Hårklippning och frisyr


Det första du ska göra är att avgöra vad som händer.

Klättrar håren ut ur kapslarna eller slår de själva ut med kapseln?

 1. S. Det är fallouten, inte fallouten.

Situationsnummer 1: Håret klättrar ut ur kapslarna (dina eller dina förlängningar)

Orsak # 1

Kanske är mästaren dåligt säkrad kapsel. Dålig hårkapsling kan bero på en håravfall. Och det är inte nödvändigt att vara rädd för så mycket, det är inte ditt hår som klättrar, men hårförlängningar. Vad kan vara: befälhavaren klämde dåligt kapseln med en mikrokapselförlängning (för hand eller tång - det här är inte viktigt). Bara dåligt fixat, så ordern håller inte på håret och slipsarna.

Orsak # 2

Du bär ditt hår ett tag, låt oss säga en månad, och efter en och en halv och en börjar de klättra! Anledningen kan vara i fel schampo. Namnlösa: Mästaren varnade förmodligen dig om att inte sätta en mask eller en balsam rakt på kapslarna eller speciellt bandet? Jag säger alltid detta till mina klienter om de kom för första gången. Så, du måste ta schampo för normalt hår, men inte för splittrade ändar och torra. eftersom Dessa schampon innehåller mycket fuktgivande ingredienser, men de borde inte vara på kapslar eller band! Om ditt hår är torrt, torkat, fuktar dem med masker och balm, håll dem på håret i 5-7 minuter - och du blir glad! Och applicera inte masken i rötterna, speciellt gnugga dem - för det första kommer håret från det här att vara omedelbart oljigt, och för det andra är hårmaskorna inte uppfunna för rötterna alls!

Situation №2 Håret faller ut med en kapsel - vad ska man göra?

Låt oss undersöka orsakerna: det kan vara en svag bilaga till kapseln och det glider bara av ditt hår, den andra anledningen: ditt hår står inte upp på grund av förlängningens tunga vikt eller felaktigt tagna strängar i ditt hår.

För att jag ska kunna säga exakt vad anledningen är, titta på din strand (som föll ut med kapseln). Har du ditt hår på toppen av kapseln? Om det finns 3-4 hår som sticker ut är det ingen anledning att panikera! Och om du kan se att allt hår är inuti denna kapsel och det sticker ut 4-5 mm från det (ca 15-30 hår) - det betyder att ditt hår inte kunde stå "trycket" så att säga. MEN det betyder inte att du omedelbart ska dra slutsatser om att byggnaden inte passar dig. Det kan vara en förlängning: både kapsulär och ultraljud. Mycket ofta kommer klienter till mig och jag ser att befälhavaren inte korrekt beräkna antalet hår på vilka förlängningen var "planterad". Det var så att mästaren tog för lite av ditt hår och de kunde bara inte stå och det var därför de föll av. I det här fallet bör du byta kapacitetsmästare och inte fresta ödet längre och inte förlora hår alls. Men om jag ser att ordern är korrekt, men ordern faller ut, skulle jag hellre rekommendera en annan typ av förlängning, jag väljer en säkrare och mer lämplig typ för din hårtyp. Och förresten finns det många alternativ och eventuella förlängningstekniker i bildavsnittet, du kan tydligt se vilken typ av förlängning som görs och varför och varför))

P.S. förlust av 5 till 10 strängar på grund av vårdslös hantering av hår anses vara normalt: de drog kraftigt, drog ut kapslarna (fastän de höll väldigt snäva), kom i en kamp (det hände med en slump) eller började kamma med förvirrad hår, utan att hålla dem i botten. Förresten kommer jag att skriva en separat artikel om ämnet rätt kamma hår, speciellt för dig - för att det är mycket viktigt!

Hoppas att min artikel var till hjälp!

Det kommer att finnas problem - ring!

"Naturligt hår" Ekaterinburg. Tel. 8 (908) 870 4474

Håravfall

Du är här

Tjejer, berätta vad jag ska göra om hårförlängningarna började komma ut, det är inte möjligt att hålla en kam över dem - allt i håret. Har någon haft det och vad man ska göra. Jag är chockad.

 • Nravitsya0
 • Smeshno0
 • Gillar inte det0
 • Logga in eller registrera dig för att skriva kommentarer.
 • 15026 visningar

sida

Och hur mycket bär du dem? Kanske är det dags att skjuta? Jag fouled i 2-3 månader, sedan tog av började också klättra!

 • Nravitsya0
 • Smeshno0
 • Gillar inte det0
 • Logga in eller registrera dig för att skriva kommentarer.

Har du den efter den ursprungliga förlängningen eller efter rättelsen?

 • Nravitsya0
 • Smeshno0
 • Gillar inte det0
 • Logga in eller registrera dig för att skriva kommentarer.

Min flickvän gjorde afrokosa hälften av livet gjorde. Och sen förra året bröt håret bort, men jag kommer ihåg på vintern själv, men jag förlorade det också någonstans.
Tjejer på fikon du dessa tillväxt? Behandla ditt bättre))) Och så säljer alla typer av hårnålar, tuggummi, hårklipp.
Uppbyggnaden sker framgångsrikt med hår + Vård ska inte vara sensation med provitamin etc. men med specialiserade schampon... och inte riskera att färga dem eller rötter.
Skalliga tjejer går efter dessa byggnader. vilka naglar är värda!

 • Nravitsya0
 • Smeshno0
 • Gillar inte det0
 • Logga in eller registrera dig för att skriva kommentarer.

557206932, på ringarna gjorde?

Håret föll ut efter byggnaden

Är det värt att växa hår: fördelar och nackdelar, funktioner i denna procedur på vintern och sommaren

Idag erbjuder skönhetsindustrin kvinnor en mängd hårförlängningar. Varje kvinna i mode kan välja den mest lämpliga för håret, beroende på den tillgängliga längden, hårets tillstånd, kostnaden för förlängningsteknik. Men frågorna som ställs före förfarandet är ganska logiska: huruvida håret ska öka, vilka konsekvenser för naturligt hår detta kan leda till, hur länge de applicerade trådarna varar.

Denna artikel kommer att ge information om vad som är för och nackdelar med byggproceduren, vid vilken tid på året är det bättre att göra ett sådant förfarande, och när det inte är värt att göra.

Fördelarna med förfarandet

Kvinnor som har vuxit håret på olika sätt delar sina personliga erfarenheter och lämnar recensioner som beskriver orsakerna till ett sådant beslut. De belyser också fördelarna med detta förfarande.

Oftast är uppbyggnad gjord på tunt hår eller gles för att bli ägare av frodiga voluminösa frisyrer. Som ett resultat av förlängningsproceduren kan du öka längden på strängarna inom några timmar, samtidigt som utseendet förändras drastiskt.
Att fästa överliggande strängar är ett alternativ för att lyfta fram naturligt hår, eftersom du kan välja strängar som matchar färgen på ditt eget hår, liksom andra nyanser.

Det rekommenderas att öka håret hos dem som har några skador eller brännskador, eftersom det kan hända att volymen av dessa brister är dolda.

brister

Ofta under diskussion eller på forum kan du höra frasen: Jag vill bygga hår, är det värt det? Naturligtvis finns det inget rätt svar på denna fråga, men det är värt att uppmärksamma minuserna och eventuella konsekvenser som denna procedur leder till.

 1. Som ett resultat av att fästa och bära överliggande strängar skadas naturligt hår, och sedan måste de återställas. Speciellt om strängarna fixerades på ett varmt sätt och håret utsattes för värmebehandling.
 2. Efter uppbyggnaden känns obehag på grund av fästningar, förutom måste vissa frisyrer glömmas bort.
 3. Omfattande hår kräver noggrann vård och korrigering så att de inte förstör och inte förvirrar.

Kontra

Naturligtvis, för att bestämma huruvida hårförlängningar ska göras eller ej, bör det baseras på naturliga krullarnas tillstånd, deras längd, struktur. Men det finns ett antal kontraindikationer, i närvaro av vilka det inte rekommenderas att utföra byggnad:

 • håravfall observeras;
 • det finns en allergi;
 • Det finns några sjukdomar, särskilt om de är hudsjukdomar.

Vid olika tider på året

Experter rekommenderar inte hårförlängningar när det är varmt ute, särskilt på sommaren, eftersom håret redan är stressigt när det utsätts för höga temperaturer. Och belastning och belastning ökar bara. Dessutom kan höga temperaturer skada fixeringarna. Simning i havsvatten är också oönskat, på grund av att håret blir torrt och kan bli trasslat. Om du bestämde dig för att gå till havet, simma i en hatt och applicera fuktgivande masker på ditt hår.

Svåra frost, låga temperaturer som inträffar på vintern, är inte heller det bästa sättet att påverka hårförlängningarna. Under denna period måste du bära hattar och följa reglerna för hårvård.

recensioner

Kvinnor av mode uttrycker åsikter att de är nöjda med hur deras hår har blivit efter förlängningsförfarandet, men de noterar att de behöver kompetent vård, annars kan det bra resultatet av befälhavaren bli bortskämd.

Det finns också negativa åsikter där det noteras att naturliga krullar förstör efter proceduren, håret blir skört och faller ut.

I allmänhet kan man dra slutsatsen att mycket beror på kvaliteten på de material som används för arbetet, och på professionalismen hos den hantverkare som fixar strängarna. Dessutom är det nödvändigt innan förfarandet för att realistiskt bedöma tillståndet och kapaciteten hos håret, och om håret redan har uppkommit, måste de ordentligt efterlevas.

Video val på artikelns ämne

Denna artikel kommer att presentera ett urval av videor där stylister pratar om principerna för vård av hårförlängningar. Det kommer också att förklaras hur man ordentligt bryr sig om överliggande strängar, med hänsyn till väder- och temperaturförhållanden vid olika tidpunkter på året.

Metoder för håråterställning efter förlängning

Hur återställer håret efter förlängning, vilket även efter yrkesmässigt utförda förfaranden skadar inhemskt hår?

Som ett resultat av belastningarna som härrör från förlängningarna är hårsäckarna oundvikligen skadade, huvudets hud blir svag, de inhemska håren blir tunnare, tunn och splittrad.

Frågan om hur man återställer hår efter förlängning är ett faktiskt problem som visas så snart andra människors strängar är borttagna.

Glädjen av de ökade lockarnas skönhet varar ungefär två månader, eftersom de inte rekommenderas att bäras längre.

Men för att bli av med de negativa effekterna av att bygga upp, har många kvinnor sex månader.

De viktigaste negativa konsekvenserna efter att ha utökat strängar innefattar följande faktorer:

 • Intensiv håravfall - orsaken till att håret tunnas är bristen på vård för de växande rötterna av infödda hår. Som ett resultat tålar försvagade hårsäckar och tunna hår inte allvaret av artificiellt ympade strängar;
 • Hårets starka bräcklighet - på grund av de ökade strängarna är det inte möjligt att helt bry sig om inbyggt hår, på grund av risken att falla bort från kapslarna är det förbjudet att applicera masker och använda helande balm.
 • Ofta blir orsaken till hårets ökade torrhet och brittlenhet den apparat som driver den "heta" förlängningen av ordern.
 • Livslöst utseende av lockar - efter att ha tagit bort förlängningarna ser inbyggt hår tråkigt och livlöst ut. Orsaken kan ligga i brist på näring av hårsäckar, samt vara resultatet av tekniken som används vid byggandet.

Sätt att återställa skadat hår efter byggnad

Under alla omständigheter, efter att ha tagit bort det töjbara håret, är det omöjligt att undvika proceduren att återställa de nativa håren, nedan är de viktigaste sätten att återuppliva dem:

 • Radikal återhämtningsmetod. Det tillgodoses om tillståndet av lås och skinn på huvudet är för dåligt. Den kortaste hårklippningen sparar situationen på bästa sätt, dessutom måste hårsäckarna matas med masker som återställer och stimulerar hårväxten.
 • Professionell återhämtningsmetod. Det antas användningen av kosmetiska läkemedel i form av masker, mjuk schampo och balm. I det här fallet bör du definitivt få ett samråd från en trichologist, som kommer att ordinera en behandlingssätt, med hänsyn till typen och egenskaperna hos hårskador.
 • Intern behandling. Hår restaurering på detta sätt kan användas som en oberoende eller extra. Till skillnad från kosmetiska produkter har denna metod en inverkan på hårbotten och hårets insida. Det antas intaget av vitaminkomplex, med en viktig roll som spelas av en balanserad diet;
 • Folk metod för återhämtning. Forntida recept hanterar effektivt olika hårproblem, därför kan de, efter att ha tagit bort förlängningarna, bli det enda effektiva sättet att snabbt återställa hårbotten och hårets hälsa.

Hår restaurering plan efter förlängning

Restaurering av inbyggt hår efter förlängning av trådarna är en lång process som kräver maximal tålamod och användningen av olika kosmetika.

Som nämnts ovan kan i detta syfte både professionella förberedelser och lika effektiva hemlagade preparat användas.

Så, restaureringsplanen för skadat hår efter förlängning kan inkludera följande föremål.

För shampooing behöver du bara använda transparent schampo med neutral surhet.

Sjampans surhet indikeras med symbolerna PH, och så ska denna indikator i detta fall vara 6-8.

Regelbunden användning av balm för att säkerställa restaurering av hårstrukturen.

Användningen av näringsrika masker, gjorda hemma, med tillsats av eteriska oljor till deras komposition.

Rubbing vitaminer i hårrödor, till exempel, niacin används ofta för att återställa hår, liksom vegetabiliska oljor, som jojoba.

För sköljning av hår med syftet med restaurering rekommenderas att använda örtte och infusioner: på basis av kamomill för lätt hår, på nässle - för mörka strängar.

Om möjligt måste du göra den kortaste frisyren, vilket kommer att stärka hårrötterna och lättare att andas i folliklarna.

Använd inte hårtork för torkningskurvor, eftersom den heta luften kommer att påverka svaga trådar negativt.

För att återställa strängarnas hälsa är det bra att äta vitaminerna A, B, C, E, PP. Du måste också inkludera mer mat i menyn som är källor till fördelaktiga mikronäringsämnen och vitaminer.

Drick minst 1,5 liter per dag av renat, icke-kolsyrat vatten.

Folkmedel för hår efter byggnad

Innan du börjar förbereda någon mask för att återställa skadade trådar efter förlängningsproceduren, måste du kontrollera att dess komponenter inte ger dig en allergisk reaktion.

Om din kropp är utsatt för allergier kan till exempel honung orsaka det, undvik masker med närvaro i kompositionen.

Dessutom är det rekommenderat att få ett samråd om denna fråga från en tricholog.

Behandlingar för svaga hår

Blanda två msk ricinolja med D-vitamin från ampullen. Blandningen ska hållas på håret i 15-20 minuter, tvätta sedan håret med tre, äggulor som är pre-piskade.

Du måste upprepa proceduren för 3 dagar i rad, sedan efter 7 dagar.

För att stärka strängarna efter förlängningsproceduren kan du förbereda en salva från roten till käften (burdock), den ska spridas i hårbotten för att stärka hårsäckarna.

För att göra detta, fyll i roten med vatten, koka upp det. Koka sedan över låg värme tills det mesta av vattnet förångas.

Utan att avkoket avlägsnas från värmen lägger de lika mycket inre fett i det så mycket vätska förblir i behållaren.

Klar varm blandning ska sättas i en glasburk, täppt med en enkel deg, lägg i en varm ugn.

Flera gånger i veckan gnuggar hårets rötter med denna blandning, vilket över tiden kommer att stärka dem.

Färglös henna hjälper också till att stärka försvagat hår efter hårförlängningar. För detta ändamål ta 25 g färglös henna, häll den med en liten dos varmt vatten, blanda.

En varm blandning appliceras på vått hår, inkuberas i 30-40 minuter, tvättas sedan av.

Masker för torrt sprött hår och delade ändar

Kombinera samma delar av burdockolja, lökjuice och mörkt brandy.

Kompositionen applicerades på hårbotten och utför massagebevegelser med fingrarna - det är nödvändigt att blodet rusade till hårsäckarna, och de är fullt näring med användbara ämnen.

Håll masken på ditt huvud bör vara under en varm keps i minst en timme, skölj sedan som vanligt med schampo.

Stärka håret efter byggnaden tillåter masken av havregryn och mjölk. Hercules mala kaffekvarn, utspädd med en liten mängd varm mjölk för att få en tjock homogen vassle.

En mask gnids i en ren, fortfarande fuktig hårbotten. Efter noggrant behandling av rötterna, sätt på ett badlock och värm dem med en handduk. Efter 30 minuter tvättas allt bort.

Sammansättningen av jojobaolja och krossad ingefära klarar av tröga och torra hår.

Oljan blandas i samma doser med krossad ingefära, en del av blandningen används för att gnugga hårbotten, den andra delen fördelas längs hårets längd.

I detta fall kommer gingernas egenskaper att gynna huvudets och hårsäckarnas hud, dess beståndsdelar stimulerar blodcirkulationen, vilket gör det möjligt att få bra näring till rötterna.

Och jojobaolja kommer att ha en helande effekt inte bara på hårbotten utan också på hårets struktur, mätta den med nödvändiga spårämnen och förnya sina celler.

Hur blev jag till Rapunzel och vad hände med mig efter. Allt om hårförlängningar: Orsaker och effekter.

God eftermiddag, kära tjejer! Jag vet att många människor vill ha långt tjockt hår, och någon vill ha det just nu, trots att på huvudet finns flera tunna hår som är långa axellängder. Det här var jag.

För tre år sedan var mitt huvud dekorerat med mitt långa hår av medium densitet. Men först ville jag måla mig blondin, färgen blev gulaktig, jag ville ha en annan nyans. Mitt hår är tunt i struktur, de kunde inte stå på mina experiment och började skära.

sya. Jag var tvungen att skära mitt hår i en kaskad. En dag senare menar jag

Tom beklagade det, men det var för sent. Kaskaden sammanfogas i längd, det fanns ingen volym, hår

såg vätska. Började lägga på papilotki curlers för natten, för att ge lite volym, men det var inte så bekvämt att sova på dem. Sedan bestämde jag mig för att göra "Hollywood curls" efter att ha tittat på videokurser på Internet. Mitt krulljärn var vanligt, järn, utan några skyddande beläggningar. Dessutom doused jag varje sträng med ett skum och lack innan de krullade (de höll inte på en annan). Jag gillade effekten och jag togs bort. Någonstans bara ett halvt år senare upptäckte jag att håret på mitt huvud inte växte. Ändarna slutade alla, håret blev en svamp.

Jag började slåss med alla metoder: masker, sprayer, vitaminer, oljor. Men det är med rätta sagt att endast sax kommer att hjälpa skadat hår. Och så ville

När jag äntligen förstod att det var omöjligt att återanpassa mitt strå, bestämde jag mig för att bygga upp det.

Förfarandet i sig tog 1,5-2 timmar. Strängar är fästa vid håret genom att täta kapslarna. Inget obehag känns. Mästaren berättade om hårvård och skingrade många myter:

Bilder i stugan före och efter byggnaden

Myt nummer 1: Håret ska tvättas med ett speciellt schampo för hårförlängningar

Fakta: Detta är en publicitetstunt. Hår från rötterna matas inte och det är bättre att använda kosmetika för mycket skadat hår (det viktigaste är att inte applicera på rötterna för att inte släppa kapslarna)

Myt nummer 2: Du kan tvätta håret bara vertikalt, inte lutar över kranen.

Fakta: Du kan tvätta huvudet i vilken position som helst.

Mytnummer 3: Du kan inte gå och lägga sig i vått hår

Fakta: På natten, torka bara kapslarna.

Efter rätning strykning

Jag kom ut ur salongprinsessen! Slutligen blev drömmen om långt hår sant!

De första 2-3 dagarna kände jag ett visst obehag, något i mitt huvud störde ständigt men blev snabbt van vid det. Vård var inte svårt, omtänksamt, som för sig själv.

Naturligtvis, efter en tid, förlorade håret sin presentation: de började trycka, tydligen var all silikon tvättad ut. Jag var tvungen att dra håret med ett stryk efter varje tvätt.

Efter 2 månader började de omkroppade kapslarna falla av, sned sig mellan sig. Otillbörligt kunde jag släppa en mask på dem, ställa den på järn. Efter 2,5 månader gick jag till korrigeringen och tog med sig 10 fallna strängar. I kabinen sa de det håret

sy gren 4-5 cm under denna tid (höray.).

Korrigeringen varade länge, ca 3 timmar. Donatorsträngarna avlägsnades, de gamla kapslarna avskurades, gjordes nya och fästes på huvudet. När mästaren var förknippad med inkapsling undersökte jag mitt hår, då hade det inte försämrats alls och jag bestämde mig för att bygga vidare.

Med hårförlängningar lämnade jag i 8 månader utan paus och gjorde rättelser. När jag tog av det så insåg jag att mitt hår var betydligt mindre, ändarna blev alla hemskt avskilda. Men sedan industrins bortskämda hår klippte jag av dem utan några problem.

3 månader jag går med håret. Jag förstärker mig med hemlagad masker, burdock och senapsolja, ett speciellt schampo, ett botemedel mot att falla ut. Gjorde i salongen lamineringshår. Tätheten har ännu inte återkommit, men underbeläggningen har ökat. Det var en dålig upplevelse med Alerana spray, om inte latskap, läs.

Hår efter borttagning och skärning

Enligt min erfarenhet kan jag markera fördelarna och nackdelarna med kapselbyggnaden:

fördelar:

1. Två timmar och du är en skönhet! Inget behov av att odla hår i flera år.

2. Ditt hår under kapslar växer snabbt.

3. Hår kan färgas, dras ut, vrids, som din egen.

4. Kapslar är inte synliga alls i någon frisyr.

nackdelar:

1. Dyra (10 000-25 000 rubel, beroende på hårets längd och kvalitet)

2. Hår blir snabbt värdelöst även med mycket god omsorg, för att de inte äter från rötterna.

3. Det är omöjligt att behandla hårets rötter, kapslar glider från oljor och masker.

4. Håret efter varje rättelse blir kortare: en kapsel är avskurna (1 cm), en sträng med en ny kapsel stiger till rötterna (2-5 cm), ändarna är lika (1-2 cm).

5. Växta strängar kan vara förvirrade, det finns risk för att de sitter fast med dig.

På grund av dessa nackdelar lägger jag de fyra hårförlängningsförfarandena.

Objektivt kan jag inte bedöma hårets tillstånd eftersom det var allt skadat före förlängningen.

Ur min erfarenhet kan jag dra slutsatser:

1. Om du vill odla en svamp som jag kan du öka den, men om du bara inte vill vänta i flera år och ditt hår är bra, bara kort, då borde du inte. Allt som växer kommer fortfarande att behöva skäras.

2. Använd endast en beprövad erfaren trollkarl, och eventuella misstag kan leda till katastrofala resultat.

3. Köp högkvalitativt hår, annars efter 3-4 huvudtvätt kommer du inte vara lycklig med en sådan "skönhet".

Tack för att du läste till slutet av min långa recension. Lycka till!

Läs också:

Hot sax skärning

Mask för håravfall

Hårförlust Conditioner

Koncentrera sig mot håravfall

Termiskt skydd för hår

Spikat hår faller ut med dess

Sprid håret på kapslarna. Varm byggnad. Cirka en vecka senare började kapslarna falla ut tillsammans med mina hårbunkar. Jag samlar dem i hela lägenheten. Jag använder bara en speciell kam, jag applicerar inte en mask och en balsam för kapslarna, på natten samlar jag håret i svansen. Kallade mästaren, hon kan verkligen inte säga någonting. Berätta för mig, har någon stött på ett sådant problem? Vad kan vara anledningen?

Bara nastey

Jag hade också den när jag först förstärkte den.
Nu har jag redan gjort två korrigeringar (varannan månad) och efter det första var det inte så. Jag fick veta att de föll ut ur det faktum att jag starkt rensade dem (jag rev dem ut mig själv) och rensade dem med våta (som inte kan göras).
Och så använder jag aldrig specialerbjudanden. rasscheshkoi för dem, samlar jag inte på natten och jag gör masker. allt håller bra :)
Även om jag har bandkapacitet, men inte kapsel.

Jag vet allt

Jag ramlade upp för tre månader sedan. Korrigering har ännu inte gjort, jag tänker om ett par veckor. Håll dig bra. Tunna kapslar, gjordes mycket noggrant. Kanske gjorde du dåligt. Jag bestämde mig för att bygga bara när jag såg vackert gjort hår från en vän. Innan det tyckte jag inte något, för det finns mycket hack. Högkvalitativt hår håller upp till 4 månader. Förresten, kamar jag inte en kam med en kam och flätar den inte för natten. Shampoo någon, efter Loreal professionella lila serum för jämnhet. Och allt är okej.

Angelica

Jag kan inte säga att de föll ut med mig själv, men de föll mycket, i allmänhet tyckte jag inte om den bittra byggnaden, nu bygger jag upp någon form av kardborreband, utseendet är bättre och det faller mindre ut

Gästen

Vad är meningen med att lida så mycket för även 4 månader, och i allmänhet mycket mindre? Tja, har folk huvud?

Inga

Jag hade också den när jag först förstärkte den.
Nu har jag redan gjort två korrigeringar (varannan månad) och efter det första var det inte så. Jag fick veta att de föll ut ur det faktum att jag starkt rensade dem (jag rev dem ut mig själv) och rensade dem med våta (som inte kan göras).
Jag kammar också våt! Jag visste inte att det är omöjligt. Kanske är det här anledningen.
Och så använder jag aldrig specialerbjudanden. rasscheshkoi för dem, samlar jag inte på natten och jag gör masker. allt håller bra :)
Även om jag har bandkapacitet, men inte kapsel.

Inga

Jag kammar också våt! Jag visste inte att det är omöjligt. Kanske är det här anledningen.

Anna

tjejer som bygger upp dödar ditt hår, jag hörde det hundra gånger.

Jag är

9. x. hon berättade för mig
en frisk person som har allt i ordning med kroppen är hundra gånger mer vacker kommer att se ut och glöda med energi än den som har hår ökat, massor av smink och med en hälsa på 3,14 hektar

Gästen

om håren är tunna, "mala" de över kapseln och fall av med den. det var nödvändigt att öka banden

Sashulka89

Jag har redan ökat den. 3. Kvalitativt färgat hår kommer inte att falla ut. Det här är alla huvudfel. Just idag har det ökat än en gång. Varken koltunov, det fanns ingen sådan sak. Vänner som har hittat en uppbyggnad på det billiga lider det regelbundet. även om ditt hår är svagt ska befälhavaren ha utvecklat en särskild förlängning till ditt hår, inte att göra det enligt standarden)

Verunichka

mitt hår började falla ut i mina 23 år: (Nuvarande regeyn och det hjälper med den nuvarande amerikanska och inte någon annan som är intresserad av att ta dem alltid från dem http://vkontakte.ru/public25212645 eftersom de har nuvarande från cif Ta med och jag har denna regeyn raboayet. Uppmana!

Lina

Tjejer, snälla berätta för mig en bra byggare! Det är hemskt att gå bara för reklam, på rekommendationerna är samma säkrare!

anya

och möttes med en sådan situation, att i min klubb blinkade vita hårförlängningar blå,. Jag målade dem 5 gånger och först därefter slutade de glödande. men ingen sa verkligen varför. kanske någon så?

nataly

Jag har redan ökat den. 3. Kvalitativt färgat hår kommer inte att falla ut. Det här är alla huvudfel. Just idag har det ökat än en gång. Varken koltunov, det fanns ingen sådan sak. Vänner som har hittat en uppbyggnad på det billiga lider det regelbundet. även om ditt hår är svagt ska befälhavaren ha utvecklat en särskild förlängning till ditt hår, inte att göra det enligt standarden)

nataly

Sashulka89 I vilken stad ökar du? Snälla berätta för mästaren, jag går en månad med de slitna och redan 3 strängar har landat med deras

nataly

Jag ber om ursäkt för stavningen, t9
* eskalerade, föll ut

Daria

fasa. Jag kommer aldrig att öka, även om jag verkligen vill långa.

Polly

http://vk.com/club515446 gå med i min grupp. Jag är glad att erbjuda någon form av frisör och smink. Jag älskar mitt arbete och jag tror att mitt yrke är i det. Priserna är acceptabla.
Flickor och kvinnor, jag kommer att vara glad att träffa dig. Jag bor och arbetar i St Petersburg
Jag växer hår mycket troget och kvalitet. Det finns vanliga kunder som aldrig har klagat över sådana skäl!
Och fler tjejer! Lita inte på mästarna som bygger upp strängar utan separatorer (de är för lat för att störa). Tyvärr gör mycket många människor detta = (

Gästen

Tjejer säger till mig, mitt hår faller på en håraffär, kamning, första gången var det ingen smärta, och efter den första rättelsen började de ge ut, kommer ingen att berätta orsaken?

Alexander

tjejer berätta snälla började rättelsen komma ut vspodat förlängning hårbunter vad är det?

Maria

Efter den första förlängningen började mitt hår falla kraftigt ut, mästaren säger att det borde ske, hade du det? vad ska man göra i dessa fall?

Tanya

23. Trots vilken kapacitet du har, om kapslar, då är bullshit din mästare!

Gästen

Flickor, hårförlängningar 2 veckor sedan faller ett par hår ut en dag. men kanske är det inte från kapslarna.. men helt enkelt från järnet, det ökade 65 cm och längden på den fallande 30 cm. Och mitt hår som ligger under kapseln bryts. Om detta fortsätter, då kommer de förmodligen alla att falla i en månad. Befälhavaren sade att innan en korrigering är förlust av upp till 10 kapslar är normalt. På byggnaden sparade inte (vilken..

Daria n

Hårförlängningar bär 1,5 år. Jag gillar allt väldigt mycket. Jag har 120 strängar. 3-4 strängar faller ut varje månad (de ökar igen för korrigeringar), alla för att de håller fast på ditt hår och dina hår faller ut varje dag. Var uppmärksam om det finns lampor på den tappade kapseln, vilket betyder att det föll ut sig själv, om inte, bröt du av strängen. På natten, se till att fläta den, eftersom du kan dra ditt hår i en dröm och bli förvirrad. Köp en mask som stärker dina rötter, eftersom de hela tiden "laddas" i form av kapslar, de behöver styrka!

Chris

snälla berätta för mig för smidigheten av det utdragbara håret !? Hår för ungefär två månader sedan, slav, slutade de vara smidiga och smula.

Gästen

26 Du är verkligen ledsen, men alla har länge vetat att en mask (speciellt på rötter, med hårförlängningar) inte kan tillämpas !! Det här kan släppa ut !!

Gästen

27 Försök oljan för ändarna från Schwarzkopf (i en så gul flaska). Det är mycket bra och varar lång tid! Efter applicering till vått eller torrt hår kommer det att vara smidigt och silkesligt!

julia

27 Försök oljan för ändarna från Schwarzkopf (i en så gul flaska). Det är mycket bra och varar lång tid! Efter applicering till vått eller torrt hår kommer det att vara smidigt och silkesligt!

Jag ramlade upp för tre månader sedan. Korrigering har ännu inte gjort, jag tänker om ett par veckor. Håll dig bra. Tunna kapslar, gjordes mycket noggrant. Kanske gjorde du dåligt. Jag bestämde mig för att bygga bara när jag såg vackert gjort hår från en vän. Innan det tyckte jag inte något, för det finns mycket hack. Högkvalitativt hår håller upp till 4 månader. Förresten, kamar jag inte en kam med en kam och flätar den inte för natten. Shampoo någon, efter Loreal professionella lila serum för jämnhet. Och allt är okej.


Jag kan rekommendera en chic trollkarl, håret ser ut som mitt. Jag bär i 6-7 månader, inte några problem och problem)

Lisa måg

Ta av håret. Dina rötter kan inte stå emot en sådan belastning. Eller det finns ett alternativ att du verkligen är för ivrig när du kammar), om mer än 10 trådar föll ihop med din, så är det inte normalt, det är bättre att ta bort det. (

Alena

snälla berätta för mig för smidigheten av det utdragbara håret !? Hår för ungefär två månader sedan, slav, slutade de vara smidiga och smula.


Köp flytande silke det kostar 300 rubel och ditt hår kommer att vara som i en shampoo-annons.
Och om förlusten av ordern kan jag säga att i varje enskilt fall.. kan falla ut ur felaktig vård, och de kan också komma från dålig prestanda. kontakta mästaren med erfarenhet

Christina

drömde också länge om att växa hår. Ja, bara priset på den här händelsen är rädd. och nyligen har en flickvän byggt upp utmärkta hår och är misstänkt billigt. Jag slog i brand, men bestämde mig för att vänta - vilket smutsigt trick, det kan inte vara så billigt och kvaliteten bara förvånad över mig. månad flickvän smygade hår och allt är i ordning. Jag bestämde mig! och ångrade inte. hår bara super - megahair! befälhavaren rådde detta till mig, för vilket jag är evigt tacksam för henne!

Gästen

Tjejer, jag läser kommentarer och gråt med skratt, intrycket är att de som skriver enkelt aldrig borrar håret eller inte har något med det för, men de vill.
Jag har gått ett år nu med de ökade, för att jag ville öka min längd, vilket framgångsrikt erhölls (SENT EFTER DEN FELDA KARDRINGEN PÅ BARRARBUTIKEN). Jag betalade för nöjet 400u. e, och en korrigering av 100 kostnader. Tillfredsställd-diversifierad skiljer sig inte från sina släktingar varken i färg eller i struktur, och till och med omärkligt att de inte är egna.
För mycket indignerade råd ---- BYT ENDAST NATURLIGT HÅR, INTE EN ARTIKELBATTERI OCH SPANJAR INTE PENGAR. En bra mästare tar inte 200 dollar för att växa med hår. Kommer att gå som en kyckling.
HÄR ÄR BÄTTRE ELLER BETALAR ELLER INTE ÖKA HÄR.

Yana

Jag växer hår-60 cm, blondin. Ingenting någonsin föll ut, inte en enda sträng. Jag gick till havet med dem, gick till poolen och färgade mina rötter med hårförlängningarna. Jag kan säga allt beror på mästaren. Om någon behöver ge kontakter eller hennes hemsida säga.

Angelica

Men hon vågade inte att växa håret länge, men hon bestämde sig för att lura mig på salongen att hon inte skulle bli värre, och hon byggde upp 90 cm långa slaviska hår 160 strängar. Ta hand om dig själv. Förresten var min hårklipp mycket kort på benet. De gjorde att jag helst inte skiljer sig i färg eller struktur (de är mycket smala men många är många) i 4 månader faller strumporna ut 5 strängar (utan mina) de som gjordes på stammen 1,5 cm lång.
1. Slavisk kvinna luktar när du brinner håret, det stinker
2.Jag gjorde den italienska tekniken (het kapsel), resten av tejpen och så vidare, kammade ut och var inte tillräckligt länge och var engångs, jag försökte det på mig själv och slavkvinnan kan bäras i åratal.
3. Korea Jag gör var 3-4 månader
4. Det är nödvändigt att tvätta med schampo utan sulfater och alkohol. Shampoo passar bra. Apotekets hästkrafter är inte billiga, men det varar i ett halvt år, om du räknar shampoo pantin köper du 250-300 r 400 ml så det är dyrare.
5 var noga med att köpa ett järn för hår är inte nödvändigtvis dyrt eftersom håret är dött, de elektrifierar och pressar, torkar.
6.och köpa en annan olja kostar det ca 500 r och varar bara ett år för en längd.
7. I bastun, bad och pool kan du gå om bara varm byggnad. Om någon är intresserad, brukade jag lägga hår till Lily. Victoria's salong. Hon är själv värdinna på Ul.aiskaya 48 och Lim (mycket) skönhetssalong mycket bra. Tjejer jobbar. Jag tyckte om det.
Så tjejerna går bara på rekommendationen, även om jag riskerade och gick till bommen men jag hade tur! Jag blev antagligen vant vid mitt hår först efter två veckor förmodligen.
Detta nöje kostade mig
18 m. P. Hår 160 strängar;
500r schampo + 350 r balsam (allt per liter och håller länge) + 500r olja;
Strykning (någon som inte gillar fluffigt hår är inte nödvändigt) Jag köpte för 3 ton. s. Men det finns billigare och za1tr
Bara 22 350 r med allt du behöver!

Angelica

Jag är glad om någon hjälpte till att bestämma
OCH I ALLMÄNT, VAD RISKER INTE ATT DRYCKAR, INTE AVSLUTA, ÄR INTE LIV, LIV INTE!
G. UFA

Angelica

Jag glömde att säga att håret inte köper i salongen under eget tag så att färgen och strukturen inte skiljer sig från din.

Neirida

"Gästerna" behöver inte säga det, det har blivit naturligt hår och det är inte billigt, men de bryter fortfarande över kapseln, jag gnuggar inte balsmen i rötterna, borstar den på natten, borstar den, men det går inte att använda!

Gästen

Hej, berätta för orsaken till håravfallet, den slaviska kvinnan, 55 cm, för en vecka sedan köpte tresses, men kapslarna under de första två dagarna ökade håret för att falla ut som vanligt, men sedan började de falla ut ännu starkare, med varje beröring, tvättning, kammade hela tiden för det tiden har redan fallit 7 kapslar, jag applicerar balsam endast i ändarna, jag gör inte masker, svarar hela saken i befälhavaren eller i vilken eller i halogenet

Zhenya

Tjejer, snälla berätta för mig en bra byggare! Det är hemskt att gå bara för reklam, på rekommendationerna är samma säkrare!


Jag har en bra herre! Jag ger henne telefonnummer 8-495-517-63-01 Ekaterina! Gör samvete och mycket snabbt! Jag gav för 1 bygg 14 000r. 160 kapslar 50 cm. Jag trodde också att det var riskabelt, och priset var förvirrande // (mycket billigt, för en sådan specialist). Men hon släppte mig inte. mycket mycket hår)

Gästen

Jag bor i Krasnodar, jag växte också mitt hår för alla förlängningar + mitt hår gav 5 000 rubel, naturligtvis har vi inte Moskva och priserna är olika, men mitt hår var så högt, trollkarlens erfarenhet är 6 år, när jag kom till den välbekanta tjejens frisör (hon gör frisyrer och hårförlängningar, så hon vet vad och hur), hon var chockad, hon såg inte så högkvalitativt arbete i Krasnodar, kapslarna är snyggt, litet, högkvalitativt hår och när hon kaskader mig gjorde, då i allmänhet håret började skina ännu mer och utseendet sladden med tal. Mitt huvud är Constant Delight för de förlängningar som de fortfarande har en mask + spray termiskt skydd för strykning + spray för enkel kamning + glans för hår. Håret faller inte ut, kapslarna hålls väl. Jag är mycket nöjd. Inte i prisöverenskommelsen.. Så det är inte alltid dyrt, det betyder bra.

Oksana

Jag delar min erfarenhet. Ökad slavisk hår kall byggnad. Eftersom håret själv har lockigt hår, beställde det hår med en ljusvåg. På dag 3 insåg jag att baksidan av mitt hår började bli mycket förvirrad. Var försiktig. Ju mer intressanta) Resultatet: Jag har en vecka, kamma den var 20: e minut. Jag är trött, jag vet inte vad jag ska göra.

Gästen

Jag delar min erfarenhet. Ökad slavisk hår kall byggnad. Eftersom håret själv har lockigt hår, beställde det hår med en ljusvåg. På dag 3 insåg jag att baksidan av mitt hår började bli mycket förvirrad. Var försiktig. Ju mer intressanta) Resultatet: Jag har en vecka, kamma den var 20: e minut. Jag är trött, jag vet inte vad jag ska göra.


Slaviskt hår kommer inte att förväxlas. Du sålde en falsk och fruktansvärd kvalitet. Jag är en mästare av hårförlängningar, jag vet vad jag pratar om. Kontakta din frisör, låt honom välja dina vårdprodukter.

Oksana

Slaviskt hår kommer inte att förväxlas. Du sålde en falsk och fruktansvärd kvalitet. Jag är en mästare av hårförlängningar, jag vet vad jag pratar om. Kontakta din frisör, låt honom välja dina vårdprodukter.


Redan köpt en mask, och på ledarens råd, men ingenting hjälper. uppenbarligen måste skjuta dem. Jag hatar dem redan) och mästaren kunde inte se vad han köpte är en falsk? Varför då insisterar han på det här hårets goda kvalitet?) Det är synd om du anser att mästarna har känt detta under många år.

Yana

tjejer berätta vad jag ska göra om hårförlängningarna lyser i klubban som en vit tröja och de har inte egna, försökte visa samma glöd! kan du tvätta det på något sätt?

Nelly

Mitt hår växer inte på speciella små plast hårnålar. håll dig bra i 4 månader. Men under korrigeringen, efter att ha tagit bort tilläggen, kammade de misstänkt starkt ut. befälhavaren säger att allt är bra. som vårt hår faller varje dag, lite efter en liten stund. Vad tycker du om detta?

julia

Tjejer, jag spredde mitt hår en månad, en kapsel med en massa av mitt hår föll för en vecka sedan, t. Jag var förskräckt, jag har panik. en vecka senare den andra, vad ska man göra?

Hårförlängningar faller ut

Förlängningshår faller ut - orsaker och lösning

Hej alla! Med dig igen, mår jag, Catherine, hårförlängningar. Så, låt oss titta på ett ganska viktigt ämne om förlusten av håret som du har vuxit. Jag är ofta närmade mig denna fråga och med en begäran om att omorganisera håret som ökades av "olyckliga herrar". Men låt oss se varför det här kan hända, vad är problemet och hur man fixar det?

Varför försvinner hårförlängningarna?

Det första du ska göra är att avgöra vad som händer.

Klättrar håren ut ur kapslarna eller slår de själva ut med kapseln?

S. S. Det är fallouten, inte fallouten. =)

Situationsnummer 1: Håret klättrar ut ur kapslarna (dina eller dina förlängningar)

Orsak # 1

Kanske är mästaren dåligt säkrad kapsel. Dålig hårkapsling kan bero på en håravfall. Och det är inte nödvändigt att vara rädd för så mycket, det är inte ditt hår som klättrar, men hårförlängningar. Vad kan vara: befälhavaren klämde dåligt kapseln med en mikrokapselförlängning (för hand eller tång - det här är inte viktigt). Bara dåligt fixat, så ordern håller inte på håret och slipsarna.

Orsak # 2

Du bär ditt hår ett tag, låt oss säga en månad, och efter en och en halv och en börjar de klättra! Anledningen kan vara i fel schampo. Namnlösa: Mästaren varnade förmodligen dig om att inte sätta en mask eller en balsam rakt på kapslarna eller speciellt bandet? Jag säger alltid detta till mina klienter om de kom för första gången. Så, du måste ta schampo för normalt hår, men inte för splittrade ändar och torra. eftersom Dessa schampon innehåller mycket fuktgivande ingredienser, men de borde inte vara på kapslar eller band! Om ditt hår är torrt, torkat, fuktar dem med masker och balm, håll dem på håret i 5-7 minuter - och du blir glad! Och applicera inte masken i rötterna, speciellt gnugga dem - för det första kommer håret från det här att vara omedelbart oljigt, och för det andra är hårmaskorna inte uppfunna för rötterna alls!

Situation №2 Håret faller ut med en kapsel - vad ska man göra?

Låt oss undersöka orsakerna: det kan vara en svag bilaga till kapseln och det glider bara av ditt hår, den andra anledningen: ditt hår står inte upp på grund av förlängningens tunga vikt eller felaktigt tagna strängar i ditt hår.

För att jag ska kunna säga exakt vad anledningen är, titta på din strand (som föll ut med kapseln). Har du ditt hår på toppen av kapseln? Om det finns 3-4 hår som sticker ut är det ingen anledning att panikera! Och om du kan se att allt hår är inuti denna kapsel och det sticker ut 4-5 mm från det (ca 15-30 hår) - det betyder att ditt hår inte kunde stå "trycket" så att säga. MEN det betyder inte att du omedelbart ska dra slutsatser om att byggnaden inte passar dig. Det kan vara en förlängning: både kapsulär och ultraljud. Mycket ofta kommer klienter till mig och jag ser att befälhavaren inte korrekt beräkna antalet hår på vilka förlängningen var "planterad". Det var så att mästaren tog för lite av ditt hår och de kunde bara inte stå och det var därför de föll av. I det här fallet bör du byta kapacitetsmästare och inte fresta ödet längre och inte förlora hår alls. Men om jag ser att ordern är korrekt, men ordern faller ut, skulle jag hellre rekommendera en annan typ av förlängning, jag väljer en säkrare och mer lämplig typ för din hårtyp. Och förresten finns det många alternativ och eventuella förlängningstekniker i bildavsnittet, du kan tydligt se vilken typ av förlängning som görs och varför och varför))

P.S. förlust av 5 till 10 strängar på grund av vårdslös hantering av hår anses vara normalt: de drog kraftigt, drog ut kapslarna (fastän de höll väldigt snäva), kom i en kamp (det hände med en slump) eller började kamma med förvirrad hår, utan att hålla dem i botten. Förresten kommer jag att skriva en separat artikel om ämnet rätt kamma hår, speciellt för dig - för att det är mycket viktigt!

Hoppas att min artikel var till hjälp! Det kommer att finnas problem - ring! 8 (968) 846-81-39 Katya

Varför raka upp hårsträngar

= Varför sträcker extensions ut och varför kapslarna glider ner? =

Om du har kapsel- eller tejphårstillägg, är det tillåtet att ta bort några neurala urladdningar (ca 5-20 hår), vilket innebär att badrummet dräner och kuddar och till och med golvet i din lägenhet ska vara ren. Om du märker att dina förlängningar går ut rekommenderar vi att du kontaktar din mästare. Det finns flera anledningar till detta:

Först kan de skära av kapseln för mycket (många mästare kapar kapslar när de byggs) eller tar för lite keratin för att bygga när de är inkapslade,

För det andra kan nedplavit keratin - det är inte tillräckligt starka för att värma upp (alla mästare vet att keratinovouyu kapseln måste väl smälts, och sedan binda trådar kommer att bli starkare och kommer inte sönder, men ofta har bråttom betalar inte tillräcklig uppmärksamhet åt denna punkt).

Och för det tredje, om håret hälldes av det före förlängning (kom ut från strängarna) är tillverkarens fel möjligt när spänningsvinkeln inte observeras under inkapslingen eller håret inkapslas efter silikonbehandling eller gallring

Om de pålängda trådarna helt enkelt släpper, kanske du sätter en balsam eller olja på rötterna, vilket inte rekommenderas. Om du skjuter kapseln och i dem kan du se rötterna av ditt hår kan du ryckas med skrapa eller de kan falla ut om det inte fanns en stark belastning (dvs när kunden tar en mycket tunn tråd och strand nraschivayut det större vikt och volym, finns det ofta skuld klienten när den begär att sätta så många trådar, och befälhavaren tvingas bryta teknik för att bygga lås och stor volym utan att observera rader. i detta fall rekommenderar vi att ta bort hårförlängningar och återuppbygga dess.

Men i rättvisa bör det noteras att varje dag av naturligt skäl en liten mängd hår ska falla ut (naturlig förnyelse). Varje dag märker vi inte detta, och om det här håret är inneslutet i en kapsel, faller det inte ut någonstans och förblir kvar i det och när klienten tas bort finns en skräck i ögonen på hur många hår som släpptes ut. Oroa dig inte, kom bara ihåg att detta belopp minskade i 2-3 månader. Allt borde vara inom rimliga gränser, om du har några frågor i strumpor är det bättre att kontakta mästaren i tid, speciellt om det här är din första byggnad.
författare Pavlova Yu.S.

Vid kopiering av artikeln är det en stor begäran att behålla författningen, låt oss respektera andras arbete =)

diskussioner

Problem med hårförlängningar?

326 meddelanden

Vad kan du stöta på med hårförlängningar?

• Håret började snabbt kamma. Det kan ha två orsaker. För det första var limmet (keratin) av dålig kvalitet, eller apparaten för uppbyggnad av din mästare värmer inte upp till den temperatur som krävs för att arbeta direkt med detta lim. För det andra sänkte befälhavaren inte helt platsen för fastsättning av förlängningssträngen i ditt hår. I kapseln var luftbubblor, på grund av vilket håret kommer att glida ut ur strängen.
• Håret började bli förvirrat snabbt, det är svårt att kamma. Det handlar om hårkvalitet. Om håret för att bygga bra kvalitet, behöver de inte någon speciell vård. Men kvaliteten på vården påverkar även deras utseende. Under inga omständigheter ska du använda schampon för djup rengöring. I det här fallet kan håret helt enkelt bli en filtstopp. Och det blir omöjligt att kamma dem.
• Håret har bleknat. De har en livlös utseende. Var noga med att använda fuktgivande masker eller balm. Speciellt om du ständigt använder en hårtork eller ett jättestrykjärn. Shampoo hårförlängning kan ofta inte tvättas, men masken på dem måste appliceras med varje tvätt.
• Kapslarna är synliga. Kapslarnas utseende och deras optimala plats bestäms av mästaren, som måste ta hänsyn till formen på ditt hårklipp och hårets tjocklek. När kapslarna formas, är det nödvändigt att observera strängens riktning så att den inte sticker vinkelrätt mot huvudet (då blir det mycket märkbart) och "ser" nedåt längs hårväxten. Vi måste vara försiktiga när vi bygger i det tidiga området. Där är håret tunnare och sparsamt, så det är tillrådligt att inte bygga hår där alls eller att göra mikrokapslar.
• Efter avlägsnande av hårförlängningar är håret mycket tunt. Det är nödvändigt att göra en rättelse i tid. När du återvänder ditt hår faller kapseln med den förstorade droppen alldeles lägre. Det är omöjligt att kamma genom sina regrowna rötter, så de börjar bli trassliga, förvandlas till tunna dreadlocks från håret. Dessutom får vi inte glömma att vårt hår har en naturlig hastighet av håravfall. Eftersom de är fastklämda med en kapsel kan de inte falla ner, men fortsätter att hänga i denna sträng. Detta bidrar också till det faktum att deras hår i detta område är trassliga. Så när du äntligen tar bort förlängningarna, är mycket hår kammade direkt. Ibland kan kunden till och med bli chockad över det faktum att han ser så mycket av sitt hår på golvet. Rekommendationen är detta - korrigeringen bör göras minst en gång varannan månad och även ständigt använda medel för att förhindra håravfall (för att stärka hårfollikeln och stimulera hårväxten).Nästa Artikel
Hårtork med roterande munstycke. Betyg, vilket är bättre: Rowenta, Babyliss, Philips, Braun, Bosch. recensioner