Recension: Estel Professional Shampoo Silver för coola nyanser - Låt oss ge en kamp för yellowness!


Så snart som första gången framhävde, kontaktade strax sin frisör om hur man behåller denna skönhet i sin ursprungliga form. Jag blev uppmanad att inte gå som en kyckling, för att använda Estel Professional silver shampoo för kalla nyanser.

Hitta det var inte svårt. I det närmaste boutiqueet av professionella hårprodukter köpte jag det för 260 rubel.
Så här ser en flaska schampo ut:

Volymen är 300 ml.
Bakom kan du hitta all nödvändig information från tillverkaren, till exempel beskrivning, komposition, tillämpning:

Shampoo som matchar förpackningens färg är starkt lila. Den första föreningen är bläck från en blå kulspetspenna :)

Var inte rädd. Shampoo tvättas helt och lämnar ingen rester på badet. I kontrast till billiga analoger. Jag rekommenderar att du gör en mask i tio minuter efter att du använt den, som håret torkar.

Shampoo tonar försiktigt och ger en silverfärgad nyans. Han klarar verkligen uppgiften, neutraliserar hårets hårdhet. Jag använder den en gång i veckan.
Jag vet inte hur mycket resultatet blir synligt i bilden, men de vita strängarna efter att ha applicerat shampoo är snövit och min röda röd förblev oförändrad.

Jag har varit mycket nöjd med shampoo i nästan fyra månader. Tillräckligt länge, eftersom det inte är för daglig användning. Jag vill också tillägga att i sin sammansättning finns vitamin B5, som alla är kända genom löften från en telyashchik för att stärka håret "från rot till spets." Gilla det eller inte, jag kan inte säga, håret kom inte inuti) Men bara ett fint tillägg och ett trevligt faktum.
Om du är blond eller älskare, så kan jag säkert rekommendera dig detta schampo. (Om det givetvis är det önskade resultatet en silverblondin).

5 bästa schampon för hårguling

Egenskaper i rankningen

Ofta, som ett resultat av färgning i vitt, blir håret gult. Anledningen till detta kan vara bristen på professionellitet av barberaren, fel ton eller dålig kvalitet färg. För att åtgärda situationen kan du använda ett speciellt schampo för blondiner mot gult.

I hjärtat av nyansen är lila och silverpigment. Att komma på håret påverkar deras struktur. Som ett resultat av denna reaktion försvinner yellowness, och strängarna förvärvar en kall nyans. För att uppnå önskad effekt ska shampoo vara så aktiv som möjligt och samtidigt säker. Det är svårt för en vanlig köpare att välja en högkvalitativ produkt, därför föreslår vi att uppmärksamma några rekommendationer:

 1. Innehållet av väteperoxid och ammoniak utgör inte grunden för neutralisering av den gula nyansen. Detta är ett skadligt kemiskt element som påverkar hårets struktur negativt.
 2. Sammansättningen av schampo bör innehålla silver och lila pigment. Den första kan erkännas av inskriptionen på flaskan: Gråschampo, Silver. Det är den säkraste och mest försiktiga komponenten. Försiktighet måste tas med den andra. Om du överdriver det på håret blir strängarna lila.
 3. Rita en ögonblicksbild på tonbordet, som visar den ursprungliga nyansen och det slutliga resultatet efter färgning.
 4. Innan du köper studie konsumentrecensioner. Förvärva endast välrenommerade varumärken.

I rankningen nedan visade vi de bästa anti-gula schamponerna. Produkterna valdes utifrån användarbedömningar, antalet förfrågningar i en sökmotor och de rekommendationer som anges.

TOP - 5 bästa gulaktiga schampon

5 MATRIX TOTALA RESULTAT FÄRG OBSESSERAD SÅ SILVER

Högkvalitativ färgberedning mot yellowness. Lämplig för både klarade och melirovannyh, naturliga och gråsträngar. Effektivt neutraliserar halmfärg, vilket ger håret en sval glöd. Resultatet kan observeras efter den första ansökan. Förutom korrigering av tonen har den en extra vårdseffekt.

Köpare rekommenderar gärna shampoo till blondiner, som en av de bästa nyanserna. Håret ser välskötta, inte förvirrade, blir inte torrt, kamma bra. Många använder Matrix länge och har redan lyckats uppnå ett hållbart resultat. Separat vill jag notera kostnaden. För ett sådant kvalitetspris är billigt. Positiv återkoppling bekräftar detta. Utan tvekan har OBSESSED SO SILVER shampoo något att glädja ägare av blont hår.

4 Concept Blond Anti-yellow

Den mest populära produkten av Concept-märket är Anti-gul färgtonschampo. Den har en aktiv effekt på färgade trådar, vilket eliminerar yellowness. Det innehåller inte ammoniak och väteperoxid, vilket betyder att det är säkert för hälsan. Den innehåller två starka pigment: silver och violettblå. Försvårar håret försiktigt utan att skada strukturen. Skapar en skyddande film som stärker rötterna och förtorkar strängarna.

Konsumenter uppskattar schampo för utmärkta resultat, omsorgsfulltegenskaper, ekonomisk konsumtion och rimligt pris. I recensionerna skriver de att konceptet effektivt neutraliserar gul färg utan att skada krullarna, närmar och förebygger utseendet av elektrolys. Efter tvättning blir håret mjukt och glänsande och blir en naturlig kall nyans.

3 Estel Prima Blonde

Estels varumärke producerar högkvalitativt gulgschampo, vilket inte bara eliminerar halmfärgen, men har också ytterligare vårdegenskaper. Rengör håret hårt, närma hårbotten med mineraler och vitaminer. I en sådan komplex handling är den främsta fördelen med läkemedlet. Prima Blonde klassificeras som professionella verktyg. Det stämmer perfekt tonen och skyddar trådarna från exponering för solljus.

Recensioner av schampo positivt. Köparna noterar hög effektivitet. Efter den första applikationen är det knappast märkbar, men regelbunden användning ger ett stabilt resultat. Konsumenterna har noterat en annan fördel - innehållet i balsamens sammansättning och naturliga ingredienser som ger lätt kamning. Efter tvättning behöver ingen ytterligare vård i form av en mask eller balsam.

2 Londa Color Revive Blonde silver

Skuggans schampo från Londa är utbredd på grund av dess unika sammansättning. Som ett aktivt färgämne är ett naturligt extrakt av lavendel. Effektivt neutraliserar den bleka hårets gyllene nyanser. Handlar snabbt, och resultatet förblir länge. Rekommenderas för användning som primärvårdspersonal.

Köparna tilldelar högsta betyg till drogen. Det målar inte huden, ger krullarna en naturlig nyans, absorberar väl och håller lång tid. Det finns en trevlig arom jämfört med liknande medel. Efter användning är håret mjukt och glittrande, färgen är ljus, mättad. Londa - en av de bästa schamponerna för blondiner mot gult.

1 Schwarzkopf Color Freeze Bonacure Silver Shampoo

Det här är inte första gången den tyska tillverkaren har bevisat hög kvalitet och kundvård. Den här gången var vår uppmärksamhet ärade med Bonacure Silver anti-yellowing shampoo. Dess fördelar är inte begränsade till att neutralisera den obehagliga nyansen av blekt hår. Verktyget rengör och stärker håret perfekt, och det aktiva vitaminkomplexet ger dem vitalitet. PH 4.5 hjälper till att upprätthålla optimal vatten-saltbalans.

Riktigt bra kvalitet och högt resultat visar många positiva konsumentrecensioner. Schwarzkopf bryr sig omedelbart för skadade strängar, ger dem en sval nyans, innehåller inte aggressiva komponenter. Tack vare en speciell teknik kan den återställa håret på mobilnivån och återvänder sin naturliga elasticitet, elasticitet och styrka. Kanske är detta det bästa komplexa schamponet för blondiner.

Gult hårschampo - hemligheten hos perfekt blondin

Varje kvinna strävar efter att se vacker, modern och effektiv. Det är denna lust som driver den vackra hälften av mänskligheten till ibland drastiska förändringar i utseende, i synnerhet övergången från en brunett eller brunhårig till en blondin. Inte bara att ljussättningen skadar hårt håret, så det finns också en ful gul färg. Att korrigera denna brist kommer att hjälpa shampoo från hårets yellowness, hur man väljer det korrekt, vi kommer att berätta ytterligare.

Var kommer den gula nyansen från

Det är svårt att få en kall blond av blont, mörkt eller brunt hår, men det är viktigt att bevara skuggan så länge det inte går så länge som möjligt och att inte skada försvagade hår. Kosmetiska företag slösar inte bort tid och skapar speciell kosmetika för att lösa detta problem. Detta är en yellowing neutralizer eller schampo för att avlägsna gul färg.

Orsakerna till utseendet på en gul defekt är många, anser de viktigaste:

 • Hårdkvalitetsfärg - hår innehåller naturligt pigment, vilket avlägsnas med färgens kemiska sammansättning. Om färgen inte är tillräckligt stark, så eliminerar det naturliga pigmentet inte fullt ut, därmed den obehagliga gula och jämnfärgade nyansen.
 • Felaktig färgning - yellowness på de målade locken visas som regel efter hemljus. Besparingar på att besöka en professionell, otillräcklig kompetens och kunskap om frisör kan återspeglas i denna form. På ett ställe var färgen underexponerad och i den andra var de överarbetade - här har du både yellowness, brittleness och torkade lockar;
 • Brott mot tekniken för att ljusa mörka krullningar - som regel många flickor som har bråttom att utföra färgning hemma, saknar betydelsen av blekningsstadiet och toning av redan blekt hår.
 • Det händer ofta att efter en tid efter färgning börjar yellowness att dyka upp. Detta kan förklaras genom att tvätta ut färgämnet och "exponera" det tidigare ljusna håret. Det här är ett ganska normalt fenomen, och speciella färgämnen eller mycket milda färger kan dölja den gula nyansen.

Fördelar och nackdelar med yellowness-neutraliseraren

Ta bort yellowness från håret genom toning, re-färgning eller användning av speciella schampon. Det skuggande sättet föredrar de flesta "nyblivna" blondinerna. Detta är inte förvånande, eftersom dessa kosmetiska produkter har många fördelar:

 • Det är lätt att applicera, det luktar gott och orsakar inte obehag.
 • Inga speciella färdigheter eller förmågor kommer att krävas för att neutralisera den gula defekten;
 • Bekämpa yellowness med schampo varar högst 10 minuter;
 • Detta är det säkraste alternativet för att uppdatera skuggan av krullarna. Vitamin och näringsämnen i produkten ser också perfekt efter de blekta låsningarna och skadar inte dem.
 • Du kan bli av med den fula gula nyansen själv hemma;
 • Mindre avfall jämfört med bra resultat.

"Antigul" betyder att du kan torka håret och vissa droger provar utseendet på de snittiga ändarna. För att mildra denna brist, rekommenderar vi att vi efter varje applicering av färgämnet applicerar en näringsmässig och fuktgivande mask av naturliga ingredienser, växtekstrakter och oljor på håret. Observera även balm av gult hår.

Var uppmärksam! I de flesta fall är shampooen för att ta bort gula och ljusa röda nyanser av blekt hår koncentrerat, blått eller lila. Om du inte spädar ut produkten i rätt proportion kommer det att förekomma alltför stort blått på håret. Därför bör du noggrant läsa instruktionerna från tillverkaren innan du applicerar en nyans.

Vem Toning shampoo är inte lämplig

Shampoo som avlägsnar ovanlig yellowness från håret - det enklaste sättet att lösa problemen. Du bör dock förstå att det inte alltid är möjligt att använda det i kampen mot en sådan defekt:

 • Du har en hållbar och ljus solig nyans, orsakad av felaktig blekning av mörkt hår - en tonad schampo för dessa ändamål kommer att vara maktlös. Det kommer bara delvis att släta effekten, men inte helt ta bort den;
 • Du kan se grått hår - i det här fallet bör du också vara försiktig med tonade produkter. Ibland betonar deras användning endast bristen på ålder och döljer inte den;
 • Är du allergisk mot någon komponent i kompositionen;
 • Du har torkat och försvagade lockar - i det här fallet är de bättre att läka eller skjuva än att skada vidare med kemiska föreningar.
 • Du har öppna sår, utslag i hårbotten - i detta fall vänta på en fullständig återhämtning, för att inte sprida smitta och inte orsaka komplikationer.

Rådet. Skuggning, anti-gul schampo innehåller kemiska komponenter, så du kan inte ignorera råd från proffs och kontraindikationer, om du självklart inte vill skada din hälsa och förbli utan ett frostigt hårhår.

Vi väljer och tillämpar verktyget korrekt

För att uppnå höga och varaktiga resultat måste det valda schamponet från hårets hårdhet uppfylla följande kriterier:

 • Ammoniak och oxidanter i kompositionen skadar hårets struktur, så dessa produkter bör kasseras.
 • Positiv återkoppling av kunder är en av de viktiga aspekterna när man köper medel. Att erkänna en lyckad formel och beständiga resultat i kompositionen är svårt, men att lyssna på andras åsikter kommer inte att skada;
 • Professionella linjer - ge företräde till högkvalitativa kosmetika, låt kostnaden vara lite dyr
 • Förpackningen ska vara märkt "gulgul", silver eller grå shampoo;
 • Kompositionens färg är vanligtvis silver, blå eller lila.

Försök använda produkter av samma märke. Detta minskar risken för nya och oväntade färger på håret efter proceduren.

Nu börjar vi kampen mot defekten. För att undvika obehagliga överraskningar och oönskade nyanser, använd verktyget korrekt:

 • Läs noggrant instruktionerna från tillverkaren.
 • Fukt krullarna över hela längden så att gulningsneutraliseraren fördelas jämnt och jämnt.
 • Om syftet med proceduren bara är att bli av med yellowness, behåll sedan kompositionen i 1-2 minuter. Om du vill uppnå platina, kalla färger, så håller kompositionen upp till 4 minuter.
 • Skölj håret med ljummet vatten flera gånger så att inga partiklar av preparatet lämnas.
 • Applicera sedan en fuktgivande balm eller mask.
 • Vissa nyansfonder behöver spädas ut. För att göra detta i lika stora mängder, blanda grundschampo med en nyans och fördela sedan på håret och håll den längre (upp till 10 minuter).

Rådet. Kolla regelbundet genom krullarna så att de blå noterna på produkten inte visas. Vid första tecken på blått, tona spola.

Foto före och efter

De bästa gulaktiga schamponerna

Hittills är valet av "anti-gul" produkter mycket olika. Du kan enkelt välja rätt nyans och komposition till ett överkomligt pris. Det finns dock ledare, de är konfidentiellt förankrade i konsumentbedömningen.

Nouvelle

Anti-Yellow True Silver erbjuds av varumärket Nouvelle, som är känt bland professionella stylister. Det är en tät och bekväm arbetskomposition som ger ekonomisk användning, tränger lätt in i håret och garanterar ett bestående resultat. Den unika formeln gör håret smidigt och lätthanterligt, förhindrar att det smälter och elektrifierar. För att konsolidera den uppnådda effekten rekommenderas att man använder en mask från samma serie.

Estel

Estel Curex Color Intense shampoo liknade många, tack vare hög kvalitet till ett överkomligt pris. Lösning för Estelle ger låsen en mjuk silverskugga, bryr sig helt och hållet och stärker. Efter applicering skiner håret med en hälsosam glans, men förberedas för utseendet av delade ändar. Detta är en stor bieffekt efter användning av Estel Curex Color Intense. Läkemedlet är bäst och lämpar sig för toningkrullar. Vi rekommenderar också att du uppmärksammar Estelle färger för att tona hår.

Författaren delar erfarenheten av att använda Estel Curex Color Intense shampoo.

Concept

Concept-gult silver är ett bra sätt att ta hand om lock och neutralisera gula och rödaktiga nyanser efter förtydligande. Produktens sammansättning är fylld med en mängd olika näringsämnen - det är burdock och ricinolja, fuktgivande ingredienser från naturlig kokosnöt. Detta företag har gjort allt för att inte skada strängarna försvagade efter färgning. Men det finns en nackdel, verktyget är instabil och snabbt tvättas av.

Katya talar om fördelarna med schampo.

Fyra skäl

Professionella fyra skäl Silver uppdaterar och uppfräser trådens färg, stärker och skyddar mot UV-exponering. Fyra skäl anti-guling schampo och grått hår. Utdrag av solros och rosmarin, keratiner leder effekten av läkemedlet för att återställa hårets porösa struktur och stärka den från insidan.

Schwarzkopf

Schwarzkopf bonacure True Silver Shampoo - ger curls en cool nyans och eliminerar överdriven värme (yellowness). Hårprodukten Schwarzkopf lovar en värdig omvandling med ytterligare näring och restaurering av lösa strängar. Resultatet ser naturligt ut och ligger kvar på håret under lång tid. Det tyska företaget Schwarzkopf har än en gång bevisat högsta kvalitet och kundvård.

Det är användbart att veta om hårljus:

Blont är modernt, men vara beredd att behålla krökans perfekta nyans. Kosmetiska produkter erbjuder många idéer och möjligheter att rätta manifestationen av yellowness. Var vacker!

Estelle yellowness-neutraliserare

Estel De Luxe Anti-gul effekt - Yellowness neutralizer

Fyll i formuläret, och våra chefer kontaktar dig inom kort!

 • Alla artiklar (102)
 • Instruktioner (4)
 • Färg CUTRIN -> (15)
 • Hårfärg (1)
 • Hårnäring (15)
 • Frisyrer (13)
 • BioSilk Technologies
 • Typer och typer av hår (14)
 • Hårvård (40)

Adress: 127018, Moskva, st. Expansion, 1

Du kan betala kontantinköp vid mottagandet eller välja en annan betalningsmetod.

5 bästa schampon för hårguling

Egenskaper i rankningen

Ofta, som ett resultat av färgning i vitt, blir håret gult. Anledningen till detta kan vara bristen på professionellitet av barberaren, fel ton eller dålig kvalitet färg. För att åtgärda situationen kan du använda ett speciellt schampo för blondiner mot gult.

I hjärtat av nyansen är lila och silverpigment. Att komma på håret påverkar deras struktur. Som ett resultat av denna reaktion försvinner yellowness, och strängarna förvärvar en kall nyans. För att uppnå önskad effekt ska shampoo vara så aktiv som möjligt och samtidigt säker. Det är svårt för en vanlig köpare att välja en högkvalitativ produkt, därför föreslår vi att uppmärksamma några rekommendationer:

 1. Innehållet av väteperoxid och ammoniak utgör inte grunden för neutralisering av den gula nyansen. Detta är ett skadligt kemiskt element som påverkar hårets struktur negativt.
 2. Sammansättningen av schampo bör innehålla silver och lila pigment. Den första kan erkännas av inskriptionen på flaskan: Gråschampo, Silver. Det är den säkraste och mest försiktiga komponenten. Försiktighet måste tas med den andra. Om du överdriver det på håret blir strängarna lila.
 3. Rita en ögonblicksbild på tonbordet, som visar den ursprungliga nyansen och det slutliga resultatet efter färgning.
 4. Innan du köper studie konsumentrecensioner. Förvärva endast välrenommerade varumärken.

I rankningen nedan visade vi de bästa anti-gula schamponerna. Produkterna valdes utifrån användarbedömningar, antalet förfrågningar i en sökmotor och de rekommendationer som anges.

TOP - 5 bästa gulaktiga schampon

5 MATRIX TOTALA RESULTAT FÄRG OBSESSERAD SÅ SILVER

Högkvalitativ färgberedning mot yellowness. Lämplig för både klarade och melirovannyh, naturliga och gråsträngar. Effektivt neutraliserar halmfärg, vilket ger håret en sval glöd. Resultatet kan observeras efter den första ansökan. Förutom korrigering av tonen har den en extra vårdseffekt.

Köpare rekommenderar gärna shampoo till blondiner, som en av de bästa nyanserna. Håret ser välskötta, inte förvirrade, blir inte torrt, kamma bra. Många använder Matrix länge och har redan lyckats uppnå ett hållbart resultat. Separat vill jag notera kostnaden. För ett sådant kvalitetspris är billigt. Positiv återkoppling bekräftar detta. Utan tvekan har OBSESSED SO SILVER shampoo något att glädja ägare av blont hår.

4 Concept Blond Anti-yellow

Den mest populära produkten av Concept-märket är Anti-gul färgtonschampo. Den har en aktiv effekt på färgade trådar, vilket eliminerar yellowness. Det innehåller inte ammoniak och väteperoxid, vilket betyder att det är säkert för hälsan. Den innehåller två starka pigment: silver och violettblå. Försvårar håret försiktigt utan att skada strukturen. Skapar en skyddande film som stärker rötterna och förtorkar strängarna.

Konsumenter uppskattar schampo för utmärkta resultat, omsorgsfulltegenskaper, ekonomisk konsumtion och rimligt pris. I recensionerna skriver de att konceptet effektivt neutraliserar gul färg utan att skada krullarna, närmar och förebygger utseendet av elektrolys. Efter tvättning blir håret mjukt och glänsande och blir en naturlig kall nyans.

3 Estel Prima Blonde

Estels varumärke producerar högkvalitativt gulgschampo, vilket inte bara eliminerar halmfärgen, men har också ytterligare vårdegenskaper. Rengör håret hårt, närma hårbotten med mineraler och vitaminer. I en sådan komplex handling är den främsta fördelen med läkemedlet. Prima Blonde klassificeras som professionella verktyg. Det stämmer perfekt tonen och skyddar trådarna från exponering för solljus.

Recensioner av schampo positivt. Köparna noterar hög effektivitet. Efter den första applikationen är det knappast märkbar, men regelbunden användning ger ett stabilt resultat. Konsumenterna har noterat en annan fördel - innehållet i balsamens sammansättning och naturliga ingredienser som ger lätt kamning. Efter tvättning behöver ingen ytterligare vård i form av en mask eller balsam.

2 Londa Color Revive Blonde silver

Skuggans schampo från Londa är utbredd på grund av dess unika sammansättning. Som ett aktivt färgämne är ett naturligt extrakt av lavendel. Effektivt neutraliserar den bleka hårets gyllene nyanser. Handlar snabbt, och resultatet förblir länge. Rekommenderas för användning som primärvårdspersonal.

Köparna tilldelar högsta betyg till drogen. Det målar inte huden, ger krullarna en naturlig nyans, absorberar väl och håller lång tid. Det finns en trevlig arom jämfört med liknande medel. Efter användning är håret mjukt och glittrande, färgen är ljus, mättad. Londa - en av de bästa schamponerna för blondiner mot gult.

1 Schwarzkopf Color Freeze Bonacure Silver Shampoo

Det här är inte första gången den tyska tillverkaren har bevisat hög kvalitet och kundvård. Den här gången var vår uppmärksamhet ärade med Bonacure Silver anti-yellowing shampoo. Dess fördelar är inte begränsade till att neutralisera den obehagliga nyansen av blekt hår. Verktyget rengör och stärker håret perfekt, och det aktiva vitaminkomplexet ger dem vitalitet. PH 4.5 hjälper till att upprätthålla optimal vatten-saltbalans.

Riktigt bra kvalitet och högt resultat visar många positiva konsumentrecensioner. Schwarzkopf bryr sig omedelbart för skadade strängar, ger dem en sval nyans, innehåller inte aggressiva komponenter. Tack vare en speciell teknik kan den återställa håret på mobilnivån och återvänder sin naturliga elasticitet, elasticitet och styrka. Kanske är detta det bästa komplexa schamponet för blondiner.

diskussioner

Neutralisering av yellowing på melirovannom eller blekt hår, med användning av färg-gul effekt-estel

4 inlägg

Måla, anti gul effekt estel eller som det kallas frisörer anti gul färg. Designad för att neutralisera den oönskade gula nyansen på håret, vilket avlägsnar yellowness till en pärlskugga.

Denna färg fungerar endast vid 8-10 djupnivå. Påverkar inte håret under nivå 7.

Således, om du utförde att lyfta fram och inte vill ha en gul nyans, på en lättare bas, så är den här målaren bara en tryllestav. Du kan protonera blekt hår, eller torka det ordentligt, enligt rekommendationerna.

Exempel ihållande färgning:
Vi gjorde mallingarna, vi vill tätt färga de blekta strängarna. Antag att basfärgen på naturligt hår är 4/0. Efter ljusning med pulver har vi en bas av 8/3, och vi vill få en pärlfärg på nivå 8 av djupet av tonen.

lösning:
Vi tar 3% oxygent De Luxe 60 gram (och det enda jag rekommenderar inte att använda andra oxider, eftersom färgformeln har utvecklats specifikt för detta oxygenant), 60 gram färggul effekt applicerad över hela längden på upp till 15 minuter. Först tvättar vi av färgen med vatten, sedan med ett schampo med färgstabilisator, applicera en färgstabilisator på balsamet och få en pärlskugga utan ett snedsteg av yellowness och utan att röra på ditt naturliga hår.

Ett exempel på toning på poröst hår.
Naturlig bas 6/0 lysande hårpulver, till basen 10/03. Uppgiften är att neutralisera oönskade bakgrundsförklaringar.

Lösning: Vi tar en gul färgfärgseffekt (30 g) + 1,5% de luxe activator (60 g) i upp till 10 minuter och vi får 100% neutralisering av oönskad bakgrundsförklaring.

Så: Beständig färgning 1 del av färg (60 g) + 1 del av 3% de luxe oxygeneringsmedel (60 g) upp till 15 minuter.
Toning 1 del av färg (60 g) + 2 delar av 1,5% aktivator (120 gram) 5-10 minuter

VIKTIGT.
Färgarbetet bör ske under ständig kontroll av befälhavaren, eftersom Du kan gå in i skuggning. Skönheten kan tvättas bort efter 5 och 10 minuter om du får önskat resultat.

Jag rekommenderar också att du uppmärksammar dig innan du tonar eller färgar håret med en balsam för att nivåer av hårets struktur DE LUXE Therapy. Det anpassar hårstrukturen och förhindrar färgfel i hårets porösa delar.

Den mest favorit yellowness neutralisatorn

Jag har använt Estel Curex Tint Shampoo i många år. Självklart är det inte det enda schampon jag använde. Parallellt försökte jag en massa liknande sätt att neutralisera yellowness, men till sist återkommer jag alltid till Estelle. I detta schampo gillar jag absolut allt!
För det första har den en mycket trevlig och ädel lukt. För det andra klarar han sin plikt och neutraliserar yellowness. I det här fallet visar färgen alltid att vara likformig och utan blå trådar.

Jag använder den så här: Först tvättar jag huvudet med vanligt schampo och applicerar sedan Estelle. På håret håller jag det i ca 1 minut. Skumschampo är utmärkt, och flödeshastigheten är mycket ekonomisk. Jag har tillräckligt med schampo i nästan ett år. För att behålla en silverfärgad nyans är det tillräckligt att använda den 2 gånger i veckan.
Jag vill också notera priset. Jämfört med andra liknande schampon är priset mycket billigt (endast 220 rubel).
Så i slutändan en bildrapport.

Estelle yellowness-neutraliserare

Estel De Luxe Anti-gul effekt - Yellowness neutralizer

Fyll i formuläret, och våra chefer kontaktar dig inom kort!

 • Alla artiklar (102)
 • Instruktioner (4)
 • Färg CUTRIN -> (15)
 • Hårfärg (1)
 • Hårnäring (15)
 • Frisyrer (13)
 • BioSilk Technologies
 • Typer och typer av hår (14)
 • Hårvård (40)

Adress: 127018, Moskva, st. Expansion, 1

Du kan betala kontantinköp vid mottagandet eller välja en annan betalningsmetod.

Balsam Silver Estel Curex Color Intense för coola blonda nyanser 250 ml.

Shampoo Silver Estel Curex Color Intense för kalla nyanser blond 300 ml

Silver shampoo för coola nyanser av blond Estel Prima Blonde 250 ml.

Estel Curex Classic shampoo för daglig användning av 1000 ml

Sammansättningen av balsam CUREX COLOR INTENSE innehåller speciella lila pigment som förbättrar de silverfärgade tonerna och neutraliserar den gula nyansen på ditt hår. Hårfoder på vitaminer och fukt, förvärvar en bländande glans och elasticitet tack vare vitaminkomplexet.

Det är lämpligt att använda handskar vid applicering av en balsam CUREX COLOR INTENSE från ESTEL till vått hår. Låt stå i upp till 5 minuter och skölj noggrant med varmt vatten. För att få en intensiv nyans, håll balsam på håret i 8 minuter.

Balsamet kommer att ge ditt hår en glänsande silverfärg och elasticitet.

OBS: Färgerna på material på webbplatsen kan skilja sig något från de riktiga på grund av bildskärmens färgegenskaper.

Balsam Silver Estel Curex Färg Intense för kalla nyanser av blond 250 ml använd den för att undvika gult hår. Jag använder också schampo från denna serie. Håret är mjukt, hårfärgen bibehålls under lång tid.

Att vara en blondin utan yellowness med en välskött look efter färgning är verkligen arbete, och denna balm hjälper mig i detta, men jag använder den i kombination med schampon från denna serie och oljor.

Shampoo köpte för att behålla en cool skugga. Krav på schampo så att han gav min hårvolym, återställde dem eller något i denna anda var det inte. Hans huvudsakliga funktion var att behålla min kalla skugga. Han klarar av den här uppgiften perfekt, men jag behöver inte mer. Vad att kräva från honom för sådana pengar. I allmänhet är jag nöjd med priset och resultatet.

Alla blondiner kommer att förstå mig hur svårt det är att behålla blondans ädla nyans. Min frisör rådde mig att lägga till Estel Curex Colour Intense silver för coola blonda nyanser till min vanliga vård. Faktum är att jag kan säga att det inte neutraliserar yellowness som sådan. Det är perfekt för att hålla ashy pigmentet efter färgning. tjock konsistens, håret är mycket bekvämt att hålla. Från 5 kan jag sätta fast 3.

Snubblat på Balsam Silver Estel Curex Color Intense för coola blond nyanser av 250 ml. av en slump, och det här är min räddning, nu har jag vita små vita, som jag vill. Efter vanligt schampo applicerar jag balsam först i 2 minuter, och då är det här en mirakelbehandling i 10 minuter! Även om du håller mer blå kommer det inte! Sedan applicerar jag termiskt skydd och resultatet är fantastiskt vitt hår. Första gången jag blev kär i min hårfärg efter denna balsam är det här frälsningen för alla blondiner! Köp, skönheter!

När du väljer leveransmetod för SDEC, kommer du att få paketet utan att lämna ditt hem eller kontor.

Fraktkostnad:
Till problemet i hela Ryssland:

 • 300 rubel för beställningar upp till 3000 rubel
 • GRATIS för beställningar från 3000 rubel
Courier i hela Ryssland:
 • 350 rubel för beställningar upp till 5000 rubel
 • GRATIS för order från 5000 rubel

Efter att ha valt leverans via Post of Russia får du din order på närmaste postkontor.

Fraktkostnad:
från 300 gnugga över Moskva, MO, St Petersburg och LO och över hela Ryssland

När du väljer leveransmetod för DPD får du paketet utan att lämna ditt hem eller kontor.

Fraktkostnad:
Till problemet i hela Ryssland:

 • 300 rubel för beställningar upp till 3000 rubel
 • GRATIS för beställningar från 3000 rubel
Courier i hela Ryssland:
 • 350 rubel för beställningar upp till 5000 rubel
 • GRATIS för order från 5000 rubel

När du beställer professionell kosmetika för hår i vår webbutik får du varan, vars kvalitet garanteras av tillverkarna.

Om du får en defekt vid mottagandet av varorna kommer vi att återbetala dina pengar!

Du kan alltid räkna med vårt stöd och råd om varorna är otillräckliga och om produkterna inte passar dig.

Du kan kontakta kvalitetskontrollavdelningen: arbetstider från måndag till fredag ​​från 8:00 till 17:00.

För att returnera kostnaden för varorna måste du fylla i en återkopplingsformulär.

Återvändande av de goda kvalitetsvarorna

I händelse av bristande eller bristande överensstämmelse måste du kontakta säljaren inom 3 arbetsdagar genom att fylla i feedbackformuläret.

Efter att ha fyllt i feedbackformuläret kontaktar vår chef dig inom 2 dagar. Vid överenskommen tid kommer kuriren att hämta de defekta varorna och skicka dem till lagret på företagets bekostnad. Efter att vara tillbaka till varan kommer chefen att kontakta dig igen, och företaget kommer att returnera dina pengar inom 3-5 arbetsdagar.

RETUR AV GOD KVALITETSVAROR

Du har rätt att neka varorna av god kvalitet när som helst före överföringen och efter överföringen av varorna - inom 1 månad från dagen för godtagandet av varorna under följande villkor:

 • Handelsklädsel bevarad (originalförpackning, fabriksetiketter, tätningar);
 • behållit konsumentegenskaperna hos varorna
 • Produkten har inga spår av exploatering;
 • Förekomsten av handlingar för varorna som bekräftar faktumet att inköp av returvaror (kontanter eller kvitto).

Vid retur av varor av god kvalitet returneras kostnaden för varor, förutom fraktkostnader. Kostnaden för att returnera godset av god kvalitet till säljaren, återbetalas inte av säljaren.

REKOMMENDERINGSBETALNING - 3-5 arbetsdagar från dagen för överlåtelse av returvaror till Säljaren och tillhandahållande av motsvarande skriftlig ansökan.

Ansökan om retur av varan skickas till säljaren genom att fylla i feedbackformuläret.

Retur av Varorna genomförs genom överföring till adressen: 428000, Tchuvash republiken, Cheboksary, ul. Leninsky Komsomol, 9.

FÖRTECKNING ÖVER DOKUMENT, inlämnad med returvara:

 1. Ansökan om retur av varorna.
 2. Dokument för varorna, bekräftar faktumet att inköpet (kontanter eller kvitto).
 3. En kopia av ett identitetsbevis (pass av en medborgare i Ryska federationen / utländsk pass, tillfälligt identitetskort för en medborgare i Ryska federationen, utfärdad för passeringsperiod, militärt ID, körkort).

Om ovanstående situationer inte passar dig, fyll i feedbackformuläret, kommer kvalitetscheferna att kontakta dig och erbjuda en individuell lösning.

Frisör-vagn. Kolorist. Hair Extension Specialist. Technologist ESTEL. Ackrediterad tränare Haute Couture ESTEL. Föreläsare "Training Center Creative" Volzhsk.

Frisör-vagn 5 kategori. Coach-expertföretaget ESTEL. Medlem av unionen av kosmetologer och frisörer av den ryska akademin "Dolores".

Teknologlärare SPA-Shugaringa 2 nivåer. Teknologlärare för figurkorrigeringsprogrammet "ARAVIA Organic". Teknologlärare SPA manikyr, SPA-pedikyr, parafinbehandling.

Estel Cream-paint anti-gul effekt Anti-gul effekt

Produkt Vikt: 60 ml

Effektivt neutraliserar den gula nyansen. E bryr sig försiktigt om hår. + handskar som en present!

Antigul effektkremfärg blandar lätt, har en mjuk, elastisk konsistens och en trevlig lukt, det är ekonomiskt att använda.
Avokadoolja, panthenol och olivolja extraherar djup näring och hydratisering, keratinkomplexet återställer strukturen och naturlig elasticitet hos håret.
Professionell kosmetika för hår Estelle är endast avsedd för professionell användning.

Anti-gul effekt appliceras på:
varm blond - omedelbart efter applicering av blekmedel, till rötterna eller över hela längden, med en färgad blekning
kall blond - på tidigare blekt hår, på tidigare blekt hår
Användning:
Anti-gul effekt krämfärg (1 del) + Oxidizer 3% (1 del) / aktivator 1,5% (2 delar)
Ritningsschema:
Använd skyddshandskar.
Applicera på torrt eller schamponerat och handdukstorkat hår.
Processen att applicera blandningen i håret bör inte överstiga 5-10 minuter.
Exponeringstid: 15 minuter
Varning!
Om håret är poröst är exponeringstiden 5-10 minuter (under övervakning av befälhavaren).
I åldringsprocessen rekommenderas att man kontrollerar processen för neutralisering eller toning.
Vid slutet av exponeringstiden tvättar du gräddfärgen noggrant med schampo för färgat hår, applicera balsam - färgstabilisator i 2-3 minuter, skölj. Vi rekommenderar Estel lotion för att ta bort färg från huden och Estel SunFlower Balsam fuktgivande och näring med UV-filter.Nästa Artikel
Hur man tar bort yellowness från hår efter färgning