och basma. Jag kommer inte vara grön? Och hur mycket och i vilka proportioner behöver du behålla henna och basma. Och hur målar de överallt för att få en kastanjfärg? Tack på förhand!

Victoria

färgade hennes hår med henna, efter ungefär en månad insåg jag att jag ville ha min egen mörka kastanje. Pratade med mästaren, sa att allt kommer att bli bra. Jag var glad, jag köpte färg, nu är mitt hår svart. Jag är rädd, jag vet inte vad jag ska göra. Jag hatar svart färg, men det tvättas inte bort på något sätt. Om om två veckor ingenting kommer att förändras, utflykten till befälhavaren, hans egen, och hans misstag korrigeras.
Slutsats: Bättre lyssna inte på någon, även mästarna. Det är, gör ingenting själv. Låt de bästa professionella göra allt rätt, åtminstone inte döda ditt hår.

Helga bi

kära tjejer! Ingen ammoniakfärg existerar, liksom vit henna-eatlo supra är detsamma! Jag pratar med dig som frisör! Om du förstod lite hur mallprocessen äger rum, skulle du veta det. Ammoniak är inte bara i tonic, balm och andra tillfälliga färgämnen.
Författare-måla lugnt, inget hemskt kommer inte.

Helga bi

folk, berätta för mig! I många år brukade jag måla i mörk färg, nu vill jag byta från färg till mörk färg med henna och basma. Jag kommer inte vara grön? Och hur mycket och i vilka proportioner behöver du behålla henna och basma. Och hur målar de överallt för att få en kastanjfärg? Tack på förhand!


Det är lämpligt att vänta 2-3 månader, och först därefter måla med basma och henna, det är i allmänhet bättre att använda naturliga färgämnen för naturligt hår som inte är färgat. Är den mörka färgen svart? Eller är det mörkbrun?

Fatima

Hej alla, jag vill färga mitt hår svart efter henna och basma, men det är skrivet i manualen att du inte kan färga det, jag vet inte om det ska riskera det.

Valentine

Alina, troligtvis blir du grön eller blå (jag vet från min egen erfarenhet) färgad med henna, och en månad senare bestämde jag mig för att måla med kemikalier. Måla i ljusbrun färg. Som ett resultat blev hon ljusbrun med en blå nyans. Blå är inte allt hår, men bara i delar (förmodligen där Henna är kvar) nu vet jag inte vad man ska tvätta blå (((
Jag har samma situation, blond med blå. Vad ska man göra Är målad i kastanj. Att markera det blå gör inte poäng.

Gästen

henna och basma klarar inte alls alls, det finns ingen mening. De kommer bara inte att ändra färgen, och inte något som "kan inte", det kommer inte att bli några oväntade effekter. De skar i allmänhet bara. Om du inte vill gå i två färger, hämta sedan en färg nära din hno-basmen inuti och tona rötterna en stund och trimma ändarna så att färgen förblir densamma, men med tiden blir det möjligt att måla om, den vanliga färgen är ungefär densamma Färgerna på repainting kommer redan att bukas när ändarna med henna-basma redan är skurna.


Förresten, bra råd)

Olga

Glöm inte, lukten efter Henna och Basma-färgning är specifik, du borde tänka på det, jag tycker inte om det. Den första 1 dagen lukter som schampo 2 dag))))) Fu!

Alenchik

Glöm inte, lukten efter Henna och Basma-färgning är specifik, du borde tänka på det, jag tycker inte om det. Den första 1 dagen lukter som schampo 2 dag))))) Fu!


Och jag gillar det. Och som handling av henna och basma.

Alina

Jag trodde inte att detta resultat skulle kunna erhållas. Jag köpte svart henna och färgade mitt hår, men reaktionen var sådan att jag förlorade kraften i tal för att förlora mitt hår blev grönt så jag gick till kaffefärgfärgen

Lilith

för en månad sedan färgade jag mitt hår med henna, och nu vill jag måla cappuccino med färg, ska jag försöka?

Daria

Jag, även efter Basma och Henna, vill färga mitt hår i en mörk kastanj (Basma tog inte grått hår) Jag är bara rädd att jag gör affärer, eftersom bröllopet är på näsan, och jag vill måla min bröllopsdag, berätta för mig hur mycket färg som ska behållas

xenia

Hej. Jag målade även Basma med henna. 2: 1. Endast två gånger. En gång henna och basma, andra gången bara Henna. Det var ungefär en månad sedan. Nu vill jag måla i svarta och röda höjdpunkter. Är det möjligt, kommer den gröna färgen inte att vara? Någon kan probyval.

xenia

åh ledsen Andra gången är bara en basma. Ingen henna.

marina

Välkommen! Jag har ljus blond hårfärg, för 2 dagar sedan hade jag på sig henna, av någon anledning tog hon inte det, men en rödaktig nyans uppträdde. Igår målades med vanlig färg "syosh" koppar. Och hon tog inte den (((((vad ska man göra?

Aidan

Alla hälsningar. Znokoki svarar! Jag hade min egen chokladfärg-infödd (en månad sedan).
Någonting slog mig i huvudet, lusten att missfärga för att falla, 3 gånger i 3-4 veckor blev jag en ljus askblondine, som jag ville. Igår målade jag över rötterna av regrowna. Idag ville jag bli blond, jag vill ha min bitter choklad. måla med basma (på grund av sin slarv på förpackningen var det tydligt och tydligt skrivet att du måste blanda med henna. Ja, jag målade mig själv. Från mitten till änden blev den röd och rötterna kastade ett blågrönt pigment. Jag vet att de inte kan skriva syntetiska färger med organiskt material. Men inte som punk barn. Jag hoppas att allt fungerar.
Så här är vad råd behövs: om jag inte får vad jag vill ha med basma och henna, vilket vapen kan jag använda till det önskade resultatet? Spolar? Vilket företag? Hur mycket kostar det ekonomiskt? Kan måla? 5.17 De säger färg utan grön. och tror, ​​jag hoppas på ett framgångsrikt experiment med Basmo och Henna, och för ditt kloka råd.

Milan

Välkommen! Vänligen meddela. Min naturliga hårfärg är blond, jag har aldrig måttat mitt hår, jag målar med henna-ruby i nästan ett år. Ärligt talat trött på den här färgen. Håret växer mycket snabbt, om 2 veckor - ca 2 cm från rötterna. Och det ser grimt ut när kronan är vit och resten av håret är röd, och varje månad är det synd att vara vacker. Mitt huvud varje dag, i 1,5 månader jag har inte målat med henna, kan jag återvända till min gamla hårfärg? Och hur? Måla eller full hårlättnad? (Långt hår). Jag är inte rädd för att experimentera, jag planerar att göra en lila ombre på blont hår. Väntar på råd)

Yefrosinya

Välkommen! Vänligen meddela. Min naturliga hårfärg är blond, jag har aldrig måttat mitt hår, jag målar med henna-ruby i nästan ett år. Ärligt talat trött på den här färgen. Håret växer mycket snabbt, om 2 veckor - ca 2 cm från rötterna. Och det ser grimt ut när kronan är vit och resten av håret är röd, och varje månad är det synd att vara vacker. Mitt huvud varje dag, i 1,5 månader jag har inte målat med henna, kan jag återvända till min gamla hårfärg? Och hur? Måla eller full hårlättnad? (Långt hår). Jag är inte rädd för att experimentera, jag planerar att göra en lila ombre på blont hår. Väntar på råd)


Jag såg på YouTube att några galna tjejer i 2-3 steg brände hår från henna till blondin. Och förutom att bränna med en kemisk remover kan detta inte göras. Du kan försöka införa en månad med olika masker på ricinolja, jäst eller vinäger (läs på Internet), men förutom kem. Tvätta i blont går inte. Särskilt om du får en så ljus färg efter henna.
Efter den första kem. Tvätter du kommer vara äckligt rödgult.
Efter den andra tvätten kommer du troligtvis att vara gul. Om färgen fortfarande är ljus kan du måla här i ask eller halm. Och om du inte har något emot ditt hår eller är rädd för att stanna med gröna fläckar, bränna sedan den tredje borttagaren för trohet. Men snälla, tänk en annan månad, drick några vitaminer före alla dessa tvättar.
I allmänhet försök experimentera. Det är bättre att ta en semester eller att göra det under semestern. : Dd

Pauline

snälla berätta för mig att jag bokstavligen målade den med henna för en vecka sedan (knappt synlig mahogny) nu vill jag måla i färgen på bogeole-aubergine, kanske vild körsbär. Är det möjligt? Det kommer bli en nezhdanchik?

julia

färgade hennes hår länge med henna och basma, förra gången omkring 5-6 månader sedan. Jag ville lysa håret. Kan detta göras utan grön? Hårindustrin lite, men jag skulle inte vilja skära allt.

Gästen

Vilken idiot kom upp med det är att Henna inte tvättas ut. 
Jag kan tvätta den i en månad, speciellt om alla typer av oljor och masker.
Håret är långt och tjockt. Jag klippte den varje månad på golvet en centimeter så att den inte splittras

Helena

Alina, troligtvis blir du grön eller blå (jag vet från min egen erfarenhet) färgad med henna, och en månad senare bestämde jag mig för att måla med kemikalier. Måla i ljusbrun färg. Som ett resultat blev hon ljusbrun med en blå nyans. Blå är inte allt hår, men bara i delar (förmodligen där Henna är kvar) nu vet jag inte vad man ska tvätta blå (((


Hej. Jag går också efter henna + basma med blått hår. Jag vill beställa en professionell tvätt, men jag är rädd att hon inte kommer att blåsa. De säger i salongen, vi bär inte ansvar, och det är dyrt. tack. tack

Ksiuta

flicka. Jag skyndar på att lugna alla de som har läst mardrömmar på forumet om "grönska, träsk, blueness" och liknande fasor. Bullshit allt! Här är min historia. Hennes hår är ljust blont, färgat med henna i kopparrött i 12 år. Förfärligt trött på målningsproceduren själv, och jag ville ha en ljusare färg, en idé uppstod att byta till vanlig färg. Jag läste i nätverket om de möjliga överraskande konsekvenserna, jag var rädd läskig. Men väntar på att Henna växer är otänkbart - håret under midjan, vacker och tjock, bestämde sig för att ta risken) gick till salongen, berättade för mästaren om Henna, ja, jag tänkte just nu vid dörren och sätta upp det till bättre tider, men frisören hörde om "gröna" och skrattade bara! Det visar sig att det finns bra dyra professionella färger som inte ger sådana oönskade resultat, och du kan måla dem efter Henna i någon färg! ) Dixon målade mig med färg, allt var bra, ljus, slät och lysande färg, som jag drömde om. Så lyssna inte på alla former av gammal nonsens, framsteg på plats är inte värt det! Vad som tidigare var omöjligt blir verkligt! Var djärv och lita på de professionella! Lycka till dig! Var ljus och vacker! Kvinnors önskningar måste alltid vara uppfyllda!

Ksiuta

ps: ingen färg användes för målning

Kan jag färga håret efter att ha använt henna?

Elkhan Aliyev

Färgning av hår efter henna rekommenderas inte, eftersom resultatet efter applicering av ett kemiskt färgpigment kan vara det mest oförutsägbara.
Till exempel, om du vill göra strängarna väldigt ljusa eller blonda, kan du få en träskfärg.
Och efter att ha använt mörka färgämnen, för att uppnå en ojämn färgning, med några krullningar, kommer inte att ha en attraktiv, brunfärgad färg.
En gång, efter att ha bytt hårets färg med hjälp av henna, riskerar få människor att upprepa denna procedur, eftersom det inte kommer att vara möjligt att producera hårfärgning efter henna i önskad nyans inom en snar framtid. Dessutom kommer ingen frisör att göra färgningsprocessen, eftersom han säkert vet att detta är slöseri med tid. Henna pulver äter så hårt i hårstrukturen som inte bara målar, utan också kemisk permeering, tas inte längre på den.
Det visar sig att det bara finns en väg ut, vänta tills de hennafärgade trådarna växer och trimma dem sedan. Och först efter det kommer det att vara möjligt att färga färg, oavsett vad ditt hjärta önskar. Det kommer att ta lång tid att vänta, men det här är om du inte vill använda vårt råd om hur du tvättar Henna.
Om du behöver utföra hårfärgning efter henna, lägg upp på produkter som behövs för att tvätta det:
naturlig olja (jojoba, kokosnöt, mandel, etc.);
ättika;
torrjäst och kefir;
tvätt tvål;
sur surkräm;
alkohol 70%.
Så försök att läka Henna genom följande metoder:
Gör en mask av naturlig olja, du kan köpa en kosmetisk produkt på något apotek. Värm oljan något i ett vattenbad, använd sedan på trådarna och rötterna. Sätt ett plastlock över huvudet och en frottéhandduk ovanpå den. Masken måste hållas i minst en timme, för att det från tid till annan ska hålla det varmt, använd en hårtork för att värma den. Tvätta huvudet med varmt tvålvatten efter den angivna tiden.
Proceduren utförs 2-3 gånger i veckan tills strängarna förvärvar sin naturliga färg.
Ta på en liter varmt vatten 1 msk. l. 9% ättika, häll lösningen i behållaren och släpp den helt krullar. Tvätta håret med schampo efter 10 minuter. Gör denna procedur 3 gånger i veckan, det första resultatet kan ses efter första gången. Det är viktigt att ättikslösningen gör strängarna torra, så efter att ha tvättat huvudet rekommenderas att man applicerar en näringande balm på dem.
Förbered en jästmask, för detta ändamål i ett glas varm kefir, lösa upp 40 g jäst. Applicera den resulterande massan på trådarna, skölj efter två timmar. Utför proceduren dagligen tills det förväntade resultatet.
Applicera konventionell tvål, du kan uppnå utlakning av henna. Här är det värt att komma ihåg att du kommer att hantera alkali, som har egenskapen att avslöja hårvågor. Därför, efter att ha tvättat huvudet med tvål, var noga med att göra en oljemask för dina strängar.
Efter att ha använt tvålen i en månad kan du färga håret i vilken färg som helst.
Om färgen på lockar, färgad med henna, verkar det för dig för ljust, mjukna det med gräddfil. För att göra detta borsta det med hår, och efter en timme, tvätta av gräddfilen med såpigt varmt vatten.
Snabbt bli av med henna på håret hjälper 70% alkohol, för det här, fukta det med en svamp, applicera alkohol i håret. Efter fem minuter, smuts på trådarna med någon vegetabilisk olja. Sätt sedan ett plastlock över huvudet, ovanpå en terryhandduk. Tvätta håret efter 30-40 minuter med oljigt hårschampo. Förfarandet utförs 2-3 gånger.

julia

Det är möjligt, men det kommer att tas dåligt, ojämnt och med oförutsägbar färg. Särskilt om inte mycket tid har gått efter henna. Särskilt det rekommenderas inte att klargöra. Helst växer henna och skär, och applicerar sedan kemiska färgämnen.

vanlig färg efter henna

flickor. hej till alla och med tidigare ryttare!

Jag behöver råd :) I ungefär ett år hade jag på sig Henna Lash Black, hon tonade hennes hår lite (jag var mörk och mörkblond), jag målade inte mycket. och nu hade jag den galna idén att bli röd - jag vill måla mig med vanligt hårfärg.

Fråga: 1. Om Udanofärgning sker på en sträng - det kommer också att bli framgångsrikt på hela huvudet. 2. Vad kan konsekvenserna vara? bara färgen tar inte eller något värre?

Berätta det. snälla vet det! Tack så mycket!
Och ha en trevlig dag

Afftograzhdanka

Försök med regelbundna henna. Kommer bli röd

Gästen

kanske inte värt det, det är inte känt vad reaktionen kommer att vara.

Olga

Jag har inte tagit någon färg efter henna (jag menar både färg och pris).

Gästen

Författaren, frisören berättade för mig att efter Henna är det mycket svårt att färga normalt, Henna tränger mycket väl i håret, och du tvättar det där borta (med tiden självklart). Men jag har målat med henna - effekten är inte alls vad jag ville ha, ja, jag kommer att överleva, men de kemiska färgämnena har förstört mitt hår väldigt mycket. Nu gör en intensiv återhämtning.

Gästen

Jag kraschar också svart lash, min musgrå,
Jag råder inte att gå till färgen.
Kan vara vanlig hennafärg

Shoko

färgad brun henna lash, ja, varken sinne eller hjärta. 6 timmar hålls, läggs varmt (i ett vattenbad hålls). Färg om det finns något som inte är värt all denna mutoteni. Efter den första tvätten är håret fet, efter det att den andra är förvirrad. Brrrr. Håret målade förut i choklad, just nu färgen är fläckig, trodde Henna kommer att ge djup, glitter. Nifiga.

Sandra

Shoko, du har bara hållit det fel i 6 timmar! Henna samma brunt hår som bark duda om inte pohleshe! Inte allt hår tolereras normalt. Det är nödvändigt i 3 timmar. Håll max och rosenfärgen visas bara på n-nyfärgen. Själv Henna Jag målade en enkel iransk brandfytokosmetik i 8 år och mycket nöjd. Det är sant att det finns sådana hårtyper som Henna av någon anledning inte färgar över ((

hachu

Ehhhhh.. Jo, vill verkligen.

Lapanechka

Efter henna tas bara svart färg, jag kontrollerade mig själv

Seuss

hela tiden jag målar paletter i mörk choklad. 4 veckor efter färgning färgade han med henna, det var för smärtsamt att bli röd, men miraklet hände inte. Håret var väldigt mörkt. Efter att ha färgat med henna tvättade jag bara mitt hår två gånger. Nu för det nya året vill jag måla igen paletter, men inte i mörk choklad, men i rött. Vem vet, kan du göra det här eller inte? Vad är färgen? Kanske har det redan gjort det här?

Gästen

färgad brun henna lash, ja, varken sinne eller hjärta. 6 timmar hålls, läggs varmt (i ett vattenbad hålls). Färg om det finns något som inte är värt all denna mutoteni. Efter den första tvätten är håret fet, efter det att den andra är förvirrad. Brrrr. Håret målade förut i choklad, just nu färgen är fläckig, trodde Henna kommer att ge djup, glitter. Nifiga.

färgad brun henna lash, ja, varken sinne eller hjärta. 6 timmar hålls, läggs varmt (i ett vattenbad hålls). Färg om det finns något som inte är värt all denna mutoteni. Efter den första tvätten är håret fet, efter det att den andra är förvirrad. Brrrr. Håret målade förut i choklad, just nu färgen är fläckig, trodde Henna kommer att ge djup, glitter. Nifiga.


Och du försöker använda naturlig henna.

Gästen

Jag färgar håret mitt svart, resultatet är en slags rödbrun, liksom och håller 10 timmar, kommer det svarta färgämnet ta det, efter Henna eller inte?

Anna

Jag är mörk, för 5 månader sedan har jag målat mig med färglös henna, och nu vill jag måla mig med vanlig färg. Säg mig, ska det ta?

Helena

så det driver mig så mycket, känslan av att ryssens folk inte förstår, en specifik fråga ställdes, men de skriver i allmänhet av ämnet, så jag vill färga det efter henna i rött och hoppas kunna läsa det här, som redan har gjort det. ((((((((

Gau

privet vsem
Ya vsegda ispolzovala temno-korichnevuyu krasku ot loreal. Dva mesyaca nazad rewila pokrasitsya 4ernoi indiskoi hnoi. Spustya nedelyu ya obnarujela, 4to moosy stali jestkie, ne upravlyaemye (du ranshe ispolzovala utyug dlya volos, tack välj dig på nej pomogaet). Jag samoe glavnoe volosy na poverhnosti golovy kakie till lipkie kak budto ya colo myla volosy a ne vodoi. Ja, det är du som gör det, jag är inte en politiker i masken. Jag vse ravno. Ja, det är du som vill dela med dig, du vet att du är välkommen. Plz posovetuite 4to delat, esli u vas byla takaya je problema. Sps)))

Gästen

Henna hjälper inte, jag försökte också måla i Henna med Henna ingenting hände, något inte klart visade sig

Gästen

och minst ett normalt svar. Frågan är enkel: är det möjligt att måla efter henna med färg och vad som kommer att bli effekten. Nej, alla börjar ge dumt råd.

Svetlana

Jag har alltid färgat mitt hår en kastanjfärg, det är närmast det naturliga för mig, för 3 dagar sedan färgade jag det med henna. Effekten fungerade inte. Det är nödvändigt att anpassa hårfärgen, måla över rötterna. Efter vilken tid kan jag färga mitt hår med en annan färg?

Gästen

kan kasta greener.

Vem färgade håret med henna efter färgämne?

naturlig - kastanj, upplyst i en blond och färgas sedan med en icke-ammoniak igen i sin färg, men den tvättas av. och jag vill växa min egen, och inte skämma bort fler färger. kan jag försöka tona henna + basma? eller bättre inte värt det? dela din upplevelse tack

Gästen

Färgljuskastan, grå färg, började måla med färger. Håret började försämras. Passat på henna-basma-kamille-kaffe, allt målade utan problem. Men inte första gången, men efter tre färger. Jag målar en gång i månaden. Men när Henna börjar smälta (jag har ungefär tre veckor efter målningen) är det klart att den del av håret som tidigare var målat med kemiska färgämnen får en rödbrun färg.

Luba

en vi tolko odin volos krasite.

Gästen

tjejer är söta, hej! Jag är också en ivrig fan av henry.T.K. Vid ett tillfälle, för bortskämd hår kraskami.Hnoy målade smidigt för många let.Natur.Volos - dark kashtan.Basmoy aldrig provat escho.Podelites pliz opytom.V vilka proportioner du blandar henna med basmoy.Prochitala på instruktionerna i rutan Basma, Det är skrivet att vid första håret färgas med henna, som vanligt. Sedan tvättas henna och appliceras Basma. Åldras på håret så länge som nödvändigt och tvättas av. Jag hör alltid att henna med Basma behöver smeshivat.Chto kan du säga om detta? Författare, ledsen att inkl inilas din temu.Prosto ny gren inte vill skapa till förmån för en enda fråga. När det gäller din fråga. Det överensstämmer delvis med gästen 1. Men med det bara en gräns, som vid mig kommer det tidiga håret som är målat med en färg att blekna mer ljus än de ryckta rötterna. Och de återvunna rötterna, där det finns grått hår, är inte alltid målat likformigt. Det nakna håret är mer mättat, det gråa är en mer kopparskugga. En rostig nyans visas på grå efter 2-3 veckor. Därför färgar jag ofta för att på något sätt undvika denna mångfärgning. Men många pratar och frågar hur jag uppnår denna effekt, eftersom Det ser ut som melling.

Gästen

Min basna henna är sämre än Henna.

lula

och grön, det gör jag inte? Detta är huvudfrågan. Och håret blir verkligen bättre efter det?

ale

Hallå Tala om för mig var du kan köpa basmu ?? och i vilken proportioner bör tas med henna.. jag själv brunett.. Det väntar på ett svar.. Jag kan inte hitta någon annanstans i basmu donetske..Mozhet någon där från Donetsk (Ukraina)

ale

Förresten kan du bli grön i det fallet. Om du bara tillämpar Basma.. Men om Basma plus Henna. Det borde inte vara grönt.. Du måste veta vilka proportioner som ska tas.. Detta beror på hårfärgen

Lizet

första kors med henna, och sedan Basma! Jag gör det. Och om de är blandade, kommer förvirrade att vara bara från henna och vakna röda och inte brunette

lula

och blekt hår blir inte grönt. Och 8, hur exakt stör du allt? Hur mycket håller du?

3

lizet, och det är möjligt mer detaljerat? För att göra det en brun nyans, inte röd, hur mycket tid behöver du hålla henna, och sedan basma?

Mitt inlägg 1

För att undvika missförstånd, försök att måla en sträng. Om du inte blir grön, så hela huvudet.
Jag målade aldrig först henna, då Basma. Bara en blandning. Två påsar av henna (25 gram) +1 paket basmy. Allt detta bryggs med ett starkt avkok av kamomill och tillsätt två teskedar nybakat kaffe (om du vill ha en skugga mörkare) eller två skedar kakao (ljusare nyans). Jag håller 2 timmar. Den blir en ljusbrun färg med en guldglans. Gråt hår är lättare, det ser ut som att lyfta fram. Jag har blivit ombedd många gånger om hur jag färgar mitt hår, för att tacka alla. Men du kan bara hitta din egen nyans och blandningsproportioner experimentellt beroende på din naturliga hårfärg, hårtyp etc.
En annan mycket bra brew henna kefir. Blandningen blir plast, det är lättare att applicera och färgen är mer intressant. Ibland applicerar jag i intervallet mellan huvudfärgningen en sådan blandning i 15-20 minuter. Hårfärg är uppfriskande, men vilken sken!

Musya

och om mitt hår är svartmålat, ger Henna dem en nyans av kastanj? Så trött på den här kolsvarten! Deras hår är svart, men inte så kol, med kastanjebrunt färg. Jag målar på grund av grått hår. Så du vill ha din naturliga färg tillbaka!

Gyllene iris

11, Henna behöver hälla kall kefir eller värma den först? Berätta för mig mer pliz

Julgran

tjejer, god eftermiddag! Berätta för mig vad du ska göra? Mamma tog med henna från Indien, på förpackningen står det "brunt", det vill säga brunt. Jag bestämde mig för att färga mitt hår, min ljusbrun. Följde anvisningarna, enligt vilka det var nödvändigt att blanda henna med den bifogade schampo, vatten, sätta på håret och vänta i 1 timme. När jag sköljde allt, tittade jag i spegeln, jag var förskräckt - mitt hår var svart och svart. Jag försökte tvätta av med olika schampon - allt är värdelöst! Jag kom till jobbet, folk är i chock! Jag är ljus, i ansiktet är det några fregnar, ögonen är ljusbruna. Och svart hår nyans på morgonen - fasan, flickan "billiga".. Jag var tvungen att tvätta allt :( Jag sitter och tänker vad man ska göra, hur det har förändrats min herre sade att Färg inte måla över, du bör åtminstone 2 månader att vänta !. Är det sant? Finns det verkligen inget sätt att bli av med det? Tack!

Mitt inlägg 1

13, jag köper kefir (1% fett) och bara lämna den vid rumstemperatur. Förvärmning är riskabelt, serum kan koagulera. Jag häller henna eller henna-basma kefir vid rumstemperatur, jag stänger burken med lock och det kostar 2-3 timmar. Självklart, från kefir är även 1% hår fet. Nästa dag tvättar jag med schampo. Men det här är inte ett sätt att färglägga, bara en uppfriskande färg. Endast blondiner rekommenderar inte, blir morötter.

Mitt inlägg 1

14, vet inte ens vad du ska rådgöra med. Det är möjligt att muffla för ljus färg av hår färgat med henna-basma med någon olja: olivolja, solros, etc. Men det är att muffla, inte tvätta bort. Hur kan jag få en dämpad nyans av svart, jag kan inte ens föreställa mig. Jag vet också att vissa schampon tvättar ut färgen, till exempel för att vara med kol. Men indisk henna är känd för (till skillnad från iranska), som tar tätt. Och om håret är poröst, skadat, tvätta sedan färgen jämnt, det fungerar inte, det blir färgat. Kanske försöker lite tonat skum? Men hur ska hon ligga ner?

Julgran

Mitt inlägg 1_a vad ska man göra med olja? Gnugga bara det?

Lizet

9 bättre att måla separat! Först henna, då basma! Om du blandar dem tillsammans kommer du inte att få en kastanj eller svart färg
10 Håll så mycket som förpackningen säger. Henna en och en halv eller två, Basmu timme eller två (beroende på färgen desto mörkare). Och viktigast av allt tvätta inte håret med schampo! Och då kommer Basma alla att tvättas och bara Henna kommer att förbli på ditt hår!

Mitt inlägg 1

träd, här är ett utdrag ur webbplatsen om färgning av henna och basma:
Hur man neutraliserar för ljus färg
Värm lite vegetabilisk olja och massera det noga i håret. Torka dem lite med en hårtork, skölj sedan med schampo. Olja absorberar henna. Om resultatet inte är för märkbart första gången, upprepa proceduren.

lula

och vem från henna hår har verkligen blivit bättre?

Gyllene iris

Lula, jag har blivit mycket bättre. Henna är särskilt bra för tunt oljigt hår, för Med regelbunden användning blir de tjockare och lite torkade.

lula

22, och vilken typ av henna har du?

3, 9

tjejer, hej! Igår för första gången popolzovavshis basmoy.V manual säger att du kan måla två sposobami.Pervy - för att uppnå en mörkare nyans av henna med Basma smeshivayuts.Vtoroy - alternativ färg, henna först, sedan basma.Po idé, jag använde grått hår och vill ha bra zakrasit.No jag har inte haft tid att växla, och planerade publiceringen och jag är bara rädd vozmozhnoyh överraskningar efter Basma - och plötsligt blir för svart eller grönt, men jag chto.Vot lite och drog fördel av den första metoden, det vill säga Blandat upp. 2 påsar av 25 gram henna och Basma packade 125 g.Ya det lätt på ögat är indelad i 4 delar, och häll en fjärdedel, kanske lite bolshe.A dobalvyayut alltid en äggula i smes.V generellt klarat det bara mer än tre timmar. Tvättade, som de säger, utan schampo, men lägg sedan balsmen på håret. Annars kommer du inte att riva. Vad kan jag säga till dig? Skuggan har förändrats i riktning mot rött, men inte brunt. Ja, håret blev lite mörkare. I allmänhet ser så mörkare ut. Men jag ville bara ha en brun ton, inte röd. Om honan var mer röd, då är det mer röd i "mahogny". Gråt hår ser ut som efter Henna. När jag försöker måla en efter en, låt oss se vad som händer.

Gyllene iris

Lyulya, 23 iranska naturliga 5 gnugga per väska :)

lula

24, och vad var din naturliga? Du försöker 1: 1 mixa. Och tillfoga kaffe krutosavarenny till exempel, eller utan det

24 (hon 3,9)

Lula, en naturlig mörk kastanj i allmänhet. Men jag har målerat henna länge. Jag kommer att försöka, som du råder. Jag vågade inte för första gången - jag var rädd för resultatet av några oväntade.

Yaion

lula, färga aldrig håret med en basma. Gud förbjuder! Grön blir! Då värmer inte ens värmen över.

lula

svart hår, grått hår målade över hela tiden för att måla färger himicheskimi.Reshilas basmoj t.K.Uzhe stål vylazit hår från him.Krasok.Nepoluchaetsya, grå zakrashivaetsya.Kto inte vet hur man målar grått hår till svart hår

Olga

3,5 månader sedan färgad mörk choklad. Nu bestämde jag mig för att måla mig själv med henna och basma (1: 2). Mycket länge hålls. Hours 6. Men på det färgade håret uppträdde bara en rödaktig nyans (synlig i solen, men inte så) och nära rötterna, där det var hårfärg (ljusbrun), blev håret mörkt mörkt. Säg mig snälla, jag kan verkligen inte måla över denna skam med svart färg? Jag vill verkligen vara svart, tyvärr, med hjälp av Henna och Basma är detta inte uppnått.

julia

Hej Olga.
Mitt hår är detsamma som ditt och är färgat. Hittade du en väg ut?

Pu

Jag blir inte bra, mättad med hennafärg. Färgen tar inte mig och allt. Håret är ljust brunt och grått hår behöver inte målas för mycket. Kanske är färgen svag.

Bovarovna

Hej alla, jag färgade för några dagar sedan med naturlig indisk henna av svart färg (jag köpte 2 påsar på 15 gram på en utställning från Indien i vår stad) för min omärkta naturliga kastanjfärg, håret blev svartare än svart, hölls i 30 minuter som det indikerades i instruktionerna ville jag experimentera med färgen, håret blev faktiskt tätare, tjockare och glansigare än Henna förrådde, tvättades av färgen med schampo omedelbart efter färgning, det indikerades i instruktionerna och igen efter ett par dagar trodde jag att det kunde torkas, ingenting sköljdes bort, det var ljust - svart, taka och vänster. Jag vill ha min egen färg, men jag vet inte hur man tvättar det helt, mitt hår är medium långt, jag vill inte ha en kort hårklippning, trots att alla säger att jag har en ny hårfärg, men jag vill inte stanna med den här färgen i mer än en månad, de skrev om neutraliserande henna med en grönsak olja, kommer det att hjälpa? Eller är det bättre att inte slösa bort tid, utan bara att tvätta med schampo och vänta på att allt ska tvättas? För de som vill färga svart, tar de sig rent och målar över brända tips och grått hår om någon har det, deras hår ser friskare ut, men jag kan inte vänja mig vid en sådan svart färg (det finns ingen grön eller blå färg på håret). ;

Bovarovna

Vad jag hittade om henna och olika färger, hoppas jag att någon kommer att vara till nytta.
Henna kombineras framgångsrikt med andra växtbaserade målarfärger. I en duett med dem kan du få ett brett utbud av nyanser av färgat hår:
Mättad guld? Gul nyans
Rabarber. För att göra detta, ta 200 g torkade stjälkar av växten, kombinera med en flaska torrt vitt vin (du kan och utan vin) och koka tills halva vätskan kokar bort. I den återstående kompositionen lägger du en påse av henna. Kompositionen appliceras på håret och håller i ungefär en halvtimme.
Gammal guldfärg
Saffran. 2 gram saffrankoka i 5 minuter, tillsätt henna.
Tjock honunggul
Kamomill. Brew 2 msk örter, filtrera och tillsätt henna.
Aubergine med en lila glöd
Köttjuice Värm upp till 60 grader, lägg till en påse av henna.
Mahogany färg
Kakao. Henna kombineras med 3? 4 Art. Kakao skedar. Brew blandningen med varmt vatten tills det är kallt, applicera massan snabbt på rent och torrt hår.
Röd vinst
Galnare. Roten (2 msk skedar) kokas i ett glas vatten, henna tillsätts.

Bovarovna

fortsättning, kanske passade allt inte i ett meddelande.
Djupkastanj
Malt kaffe. 4 teskedar med toppen av naturligt slipat kaffe häll ett glas kokande vatten. Koka i 5 minuter. Kyl lite. Häll en påse Henna i lösningen.
Chokladfärg
Valnötter lämnar. Koka 1 matsked, lägg till en påse av henna.
Mörk kanel
Valnötskal. De krossade skalen kokas under en lång tid (ca 2 msk skedar).
Bronsfärg
Basma. Det är ett grått-grönt indigo bladpulver som är nästan luktfritt. Henna konsumeras utan basma. Basma utan hennafärgade hår i en grönblå nyans. För ⌠ brons ■ Ta 2 delar av henna och 1 del av basma.
Kastanjebrun
3 delar av henna och 1 del av basma.
Bluish svart
Henna och Basma i lika stora mängder. Först måla håret med en henna, håll det i minst 1 timme. Tvätta av. Därefter applicera basma.

hon

värdefull infa! Och hur får man Titian?

Gästen

första kors med henna, och sedan Basma! Jag gör det. Och om de är blandade, kommer förvirrade att vara bara från henna och vakna röda och inte brunette


Jag håller inte med. Jag har använt henna och basma i många år. Originalfärgen är väldigt mörkbrun. Bli svart. Jag blandar 2 påsar med basma med 1 påse Henna. Jag håller ca 2 timmar. Nyligen började använda färglös henna. Ryzhina är helt frånvarande och det finns inget grönområde. Håret kan bli grönt om henna inte är tillagt.

morötter

. Råd. Jag färgade mitt hår rött, chem.Colour, visade ut morotdelar, delar lite koppar, ljusbrun med rödaktig nyans. Om Henna målar, vad händer då? Snälla berätta för mig

Lena

ja till den känslan att du blandar henna med basma kommer inte. Färgen kommer att visa sig vara röd röd. Kontrollerad på dig själv))
Och jag är nyfiken på att få veta det här. Jag målade mitt ansikte svart och i den tredje månaden tvättar jag av det. Nu vill jag tända mitt hår med naturlig tändning Henna, men jag är rädd att jag plötsligt inte kommer att fungera. Säg mig snälla, kan någon veta vad jag ska göra?

Morötter, redan chockad) men snart igen

det får bara inte tas på ditt hår eller du gör fel)))) och vad gäller henna på färg, ta inte risker. Lyckas inte Skölj av tyst med vanliga metoder, och gör det varje natt och en gång i veckan för natten.

räv

Jag också, igår färgade den vanliga färgen, och innanför henna + basmo. Det visade sig rött på rötterna och sedan koppar. Hur kan det vara? Kan jag omedelbart måla det med henna + basma?
Morötter, hur kan färg fixas?

morötter

Jag skulle inte måla med henna eller basma, eller alla tillsammans. Gå till salongen (helst där de målar "0-zonen"), då vilken mjölk skaka. I allmänhet bra dyra färg, sparsam. Och det är bättre att konsultera på plats med en specialist. Även jag, färgen är inte ens. På rötterna, körsbär, och ändarna är bruna o_o) och vet inte vad man kan förvänta sig av henna. Jag kommer till salongen den andra dagen. Det är bättre att betala denyuzhku i detta fall, allvarligt. Det är en bra upplevelse =))))

räv

Jag lydde inte dig och färgade ditt hår först med henna och sedan med Basma. Och se och se! Håret har blivit en vanlig kastanjfärg))
Kanske är det individuellt)))

morötter

O_o) och jag hade en takooooe. Ja, och i sanning, troligen individuellt. Och vad var färgen? (Normal) garnier eller Schwarzkopf. Vilket företag? Kanske spelar denna roll?

räv

milanshine italienska. Professionell, med peroxid

morötter

tack) titta! Och jag vill glömma Henna som en dålig dröm;)

Fröken o

människor! Jag brukade måla med henna, då blev jag trött på det och jag bestämde mig för att färga mitt hår brunt med färgämne. Redan målade flera gånger. De första 4 dagarna efter färgning är färgen vacker. Men efter 4 dagar bryter en rödhårig genom den brunhårda och allt kommer tillbaka igen..
Berätta inte för mig, är det möjligt att bleka håret efter Henna?

juli

Jag erbjuder indisk henna för hår och en biot tattoo.
Kontakta e-post: [email protected]

arina

flickor! Garnerad med henna efter färg, färgad med vetefärg, i går målade han röda henna med kaffe, ville ha choklad, färgen blev ljus röd, brun vid rötterna, övergången är lite märkbar, jag vill ha brun, jag ska nu måla med henna och kaffe, jag borde gradvis få choklad kom och sedan efter färgen håret helt torrt stål. Och jag använder balsam pluspon, mycket livligt stål.

tasha

Det här är vad jag vill berätta för dig om du först målade svart och nu vill du lysa upp på något sätt inte redna med henna, men särskilt vit, jag har redan lidit av det här, det är bättre att bara köpa enkel belysning men inte henna. Hårfärgen var väldigt hemskt.

Vem färgade håret med henna efter färgämne?

Luda

50. Starkt oense. 5 år färgade hennes hår i svarta kemiska färgämnen. Spoiled dem helt. Började måla med henna. Svart är inte målade över, men det visar sig mycket coolt överflöde från koppar till svart. Hår blev vackert. Mindre smutsig, tjock..

Coldy

om du är målade med bara henna, kan du göra så mycket som du gillar om din hälsa. Men om du använder den med Basma. Basma torkar hårt hår, så det är normalt inte lämpligt att använda torrt hår, så om du vill ha mörka nyanser är det bättre att korsa med sparsamma färger med minimalt underhåll (eller fullständig frånvaro) av ammoniak. Och det förstör inte håret, som Basma. Var en doktor-trikolog, sa hon så.
Och hon sa att det är bättre att inte måla någonting alls. = P

Coldy

även om henna också torkar hår. I allmänhet borde flickor med torrt hår inte använda allt. =

Natusik

tjejer, om du vill få en kastanjfärg (inte röd eller svart) måste du blanda 1x1, och om håret är medellångt eller mer. Sedan 2 paket av henna och basma. Jag har använt henna i 20 år, färgar färgvis periodiskt, men återvänder till henna med Basma

Elenka

Jag är målade först med henna på kefir, sedan med basma med kaffe. Färgen är väldigt vacker: naturlig mörk kastanj, håret har blivit mycket bättre. Och när henna blandades med basma visade sig rötterna vara röda, och färgen förändras i praktiken inte i längd. Kort sagt, den fasade metoden för färgning av taxibilar)))

jajaja

47.Miss o
Det tvättas av eftersom du inte väntade tre dagar efter henna och basma färgning. Det är nödvändigt att färgen är fixerad. Och sedan tvätta huvudet så mycket som du vill, Henna tvättas inte av bara om rötterna växer.. Tja, det maximala som kommer att bli - den här glansen kommer att försvinna och de blir tråkiga. Men använd sedan olivolja eller citron för att skina, eller omfärgning) det är helt ofarligt

Winnie Winnie

men mitt hår är väldigt mörkt, nästan svart. Jag ljusnade dem och målade i rött! De påverkas inte så mycket av detta, men skräcken kommer ut som ((och nu svarta rötter växer, och nu tror jag om du målar allt med henna?
Jag vill inte ha en mycket mörk nyans att vara, och jag är rädd att rötterna i en färg kommer att vara och resten av håret hos en annan = (
Vad ska jag göra? Tack på förhand

julia

Jag ville fråga) Jag hade målade vit henna för ett halvt år sedan, men nu vill jag måla det i färg så att min färg är mer vit, eftersom mitt hår efter att Henna börjar växa och mina rötter är synliga, de är också ljusa, bara lite annorlunda än Henna) Du kan måla målade. Jag blir inte grön? Bara där många skriver det om färgade i en ljusfärg efter henna, då är färgen från masken inte vad du vill, men jag förstår att det bara är skrivet om mörk henna, ja. Hjälp plizzzzz)

Maria

hur man gör grön ?? Mitt hår är blekt, rostigt efter olika färger. De skriver mycket om vad som kan göras för Basma på en brightener eller ett ljusmedel för henna. Hur man gör ?? Någon kan oavsiktligt lyckas, dela också. )))

Varg

efter hur mycket vanlig färg kan man måla med henna och basma? Och måla bara rötterna eller kan hela huvudet? Svar snälla tvål)

Diana

Snälla berätta för mig, men jag färgade mitt hår med vit henna med vätskekors, 4 månader har redan gått. Nu vill jag färga mina rötter och växa hår, kommer den här hennaen med oxidationsmedel att ta färg.

Sindi

yaion
Lulya - färga aldrig håret med en bas. Gud förbjuder! Grön blir! Då värmer inte ens värmen över.
Vem annan, jag målade en basma, som hölls under en lång tid, 2-3 timmar. Det visade sig en mörk färg, men inte grön. Om du plötsligt blir grön - Basma är helt instabil (för att hålla färgen omöjlig att tvätta håret i 3 dagar) och du kan omedelbart tvätta det.
=)

Gästen

xocu okrasitsia xnoi s kofe no boiusi, hias du menia krahenii temno kohtanovii.Kak vi dumaete cto polucitsia posle kofe s xnoi?

Tosya

Jag vet att en frisör sa det efter kemikaliet. Färger kan inte målas med henna, eftersom håret börjar falla ut. Förra gången jag målade mitt hår var 2,5 månader sedan. Vad tycker du kan målas med henna?

Asya.

hej !! Håret har blivit bättre, men jag har grått hår, jag gör inte något som 3 månader, och jag vill visa upp det, men jag är rädd för att de säger att jag kan bli grön! Jag har färgat mitt hår med henna i 3 år. ! Vad gör du? Hjälp tack!

Lena

Hej. Jag har alltid måttfärg, och nu har mitt hår blivit bortskämd. 2 dagar sedan målades den med henna och basmo förhållandet 1: 1. Färgen visade sig vara ljus, med en nyans röd. Jag är inte så snäll med den. Om jag målar med Basma blir jag mörkare och får jag inte bli grön? Var vänlig informera.

eve

hej alla Jag är ny på detta företag. Jag frågar, ge råd! De första tävlingarna jag målade med basma och henna i förhållandet 2k 1 - Jag ville bli svart, men det visade sig vara kastanj. Andra gången mer Basma - 3 till 1 och fortfarande inte svart - blev lite mörkare. Här vet jag inte vad jag ska göra för att äntligen nå svart. Håret är långt, målade honom tidigare. Målarfärg, rötterna. Jag vill bli svart, utan föroreningar! Hjälp.

Helena

Jag brukade färga mitt hår med en Basma och färgen var svart. Men före det hade håret redan färgats med henna flera gånger under lång tid. Jag försökte blanda henna och basma - färgen var röd ändå.
Jag tror att gröna inte skulle fungera om håret innan det redan var färgat med henna.
Jag har nu ett annat problem - jag började använda kemiska färgämnen, jag målades bara tre gånger men mitt hår hade redan lyckats förstöra. Nu är färgen rödaktig. Jag vill återvända mitt mörka, men jag är rädd för att måla i basma, jag vet inte vad som händer: (

Dasha

Hej alla, jag har en fråga: Jag har gått med svart hår i 2 månader och jag vill försöka måla över rötterna med Basma om du blandar 2: 1 (50:25) Basma: Henna, blir det svart på mitt hår?

Anastasia

hej alla
Mycket intressant ämne, jag lärde mig mycket användbara saker! Jag vill också måla mig själv med henna, men problemet är att det finns 3 färger på mitt huvud
Först: min naturliga, industrins rötter
Andra: kastanj (professionell färg)
Tredje: mörkröd (jag kan fortfarande inte bli av med det)
Vem vet vad som kan komma ut ur detta)

Olesya

Jag har den här situationen. Jag brukade måla mitt hår svart en gång i månaden. Då gick hon till mörk krattanovy. Sedan mitt hår försvagades och började falla ut bestämde jag mig för att inte färga i 3 månader och efter den tiden färgade jag mitt hår med henna och basma (1: 3) i 1 timme och 30 minuter. Nu ångrar jag mig. Hennes hår var torrt och inte färgat, bara en liten skugga av kottanovy.Done och sedan henna med basma var färskt. Gjorde som förväntat. Hur ska jag vara? Det är inte klart hur hårfärg. Det har varit 4 dagar. Kan jag måla den med en vanlig mörk kottanfärg eller något annat? Snälla hjälp ut ur den här situationen. Tack.

freckle

Jag ser, här erfarna människor har samlat, hjälp!)
Krascha de senaste månaderna i svart med vanlig färg (garnier bezammiachnoy). Förra gången när jag målade rötterna brände de mig, och jag vägrade tillfälligt att måla. Rötterna är redan bra i branschen (jag är själv blont ljus), jag vill prova en annan färg. Berätta för mig, är det möjligt att måla på vanlig färg med henna? Och hur blir allt detta om mina rötter är lätta och medan resten av längden fortfarande är svart?

Daria

Välkommen! Jag behöver verkligen din hjälp!
Jag är verkligen rädd för att vara grön.
Jag har nu två färger:
- Min naturliga (rötter växte 2-3 cm)
- Chem. Färgning (färgat hår ca 2 månader sedan i chokladfärg, nu är det bara rött och blont kvar. Inte mörkt och inte lätt. Medium ton)
Frågan är:
Jag skulle vilja ha en chokladfärg.
Är det möjligt Om så, hur?
Och går jag grön?
Tack på förhand för ditt svar.

Xu

Jag blekade blonddoran två gånger på ett oxidationsmedel på 12%, på samma dag mitt hår färgades med henna, det visade sig tangerin)) Jag hade kaffefärg, jag applicerade det omedelbart till mitt hår, höll en timme och vad tycker du ?? nu är jag blond med röd nyans)) sanning före alla dessa experiment försökte jag allt på separata strängar, jag var rädd att bli grön eller någon annan)

Anuta

Jag tillbringade två och en halv timme på Basma.. Ingen grön färg. Sedin, naturligtvis delvis målade över)) Jag har mörkt brunt hår, nästan svart) den andra dagen vill jag prova Henna.. Idag har jag aldrig funnit det lätt) och använder bara naturliga färgämnen vad jag önskar alla!

Anuta

om du är målade med bara henna, kan du göra så mycket som du gillar om din hälsa. Men om du använder den med Basma. Basma torkar hårt hår, så det är normalt inte lämpligt att använda torrt hår, så om du vill ha mörka nyanser är det bättre att korsa med sparsamma färger med minimalt underhåll (eller fullständig frånvaro) av ammoniak. Och det förstör inte håret, som Basma. Var en doktor-trikolog, sa hon så.
Och hon sa att det är bättre att inte måla någonting alls. = P


Två till din läkare! Läs kompositionerna av alla dessa färger billigt (från 200 till 1 TP, och mer) obehagligt !! Från vilka dioxiner ackumuleras i kroppen, liksom cancer bildas !!) De bidrar till håravfall och som resultat baldness osv. Och de som är sparsamma eller inte får det är inte viktigt, alla dessa färger är gjorda för oss - ryska tjejer och kvinnor, för att I Europa och Amerika ser du inte dessa produkter som producerar för oss)
Vad är doktorn delvis rätt - så att inte måla alls.. Men hur är det med det grå håret då?
Och då doktorn, misstänker jag, kommer hon att marknadsföra de produkter som hon har en överenskommelse med. Det här är lätt att gissa. Till exempel kalendrar som hänger på kontoret, alla typer av bärbara datorer från läkare.. Var uppmärksam på dem.. Och du kan gissa vem deras sponsor..
Generellt om du vill fortsätta att måla dig själv med dessa Londas, Loreals, Guaraniras, pallar och så vidare. X.. Valet är ditt.. Men bli inte förvånad om du plötsligt dör tidigt från cancer. Och säg inte att du inte varnade..
Och basma och henna är mycket användbara för hår - mycket många skriver om det här)) och tack till allt för kommentarerna.

Lelik

49. Arina, jag målar också mitt hår med garnering och färgen är också vete. Jag vill måla mig själv med henna, men jag är rädd om hon faller på honom. Färgen blir grön. Var det okej Om 2 månader är inte målade honom. Måla Henna tar normalt?

Natalia

Min naturliga hårfärg är ljusblond och tonar regelbundet individuella strängar i ljusare toner. Nyligen började hon märka att hennes hår hade blivit svagt. Och vad tycker du? Jag tänkte inte på något mer förnuftigt hur man stärker mitt hår med henna. Denna fasan. Jag blev eldig röd. Färgen är väldigt läskigt, nu är det min tonic tonic (choklad) tinting balm ((det finns ingen lukt av choklad där, men i vilket fall det inte är rött. Men jag kommer inte att hålla så länge. Balsam tvättas av. Och igen. Vad ska jag göra? Efter några månader kan du försöka bli målad? Jag vill ha minst en mörkblond färg i venen.

Natalia

Jag vill återgå den normala hårfärgen. Hjälp.

Anuta

tjejer, ja, vad förhindrar att måla med naturliga färgämnen - henna och basma, på internet mycket recept, hur man får den här eller den där nyansen)) vad är problemet då..

Natalia

Jag målade också med henna.. Och vad?

Maria

snälla berätta för mig.. Jag färgade mitt hår mörkt och det visade sig vara rött, ljust rött själv.. Rötterna växte vakt.. I salongen sa de att de skulle tvätta bort supra.. Och jag vill inte.. Om jag är målade med henna, kommer jag tillbaka den röda färgen.. Vänligen skriv

Maria

Jag ser, här erfarna människor har samlat, hjälp!)
Krascha de senaste månaderna i svart med vanlig färg (garnier bezammiachnoy). Förra gången när jag målade rötterna brände de mig, och jag vägrade tillfälligt att måla. Rötterna är redan bra i branschen (jag är själv blont ljus), jag vill prova en annan färg. Berätta för mig, är det möjligt att måla på vanlig färg med henna? Och hur blir allt detta om mina rötter är lätta och medan resten av längden fortfarande är svart?


Jag har samma problem. Jag är rädd för att måla mig själv med henna.. Håret är svart och rötterna är röda. Det är nödvändigt att markera den svarta färgen.. Har du tagit något ?? Hjälp

Klinova

Jag vill ha en mycket ljus röd färg! Advisa något! Tack. Den sista gången garnieren var målade var röd, men hon tvättades snabbt.

Författare 25 år.

Jag vill ha en mycket ljus röd färg! Advisa något! Tack. Den sista gången garnieren var målade var röd, men hon tvättades snabbt.

Inte en skorpa är bättre än Henna, sedan kommer du inte att kunna måla den med färg, bara den blir mörkare och kommer inte ligga platt, du har försökt på dig själv ((

Mersedess

Min naturliga hårfärg är ljusblond och tonar regelbundet individuella strängar i ljusare toner. Nyligen började hon märka att hennes hår hade blivit svagt. Och vad tycker du? Jag tänkte inte på någonting mer vettigt hur man stärker mitt hår med henna. Denna fasan. Jag blev eldig röd. Färgen är väldigt läskigt, nu är det min tonic tonic (choklad) tinting balm ((det finns ingen lukt av choklad där, men i vilket fall det inte är rött. Men jag kommer inte att hålla så länge. Balsam tvättas av. Och igen. Vad ska jag göra? Efter några månader kan du försöka bli målad? Jag vill ha minst en mörkblond färg i venen.


Jag sympatiserar med dig ((vänta i 2 månader och i kabinen! Perekrastes))

Mersedess

Snälla berätta för mig, men jag färgade mitt hår med vit henna med vätskekors, 4 månader har redan gått. Nu vill jag färga mina rötter och växa hår, kommer den här hennaen med oxidationsmedel att ta färg.

Snälla berätta för oss, vad är det här vita Henna och Erexis receptet? Vilken färg kommer det att bli?)))

Gästen

Jag ber om hjälp, jag brukade måla med kemiska färger för några år sedan för några månader sedan, nu är det ljusbrun, jag vill bli mörkare med Basmy och Henna, alternativet för alternativ färgning, men efter att ha läst många komenty blev det läskigt och vad om mitt hår inte gör ge boh red och tavo sämre röd, tror du att jag borde göra det här?
För bättre resultat, för att göra det mer troligt, lägg till kefir till henna, och sedan malda kaffe till Basma, om så, i vilka kvantiteter och hur exakt att lägga till, kan du först koka och lägga till eller när du lagar basma, lägg bara till hur många kaffeskedar behöver du? =)
Vänligen svara på denna mycket plågsamma fråga = (

Anuta

du behöver bara försöka på en hårsträng.. Se vilken färg det kommer att visa sig ut.. Och vidare omständigheterna.. Men i allmänhet är henna av olika färger..

Gästen

Natalia

naturlig - kastanj, upplyst i en blond och färgas sedan med en icke-ammoniak igen i sin färg, men den tvättas av. Och jag vill växa min egen, och förstör inte fler färger. Kan jag försöka tona henna + basma? Eller bättre inte? Dela din upplevelse tack


Hej. Mitt råd är inte att vara vacker. Det är bättre att lida och snart växa sitt bra hår. Ärligt talat

Nastya

Jag är mörkblond och jag vill måla mig med vit basma, vad kommer det att hända?

Ingenting att förstå.

Nastya, och du någonstans såg vit basma. Det finns vit henna, jag skulle inte råda fienden.. Jag kunde bara skrämma honom, han har halm istället för hår.

Offeret))

Kort sagt.. Jag säger. Speciellt för rådgivare, som: "Det kommer att vara två månader efter målning med henna och då kan du repaint i en annan färg." Inget av det slag. Det tog mer än 2,5 månader. Den här fördömda hennaen är inte målad över. En blodig sak kommer inte att ta det. Det är nödvändigt att klippa av det gradvis.

Nastya

Jag har svart hår Jag vill färga dem med henna. Efter målning, vilken färg kommer de att vara? Säg mig

Nastya

Jag har svart hår Jag vill färga dem med henna. Efter målning, vilken färg kommer de att vara? Säg mig

Gästen

flickor, blondiner med vackert gyllene hår! Jag vädjar till dig! Dye inte ditt hår med henna! Du behöver inte förstöra ditt hår och din bild. Ärligt. Om du behöver stärka eller stimulera hårväxten, så finns det många andra sätt. Har din egen erfarenhet. Jag ångrar att jag en gång inte lydde råd från människor som uppmanade mig att lämna en dålig idé att måla hår med henna.

Natalia

Jag har svart hår Jag vill färga dem med henna. Efter målning, vilken färg kommer de att vara? Säg mig


Om hårets naturliga färg är svart eller mörk kastanj, kommer henna att ge ditt hår en fin liten knappt märkbar nyans. Vilket kan fångas i starkt ljus, så att du kan måla för en förändring / men jag råder dig att inte hålla den för första gången under en längre tid. Minut 10 är nog.

Katia

Hej tjejer! Jag vill stärka håret med henna) berätta för mig) Jag har min ashy hårfärg. Bruna ögon. Jag målar i karamell, jag går, men mitt hår är tunt och kvaliteten minskar även från toning svaga färger (är det möjligt att komma i kontakt med henna om håret redan är målat? Vem som helst skrämmer du kan bli galen färg.. Men här är en flickvän som byttes till henna från ca Jag är väldigt nöjd med samma färg som jag och jag vill ha en vacker nyans med en rödaktig nyans, men inte helt enkelt redhead. Henna om jag använder den kvaliteten och den dyra. Jag har ingen aning om vilken som är bättre och var du kan köpa den... - konsultera) ) tack i förväg))

Natalia

Hej tjejer! Jag vill stärka håret med henna) berätta för mig) Jag har min ashy hårfärg. Bruna ögon. Jag målar i karamell, jag går, men mitt hår är tunt och kvaliteten minskar även från toning svaga färger (är det möjligt att komma i kontakt med henna om håret redan är målat? Vem som helst skrämmer du kan bli galen färg.. Men här är en flickvän som byttes till henna från ca Jag är väldigt nöjd med samma färg som jag och jag vill ha en vacker nyans med en rödaktig nyans, men inte helt enkelt redhead. Henna om jag använder den kvaliteten och den dyra. Jag har ingen aning om vilken som är bättre och var du kan köpa den... - konsultera) ) tack i förväg))


Hej! Mitt råd är att inte färga Henna. Ju mer, om du planerar att odla ditt naturliga hår. Och för att stärka ditt hår, var uppmärksam på maten - vilka mat du äter. Använd shampoo utspädd med vatten (eftersom den starka koncentrationen av schampo på håret skadar dem) efter huvudtvätten, tvätta håret med ett lätt extrakt av kamomill eller nässla. Om du gör det regelbundet kommer resultatet inte att vara långt innan du kommer) Jag önskar dig lycka till och vackert hår.Nästa Artikel
De bästa recepten för hemlagade hårväxtmaskor