Ölhårsmaskar - Effektivt men viktigast - Tvätta lukten bort


Parafrasering av den berömda humoristen visar sig att "öl för hår är inte bara skadligt men också användbart." Om du regelbundet använder den inuti, kommer förändringar i utseende inte uppenbarligen att bli bättre. Men den yttre användningen av öl som en mask för håret gör underverk. I allmänhet är jag inte en anhängare av hemlagade masker och krämer, men i detta fall visade allt sig själv. Det fanns hårproblem, Internet var också, och viktigast av allt - det fanns en flaska öl hemma också!

Alla ölmasker kräver värme, så för att inte upprepa i recept, kom ihåg att du lägger på någon ölmaske, du måste bära en plastlock (eller åtminstone en plastpåse) på huvudet och rulla huvudet tätt med en handduk.

1. Svag torr hår öl mask kommer att bidra till att stärka och återfuktas. Blanda i lika delar öl och kefir, applicera på smutsigt hår och skölj med shampoo och varmt vatten efter 20 minuter.

2. Även för skadat och torrt hår med en glas öl och en sked olivolja. Blandningen appliceras på att rengöra fuktigt hår i en halvtimme.

3. Oljigt hår hjälper mask av öl och äggulor. För ett glas öl behöver du två äggulor och en matsked honung. Blanda alla tills det är smidigt och applicera på smutsigt hår i 15 minuter.

4. För hårväxt är bra ölmask och infusion av nässla. Infusion kan köpas på apoteket och blandas med mörk öl i lika delar. Denna blandning ska sköljas efter tvättning av håret, och omedelbart sätt på en hatt och en handduk, du kan tvätta håret från lukt efter 20 minuter.

Av dessa recept använde jag den tredje och fjärde, eftersom mitt hår aldrig var torrt. Vid en tid började håret bli tjockt bokstavligen dagen efter tvätt. Så jag bestämde, som jag redan skrev ovan, genom att titta på maskres recept på Internet för att prova en öl. Den där två äggulor och en sked honung. Som du kan se är produkterna den enklaste, ingen blå lera, krossade oregano kryddor eller fjädrar av en uggla plockad vid midnatt, eftersom skaparna av makeup recept älskar att visa sitt bra utseende))

Blandade alla ingredienserna, sprida huvudet. Det fanns inga kepsar, hon sår en plastpåse. Medan masken pågick drack jag resten av öl))) Sedan tvättade jag ämnet under en lång tid, efter första gången var effekten liten - en dag efter tvätten var det lite mindre fet än någonsin. Men jag gav inte upp, för en och en halv och två gjorde jag en mask en gång i 5-7 dagar och håret blev verkligen mycket mindre tjockt, frodigt och hälsosamt.
När gudfarnen kom till mig, när jag bara tvättade av min mask, blev jag förvånad över luktet av öl, jag sa till honom var han kom ifrån. Och Kumas hår är torrt, ljusare hundra gånger, det slog också eld med tanken på masker. Hon gjorde båda, hennes hår blev uppenbarligen friskare.

Tre år har gått, jag har redan vuxit mitt hår, jag ville snabbt, så jag klättrade tillbaka till Internet för masker. Och igen snubblat jag på en pub))) Ja, och med en mörk öl som jag älskar)) Jag köpte nässeltinktur i ett apotek, en öl i en stormarknad. Mask gjorde två månader, håret började växa lite snabbare. Inte 10 cm per månad naturligt, men efter att de inte växte länge blev det märkbart bättre efter masken.

Maskerna är bra, förutom att det finns ett problem med lukten. Det är bättre att göra en mask på kvällen så att du inte behöver lämna huset efter det. Bara om jag jobbade på mitt hår nästa morgon))

Fördelarna med att tvätta huvudet med öl

Tvätt hår med öl var populärt bland generationer av våra mormödrar när specialvårdsprodukter inte fanns tillgängliga, så kvinnor fann hushållens sätt att se mer attraktiva ut. Trots det stora utbudet av produkter för vård och styling av hår är öl ett populärt sätt för effektiv hemvård.

Det gör att du kan ge ditt hår mer glans och densitet, bli av med mjäll, stimulera mer intensiv tillväxt och sätta håret i en vacker frisyr. Efter tvätt med öl är varje hår täckt av en tunn film av humle - detta ger effekt av glans, jämnhet och tjocklek.

Detta är ett enkelt och prisvärd vård för varje kvinna, för vilken det finns flera tidtestade recept.

Grundläggande regler för hur man tvättar hår med öl

Tvätt hår med öl ger följande effekt: de ser friskare ut, är mer voluminösa och lydiga i styling. Öl bör användas enligt vissa regler.

 1. Öl bör endast användas på rent hår och hårbotten. Därför, innan du applicerar, tvätta huvudet väl med vanligt schampo.
 2. Rengör vått vått hår med rumstemperatur öl.
 3. Om tiden är kort, lägg till öl till schampo och tvätta håret med denna komposition.
 4. För en starkare effekt kommer det att ta mer tid och uppvärmd öl. Applicera det på håret, såväl som på rötterna och massera hårbotten. Lämna en kvarts timme, skölj sedan håret med rent varmt vatten. Detta kommer att lägga sken på håret.
 5. Du kan använda en mörk eller lätt öl, bättre - fräschare, idealiskt - utkast.

Recept för olika ändamål.

Öl används i sin rena form, som en del av hemlagad schampo och masker. Olika recept ger dig möjlighet att lösa problem med hår och hårbotten samt förbättra deras tillstånd.

Mot mjäll

För att mjäll försvinner från huvudet, gör en speciell infusion på öl.

Blanda i rätter 2 bord. l. salvia och nässla, häll en halv liter varm öl. Insistera i en timme, spänn genom cheesecloth. Dagligen vid sänggåendet, gnugga infusionen i huden, fortsätt i en månad. Regelbunden sköljning med öl efter schamponering kan också hjälpa till.

Tvätta av färgen

Om du kommer att tända hårfärgen för ett par toner eller ändra det, ta bort det gamla färgen innan du färgar. För att göra detta, förbereda blandningen med öl.

Lägg i en halv liter öl 1 bord. l. castor eller olivolja (du kan ersätta kefir). Tvätta håret med schampo, applicera blandningen i håret och håll i 3 timmar. Tvätta av med varmt vatten.

För densitet, tillväxt och förstärkning

Öl läker håret och hårbotten. Procedurer med användning gör håret märkbart tjockare omedelbart efter användning. Och med tiden kommer du märka att håret växer snabbare och mindre faller ut.

Värm 1 kopp öl, fukt håret rikligt, gnid i hårbotten. Massage med lätta massagebevegelser i 5 minuter. Kram ut håret, täck med wrap, linda med en handduk. Håll i 20 minuter, skölj med schampo. Kan användas med varje hårtvätt.

Mot en nedfall

Efter födseln eller av andra skäl märker kvinnor att det finns mycket mer hår än vanligt på kammen och i hela huset. För att stoppa håravfall, använd ett enkelt populärt recept.

Det tar 2 glas mörk öl. Värm 1 kopp. Vatt håret med vatten, gnid en varm öl i hårbotten. Massage din hud och lämna öl på håret i en kvart i timmen. Skölj sedan med varmt vatten och fukt resten av ölen vid rumstemperatur. Kamma ditt hår bra, låt det torka naturligt.

om

För elastiska krullar, vind håret på curlers, fukt dem med öl - lack behövs inte för styling.

Öltvätt: Fördelar och nackdelar

Man kan argumentera oändligt om vad som är mer fördelaktigt för håret - folk eller inköpta produkter. Det kommer alltid att finnas anhängare av denna eller den versionen. Professionella droger har en kraftigare effekt, men det finns en tillräcklig mängd kemi i dem. Naturvänlig för hår och hud, men har sina nackdelar. Till exempel älskade våra mormor att tvätta håret med öl. Faktum är att håret efter det blev slät, glänsande och väl passande i håret. Men är det värt att öva den här metoden idag?

Sammansättning av öl

På många sätt beror resultatet av sådan tvätt på ölkvaliteten, som idag skiljer sig mycket från vad som sålts för några decennier sedan. Skillnaden mellan "live" och pasteuriserad är helt enkelt enorm. I en naturlig frisk dryck finns det verkligen många användbara enzymer och vitaminer och spårämnen som är nödvändiga för friskt hår och hud.

Men vid pasteurisering, vilka modernaste tillverkare tillgriper, för att öka produktens hållbarhet avsevärt, förstörs användbara ämnen, och hela processen blir meningslös. Värre, om du köpte den billigaste ölen av tvivelaktig kvalitet. Det kan vara utspätt med vattenalkohol med koldioxid, färgämnen och smaker. Om det finns en effekt från ett sådant bad är det mer sannolikt en negativ.

Enligt det klassiska receptet bör endast naturlig humle, malt, renat vatten, en liten mängd socker och jäst inkluderas i sammansättningen av naturlig öl. Och dryckets färg och arom beror på maltens sorter och matlagningsteknik.

Användbara egenskaper

På grund av de positiva egenskaperna hos dessa produkter har öl verkligen en positiv effekt på hårets tillstånd:

 • ger dem glans och elasticitet;
 • stärker rötterna, förhindrar förlust
 • påskyndar hårväxten
 • gör håret starkare;
 • ger tillbaka sin elasticitet och jämnhet.

Efter att ha använt det, håller håret perfekt styling. Det var därför ölschampoing var så populärt på 20-talet, när komplexa vågiga frisyrer och lockar kom till mode. Och med tanke på det faktum att stylingprodukterna i dessa dagar var begränsade till petrolatum, briljantin och talk, visade sig öl för de då vackra kvinnorna vara en oumbärlig produkt.

Men om du av någon anledning bestämde dig för att prova mormors metod, förstår först och främst det faktum att du inte kan tvätta håret med öl! Normal schampo denna produkt, även med all sin natur och användbarhet, kan inte ersätta.

Det saknar alkali - huvudkomponenten i tvål och andra tvättmedel, upplösande fett och smuts. Därför tvättas huvudet inte med öl och sköljs. Och det måste också göras på rätt sätt.

Öl nackdelar

Vi har redan berättat om ölens fördelaktiga egenskaper. Men fortfarande är denna metod för vård för håret inte super populärt. Så han har inte bara fördelar, men också nackdelar. Det är lättast att ta reda på dem genom att läsa recensioner på kvinnors forum från dem som försökte träna denna "farmors verktyg". Och de är långt ifrån alltid positiva.

 1. Lukt. Detta är den största nackdelen, eftersom alla vet att håret lätt absorberar och håller några dofter under lång tid. Luktet av öl, även mycket hög kvalitet, är ganska specifikt, och det kan förbli på ett tjockt hårhår tills nästa tvätt.
 2. Klibbighet. Om ölet inte är naturligt eller inte rent, men med tillsatser, lämnar det ofta en klibbig känsla. Håret verkar fettigt, klibbar i fula ister, även om de är kammade ganska enkelt. Men de krullade krökorna behöver inte längre fixa lack - de håller fast även i vått väder.
 3. Förlust av volym Efter tvätt med öl, får en vacker glans ett hårhår på grund av att avkolningen av humlen lämnar en tunn film på varje hår. Effekten liknar laminering av hår. Men på grund av detta är de lite viktiga. Därför förlorar tunna kringar omedelbart volymen, och det kan till och med verka som att de har blivit mindre.

Om du sköljer huvudet med rent vatten efter att du har använt öl, försvinna dessa nackdelar omedelbart. Men den positiva effekten är också jämn. Så du måste välja - är du redo att klara av bristerna i denna drink.

Tvätta oss rätt

De som bestämde sig för att ordna sin egen "öldusch" för sitt eget hår bör lyssna på användbara tips:

 • För tvättning är det nödvändigt att bara välja färsk öl - "levande" eller utkast, det innehåller mest av alla användbara ämnen och det finns inga konserveringsmedel.
 • Först måste du tvätta håret med ett lämpligt schampo och skölj med vatten (utan att använda balm!).
 • Våt överskottsfuktigheten med en handduk och hellt häll över ölen vid rumstemperatur eller något uppvärmd.
 • Ge det till fritt från avloppet, och massera sedan rötterna i 3-5 minuter.

Då finns det ett val - skölj huvudet igen eller låt håret torka med öl. Användningen av hårtork kommer att förbättra lukten, men du kan omedelbart lägga ditt hår vackert. Om du har tid är det bättre att noggrant kamma det våta "ölhåret" och slå upp det med hårkrullare. Sådan torkning efter torkning kommer att vara exakt till nästa tvätt.

Resultaten är märkbara efter första användningen av öl. Håret blir mjukare, glänsande, limmade delade ändar. Och över tiden börjar de växa mycket snabbare på grund av ytterligare näring av rötterna med B-vitaminer, pektiner och enzymer i öl.

Med rättvisa måste man säga att samma effekt kan uppnås genom att använda professionella schampon och masker av hög kvalitet. Samtidigt efter dem kommer det att finnas en extra volym och en trevlig arom.

Ölmasker

De flesta kvinnor som har försökt tvätta sitt hår med öl är överens om att det fortfarande finns fler nackdelar med ett sådant förfarande. Det här är en besvärlig sak, det kan ta lång tid att lukta en öl, och om det inte ständigt tvättas av, uppstår mjäll.

Många anser att ölmasker är ett mycket mer acceptabelt alternativ. De fungerar bra, eftersom de är kvar på håret från 30 minuter till 1-2 timmar, men de är helt tvättade bort.

Här är några användbara tidstestade recept.

Med smör

Denna mask är användbar för missfärgad, kraftigt överdriven, skadad av färgning eller kemiskt perm hår. I en halv liter varm öl lägg en matsked med kuller och ricinolja. Applicera på håret, linda i cellofan, isolera och håll i 1 till 3 timmar. Skölj med varmt vatten och schampo.

Observera att en sådan mask hjälper till att tvätta ut färgen och med regelbunden användning kan det tända håret med 1-2 toner! Men det återvänder snabbt och ger perfekt jämnhet till ett långt hår.

Med ägg och gräddfil

Nourishing mask för svag, tunn, utsatt för håravfall. Slå äggulan och en halv kopp gräddfil. Ständig omrörning, injicera denna blandning i ett glas varm öl (helst mörk).

Applicera masken på rötterna, massage i 3-5 minuter, fördela längs längden. Täck huvudet med folie, isolera och låt i 1-2 timmar. Skölj med varmt vatten med en liten mängd schampo.

Honungskanin

I en halv liter öl späds en matsked av högkvalitativt honungs- och te-kanelpulver. Massage väl in i rötterna, kamma sedan längs med en bred kam. Bär en plasthatt, varm, håll från 30 minuter till en timme.

Kontraindikationer: Hudskador, psoriasis, högt blodtryck.

Det är användbart för att påskynda hårväxten och hur man förhindrar håravfall. Förbättrar kapillär blodcirkulation, stärker och närmar rötterna, förhindrar att det gråa håret uppträder tidigt.

herbal

Häll i en matsked hopphoppar, hackad kockrot och kalamus. Häll en halv liter välvärmd (men inte kokande!) Öl. Låt det stå över natten, spänna och fuktigt mycket rent hår. Skölj med rinnande vatten utan schampo efter 15-20 minuter.

En blandning av öl med örter är användbar för något, till och med helt friskt hår. Detta är en naturlig smink som stärker dem perfekt och har en positiv effekt på hårbotten. Bra förhindrande mot mjäll och splittring.

lök

Och det här är verkligen ett recept för de mest modiga, till vilka ingen luktar för någonting. Men efter två veckors användning kan lökmaskinen stoppa håravfall och stärka det avsevärt.

Skaka en stor vitlök på ett fint rivjärn och pressa juice genom flera lager av gasbind. Blanda med en matsked flytande honung och lösa upp allt detta i ett glas varm öl.

Gnid i rötterna i 3-5 minuter, fördela resten av håret. Lämna i 20-30 minuter, men med en stark brinnande känsla, tvätta av tidigare med lite varmt rinnande vatten.

Fördelen med sådana masker bekräftas av alla 100% av dem som försökte dem. Så varför lämna en öl på ditt hår och uthärda obehaglig lukt och andra olägenheter som är förknippade med det? Är det för elastisk fixering av lockar. Men detta kan göras med hjälp av moderna stylingverktyg. Dessutom är det fortfarande skadligt att vrida rakt hår helt och hållet!

Varför tvätta håret med öl?

Folkrecept hjälper till att återvända håret till sin pomp och glans. Till exempel tvätta hår med öl. Den här drinken var faktiskt tvättad i gamla dagar, och i olika västländer fortsätter de att göra det idag. Fans av ölschampo hävdar att det här verktyget förstärker håret, gör det smidigt, ökar deras tillväxt. Dessutom kan det delvis tvätta färgen från håret. Så, min ölhuvud.

Artikelns innehåll:

Fläktar att använda den berusande drycken som ett schampo är ofta inte överens om vilken sorts öl som passar bäst för att tvätta håret - mörkt eller lätt. Ett otvetydigt svar på detta är fortfarande inte möjligt och kosmetologi. Så, om du vill tvätta håret med öl, använd något. Det viktigaste är att det är naturligt. Optimal för detta ändamål passar färsk "live" öl.

Tvätta först håret med vanligt schampo och skölj sedan håret med öl. Som ett alternativ kan du hälla ölen i ett handfat och med ditt huvud sänkt över det, fördjupa håret i det. Skölj dem grundligt efteråt.

Och du kan göra det på så sätt: Ta en liten öl innan du tvättar håret och blanda det med en liten mängd schampo. Tvätta sedan håret som vanligt.

Om du vill lägga till glans i ditt hår, värm upp 1/2 liter öl och skölj håret med ett schampo och använd en varm dryck till dem. Gnugga öl i hårrötterna. Längden på denna procedur är ca 10 minuter. Slutligen skölj håret med rumstemperatur vatten.

På grundval av öl kan du göra hemlagad schampo. Till 1/2 kopp av denna dryck lägger till en äggula. Hur borgerar denna massa till en homogen konsistens. Applicera blandningen på huvudet och gnugga det i huden. Skölj ölschampo behöver vatten vid rumstemperatur.

Ta 1 msk. hoppa keglar, vita björkblad och kalendula blommor. Häll denna blandning med ett glas varm ljus öl. Skydda med lock, insistera på en varm plats i två timmar. Efter shampooing applicera denna blandning på håret medan du masserar. Tvätta av med varmt vatten.

Blöt i tre timmar 100 g rågkakor i 1/2 l förvärmd öl. Applicera den resulterande vattnet på tvättat hår, fördela det jämnt över hela längden av trådarna. Lämna den här masken på håret i 45 minuter, lindra huvudet i plastfolie och linda det med en handduk. Skölj därefter håret med varmt eller kallt vatten med äppelcidervinäger (1 tesked vinäger per 1 liter vatten). Denna mask hjälper till att skina håret och stärka dem.

Öl kan hjälpa dig att klara av mjäll. För att göra detta häll 1/2 l varm dryck 2 msk. skedar av nässla och 2 msk. salvia. Insistera 1 timme och filtrera sedan. Gnid produkten i hårbotten varje dag före sänggåendet. Upprepa proceduren för en månad. För att bli av med skräp kan du helt enkelt hälla öl på huvudet, omedelbart efter schamponering.

Om du har frodigt hår som är svårt att kamma och stila, försök med att väga det med följande folkmedicin. Efter tvätt, skölj huvudet med lätt öl med några droppar olivolja. Öl kommer att stärka ditt hår och olivolja gör det tyngre och mjukare.

För att tvätta det olyckliga färgen från håret och byta färg med 1-2 toner, efter att ha shampat, applicera en öl med en liten mängd olivolja / ricinolja eller kefir. Denna blandning bör hållas på håret i ca 3 timmar.

Läs i nästa artikel om hur man gör oljestjärnan.

Hårvård hemma (masker, skal, etc.) - granskning

Jag försökte öl för hår och blev bedövas! Men först fick jag ett par kottar! Agerar inte värre än prof. av medel - i bevis på ett foto av hår!

Drick skummig öl - kommer att bli en rejäl mussla!
Tja, om du vill förbättra ditt hår - häll öl på dem!

Denna dom bildades under mitt andra experiment med en skummig dryck. Förresten blev den första ett helt fel. Men nu vet jag hur man ska "dricka" håret med öl.

Urval och förberedelse av öl

I detta skede finns det tre regler:

  Om du är blond, välj en lätt öl, för mörkret kan ge ditt hår en smutsig nyans;

Släpp ut alkoholen genom att hålla ölen öppen, eftersom etanol torkar håret;

 • värma ölen genom att släppa flaskan i varmt vatten i 10 minuter (i inget fall i mikrovågsugnen.), eftersom den varma produkten absorberas bättre i håret, och också bekvämare.

 • För mig själv valde jag en lätt öl. Mitt hår är brunt, men jag vill inte att det ska mörkas. Jag köpte den i en specialiserad mazine, på något sätt litar jag på det mer. I allmänhet tycker jag att det är bättre att ta ett utkast av ofiltrerat än en flaska, men jag själv köpte en liter flaska Double-hop-öl, eftersom det var agerat av åtgärden.

  Pris: 55 rubel

  Jag höll drinken öppen hela natten, men i princip är det möjligt och mindre alkohol förångas snabbt.

  process

  Jag förberedde en öl, ett handfat och en skänk.

  Tvätt hår kefir bio-schampo.
  Långsamt hällde innehållet i flaskan på rent vått hår så att det dräner i bassängen. Tja, efter det gjorde hon en virvel: hon skötte öl från ett handfat med en skänk och hällde den på huvudet. Så 5-10 gånger tills hon hällde all öl förbi bassängen.

  Regelnummer 1: Håll ögonen stängd när du sköljer håret med öl. När slår brinner skrämmande!

  Sedan lämnade jag öl på mitt hår och efter 5-7 minuter applicerade jag en balm direkt över det, masserade och tvättade allt med vatten.

  Regelnummer 2: Var försiktig med att använda luftkonditioneringen efter en sådan improviserad mask av ren öl, annars kommer du inte att kamma håret!

  Mitt hår kan i princip faktiskt kammas utan en balsam - om du bara använder shampooen bara på rötterna och sedan använder silikonolje-transfiguration - men efter att du har sköljt den med en öl kan du inte riva den och de blåser snabbare än vanligt.

  För att rena försökets skull använde jag som en balsam ett verktyg som inte har någon annan effekt än att lätta kammaren - farmor Agafyas sju starka mask.

  Hårets tips behandlas med ovanstående olja Fructis.

  Resultatet

  Håret efter förfarandet blev blankt, smuligt och elastiskt.

  Resultatet är särskilt uppenbart jämfört med det naturliga utseendet på mitt hår utan tillsats. vård.

  Mitt hår är i sitt naturliga tillstånd:

  Tunn men inte flytande; medium densitet
  porös
  Vågigt och slumpmässigt lögnande
  Hård och svår att kamma
  Fett vid rötterna och torka i ändarna
  Sträckt för ett år sedan
  Det största problemet är den fruktansvärda fuzzy fluffen som sticker ut i alla riktningar.

  Men vanligtvis använder jag ytterligare medel - både naturligt och kemiskt - för att lägga till glans och jämnhet, så jag underskattade först i ölens handlingar.

  Bara på kvällen insåg jag att berusande dryck ger effekt, mer abrupt än andra produkter. Han verkade behandla håret från insidan!

  jämförelse

  Till exempel ger den professionella koreanska masken Kerasis sken och mjukhet, underlättar kamning och styling, men gör håret tyngre och leriga dem nästa dag.

  Plus, dessa 2 produkter ger endast smidighet i håret, och efter 2 timmar tränger de hatade ner igen intensivt in.

  Självklart förstod jag att det är omöjligt att besegra min oduvan, det kan bara pacifieras lite, och öl i detta avseende verkar liksom sheasmör. Men dess effekt bara efter 2 timmar visas bara.

  Titta, visuellt är det inte mycket skillnad, förutom att efter ölet är håret tjockare och lite mer glänsande.

  Till slut kan jag säga att med dessa medel gör bara öl mitt hår så LJUS, STRÄNGT OCH ELASTISKT. Tyvärr, det här passerar inte foton.

  Namnlösa är elasticitet ett tecken på friskt hår.

  Men varför är en sådan skadlig öl för kroppen så fördelaktig för håret?

  Det handlar om den naturliga kompositionen:

  Malt och hopp! Blondiner jagar konerna av den senare för att ge en guldglans till deras håravkänning. Och sedan den färdiga versionen.

  I allmänhet kommer jag att sammanfatta.

  Argument till förmån för öl:

   Ger hår glans, skarpa och elasticitet.

  Smoothes utan att äta volym och utan saltning

  Bibehåller dess effekt tills nästa tvätt.

 • Ganska lätt att använda.

 • Argument mot:

   Kräver obligatorisk luftkonditioneringsapplikation

 • Det tar lite längre tid att köpa en mask

 • SAMMANFATTNING

  Jag rekommenderar alla att försöka öl skölja. Kanske på ditt hår kommer det att manifestera sig ännu bättre. I allmänhet ger ett sällsynt botemedel mitt hår en wow-effekt (eller kanske är jag bara för krävande!). Även beskrivet av mig, snarare på ett negativt sätt, beundrar många produkterna. Och öl verkar inte värre än dem!

  Smart hår och framgångsrika experiment!

  Öl är ett unikt verktyg för friskt hår och hud. Recensioner av öl för hår

  Öl har unika egenskaper. Dryckets huvudkomponenter är humle, malt, välkänd jäst.

  De senare är fulla av B-vitaminer (1, 3, 6) och D-vitamin, vilka är viktiga för varje organism. De andra två komponenterna innehåller magnesium och koppar, fosfor och järn samt smältbara aminosyror.

  Allt detta från insidan närmar sig håret, återställer skadade, ger dem en silkeslen och unik glans, bidrar till att förbättra hårbotten, bekämpar mjäll.

  Användningen av öl för hår

  Öl används när de vill stärka håret utan kemi, för att verkligen läka dem, och inte bara för att ge en hälsosam utseende, för att göra dem skina, starka, släta. Tack vare en kombination av användbara komponenter fungerar det olika.

  Ett annat plus är att öl inte behöver vara speciellt förberedd. Dessutom är det relativt billigt och samtidigt tydligt mer naturligt än till och med berömt för schampon och masker för hår.

  Applikationstips:

  • För att alla näringsämnen ska nå sin destination, värms ölen upp till cirka fyrtio grader före användning.
  • Applicera vätskan i hårbotten och håret själv med snygga och långsamma massagebehållanden.
  • Den kraftfullaste effekten har en riktig öl - levande, ofiltrerad och mörk.
  • Mörk öl kan påverka hårets färg, så rättvisa personer bör ta hänsyn till detta. Det är dock lämpligt för alla hårtyper.
  • Efter att ha druckat öl för att tvätta håret kan en viss lukt förbli. För att undvika detta är det nödvändigt att tillsätta citrus-, barrträd- eller mint-eteriska oljor till öl. Denna procedur har en fördelaktig effekt på hårets helande.

  Öl för hårväxt

  Öl är en utmärkt aktivator för hårväxt.

  En av de mest effektiva metoderna för att påskynda hårväxten är användningen av en mask av ägg, bananer, honung och mörk öl. De innehåller lecitin och lätt smältbara aminosyror, naturliga oljor, vitaminer.

  Alla dessa komponenter gör håret starkt, mjukt, elastiskt. Blandningen appliceras över hela längden av håret och varar upp till tjugo minuter och efter det passerar den tvättas av med varmt vatten och efter - med schampo.

  Öl för att stärka håret

  Om orsaken till håravfall inte är en inre sjukdom, utan påverkan av yttre faktorer, då är öl ett bra sätt att bli av med problemet:

  1. För torrt hår har en mask av öl och olivolja visat sig. En matsked olja tas ett hundra gram öl. Blandningen appliceras i en halvtimme strax före tvättning av huvudet två gånger i veckan. Resultaten lovar att visas på en månad.
  2. En annan mask består av ett hundra gram rågbrödskorpor, blötläggs i två timmar i en halv liter öl. Resultatet bör vara en gruel, vilket för det önskade resultatet krävs för att applicera på rent hår. All denna konstruktion av håret och den färdiga produkten är insvept i plast och en handduk i en halvtimme. Därefter måste du tvätta huvudet med varmt vatten och skölja det med en svag lösning av äppelcidervinäger - två matskedar vinäger per liter vatten.

  Sköljning av hår med öl

  Sätt att skölja håret med öl:

  1. Behandlingar med ölhår enkelt och snabbt. Så sköljning med öl tar inte några minuter än vanligt shampooing. Om det finns mycket öl - en och en halv - två liter, måste den värmas upp till 40 grader, och skölj sedan håret i det i flera minuter. Då kan du tvätta håret med schampo och skölj huvudet igen med utspädd öl. För att spara en drink, tvärtom, innan du tvättar med tvättmedel, vattnar du bara håret med en skummig dryck.
  2. Även mycket effektivt sköljande hår i ett avkok av örter baserat på öl. De är beredda från ett glas öl, ett glas kamilleavkok, nässla eller kullrot och en matsked honung. Varje gång du behöver blanda blandningen igen och skölj håret med det efter att ha tvättat ditt hår.

  Recensioner efter applicering av öl till hår

  Ksyusha Kurnos

  Fördelarna med öl för hår är uppenbara: Korn och jäst gör sitt jobb. Med ägget är särskilt bra. Utomlands öl kosmetika på strömmen under lång tid.

  Hollywoodstjärnor, till exempel, sköljer håret med öl. Som de säger vanliga "användare", påverkar öl märkbart huden, renar och torkar djupt lite.

  anya

  Efter schampo sköljer min flickvän hennes hår med en öl och torkar omedelbart hennes hårtork. Det visar sig vackra vågor, ett sådant speciellt verktyg kan inte göra.

  Och doktorn ordinerade mig bryggerjäst för att förbättra villkoren för mitt hår och naglar. Jag såg dem bara, mina naglar var inte längre exfolierade. Håret klättrade alltför mindre.

  Hur kan du använda öl för att stärka torrt hår? Se på videon:

  Har uttalade resultat av hårbehandling med öl?

  Öl är inte bara en läcker, berusande dryck, älskad av män och kvinnor. Det är en källa till vitaminer och spårämnen som spelar en extremt viktig roll för vår kropps funktion i ett hälsosamt läge. Ölhårbehandling är en gammal metod som används av många kvinnor hemma.

  Tillgänglig och effektiv

  Enig: Det finns inget lättare än att köpa ofiltrerad dryck i affären? Samtidigt kan denna enkla dryck säkerställa hårets goda hälsa, även om det i början är försvagat eller skadat.

  De är användbara för att tvätta och skölja hår, och vissa kvinnor har funnit sin användning även i styling. De häller produkten i en sprayflaska och använder den i stället för den vanliga fixeringslacken. Och nästan alla är glada över den effekt som ger dem berusande dryck.

  För första gången tog kvinnor ett stort intresse för att ta hand om håret med öl tillbaka i de avlägsna sovjetiska tiderna, när det fanns en klar brist på kosmetika på hyllorna av butikerna. Denna erfarenhet antogs också av efterkommande, vilket medför att drycken används i stor utsträckning av våra många landsmän.

  Så vad är hemligheten för att få slät, fluffigt och starkt hår med denna drink? Är öl bra för håret alls?

  Hoppens helande egenskaper dricker för skönheten och styrkan hos dina lockar

  Produkten koncentrerar mycket vitaminer och näringsämnen som är extremt viktiga för det friska kvinnliga hårets tillstånd. Det är ingen hemlighet att denna drink är ett sant koncentrat av B-vitaminer, vilket är extremt viktigt för den normala tillväxten och utvecklingen av hårskelettet.

  Den mörka dryckens biokemiska sammansättning innefattar vitaminerna B1, B2, B6 och B12, liksom nikotinsyra, vilket är det viktigaste för att stimulera tillväxten och uppvakningen av hårsäckarna. Den innehåller också humle och malt. De, liksom andra komponenter i den "primordiala" kompositionen, påverkar strukturen och hårpärlorna på det mest positiva sättet.

  Naturligtvis handlar det inte om den dryck som vi kallar öl rent av vana. Om du ser ut, moderna prisvärd öl, som säljs i varje stall och stormarknad, är bara en alkohollösning, smakad med olika smaker och smakförstärkare. Sådana produkter kan knappt reparera och stärka dina lockar ordentligt.

  Fördelen med öl för strängar kan inte bedömas, men endast under förutsättning att produkten är naturlig, nybryggad och företrädesvis ofiltrerad. En sådan öl är svår nog att hitta, och du måste kontakta ditt lokala bryggeri, om det finns en på din bostad.

  Om det inte finns någon, kan du i princip begränsa dig till gastronomiska produkter. Men i det här fallet, spara du inte bättre, och föredra den dyraste produkten. En extra anteckning - det är bättre för blondiner att inte använda mörka varianter av drycken, eftersom de något kan ändra hårets skugga.

  Så vad är förhållandet mellan anständigt hårvård och öl?

  Under sköljning och tvättning tränger alla vitaminer och andra näringsämnen i den skummande drycken in i krullens kärna och börjar sitt aktiva regenerativa och återställande arbete i den.

  Naturligtvis sträcker sig de positiva egenskaperna hos drycken till hårbotten, i vilket fall som helst, om du använder en användbar dryck i sköljningen och sköljningen.

  Kan jag tvätta mitt hår direkt med öl? Yes!

  Och det kan även användas som masker för att stärka håret. Det är väldigt viktigt att observera alla nyanser av lämplig vård för att få ett uttalat resultat.

  Vilket resultat kan jag få?

  Så, med regelbunden användning, sköljer håret med öl följande effekt på håret:

  • Motståndskraftig förstärkning och utjämning längs hela längden, från rötterna till spetsarna;
  • Ökning av densitet och hårdhet, och som ett resultat av att ge en naturlig och attraktiv volym till en frisör;
  • Normalisering av talgkörtlarna, lokaliserad i hårbotten;
  • Tillförlitlig lättnad från håravfall (botemedel mot diffus alopeci);
  • Djup och intensiv näring och hydratisering av torra krullar;
  • Glattande poröst hår;
  • Uppvaknande av sovande hårsäckar.

  Om du regelbundet tvätta och skölja huvudet med öl får du ett uttalat resultat om några månader. Dessutom kommer det att vara kumulativt, vilket innebär att efter avslutad behandlingskurs kommer den att bevaras och konsolideras.

  Hur man använder en drink när sköljning och shampooing?

  Hur man sköljer håret med öl?

  Denna rättvisa fråga ställs av många kvinnor som vill försöka så ovanlig vård. Faktum är att du inte gör denna kalla kolsyrade dryck?

  Sköljning görs inte riktigt av en drink som just har tagits bort från kylskåpet och öppnats. Idealiskt bör det i allmänhet värmas och blandas med växtbaserade växtdekok, till exempel nässla eller burdock.

  Det enklaste sättet att skölja med hjälp av den berusande drycken är följande:

  • Ölen är uppvärmd på ångbadet (ca 100-150 gram räcker);
  • Vätskan appliceras på smutsiga fuktiga krullar (spruta dem bara med vatten från en sprayflaska). Förresten, den berusande drycken i sig är också bättre att spruta;
  • Håll kompositionen på huvudet i femton minuter;
  • Tvätta huvudet med mjukat rinnande vatten med ett mildt neutralt schampo eller balsam.

  Det är lämpligt att göra detta före varje tvätt - åtminstone så länge du följer den intensiva behandlingsregimen.

  För oljigt hår är detta sköljrecept lämpligt:

  • Värm drycken och släpp av gasen, om det finns några;
  • Blanda en halv kopp av den resulterande drycken med en identisk mängd nätdekok,
  • Tvätta håret och skölj med rent, vått hår;
  • Försök skölja så att alla delar av ditt hår är inblandade.
  • Torka sedan av håret helt enkelt.
  • Om du inte har tid för naturlig torkning, använd en hårtork, men notera att luftflödet måste vara kallt eller kallt utan att misslyckas.

  Vissa kvinnor är förbryllade av frågan om en obehaglig "plume" av lockar efter sköljning. Vi har bråttom att avskräcka dig från detta - den karaktäristiska lukten av drycken kommer systematiskt att förångas när dina lockar torkar ut. Därför kommer det inte att finnas några spår av honom på en halvtimme.

  Vi rekommenderar dig att prova en fytoterapeutisk kompress baserad på öl och avkok av växter:

  1. Luft, hoppkottar och kullrot i en markform (en matsked av varje planta) blandas med ett glas varmt (men inte kokt!) Öl;
  2. Den resulterande blandningen lämnas i behållaren under locket för att införa i en eller flera timmar;
  3. Infusionen filtreras och appliceras på krullarnas rötter med en bomullspinne eller pensel;
  4. Denna procedur görs 2-3 gånger i veckan;
  5. En fullständig behandling är 1-2 veckor.

  Med hjälp av någon av dessa metoder kommer du snart inte bara att se, utan också känna dig väl den helande effekten av den berusande drycken för ditt hår.

  Lär dig att tvätta håret med öl

  Du kan använda din favoritdryck som ett schampo.

  För att göra detta, värm ölen och blanda den med ett ägg av kycklingägget. För de som gillar tjockare blandningar för tvättning kan du lägga till lite rågmjöl (men inte vetemjöl) i den resulterande massan.

  Hur tvättar du håret med en blandning av öl?

  Fuktar håret under rinnande vatten. Applicera den resulterande ägg-ölkompositionen till hårets rötter och börja skumma, som om du använder en vanlig schampo. Behandla sålunda hårbotten i 5-7 minuter, skölj sedan noggrant med rinnande vatten utan att använda rengöringsmedel.

  Genom att regelbundet tillämpa "öl" recept, kommer du snart att bli överraskad av den magiska omvandlingen av dina lockar. Var oemotståndlig!

  Ölmasker för hår: användningen av öl hemma

  Vid första anblicken kan det vara märkligt att använda öl för hår. Men så fort du lär dig om dess sammansättning och påverkan av dessa komponenter på lockar, försvinner frågan om lämpligheten av användningen av öl.

  Naturlig öl har en positiv effekt på håret i sammansättningen av olika masker. Hur man använder denna dryck för hår, hur man tvätta håret med öl och skölja dem hemma och om bevisade recept läs nedan.

  Vad är användbar öl för hår

  Det handlar om komponenterna i naturlig öl:

  • Spårämnen: fosfor, kalium, koppar, järn. De tränger in i hårsäckarna och ger dem byggmaterial för tillväxt av friskt hår.
  • Jäst - fungerar som en källa till grupp B-vitaminer, återställer torra, målade eller skadade lockar.
  • Alkohol - torkar hårbotten, förbättrar blodmikrocirkulationen.
  • Hop - är en fytostrogen, en analog av kvinnliga hormoner. Stimulerar tillväxten av lockar, vilket gör dem mer glänsande och mjuka.
  • Aminosyror - ge elasticitet, dra hårets struktur, gör dem tjockare och mer voluminösa.
  • Organiska syror - bidrar till accelerationen av metaboliska processer och mättnaden av hårrötterna med syre.
  • Vitamin C - skyddar mot de negativa effekterna av torr luft, sol, förpackningsmaterial.

  För att krullarna har alla dessa ämnen behöver du bara välja öldrycker av hög kvalitet. För att spara, har många företag bytt till att göra öl från torrt koncentrat. I sådana produkter finns inget nytt för hår.

  Användningen av öl för hår

  Här är de viktigaste rekommendationerna och reglerna för användning av öl för hår. De kommer att bidra till att förbättra effektiviteten och göra förfarandet till en trevlig och avkopplande övning.

  1. Innan du använder öl, testa din hud för en reaktion. Applicera denna dryck i sin rena form eller som en del av en mask på handleden i 15 minuter. Därefter övervaka hudens tillstånd - om det inte finns några klåda, utslag eller andra negativa symtom inom två timmar, kan du fortsätta experimenten på håret.
  2. Använd en lätt uppvärmd öl. En kall dryck kommer att provocera en smalning av porer och kommer att negera alla ansträngningar. Du kan värma det i ett vattenbad.
  3. Eventuellt recept kan berikas ytterligare med bryggerjäst. Lägg dem till öl och rör om.
  4. Mörk öl kan lätt ljusa blont hår. Blondiner bättre att använda en ljus look. Och mörka och mörkhåriga brunetter ger en ny, strålande nyans.
  5. Produkten lagras väl i kylskåpet. Koncentrationen av gas för krullningar spelar ingen roll.
  6. När du applicerar, försök gnugga ölmasker i hårrötterna och fördela dem längs deras längd.
  7. Efter applicering av ölmaskerna måste huvudet vikas in med en film och isoleras. Porerna kommer att förbli öppna och fördelaktiga substanser kan tränga igenom huden.
  8. Välj sätt att använda öl, såväl som recept för masker, beroende på hur håret och huden är. När torra lockar försöker ge företräde för recept som berikats med andra närande och omsorgsfulla ingredienser.

  Sköljning. Så tvätta håret med öl

  Nästan alla butiks shampoo torkar håret och gör huden irriterad. Att mildra deras inverkan kan vara med hjälp av öl. En blandning av öl och schampo lugnar och fuktar huden, tar bort alla smuts och stylingprodukter. Efter det behöver du inte använda en balsam - ditt hår kommer att vara blank, silkeslen och slät.

  Denna metod är väl lämpad för flickor med hårbotten benägen för allergier, klåda och irritation.

  Processen att tvätta huvudet med öl är som följer:

  • Ta 0,5 liter dryck. Värm till 40 grader.
  • Lägg till den vanliga delen av schampo. Det är önskvärt att det var ett mjukt organiskt schampo.
  • Rör om och skaka lite.
  • Häll huvudet över bassängen. Hur man fördelar håret, försök att lätta dem hårdare.
  • Skölj krullarna i ett handfat i tre till fem minuter. På glömma huvudets baksida - du måste vattna lösningen på den med dina palmer.
  • Skölj huvudet med kallt rinnande vatten.

  Metoden att skölja hår med en öl efter vanlig tvättning är mycket lättare. Det är nödvändigt att tvätta av schampon med vatten och häll sedan locken med öl. Det bör inte hällas omedelbart, men gradvis sprida sig över hela längden. Om du har tid och möjlighet, massera huvudet med fingertoppar i 5 minuter. Efter det kan sköljmedlet sköljas med kallt vatten.

  Ölhår maskerar hemma

  Mask-schampo 2 i 1 för fet hår från öl och ägg

  Förutom metoden att tvätta håret med en blandning av öl och schampo finns det också ett helt naturligt recept. Detta schampo och mask samtidigt. Kompositionen appliceras på torrt obehandlat hår. Det kan till och med användas för oljigt hår - öl med ett ägg tar bort talg och eventuella föroreningar mycket bra. Men varje gång detta recept inte rekommenderas att applicera, annars kan håret torka ut. Tillräckligt 1 gång per vecka.

  1. Slå ägget så gott du kan. Det är lämpligt att göra det med en mixer eller mixer. Blandningen ska vara helt homogen och något vit.
  2. Tillsätt öl uppvärmd till 40 grader, blanda.
  3. Applicera på håret medan du masserar rötterna.
  4. Vik en omslag. Skydda ansiktet och ögonen mot läckor med tygbindning.
  5. Efter 15 minuter, vattna ditt huvud varmt med varmt vatten och skölj masken. Hon kommer att skumma, men inte lika intensivt som shampoo.
  6. Lägg till mer vatten och upprepa skumning för att skölja alla strängar.
  7. Skölj med varmt men inte varmt vatten.
  8. Du kan skölja huvudet med örter i slutet för att helt eliminera lukten av masken.

  Hårmask med öl och honung

  Detta recept används efter shampooing på rent hår. Det kommer att fuktas, ersätta den närande balmen. Efter en sådan mask blir krullarna ljusa, flytande, kommer inte att elektrifieras. Lämplig för alla typer av hårbotten, men rekommenderas främst för torrt, åldrat eller lockigt hår.

  • Öl - 50 ml.
  • Honung - 1 matsked med en kulle.
  • Lavendel eterisk olja - 2 droppar.
  1. Honung upphettas i ett vattenbad.
  2. Flytande honung blandad med öl, tillsätt lavendel.
  3. Applicera mask över badet eller handfatet. Sprid det över allt hår, låt överskottet flöda.
  4. Wrap ditt huvud i cellofan och värm i en halvtimme.
  5. Skölj sedan med kallt vatten. Det är möjligt att kamma först efter fullständig torkning.

  Mask med öl och olivolja

  Video recept masker för hårväxt och glans från Jennifer Lopez:

  Användningen av öl för hår, recensioner, personlig erfarenhet

  Var inte panik, om håret snabbt blir fet, vad ska man göra i den här situationen kommer du att bli ombedd av den här artikeln. Hennes tema är öl för hår: ansökan, recensioner och masker med öl. Allt är skrivet ur personlig erfarenhet. Tjockt, glänsande och vackert hår som varje tjej vill ha. Om du vill är kvinnlig kraft dold i håret, en extraordinär attraktion, en magnet för motsatt kön.
  Så varför har vissa människor normalt hår, medan andra snabbt blir fet, vad ska man göra?

  Det är känt att arbetet med talgkörtlarna är ansvarigt för fet hud och hår. Deras arbete styrs av hormoner. Problem kan uppstå både efter stress och efter födseln, eftersom kroppen har upplevt omedelbara förändringar och nu sträcker sig alla ansträngningar till produktion av prolaktin (ansvarig för närvaron och kvantiteten bröstmjölk).

  Om ditt hår faller kraftigt av flera orsaker, är det viktigaste att inte bli panik. Jag kommer ihåg min frisörs ord: "Även om du inte kammar det, är det läskigt att titta - du kasta som en katt framför dina ögon." Det finns få hopp på vägen: det finns liten vitalitet och påfyllning av vitaminer i kroppen (en artikel om behandling av hår med vitaminer i ampuller). Förresten är det ABSOLUTT ALLT att vi gnuggar in i huden och håret kommer direkt i blodet!
  Vi definierar vad problemet är exakt: skört hår, överdriven förlust, hår blir snabbt fet, vad ska man göra för att bli av med problem? Visste du att levande öl innehåller kvinnliga hormoner? Denna dryck kan skapa ett mirakel. Den är baserad och utspädd med nödvändiga komponenter för att lösa enskilda problem (avkok av nässla, olja, honung, björkblad, brandy, burdockrot, gelatin).

  Vad innehåller öl, användbart för hår:

  • Vi behöver vitaminer: B1, PP, B6 och B2
  • Bryggerjäst
  • Malt och humle
  • Koppar (med brist på grått tidigt)
  • Fosfor, järn och magnesium.

  Naturligtvis är det värt att komma ihåg att i en levande dryck är koncentrationen högre och fördelarna med ölhår är naturligtvis större. Om det finns ett bryggeri i ett café, en restaurang, var inte lat för att åka dit 2 gånger i veckan för att få det färskaste och det bästa. För ett relativt billigt pris får du ett verkligt helande verktyg.

  Grundläggande reglerar användningen av öl för masker

  1. Det måste komma ihåg att mörk öl, även om den är att föredra, inte är lämplig för masker på blont hår, eftersom det kan tränga in i hårets struktur och byta färg.
  2. För att aktivera de fördelaktiga egenskaperna och den djupare penetreringen av drycken bör värmas upp.
  3. Bli av med den karakteristiska lukten av drycken hjälper till några droppar av någon essentiell olja.

  Öl för hår: ansökan, recensioner

  Jag började mina experiment efter nästa färgning, inte med min herre, men var det är billigare. Resultatet var en dålig hårklippning och bränt hår, vilket efter tvätt av håret var omöjligt att kamma. Har erfarenhet av håråterställning efter sådana fall (jag har färgat mitt hår sedan jag var 16 år gammal) förstod jag genast att bara ett komplex av förfaranden kan hjälpa. Jag skrev redan om sättet att återanpassa håret med honungsbaserade masker (här är det). När situationen med den misslyckade målningen hände sparade jag nästan allting och i kylskåp fanns det ingen honung eller tillräckligt med ampuller med vitaminer eller hyaluronsyra (här är en artikel om hur man applicerar den). Det var bara en halv flaska oljerikt vitamin E. En sådan situation fick mig att leta efter ett billigt men effektivt botemedel för att återställa mina krullar. Jag hörde bra recensioner om användningen av öl för hår och bestämde mig för att försöka.
  Mitt hår blev snabbt oljigt, jag visste vad jag skulle göra i en sådan situation, men med tjocka rötter hade jag uppenbarligen torkat och brände ändar.

  Gnugga öl i hårbotten på natten

  Detta är det enklaste att göra. Jag applicerade E-vitamin med en bomullspinne på de brända ändarna, värmde 200 ml. Öl och en bit gned i rötterna, resten av sköljningshår. Hon lindade huvudet i en handduk som var uppvärmd på batteriet och efter att ha satt en timme gick hon och sov.
  I ett förfarande skedde inte miraklet, men vid beröring mina utmattade lockar var mycket mjukare. Det inspirerade mig allvarligt. Efter att ha ryckat i lager av örter fann jag nässlor och en halv pack burdockrötter, Vitamin PP, jag låg i kylskåpet under ett helt år (giltighetsperioden hade inte löpt ut).

  Mask med öl för att håret faller ut

  • Kockrot - en matsked.
  • Nettle - matsked.
  • Öl - 250 ml.
  • Vitamin PP-tablett (nikotinsyra) för snabbare leverans till rotlampan.

  Hur man förbereder en mask med en öl för att håret faller ut

  Värm ett glas dryck i mikrovågsugnen. Häll i en tekanna / termos, lägg till en matsked av burdock root, nässla och tak 2 tabletter av nikotinsyra. Infusera i 10-15 minuter, belastning och fuktad med en bomullsplatta rubbed i hårbotten. Resten fuktar strängarna. Efter 10 minuter, blöt huvudet försiktigt med en handduk och låt den torka naturligt. En idealisk mask för natten om du måste tvätta håret på morgonen. För en känsla av effekten av en kurs på 10 masker. Det var efter så många dagar att mitt hår slutade katastrofalt falla ut och började känna mig mycket mjukare vid beröringen.

  Mask med öl för hår, vilket ger effekt av laminering

  Personligen tyckte jag att efter henne började mitt stygga, vågiga hår att kamma lättare.
  • Matsked med glödlampa.
  • 4 matskedar av måttligt varm öl.
  • Tillsätt en tesked oljig vitamin E och A, och låt stå i 20 minuter.
  Applicera blandningen på huvudets huvud och hårdelen, linda in en plastlock och på en handduk, något varm med en hårtork. Efter 20 minuter tvättas all denna glans utan tillsats av schampo.

  Med hjälp av öl som bas kan du själv skapa masker genom att lägga till nya komponenter. Väntar på dina recept på ämnet: öl för hår: ansökan, recensioner.

  Jag hoppas att du kommer att vara intresserad av följande artiklar:  Nästa Artikel
  Vita flingor på huvudet, men inte mjäll