Bäst icke-ammoniak hårfärger


Ammoniak är en kemikalie som avger skadliga rök och kan orsaka brännskador (med ökad hudkänslighet). Ammoniakfritt hårfärg ger en säker och mild färgning. Ammoniak är också en billig klarare, eftersom den innehåller väteperoxid.

Är det möjligt att färga hår med icke-ammoniakfärg?

Färg utan ammoniak har sina egna fördelar och nackdelar. Dessa verktyg är inte lämpliga för alla kvinnor, eftersom de inte målar över gråhår och återvunna rötter. På grund av användningen av ammoniakfri färg kan håret färgas ojämnt, särskilt om de redan har målats med ammoniak före.

Fördelar med färger utan ammoniak:

 • ingen skarp, obehaglig lukt;
 • mild färgning utan traumatiserande lock eller hårbotten;
 • En stor palett av färger (ammoniakprodukter leder fortfarande i detta avseende);
 • inga kontraindikationer

Professionell färg utan ammoniak är inte billig. Oavsett hur kvalitativt ett sådant verktyg är, kommer det fortfarande inte att ge ett långsiktigt resultat. Färgning, producerad utan ammoniakprodukt, varar inte mer än 2-3 veckor. Produkter som inte innehåller ammoniak, tillåter inte heller att lätta håret några toner åt gången.

Är icke-ammoniak hårfärg skadligt?

Innan du använder någon färg, testa för en allergisk reaktion. För att göra detta, applicera först produkten på någon del av huden och sedan på en tunn hårsträng. Denna procedur hjälper till att undvika obehagliga incidenter i framtiden.

Professionella produkter som inte innehåller ammoniak är inte skadliga för håret. De kan användas av gravida och ammande kvinnor. Produkten blir automatiskt skadlig om den innehåller toxiska komponenter (Syoss Oleo Intense).

Hur är färgningen utan ammoniak?

Ljus nyanser av ammoniakfri färg är inte avsedda för mörka lockor. Om en kvinna från en brunett vill bli blondin, måste hon förkrossa håret. Men lättnadsproceduren förstör märkbart krullarnas tillstånd, så den positiva effekten av det ammoniakfria färgen kommer inte att märkas. Måla utan ammoniak i sådana situationer krävs för att inte skada håret ännu mer.

Ammoniak öppnar hårporer, varför krullarna blir stygga och fluffiga. Efter att ha använt ammoniakfria remedier ändras inte hårstrukturen.

Korrekt färgsparande produkt bör ske enligt följande:

 1. Färg appliceras på obehandlat hår. Samtidigt bör det på krullarna inte finnas några andra medel (geler, lacker, mousser). Först ska verktyget fördelas över rötterna och efter 10-15 minuter appliceras över hela längden av håret.
 2. Skölj inte produkten i 30-40 minuter. Den exakta tiden beror på önskad nyans: Om en kvinna vill få en stark intensiv färg, behöver hon behålla produkten längre.
 3. Sammanfattningsvis måste du sätta på krullarna. Det rekommenderas starkt att låta håret torka naturligt så att det lyser och fluffar inte.

Färgen fungerar snabbare om du sätter huvudet i en handduk (efter att du har lagt på en speciell polyetenhatt).

Hur snabbt tvättar en ammoniakfri färg?

Färger utan ammoniak tvättas snabbt, maximalt i en månad. Vissa produkter, som Garnier, linger inte på håret alls. Högkvalitativ och professionell produkt utan ammoniak håller lite mindre än ammoniakfärg. Det är möjligt att permanent tona håret med en sparsam produkt, eftersom det inte kommer att orsaka skada.

Om du gör en särskild rating av medel kommer de ledande positionerna att tas av produkter från Kapous, Matrix, Estel. De är resistenta och deras användning är inte begränsad till enkel färgning. Med dessa färger kan du vackert tonat hår, utan att ändra skuggan dramatiskt. Se vad nyanser Matrix förberedd för blondiner, brunhåriga kvinnor och brunetter här.

Översynen av färger från de bästa tillverkarna

Var kan man köpa? Nedan är en lista över ammoniakfria färger som är populära med det rättvisa könet. För att köpa kan du gå till tillverkarens officiella hemsida. Professionella produkter (Kapous, Matrix) kan också hittas i professionella kosmetikaffärer. Hur de ser ut kan ses på bilden.

Syoss Oleo Intense

Tillverkaren hävdar att Cies Oleo Intens innehåller olika vitaminer och oljor. I kompositionen finns det verkligen användbara ämnen, inklusive - argonolja som ger näring till håret. Men verktyget har en signifikant nackdel: närvaron av giftiga komponenter. Produkten innehåller sulfater (SLS), linalool (ett ämne som kan orsaka dermatit), aminofenol. Ammoniakfärg kan vara mycket säkrare än Syoss Oleo Intense.

Produkten rekommenderas inte för kvinnor med överkänslighet i huden, liksom för dem vars hår är i dåligt skick. Svett kundrecensioner, vi kan dra slutsatsen att färgen inte är resistent, något målar över grå hår och kan torka ut lock. Priset varierar från 286 till 409 rubel.

Estel Sense De Luxe

Estelle är ett kvalitetsmärke som är populärt inom skönhetsindustrin. Produkter som tillverkas av detta företag används i nästan alla frisörsalonger. Estel Sense De Luxe kännetecknas också av sin trevliga kvalitet och hög hållbarhet. Ljust pigment tvättas i 3-4 veckor, men skuggan varar upp till 2 månader. Med hjälp av produkten kan utföras som en fullständig färgning och toning.

För att tona håret, bör färgen hållas högst 15-20 minuter.

Estel Sense De Luxe är en bra, mild färg som passar för svagt, tunt hår. Produkten innehåller keratin och vitaminer, så verktyget stärker och återställer lockar. Den genomsnittliga kostnaden är 270 rubel.

Matrix Socolor Beauty

Professionell färg Matrix Socolor Beauty har en rik palett av nyanser och bra hållbarhet. Matris hårprodukter används i salonger. Detta italienska företag har länge etablerat sig inom skönhetsområdet.

Paint Matrix Socolor Beauty har en stor fördel - den är lämplig för att måla grå. Produktens sammansättning kännetecknas av närvaron av 3 användbara oljor: burdock, oliv och jojoba. Produkten innehåller ceramider R, som skyddar hårbotten och gör håret starkare. Det kostar från 336 till 505 rubel.

Matrix Color Sync

Tinting Matrix Color Sync cream-paint perfekt passar inte bara för färgning utan också för huslaminering. På paletten finns en färglös produkt som gör krullarna skina och släta. Färgen innehåller också närande oljor och ceramider R (ämnen som erhålls konstgjort från naturliga ingredienser). Produkten är lämplig för livslöst tråkigt hår. Väl målar över grå hår. Pris - 620 rubel.

Londa

Londa-företaget producerar billiga produkter för hår. Färgpaletten utan ammoniak innehåller både ljusa och mörka nyanser. Dessa medel är inte av hög kvalitet, men de ligger i ett överkomligt prisklass. Ammoniakfria produkter från Londas företag kan torka ut hår, det ger inte glans och silke. Ej lämplig för initialt torrt och livlöst hår. Ljus nyanser från paletten innehåller ett oxidationsmedel (väteperoxid), som härrör från ammoniak. Kostnaden varierar från 270 till 350 rubel.

Kapous

Capus är ett företag som tillverkar professionella hårprodukter. Företaget Kapous har en populär palett av färger, som heter Non Ammonia (without ammonia). De innehåller olika närande och regenererande oljor (jojoba, argon trä) och vitaminer. Non Ammonia skadar inte hår alls. Linjen innehåller en stor palett av färger. Produkterna innehåller inte heller parabener och SLS. Färger från Kapus är väl lämpade för både hem- och salongmålning. Det genomsnittliga priset är 300 rubel.

Garnier färg Shine

Oljig färg, som perfekt målar över grå hår och ger ett ljust pigment till hår. Garnier färg Sken närmar sig lockarna, vilket gör dem silkeslösa och glänsande. Färg är lämplig för experiment. Vissa kvinnor med sin hjälp korrigerar det olyckliga resultatet efter färgning med Tonics. Denna produkt från Garnier är bra för alla utom uthållighet. En ljus färg kommer inte att vara längre än 2 veckor, varefter den gradvis kommer att blekna. Garnier färg Shine innehåller närande oljor och tranbärsekstrakt. Sammansättningen är naturlig och ofarlig, det är därför pigmentet tvättas ut så snabbt. Kosta Garnier ca 200 rubel.

Schwarzkopf Nectra Color

Företaget Schwarzkopf positionerar linjen av krämfärg Nectra Color, som resistent och ofarligt. Pigmentet tvättas verkligen länge från krullarna (inom en månad), medan själva verktyget inte innehåller ammoniak och derivat. Paletten är liten, ljusa färger kan gå ojämnt. Mörka nyanser är av högsta kvalitet och utmärkt pigmentering. I allmänhet är verktyget lämpligt för kvinnor som vill målas i svart eller kastanjfärg. Produktens sammansättning innefattar biooljor och blomnektar.

Faberlic

Faberlic tillverkar produkter för kropp, ansikte och hår. Företaget har en rad ihållande icke-ammoniakkrämfärger. Ammoniakfria produkter från företaget Faberlic utstrålar lukten av billig ammoniakfärg. Detta är den första punkten som är alarmerande. Efter färgning och under det kan huvudet klämma fast. Denna hudreaktion talar också om en onaturlig komposition.

Verktyget rekommenderas inte för personer med känslig hud eller sprött, försvagat hår. Priset i katalogen är 179 rubel.

L'Oreal

Måla utan ammoniak från företaget L'Oreal kallas CASTING Creme Gloss. Paletten innehåller mycket attraktiva nyanser. Produkterna innehåller både naturliga ingredienser (royal gelé, oljor) och kemikalier. Paint Casting Creme Gloss kommer inte att skada håret, men det kommer inte att göra dem bättre. Huvudvårdseffekten kommer från balsam som finns i satsen. Färgverktyg från ammoniakfri linje målarfärligt över grå hår. Produkten är inte dålig, men är endast lämplig för kvinnor med relativt friskt hår. Ungefärlig kostnad - 500 rubel.

I allmänhet är ammoniakfria färgämnen en bra lösning för personer med överkänslighet i hårbotten. Och även för dem som helt enkelt inte vill skämma bort sina hår och ändra sin struktur.

Ammoniakfritt hårfärg: en översyn av märken och tips

Om farorna med ammoniakfärger som kändes för länge sedan. Dess obehagliga lukt, förmåga att orsaka allergier, brännskador i slemhinnor och luftvägar är en obehaglig bild. Dessutom kan ammoniak ackumuleras i porerna och förgifta kroppen med giftiga ämnen! Professionell hårfärg utan ammoniak kommer att undvika alla dessa överraskningar!

Fördelar med färger utan ammoniak

Färger utan ammoniak har många viktiga fördelar som förklarar populariteten hos dessa produkter:

 • Gentle färgning. Färgämnen kuver håret - de tränger inte djupt in och brinner inte ut det naturliga pigmentet;
 • En bred färgpalett - mer än 50 nyanser;
 • Ingen obehaglig ammoniak lukt;
 • Användbar komposition. Sammansättningen av ammoniakfria färger innehåller flera komponenter som är fördelaktiga för håret. Dessa är vitaminer, användbara syror, mineraler och extrakt från växter som förstärker glödlamporna, skadar inte hårets struktur och stimulerar blodcirkulationen i epidermis.
 • Inga kontraindikationer. Du kan även använda denna färg för gravida kvinnor.

Med en sådan förteckning över fördelar finns det flera nackdelar med en sparsam färg:

 • Ge kortsiktiga resultat. Tro inte på slagorden att effekten av en sådan färg kommer att pågå i ganska lång tid! Färgen kommer att tvättas med varje huvudtvätt, och efter två veckor blir det matt och dim. Problemet kan dock lösas! Färger utan ammoniak kan ackumulera färger. Om du ständigt använder samma nyans kommer det att bli mycket ljusare;
 • Dålig färg över grå hår. När man själv söker för att bli av med grått hår är det nästan omöjligt. Men om du går till salongen blir resultatet utmärkt. Att använda en speciell gel för att konsolidera effekten av en frisör kommer att kunna måla över grå hår;
 • Dålig förtydligande. Om du vill bli en blondin från en het brunett, är det osannolikt att ett färgämne utan ammoniak kan hjälpa dig. Han kan inte lätta håret;
 • Hög kostnad Jämfört med det vanliga har ett bra färgämne utan ammoniak ett högt pris. Ja, och i skönhetssalongen för det arbete du gör kommer du att ta mycket mer.

Bläddra bland populära märken

För att underlätta ditt val har vi sammanställt en lista över ammoniakfria färger som rekommenderas av erfarna proffs.

Wella-proffs

Professionell icke-ammoniakserie. Wella Professionals försiktiga färgämne bidrar till att skina i hårets hår, rik och likformig nyans, jämnhet och mjukhet. Produkterna i det här märket glädjer sina fans med en tillräckligt stor palett och ett överkomligt pris. Men den största fördelen är Color Touch Plus-serien. Om du blandar denna färg med en väteperoxidemulsion, kan du måla över grått hår.

L'Oreal Casting Gloss

L'Oreal skapade ammoniakfritt professionellt hårfärg för ett par år sedan, men det blev populärt under rekordtid. "Felet" är en användbar komposition och en annan palett (26 nyanser - från blond till svart). Kungliga gelébina ger silkiness till strängarna och närmar dem perfekt. Färgfärgade målarfärger, inklusive grått hår. Färgen på färgen är aromen - bären samlade i skogen.

Chi ilonic

Tillverkaren av denna färg lovar ett resultat som kommer att erövra dig. Motståndskraftig rik färg, ekologisk sammansättning, användbara komponenter - det här är det som är karakteristiskt för Chi Ilonic färgämnen. Färgen är skapad på silke och legering CHI 44, vilket gör den verkligen unik. Det är perfekt för dem som vill lysa upp utan att skada strukturen.

Revlon Professionals

Märkena i detta varumärke har många användbara komponenter (flytande kristaller, fördröjda effektpigment, bioaktiva aktivatorer etc.) som matar in strängarna och återställer deras struktur. Revlon Professionals ger korrekt färgmatchning. Det används ofta för att måla över grå.

Kadus Fervidol Brilliant

Den här fashionabla nyheten har redan lyckats få en hel del kundrespons. Färgen innehåller mineraler, oljekstrakter, naturliga föreningar av salter, naturliga vaxer och aktivatorer med väteperoxid. Aktivatorer färgar trådarna och vaxer dem förseglade. Tack vare detta "arbete" blir håret smidigt och glänsande och färgen blir inte matt i lång tid. Linjen Kadus Fervidol Brilliant har 50 färger - från blond till brunett.

Igora från Schwarzkopf

Professionell bezammiachnaya-färg Igora erbjuder en mångsidig färgpalett. I sammansättningen hittar du två aktiva komponenter (kiseldioxid och biotin), vilket saktar åldrandet av strängarna, såväl som färgförstärkaren. Hår efter färgning blir tjockt, starkt och elastiskt.

Cutrin då

Grunden för denna finska färg är den arktiska tranbärs eteriska oljan, som har ett antal användbara egenskaper. Det förlänger strängarnas ungdom, förhindrar deras bräcklighet, stärker och underlättar kamning.

Selektiv professionell

Italienskt mineralfärgningsfärg Selective Professional skapades speciellt för rättvisa. Hon kommer att tillåta att klargöras omedelbart i flera toner, utan att ha gjort mycket hår.

Estel

Ryska varumärket Estelle uppfyller alla standarder. Det är billigare, men kvaliteten är inte sämre än utländska prover. Färgen innehöll guarana, grönt te och keratinkomplex. Var och en av dessa komponenter närmar sig strängarna och läker deras struktur.

Garnier Color Shine

Den har en krämig konsistens, innehåller tranbärsekstrakt och arganolja. Garnier Color Shine erbjuder 16 toner och gör håret ljus, mjuk och silkeslen.

Londa färg

Londa färg är en färgfärg som erbjuder så många som 37 nyanser. Kärnan i detta verktyg är mikrosfärer som låter dig skapa ljusa färger.

Faberlic

Faberlik har också en palett av färger, vars sammansättning det inte finns någon ammoniak. Det förstör inte håret, och mättar det med glans och stärker rötterna. Detta är möjligt tack vare många extrakt - lotus, aloe, ginkgo biloba och solros.

Ammoniakfritt hårfärg ger endast ett bra resultat om det används korrekt. Kom ihåg några regler!

 • Regel 1. Färgen ska appliceras på förorenade strängar utan rester av stylingprodukter och andra kosmetika. Annars kan skuggan inte vara enhetlig. Det finns möjlighet att färgen blir helt annorlunda, eftersom ingen av oss vet hur färgämnet kommer att verka vid kontakt med hud och lack.
 • Regel 2. Färgen är impregnerad med hela längden så att det inte finns några luckor.
 • Regel 3. Håll kompositionen i en halvtimme, tvätta sedan med schampo.
 • Regel 4. I slutet av processen behöver du en bra balsam som kan förbättra effekten av oljor och vitaminer.
 • Regel 5. När du köper färg, kontrollera dess sammansättning. Om du ser natriumbenzonat eller aminer på förpackningen, kan det inte prata om någon mild färgning.
 • Regel 6. För gravida kvinnor rekommenderar vi att du reducerar tiden något (ungefär 20 minuter). Samma tidsintervall är tillräckligt när håret är för tunt och sparsamt.

Efter varje kamning hittar du hela tufts av lös hår på kammen? Tack vare den här masken kommer du att glömma detta problem!

Betyg av de bästa färgerna utan ammoniak för hår

Att ha förmågan att byta hårfärg på hjärtan, utan rädsla för att göra det till livlöst halm - det här är en liten dröm om vilken kvinna som helst. Många vill experimentera och förändras, men skada färgkompositioner för hårets struktur skrämmer bort och gör en sådan önskan inte så attraktiv. Idag finns det ett utmärkt alternativ - icke-ammoniakföreningar, vars användning inte bara har en så uttalad negativ effekt, men hjälper till och med att återställa håret och göra det hälsosammare.

Ammoniakfri färg - vad är det och vad är dess komposition?

Ammoniak används i hårfärger som ett ämne som säkerställer penetration av pigment i hårstrukturen - det höjer skalorna och är fast i dem, vilket ökar graden av känslighet för färgkompositionen. Nackdelen är att efter vågorna helt enkelt inte kan stängas naturligt, och därför är håret slutligen övertorkat och livlöst i utseende. Ammoniakfria formuleringar innehåller inte denna farliga komponent, den ersätts av säkrare och sparsamma substanser (oftast talar vi om monoetanolamin), som inte provocerar så allvarliga destruktiva förändringar i hårets struktur.

Utan tvekan kan det inte sägas att formuleringar utan ammoniak är helt ofarliga - det här är kemiska blandningar, som kan ha en negativ effekt men de skiljer sig åt med märkbart mindre skada. Milda färger innehåller ofta ett stort antal naturliga ingredienser som bidrar till förbättring av hårets tillstånd. Det kan vara en mängd olika oljor, växtekstrakter och vitaminkomplex.

Granskning av de mest skonsamma hårfärgerna och deras paletter

Maskinsäkerhet är ett viktigt argument för att köpa en eller annan låda med verktyget, men tillverkaren och andra produktegenskaper är också viktiga. För köparen är viktig nyans, förmågan att köpa alla komponenter för kompositionen på ett ställe, ytterligare omsorgsegenskaper. För att göra valet enklare, erbjuder vi dig att bekanta dig med listan över de mest populära produkterna i denna kategori.

Estel Sense De Luxe (Estelle)

Måla utan ammoniak professionellt varumärke kosmetika för hår Estelle finns i rör på 60 ml. För att kunna använda, måste du köpa en specialaktivator från samma tillverkare. Resultatet av färgning är helt identiskt med den utlovade färgen i paletten, med förbehåll för färgreglerna, skuggan är mättad och enhetlig. Formeln innehåller bland ingredienserna i vårdkomponenterna: avokado och olivoljor, panthenol, som tillsammans ger ett omfattande skydd mot håret från yttre negativa influenser, ger näring och återfuktar dem, återställer struktur och naturlig elasticitet. Efter färgning blir håret mjukt och glänsande.

L'Oreal Creme Gloss (L'Oreal)

Produkten är placerad av tillverkaren som en färgvård, som inte bara ger en vacker färg med naturlig glans, men också ett hälsosamt utseende av hår. Formeln utan ammoniak ger ett bestående resultat, vilket hålls upp till 30 gånger användningen av schampo. Lämplig för vilken typ av hår som helst och på grund av förekomsten av bee royal gelé ger dem näring och ger en vacker hälsosam glans. Kompositionen målar också över grått hår. Paletten är ganska bred och består av naturliga, naturliga nyanser, vilket gör att du kan få det mest bekväma resultatet. Kraftig konsistens av kompositionen under användning av färgen fördelas lätt av hårets vikt och flödes inte.

Matrix Socolor Beauty (Matrix) för grått hår

Professionellt färgämne tack vare författarens teknik kan du få en tydlig och likformig nyans på håret, som anpassar sig till det naturliga: självjusterande pigmenten interagerar med det naturliga i hårstrukturen.

Det är möjligt att måla med hjälp av alla typer av hår med ett innehåll av grått hår upp till 50 procent. På paletten med ett stort antal nyanser kan du välja det lämpligaste alternativet från rika mörka till stilfulla ljustoner. Jojobaolja ingår i vårdkomplexet, vilket har en fördelaktig effekt på hårets tillstånd, vilket understryker dess naturliga glans.

MATRIX Färgsynkronisering för blondiner

Cream utan ammoniak är lämplig för korrigering av hårfärg, som tidigare målades och för bildandet av en ny nyans för håret, vilket inte har klargjorts. Du kan använda färg för att återställa färgen på tidigare använda resistenta färgämnen, men med en säkrare metod. Kompositionen innefattar ceramider för att ta hand om hårets struktur, som kan fylla de porösa ytorna, jämföra ytan och därmed främja likformig färgning och efterföljande slående glans.

Garnier färg Shine (Garnier)

Tillverkaren lovar att den här ammoniakfria kompositionen inte bara ger håret den önskade färgen utan också skadar den, vilket ger en naturlig och hälsosam glans. Ingredienserna innehåller naturliga ingredienser: Tranbärsekstrakt och arganolja, som har en omtänksam och regenererande effekt. Verktyget är lämpligt för att måla partiellt grått hår, samtidigt som de mjukgör de ändrade håren. Paletten är representerad av nästan två dussin vackra nyanser som mest effektivt kan betona en kvinnas naturliga skönhet.

Syoss Oleo Intense (Cieces) resistenta

En innovativ konceptprodukt från Ciez är en färg med en bestående effekt, vars effekt är baserad på införlivandet i en speciell oljeaktivator. Färgens sammansättning använder naturliga rena oljor som förbättrar färgens effekt, ger en djupare penetrering av färgpartiklarna i hårets struktur och tillåter även att uppnå mjukhet och glans. Färgen är homogen och mättad, och färgfärgsprocessen ger inga besvär, det har en krämig konsistens och det finns ingen obehaglig ammoniaksmak. Denna produkt är också lämplig för färgning av grått hår.

Förteckning över bra ammoniakfria färger

Förutom de ovan beskrivna bläcken finns också många inte mindre kvalitativa kompositioner utan ammoniak, vilket medger att uppnå utmärkta resultat av färgning. Det är också värt att uppmärksamma:

 • Kapus botemedel med ginseng extrakt och risproteiner;
 • professionell färg från goldwell;
 • krämfärg från Faberlik;
 • Schwarzkopf Igor för intensiv färgning ton-on-tone, etc.

Instruktioner för färgning av hår hemma

Hårfärger kan användas hemma, och det spelar ingen roll om en professionell komposition från Matrix eller en vanlig från Vella köps - båda kan användas, det viktigaste är att veta hur man gör det. Korrekt val av färger och genomförande av färgningsprocessen i sig kommer att uppnå det bästa resultatet även utan stor erfarenhet.

Hur man gör hårmålning

Färgprocessen i sig och dess egenskaper beskrivs i instruktionerna, vilka är fästa vid varje rör av färg från något företag. Villkoren kan variera även bland liknande tillverkare, till exempel krävs vissa formuleringar på torrt hår och vissa på vått hår. Därför är det absolut nödvändigt att läsa instruktionerna, även om du redan har målade huvudet mer än en gång.

Förfarandet i sig innefattar flera steg:

 1. hår förbereda efter behov
 2. då är det nödvändigt att blanda färgkompositionen med ett oxidationsmedel (de kan vara i samma förpackning, som till exempel i Londa-produkter eller säljs separat, som i den professionella Estelle-serien);
 3. en fet kräm appliceras på huden längs hårlinjen för att skydda den mot färgning;
 4. hårmassan är uppdelad i sektioner och applikationen startas med en speciell borste - först med hjälp av de skapade partitionerna från pannan till baksidan av huvudet;
 5. sedan fördelas kompositionen över hela längden av håret, och detta bör göras noggrant så att färgämnet läggs jämnt;
 6. Efter applicering är produkten åldrad på huvudet (tiden anges i anvisningarna), varefter den tvättas av;
  håret måste dessutom behandlas med balsam.

Så tvättar du snabbt av oönskade färger

Ammoniakfria färger är mindre resistenta i jämförelse med klassiska färgkompositioner, därför tvättas de av något snabbare. Om den resulterande nyansen inte passade omedelbart, och det finns ingen önskan att gå med honom i ungefär en månad, kan du använda sådana medel:

 • speciella kemiska tvättar;
 • folkrättsmedel (vegetabiliska oljor, öl, kefir, vatten surgjord med citron eller vinäger, etc.).

Hur ofta kan du färga ditt hår

Med tanke på kompositionens relativa osamhet och dess fördelaktiga egenskaper för hårets tillstånd är det inte förvånande att det kan användas mycket oftare än konventionella föreningar med ammoniak. Experter rekommenderar att återanvändning av färger när skuggan börjar förlora sin intensitet för att upprätthålla ett oemotståndligt utseende eller det finns en önskan om att ändra den i en eller annan riktning.

Kan gravida färga deras hår ammoniakfri färg?

Vid färgning av hår med normal färg är det inte föreningar som kommer på huden, men farliga ammoniakångor som frigörs under proceduren är skadliga. Således är det möjligt att använda produkten utan ammoniak under graviditeten, men det rekommenderade förfarandet är fortfarande omöjligt att namnge. Innan du fattar ett sådant beslut bör du rådgöra med din läkare. Det är också nödvändigt att undvika färgning under första trimestern när fostret är mest utsatt för yttre påverkan.

recensioner

Tanya: Jag var färgad på salongen med Matrix hår, först var jag helt nöjd med resultatet. Men för mig, redan för snabbt, tvättas färgen ut och blir på något sätt oförståelig, ingen klarhet och mättnad i den bevaras.

Irina: Jag hade en italiensk färg utan ammoniak, tyvärr, jag kommer inte ihåg namnet nu, och det var bara bra. På något sätt gav de mig några packar och jag målade bara länge till henne. Nu försöker jag hitta en ersättare, och hittills passar bara Estels mig i mina kvaliteter.

Marina: Jag vill säga att resistent Ciez är bara ett mirakel! Jag vet inte hur och var de uppfann det, men det utför alla sina uppgifter till det maximala - färgen är vacker, jämn och väldigt resistent. Och samtidigt som du inte applicerar någon vild lukt!

Ammoniakfria hårfärger

Modern frisörindustrin erbjuder kvinnor många produkter för att experimentera med bilder. För att drastiskt ändra hårets färg, uppdatera bilden något, ge det en glans eller extravagans - allt detta är möjligt under färgämneskompositionen. Men vidhållande pigment kan orsaka irreparabel skada på krullarna, de kommer att bli torra, dränerade och livslösa. Under 2010 visade sig i färgen av det kända varumärket "Schwarzkopf" hårfärg utan ammoniak. Mycket tid passerade medan stylisterna och deras klienter lyckades uppskatta alla fördelar med produkten. Nu på marknaden hittar du medel från denna kategori från olika tillverkare.

Vi kommer att överväga alla funktioner i kompositionerna, vi kommer att studera betyg av de mest populära varumärkena.

Vad är ammoniakfria formuleringar

Använda hårfärg utan ammoniak och utan väteperoxid, du kan inte oroa sig för deras krullars hälsa. Moderna tillverkare har tagit bort från sammansättningen av de två mest aggressiva komponenterna. Perhydrol (eller peroxid) är ansvarig för blekning av strängarna, det "tvättar ut" av dem naturligt pigmentet. Detta gör låsen spröd och torr, berövar dem styrka och glans. Ammoniak arbetar för att "inbädda" en ny färg, det avslöjar hårvågor, vilket hjälper färgämnena att penetrera i sin struktur och helt ändra skuggan. Men efter proceduren stänger de inte igen, hårsaxeln är trasig, och det är ganska svårt att återställa det.

Ammoniakens skadliga effekt slutar inte där, kemikalien ger en karakteristisk akrid lukt mot resistenta färger, det är mycket giftigt och kan penetrera kroppen genom huden, förgiftar det, orsakar brännskador av slemhinnor, allergier och andra negativa reaktioner.

I professionella ammoniakfria hårfärger används inte peroxid och ammoniak alls, eller andelen av dessa kemiska komponenter är försumbar.

Förfarandet för missfärgning är inte så skadligt för lockningar som vid användning av långlivade formuleringar. Dessutom innehåller produkterna naturliga växtbaserade ingredienser och vitaminer som närmar, fuktar och skyddar strängar från negativa påverkan av yttre faktorer.

Styrkor och svagheter

Det låga innehållet av väteperoxid och ammoniak i säkra färger är ett obestridligt plus. Kompositionerna bryter inte hårets axelns integritet, de är fixerade på krullarnas yta och inte inbäddade i deras struktur.

godsaker

Nourishing och moisturizing ingredienser skyddar håret från negativa effekter av kemikalier. Du får inte bara en ny bild utan också fördelarna med håret.

Förteckningen över förmåner kan fortsättas:

 • ingen obehaglig lukt;
 • minska negativ påverkan av toxiner på kroppen;
 • upprätthålla kretsens elasticitet och hälsa;
 • förmågan att använda kompositionerna under graviditet efter föregående godkännande av färgning med läkaren.

cons

Dessa är kvaliteterna tillverkare ger färgämnen. Men är de verkligen så ofarliga? Inte riktigt. För att fixa färgen införs parabener i kompositionen. Oftast är det monoetanolamin, och dess mängd är ganska hög. Åtgärder på hudämnet är ännu värre än ammoniak.

Även för stabiliteten hos pigmentet används verktygsol, diaminobensen, resortsionol och andra kemiska medel som har en negativ effekt på kroppen. Även en liten förändring i skuggan kan skada håret.

 • Ett kort resultat. Tillverkare lovar upp till två månaders skugga hållbarhet, men i själva verket tvättar bort färg efter 4-6 badprocedurer.
 • Låga kamouflageegenskaper. Måla över grått hår, trots reklamlöfter, kommer du att lyckas ett tag. Efter 2 hårtvättar börjar silverfärgerna dyka upp på hårets huvud.
 • Brist på fundamental förändring. Att gå från en brunett till en blondin, eller vice versa, kommer du inte att lyckas, eftersom icke-ammoniakföreningar kan ändra hårfärg med bara 2-3 toner.
 • Möjligheten till oförutsägbar manifestation av pigmentet. Det här alternativet är endast möjligt om du tidigare har färgat lock med kvarvarande färger, basma eller henna, eller gjort en perm. För att förhindra att pigment reagerar med tidigare använda produkter, utför inte experiment själv, hitta en frisör som kan ge dig råd om den lämpligaste kompositionen.
 • Uppenbarlighetens manifestation. En obehaglig gul nyans kan uppstå om du vill lysa för mörka trådar. Detta händer ofta när man använder färg med ammoniak, eliminera det med färgämnen.

Bläddra bland populära märken

På hyllorna finns professionella färger utan ammoniak och ofarliga produkter från massmarknaden. Hur man navigerar på olika varor? Vi har samlat de mest populära och populära produkterna som lyckats bevisa sig bra bland stylister och deras vackra kunder.

Efter att ha studerat betyget kommer du att kunna komma ihåg de namn som passar bäst för ditt hår.

"Estelle"

Det ryska varumärket erbjuder konsumenterna ett antal icke-ammoniakfärger Estel Sense De Luxe. Paletten är ganska mångsidig, den innehåller 56 naturliga nyanser. Näring och hydrering av krullar ger panthenol, keratin, olivolja och avokado.

Creamfärg appliceras väl, sprids inte och är jämnt fördelad, används både i salonger och hemma. Blanda produkten innan den appliceras på håret med 1,5% aktivator eller 3% oxygeneringsmedel, som säljs separat.

Användare noterade att färgen framträder ganska jämnt och motsvarar de nyanser som anges av tillverkaren. Pigmentet tvättas av efter 2 veckor, men det har en kumulativ effekt. Ju oftare du använder Estel Sense De Luxe, desto längre blir intervallet mellan färgerna.

"Schwarzkopf"

Pionjären och en av de mest populära världs varumärkena erbjuder flera rader av ammoniakfria produkter samtidigt.

 1. Essential Color är en rik palett med 20 nyanser. Sammansättningen har extrakt av vitt te och litchi, som har en omtänksam effekt på lockar. Inkluderat är ett luftkonditioneringsapparat med vitaminer, återställning av lås efter färgning. Tillverkaren hävdar att med hjälp av verktyget är det möjligt att måla från 30 till 100% grått hår, beroende på vald färg.
 2. Perfekt Mousse är en färgmousse som är särskilt lätt att använda hemma. Det är jämnt fördelat genom håret, flödar inte, resterna avlägsnas lätt. I paletten med 20 nyanser som hjälper till att göra en bild mer levande och uttrycksfull. De viktigaste omvårdnadsämnena är sojaproteiner och orkidé-extrakt. De klarar av restaureringen av jämnt mycket torrt hår, vilket ger dem styrka och silkiness.
 3. Linjen Nectra Color är den minst populära bland konsumenterna. Tillverkare hävdar att färgen inte bara ger curls en rik färg och glans, men också mjukar ytan. Näring uppstår på grund av blommiga nektar, panthenol och aprikoskärnolja.

Men färgen Nectra Color har ett antal nackdelar. Trots sin rika smink skulle många tjejer inte köpa den här produkten igen av följande skäl:

 • ojämn manifestation av färg (sannolikt, detta beror på olägenheterna vid färgning i hemmet);
 • dålig målning av grått hår, som i andra ammoniakfria föreningar;
 • obekväm blandning och applicering av kompositionen, färg ska pressas in i flaskan med ett oxidationsmedel, skaka sedan grundligt upp det och applicera produkten på håret med ett speciellt munstycke. Som ett resultat kvarstår en stor mängd färgämnen som kan användas kvar i flaskan.

"Matrix"

Professionellt varumärke erbjuder kvalitetsprodukter i olika linjer. Socolar Beauty är speciellt populärt, vilket var särskilt utformat för att måla grått hår. Författarens formel fungerar helt enkelt: komponenterna har självjusterande funktioner, de interagerar med naturliga pigment i lock och anpassar sig till dem. Detta gör det möjligt att få en ljus, naturlig och jämn nyans på håret av alla typer och färger, förutsatt att de inte är mer än 50% gråa.

Paletten innehåller kalla och varma, ljusa och naturliga toner. Jojobaolja, som är en del av produkten, ger curls en riktigt vacker glans.

Färgsynkroniseringen är lämplig för tjejer som inte har experimenterat med lockar eller redan har klargjort dem. Ammoniakfria lösningar används ofta för att till och med utjämna färgen efter normal färgning. De verkar försiktigt på strängarna, utan att skada stavarnas struktur och utan att avslöja skalor.

Keramider som utgör färgämnena kan fylla hårets porer. Det hjälper till att anpassa hårets struktur, ge det en blank glans och jämn skugga.

"Well"

En rad ammoniakfria färger från Wella används också ofta för att ge en ljus nyans till lock som tidigare varit mottagliga för aggressiv lättnad eller färgning. I sammansättningen av fonderna:

 • Nourishing oljor och vitaminkomplex som bokstavligen andas nytt liv i skadade strängar.
 • Keratiner stärker håret och skyddar mot de negativa effekterna av yttre faktorer.
 • Bivaxen stiger hårets struktur, ökar volymen och densiteten, förhindrar snabb utlakning av pigment.

Det är också möjligt att måla ett grått hår med hjälp av kompositioner, men endast under förutsättning att dess kvantitet inte överstiger 50%.

"Londa"

Londacolor-linjen från varumärket Londa representeras av 90 nyanser. I grund och botten är dessa snygga färger, bland vilka du även kan hitta blå och lila. Men klassikernas älskare har något att välja - paletten varierar.

Färgen kan hantera grått hår och justera hårets färg, det hjälper dig radikalt ändra bilden. Pigmentmikropartiklar har en sfärisk form, så de är väl fastsatta på håren. Dessutom innehåller strukturen ljusreflekterande element, vilket ger krullarna glans och glansig glans. Fruktvax och keratin ger strängar näring och hydratisering, nivåer på ytan, vilket gör att färgen kan förekomma jämnt.

Färgning kan utföras hemma, eftersom kompositionen har en tät konsistens, det "flyter inte" och är jämnt fördelad.

"L'Oreal"

Det franska varumärket erbjuder en Casting Gloss-linje för mild färgning. Du hittar 26 olika färger, allt från ljusblond till rik svart.

Fonder baseras på en patenterad formel som använder royal gelé. Denna komponent ger glansglans, gör den blank, lätt och smidig. Naturliga oljor och ljusreflekterande partiklar ger omsorg för lockningar, ger färgen mer lyx och strålning.

Färg är väldigt lätt att applicera, för att tillverkarna har levererat specialflaskor med bekväma sprayer. Färg förstör inte det naturliga pigmentet av hår, hjälper till att klara av grått hår, om det inte är mer än hälften i ditt hår.

"Garnier"

Oftast används ammoniakfria remedier från Garnier för att toning håret, men de kan också fungera som oberoende färgämnen. Det är omöjligt att drastiskt ändra bilden med hjälp, men för att understryka basfärgen, för att göra den mer levande och uttrycksfull är en ganska genomförbar uppgift.

Det finns bara 16 färger i paletten - bara 16, men de kan kombineras för att skapa nya fina idéer.

Färgerna är berikade med arganolja, vitaminer och tranbärsekstrakter. Dessa ingredienser ger curls en naturlig glans, gör dem smidiga, felfria och välskötta. Tillverkare försäkrar att vilken färg som helst du väljer kommer att hjälpa till att dölja grå trådar och kommer gradvis att börja spolas ut efter 5 veckor. Motståndet är dock mindre om du ofta tvätter håret.

"Faberlic"

Det populära varumärket erbjuder en palett av naturliga ammoniakfria färgämnen som klarar av grå hår och lättare krullar på en gång med 3 toner. Hårets struktur är inte störd, men tvärtom blir den mer homogen.

Naturliga oljor, lotus-, gingko biloba-, aloe- och solrosekstrakter har vårdegenskaper. De tillåter att kombinera färgning med restaurering. Efter proceduren blir håret smidigt, mjukt, får en blank glans och en perfekt jämn skugga.

Tillverkare hävdar att det inte finns några aggressiva kemikalier i produkterna, eftersom de är lämpliga för kvinnor med känslig hårbotten.

Färgkompositioner utan ammoniak och väteperoxid har en mindre skadlig effekt på lock. Dessutom innehåller nästan alla av dem närande, fuktgivande och återbildande ingredienser som skyddar håret mot negativa faktorer.

Men kom ihåg att någon, även den mest ofarliga färgämnen innehåller kemiska komponenter.

Målade hår kräver noggrant regelbunden vård. Välj endast mål kosmetika, använd det enligt anvisningarna, försum inte de hemlagade recepten. Bara ett komplett utbud av aktiviteter hjälper dig att återställa håret.

De bästa mjuka hårfärgerna utan ammoniak

Vackert färgade lock är nyckeln till framgångsrik reinkarnation, men vanliga rutiner för tonning av rötter eller längder kan allvarligt skada strängarnas tillstånd. Professionell mild hårfärg utan ammoniak är idealisk för gravida kvinnor och tjejer som bryr sig om frisyrens tillstånd.

Översikt över populära icke-ammoniakfärger

Utan en noggrann jämförelse är det svårt att säga vilken ammoniakfri färgämne som är det bästa håret, men efter att ha analyserat många recensioner kommer vi att försöka hitta svaret på denna fråga.

Innan du väljer ett visst företag måste du noggrant se över sammansättningen av de produkter som den representerar. Faktum är att ammoniak i vanliga färger är en brightener, som drar ut det naturliga pigmentet av hår, det är naturligt att kosmetika är mer resistenta mot det. Dessutom kan du färga mörka trådar i en ljusare ton, till exempel brunhårig i röd eller mörkbrun i ljus.

Casting Cream Gloss från Loreal (Casting Creme Gloss from Loreal) - den mest kända, nästan ofarliga hårfärgen, som produceras utan ammoniak. Innehåller inte väteperoxid, men kompletteras med kemiskt verksamma ämnen. Berikad med bismjölk, på grund av att den djupt närmar sig strängarna och ger dem mjukhet. Färger effektivt över grått hår, presenterat i naturliga nyanser. För mer dramatiska förändringar är L'Oreal Professionnel DIA Richesse från Diacolor-serien lämplig.

Casting creme gloss

För blondor eller ljusning är L'Oreal Inoa ODS2 (ODS) mer lämplig - det är en ljusfärg för blondiner utan hårda kemiska komponenter. Det bästa av det bästa, men dyra målarfärgen. Hon kan till och med göra en tjej med blonda strängar från en naturlig brunett. Nu används denna nyhet aktivt för hemfärgning ombra, nedbrytning, etc.

Bilder - L'Oreal Inoa ODS2

Faberlic presenterar en annan liknande produkt - Faberlic persistent ammoniakfri krämfärg. Det förstör nästan inte det naturliga pigmentet, så det är väldigt mjukt och säkert, men samtidigt har det en betydande nackdel - det fläckar inte grått hår. Trots de mörka nyanser som presenteras i paletten kommer denna produkt att färga ash hår lite ljusare än bara naturligt, för vilket du kan få en slags framhävande effekt.

Till skillnad från sina kamrater är Estel Sense De Luxe (utan ammoniak) från Estels varumärke utmärkt för färgning av grått hår. Kompositionen innehåller avokadoolja och olivekstrakt. Detta är ett unikt alternativ som lämpar sig för toning av tipsen och för en full målning. Färgerna presenteras i röda, svarta, askiga toner, det finns också korrigatorer av gröna, blå och gula nyanser. Trots att det är oljigt, lämpat för att måla någon typ av hår, är det relativt ofarligt. Hennes motsvarighet är Estel Celebrity.

En analog av L'Oreal är Olia från Garnier (Garnier) - det här är en bra resistent krämfärg utan ammoniak, vilket stänger värderingen av de mest kända produkterna. Olia ingår i listan över de populäraste färgerna från 2015, dessutom kompletteras det med vitaminer och naturliga ingredienser. Mjuka färger som minimerar hårets hår, lämpar sig för frekvent användning. Dessutom mycket billigare än uttalade medel.

Olia av Garnier

Tänk på vad som annars är färgat färg för hår utan ammoniak:

Hårfärger utan ammoniak. Namn och paletter av professionella färgtoner och färgämnen

Varje tredje kvinna ändrar bilden med hårfärg. Den vanliga färgen med ammoniak orsakar irreparabel hårskada, så tillverkarna har introducerat på marknaden färgämnen utan ammoniak, vilket har en sparsam effekt. För att välja en produkt som är lämplig för en viss typ av hår, är det värt att analysera hela marknaden av ammoniakfria färgämnen.

Skillnaden mellan ammoniak och ammoniakfri färg

I ammoniakhårfärgen läggs färgpigmentet på den blekta naturfärgen. Detta beror på det faktum att kompositionens huvudkomponenter är väteperoxid och ammoniak, vilket eliminerar den ursprungliga hårfärgen.

Ammoniak öppnar vågar, och väteperoxid avlägsnar naturliga pigment djupt i håret. Med tiden tvättas det konstgjorda färgämnet bort, och hålrummen dyker upp i håren, på grund av vilka de blir tunna och spröda.

Färg utan ammoniak fungerar bara på ytan, utan att dyka in i hårets struktur.

Vid färgning läggs färgpigmentet helt enkelt på den ursprungliga färgen och täcker varje hår med en tunn film. Med tillkomsten av ny teknik har färgprodusenterna minskat storleken på molekylerna för produkternas kemiska sammansättning och hittade en ny komponent som är mjukare än ammoniak avslöjar hårflingor.

Fördelar med icke-ammoniakfärg

Fördelar med färger utan ammoniak:

 1. Gentle färgning. Vågorna är inte så tydligt beskrivna på grund av bristen på ammoniak, är hårets yttre hud nästan inte skadad. Egen färg missfärgas inte på grund av det minskade antalet väteperoxidmolekyler, och färgpigmentet faller inte in i det djupa lagret.
 2. Hår restaurering. Tillverkare av ammoniakfria färgämnen reducerade inte bara mängden skadliga molekyler utan även tillsatta användbara organiska föreningar till kompositionen. Tack vare de tillsatta vitaminerna och extrakten från hirs, björk, valnötskal eller druvfrö, blir håret tjockare och starkare. De är fuktade och blir mer resistenta mot UV-strålar. Arbet av talgkörtlar i hårbotten normaliseras, hårfolliklar matas.
 3. Förbättra den naturliga tonen. Du kan välja färg som matchar din naturliga nyans. Efter färgning kommer krullarna att bli glänsande och silkeslen och färgen blir rikare.
 4. Obegränsad färgkorrigering. Uppnå önskad färg, repaint håret igen, kommer inte att vara ett problem. Efter en gångsfärgning kommer färgen att tvättas efter 1,5-2 månader, och du kan experimentera med en touch igen.
 5. Allergivänliga. Lämplig för tjejer med känslig hårbotten. Färgen utan ammoniak brinner inte och bakar inte under färgningen, och vitaminkomplexen som ingår i kompositionen bryr sig dessutom om problemskinn.

Utan behovet av färgning rekommenderar frisörerna inte att använda färg utan att använda speciella produkter avsedda för hårvård.

Nackdelar färg utan ammoniak

nackdelar:

 1. Dåliga gråa hår. Färg utan ammoniak penetrerar inte djupt in i håret, det är inte möjligt att måla en klart uttryckt grå hårbrunn. Colorists rekommenderar användning av ammoniakfria färgämnen vid den första graden av gråtning.
 2. Snabbt tvättas av Den största nackdelen med icke-ammoniakfärg är en instabil effekt. Med varje huvudtvätt tvättas skuggan gradvis av och färgen bleknar före den 6-veckorsperiod som tillverkaren anger.

Den största nackdelen med icke-ammoniak hårfärg är den instabila effekten.

 • Dålig ljusare. Mörka trådar kan tändas endast med 2-3 toner (förutom professionella verktyg som lyser med 8 toner).
 • Kräver arbetet hos en professionell. För bästa resultat borde du använda mästarens hand, eftersom färgen kan vara ojämnt fördelad på håret.
 • Price. Färger utan ammoniak är 2-3 gånger dyrare än ammoniakprodukter. I det här fallet måste du betala inte bara för produkten, men också för tjänster av en mästerkolorist.
 • Typer av hårfärger utan ammoniak

  Måla utan ammoniak för hår är uppdelad i flera kategorier:

  • Professional. Användningen av sådana ammoniakfria färgämnen förutsätter kunskap i färgämnets subtiliteter, eftersom huvudfärgaren självständigt väljer proportionerna av toner. Professionella produkter utan ammoniak är lämpliga för att markera, färglägga, måla gråhår.
  • Gentle. Syftet med denna produkt är återhämtning. Det används vid färgning av skört, känsligt eller skadat hår. Ljusfärgen innehåller nästan inget oxidationsmedel och "uppdaterar" färgbrunnen. Används ofta för att tona tipsen eller för att lätta individuella strängar.
  • Toning. Färgerna i paletten i sådana färger ligger nära naturliga toner. Den väsentliga skillnaden är frånvaron av "återvunna rötter" -effekten, när gränsen mellan ens egen och den nya färgen inte blir så skarp som med andra medel.
  • Nyans. Det förändrar inte den ursprungliga färgen radikalt, uppdaterar och mättar den ursprungliga färgen.

  Namn och egenskaper hos professionella ammoniakfria färger

  Hårfärger utan ammoniak från professionell linje:

  • Kapous "Non Ammonia". Producerar effekten av lamineringshår. Maximal fuktgivande lås, på grund av hyaluronsyra införd i kompositionen. Återställer och skyddar trådarna från yttre påverkan. Färgens struktur är krämig, appliceras bekvämt och tvättas lätt.
  • Wella Color Charm Permanent hårfärg. Färglinjen är relativt liten. Färgen används huvudsakligen för färgning av blont hår. Mättade strängar med användbara ämnen och praktiskt taget skadar inte strukturen.
  • Londa Professional. Perfekt fyller lock med färg, håller länge. Bra färg över grå hår. Bra bryr sig om håret på grund av dess fett och vitaminer.
  • Chi ionisk permanent glans. Huvudsakligen används av mästare för att förtydliga eller belysa. Färgen är praktiskt taget ofarlig, återställer trådarna bra. Färgpigment baseras på naturliga ingredienser. Kompositionen innefattar också vitaminkomplex och silkeproteiner.
  • Matrix. Efter att ha använt håret länge förlorar inte mättnaden, hårets struktur blir mjuk och silkeslen. Paletten innehåller högsta färger, vilket gör att konsumenten kan skapa en unik nyans.
  • Estel Sense De Luxe. Detta varumärke finns i nästan alla skönhetssalonger. Toner blandas enkelt, strängarna målas jämnt och effektivt. Tack vare de organiska ämnena i kompositionen är håret fuktigt och regenererat.

  Paletten av mjukt hårfärger utan ammoniak

  Tjejer som vill använda den mildaste färgen kan prova dessa märken:

  • Garnier Color Naturals. Färgets sammansättning innefattar naturligt sheasmör, avokado och oliver. Färgbrunn återställer strängar och fuktar hårbotten. Paletten innehåller 37 nyanser, främst blonda och lätta blonda grupper, och kastanj gamma och svarta och lila färger införs också i den.
  • Garnier Olia. I rankningen av de mest populära färgämnena utan ammoniak tar en ganska hög plats. Kompositionen innehåller mer än 60% av naturliga oljor, som ökar strängarna och mättar dem med den nödvändiga fukten. Tillverkaren introducerade i setet ett stort rör av balsam, vilket borde räcka för flera applikationer.
  • Londa Color Naturals. Denna färg tar hänsyn till den unika karaktären hos varje naturlig nyans, därför införs extrakt från kamomill, ekbark och granatäpple till det för varje sortiment av nyanser. Strukturen införde ljusreflekterande partiklar, vilket skapade en liten strålning av strängarna.
  • Faberlic. Mjuk färg utan ammoniak av detta märke har den nödvändiga mängden naturliga färger i paletten. Komponenterna som utgör produkten, säkerställa krillarnas motståndskraft mot yttre skador och mätta dem med det nödvändiga vitaminkomplexet.

  Tinting och tint bezammiachnye färger: funktioner, populära märken

  Tillverkare av ammoniakfria färger har tagit hand om de kvinnor som bara vill betona den naturliga färgen och har skapat färgtoner och tint bezammiachnyefärger för hår. De är inte lika hållbara, de tvättas 3-8 gånger, men de är säkra och lätta att använda hemma.

  Dessa verktyg kan målas under graviditet eller under amning.

  Populära varumärken av färgfärger:

  • L'Oreal Professionnel Diarichesse. Färgfärgen av naturliga nyanser. Färger försiktigt varje hår. Den tvättas gradvis av och lämnar ingen plötslig övergång på gräset av regrown hair.
  • Wella Color Touch. Det har egenskapen av intensiv toning. Det har ett stort utbud av färger. Ger hårmättnad och glans.
  • Tintingmousse Schwarzkopf Professional Igora Expert Mousse. Väl lämpad för att vitalisera färgen eller nyans rötterna mellan användning av vanlig färg. Praktiskt applicerad och ekonomisk.

  Populärt färgämne: L'Oreal, Faberlic, Estelle, Matrix, Cies och andra

  Vid val av färgämne är det värt att överväga och jämföra egenskaper hos icke-ammoniakfärger av olika märken.  Nästa Artikel
  Tips för att behandla fet hårbotten och håravfall