Hur man använder mamma för hår - tabletter i schampo och mask


En universell botemedel, som även användes av våra förfäder för behandling av många sjukdomar - mamma. Kanske var det tack vare honom att de gamla slaviska tjejerna var kända för sin skönhet och magnifika flätor. Mumiyo för hår - ett mycket effektivt verktyg som ger omedelbara resultat, enligt dem som har försökt. Åtgärder på håret är mångfacetterad att lösa många problem som är förknippade med hår, med tanke på de många recensioner som trichologer med säkerhet kan säga att de terapeutiska egenskaperna hos denna produkt ska användas säkert hemma för ett friskt hår.

Använd mumiyo för hår

Enheter i kursen som mumien med sitt utseende liknar ett fruset harts, det kan bara hittas i bergskliften och bland klipporna. Lyckligtvis, att applicera det i kosmetologi för att känna till subtiliteterna av ursprung och dess utseende är inte nödvändigt, är det faktum att den gummimummi är mycket användbar för hårbotten och håret på grund av den rika kemiska sammansättningen, som består av trettio grupper oorganiska och femtio kemiska element, viktigare. Låt oss överväga mer i detalj, tack vare vilken Altai mumiyo är så värdefull inom hårvård.

 • aminosyror: glycin, metionin, fenylalanin, treonin, lysin, tryptofan, arginin, valin, glutaminsyra;
 • fettsyror: linolensyra, oljesyra, linolsyra, petroselinsyra;
 • organiska syror: bensoesyra, citronsyra, hippursyra, rav, oxalsyra, citronsyra;
 • etrar;
 • hartser;
 • alkaloider;
 • klorofyll;
 • steroider;
 • tanniner;
 • karotenoider;
 • makro- och mikronäringsämnen: magnesium, kalcium, kalium, mangan, järn, zink, natrium, fosfor, koppar, selen, svavel, kisel, kobolt, silver, krom, aluminium, nickel;
 • vitaminer: B1, 2, 3, 6, 12, C, P, E.

Läkande egenskaper för hår:

 1. Effektiv mot håravfall
 2. Förbättrar blodflödet till folliklarna;
 3. Mumiyo appliceras på hårväxten;
 4. Stärker håret;
 5. För behandling av seborrhea
 6. Ger full fuktgivande och närande hår, vilket gör dem skina och silkeaktiga.
 7. Lämplig för skadat hår, återställer sin struktur;
 8. Återställer den normala processen med sebumsekretion.

Det finns kontraindikationer för användningen, skadan från drogen kan uppstå om det finns:

Viktig redaktionell rådgivning

Om du vill förbättra ditt hårs tillstånd, bör du särskilt sköta skampon som du använder. En skrämmande figur - i 97% av schampon av kända varumärken är ämnen som förgiftar kroppen. Huvudkomponenterna, på grund av vilka alla problem på etiketterna är betecknade som natriumlaurylsulfat, natriumlauretsulfat, kokosulfat. Dessa kemikalier förstör krullarnas struktur, håret blir skört, förlorar sin elasticitet och styrka, färgen bleknar. Men det värsta är att dessa saker kommer in i levern, hjärtat, lungorna, ackumuleras i organen och kan orsaka cancer. Vi rekommenderar dig att överge användningen av medel i vilka dessa ämnen är belägna. Nyligen utförde experter från vår redaktionsteam en analys av sulfatfria schampon, där första plats togs av medel från företaget Mulsan Cosmetic. Den enda tillverkaren av naturliga kosmetika. Alla produkter tillverkas under strikta kvalitetsstyrnings- och certifieringssystem. Vi rekommenderar att du besöker den officiella webbutiken mulsan.ru. Om du tvivlar på din kosmetiks naturlighet, kontrollera utgångsdatumet, det ska inte överstiga ett års lagringsutrymme.

 • allergier;
 • graviditetsperioden och amning
 • barn under 12 år
 • onkologi;
 • dålig blodpropp
 • hemorragisk diatese;
 • arteriell hypertoni.

Mumiyo släpptes i fast form och förformad. Du kan köpa i butiker och avdelningar i stormarknader med naturlig kosmetika eller ett apotek. Den vanligaste - Altai mumien, den säljs i apotek och onlinebutiker. Priserna på förformade och hela mumman skiljer sig något, så 50 gram. hela substansen är ca 200 rubel och piller 90 rubler per 20 tabletter. Enligt ledande kosmetologer kommer en hårmask med mumiyo att vara mer användbar för att göra egna händer från hel substans än tabletter. Vid produktion av tabletter utsätts råvarorna för ytterligare bearbetning, plus ibland blandas ytterligare komponenter. Men detta faktum betyder inte alls att det är värdelöst att använda mumiyo i tabletter, de har också en fördel, bara mindre uttalad.

Hur man använder mumiyo för hår

Tyvärr är inte exakta instruktioner om hur du använder detta läkemedel för maximal effekt. Inte för att det inte är någon att uppfinna det, bara varje person är individuell, och i varje fall varierar effekten. Någon kan hjälpa rena piller, och någon bara naturens produkt. I alla fall, om det finns ett val mellan en bearbetad och hel produkt, är det bättre att välja det andra alternativet, förutom fall av användningen av läkemedlet inuti.

Följande allmänna rekommendationer är viktiga:

 1. Att studera bruksanvisningen som bifogas läkemedlet beskriver som regel alla indikationer, kontraindikationer och biverkningar.
 2. Köp inte råvaror från dina händer, det är fylligt med negativa konsekvenser, det är bättre att köpa ett apotek eller butik.
 3. Använd inte mummy masker under antibiotikabehandling.
 4. Applicera inte länge, varaktigheten av behandlingen ska vara högst 1 månad. Nästa är att ta en två månaders paus och upprepa kursen.
 5. Masker gäller inte mer än ett par gånger var sjunde dag;
 6. Torka pulvret eller tabletterna med vatten, oljor, buljonger och andra vätskor vid rumstemperatur;
 7. Applikationen utförs på fuktiga strängar, kanske till och med smutsiga. För att förbättra effekten, isolera huvudet;
 8. Ägare av torr skalp typ - vilken som helst rekommenderad tid för kompositionens sammansättning bör delas i hälften och kompletteras med oljor, om de inte innehåller receptet;
 9. Det viktigaste är systematiken, för att uppnå önskat resultat borde du inte hoppa över sessioner.

Användningen av mumiyo tabletter

Folk recept ger dig möjlighet att förbereda en mask med de mest prisvärda råmaterialen - tabletterna. Hår efter mumiyo i piller är fyllda med styrka, växa snabbt, få mindre sömn, få volym.

Det enklaste receptet med berget:

 • 10 tabletter av läkemedlet;
 • 200 ml vatten.

Knippa tabletterna i pulver, späd ut i vatten och låt stå tills vätskan blir brun. En halvtimme innan du tvättar toppen av huvudet, applicerar vi lösningen med mumman, gnuggar den i rötterna, lägger på duschlocken och när tiden går, rensar vi vårt huvud på vanligt sätt.

Lägger till schampo och balsam

Inte mindre enkel och bekväm metod för återhämtning av håret är användning av mamma med schampo, samt balsam och inköpsmask. Receptet på hemlagad schampo med mumiyo är enkel, 10 gr. råvaror blandas med en flaska schampon, väntar på fullständig upplösning och tvättar ditt hår. I stället för pulver kan du lägga tabletterna i schampo, med samma vikt.

Många gör ett grovt misstag under en sådan tvätt och för att få större effekt håller de skum på huvudet i 10 minuter, och som följd erhålls strängar som släpper ut. Faktum är att två minuter räcker, skölj sedan noggrant. Denna effekt beror inte på läkemedlets verkan, det är allt schampo, det innehåller i sin komposition många aggressiva komponenter som orsakar intensiv nederbörd.

Video recept: Naturligt schampo med mumiyo hemma

Mumiyo spray

För att bli av med torrhet och mjäll på huvudet, kan du förbereda en spray för daglig användning. Det hjälper till att använda mamma från håravfall, för aktiv tillväxt och mot tvärsnittet av tipsen.

Det kommer att ta:

 • 1 liter kokande vatten;
 • burdock root;
 • 3 tabletter mumiyo.
Metod för framställning:

Rot vi häller kokande vatten, koka i 15 minuter. Broth stud, filter. Lös upp tabletterna i en varm lösning, blanda noggrant, häll i en flaska med en sprayflaska. Därefter sprutas produkten i 14 dagar efter rengöring i 14 dagar.

Hemlagad recept hårmaskor med mumiyo

Hemmagjorda masker med mamma beredda från produkter vid rumstemperatur, ingenting, särskilt mamma, ingen anledning att värma, annars fördjupa alla fördelar bara. Trots den djuka nyansen av drogen själv är den goda nyheterna för blondiner att mumien inte färgar håret. Om masken har kvar efter behandlingstiden, oroa dig inte, den kan förvaras i flera dagar i en förseglad förpackning genom att placera den på ett mörkt och kallt ställe.

Mask för tillväxt

Effekt: ger näring och återställer hår, ger en spegelglans, jämnhet, accelererar tillväxten.

komponenter:

 • 2 gr. pulver eller 10 tabletter som väger 0,2 g;
 • 1 msk. vatten;
 • 40 gr. honung;
 • 10 droppar havtornsolja.
Metod för framställning och användningsförfarande:

Lös upp drogen i vatten, tillsätt honung och smör, om tabletter används, måste de krossas. Vi gnuggar den färdiga blandningen i rötterna, vi kan massera huvudet, smutta resten längs strängarnas längd, lägg det i en bulle, lägg det under filmen och en varm scarf i en halvtimme. Tvätta traditionellt.

Mask från att falla ut

Effekt: Stoppar även den mest intensiva alopeci, förbättrar blodflödet till rötterna, läker de flisade ändarna.

komponenter:

 • 2 msk. l. ricinolja;
 • 1 äggula;
 • 5 tabletter mumiyo som väger 0,2 g.
 • 1 tsk. glycerol;
 • 1 tsk. vinsyra (äppelcidervinäger).
Metod för framställning och användningsförfarande:

Pulvret blandas noggrant med alla komponenter, låt stå i 15 minuter tills det är helt upplöst. Med den färdiga lösningen bearbetar vi hårets botten, täcker den med en film och ett lock. Efter 30 minuter, min standardmetod.

Mask att stärka

Effekt: stärker rötterna, släpper håraxeln, eliminerar tvärsnittet, förlusten och sårbarheten.

komponenter:

 • 30 gr. honung;
 • 1 äggula;
 • 3 gr. huvud ingrediens.
Metod för framställning och användningsförfarande:

Smörj pulvret med äggula tills det är smalt, blanda biodlingsprodukten och slå igen. Vi distribuerar masken genom hela ytan, med särskild uppmärksamhet på kronan och ändarna. Vi bär blandningen under en film på 30 minuter, vi tvättar en traditionell metod.

Mask mot brittleness och torrhet

Effekt: ger den nödvändiga fukten till håret, vilket gör det livligt, mjukt och elastiskt, ger en spegelglans.

komponenter:

 • 3 äggulor;
 • 50 gr. kräm;
 • 10 tabletter.
Metod för framställning och användningsförfarande:

Mash tabletter, utspädd grädde, vispa med äggulor. Vi fördelar blandningen i håret, smör fettiga ändar, bearbetar rötterna. Vi lägger på en varm keps, en halvtimme senare mitt huvud.

Mask för split ends

Effekt: Smälter klumpiga vågar, fuktar lockar.

komponenter:

 • 30 gr. burdock olja;
 • 2 gr. mamma;
 • 100 gr. kefir.
Metod för framställning och användningsförfarande:

Mala tabletter i pulver, blanda med kefir och smör. Den resulterande vätskan smälter generöst ändarna, gnuggar in i rötterna och längs längden. Vi lämnar varma i en halvtimme, mitt huvud är standard.

Mask för skadat hår

Effekt: hjälper till att djupt mata skadade strängar av strängar, återställer strukturen, återvänder naturlig skönhet.

komponenter:

 • 5 gr. preparatet;
 • 10 droppar oljebytta
 • 30 gr. ricinolja;
 • 2 msk. l. vatten;
 • 1 äggula;
 • vitaminer B6 och B12 1 ampull.
Metod för framställning och användningsförfarande:

Mumiyo utspädd med vatten tills en jämn konsistens blandas med övriga ingredienser. Massage rörelser bearbetar kronan, sedan hela längden, isolera i en halvtimme. Vi tvättar traditionellt.

Mask för fett

Effekt: väl rengör huvudet från smuts, normaliserar funktionen av de externa utsöndringskörtlarna.

komponenter:

 • 50 ml skummjölk;
 • 3 äggulor;
 • 10 tabletter;
 • 1 tsk. citronsaft.
Metod för framställning och användningsförfarande:

Torka krossade tabletter med mjölk, kombinera med äggulor och juice. Applicera fettblandningen på huden, resten fördelas längs längden. Vi lämnar under den uppvärmda kepsen i en halvtimme, tvätta av.

Fuktgivande mask för torr

Effekt: närmar och återställer, svaga och dränerade krullar, lägger till sken, mjukhet och elasticitet.

komponenter:

 • 50 ml linfrö;
 • 3 tabletter.
Metod för framställning och användningsförfarande:

Vi slipar tabletter, vi blandar klart pulver med olja. Den resulterande kompositionen bearbetar håret och lämnar ett duschlock för en kvart i timmen. Tvätta noga med schampo.

För rättvist hår

Effekt: ger fullständig vård, lägger till glans, färgar inte blont hår.

komponenter:

 • 4 tabletter;
 • 30 gr. honung;
 • 40 ml mjölk;
 • 1 äggula;
 • 15 ml veteolja.
Metod för framställning och användningsförfarande:

Alla ingredienser blandas i en homogen blandning, vi täcker det med hela håret, särskilt generöst behöver smörja rötterna och ändarna. Vi sätter på en duschlock, vi värmer oss själva, på 40 minuter på mitt vanliga sätt.

Mot mjäll och klåda

Effekt: eliminerar någon form av mjäll och andra svampar, hjälper till med att bli av med seborré.

komponenter:

 • 250 ml kokande vatten;
 • 1 msk. l. kalendula blommor;
 • 2 gr. pulver.
Metod för framställning och användningsförfarande:

Brew samling i kokande vatten, insistera att kyla helt, filtrera genom gasbindning. Vi löser avkokpillerna, bearbetar den resulterande lösningen i hårets rotområde, lämnar i en halvtimme. Skölj med vatten.

Mask med mumiyo och vegetabiliska oljor

Effekt: Som någon annan oljemask, ger glans, mjukhet, fukt och näring.

komponenter:

 • 20 ml vätska;
 • 1 gr. mamma;
 • 20 ml burdockolja;
 • 5 droppar lavendel eter;
 • 3 droppar citron;
 • 2 ampuller nikotin.
Metod för framställning och användningsförfarande:

Torka huvudbeståndsdelen med vatten, blanda den med oljor, sätt den på håret, lägg toppen av huvudet i en varm hatt. Efter 60 minuter, torka av med schampo.

Nourishing mask

Effekt: Tonar upp huvudets hud, eliminerar klåda, skalning, mjäll, fuktar krullarna, stärker.

komponenter:

 • 2 gr. tabletter;
 • 100 gr. aloe gel;
 • 1 äggula;
 • 15 gr. honung.
Metod för framställning och användningsförfarande:

Vi delar pulvret med aloe och andra ingredienser, gör en homogen massa. Den resulterande lösningen smörjer rötterna och längs strängens längd. Vi värmer i 40 minuter, tvättas vanligen ut.

Video recept: Återställa och läka hår hemma

Kommentarer om användning av bergsvax

Catherine, 25 år gammal

Blanda regelbundet tabletterad mamma med schampo och lägg lite sköljning i en balm i 14 dagar. Jag vill notera att den synliga positiva effekten sågs efter den första sessionen, håret började skina, blev mindre fluffigt.

Under lång tid använde jag en blandning för skadat hår med mamma efter en misslyckad färgning. Ungefär efter den tredje sessionen märkte jag att de brända strängarna blev livligare, mjukare och efter en månad var deras tillstånd helt återställt.

Jag försökte nästan alla masker från artikeln, resultatet är fantastiskt. Blandningen själv passar bra på håret, och efter tvätt blir den inte ens en oljig glans. Dessutom växer håret snabbare och faller nästan inte ut.

Slutligen lyckades jag med mina hårproblem! Fanns ett sätt att återställa, stärka och växa hår. Jag har använt det redan i 3 veckor, resultatet är där, och det är fantastiskt. Läs mer >>>

Naturens gåvor: Mumi för hår

Miljoner kvinnor kämpar dagligen med problemet med håravfall. Hormonförändringar, stress, brist på vitaminer och mikrodelar leder till gallring. Om det vanliga sättet inte ger de önskade resultaten, bör du definitivt försöka använda mamma för hår. Positiva recensioner bekräftar effektiviteten av detta ämne. Vi kommer att förstå i detalj vad maktens makt är och hur det kan hjälpa till att växa och stärka håret.

Vad är en mamma

Mummi är ett ämne av organiskt ursprung, som bildas i klackarna av stenar och är en svarta hartsliknande inkrusting. Mummins kemiska sammansättning är rik på aminosyror, mikroelement, vitaminer: A, E, C, P, grupp B. Mumiye är av flera slag, det klassificeras enligt utvinningsplatsen: högt berg, medelstäder, fotmumma och smuts som innehåller mumie. Ju högre utvinningsplatsen desto större är innehållet i näringsämnen i mumman.

Mumiye har läkande egenskaper som bota många sjukdomar: diabetes, artrit, blåmärken, nackdelar, bronkit, gastrit, hepatit, prostatit, levercirros, cystit, psoriasis, infertilitet och många andra sjukdomar. I kosmetologi används mumie aktivt för: behandling av akne, utjämning av ärr, avlägsnande av streckmärken och celluliter, förhindrande av rynkor, avlägsnande av pigmentfläckar, normalisering av talgkörtlar, för hårväxt.

Använd mumie för hår

Med hjälp av mamma lyckades många kvinnor att sluta håravfall, normalisera sebaceous körtlar, bota sjukdomar i hårbotten, återställa skadat hår och påskynda tillväxten. Den unika kompositionen närmar sig hårbotten, stärker hårrötterna, gör krullarna starka och friska.

 • Ofta uppstår håravfall på grund av bristen på zink, selen, kalcium, järn, magnesium. Mumiye innehåller i dess sammansättning dessa spårämnen och mineraler.
 • Bristen på vitamin A, grupp B, C, E, P är en annan anledning till att tunna håret. Mumie kan fylla denna brist.
 • Aminosyror är avgörande för hårets skönhet och hälsa. I annat fall förlorar locken glans, blir tunn, ändarna börjar splittras. Formeln mumien innehåller de aminosyror som är så nödvändiga för håret.
 • Mumiye normaliserar sebumsekretion. Regelbunden användning av hårmaskor med mamma kommer att lindra fettigt hår.
 • Seborrheisk dermatit och psoriasis kan behandlas framgångsrikt av mamma, eftersom den har antiinflammatorisk, keratorduktiv, antibakteriell, läkning, antiseptisk egenskaper.
 • Mumi för hår är en utmärkt stimulator för tillväxt av nya lockar. Det är lättare att väcka de sovande folliklarna, om du använder en mamma med kardborre eller ricinolja, rödpeppar.

Ansökningsmumi för hår

I försäljningen av mumman finns i naturlig form och i form av tabletter. Tabletter säljs i alla apotek, en naturlig mamma är lättare att söka i nätbutiker. Den vanligaste mumien av Altai och kaukasiskt ursprung, mindre ofta - asiatisk. En större effekt kan uppnås vid användning av naturlig mamma för håret, när det gäller tablettformen, förloras några av näringsämnena.

Tabletter mumie för hår

Mumiyo i form av tabletter är tillgänglig för alla, priset biter inte och säljs i nästan alla apotek. Tabletterna löser sig bra i alla varma vätskor: vatten, mjölk, olja. För beredning av hårmaskar tillräckligt 5 g mumie. För behandling av hårbotten och för håravfall, bör masker utföras minst 2 gånger i veckan och minst 15 procedurer, för förebyggande är en gång var sjunde dag i en månad tillräcklig.

Shampoo med mamma

För en flaska schampo med en volym på 400 ml är ungefär 10 gram mamma tillräckligt, det läggs till flaskan och omrörs. Tvätta håret ska vara det vanliga sättet: soaped och omedelbart tvättas bort. Håll ett långt schampo på huvudet är inte värt det, för det finns masker. Efter en månad med att använda schampo för hår med mamma, kommer resultatet att märkas. Håret kommer att falla mindre, frisättningen av subkutan fett normaliseras, sken kommer att dyka upp, håret blir mjukt och lättsamt. På sommaren kan en mamma göra en lösning ur vatten och spruta den med hår.

Mummy Hair Masks: 10 recept
 • Mot håravfall: 1g mumi upplöst i två matskedar med burdockolja, tillsätt ½ tsk. röd varm peppar. Applicera masken endast i hårbotten, inte sprida sig över hela längden. Håll blandningen i ca 20 minuter.
 • Mot mjäll: Maskens grund är naturlig aloejuice (3 msk). Det kan erhållas från själva växten eller köpa juice i ett apotek. Blanda mumiepiller (2 g) i saften, tillsätt 4 droppar teolja och en sked av honung.
 • Mot psoriasis: Du behöver tre msk. infusionssekvens, upplös 5g mamma i den, tillsätt en sked stor burdockolja, samma mängd honung och 4 droppar eukalyptuseter.
 • För försvagat hår: Lös upp fem tabletter av mamma i mandelolja (3 msk), tillsätt äggula, en sked full av honung, flytande vitaminer A och E i en kapsel.
Mumiye för hår: foto före och efter
Recensioner om användning av mummiehår

Marina Rulenko, Astrakhan

Jag använder mumi för hår i tre månader, gör masker och lägg till schampo. Så försöker man hantera håravfall. Jag är mer än nöjd med resultatet, mitt hår började falla mindre, nya hår visade sig. Jag kommer att fortsätta använda den.

Alina Duleeva, St Petersburg

Jag applicerar en mamma för hårväxt, jag använder en naturlig produkt. Håret började växa snabbare, det är mycket märkbart, plus två extra centimeter i längd som jag observerar varje månad. Det faktum att håret har blivit lättare, det blev lätt att stila dem, kan inte men glädja sig. De har funnit mjukhet och silkiness.

Natalia Yerofeeva, Samara

Behovet av en mamma uppstod när jag började märka att håret började bli matt och tunnare. Mumiyo har använt det bara en månad, jag har inte sett några fantastiska resultat ännu, men jag skulle vilja ha mer effekt. Jag skriver bort det faktum att jag har gjort några fler hårmaskor.

Vera Demidova, Moskva

Min recension av mumi för hår kommer att vara neutral. Jag använder en tablettform, löser upp flera tabletter i ett schampo och varje 4-5 dagar lägger jag på en mask för att stärka håret. Utseendet på krullarna förbättrades, tipsen blev mindre splittrade. En liten glans uppträdde, håret blev lite mjukare. Jag planerar att byta till naturlig mamma, eftersom det finns en stor koncentration av näringsämnen i det och jag hoppas att mitt hårda och försvagade hår blir hälsosammare.

Har du provat mamma för hår? Nöjd med resultatet? Lämna feedback och kommentarer!

Hur man använder mamma för hårväxt? Masker, recensioner

Jag har aldrig haft ett smart hårhår, men på sistone har mitt hår redan börjat falla så dåligt, så jag planerar att behandla dem med masker.

Jag hörde det för hårtillväxt och i princip är masker med en mamma mycket användbara för deras hälsa. Jag hittade bara en tablett i ett apotek, jag köpte det, nu vet jag inte ens vad jag ska göra med det.

Någon rekommenderar att man löser upp det i schampo och tvätta sedan huvudet med det och lämnar soppt hår i ungefär fem minuter, så att alla användbara substanser absorberas.

Någon rekommenderar att du använder som en mask, störande med några andra tillväxtpromotorer: äggulor, honung, kefir. Och att göra sådana masker en eller två gånger i veckan i en timme.

Och det är fortfarande möjligt att lösa upp en mamma i vatten och att plaska håret från en spray för natten och att tvätta huvudet på morgonen. Påstås att håret efter sådana förfaranden blir mycket tjockare, eftersom alla vilande lökar börjar växa, kvaliteten på håret förbättras och de slutar falla ut.

Har någon provat något av ovanstående här? Jag behöver verkligen din riktiga feedback: är det värt att börja? Mumien luktar inte väldigt trevlig, plötsligt håret luktar sött, men det går inte att använda))))

Författare: Tanya (Ulyanovsk)

Mer om ämnet:

Feedback och kommentarer

 • ✓ Endast nya svar kommer att tas emot.
 • ✓ E-post är inte placerad någonstans.
 • ✓ Du kan avregistrera dig i varje brev.

Lyssna, håret luktar inte för bra av öl, men jag tänker inte på en bättre öl eller kefir för mitt hår.

Jag ska berätta om mumman. Jag gillar det verkligen! Jag gör dock inte för ofta - bara glömma. Men du är nu påminnad - du måste gå köpa piller, särskilt eftersom emissionspriset är 100 rubel, inte mer.

Så vad ska man göra med dem. Ta först 4-5 tabletter per 500-600 ml flaska schampo. Lös tabletterna i vatten, du måste omedelbart blanda dem, och sedan klibbar de. Skicka sedan dem till schampot och skaka flaskan för att fördela mumman jämnt. Shampoo tvätta håret som vanligt. Jag håller inte ens 5-10 minuter, som du säger, bara tvål, går hela hårets längd och tvättar av det.

Masker, förresten, är gjorda på samma princip, bara 1-2 tabletter behövs för en mask, och sedan samma ingredienser som du vanligtvis gör med. Till exempel, för att stärka håret: kefir, äggula, honung, mamma.

Om masken - då är 1-2 gånger i veckan tillräckligt. Om schampo tvättas i princip efter behov. Jag lägger till shampoo, som regel, och här har jag resultatet efter ett par gånger synligt.

Mamma för hårväxt: recept för användning, masker med mamma, där du kan lägga till recensioner

Inlagd av: admin i Hårvård 06/30/2018 0 164 Visningar

Mumi för hårväxt: Är det sant att mamma accelererar hårväxten

När en kvinna letar efter ett sätt att växa långa lockar eller en man försöker minska håravfallet, försöker de hitta den mest effektiva åtgärden. Inte sämre visat sig i denna mamma för hårväxt, vilket är ett lagerhus med naturliga spårämnen och vitaminer för hela kroppen. Det finns legenden om hans mirakulösa makt, de dricker och tillämpar det externt. Men hur mycket mumman är säker och om det verkligen är en panacea för alla problem med hårets huvud kommer att övervägas ytterligare.

Helt luktande av harts, choklad och bitumen är substansen resultatet av den vitala aktiviteten hos många naturelement: djur, olika mikroorganismer, växter. Den är extraherad från sprickor i bergarterna och kallas ofta också bergsklättring, jättespridor, bergvax, stenolja, bergblod, bragshaun, ozocerit. I färg varierar denna produkt från ljusbrun till svart. Det händer också i färg.

Beroende på sammansättning och utvinningsplats är den mirakulösa balmen:

 • lavar. Det bildas som en följd av den vitala aktiviteten hos lägre lavplanter;
 • mineral. Det extraheras från berghålor i bergen;
 • ekskrementnym. Som en del av - petrified excrement av olika små djur (möss, fladdermöss, etc.);
 • bitumen. Formas som ett resultat av anaerob nedbrytning av växter;
 • vax älskling. Resultatet av vilda binens vitala aktivitet;
 • enbär. Basen är harts av olika barrträd;
 • cadaverous. Det visar sig som en följd av mummifiering och / eller sönderdelning av lik av olika djur, insekter.

Att mumien är helt skapande av naturen, ger den en distinkt fördel. När allt kommer omkring kan produktens naturlighet vara avgörande när man väljer ett läkemedel som accelererar hårväxten.

Vad är användningen av stenig tjära?

 • skydd mot skadliga effekter av miljön
 • avlägsnande av salter av tungmetaller och andra giftiga ämnen;
 • avlägsnande av inflammation, åtdragning av hudmikroskador;
 • lydiga krökningar, enkel installation, glans och jämnhet i ordningen;
 • behandling av spröda hår och splittrade ändar;
 • kollagen syntes - elasticitet och elasticitet av strängarna som ett resultat;
 • kontroll av talgkörtlarna och reducera bildandet av subkutant fett, vilket reducerar det oljiga håret.
 • behandling av seborré, samt att bli av med mjäll
 • acceleration av tillväxt på grund av kvitto av den erforderliga mängden zink och koppar;
 • Tillförsel av nödvändiga ämnen, vitaminer
 • acceleration av hudcirkulationen på huvudet;
 • stärka strängar och förhindra deras förlust
 • väcka en sovande follikel.

Varning! Mumiyo är en naturlig antiseptisk med manifestationen av antibakteriella, regenererande, restaurerande, rengörande, regenererande och föryngrande egenskaper.

Mirakulös balm från de steniga bergen - av mineralbiologiskt ursprung.

Består av:

För konsumenten är mamma för hårväxt tillgänglig i följande former:

 • naturligt. Så det kommer från bergen. I kosmetologi är det att föredra att använda en ren produkt, eftersom mamman i denna form är effektivare. Kostnaden för detta läkemedel är cirka 370 rubel per 100 gram;
 • tabletter, kapslar. Används ofta för oral administrering, men kan användas för att accelerera hårväxten. Priset är ca 150 rubel för 30 tabletter.

De rikaste i mumien är platser i Centralasien, Kaukasus och Altai. Altai harts anses vara den mest användbara och populära. Du kan köpa detta verktyg på apotek, såväl som i nätbutiker.

Rådet. Vid köp av en produkt är det värt att vara vaksam: den medicinska balmen är ofta förfalskad, därför är det bättre att kontrollera efter äkthet före användning.

Du kan kontrollera läkemedlets autenticitet på olika sätt. De enklaste är:

 • mash produkten i din hand. Högkvalitativa, naturliga mummor mjukar snabbt. En falsk, eller med föroreningar, kommer att förbli fast;
 • Den sanna åtgärden är också väl upplöst i vatten, alkohol och grädde.

Mammens användningsområde är ganska omfattande. Det används vid behandling av många sjukdomar. Effektivt och i kosmetologi.

Om vi ​​pratar om fördelarna med ämnet för håret, är det effektivt i sådana fall:

 • med alopeci (tung förlust);
 • att återhämta sig från skada
 • för förebyggande
 • mjäll;
 • Det är också användbart för mamma hårväxt.

Rådet. För att få ditt hår att växa bra, granska din diet. Om livsmedel som stimulerar hårväxten, läs vår hemsida.

Använd inte berghöjd när:

 • överkänslighet mot någon av komponenterna i läkemedlet;
 • graviditet och amning (kan orsaka allergier hos barnet);
 • förekomst av maligna tumörer. Verktyget kan påskynda processen för deras utveckling;
 • ökat AT;
 • blödning;
 • ålder upp till 12 år
 • alltför torrt hår
 • vanliga huvudvärk;
 • förhöjd temperatur;
 • dricker alkohol.

Rådet. Med tanke på omfattningen av kontraindikationer är det bättre att anlita råd från en läkare före appliceringen.

Som regel bör mumman vara full i en tom mage och lös upp 0,2 gram i 2 matskedar varmt vatten. Du kan använda tabletter. Kursen är minst 28 dagar. Sådana doser är rådgivande i naturen. Och rätt dosering i varje enskilt fall, liksom användningsförmågan, är det bättre att diskutera med läkaren.

Ett djärvt, enkelt sätt att använda mumie: Applicera en lösning (två gram per 1,5 koppar vatten) till rötterna några timmar före tvätt.

Effektiv hårmask:

 • matsked av burdockolja;
 • 1 gram stenigt harts;
 • Fem droppar eteriska oljor av lavendel och tea tree;
 • 3 droppar essentiell citronolja;
 • 2 ampuller av farmaceutisk nikotinsyra.

Hur man ansöker: Blanda, sprida sig på rötterna och kamma trådarna. Lämna en timme och tvätta ditt hår.

Ett sådant verktyg är effektivt inte bara för tillväxt, men hjälper också till med förlust.

Användningen av bergharts med schampo hjälper till att återställa styrka och volym, eliminera brittleness och förlust samt accelerera tillväxten av krullar.

 • 10 tabletter tillsätts till varje 5 ml hemlagad schampo. För att förbättra resultatet är det värt att gnugga produkten i huden under tvätt och hålla den i ca 10 minuter. Ansök om en månad.
 • 2 tabletter läggs till flaskan med schampo. Skaka flaskan före varje användning.

Det är viktigt! Innan du lägger ett piller är det bättre att krossa. Använd inte professionell schampo. Det är bättre att ta på sig grunden för naturliga ingredienser.

Användningen av mumier i olika masker är utbredd. Men innan du använder sin handling på dig själv, bör du bekanta dig med några grundläggande regler:

 • Tvätta håret innan du applicerar valfritt. Medlen appliceras både på torrt och på våtlås;
 • För att förbättra effekten är det värt att värma den applicerade masken med en handduk eller ett badlock.
 • För att förhindra att läkemedlet används en gång i veckan. Kurs - 8 masker.
 • För behandling är det nödvändigt att applicera formuleringarna två gånger i veckan Kurs - 16 ansökan. Då bör du ge ett hårhår 2 månaders rast och upprepa kursen.

Enligt recensionerna, på en månad vaknar de vilande hårpärlorna och en märkbar fluff visas på huvudets yta, som senare blir till tjocka frodiga trådar.

 • 8 tabletter av beredd mamma;
 • 2 tsk färskt honung;
 • ett halvt glas vanligt varmt vatten.
 1. Blanda ingredienserna.
 2. Fuktar med sammansättningen av hela ytan av hårbotten. Vänta en halvtimme och skölj.
 1. Torka naturligt harts i varmt vatten. Tillsätt olja och honung i vätskan. Blanda allt.
 2. Massageljusrörelser gnuggar händerna i hårbotten. Distribuera sedan på alla strängar. Krullar innan appliceringen tvättas inte.
 3. Värm det applicerade medlet och skölj av efter 25 minuter.

Det kommer att ta:

 • 100 gram färsk citronsaft;
 • sprutpistol;
 • 2 gram mamma.
 1. Blanda alla ingredienser och häll blandningen i en sprayflaska.
 2. Spraya på alla trådar. Vänta 1 till 2 timmar. Då ska du tvätta håret.

Användningen av en sådan mask bidrar inte bara till att håret växer, men hjälper också till att bli av med håravfall, mjäll och splittrade ändar.

 • 0,5 bord. matskedar av krossad torkad örter burk och mynta;
 • ett glas vatten (varmt);
 • 2 milligram mamma.
 1. Från vattnet och örterna för att göra en infusion. Därför hälls kardborre och mynta med kokande vatten, täckt med lock och infunderas i ungefär en timme.
 2. Tillsätt mamma till örter och rör om.
 3. Gnid i hårbotten.

Observera att du måste använda Tmask dagligen, en gång om dagen, i 2-3 veckor.

Det här verktyget ökar tillväxten, stärker och eliminerar också oljig glans.

 • 100 gram färska tranbär
 • 3 koppar varmt vatten;
 • 15 tabletter mumie.
 1. Mash tranbär och tillsätt vatten. Insistera om 4 timmar.
 2. Tillsätt bergbalsam och blanda väl.
 3. Sprid över alla krullarna och vänta en halvtimme.
 4. Använd 3 gånger i veckan.

På grund av närvaron i sammansättningen av eteriska oljor är masken effektiv för förlust (verkan av kamomill), mjäll (bergamot) och för tillväxt (basilika).

Det kommer att ta:

 • några droppar kamomill, bergamot, basilika eteriska oljor.
 • basolja (ca 20 gram). Verktyget är valt beroende på hårtypen och kan vara vilken som helst: kokosnöt, mandel, jojoba, kakao, avokado, etc.;
 • 1 gram helande mamma
 • 60 gram vanligt varmt vatten.
 1. Blanda alla oljorna.
 2. Mountain pitch att lösa upp i vatten.
 3. Kombinera komponenter och blanda väl.
 4. Att fördela på håret och i en timme för att tvätta av.
 • 1 gram mamma;
 • äggula
 • en halv tesked vinäger;
 • 2 bord. skedar av castorca;
 • 1 tsk glycerin (apotek).
 1. Blanda komponenterna och gnid in i huden.
 2. För att värma och bibehålla 50 minuter. Tvätta av.

Bedömning av recensionerna är alla dessa masker mycket effektiva. De som har försökt effekten av fjällbalsam på sig, noterar uppnåendet av imponerande resultat. Förutom att strängar växer snabbare blir håret tjockare och friskare.

I vissa fall kan resultatet i form av glänsande och glatt hår märkas efter den första applikationen. Men som alla verktyg som påverkar vår kropp kan vård med användning av bergharts få motsatt effekt. Därför börjar kampen för skönhet och accelereringen av deras krullars tillväxt vara att utnyttja rekommendationer från en specialist.

Att växa långt hår hjälper naturliga oljor:

Receptet på ett återställande schampo med mamma.

Användning av mamma för hår och medicin. Fördel, skada och egenskaper hos verktyget.

Mamma hår recensioner

mamma för hår

mamma för hår

Det är konstigt att du har problem med ditt hår, nu har jag motsatsen och hår och naglar som aldrig tidigare. Jag tror att från en mamma i schampon kommer inget hemskt att hända. Men vitaminet jag skulle dricka ett komplex på din plats.

och var är mumman att köpa och hur mycket kostar det? Jag vill också ha normalt hår!

HAIR MUM

Fler hårrecept från GentleFlower Flower

gick, köpte allt, det återstår att använda))

Det är inte klart bara med mumier, piller ska krossas eller vad?

Mumiyo för hår!

MARATHON # yasmogu 2016 dag 12 Hårmask. Rapportera resultat nr 1

Jag har redan återvänt till föregående vikt och kastat ytterligare 200 gram, så förlåt mig den skyldige)))) Jag tror att mina ben har svällt kraftigt, för att På tisdag var tåget på tåget hela dagen. Prova verkligen sanning

Idag har jag en gen. Harvest, så jag har mer pokalorie och min man behöver styrka på kvällen))))

Meny för idag

2,5 gram proteiner är ungefär 136,8 proteiner
1,5 gram kolhydrat ca 82 kolhydrater

frukost - 2 ägg (y-1 b-11) kaffe med mjölk (y-1,13 b-0,44)
lunch - ost 100 gr (y-0 b-23)
lunch - soppa tomatpuré + lök + kycklingbröst + lite ost 300 g (y-20 b-26.7) färsk gurka (y-3,6 b-0,6)
eftermiddagste - salladsbönor + kyckling + ost + majonnäs 1slok + löpsalat + lök + tomater + vitlök 300g (y-22,5 b-24,7)
middag - purjolök med köttfärs 150 g (y-14,25 b-11,5) kalkonskink 150 g (y-7.5 b-15)

totala kolhydrater-70 proteiner-113 kcal-1486

God morgon Flickor Du är bra, det här är verkligen ett stort jobb, tack. Idag, medan hon inte var förlovad med Jill blev den lilla sjuk, allt var fixat för henne, plus temperaturen, och som följd sov hon knappast hela natten. Jag planerar att sätta henne i sömn nu och träna med Jill och få lite sömn.

Igår gjorde jag en djup rensning av ansiktet: Jag ångade mitt ansikte med salvia, skrubbe med salt och läsk, gjorde en mask av protein med citron och gnidde mitt ansikte med is. Gårdagens meny: s - havregryn med bär, smör med röker. korv, bounty. om - vinaigrette utan potatis, 2 korv, ett äpple. u - vinaigrette utan potatis, stallost.

Menyn för idag: s - gröt, en bit kurnik, en tårta med russin. o - linssoppa med grönsaker, en skiva kornbröd, grapefrukt. middag - jag vill baka köttet, om det inte tränas, sedan stuga ost, ett äpple och te med mjölk.

På kvällen planerar jag att upprepa sodavatten och anti-celluliter massage med apelsinolja. Jag hoppas att tid och ansträngning kommer att räcka. Lycka till alla!

Helen, tack så mycket för arbetet. Jag är glad. Super! Allt bra gjort, bra motiv att hänga på hedersbrädet)))

group1 nummer 66 programvara

1 ägg frukost, 1 protein kokt med en sked skinka (konserverad mat som jag skrev) och Dukanovsky tårta

Lunch - 1 loaf med stallost och en banan, 2 mandarin och här är en Dukanovsky tårta

Lunch-soppa (potatis, morötter, lök, kål och gröna, inget kött)

Eftermiddagsteet är allmänt bortglömt därför en raid bit lite Dukanov tårta

Middag - soppakokare med sallad (tomater, lök, kinesisk sallad, gurka och rödpeppar utan dressing)

Glutton Day är ute!

I dag gick vandrare ut i dagis. Slutligen fick vi en dröm för en hel dag))) så medan vi gick i dagisskolan stal de en scapula. Pannkakor. Jag gick alla psykos hem och åt nästan en chokladbar. Men hon kom till))) här är de nerver och vanor)

Mumiyo för hår - användning, recept för masker, recensioner

Inlagd av: admin in Beauty 07/29/2018 0 105 Visningar

Sammanslutning av organiska och mineraler i hemvård - en mamma för ditt hår

Mumi för hår tillhör gruppen av naturliga ämnen som används i kosmetologi för att lösa ett antal av de vanligaste problemen. Denna fantastiska produkt är rik på organiska och oorganiska ämnen, mineralämnen, värdefulla vitaminer och lätt smältbara aminosyror.

Alla mumiens egenskaper studeras fortfarande, och varje gång öppnas allt fler användbara facetter av detta ämne, vilket innebär att dess tillämpning expanderar. Det är användbart att använda det regelbundet i masker och hårbalsam för att stärka dem, samt eliminera inflammationer i hårbotten.

Fjällbalsam (det här är det populära metaforiska namnet på mumman) är ganska lätt att få - i kosmetologi används antingen piller eller mjuk elastisk massa av en mörk nyans. Den terapeutiska effekten av båda formerna av mamma, som finns i apotekskedjan, är ganska stabil.

Användningen av ämnet inuti hjälper till att bli av med många somatiska sjukdomar och ökar immuniteten. Smaken av denna produkt är bitter, men om du bara använder den som ett externt medel som ingår i masken kommer du inte att få några obehagliga känslor. Hårpiller har en speciell lukt, men det elimineras snabbt efter tvätt av krullarna eller genom att införa eteriska oljor i masken.

En mums värdefulla egenskaper förklaras av dess kemiska sammansättning. Med bergbalsam som en av de aktiva komponenterna i masken kan du lösa flera kosmetiska problem. Mummihår kan användas i något av deras tillstånd. Den fördelaktiga effekten av sådana masker är som följer.

 • Stimulerad hårväxt. Mumi för hårväxt - ett av de billigaste och mest effektiva sätten, vars egenskaper manifesteras i hemmabruk.
 • Förbättrad lokal cirkulation. Om du använder en mask med bergsbalm hela tiden, kan du uppnå en märkbar förstärkning av hårrötterna. Och detta händer på grund av normalisering av näring, vilket ökar mängden syre i cellerna. Allt detta har en positiv effekt på hårets tjocklek, på utseendet på deras naturliga glans och brist på bräcklighet.
 • Altai mamma används som medicin, som kosmetologer rekommenderar att använda mot stark håravfall.

Altai Natural Mummy har ett brett utbud av effekter på håret. Detta gör att recepten på basis av mjukt bergharts kan tillämpas mot överdriven förlust, för att förbättra hårväxten, slåss mjäll och seborré i olika manifestationer. Det är bara nödvändigt att korrekt använda recepten av masker med mamma, och sedan kommer effekten av sådana förfaranden att uttryckas fullt ut, vilket bekräftas av positiva (och ofta beundrande) recensioner.

Experter rekommenderar dig att börja använda mamma för hårväxt för att eliminera kosmetiska problem genom att studera instruktionerna som bifogas läkemedlet för apotek, som alltid innehåller kontraindikationer, möjliga biverkningar och doser.

 • För beredning av hemmet medicinska masker används både piller och massa, men de måste köpas på apoteket. Att köpa harts från dina händer slutar ofta med biverkningar, eftersom detta ämne kan visa sig vara falskt.
 • Det är strängt förbjudet att göra masker från mumi till hår medan de behandlas med antibiotika eller om det finns cancer i historien.
 • Använd inte Altai mamma länge, eftersom detta kan påverka hårets tillstånd negativt. Den rekommenderade återhämtningsgraden är en månad. Därefter rekommenderas användning av andra masker i två månader.
 • Det är lättare att använda en färdigbalsam, eftersom tabletter kräver tidigare upplösning.
 • De valda receptmaskorna används två gånger i veckan.
 • Mumi mot håravfall kan injiceras i schamponet, och i masksammansättningen bör den blandas väl till en enhetlig konsistens. Du kan blanda alla ingredienser i en mixer.
 • Beauticians rekommenderar tabletter att lösa upp med filtrerat eller mineralvatten utan gaser.
 • En mummiesammansättning beredd enligt något recept tillämpas på fuktigt hår, det är inte nödvändigt att tvätta det på förhand. Effektiviteten av proceduren ökar om efter applicering av masken att bära ett uppvärmningslock.
 • Mumi för hår kan användas i en mask som en förebyggande åtgärd. För att göra detta läggs två upplösta tabletter i schampot (du måste ta det på ett schampo, det vill säga en matsked eller lite mer).

Om du följer alla regler kan du bara ge dina vänner positiv feedback om mumman när den används som en extern agent i hårmaskor.

Mummins maskers verkan syftar främst till att stärka håret, bli av med mjäll och öka tillväxten. För var och en av dessa recept tas mamma i mängden tio krossade tabletter.

   Mumie hällde avkok av kalendula. Den resulterande krämiga substansen fördelas över strängarna.
   Mumiye utspädd med varm mjölk för att få uppslamning. Därefter drivs två proteiner i blandningen, och masken fördelas över huvudets hud.

Med honung och grädde

   Fyll mummiekräm med hög fetthalt. Sedan tillsättes två äggulor och tre matskedar flytande honung till den upplösta massan.
   Mumman måste blandas med citronsaft och vatten.

Spray med rött vin

  Mumie hällde ett glas varmt rött vin. Det beredda verktyget kan användas som en spray, syftet är att återställa delade ändar.

Mumiye har en universell effekt på håret, så det kan appliceras från hårets matthet mot deras höga fettinnehåll eller torrhet. En unik naturlig produkt som ger näring med livskraft hjälper till att återställa allt försvagat hår.

"Att kunna vara vacker är en hel konst som kvinnor försöker förstå i hela sitt liv"

Mask och schampo med naturlig Altai mumiyo för hår restaurering och tillväxt

Vackert och friskt hår är inte bara ett tecken på skönhet, utan också en katalysator för kroppens inre tillstånd. Om hårets densitet ligger på den genetiska nivån beror deras utseende och tillväxthastighet på kroppens tillstånd och omsorg.

Naturlig mamma är utbredd i Altais traditionella medicin för behandling och restaurering av hår. Mammans rika naturliga sammansättning har en fantastisk effekt på hårets tillväxt och struktur i allmänhet. Mumiyo är en naturlig produkt som berikar hår med mineral och organiska komponenter, inklusive: ett antal aminosyror, jod, magnesium, koppar, zink, vitaminer (A, C, E, Grupp B), svavel, kisel, bärnstenssyra, fosfor etc.

När man använder mumie som ett additiv i schampo för huvudet, öppnar porerna och absorberar friska ingredienser för hårhälsa. Mumiyo stimulerar blodcirkulationen, återställer naturlig glans, väsentligt accelererar hårväxten

Hur man ansöker mumiyo för hår?

Förutom de vanliga förebyggande teknikerna mumi inuti, rekommenderas för hårets hälsa att använda speciella masker och lägga till schampo.

Shampoo med mumiyo

5 gram naturlig mumiyo behöver lösas i 50 ml. kokt vatten. Blanda den resulterande lösningen från 200 till 300 ml. schampo som du brukar använda

Hårmask

Rör flytande äggulan med två matskedar ricinolja. Tillsätt sedan 1 gram mumiyo, en tesked glycerin och samma mängd ättika till blandningen. Torka produkten noggrant och applicera på hårbotten med massörrörelser. Wrap huvudet i en plastpåse eller klädesfilm och lämna masken i 1 timme, skölj sedan.

* Vilka resultat kommer att uppnås?

Mumiyo är en 100% naturlig produkt, vars användning ger följande resultat till hår:

 • Mumiyo förbättrar blodcirkulationen i hårbotten.
 • Accelererar metaboliska processer i hårbotten.
 • Stimulerar hårväxten.
 • Det har en uppvaknande effekt för "sovande" hårsäckar.
 • Förstärker nagelhårets hår.
 • Minskar fettinnehållet i hårbotten och rötterna.
 • Det ger hår en silkeslen konsistens och volym.
 • Återställer håraxeln och delade ändarna.
 • Det gör håret glans och minskar hårflätning.

Beställ naturlig Altai mamma med leverans över hela Ukraina

Vi rekommenderar att du läser:

* Frågor och feedback: 48

Nytt meddelande

Alla meddelanden:

05/17/2018 Meddelande från Vadim:

Välkommen! Säg mig, snälla, hur och med vad kan mumnen bli utspädd för att gnugga i hårbotten mot grått hår? Skriv några alternativ och är det lämpligt att späda mumien med något från alkoholisten (cognac till exempel) för att gnugga in i huvudet?

Svara på meddelandet:

Hej Vadim! Det mest effektiva receptet från grått: 2 gram mamma löses i 25 ml vatten, tillsätt 30 ml ricinolja, 1 rågul och 1 tesked vinäger (helst vin). Gnid från rot till spets och lämna masken i 1 timme, skölj sedan med rent vatten. För en bättre effekt, ta en parallell inuti. När det gäller brandy var det ingen erfarenhet.

03.26.2018 Meddelande från Nazir:

Hej, efter födseln såg runda rävar på mitt huvud. Hur tror du att mamman hjälper mig?

Svara på meddelandet:

Hej Nazira! I ditt fall rekommenderar vi förutom den externa användningen att mumman också dricker inåt en kurs, eftersom kvinnornas immunsystem efter födseln är mycket svag och mumien hjälper till att återställa den.

02/08/2018 Meddelande från Tatyana:

För första gången tvättade jag mitt huvud med en mirakeldryck från Mumiye! Hår som efter salong! Mycket lydig!

Svara på meddelandet:

Hej Tatiana! Tack för din feedback.

12/26/2017 Inlagd av Victoria:

Hur mycket är en mamma?

Svara på meddelandet:

Hej Victoria! Denna information finns här.

12/06/2017 Inlagd av Catherine:

God eftermiddag, om mumman kommer att färga blont hår

Svara på meddelandet:

Hej, Catherine! Mumiyo påverkar inte hårfärgen, men bara på strukturen

11/04/2017 Inlagd av Victoria:

Utmärkt budget folkhälsa för hår restaurering. Jag stör 5 gram med örtschampo Recept mormor Agafi, i vilken mindre smuts. Sjampoen själv är bra, men med en mamma är det redan ett läkemedel. Håret ändras efter varje användning. Jag rekommenderar den här webbplatsen med en högkvalitativ mamma, för det andra året har jag köpt det här :)

Svara på meddelandet:

Victoria, tack för tipset!

11.11.2017 Meddelande från Anya:

Kan mumiyo läggas till något schampo?

Svara på meddelandet:

Hej Anna! Ja. Lägg till den schampo du brukar använda.

05.23.2017 Meddelande från Alina:

Jag lärde mig om mumman, när efter leveransen fanns det streckmärken på höfterna och buken. Efter att ha läst recensioner på internet köpte jag ett försök, där det hjälpte mig mycket. Sträckmärken är mindre, men fortfarande kämpar. Jag undrade! Efter att ha läst alla möjligheter med detta verktyg började jag applicera det nästan överallt, även för hår, där det också hjälpt mycket effektivt. Håret blev verkligen tjockare, inte så splittrat och glänsande. Den första dagen efter tvätten luktar det sig lite konstigt, men lukten försvinner tillräckligt snabbt, men vilken effekt! Prova det och ångra det inte! Till alla som rekommenderade, bara positiv feedback

Svara på meddelandet:

Alina, tack för din feedback och rekommendationer!

05.21.2017 Inlagd av Lena:

Försvagade hårrötter behandlas bäst med honung, ricinolja och mamma samtidigt! Jag förstärkte mitt hår så bra i några månader. Och på sommaren hjälper mumman mycket bra med kokosnötolja i proportionerna 1: 5. Och du kommer inte känna lukten av mumman! Denna blandning kan lämnas på håret - på spetsarna eller du kan sträcka den nedre halvan av hela sträckan, speciellt om efter målning. Utmärkt budget hår produkt som ersätter de dyra. Jag rekommenderar!

Svara på meddelandet:

Lena, tack för att du delar dina recept!

05.12.2017 Meddelande från Alina:

Är det möjligt att göra masker med mumiyo medan du ammar? Hår efter graviditet häller bunches och jag är rädd att göra något med dem nu. Jag väntar på ett svar!

Svara på meddelandet:

Alina, du kan göra masker, men det är bättre att avstå från intag till slutet av laktation.

05.12.2017 Upplagt av marina:

Välkommen! För det första tack för den bra mamma jag köpte här, och för det andra för hjälp i samrådet. Jag tog en mamma för hår för 4 månader sedan och just nu lämnar jag min positiva återkoppling om det här verktyget, beställer igen) Mumiye hjälper! Ändringarna märktes efter en månads användning men i 4 månader finns det naturligtvis något att jämföra med.

Svara på meddelandet:

Marina, tack för din feedback!

03.21.2017 Postat av Tamilla:

Jag använde mumiyo tabletter för hår en gång, resultatet är svagt, men det var. Nu snubblat på det naturliga och det är ännu bättre. I mitt vanliga 300 ml schampo tillsätt ständigt 5 gram mamma och mitt huvud som vanligt. Håret började växa bättre och blev märkbart tjockare. Även min frisör sa att det finns många nya hår. Därför rekommenderar jag tjejerna ett sådant botemedel för behandling och återställande av hår

Svara på meddelandet:

Tamilla tack för återkopplingen!

03/18/2017 Inlagt av Anna:

Välkommen! Under lång tid sökte jag på internet för hårväxt och densitet och mamma för det bästa av vad som hjälpte mig, men jag försökte mycket saker! Sedan min barndom är mitt hår gles, svag och plus växer dåligt, och efter att jag färgat mitt hår i blondan blev problemet ännu allvarligare. tillväxten har slutat helt och hållet. Jag bestämde mig för att ta itu med denna fråga hårt och samtidigt gjorde jag masker och drack inuti. Masker gjorda olika med ägg och med oljor och honung. Så här är resultatet! Det är synd att du inte kan kasta av fotot före och efter. Under ett halvt år av inträde växte håret med 8 centimeter. Kanske för någon är det här resultatet inte så varmt, men för mig blev den verkliga segern + håret mjuk, silkeslen och mer levande. Det verkar till och med för mig att de har lagt i volymen. Så prova det säkert!

Svara på meddelandet:

Anna, tack för den detaljerade översynen! Vi är mycket glada för ditt resultat!

03.03.2017 Inlagt av Elena:

Hjälp råd! Jag blandade upp 1 liter vattenlösningsmomi för 3 veckor sedan, jag var tvungen att gå och hade inte tid att dricka om 10 dagar. 2 veckor var lösningen i kylskåp. Det är synd att kasta bort det, men jag vill inte ta det inuti, jag gjorde en ny lösning. Kan jag göra någon slags hårmask?

Svara på meddelandet:

Elena, du kan lägga 1-2 matskedar honung till lösningen + matsked olivolja eller burdockolja och applicera på hår i 30 minuter, och tvätta sedan ditt hår som vanligt. Denna mask kommer väl till nytta för håret

03.03.2017 Inlagd av rita:

Intressant, och om man bara dricker mumien inuti, påverkar detta också håret? Eller är det nödvändigt att göra masker?

Svara på meddelandet:

Rita, mumi normaliserar alla processer i kroppen, inklusive metabolismen i hårbotten, och återställer också hårstrukturen, accelererar hårväxten och återställer sin stammets integritet (eliminerar splittrade ändar). Naturligtvis kommer effektiviteten att ta mumien inuti samtidigt som den appliceras på håret ge det bästa resultatet. Men om du av någon anledning inte kan eller inte vill göra hårmaskor med mamma, tar du denna produkt inuti, vilket förbättrar hårets tillstånd, bara inte så snabbt.

02.16.2017 Inlagd av Polina:

Det bästa verktyget jag någonsin har träffat i mitt liv! I allmänhet stör inte lukten mig till exempel. Om du en gång har gjort en hårmask gjord av tjära, är mumman doftande!

Svara på meddelandet:

Polina, tack så mycket för din feedback!

02.02.2017 Inlagd av Svetlana:

Jag vill dela med mig av mina erfarenheter med tjejer som har hårproblem och du vill ha ett billigt och effektivt botemedel. Läs forumet och såg i några recensioner om mumien för tillväxt och håråterställning. Jag tog 10 gram för testning för ett år sedan och lade bara 5 gram till min schampo och började använda den, som de skrev på forumet. Naturligtvis var lukten märklig, jag trodde att jag skulle vägra först, men efter en månads användning började mitt hår bokstavligen levas framför mina ögon! En hälsosam glans och mjukhet uppträdde och håret började växa, vilket är viktigt för mig, jag hade länge letat efter ett sätt att växa. Så försök med detta recept, det är enkelt och billigt, och resultatet är fantastiskt. Du blir van vid lukten också och den försvinner snabbt. Lycka till alla tjejer och vackert hår!

Svara på meddelandet:

Svetlana, vi är mycket glada att din mamma hjälpte dig så mycket!

01/19/2017 Upplagt av Veronica:

Jag använder mamma från allt under mycket lång tid. För hår speciellt rekommenderar jag, eftersom det är svårt att behandla dem för många tjejer. Jag lägger en bit till min schampo hela tiden. Håret är vackert restaurerat, på kort tid finns det synliga förbättringar som rådde alla att känna resultaten. Så var inte rädd för att försöka! Bra verktyg! Tidigare beställde mumman genom en flickvän från Ryssland. Och efter kuppet i landet blev det mycket svårare och dyrare, så jag är glad att det finns en sådan plats där de gör det. Jag köper här mer än ett år och rekommenderar en bra säljare med en bra mamma!

Svara på meddelandet:

Veronika, tack för feedbacken!

01/01/2017 Meddelande från Larissa:

Jag har länge känt om mumiyo och använt den mycket där, men jag vill notera den speciella framgången med hårbehandling. Jag hade mjäll och mitt hår var torrt och ändarna splittrades. Hon tog en vitaminkurs och lade mumiyo till schampo (5 gram per 200 ml blandat), hennes hår blev starkt och hälsosamt! Nu brukar jag använda schampo med mamma hela tiden och jag rekommenderar att du provar detta recept på tjejer. Det hjälper verkligen mycket!

Svara på meddelandet:

Larisa, tack för att du delar din erfarenhet av att använda mumiyo!

12/19/2016 Upplagt av Irina:

Lämna en annan super receptmask från split ends. Jag tog 2 gram mamma och omrörde 0,5 glas vatten + en matsked kokosnötolja. Kokosolja avbryter lukten. Applicera denna produkt på ändarna efter tvätt och skölj inte. Prova det säkert! Det hjälpte mig mycket!

Svara på meddelandet:

Irina, tack så mycket för att dela receptet för att använda mumiyo!

12/16/2016 Upplagt av maria:

Med schampo recept är det enklaste. I min ständigt lägg till. Håret blev coolt. Det finns nästan ingen lukt och absolut är något schampo lämpligt, eftersom jag ofta byter dem. Och att göra masker med en massa ingredienser är bara för lat.

Svara på meddelandet:

Mary, tack för din feedback!

12/05/2016 Inlagd av Catherine:

Hej alla! Jag vill berätta för dig att mummien sparar inte bara av håravfall, men också från manlig mallhallighet! Min man började se små skaldiga fläckar vid 40 års ålder. Panik var bortom ord! Han drack piller och beställde Aleran, ingenting hjälpte. Har rekommenderat en mamma och hittade din webbplats. De drack 2 kurser i mumman med en paus och gjorde en mask. De tog mumman och löstes i en andel av 3 gram per 100 ml vatten + 1 msk ricinolja. Hela denna blandning smutsar grundligt in i huvudet och lämnar i en timme. Därefter tvätta håret med vanligt schampo. Efter 2 månader slutade håret falla ut och nya hår började växa. Mitt hår har också blivit mycket hälsosammare från att använda schampo med mamma. Receptet är enkelt: 5 gram per 300 ml schampo och tvätt som vanligt tvättar du ditt hår. Resultatet är säkert att rekommenderas till vem - mycket nöjd!

Svara på meddelandet:

Catherine, tack så mycket för din feedback och recept!

09/22/2016 Meddelande från Olya:

Hej alla läser om problemet med hår. Jag vill dela min erfarenhet av att behandla hår med en mamma. För 2 år sedan föll håret i gäng och jag visste inte vad jag skulle göra med dem! Jag försökte en hel del saker, drack en kurs av vitaminer, gjorde stärkande masker, resultatet var inte särskilt. Har hittat recensioner om mamma på några av tjejernas webbplatser och bestämde sig för att försöka, det är mycket berömd av folket. Hon tog mumien inuti och gjorde masker enligt recept från Internet och tillsattes till hennes schampo. För ett år av användning är resultatet helt enkelt utmärkt, jag trodde inte ens att jag skulle uppnå en sådan effekt. Det är länge och dyrt att beställa från Ryssland, hittade din webbplats och var nöjd med mumien och samrådet via telefon och resultatet efter ansökan. Jag rekommenderar dig som en trogen säljare

Svara på meddelandet:

Tack så mycket för feedbacken!

09/16/2016 Upplagt av Tanya:

Flickor, en annan hårmask med mumiyo. I en pulveriserare, blanda mamma (2 g) med vatten (200 ml) och havtornsolja (1 lb). För en timme innan du tvättar håret, applicera det på håret och tvätta bara ditt hår som vanligt. Resultatet är bara super! Jag har gjort sådana masker i 2 månader en gång i veckan och mitt hår märkbart sötare))

Svara på meddelandet:

Tanya, tack för att du delar ditt recept och lämnar en recension!

09/13/2016 Meddelande från Lina:

Dyakuyu duzhe Karіnі för personligt samråd! Raduє ditt löfte till kunder! Subjugated mumiє för hårväxt och duzu zadovolena! Passat 2 kurser och resultatet är vr С ". Experimentell dali))

Svara på meddelandet:

Lina, dyakumo, scho lashed vidguk om oss!

07/20/2016 Inlagd av Angela:

Kan jag lämna en kokosnötolja och mumiyo på tipsen för natten? Jag vill ha en bestående effekt.

Svara på meddelandet:

Angela, en sådan mask, om den bara appliceras på tipsen, kan du inte skölja alls.

07/07/2016 Upplagt av Nadia:

Jag beställde dig en naturlig mamma, jag läste recensioner. I väntan på att jag öppnade väskan för att göra en mask och blev obehagligt överraskad. Denna lukt är märklig för honom. Vem vet om håret kommer att absorbera denna lukt om du gör en mask? Och i så fall hur ska man bli av med det? Jag jobbar väldigt nära med människor i mitt arbete och vill inte skämma bort någon.

Svara på meddelandet:

Nadia, ja, som du märkte är lukten av naturlig mamma ganska specifik, på grund av närvaron i den av en rik sammansättning av biologiskt aktiva substanser. Men om det faktum att håret kommer att absorbera denna lukt, bör du inte oroa dig. Tvätta bara håret med regelbundet schampo efter applicering av masken och det kommer inte bli något lukta. Vi väntar på din feedback om resultatet

04/14/2016 Inlagd av Olga:

För hår hjälper mycket! I allmänhet finns det många, där de redan har använts i vår familj. Dottern hade en allergi som mumman botade, pappan hade ett trasigt ben efter en olycka, där mumman också hjälpte mycket. Men i kosmetologi speciellt oersättlig sak. I schampongen lägger du ständigt till och gör ansiktsbehandlingar med en mamma. Safe! Effektivt! Naturligt! Och lukten försvinner snabbt, vem är generad.

Svara på meddelandet:

Olga, tack för återkopplingen!

03/05/2016 Inlagd av Julia:

God dag! Jag vill dela ett bra recept på hårbehandling hemma. Jag vet länge om mamma, det är redan en oumbärlig sak i ett medicinskt bröstkorg och jag lägger till det i min schampo från oändligheten. Och så: schampo (någon som du tvättar huvudet), mumie 5 gram (ca 250-300 ml schampo) och 1 msk. sked av honung. Allt detta blandas noggrant tills det är helt upplöst, och det här magiska verktyget hjälper till att klara av håravfall, torrhet, brittleness + hårväxt, som alla drömmer om! Tack för din uppmärksamhet! Jag hoppas det kommer att vara användbart))

Svara på meddelandet:

Julia, tack för att du delar ditt recept och lämnar en recension!

01/26/2016 Upplagt av Olga:

Tack så mycket för mumman! Levereras i tid, kvaliteten är utmärkt, tidigare beställd någon annanstans, då rådde din. Jag använder den tillsammans med schampo och i ett halvår har mitt hår blivit märkbart bättre. Du har en bra sajt och mamma))

Svara på meddelandet:

Olga, tack för din feedback!

11/27/2015 Meddelande från Olesya:

Mumi "för efektu krävande troshki, tse en av yogo transag. På ett och samma sätt, lkuvala dermatit, angiver du ditini, och nu har mitt hår fallit! І för att du inte är en bollobny povіnnogo efektu chi navpaki - v_dsutsnostі l_kuvalnogo efektuu! Mi duzadovol, nu vår tsemneine zіllya!

Svara på meddelandet:

Olesya, dyakum dig för vidguk!

11/25/2015 Meddelande från Lyudmila:

Det enklaste receptet, som jag vet och som man ska göra snabbt - blanda äggulan med ett litet stycke mumiyo. Utmärkt mask som kan göras på vilken dag som helst utan att söka efter ingredienser. Applicera det på håret och hårbotten med massagerande rörelser. Håll i en halvtimme, då kan du spola. En mamma för unga tjejer, särskilt mammor, rekommenderar jag att du alltid har i första hjälpen. Medel nr 1 för många sjukdomar.

Svara på meddelandet:

Lyudmila, tack för att du delar ditt recept!

11/08/2015 Meddelande från Lida:

Finns det några recept för fluffigt hår? Flickorna skrev om effekten av laminering, jag skulle också vilja uppnå detta.

Svara på meddelandet:

Lida, vi föreslår att du försöker detta recept: 2 rå ägg ska blandas med en matsked honung. Tillsätt 2 gram mumiyo till blandningen och blanda noggrant. Denna mask appliceras på hela hårets längd, så var snäll och observera att om håret är långt måste du dubbla dosen. Skaka ditt huvud med ett paket eller en speciell hatt. Du kan tvätta av masken med vanligt schampo.

07/27/2015 Meddelande från Alina:

Mumiyo du har super! Jag har köpt ett år och kvaliteten är alltid densamma. Jag lägger till min schampo hela tiden och jag vill notera de utmärkta resultaten av hårväxten! Tjejer som letar efter ett sådant hemhjälpmedel - var noga med att prova det och inte ångra det!

Svara på meddelandet:

Alina, tack så mycket för din feedback!

07/08/2015 Meddelande från Ira:

Mycket bra verktyg för hårväxt. Jag växte 17 cm på ett år. Jag rekommenderar tjejer att prova!

Svara på meddelandet:

Irina tack för återkopplingen!

05/09/2015 Inlagd av Natalia:

Välkommen! Jag vet också om mamma länge, och förutom dess effektiva egenskaper vid behandling av olika sjukdomar påverkar det verkligen håret. När jag var gravid med det första barnet med hår, hände ingenting, men med den andra graviditeten visste jag inte vad jag ska göra, mitt hår spolade ut ihop och trodde att jag skulle bli skallig alls! Eftersom jag är en mamma och även matar på Internet började jag leta efter sätt att behandla hemmet och kom över en mask med en mamma, om vilka tjejer entusiastiskt skrev om ett liknande problem. Här är hennes recept: 1 kycklinggul, 1ch.l. glycerin (du kan köpa det på apoteket), 2 msk. ricinolja, 2 gram mamma. Blanda alla ingredienser tills det är smidigt och gnid det i hårets rötter, lägg sedan i håret med klädesfilm och linda huvudet med en varm handduk i 1 timme. Du måste upprepa denna mask en gång i veckan och efter en månad kan du se utseendet på nya hår. Min andra son är redan 2,5 år gammal, och jag är ägare till tjockt, friskt hår! Jag skulle vara glad om min recension och receptet skulle hjälpa tjejer med ett liknande problem. Tack för din uppmärksamhet))

Svara på meddelandet:

Natalia, tack för att du delar din erfarenhet av att använda mumiyo!

02.12.2015 Ett meddelande från Christine:

Bara en vacker naturlig botemedel mot behandling och restaurering av hår hemma. Försökte mycket med saker från folkmedicin och det var med mumman som jag gillade resultatet mest. Därför lämnar jag min positiva feedback här. Prova det säkert!

Svara på meddelandet:

Christina, tack för din feedback!

08/01/2014 Inlagd av Hope:

Jag använder regelbundet mamma för hår under det gångna året och det gläder mig att jag någonsin hittade det här verktyget på Internet. Jag köpte från streckmärken, där det också fanns betydande förbättringar, men för håret är det bara ett mirakel. Alla som såg mitt hår före och efter blev mycket förvånad efter ett tag. Jag rekommenderar din favorit kefir mask (200 gram kefir + 2 gram mumie + 1 äggula) Applicera på hår i 30 minuter och tvätta håret. Håret känner inte igen!

Svara på meddelandet:

Hoppas, glad att din mumiyo hjälpte dig så mycket!

07/17/2014 Meddelande från Eugene:

Jag vill tacka sajten för en bra mamma. Tidigare tillsatt till schampontabletterna, men rekommenderas inte naturligt och denna webbplats. Jag använder det under en lång tid och ständigt. Denna åtgärd hjälper ditt hår mycket, så jag rekommenderar definitivt att prova det! Alla som rådde var nöjda. Vem är för lat för att göra masker, sprida bara en bit schampo

Svara på meddelandet:

Eugene, och tack för att du lämnar en recension!

06/27/2014 Inlagd av Inna:

Jag gör en maskmamma plus kefir (mamma är bara naturlig) och det är det! En hel vecka lång hår som efter en skönhetssalong! För färgat hår jag vet att rekommenderas att lägga till olika oljor. Allt kommer att försöka. Om någon redan har försökt det på sig själv, snälla dela den, väldigt intressant!

Svara på meddelandet:

Inna, tack för att du delar din erfarenhet av att använda mumiyo!

05/24/2014 Inlagd av Natalia:

Min man avslöjade dermatit i hårbotten. Klagomål av långvarig klåda. Medicin hjälper inte eller tillfälligt lindrar situationen, men så fort vi slutar ta det är allt nytt. Hjälper mammorn från ett sådant problem och i så fall hur tar man det?

Svara på meddelandet:

Natalia, använd schampo med mamma, som beskrivs i artikeln ovan. Vi rekommenderar också att du dricker en kursmummi med dermatit.

10/14/2013 Meddelande från Lena:

Hej alla! Här är en annan effektiv hemlagad hårmask med tillägg av en mamma: 2 ägg, 1 matsked. honung, 2-3 gram naturlig mamma, Blanda alla tills de är mjuka och applicera på hår. Skaka håret med klädesfilm eller plasthatt för hår i 30-40 minuter, skölj och tvätta håret noggrant, använd sedan balsam. Jag gör en sådan mask en gång i veckan. Håret blir bara magiskt för beröring och utseende. Mjukt, lydigt, glänsande och växa mycket snabbare! Prova det, du kommer inte ångra!

Svara på meddelandet:

Lena, tack för att du delar ditt recept och lämnar en recension!

08/04/2013 Inlagd av Nastya:

Och jag dozho dovgo lykuvala hår med gräs masker, stanken tezh duzhe vänligt hjälpa, ale hår shvidko zvik "och effekten minskar. Eftersom det var en calendula, en yak med en gartern papsule, håret var fetare, ala yakscho dovgo vicorisovuvati, då var det smärtsamt att efterlikna huden en dag. Att ge en sådan effekt till mumi "- hur är det att du försöker få det?

Svara på meddelandet:

Nastya, hos mumi_v_dsutsnyi podіbny efekt. Navigera som en victorovuvogo yogogo part_she, tre gånger om dagen, är resultatet identiskt.

07/04/2013 Meddelande från Victoria:

Jag hade också ett komplett problem med mitt hår efter leverans. Särskilt när tvålen såg ut som klättrar sådana buntar, kommer snart det inte att finnas något kvar. Du rekommenderades av flickvännen som köpt en mamma här för hårbehandling. Jag beställde också ett försök och efter en månad av intag + masker gav resultatet. Håret började falla mindre och började märka utseendet på nya hår, det betyder att växa. Jag kommer att acceptera vidare. Jag kan fortfarande uppnå resultaten, men jag kan redan med självförtroende säga att det hjälper!

Svara på meddelandet:

Victoria, tack för din feedback!

06/08/2013 Meddelande från Bogdan:

Mjäll hjälper? Används endast inom receptioner.

Svara på meddelandet:

Bogdan, ja, bara för mjäll, lokal applicering av mamma hjälper bäst, eftersom det dödar svampbakterier - den vanligaste orsaken till mjäll. Receptet är följande: Lös upp 3 gram naturlig mamma i en liten mängd vatten för att göra en viskös uppslamning. Gnugga noggrant in i hårbotten, lämna i en timme, då kan du skölja.

05/04/2013 Meddelande från Katya:

Jag är för lat för att göra masker, men jag lägger alltid till schampo när jag köper en ny. Effekten av ansökan efter ett halvår har blivit mycket märkbart, när håret har märkbart vuxit tillbaka. Jag rekommenderar det här hemmet för lat))

Svara på meddelandet:

Katya, tack för att du delar din upplevelse av att få mumiyo!

04/27/2013 Upplagt av Taisiya:

Tack för god mamma. Jag har använt denna schampo i 2 månader och förbättringar har blivit märkbara. Håret har blivit mer glänsande och faller inte ut som tidigare!

Svara på meddelandet:

Taisiya, tack för din feedback!

02.21.2013 Meddelande från Ilona:

Hur man använder en mamma med schampo, på Internet olika recept med olika doser. Så hur man blandar med schampo?

Svara på meddelandet:

Ilona, ​​det är rätt. För att använda naturliga produkter med schampo, förbered det enligt detta recept: Lös 5 gram mamma i 200-300 ml schampo. Du kan använda den regelbundet vid din normala frekvens. Kom ihåg bara en regel: skaka schampot varje gång före användning så att produkten är jämnt fördelad. Svampat huvud är bäst kvar i några minuter, så att mamman har tid att suga.Nästa Artikel
Mjölkskorpor på barnets huvud, hur man tar bort gneiss: beprövade metoder