Bästa hårbalsam i hemmet


Låt oss prata om hemlagad hårsköljning. Moderna företag försöker öka sin vinst. För att uppnå detta mål utvecklar de regelbundet olika kosmetiska innovationer som i sina ord kan arbeta underverk, återställa hälsa, glans och hår från problem. Och de komponenter som ingår i deras komposition borde verkligen bidra till att uppnå detta mål. Men tiden går, ett rör av mirakelmedel slutar, men inget resultat.

Vad är anledningen? Än ingenting kommer att hjälpa vårt hår? Förtvivlan inte! Vid bearbetning av värdefulla ingredienser förlorar nästan alla sina näringsämnen. Varorna kan därför inte uppfylla våra förväntningar. Om du drömmer om lyxigt hår, förbered en sköljning med egna händer. Det, jämfört med butiken, betyder mer användbar och har inga biverkningar. Tack vare honom kommer hårvård vara komplett.

Användning och applicering av hårbalsam

I kosmetologi används sköljmedel för att noggrant rensa hårbotten och håret. Sammansättningen av de medel som är förberedda hemma innehåller endast naturliga och användbara ingredienser som försiktigt tar bort döda hudceller, hudfett och damm. Detta bidrar till att stärka håret och påskynda tillväxten. Men notera, några sköljningar kan påverka din hårfärg. För att förhindra att detta händer, rekommenderar experter försiktig behandling av sköljningar beredda på basis av lökskal, rabarber, valnötskal, solrosblommor, teekoktion och kamille. Dessa växter är naturliga färgämnen som kan ge strängarna en annan nyans.

Viktigt är att naturliga produkter är rika på vitaminer. Således, även under avitaminosperioden, kommer dina lockar att förbli vackra och friska. Sköljning kan beredas på olika sätt. Vissa recept kräver matlagning, medan andra bara lägger till de nödvändiga ingredienserna. Väljer folk recept, du måste överväga tillståndet av deras hår, deras typ och förekomsten av vissa problem.

För oljigt hår, använd ingredienser som äppelcidervinäger (naturlig), citrusskal och aloejuice. Men för torra strängar är naturliga dekoktioner och eteriska oljor idealiska. Om ditt hår är hälsosamt, men du vill göra förebyggande, använd de klassiska recepten, som syftar till näring och håråterställning. Den enklaste och bästa naturliga hårspolningen som passar alla typer av hår bereds på basis av vinäger.

 • liter vatten;
 • en sked vinäger;
 • tre skedar honung

Förberedelse: Smält honungen i varmt vatten och tillsätt ättika, efter att ha tvättat håret med schampo, skölj strängarna med sköljning. Detta bör ske efter varje tvätt.

De som har problem med håret, måste välja ett recept mer noggrant. Så, vi erbjuder recept för hemlagad sköljning:

Hår Skölj

Om du är intresserad av örtsköljningar som stimulerar hårväxten, sluta ditt val på murgröna eller kullrot.

För beredningen av receptet behöver du ingredienser som:

 • torkade burdockrötter;
 • vatten.

Förberedelse: Ta ovanstående ingredienser, med hänsyn till en till tio, och koka dem i ungefär femton minuter. Lämna sedan i tre timmar, så att vätskan är närvarande, skölj sedan håret. Om du förbereder sköljningen från murgröna lämnar, tillsätt ca tio droppar citronsaft till vätskan i slutet av tillagningen.

Hårförlust sköljning

Håravfall är ett allvarligt problem som kan övervinnas om en vecka. Folkmekanismer gör ett utmärkt jobb med detta mål. I det här fallet är det bäst att laga det från linfrön.

ingredienser:

 • linfrön - en sked;
 • vatten - två glasögon.

Förberedelse: Låt ingredienserna koka och stäng av efter en minut. Sedan spänna allt genom cheesecloth. Vätska sköljer inte bara, utan gnuggar in i rötterna med massrörelser. Låt på i tio minuter, skölj sedan med vatten.

Oljig hårbalsam

Om du har en oljig hårstyp med egna händer kan du förbereda användbara balsam för fettigt hår från ekbark. Det är bara det passar mer för brunetter.

ingredienser:

 • liter kokande vatten;
 • tre skedar av torr ekbark.

Förberedelse: Fyll ingredienserna med vatten och koka i femton minuter. När vätskan har svalnat till rumstemperatur, spänna den. Hypericum gräs kan också användas istället för ekbark. Förbered sköljningen enligt samma recept. För att förbättra effekten av vatten kan också ersättas med mjölk.

Skölj för torrt hår

Torrt hår rekommenderas att skölja med medicinska örter. Men kom ihåg att du måste välja de som inte färgar dina strängar. Den perfekta lösningen som passar alla är björkinfusion. Endast plantans löv används för beredning, inte knopparna.

ingredienser:

 • torra eller färska strimlade blad - en sked;
 • Vattnet är ett glas.

Förberedelse: Fyll råmaterialet med vätska och låt det infiltreras. Trettio minuter senare, använd en cheesecloth för att spänna sköljningen. Om ditt hår är hårt skadat, använd grönt te istället för vatten. I det här fallet, per liter vatten måste du ta två skedar teblad. Använd endast färska, eftersom de blad som redan har bryggts är mindre effektiva och inte uppfyller förväntningarna. Sköljkrullar betyder nödvändigt efter tvättning.

Skölj sköljning

Den bästa balsam för hårglans är den som bereds på basis av citrus.

ingredienser:

 • citron;
 • apelsin;
 • varmt vatten - tre liter.

Förberedelse: Blanda ovanstående ingredienser och lämna i tre timmar. Men före förfarandet bör citrusfrukter skäras i skivor, huden kan inte avlägsnas, eftersom den också innehåller näringsämnen. Förbered vätskan så att du har tillräckligt med det på en gång. Strömning är inte nödvändigt, eftersom sköljmedlet förlorar sina egenskaper efter en kort tidsperiod.

Hårbalsam

Använd sköljning för volymen behövs endast i de fall där dina strängar verkligen behöver det, annars kommer håret att bli väldigt frodigt och kommer att se fult ut.

ingredienser:

Förberedelse: Häll myntet med vatten (hett) och låt det infiltrera i en sluten behållare i ca två timmar, skölj därefter håret med den beredda blandningen. Men kom ihåg att innan den appliceras måste den passeras genom cheesecloth. Du kan uppnå en bättre effekt genom att lägga till blommor på växten.

Skölj för fint hår

För splittrade ändar och tunna strängar finns inget bättre än plantainbuljong.

ingredienser:

 • plantain - tre skedar;
 • vatten - 1 kopp.

Förberedelse: Hacka växten och täcka den med vätska i en timme. Efter detta, utför proceduren. Vattnet måste dock vara varmt, annars kommer det inte att dra näringsämnen från växten.

Hår Skölj Maske

Nålens helande egenskaper har länge varit kända. Detta recept ger inte skada och återställer ditt hår på kortast möjliga tid utan att använda dyra verktyg.

ingredienser:

 • nässla (dess mängd beror på hårets tjocklek och längd).

Förberedelse: Hoppa över den medicinska växten genom köttkvarn och dränera med gasbindning. Applicera sedan vätskan i håret och göm det under locket. Tvätta av efter tjugo minuter.

Hårbalsam

ingredienser:

 • glycerin - ett glas;
 • smör (användning eller jojoba eller olivolja eller avokado) - en sked
 • rosevatten - ett glas;
 • eterisk olja.

Förberedelse: Placera vatten och glycerin i en behållare och skaka väl, lägg sedan till andra ingredienser och skaka igen för att blanda ingredienserna.

Hårbalsam

Bäst för oljig hårtyp.

ingredienser:

 • äppeläger - 2 glasögon
 • balsam-balsam (din favorit) - en sked;
 • mint;
 • rosmarin;
 • lavendel;
 • salvia;
 • basilika.

Förberedelse: Placera örter i en glasskål och täcka med varm ättika. Därefter stänger du burken. Efter två veckor kan blandningen användas. För att förbättra effekten, tillsätt en liten balsam för balsam till läkemedelsblandningen före användning.

Video recept: Skölj för att rengöra och stärka håret

Hårbalsam: Ansökningsrecensioner

Skillnaden mellan balsams, balsam, med egna händer, känns omedelbart. På två veckor blev mitt hår vackrare och lydigt.

Jag hörde att det finns kontraindikationer för sådana recept. Det är nödvändigt att välja dem noggrant för att inte förvärra hårets tillstånd. Trots allt många örter torrt hår, vilket negativt påverkar den torra typen av hår.

När jag läser recensioner om användningen av sådana balsam, sköljer, bestämde jag mig för att prova det och ångrade inte det. Jag rekommenderar!

Hur man får hår att skölja hemma

Gör hårkrullarna skina och friska, hårspolning kommer att hjälpa till. Medel av detta slag kan köpas i butiken, men de ger inte alltid den förväntade effekten. Anledningen till detta är närvaron av kemiska komponenter, som, genom att eliminera ett problem, lägger till en annan. Naturliga hårvårdsprodukter är effektivare och billigare. De kan förberedas från vad som finns i varje hem. Det är bättre att göra elixirer av styrka och uthållighet för krullar med egna händer.

Vad är användningen och för vilket sköljmedel?

Hårvård är en lång och pågående process. Det kräver en periodisk förändring av medel. Förutom masker kan du använda hårspolor hemma, gjorda av enkla men effektiva produkter. De används för att lägga sken och styrka till krullarna.

Hushållspolor används för att rengöra hud och hår, för att ge dem elasticitet och styrka. Curls bli av med fett, damm och plack. På grund av sköljningens effekt blir hårstrumpor starkare, de växer snabbare och delas inte. En bra mask kommer också att hjälpa till att bli av med brittleness.

Traditionella recept innebär användning av naturliga ingredienser. De är rika på vitaminer av olika grupper, vilket är mycket bra för strängarnas hälsa. Detta är särskilt märkbart på våren när kroppen försvagas. Konditioneringsreceptet ska matcha hårtypen. Det är också nödvändigt att klart förstå problemet och bara använda de ingredienser som kan eliminera det.

Vad kan göra en hemlagad sköljning?

Regler för att göra hemlagad sköljning kan vara olika. Vissa produkter kokas eller ångas, medan andra helt enkelt blandas till önskad konsistens. Som huvudkomponent för torra och skadade lockar används örtdekok och estrar oftast. Och för feta - naturlig äppelvinäger.

Viktig redaktionell rådgivning

Om du vill förbättra ditt hårs tillstånd, bör du särskilt sköta skampon som du använder. En skrämmande figur - i 97% av schampon av kända varumärken är ämnen som förgiftar kroppen. Huvudkomponenterna, på grund av vilka alla problem på etiketterna är betecknade som natriumlaurylsulfat, natriumlauretsulfat, kokosulfat. Dessa kemikalier förstör krullarnas struktur, håret blir skört, förlorar sin elasticitet och styrka, färgen bleknar. Men det värsta är att dessa saker kommer in i levern, hjärtat, lungorna, ackumuleras i organen och kan orsaka cancer. Vi rekommenderar dig att överge användningen av medel i vilka dessa ämnen är belägna. Nyligen utförde experter från vår redaktionsteam en analys av sulfatfria schampon, där första plats togs av medel från företaget Mulsan Cosmetic. Den enda tillverkaren av naturliga kosmetika. Alla produkter tillverkas under strikta kvalitetsstyrnings- och certifieringssystem. Vi rekommenderar att du besöker den officiella webbutiken mulsan.ru. Om du tvivlar på din kosmetiks naturlighet, kontrollera utgångsdatumet, det ska inte överstiga ett års lagringsutrymme.

Och även för effektivt sköljmedel kan användas:

 • lökskal
 • solrosblommor;
 • te löv;
 • valnötskal och skott;
 • linfrön och ekbark;
 • citron och kardborreblad.

Varje typ av hår kräver sitt eget tillvägagångssätt och ett noggrant urval av ingredienser. Du kan laga sköljning hemma och fixa eventuella problem med lockar.

Hemlagad hår skölj recept

De bästa hårspolningsprodukterna kan beredas hemma från produkter som är lätta att köpa eller hitta i ditt kylskåp. Mycket starka medel har en positiv effekt på håret och tillåter att lösa ett antal signifikanta problem. Alla delar av hemmet är naturliga och innehåller inte kemikalier. Deras fördelar känns efter flera användningsområden. Den påtagliga effekten uppstår med konstant användning. För olika typer av hår kräver egen kapital. De är lätta att hämta, från ett pressande problem med lockar.

Universal Skölj

Praktiskt taget ett botemedel mot ättiksyra och honungsbaserade läkemedel kan vara ett paradis för många problem.

komponenter:

 • vatten;
 • ättika;
 • honung.

För att förbereda sköljmedel behöver du en liter varmt vatten. Tre matskedar honung löses i den, och sedan tillsätts ättika. Sköljning av håret utförs efter tvätt av schampot. Receptet på äppelcidervinäger är mer godartat, så det är bättre att använda det för torkade trådar. Det här verktyget rekommenderas att appliceras efter varje shampooing.

För tillväxt

De bästa naturliga hårtillväxtprodukterna är murgröna och burdock. De kan användas i fräsch och torkad form.

komponenter:

 • burdock rötter;
 • vatten.

Skölj från burdock rot är ett rikt avkok. Det är nödvändigt att en del av växtbaserade råvaror tar tio delar vatten. Koka köttet bör vara inom femton minuter. Därefter tar det tre timmar att få en förstärkt brygga. Detta verktyg kan ständigt skölja håret efter tvätt. Om murgröna används istället för burdock krävs tio droppar för att hälla i buljongen. Vi rekommenderar att du känner till de bästa maskerna för hårväxt.

Från att falla ut

Effektiva folkmekanismer hjälper till att hantera det allvarliga problemet med fallout, om det används korrekt och ständigt.

komponenter:

 • linfrön;
 • vatten.

Linfrö, tagen i mängden en sked, hjälper effektivt att falla ut. De måste koka i två glas vatten och låt stå. Buljong måste filtreras före användning. Verktyget tjänar till att stärka rötterna, så det måste smutsas lite in i huden. Om du låter krökarna suga lösningen i tio minuter och sedan tvätta den, kommer effekten att bli mer märkbar.

För oljigt hår

För att avlägsna sebaceous körtlar från krullarna och göra dem glänsande och smula, är det nödvändigt att använda ekbark. Den är perfekt för feta krullar.

komponenter:

Torkad och hackad ekbark i mängden tre skedar kokas i en liter vatten i ungefär tjugo minuter. När avkokningen har svalnat, måste den tappas genom ostklaff och användas för sitt avsedda ändamål. Det här verktyget är väl lämpat för personer med mörka lockor, eftersom det har en färgningseffekt. Blondor är bäst att ersätta ekbark med Johannesört, som kan köpas på apoteket. För att göra effekten mer påtaglig används mjölk istället för vatten.

För torrt hår

Många naturprodukter har en färgverkan, så du måste vara försiktig med ditt val. Neutrala björkblad är väl lämpade för torra strängar.

komponenter:

 • björkblad;
 • vatten.

Beroende på längden på strängarna måste mängden sköljmedel beräknas. För ett glas varmt vatten, ta en sked av krossade löv. Läkemedlet ska infunderas i en halvtimme. Varje tvätt bör åtföljas av en liknande sköljning. Om strängarna är mycket torra, kan vattnet ersättas med färskt bryggning av grönt te med en hastighet på två skedar per liter.

För glans

Användningen av citrushår har länge varit känd, och den bör användas vid full kapacitet.

komponenter:

 • apelsin;
 • citron;
 • vatten.

Prefrukt måste skäras i skivor. De placeras i tre liter varmt vatten och lämnas i tre timmar. Citrushud har en stor mängd vitaminer, så det behöver inte tas bort. Vid behov filtreras vatten före användning. Lagringsanläggningen rekommenderas inte så att den inte försämras och förlorar inte dess kapacitet. Du måste laga det på en gång. Användningen av sköljning efter varje tvätt ger en livlig och naturlig glans. Effekten är synlig efter de första procedurerna.

Video: Recept för färgat hår hemma

För volym

För att ge krillvolymen behöver du en minimal mängd ingredienser. Verktyget ska endast användas i ett speciellt fall med brådskande behov.

komponenter:

 • mint;
 • vatten.

För att uppnå täthet och volym av hår, måste du brygga mynta löv i kokande vatten. De smälter i tre timmar och filtreras sedan. Fint arom och god effekt garanterad. Strängar efter torkning kommer att vara frodiga och vackra.

Video: Recept pepparmynts skölj för volym och glans

För fint hår

För split ends är plantain det bästa botemedlet. Han gör de sjuka och svaga krökorna levande och glänsande.

komponenter:

 • växtblad
 • vatten.

Du kan använda färska löv av växten eller deras torra analog. Tre skedar råvaror hälls över ett glas kokande vatten i en timme. Under denna tid kommer alla användbara egenskaper att gå in i infusionen. Sköljning kan utföras efter varje tvätt. Produkten används också för att göra håret rakt.

Skölj mask

En av de mest effektiva växterna för friska krullar är nässla som är bekant för alla, och det växer i varje trädgård. På sommaren måste du använda sin helande kraft och lagra dem för vintern. För beredningen behöver du fräscha nät.

Nettle sköljmaske förbereder sig mycket snabbt. För det är nödvändigt att samla saftiga löv och passera dem genom köttkvarn. Den resulterande vassle är nödvändig för att pressa och få saften. Att han används för masken. Juice appliceras på rötterna och strängarna. När du skapar en termisk effekt, kvarstår masken i tjugo minuter. Det är lätt att tvätta det med varmt vatten. Effekten av produkten blir märkbar efter den första applikationen.

Balsam Balsam

Medel för alla typer av hår har en bra effekt på naturliga och färgade lockar. Balsam görs på en naturlig basis.

Luftkonditionering:

 • ett glas glycerin;
 • skedbasolja;
 • ett glas rosevatten;
 • eteriska oljor.

Verktyget kan användas flera gånger, det försämras inte. I en återförslutningsbar flaska är det nödvändigt att blanda i lika delar glycerin och rosevatten. De räcker bara för att skaka. Sedan tillsättes i den resulterande blandningen några droppar eter och en sked olja. Du kan välja jojoba eller olivolja. Denna blandning används som luftkonditionering. Det hjälper till att återuppliva lockar och ge dem en livlig glöd.

Balm balsam

För att krossa från alltför mycket fett måste du använda ett torkmedel. Balsam balsam görs på basis av äppelcidervinäger.

komponenter:

 • äppeläger;
 • balsam balsam
 • blad av mint, rosmarin, salvia, basilika, lavendel;
 • kamomill.

Balsam tar lite tid att förbereda sig. I två glas äppelcidervinäger måste du värma upp lite och placera blandningen av örter i dem. I en förseglad burk ska tinkturen vara två veckor. Då är den helt klar för användning. Verktyget försvinner inte och förvaras väl i en sluten burk och en sval plats.

Video recept: Skölj för mjukt och silkesigt hår

Användningsrecensioner

Angelina, 25 år gammal

Jag har alltid använt de inköpta produkterna tills jag försökte minskonditioneringen för volym. Han löste snabbt mitt problem. Curls har blivit frodiga och vackra. Mycket nöjd med resultatet.

Jag hörde mycket om nätverksegenskaper, men jag kunde inte pröva allt. På sommaren vid dacha såg jag en tornig buske och bestämde mig. Nettle juice har gjort underverk med min flytande flätor. De har blivit tjockare och frodiga. Nu vid varje tillfälle använder jag denna sköljmaske.

Hela mitt liv blev jag generad av mitt torra hår. Jag försökte mycket verktyg, men de hjälpte ett tag. Jag lärde mig om ett vackert folkrecept med björkblad. Jag gillade det verkligen. Nu använder jag det hela tiden och löste mitt problem med torrt hår.

Slutligen lyckades jag med mina hårproblem! Fanns ett sätt att återställa, stärka och växa hår. Jag har använt det redan i 3 veckor, resultatet är där, och det är fantastiskt. Läs mer >>>

Sköljning av hår. Naturliga Hårvårdsprodukter

När vissa kvinnor redan har bestämt sig för valet av kosmetika för hårvård, kan andra inte hitta ett märke av schampon och balsam som passar deras hårtyp. Ett brett sortiment av produkter gör att du kan välja det bästa för din hårtyp, men sådana kemiska produkter är inte alltid säkra på hälsan.

Folk kosmetologi känner inte igen någon kemi, och är redo att dela med oss ​​recepten av naturliga sköljningar. Hemmagjorda hårsprayar är beredda av naturliga produkter och ger bara nytta för håret, de ger näring till håret, läker dem och neutraliserar den negativa effekten på hårbotten och håret av föroreningar som finns i vatten.

Hushållskonditioneringsmedel för alla hårtyper

Ofta, efter tvätt, förblir håret skum, vilket förstör och torkar håret. Hjälpa till att tvätta bort rester av tvål, öl, citronvatten och ättika. Dessa balsam hjälper till att stärka keratinskiktet och ge håret glans och jämnhet. En balsam med ättika kommer att återställa glansen till mörkt hår, och ett farmaceutiskt kamillebaserat verktyg hjälper till att ge en solig nyans till det ljusa håret.

Sköljning hår folk remedies

Mot håravfall med sköljning från calamusrot. Luften innehåller många mineraler, så det används för att stärka håret. För att göra avkok, ta ett par matskedar av finhackade torra kalamusrötter, och för att förbättra effekten, kan du lägga till två msk burdock hästar. Fyll med en liter vatten och koka. Insistera avkokningen i sex timmar, sedan belastning. Efter flera applikationer märker du resultatet, hårbotten kommer att förbättras, mjäll försvinna, håret blir glänsande. Håret kommer att falla mindre och deras tillväxt kommer märkbart att förbättras.

Kamillehår sköljning ger en vacker glans till blont hår. För en liter vatten måste du ta två matskedar av farmaceutisk kamille och koka. Kyl och skölj håret efter shampooing.

För att minska de skadliga effekterna av hårt vatten på håret är det bra att använda sköljmedel med ättika. I en liter kokt vatten, tillsätt en matsked vinäger. Denna sköljning passar alla typer av hår, men effekten kommer att märkas mest av allt på mörkt hår.

Naturligt hår sköljs hemma: hur och från vad man ska göra?

Hälsningar till min kära nyfikna läsare! Idag ska vi prata om ett av mina favoritämnen, som jag kan prata oändligt. Det här är ett ämne som handlar om vården av ditt hår, vilket är viktigt hela tiden att mata. Och ett utmärkt verktyg för detta är ett hår skölj hemma.

Låt det låta oönskade, men allt relaterat till hårets hälsa är min starka punkt, och i det här fallet har jag en stor erfarenhet som jag vill dela med dig.

Det var det jag gjorde med mitt hår, som jag inte bara avslöjade. Börjar med en perm och många färgämnen, som slutar med en sidoklippning.

Som du hade tid att märka, sparar jag inte mitt hår, och ibland var de i en bedrövlig stat. Men jag lyckades alltid rädda dem. Du frågar hur? Men jag kommer att berätta mer om detta i artikeln.

Att förbereda de mest användbara sakerna är en bra lösning!

Så, säkert är varje tjej på hyllan bredvid schampot balsamkonditioneringsapparaten. Och var och en försöker välja själva det bästa och mest lämpliga. Men om du tänker på det, då är det inte så mycket kvar i sådana balsamar om användbara ämnen, eftersom de genomgår en måttlig kemisk behandling.

Så varför gör du inte själv din egen balsam själv hemma, med hänsyn till de enskilda egenskaperna hos ditt hår? När allt, vem, om du inte, är bättre bekant med dem.

Låt oss nu ta reda på vilka komponenter som är mest lämpade för dig, och vilka bör vara försiktiga. Och överväga recepten av de bästa sköljningarna, liksom hur man gör dem själv hemma.

Skölj för torrt hår

Flickor som lider av hårets torrhet, passar ett mycket lätt recept. Det är nog bara att lämna huset och gå till den första björken. Välj några löv och gå hem för att skölja. Tja, eller du kan gå till apoteket och köpa torkade björkblad.

Fyll björkbladet med kokande vatten och lämna dem i 30 minuter, då kan du applicera dem enligt önskemål. Om du regelbundet använder denna balsam, kommer du att märka hur hårets tillstånd kommer att förbättras, och du vill inte alltid fukta det. Björk innehåller en stor mängd eteriska oljor, mineraler, karoten och andra ämnen som är fördelaktiga för hår.

Oljig hårbalsam

Hela tiden jag är missnöjd med huvudets oljiga hud, kunde inte försörjningsaffärerna hjälpa mig att klara det här problemet. Men nyligen upptäckte jag ett recept från ett vanligt laurblad. Han låg hela tiden i mitt kylskåp, och jag kunde inte ens tänka på att använda den externt. Jag läste mer om det och det visade sig att det innehåller eteriska oljor, fettsyror och substanser som hjälper till att klara av hårbotten.

I allmänhet fyllde jag tre löv med kokande vatten, väntade tills det kyldes och sköljde mitt hår med denna tinktur efter tvättning. Jag fortsätter att göra detta för den tredje veckan, och hårbotten är inte längre så fet och behöver tvätta efter fyra dagar. Och innan det tvättade jag mitt huvud varannan dag, för det var otrevligt att gå med en oljig glans på rötterna.

Så försök att börja använda denna sköljning med mig.

Skölj för normal hårtyp

Jag ska ge dig ett mycket enkelt recept som kommer att skämma bort ditt hår och stödja deras hälsa. Och detta är den vanliga sköljningen av havre, förberedelsen av vilken tar inte mycket tid och ansträngning från dig. Havre kan köpas på apoteket, men om någon kan hämtas från byn, så är du bara otroligt lycklig.

Och för att lista de fördelaktiga egenskaperna hos havre kan vara oändlig, men viktigast av allt innehåller den eteriska oljor, fetter och aminosyror som är användbara för hår.

För att förbereda måste du ta en halv kopp havre och häll i en gryta, häll fem koppar vatten. Sätt på en stark eld. Så snart det kokar, minska värmen och koka i 25 minuter. Låt sedan buljongen svalna, och du kan skölja håret efter varje tvätt.

Skölj för spröda och splittrade ändar

Efter att ha läst på Internet många recensioner på hemlagade recept för sköljning mot tvärsnitt och bräcklighet valde jag det bästa för dig.

Tyvärr är skärning och brytning de vanligaste fenomenen. De uppstår av flera anledningar, huruvida man använder en hårtork eller stryker, lätta, brist på vitaminer och så vidare.

Sköljmedel baserat på Hypericum, burdockrot och kalendula blommor hjälper till att bli av med den obehagliga sjukdomen. Och innehållet i eteriska oljor, fettsyror, protein, mineraler och andra fördelaktiga ämnen i dem gör dem ovärderliga för friskt hår. Du kan köpa dessa örter i alla apotek.

För att förbereda måste du ta en matsked av varje växt, blanda dem, häll 0,5 liter vatten och koka. Koka sedan i 20 minuter. Ge den färdiga buljongen att brygga i 30-40 minuter. Då kan du använda den.

Skölj för orubbligt hår

Hur man förstår att håret har blivit styggt? Och du observerar, om de elektrifierar av en slump? Om ja, så har de upphört att lyda dig. Och det här händer huvudsakligen på vinterns tid, när man måste lägga på spikiga tröjor, hattar och andra varma kläder som ger en sådan effekt.

För att hjälpa till att hantera detta obehagliga fenomen kan sköljas från hästslag. Detta är en väldigt användbar växt som har vitaminer från grupp B, C, fettsyror och harts. Det säljs i ett apotek till ett överkomligt pris.

Det är väldigt lätt att förbereda det själv. Du måste ta två matskedar av denna ört, häll två glas vatten och koka i 30 minuter. En varm buljong är klar för användning.

Skölj antifall

Av någon anledning är det under vårperioden att intensiv håravfall börjar i mig, det kanske beror på vitaminbrist, jag vet i allmänhet inte. Jag letade efter långa sätt att lösa mitt problem, jag kom över ett bra recept. Den är beredd från ekbark med mjölk. Det låter lite konstigt, men jag var nöjd med resultatet. Eksbark innehåller fet oljor och vegetabiliska proteiner som förstärker hårrotsna.

Jag varnar dig omedelbart, hon kan ge en oväntad nyans till ditt hår, så jag rekommenderar att du bara använder en sådan balsam för brunetter! Och om du tyvärr lider av en sådan sjukdom som fet seborré, då är mjölken bättre att ersätta med vatten, annars kan det bara prova att det stärks.

Detta recept är inte komplicerat, du behöver ett par matskedar ekbark och ett glas mjölk. Blanda dem i en kastrull och koka, ta bort från värme efter 10 minuter. Den resulterande buljongen får svalna, då kan du använda den.

Och för rättvisa tjejer hittade jag ett annat lika användbart recept. Detta är en lavendelbaserad sköljning med aloe juice. Bedömning av recensionerna är receptet mycket effektivt.

För att göra detta ska en halv kopp torkad lavendel hällas med 0,5 liter vatten, koka upp och efter 20 minuter avlägsnas från elden. Lägg i en matsked aloejuice i en varm buljong. Sköljningen är nu klar för användning.

Anti-mjäll balsam

Om du äntligen har slutfört mjäll, och du inte vet hur du ska bli av med det, försök sedan en burdock-baserad sköljning. Dess recept är mycket enkelt, det är nog att köpa kullarrot i ett apotek. Ta två matskedar av denna växt, häll fem glas vatten och laga på låg värme i 25 minuter. Skölj sedan håret med varm buljong, och mest av allt vid rötterna.

Kock är mycket användbar. Dess sammansättning innehåller en stor mängd eteriska oljor, proteiner och stärkelse.

Hårbalsam för färgat hår

Några av dessa tjejer förblir som inte skulle måla sin naturliga färg för någonting. Vi vill mest experimentera. Och ju mer mångfacetterande färgintervall desto lugnare är vi.

I början av sommaren slog en av mina vänner elden med en annan idé om att måla hår. Och vad är så modernt nu? Naturligtvis är färgen i stil med ombra, shatush och så vidare, vilket innebär att håret blir lättare. Och som du vet, leder ljungkomponenten till en försvagning av hårstrukturen.

Så hon bestämde sig för att försöka denna innovation på egen hand. Först var det självklart allt så vackert, men efter ett par veckor blev hennes hår inte räddat för ordet "tvättduk".

Men en mycket bra person rådde henne att ge ett recept på sköljning baserat på salvia med citronsaft för att på något sätt kunna lösa problemet. För att göra detta, ta ett par matskedar salvia blad per liter vatten och koka dem över låg värme i 25 minuter. Kylda sedan och tillsätt en tesked citronsaft. Skölj buljongen efter att ha tvättat håret utan att tvätta.

Efter fyra månader har hennes hårförhållanden märkbart förbättrats, de har blivit mer fackliga, släta och glänsande.

I allmänhet är salvia rik på vitaminer, mineraler, oljor och andra användbara ämnen, och citron är ännu mer. Men det finns en viktig punkt! Man tror att citronsaft lyser håret, och om du inte vill att detta ska hända, lägg det inte till avkoket.

Skölj för intensiv tillväxt

Känner du känslan när du vill byta frisyr, och du går till en skönhetssalong med stor entusiasm och frågar en frisör att skära av en meter av ditt hår? Till vilket han knappast håller med och uppfyller din efterfrågan.

Då lämnar du dig glad och nöjd med känslan av att allt har förändrats, inklusive dig. Och i denna eufori är du bokstavligen en vecka. Då allting. Ånger och ånger kommer till dig, och ditt underbara långa hår drömmar ibland om dig ibland på natten.

Du börjar noggrant titta i butikerna för ett verktyg som hjälper till att växa lika länge utan att tro att du kan laga det själv. Därför uppmärksammar jag ett recept, vars effekt kommer att märkas omedelbart.

Och det är - enkelt och okomplicerat nässla, som kan köpas på något apotek. Tja, eller ripa fräscha i landet. Jag lyckades göra det på sommaren. Och jag tog bara några nätblad, hällde dem med kokande vatten, låt det brygga i ca 30 minuter samtidigt som det svalnar ner. Sedan, strax i badet efter att ha sköljt håret sköljde hon håret med det.

Och så fortsatte jag med att göra hela sommaren, genom hösten lyckades jag öka ca 7 cm av mitt hår.

Den fördelaktiga sammansättningen av nässla är mycket unik. Förutom att det är 90% vatten innehåller det också en stor mängd proteiner, kolhydrater, mineraler och fibrer. Men var försiktig när du använder det, eftersom nässle kan ge ditt hår lite oönskade skuggar. Därför är det bättre att använda det för tjejer med mörkt hår.

Men för rättvisa tjejer har jag ett annat recept med kamomill. Du kan också köpa det på apoteket eller hämta det på sommaren på fältet eller i landet. I allmänhet skulle det vara trevligt att torka det på vintern, detsamma gäller nätet.

Receptet är lika enkelt och snabbt, du måste hälla kokande vatten över kamomillblad och låt dem brygga i 30 minuter. Din underbar balsam är klar, gå försök. Och förresten innehåller denna växt en unik kamille eterisk olja.

Volymsköljare

Vill du ha ett fantastiskt hårhår och så att volymen kommer att få ögat? Försök sedan sköljningen från örterna Hypericum, som innehåller mycket eteriska oljor och fettsyror. Du hittar den i alla apotek.

Receptet är ganska enkelt, du behöver bara ta tre matskedar örter och häll sex glas vatten. Koka sedan över låg värme i 20 minuter. Vänta på att det ska svalna och skölj håret. Efter flera veckors användning känner du volymen på ditt huvud.

Skölj för att göra det smidigt och glänsande

Oemotståndlig hårsken lägger till en sköljning från serien. Liksom alla örter kan den köpas på apoteket, helst i bulk. Det finns mycket tanniner, karotener och askorbinsyra i tåget.

Ett par skedar av denna blandning för två glas kokande vatten är tillräckliga. Lämna ett sådant avkok i ungefär en dag och skölj sedan säkert sitt hår. Du kan inte ens tvätta den, låt den förbli på håret, och efter det kommer du att märka en underbar glans.

Hur man använder sköljning

Genom att presentera alla recepten vill jag betona att sköljningen är korrekt sköljd. Så det borde inte vara för varmt eller kallt, och ännu mer gammalt. Det ska användas varmt, bara kokt, förutom de som behöver försvara dagen.

Skölj håret först efter noggrant tvättning av håret. Och de sköljningar som är beredda i vatten, och du kan inte skölja - så det är bättre att absorbera näringsämnen.

Det är tillrådligt att använda det regelbundet med varje shampooing, med pauser på minst en månad.

Vad är användningen av sköljning?

Efter att ha läst några recept för hemlagad sköljning kan du se att alla är förenade med huvudmålet - att förbättra hårets skick. Tack vare dem är vårt hår rengjort av fint damm, smuts och andra partiklar. Bli mjuk och snyggad.

Och det är mycket viktigt att använda naturliga sköljningar, eftersom vanligt vatten innehåller mycket alkali, vilket inte påverkar hårstrukturen mycket bra.

Och sköljning kan använda absolut allt, om du inte har någon individuell intolerans mot någon ingrediens. Och kom ihåg att vissa örter ger ett oväntat resultat beroende på hårets färg, så var försiktig!

slutsats

Jag har allt på detta, och jag var mycket glad att dela med dig intressanta recept och min vardagliga upplevelse. Jag hoppas att du trivdes och spenderade din tid på att läsa den här artikeln.

Och kanske har du ett par bra recept? Nu ser jag fram emot dina kommentarer.

Naturliga hårbalsam

Sedan antiken vet kvinnor om styrkan av örter som ger hår hälsa och välskötta utseende. Sköljning är ett obligatoriskt förfarande i hårvård.

Sköljning har sitt syfte:

- Mjuka effekterna av vatten.
- Det ger näring hårsäckar med fördelaktiga ämnen.
- Avlägsnar saltavfall, omslutande hår vid tvätt.
- Smoothes hårkutiklet, vilket gör det smidigt.
- Förenklar kamningen.
- Ta bort statisk elektricitet från håret.
- Mättar hårfärg.
- Normaliserar talgkörtlarna.

Efter tvättning är ditt hår användbart att skölja med infusioner och avkok av örter med tillsats av äppelcidervinäger eller citronsaft.

Det mjukar håret, ger det glans och stimulerar tillväxten.

De visste om det i antiken: kvinnor brydde sig om sitt hår med särskild kärlek och visste hur man skölj håret bäst.

Mjukt mjukar håret surgjort vatten med citronsaft eller naturlig vinäger.

För alla hårtyper.

Nettles. För att skölja håret är det användbart att tillsätta saft av färskt gräsnål. Efter det kommer håret att få en vacker glans, deras rötter kommer att härda, blodtillförseln kommer att förbättras.

För sköljning av hår av vilken typ som helst, kan du använda en infusion av nässla, apotekskamomill, lind, mint, burdock eller andra växter (1 matsked per 200 ml vatten). Skölj håret, massera hårbotten.

Björk. Skölj håret av vilken typ som helst kan också infusera björkblad: 1 matsked krossade blad häll 1 kopp kokande vatten, dra i 2 timmar och filtrera.

Calamus root 4 msk kalvadrot häll 2 koppar varmt vatten, insistera 30 minuter och filtrera sedan. Denna sköljning rekommenderas att användas i 2 månader för att förbättra hårväxten och bekämpa håravfall.

Linfrön för glanshår. Linhår ger glans och styrka. Häll 1-2 matskedar frön med 1 liter kokande vatten. Buljong bör stå i 8-10 timmar. Därefter spänna buljongen och använd som hårspolning. Efter att hårets första användning blev lydig, glänsande, skapas effekten av hårlaminering.

Lök Husk En handfull lökskalar häller 0,5 liter kokande vatten, lämnar i 15 minuter, dränera. Detta verktyg stärker håret, eliminerar mjäll. Skölj håret med detta avkok efter tvätt.

För hår utsatt för fett

Johannesört. 5 msk. sked Hypericum hällde 2 koppar varmt vatten. Insistera 20-30 minuter, filtrera sedan. Balsammet ger hårdhet ljus, vilket minskar utseendet på oljig glans vid rötterna.

Gran. 4 msk. skedar av grannålar häll kokande vatten på det och simma i 10 minuter. Alla dränerar och sköljer håret.

Ek bark. 3 msk. l. ekbark häll en liter vatten, lämna sedan på låg värme, täckt med lock. Koka kompositionen i ca 10 minuter, varefter buljongen kan dräneras.

Lime. 5 msk. skedar av lindblommor häller 0,5 liter kokande vatten, insistera en halvtimme. För det mesta för blont hår.

Gran. Ta 4 ssk. sked gran nålar och häll kokande vatten, simma på låg värme i 10 minuter. Skölj och skölj med varm infusion av hår.

Romashkovo citron. Lätt hår rekommenderas att skölja kamillextrakt (2 matskedar per 2 liter vatten) med tillsats av citronsaft eller citronsyra.

Från hopp. Häll 1 kopp kokande vatten 2 msk. skedar av humle, lämna i 30 minuter. Skölj infusionssköljet.

För torrt hårtyp.

Mint. 4 msk pepparmint ört häll 2 koppar varmt vatten och smutsa i 20-30 minuter. Innan tillsatsen av buljongen filtreras. Mint skölj mjukar håret, vilket gör det mjukare.

Björk. 1 msk. en sked av hackade björkblad häller 1 glas kokande vatten och smälter i 2 timmar. Filtrera och skölj håret.

Sage. Häll 1 kopp kokande vatten 2 msk. sked salvia, insistera 30 minuter. Skölj infusionen, skölj håret.

För försvagat hår.

Örter. 2 matskedar av nässla löv, coltsfoot, horsetail, burdock rot och calamus blandningar. Örter häller 1 l. varmt vatten och koka i 3-5 minuter. Efter att buljongen har svalnat filtreras den. Munstvätt stärker och reparerar skadat hår.

Ek bark. Det hjälper till att förhindra starkt skallighet, stärka hårrötterna, hjälper till att bli av med mjäll.

Vad kan göra en hemlagad sköljning?

Kvinnor som kompetent bryr sig om håret, uppmärksamma valet av schampon, vilket i stor utsträckning beror på lockets utseende. Men en sådan viktig aspekt av vården av strängarna, som sköljning av håret efter tvättning, är ofta orättvist bortglömd.

Hemmagjorda hårsköljningar har många fördelar jämfört med butiksbalmer, vars effektivitet inte alltid uppfyller förväntningarna.

Om du vet hur man ska skölja trådarna med medicinska dekoktioner av örter, lösningar av citron, honung eller ättika, kommer deras skönhet och hälsa att glädja dig, samtidigt som du inte behöver stora ekonomiska utgifter.

Varför sköljningar behövs?

Huvuduppgiften för butikshöljen är att rikta den yttre glansen: så att trådarna lätt kan kammas, inte elektrifieras, släta och lydiga. Denna effekt efter sådana fonder varar inte länge: ungefär en dag.

För att uppnå önskat resultat erhålls inte alltid: efter några sköljningar är krullarna täckta med en obehaglig fet film. Om du förbereder ett hårspolning baserat på naturliga produkter, kan du inte vara rädd för detta.

Med regelbunden användning kan det ha en enorm effekt på trådar:

 • mjukar hårdhet
 • flush shampoo;
 • avlägsnar förkalkad beläggning, omslutande trådar efter tvättning;
 • ger elasticitet
 • underlättar kamning och efterföljande styling;
 • fungerar som luftkonditionering
 • berikar rötter med användbara ämnen;
 • tar bort statisk elektricitet
 • ger en extra nyans;
 • kontrollerar talgkörtlarna;
 • återställer syra och vattenbalans i hårbotten;
 • stärker rötterna
 • läker klippningsställen;
 • lindrar klåda;
 • ger volym, glans, kraft.

Eventuellt hemlagad hårsköljning gjord av vanliga växtbaserade produkter har så komplicerad effekt på trådarna. De innehåller inte alla typer av parfymkompositioner och oförståliga kemiska formler: du själv kommer att veta vad de är gjorda av, till skillnad från även de mest märkesvariga butiksförsörjningarna.

Hushållssköljningar är främst inriktade på att bibehålla hårbotten, som bestämmer hårets utseende. Skönhet uppnås genom läkning, snarare än att applicera en yttre glans. Lär dig att skölja ordentligt för att känna den kraftfulla effekten av dessa naturprodukter på dig själv.

Viktig rådgivning från förlaget!

En ny studie av hårvårdsprodukter avslöjade en fruktansvärd figur - 98% av de populära schamponerna förstöra vårt hår. Kontrollera sammansättningen av ditt schampo för närvaron av sulfater: natriumlauryl / laurethsulfat, kokosulfat, PEG, DEA, MEA. Dessa aggressiva komponenter förstör hårstrukturen, berövar krullarna av färg och elasticitet, vilket gör dem livlösa. Men det här är inte värst!

Dessa kemikalier tränger igenom blodet genom porerna och sprids till de inre organen, vilket kan orsaka allergier eller till och med cancer. Vi rekommenderar starkt att kassera sådana schampon. Använd bara naturkosmetik. Våra redaktörer genomförde en serie schampontester, bland vilka de identifierade ledaren, Mulsan Cosmetic.

Produkterna uppfyller alla standarder och standarder för säker kosmetika. Mulsan är den enda tillverkaren av naturliga kosmetika. Vi rekommenderar att du besöker den officiella hemsidan mulsan.ru. Vi påminner dig om att naturkosmetik har en hållbarhetstid som inte överstiger ett års lagringsutrymme.

Hur man sköljer håret

För att uppnå önskad effekt måste du lära dig hur man sköljer håret. Detta är enkelt, men kräver vissa färdigheter.

Var noga med att följa uppgifterna under rekommendationerna - och sedan kommer det sista ackordet för varje schampo att hjälpa till att förbättra dina lockar:

 1. Skölj håret ska vara långt och försiktigt. Lämna inte schampopartiklar på huvudet.
 2. Den första sköljningen görs under varmt rinnande vatten. Tja, om det samtidigt filtreras: i så fall ökar effektiviteten av proceduren flera gånger. Det ska vara nödvändigtvis varmt, men inte kallt, eftersom huvudet inte ska utsättas för låga temperaturer under så lång tid. Detta kan leda till sjukdom.
 3. För den sista sköljningen måste man i förväg förbereda vattnet. Det kan vara mineral utan gas, upptining, förutbestämd eller bara filtrerad. Det kan göras vid rumstemperatur, men så att du inte fryser.
 4. För den sista sköljningen tillsätts de aktiva ingredienserna till vattnet, som bara har på håret den komplexa effekten som beskrivits ovan. Proportionerna respekteras i recepten. Använd örter för detta ändamål (nässla och kamille - valfritt), citronsaft, äppelcidervinäger, honung, eteriska oljor.
 5. Håret sköljs ordentligt i den beredda lösningen, samtidigt som du säkerställer att de inte är fastna, vrid inte dem och gnugga inte.
 6. Det är nödvändigt att vrida ut lås endast något.
 7. För att förhindra att vatten strömmar ut på golvet och kläderna, linda dem med en bomullsduk: det absorberar fuktbrunn. Försök att eliminera användningen av en terryhandduk vid detta sköljningsstadium.
 8. Inget resultat kommer att vara, om efter en sådan magisk procedur att ta och förstöra håret med en hårtork. Strängar bör torka sig, naturligt. Om du snabbt behöver någonstans att köra, använd i detta syfte kall luft och det mest skonsamma läget på håret.
 9. Du kan inte kamma krullarna medan de är våta. Först efter att de har torkat helt, börja kamma spetsarna med sällsynta tänder (helst från naturmaterial), försiktigt städa upp mitten och först då kan du kamma igenom hela duken av hår - från krona till spets.
 10. Användning av balsam eller andra hårprodukter efter sköljning är utesluten.
 11. Frekvens - efter varje tvätt, men inte varje dag. Perfekt - ett par gånger i veckan.
 12. Kursen är 1 månad, varefter receptet för hemlagad balsam behöver ändras.

Det återstår att lösa problemet än att skölja håret: det finns många recept, men hur bland dem att välja den mest effektiva för din typ av lockar? Det är inte svårt alls.

Varje recept på naturlig hemlagad sköljning bör ange vilken typ av hår det rekommenderas. Dessutom kan du i praktiken prova olika recept och välj endast de vars resultat du är 100% nöjd med.

Hur man gör ett hemlagat hår skölj?

För tillagning av hemlagad hårsköljning använd örtteor (infusioner) av örter, ättika, honung, citron, eteriska oljor.

Observera de doser som anges i recepten så exakt som möjligt, eftersom alla dessa ingredienser kan orsaka allergier och komplicera vården av trådarna genom biverkningar.

nässla

Rekommenderas för att skölja håret av brunetter och brunhåriga kvinnor: Ett avkok ger de blonda locken en skugga av yellowness. Den används i fallet av strängarna till strimlingar.

Häll kokande vatten (200-250 ml) med torr eller nyhackad nässla (1 matsked) och sätt i långsam eld eller vattenbad i 10 minuter. Täck, lämna i en halvtimme, filtrera. 200-250 ml beredat nässleavkokning förbrukas för 1 liter vatten.

kamomill

Rekommenderas för sköljning av hårblond skönhet: Kamille ger ljus glans och glans. Det används som ett läkemedel för mjäll, klåda, splittrade ändar, gallring.

Torr eller nyhackad kamille (1 matsked), häll kokande vatten (200-250 ml), sätt på långsam eld eller vattenbad i 10 minuter. Täck, lämna i en halvtimme, filtrera. 200-250 ml beredd kamomillbuljong förbrukas för 1 liter vatten.

vinäger

Rekommenderas för att skölja oljigt hår: ättika avlägsnar överskott av kroppsfett från hårets yta, reglerar körtlarna. Det är strängt förbjudet att skölja torra, skadade trådar som kan brännas på detta sätt. 50 ml äppelcidervinäger konsumeras i 1 liter vatten för sköljning.

För att eliminera den obehagliga lukten, läggs 3-4 droppar essentiell olja, lämplig för en eller annan typ av lockar.

Citronsaft

Citronsaft ger strängarna en fantastisk glans, en mycket vacker glans, vilket gör dem smidiga, släta, silkeslen.

Det rekommenderas för sköljning av fet och normalt hår. Krama saften du behöver äga hemma. 100 ml citronsaft förbrukas i 1 liter vatten.

Eteriska oljor

De snabbaste sköljberedningsmedlen är de i vilka eteriska oljor är närvarande.

Lägg dem till sköljbehovet för att passa din hårtyp.

 1. Hårbalsam för torrt hår: med palmarosa, ylang-ylang, mandarin, rökelse, apelsin, sandelträ, kamomill, rosenträ, lavendel, patchouli, myrra.
 2. Conditioners för fettigt hår: med salvia, citron, citronella, tea tree, bergamot, melissa, pelargon, cederträ, mint, cypress, tall, kayaput, eukalyptus, enbär, ingefära, kryddnejlika, verbena.
 3. Conditioners för normalt hår: med rosmarin, luft, ros och te träd, vervain, petitgrain, ceder, koriander, ylang-ylang, cypress, rökelse, tall, mint.

Sköljning med eteriska oljor ger curls en trevlig arom, hjälper till att förbättra hårets hälsa och utseende.

För skadad, splittring, tunnning, fallande ut, inte växande hår, kommer honungsköljning att vara mycket användbart. Koncentrationen av socker i detta verktyg är minimal, det absorberas helt i huden, in i håret, och inte sätter sig på ytan. 150 ml färsk honung smältes i ett vattenbad, hälldes i 1 liter vatten, omrördes grundligt.

Nu vet du hur och vad du ska skölja ditt hår hemma. Om du gör allt enligt instruktionerna, för att följa receptet, kan du bli av med många problem i samband med hårbotten och krullarna själva. Denna procedur i hårvård är av stor betydelse, så du måste närma dig det på ett ansvarsfullt sätt.Nästa Artikel
Hur man förbättrar effekten av en professionell hårmask