Professionell Hårfärg: Varumärkeslista


I århundraden har tjejer och kvinnor alltid varit oense över vad naturen har att erbjuda. Oavsett bild, höjd eller hårfärg. Men om man i antikens tider var tvungen att ta sig av fläckar med Henna och Rabarber, var tjejerna från 20-talet mer lyckliga. Numera är mångfalden av färgämnen så stora att ibland vet du absolut inte vilken färg som ska väljas. Professionella färger blir allt mer populära. Webbplatsen For-Your-Beauty.ru kommer berätta för läsare om professionell färg och om de viktigaste varumärkena på skönhetsmarknaden.

Innehållet

Fördelar och nackdelar med professionell färg.

Enkelfärgade färgämnen har blivit tillgängliga för konsumenten inte så länge sedan, men på grund av det höga innehållet av oxidant (för att färga färgigare hår av vilken struktur som helst), ser hårets huvud efter användningen inte det bästa ut. Professionellt färgämne gör det möjligt att bibehålla friskt hår. Det kräver kunskap inom färgningsområdet, vilket gör att du kan välja oxidationsmedel och färg enligt hårets individuella struktur. Resultatet av att använda en sådan produkt beror helt på frisörstilistens färdigheter.

Fördelar med professionell färg:

 • Noggrannhet och hållbarhet av den slutliga färgen
 • Stort urval av färger från paletten
 • Produktkvalitet
 • Håret håller sig friskt
 • Färgen tvättas av med "tvätt"

Nackdelar med professionell färg:

 • Svårighetsförmåga utan yrkeskunskap.
 • Kostnad.

Betyg och granskning av professionella färger.

På hyllorna i moderna affärer och salonger finns ett stort utbud av professionella hårprodukter. Varje stylist föredrar produkten, vilket gav honom exakt på alla punkter:

 • Mättnad och färghastighet
 • Påverkan på håret
 • Priskategori
 • Färgpalett

Därför är alla betyg av professionella färger bara en individuell åsikt. Vilken färg att föredra, bestämmer alla för sig själv.

Märkfärger som innehåller ammoniak

 1. Selektiv professionell färg EVO. Italiensk färg är en favorit hos många skönhetssalonger. Anledningen till detta erkännande är produktens kvalitet och mineralbasen. Färgen är stabil, med en stor palett av färger och nyanser. Med hjälp av det är stylister alltid övertygade om resultatet. De konstgjorda lipiderna i kompositionen, som är identiska med de i hårkutikan, hjälper till att anpassa hårstrukturen, vilket ger en perfekt färg. Färgpaletten har 96 nyanser, 7 korrigatorer och 68 nyanser för professionell användning. Varje kund hittar här vad han letade efter. Pris 1500 rubel.
 2. Wella Koleston Professionals. Produkten innehåller all tysk kvalitet. Färgets huvuddrag är mättade naturliga nyanser. Resultatet är alltid den mättade förväntade färgen. Produkten tilldelades flera gånger den bästa professionella produktfärgprodukten. Paletten består av mer än 100 nyanser: från naturlig till levande uttrycksfull. Priset på färg överstiger inte 1000 rubel.
 3. Keune. Holländska varumärket professionellt hårfärg. Färgämnen är uppdelade i: ammoniakfri, för färgning av SPA, med tillsats av ammoniak. Märket släppte också en separat färglinje utformad för män. Det skiljer sig från andra färger med en palett av färger som innehåller naturliga nyanser. Grunden för Keune-paletten är kalla nyanser, som är uppdelade i blandningar (5 färger) och grundläggande färger (80 färger). Produkten har visat sig på marknaden och får positiv feedback från stylister. En egenskap hos produkten är tekniken att färga 5D, med hjälp av Nitron-molekyler som tränger in i hårstrukturen. Allt detta ökar varaktigheten av bevarande av färg. Priset på varje färglinje har sin egen, det varierar från 1000 till 3000 rubel.
 4. IGORA Royal (Schwarzkopf Professional). Schwarzkopf-märket har varit på marknaden i mer än ett sekel och kan lätt konkurrera med andra högkvalitativa färger. IGORA är tillverkad sedan 2006. Verktyget är i god efterfrågan bland vanliga konsumenter, och inte bara bland professionella. Detta erkännande av färgen har förtjänat användarvänlighet och ett utmärkt resultat av färgning. Kompositionen innehåller C-vitamin och SPF-skydd. Färgpaletten består av 46 nyanser av grundläggande färger: ljusbrun, blond, kastanj och röd. IGORA-linjen har också en blandning av nyanser som är tillgängliga med tillsats av en mixton. Detta verktyg är en palett i mängden 8 färger och är avsedd att markera eller neutralisera någon nyans. Priset på en färg varierar inom 300 rubel, ett oxidationsmedel och en mikon läggs till det med samma kostnad. Hela uppsättningen går nästan 1000 rubel.
 5. Matrix. Den resistenta färgen möjliggör att belysa någon ljus skugga i verkligheten. Färgen Synkronisera Extra färg färgar lätt grått hår. Strukturen innefattar vårdkomponenter. Färgen erbjuder nästan 120 olika nyanser. Från naturliga varma och kalla nyanser till ljusa röda toner. Linjalen över Ultre Blonde gör att brunetten lätt blir en blondin. Priset på en färg är 500 rubel.
 6. Materia. Produkten är tillverkad i Japan. Färgen innehåller ett cellmembrankomplex som utvecklats av företaget. Färgen i färgprocessen återställer hårstrukturen och omsluter den med lipider. Resultatet är en hållbar och jämn färg och håret blir mjukt. 3D-färgteknik möjliggör jämn färg, oberoende av originalet. Paletten består av en mängd olika färger som även innehåller djärva rosa toner. Varje fashionista kommer vara nöjd. Produktpris - 950 rubel.
 7. Londa Färg. Professionellt färgämne tyska märket Londa. Produkten har bra svar från kända stylister och köps säkert av skönhetssalonger. Färgen i sig innehåller lipider och naturligt vax för att minimera de skadliga effekterna på håret. Färgen som resultat visar sig vara ljus och hållbar. Paletten är ganska mångsidig, den består av mer än 90 nyanser. Emotionsfärgserien innehåller ljusa, mättade färger. Priset på färg är mer än överkomligt: ​​300-400 rubel.
 8. Estel De Luxe. Färg kommer från Ryssland och är den obestridda ledaren i landet. Produkten är lätt att applicera och dränerar inte. Färgen är saftig och håller tillräckligt länge. I kompositionen finns oljor, vitaminer och keratiner för en frisk typ av hår. Färgpaletten har mer än 130 olika nyanser. Inte så länge sedan släppte varumärket en ny färglinje som heter "Haute Gouture", baserat på det katjoniska komplexet. Hon tillåter att få mättade nyanser utan ammoniak. Priset på denna produkt är ganska rimligt och tillgängligt för allmänheten (cirka 500 rubel).
 9. Revlon. Fast produkt utvecklad på grundval av molekylär teknik. Molekylerna tränger in i hårstrukturen, vilket ger en ljus och varaktig färg. Färgets sammansättning innehåller vitaminer för hår: B3, A, E. Färgen är ganska mjuk, skadar inte den känsliga hårbotten. Färgpaletten är rik på naturliga nyanser. Pris - 800 rubel.
 10. Ollin Färg. Ryska varumärke av europeisk kvalitet. Paletten består av 80 nyanser, 12 toner för blondiner och 6 mixtoner. Priset är mindre än 300 rubel.

Också många märken har en rad bezamichnyh färger.

Professionell färg utan ammoniak

 1. Majirel från Loreal Professionel. Rackfärgning med omsorg för hårkomponenter. Produktets särdrag i två komponenter: Polymerjon GTm och molekyler Incell. Färgpaletten är rik, med ask, koppar, guld, pärla och beige toner. För älskare av experiment finns det även plommon nyanser och röda. Färgpris 600 p.
 2. Inoa av Loreal Professionel. En annan bra produkt från ett känt varumärke. Det finns ingen ammoniak i färgen. Produktens sammansättning är rik på oljor som levererar färgämnen till hårstrukturen och har en positiv inverkan på deras tillstånd. Studier visar att det är en av de få färgerna som hjälper till att upprätthålla den naturliga nivån av lipider i hårstrukturen. Paletten är uppdelad i flera toner: guld, ashy, bas, brun varm och kall, koppar, pärla, plommon, metalliserad och röd. Pris - 700 rubel.
 3. Cutrin. Färg från Finland bryr sig helt om hår. Inne i kompositionen ger bivax och arktiska tranbär skinn och mjukhet mot hår. Färgen är nästan helt baserad på naturliga ingredienser, det finns ingen ammoniak och silikon. För jämn färg och bra resultat är det bättre att använda färg endast under överinseende av proffs. Paletten innehåller många färger, lämpliga även för levande bilder. Priset på färg är lite mindre än 500 rubel, det kan endast köpas i specialaffärer.
 4. Dikson. Produktens sammansättning är olika näringsämnen: kamille, panthenol, keratin, mallow och silkeproteiner. Denna grund ger håret glans och jämnhet. Paletten består av 106 olika nyanser. En mängd olika toner gör att du kan experimentera med hårfärg för fantasins skull. Pris från 500 r.
 5. Farmavita. En annan färg med läkningskomponenter, ursprungligen från Italien. Paletten är baserad på naturliga nyanser, kalla, varma och gyllene toner. Priset på färg - från 300 rubel.
 6. CHI. Jonisk färg, tillverkad i USA. Det finns inga skadliga kemikalier i kompositionen. Det är ganska möjligt att använda gravida kvinnor. Huvudkomponenterna i produkten är: olja, solros, arginin, lotus. Under färgen färgar kuvertet håret och laminerar det. Paletten innehåller 4 typer av färger, som alla innehåller naturliga och ljusa nyanser. Målarpris 1000 rubel.
 7. Kydra. Mjuk fransk färg som bryr sig om hår under färgning. Huvudkomponenterna: majsolja och ales, sojaprotein och sigizbekia. Produkten luktar bra. Färgpaletten representeras av naturliga nyanser. Priset på produkten är 1000 rubel.
 8. Kapous. Färg gjord i Ryssland och konstruerad endast för salongfärgning. Den består av naturliga ingredienser, som även innehåller kakaosmör, vilket gör att håret kan förbli mjukt och glänsande. Märket producerar olika färgämnen: Professionell färgning med effekt av laminering, Professional Magic Keratin utan ammoniak, Studio med UV-skydd. Paletten består av 106 nyanser för varje smak. Priset på färg når 400 rubel.

Användte du professionell färg? Vilket märke föredrar du? Dela i kommentarerna.

Professionella hårfärger: en lista med titlar

Idag är det knappast möjligt att hitta minst en bland kvinnor som inte skulle experimentera med håret. Och detta innebär inte bara en rad hårklipp och frisyrer, men också en färgförändring. Valet av färg ibland baffles, många förstår inte varför överbetalning för professionella kompositioner, om du kan använda sina billigare motsvarigheter.

För det första, i professionella färger, fler färger, för det andra använder de mindre ammoniak, för det tredje är de mer resistenta och helt målar över gråa trådar, för det fjärde, efter dem är håret inte så tufft tack vare de som ingår i deras komposition oljor och omtänksamt tillsatser.

Ammoniakfri

De fungerar på ett mer måttligt sätt, innehåller användbara komponenter, har inga kontraindikationer, de har inte en obehaglig lukt, men de tvättas snabbt bort och målar inte helt över grått hår. Här är en lista över färgämnen utan ammoniak.

FarmaVita

Italienska varumärke, som kan köpas i Ryssland. Sammansättningen av denna färg innefattar läkning av örter, proteiner och peptider, vitaminer A, E och B1, den2, den6. Den nya tekniken Excelsa Hp skyddar hårstrukturen under färgning, ger kärnan med nödvändiga fuktighetsgivande och näringsämnen. Mer detaljerat om farmavita hårfärg, som beskrivs i denna artikel.

Färgpaletten i denna färg innehåller 100 nyanser. Bland de vanliga naturtonerna finns mer extravaganta nyanser: eldig, lila, rosa, röd och koppar.

Wella färgkontakt

Denna färg är lämplig även för svaga och skadade lockar. Hennes sparsamma färgämnen ger dem glans, mjukhet och silkighet utan viktning.

Dess sammansättning innehåller keratin och naturligt vax, som bryr sig om hår och neutraliserar de aggressiva effekterna av färgkomponenter. Keratin förbättrar metabolismen, gör krullarna smidiga och voluminösa. Wax gör färgen ljusare och ger dem glans.

Färgpaletten innehåller fyra separata nyanser av nyanser:

 • grundläggande, bestående av 10 nyanser (som i Wella Koleston-paletten);
 • Solstrålarna låter dig tända håret och innehåller 22 toner;
 • Plus lägger ljusstyrka och färger över det första gråhåret, består av 16 toner;
 • Relights Red innehåller 5 nyanser av rött, har effekten av att markera.

Nouvelle

Färgen är avsedd för noggranna färgämnen utan ammoniak. Det innehåller växtbaserade extrakt som ger hårskydd och behandling. Hon målar dem i en vacker färg.

Den kan bara användas för att färga hästar eller för att anpassa färg efter ett tidigare misslyckat experiment med en nyans. För grå trådar bör den inte användas, eftersom det kan skapa en onaturlig nyans. Effektivt måla över grå hår hjälper palettfärgerna Kaaral.

Färgen representeras av ett brett palett av nyanser, de är indelade i undergrupper:

 • 15 naturliga nyanser;
 • 6 ashen;
 • 3 toner iris;
 • 5 koppar nyanser;
 • 18 gyllene blommor;
 • 7 brons;
 • 4 trä, svarta bruna nyanser av hårfärg och mahogny;
 • 8 röda nyanser;
 • 5 lila;
 • 9 ultrablond.

Förutom dem finns det fortfarande färgkorrigeringsmedel och toniska färger.

L'Oreal Casting Gloss

Färgens användbara sammansättning ökade nästan genast. Det innehåller royal jelly bees, vilket gör krullarna silkeslen och ger näring med fördelaktiga ämnen. Motståndskraftig bezammiachny färgämne mäter noggrant trådarna, även grå och håller lång tid.

Produkten, som Breil färgpalett, presenteras i 28 färger, allt från blond och slutar med en blåaktig svart nyans. Det finns också ovanliga toner: plommon, pärlemor och karamell.

Revlon Professionals

Färgen skiljer sig från andra färger i den resulterande färgen. Hon kan helt måla över de gråa strängarna och uppnå önskad nyans. Dess sammansättning innehåller bioaktiva aktivatorer, färgpigment, flytande kristaller och många andra användbara komponenter. Det är helt ofarligt för håret. Och från vilken palett för revlon hårfärg finns för tillfället kan läsas i den här artikeln.

Hennes palett innehåller 10 nyanser:

 • ljusa färger;
 • röd och brun;
 • mörkt.

Kaaral Baco Soft

Italiensk produkt. Den nyskapande formeln för denna färg innehåller färgämnen i en ny generation. Ammoniakfria färgämnen kan inte tända håret, mer än en ton, och det kan göra krullarna lättare i tre nyanser tack vare de alkaliska ämnena som finns i den. De lättar krullarna försiktigt utan att påverka strukturen. Den färgen ger en bestående färg även på grått hår.

Hennes palett innehåller 37 nyanser: naturliga, gyllene, bruna, koppar och röda. Dessutom finns det fem nyanser, som i Kutrins hårfärgspalett, för att lyfta fram.

Igora Schwarzkopf

Sammansättningen av denna färg har två aktiva beståndsdelar: biotin och kiseldioxid. De är inte lätta att måla lockar och öka deras nyanser, men också sakta ner åldrandet. Efter färgning ökar strängarna volym, blir hållbara och elastiska. Färgen ger en jämn ton över hela längden av jämnt poröst hår.

Hennes palett innehåller naturliga nyanser, gyllene, choklad, röd och nacreous. Det finns också en hel del pärltoner och metallfärger, nyanser för ljusstyrka fortsätter när man markerar separat. Det finns totalt 95 arter.

Cutrin reflektion demi

Resultatet efter färgning är en hållbar förväntad färg. Sammanträffandet av nyanser på håret kommer att vara 100%. Hon målar över grå hår väl.

Färgen presenteras i 55 saftiga färger. Det finns också exotiska nyanser: röd sol, honung och havanna.

Estel Professional

Ryska varumärke, vars färg inte är värre än utländska tillverkare. Hon, som Kydrafärg, målar krullar i ton till ton, gömmer grå hår bra, håller på strängar under lång tid. Den innehåller keratinkomplex, guarana och grönt te. De två sista komponenterna närmar sig håret och förbättrar deras tillstånd. Men vad är priset på Estelle Hair Oil, du kan ta reda på genom att klicka på länken till artikeln.

Färgen har 66 nyanser, bland dem är guld-, lila, djupröda och bruna färger.

Matrix ColorSync

Färgen försiktigt färgar krullarna, ger dem glans och glans, skapar effekten av laminering. Hon målar över grå hår och kan ge glans utan att ändra tonen. Det är också värt att uppmärksamma matrisoljaunderverk. All information om denna produkt finns i den här artikeln.

Hennes palett innehåller 60 nyanser. Den har pastell, naturlig, koppar, körsbär, choklad, pärla och ashytoner.

Vad är en professionell icke-ammoniak hårfärg, du kan förstå genom att läsa innehållet i denna artikel.

Men det som utgör ett hårfärg Selective, beskrivs i detalj i den här artikeln.

På ammoniak

De har en stabil och likformig färgning, lätt att applicera, så de kan appliceras av dig själv. Sådana produkter är bättre än deras icke-ammoniamiska motsvarigheter, målar över gråhår och kan lysa håret med tre toner.

Londa londacolor

Cream-paint, som Londa Prof, innehåller Vitaflection-komplexet, på vilket krullets färg har en rik nyans. Trots den sparsamma åtgärden håller hon på sig håret länge.

Londa färgpalett av färger innehåller 91 nyanser, allt från naturlig ton till ovanligt ljusa färger.

Schwarzkopf Palette

Schwarzkopf palett hårfärg finns i två sorter: grädde och mousse. Ett krämigt medel ger en bestående färgning, moussen tvättas av efter två veckor. Var och en av dem tillämpas jämnt.

Creamfärg innehåller 32 mättade färger, och färgmoussepaletten presenteras i 14 färger.

Keune Tinta Färg

Den nederländska tillverkaren är en ammoniakbaserad ljusfärg. Det ger en vacker och hållbar färg. Färger grå hår och gör håret silkeslen på grund av proteinerna som det innehåller.

Kuvertar varje hår med en skyddande film, håller dess struktur. Färgen består av tre komponenter, förutom den vanliga färgen och oxidanten, lägger den också till ett serum med 5D-effekt, vilket gör att locken är elastiska.

Färgpaletten innehåller 108 nyanser.

Syoss Professional

Tyskt varumärke av professionell färg som kan användas hemma. Den färg som erhålls med hjälp av den uppfyller fullständigt den angivna nyansen från tillverkaren. Det kommer att vara länge på håret.

Färgpaletten består av 11 ljus nyanser, 9 kastanj, 4 röda och 2 svarta.

Kapous Professional

Färgen är ganska ekonomisk konsumerad. Vid målning skapas effekten av laminering. Det innehåller en minsta mängd ammoniak, men det målar perfekt gråhår och stannar på lockar under lång tid.

Färgen har en rik palett, allt i det finns 105 nyanser.

Lisap LK Anti Age

Detta italienska färgämne har ett minimum av ammoniakinnehåll, varav de flesta är omsorgsfulla ingredienser som ceramider, jojobaolja, sheasmör och kokosnöt. Det ger en hållbar grå beläggning och färg ljusstyrka.

Färgen presenteras i 115 nyanser, vilket kommer att kunna belysa alla fantasier av tjejer angående håret.

Dikson Color Premium

Också italienska varumärke. Denna färg kan interagera med någon form av oxidationsmedel. Den har den patenterade egenskapen att fylla håret med användbara mikroelement och göra ytan polerad. Detta färgämne behandlar samtidigt hår med färgning.

Hennes palett innehåller 106 nyanser. Den har naturliga toner och ovanliga för att skapa avantgarde frisyrer.

Wella illumina färg

Tysk färg fyller helt grå hår. Ger curls shine, samtidigt som man agerar på ett skonsamt sätt, förhindrar hårklippningens interaktion med färgpartiklar. Den har hög hållbarhet. Men vad är recensionerna om Wella Oil Oil Reflection Hair, du kan ta reda på genom att läsa innehållet i den här artikeln.

Presenterad i 35 nyanser: mörk, röd och ljus.

Estel De Luxe

En serie professionella färger som lämpar sig för försvagade lockar, som efter många fläckar har blivit tunna och tråkiga. Denna Estel-produkt innehåller en speciell emulsion som skyddar håret. Det innehåller chitosan, spårämnen, kastanjetrakt och vitaminer. Tack vare dessa komponenter har färgen en helande effekt.

Paletten innehåller 109 grundtoner, 6 röda nyanser, 10 specialljus, 5 nyanser för färgmarkering och 10 färgkorrigatorer.

C: EHKO Färg Explosion

Creamfärg innehållande mandelprotein och keratin. Hon målar effektivt över grått hår och håller fast på håret, gör dem glänsande och smidiga.

Hennes palett består av 105 nyanser.

På video- professionella hårfärgstitlar:

Denna granskning av professionella färger gör det lättare att välja rätt produkt och gör målningen till en trevlig upplevelse. Att känna till egenskaperna hos dessa färgämnen kan du ta hänsyn till deras effekt på håret och köpa ytterligare vårdprodukter för att förbättra hållbarheten hos den resulterande nyansen och ge den ljusstyrka.

25 bästa hårfärgspaletter

Varje kvinna behandlar sitt utseende med stor självkritik. I grund och botten anser varje rättvist sex att du kan förbättra ditt humör med hjälp av en ny frisyr, och vissa ändrar helt enkelt hårets färg.

Tänk på olika färgpalett av kända hårfärger.

Enorma variationer

För att göra det lättare för kvinnor att välja en lämplig färgfärg har varje tillverkare en egen färgpalett. Hårfärg bör väljas noggrant, eftersom det är svårt att byta tonsträngarna i vissa fall.

Färgschemat gör det möjligt att förstå vilken färg det kommer att visa sig och om det passar dig. Vanligtvis samlas standardsamlingen i en stor kartongbok. För klarhet klistras konstgjorda strängar in i den, målade i en viss ton.

Varför används icke naturliga material för att visa färg? Endast konstgjorda trådar karakteriseras av ökad styrka och stabilitet. Detta har sina fördelar:

 • demomaterial överför färgbrunn;
 • Du kan säkert röra dem och inte vara rädd att färgen kommer att raderas.
 • flytta den färgade krullen, du kan studera färgspelet i ljuset;
 • alla halvtoner är tydligt synliga.

I den professionella färgpallen av hårfärger är alla prov arrangerade i en strängt definierad ordning. I palettens övre del är de ljusaste färgerna. När du flyttar ner katalogen finns det redan mörkare färger. Detta system hjälper till att hitta den önskade nyansen mycket snabbt.

Individuella toner

Färger av färger för blondiner, röda och brunetter finns på hotellplatser. Om du vet vilken skala dina krokar tillhör, då måste du först välja en nyans, inte en ton. För att göra rätt val måste du bygga på vilken typ av utseende du har. Den rätta färgen ger ett harmoniskt utseende.

Om du tillhör det rättvisa könet, som föredrar kalla nyanser, så är det i hårfärgspalett lämpliga ashy färger. Också värt att veta att färgen för hemmabruk kommer att bidra till att ändra färg bara några punkter.

Professionell rad har avancerade åtgärder. Här, för att erhålla de önskade tonerna, kan du använda olika oxidationsmedel. Våra läsare rekommenderar även L'Oreal och Garnier hårfärgspalett.

Blonda stilar

Som du kan se på bilden, kommer det från den professionella färgpallen av hårfärger att göra följande nyanser:

 • platina;
 • blankt blont;
 • gyllene blonda.

Valet måste göras, från början.

 1. Guldblondin passar för skönheter med ljusa ögon och typ av utseende "vår".
 2. Om en kvinna har "sommar" typ av utseende, då en ashy blond accentuerar idealisk skönheten.
 3. Djärv platina kommer att vara lämplig för självförsörjande kvinnor med en kall färgtyp av utseende.

Om du bryr dig om hårets hälsa och inte vill skada henne igen, är det bättre att använda en gyllene eller ashy blond.

Hur man väljer rätt färgton för hår

När man väljer hårfärg, uppmärksammar många inte bara färgen som är ritad på förpackningen, men också till siffrorna bredvid den. Och några tar även en palett i sina händer, studerar den, och då är det med siffror att de hittar rätt förpackning. Vilken typ av kod är detta och varför är siffrorna så viktiga?

Vid organisering av en färgpalett måste varje hårfärgstillverkare följa vissa regler. Färgfärgen kan snedvrids när den skrivs ut, eftersom det som köparen vill få, och vad som erhålls som ett resultat, har ibland betydande skillnader. För att undvika sådant obehagligt utfall av händelser introducerades universella digitala symboler för färger och deras nyanser. De är lika viktiga för professionella produkter, och för färger avsedda för hemmabruk.

Vad betyder siffrorna?

Varje palett av hårfärger består av två, tre eller tre siffror. Dessutom har varje siffra sin egen betydelse. Det viktigaste är det första numret. Det kan separeras från följande punkt, en fraktion, en bindestreck eller inte separeras alls. Detta är en indikator på färgdjupet (tonhöjd). Det kan vara från 1 till 12 (från svart till ljusaste blondin). Koden avkodas enligt följande:

 • 1 - svart;
 • 2 - mörk mörk kastanje;
 • 3 - bara mörk kastanj
 • 4 - kastanj
 • 5 - lätt kastanj
 • 6 - mörkblond;
 • 7 - blond;
 • 8 - ljusblond;
 • 9 - blond;
 • 10 - ljusblond;
 • 11 - mycket lätt blond;
 • 12 - platina blond;
 • 0 - Ren, icke-naturlig nyans (blå, röd, grön).

Tips! Toner från 1 till 10 motsvarar naturliga färger. För att få hår med 11 eller 12 toner, är det nödvändigt att tända blont hår. Men i motsats till 0-tonen ser dessa färger ut naturliga.

Nästa siffra indikerar huvudfärgskärmen, den sista - ett tillägg. Ibland kan istället för dessa siffror vara nollor - det betyder att röret innehåller en ren tonfärg - ljusbrun, mörk kastanj eller till exempel en ljusblond. Om det finns en siffra, kan du dechifiera den enligt följande schema:

 • 1 - askblå;
 • 2 - ashes lila;
 • 3 - gyllene;
 • 4 - koppar;
 • 5 - lila röd;
 • 6 - röd;
 • 7 - brungrön (khaki);
 • 8 - pärlaaska;
 • 9 - rena ashen.

Nummer 3-7 betecknar varma nyanser och 1-2, 8-9 - kalla nyanser. Det vill säga om paketet innehåller den digitala koden 4,45 - det betyder att färgen är kastanj, men med en koppar och ljus violett röd nyans. Att veta vad siffrorna representerar på paletten, kan du exakt välja önskad färg.

Vad betyder bokstäverna?

Vissa tillverkare har övergivit den digitala klassificeringen av färger och använder brevet för dessa ändamål. Varje bokstav som används för en sådan kod är första bokstaven i färgnamnet på engelska. Det är:

 • A - As (ashen);
 • B - Beige (brun);
 • C - Koppar (koppar);
 • G - Guld (guld);
 • M - Mokko (mahogny färg);
 • N - Naturals (Blonde);
 • R - Röd (röd);
 • V - Violetter (lila);
 • W - Varm (varm gul).

Kombinationen av dessa bokstäver och deras sekvens låter dig bestämma nyanserna för en viss ton mer noggrant. Denna klassificering är en möjlighet att tydligt identifiera varje färg i nyansens palett. Därför, trots att varje tillverkare har sin egen färgpalett, för att vänja sig vid var och en av dem, är det tillräckligt att studera en universell kod.

Varför behöver jag veta färgnotationen?

Det finns en fråga: Varför memorera, vilket nummer eller brev betyder vad om du kan välja ett färgpaket baserat på färgen på paketet. Dessutom använder nästan alla tillverkare i paketet en mini-palett som visar hur färgen faller på håret, baserat på deras ursprungliga ton. Och ändå, för dem som målar regelbundet, är det viktigt att känna till kodens egenskaper. Det finns minst två skäl till detta.

 1. Experter rekommenderar även med en radikal färgförändring för att använda nyanser som inte är mer än 3 toner ljusare eller mörkare än originalet. Annars kan resultatet inte vara så framgångsrikt som vi skulle vilja.
 2. Om den primära hårfärgningen sker i salongen kan du ta reda på från mästaren den exakta färgkoden och fortsätt att göra den här proceduren hemma - snabbare och billigare. Närmare bestämt vilka beteckningar av professionella färger och läxor är identiska.

Tips! Det här alternativet är bara bra om det bara var färgat. Till exempel, enhetlig över hela längden av håret eller ombre. Komplex färgning med frisättning av specifika strängar hemma är inte alltid möjligt att upprepa.

Varje tillverkare presenterar ett stort antal hårfärg nyanser i form av en palett. Och det betyder att det är väpnat med paletter av olika märken (och det är lätt att hitta dem på Internet) och att veta det exakta antalet färger du vill få, det är inte svårt att välja det bästa färgen för ditt hår.

15 populära hårfärger och deras paletter

Idag är den bredaste paletten av tillverkare och paletter av olika färger representerad på hårfärgsmarknaden.

Kvinnor strävar alltid efter perfektion och är mycket självkritiska. Men mer uppfinningsrika och optimistiska människor vet att det bästa sättet att heja upp dig är att byta frisyr. Här är det enklaste sättet att förvandla dig själv att göra hårfärgning.

Idag är den bredaste paletten av tillverkare och paletter av olika färger representerad på hårfärgsmarknaden. Som om du med en trollsticksvåg kan du bli en brinnande brunett, rödhårig beast eller en mild blondin.

Självklart, om du är van att alltid helt överge i händerna på en frisör, så är det inte alls nödvändigt att förstå nyanser av färger, även om det är användbart. Men om man föredrar självfärg eller inte litar på valet av stylister är det bättre att lära sig att navigera i paletten, vilket vanligtvis är ganska omfattande.

Hårfärgspalett

Färgpaletten är en typ av karta, med vilken du kan navigera i alla olika färger och välja lämplig nyans av hår. Paletten ger en tydligare bild av färg, till skillnad från en lacklåda. Vanligtvis läggs nyanser på ett speciellt pappshäfte, öppning som du ser framför dig en mängd olika nyanser av färg, presenterad i form av små prov av konstgjort hår.

Tillverkare av färger använder konstgjorda material för sina paletter, eftersom de är mer slitstarka och resistenta, eftersom de ständigt berörs med sina händer. Det här är den största fördelen med sådana paletter - du kan visuellt uppskatta den valda nyansen, flytta den, se färgen och alla halva tonerna. Bilden på färglådan är inte kapabel för detta.

Färgpaletten: professionell och hemfärgning

Tillverkare av hemmagjorda hårfärger har ett något mindre utbud av nyanser än professionella färgproducenter. De kan erbjuda upp till hundra och fler variationer av nyanser av en färg. Dessutom kan professionella färgämnen blandas och få alla nya nyanser. Var inte rädd för ett så stort antal prover, titta noga, du kan enkelt göra ett val.

Och kanske är det exakt det motsatta, men färgerna i professionell färgpalett är mättade, glödande. Detta bekräftas av Syoss professionella hårfärgspalett.

Mönsterprover arrangeras i en palett, inte på ett slumpmässigt sätt, men enligt ett visst mönster. Den ideala paletten hos stora företag ser vanligtvis ut så att du snabbt hittar tonen du behöver. Ovan är de lättaste nyanserna av färg, som gradvis tillsammans sänker antalet blir mörkare. Det vill säga de mörkaste tonerna kommer att ligga nedanför.

Shades palett av hårfärger

Färger för brunetter, blondiner och redheads upptar separata öar i paletten, och därför har du valt ditt eget sortiment måste du först bestämma en nyans, inte ton. Här måste du fokusera på din färgtyp av utseende. Det kan vara varmt eller kallt. Den korrekta definitionen av din färgtyp garanterar att din bild blir harmonisk och det betyder att du kommer att njuta av resultatet.

Till exempel är färg med en ashyfärg endast lämplig för flickor med kall färgtyp. Och om ägaren av gyllene hår bestämmer sig för att färgas med en ashyton, kommer hennes hår att få en grön nyans. Följaktligen ser en varm nyans inte ut naturligt på en tjej med en kall typ av utseende.

Efter att ha bestämt sig för den nödvändiga "varma" eller "kalla" subtonen av den framtida hårfärgen, måste du välja sin ton. Om du använder färgämne för hemfärgning kan du bara få en nyans nära hårfärgen genom att ändra den en eller två toner upp eller ner. Valet av professionell färg ger större valfrihet, eftersom olika oxidationsmedel kan användas för att erhålla önskad färg.

Med hjälp av en palett av färger kan varje flicka, oavsett om det är en brunett, blond eller rödhårig, otvetydigt välja önskad färg för sig själv och variera oändligt inom sin gamut.

Paletten av färger för blondiner

Färgpaletten för blondiner är den mest mångsidiga, dessa färger passar bäst för kardinalfärgsexperiment. Mässhåriga tjejer erbjuds skinnande nyanser av platina, kall ashy eller golden blond. Golden curls är idealiska för "spring girls" med ljusa ögon. Askblond är ett bra alternativ för färgtypen "sommar".

En djärv platina passform självsäker flickor cool färg typ. Minsta skada på ljushårets struktur orsakas av nyanser av en guld- och platinpalett.

Paletten av färger för brunetter

Färgpaletten för brunetter representeras av bruna, aubergine, kastanj och röda nyanser. En palett med svarta nyanser hjälper till att ge en bild av mystik och mysticism: blåaktig svart, plommon-svart och en svart vings färg.

En särskilt varierad palett av kastanjebrun, här och choklad, och valnöt och olika nyanser av kastanj och karamell. Ashy nyanser kommer att passa grönögda tjejer och guldbrun till hassel.

Den mest extrema betraktas som en palett av röda nyanser av färg. Hållare av den kalla typen är lämpliga för färger från mörkbruna till svarta vingar, och för en varm typ av utseende - från medium kastanj till rik choklad och djupbrun.

Färgpaletten för röd

Rödhåriga tjejer bör inte gälla de ljusa eller rika mörka färgerna. Kastanjpalats hjälper till att göra bilden mer strikt och blygsamt. Och för dem som vill ha en ljusare hårfärg lämplig - granatäpple, koppar, vinröd och rika röda nyanser.

Det bör noteras att olika tillverkare kan ha samma nyans med samma namn. Till exempel kan blond blond kallas pärla eller silver.

24 bästa paletten av hårfärger (foto)

Hårfärg kan du ändra bilden och skapa en individuell bild. Den rätta färgen kan betona ansiktets värdighet. Det är ibland mycket svårt att välja rätt hårfärg, men en palett av professionella hårfärger kommer alltid till räddning.

innehåll:

Hembakade hårfärgspalettar

Professionella hårfärgspalettar

Hemanvändande hårfärgspalettar

I dag presenterar den kosmetiska marknaden ett stort antal varumärken som erbjuder färger för färgning hemma.

Huvudskillnaden mellan hushålls- och professionella färger är att deras sammansättning är universell. Vanligtvis innehåller de en stor mängd ammoniak och väteperoxid. Tack vare dessa aktiva ingredienser är pigmentet perfekt fixerat inne i håret vilket ger en stabil färgning. Tyvärr kan tillverkare av färger inte ta hänsyn till många faktorer, inklusive hårförhållanden hos slutkonsumenter. Det är därför, ibland kan tjejer inte uppnå önskat resultat - den resulterande färgen kan variera avsevärt från färgen på färgen som presenteras i fotopaketet eller paletten.

Alla ammoniakfärger avsedda för hemmabruk, arbeta på en enda princip. De skiljer sig endast i antalet ytterligare komponenter. De ger varaktiga resultat - färgen visar sig vara rik och djup.

Mjukare fläckar ger ammoniakfria färger. Om du tittar på färgerna på hårfärgerna ser du att de är alla närmare den naturliga nyansen.

Hårfärg Garnier Color naturals (Garnier)

Färg Garnier Color naturals har en unik komposition, berikad med avokadoolja, olivolja, karit och polymerer, vilket perfekt slätar hårstrukturen och ger dem en unik mjukhet.

Förutom den användbara kompositionen gläds åt en mångsidig palett av färger. Nyanser är indelade i 9 samlingar, vilket gör det mycket enkelt att välja lämplig färg. Från den föreslagna paletten kan du välja olika nyanser av blond, kastanj, "svart nyanser", "röda nyanser", etc.

Professionella hårfärger. Lista, fördelar och nackdelar med varumärken

Skönhetsindustrin presenterar varje år sina beundrare mer mångsidiga och förbättrade personliga produkter.

Nyligen har produkter som är avsedda för professionell hårfärgning varit i speciell efterfrågan. Men det stora utbudet av populära färger bara vilseleder några av det fina könet.

Förtvivlan inte! Artikeln kommer att göra det möjligt för dammen att studera egenskaperna och egenskaperna hos de produkter som ingår i listan över högsta kvalitetsprodukter från flera stater.

Spanien

Landet är känt inte bara för sina ljusa stränder och fascinerande bergskedjor, men också för sin lista över varumärken med professionella hårfärger.

I hjärtat av Pyrenéernas pärla är produktionen av ett antal märken som kan ses på hyllorna i vårt moderland.

"Periche Personal"

Detta verktyg har etablerat sig som en av de bästa på den internationella marknaden för dekorativa kosmetika.

"Periche" främjar högkvalitativ färgning av varje sträng, tänder naturlig hårfärg med 3-4 toner. Perfekt för maskering av grått hår.

Det populära varumärket har bland annat en relativt överkomlig prislapp. Kompositionen är fullständigt frånvarande ammoniakföreningar.

Köpare har en bra effekt, som varar upp till 8-9 veckor.

Genomsnittligt pris: 320-370 rubel.

Salerm Cosmetica

Produkter från ett annat spanskt märke är lite sämre i sin förmåga till föregående färglinje, men det hindrar det inte från att hålla sig tryggt på en anständig nivå.

I förhållande till Salerm utövas ökad kontroll, vilket är garant för konsumentsäkerhet. Producerade också en flerstegs testserie, som bekräftade den höga effektiviteten av medel.

Färgen är baserad på ett färgämne som kallas Cortex - den viktigaste aktiva ingrediensen, som när den tränger in i håret, tar en stabilare position, vilket ger en långsiktig effekt "Salerm". Ammoniak saknas.

Genomsnittligt pris: 450-750 rubel.

Amerikas förenta stater

En stor aktör på den globala marknaden har länge varit engagerad i produktion av hårfärger.

Professionella inom medicin och kemisk industri utvecklar noggrant nya produkter som snart blir kända varumärken.

Nedan finns en liten lista över medel som har vunnit universellt erkännande av kvinnor i flera världsdelar.

Revlon Professional

Linjen "Revlon" kännetecknas av att den önskade nyansen reproduceras med hög noggrannhet.

Icke-aggressiva pigment av färgämnen absorberas i håret och behålls i dem under lång tid. I bra frisör kan du ofta se rören i det aktuella varumärket.

Produkterna har ett antal aktiva ingredienser som tillsammans bidrar till att uppnå ett otroligt resultat:

 • flytande kristaller;
 • högkvalitativa pigment av den önskade färgen;
 • bioaktiva aktivatorer etc.

Satsen innehåller både ett färgämne och ett par engångshandskar med en speciell balsam, vilket ger en omtänksam effekt på färgat hår.

Skuggans spektrum "Revlon" är ganska olika: för närvarande finns det 34 olika färger i paletten.

Genomsnittligt pris: 650-950 rubel.

«Olaplex»

Det är faktiskt omöjligt att namnge den här produkten med färg, eftersom den representerar ett helt komplex av medel som återställer kretsens struktur på molekylär nivå med maximal vård och samtidigt färgar dem med hjälp av tillsatta färgpigment.

Två processer uppstår samtidigt, så effekten av färgning är verkligen fantastisk.

Var uppmärksam! Vissa tjejer förklarar Olaplex värdelöshet utan att tänka på att det primära målet med det professionella komplexet är behandlingen av skadat hår, vilket ger färg en liten uppgift.

Resultatet av säker återhämtning vid första skedet är inte märkbart vid första anblicken, men i slutet av den önskade perioden kommer friskt hår att glädja sin ägare med glans, silkighet och skönhet. Detta är den signifikanta skillnaden mellan Olaplex och ett antal andra märken.

Bra att veta! Verktyget har en effekt inte bara på håret utan även på talgkörtlarna och normaliserar deras arbete. Dessutom förbättras blodcirkulationen avsevärt, vilket bidrar till ett bra flöde till hårrötterna, deras aktiva tillväxt.

"Olaplex" innehåller inte komponenter som i varierande grad kan skada en person:

 • olika aldehyder;
 • sulfater;
 • Silikonpartiklar.

Det är bättre att beställa ett komplett komplex med 3 flaskor, istället för varje enskilt objekt - det här låter dig spara lite pengar och spara dig från en lång sökning efter komponenter i olika butiker.

Genomsnittligt pris: 4200-5000 gnid.

Välja ett professionellt hårfärg, en lista med märken hjälper dig att välja den mest lämpliga.

Sydkorea

Man borde inte bli förvånad: den lilla längden på statsgränserna hindrar inte den "asiatiska tiger" från att utveckla sin ekonomi. Sydkorea har en mycket allvarlig potential i utvecklingen av kosmetika.

Men köparens extraordinära intresse orsakade utseendet på ovanliga hårfärger för européer, som kännetecknas av deras speciella effekt och sammansättning. Vad är deras individualitet?

«Richenna»

Produkter av detta märke kommer att vara en lojal assistent i kampen mot gråsträngar. Färgat hår efter proceduren ger silkeslen glans.

Detta beror på den unika sammansättningen, som innehåller den aktiva ingrediensen - henna. Beloppet är ungefär 12-13 gånger högre än det för europeiska länder, som på en gång inte kunde överraska potentiella köpare.

Och eftersom henna är en naturlig substans, är dess effekt på trådar karakteriserad endast från den positiva sidan.

Gjord av "Richenna" i form av en tjock grädde och pulver - Varje form av frisättning har några funktioner som skiljer dem från varandra.

Tips mästare

Och vad sägs om professionell italiensk hårfärg? Alfaparf Milano. De flesta färgämnena i detta soliga land. Men av alla namnen på de mjukaste proffsens italienska färgämnen betraktas linjen Evolution of Color varumärke Alfaparf Milano.

Professionell italiensk hårfärg

Det är ingen hemlighet att Italien länge varit associerad med födelseplatsen för verklig skönhet, så allt som skapas där uppfattas som den perfekta produkten för att förbättra kvinnans bild. Oavsett om det är dekorativt eller vård kosmetika - trovärdigheten av det visas omedelbart. Och vad sägs om professionell italiensk hårfärg?

Alfapar milano

De flesta färgämnena i detta soliga land kännetecknas av ett minsta ammoniakinnehåll, vilket gör färgningsproceduren så mild som möjligt utan att försämra tillståndet till även mycket tunt hår som är hårdskadat. Men av alla namnen på de mjukaste proffsens italienska färgämnen betraktas linjen Evolution of Color varumärke Alfaparf Milano. Ammoniakinnehåll - 1,8%. Denna serie är utformad för att ge den mest stabila färgen, eller väsentligt öka basen. Förutom att hennes varumärke har:

Paletten mellan linjaler varierar något, men i allmänhet är samma som den hos andra märken: klassiska 10 nivåer från svart (1) till en ljusblond (10) med en bas podton (den första siffran efter decimalkommat) och färgnyans (andra siffran efter decimalkommat ). Den bredaste paletten är karakteristisk för Evolution of Color-serien, medan i Color Wear finns det endast 50 + nyanser. Höjdpunkten i alla Alfaparf-linjer är naturliga ingredienser, bra vårdkvaliteter, fullfärgsmatchning i paletten och i verkligheten.

Selektiv professionell

En av de mest budgetalternativ för professionell italiensk hårfärg. Paletten beror också på den valda raden:

Viktig egenskap hos färgen Selective - med hänsyn till håret, låg kostnad och inte för skarp arom av ammoniak. Här kan du hitta hjälpmedel: till exempel en skyddande kräm för hårbotten. Prisintervallet är lägre än för Alfaparf - från 380 till 690 rubel. per förpackning.

Barex Italiano

Höjdpunkten i denna italienska färg - en komplett linje med "färgning + vård". Oavsett vilken produkt du väljer, kan du alltid skapa ett idealiskt program för att skydda hårfärg och hälsa utifrån det. Färgen har många naturliga komponenter och oljor, men det är värt att notera dess specifika arom, vilket inte är typiskt för andra italienska produkter. Huvuddragen i varumärket 2:

Professionals säger en mycket hög stabilitet de italienska färgerna, så när du arbetar självständigt är det nödvändigt att skydda hårbotten och ansiktet fett grädde eller ett speciellt verktyg, ta bort pigment som senare kommer att bli mycket svårt.

Kemon

Ett litet känt men högkvalitativt varumärke, där de icke-ammoniakhärskarna använder speciell kärlek till hantverkare och kunder:

Dessutom har Kemon ytterligare 2 mindre populära ammoniaklinjer:

* Prestanda HD, där det finns en mycket bred palett med ljusa färger, medan ammoniakinnehållet bara är 0,02%.

* Cramer baserad på kokosolja med den mest naturliga kompositionen och hög resistans. Paletten är väldigt liten: endast 6 naturliga toner - från 4 till 9 med ".000", vilket betyder "super naturligt".

Se även:

Sammanfattningsvis bör det förtydligas att nästan alla professionella italienska hårfärg produceras i en volym på 100 ml, vilket är mer än med andra färgämnen av samma kategori. Emellertid har delen av oxygenatorflaskorna en volym av 60 ml Glöm inte om denna nyans när du köper ett färgningspaket: det är bättre att köpa en hel liter flaska om du utför proceduren regelbundet.

Vad är italienska färgämnen för hår? Professionell färg av italienskt ursprung präglas av dess kvalitet och hållbarhet. Denna kosmetika har högsta betyg i sin bransch.

Italiensk professionell hårfärg: en översyn av de bästa varumärkena

Professionella färger från Italien

Drömmen om varje tjej är ett lyxigt hårhår med rik, charmig färg, full av hälsa och glans. Hur många representanter för det rättvisa könet i strävan efter ett sådant ideal, tillgriper användningen av försvagande förfaranden. Och i själva verket är hemligheten hos perfekt hår otroligt enkelt och ligger i användningen av italiensk professionell färg.

Vad är italienska färgämnen för hår?

Professionell färg av italienskt ursprung präglas av dess kvalitet och hållbarhet. Denna kosmetika har högsta betyg i sin bransch. Tillverkare blir inte trött på att uppfinna nya komponenter som har en mild effekt på håret och förbättrar deras utseende. Fördelen med professionella färger är:

 • Ammoniak i deras sammansättning är närvarande i en minsta mängd;
 • Skada och skada under förfarandet är uteslutna.
 • Det finns praktiskt taget inga skadliga giftiga ämnen i dem.

Det finns många sorter av sådana färgämnen och för vissa kvinnor är det svårt att göra valet. För att underlätta uppgiften ser vi de mest populära varumärkena av färger som finns på den ryska marknaden för kosmetika.

"Lisap Milano"

Känt italienskt varumärke med en sekelskiftes historia. Företaget har sitt eget laboratorium där det testar alla innovationer. Lisap Milano produkter är utformade för användning i skönhetssalonger. De består av naturliga ingredienser. Produkterna är kända för deras fuktighetsegenskaper och mängden ammoniak i små mängder. Sortimentet är ganska rikt.

Motståndskraftig färg förblir ljus i 6 - 8 veckor. Effektivt vid målning av grått hår. Lisap har en icke-ammoniakserie. Skadliga ämnen i det ersätts sparsamt. Företagets genombrott är den professionella intellektuella målarfärgen "Escalation Now Color".

Otroligt identifierar hon själv vilken typ av hår du har och deras tillstånd, väljer färgdjupets djup i strukturen. Hennes palett har ett stort antal nyanser. Bland produkterna "Lisap Milano" finns även en speciell serie "Man Color", avsedd för färgning av herrhår.

Selektiv Professionell

Utvecklad av Tricobiotos. Den främsta fördelen med färg är ett otvetydigt tonresultat. Med hjälp av färg kan du bara få de nödvändiga färgerna. Oförutsägbart resultat av förfarandet är uteslutet.

Det här är en serie med de bästa professionella färgerna, vilket uppskattades inte bara av Italien, men också av många andra europeiska länder. Håret färgas av dem, behåller den ursprungliga färgen under en lång tid och ser glänsande och frisk ut.

"Alfaparf Milano från utvecklingen av färgserien"

Det är känt för sitt utmärkta färgresultat. Detta är en ny generation av färgämnen. Professionell färg, som har en teknik med förstärkt tonstyrka, innehåller ett minimum av ammoniak, ger en kumulativ procedur för färgning och vård. Color Wear-linjen har ton-på-ton färger och ljusa nyanser. Den är baserad på ingredienser av naturligt ursprung, hypoallergena, säkra och har en trevlig arom.

Alfaparf Milano färg

«Barex»

Barex Joc Färg

Palettfärgen "Joc Color" har nästan 70 nyanser. Färg påverkar försiktigt hårets struktur, utan att skada eller torka dem. I kompositionen finns växtekstrakter.

Professionell färg "Barex Permesse" innehåller sheasmör och peptider. Fuktar och skyddar hår. Ger resistent färg och lika lysande färg.

«Kemon»

Det har ett icke-ammoniakfärg "Yo.Coloring", vilket ger håret ett underbart utseende. Tack vare mjölksyra och laktos fuktar och skyddar de italienska färgerna i denna serie ditt hår. Kemon Färgrika krämfärger överraskar med ovanliga ljusa toner. Paletten är 6 grundläggande och 8 blandade färger.

Kemon Hårfärg

«Framesi»

Unikt professionellt färgämne, som inte bara färger, men också laminat hår. Den har en mild formel och en stor mängd näringsämnen. Bland dem är vitaminer och jämn amarantolja. Hårfärgat det ser otroligt naturligt ut.

Italiensk professionell färg kan inte bara ge en vacker nyans till ditt hår, utan också regelbundet ta hand om dem. Välja en av dem själv, du kan vara lugn för hårets tillstånd, för att hon nu är i säkra och försiktiga händer.

Det bästa hårfärgen från italienska tillverkare. Denna artikel beskriver professionella färger från italienska tillverkare. Durable paint "Inimitable Blonde" från Hair Company. Genomsnittspriset i Ryssland är 480 rubel.

Professionell italiensk hårfärg. Ammoniakfria formuleringar

Denna artikel beskriver professionella färger från italienska tillverkare. De mest populära varumärkena på den ryska marknaden är listade, med en detaljerad beskrivning av sammansättning, egenskaper och färgpaletter i varje målningsserie.

När en person står inför frågan: vilken typ av kosmetisk produkt att välja, kommer han alltid att föredra endast kvalitetsprodukten. Först och främst handlar det om hårfärg, vilket bör vara försiktig med lockningar när färgning skadas utan att hälsan skadas.

Om du vill att håret inte ska skadas under färgningsprocessen, samt att förvärva mjukhet och silke efter det är klart, bör du vara uppmärksam på en serie färgkompositioner från italienska kosmetiska tillverkare.

Vilka italienska färger finns på den ryska marknaden?

Bland de stora datamängderna från Italien kan vi skilja en kategori som ser mest attraktiv ut - det är professionella färger som inte innehåller ammoniak.

Ett sådant verktyg för färgning har relativt nyligen uppträtt på den moderna kosmetiska marknaden för produkter, men har redan lyckats få en ledande ställning bland ett stort antal liknande produkter.

Permanenta färgkompositioner påverkar aggressivt det skyddande skiktet av hår som förstör det, så att färgkompositionen tränger djupt in i strukturen av strängarna. Färger som inte innehåller ammoniak, producerar inte en sådan destruktiv verkan, de är fixerade på krullarnas yta och bildar en färgfilm som tvättas av i 1-2 månader. Resultatet är inte jämförbart med permanent färgning för hållbarhet, men det är ofarligt för krillens hälsa.

Måla med föryngrande effekt "Lisap LK anti-age" från Milano Professional

Genomsnittspriset i Ryssland är 550 rubel.

Släpp form - en aluminium tuba med lock.

Ingredienser: keratiner; vegetabiliska oljor (jojoba, shi, honungsåg); växtextrakt unik komplex Phyto-Enhancer; lipider; hjälpkomponenter.

Detta färgämne målar håret perfekt, vilket ger en jämn, rik och djup färg.

Tillverkaren indikerar att färgämnena kvarstår på hårets yta i 6-8 veckor, det är mycket längre än för liknande formuleringar från andra tillverkare.

Den innehåller en liten andel ammoniak, vilket inte skadar krullarnas struktur. På grund av det faktum att kompositionen innehåller organiska oljor och växtextrakt, krullar färgmättnaden med syre, fukt, näringsämnen och spårämnen. Lipider släpper vågorna, vilket ger strängarna jämnhet och elasticitet.

Vad är nyanserna?

Paletten i denna serie färger är imponerande och innehåller i sin komposition mer än 120 olika nyanser, indikerad med numeriska koder på förpackningen. Det ser ut så här:

 • Naturliga toner: från 10/0 till 1/0 (i fallande ordning).
 • Naturintensiv: 99,00, 88,00, 77,00, 66,00, 55,00, 44,00.
 • Brun: 6 juli, 2,07, 7 juli, 3 juli, 7 juli, 5 juli, 5 juli, 4 juli.
 • Aska: 10,2, 5,2, 9,2, 1,01, 8,2.
 • Mineral (kalla) toner: 5,18, 4,17, 2,17.
 • Gyllene (naturliga): 5/003, 6/003, 8/003, 10/003, 9/003, 7/003.
 • Guldtoner: 10,3, 9,3, 9,36, 8,36, 7,3, 7,36, 6,3, 5,3.
 • Mahogni: 9,4, 7,43, 6,4, 6,44, 6,46, 5,4, 4,48, 4,40.
 • Röd toner: 8,55, 7,58, 7,55, 6,56, 6,55, 5,58, 5,50, 5,54, 5,5, 4,58.
 • Röd (tropisk): 7,566, 6,566, 5,566.
 • Särskilda röda serier: 6,88VV, 5,88VV, 7,55RV, 6,55RV, 5,55RV.
 • Koppar: 8,66, 8,63, 8,67, 7,6, 7,67, 7,63, 7,60, 7,65, 7,66, 6,6.
 • Beige: 10,7, 9,7, 9,72, 8,7, 8,72, 7,72.
 • Valnöt: 9,78, 8,78, 7,78.
 • Särskilda serier "fantasi toner": 9,73, 7,71, 6,76, 5,23, 4,68.
 • Lila: 10,8, 9,8, 6,80, 4,80, 3,85, 1,8.
 • Superljus: 11/08, 11/07, 11/03, 11/02, 11/0.
 • Mikston: 00.666, 00.556, 00.555, 00.8, 00.2, 00.1.

Durable paint "Inimitable Blonde" från Hair Company

Genomsnittspriset i Ryssland är 480 rubel.

Släpp form - en plast tuba med ett bekvämt lock.

Ingredienser: karbonater; extrakt av ametist, bärnsten, svartvita pärlor; aminosyror; lipider; aktiva ingredienser; hjälpkomponenter.

Detta färgämne är avsett både för toningsträngar i olika färger och för att effektivt måla grå hår, vilket kan utgöra upp till 70% av den totala hårvolymen.

Färgen innehåller en liten del ammoniak, vilket inte kommer att skada krullarna, men tvärtom hjälper färgämnen att säkert säkra sig i hårets struktur.

På grund av det faktum att färgämneskompositionen innehåller olika extrakt av mineraliskt ursprung har det en fördelaktig effekt på håret, stärker det, mättar det med användbara mineraler och spårämnen.

Efter färgning ökar locken dessutom elasticitet och jämnhet vilket gör det lätt att kamma dem och göra styling. Aminosyror återställer de skadade strukturerna i strängarna, mättar dem med vitaminer och fukt, så att håret får en naturlig frisk glans och styrka.

Färgpalett

Färgpaletten på denna färg är ganska omfattande och innehåller olika nyanser, indikerad med en särskild kod som anges på förpackningen. Färgtoner är som följer:

 • Lila: 6-22, 5-22, 4-22.
 • Mahogany (röd): 7/66, 6/6, 5/56, 5/66, 5/55.
 • Koppar: 7/34, 5/34, 8/44, 7/44, 6/4, 4/4.
 • Sandy: 8-13, 6-13, 12-62 (med en rosa glans), 12-26 (ljusrosa tonen), 12-32 (mättad).
 • Beige: 7/32, 9/32, 10/32.
 • Choklad: 9 latte, 8 kola, 7 gianduia, 7 nocciola, 6 choklad, 5 full choklad, 4 kaffe.
 • Gyllene: 9/3, 8/33, 8/3, 6/3, 5/3.
 • Karamell: från 5/003 till 10/003 (i stigande ordning).
 • Eliminera yellowness - pärlemor.
 • Ashen: 12/21 (lila tonen), 12/12 (lila mättad), 12/11 (mättad), 12/01 (transparent).
 • Naturlig aska: 10/1, 9/1, 8/1, 7/1, 6/1, 5/1, 1/10.
 • Naturliga toner: 10,0, 9,0, 8,0, 7,0, 6,0, 5,0, 4,0, 3,0, 2,0, 1,0.

Före användning måste rörets färgkomposition blandas med oxidationsmedlet "Inimitable Blonde", som har en annan koncentration (beroende på det önskade resultatet av färgning). Nedan finns instruktioner för utspädning av färgämnesammansättningen.

 • Lightening för 3-4 toner: använd 9-12% oxidator. Exponeringstiden på håret - 50 minuter.
 • 2-3 färgtoner: 9% oxid används. Tåla färgen på håret - 40 minuter.
 • Färgning är 1 ton lättare: 6% oxidator används. Stå på locken - 30 minuter.
 • Färgning 1 ton mörkare: Applicera 3% oxid. Medel som hålls på hårlinjen - 25 minuter.
 • Toning curls 1-2 toner mörkare eller i originaltonen: använd ett oxidationsmedel 1,5%. Hålls på håret - 15 minuter.

"Color EVO" från Selective Professional

Genomsnittspriset i Ryssland är 700 rubel.

Släpp form - en plast tuba med ett lock.

Ingredienser: Växtekstrakter; biodentatkoncentrat; lipidkomplex; natriumbenzonat; vegetabiliska oljor; hjälpkomponenter.

Detta verktyg är mycket populärt bland proffs, eftersom det gör det möjligt att uppnå en stark och rik hårfärg.

Den innehåller en liten andel ammoniak, vilket inte skadar strängernas hälsa, vilket gör att färgämnet tränger in i sin struktur.

Färg skapas med avancerad teknik och prestanda, därför kombinerar den säkerhet och utmärkt resultat av färgning. De aktiva ingredienserna i kompositionen släpper vågorna, vilket ger hårets jämnhet, och naturliga oljor kommer att mätta tråden och hårbotten med användbara element och vitaminer.

Olika färger

Paletten "Color EVO" består av ett stort antal färgtoner och nyanser, indikerad med en numerisk kod (primära och sekundära färger), erhållna efter färgningsproceduren. Tonpalett ser så här ut:

 • Maskiner: 6,5, 5,5, 4,5.
 • Lila: 6,76, 5,7, 4,7.
 • "Fantasy of Tones" -serie: 8,45, 8,35, 8,24, 8,31, 7,05, 7,04, 7,31, 6,05, 6,45, 6,35, 6,31, 5,05, 5,06, 4,06, 3,07.
 • Naturliga nyanser: från 10,0 till 1,0 (i fallande ordning).
 • Naturliga färger: 10,2, 9,23.
 • Gyllene: 10,03, 9,34, 9,3, 7,34, 7,3, 6,34, 6,3, 6,03, 5,03.
 • Brightening-färger: 1003, 1011, 1001, 1000.
 • Koppar: 7,67, 7,66, 7,64, 6,67, 6,66, 5,65, 5,66, 4,65, 3,65.
 • Koppar (mättad): 10,4, 8,44, 8,4, 8,43, 7,46, 7,44, 7,4, 7,43, 6,46, 6,4, 6,43, 5,46.

Metod för användning

Innan du målar, späd färgkompositionen enligt de bifogade instruktionerna. Stegen för att utföra färgproceduren är som följer:

 1. Kamma håret ordentligt. Färgning börjar med strängar i den occipitala delen, som gradvis rör sig till de tidsmässiga och parietala delarna av huvudet.
 2. Separera en tråd och applicera kompositionen med en kosmetisk borste eller borste. Rörelsen ska vara lätt och tydlig, starta vid rötterna och smidigt flytta till spetsarna.
 3. Efter applicering av kompositionen vänta på den tid som anges i instruktionerna (vanligtvis från 25 till 40 minuter) medan huvudet inte bör täckas.
 4. Efter det att tiden har gått, skölj kompositionen från håret med rinnande vatten och balsam med balsam.
 5. Torka lätt locken med en handduk, men gnugga inte dem. Låt håret torka naturligt.

Kontra

Som med vilken kosmetisk som helst har färgkompositioner ett antal kontraindikationer, i närvaro av vilka man bör avstå från färgproceduren, ser de ut som följer:

 • Allergisk reaktion på kompositionens komponenter.
 • Individuell intolerans mot färgämnets komponenter.
 • Överkänslighet i huvudets hud.
 • Mekaniska och svampiga hudskador.

Italienska märken kan inte bara utveckla och släppa ut säkra färgämnen, utan också kombinera de bästa ingredienserna som behövs för en hälsosam hårväxt och utveckling. Dessa verktyg för färgningsträngar har länge vunnit erkännande på den europeiska kosmetikmarknaden, och så länge sedan förekommit inte i Ryssland, där de redan är populära bland pop och filmstjärnor och bland vanliga medborgare.Nästa Artikel
De främsta orsakerna till utseendet, första hjälpen och behandling av röda fläckar i hårbotten