kocakpaca.ru


hårklippningar, hårklippningar, hårvård

Är det möjligt att färga hår efter tonic?

Kan jag måla efter färg omedelbart tonic?

svar:

Polina Nikonova

Gör, korrigera. Jag var en gång lättare upplyst - nämligen huvudets golv är blont, huvudets golv är svart)) Inte tillräckligt) Jag återvände min färg och färgade omedelbart efter förklaringen till blondinen, men nästan ingenting har förändrats. Till slut klärde jag en keps, gick till affären och köpte färgen "mahogny" och "mocka", blandade allt och färgade den. Allt var bra) Endast hårbotten skadade ett tag och hårets övre del blev snabbt ljus. Resultatet: 3 färgämnen i 1 dag, med mitt något tunt, skärt och ändlöst fallande hår. Men ingenting, levande.)) Jag tror att du inte kommer att göra värre. Det viktigaste är att tänka på färgen så att den här tiden kommer att bli bra, annars måste det målas 4: e tiden, det här är orealistiskt, tror jag)

Levande vatten

Åh tjejer, varför gå inte direkt till en professionell? Tja, inga besparingar, fast avfall. Här på platsen vill flickan ha en blond färgblondin. hemma...
Det är inte för ingenting att en tjej borde ha gynekolog, tandläkare och frisör.

Tanya

inget behov av toniskt resultat kan det inte vara förutsägbart. Jag ville redan göra platina i vit färg med yelts, i allmänhet visade blå fräsning sig. nu blond (var tvungen att måla över pipetterna)

Är det möjligt att måla med tonic efter att ha målat håret

svar:

Ja, för att ständigt uppdatera färgen.

Jag älskar kote

Jag var en gång lättare och lyckades - blont huvudets golv, huvudets golv är svart)) Inte tillräckligt) Jag återvände min färg och färgades omedelbart efter blondens klarhet, men nästan ingenting har förändrats. Till slut klärde jag en keps, gick till affären och köpte färgen "mahogny" och "mocka", blandade allt och färgade den. Allt var bra) Endast hårbotten skadade ett tag och hårets övre del blev snabbt ljus. Resultatet: 3 färgämnen i 1 dag, med mitt något tunt, skärt och ändlöst fallande hår. Men något i livet.)) Jag tror att du inte kommer att göra värre.

Blekt hår, färgat tonicblått på toppen, blödt igen på toppen.. Är det möjligt att returnera den ursprungliga färgen? x))

svar:

Olga K.

Tonic - den mest galna hårprodukten. Med blekt hår tvättar det bara orealistiskt. Din hårfärg återgår inte. Bara växa och trimma.

denna tonic kommer att tvättas av om 2 månader.. men färgen kommer inte att vara naturlig ändå.. tills håret växer.

Chiko

Nej, du kan inte, raka ditt dumma huvud med en rakhyvel Gillette, de säger att det hjälper från dumhet)))

Shakirova Zulfiya

måla svart

elena velena

kan målas med varaktig färg. På något sätt avbröt varm skugga till Zellintsev. Knappt tonic tvättas bort

Jag vill färga mitt hår med tonic, är det värt det eller inte.

svar:

Nej, det är bättre att inte färga tonik eftersom de ofta använder alkohol i sin komposition, vilket innebär att färgen där du målar håret äntligen fyller ditt hår och då kommer du inte att ha det ut. Så det är bättre att måla med färg.

sanya)

hår är inte tänder, växa tillbaka. när du ska byta, som när du är ung. Ungdom och skönhet kommer inte att förstöra något, förutom att en dålig uppfostran. Jag är vacker.

Anna Kuchumova

Du kan prova Estelle Tint Balm. Han förstör inte håret och tvättar av sig snabbare än färgen och färgpalett är rik.

Marina Black Cat

Om det liknar din hårfärg, ger en annan nyans än du kan. och om det skiljer sig från din naturliga färg, då är det bättre att inte, för om några veckor kommer det att skrälla mycket grymt ut. Du kommer att se suddig ut, och den är inte helt tvättad. Bättre sedan måla utan ammoniak.

Ima-chan

Tonic tvättas och kommer inte att märkas! Så försök tonic. Försök lite brun för en början. Men till en början, ta en liten strand och måla den, om du gillar färgen och ta upp den, måla dig själv! Ingenting kommer att hända, det tvättas snabbt!

Lizfka buh

Tonic innehåller inte ammoniak. Därför kommer håret att vara så mjukt, ungdomen är det och ges till experiment. Det tvättas lätt av.

Är det möjligt att tona håret efter henna?

svar:

Luxuria

Jag tycker att det är värt att vänta minst ett par månader efter Henna. I princip, om det är svart, så ska ingenting vara fruktansvärt. I slutet använder balsams direkt färgämnen... Även om sannolikheten för en överraskning förblir)))

Stepashka Dunno

Grön färg, grönt hår ebb. Henna innehåller tungmetallsalter. De reagerar med alkalier, syror och så vidare. som finns i andra färgämnen. Vi måste först tvätta bort. Hur och vad jag inte vet. Det är nödvändigt att fråga specialister

natrulya

Här är nyligen målade chokladtonic efter lång färgning med henna + basma till brun. Det visade sig lite mörkare och rikare, och det sökte. Lycka till!

Valentina Karpetkina

Bättre aldrig igen henna, då behöver du inte målas i svart som alla som är henna.

lllokony

om skönhet och hälsa hos håret

  Hem »Vård» Är det möjligt att färga hår efter tonic?

Är det möjligt att färga hår efter tonic?

Är det möjligt att färga hår med tonad färg efter tonic?

svar:

När jag gick till frisören och frågade om jag kunde färga mitt hår i en mörk kastanj eller svart, och innan jag målade med tonik, citerade hon följande exempel: en tjej målad med tonic och efter fjorton färgade hennes hår, Tänk vad en kemisk reaktion. Jag målade mitt ansikte efter ungefär samma tid efter toniken och absolut är allt bra. Så du bestämmer dig

okänt

du vet inte! bättre vänta med mesyatsok och ofta mitt huvud och försiktigt, jag målade också med tonic och bestämde mig för att måla men jag färgade strängen för provet och hon blev grön, jag var förskräckt och jag hade tur att jag målade bara strängen, i allmänhet slutade jag att måla först efter en månad när på mina andra strängar visade färgens regler) i allmänhet, försök bättre på strängar och allt kommer att bli bra och inga överraskningar :)

Jag målade mitt ansikte med tonic och jag vill måla med resistent färg

svar:

vredina

vilken nonsens. håret blir inte grönt

Natalya Ivanchenko

Nej) Det är inget fel med det, du kan säkert måla

Sommar eufori

Håret blir oftast grönt i tre fall:
-om du färgar ditt hår från vitt till ljusbrunt,
-om målat med basma,
-om du vatten från grön färg.
Tja, faktiskt, om du målar dem grönt :). I ditt fall kommer det inte att bli någon grönare.

Catherine Spielberg

grön färg kommer att spolas ut, det behövs tid

Ilaria Stankevich

Håret blir bara grönt när man färgar från BLOND till RUSSISK. Det är en kall blond skugga ger svampighet. I ditt fall kommer det inte att hända. Det enda som kan hända när man målar med färg efter tonik är inte en jämn ton. För i en månad var tonikan inte allt tvättad. Jag råder dig att vänta ytterligare 5 gånger att tvätta håret.

Är det möjligt att färga hår med färgad färg efter färgning med en tonad schampo

svar:

Vladislav Semenov

Jag kom ihåg ett fall förra veckan: en tjej kom med ljusrött hår, bad om färgning i ett naturligt sortiment, vi applicerade en syraavlägsnare för att ta bort rött, vi trodde att hon färgade det med färg, men det visade sig att "Tonics" - hennes hår blev omedelbart giftigt Blågrön))) Så, målade man naturligtvis som hon ville.

Lilu Smith

Självklart kan du. Jag har gjort det så ofta. Allt är okej!

Svetlana

och vad händer då? självklart kan du

Julia Ryazanova

självklart kan du !! Jag gjorde det själv.

Ekaterina Agapova

Du kan. Vänta tills shampoo rengörs.)

xenia

Altyn Dzharylgapova

i frisören jag färgade mitt hår vetefärgen, jag vill mörka mitt schampo. Kommer det att träna?

Om toniken är försenad, kan de färga håret? Har det någon effekt?

svar:

Julia Egorovskaya

Bättre inte. Effekten det ger, men det kan bilda ämnen som är skadliga för kroppen.

Karina Sharipova

Färgen på håret kommer att vara. men han kommer att hålla länge. färgen har gått ut!

Olga Vasilyeva

Min flickvän bestämde sig en gång för att lätta håret med några toner, tvättade bort färgen - huvudet var allt färgat (ommålat, vitt, rött, etc.) det visade sig vara en permanent färg! så riskera inte

Risha

Jag råder inte. Eftersom det inte är känt vilken effekt denna tonik kan leda till. Plötsligt blir du grön.

Marilyn Monroe

vad är du?
Du kommer att smita ditt hår med en INTRYCKAD produkt!
du är inte rädd att de kommer att klättra med fruktansvärd kraft senare
köp en normal icke-utgått färg eller tonic

Hur ofta kan du färga håret med tonic? Hur ofta kan du färga håret med tonic? (Balsam)

svar:

marina_marina ## + 12/22/2017 9:17:35 + ## @ inbox.ru

när du vill! toniskt hår skadar inte)))

Utilda Valdemarovna

Nej, två gånger i veckan

Bagmanova Inna

Det gör ont! ! Jag har hår som halm efter det.. torrt och sprött stål.. Tja, han är väldigt torrt hår... jämn hårbalsam gör dem inte mjukare... (och det är möjligt då det är målade)) det verkar inte mer än en gång i veckan.

Elena Alekseeva

Som färgen börjar tvätta, så kan det, och missbrukar det inte, i själva verket tonar skadar håret inte mindre än färgen

marina

Det är bättre att inte använda det alls. Det tvättar ut ganska snabbt, särskilt ljusa nyanser, men det torkar och förstör håret. De ser ut som en mop och känner sig otäck som torr halm. Det är skadligt. Det är bättre att inte använda det alls, bara prof. Om det är mycket nödvändigt, eller i salongen är det tonat med ett bra icke-ammoniakfärg.

Ju bättre att färga ditt hår: tonic eller färgämne?

svar:

Kristinka

tonic ger absolut ingen skada på håret, men tar mycket med det och du tvättar dina händer och tar i helvete + allt tvättas av efter 2 tvättar och färgen är tvärtom något skadligt, men resultatet är mindre och resultatet är att håret är jämnt färgat och håller vackert rik färg ! Därför är PAINT bättre !!

elena polakova

Måla med färg och lägg av med tonic.

Alisa Petrenko

Svetlana Globa

Och det är bättre att inte måla alls)))))

nikol

Det är nödvändigt att måla med färg, men med tonik är det en dålig upplevelse.

Anna Inozemtseva

Julia Lagutina

Jag målar med färg! det kommer inte att vara någon mening från en tonic, men färgen är ljus med färg! Tja, gör det bara bättre att måla.

Tatyanka

Jag målar med skönhet men ibland vill jag ha något nytt och köpa tonik, inte för hår eftersom det kommer att tvättas senare

Är det möjligt att färga hår efter tonics

Henna används ofta av kvinnor runt om i världen som ett naturligt färgämne. Med hjälp kan du lägga till en trevlig kopparfärg till krullarna, och också ha en positiv effekt på krillens tillstånd.

Kan jag färga mitt hår efter henna, tonic eller lightening

Henna används ofta av kvinnor runt om i världen som ett naturligt färgämne. Med hjälp kan du lägga till en trevlig kopparfärg till krullarna, och också ha en positiv effekt på krillens tillstånd.

Det är bara ytterligare färgning med konventionella eller ammoniakfria färger blir en massa problem. Är det möjligt att utföra färgning i det här fallet, och hur kan man öka produktiviteten?

Är det möjligt att måla

Henna är valt som färgämne av flera skäl. För det första är det billigt, och för det andra bidrar det till att skapa en trevlig kopparskugga på håret utan att skada strängarna.

På marknaden kan du ofta hitta iranska och indiska henna. Iranska är mer motståndskraftig, men samtidigt kan man måla lockar igen enbart efter en månad, och andra hårdförändringar, inklusive kemisk perm, är förbjudna.

Trots alla fördelar med ett sådant naturligt färgämne är många flickor fortfarande missnöjda med den resulterande färgen och vänder sig därför till vanliga färger. Det här är problemen där dom överhinner dem, eftersom användningen av sådana verktyg inte alltid är rationell och användbar.

Resultatet av färgning efter koppar henna

Innan du börjar på ett frisörsföretag, ta reda på vilken hårklippare som är bättre. Allt om fördelarna med toner Meibelin Affiniton detaljer i artikeln.

Efter henna

Stylister och frisörer betonar att användningen av färgkompositioner direkt efter henna kan leda till följande konsekvenser för en tjej:

 • försämring av hårtillståndet;
 • få en icke naturlig skugga som skiljer sig från det som anges på förpackningen;
 • brukar färgen vara ojämn, och färgpigmentet kan inte helt enkelt penetrera djupt in i håret.

Ofta får flickor istället för den deklarerade färgen en grönaktig eller lila nyans och allt på grund av samspelet mellan den kemiska kompositionen och ett naturligt färgämne.

Maybelin Brow Browma ögonbrynpenna hjälper till att ge uttrycklig utseende. Och komplettera bilden av ögonskugga Meybeleen Color Tatu.

Henna själv är gjord av löv av Lawsonia, som innehåller tannin. Det naturliga pigmentet tränger djupt in i håret, och därför tvättas henna under mycket lång tid.

Det rekommenderas att applicera den kemiska sammansättningen inte tidigare än en månad efter användning av henna. För att snabbt tvätta bort det naturliga färgämnet, kan du använda folk recept.

Det finns ett mycket snabbt och effektivt sätt att tvätta Henna från håret. Hur man spenderar det:

 1. 70% medicinsk alkohol bör appliceras på svampen, varefter denna svamp ska gå igenom håret.
 2. På krullarna bör appliceras vegetabilisk olja.
 3. Huvudet är inslaget i en handduk, och masken lämnas i 40 minuter.
 4. Då kan det tvättas bort, och under proceduren 2-3 gånger kan du helt bli av med henna.

Produkten torkar håret starkt, därför är det efter appliceringen nödvändigt att applicera fuktgivande masker.

Med det populära receptet kan du snabbt bli av med henna på strängarna, och även efter att ha tagit färg.

Hur man markerar mörka strängar på ljusbrunt hår, läs artikeln. Och du kan ta reda på hur mycket ögonbrynsmikrobladen håller här.

En utmärkt presentlösning är Loreal kräm och micellärt vatten.

Efter färglös henna

Det bör inte vara naivt att anta att restriktionerna för färgning inte gäller färglösa henna. I själva verket tillåter den färglösa kompositionen inte heller att uppnå adekvata resultat av färgning.

Vad är användningen av en sådan färglös komposition:

 1. Färgläggning med denna produkt gör det möjligt att skapa en tunn film på de strängar som skyddar krullarna mot negativa yttre påverkan.
 2. En annan fördel med färglös henna är att det ger sken och volym till krullningar.
 3. På grund av sin naturliga sammansättning återställer detta verktyg snabbt trådarna efter färgning eller efter termisk exponering.

Färglös henna förändrar inte hårets naturliga skugga, och det maximala kan bara förbättra den naturliga tonen och lägger till en modulering.

Och är det möjligt för gravida kvinnor att måla sina naglar med lack? Ta reda på det här. Det är också viktigt att veta om det är möjligt att färga dina ögonbryn med hårfärg.

På håret skapar kompositionen en tunn film på varje sträng, vilket skyddar mot negativa influenser från utsidan. Det är på grund av denna film och normal färgning är omöjlig, eftersom pigmenten i den kemiska kompositionen helt enkelt inte kan tränga in djupt i krullarna.

Om en tjej behöver färgas omedelbart med håret, kan hon ta hand om tvål. De bör tvätta håret varje dag, eftersom alkali i tvålkompositionen öppnar hårvågorna och bidrar till snabb eliminering av henna.

Efter att ha använt tvål bör håret alltid appliceras balsam för att driva strängarna. Användningen av detta alternativ för att bli av med henna låter dig applicera färgen efter 2,5-3 veckor.

Att bry sig om konstgjord skönhet blir inte ett problem, läs om det är möjligt att måla ögonfransar med utökade ögonfransar.

Kan jag ansöka om blekt hår

Henna färgning sällan blir till några stora svårigheter. Den enda kompositionen måste appliceras extremt snabbt, så färgen är likformig.

Om flickan har ljusnat krullarna, måste hon med stor omsorg tillämpa henna. Det finns stor risk för att bli för ljus, skrikande nyans. För att undvika detta måste du följa följande regler:

 • Applicera kompositionen först på en sträng för att se det ungefärliga resultatet, och först då på hela huvudet;
 • Håll det naturliga färgen på håret inte mer än 25-35 minuter;
 • Applicera Henna inte mer än en och en halv och två månader.

Efter tvättning kan hanehuvudet inte tvättas i tre dagar. I detta fall kommer resistansen hos det naturliga pigmentet att öka, och håret kommer att förbli glänsande och ljust under lång tid.

Det är bättre att applicera naturligt färgämne på starkt blekt hår i salongen. Faktum är att färgen kan visa sig för ljus. Om tjejen planerar att lätta sitt hår direkt efter att ha använt henna, är det bättre att ge upp sitt beslut. Inget gott kommer av det, och den slutliga färgen kommer att bli konstig och långt ifrån önskad.

Ansökan efter tonic

Tint balms är en annan populär typ av färgämne. Många tjejer använder den för att få en ljus nyans under en kort tid. Man tror att nyans balm är mer sparsam med hänsyn till trådarna än ammoniakfärg.

Resultatet av färgning med en balsam håller inte länge, och färgen tvättas av efter varje shampooing. Gradvis blir färgen alltmer ljus och tvättas slutligen efter ca 3 veckor.

Det är möjligt att använda henna efter en nyans balsam, och vanligtvis är färgen naturlig och mättad. Stylister varnar för att ask och pärl nyanser uppträder när interaktion med henna är oförutsägbar, så resultatet av färgning kan visa sig oväntat. Men i allmänhet är henna ofarligt när de kombineras med tonade baljor.

Experiment med hårfärg adore många damer, men det är värt att komma ihåg att den tanklösa användningen av alla kompositioner i rad kan leda inte bara till försämring av håret utan också till en helt oväntad nyans. Det är därför innan nästa experiment med henna eller ammoniakfärg bättre är att samråda med en stylist.

Skölj håret du behöver, så noga som möjligt! Förresten är många intresserade av huruvida det är möjligt att färga hår efter tonik. Som professionella frisörer säger - i princip är det möjligt.

Hårfärg - tonic: videoinstruktion om färgning av egna händer, färgfunktioner, färgtoner, kompositioner, pris, foto

Varje kvinna, inte en gång i hennes liv - ja, vad finns det i ett år, och ibland även i en månad - har en törst för förändringar i utseende, vill ha en höjdpunkt till hennes bild eller till och med drastiskt förändra sin stil. Och om det inte finns tillräckligt med tid för en fulländad resa till en skönhetssalong och shopping, för att helt ändra bilden, kommer i detta fall hårfärgning med tonic till räddningen.

I allmänhet liknar denna metod den vanliga färgningen av lockar. Men det har sina egna egenskaper. I synnerhet hänför sig de till själva medlen. Det handlar om honom som vi kommer att diskutera mer i detalj i den här artikeln.

Tonics tillåter dig att utföra även de mest våldsamma experimenten, eftersom färgen snabbt tvättas!

Typer och fördelar med verktyget

Idag är det inte ett problem att köpa en hårfärgsmassa - det finns ett stort urval av sådana kompositioner i kosmetikaffärer och kosmetiska avdelningar i stora stormarknader. Och deras pris är inte högt.

Två huvudtyper

I allmänhet kan alla fonder delas in i två huvudtyper:

 1. Ljuseffekter - dessa föreningar har en sparsam effekt och hålls på håret i högst två veckor.
 2. Djuppåverkan - dessa föreningar hålls på krullarna i upp till två månader. Kategorin innehåller alla färger som tillverkats utan användning av ammoniak.

Ändra utseendet och gör håret silkeslen hjälp tonic!

Observera att kompositionerna som ingår i den första och andra kategorin är helt ofarliga, och därför frågar du dig själv: "Kan en gravid kvinna färga håret med tonic?", Vi kommer att svara att du kan.

Eftersom blandningen inte tränger in i hårets struktur, men bara täcker dem med ett tunt skikt, en sorts film av en viss färg. Därför förblir krillens tillstånd oförändrat. Naturligtvis kommer inte ämnet att falla från toniken och in i kroppen.

Enligt många recensioner blir håret efter applicering tonic blankt, slät och silkeslitet. Att sätta det på håret med egna händer är inte så svårt - hela processen är ganska enkel och tar några minuter.

Viktiga fördelar

Detta är inte alla de positiva egenskaperna hos tonic, speciellt jämfört med traditionellt hårfärg.

I synnerhet bör följande belysas:

 • Hårstrukturens säkerhet;
 • sparsam effekt;
 • Möjligheten att permanent eller periodisk applicera utan att skada hårets hälsa.
 • förmågan att ständigt förändra ditt utseende
 • Det är inte nödvändigt att använda skyddsutrustning efter färgning - masker, balsam, etc.

De viktigaste varumärkena tonics

Har du bestämt dig för att tona ditt hår för första gången? Då kan du bli förvirrad bland de olika verktyg som presenteras i butikerna. I det här avsnittet tar vi en närmare titt på produkterna från kända företag, vilket gör att du kan göra rätt val.

Loreal tonic - en av de mest kända och eftertraktade

 • innehåller inte ammoniak och väteperoxid;
 • skada inte hårstrukturen;
 • Inkludera endast naturliga ingredienser;
 • perfekt för att måla grå hår;
 • stå fjorton spolor.
 • färgmättnad;
 • mångsidighet av nyanser;
 • förmåga att accelerera tillväxten av lockar, vilket gör dem lydiga och mjuka.
 • Naturliga, naturliga färgpigment;
 • vitt lin-extrakt.

Det finns ingen brist på högkvalitativa, pålitliga kompositioner som hjälper dig att snabbt och enkelt ändra krullarnas färg. I princip erbjuder alla ovannämnda tillverkare konsumenterna verkligen högkvalitativa och säkra formuleringar. Därför, om du frågade dig själv frågan "Är det värt att färga hår med tonic?" - svaret är entydigt, det är klart att det är värt det!

Olika färger från Estel

När du väljer detsamma måste du fokusera på vilken typ av färg i slutet du vill få.

Hur man gör ditt eget hår toning

Det här avsnittet innehåller detaljerade stegvisa instruktioner. Efter att ha läst det, kommer ett sådant förfarande som tonisk hårfärgning att utföras på bara några minuter. Även om du gör det själv.

Förberedande skede

Innan du börjar proceduren måste du förbereda vissa verktyg och saker:

 • utvald tonic
 • schampo traditionell för dig;
 • handduk;
 • handskar;
 • borste eller borste för att applicera färgkompositionen;
 • kam med sällsynta tänder;
 • någon plastbehållare.

För att applicera, använd en speciell pensel, som på bilden

Var uppmärksam!
Det rekommenderas inte att använda en metallbehållare för produkten, eftersom kompositionen kan reagera med disken och resultatet av färgning blir oförutsägbart.

Sekvens av åtgärder

Oavsett den röda toniken för håret du använder eller någon annan färg, kommer följden av åtgärder i allmänhet att vara densamma.

Kärleksexperiment? Då djärvt - för orsaken!

 1. Först måste du sätta håret i ordning - tvätta håret och torka håret lite, men inte med en hårtork, men med en handduk.
 2. Därefter kan du börja applicera produkten.

Var uppmärksam!
Håret ska vara våt, vilket kommer att säkerställa en jämn toning av hårsträngarna.
Eftersom färgen har förmåga att omedelbart absorberas i håret, och därför finns det en möjlighet att de första färgade trådarna kan vara mörkare.
Men den återstående fukten i håret kommer inte att ge pigmentet omedelbart locket på locken.

 1. Verktyget måste appliceras längs hela längden på krullarna, fördela kompositionen med en kam och borste.
 2. Vänta på den tid som anges på förpackningen eller i instruktionerna och skölj strängarna - skölj av tills vattnet är klart.

Skölj håret du behöver, så noga som möjligt!

Förresten är många intresserade av huruvida det är möjligt att färga hår efter tonik. Som professionella frisörer säger - i princip är det möjligt. Men varför? Om du inte har uppnått det önskade resultatet är det bättre att lägga tonic igen och det är det!

Tips!
Förresten, efter shampooing, rekommenderas att applicera en balm eller en mask på hårkrullarna, vilket kommer att återställa skadade hårfält.
Detta kommer att göra att skalorna stänger och förhindrar att färgämnet tränger in i locken.

Hur man väljer en färg - de grundläggande reglerna

Låt oss nu titta på hur man väljer rätt nyans. Faktum är att det finns ett otroligt utbud av produkter av denna typ på affärshyllorna.

Tonics kan göra dig oemotståndlig!

Självklart måste du fokusera på dina egna önskemål och önskningar, men innan du köper måste du noga studera tabellerna från tillverkarna - de anger vilken typ av nyans du kan få, med hänsyn till den ursprungliga naturliga hårfärgen och din valda nyans.

Var uppmärksam. Om du har ett mörkt hårhår, och du vill markera det, kommer tonics i denna fråga inte att hjälpa dig, oavsett hur mycket du lägger dem!
I det här fallet behöver du bara använda traditionella färgfärger.

En mycket viktig regel att tänka på.

Om du planerar att använda tonics är det viktigt att några månader innan du inte sätta på dina hårprodukter, som inkluderade:

Detta förhindrar eventuell färgförvrängning.

Hur man tvättar tonic

Vi måste erkänna att resultatet i vissa fall är helt oförutsägbart, och därför måste du veta vad du ska göra i sådana fall. Eller, när den valda nyansen redan är trött, men den är kvar på håret.

I en sådan situation behöver du inte förtvivla och bli upprörd, tänker att du nu måste gå med en sådan touch i flera veckor.

Det finns trots allt sätt att bli av med den irriterande färgen:

 • tvätta huvudet med en traditionell schampo flera gånger i rad;
 • Använd ett specialverktyg för att tvätta tonics - ReTonics kan nämnas bland de mest kända.
 • Använd en mask som består av kefir eller burdockolja - blandningen appliceras på huvudet och hålls i minst tre timmar, varefter den tvättas av med vanligt schampo.

Även om du inte är nöjd med resultatet - förtvivla inte, det är lätt att tvätta bort toniken

Även om den första färgen besviken dig, uppnådde du inte det önskade resultatet, du borde inte förtvivla och ännu mer bli deprimerad.

Den största fördelen med sådana kompositioner är trots allt att de:

 • skada inte hårets hälsa;
 • kan appliceras upprepade gånger;
 • snabbt tvättas bort.

I slutet

Antalet nyanser är nästan obegränsade - byt och var alltid på topp!

Vi berättade i detalj om alla funktioner i tonics, inklusive att berätta om programmets korrekthet och sköljning. Nu, om du vill ändra bilden en stund, kan du göra det med hjälp av sådana kompositioner - du kan köpa dem utan problem i någon kosmetisk butik eller avdelning.

Videon som presenteras i den här artikeln hjälper dig att få mer information om detta ämne.

Om du vill tacka, lägga till en förtydligande eller invändning, fråga författaren en fråga - lägg till en kommentar!

Snabbt och utan att skada hårfärgen kan du använda en tonic, baserad på naturliga ingredienser. Hårfärg tonic har ett antal fördelar och.

Tips professionella hur man färgar hår tonic hemma

Snabbt och utan att skada hårfärgen kan du använda en tonic, baserad på naturliga ingredienser.

Hårfärgning med tonic har ett antal fördelar och har nästan inga brister. En av de främsta fördelarna - förmågan att byta skugga hemma.

Tonic har flera viktiga egenskaper som skiljer den från det vanliga (kemiska) hårfärgen:

 1. Till skillnad från professionella färgämnen, som tränger djupt in i varje hår för maximal färghärdighet, täcker tonics endast ytan. Således har de inte en negativ inverkan på strukturen.
 2. Efter applicering av toniken behöver man inte använda speciella botemedel för restaurering, liksom för att ta hand om färgat hår.
 3. Tonic ger inte så länge resultat - om några veckor kommer skuggan att vara så nära som möjligt till den naturliga färgen.
 4. Toning balsam eller schampo är lätt att tvätta, till skillnad från färger, vilket kräver speciella medel för att bli av med den erhållna färgen.

Bräckligheten hos resultatet är den huvudsakliga nackdelen med denna färgfärgsmetod. Även hår, färgad tonic, smutsiga kläder och sängkläder.

Det finns två typer av tonic: ljusa och djupa effekter.

De skiljer sig åt hållbarheten av resultatet och graden av skada på håret.

Tonikern med djup effekt liknar färg i sin effekt, men innehåller inte (som regel) ammoniak, därför anses det vara ett mer godartat alternativ.

Försiktighetsåtgärder och kontraindikationer

Eftersom tonic inte är ett kemiskt verktyg kan det användas av nästan alla, inklusive gravida kvinnor. Det är emellertid bättre att föredra de företag som producerar det utan ammoniak (till exempel Estel).

Använd inte en tonic för att ändra hårfärgen som nyligen har genomgått en perm.

Användarvillkor tonic:

 1. Tonic kan göra håret ljusare eller mörkare. Därför är det nödvändigt att använda den endast för färgning av blont hår. I brunetter blir resultatet av färgning mindre märkbart.
 2. Om håret har missfärgats blir resultatet av toning mer resistent.
 3. Före färgningsförfarandet är det nödvändigt att göra en separat teststräng eftersom konsekvenserna kan vara olika (beroende på hårets struktur och deras tillstånd), i vissa fall kan man få en grön nyans.
 4. En mer mättad färg erhålls med en lång exponeringstonik.
 5. Det rekommenderas inte att använda färgämne på hårfärgade med naturläkemedel - henna eller basma. Det är nödvändigt att stå emot minst två månader från den senaste färgen för att få en vacker nyans.
 6. Tonic är inte lämplig för att måla grå hår - det färgar mindre än 30% av grått hår.

Hur färgar hår tonic?

Beroende på tillverkaren, förutom färgämnet i förpackningen kan du hitta en balsam (eller mask), handskar, instruktioner.

Var noga med att läsa instruktionerna för användning, eftersom färgtidens uppehållstid kan skilja sig från olika tonerkällor. Alltså:

 1. Handskar bör bäras innan du applicerar färgämne för att förhindra oavsiktlig färgning av händer.
 2. Det är lämpligare att applicera färgen inte från ett rör, utan från en behållare (icke-metallisk).
 3. För att färga borsten och en kam med sällsynta tänder används. Färg bör appliceras på vått, rent hår, på väg från rötterna till spetsarna.
 4. När allt hår är täckt med ett färgämne måste du göra en kort massage med en kam eller fingrar, så att lite skum från toniken bildas.
 5. Färg exponeringstid rekommenderad av tillverkaren anges på förpackningen (som regel inte mer än 30 minuter). Men varaktigheten beror i vilket fall på hårets ursprungliga färg och tillstånd: desto mörkare är den naturliga färgen desto längre bör den hållas tonisk.
 6. Vid sista skeden är det nödvändigt att tvätta varmt tonikan med varmt vatten och använd balsam.

Hur lätt är det att måla hårets tips hemma med en tonisk titt på videon:

Tips professionella hur man färgar ditt hår tonal balm tonic, se videon nedan:

Du kan färga håret med tonic så ofta som nödvändigt. På grund av att kompositionen inte innehåller kemikalier påverkar det inte håret. Därför, om resultatet inte är det som är önskvärt, kan du lätt använda toniken igen.

Hur tvättar du snabbt toniken med ett misslyckat resultat?

För att snabbt ta bort den resulterande oönskade färgen kan du referera till beprövade folkmedicinska lösningar.

Till exempel kommer en mask av burdockolja (eller ricinolja) och citronsaft att hjälpa till att spola tonicmasken snabbare ut. Den appliceras under en varm handduk i en timme, tvättas sedan av med schampo.

Mask måste göras minst 3 gånger för att få ett bra resultat.

Kefir hjälper också till att avlägsna färgämnet: Fettjäst mjölkprodukt appliceras på håret i 1-2 timmar och tvättas sedan av.

Det enklaste och samtidigt effektiva sättet är ofta tvättning av hår med shampoo. Minst 4 procedurer ska utföras per dag, alternerande tvätt med terapeutiska masker (eftersom schamponet torkar håret).

För att korrigera resultaten av tonisk färgning kommer det att bidra till special remover - en professionell kosmetisk. Men i de flesta fall är tvätten skadlig för håret, så det bör tas upp senast.

Efter användning av färgämneberedningar rekommenderas det inte att använda vanlig resistent färg i en månad (cirka 10 tvättprocedurer). Som ett resultat av sådana experiment kan ett oväntat resultat erhållas i form av ljusfärgat hår (grönt, rosa eller deras nyanser).

Tonic är ett utmärkt sätt att snabbt ändra hårets färg utan att orsaka skador på dem. Dessutom färgar färgen och fuktar håret, vilket gör dem skina och lätta.

My-Krem

kosmetika från A till Z

Är det möjligt att färga hår efter tonic?

Kan jag omedelbart färga mitt hår efter en nyans balm?

Målade igår. Det visade sig något fruktansvärt rädda. På väskan var det skrivet att balsmen kommer att komma ut efter 6-10 bad. Är det möjligt att måla efter 5? Har någon försökt?

lark

Jag sprang med mitt gröna hår efter toniken och sprang till salongen för att måla - de var helt målade med bra färg. Inget dåligt hände

1

Jag tonade (tonic) färgad röd. Två månader senare! Garne färgkaramell. Färgen var som vanligt, samma lågmälda rödhåriga, men det fanns underbara gröna höjdpunkter i solen. Folk frågade mig frågor.

Gästen

Jag tonade (tonic) färgad röd. Två månader senare! Garne färgkaramell. Färgen var som vanligt, samma lågmälda rödhåriga, men det fanns underbara gröna höjdpunkter i solen. Folk frågade mig frågor.


Tror en sjöjungfru något, bara en grön eller en groda?

Helena

bättre inte. Gör oljemaskar för att avlägsna pigmentet, du kan behandla ditt hår samtidigt, och jag kan tvätta dem varje dag med ett mildt schampo ett par gånger om dagen. Din skönhet är tvättad, oroa dig inte.

whitebait

min sol, varför tog du inte professionell färg, åtminstone från de billigaste, så att du kan vara säker på färgen?
För tillfället är följande scenarier möjliga:
1. Vi köper schampo djuprengöring eftersom Detta är en balm, använd sedan det här verktyget och det kommer gradvis att torka ut färgen. Därefter måla. Vi konsulterar färgen med professionella. Jag skulle ta färgen på basen med lila, för att blockera yellowness (det är i hjärtat av många nyanser för brunetter förresten)
2. Vi köper en färgavskiljare, fallet för att tvätta färgen rör sig med språng i några timmar, men håret förstörs mer än i det första fallet. Därefter tar färgämnet (professionellt - åtminstone Estel, en som är annonserad utan en etos) och skämma bort din wiggling med masker och balm eftersom Du spottade henne hårt.
3. Vi spottar på allt (först och främst efter hårets efterföljande utseende), vi köper hushållsfärg (garnier, paletter etc.). Vi observerar det resulterande resultatet. Jag ger en garanti i 50% av fallen kommer en grön nyans att visas.

Var allt går

5 tack för så mycket råd. Förgäves jag panikade, efter den första tvätten började färgen gå. Så om 5 dagar ska jag måla i en annan)

Gästen

champagne

och efter min "choklad" tonic blev violett tråd i solen när det började tvätta. Jag märkte inte mig själv, men jag fick regelbundet "komplement" från mina vänner)))

Christina

Jag har faktiskt en trefärg, som om den mörka färgen är jämn, men det är värt att gå någonstans svart, någonstans crimson, någonstans röd.
Tonic 4,0 (choklad)
Jag väntar tills åtminstone lite tvättas och går måla

Gästen

Jag straffade min bror i blått. Kommer färgen på ljusbruna toner att ta honom med tonic?))

Gästen

Jag har blekt hår, tonat med pärla-ashy tonic! Bara äckligt, halvt blont hår tog på sig en lila färg! Mina dem, men inte tvättas av, jag vet inte vad jag ska göra! Om du målar i ljusfärg, kommer denna "skönhet" ner?

Tatiana

Är det möjligt att färga och behandla henna efter färgning med färgämne? De omsluter båda håret. I teorin kommer inte henna att kunna penetrera håret och överföra dess näringsämnen. Eller kan det?

Tatiana

generellt målade. Det visade sig bra! Hår glans! Hon ändrade sig för att ha en frisyr. Gjort 3/4 av henna och 1/4 av Basmy visade sig inte rött, men vacker kastanjfärg)))

Gästen

och jag målade i allmänhet svart, visade sig vara blå. Det är redan svart, det verkar som om kvinnen ska målas specifikt, men nej.

Mariska

hon färgade sin schampo röd i färg, det visade sig vara blek, kan du nu måla det på toppen med rött också. Det målades igår.

Maria

tonad tonic mocka och blev grön. Berätta vad jag ska göra?

Alstroemeria

Målad blå tonic ca 2 veckor sedan. Färgen är inte längre blå, grön, jag kan nu köpa en ljusbrun professionell paintman, vad kommer det att hända?

Liza

Jag också, efter (choklad4.0) tonad. Jag går brun-rödbrun-röd) denna uzhaachno.

Gästen

Jag använder en tonic (perle-ashen) månad. Din är mörkblond (hon färgade hennes hår upp till ljuset, men det blev rött, sedan gult) och toniket mjukt målar yellowness - det var det de rådde. Färgen visade sig vara den som ville ha det. Alla li Du kan justera skuggan. Jag blandar med balsam och applicerar den på håret i 2 minuter. Men jag märkte att håret med viss belysning tycktes vara rosa. Och att de blev hårdare och mer livlösa. (Jag använder även en hårtork varje gång. Jag gör masker från naturens produkt. Håret är tunt.) Jag började ta reda på erfarenheten av tonic på forumet. Vem säger vad? I det avseendet finns det två huvudfrågor: 1) äter tonic i håret över tiden och efter det att färgning ger gröna nyanser? 2) Torkar toniket håret starkt?

Salta

och det är möjligt efter tonic coa paint (garnier - poidet?) Ili xnoi

Rixi

Ja, oroa dig inte, du målar inte färgen över de baltiska färgerna - de tvättas mycket snabbt. Det är möjligt att pålägga en nyfärgad balsam på färgen för nyansfärg, men det är bättre att inte lägga på färgfärgen, ta inte risker. Speciellt de med blekt hår.

Anna

hjälp snälla Jag är målade i en eldig kopparfärg, sedan mellan färgning bestämde jag mig för att uppdatera färgen med tonic, om jag målade med färgad färg av samma nyans att toniken inte blir grön.

Gästen

jävla människor målade med 0,1 svart tonic, det blev blått, köpte en svart färgpalet.1.

Gästen

och efter min "choklad" tonic blev violett tråd i solen när det började tvätta. Jag märkte inte mig själv, men jag fick regelbundet "komplement" från mina vänner)))


Jag har samma historia, men jag vill måla på en gång med basma så att det skulle finnas en färg som ser ut som choklad är möjlig?

Gästen

Jag också, efter (choklad4.0) tonad. Jag går brun-rödbrun-röd) denna uzhaachno.


Jag hade mest) Jag var vetefärgad (det här är min naturliga färg) Jag vill fortfarande ha choklad och prova den här gången basma ovanpå shampooet) kan jag göra det här?

Gästen

Jag har samma sak) Jag var vetefärgad (det här är min naturliga färg) Jag vill fortfarande ha choklad och prova den här gången basma ovanpå schampo) kan jag göra det här?


Damn Jag brukade vara en balsam, men jag kommer inte ihåg vilken som helst. Två månader var inte tonade. Igår drunknade andra. Balsam "tonic" kallas färgen på gyllene valnöt. De sa att det var snällt som att en redhead borde ha blivit ut. Jag vill nu claret-mörkröd. Oförklarliga i korthet. Hur tvättar man det snabbare?

en

Tonics-färgning-allt-exakt vad man ska spela rysk roulette! Mahoganyfärgning visade sig vara rödgrå-rosa. Jag tvätta av 2: a dagen! Jag vill måla en mörkare färg!

Gästen

hon målade med tonics på blekt hår, det visade sig vid skjuvans rötter och ändarna är mycket mörka. Efter den andra tvätten av huvudet blev hela toppskiktet lila. Är det möjligt att måla allt med varaktig färg utan att få en obehaglig nyans?

Gästen

Jag har faktiskt en trefärg, som om den mörka färgen är jämn, men det är värt att gå någonstans svart, någonstans crimson, någonstans röd.
Tonic 4,0 (choklad)
Jag väntar tills åtminstone lite tvättas och går måla


Du är inte ensam. Samma problem. Jag är rädd att måla med normal färg för att undvika fläckar. Men att gå 3-färg är inte heller hög!

Gästen

färgad tonic black 1.0, i slutändan vad jag ser: träsket hår (och den brunhårda kvinnan själv), färgade den igen nästa dag och resultatet är redan bättre, mörkgrönt)))) till bröllopet om tre dagar, kom vad som kan, Jag ska gå måla. )))

Gästen

Jag färgade den med chokladfärg, på vit strimmor. Jag rensade upp i en vecka, men strimmorna var rädda, så jag kommer till salongen för att måla över denna mardröm! Ta bort ***** dessa tints från hyllorna.

Daria

hej alla Tjejer skönheter! Jag har en mycket rik erfarenhet av experiment på mitt huvud hemma))) med tonik))) Gör ett par masker från vanlig kefir, det äter till och med färg med peroxid) och med tonic i 2 siffror kan hantera)))

Alina

Jag hade grön efter tonic. Mycket bra hjälpt till att tvätta huvudet med hundschampo (jag skojar inte) och en mask av kefir

Olga

berätta för mig, håret var tonat efter att ha tvättat lite grönt, jag vill uthärda det här hela att måla över med henna. Är det värt att göra eller inte?

ären

hon färgade håret med en noggrann schampo, hennes hår föll ut, mycket föll ut.. Vad ska jag göra ??

Irene

snälla berätta att ditt hår är svart med en brun nyans, vi bestämde oss för att göra en bärnsten en rödaktig färg, vad tar nu bort den här röda? Vän barberare rådde tonic aska, eller bättre brun färg ??

Victoria

År 2 målade guldmutter tonic, nu vill jag ha en mörk blond, kommer det att fungera?

Lola

färgade håret i tonikan lite mörkare i svart från kottanbordet, sedan blev det något annat svart schampo nästa dag igen utan något resultat senare på svart, en mörk färg med en rödaktig kant. Riktig rakt svartvitt kommer att visa sig svart och svart eller svart ?

Gästen

så du kan repaint med tonic i färgen och sedan efter tonic färg är hemskt

Lyudmila

Thu recensioner är lite dåliga. Tonic i allmänhet underbar "färg". Jag målar ibland (som piss i huvudet ger) med ljusa färger, som burgundy, mahogny, svart etc., färgen är alltid som på förpackningen. Kära tricolor. Balm ska appliceras jämnt och snabbt, och sedan blir färgen densamma. I badrummet gick handskar, alla saker. Huvudet fuktades och från och med rötterna omslöts det som schampo. När det gäller färgen efter tonik, kommer det ingen nyans om du tålmodigt tvätta detta mirakel från ditt hår. Och inte pi.. Ite, det tvättas inte av. Shampoo är tillräckligt full. För att tvätta toniken krävs minst en månad. Om färgen inte passar dig, prova en annan, bingo. P. C för otålig - på en gång tvättas all tonik ut ur den hårfärgade henna, men bättre än röd. Och Basma med Henna passar väldigt bra. Skäm bort hårfärgerna.

Gästen

Efter min mening är färgen alltid tvättad, efter att 5 spolar säkert, färgar den igår i en vild plommon (för de som inte vet, den är blå) och den målade på sättet som den är på förpackningen med:

D

skräck) Jag är orange.

Natalia

Välkommen! För en månad sedan målade jag min blondin. Min färgämne sa att du måste använda lila schampo för hårvård. Jag hade inte möjlighet att köpa det, så att mitt hår inte blev gult, jag köpte en platina blond för tonic 9.1. Resultatet, men inte länge, men jag gillar det. Förra gången jag använde tonic var fyra dagar sedan. I morgon går jag att måla igen i salongen. Berätta för mig, kan något gå fel under målningen? Och vad händer om jag tvättar mitt hår med tonic i kväll igen?

Helena

Kefir hjälpte till att tvätta gröna från håret, mer tonic nini att målas.

tro

snälla berätta att ditt hår är svart med en brun nyans, vi bestämde oss för att göra en bärnsten en rödaktig färg, vad tar nu bort den här röda? Vän barberare rådde tonic aska, eller bättre brun färg ??

Alyari

Jag tvättades av den gröna nyansen, som hölls 3 (!) Månader efter den "vilda plommon", hjälpt av en mask av tomatpasta. Jag lägger tomatpasta och renade tomater på mitt huvud och hålles i 40 minuter, alla gröna tvättas bort

Olya

pyramid

Jag skulle ha ordnat en tonic, även med hennes grönt te, men. Efter den första tvätten av huvudet med rötterna är toniken omedelbart meningsfull, och av längre längd tvättas den inte av! Du måste gå med långa blonda rötter och svart och grönt hår! Okej skulle inte tvätta bort! Så hon fick bara av rötterna. Och jag vill inte måla eftersom jag köpte tonic.

xenia

Hej alla, jag tonade mitt hår med pärla-ashy tonic igår och det visade sig att halvgrå, halv blek lila, rödlila, om idag ännu en gång denna procedur inte utförs, kommer de inte att vara lila alls?

Kan jag omedelbart färga mitt hår efter en nyans balm?

Gästen


Och efter min "choklad" tonic började violett trådar dyka upp i solen när det började tvätta. Jag märkte inte mig själv, men jag fick regelbundet "komplement" från mina vänner)))


Jag trodde att en sådan! Jag sitter lila och gråta! Och hur kan jag inte förstå hur lila kan visa sig ur en choklad! Jag vill gå och måla i mörkret! Hur hanterade du den här färgen?

Gästen

du är inte ensam! Idag bestämde jag mig för att pröva pärlemassan, jag har blekt hår. Som ett resultat är en del av håret ljusbrunt, en del är vit, en del är lila! Hur man går till jobbet med denna mardröm - jag kan inte föreställa mig. Gjorde en mask med kefir, då med olja, ändå är en lila nyans synlig. Min frisör sa att du inte kan måla över färg, det blir sämre. Jag kommer att räddas av kefir masker. Den första masken hjälpte lite för att njuta av denna lila "prakt".

Gästen

så försök det. Kefir bör värmas upp i ett vattenbad och sätta på vått hår utan balsam och mask. Sedan under filmen och i värmen, hatt, näsduk, handduk som du gillar. Håll några timmar. 3-4 timmar åtminstone. Jag höll om två och det hjälpte. En av dessa dagar vill jag göra ytterligare 4-5 timmar. Hoppas att denna mardröm går bort från mitt hår.

hoppas

alla hej, hjälp människor, var blond, bestämde sig för att skugga färgen (tonic) blev gulrött. Gjorde en smörmask och en kefirmask, lite färg försvann, men problemet är att efter en vecka har jag en affärsresa, jag måste se bra ut. Berätta för mig hur kan jag bli blond igen?
Kan jag tvätta den här hela mardrömmen med en tvätt, läka sedan håret i några dagar och färga det sedan blont?

Diana

färgad i tonic "wild plum" ns blekt hår
Jag har tagit det här miraklet i 2 månader, så ljust grönt på spetsarna, jag vill måla mig själv, för snart ska jag gå till en annan stad och jag vill inte åka dit med det
Kommer det stänga av?
Blekt hår
(Endast en mycket blek nyans av grönt)

Gästen

Vad händer om jag färgar mitt hårfärg utan ammoniak (men det finns mycket tonic i mitt hår, jag har inte tvättat det ännu)? Inget kommer att hända? Ska håret vara normalt?

Tonic efter henna

länge hade jag på mig Henna. Mitt hår var mörkt och efter färgning blev det bara lite röd.
så - den här månaden ville jag fruktansvärt köpa Basma och repaint i svart, men jag gick runt alla tält i vår stad och ingenstans hittade jag det! nu vill jag köpa en tennbalsam men skrämmande. Intressant och håret från honom blir inte grönt? Förra gången jag målade med henna i mitten av augusti, men färgen fortfarande var anständig (((((

Gypsy curls

hmmm, min henna med basma gav en glödgul färg! Jag försökte olika proportioner, färgning i sin tur. Det fungerar inte svart!

Zaraza

Jag tonade min redheads med tonics, men snabbt färgen peels av (

Gästen

Jag tror inte att Basma verkligen inte hittar

Gästen

Ja, jag tror inte det.. Det var vid varje steg

Gästen

och du söker inte bara en stall))) det finns också vanliga och professionella butiker där Basm och Henna vackert kallas "naturlig färg" eller "vegetabilisk färg"
Och de har vackra lådor och inte i vanliga väskor.
Aasha växtbaserade
╚Artcolor gold╩
Logona växtbaserade
Logona växtbaserade
Dessa är enligt min åsikt baserat på henna och basma

Anastasia

Måla inte färgerna, de dödar bara håret.

th

Anastasia, varifrån sådan information. Jag målade dem i många år.

Senaste jungfru

Jag är 6 år gammal redan henna se Basma jag är målade, färgen är rödaktig-choklad. Beslutade att bli mörkare? Jag tonade mörk med tonic - jag tog det inte helt.
Efter 2 veckor och Basma tog inte. Så du borde inte försöka.

Anastasia

berätta för mig, jag ljusnade efter Henna till apelsinfärg, kan du färga håret med en rosa tonic?

Maria

berätta för mig, jag färgade mitt hår med henna, och nu vill jag repaint med tonic, ska han ta mitt hår?

Gästen

tonic efter henna vackert målade över och "redhead" och grått hår. En minus - tvättas av snabbt, åh, ja, kläder och en kuddepåse kan smarta.

Gästen

någon försökte måla över henna tonic? Svart Jag vill byta till rött igen.

Zemfira

färgade hennes hår med henna, blev röd! Är det möjligt att tona rött hår med hårtoner?

julia

någon försökte måla över henna tonic? Svart Jag vill byta till rött igen.


Det målades med tonic i rött, sedan med henna. Det visade sig vara en vacker röd färg, men den varar lite mindre än en månad (jag vet inte om det här är normalt eller inte: d)

Sofia

Jag har blond hårfärg, färgad med henna och basma i förhållandet 1,5 basma henna 2 hår blev nästan svart. Jag tar bara Basma värre än Henna för detta om jag vill ha en mer mättad färg, lägger jag till lite mer Henna. Jag brukade blanda 3 basmas och en henna på mitt hår, jag hade bara en liten mörkfärg, färgen förändrades inte dramatiskt.

Yaroslav

Jag färgade mitt hår rött med henna men då ville jag ha en tonic i turkos. Jag vet inte tonisk turkos Henna kommer att blockera

Gästen

Jag färgade mitt hår rött med henna men då ville jag ha en tonic i turkos. Jag vet inte tonisk turkos Henna kommer att blockera


Turkos, inklusive tonics, kan endast uppnås på väl upplyst, nästan till vitt hår. Annars kommer det blåvioletta pigmentet att blandas med rester av gult från den naturliga färgen och rött från henna, som förresten tvättas ut med stor svårighet, ibland tar det inte ens tvätt och blekmedel. Råd så, först tänd upp och se sedan

Hur färgar du ditt hår efter att ha tvättat?

Gästen

Jag gjorde en estel tvätt med svart hår, förpackningen var tillräcklig för 2 gånger, det visade sig vara en guld koppar färg, då gick jag en gång med pulver för 3% oxidation, så att färgen inte återvände, 3% så att håret inte skulle förstöra och uttrycka lite färg. Jag köpte också estel 8/0 färg och korrigeringsenheten är också ett bolag violett lagt till ca 5-6 cm till färgen och färgade den, det visade sig att Russen är mellan-Russ och utan hemland på grund av korrektorn.

Fisa)

snälla berätta för mig snälla) jag gör en tvättficka för denna vecka naturlig färg guldbrun, målade i svart nu är jag kastanjröd och gyllene rötter) kan han färgas med henna efter tvätten?

Sabinka

Vse eti salony erunda rasskaju svouy istoriuy po6la v salon snimat såi 4ernyi cvet såi pepelno tmno rusyi sxodila vy6la vsya pyatnami rezultata ot kornei byl svetlo p6eni4nyi glade koncam ryjii proxodila 2 dnya po6la v dorogu6ii salon dumala nu vse popala k opytnak g Kopec volos stal zolotisto krasnym xuje 4em gör smyvki ya v 6oke vot idu brat smyvku

Sabinka

Vse eti salony erunda rasskaju svouy istoriuy po6la v salon snimat såi 4ernyi cvet såi pepelno tmno rusyi sxodila vy6la vsya pyatnami rezultata ot kornei byl svetlo p6eni4nyi glade koncam ryjii proxodila 2 dnya po6la v dorogu6ii salon dumala nu vse popala k opytnak g Kopec volos stal zolotisto krasnym xuje 4em gör smyvki ya v 6oke vot idu brat smyvku

Sabinka

jag kan inte göra något för att jag ska göra det för att du ska vara säker på att du inte kommer till nytta för att du inte kommer att göra något för dig. Pojelaite mne uta4i kak av zelenenkoi ne polu4ilas ladno vse poki 4moki uta4i v pokraske

Redan röd

Är det möjligt att färga håret med henna efter att ha tvättat estelfärg? Jag är inte grön?)))

älskar

Igår var den medelstora ljusbruna koppar extra 7-77 igor pulserande, 4% oxid målad. Vid rötterna blev skuggan lättare än i ändarna. Berätta för mig, kan nästa gång tona rötterna i en mörkare ton?

Gästen

Hon var målade i mörk kastanje i mer än 2 år, hennes hår är alltid långt, upp till midjan. Jag bestämde mig för att göra en tvätt, trött på mörkt hår. Jag tvättade estelfärg, jag köpte 4 förpackningar, jag tog också de luxe blekpulver (mild) i en mängd på 9 påsar om 60 gram vardera (eftersom det tjocka håret skulle göras 2 gånger), oxygenat 6% 1 liter, rengöring schampo och en mask från estel intensiv restaurering (mörkgrön burk) och färg 2 rör av färg 8,0 (ljusbrun) och 2 rör av 8,1 (ashy). Jag kommer att berätta för dig att färgen inte är rättvishårig, inte detsamma som jag ville, redheaden gör fortfarande sin väg även efter den första färgningen. Men jag tror att jag kommer att måla ett par gånger, inte omedelbart, förstås, men med avbrott, och jag får den önskade färgen. Och jag rekommenderades att blanda två färger av färg i avdelningen för professionell kosmetika, de berättade för mig att lägga till lite att redraw lite.

rosett

Hon var målade i mörk kastanje i mer än 2 år, hennes hår är alltid långt, upp till midjan. Jag bestämde mig för att göra en tvätt, trött på mörkt hår. Jag tvättade estelfärg, jag köpte 4 förpackningar, jag tog också de luxe blekpulver (mild) i en mängd på 9 påsar om 60 gram vardera (eftersom det tjocka håret skulle göras 2 gånger), oxygenat 6% 1 liter, rengöring schampo och en mask från estel intensiv restaurering (mörkgrön burk) och färg 2 rör av färg 8,0 (ljusbrun) och 2 rör av 8,1 (ashy). Jag kommer att berätta för dig att färgen inte är rättvishårig, inte detsamma som jag ville, redheaden gör fortfarande sin väg även efter den första färgningen. Men jag tror att jag kommer att måla ett par gånger, inte omedelbart, förstås, men med avbrott, och jag får den önskade färgen. Och jag rekommenderades att blanda två färger av färg i avdelningen för professionell kosmetika, de berättade för mig att lägga till lite att redraw lite.


Hello. Jag har också hår i midjan, också färgat mer än 2 år i mörk choklad. Dess färg är mörkbrun. För tre dagar sedan, Estel tvättades en förpackning var tillräckligt för två gånger eftersom hennes hår inte är tjockt och tunt. Det visade sig rött hår. Jag tänker imorgon köpa ytterligare två paket och tvätta av färgen normalt. Men vet inte hur man målar senare. Jag vill uppnå en mörkblond färg. Någonstans läste jag att det är nödvändigt att ta den blankt ljusa blonda färgen. 8.1 Och om i en professionell köpa hur man mixar där? Och hur mycket behöver jag?

Gästen

blandad 1/1, om i ett rör av 60 ml, då oxiden ska vara densamma. Tja, totalt tog det mig 4 rör

Gästen

roza, speciellt för dig.
Jag bestämde mig för att bli en brinnande brunett! Jag köpte två typer av färg - mörk aubergine och mörk kastanje. Blandade dem och målade. Det visade sig svart med en nyans röd och lila i dagsljus. Jag gick en vecka och insåg att han inte skulle passa mig. Jag bestämde mig för att göra en tvättning hemma. Jag hittade inte tvätten i butikerna, jag var tvungen att ta Estel brightener 12% och Estel pulver (två förpackningar vardera). Hon visste att hennes hår skulle skadas dåligt efter en sådan "tvätt". Hans hår var gul, röd i ändarna. (Jag har en lång längd under axelbladet). Jag började tänka vilken färg att måla, jag ville bli blond, men jag visste att det kunde bli grönt. Jag köpte naturligt lätt agataska-ljusbrun färg. Färgen på lådan är mörk. Och på mitt hår blev blont med rött, effekten av små höjdpunkter, som om det brann ut i solen. Färgen såg naturligt ut, det var ingen grön. Men Ryzhina var inte glad. Jag var tvungen att försöka ta en pärla-ash tonic. Sätt det på huvudet, sätt i 30 minuter. Efter torkning med hårtork märkte hon att det nästan inte var någon rödhårig, och färgen blev ljusbrun, naturlig, med kalla anteckningar. Nu måste denna tonic periodiskt färga håret för att ta bort rödhåran helt. I allmänhet är jag nu glad! Och i svart mer än foten!
Och förresten! Viktigast, jag glömde att skriva! Efter den första färgen var håret hårt, på tredje tvätten (med balsam) blev stålet mjukare, och efter tonic återvände de den naturliga mjukheten som jag blev förvånad över. Som om och inte lysande dem alls!


Och vilken typ av tonic?

Ariha

Katyusha, och vilken typ av tonic?

Missis x)

om du tänker på att måla, gå sedan till salongen eller köp en professionell färg!

Luda

tjejer, igår gjorde jag en tvätt av estel från svart, blev röd i rötterna och krångel på spetsarna, om jag målade den i mörkblond med denna färg, vad kan hända?

Luda

Luda
Det blir mycket mörkt (

Anastasia

Luda
Gör inte upp nu! Titta bättre röd, om du målar, kommer det att finnas ljusa röda strängar blandade med nästan svart! Det här är inte den bästa showen, jag har själv gjort ett sådant misstag. Jag ville färga mitt blonda hår (efter den andra svarta tvätten), och jag måste fortfarande tvätta den. Så för nu, återställ bara ditt hår med masker, stärka och gå som ett bättre redhead.

Olga

tvättas av hårfärgen från håret blev röd, var svart före, efter tvättning färgade inte håret 4 dagar och håret mörkades inte, nu tvättades oxidoxet blev röd och röd kastanj köpte och färgen återvände till svart

Olga

men i allmänhet läste jag någonstans att efter tvätt, om färgen passar och att den kvarstår behöver du tvätta håret med citronsyra

Maria

Jag sitter här och läser till och med faller. Varför skadar du dig själv, då svettar du det? Är det verkligen så svårt att besöka en specialist som kommer att göra en normal färg. Det är nog inte bara sättet som färgens grunder sitter. Det är säkert de som gör det i alla fall, men jag pratar om professionella som har investerat pengar i sig och känner till de mest elementära neutraliseringsloven.
Kära damer, det finns en sådan sak som kallas förtydligande bakgrunder.
I vilket fall som helst, om du lyser upp, oavsett vad och hur, om det är färgning, blondonan, kemisk remover, måste du få dessa oönskade pigment här (gul, röd, röd, röd osv.) För en kompetent frisör Bakgrundsbelysningsindikatorn-vilken nivå vi gick efter förtydligande. Varje nivå har sitt eget nummer och bakgrundsförklaring:
10 Mycket ljusgul (perfekt ljusnivå för blondiner, speciellt de som vill ha ashy färger)
9 ljusgul
8 gul
7 orange gul
6 Oranzhevy
5-Röd-oranzhevy
4-röd
3-röd
2-Svart
Det vill säga om du är som en följd av avfärgningen av orangefärg, betyder det att du är på nivå 6, du måste lägga en micestone på färgämnet som neutraliserar denna orange till beige (eller brukar frisörer säger) och för detta måste du vara bekant med färghjulet Och det betyder att om du målar dig själv med ett färgämne ovanför denna nivå, är det inte känt för vilken typ av pigment du fortfarande har där. Därför hjälper frisörer med oxider, som kan lätta ytterligare 1,2,3 toner etc. Det här är allt väldigt komplexa processer och om du vill bli bra eschultat, är det inte nödvändigt att experimentera hemma, särskilt Prof. m. Produkter.

Aygiza

tjejer berätta för mig. De gjorde mig en tvätt i stugan, ur svart blev jag gulröd. Sedan fanns det färgning i blond 6,0, efter att det blev sandigt rött. Jag vill ha blondin. Utan rött. Och lättare än 8,0, men jag är rädd för att bli galen. Hjälp. I salongen innan semestern fick inte. Jag är i sorg.

Aygiza

tjejer berätta för mig. De gjorde mig en tvätt i stugan, ur svart blev jag gulröd. Sedan fanns det färgning i blond 6,0, efter att det blev sandigt rött. Jag vill ha blondin. Utan rött. Och lättare än 8,0, men jag är rädd för att bli galen. Hjälp. I salongen innan semestern fick inte. Jag är i sorg. Vilken färg att måla och hur man tar bort det röda?

Shulc

Jag är ledsen, läste inte posten korrekt. Jag tvättade det igår, idag målade jag det, jag återvände till den ursprungliga färgen ((fruktansvärt rastroilas. Berätta för mig, kan jag göra tvätten igen eller är det bättre att vänta lite?
Jag har en tjej klienktki var exakt samma situation, jag råder dig blondonoram borsta nu ditt hår..

Gästen

Estel gjorde en tvätt 2 gånger om dagen. Jag blev förvånad över att tvätten inte luktade alls den otäcka lukten, som alla skriver om på Internet. Hon luktade något, liknande lukt, som i den gamla frisörsalongen luktar när man gör en perm, sur så. Och efter den andra tvätten blev färgen från svart till mahogny - det här är maximalt. Och för någon, efter den andra tvätten, får hårfärgen ett tinge av en galen apelsin, med samma ursprungliga färg som min. Otroligt tror jag kanske en falsk? Ja, det är osannolikt, köpte det i profs butik. Kosmetika, som även är noterad på Estels hemsida, som den officiella distributören. Tittade på tillverkningsdatumet på flaskan 12.13 år. På Internet skrev någon att jag kom ihåg att tillverkaren har ändrat kompositionen och nu är denna stank inte i bruk, men borttagaren har förlorat, som det verkar för mig, dess egenskaper - det är lätt att tvätta bort färgen. Någon i vet?

Lucy

tjejer, var en brunett under en mycket lång tid, gjorde en tvättstålkalor av, 5 gånger redan, hennes hår är rödbrun, jag vill ha en eldig röd färg ljus, berätta för mig vilken färg som målar? För att få önskat resultat. Det målades efter att ha tvättats i en ljusbrun röd 8/5 färgfärg för Estel, men det visar sig vara en mycket mörk färg, nästan svart, vad man ska göra.

Gulmira

roza, speciellt för dig.
Jag bestämde mig för att bli en brinnande brunett! Jag köpte två typer av färg - mörk aubergine och mörk kastanje. Blandade dem och målade. Det visade sig svart med en nyans röd och lila i dagsljus. Jag gick en vecka och insåg att han inte skulle passa mig. Jag bestämde mig för att göra en tvättning hemma. Jag hittade inte tvätten i butikerna, jag var tvungen att ta Estel brightener 12% och Estel pulver (två förpackningar vardera). Hon visste att hennes hår skulle skadas dåligt efter en sådan "tvätt". Hans hår var gul, röd i ändarna. (Jag har en lång längd under axelbladet). Jag började tänka vilken färg att måla, jag ville bli blond, men jag visste att det kunde bli grönt. Jag köpte naturligt lätt agataska-ljusbrun färg. Färgen på lådan är mörk. Och på mitt hår blev blont med rött, effekten av små höjdpunkter, som om det brann ut i solen. Färgen såg naturligt ut, det var ingen grön. Men Ryzhina var inte glad. Jag var tvungen att försöka ta en pärla-ash tonic. Sätt det på huvudet, sätt i 30 minuter. Efter torkning med hårtork märkte hon att det nästan inte var någon rödhårig, och färgen blev ljusbrun, naturlig, med kalla anteckningar. Nu måste denna tonic periodiskt färga håret för att ta bort rödhåran helt. I allmänhet är jag nu glad! Och i svart mer än foten!
Och förresten! Viktigast, jag glömde att skriva! Efter den första färgen var håret hårt, på tredje tvätten (med balsam) blev stålet mjukare, och efter tonic återvände de den naturliga mjukheten som jag blev förvånad över. Som om och inte lysande dem alls!

Irena

gå till frisören. Du bör målas en tonlighter än önskad färg (med tanke på tonen som kom ut) med 6% oxid. Men samtidigt bör det blå färgämnet ingå i färgen, eftersom Auburn neutraliseras bara blå.
Förresten, kanske har du det inte rött, men rött rött? Eller rödbrun? Då kommer neutraliseringen att vara helt annorlunda.

Irena

tjejer, det gör mig verkligen jättebra - gå till en bra salong, det är uppenbart att alla i salongen borde veta allt, det är tydligt att de har mer erfarenhet (även om det inte heller är ett faktum), men berätta att du öppnar nyheterna för människor, du tror ingen visste för dig kan jag gå till salongen?

hoppas

6% strax efter en sådan tvätt och du måste måla (detta kallas rätt färgning, inte tonning)))
Men tonen är högre att ta, annars går du tillbaka till blackout. Plus Mikstona, om du vet hur du använder dem och hur mycket du vill lägga till.

Berätta för mig om exemplet med Estel-färg efter att ha tvättat vilken ton att ta för att bli blond?

Nadia

tjejer, berätta för mig, snälla) gjorde markering, som reglerna. Det visade sig, men gulning gjorde sitt sätt. Jag bestämde mig för att lätta på strängarna själv, som jag senare beklagade! Hennes hår var kopparrött, gick till salongen på morgonen, frisören färgade en mycket ljusrosa blondin, sa att rosa skulle neutralisera, och du måste färga 2 gånger. Nu har jag ljust sandorange ((på nästa vecka, jag har en seriös intervju i Statens universitet. För statstjänsten tror jag att det kommer att bli recoloured i din natur. Mörkbrun. Skulle inte den här rödhåran ge en rödaktig nyans, efter färgning i mörkblond?

Gästen

och vad tonic?

Gästen

prova kritor för loreal hår, till exempel brons strand skugga. Det ger en sådan naturlig ljus brun färg. Och förresten, även gröna målar över efter misslyckade tvättar. Och den ligger ovanpå vilken färg som helst, inte blandar med den, men som om du målar staketet: lägg upp den färg som den smet ut på, och blanda inte med de nedre skikten. Håller sig ganska stadigt, åtminstone på försvagat färgat hår. Med utmärkt, friskt hår kan det verkligen tvättas 3 gånger. De har flera nyanser av dessa kritor, du kan välja vilken du vill. På röret är de ljusare än de är i verkligheten. Det är enligt min mening fortfarande brunt, kan också hjälpa till att måla det röda eller gröna.

Gästen

tjejer, det gör mig verkligen jättebra - gå till en bra salong, det är uppenbart att alla i salongen borde veta allt, det är tydligt att de har mer erfarenhet (även om det inte heller är ett faktum), men berätta att du öppnar nyheterna för människor, du tror ingen visste för dig kan jag gå till salongen?


In-in! Jag är i dessa salonger mer än en fot. De gjorde mig en tvätt där för några år sedan Estele och blond tvätt - de dödade håret på pepparrot. Nu går bara ändarna dit för att dubba, och jag gör hela målningen själv hemma. Du skulle tro att dessa "specialister" i salongerna ovanför människor är några. "Inte gudar bränna krukor!". Dessutom kommer mycket pengar att gå ut för arbete, men för sådant arbete kan du bara välja dina händer. Tack vare Internet har jag nu en bra förståelse av färger, oxider och färgtekniker, lärde mig hur man arbetar med mikroner och blandar färger i rätt proportioner. Så skicka inte oss till salonger! Vi var där, vi vet. Det är på grund av sådan sorg - mästarna, folk sitter sedan på forumet och ber om hjälp.

zhuldyz

Välkommen! Vänligen ge mig vad jag ska göra. Jag brukade växa mitt hår i ett år, och idag gjorde jag en tvätt med keratin, och jag hade hälften mitt hår i en naturlig och halv röd färg. Och nu visade det sig allmänt ljust rött, hur och vad ska jag färga så att det naturligtvis skulle vara mörkt blont som min hårfärg. Om jag målade på mörkbrun som kommer att visa sig. Jag vet inte ens vad jag ska göra.

Lala

Ta färgfärgen "brun" blir mörk, men inte svart. Och rött kommer inte att ses

Gästen

Maria

Är det möjligt att färga håret med henna efter att ha tvättat estelfärg? Jag är inte grön?)))

Anastasia


Är det möjligt att färga håret med henna efter att ha tvättat estelfärg? Jag är inte grön?)))

Efter flera steg av shampooing grönare. Och varför behöver du göra en tvätt om du målar den med henna? Henna är svår att visas senare

Carisch

Sköter mycket ofta. Jag försökte mycket färger. Det bästa resultatet gavs av färgpallen c6, men färgen visade sig vara mörk. Förra gången Loreal var en väldigt ljusbrun ash, visade sig håret vara närmare mamman, utan en rödhårig.

Vichka

hjälp mig Pliz!
I flera år var chokladkappan målad med färg; Hans mörka blond växte säger inte så mycket. 2 gånger tändde hon håret med ett cd-torkpulver blev en blondin med en gulaktig kant vid rötterna och i ändarna en rödaktig nyans med kortare eld. Jag gick till affären och köpte ikrasila som säljare i Estel 8.1 butik som rådde 6-kings längd och 8,76 på 3-ke-rötter. Det visade sig att rötterna visade sig vara rättvisa som det borde vara och längden är röd, lite dämpad. Pppts kortare hjälp vad du ska göra? Hur går du blått blond?

Irene


Jag sitter här och läser till och med sluta falla. Varför skadar du dig själv, häller då tårarna? Det är verkligen så svårt att besöka en specialist som kommer att göra en normal färg. Det är nog inte bara det sätt som grunderna i färg sitter. Det är förstås de som gör det ändå, men jag pratar om professionella som har investerat pengar i sig och känner till de mest elementära neutraliseringsloven.
Kära damer, det finns en sådan sak som kallas förtydligande bakgrunder.
I vilket fall som helst, om du lyser upp, oavsett vad och hur, om det är färgning, blondonan, kemisk remover, måste du få dessa oönskade pigment här (gul, röd, röd, röd osv.) För en kompetent frisör Bakgrundsbelysningsindikatorn-vilken nivå vi gick efter förtydligande. Varje nivå har sitt eget nummer och bakgrundsförklaring:
10 Mycket ljusgul (perfekt ljusnivå för blondiner, speciellt de som vill ha ashy färger)
9 ljusgul
8 gul
7 orange gul
6 Oranzhevy
5-Röd-oranzhevy
4-röd
3-röd
2-Svart
Det vill säga om du är som en följd av avfärgningen av orangefärg, betyder det att du är på nivå 6, du måste lägga en micestone på färgämnet som neutraliserar denna orange till beige (eller brukar frisörer säger) och för detta måste du vara bekant med färghjulet Och det betyder att om du målar dig själv med ett färgämne ovanför denna nivå, är det inte känt för vilken typ av pigment du fortfarande har där. Därför hjälper frisörer med oxider, som kan lätta ytterligare 1,2,3 toner etc. Det här är allt väldigt komplexa processer och om du vill bli bra eschultat, är det inte nödvändigt att experimentera hemma, särskilt Prof. m. Produkter.

Gästen


Vse eti salony erunda rasskaju svouy istoriuy poila v salon snimat såi 4ernyi cvet såi pepelno temen rusyi sxodila vy6la vsya pyatnami, ladno zakrasila v 6okolad polu4ilas temno krasnaya yak jag jag gör jag jag och du gör det och jag gör det för dig rezultata ot kornei byl svetlo p6eni4nyi glade koncam ryjii proxodila 2 dnya po6la v dorogu6ii salon dumala nu vse popala k opytnak g Kopec volos stal zolotisto krasnym xuje 4em gör smyvki ya v 6oke vot idu brat smyvku

Är det möjligt att färga hår efter henna LUSH?

Eugene

hej alla! Mitt hår blev tunnare från färgning och började splittras, jag bestämde mig för att sluta färga mitt hår. Och eftersom jag var svartmålad och min naturliga färg var ljusbrun, var rötterna mycket synliga. Jag vill färga mitt hår med Basma (och det är mycket mer användbart för hår än färgämne). Men jag vet inte vilken färg mitt hår kommer att bli efter det här. Och jag skulle också vilja veta hur man gör det korrekt.
Vänligen svara så mycket som möjligt från personlig erfarenhet, mycket är skrivet på Internet och kan inte demonteras som det verkligen är. Och snälla svara skicka ett e-mail: [email protected] tack på förhand.

kira

och hur kan du göra det ljusare? Vad lägger man till henna? Vad var ljusröd?


Jag, för att bli ljusrött, började första illuminator bara ta 9%, du blir vete och sedan henna, bara en timme och i värme. Jag hade en vinterhatt. Det kommer att bli en brinnande röd. Effekten av 3 veckor hölls, sedan bleknade (

Svetlana

Jag målade med henna förra gången ett och ett halvt år sedan. Har Henna tvättat av nu? Och kan missfärga håret?

Radiooperatör kat

hej alla Jag har använt henna länge. Den vanligaste iranska. Hårkylt. Brilliant. Men jag odlar Henna med starkt snabbkaffe eller varmt rött vin. Jag tänder i en termos på morgonen och på kvällen jag målar. Mindre än en timme håller inte. Färgen är fantastisk. Saftigt. Jag rörde till och med en man i raden.)))

Gästen

hej alla Jag har använt henna länge. Den vanligaste iranska. Hårkylt. Brilliant. Men jag odlar Henna med starkt snabbkaffe eller varmt rött vin. Jag tänder i en termos på morgonen och på kvällen jag målar. Mindre än en timme håller inte. Färgen är fantastisk. Saftigt. Jag rörde till och med en man i raden.)))

Gästen

idag färgad efter henna. Allt är super

ären

två år färgade hennes hår brun henna luch. Men för att Jag har ett tidigt grått hår, som Henna inte målar över, bestämde sig för att byta till färg. Hon kom till salongen, men mästaren vägrade att måla mig, för Jag garanterade inte resultatet. Den sista hennafärgningen var för två månader sedan. Och vad man ska göra nu, på huvudet är hemskt skräck. Jag ville måla min kastanjfärg. Behöver nu vänta på att alla henna kommer ner?

ären

Jag målade henna + basma länge, jag trodde att jag hade hittat mig själv, nu är jag trött :)) Jag har läst recensioner som jag inte tar färg på henna. Men jag är envis, jag har inspirerat mig till att allt i slutändan kommer att ta en vacker kastanjfärg utan några ebbs och andra saker))) syossen målades på 4-40 kostak, för att jag inte ville bli svart)) det visade sig vara en rik kastanjfärg, Henna) Det enda som verkar för mig är att det inte tar mycket att ha tjockt, vackert hår som regelbundet färgas med henna, och om du har ett medium, slät, glänsande hennafärgat hår som inte är fullt av tjocklek, då djärvt framåt))))

Olichka

bara färgad svart kemikalie. Måla. Innan dess hade hon blivit målade med henna och basma flera gånger, och hade inte uppnått svart, bestämt sig för att ta en chans. Allt visade sig. Så att sopor inte kan målas efter henna.

Valery

tjejer, besök kompetenta specialister och ditt hår blir vackert!
Först är hårets struktur hos människor annorlunda (tjock, tunn, lockig..) För det andra är hälsan också annorlunda (håret är starkt, svagt, sprött.) Och hennapigmentets penetration i hårstrukturen beror på dessa faktorer. Det är penetration! Henna faller under den skaliga hårstrukturen, och kemisk färgämne fläckar hårets yta. Slutsats: Ju tunnare, svagare, torrare ditt hår är från naturen, desto mer harna vill "hjälpa dig" och ju djupare det tränger in, vilket innebär att det är svårare att bli av med det senare.
I sådana fall bör henna avlägsnas av remuvers (lär av din mästare, en bra specialist bör vara medveten om), dessutom sparar de hår. Men det här låter dig bara återvända till den naturliga färgen, varefter håret kommer att behöva extravård.
Det finns kardinal, men ursprungliga metoder - skär under 2 cm. :-)
Allt annat är kemi. Och försök inte ifrågasätta forskarnas verk. Välsigna dig

Aleksashka

Jag har en mörk färg men inte min egen idag, jag var målade med en häl-vit eftersom jag vill bli en blondin. Håret blev ljusrött om det kan målas med vit färg. Eller vad ska jag göra för att bli blondin ??


Lena, vit henna är transparent!

Jarilkasinova

Hej, idag färgade jag mitt hår med henna, det fungerade inte på så sätt. Och vazmetsyafärgning

Daria

Beroende på vad Henna du har målat! Om du målade naturligt vet jag inte om något kan lösas! Om du köpte ett hennapaket i affären, från den färdiga, där du behöver hålla den från 10 till 40 minuter, kan du måla över färgen med en mörkare nyans. När jag målade mitt hår i salongen var mitt hår svart, men efter 2-3 gånger blegade färgen och jag fick mörkt chokladhår.

Angelica

För ett halvt år sedan målades han med henna, nästan allt tvättades av, hans färg är ljusbrun. Har bestämt sig för att bli recoloured i blondinen. Gjord Estel ljusspulver, sedan färgade det i blondinen. Men håret har blivit fruktansvärt svårt, glas. Och där branschen har sin egen färg är färgen fin och längden är gul. Kan någon berätta för mig hur man fixar den här situationen, vad ska man göra för att göra håret mjukare?

Alena

Jag målade med henna för 2 månader sedan, kommer medium blont hår ta mitt hår?

Angelosssdark

så jag tänker också, varför färgade jag mitt hår med henna, å ena sidan, kanske ett litet hår var botat, men jag tyckte inte om vilken färg det var, min färg är mediumblond med rödhårig, mitt hår blöt mycket snabbt från ljusrött till blont och blir matt, och nu målar jag 1 gång redan 2 gånger om 2 månader med henna, men det finns ingen färgskillnad, färgen har inte förändrats, bara skuggan har förändrats och du kan se den bara i starkt ljus, precis som med naturligt hår i solen. I själva verket har inget förändrats. Och jag ville få en ljus, mättad och likformig färg. våt, men tydligen för att få en sådan färg som jag bara skulle behöva enbart dyr professionell färg ((

Gästen

kan någon komma till nytta Hans hår är ljusbrunt, färgat på våren i mörkbrun d'alpanfärg. Sedan målades två gånger över sommaren. Hårets kvalitet blev helt enkelt vacker, men färgen var för mörk och ändarna efter några veckor blev gröna. Och de växande rötterna är för ljusa. Då bestämde jag mig för att göra kemi. Jag vet, inte rätt. Men tidigare erfarenhet (ca 5 gånger) sa att kemi inte har tagit mitt hår bra. I värsta fall - nästan inte taget. Men den här gången är håret framförbränt (de som överlevde) och. Avbruten vid rötterna, och baksidan av huvudet tog bara knappt. TK. Efter kemi observerades mörka gröna överallt, då hade jag redan målade mig i frisörsalongen med vanlig färg i mörkbrun färg. Gröna målade över, färgen gick bra. Två månader senare kom grönska ut igen och rötterna växte till övernaturlighet. Jag gick till salongen, bad om en tvätt, en ljusare färgning och trimma tipsen. Som ett resultat av tvätten blev jag medelgrön, färgen i den naturliga mörkbruna låg dålig - mycket grön förblev. Bara lat informerade mig inte om det. Sedan beväpnad med Internet, fick jag reda på att det gröna pigmentet täcker det röda pigmentet. Jag köpte Lorealevsky (de har väl skrivit på platsen vilken färg som tillhör vilket pigment) gjutning av glänsande gulfärgade glansar och målade själva grönan. Efter tvättning av huvudet två gånger är utsikten fortfarande tolerabel, men i det hela taget - genomskinliga gröna, överhettad främre del av huvudet och en igelkotten vid basen av den här delen av huvudet, som nu sticker ut 1,5 centimeter, som hela tiden måste kamoufleras och inom en snar framtid odlas lätta rötter och sprängande gröna. Jag kommer naturligtvis att tona med bärnstensfärg, så att det i alla fall utan tårar ser långsamt ut (eller inte långsamt, om jag skulle få det alls) den här skönheten. Men det finns en otvetydig slutsats - efter naturliga färger kan kemiska ämnen målas endast mörkare.

Anastasia

rötterna regrown, färgade med henna, de fruktansvärda ljusröda rötterna visade sig.
Nästa dag köpte jag en guldfärgfärgfärg. Allt var måttet med ett smäll.

Gästen

tjejer, berätta för mig! För ungefär en månad sedan färgade jag hår med hennafärg, men jag tyckte inte om färgen och inom 2 veckor tvättade jag det helt med oljemålningar (förresten rekommenderar jag alla som vill bli av med den oönskade färgen, åtminstone Henna tvättas av) och nu Jag vill färga mitt hår i mörk aska, inhemskt blont hår, hur tycker du att det är okej att Henna var färgad? Tack på förhand

Hallå Jag hade blont hår för två månader sedan, målat med Basma, vill jag göra vit milliration? Blondex. Tack på förhand

Hallå Jag hade blont hår för två månader sedan, målat med Basma, vill jag göra vit milliration? Blondex. Tack på förhand

färgad henna mocka färg för en vecka sedan jag vill måla den i ljusbrun med bergaska är det möjligt?

Välkommen! Hjälp tack! Jag brukade måla med olika färgbalsam, 2-3 gånger med färg. Förra gången målad med svart färg. Efter ett halvt år passerade Henna. Mitt hår är mörkt blont. Nu är jag röd och svart. Jag vill måla mig 1 henna och 3 basmo för att få en svart färg. Berätta för mig, om resultatet inte uppfyller mig, kommer det svarta färgämnet ta på mig mitt hår?

Gästen

Jag målade med henna för 2 månader sedan, kommer medium blont hår ta mitt hår?

Gästen

3 år jag målar med Henna, nu de senaste 3 månaderna har jag inte målat och bestämt mig för en färg, allt var bra, men det finns en ljus nyans av rött, men i allmänhet en mycket vacker chokladfärg)

Lyuba

Jag hade målat med basma henna för tre veckor sedan, nu vill jag bli bättre i en satchel med non-samobald färg, vad blir resultatet?

Olga

Målad färglös henna för en månad sedan. Jag har blont hår och polering, men jag gjorde det i början av sommaren. Jag köpte färg, lätta hår, utan ammoniak och nu tänkte jag: inget kommer att hända med hår?

Gästen

Jag målade med henna, då med Basma och djävulen drog mig för att lätta mitt hår - det var en kashmar, mitt hår blev blått, jag färgade mitt hår igen, jag började bli mer blå, och jag var tvungen att göra en kort hårklippning, flickor upprepar inte mina misstag

julia

år jag målar brunt henna lash. De sista tiderna är mindre och mindre nöjda, rötterna blir ljusbruna, massan fortsätter att mörkas. Hur man gör förstärkt mörkare återvunna rötter.


När du måler, måla bara hårets rötter, använd inte hela längden. Och på spetsarna är det bra att göra oljemaskor så att hönanerna tvättades ut snabbare och färgen avgick (jag gjorde olivolja, druvolja).

Yulyasha

efter henna, det var målade kastanj och allt var okej! Lorealfärg utan ammoniak! Super arbete! Och nifiga är inte grön och ingen grön reflux

Catherine

två år färgade hennes hår brun henna luch. Men för att Jag har ett tidigt grått hår, som Henna inte målar över, bestämde sig för att byta till färg. Hon kom till salongen, men mästaren vägrade att måla mig, för Jag garanterade inte resultatet. Den sista hennafärgningen var för två månader sedan. Och vad man ska göra nu, på huvudet är hemskt skräck. Jag ville måla min kastanjfärg. Behöver nu vänta på att alla henna kommer ner?


Jag ber dig att inte lyssna på någon! Hela mitt liv jag målade efter Henna med olika nyanser! Och jag är själv en frisör, men från dessa sagor som de skriver till dig här redan sjuk

Eugene

under en lång tid också målade med henna. Om du vill byta hårfärg rekommenderar jag att du växer håret med en noggrann schampo, (det bästa alternativet är -yrid)

under en lång tid också målade med henna. Om du vill byta hårfärg rekommenderar jag att du växer håret med en noggrann schampo, (det bästa alternativet är -yrid)

under en lång tid också målade med henna. Om du vill byta hårfärg rekommenderar jag att du växer håret med en noggrann schampo, (det bästa alternativet är -yrid)

Eugene

Alina D

2 år målade med henna, men tyvärr kunde grå färg aldrig måla över. Idag på egen risk och bestämde sig för att måla den vanliga färgpalet (mousse). Effekten är fantastisk, allt är vackert och jämnt målade. Jag vill notera att allt beror på hårets struktur (jag har tunn), ju tunnare desto mer sannolikt att målningen med vanlig färg efter Henna blir en succé. Lycka till!

Anyutkin

riskerat och målade från henna till blondin. Upplyst - färgen visade sig som en clown gul, gul. Tja, för Jag jobbar inte som en clown, jag bestämde mig för att omedelbart klargöra andra gången - och det var när det visade sig vara grönt :)) eftersom Detta är ännu värre än gult - lysande tredje gången. (Allt detta gjordes på en tid på kvällen) blev vit, men med en tvättduk :) som ett resultat lämnade hon inte en månad igen, hon började måla med henna tills hon återvände sitt friska, vackra, men röda hår :)

Natali_ya

det är möjligt, men det kommer att målas två gånger. Personligen, första gången jag tog en plats, den andra utan problem. Men jag var målade i kastanjrött. Och målade hemma.

Natali_ya

det är möjligt, men det kommer att målas två gånger. Personligen, första gången jag tog en plats, den andra utan problem. Men jag var målade i kastanjrött. Och målade hemma.

Irene

Jag kommer att svara på dem som vill måla sig efter Henna Chemist. Måla.
Om du kommer att måla i en mörkare färg (kastanj, mörk kastanj, etc.), så blir det inga problem - korsfäst !!
Om du vill lysa lite - kan det uppstå problem (beroende på hårets struktur).
Nu om dig själv. Efter att ha födt i mer än 10 år, färgade hon bara håret med henna med basma (olika variationer med te, kaffe, ef.Ol av teträ, apelsin, lavendel etc.). Alla dessa år har blivit nöjda - brun färg, glänsande hår, väldigt cool spel, hårrotsar stärktes, allt var super.
Men de senaste åren har färgen blivit så mörk, tydligen är håret "mättat" med henna och basma och färgen har blivit supermättad! Till min vita hud och blåa ögon är inte särskilt lämplig. Och på sommaren ser det väldigt dyster ut. Jag ville lysa upp lite. Till minst en guldvatten var

Irene

kommer att fortsätta.
Jag tog färggarnier färg neychurals nummer 7 (cappuccino) - dömande av bilden skulle få 2-3 toner lättare. Jag tänkte att det skulle visa sig att vara bäst 1-2 toner lättare (goldener chtoli). Hålls 35 minuter (med tanke på målningsprocessen - och 40 minuter) var resultatet nöjd. Ja, huvudlängden (från mitten av längden) var inte tillräckligt målade över, men toppar är normala. Förvärvat en viss gyllene nyans. Solen ser bra ut, inte så svart som den var. Visst att efter att ha målat ytterligare 1-2 gånger får jag det önskade resultatet.

Leonella

15 år gammal målades med vanliga iranska henna! Icke-tarnish ingen vanlig vanlig henna i påsar med 25 gram. Håll alltid minst 3 timmar och mer tålamod var nog) + lägger oftast ett par matskedar av malet kaffe för att få en cool kastanjebrunt färg. Allt var coolt och skulle fortfarande målas om det inte fanns något grått hår som Henna inte målade på något sätt. Jag tror, ​​jag fyller den med någon form av kemisk röd. Men först bestämde jag av någon anledning att läsa recensioner + för att få råd från frisörerna. Och här är åsikterna delade. Om barberarna omedelbart vägrade att måla efter henna, skrev folket på internet om olika framgångar i den här frågan) 50/50, i allmänhet läste jag mycket bra och dåliga saker. Men eftersom folkmekanismer för att tvätta henna är åtminstone stressigt, och jag vill inte klippa mitt hår eller gå som en fågelskräm i många år och vänta tills jag växte tillbaka köpte jag den vanligaste färgen med slogan "ingenting att förlora". choklad "5,25., Och bara hemma färgad. Jag var redo för det värsta för både grönt och blått) men resultatet överträffade alla förväntningar! Nyans visade sig underbart! En-till-en enligt paket. Under färgen brände huvudet inte, det stak inte, efter att ha färgat håret är mjukt, lättsamt, glänsande och viktigast av allt utan grått hår!
P.S. Innan denna incident hade jag aldrig måttat med kemiska färger.
Och bara Henna Henna Henna är mycket Henna + kaffe). Men ja, kanske är poängen här vem som målat till Henna och vilken typ av hår en person har.

Lesya

samma situation var) kommer att ta)


Hur länge väntade du efter att ha applicerat basma och henna att måla med kemisk färg?

Gästen

måste verkligen vänta! TK Måla för henna går inte ner, var tålamod.

Eugene

Jag målade min palett efter Henna. Det var sant att jag henna för två månader sedan var målade. På en mörkblond färg visade det sig en rödaktig nyans. Trevlig färg var generellt. Men över tiden spolas det. Blev knappt märkbar. Så jag bestämde mig för att (i "paletten") gyllene tryffelfärg. Det visade sig bra. Mörk färg med en trevlig gyllene nyans. Färgen som paketet kom ut. Och allt var bra för skönheten. Men med ljus är det osannolikt att det är så. Det är bättre att inte riskera det. Hår är en mycket viktig del i utseendet. Och för att experimentera, tjejer, måste du vara försiktig med dem.

läskunnighet kampanj

Jag har en mörk färg men inte min egen idag, jag var målade med en häl-vit eftersom jag vill bli en blondin. Håret blev ljusrött


Folk, är du idioter? Jag antar att du var målade med färglös henna och inte vit. Det ger inte skugga. Henna är främst en ört som ger en röd färg. När den blandas med andra färgämnen, kan den skuggas till mörkbrun eller ljusbrun. Om du använder något och det missfärgar dig - det är antingen kefir på huden eller peroxid på håret.

Gästen

ya toje po krasila xnoy apotom za xatelya po krasit blondinku salone otkazali skazali bespolezno nujno jdat u Menya Samoy cherniy po etomu mne prishlos kupit blondex Chto b poluchit domoshnix uslovyax poluchit Svetliy svet i tak vzela 4 blondex I 2 kraski Shya u Menya kasha Masha i Teper navernaya kuplyu eshe raz 2 kraskiy naturalniy blond krasku

Mona Lisa

hej alla Angelina, min väns blonda hårfärg, har redan blivit målade många gånger och nyligen framhävt med små trådar i en mörk färg (choklad), allting är väldigt mycket framgångsrikt. Men eftersom allting är individuellt är det bättre för dig att prova flera små på baksidan av ditt huvud strängar för att måla om äntligen) om Henna: Henna har målat i ungefär 7 år, jag målar mest vanliga, billiga (7p väska, förresten säger de att det är bättre att köpa billigare, eftersom det kommer att vara utan föroreningar), färgen är annorlunda, från morot (som sedan tvättas bort med tiden) till koppar Gå. Nyligen ville jag också blekna i rött och rött: Jag försökte på en tråd på baksidan av mitt huvud, färgen visade sig vara densamma som de ville (som på flickan från paketet - färgpaletter), men jag bestämde mig inte för att helt blekna (för att min syster gjorde (hon målar också håret med henna i ungefär 7 år), och så hänger hennes vävda hårstrålar som tuggrå, även om hon gjorde det i en mycket fin salong (en annan nyans, tron ​​att Henna lindrar mjäll, är fel för mig, Jag verkar ibland, för det beror fortfarande på hård ty vatten och shampunya.Hna med yoghurt gör håret mjukare och shelkovisteehna med citron gör färgen rödare lättare viktigt att inte överdriva, som Du kan bränna din hårbotten. Jag hänger i målarfärg en gång i månaden, jag håller ungefär 40 minuter (60 minuter, men det är bara efter ett år med Henna-användningen). Håret från Henna blir tjockare, livligare, i allmänhet när jag kommer till frisören. Alla mästare klinkar från att njuta av mitt hår ), medan den färglösa henna inte påverkade mitt hår (förresten, mina tips är alla delade (


Mästarna klipper inte från ditt förhoppningsvis vackra utseende: d men från din dumhet)))
Förresten splittras dina tips tack vare henna, som torkar håret hårt: dpolzhnayte målas med henna om du vill ha en kvast på huvudet))) lycka till)))

Gästen

Henna lash skiljer sig inte från vanliga henna i detta avseende. Det målar också djupt och går ojämnt. Därför måste du vänta om du vill få ett bra resultat.

Veta *

en vecka sedan, målades med henna och Basma vände färgen dusky, nu vill jag vara målade med färg i färg av aska. Kommer måla ta mig?

Arai

Jag har bara färgat mitt hår med hennabrunt, men det har blivit rött ((jag vill ha mörk. Jag suger  snälla berätta för mig att måla mig med svart färg eller inte

Arai

Jag har bara färgat mitt hår med Henna Brown, men jag blev röd Jag vill ha en mörk färg snälla berätta för mig om jag färgar det svart eller inte gråter snälla svara mig

Yana

någonstans jag målar med henna i två år, var 1,5-2 månader. Rött hår, vackert, glänsande och inte delat! Men rödhåran är på något sätt trött. Jag vill måla i rött, måla själv. Ska färgen ta? Jag är rädd för att röra upp mitt hår

julia

Jag är målade med henna. Först gillade jag verkligen färgen, nu vill jag ha mer ljus. Jag tänker att måla mig en gång med färg (även röd), och måla sedan igen med henna. För som den första gången färgade tonic rödaktig, och sedan Henna, och nu när Henna tvättas ut, blir håret rött och rött vilket gör mig ledsen. Någon här målade röd färg på henna?

Victoria

Hej alla, jag skulle vilja veta, idag målade jag mitt hår i burgunderfärg-henna, resultatet uppfyllde mig inte, jag skulle vilja veta vilken färg av henna att måla som skulle vara en chokladskugga, men inte svart.Nästa Artikel
Bryggerjäst för hår - egenskaper och användningsområden