Tunt hår - det spelar ingen roll. Tips om hur man gör dem tjockare!


Hälsningar till dig, kära bloggläsare! Vet du att enligt statistiken är de flesta kvinnor, inte bara i vårt land, men över hela världen inte nöjda med håret, eftersom de inte är tillräckligt tjocka och vackra. Ämnet föreslår sig själv, tunt hår hur man gör det tjockare och är det möjligt?

Vad kan du göra om kaukasierna aldrig har präglats av rikt hår. Det är prerogativet för latinamerikanska och orientaliska skönheter, men afrikaner förstår inte vad det innebär att tunna hår, de skulle aldrig ens tänka på det.

Tyvärr har den europeiska rasen inte en genetisk predisposition för posh hår. Det är uppenbart att hårets densitet beror på antalet folliklar i huvudets hud.

Helst är det från 100 till 150 tusen att känna sig ganska bekvämt. Men trots allt inte allt beror på kvantiteten, beror mycket på kullarnas kvalitet och grooming.

Och eftersom antalet folliklar inte kan ökas, låt oss börja förbättra hårets tillstånd, även om det beror på din önskan att ta hand om dig själv.

Om det är närvarande är det utmärkt, och nu börjar vi bestämma vad som kan prova en gallring av krullarnas struktur.

Om kroppens interna system är i ordning, kan du fortsätta till självständig åtgärd hemma. De mest arbetade förtjänt ansedda folkmedicinska lösningar. Från den befintliga massan väljer du den mest effektiva. Det är intressant att veta vad dessa recept är? Läs vidare!

Bröd komprimera

Välja en smula från kvartalet Borodino (till det yttersta svarta) brödet. Fyll med kokande vatten för att göra gruel.

Lägg åt sidan i 15 minuter och applicera på hårbotten. Sätt på en hatt och varma med en handduk. En timme senare, tvättas utan tvättmedel. Helst stärker och rengör hårets inre struktur.

Du kan använda i flera år, om du har tillräckligt med tålamod, är det bara till nytta. I början av ansökan börjar ditt hår att få ytterligare volym.

Efter att ha uppnått maximalt från ditt hår, kommer de följande procedurerna att bibehålla detta resultat genom att styra volymen. Perfekt för att komprimera växelvis med andra masker.

Gelatinansökan

Du måste ta 2-3 msk. matskedar gelatin ätbar utspädd i ett förhållande av 1: 2 med varmt vatten och låt svälla, lägg till det vanliga hårbalsam (1 msk sked) som du använder. Förresten, kan du lägga till en rik monteringsmaske.

Stir, täck varje sträng från rot till spets med den beredda blandningen. Isolera i en halvtimme. Under den första proceduren ska du inte använda schampo för att skölja av den här blandningen. Ditt hår blir större, kommer att skina och lysa!

Salonprocedurer

Om någon tvivlar på sina egna förmågor, kan du prova restaureringsteknikerna som erbjuds av mästarna i stugan. Det finns flera alternativ för att förtjocka håret:

 • screening
 • Keratirovanie
 • lamine

Du kan prova en sak, men det är bättre att alternera. Till exempel, första gången för att göra keratinmättnad, och sedan för att välja något annat förfarande, kommer det att dubbla effekten.

Dessa förfaranden är dyra, men resultatet kan erhållas snabbare! Men det mest intressanta är att det blir detsamma som hemma med regelbunden vård.

Och nu några super effektiva exotics. Är intressant

Eventuellt eterkoncentrat är ett utmärkt stimulansmedel som aktiverar hårsäckarna och mättar hårets inre struktur.

De folliklar som fanns i fryst tillstånd börjar aktiveras, varigenom först en radikal igelkott kommer att dyka upp, vilket du kommer att känna under massagen och sedan ett frostigt hårhår.

Essentiell oljebehandling

Få någon essentiell olja eller några: bitter apelsin, salvia, rosmarin, tallnålar, sandelträ, ylang ylang, tea tree, pepparmint, etc.

Dessa koncentrerade oljor förstärker inte bara och läker, men bidrar även till förtjockning av håret.

Har du hört talas om aromaterapi? Jag berättar för dig, släpp bara 3 droppar av din eteriska olja till basen, igen till din smak - kokosnöt, mandeltruvsfrö, jojoba.

Applicera blandningen på tänderna i en träkam eller en borste med naturliga borst. Spraya lite hår från en sprayflaska.

Om det är en kam, dela sedan i avdelningar växelvis, kamma längs hela längden så att hårbotten känns massage. Om du har en pensel, kamma i olika riktningar. Minst tio minuter, mer kan - det blir ännu bättre.

Det är nödvändigt att göra denna massage 2-3 gånger i veckan. Volym och densitet tillhandahålls!

Och nu höjdpunkten, Afrikas hemlighet. Vet du att de suger håret i mjölk, oavsett om det är kokos eller ko, är resultatet detsamma. Och nu måste du lära dig ett gammalt afrikanskt recept.

Chudosostav

 • Krama saften av en halv citron eller lime
 • Lägg gradvis 1 tsk. majs eller potatisstärkelse så att inga klumpar bildas.
 • Nästa 100 ml. kokosnöt (ko) mjölkblandning med 1-2 matskedar olivolja (kallpressad). Sätt blandningen i ett vattenbad.
 • Gradvis tillsätt till den varma blandningen tidigare beredda stärkelselösningen med citron. Rör ständigt tills en krämig massa bildas. Avlägsna från badet och blanda kraftigt igen. Applicera på våta lockar jämnt, gnugga denna massa i dem.
 • Sätt på en hatt och varma med en handduk, helst förvärla den med ett strykjärn. Låt blandningen stå i en timme, skölj sedan med lite kallt vatten med ett neutralt schampo. Kontrollera att lösningen är helt tvättad.

Vid applicering varje vecka för en (helst två) månader kan den ersätta de mest avancerade salongprocedurerna.

Du kommer inte bara vara nöjd med ditt hår, de kommer att bli din stolthet! Självklart måste du jobba hårt, men det fantastiska resultatet blir en ovärderlig belöning för dina ansträngningar och entusiasm!

På min blogg finns mycket effektiva recept och hemligheter för din skönhet. Luta dig tillbaka, jag är säker på att du hittar många fler användbara saker här.

Hur man gör tunt hår tjockare och tjockare

Det är svårt att hitta en kvinna som inte skulle drömma om en tjock och hälsosam chock. Tätt hår lockar ögat, i motsats till det sällsynta och "sneda" håret. Därför är många vackra damer intresserade av hur man gör naturligt tunt hår tjockt och vackert. I den här frågan är det viktigaste att observera rätt tillvägagångssätt.

Varför blir håret tunt

 • frekvent mottaglighet för färgning;
 • Lightening i flera steg utan att observera det säkra intervallet.
 • brist på grundläggande vård för hår;
 • missbruk av termoelementer (järn, krusningsjärn, heta krökare, etc.);
 • hårtork
 • substandard schampo och balsam;
 • sällsynt användning av stärkande masker;
 • brist på vissa vitaminer i kroppen;
 • fattig och obalanserad diet;
 • uttorkning av hårbotten och hela kroppen;
 • psykiska störningar;
 • tar allvarliga antibiotika
 • täta klimatförändringar;
 • torr luft i rummet.

Det finns också den så kallade genetiska faktorn. I det här fallet har personen tunt hår från naturen. Det är svårt, men möjligt, att rätta till situationen med salong och hemmetoder.

Korrekt vård av hårtjocklek

Det finns enhetliga regler, med vilka du kommer att öka chanserna för återställandet av fint hår.

 1. För återhämtningsperioden, vägra att färga håret med ammoniakföreningar. Om detta inte är möjligt, utför proceduren väldigt sällan och endast efter behov.
 2. Ge upp kemisk perm helt, utesluter heta hår styling enheter från daglig användning. Det senare inkluderar likriktaren, krusningsjärn, heta curlers.

Tvättning och torkning för att täta håret

 1. Välj ett kvalitetsschampo och skölj, pengarna borde vara från samma serie. Om möjligt, uppskattar färgen, ja, om kompositionen är transparent. Kvalitets tvätt kosmetika kan köpas i professionella butiker för frisörer och ett apotek.
 2. Tvätta inte håret med sulfater, silikon och andra okända tillsatser. Kom ihåg huvudregeln: Ju sämre schampokummorna är på ett vått huvud, ju mer naturligt är det.
 3. Berik köpet med silkeproteiner. Tillsätt lite för varje portion hårvård. Vissa tjejer tränar leverans av schampo med ampuller av vitaminer E eller A, såväl som nikotinsyra.
 4. För att ge en basal volym och visuell förtjockning av hår, kan du lägga till eterisk olja av patchouli, jojoba, pelargon, apelsin eller citron till tvättmedlet. Tillräckligt 3 droppar per 100 ml. bas.
 5. Gör det vana att gå utan hårtork efter tvättning, om det tillåter hår. Låt inte vila med ett vått huvud, borsta bara trådarna efter torkning.
 6. Efter att ha torkat huvudet, vrid inte håret i en bunt och utöva inte en mekanisk inverkan på dem med en handduk (stark friktion). Bara samla vattnet något, krossa strängarna försiktigt i en knytnäve. Du bör också hantera våta lockar med en spray för enkel kamning.
 7. För att tunna hår tjocka, förbereda avkok för sköljning. Brew ek, kamille, vinrör, nässla eller geranium i kokande vatten, låt det brygga och spänna. Skölj strängarna och skölj inte.

Korrekt näring för att ge hårtjocklek

 1. Alla vet att hälsa börjar från insidan. Detta gäller också för hår. Om du inte äter ordentligt, kommer inga kosmetika att göra tunt hår tjockt.
 2. Inkludera råg, vete eller lin kli i menyn. De innehåller mycket fiber, som är ansvarig för hårets skönhet. Dessutom är produkten rik på zink, vilket är nödvändigt för förtjockning av kärnan.
 3. Grävning kräver fettsyror, magnesium, selen. Alla dessa ämnen kan hittas i nötter. Ät åtminstone en handfull mandel, hasselnötter, cashewnötter eller valnötter per dag.
 4. Håret blir starkare och tjockare om du regelbundet lutar på geléen. Börja dagen med mellanskattost, naturlig yoghurt eller ett glas klijmjölk.
 5. Också vid frukost är det användbart att äta lin och havregryn, blandad i lika stora proportioner. Det är bättre att komplettera skålen med en smör för att öka värdet.
 6. Du behöver protein med lätt smältbarhet. Det finns i äggvitor, kycklingfilé, kalkon, nötkött, kalvkött, kanin. Inte för mycket kommer att vara mager ost och bönor.
 7. Skäm bort dig med färska frukter och grönsaker, säsongsbetonade bär, gröna. Drick en dag minst 2,3 liter filtrerat vatten. Luta på färskpressad juice från selleri, citrusfrukter, äpplen etc.
 8. Extremt värdefullt hår kommer att vara fisk och skaldjur. I de angivna produkterna är mycket fosfor, som är ansvarig för restaurering och hårdhet.

Kockolja för hårtjocklek

 1. Naturliga oljor, i synnerhet börda, förseglar helt håret från insidan. Ta vanan med att använda burkolja innan du tvätter huvudet.
 2. För att göra detta, köp produkten i ett apotek, häll den önskade mängden i en skål och värma upp till 40 grader i ett vattenbad. Kamma sedan ditt hår och separera dem med avskiljning.
 3. Smörj rotsektionen först, sedan hela längden ner till spetsarna. Vid slutet av proceduren, bygg en varm polyetenlock och en scarf. Förvänta 1,5-2 timmar.

Kefir maskerar för förtjockning av hår

 1. Få kefir max fetthalt. För att skapa en mask behöver du 200 ml. råmaterial. Anslut produkten med 15 gram. färglös henna och 60 g. rågbröd utan skorpa. Knippa ingredienserna till en homogen uppslamning. Applicera produkten på huden och hela hårets längd. Håret ska vara rent. Värm upp huvudet på det klassiska sättet, vänta en halvtimme. Tvätta av masken med daglig shampoo.
 2. Häll i 120 ml. tjock kefir i en värmebeständig behållare, värm kompositionen på ångbadet till 50 grader. Tillsätt 30 ml till den fermenterade mjölkprodukten. honung. Vänta på att kompositionen löses upp. Fördela masken med en pensel på håret. Wrap ditt huvud med cellofan och en varm scarf. Håll verktyget i minst 1 timme. Ta bort masken med ett naturligt schampo utan tillsatser.

Äggsmaskar för förtjockning av hår

 1. Skala en liten lök, pressa saften ut ur den. Anslut vätskan med äggula och 40 gram. blomma honung. Sprid en homogen komposition med massörrörelser. Var särskilt uppmärksam på huden och rötterna. Vänta en tredjedel av en timme, ta bort verktyget med ett välbekant schampo. Lök lukt kan sköljas med citron lösning.
 2. Kombinera i total kapacitet 3 äggulor och 30 ml. Olivoljor. Produkten måste vara kallpressad. Det lägger till 25 ml. Havtorn och mandeloljor. Blanda ingredienserna noggrant. Sprid masken över huvudet och lockar med en kosmetisk borste. Vik huvudet i plast och en varm trasa. Efter 1 timme tvätta håret på vanligt sätt.
 3. Ta en kopp av rätt storlek. Blanda i kycklingblomman, 60 gr. hemlagad yoghurt, 50 ml. aloe juice och 55 gr. banan gruel. Applicera produkten med massörrörelser, fördela resterna till tipsen. Wrap curls med klämfilm och en handduk. Vänta ca 50 minuter. Tvätta masken med kosmetisk schampo och balsam.

Hemmagjorda hårförtjockningsprayer

 • Brew i en värmebeständig container apotek kamomill. För att göra detta, ta 240 ml. kokande vatten och 30 gr. råmaterial. Därefter tillsättes 6 droppar linfröolja och 23 droppar burdockolja till huvudkomponenterna. Häll den homogena vätskan i sprayflaskan. Använd verktyget 3 gånger om dagen. Förvara på en sval plats i högst 30 dagar.
 • Ta 170 ml. mineralvatten utan gas, tillsätt 80 ml till vätskan. citronsaft och 35 droppar burdock olja. Rör om komponenterna noggrant och häll i en lämplig spraybehållare. Hållbarheten är högst 8 dagar. Använd tre gånger om dagen.
 • För att stärka hårstrukturen och göra den tjockare, räcker det med att regelbundet applicera olika masker och produkter. Också, var inte rädd för att ändra den vanliga kosten. Produkter påverkar direkt hårets kvalitet. Om det behövs, kontakta en specialist. Du kan hämta professionella verktyg för dig själv.

  Hur man gör hår tjockare och tjockare hemma - 10 + effektiva sätt

  Både kvinnor och män drömmer om att ha ett lyxigt tjockt hårhår.

  Men till skillnad från representanterna för den starka halvan av mänskligheten, ställer de svaga representanterna inte bara upp experiment på krullar utan gör det regelbundet.

  Alla dessa oändliga färgning, hårtorkar, curling irons, strykning, 1000 och 1 schampo långt från idealisk kvalitet leder till gallring och brott av trådarna.

  Värre när situationen förvärras av sin naturliga svaghet. Vi förstår hur man gör håret tjockare och tjockare hemma.

  innehåll:

  Varför håret förstör - vi analyserar huvudorsakerna

  Naturligtvis är vi alla intresserade av hur man gör hår tjockare och tjockare hemma på en vecka, men det är tyvärr inte möjligt.

  Först förstör vi dem systematiskt, och sedan hoppas vi om några dagar att återvända till formuläret före alla färgningar och curling.

  Förutom dålig ekologi och andra "eviga" faktorer förstör hårets huvud:

  1. Frekvent färgning med aggressiv, speciellt ammoniak, målarfärger
  2. Regelbunden användning av hårtorkar, strykjärn
  3. Komplicerad styling med massor av stylingprodukter
  4. Näring med otillräcklig mängd vitaminer
  5. Konstanta nerver och stress
  6. Avslag på hattar vid alltför varmt eller kallt väder
  7. Användningen av kosmetika av låg kvalitet med ett stort antal sulfater och parabener

  Och om ägarna av tjocka på hårets natur fortfarande klarar av att på något sätt klara av problemet, då med mycket tunna mycket problem.

  Tja, hur man går ut utan bulkmousse eller spray? Måste dock.

  Vi älskar att göra våra lockar lidande.

  Korrekt hårklippning, användning av högkvalitativa läkemedel och hemmet kosmetika, näringsrevision, massage och regelbunden vård hjälper till att få håret att formas.

  Men första saker först.

  Tips: hårets densitet påverkas starkt av en genetisk faktor, men om du ordentligt bryr dig om strängarna är det lätt att behålla sin kvalitet och vackra exteriör.

  Hur man gör håret tjockare och tjockare hemma - vårdreglerna

  Det enklaste och viktigaste på vägen till hårkvalitet är att följa de grundläggande reglerna för vård som rekommenderas av trichologer.

  Förresten, råder de dig att inte oroa dig för mycket om måttlig håravfall på hösten och våren, eftersom det här är normen.

  Tvätta huvudet ordentligt

  Undvik daglig tvätt av hår, även om de är benägna att ha hög fetthalt.

  Tvätta huvudet ordentligt

  Så du förvärrar bara deras tillstånd, eftersom alltför stora vattenbehandlingar torkar ut huden och förvärrar talgkörtlarna.

  Liknande råd gäller för att använda för varmt vatten - helst bör det vara ljummet. Hårt vatten rekommenderas att surgöra med ättika eller citronsaft.

  Borsta inte håret omedelbart efter att ha tvättat håret, men när krullarna är torra.

  Ät vitaminer

  Behandlingen av hälsoproblem börjar från insidan, så äta mer produkter som kommer att ge anständig näring för strängarna.

  Detta är en proteinmat, mejeriprodukter, nötter, bär, flingor, frukter.

  Din uppgift är att uppmärksamma mat med högt innehåll av vitaminerna A, B, E, C, P, zink, koppar, karnitin.

  Omdefiniera dina hår kosmetika

  Välj schampon utan sulfater och parabener för varje dag - de behöver mer, de skumar sämre, men de återställer hårstrukturen och skadar inte strängarna.

  Uppdatera vårdprodukterna på hyllan i badrummet

  Vanligt betyder användning om du behöver tvätta styling kosmetika. Glöm inte användningen av balm och masker 1-2 gånger i veckan.

  Som en del av hår kosmetika, leta efter så många naturliga oljor som möjligt - kokosnöt, olivolja, jojoba, extrakt av örter, växter, aloe, etc.

  Undvik viktning av silikonprodukter.

  Tips: För att kamma, använd trä och benhårborstar.

  Gör en huvudmassage

  Oavsett om morgonen och på kvällen masserar du hårbotten med fingertopparna eller köper en speciell apparat, darsonval.

  Darsonvaliseringsproceduren finns också i alla skönhetssalonger.

  Massage förbättrar blodflödet och näring av rötterna, de får alla nödvändiga spårämnen, vilket stimulerar tillväxten.

  För att förbättra effekten av proceduren massage med essentiella oljor av ylang-ylang, rosmarin, salvia, tea tree.

  Använd naturliga oljor

  Inte från fall till fall, men löpande.

  Lin, kardborre, cederträ, ricinus och andra oljor är helt enkelt oumbärliga för inslagning av hår.

  Det räcker att värma oljan till 35 grader, applicera på rötterna och fördela över hela längden, vrid sedan huvudet med polyeten och en handduk.

  Lämna på i 1,5-2 timmar och skölj med vanligt schampo. Förfarandet bör upprepas 1-2 gånger var 14: e dag.

  Dessutom kan naturliga oljor i små mängder tillsättas till vanligt schampo för att tvätta huvudet.

  Tips: köpa vitaminer för hår, var uppmärksam på de speciellt skapade komplexen. Idealiskt är retinol och tokoferol lämpliga för detta ändamål.

  Kokosolja hjälper till att göra håret tjockare

  Kontakta en specialist

  Hur man gör håret tjockare och tjockare hemma, du kommer också att bli uppmanad av trichologen.

  Om du inte löser problemet själv kommer specialisten att genomföra ytterligare undersökningar och göra ett effektivt behandlingsschema.

  Besök frisören regelbundet

  Först hjälper haircut att uppdatera lockar - du upplever transformationens mirakulösa effekt varje gång du lämnar salongen.

  För det andra måste ändarna skäras minst en gång i 1,5 månader.

  För det tredje tar de avklippta ändarna bort näringsämnen och fukt från levande hår, så att håret ser tråkigt ut och livligt.

  Uppdatera din frisyr i tid.

  Hur man gör håret tjockare och tjockare hemma - hemlagade masker

  Masker baserade på naturliga ingredienser perfekt återställ krullarna och ge dem volymen.

  Det rekommenderas att produkterna används regelbundet i två till tre månader 1-2 gånger i veckan, varefter ett förfarande per 10 dagar räcker.

  Lökmask

  Hur man gör håret tjockare och tjockare hemma med en mask med en båge?

  Du behöver 4 ssk. l. lökjuice, 6 msk. l. avkok av kullrot och 1 msk. l. sked brandy.

  Alla ingredienser blandas och gnids i hårrotsna dagligen i tre veckor.

  Efter en veckopaus, upprepa proceduren.

  Burdock och burdock

  Båda dessa komponenter stimulerar perfekt tillväxten av strängar och förbättrar deras struktur.

  Blanda ett avkok av en burdockrot med en flaska burdockolja. Stam ut.

  Förbereda friska hemlagade hårmaskor

  Den resulterande kompositionen appliceras på rötterna och fördelas över hela längden av håret, sätt på en keps.

  Vi sätter på huvudet med en handduk och lämnar i 2-3 timmar och tvättar sedan med vanligt schampo.

  Äggsmask

  Den komprimerar krökets struktur och stimulerar tillväxten, medan brandy i kompositionen ger tillbaka den förlorade glansen.

  För att förbereda, kombinerar vi äggulan med ett ägg med 20 ml alkohol, slår den med en gaffel, lägger den på rötterna och längs hela längden av trådarna.

  Sätt på en plastlock, linda en handduk och lämna masken i en kvarts timme och tvätta sedan med ditt vanliga schampo.

  Tips: Om du behöver förbättra hårets skick, till exempel, inför en viktig händelse, kommer Botox-förfarandet att komma till räddningen.

  Mask för densitet och hårväxt på jäst

  Jäst för hår är bra eftersom de innehåller mycket protein och aminosyror - dess byggmaterial.

  E-vitamin är nödvändigt för att krullarna ska vara friska.

  Keratin som finns i krökorna, är också en typ av protein. När den tvättas bort växer strängarna matt, tunn och spröd.

  För att förbereda en jästmask behöver du 3 msk. l. torr jäst, en matsked honung, en halv kopp kefir och en liten mängd mjölk.

  Mjölk behövs för att späda jästkomponenten i den.

  Sedan kombinera alla komponenterna. Applicera masken på krullarna i en halvtimme och tvätta sedan på traditionellt sätt.

  Senapsjäst

  Denna Maskochka accelererar tillväxten av strängar.

  Anslut 3 tsk. socker med en matsked torr jäst, samma mängd senapspulver och flytande honung.

  Masken lämnas i en timme för jäsning, använd sedan samma som beskrivet ovanstående recept.

  Tips: Förutom oljor och masker, glöm inte bort det gamla beprövade verktyget för att påskynda tillväxten och stärka hår-rött paprikaxtrakt.

  Senap hårmask

  Hemmagjorda hårförtjockningsprayer

  En annan lösning på problemet på egen hand.

  För att göra dem lämpliga:

  1. Kamilleavkokning, blandad med en liten mängd kardborre och linolja
  2. Mineralvatten, 1 till 1 utspädd med citronsaft och en matsked med burdockolja

  Efter blandning måste formuleringarna hällas i en flaska med en sprayflaska och sprayas på håret tre gånger om dagen i en månad.

  Hur man gör håret tjockare och tjockare hemma - professionell kosmetika

  Förutom hemmet är det meningsfullt att titta på högkvalitativ professionell kosmetika, skapad speciellt för att ge hårdhet densitet och tjocklek.

  Dessa kan vara masker, oljesprayer, kapslar. Det viktigaste - komponenternas naturlighet.

  Få professionell kosmetika

  TOP-7 medel för curls densitet:

  Medel för att öka hårdensiteten Kerastase Densifique Hårdensitet, ca. $ 100

  Förbättrar tillväxten, vi lägger till glans och volym, innehåller bara naturliga komponenter.

  En innovativ formel revitaliserar hårfollikeln, stimulerar accelerationen av cellernas naturliga metaboliska processer.

  I linjen finns produkter för män och kvinnor.

  Firande schampo för att öka håret med stamoksidin, Vichy Dercos Neogenic Redensifying Shampoo, $ 12

  Kosmetiken i detta franska varumärke behöver inte ytterligare reklam. Shampoo skärmar inte bara trådarna, men återställer också sin struktur på mobilnivån.

  Balm-conditioner för att återställa densiteten och volymen, Vichy Dercos Densi-Solution Regenerating Dikkning Balm, $ 15.

  I ett komplex med schampo från samma linje i 3-4 veckors regelbunden användning, kommer det perfekt att återställa håret och ge det en livlig glans.

  Olja appliceras över hela längden av hårsträngarna

  Kokosolja för att öka tjockleken och hållfastheten i håret, Biofarma Parachute Gold Coconut Oil, $ 7.

  På oljorna har vi redan sagt mycket. Kokosnöt stärker rötterna, stimulerar frysta folliklar, vilket bidrar till tillväxten av friskt hår.

  Mask för täthet och hårväxt "Golden Ayurvedic", Planeta Organica Ayurveda Hair Mask, $ 7

  Produkten är rik på E-vitamin, aminosyror, sandelträ och träoljor.

  Strukturen innefattar Acai bär, som innehåller alla spårämnen som är nödvändiga för strängarna. Stärker lamporna perfekt och återställer hårstrukturen.

  MezoSpray "Snabb tillväxt och hårdensitet", Bielita Mezo Hair Complex, $ 5.

  Passar för alla hårtyper, stärker, skyddar mot britthet och tvärsnitt. Som representant för ett demokratiskt varumärke demonstrerar utmärkta resultat.

  Tips: Om du har naturligt tunt hår, har vi i denna artikel samlat 100 + perfekta variationer av hårklippningar som hjälper till att visuellt lösa problemet.

  Hur man gör håret tjockare och tjockare hemma kommer du att lära av den användbara videon nedan:

  Hur man gör håret tjockare och tjockare hemma?

  Tjockt och vackert hår är den bästa dekorationen av en kvinna och en känslig indikator på intern hälsa. Hårets densitet och utseende beror till stor del på den genetiska faktorn som bestämmer antalet hårsäckar på huvudet. I genomsnitt består hårlinjen av 100-150 000 folliklar som är ansvariga för tillväxten, bildandet och utvecklingen av håret. Samtidigt är en viktig faktor som påverkar strängarnas tillstånd korrekt skötsel. Aggressiva värmeeffekter under styling, frekvent färgning, stress extremt negativt påverkar låsens hälsa, saktar tillväxten, tappar ut och bidrar till ökad förlust. Hur man gör håret tjockt, vilka metoder eller förfaranden hjälper till att återge volymen och pumpa till hårets huvud? Läs mer om det från vår artikel.

  Negativa faktorer som bidrar till att tunna håret

  Hårets densitet är bara 20% bestämd av ärftlighet, resten beror på hur väl vi bryr oss om den rikedom som presenteras för oss av naturen. Det finns många anledningar som kan försvaga och tunna hår:

  • Ofta färgning med aggressiva färgämnen som innehåller ammoniak och väteperoxid;
  • Konstanta värmeeffekter vid styling med en varmtork, krulljärn eller järn;
  • Användning av kosmetika för styling med kemiska komponenter (lacker, mousser, geler), vilka torkar ut och dehydratiserar strängar;
  • Ohälsosam livsstil, dåliga vanor
  • Obalanserad näring, brist på vitaminer och spårämnen i kroppen;
  • Fel hårvård;
  • Konstant stress, kroniska sjukdomar i inre organ
  • Dålig ekologi.

  Som vi ser finns det många faktorer som är extremt negativa för hårets hälsa. Hur stärker du håret och gör dem tjocka? Detta kan uppnås genom olika metoder: med hjälp av professionella stylister, medicinska eller folkmedicinska lösningar. Men först måste håret förses med rätt vård.

  Hårvård regler

  Tvätta håret ordentligt. Trichologists säger att du inte bör tvätta ditt hår för ofta. Dagliga vattenbehandlingar torkar ut hårbotten och stör sebaceous körtlar, vilket tvingar dem att producera för stora mängder talg. På grund av detta blir håret snabbt oljigt, ser orörligt ut, vilket tvingar dig att tvätta håret hela tiden. En sådan ond cirkel leder till gallring och förlust av hår och försämrar deras utseende.

  En annan viktig regel är att du behöver tvätta håret inte med varmt, men med lite varmt vatten, för att inte störa funktionen hos svett- och talgkörtlarna. Om vattnet är hårt rekommenderas det att surgöra med citronsaft eller tillsätt en liten mängd ättika. Detta kommer att ge håret en livlig glans, mjukhet och låta dem hålla sig rena under lång tid. Helst bör du använda regnvatten för att tvätta håret, men bara de som bor i ekologiskt rena områden har nu en sådan möjlighet. Kvaliteten hos klorat kranvatten i stora städer lämnar mycket att önska. Därför rekommenderas experter som arbetar med problem med håravfall, rekommenderas att använda kokt vatten för att tvätta eller åtminstone försvara det under dagen.

  Ge din hårnäring. För normal tillväxt och hårdhet behöver du en god kost och en balanserad kost. Detta kommer att ge hårsäckarna med näringsämnen och mikrodelar som är ansvariga för deras hälsa. Därför, när du svarar på frågan om hur man gör sparsamt tjockt hår, rekommenderar experter först och främst att ompröva kosten och inkludera produkter med hög proteinhalt i proteinet. Protein är ett byggmaterial som är nödvändigt för snabb förnyelse och hårväxt. För att få det, inkludera i den dagliga menyn med kött, fisk, nötter, mejeriprodukter. Särskilt användbart i detta avseende är rött kött, som innehåller karnitin, vilket stimulerar och förstärker hårsäckar.

  För hårets densitet och skönhet är det nödvändigt att kroppen får tillräckligt med vitaminer B, C, A, E, R. Det är särskilt viktigt att ge näring åt sådana spårämnen som koppar och zink. De kan erhållas från färska grönsaker och frukter, nötter, bär, nötkött, fläsklever, spannmål. Dessutom ta ett multivitaminkomplex som innehåller den nödvändiga uppsättningen användbara substanser.

  Välj kvalitetsvårdsprodukter. När du väljer ett schampo, var uppmärksam på dess komposition. Om tvättmedlet innehåller sulfater, är det bättre att vägra att applicera, eftersom dessa komponenter tar bort det naturliga skyddsskiktet från håret och gör det torrt, skört och livlöst. När du väljer vårdprodukter, oavsett om det är schampo, balsam eller hårbalsam, ge företräde åt dem som innehåller naturliga oljor (kokosnöt, olivolja, jojoba etc.), avkok av helande örter och andra naturliga ingredienser.

  Var försiktig med att använda schampon och balsam som är avsedda att öka hårvolymen. Faktum är att sådana produkter innehåller silikoner och polymerer som omsluter varje hår, gör det tjockare, men gör locken tyngre. Om håret är starkt och friskt, kommer deras användning inte att orsaka skada. Men om ditt hår är svagt och snabbt gallrande kan sådana kosmetika öka förlusten, dessutom kommer krullarna snabbt att bli smutsiga och hänga livlösa istappar.

  Var försiktig när du väljer vårdprodukter, köp inte de som tynger och limar håret. Kassera produkter som innehåller sulfater, silikoner, polymerer och andra kemiska komponenter.

  Funktioner omhändertagande. Att håret var starkt och tjockt, lära sig att ta hand om dem. Torka inte strängarna omedelbart efter schamponering, låt dem torka naturligt. Försök att använda en hårtork eller medel för termisk styling så sällan som möjligt, så att detta hindrar störningar i hårstrukturen, torrhet och brådhet.

  För hårvård, använd en kam med glesa tänder av naturmaterial, som trä eller benkam. Begränsa användningen av lack, gel, balsam och andra produkter som lim och torrt hår.

  Leda en hälsosam livsstil, undvik stress, äta rätt. Ät mat med hög protein, vitaminer och omega-fettsyror. För att göra detta, försök att inkludera i kosten av kött, fet fisk, nötter. Tillägg menyn med matar innehållande folsyra, vitaminer, kalium, magnesium, zink. Dessa är färska grönsaker och frukt, gröna, mejeriprodukter. Drick mer vätskor, detta kommer att förhindra uttorkning och den mest fördelaktiga effekten på hårets tillstånd och densitet.

  Skydda ditt hår mot de negativa effekterna av miljön. Hår absorberar snabbt skadliga ämnen (tobaksrök, avgaser) och lider av damm, vind och ultraviolett strålning. När du går utomhus under den varma säsongen, var noga med att bära en hatt och försök att undvika lång exponering för direkt solljus.

  Hur man gör håret tjockt och tjockt

  Det finns många enkla och prisvärda behandlingar som hjälper dig att göra ditt hår vackert och tjockt.

  1. Självmassage. Regelbundet utförande av proceduren hjälper till att stärka och läka håret. Massage i hårbotten ökar blodflödet och förbättrar utbudet av hårsäckar med syre och näringsämnen. Samtidigt aktiveras de metaboliska och cellulära andningsförfarandena, sebaceous körtlar har en normal funktion, hårrotserna stärks. Som ett resultat växer håret bättre och snabbare och ökar volymen och densiteten. Det är lätt att lära sig självmassage, det finns många pedagogiska videor på Internet. Kärnan i detta förfarande reduceras till växling av olika tekniker: tappning, sträckning, lätt gnidning, som utför en cirkelrörelse iurs med början från kronan och gradvis fallande till pannan och baksidan av huvudet. Om du har svårigheter med mastering av tekniken kan du kontakta professionell massör
  2. Aromaraschesyvanie. Grunden för detta enkla men mycket effektiva förfarande är den stimulerande effekten av naturliga eteriska oljor. De har en lokal irriterande effekt, vilket ökar blodflödet till hårbotten. På grund av detta förbättras rötternas näring, håret får de nödvändiga vitaminerna och spårelementen, vilket bidrar till att de stärks och återgår täthet och volym. Essentiella oljor av ceder, ylang-ylang, rosmarin, salvia, tea tree och citrusfrukter är lämpliga för förfarandet. Det är tillräckligt att sätta 3-4 droppar på en träkam och försiktigt kamma håret från rot till spets. Proceduren rekommenderas att upprepas i 1-2 veckor. Den här tiden räcker för att göra håret fluffigt, friskt och tjockt.
  3. Gnugga. En annan enkel metod och svaret på frågan om hur man gör håret tjockare. För att göra strängarna skrymmande, hälsosamma och starka, gnid huvudet dagligen med en handduk. För att göra detta, skölj håret med vatten vid rumstemperatur, luta ner huvudet, ta en handduk och gnid hård hård hård intensivt i cirkulära rörelser tills du känner dig varm. Denna procedur kommer att påskynda blodcirkulationen, ge vävnaderna syre, normalisera de metaboliska processerna och hårsäckarna kommer att få de näringsämnen de behöver. Regelbundna behandlingar gör håret starkt, frodigt och tjockt. Det är nödvändigt att utföra sådan slipning under en längre tid, över en period av 3-4 månader.
  Farmaceutiska preparat

  Trichologisten hjälper till att lösa problemet med tunna och sällsynta lockar, han kommer att ge råd om hur man gör håret tjockt. I apoteksnätet hittar du mycket kosmetika för hårvård. Och här hålls palmen av naturliga oljor (kardborre, ricinus, cederträ, linfrö, mandel, havtorn, etc.). De används för oljepackningar och kompressor. Förfarandet är väldigt enkelt. Det är bara nödvändigt att värma oljan i ett vattenbad till en temperatur av 33-35 °, gnugga den i rötterna och fördela den över hela längden av håret. Efter det är huvudet täckt med plastfolie och värmt med en handduk eller en scarf. Masken måste hållas i flera timmar, sedan håret tvättas flera gånger med ett mildt schampo och sköljdes med vatten, surgjordes med ättika eller citron.

  Utmärkt resultat ger vitaminterapi. Experter rekommenderar att man tar multivitaminkomplex som är speciellt konstruerade för svagt och tunt hår eller gör masker baserade på flytande vitaminer A (retinol) och E (tokoferol). I apoteksnätverket säljs dessa vitaminer i gelatinkapslar eller ampuller.

  Dessutom presenteras ett stort antal masker för hårdensitet från välkända kosmetiska företag (EVELIN, VITEX, L'OREAL, PLANETA ORGANICA, etc.) i apotek eller specialaffärer. Vitaminkomplex och vårdberedningar Prefektil, Revalid, Biosil, Nutrikap, Pantovigar är populära. Därför kan du alltid välja själv en vårdprodukt som är optimal i kvalitet och pris.

  Hur man gör håret tjock hemma

  Hemma lyckas framgång med folkmedicinska lösningar baserade på användningen av naturliga ingredienser: jäst, honung, örter, naturliga oljor. Här är recepten på flera populära masker för att förbättra hårväxten och göra dem tjocka och starka.

  • Jästmask. Förfarandet närmar och stärker håret, aktiverar tillväxten, ger volymen till håret. För framställning av terapeutisk komposition av blandad 1 msk. l. jäst från en brikett med kycklingägg och tillsätt växtbaserade avkok. För mörkt hår är väl lämpligt avkok av ekbark eller hypericum. För rött hår, kalendula, för ljust hår, kamilleavkokning. Därefter placeras blandningen på en varm plats i 1 timme så att jästen aktiveras. När det finns lätta skum på ytan, lägg till 1 msk. burdock olja och några droppar (5-6) av någon eter (citron, rosmarin, cederträ). Masken appliceras på rötterna och håret längs hela längden, isoleras och bibehålls i 40 minuter. Totalt 10 sessioner rekommenderas, som görs en gång var tredje dag.
  • Rågmask. Mycket enkelt och effektivt betyder att huvudämnet tar det vanliga rågbrödet. Den ska blötläggas i varmt vatten och masha det i mush. Applicera rågmassa på hår och gnid i hårbotten, varma och håll masken i en timme. Efter sköljning av håret är det inte nödvändigt att använda schampo, eftersom brödmassan rensar håret mycket bra.
  • Cedermask För sin förberedelse knådas en handfull skalade pinjenötter försiktigt och en liten mängd vatten hälls. Resultatet ska vara en tjock massa. Nu är det nödvändigt att förånga cedermjölk från den, som innehåller en unik uppsättning vitaminer och användbara spårämnen. För detta överförs nutmassan till en keramikkruka och placeras i en halvtimme i en ugn uppvärmd till 150 ° C. Den resulterande cedermjölken, något avkyld och värmeformen gnidas in i hårrötterna. Förfarandet rekommenderas upprepas dagligen i två månader. Denna mask kommer att påskynda hårväxten väsentligt och göra dem starkare och tjockare.
  • Honung cognac mask. Detta recept återställer effektivt strukturen hos svagt och tunt hår, aktiverar hårsäckarna till tillväxt, närmar och stärker. Blanda först rågulden med 1 tsk. flytande blomma honung, lägg sedan 1 msk till denna massa. l. kvalitetsbrandy och burdock eller ricinolja. Kompositionen gnids i rötterna och sprids genom håret, kvar i huvudet i 1 timme, isolerat med film och en handduk.
  • Honungsjästmask. Främjar accelererad tillväxt och förnyelse av hår, gör håret tjockt och frodig. För sin beredning blanda 100 ml förvärmd mjölk med 3 msk. l. flytande honung och 2 tsk. pressad jäst. Blandningen av komponenter i 1 timme lämnas vid rumstemperatur för att jästa jästen. Sedan appliceras kompositionen på rötterna och gnidas i hårbotten. Mask håll i 60 minuter, tvätta av med en mild schampo.
  • Proteinmask. Om håret är gles och snabbt blir oljigt, kommer en äggbaserad mask att hjälpa till. För att göra detta, bryta 3 ägg, separeras proteinet från äggula och beat. Du kan lägga till några droppar citronsaft eller någon citrusolja till proteinmassan. Blandningen gnids i hårbotten, isoleras och hålls i 1 timme. Denna mask hjälper till att justera talgkörtlarna, eliminera överflödigt fett och torka hårbotten. Det är nödvändigt att tvätta kompositionen med kallt vatten, eftersom det under påverkan av varmt vatten, kan vikten lätt vikas och är mycket svår att avlägsna från håret.
  • Masker från mejeriprodukter. Mjuka kefir, yoghurt, grädde masker har en mycket bra effekt på hårets tillstånd. De ger näring, fuktar hår och stimulerar tillväxt och förnyelse. Du kan tvätta håret med vassle, från dessa strängar blir det snabbt och tjockare.

  Dessutom, efter varje tvättning av huvudet är det användbart att skölja håret med ört avkok av nässla, kalendula, salvia, burdock, nässla. Detta hjälper till att aktivera metaboliska processer, återställa skadat och svagt hår och stimulera hårsäckar att växa.

  Professionellt stöd

  Hur är det i fall där alla ovanstående metoder har provats, och hur mycket hår på huvudet minskar alla? Professionella stylisters råd och salongprocedurer hjälper till. Du kan använda terapeutiska schampon som förbättrar hårväxten och hjälper till att stärka dem. Specialisten kommer att rekommendera ett lämpligt verktyg. Dessutom kommer du i salongerna att bli erbjuden att genomgå en kurs av massage och göra speciella masker som accelererar hårväxten.

  Den mest avancerade och moderna metoden där du kan bli ägare av ett tjockt och lyxigt hårhår om några timmar är konstgjorda hårförlängningar. Denna procedur kan vara kall och varm. Konstgjorda trådar är fästade på håret med hjälp av speciella keratinkapslar eller bandmetod. Allt beror på din önskan och ekonomiska förmåga.

  Konstgjorda krullar väljs i färg och konsistens, de är nästan inte annorlunda från naturligt hår. De kan tvättas, färgas, krullas, läggas enligt din smak. De mest populära är engelska, italienska och spanska tekniken. Vad du ska välja, bestämmer du, tillsammans med stylisten. Förlängt hår håller sig tätt, lederna är helt osynliga, konstgjorda trådar kan bäras i upp till 4 månader. Då, som ditt eget hår växer, behöver du göra en korrigering.

  Recensioner av verktyg och metoder

  Granska №1

  Jag använder naturliga produkter för hårvård, så jag har dem starka och tjocka. Varje vecka gör jag masker baserade på honung, burdock eller olivolja, jäst och andra komponenter. Jag sköljer håret efter tvätt med kamillextrakt. Förfaranden tar inte mycket tid, en gång i veckan kan du alltid avsätta en timme för egenvård. Men resultatet är helt enkelt fantastiskt - håret är tjockt, starkt och friskt.

  Granska nummer 2

  Om håret blir torrt och sprött, dricker jag vitaminkomplex, det hjälper mycket. Jag köper också billig burdock eller ricinolja på apoteket, värm upp dem lite och gör hårmaskor. Sådana förfaranden har en mycket fördelaktig effekt på hårbotten och förhindrar håravfall och gallring.

  Granska nummer 3

  Mitt hår var alltid gles. Men nu finns det bara fantastiska möjligheter som gör att du kan ändra utseendet till det bättre. Jag har nyligen gjort hårförlängningar och nu har jag långt och tjockt hår, tack vare vilket jag ser ut som en supermodell.

  Det finns naturligtvis vissa begränsningar och särdrag av vård, men alla krav är lätt att tillgodose. Spraya strängar skiljer sig inte från naturliga, de kan också tvättas, färgas och krullas. Jag är bara förskräckt av min nya bild.

  Kan tunt hår bli tjockare, tätare?

  Jag hjälpte mig en gång till att maska. För hennes behov:

  • sked av burdock olja
  • majonnässked
  • sked vodka
  • honungssked
  • äggula 1

  Alla ingredienser blandas och appliceras på hela längden av håret, var särskilt uppmärksam på rötterna. Skaka ditt huvud med något för att hålla dig varm.

  Många av mina vänner gjorde en sådan mask, någon säger att han har ett mycket hårt huvud, för mig är det så normalt. Du måste hålla det längre, desto bättre och gör det inte mer än en gång i veckan. Det är fortfarande bra för håravfall. Prova det, mycket effektivt!

  Ingenting är omöjligt att göra tunt hår tjockare och tätare. Det handlar helt om att mata hårsäckarna, från vilket håret växer. Du kan gnugga bördolja i hårbotten, göra olika närande hårmaskor. Men allt detta är förknippat med olika olägenheter. För att göra en hårmask, måste du ha alla ingredienserna till hands, applicera dem på ditt hår, sitta så länge (ju mer desto bättre), skölj, etc.

  Jag föreslår en mycket enkel metod som passar alla, både kvinnor och män, särskilt de som är oroliga för tidiga skalliga fläckar eller bala fläckar.

  Varje morgon eller kväll, noggrant gnida hårbotten med en grov trasa av hård lin eller burlap till rodnad, till en känsla av värme, det vill säga blodhastighet till hårbotten. Det betyder att leveransen av luvitz förbättras och hårkvaliteten förbättras därmed. Du behöver bara komma ihåg att göra det varje dag, när du borstar tänderna.

  Vänta inte på omedelbara resultat. Denna metod är för patient och långlivade människor som vet hur de ska uppnå vad de vill ha.

  Ett år senare kommer ditt hår att vara frodig och glänsande.

  Hur man gör tjockare tunt hår

  Hälsningar till dig, kära läsare. Idag vill jag dela med dig en upptäckt som omedelbart förändrade min tunna hårs tillstånd.

  Det är ägarna av tunt hår som drömmer på tänkbara och ofattbara sätt att lägga tjocklek på sina lockar. Densitet är en sak, men tjockleken är helt annorlunda. Och idag delar jag hemligheten om hur man dödar två fåglar med en sten.

  Men inledningsvis vill jag lyfta fram problemet.

  Skälen till förekomsten av tunt hår:

  • Genetics. Tunt hår är inte en mening. Jag stöter ofta på missförstånd i människor som finner tunt hår för att vara gles, men det är inte sant. Subtilitet - en egenskap av hårets tjocklek, så om flickan har tunt hår, betyder det inte att hon har "tre hår". Tunt hår är ganska kapabelt att vara tjockt, i det här fallet finns det mycket hår, men varje hår är liten i diameter. Oftast är sådant hår benäget att smitta och slå ner "istappar" hatade till alla ägare av tunt hår.
  • Påverkan från utsidan. Ingen är immun från detta, eftersom något hår kan bli tunn av denna anledning. Här kommer vi att prata om någon slags påverkan: termisk, kemisk och så vidare. Jag tror att många tjejer som blekade håret mer än en gång eller inte lyckades med kemi vet att sådana förfaranden kan få en mycket negativ effekt på hårets tillstånd om de utförs i strid med teknik.

  Anledningen till att jag är ägare till fint hår är den andra.
  I rätt tid (och för att vara exakt, tillbaka 2015) gjorde jag en ombre. Som min nuvarande mästare förklarade för mig senare, var hela proceduren utförd felaktigt, så min hår brytades genast. Någon annan skulle ha klippt av allt, men jag bestämde mig för att återställa håret, vilket jag faktiskt gjorde.
  Jag klarade med brittleness och växte längd, men mitt hår var fortfarande skadat och så blev de mycket tunna. Därför är hela min uppmärksamhet fokuserad på de verktyg som kan tjockna dem.

  För att ge hårets täthet finns flera sätt:

  • Innehållande hål i håret. Skadat hår är mer poröst, så när det fyller på skador återgår densiteten. I regel används de medel som ger en sådan effekt regenerering. Kosmetika "hår" kommer bra "patch up", som kommer att innehålla: protein, keratin, kollagen, silke, elastin.
  • Extern - skapar en tunn beläggning på hårets yta. Ofta utförs denna funktion av silikoner, men sådana örter som henna och basma är inte mindre effektiva. De har tanniska egenskaper, på grund av vilka effekten av färgning med örter kan betydligt överstiga det för silikoner. Även yttre faktorer innefattar komponenter såsom hyaluronsyra och lipider.

  Ofta i kosmetika hittade en kombination av dessa komponenter, så blir effekten av deras användning mest uttalad, även om den är tillfällig.

  Mycket smidigt, jag kommer till "spiken" i programmet.
  Jag har alltid föredragit medlen med proteiner och keratin. Mitt hår är väldigt förtjust i dessa komponenter och reagerar alltid med märkbar densitet, så vid en tidpunkt hade jag en idé: Varför inte göra en proteinmask själv?

  Jag började min hårvård med hemlagade masker och jag tror att det är bekant för många. Vad bara vi inte försökte på en gång för att uppnå önskat resultat.
  Du brukar träffa en entusiastisk granskning av någonting och skynda huvudet för ingredienserna för att prova själv.

  Jag har lagat dig så länge, för inte alla kommer att tycka om min idé. Detta är inte en typisk recension, som kommer att höra om smörjning på håret hela innehållet i kylskåpet. Här tvärtom kommer vi att diskutera användningen av alla fördelarna med civilisationen, som jag föreslår att modernisera.

  Så, uppmärksamma vassleprotein med kokos!

  Ja, visionen misslyckas inte med dig, det är rätt. Huvuddelen och delen av nageln i min recension är protein.
  Jag tycker att tjejer som inte är långt ifrån idrottsvärlden är medvetna om ett sådant djur. För dem som inte vet, kommer jag att förklara.

  Veteprotein (protein) är en koncentrerad blandning av globala proteiner härledda från vassle. I detta fall bör man förstå vätskekompositionen som bildas under pastan och är en biprodukt vid framställning av ost. För närvarande är det det bästa proteinet, både för muskeltillväxt och för att bränna fett.
  Det finns en underart av vassleprotein, det så kallade "snabbproteinet" - det här är ett isolat som kommer att diskuteras ytterligare.

  Isolera - i själva verket är det ett renat koncentrat. Procentandelen av protein når 97%.
  Tanken att försöka göra en mask med protein kom till mig för länge sedan, men variationen av det enda receptet jag hittade på nätet verkade mycket konstigt:

  Sojaprotein krävs, denna produkt finns i butiker avsedda för sportnäring. För masken behöver du blanda 3 msk. l. protein och 2 msk. l. pulveriserat socker. Sojaprotein måste spädas till ett krämigt tillstånd med vatten. Ständig omröring av blandningen tillsättes pulveriserat socker. Den resulterande masken bör appliceras på tidigare tvättat och ej torkat hår. Blandningen håller på huvudet i ungefär en timme och avlägsnas sedan med varmt vatten.
  Receptet verkade väldigt konstigt för mig. Jag har ingenting mot protein, men mängden pulveriserat socker var mycket pinsamt. Jag vet att när man brygger henna tillsätts socker för att förtjocka blandningen om det visar sig vara för flytande. Tydligen används i detta recept pulveriserat socker för att stabilisera blandningen.
  Det fanns många tvivel, och till slut bestämde jag mig för att hårets reaktion på "bar" protein och caster socker kunde vara oförutsägbart.
  Så, tanken uppstod att skapa en mask som helt enkelt gjorde min åsikt om hårvård i allmänhet.

  Jag ville kombinera den regenererande egenskapen hos protein och de fuktgivande vårdegenskaperna.
  Och vad fick jag av detta?

  Så, jag berättar för dig hur man förbereder en hårmask med vassleprotein hemma.

  Du behöver:

   Vassleprotein (i mitt fall, isolera) - 15 gram (Var hittar man: i sportnäringsbutiker kan man också sälja i stora stormarknader). Så här ser proteinet "inifrån".

 • Basen, det vill säga masken eller balsam (i mitt fall, grädden mask Farmavita med solrosfröolja). Jag valde en bas med den enklaste sammansättningen och åtgärden i en riktning. Denna mask innehåller inte silikoner, har en liten fuktgivande effekt och det har också en ganska flytande konsistens. (Det är viktigt att vara uppmärksam på detta, eftersom proteinet gör masken tjockare!).


 • Nästa Artikel
  Secrets of proper nutrition för hud och hår skönhet