Kontakta oss


Varorna återbetalas inte.

Varor av god kvalitet som inte kan bytas ut (returneras) finns listade i listan, godkänd genom ett dekret från Ryska federationens regering den 19 januari 1998. 55. Läs mer

  • beskrivning
  • parametrar
  • leverans

Lera innehåller organiska oljor av svart oliv, eukalyptus och balsam trä. - Ett gammalt skönhetsrecept från Marocko - Healing marockansk gassoul lera med en kraftfull anti-cellulite effekt; - Lämplig för kropps- och hårvård. Under århundraden har lera använts i Afrika för oöverträffad kropps- och hårvård. Marockansk gassoul ler är en naturlig produkt av vulkaniskt ursprung med högt innehåll av kisel och magnesium. Den har en stark absorberande egenskap, renar och tar bort gifter. Lera skördas för hand i underjordiska gruvor, tvättas sedan med vatten, städas och torkas i solen. Clay Gassoul är en effektiv anti-celluliter lösning, förfaranden med det har lymfatiska dräneringseffekten. Den lödande leran är berikad med ädel svart olivolja, som ger näring till håret, organisk eukalyptusolja, vilket gör huden mjuk och silkeslen, med balsamisk trädolja, vilket stärker hårrötterna. Hållbarhet: 2 år Applicering: Applicera tvål

Lathering lera för hår

Gratis samtal från ryska regioner
8 800 550-52-96

Moskva
8 (495) 642-52-96
Moskva, st. Verkhnyaya Radischevskaya d.7 bld.1 of. 205
Vid beställning från 9500 rubel. leverans i Moskva gratis!

© 2009-2016 Transfaktory.Ru Alla rättigheter förbehållna.
sitemap
Moskva, st. Verkhnyaya Radischevskaya d.7 bld.1 of. 205
Tel: 8 (495) 642-52-96

© 2009-2018. Hypermarket-Health.RF. Alla rättigheter reserverade. sitemap

Moskva, st. Verkhnyaya Radischevskaya d.7 bld.1 of. 205 Tel: 8 (495) 642-52-96

Svart marockanskt lödande hår och kroppslera från Planeta Organica

återkallande

Jag tog den här lera samtidigt som Planeta Organica köptes. Jag tog det huvudsakligen för kroppen, för jag är försiktig med de medel som indikerar att de är för kroppen och för håret. Och om kroppen oftast gillar sådana medel kommer håret till tillståndet "tyst skräck".)))

Men denna lera överraskade mig så mycket att min förvåning fortfarande inte har någon slut. Överraskningen är att leran är perfekt för mitt hår och hårbotten speciellt.

Lera i banken ser så här ut:

Och här ser du redan dess konsistens, det är väldigt tjockt och visköst, lite som lera:

Lera skumar nästan inte, förutom en liten bit. Den har utmärkta rengöringsegenskaper, hudens kropp efter att den är polerad, mycket slät och mild, torkar inte huden helt.

Efter att ha provat det som rengöringsmedel för kroppen bestämde jag mig fortfarande för att ta en chans och försöka tvätta håret. och kom till glädje!

Hår efter tvätt med denna lera är mycket glänsande, slät, flytande, hälsosam och stark. Mitt hår är fet, men vid tipsen är det torrt, så efter denna lera är hårrötterna lite volyma, glänsande och spetsarna är fuktiga. Mest av allt var jag rädd att leran skulle torka ut ändarna av håret, men tvärtom gjorde det dem mindre torra.

Men det viktigaste är att min hårbotten inte kliar av den här lera, vilket händer mycket ofta, min hårbotten är mycket känslig och ofta kliande från schampon, men efter denna lera är den så bekväm och det finns ingen klåda.

Tre veckor efter appliceringen av denna lera märkte jag att mitt hår började falla mindre vilket också är ett plus.

Hår med lera tvättas väldigt bra, det är ett litet knep, men det är inte torrt, men så "vått" eller något är håret inte förvirrat.

Denna lera passar bara mitt hår perfekt, jag älskar det.

Men.. det finns en liten men som jag förlåter för den här lera.))) Det luktar manens parfym, inte mycket dyrt parfymer, lukten är inte svag, men det känns bara under användning, det finns ingen lukt efter tvätt.

sida

Hur vacker hon är i en burk, när hon fortfarande är oanvänd!)) Jag hoppas jag kommer att hitta henne!

Jag gillar porös choklad när den fortfarande är ny)))

Jo, du kommer inte hitta, då kommer hon att komma till dig)))

Exakt !! Endast grön choklad)) Raffinerad med tång!

Vad skulle jag göra utan dig!))

Jag föreställer mig en sådan porös grön choklad med smak av tång, troligen gott)))

Vilken intressant produkt. Tyvärr, vi är inte till salu

Säkert kommer de att ta med mer, Yule)))

Vilken spänning))) Jag älskar intressanta produkter, naturliga och effektiva. Tja, jävla när hon dyker upp med oss.

Natasha, och förklara mer pliz hur man använder den? men på grund av vad hon tvättar hennes hår ?? Natriumkokoylisetionat, Kalium Olivat, Kaliumlaurat - Är dess tvättmedel?

Jag tror snart kommer att vara överallt)))

Jag tar det rakt med mina händer eller snarare kläm av en bit, sprinkla lätt med vatten och fördela det genom mitt hår) Lätt sedan massera och tvätta av)

Men på grund av vad hon tvättar kan jag inte säga, jag förstår inte kompositionerna) Men hon tvättar väl)))

I Ukraina kommer priserna att hämta igen. det kom till att organiska blir popularitet och började. (((

Det är klart) Jag är glad att det är så enkelt)

Natasha och hon är ekonomisk?

Tja, här är de två sista bilderna - jag gjorde det i förrgår) Jag använder lera i ungefär en månad, kanske lite mer på mitt hår och kropp, det är uppenbart att inte mycket har spenderats, och trots att jag använder så mycket betyder det generöst så)

Min slutsats är mycket ekonomisk)

Åh, jag behöver det här! I morgon ska jag gå och titta på butikerna, där allt är till salu. Berätta för mig, verkar det som svart badtvål från Agafya?

Det verkar inte som något)))

Tvål Agafi som gelé och lera som klistra in. Och Agafya-tvålen för håret passade mig inte, det torkade och mitt hår föll fruktansvärt av honom, men för kroppen passade det mig bra. Och ler och kropp passar mig och hår)

Natasha, det är bra att du gillade henne, jag blev till och med tystare, annars väntar jag på den enorma orden av "planet för organiska", jag såg inte och försökte någonting, jag tog upp nästan hela sortimentet på egen risk)))

Lin, jag gillade verkligen lera, jag var förvånad över mig, för att vara ärlig)))

Och vad beställde, om inte en hemlighet?)

Självklart är det inte en hemlighet))) hela serien av ekohysteri och hela världens plan är organiska, förutom badskum och flera duschgeler, men det finns inte 30 procent av den totala ordern. Det är intressant vad som kommer nästa. Jag väntar på oljan.

Eco Hysteria Jag har inte hört talas om en sådan serie))) Jag har köpt lite Lov2-mix för bara några timmar sedan, enligt min mening också något av denna oro)

Du gjorde en bra ordning)))

Och jag har också min man från Moskva åtta hela produkter, om han inte passar på huvudet slår han mig inte.

Och var köpte han i Moskva?)

TC Okhotny Ryad Shop Ekologisk Butik

En vårdande man är bra)))

Jag gillar personligen vad jag har från Planet Organic, bra pengar)

Jag letar efter ett sådant varumärke hos oss, hittills oanvändbart ((

Jag vill ha allt du visade))

Och vi har fortfarande lite mer masker och massagemixar, och intervallet skiner inte heller med variation)))

Natasha, enligt din recension, supermedel! Jag trodde att det var dyrt, och när jag läste översynen såg jag priset och blev verkligen förvånad) Om jag hittar det kommer jag definitivt köpa den)

Tack för feedbacken)

Jag var bara idealisk, Zhann))), men i början tog jag bara som lera för kroppen, men det var så fantastiskt att jag närmade mig mitt hår) Jo, det var bara ett intresse för vad som är en lammande lera i allmänhet)))

Priserna i allmänhet för Planet Organic är mer än trevliga, även om volymen beaktas)

Glad att spetsen kom till hands!)

Natasha, använde du balsam efter att ha tvättat ditt hår? eller utan att använda en sådan effekt som kallas fuktiga ändar?)

Jag använder alltid en balsam))) Men tipsen torkar fortfarande på grund av längden) Med denna lera blev det mycket mindre att torka, något som detta)

Tack, Natasha, för tipset)) nästa gång jag kommer att vara i Organic Shop, köp den))

Jag hoppas att du kommer att tycka om leran så mycket som jag, Tan))) För kroppen kommer det definitivt att fungera)

Åh, den här leran på kontoret. Webbplatsen lockade mig omedelbart, men jag har inte sett några recensioner ännu. Tack.

Glad översynen var till hjälp)))

Tack för den lyxiga översynen, jag väntade knappt på sabbaten och rusade till den ekologiska butiken, det är här i St Petersburg i bosättningarna, du kommer att nå fikon på vardagar.

Med ett krigsskrik rusade skrämma säljare till hyllan med Planeta Organica, väldigt rädd att alla snappade upp. Nah, bara full av lera.

Redan försökt lera och kropp och huvud. Jag bekräftar - håret skiner uteslutande. Men utan ett luftkonditioneringsapparat kan du tvätta håret en gång för ett test, hela tiden kommer det här tricket inte att fungera, även med min skurna, ommålat och hår benäget för fetthalt.

- bra på huvudet och på kroppen (fantastiskt i närheten)

- innan det suger det tvättar hårbotten och huvudet andas och sparkar, utan ett hint av klåda.

- mycket trevlig och luktar länge (aromen på håret är mycket mjukare, mer känslig och i allmänhet trevligare än från en kruka)

- hår glans orealistiskt.

Och mindre nackdelar:

- Lera tvättas lätt, men huden på slaktkroppen förblir klibbig och samtidigt lite torr. Ovanligt. Exakt samma effekt var från Scrub Organic Shop. Kanske är det här en reaktion på oljan? Efter några minuter passerar allt.

- Det är overkligt att sätta in håret - de blir trassliga i borstningen och samtidigt glida, vill inte stiga upp och vrida, de gör i allmänhet vad de vill och dessutom trycker de på. Jag var tvungen att ge upp och sätta på änden av tritmentet.

I allmänhet vill jag nu ha ett par butters, arganolja i pizirka, flera scrubs, etc. enligt listan från hyllan till dörren))

planet organics Svart marockansk lathering lera för hår och kropp - recension

Svetlana
Krasnodar aktiv deltagare

Köpt i samband med flera produkter av Planet Organic, inklusive svart lera. Det ser ut så här:

"Organiska oljor av svart oliv, eukalyptus och balsam trä

Det antika receptet om skönhet från Marocko

Läkning av marockansk gassoullera med kraftfull anti-celluliterverkan

Lämplig för kropps- och hårvård. "

Från mig själv: leran har en mörkgrön färg, har ingen uttalad lukt, inte flytande, inte tjock. Den appliceras på en våt kropp ganska lätt, den tvättas lätt, den tvättas av helt enkelt.

Fördelar: Enligt min mening nej.

Nackdelar: Skapar inte känslan av en rent tvättad kropp (vågade inte lägga den på håret), föll inte närvaron av eterisk olja;

Dessutom är denna lera starkt ingreppad i naglarna, de har blivit en uttalad mörkgul färg. Brickan i duschen stod också målade, men inte så mycket som naglarna))).

17 augusti 2013

Glinka termonukleär färgas en gång till och med pallen.

17 augusti 2013

Och jag tyckte om att tvätta mitt hår, för att det behöver lite sudd i palmerna. Jag har tjockt, lockigt hår, tvättar väldigt bra, lukten är på en amatör - men jag gillar det, en ovanlig konsistens, en bra komposition, jag kommer att köpa mer än en gång för hår.

23 februari 2014

Jag är från denna lera bastard och trudge! Mitt tunna raka feta hår från henne blir:

- volym
- stanna ren längre
- elektrifiera inte
- lättare att passa.

Och jag är bara fast med lukten. Det är sådan (tydligen på speciellt "tunna" kännare :))) arom av lera, mineraler, jord, jordiska sådana, liknar vissa känslor från barndomen, när det luktar fritt vitkalk, krita eller betong i ett nytt hus. Betrakta inte en galning, det är svårt att beskriva.

Läder väl, håret tvättas väl. Torkar lätt, faktum.

Och målar, verkligen. Om du har en ny manikyr, särskilt lätt, rekommenderar jag inte att du använder. Och badrummet efter att du måste tvätta det med en trasa (färgad med fett, om det var).

Men det här, enligt min mening, påverkar inte produktens egenskaper. Eucalyptus eterisk olja, som är väl känt, är väldigt uppfriskande. Huden på både huvudet och kroppen är balanserat, jag tror att spårämnenas sammansättning är mycket rik. Jag skinker mitt hår och håller i 5-10 minuter. Mitt hår, på förnimmelser, blev starkare och starkare.

Lera tvål för hår och kropp Marockansk svart Planeta Organica (Planet Organika)

339,63 gnidning.

Svart marockansk lathering lera för hår och kropp från Planeta Organica (Planet Organika)

  • Organisk svart olivolja. eukalyptus och balsam trä
  • Läkning av marockansk Gassoul Clay med kraftfull anti-celluliter effekt
  • För vård av både kropp och hår

Svart marockansk tvållösning för hår och kropp - Naturkosmetik av vulkaniskt ursprung med högt innehåll av kisel och magnesium. Den har en kraftfull absorberande effekt. effektivt rengör och tar bort toxiner. Lera samlades manuellt i underjordiska gruvor. tvättas med vatten. städas och torkas i solen.

Clay Gassoul - ett kraftfullt anti-cellulitermedel med lymfatisk dräneringseffekt.

Tvål lera innehåller den sällsynta svarta olivoljan. som närmar sig håret. organisk eukalyptusolja. vilket gör huden mjuk. och håret lyser. balsamolja vilket stärker hårrötterna.

Ingredienser: Aqua (vatten). Ghassoul Clay (svart Ghassoul marockansk lera). Organisk Olea Europaea Fruktolja (svart olivolja organisk olja). Organisk Eucaliptus Globulus Bladolja (organisk eukalyptusolja). Myroxylon Balsamum Oil (balsamisk träolja). Citrus Aurantium Peel Oil (apelsinolja). Argania Spinosa Kärnolja (arganolja). Juniperus Communis Extract (enbär extrakt); Sorbitol. Natriumkokoylisetionat. Kalium Olivat. Kaliumlaurat. Parfym (parfym). Natriumbensoat. Kaliumsorbat.

Svart marockansk lathering lera för hår och kropp Planeta Organica Hair Body Black Foaming Clay

Aqua (vatten), Ghassoul Clay (svart marockansk Hassoul ler), Organic Olea Europaea Fruktolja (organisk svart olivolja), Organisk Eucaliptus Globulus Bladolja (organisk eukalyptusolja), Myroxylon Balsamumolja (Balsamwoodolja), Citrus Aurantium Peel Oil (apelsinolja), Argania Spinosa Kärnolja (arganolja), Juniperus Communis Extract (enbär extrakt); Sorbitol, Natriumkokoylisetionat, Kalium Olivat, Kaliumlaurat, Parfum (parfym), Natriumbensoat, Kaliumsorbat.

Svart marockansk tvål Clay Planeta Organica är lämplig för vården, både för kroppen och för håret. Under århundraden har lera använts i Afrika för oöverträffad kropps- och hårvård. Gassoule marockansk lera.

Svart marockansk tvål Clay Planeta Organica är lämplig för vården, både för kroppen och för håret. Under århundraden har lera använts i Afrika för oöverträffad kropps- och hårvård. Marockansk gassoul ler är en naturlig produkt av vulkaniskt ursprung med högt innehåll av kisel och magnesium. Den har en stark absorberande egenskap, renar och tar bort gifter. Lera skördas för hand i underjordiska gruvor, tvättas sedan med vatten, städas och torkas i solen. Clay Gassoul är en effektiv anti-celluliter lösning, förfaranden med det har lymfatiska dräneringseffekten. Den lödande leran är berikad med ädel svart olivolja, som ger näring till håret, organisk eukalyptusolja, vilket gör huden mjuk och silkeslen, med balsamisk trädolja, vilket stärker hårrötterna.

recensioner

Väl rengör huden i kroppen och huvudet, torkar inflammation, strider i hög fetthalt, ekonomiskt.

Denna bank kom till mig av en slump medan du kopplar av på sommaren utanför staden. Och det visade sig vara en stor hjälpare i varmt väder!
Lerkonsistensen är mjuk och plast, svart i färg med en uttalad lukt. Jag tyckte om parfymen, även om det här ögonblicket alltid är väldigt individuellt.
Leran är blötmedlet, kroppens hud tvättas perfekt och lämnar den fräsch. Det torkar inte, men samtidigt har det en positiv effekt på inflammatoriska element.
Jag använde lera i badet, och det visade sig vara en bra kombination :) Även ett par gånger i veckan hjälpte lera att djupt rengöra hårbotten efter oljemaskorna. Jag märkte att leran hjälper till att balansera hårbotten i hårbotten, men det torkar fortfarande håret märkbart, så jag använde det inte för att tvätta håret.
För mig är denna lera fortfarande en utmärkt produkt för kroppen, speciellt på sommaren i värmen, särskilt efter ett bad :)

Väl tvättar hår.

Lukten av triple cologne.

Min hårbotten är fet, och om jag inte kan tvätta det varannan dag måste jag tvätta den två gånger. Jag köpte denna mask för att försöka ersätta min favorit Svartvål, som jag använder som första huvudtvätt. Öppnar burken, jag kände en fruktansvärd skarp lukt, som jag associerar med en trippelkolv))) Jag kan inte säga att jag är väldigt kräsen om luktar och kan stå om resultatet är värt det. Men det är det! Konsistensen är lika med leran, men lyckades tvätta den och appliceras på hårbotten. Tvätter som jag gillar - till squeak. Den tvättas av för lätt. Men den fruktansvärda lukten kan inte dödas av några trevligt luktande masker och balsam och han lämnar inte sedan tills nästa schampo! I allmänhet klarar sig leran med sin funktion, men lukten är outhärdlig för mig personligen.

Bra komposition, stor volym.

Lukt, torkar hårbotten och håret.

Jag bestämde mig för att hitta ett botemedel mot mitt feta hår. Tog leran, eftersom den har förmåga att torka. Men inte i samma grad! Efter första användningen av masken kammade jag knappt mitt hår. De var så torra att jag var rädd för att vara helt utan hår, men efterföljande shampooing fixade allt. Jag kommer aldrig att använda denna mask på mitt hår igen. Här är effekten på huden jag gillade. Hon torkade mig lite finnar på min rygg. Men jag kommer inte att köpa lera längre.

Konsistens, lukt, rengöringsegenskaper.

Hårt, skört efter svart etsning, i keratin.
Utmärkt skummande produkt utan SLS! För att kroppen inte använder, bara för hår. Det utövar shampooens roll perfekt - det tvättar håret väl, även det spolas av oljemaskor perfekt, håret efter det är mycket smuligt, inte viktat vid rötterna, och därför volymin. Det luktar mycket trevligt tea tree oil, lukten i håret håller inte. Konsistensen är mycket tjock, ekonomisk konsumtion. Används både före keratin och efter - till keratin gav inte överdriven fluffighet mot hår, efter - bidrar inte till att keratin effekten försvinner. En burk med lock är obekväma, det finns inget skyddsmembran, men det är inte så dåligt med tanke på att produkten är utmärkt)

Denna lera hävdas för hår och kropp. Som en hårprodukt tyckte jag inte om det. Det tvättar väl, tills det piper, men det torkar hårets ändar starkt, och de, och så, måste fuktas. Efter den andra ansökan slutade hon använda den i stället för schampo. Men med duschgeléns funktion klarar hon otroligt. Efter användning är huden mjuk och trevlig chill under användning, tack vare eucalyptusolja, ger en speciell nyhet.
I allmänhet är produkten utmärkt, men jag kommer inte själv köpa det själv, jag har blivit bortskämd och det räcker.

Bra komposition, ekonomisk konsumtion, tvättar perfekt hår.

Torkar hårändarna.

Jag är ägare till långt och blekt hår. Problem hår kräver konstant extravård, därför, som en av alternativen, använder jag oljemaskar. För sina tvättar köper jag vanligtvis tvål i banker (Recept av mormor Agafya eller Planeta organica). Återigen föll valet på svart marockansk lera. Jag gör bara en reservation som jag bara använder för att tvätta mitt hår, så jag kan inte säga något om att använda det som ett medel för kroppen. Skummedlet är utmärkt, tvättar bort oljan första gången (för tillförlitlighet använder jag den två gånger). Efter tvätten är tipparna torra och håret är ganska svårt. Lös problemet med balsam. Jag använder den en gång i veckan, oftare, istället för det vanliga schampot, riskerar jag inte att applicera det. En bank räcker för länge, jag använder det nästan ett år och har det fortfarande.

Utmärkt tvättar håret.

Håret är torrt. Det är svårt att churn.

Jag har tunt hår. Hårbotten är utsatt för fett och ibland oljig seborré (vilken verkar ha botat). Jag använder ler som schampo efter en oljemask. Inget schampo tvättade masken som den här masken. Det viktigaste är att skumma det, vilket inte är så enkelt. Jag håller det lite mer på mitt hår och tvättar sedan av det. Tvätter håret perfekt. Min frälsning är enkel. Tidigare, var alltid tvungen att tvätta några schampon och några dagar. Nu saknas en gång. Visst blir håret torrt. Men du kan sedan applicera oljan på spetsarna och allt är okej. Mjölk orsakar inte. Används även ibland som duschgel. Men jag är ledsen för. När allt är huvudtanken för mig är schampo. Och jag tycker om lukten. Det är sant att han är en amatör. Jag rekommenderar! Var noga med att köpa mer!

Alenka: Svart marockansk lödande lera Planeta Organica

Köpt för användning i badet (och hemma kan du) en sådan rengöringslera. Lera är utformad för att rengöra kropp och hår. Jag försökte bara rengöra hennes kropp.

Marockansk gassoul ler är en naturlig produkt av vulkaniskt ursprung med högt innehåll av kisel och magnesium. Den har en stark absorberande egenskap, renar och tar bort gifter. Lera skördas för hand i underjordiska gruvor, tvättas sedan med vatten, städas och torkas i solen. Clay Gassoul är en effektiv anti-celluliter lösning, förfaranden med det har lymfatiska dräneringseffekten. Den lödande leran är berikad med ädel svart olivolja, som ger näring till håret, organisk eukalyptusolja, vilket gör huden mjuk och silkeslen, med balsamisk trädolja, vilket stärker hårrötterna.

Denna lera kan enkelt användas istället för duschgel. Det utstrålar en sådan vacker träaktig doft med en antydan till eukalyptus som du vill andas in igen och igen.

Lera är väldigt tjock och mättad. Den appliceras endast på våt hud. Annars kommer du inte att smita den på kroppen. När du applicerar den på kroppen är känslorna det trevligaste. Lera ger praktiskt taget inte skum. Lera tvättas bort väl. Det viktigaste är att inte överdriva det och inte lägga för mycket pengar på huden. Ju mer du tillämpar desto svårare är det att tvätta det. Vid appliceringsprocessen behöver du en liten massage av huden för att förbättra verktyget.

Hud efter lera är super mjuk och slät.

Men jag är rädd att använda den för hår. Det verkar för mig att det kommer bli svårt att tvätta det från huvudet... Om någon vågade skriver du.

Ingredienser: Aqua (vatten), Ghassoul Clay (svart marockansk Hassoul lera), Organisk Olea Europaea Fruktolja (svart olivolja), Organisk Eucaliptus Globulus Bladolja (Ekologisk eukalyptusolja), Myroxylon Balsamumolja (Citrusolja), Citrus Citrus Aurantium Skalolja (apelsinolja), Argania Spinosa Kärnolja (arganolja), Juniperus Communis Extract (enbär extrakt); Sorbitol, Natriumkokoylisetionat, Kalium Olivat, Kaliumlaurat, Parfum (parfym), Natriumbensoat, Kaliumsorbat.

Svart marockansk lathering lera för hår och kropp, 300 ml. (Planeta Organica)

Det närmar och förstärker håret, gör huden smidig.

Huvudegenskaperna hos marockansk lathering lera:

  • Organiska oljor av svart oliv, eukalyptus och balsam trä
  • Det antika receptet om skönhet från Marocko
  • Läkning av marockansk gassoullera med kraftfull anti-celluliterverkan
  • Lämplig för kropps- och hårvård.


Under århundraden har lera använts i Afrika för oöverträffad kropps- och hårvård. Marockansk gassoul ler är en naturlig produkt av vulkaniskt ursprung med högt innehåll av kisel och magnesium. Den har en stark absorberande egenskap, renar och tar bort gifter. Lera skördas för hand i underjordiska gruvor, tvättas sedan med vatten, städas och torkas i solen. Clay Gassoul är en effektiv anti-celluliter lösning, förfaranden med det har lymfatiska dräneringseffekten. Den lödande leran är berikad med ädel svart olivolja, som ger näring till håret, organisk eukalyptusolja, vilket gör huden mjuk och silkeslen, med balsamisk trädolja, vilket stärker hårrötterna.

Ingredienser: Aqua (vatten), Ghassoul Clay (svart marockansk Hassoul lera), Organisk Olea Europaea Fruktolja (svart olivolja), Organisk Eucaliptus Globulus Bladolja (Ekologisk eukalyptusolja), Myroxylon Balsamumolja (Citrusolja), Citrus Citrus Aurantium Skalolja (apelsinolja), Argania Spinosa Kärnolja (arganolja), Juniperus Communis Extract (enbär extrakt); Sorbitol, Natriumkokoylisetionat, Kalium Olivat, Kaliumlaurat, Parfum (parfym), Natriumbensoat, Kaliumsorbat.

Tillverkare: Planet Organic, LLC (Ryssland)

Lera för hårmask: applikationsfunktioner, bästa recept och recensioner

Har du tänkt på vad våra förfäder tvättat sina huvuden med? Trots allt har schampo som tvättmedel inte ens blivit 150 år gammal. Ändå visar gamla statyer och målningar av renässansmålare att kvinnor på den tiden hade vackert hår. Hur bryr de sig om dem? Lye - grunden för all tvål - var redan känd. Men detta kemiska reagens tar bort inte bara smuts och fett. På grund av dess aggressiva effekter på kroppen användes sällan svamp. Och rollen som vanligt tvättmedel för hår spelades av aska. Den blandades med andra ingredienser, huvudsakligen av vegetabiliskt ursprung, som brydde sig om lockar. Och trots det faktum att kvinnornas längd nått knäna och till och med anklarna, hade ingen splittrade ändar! Lera har inte mindre återställande effekt än aska. Inte alla, naturligtvis, men kosmetiska. I den här artikeln kommer vi att berätta vad lera är för hårmaskor. Vilka problem kan lösas med dessa spabehandlingar?

Lera - vad är de?

I grund och botten är denna terapeutiska komponent, som vi själva beviljar, utmärkt av färg. Men lerans skugga påverkas av dess ursprung (sedimentära eller vulkaniska), liksom dess beståndsdelar. Det är mineraler som ger lera en eller annan färg. Vit, gul, rosa, röd, grå, blå, grön, svart - nästan hela sortimentet! Baserat på mineralkompositionen har olika lera för hårmaskar en bestämd effekt på lock. Och inte bara för håret är bra lera. Det används allmänt i kosmetologi som en ansiktsmask såväl som i medicin som applikationer för sjukdomar i muskuloskeletala systemet, hudsjukdomar, artrit och artros. Men tillbaka till vård av håret. Olika typer av lera behandlar oljig seborré, mjäll, kamp med håravfall, överdriven torrhet, splittrade ändar, irritation i hårbotten. Köp det här kosmetiska verktyget är enkelt. Den säljs både i ren form och som en del av färdiga masker. Vilken man ska välja?

Hur använder man en lermask för hår?

Du kan till och med tillbringa en trevlig spa-behandling hemma. Du behöver bara se till att lera du väljer för hårmaskor passar dig personligen och inte orsakar allergiska reaktioner. För att göra detta appliceras kompositionen först på armbågens eller handleden. Om inget obehag (klåda, rodnad, bränning) följde kan du fortsätta med proceduren. Du bör tvätta håret först och blöta dina lock med en handduk. Lera måste spädas med varmt vatten till ett tillstånd av tjock uppslamning. Det finns recept där andra ingredienser är involverade i masken. Recept av sådana kompositioner kommer att ges nedan. Masken appliceras först på strängarnas våta rötter. Lätt gnidas i hårbotten. Sedan appliceras ett tunt lager av mask över hela längden av håret, inte glömma spetsarna. Du måste bära en cellofanlock på huvudet. Det förhindrar snabb torkning av produkten. Det skulle vara ännu bättre om du sätter en terryhandduk över duschkåpan. När allt kommer omkring, om du värmer håret, kommer effekten av masken att öka. Så du måste vänta i tjugo minuter. Håll inte en mask av lera på håret i mer än en halvtimme. Då måste du tvätta av produkten - utan schampo och tvål, bara med varmt vatten. Då ska du skölja håret med en infusion av örter eller en lösning av citronsaft / ättika. Låt curlsna denna gång torka naturligt, utan att använda en hårtork.

Hur ofta kan en lermask användas

Detta är ett mycket trevligt förfarande. Håret efter det är verkligen förvandlat. Mängden hår ökar, mjäll och andra problem försvinner. Men missbruk inte denna spa-behandling. Lera för masker för hår är bra när den används inte mer än en gång i veckan. Och om du inte har några uttalade problem så kommer det att räcka för att förebygga och grunda vård av krullar två gånger om månaden. Du kan växla lera med olika masker. Så kroppen kommer inte att vänja sig på komponenterna i en kosmetisk produkt.

Tvålsten, keffekilit eller helt enkelt kil - så kallad blå lera. Hårmaskar med det kan göras med enkelt vatten, och med tillägg av andra komponenter. Kadmium och kobolt ger en blå färg till denna lera. Kompositionen innefattar även fosfater av kalium, kalcium, aluminium, järn och magnesium. Blå lera används huvudsakligen för att förhindra håravfall. Det normaliserar ämnesomsättningen och förbättrar blodcirkulationen i huvudets hud. Med hjälp kan du bli av med alla former av seborré. Men det bör noteras att blå lera är mer lämplig för fet hår. Och om du har torra och spröda strängar måste du inkludera ytterligare komponenter i masken. Här är receptet för en sådan blandning. Tre matskedar blå lera utspätt med varmt vatten till en tjock uppslamning. Lägg till honung Om den är tjock ska den ångas. Lägg till en matsked honung och några droppar färsk citronsaft till masken. Och ägarna av lockar som är benägna att fett kan spädas med mineralvatten och äppelcidervinäger.

Grön lera för hårmaskor

Detta ämne har också en oerhört rik mineralkomposition. Koppar, guld, zink, silver, magnesium, kobolt och kalcium ger en vacker smaragd nyans till lera. Masken hos en sådan huvudkomponent normaliserar metaboliska processer i huvudets hår, stärker follikeln. Men den viktigaste egenskapen hos grön lera - eliminera förorening och fördelaktig effekt på talgkörtlarna. På vägen hjälper det att övervinna seborré, lindrar klåda. Vad behöver du för att få en mask för fet hår? Lera (en matsked) blandas med samma mängd mjölkpulver. Pulver är malda till ett enhetligt tillstånd. Istället för vatten blandar vi torra ingredienser i två matskedar majonnäs. Till slut lägg till lite citronsaft. Med en mask måste du sitta i 20-30 minuter och värma upp huvudet noggrant. Naturligtvis, för att tvätta av majonnäs och grädde behöver du schampo.

Grå lera

Detta är sedimentärt material. Och den gråa leran bryts i havet, på hyllan. Det har regenererande, fuktgivande och toning egenskaper. Därför är masker med grå lera lämpliga för dem vars hår är skadat av termisk styling, kemisk perm eller en lång vistelse i solen. Spa-förfarandet kommer inte bara att återfuka krullarna, göra dem glänsande, fyllda med vitalitet, men återställer även dehydrerade och torra hårbotten. Till jordkomponenten skulle det vara trevligt att ansluta näringsämnet. Och vad fuktar krullarna bättre än mejeriprodukter? Clay + kefir (hårmask) är väldigt lätt att förbereda. Ett halvt glas sur mjölk eller annan högmjölk mjölkprodukt kräver en och en halv matsked av den saltade ingrediensen. Och lägg till lite mer flytande honung. Använd igen masken på vått, otvättat hår och tvätta det med ett schampo.

kaolin

Inte bara för tillverkning av fint kinesiskt porslin används sällsynt vit lera. För hår masker från kaolin är mycket användbara, eftersom detta ämne är rik på kiseldioxid, magnesium, zink och kalium. Sammansättningen av vit lera är sådan att krullarna efter kontakt med den blir starka, glänsande, fyllda med vital energi. Kaolin används när de vill ge volymen till tunt, blekt och sparsamt hår. Men masken med vit lera reglerar talgkörtlarna, förhindrar överdriven utsöndring. Och eftersom det är önskvärt att ansöka och ägare av fettigt hår. Vit lera stärker folliklarna, läker de splittrade ändarna. Om du vill snabbt växa lockar, använd också vit lera. Utan överdrift kan vi säga att det passar alla. Och den önskade effekten (torkning eller vätning) uppnås med hjälp av relaterade komponenter. Här är ett maskrecept för övergripande hårhälsa. Haka fröslös sötpeppar i en mixer. Vi blandar två delar av denna puré med samma mängd kefir och en del kaolin.

Gul lera

Solfärg ger kalium och järn till kiseldioxid. Det innehåller också kiseldioxid och mangan. Det huvudsakliga kännetecknet för gul lera är dess renande, bakteriologiska egenskaper. Det tar bort toxiner, närmar hårbotten och folliklarna med näringsämnen. Gul lera för hår används också för att effektivt bekämpa mjäll. Masker (recensioner är enhälliga) hjälper till att hantera seborré i flera sessioner. För att göra gruel måste du ta två matskedar lera och sprida den med ett avkok av kamomill (blondiner) eller nässla (brunetter) till önskad konsistens. Då bör du lägga en äggula till masken och lite äppelcidervinäger. Rör tills mjuk, applicera våt i rotzonen. Värm huvudet och håll i en halvtimme eller fyrtio minuter. När du behöver tvätta håret med schampo. Var noga med att använda balsam efter lera masker - strängar blir tuffa. Skölj krullarna behöver resten av avkoket av örter.

Röd lera

Koppar och järnoxid i kombination med kiseldioxid ger mineralet en sådan intressant nyans. Och om mangan också är närvarande i leran blir det lila. Om du är allergisk, och inte helt säker på om du är lämplig för hårmaskor med lera, vars recept är listade här, var god att välja en röd typ av kiseldioxid. Hon kommer definitivt inte att orsaka några oönskade reaktioner. Inte bara det: röd lera och masker från den är ordinerad för psoriasis, eksem i hårbotten och seborrheisk dermatit. Sådana spa-behandlingar hjälper också dem som har problem efter att ha målat eller permerat. Allergi drabbas, för att inte fresta ödet, rekommenderas att helt enkelt blanda leran med mineralvatten. Du kan också späda pulverbrödets kvass.

Rosa lera

Denna art är dubbelt användbar. Det blandade trots allt de positiva egenskaperna hos rött och vitt lera. Därför kan den användas för allergier. Eftersom denna art har en desinfektionsegenskap kan den tas som allierad i kampen mot mjäll. Och om du behöver uttrycklig restaurering av skadat hår, kan du behöva rosa lera för hår. Masker med den är lämpliga för lösa, tråkiga, spröda och torra trådar. I det här fallet kan du späda lera med kefir eller yoghurt. Och om du vill stärka hårrötterna och förhindra deras förlust, prova följande recept. Blanda rosa lera och färglös henna i en mängd av 2 till 1. Lägg en sked äppelcidervinäger och vatten för att bilda en uppslamningskonsistens. Masken ska fördelas över hela längden på locken. Värm huvudet och håll det i en halvtimme. Och tvätta sedan håret med schampo, glöm inte balsamkonditioneringsapparaten.

Svart lera för hår

Masker av denna typ används oftare för rengöring. Svart marockansk lera är rik på järn och kolföreningar. Det absorberar perfekt smuts och talg, så det används för fet hår och i fall av mjäll. Det lindrar också inflammation, men eftersom det har slipmedel bör sådana masker användas med försiktighet. I kosmetologi värderas marockansk lera som peeling. Det används också för att bekämpa celluliter. Om du vill använda svart lera som en del av en hårmask (efter allt, krullarna efter att den blir ren och utan oljig glans), blanda den med några utjämningsdelar - till exempel oljor.

Universella recept

Efter att ha provat detta spa-procedur minst en gång kan du inte längre vägra det. Det finns trots allt många recept för lermaskar. Och de kan alterneras för att uppnå detta eller den effekten. I någon form av lera finns kiseldioxid (ca 75%). Detta ämne förstärker rötterna, accelererar tillväxten av strängar och absorberar också smuts. För näringskräm är det en mask för hår "Clay + honung". Det accelererar också tillväxten av strängar. Dessa två komponenter kan utspädes med vatten eller örttekoko till tillståndet för en gröt. Och om du har torrt hår, blanda äggulor och en sked av havtornsolja i masken. Mayonnaise som en komponent kommer att göra ditt hår som om det lamineras. Mjölkprodukter fuktar locken. Färglös henna förstärker rötterna och skyddar håret från att falla ut.

Clay lathering hemligheter av de bästa kurorterna vita för hår och kropp

Beskrivning:

Secrets of Health resorts of Sovjetunionen från tillverkaren Den första lösningen är en samling unika recept från Krim hälsokläder. Naturen i utvägsstaden, så gynnad av partiarbetare och populära konstnärer i Sovjetunionen, är unik och mångsidig på sin egen väg. Dessutom är Krim mättad med skogsklädda kullar, varmt hav med många användbara spårämnen och mineraler, vad kan vi säga om den renaste naturliga luften och de berömda helande egenskaperna på halvön.
Kombinationen av alla användbara biokomponenter och hemliga recept av kurorterna på Krim med den senaste utvecklingen, skapade tillverkaren en unik sortiment av vårdprodukter som fungerar effektivt till fördel för skönhet och hälsa hos hud och hår.
I raden av hälso-och sjukvårdscentraler i Sovjetunionen finns hårschampon med mineraler, blå lera, tatarisk tvålvatten och många andra naturliga element för skönhet, hälsa och unik silkiness av håret.
Kosmetika för kroppsvård Secrets of Health resorts i Sovjetunionen är utformade för att göra huden flätig och öm. Extraktet från laminaria ger hudens fasthet och elasticitet, mineralsaltet från källan Aji-su-toner och föränderar hudtonen och rengör den försiktigt. Dessa och många andra komponenter som utgör kosmetiska linjen är miljövänliga och naturliga i sitt ursprung.Nästa Artikel
Dimexid och havtornsolja - den bästa hårmasken!