Bygga upp

De bästa schamponerna för hår. Topp 10

Denna bedömning av de tio bästa shamponerna för hår i början av 2017 baseras på Yandex-Marknadsbetyg, där mer än 40 tusen olika typer av schampon från dussintals nätbutiker är representerade.

Välja det bästa hårdvattenschampo


Vad är så skadligt hårt vatten för hår?Vad är hårdvatten? Detta är vanligt vatten, som innehåller spårämnen som magnesium och kalcium i stora mängder. Om du ständigt tvätter håret med sådant vatten, ackumuleras överskott av spårämnen på den.

Hur bli av med torrt hår hemma

Torrt hår kan helt förstöra din utseende. När allt håret är uttorkat sticker de i olika riktningar som en tvättduk, tryck och se på oss snyggt. Ofta är torrt hår åtföljt av klåda, mjäll och splittrade ändar, som du också vill bli av med så snart som möjligt.

Fen-brush Babyliss 2735E - recension

Och lycka var så möjligt (foto och jämförelse med Rowenta) I mer än ett år har jag varit ägare till Rowenta brash aktiv hårborste, där jag inte är nöjd med i princip en sak - för varm luft (i kallt läge), vilket hårdspädar håret under långvarig användning.

De bästa schamponerna för hår: rating 2017

Shampoo är utformad för att rengöra hår och hårbotten från smuts. 70 - 80 år sedan använde våra mormor råa råvaror eller tvåltvål för detta ändamål.Håret hos en kvinna av dessa tider var båret i en fläta.

Masker för poröst hår

Om du har svep krullarna med din hand kan du känna sin grovhet, inte jämnhet - det här håret kan säkert tillskrivas poröst men det här problemet kan lösas med hjälp av masker.Hemmasker för poröst hår: användning av handlingsprincipen ^Porösa krullar kallas annars skadade, och som sådana blir de på grund av flera faktorer:

7 underbara håroljor från splittrade ändar

Split tips tillåter inte att öka önskad längd. Problemet härrör från att sebum, naturlig smörjning helt enkelt inte når spetsarna, och de torkar ut.I denna situation kan du vända dig till oljor: bas (vegetabilisk) och nödvändig.

Stärka håret med luft

Jordens rot, sabelnik, den tatariska potionen, marshgräs, akorokalamus eller vanlig kalamus är en gammal medicinsk växt som används ofta i officiell och alternativ medicin i många länder.

Aleran mjällschampo

Av admin Medel i ett apotek 3 kommentarerProduktserien i det ryska företaget Alerana (Alerana) är ett verktyg som främst syftar till att förhindra håravfall (alopeci), deras förstärkning och tillväxtstimulering.