Hur man gör tunt hår tjockare och tjockare


Det är svårt att hitta en kvinna som inte skulle drömma om en tjock och hälsosam chock. Tätt hår lockar ögat, i motsats till det sällsynta och "sneda" håret. Därför är många vackra damer intresserade av hur man gör naturligt tunt hår tjockt och vackert. I den här frågan är det viktigaste att observera rätt tillvägagångssätt.

Varför blir håret tunt

 • frekvent mottaglighet för färgning;
 • Lightening i flera steg utan att observera det säkra intervallet.
 • brist på grundläggande vård för hår;
 • missbruk av termoelementer (järn, krusningsjärn, heta krökare, etc.);
 • hårtork
 • substandard schampo och balsam;
 • sällsynt användning av stärkande masker;
 • brist på vissa vitaminer i kroppen;
 • fattig och obalanserad diet;
 • uttorkning av hårbotten och hela kroppen;
 • psykiska störningar;
 • tar allvarliga antibiotika
 • täta klimatförändringar;
 • torr luft i rummet.

Det finns också den så kallade genetiska faktorn. I det här fallet har personen tunt hår från naturen. Det är svårt, men möjligt, att rätta till situationen med salong och hemmetoder.

Korrekt vård av hårtjocklek

Det finns enhetliga regler, med vilka du kommer att öka chanserna för återställandet av fint hår.

 1. För återhämtningsperioden, vägra att färga håret med ammoniakföreningar. Om detta inte är möjligt, utför proceduren väldigt sällan och endast efter behov.
 2. Ge upp kemisk perm helt, utesluter heta hår styling enheter från daglig användning. Det senare inkluderar likriktaren, krusningsjärn, heta curlers.

Tvättning och torkning för att täta håret

 1. Välj ett kvalitetsschampo och skölj, pengarna borde vara från samma serie. Om möjligt, uppskattar färgen, ja, om kompositionen är transparent. Kvalitets tvätt kosmetika kan köpas i professionella butiker för frisörer och ett apotek.
 2. Tvätta inte håret med sulfater, silikon och andra okända tillsatser. Kom ihåg huvudregeln: Ju sämre schampokummorna är på ett vått huvud, ju mer naturligt är det.
 3. Berik köpet med silkeproteiner. Tillsätt lite för varje portion hårvård. Vissa tjejer tränar leverans av schampo med ampuller av vitaminer E eller A, såväl som nikotinsyra.
 4. För att ge en basal volym och visuell förtjockning av hår, kan du lägga till eterisk olja av patchouli, jojoba, pelargon, apelsin eller citron till tvättmedlet. Tillräckligt 3 droppar per 100 ml. bas.
 5. Gör det vana att gå utan hårtork efter tvättning, om det tillåter hår. Låt inte vila med ett vått huvud, borsta bara trådarna efter torkning.
 6. Efter att ha torkat huvudet, vrid inte håret i en bunt och utöva inte en mekanisk inverkan på dem med en handduk (stark friktion). Bara samla vattnet något, krossa strängarna försiktigt i en knytnäve. Du bör också hantera våta lockar med en spray för enkel kamning.
 7. För att tunna hår tjocka, förbereda avkok för sköljning. Brew ek, kamille, vinrör, nässla eller geranium i kokande vatten, låt det brygga och spänna. Skölj strängarna och skölj inte.

Korrekt näring för att ge hårtjocklek

 1. Alla vet att hälsa börjar från insidan. Detta gäller också för hår. Om du inte äter ordentligt, kommer inga kosmetika att göra tunt hår tjockt.
 2. Inkludera råg, vete eller lin kli i menyn. De innehåller mycket fiber, som är ansvarig för hårets skönhet. Dessutom är produkten rik på zink, vilket är nödvändigt för förtjockning av kärnan.
 3. Grävning kräver fettsyror, magnesium, selen. Alla dessa ämnen kan hittas i nötter. Ät åtminstone en handfull mandel, hasselnötter, cashewnötter eller valnötter per dag.
 4. Håret blir starkare och tjockare om du regelbundet lutar på geléen. Börja dagen med mellanskattost, naturlig yoghurt eller ett glas klijmjölk.
 5. Också vid frukost är det användbart att äta lin och havregryn, blandad i lika stora proportioner. Det är bättre att komplettera skålen med en smör för att öka värdet.
 6. Du behöver protein med lätt smältbarhet. Det finns i äggvitor, kycklingfilé, kalkon, nötkött, kalvkött, kanin. Inte för mycket kommer att vara mager ost och bönor.
 7. Skäm bort dig med färska frukter och grönsaker, säsongsbetonade bär, gröna. Drick en dag minst 2,3 liter filtrerat vatten. Luta på färskpressad juice från selleri, citrusfrukter, äpplen etc.
 8. Extremt värdefullt hår kommer att vara fisk och skaldjur. I de angivna produkterna är mycket fosfor, som är ansvarig för restaurering och hårdhet.

Kockolja för hårtjocklek

 1. Naturliga oljor, i synnerhet börda, förseglar helt håret från insidan. Ta vanan med att använda burkolja innan du tvätter huvudet.
 2. För att göra detta, köp produkten i ett apotek, häll den önskade mängden i en skål och värma upp till 40 grader i ett vattenbad. Kamma sedan ditt hår och separera dem med avskiljning.
 3. Smörj rotsektionen först, sedan hela längden ner till spetsarna. Vid slutet av proceduren, bygg en varm polyetenlock och en scarf. Förvänta 1,5-2 timmar.

Kefir maskerar för förtjockning av hår

 1. Få kefir max fetthalt. För att skapa en mask behöver du 200 ml. råmaterial. Anslut produkten med 15 gram. färglös henna och 60 g. rågbröd utan skorpa. Knippa ingredienserna till en homogen uppslamning. Applicera produkten på huden och hela hårets längd. Håret ska vara rent. Värm upp huvudet på det klassiska sättet, vänta en halvtimme. Tvätta av masken med daglig shampoo.
 2. Häll i 120 ml. tjock kefir i en värmebeständig behållare, värm kompositionen på ångbadet till 50 grader. Tillsätt 30 ml till den fermenterade mjölkprodukten. honung. Vänta på att kompositionen löses upp. Fördela masken med en pensel på håret. Wrap ditt huvud med cellofan och en varm scarf. Håll verktyget i minst 1 timme. Ta bort masken med ett naturligt schampo utan tillsatser.

Äggsmaskar för förtjockning av hår

 1. Skala en liten lök, pressa saften ut ur den. Anslut vätskan med äggula och 40 gram. blomma honung. Sprid en homogen komposition med massörrörelser. Var särskilt uppmärksam på huden och rötterna. Vänta en tredjedel av en timme, ta bort verktyget med ett välbekant schampo. Lök lukt kan sköljas med citron lösning.
 2. Kombinera i total kapacitet 3 äggulor och 30 ml. Olivoljor. Produkten måste vara kallpressad. Det lägger till 25 ml. Havtorn och mandeloljor. Blanda ingredienserna noggrant. Sprid masken över huvudet och lockar med en kosmetisk borste. Vik huvudet i plast och en varm trasa. Efter 1 timme tvätta håret på vanligt sätt.
 3. Ta en kopp av rätt storlek. Blanda i kycklingblomman, 60 gr. hemlagad yoghurt, 50 ml. aloe juice och 55 gr. banan gruel. Applicera produkten med massörrörelser, fördela resterna till tipsen. Wrap curls med klämfilm och en handduk. Vänta ca 50 minuter. Tvätta masken med kosmetisk schampo och balsam.

Hemmagjorda hårförtjockningsprayer

 • Brew i en värmebeständig container apotek kamomill. För att göra detta, ta 240 ml. kokande vatten och 30 gr. råmaterial. Därefter tillsättes 6 droppar linfröolja och 23 droppar burdockolja till huvudkomponenterna. Häll den homogena vätskan i sprayflaskan. Använd verktyget 3 gånger om dagen. Förvara på en sval plats i högst 30 dagar.
 • Ta 170 ml. mineralvatten utan gas, tillsätt 80 ml till vätskan. citronsaft och 35 droppar burdock olja. Rör om komponenterna noggrant och häll i en lämplig spraybehållare. Hållbarheten är högst 8 dagar. Använd tre gånger om dagen.
 • För att stärka hårstrukturen och göra den tjockare, räcker det med att regelbundet applicera olika masker och produkter. Också, var inte rädd för att ändra den vanliga kosten. Produkter påverkar direkt hårets kvalitet. Om det behövs, kontakta en specialist. Du kan hämta professionella verktyg för dig själv.

  Hur man gör håret tjockt och tjockt: 8 bästa tips!

  Om ditt hår är tunt, skarpt och sprött, det här är inte en orsak till frustration, allt är korrigerbart, det viktigaste är att välja rätt kosmetika och att sköta din hår.

  Orsaker till tunt och sparsamt hår

  Allvarlig håravfall kan uppstå av ett antal skäl, varav en är kampen mot övervikt. Många kvinnor, i strävan efter skönhet, går på olika dieter, medan de inte ens tror att deras handlingar kan orsaka andra problem. Under en strikt diet levereras inte näringsämnen i rätt mängd till kroppen, och håret behöver också bra näring, så de är tunna, spröda och flytande, då börjar de falla ut.

  Orsaken till det flytande och glesa håret kan också vara regelbunden motion. Kroppen mottar inte den erforderliga mängden protein, vilket orsakar roddystrofi: Hårväxten saktar mycket, blir mycket tunn och som ett resultat - tunt och sprött hår.

  En annan orsak till kvinnors sällsynta hår kan också vara brist på vitamin A, B, endokrina sjukdomar, ärftlighet, regelbunden medicinering, fysisk ansträngning, sömnlöshet, felaktigt utvalda kosmetika. För att göra håret tjockare och tjockare, är det nödvändigt att ge dem rätt skötsel, att äta rätt och kompetent närma sig valet av kosmetika. Nedan hittar du användbara tips som helt öppnar frågan: hur man gör håret tjockare och vackrare.

  8 bästa tips för att göra håret tjockt och tjockt

  Reklam för kosmetika för hår garanterar högtidligt att efter att ha använt dem kommer håret att växa mycket snabbare, bli tjockare och tjockare. Men ofta är sådana löften bara löften, faktiskt inget resultat, bara pengar som kastas till vinden. Så hur man gör hår tjockt? Vårt råd kommer att svara på denna fråga:

  Tips nummer 1: Vik inte ditt hår!

  I många kosmetiska produkter för hår, speciellt i balsamkonditioneringsmedel och schampon, finns tillsatser - polymerer och silikon, som under vattenprocedurerna är mycket fasta limmade på varje hår, vilket ger dem tjocklek. Det här alternativet är idealiskt endast för starkt hår, men tunt och sparsamt hår gör en sådan produkt tyngre. Efter att ha använt ett sådant verktyg kommer det tunna och glesa håret att se livlöst ut. Därför, om du är intresserad av hur tunn hår hur man gör tjockare, använd inte sådana schampon.

  Styling produkter - onda för vårt hår! De flesta kosmetiska hårspänningsprodukter kan väga håret betydligt mer än balsam balsam och schampo. Särskilt tyngre hår är de verktyg som har utvecklats speciellt för att lägga till glans till hår. Så om du bryr dig om frågan: hur man gör hår tjockt? Försiktigt närma dig valet av kosmetika, köp bara de som inte limar håret och gör dem inte tunga.

  Tips # 2: Sluta tvätta håret för ofta

  Många som frågar sig själva: hur man gör hår tjockare? de tror att bara tvätta huvudet ger håret den bästa volymen. Det här är inte så! Bara samma täta hårtvätt leder till att håret börjar tappa sin glans, blir fet och ful. Det rekommenderas att tvätta håret om två eller tre dagar, då kommer de att bli glänsande och tjocka.

  Tips nummer 3: Rätt näring

  För dem som vill ha, men vet inte hur man gör håret tjockt, kommer våra råd att vara till stor hjälp. För att kvinnornas hår ska vara långt, vackert och friskt måste de få den nödvändiga mängd vitaminer. Följande vitaminer är viktiga för hårväxt:

  För att håret ska bli tjockare och tjockare måste du äta mat som har protein. Bristen på protein i kroppen leder till sprött hår, de blir tråkiga, spröda och deras tillväxt saktar väldigt mycket. Om du inte bara lär dig att göra håret tjockt, men också för att uppnå detta, inkludera följande mat i din dagliga kost: fisk, ost, nötter, mjölk och andra proteiner med hög proteinhalt.

  För bättre hårväxt rekommenderas också att äta rött kött eftersom det innehåller karnitin, vilket förbättrar follikelns funktion (hårsäckar). Om du regelbundet levererar kroppen med goda vitaminer, blir det tunna håret snart tjockare och tjockare, de kommer att stärka och börja växa mycket snabbare.

  Tips # 4: Använd curlers för att ge volymen

  Du vet inte hur man gör håret tjockt, och du vill bli ägare till en magnifik frisyr, i det här fallet kommer hårkrullarna att rädda. Med hjälp kan du göra tunt hår mer voluminöst. Jag tror att alla vet hur man rullar curlers med hår, även barn är bekanta med denna teknik. Du måste också säga att någon frisyr som görs med hårkronor gör ditt hår visuellt lyxigt.

  Tips # 5: Huvudmassage

  Huvudmassage har en positiv effekt på hårväxten. Om du är intresserad av hur man gör hår tjockt, gör sedan en massage varje dag. Det finns inget svårt här, massagen kan utföras med en pensel eller fingrar. Efter en kort tid kommer du att märka hur ditt tunna hår blir tjockare, deras volym ökar.

  Tips # 6: Darsonvalisering av hår

  Har du stora hårproblem? Du vet inte hur man gör håret tjockare och tjockare? Vanlig vård räcker inte för att sätta dem i ordning? I detta fall kommer darsonvalisering att hjälpa dig. Att använda darsonvalisering hjälper till att förbättra hårfollikelns prestanda, frigöra håret av fett, ge dem volymen, förbättra tillväxten, med ett ord, med hjälp av denna metod kan du uppnå positiva resultat för ditt hår på kort tid.

  Tips # 7: Vifta och måla

  Om du inte är nöjd med dina sällsynta krullar, men du vet inte hur man gör håret tjockare, så hjälper en lätt perm eller en förändring i hårets färg. Med hjälp av färgning kan du göra ditt hår visuellt tjockare. Under färgen förtjockas håret, vilket gör det vackrare. Om du gör höjdpunkter, kan du i detta fall visuellt göra håret mer frodigt. Alla metoder för hårfärgning och perm kommer att göra kvinnornas hår mer volymin.

  Tips # 8: Psykologiska och känslomässiga

  Forskare har visat att alla representanter för det rättvisa könet lever sina egna känslor, för ju bättre deras humör, ju högre deras livskvalitet. Därför, om du är mycket orolig över hårets tillstånd och inte vet hur man gör håret tjockare och tjockare, kom alltid ihåg att stress är den främsta fienden i tjocka och vackra krullar.

  Om du bara oroar dig för hur du gör ditt hår tjockare och vackrare, är det bättre att ompröva dina livsställningar, hitta rätt lösning, och sedan kommer ditt hår igen att bli en underbar glans, bli tjock och hälsosam. Titta på alla bristerna med optimism och kom till att lösa problem lugnt, så kommer du själv att se och känna att livet inte är så illa, och ditt hår behöver bara några små förändringar.

  Hur man gör hår tjockare hemma: recept

  Om du är mycket orolig för ditt hår, och du bryr dig om hur du gör ditt hår tjockare och tjockare, så hjälper våra råd här. Varje kvinna skapar sin egen idealiska bild, som kompletteras med en vacker frisyr. Det är bara inte alla kan skryta med tjockt och vackert hår.

  Men det här är inte världens ände, det finns en väg ut ur någon situation, så du behöver inte bli upprörd om ditt tunna och spröda hår. Idag finns det en stor mängd recept och information om hur man gör håret tjockare och tjockare, vilket gör det möjligt att skapa ett riktigt mirakel även med det fulaste håret.

  För att håret ska bli tjockt rekommenderas det att använda masker som är beredda på basis av senap och rödpeppar. Dessa masker väcker hårsäckar, gör dem mer aktiva, vilket i sin tur förbättrar hårväxten. Om du vill lära dig att göra tunt hår så tjockare som möjligt, har vi förberett några användbara recept för dig, med hjälp du kan återställa hälsosam glans till lockar, göra dem tjocka, starka och friska.

  Första receptet

  • Kockolja i mängden 50 milligram.
  • Pepparröd 1 | 2 tsk.

  Blanda oljan med peppar, gnid blandningen i hårbotten och vänta i trettio minuter. Efter att du måste tvätta av masken. Om du gör den här proceduren tre gånger i veckan så kommer du snart att se hur dina krullar kommer att förändras till det bättre. Det finns ett annat effektivt recept för att göra hår tjockare och tjockare.

  Andra receptet

  • Ett glas kefir.
  • Senapspulver i mängden en matsked.
  • Två äggulor.

  Alla ingredienser måste vara väl blandade ihop. Den resulterande blandningen bör appliceras på hårrötterna, det är också önskvärt att fördela det över hela längden av krullen. Huvudet ska vara väl inslaget för att skapa en värmeeffekt för håret och hårbotten. Du måste hålla masken i cirka fyrtio minuter, skölj sedan väl med varmt vatten.

  Korrekt hårvård

  För att få reda på hur tunt hår kan bli tjockare, ska varje kvinna noggrant analysera sin livsstil - lämna dåliga vanor, gå oftare utomhus, lägg dig i sängen för att sova och så vidare.

  Vårt hår är trots allt den viktigaste indikatorn på vår kropps allmänna tillstånd och om håret plötsligt blev tråkig, skört, började falla ut, är detta en direkt signal till att det är dags att ompröva vår psykologiska tillstånd, livsstil, kost. Om du svarar på den här signalen i tid och vidtar nödvändiga åtgärder, börjar ditt hår att skina igen, vara tjockt och vackert.

  Så hur man gör håret tjockare och tjockare, hur man ger dem en hälsosam glans? För att göra detta måste du ta hand om ditt hår. Här är några tips som du alltid bör följa om du vill bli ägare av tjockt och friskt hår.

  1. För att håret var tjockt, borde de tvättas som förorening. Hyppig shampooing gör ditt hår oljigt och svagt.
  2. Om du vill ha tjockt hår, använd endast transparenta schampon för att tvätta dem.
  3. Massera huvudet regelbundet, det ger håret mer volym och bättre tillväxt.
  4. Kamma inte vått hår.
  5. Torkt hår med hårtork rekommenderas inte.

  Hur man gör håret tjockt: video

  Denna videoredigering beskriver hur du gör håret tjockare, tjockare och voluminösa. Du kommer också att lära dig många knep och tips som du kan göra håret tjockare och långa.

  Tunt hår - det spelar ingen roll. Tips om hur man gör dem tjockare!

  Hälsningar till dig, kära bloggläsare! Vet du att enligt statistiken är de flesta kvinnor, inte bara i vårt land, men över hela världen inte nöjda med håret, eftersom de inte är tillräckligt tjocka och vackra. Ämnet föreslår sig själv, tunt hår hur man gör det tjockare och är det möjligt?

  Vad kan du göra om kaukasierna aldrig har präglats av rikt hår. Det är prerogativet för latinamerikanska och orientaliska skönheter, men afrikaner förstår inte vad det innebär att tunna hår, de skulle aldrig ens tänka på det.

  Tyvärr har den europeiska rasen inte en genetisk predisposition för posh hår. Det är uppenbart att hårets densitet beror på antalet folliklar i huvudets hud.

  Helst är det från 100 till 150 tusen att känna sig ganska bekvämt. Men trots allt inte allt beror på kvantiteten, beror mycket på kullarnas kvalitet och grooming.

  Och eftersom antalet folliklar inte kan ökas, låt oss börja förbättra hårets tillstånd, även om det beror på din önskan att ta hand om dig själv.

  Om det är närvarande är det utmärkt, och nu börjar vi bestämma vad som kan prova en gallring av krullarnas struktur.

  Om kroppens interna system är i ordning, kan du fortsätta till självständig åtgärd hemma. De mest arbetade förtjänt ansedda folkmedicinska lösningar. Från den befintliga massan väljer du den mest effektiva. Det är intressant att veta vad dessa recept är? Läs vidare!

  Bröd komprimera

  Välja en smula från kvartalet Borodino (till det yttersta svarta) brödet. Fyll med kokande vatten för att göra gruel.

  Lägg åt sidan i 15 minuter och applicera på hårbotten. Sätt på en hatt och varma med en handduk. En timme senare, tvättas utan tvättmedel. Helst stärker och rengör hårets inre struktur.

  Du kan använda i flera år, om du har tillräckligt med tålamod, är det bara till nytta. I början av ansökan börjar ditt hår att få ytterligare volym.

  Efter att ha uppnått maximalt från ditt hår, kommer de följande procedurerna att bibehålla detta resultat genom att styra volymen. Perfekt för att komprimera växelvis med andra masker.

  Gelatinansökan

  Du måste ta 2-3 msk. matskedar gelatin ätbar utspädd i ett förhållande av 1: 2 med varmt vatten och låt svälla, lägg till det vanliga hårbalsam (1 msk sked) som du använder. Förresten, kan du lägga till en rik monteringsmaske.

  Stir, täck varje sträng från rot till spets med den beredda blandningen. Isolera i en halvtimme. Under den första proceduren ska du inte använda schampo för att skölja av den här blandningen. Ditt hår blir större, kommer att skina och lysa!

  Salonprocedurer

  Om någon tvivlar på sina egna förmågor, kan du prova restaureringsteknikerna som erbjuds av mästarna i stugan. Det finns flera alternativ för att förtjocka håret:

  • screening
  • Keratirovanie
  • lamine

  Du kan prova en sak, men det är bättre att alternera. Till exempel, första gången för att göra keratinmättnad, och sedan för att välja något annat förfarande, kommer det att dubbla effekten.

  Dessa förfaranden är dyra, men resultatet kan erhållas snabbare! Men det mest intressanta är att det blir detsamma som hemma med regelbunden vård.

  Och nu några super effektiva exotics. Är intressant

  Eventuellt eterkoncentrat är ett utmärkt stimulansmedel som aktiverar hårsäckarna och mättar hårets inre struktur.

  De folliklar som fanns i fryst tillstånd börjar aktiveras, varigenom först en radikal igelkott kommer att dyka upp, vilket du kommer att känna under massagen och sedan ett frostigt hårhår.

  Essentiell oljebehandling

  Få någon essentiell olja eller några: bitter apelsin, salvia, rosmarin, tallnålar, sandelträ, ylang ylang, tea tree, pepparmint, etc.

  Dessa koncentrerade oljor förstärker inte bara och läker, men bidrar även till förtjockning av håret.

  Har du hört talas om aromaterapi? Jag berättar för dig, släpp bara 3 droppar av din eteriska olja till basen, igen till din smak - kokosnöt, mandeltruvsfrö, jojoba.

  Applicera blandningen på tänderna i en träkam eller en borste med naturliga borst. Spraya lite hår från en sprayflaska.

  Om det är en kam, dela sedan i avdelningar växelvis, kamma längs hela längden så att hårbotten känns massage. Om du har en pensel, kamma i olika riktningar. Minst tio minuter, mer kan - det blir ännu bättre.

  Det är nödvändigt att göra denna massage 2-3 gånger i veckan. Volym och densitet tillhandahålls!

  Och nu höjdpunkten, Afrikas hemlighet. Vet du att de suger håret i mjölk, oavsett om det är kokos eller ko, är resultatet detsamma. Och nu måste du lära dig ett gammalt afrikanskt recept.

  Chudosostav

  • Krama saften av en halv citron eller lime
  • Lägg gradvis 1 tsk. majs eller potatisstärkelse så att inga klumpar bildas.
  • Nästa 100 ml. kokosnöt (ko) mjölkblandning med 1-2 matskedar olivolja (kallpressad). Sätt blandningen i ett vattenbad.
  • Gradvis tillsätt till den varma blandningen tidigare beredda stärkelselösningen med citron. Rör ständigt tills en krämig massa bildas. Avlägsna från badet och blanda kraftigt igen. Applicera på våta lockar jämnt, gnugga denna massa i dem.
  • Sätt på en hatt och varma med en handduk, helst förvärla den med ett strykjärn. Låt blandningen stå i en timme, skölj sedan med lite kallt vatten med ett neutralt schampo. Kontrollera att lösningen är helt tvättad.

  Vid applicering varje vecka för en (helst två) månader kan den ersätta de mest avancerade salongprocedurerna.

  Du kommer inte bara vara nöjd med ditt hår, de kommer att bli din stolthet! Självklart måste du jobba hårt, men det fantastiska resultatet blir en ovärderlig belöning för dina ansträngningar och entusiasm!

  På min blogg finns mycket effektiva recept och hemligheter för din skönhet. Luta dig tillbaka, jag är säker på att du hittar många fler användbara saker här.

  Hur man gör tjockare tunt hår

  Hälsningar till dig, kära läsare. Idag vill jag dela med dig en upptäckt som omedelbart förändrade min tunna hårs tillstånd.

  Det är ägarna av tunt hår som drömmer på tänkbara och ofattbara sätt att lägga tjocklek på sina lockar. Densitet är en sak, men tjockleken är helt annorlunda. Och idag delar jag hemligheten om hur man dödar två fåglar med en sten.

  Men inledningsvis vill jag lyfta fram problemet.

  Skälen till förekomsten av tunt hår:

  • Genetics. Tunt hår är inte en mening. Jag stöter ofta på missförstånd i människor som finner tunt hår för att vara gles, men det är inte sant. Subtilitet - en egenskap av hårets tjocklek, så om flickan har tunt hår, betyder det inte att hon har "tre hår". Tunt hår är ganska kapabelt att vara tjockt, i det här fallet finns det mycket hår, men varje hår är liten i diameter. Oftast är sådant hår benäget att smitta och slå ner "istappar" hatade till alla ägare av tunt hår.
  • Påverkan från utsidan. Ingen är immun från detta, eftersom något hår kan bli tunn av denna anledning. Här kommer vi att prata om någon slags påverkan: termisk, kemisk och så vidare. Jag tror att många tjejer som blekade håret mer än en gång eller inte lyckades med kemi vet att sådana förfaranden kan få en mycket negativ effekt på hårets tillstånd om de utförs i strid med teknik.

  Anledningen till att jag är ägare till fint hår är den andra.
  I rätt tid (och för att vara exakt, tillbaka 2015) gjorde jag en ombre. Som min nuvarande mästare förklarade för mig senare, var hela proceduren utförd felaktigt, så min hår brytades genast. Någon annan skulle ha klippt av allt, men jag bestämde mig för att återställa håret, vilket jag faktiskt gjorde.
  Jag klarade med brittleness och växte längd, men mitt hår var fortfarande skadat och så blev de mycket tunna. Därför är hela min uppmärksamhet fokuserad på de verktyg som kan tjockna dem.

  För att ge hårets täthet finns flera sätt:

  • Innehållande hål i håret. Skadat hår är mer poröst, så när det fyller på skador återgår densiteten. I regel används de medel som ger en sådan effekt regenerering. Kosmetika "hår" kommer bra "patch up", som kommer att innehålla: protein, keratin, kollagen, silke, elastin.
  • Extern - skapar en tunn beläggning på hårets yta. Ofta utförs denna funktion av silikoner, men sådana örter som henna och basma är inte mindre effektiva. De har tanniska egenskaper, på grund av vilka effekten av färgning med örter kan betydligt överstiga det för silikoner. Även yttre faktorer innefattar komponenter såsom hyaluronsyra och lipider.

  Ofta i kosmetika hittade en kombination av dessa komponenter, så blir effekten av deras användning mest uttalad, även om den är tillfällig.

  Mycket smidigt, jag kommer till "spiken" i programmet.
  Jag har alltid föredragit medlen med proteiner och keratin. Mitt hår är väldigt förtjust i dessa komponenter och reagerar alltid med märkbar densitet, så vid en tidpunkt hade jag en idé: Varför inte göra en proteinmask själv?

  Jag började min hårvård med hemlagade masker och jag tror att det är bekant för många. Vad bara vi inte försökte på en gång för att uppnå önskat resultat.
  Du brukar träffa en entusiastisk granskning av någonting och skynda huvudet för ingredienserna för att prova själv.

  Jag har lagat dig så länge, för inte alla kommer att tycka om min idé. Detta är inte en typisk recension, som kommer att höra om smörjning på håret hela innehållet i kylskåpet. Här tvärtom kommer vi att diskutera användningen av alla fördelarna med civilisationen, som jag föreslår att modernisera.

  Så, uppmärksamma vassleprotein med kokos!

  Ja, visionen misslyckas inte med dig, det är rätt. Huvuddelen och delen av nageln i min recension är protein.
  Jag tycker att tjejer som inte är långt ifrån idrottsvärlden är medvetna om ett sådant djur. För dem som inte vet, kommer jag att förklara.

  Veteprotein (protein) är en koncentrerad blandning av globala proteiner härledda från vassle. I detta fall bör man förstå vätskekompositionen som bildas under pastan och är en biprodukt vid framställning av ost. För närvarande är det det bästa proteinet, både för muskeltillväxt och för att bränna fett.
  Det finns en underart av vassleprotein, det så kallade "snabbproteinet" - det här är ett isolat som kommer att diskuteras ytterligare.

  Isolera - i själva verket är det ett renat koncentrat. Procentandelen av protein når 97%.
  Tanken att försöka göra en mask med protein kom till mig för länge sedan, men variationen av det enda receptet jag hittade på nätet verkade mycket konstigt:

  Sojaprotein krävs, denna produkt finns i butiker avsedda för sportnäring. För masken behöver du blanda 3 msk. l. protein och 2 msk. l. pulveriserat socker. Sojaprotein måste spädas till ett krämigt tillstånd med vatten. Ständig omröring av blandningen tillsättes pulveriserat socker. Den resulterande masken bör appliceras på tidigare tvättat och ej torkat hår. Blandningen håller på huvudet i ungefär en timme och avlägsnas sedan med varmt vatten.
  Receptet verkade väldigt konstigt för mig. Jag har ingenting mot protein, men mängden pulveriserat socker var mycket pinsamt. Jag vet att när man brygger henna tillsätts socker för att förtjocka blandningen om det visar sig vara för flytande. Tydligen används i detta recept pulveriserat socker för att stabilisera blandningen.
  Det fanns många tvivel, och till slut bestämde jag mig för att hårets reaktion på "bar" protein och caster socker kunde vara oförutsägbart.
  Så, tanken uppstod att skapa en mask som helt enkelt gjorde min åsikt om hårvård i allmänhet.

  Jag ville kombinera den regenererande egenskapen hos protein och de fuktgivande vårdegenskaperna.
  Och vad fick jag av detta?

  Så, jag berättar för dig hur man förbereder en hårmask med vassleprotein hemma.

  Du behöver:

   Vassleprotein (i mitt fall, isolera) - 15 gram (Var hittar man: i sportnäringsbutiker kan man också sälja i stora stormarknader). Så här ser proteinet "inifrån".

 • Basen, det vill säga masken eller balsam (i mitt fall, grädden mask Farmavita med solrosfröolja). Jag valde en bas med den enklaste sammansättningen och åtgärden i en riktning. Denna mask innehåller inte silikoner, har en liten fuktgivande effekt och det har också en ganska flytande konsistens. (Det är viktigt att vara uppmärksam på detta, eftersom proteinet gör masken tjockare!).
 • Det stora problemet med tunt hår - hur man gör dem tjockare?

  Tunt hår är hår vars diameter inte överstiger 50 mikron (0,05 mm). Mycket lite! Som jämförelse uppnår normal hårtjocklek från 50 till 70 och tjocka en diameter av 150 mikron.

  Alla problem med tunt hår följer av detta:

  • det är svårt för dem att välja en hårklippning, det är svårt att stila dem vackert - processen tar lång tid, håret förlorar lätt sin förvärvade form med sådan svårighet;
  • snabbt bli smutsigt - den utsöndrade talg blir en outhärdlig börda för rotzonen av tunt hår, som om de "sticker" till huvudet.

  Tunt hår kan vara tjockt (och då kan bristen vara nästan omärkbar, beloppet kompenserar för kvaliteten) och kan vara sällsynt. Den senare är en riktig olycka, det svåraste fallet att korrigera. Men inte hopplös.

  Varför är håret tunt?

  Hårets diameter är en medfödd egendom, så om det tunna håret ges till dig av naturen, är viljan att förändra den i grunden lika med önskan att rätta till DNA. Men det finns kosmetiska produkter som förtjockar hårets yta, fyller tillfälligt tomrummen, utjämnar de ihåliga och heterogena platserna. göra håret svårare att se och känna stimulera tillväxten av "sovande" glödlampor, närma hårbotten och hårrötterna, på grund av detta ökar tätheten och kvaliteten på håret.

  • aggressiv styling - konstant och felaktig (i strid med teknik) användning av en varmtork, pleyk, nippers;
  • ännu mer aggressiv kemisk perm, carving, etc.
  • färgning, konstant lättnad - kompositionerna innehåller en stor mängd ammoniak och peroxid, som är tunt hår, gör dem livlösa;
  • långvarig exponering för solljus, i saltvatten (till exempel på sommaren, under helgdagar).

  I alla dessa fall måste du först koncentrera dig på att eliminera de skadliga faktorerna, eller åtminstone försöka att jämna ut effekterna av effekterna så mycket som möjligt. I vissa fall måste du vänta på nytt, friskt hår att växa tillbaka.

  Hur man gör hår tjockare?

  Använd schampon, balm och stylingprodukter som är speciellt utformade för din hårtyp. En speciell torkningsteknik kommer att öka volymen: huvudet ner eller, som professionella stylister gör, lyfter håret på rötterna.

  Från lera

  Lera - ett lagerhus av spårelement, hår, de behövs. Lera masker (vanligt, på vatten eller på gräs avkodningar) ger hårstyvhet, tunt mjukt hår efter att de blivit visuella och tjocka för beröring, håller volymen bättre. För masker kan du välja vilken lera som helst, den skiljer sig endast i färg på grund av övervägande av vissa spårämnen i kompositionen. Ler maskerar med tillsats av ytterligare ingredienser, såsom äggula, kefir, näring försvagat hår.

  Från henna

  Henna har en liknande effekt på tunt hår. Om dina planer inte innehåller färgning (färgad henna - en "amatör" -produkt), köp då speciell färglös henna.

  Masker från henna och från lera skiljs, appliceras och hålls på hår nästan lika. Under omrörning, tillsatt vatten, bringa kompositionen till en krämig konsistens. Applicera på hela ytan av håret, inte glömma att gnugga in i rötterna. Håll av timmen. Skölj med rent vatten, men du kan schampo.

  Från gelatin

  Gelatin är en av de bästa produkterna för fint hår. Det fyller inte bara hålrummen i ytan, utan sväller också i dem flera gånger. Håret blir verkligen tjockare. I själva verket är gelatinösa masker ett alternativ till salongproceduren - laminering. Gelatin på grund av sitt ursprung från ben och brosk av djur innehåller mycket keratin - ett byggmaterial för hår och andra användbara ämnen. Torka gelatin med vatten, ge en bekväm konsistens för applicering och applicera på tvättat hår, masken varar i 15 till 30 minuter, sedan tvättas den lätt med vatten.

  olja

  Oljemaskor verkar på rötterna, närmar håret från insidan, förbättrar strukturen och stimulerar tillväxten. Alla naturliga oljor (naturligtvis den första spinnen) är rika på vitaminer och spårämnen, men kardborre och ricin används traditionellt för hårmaskor.

  Applicera oljemaskor bör huvudsakligen ligga i hårbotten. Hårets tips har redan blötläggs. Men om ditt tunna hår är torrt, bryt och delat, kan oljan appliceras tjockt på dem. Att hålla kompositionen på huvudet länge, från klockan 2, är det meningsfullt att lämna det på natten. Dessa naturliga masker tvättas av med schampo 1-2 gånger.

  Använda dem måste du stämma överens med den långvariga effekten. Efter den första applikationen kommer du endast att märka positiva förändringar om det initialt tunna håret var väldigt skört och torrt. Oljan kommer att täcka dem med en nästan omärkbar film, och de kommer att se bättre ut, lite tjockare. Du kommer att märka reella resultat, ökad volym, ökad tillväxt och näring efter flera månader med regelbunden användning.

  Vill du veta hur man gör långsiktig styling och hur mycket kostar det? Du här

  Om håret faller ut är det en sjukdom. Vilket problem i kroppen kan vara, läs på: http://weylin.ru/lechenie/chto-delat-esli-volosy-vypadayut-klokami-varianty-lecheniya.html

  Herbal Cleaners

  Ytterligare volym hemma efter tvättning (helst - efter tvätt av maskerna) ges särskild avkokning för sköljning. De ger näring till håret och gör det lite tuffare. Till exempel är ett avkok av ekbark (på grund av dess tanniska egenskaper ett kraftfullt verktyg). Liknande men mjukare egenskaper har: te, kaffe (för mörkt hår), avkok av kamomill (för ljus).

  silikon

  Om du av någon anledning inte kan eller vill inte använda folkkosmetik, kan du använda inköpta produkter för tunt hår för att hjälpa dig. Berömda kosmetiska märken "Pantin", "Vichy", "Lerak" och så vidare. släpp ut hela serien av vård för tunt hår. Många innehåller silikon, som (som vi beskrivit när det gäller gelatin) fyller hårets hål, släpper ut sin struktur. Tyvärr är det bara en "redecoration". Experter rekommenderar inte att du använder dem i flera år, eftersom silikoner kommer att "bygga upp", förhindra att näringsämnen kommer in i håret, kommer de att vänja sig hela tiden i silikonfilmen och deras tillstånd börjar försämras.

  En säkrare men märkbar effekt ges med samma lera, lera, oljor i kompositionen. De är praktiska att använda, behöver inte odla något, laga mat under lång tid. Applicera bara, håll och skölj. Och effekten kommer antingen att vara lika med hemmet folkmekanismer, eller bättre - mer professionell.

  Hur man gör hår tjockare och tjockare hemma - 10 + effektiva sätt

  Både kvinnor och män drömmer om att ha ett lyxigt tjockt hårhår.

  Men till skillnad från representanterna för den starka halvan av mänskligheten, ställer de svaga representanterna inte bara upp experiment på krullar utan gör det regelbundet.

  Alla dessa oändliga färgning, hårtorkar, curling irons, strykning, 1000 och 1 schampo långt från idealisk kvalitet leder till gallring och brott av trådarna.

  Värre när situationen förvärras av sin naturliga svaghet. Vi förstår hur man gör håret tjockare och tjockare hemma.

  innehåll:

  Varför håret förstör - vi analyserar huvudorsakerna

  Naturligtvis är vi alla intresserade av hur man gör hår tjockare och tjockare hemma på en vecka, men det är tyvärr inte möjligt.

  Först förstör vi dem systematiskt, och sedan hoppas vi om några dagar att återvända till formuläret före alla färgningar och curling.

  Förutom dålig ekologi och andra "eviga" faktorer förstör hårets huvud:

  1. Frekvent färgning med aggressiv, speciellt ammoniak, målarfärger
  2. Regelbunden användning av hårtorkar, strykjärn
  3. Komplicerad styling med massor av stylingprodukter
  4. Näring med otillräcklig mängd vitaminer
  5. Konstanta nerver och stress
  6. Avslag på hattar vid alltför varmt eller kallt väder
  7. Användningen av kosmetika av låg kvalitet med ett stort antal sulfater och parabener

  Och om ägarna av tjocka på hårets natur fortfarande klarar av att på något sätt klara av problemet, då med mycket tunna mycket problem.

  Tja, hur man går ut utan bulkmousse eller spray? Måste dock.

  Vi älskar att göra våra lockar lidande.

  Korrekt hårklippning, användning av högkvalitativa läkemedel och hemmet kosmetika, näringsrevision, massage och regelbunden vård hjälper till att få håret att formas.

  Men första saker först.

  Tips: hårets densitet påverkas starkt av en genetisk faktor, men om du ordentligt bryr dig om strängarna är det lätt att behålla sin kvalitet och vackra exteriör.

  Hur man gör håret tjockare och tjockare hemma - vårdreglerna

  Det enklaste och viktigaste på vägen till hårkvalitet är att följa de grundläggande reglerna för vård som rekommenderas av trichologer.

  Förresten, råder de dig att inte oroa dig för mycket om måttlig håravfall på hösten och våren, eftersom det här är normen.

  Tvätta huvudet ordentligt

  Undvik daglig tvätt av hår, även om de är benägna att ha hög fetthalt.

  Tvätta huvudet ordentligt

  Så du förvärrar bara deras tillstånd, eftersom alltför stora vattenbehandlingar torkar ut huden och förvärrar talgkörtlarna.

  Liknande råd gäller för att använda för varmt vatten - helst bör det vara ljummet. Hårt vatten rekommenderas att surgöra med ättika eller citronsaft.

  Borsta inte håret omedelbart efter att ha tvättat håret, men när krullarna är torra.

  Ät vitaminer

  Behandlingen av hälsoproblem börjar från insidan, så äta mer produkter som kommer att ge anständig näring för strängarna.

  Detta är en proteinmat, mejeriprodukter, nötter, bär, flingor, frukter.

  Din uppgift är att uppmärksamma mat med högt innehåll av vitaminerna A, B, E, C, P, zink, koppar, karnitin.

  Omdefiniera dina hår kosmetika

  Välj schampon utan sulfater och parabener för varje dag - de behöver mer, de skumar sämre, men de återställer hårstrukturen och skadar inte strängarna.

  Uppdatera vårdprodukterna på hyllan i badrummet

  Vanligt betyder användning om du behöver tvätta styling kosmetika. Glöm inte användningen av balm och masker 1-2 gånger i veckan.

  Som en del av hår kosmetika, leta efter så många naturliga oljor som möjligt - kokosnöt, olivolja, jojoba, extrakt av örter, växter, aloe, etc.

  Undvik viktning av silikonprodukter.

  Tips: För att kamma, använd trä och benhårborstar.

  Gör en huvudmassage

  Oavsett om morgonen och på kvällen masserar du hårbotten med fingertopparna eller köper en speciell apparat, darsonval.

  Darsonvaliseringsproceduren finns också i alla skönhetssalonger.

  Massage förbättrar blodflödet och näring av rötterna, de får alla nödvändiga spårämnen, vilket stimulerar tillväxten.

  För att förbättra effekten av proceduren massage med essentiella oljor av ylang-ylang, rosmarin, salvia, tea tree.

  Använd naturliga oljor

  Inte från fall till fall, men löpande.

  Lin, kardborre, cederträ, ricinus och andra oljor är helt enkelt oumbärliga för inslagning av hår.

  Det räcker att värma oljan till 35 grader, applicera på rötterna och fördela över hela längden, vrid sedan huvudet med polyeten och en handduk.

  Lämna på i 1,5-2 timmar och skölj med vanligt schampo. Förfarandet bör upprepas 1-2 gånger var 14: e dag.

  Dessutom kan naturliga oljor i små mängder tillsättas till vanligt schampo för att tvätta huvudet.

  Tips: köpa vitaminer för hår, var uppmärksam på de speciellt skapade komplexen. Idealiskt är retinol och tokoferol lämpliga för detta ändamål.

  Kokosolja hjälper till att göra håret tjockare

  Kontakta en specialist

  Hur man gör håret tjockare och tjockare hemma, du kommer också att bli uppmanad av trichologen.

  Om du inte löser problemet själv kommer specialisten att genomföra ytterligare undersökningar och göra ett effektivt behandlingsschema.

  Besök frisören regelbundet

  Först hjälper haircut att uppdatera lockar - du upplever transformationens mirakulösa effekt varje gång du lämnar salongen.

  För det andra måste ändarna skäras minst en gång i 1,5 månader.

  För det tredje tar de avklippta ändarna bort näringsämnen och fukt från levande hår, så att håret ser tråkigt ut och livligt.

  Uppdatera din frisyr i tid.

  Hur man gör håret tjockare och tjockare hemma - hemlagade masker

  Masker baserade på naturliga ingredienser perfekt återställ krullarna och ge dem volymen.

  Det rekommenderas att produkterna används regelbundet i två till tre månader 1-2 gånger i veckan, varefter ett förfarande per 10 dagar räcker.

  Lökmask

  Hur man gör håret tjockare och tjockare hemma med en mask med en båge?

  Du behöver 4 ssk. l. lökjuice, 6 msk. l. avkok av kullrot och 1 msk. l. sked brandy.

  Alla ingredienser blandas och gnids i hårrotsna dagligen i tre veckor.

  Efter en veckopaus, upprepa proceduren.

  Burdock och burdock

  Båda dessa komponenter stimulerar perfekt tillväxten av strängar och förbättrar deras struktur.

  Blanda ett avkok av en burdockrot med en flaska burdockolja. Stam ut.

  Förbereda friska hemlagade hårmaskor

  Den resulterande kompositionen appliceras på rötterna och fördelas över hela längden av håret, sätt på en keps.

  Vi sätter på huvudet med en handduk och lämnar i 2-3 timmar och tvättar sedan med vanligt schampo.

  Äggsmask

  Den komprimerar krökets struktur och stimulerar tillväxten, medan brandy i kompositionen ger tillbaka den förlorade glansen.

  För att förbereda, kombinerar vi äggulan med ett ägg med 20 ml alkohol, slår den med en gaffel, lägger den på rötterna och längs hela längden av trådarna.

  Sätt på en plastlock, linda en handduk och lämna masken i en kvarts timme och tvätta sedan med ditt vanliga schampo.

  Tips: Om du behöver förbättra hårets skick, till exempel, inför en viktig händelse, kommer Botox-förfarandet att komma till räddningen.

  Mask för densitet och hårväxt på jäst

  Jäst för hår är bra eftersom de innehåller mycket protein och aminosyror - dess byggmaterial.

  E-vitamin är nödvändigt för att krullarna ska vara friska.

  Keratin som finns i krökorna, är också en typ av protein. När den tvättas bort växer strängarna matt, tunn och spröd.

  För att förbereda en jästmask behöver du 3 msk. l. torr jäst, en matsked honung, en halv kopp kefir och en liten mängd mjölk.

  Mjölk behövs för att späda jästkomponenten i den.

  Sedan kombinera alla komponenterna. Applicera masken på krullarna i en halvtimme och tvätta sedan på traditionellt sätt.

  Senapsjäst

  Denna Maskochka accelererar tillväxten av strängar.

  Anslut 3 tsk. socker med en matsked torr jäst, samma mängd senapspulver och flytande honung.

  Masken lämnas i en timme för jäsning, använd sedan samma som beskrivet ovanstående recept.

  Tips: Förutom oljor och masker, glöm inte bort det gamla beprövade verktyget för att påskynda tillväxten och stärka hår-rött paprikaxtrakt.

  Senap hårmask

  Hemmagjorda hårförtjockningsprayer

  En annan lösning på problemet på egen hand.

  För att göra dem lämpliga:

  1. Kamilleavkokning, blandad med en liten mängd kardborre och linolja
  2. Mineralvatten, 1 till 1 utspädd med citronsaft och en matsked med burdockolja

  Efter blandning måste formuleringarna hällas i en flaska med en sprayflaska och sprayas på håret tre gånger om dagen i en månad.

  Hur man gör håret tjockare och tjockare hemma - professionell kosmetika

  Förutom hemmet är det meningsfullt att titta på högkvalitativ professionell kosmetika, skapad speciellt för att ge hårdhet densitet och tjocklek.

  Dessa kan vara masker, oljesprayer, kapslar. Det viktigaste - komponenternas naturlighet.

  Få professionell kosmetika

  TOP-7 medel för curls densitet:

  Medel för att öka hårdensiteten Kerastase Densifique Hårdensitet, ca. $ 100

  Förbättrar tillväxten, vi lägger till glans och volym, innehåller bara naturliga komponenter.

  En innovativ formel revitaliserar hårfollikeln, stimulerar accelerationen av cellernas naturliga metaboliska processer.

  I linjen finns produkter för män och kvinnor.

  Firande schampo för att öka håret med stamoksidin, Vichy Dercos Neogenic Redensifying Shampoo, $ 12

  Kosmetiken i detta franska varumärke behöver inte ytterligare reklam. Shampoo skärmar inte bara trådarna, men återställer också sin struktur på mobilnivån.

  Balm-conditioner för att återställa densiteten och volymen, Vichy Dercos Densi-Solution Regenerating Dikkning Balm, $ 15.

  I ett komplex med schampo från samma linje i 3-4 veckors regelbunden användning, kommer det perfekt att återställa håret och ge det en livlig glans.

  Olja appliceras över hela längden av hårsträngarna

  Kokosolja för att öka tjockleken och hållfastheten i håret, Biofarma Parachute Gold Coconut Oil, $ 7.

  På oljorna har vi redan sagt mycket. Kokosnöt stärker rötterna, stimulerar frysta folliklar, vilket bidrar till tillväxten av friskt hår.

  Mask för täthet och hårväxt "Golden Ayurvedic", Planeta Organica Ayurveda Hair Mask, $ 7

  Produkten är rik på E-vitamin, aminosyror, sandelträ och träoljor.

  Strukturen innefattar Acai bär, som innehåller alla spårämnen som är nödvändiga för strängarna. Stärker lamporna perfekt och återställer hårstrukturen.

  MezoSpray "Snabb tillväxt och hårdensitet", Bielita Mezo Hair Complex, $ 5.

  Passar för alla hårtyper, stärker, skyddar mot britthet och tvärsnitt. Som representant för ett demokratiskt varumärke demonstrerar utmärkta resultat.

  Tips: Om du har naturligt tunt hår, har vi i denna artikel samlat 100 + perfekta variationer av hårklippningar som hjälper till att visuellt lösa problemet.

  Hur man gör håret tjockare och tjockare hemma kommer du att lära av den användbara videon nedan:  Nästa Artikel
  Olive Hair Masks