Färg för att lätta håret: hur man väljer och använder


Många kvinnor i genomförandet av den nya bilden väljer en förändring av hår och hårfärg. Detta väcker ofta frågan om hur bäst man ska lätta håret så att de inte kommer att lida i strävan efter skönhet. När allt kommer omkring behöver du ibland inte bara måla om och få en fin nyans och inte förstöra håret. För att göra detta borde du veta vilka verktyg du kan använda, hur du väljer rätt färg.

Hur man väljer en färg för lättare hår

Totalt uppmärksammar den vackra hälften av mänskligheten två typer av färgämnen:

 • Naturliga ingredienser;
 • Kemiska kompositioner.

Båda arterna har sina egna fördelar och nackdelar, och det är mycket svårt att bestämma vilket som är bättre. Naturliga ämnen är attraktiva eftersom de inte skadar trådarna, stärker och återställer strukturen, ger jämnhet och silkighet. Men deras färgningsåtgärder är korta, ofta efter några spolor går färgen också bort. Dessutom, för att lätta krullarna med dessa färgämnen kan det vara högst ett par toner.

Kemiska kompositioner är av två typer:

 • ammoniak;
 • Ammoniakfri.

Den första agerar mer aggressivt, de förstör det övre lagret av håret, tränger in och tar bort de naturliga pigmenten. Således uppträder deras missfärgning. Formuleringar utan ammoniak verkar mer försiktigt, men resultatet är cirka tre veckor.

Färgen kommer i följande former:

Färgvalskriterier

För förtydligande med hjälp av olika verktyg, som innehåller kollagener och eteriska oljor. De mjuknar effekten av aggressiva komponenter.

Ammoniakfärger är skadliga för trådarna, de skadar håraxeln och förstör det naturliga pigmentet från insidan. Effekten kan avnjutas från 1 till 1,5 månader. Men att förmedla arbetet med att förtydliga dessa föreningar är en specialist.

För hemljus är det bäst att välja krämfärger, de är lätta att applicera och ger enhetlig färgkvalitet av varje sträng. I deras sammansättning finns kosmetiska oljor, näringsämnen som bevarar hårets hälsa.

Hur får man vackert hår från en tvättduk på huvudet?
- Hårväxt över hela ytan av huvudet på bara 1 månad;
- Den organiska kompositionen är helt hypoallergenisk;
- Applicera 1 gång per dag;
- Mer än 1 miljon nöjda köpare av män och kvinnor runt om i världen!
Läs hela historien.

Hur man väljer den nödvändiga graden av förtydligande

Innan du bestämmer dig för att ändra måste du välja en ny färg så att den stämmer överens med hudfärgen. Eventuella kemiska färger skadar strängar, det är värt att komma ihåg när man fattar beslut om blekning. Returnera den naturliga färgen kommer att vara problematisk.

Det finns förfaranden för lätta, färgning, blekning eller förändring av rötternas färg. Vid val av graden av förtydligande bör hänsyn tas till typen av hår och andra faktorer. Förfarandet är önskvärt att inte ansöka om skadat hår, tunt och skört, såväl som efter perm.

Graden av förtydligande beror på den naturliga färgen. Experter rekommenderar inte att du ändrar det till mer än 3 toner. Det är möjligt att genomföra klargöringsproceduren för sex toner, men detta kan bara göras i stugan.

När man väljer en färg bör man ta hänsyn till vilka krölor är de eller andra kompositioner. Vissa är lämpliga för tunna och fluffiga trådar, andra kan användas om krullarna är tjocka och hårda.

Bästa bästa sätten

Färgen varierar i sin mångfald. Ofta kommer till affären är svår att bestämma kompositionen, för att inte skada håret. För detta bör du välja en kvalitetsprodukt av kända märken. De mest populära är följande tillverkare och varumärken.

Estelle

Detta varumärke har många fördelar:

 • Hög effektivitet, det kan även användas för att lätta mörka strängar;
 • Minsta aggressiva ämnen i kompositionen;
 • Användarvänlighet;
 • Lämplig för regelbunden användning
 • Levereras med en revitaliserande balm speciellt utformad för färgade lockar.

Detta är ett prisvärt alternativ för att ändra bilden, kostnaden för förpackningar i intervallet 70-80 rubel. Konsumenter noterar den skarpa lukten av verktyget, i vissa fall torkar hårbotten.

Garnier

Det är den mest efterfrågade färgen, den fungerar mjukt på grund av innehållet i olivolja i kompositionen, fuktgivande komponenter - jojobaolja och vete. Ingår är en balsam. Resultatet kan erhållas på bara 20 minuter.

Verktyget för det här varumärket har följande funktioner:

 • Hög hastighet förtydligande;
 • Bringar inte oönskade yellowness;
 • Håller hälsa och hårstruktur
 • Det luktar bra.

Av minuserna finns låg hållbarhet och liten mängd i ett paket, det här räcker inte för långt hår. Kostnaden för ett paket överstiger inte 100 rubel.

Loreal

Medel L'oreal Platinum är det bästa bland liknande kompositioner. Det är en avfärgningsförening som mest effektivt färgar trådarna i en vit ton.

Dess fördelar är:

 • Frånvaron av ammoniak;
 • Ingen lukt;
 • Det finns ingen brännande känsla när du använder;
 • Säkert och effektivt förtydligande verktyg.

Den enda nackdelen är den höga kostnaden. Priset på professionell sammansättning når 1500 rubel, men resultatet är värt det. Det finns också en snabb torkning av färgen på håret, så färgning bör vara snabb.

Ett utmärkt verktyg för att lysa trådar av flera toner och för att behålla färg. Men för högklassig förtydligande av mörka strängar krävs flera sessioner, för efter det första förfarandet blir de gulaktiga.

Fördelarna är:

 • Trevlig arom;
 • Mild handling
 • I komplexet är en balsam.

För färgning av långa krullar är ett förpackning inte tillräckligt. Kostnaden för medel överstiger 200 rubel, för att få resultatet måste betala en stor del.

Schwarzkopf

Den mest populära är mousse. Det gör det möjligt att få ett resultat på upp till 3 toner eller mer, konsistensen är framgångsrik, produkten sprider sig inte och ligger lätt. Allergiska reaktioner på det observeras praktiskt taget inte. Creamfärg består av färgämnet Igora.

Kostnaden för dessa medel varierar från 200 rubel. Första gången efter användning markeras torra trådar, som sker med lämplig vård.

Palette

Hårfärg från Palette Fitoliniya-serien är anmärkningsvärt för sin mjuka åtgärd, den är perfekt fastsatt på locken, vilket ger ett snabbt och långvarigt resultat. Kompositionen ger inte sådana biverkningar som torkning och förstöring av hår.

En liten irritation observeras med långvarig exponering för hårbotten, försiktigt applicera färgen på det försvagade och skadade håret. Kostnaden är överkomlig - överstiger inte 120-150 rubel per förpackning.

Hur tänder håret hemma

Förfarandet för att tända hår hemma är standard. Den består av flera steg.

genomgång

Innan du börjar klargöra måste du förbereda håret. Tidigare borde du inte använda verktyg och verktyg som förstöra strängarna. Det är önskvärt att stärka och mata dem med skyddande föreningar, du kan använda en reducerande mask.

Det är värt att göra det några veckor före förfarandet:

 1. Matlagningsmedel. Färgen späds ut i glas eller keramisk skål enligt anvisningarna. Använd inte metallskedar för blandning. Den är beredd före användning, den kan inte förvaras i utspädd form.
 2. Framställning genom färgning. En tjock grädde appliceras längs hårlinjen, området runt öronen skyddas. Håret är uppdelat i separata strängar, var försiktigt och snabbt längs hela längden av kappan med kompositionen.
 3. Du märker kanske att färgen börjar byta färg omedelbart efter appliceringen. Håll kompositionen inte rekommenderad i mer än 15 minuter! Följande förtydligandeförfarande kan utföras inte tidigare än två veckor.
 4. Efter blekning tvättas håret med schampo. För att fixa resultatet kan du skölja trådarna med vatten med citronsaft eller äppelcidervinäger.

Säkerhetsåtgärder

Tidigare appliceras en liten mängd av produkten på handleden eller på öronlocket, detta görs för att säkerställa att det inte finns någon allergisk reaktion.

Du behöver bara arbeta med handskar, undvik att få färg på slemhinnor och ögon!

Hur man tar bort yellowness

Ibland efter ljusning visar det sig en obehaglig gulaktig nyans av hår. Du kan undvika utseende, om du använder professionella produkter för färgning. Hjälper till att lösa problemet med folkmedicin - lime älskling. Den appliceras på strängarna längs hela längden och varar upp till 10 timmar. Du kan ändra skuggan till gyllene, om du sköljer håret med lök avkok av skinken.

recensioner

"Jag använder Estelle clarifier under lång tid. Detta är det mest prisvärda och högkvalitativa verktyget. Sannerligen, efter användning, blir trådarna torra, men balm och masker hjälper, de låter dig snabbt återställa strukturen, göra dem friska, levande och vackra. "

"Jag försökte kompositionen från Garnier, och var mycket nöjd med resultatet, krullarna blev precis den färgen, som jag ville. Lite förvirrande lite pengar i ett paket, jag har tjockt hår, långt hår, så jag måste köpa tre paket på en gång, det visar sig vara lite dyrt. "

"Jag kan inte rekommendera färg för att lysa Sies för mörkhåriga tjejer. Jag försökte en gång, jag hade mycket tid att ta bort yellowness. Det visade sig vara mycket dyrt. Nu har jag bytt till L'Oreal - verktyget är helt enkelt magiskt. Trots den höga kostnaden, han målar sig perfekt, det finns ingen skarp lukt och krullarna blev bara otroligt vita. "

Topp 10 bästa färger för att lätta håret

Du har bestämt dig för att bli blond och vill ha en elegant blond utan yellowness? Eliminera detta problem kommer att hjälpa högkvalitativ färg för att lätta håret.

Orsaker till yellowness

Experter identifierar flera orsaker för utseendet av yellowness under förtydligande:

 • Användning av icke-professionell färg av dålig kvalitet. Om du är osäker på ditt val, kontakta en erfaren färgist;
 • Brist på grundläggande kunskaper och färdigheter. Beslutar att spara pengar på att besöka en skönhetssalong, riskerar du att spendera ännu mer arbetskraft och resurser för att köpa toningbalsam och rengöringsschampo;
 • Brott mot tekniken för att förbereda färgkompositionen och korrektheten att applicera den på krullarna Genom att spola färgen förr eller senare kan du få ett oväntat resultat.
 • Graviditet, amning och menstruation. Vid denna tidpunkt i kvinnokroppen finns det olika hormonella förändringar som påverkar slutresultatet;
 • Sköljning av hår med kranvatten. Flödande vatten innehåller en stor mängd rost, salter och andra skadliga föroreningar som ger blonden en gulaktig ton;
 • Färgande hår utan föregående missfärgning. Om blondiner och ägare av ljusblonda strängar har råd med det, kan brunhåriga kvinnor och brunetter knappast göra utan ett sådant förfarande. Faktum är att mörka lockor har ett mycket motståndskraftigt naturligt pigment, vilket är nästan omöjligt att avlägsna med färg;
 • Regelbunden sköljning med örtavkokning;
 • Konfliktfärgskompositionerna. Alla vet att färgen inte kan appliceras över henna eller basma - detta kan leda inte bara till gult, men också till en grön och lila nyans;
 • Ritning av masker på basis av oljor.

Hur väljer man rätt färg för lättnad?

När du väljer den bästa klarifieraren, var noga med att överväga ett par viktiga nyanser:

1. Typ av färgämne. Ljusfärg är av flera slag:

 • Pulver - Perfekt för att ta bort resistent pigment, innehåller aggressiva ingredienser som kan leda till överdrivning av trådarna.
 • Cream - har en ganska tjock konsistens, tack vare vilket produkten är lätt att applicera och flödar inte;
 • Olja - den mest skonsamma färgen, innehåller inte ammoniak och fördelas jämnt längs hela hårets längd.

2. Sammansättning. Så att ljussättningen inte skadar ditt hårs tillstånd, sluta på godartade produkter utan ammoniak och väteperoxid. Visst kan sådana färgämnen missfärga strängarna inte mer än 2 färger, så endast ljusbruna tjejer kan använda dem. Men för mörkt hår behöver en starkare formuleringar som innehåller speciella kemiska ingredienser. Men här måste du se till att andelen av dessa ämnen inte var för hög.

Tips! För att mjuka klararen och utföra proceduren utan att håret skadas, tillsätt olja eller extrakt av växter. De har närande, stärkande och fuktgivande egenskaper, samt neutralisera den aggressiva komponenten.

Granskning av de bästa lätta färgerna

Den moderna kosmetologimarknaden erbjuder en stor mängd lättnadsfärger. Vilken är bäst? Vi erbjuder dig de 10 bästa kvalitetsprodukterna.

En av de mest populära tillverkarna, som producerar resistenta färger med en liten mängd ammoniak. Garnier paletten innehåller 8 vackra nyanser - 2 kalla och 6 varma. Bland dem är platina blonde, pärlor och kräm pärla i största efterfrågan. Den största fördelen med färgämnena för detta företag är närvaron av naturliga oljor (oliv, jojoba och vetex), vilket ger strängarna glans och silkiness.

Garnier producerar också Color Shine clarifier - utan ammoniakmedel med tranbärs-extrakt och arganolja, utformad för enkel förtydligande (inte mer än en halv ton) och neutralisering av yellowness efter användning av långlivade färgämnen.

I raden av detta märke finns det Revlonissimo NMT Super Blondes - ett super kraftfullt verktyg med en ljusare effekt, med vilken du kan ändra nyansens nyans med cirka 5 positioner samtidigt. Färgen innehåller proteiner och estrar, vilket ger elasticitet mot hårets huvud och vacker ren färg. Paletten av Revlonissimo NMT Super Blondes har flera intressanta alternativ - jordgubbar, champagne, solig blond, etc.

Denna produkt ingår också i antalet professionella. Färg Igora Royal ger dig en stabil och djup färg till ett mycket överkomligt pris. Och viktigast av allt - den resulterande nyansen sammanfaller alltid med tonen som anges på förpackningen.

Matrix Color Sync

En annan populär ljusfärg avsedd för ljus (2 färger) och mild förtydligande av lock utan en fruktansvärd yellowness. Denna komposition är lämplig för ägare av ljus eller blont hår. Färgpaletten, se den här artikeln.

Märket, som är känt över hela världen, har utvecklat ett underbart verktyg för fläktresistent Loreall Paris Casting Sunkiss Lightening Gel-färg. Det viktigaste kännetecknet för detta färgämne är fullständig beredskap för användning - du behöver inte beräkna proportionerna och blanda kompositionen i en separat behållare. Det räcker att pressa in innehållet i röret på strängarna och jämnt fördela från rot till spets. Med gelformatet kan du hålla en målningssession utan någon speciell skada på ditt hårs hälsa, eftersom det finns flera fördelaktiga ämnen i det (kamelolja, skyddskonditionerare och termoelement).

I Loreal-samlingen finns toner för ljusbrunt, ljust och även mörkt hår, så du kan enkelt välja önskad färg. Färgen förbrukas ganska ekonomiskt - en förpackning är tillräcklig för 2 färgning.

Reader tips! Paint Loreal - typer av färger, paletter och recensioner

Det är viktigt! Loreall Paris Casting Sunkiss-färg innehåller aggressiva kemikalier, så glöm inte handskar när du hanterar. Också var noga med att värma ditt huvud med ett speciellt lock - utan att det utsätts för värme, kanske verktyget inte fungerar.

Professionell färg, tack vare vilken du kan lätta ditt hår för 4-6 toner utan att ge dig en yellowness. Paletten innehåller mycket mycket vackra nyanser - silver, guld, ask, pärla, etc. Var och en av dem ger ett rent mättat resultat. Nyfiken kan Schwarzkopfffärger också användas som förebyggande åtgärd. Produktens naturliga sammansättning (vitaminer + royal gelé, innehållande biologiskt aktiva substanser) kommer inte bara att "rengöra" blondan, men kommer också att närma strängarna, stärka dem från insidan, ge dem styrka och glans.

Klargörare av detta märke gör att du kan ändra färgen med så många som 8 positioner, samtidigt som du garanterar en vacker jämn nyans utan det minsta ledetråd av en gulaktig underton. Färgen har en sparsam effekt - det inte bara målar, men bryr sig också om strängarna, skyddar dem från att torka ut, vilket ger mjukhet, ömhet och silighet. I Syoss linje finns 4 typer av media - från medium till ultra klarare.

Mycket bra medel för rysk produktion, populär bland moderna mästare. I raden av detta märke finns klargörande, färgnings- och färgningskompositioner som har en mild effekt. Med Estel Deluxe-färg blir håret mjukt och lättsamt, och effekten utan yellowness varar länge.

Bbcos White Meches Bleaching

Denna samling färgämnen är idealisk för mild och högkvalitativ ljusning av mörkt hår. Överensstämmelse med alla regler gör det möjligt att minimera de negativa effekterna av aggressiva komponenter. En annan särskiljande egenskap hos Bbcos White Meches blekning färgämnen är närvaron av en krämaktivator och ett brightenerpulver utformat för att bearbeta omkroppade rötter.

Högkvalitativ krämfärg utan skadliga ingredienser. Tyvärr är det nästan omöjligt att hitta den på den fria marknaden, men det här verktyget används ofta i salonger. Den består av 3 mycket viktiga komponenter - en vårdande lotion, blekmedel och närande serum.

Tips! Även om du lyckas köpa Goldwell Silklift-färg, försök inte använda det själv. Faktum är att eventuell avvikelse från instruktionerna och fel val av hjälpämnen kan leda till mycket obehagliga resultat.

Litteratur tips

För att skydda håret från effekten av yellowness, lyssna på råd från erfarna colorists.

Tips 1. Vanligt blekt hår med speciella balm, schampo eller mjuka färger i silver, blått, pärla och lila. Dessa lösningar är mycket koncentrerade, så de kan inte appliceras i färdig form - håret kan bli grått. Var noga med att lägga till det vanligaste schampot (proportionerna anges i instruktionerna).

Tips 2. Köp ett speciellt schampo för blekt hår - det kommer att hålla en ren, strålande ton.

Tips 3. För att säkerställa en jämn färgning av hela hårets hår, börja proceduren med håret på baksidan av huvudet och gå sedan till templen och området nära pannan. Applicera blandningen rikligt, försök inte spara. Kompositionens exponeringstid, registrera efter bearbetning av den sista krullen.

Tips 4. För att hålla blondan utan yellowness med dig under lång tid, använd endast filtrerat vatten för att tvätta. Du bör också använda sköljning från lätt surgjort vatten (1 tsk. Citronsaft för 1 vätska).

Tips 5. Förbered en upplysningsförening omedelbart före appliceringen på håret. Långvarig kontakt med luft leder till oxidation av blandningen och påverkar slutligt slutresultatet.

Tips 6. Om håret är skadat och försvagat är det absolut nödvändigt att gå igenom behandlingsbanan och skära ändarna. Bäst av allt för dessa ändamål är lämpliga regenererande och förstärkning av masker med keratin, proteiner, vitaminer, elastin, kollagen och andra användbara komponenter. Om du vill kan du använda hemgjorda produkter - baserad på kefir, honung, svartbröd, gräddfil, gelatin, etc. För att förbättra effekten, ta vitaminer för hår, naglar och hud.

Tips 7. Vid blandning av hårfärg, se till att det inte finns några klumpar i blandningen - färgen blir ojämn.

Tips 8. Innan du applicerar kompositionen på huvudet, utför ett test för allergier. För att göra detta, applicera en liten mängd färdig färg på armbågens inre vik eller på handleden. Om det inte uppträder rodnad, utslag och andra oönskade fenomen efter en kvart i timmen på det behandlade området, fortsätt proceduren.

Tips 9. Medan du simmar i poolen glöm inte att ha en speciell keps. Bleach - Blondiens främsta fiende!

Tips 10. Utför proceduren endast av proffs.

Rekommendationer om hur man korrekt ljusar håret med kemiska färgämnen:

recensioner

Sammanfattningsvis hittar vi recensioner av vanliga kvinnor som tändes med olika färger.

 • Tatyana, 35 år: "Jag drömde om att bli blondin från skolan. Och vid omkring 30 år bestämde jag mig för att det var dags att belysa denna dröm. Jag har naturligt lätt blont hår, vilket gör att du kan göra utan blekningsproceduren. För färgning valde Palette från Shvartskopf färg "platina blond". Som utlovat av tillverkaren kom färgen ut utan yellowness. Resultatet är helt enkelt utmärkt - en vacker och klar blond med platinaton. Jag målar denna färg under en längre tid - mer än 4 år. Jag var rädd att håret inte skulle bära en sådan belastning, men i detta avseende lät inte färgen ner mig. Jag rekommenderar det till alla. "
 • Margarita, 26 år: "Lyssna upp för det tredje året med färg Revlon Super Blond (färgblå blondin). Denna professionella färgämne är perfekt för färgning hemma, för jag har inga problem med att måla. Anger som galen - en skugga utan yellowness, vacker och väldigt resistent. Dessutom ger färgen extravård. Om du vill bli blondin, var god att välja det här verktyget! ".
 • Catherine, 40 år gammal: "Jag är en blondin med 20 års erfarenhet, så jag lyckades studera problemet med yellowness noggrant. De senaste åren har jag använt Estelle. Färgen är väldigt bra - håret lyser bara! Självklart lägger jag regelbundet på olika masker, men själva verktyget närmar och fuktar också. Och det sista pluset i spargrisen - tillgänglighet och ekonomi! ".
 • Sophia, 28: "Jag tyckte verkligen om Bbcos White Meches Blekning lättare färg utan ammoniak. Jag färgar bara i stugan och bara det här betyder. Resultatet är alltid utmärkt, blandningen misslyckas aldrig. Medan de flesta blondiner jag vet är ute efter remedier för yellowness, tycker jag om min rena och vackra silverblondin. Om du också vill glömma detta problem, stoppa ditt val på produkterna i det här företaget. "
 • Polina, 28 år gammal: "Under nästa blekning i salongen hade jag håret bränt, så sedan har jag bara målade mig själv. Jag valde en mjuk färg för att lätta håret från Garnier. Jag försökte både pärla och platina blond - jag gillade båda tonen. Vi är också glada att färgen inte bara skadar hårstrukturen, men stärker också rötterna (allt på grund av oljor). "

Se också: hur bli av med yellowness i hår, om det redan har dykt upp (video)

8 bästa naturliga färgämnen

Beslutar att färga ditt hår, vi köper färg i affären - valet är väldigt stort. Men även en kvalitetsprodukt som inte innehåller ammoniak i kompositionen skadar krullarna. Med frekvent färgning blir de torra och spröda, tipsen börjar splittras. Situationen förvärras av den frekventa användningen av termiska enheter och stylingverktyg för styling. Så att färgningsproceduren sker utan att håret skadas, kan du använda naturliga komponenter - de tränger inte in i hårstrukturen och förstör inte de naturliga pigmenten i trådarna och är därför helt säkra för dem. Många naturprodukter färgar inte bara strängarna, utan ger också extra omsorg för dem. Den enda nackdelen med naturliga pigment är att de inte ger en omedelbar effekt och flera förfaranden krävs för att få önskad nyans av strängar.

Basma - mörkt hår utan mjäll

Basma erhålls från en indigofer-växt. Med hjälp av detta svarta pigment kan du färga håret i mörka nyanser - från ljusbrun till blå-svart. Krullarnas slutliga färg kommer i stor utsträckning att bero på deras ursprungliga ton och tillstånd. Men att använda basma i sin rena form är oönskad - det kan ge fula blå eller gröna nyanser till strängarna. Ofta blandas svart pigment med henna. I vilka proportioner blandar du färgämnen, och den slutliga färgen beror på.

I Basma finns det många användbara komponenter för hår - du ger dem extravård. Sammansättningen innehåller naturliga ämnen som hjälper till att eliminera mjäll. Att använda Basma är ett säkert sätt att göra håret starkt, slätt och glänsande.

Henna - färg och botemedel för krullar

Den mest populära bland kvinnor naturligt färgämne. Ta det från Lawsons torkade löv. Henna används som en separat färg eller utspädd med basma. Med hjälp av naturläkemedel kan du ge ditt hår en ljus nyans - från gyllene till ljusröda. Det beror helt på kompositionens exponeringstid och krullarnas startton.

Inte undra på att henna ofta används för beredning av terapeutiska hårmaskor. Pigment omsluter varje hår, skyddar det från negativa yttre faktorer. Henna, om alla regler i proceduren för färgning eller applicering av behandlingsmasker följs, gör krullarna elastiska, silkesiga, starka. Färg stimulerar också hårväxten.

Kanel - friskt, vackert hår med en ljus nyans

Kanel används ofta i hemvård för hud och hår - vanligtvis för beredning av friska masker. Detta aromatiska krydda har toniska och antiseptiska egenskaper. Krullar efter applicering av kanelbaserade produkter blir blankt, nedbrutet, deras tillväxt stimuleras.

Om du använder kanel i sin rena form, ger den ljusbrun eller gyllene nyanser. Krullans slutliga färg kommer att bero på deras ursprungliga färg. Rödhåriga tjejer kommer att få en något rödaktig nyans av hår, och brunetter kommer att lägga till gyllene färger i trådarna. För intensiv förtydligande av kran kanel blandad med citron och honung.

Kamille - Brightening och bryr sig om blont hår

Kamille - den bästa naturliga färgen för blont hår. Du kan inte drastiskt ändra färgen med denna medicinska växt - det ger bara ditt hår en gyllene nyans. Att använda kamille för blonda krullar ger dem utseendet av solbränna.

Förutom mildt hårfärg har kamille en rad olika användbara egenskaper - det stärker strängarna, vilket gör dem mer lätta och glänsande. En naturlig botemedel har en positiv effekt på hårbottens tillstånd - klåda och flaking elimineras.

Herbal decoction används för att lätta håret med kamomill - ett glas torkade blommor av växten fylls med 0,5 liter kokande vatten. De sköljde trådarna efter tvätt med schampo. Effekten kan ses efter några veckor av att applicera denna balm.

Rabarber - vilket ger håret en ljusbrun och askig färg

Rabarberrot har länge varit van vid att färga krullar i ljusa blonda och askfärger. Om växtens buljong behandlas med lätta trådar kommer de att få en ljusbrun ton med kopparton. Och användningen av rabarber på ljusbrunt hår gör att de kan tända upp till askfärgen. Växten visar en bra effekt vid färgning av grått hår.

Att färga hår rabarber används avkok - 2 msk. Jag krossade växter hällde 200 ml vatten och kokades i ca 20 minuter. Den resulterande balmen sköljde håret efter tvätt. För att öka effekten av användning av rabarber i infusioner tillsattes ofta vitt vin.

Kaffe - chokladtoner av lockor

Med kaffe är det väldigt lätt att få vackert chokladfärgat hår. Och om du blandar drinken med henna och målar ljusbruna krullar med ett sådant verktyg, kan du ge den en rik kastanjfärg.

För att färga krullar av kaffe, brygg en stark dryck och skölj håret med det, blötlägg ett tag och skölj sedan. Du kan regelbundet upprepa proceduren för att behålla färg.

Kaffetoner hjälper till att öka blodcirkulationen i vävnaderna, vilket har en positiv effekt på hårets tillstånd. Du kan påskynda tillväxten och göra dem starkare. För att göra färgningsproceduren ännu mer användbar, gör en kaffekorka för hårbotten - massage huden med lätta rörelser och skölj sedan håret med den beredda färgämnen.

Citron - snabb hårljus

Om du vill snabbt lätta krullarna, ta en citron. Redan efter flera procedurer lyser strängarna med minst 1 ton. Ta nypressad citronsaft, blanda den med samma mängd vatten, skölj krullarna med den resulterande lösningen och torka sedan i naturliga förhållanden.

Citron rensar väl hårbotten, ger skinsglans.

Observera att det inte är önskvärt att färga torrt hår med citron! Sur frukt har en torkningseffekt som bara förvärrar situationen.

Lipa - mättade bruna och kastanjebruna nyanser

Lipa ger lockar en vacker kastanjfärg. Om du håller det beredda färgämnet på strängarna under en kortare tid kommer du att få en ljusbrun nyans. Lipa används av blondiner och brunetter.

Och linden gör inte bara håret vackert, utan läker också dem. Strängar blir starkare, glänsande, inte elektrifierande. Lipa i komplex hårvård hjälper till att bli av med mjäll.

För att få vackert hår, laga kalkdekok - 8 msk. Jag torkade blommor växter häll 2 matskedar vatten, koka, stam. Behandla håret med lösningen och håll i minst en timme.

Brightening hår hemma med naturliga produkter.

I den här artikeln kommer vi att prata om hur du gör ditt eget hår ljusare hemma med naturliga medel. Hår kan ljusas hemma med naturliga produkter, och ganska bra. Idag kommer vi att berätta om de viktigaste växtprodukterna som kan tända håret utan att skada dem. Sådana medel är inte dyra och är som regel tillgängliga i alla hem. Med allt detta bidrar lättare hår med naturliga, naturliga produkter också till den övergripande förstärkningen och läkning av håret. Folkmekanismer som beskrivs i denna artikel kan verkligen effektivt lätta och missfärga hår.

Folkmedel för lätta hår

Kamilleblommor, äppeljuice och ättika, kanel och kamille, läsk, väteperoxid och olja, bordsalt och citron, läsk, här är en lista över produkter som är lämpliga för att tända håret hemma. Alla dessa ingredienser kommer att användas i recept, som vi kommer att berätta för dig idag i den här artikeln.

Glöm inte den vanligaste metoden att lätta håret, solen. Under påverkan av solljuset blir håret naturligt ljusat. Blondiner vet förmodligen om den här funktionen, de vet att en lång vistelse i solen lättar håret. Solens strålar tänder håret och ger det en naturlig nyans. Därför, om du vill lätta ditt hår, spendera mer tid i solen, men glöm inte bort risken för överhettning (solstråle), så var noga med att använda en hatt.

Hår Brightening Masker

Visst har du redan gjort några masker för hårvård och du vet många grundläggande recept, men efter att ha läst den här artikeln kommer hemmet som hjälper dig att lätta ditt hår att läggas till i ditt arsenal av hårvårdsprodukter hemma.

Varför är användningen av hemmagjorda hårljusprodukter jämförbart med användningen av konstgjorda lätta produkter?

Komponenter som ingår i naturläkemedel bidrar till den totala förbättringen av håret. Som ett resultat av att använda hemgjorda recept för att lätta ditt hår kommer ditt hår att bli lättare och kommer att förvärva naturliga nyanser utan att skada hårets hälsa.

Hembakade recept för lätta hår hjälper inte bara att lätta håret utan också tillåta andra eviga problem som stöter på oss att lösa, till exempel ökat hår oljigt hår, torrhet, förlust etc. Förutom allt, kommer användningen av våra recept att bidra till att återfuka håret och bidra till deras snabba tillväxt.

För att resultatet av självbelysningshår hemma inte kommer att göra dig besviken behöver du följaktligen följa följande regler:

1. Våt hår är bättre ljusare, för masken absorberas bättre på grund av de lätt öppna hårknivarna.

2. Det är svårare att lätta mörkt hår, så alla som har mörkt hår rekommenderas att använda alternativen med den starkaste absorptionen av masken i håret.

3. Var noga med att ge ditt hår en vila efter applicering av naturläkemedel.

4. De som har mörkt hår måste vara tålmodiga, eftersom det blir märkbart att det inte kommer att märkas omedelbart efter appliceringen av våra recept, men efter att du har tvättat håret flera gånger.

Recept för lättare hår hem rättsmedel

1. Ljusa håret med salt

Har du märkt hur håret blir lättare efter att ha simmat i salt havsvatten? Strax efter att du kommer ut ur vattnet och ditt hår är torrt i solen, brinner det ut, för saltet lyser håret väldigt bra. Saltet lyser inte bara håret utan också torkar det starkt, så i vårt första recept använder vi inte bara salt utan också olja. Olja hjälper till att återfuka håret efter saltet.

Havsalt passar bäst, men om det inte finns där, är vanligt bordsalt lämpligt för vårt recept.

Recept för lätta hår med salt:

Ta 2 matskedar salt, inga diabilder, bara några droppar vinäger (3-5 droppar), 2 koppar varmt vatten, en fjärdedel matsked olivolja, kommer burkolja också att göra. Blanda alla ingredienser och låt för att infusera i 20 minuter. Applicera kompositionen i håret, tvätta inte av det i minst 30 minuter. Om hårets struktur är svår, håll sedan kompositionen på håret i minst en timme. Tvätta av masken med varmt vatten med en balsam. Upprepa proceduren efter 3 dagar.

2. Ljusa håret med askorbinsyra eller C-vitamin

Denna metod är det enklaste alternativet att tvätta håret av dåligt valda färg och viktigast av allt är användningen av C-vitamin som en del av ett hemhjälp lämpligt för att lätta håret och deras återhämtning. Du bör märka effekten av att använda detta recept efter första användningen. Vitamin C (askorbinsyra) kan köpas på apoteket i form av pulver, kapslar eller tabletter. Vitamin C (askorbinsyra) i pulver är mest lämplig för vårt recept. Om du bara har piller eller kapslar spelar det ingen roll eftersom tabletterna enkelt kan krossas, och kapslarna kan lätt öppnas och pulvret kan hällas ut.

Askorbinsyra (C-vitamin) är mycket användbar för hår:

 • C-vitamin tvättar lätt ut färgen utan att skada hårstrukturen.
 • Askorbinsyra kan ta bort håret med alltför mycket fett.
 • Användningen av C-vitamin (askorbinsyra) kommer att ge din hårvolym;
 • Huvudkärlens blodkärl ökar sin aktivitet och bidrar därmed till att hårväxten accelererar efter användning av produkter med vitamin C.

Receptet för lättare hår med askorbinsyra No1:

Det är viktigt! Alternativ nr 1 för lättare hår är en engångsmetod, så för regelbunden användning av C-vitamin i masker för att lätta ditt hår, kommer alternativet nr 2 som beskrivs nedan passa dig.

För beredning av verktyg för att lätta håret behöver vi 3 påsar med 2,5 g vardera med askorbinsyra. Lös upp innehållet i ett stort glas med varmt vatten. Blanda väl kompositionen. Låt lösningen infusera i 20 minuter. Efter applicera kompositionen på de delar av ditt hår som du planerar att tända. Med hjälp av askorbinsyra kan du göra höjdpunkter eller bara lätta all håret på en gång. Det är lämpligt att applicera kompositionen på håret med hjälp av en sprutpistol eller med enkla bomullspuddar. Tvätta inte håret omedelbart. Det ska ta minst 30 minuter att tvätta. Det är väldigt viktigt att ständigt övervaka processen för förtydligande! Så snart du inser att den nyans som passar dig är uppenbar bör du tvätta produkten från håret med varmt vatten med hjälp av schampo och balsam.

Receptet för lättare hår med askorbinsyra No2:

Denna metod är lämplig för regelbunden användning vid lätta hår. Vi behöver två påsar av 2,5 g askorbinsyrapulver (eller 10 tabletter askorbinsyra eller vitamin C, som måste krossas i en murbruk). Bland det resulterande pulvret med ditt vanliga schampo. Applicera schampo i håret och skölj inte i fem minuter. Skölj skampan efter 5 minuter och var noga med att använda balsam för att fixa resultatet. Tvätta håret med detta schampo tills din hårs nyans syns.

3. Ljusa håret med bakpulver

Soda lyser håret väl. Lightening hår med läsk är mycket populär. För att förbereda det ljusande håret behöver vi förbereda en pasta av läsk.

Recept för lätta hårsoda:

För att förbereda pastaen behöver 150 ml soda (ungefär ett halvt glas). I ett glas soda, tillsätt varmt vatten tillräckligt för att göra en pasta. Pastaen ska inte vara mycket tjock eller flytande.

Applicera sodavätning på allt hår på en gång eller enskilda trådar. Skölj inte lösningen i 20 minuter. Kontrollera alltid hårets skugga, så fort den önskade nyansen uppstod, tvätta av pastaen. Vanligtvis är det 20 minuter att uppnå önskad nyans. Resultatet av denna procedur uppnås efter den första applikationen. Använd denna metod inte mer än 3 gånger i veckan.

Soda med schampo för att lätta håret:

Du kan blanda sodavatten med schampo och använda det regelbundet tills du får håret du vill tona. För att göra detta, blanda 6-7 teskedar soda (inga diabilder) i 50 ml. schampo. Du kan använda detta schampo i högst 2 månader.

4. Brightening hår med rabarber

Rabbarber är länge mycket känd, bland annat för dess förmåga att lätta håret. Som ett resultat av att lätta håret med rabarber, kommer håret att förvärva en ädla askblond nyans som alltid är trendig. Rabarber inte bara lyser håret bra, men har också en positiv effekt på hårstrukturen och hårbotten. Användningen av rabarber stimulerar hårväxten och förhindrar deras förlust. Rabbarber kan också normalisera talgkörtlarna, vilket kommer att hjälpa till med problemet med fet hår.

Recept Lightening Hair Rabarber för Ash-Blond Shade:

Vi behöver 6 matskedar av torkad rot eller rabarberblad. Du kan kombinera torra löv och rot i olika proportioner. Häll 5 matskedar torkade rabarber i en liten kastrull och häll 500 ml kokande vatten över Rabarbern. Koka buljong behöver minst 25 minuter. Den resulterande buljongen ska svalna. Applicera buljong till hela längden av håret och låt det stå i tre timmar. För att tvätta av avkokningen av rabarber behöver inte schampo, bara nog för att tvätta håret med varmt vatten. Du kan använda denna buljong tre gånger i veckan. Efter en vecka med rabarberbuljong ser du hur ditt hår får en ljusare nyans.

Receptet för lätta hår rabarber för halmgult:

Mängden torr rabarber beror på hårets längd, ju längre ditt hår desto mer rabarber behöver du. Du behöver från 20 till 40 gram torkad rabarber. Fyll den önskade mängden rabarberrot med vatten (från 200 till 300 ml.) Koka tills du har kokat ner blandningen i ett tjockt tillstånd. Efter kylning av lösningen till rumstemperatur och applicera på hår. Skölj av efter 2 timmar med varmt vatten utan schampo.

5. Kanel ljusande hår

Kanel har ett imponerande utbud av egenskaper för att stärka och läka hår. Dessutom kan kanel färgas och lätta håret. Därför är kanel en oumbärlig ingrediens i många masker och hårvårdsprodukter. Idag ska vi prata om hennes förmåga att lätta sitt hår. Genom att använda kanel som ljusmedel kommer ditt hår att ge önskad nyans och fördubba håret med en magnifik naturlig glans.

Kanel har ett antal användbara egenskaper:

 • De element som finns i kanel ger näring till hårsäckarna och håraxeln.
 • På grund av den djupa penetreringen i hårstrukturen blir hårets yta mjukare.
 • Med regelbunden användning av kanelhår mättat med ljusstyrka och elasticitet;
 • I kanel finns en mycket imponerande uppsättning spårämnen som är användbara för håret: vitamin PP, C, A, Fe - järn, Cn - zink, Mg - magnesium och det här är inte hela listan.

Recept för blekning kanel blont hår:

100 ml hårbalsamblandare blanda med 4 teskedar med välmående kanel (detta är ungefär förhållandet mellan 4 teskedar kanel och 5 teskedar av balsam). Blanda väl i en homogen pasta. Pastaen ska vara tjock nog för att inte droppa från håret efter applicering. Tvätta håret, som vanligt, efter applicera den resulterande kompositionen på håret. Kamma håret och vrid det i en bulle på kronan. Täck huvudet med en speciell keps för masker eller använd en vanlig påse eller klädfilm för att hålla masken varm. Efter 3 timmar kan masken tvättas av. De som har hård hår kan hålla en sådan mask i 4 timmar. Skölj utan schampo med vanligt varmt vatten.

Kanel med honung för att lätta håret:

Ta 80 - 100 ml. honung, 100 ml. hårbalsam, 5 tsk brunns kanel. Blanda väl till en homogen konsistens. Applicera masken för att rengöra fuktigt hår. Applicera en mask på ditt hår och täck huvudet med en hatt eller påse, en matfilm är väl lämpad för detta. Så öppnar hårets vågor så att alla näringsämnen från masken går in i hårstrukturen. Håll masken utan tvättning i 3 timmar, skölj sedan med varmt vatten med schampo och balsam. Upprepa denna procedur efter 3 dagar för ännu mer hårlättnad.

Brightening hår med kanel och citron:

Blanda kanelpulver i mängden tre matskedar med hårbalsam (200 ml.). Tillsätt vatten (250 ml) och citronsaft utan skal (en matsked). Blanda väl. Applicera kompositionen på strängarna jämnt fördela den över hela längden av håret. Skölj med varmt vatten och schampo efter 3 timmar.

Var noga med att titta på videon om kanel ljusande hår:

6. Ljusa håret med väteperoxid

Alla vet att peroxid lyser håret väl. Användningen av väteperoxid är det mest populära och beprövade sättet att lysa och bleka håret. Peroxid lyser väl både mörkt och blont hår.

Det finns dock en övertygande men! Det är viktigt! Blek inte håret med väteperoxid om du har skadat och svagt hår eller ditt hår har splittrade ändar. Du kan bara använda de alternativen för förtydligande, som innehåller olika oljor.

Innan du börjar tända håret, testa det på en separat liten strand. Så du kan skydda mot oönskade resultat av förtydligande.

Du bör inte glömma att väteperoxid finns i olika koncentrationer och du bör noggrant läsa noggrant procentandelen väteperoxid i den produkt du planerar att använda. För blekning av hår med väteperoxid rekommenderar vi att du använder en 3-6% lösning. För hård, stark hår är en 6% lösning lämplig, och för normalt hår, var noga med att använda en lösning som inte överstiger 3% koncentration.

Hur lättar håret med väteperoxid?

1. Späd peroxid i lika delar med vatten (mängden peroxid ska vara lika med mängden vatten);

2. Försök att tända håret först på en tråd. Resultatet kommer att vara klart om 20 minuter. På så sätt kan du förstå om denna koncentration av peroxid är rätt för dig och om du vill ha den här hårskärmen.

3. Om den här skuggan passar dig, häll all den resulterande lösningen i en sprayflaska och spraya allt hår jämnt.

4. Tvätta håret med shampoo och balsam efter 20 minuter.

Denna metod för att lätta håret kan konkurrera med många vanliga kommersiella medel med ett högt innehåll av aggressiva kemikalier.

7. Citron hår blekning

Ett annat effektivt sätt att lätta håret, som, förutom blekning, också fuktar håret och ger det en naturlig glans.

VIKTIGT! Applicera inte rent, outspädd citronsaft hela på allt hår. Dessutom kan du inte applicera ren citronsaft i hårbotten.

Recept för lättare hår med citron och olja:

1 Blanda saften av 1 citron med 100 ml. vatten, tillsätt till sammansättningen av antingen 3 matskedar burdock olja eller 3 matskedar olivolja. Oljebrunn fuktar håret och ger extra näring till håret. Häll den resulterande produkten i sprayen. Du kan börja använda vårt verktyg.

För att markera hårsträngar av hår som sprayas med citronspray, täcka med folie för att isolera resten av håret.


Efter applicering håret låta det torka helt. Använd inte en hårtork eller handduk för detta. Som ett resultat av den naturliga torkningen av citronmedlet blir håret mest effektivt effektivt. Det är lämpligt att göra denna procedur på kvällen, så att håret har tid att torka innan du sover. På morgonen, var noga med att tvätta håret med schampo.

Jag hoppas att du kan hitta ett lämpligt sätt att lätta ditt hår hemma med hjälp av traditionella metoder. Låt ditt hår vara friskt!

Vilken färg att lätta mörkt hår: hemligheterna att välja ljusare färgämne

Blonda blondiner är en komplex och ansvarsfull process, så nybörjare frisörer föredrar att inte delta i det. För att uppnå en ren, perfekt blond efter att ha blivit mörkbrun, är kastanjetrådar en uppgift för riktiga proffs. Vilken typ av färg att lätta mörkt hår, för att komma närmare den omhuldade drömmen och eliminera mycket skada på dem, läs vidare.

Innehåller lätta brunetter


Blondirovaniye - Förfarande för förtydligande om 5-7 toner från första färg. För mörkt hår är en komplex kardinalprocess.

Håraxeln är inte tom inuti, den är fylld med ett särskilt pigment (melanin) och luftbubblor. Det finns svartbrunt melanin och ljusrött. Mängden pigment, dess utseende och läge bestämmer hårets färg.

I mörkt hår är pigmentkoncentrationen högre, det finns praktiskt taget inga luftbubblor mellan dem. Lätta lockar innehåller en liten mängd pigment och fler bubblor.

Graden av koncentration (mättnad) av pigmentet bestämmer hårets ton. För enkelhetens skull skapade färgmästare en separat skala för att bestämma tonen med gradering från 1 till 10. För att vända sig från en brunett till en blond, måste krullarna flytta längs denna "stege" från en mindre ton till 10: e. Stigen är inte nära, du behöver starka klargörare.

Den andra frågan är fortfarande oupplösad: Vad kommer att bli av strängarna efter förtydligande med aggressiva medel? För att förhindra utseende av "tvättdukar" på huvudet använder yrkesverksamma färger av hög kvalitet. De innehåller ytterligare innovativa komponenter, naturliga oljor, de förhindrar fullständig skada på locken, garanterar en mjuk och mild åtgärd.

Rådet. För att bevara lyxhårens lyx och hårdhet när hon blondar, rekommenderar professionella att använda högklassiga verktyg från segmentets proffs. Oberoende färgprodukter från massmarknaden kan avsevärt skada håret, göra det torrt, skört.

Massage hårfärger

Ljussmålar för hemmabruk är avsedda för tjejer och kvinnor som inte tillåter sig regelbundna besök hos en professionell. Sådana produkter ger dem chansen att byta skugga själva.

Kosmetiska företag med förståelse närmade sig denna kategori av kvinnor, gjorde förfarandet så bekvämt som möjligt. I satsen med massfärg inkluderade man handskar, plockade upp ett färgämne, oxideringsmedel, balsam, en speciell pensel för att applicera färgkompositionen.

Det kan inte sägas att kvaliteten på dessa produkter för färgning är dålig, det finns anständiga alternativ. Den största skillnaden mellan massmarknaden är att valet av procentandelen oxid redan har gjorts för dig, du kan inte ändra det beroende på den del av hår som målas, vilket förhindrar alltför hårt hår, som färgaren gör i skönhetssalongen. Med färgämnet från massmarknaden är det omöjligt att göra detta, en oxiderande medel används för beredning, därför kan i vissa zoner följaktligen observera ökad torrhet av strängarna, slutändring.

Tänk på värda alternativ för krämfärg för mörkt hår med en ljusare effekt från massmarknaden:

 • Cream-paint Wellaton Blondirovanie från Wella - lyser strängarna med 4-5 toner. Provitamin B5 har tillsatts till beredningen, det ger ytterligare skydd mot krullningar, förhindrar skadorna.
 • Garnier Color Naturals avfärgning intensiv krämfärg superklond - produkten djupt och intensivt närmar sig på grund av närvaron av tre naturliga oljor (avokado olja, shea, oliv). Lämplig färg för att lätta mörkt hår, den förväntade effekten - missfärgning till 6 toner. Efter transformationsförfarandet bevaras silkiness, naturlig glans;
 • Cream-paint L'Oreal Excellence Creme - tillverkaren av läkemedelslofterna som håller tredubbla vård av trådarna under kemisk exponering. Pro-keratin, ceramider, kollagen påverkar samtidigt håret, återställer det, skyddar det. Efter den första användningen av problemet, vilken färg är bättre att lätta de mörka och gråa krönen, glömmer du för alltid. Värt, varaktig effekt, rimligt pris, användarvänlighet och avsaknad av en skarp, obehaglig lukt, inte alla funktioner och fördelar med detta läkemedel. Du kan läsa mer information om företagets produkter i artikeln: Loreal Hair Brightener;
 • Denna lista kompletteras med produkter från Pallet, Syoss. Dessa märken har visat sig på en hög nivå när det gäller färgning och förtydligande.

Rådet. Innan det slutliga valet av krämfärg, kontakta en professionell. Detta förhindrar ett dåligt köp och hjälper till att undvika besvikelse från misslyckad färgning.

Hårfärger från det professionella segmentet

Professionell färg, till skillnad från hushåll (massmarknad), gå separat från oxidatorn, du väljer den nödvändiga procenten och kvantiteten. En erfaren masterkolorist kommer inte att bränna strängarna, till exempel 6% oxid, om 4,5% är tillräckligt. Olika sammansättning av produkten. Antalet näringsämnen i professionella produkter är större än i massmarknaden, och de är överlägsna i kvalitet.

Det finns flera betydande nackdelar med produkter från den professionella linjen:

 • högt pris;
 • Inköpets komplexitet - professionella ljussfärger säljs inte i stormarknader, bara från företrädare för företag, i specialaffärer för frisörer;
 • Att arbeta med produkter kräver yrkeskunskaper, erfarenhet, förmågan att kombinera bastonen med mikstonami och tillsatser som påverkar slutresultatet, för att avlägsna yellowness (redhead).

Av de professionella färgämnena på hemmamarknaden är följande märken:

 • L'Oreal Professionnel Majiblond ultrakrämfärg - den föreslagna åtgärden kommer att ändra den ursprungliga shagtonen med 3 nivåer. Inga gulnande, utomjordiska nyanser efter färgning visas inte. Färgen blandas med 9 eller 12% oxidationsmedel före användning (i ett förhållande 1: 2). Produkten är lämplig för mörkt hår, garanterar en hållbar nyans;
 • Concept Profy Touch Color Cream Cream är ett budgetalternativ för professionell vård och färgning. Sammansättningen fungerar snabbt, efter proceduren, krullarna ser hälsosamt ut, silkeslen. Ingen yttre yellowness när du väljer coola nyanser;
 • Matrix - ett utmärkt alternativ från den professionella färgfärgen. Verktyget är enkelt, jämnt applicerat, ger en naturlig nyans utan utländska inklusioner. Sammansättningen av läkemedlet är fylld med vitaminer, användbara oljor, så hårets mjukhet, silkighet, naturlig glans efter färgning garanteras;
 • Indola Royal cream-paint - det säkraste, allergivänliga läkemedlet för att ändra hårfärgen. Prisvärd pris, anständigt resultat - en av dess främsta fördelar;
 • Life Color Plus Professional - krämfärg från de italienska frisörerna. En liten andel ammoniak skadar inte håret alls. Den valda nyansen passar perfekt till den ursprungliga färgen. En stor palett (110 nyanser) gör att du kan välja färg för varje smak.

Professionella färger - nyckeln till framgång, hårets skönhet, noggrann och högkvalitativ färg, vård och omsorg under hela processen. Den unika formeln, resistenta färgämnen, ett stort antal användbara tillsatser gör det möjligt att experimentera med nyanser utan rädsla för att förstöra krullarna.

Vi rekommenderar att du litar på valet av proffs och klargörare från Estelle.

Foto före och efter

Vad du behöver veta innan lätta mörk hårfärg

Att uppnå höga resultat i lätta krölar kan endast uppnås med val av färgämnen av hög kvalitet och korrekt tillämpning. Förtydligande processen innefattar följande grundläggande regler för att genomföra:

 1. Hår för färgning kräver förberedelse - i 1-2 månader, aktivt använda masker, balm och näringsämnen för deras återhämtning. Torra, sköra krullar ger inte en perfekt nyans.
 2. Valet av färgämnen överlåter professionella. Använd krämfärger, de har en mjukare effekt på locken och ett högt resultat.
 3. Ljusfärg på mörkt hår är idealiskt om missfärgning görs först.
 4. 2 dagar före förtydligande, test för en allergisk reaktion. Bränning, hudutslag, irritation på huden behandlad med färgämnesammansättningen, säger att din hud är känslig för denna grupp av komponenter. Använd drogen kan inte vara!
 5. Tillverkaren av preparatet för färgning bryr sig om användaren, i förpackningen hittar du instruktioner för produkten, nyanser av ansökan. Var inte lat, läs noggrant instruktionerna!
 6. Applicera produkten snabbt, rikligt och jämnt. Börja från baksidan av huvudet, rör sig gradvis till framsidan.
 7. Överdriv inte strängarna. Det gör ont på dem, hotar att falla ut senare.
 8. 5-7 minuter innan du tar bort färgämnet från huvudet, utför emulgering (applicera lite vatten på trådarna och skummedlet).
 9. För att avlägsna resten av färgämnet, använd speciella schampon.
 10. Var noga med att efter färgning använda en närande mask, kompenserar den för skadan.
 11. Och glöm inte om toning hår efter lätta. Det finns en hel del användbar information om förfarandet: hur tonade du yellowness efter förtydligande, och vilken färg för att ta bort yellowness, läs på vår hemsida.

Det är viktigt! Håll ett intervall mellan färgning i 2 veckor. Under denna tid kommer krökarna att återställa kraften, vara redo för ytterligare kemisk exponering.

För dem som bestämmer sig för att justera strängarnas färg, lätta dem och få ett minimum av skador på håret, rekommenderar frisörerna att vända sig till krämfärger från segmentets proffs. De syftar till förbättrad vård av krullar vid färgning.

Perfekt hårfärg för varje kvinna är ett viktigt skönhetsartiklar, inte bråttom att skämma bort det med färg av dålig kvalitet eller otrevligt hembelysning, kontakta professionella!

Bra att veta när ljusning:

Användbara videoklipp

Från brunett till blondin.

Brightening hår hemma med färg L'Oreal Casting Creme Gloss / 810 och 1021.Nästa Artikel
Ovanliga apotek verktyg som kan användas för hår. Del I