Bygga upp

Arganolja för hår - fördelarna och applikationen

InnehålletArganolja extraheras i Marocko från arganträdets frukt. Den växer i ett torrt klimat och bär frukt inte mer än 2 gånger om året.Oljeproduktionen kräver mycket tid och ansträngning.

Hårfolliklar

Varje persons hår växer helt annorlunda, och det kan bero på ett stort antal olika faktorer. I synnerhet beror mycket på hårfolliklarna, eller folliklarna, liksom den ärftliga predispositionen hos en man eller en kvinna.

Hur man blåser håret på curling?

Stygga lockar, klassiska lockar eller Hollywoodvågor? Moderna tjejer med strängar, släta av naturen, har råd med alla dessa styling. För att göra detta behöver de en enda enhet - det här är den vanligaste hårkrullen.

Vad är skillnaden mellan hårskydd och laminering?

Skönhetssalonger och frisörer har länge upphört att erbjuda endast hårklipp och färgning. Idag har listan över tjänster som utökats avsevärt ökat och infört många nya och inte mycket tydliga namn, såsom hårskydd, hårlaminering.

Är det möjligt att måla med Basma utan henna?

I vissa artiklar skriver de det ja det kommer att vara möjligt att få en mörk färg. Och i andra tvärtom är det omöjligt, det är nödvändigt att lägga till Henna, annars blir det grönt.

Henna och basma

Det är svårt att föreställa sig en kvinna som inte en gång utsatt håret för revolutionära förändringar med färg. Några för detta ändamål använder de mest kontrastbeständiga färgerna, andra experimenterar med tonade schampon och tonics, andra föredrar bara naturliga produkter utan kemikalier.

Schampo "hästkrafter"

Varje kvinna vill vara ägare till ett lyxigt hårhår och syftar till att uppnå detta på något sätt. Men hur svårt är det att behålla krullarnas hälsa i en modern persons livliga rytm.

Hur räta ut håret med strykning

Den första hårrätningsanordningen uppträdde 1906 och hade utseendet av en kam med sju metalltänder och nivellerade trådarna efter uppvärmning. År 1909 uppträdde en prototyp av modern strykning, bestående av två plattor.

Hur bli av med kala folkmekanismer

Baldness är ett obehagligt fenomen som påverkar män, kvinnor och till och med barn. Ofta blir huvudet skalligt efter 35 år, när hårsäckarna börjar försvaga och kan inte hållas i sina bonar.