Odelbar hårolja


Odelbar hårolja hjälper kvinnor att övervaka hårets tillstånd, ger locken en välskött och snygg look. Till skillnad från konventionell olja utan spolning har låg densitet, så att det är mycket lätt att applicera.

Mer information om alternativen av outplånlig hårvård - i nästa video.

Det finns två typer av hårolja: med silikon och utan.

Någon av dessa produkter utgör en skyddande film på håret som skyddar mot miljöpåverkan, det närmar sig strängarna med vitaminer, eteriska oljor och andra fördelaktiga substanser, vilket gör håret starkt. Olja utan silikon är emellertid annorlunda genom att filmen med vilken den omsluter strängarna är svag och snabbt tvättad av. Kosmetika med silikon är naturligt mer skadligt än produkter utan det, men flertalet flickor håller ögonen på det här, fascinerad av den utmärkta visuella effekten av icke-limmade, icke-splittrande, glänsande lockar som lätt kan kamma.

Förutom allt detta finns ett verktyg som kallas naturlig silikon. Detta är broccoliolja. Broccoliens hemland är Italien, där det har växt i två tusen år. Denna olja är ett lagerhus av vitaminer, spårämnen och fettsyror. Det innehåller vitaminerna A, E, C, K, järn, kalium, kalcium, olja, stearin och många andra syror. Detta verktyg är ganska tjockt och absorberas direkt i krullarna, har en stark lukt, men det lämnar snabbt håret.

Hur man ansöker

Använd denna produkt, liksom många andra typer av kosmetika för hår. Applicera produkten bör börja från tipsen, långsamt röra sig upp, du måste se till att skiktet var enhetligt. Under inga omständigheter bör det inte tillåtas spridning av outplånlig olja på hårbotten och hårrötterna, eftersom detta kan leda till igensättning av porerna.

Då får hårsäckarna inte ta emot näringsämnen och syre.

Hur man väljer

Visst är en typ av olja vacker och den andra är inte bra - det är omöjligt, hårets typ och kvinnans preferenser spelar en stor roll. En rättegångsmetod hjälper dig att hitta rätt verktyg för dig, använd produkterna från olika företag i sin tur och stoppa valet på den mest effektiva.

Jämförelse av två populära håroljor som inte behöver tvättas - i nästa video.

Det finns några tips om hur man väljer en olja, med tanke på hårets typ.

 1. Dam med hårda krullar bör vara uppmärksamma på medelhög viskositet. Sådana kosmetika ger glans och ljushet, perfekt näring.
 2. Ägare av tunt hår är bättre att titta på vätskekonsistensen, som vanligtvis kallas vätskor.
 3. Flickor med mörka eller lockiga lås passar ofördelbar olja med fet komposition.

Vilken olja du ska välja och hur du gör rätt val, kommer du att lära av videon.

betyg

Om du gör en recension av kända tillverkare som har glädjat kunder med sina produkter under många år får vi följande bild.

Revlon

Företaget föddes 1932, Charles Revson och hans släkting, kemiker Charles Lachmann stod vid sitt ursprung (det var han som bidragit till att bokstaven "L" visste sig i bolagets namn). Sedan dess har Revlon varit en av ledarna på kosmetikmarknaden. Orofluido hårprodukt som frisläpps av denna tillverkare är en läkande blandning av rhizo, argan, tsiperusolja och linolja, som har en vaniljssöt lukt.

Denna komposition ger curls fantastisk glans.

Recensioner av olja i allmänhet är positiva, kunder noterar sin eleganta effekt, trevlig arom och ekonomi i bruk, och nackdelarna kallas oftast ganska höga kostnader.

Pantene Pro-V

Historien om varumärket började under andra världskriget när provitamin B5 (panthenol) upptäcktes. Sedan dess har företaget haft många förändringar, men det förlorar fortfarande sin första position och erbjuder den bästa kombinationen av pris och kvalitet. Håroljan i detta märke är mild och luftig, som flytande silke. Det utstrålar en söt, ömtålig doft, omsluter håret med en oljig film, närmar och skyddar.

Om vi ​​analyserar tjejernas recensioner om produkten av det här företaget ser vi att de skiljer sig, och i allmänhet kan vi utvärdera oljans kvalitet som medelvärde.

Garnier

Grunden för detta företag lades 1904 av fransmannen Alfred Amour Garnier. Kosmetik tillverkare baserad på extrakt av frukt, örter, blommor och frön, och smaksatt med ett komplex av mineraler och vitaminer. Förutom de ovan beskrivna fördelaktiga ingredienserna innehåller Garnier Fructis outplånlig hårolja filter som skyddar mot ultraviolett strålning och organisk material. Dessutom eliminerar en del av alkoholen överskott av talg. Med regelbunden användning av detta verktyg blir locken friska, voluminösa, glänsande och elastiska.

Vad gäller kvalitetsbedömningen är översynen av den vackra hälften av mänskligheten på oljan i detta företag tvetydig.

Estel

Vid roten till det ryska varumärket Estel var företaget Uni-Cosmetics, grundat 1999 av Lev Okhotin, en kemist genom träning. Numera kan ett brett sortiment av hårvårdsprodukter du välja olja för vilken typ av hår som helst. För tunna trådar av ljusfärg är en produkt vars komposition Inca-inchi-olja är utmärkt lämplig. I ensemblet med E-vitamin ger denna olja silke och glänsar till lock. Om du ofta använder curling iron eller hårtork bör du vara uppmärksam på produkten Estel "Thermal Protection" med silkeproteiner.

Dessutom kan du köpa en flytande glansolja som perfekt återställer håret och ger tillförlitligt skydd mot negativa influenser.

Kvinnor talar annorlunda om effekten av oljan av detta märke, i allmänhet kan dess kvalitet bedömas som medelvärde.

Moroccanoil

Företaget grundades 2006 i Israel av ägaren av ett antal skönhetssalonger Carmen Tal. Produkterna från denna tillverkare är ganska dyra men mycket effektiva. Revitaliserande hårolja av detta märke gör håret mjukt och lättsamt, har en unik lukt av en blandning av ingefära, muskler och blommor, som hålls på krullarna under lång tid. Dessutom innehåller verktyget högkvalitativ arganolja, det ger strängar styrka och skönhet. Konsistensen av blandningen är tjock, men gör inte håret tyngre och används mycket sparsamt.

De flesta kvinnor betygsätter denna outplånliga olja som en av de bästa, vilket indikerar endast det mycket höga priset som den enda felen.

TashaCo

Historien om varumärket har fortsatt sedan 2004, då läckra handgjorda tvål och kroppsvårdskosmetik togs till Ryssland från Danmark. Recepten samlades i vandringarna, doftande blandningar av blommor och örter, värdefulla oljor, användbara frukter - allt detta utgjorde grunden för företagets produkter.

Naturliga komponenter är dock inte lämpliga för alla kvinnor, de kan orsaka allergier. Kundrecensioner om oljor från denna tillverkare är tvetydiga och varierar från beundran till hat.

Hur man gör det själv

Om du verkligen vill använda bara naturkosmetik, utan silikon och alkohol, kan du skapa olja för dina krusar hemma.

kokos

Du behöver kokosnöt, filtrerat vatten och rena icke-plastredskap. Det är nödvändigt att göra ett hål i kokosnoten och dränera vätskan, varefter bryt den och släpp köttet från skalet. Därefter högger du massan med en mixer. Lägg till lite vatten om det behövs. Sätt kokosflisen i en skål.

Vattnet ska koka, då det har svalnat lite, häll massan över det. Blöt i flera timmar vid rumstemperatur, och sedan en natt i kylan. Nästa dag, samla kokosnötoljan i en glasfat och smälta i ett vattenbad, utan att koka. Spänn sedan och håll inte mer än två veckor i en sluten behållare i kylskåpet.

Före användning ska det förstyvda medlet värmas i handflatan eller i varmt vatten.

kardborre

För egenproduktion av ett sådant verktyg behöver olivolja, grönsak eller mandel (170 ml) och kockrot (två matskedar). Haka roten, tillsätt olja och placera i en tätt sluten behållare. Därefter rekommenderas kompositionen att stå i sju dagar på en mörk plats, skaka ibland. Därefter måste du lägga blandningen i femton minuter i ett vattenbad, koka upp det. När verktyget har svalnat ska det dräneras och läggas på en sval, mörk plats.

6 bästa outplånliga håroljor

Oplösta oljor - en av de mest populära produkterna för hårvård längs hela längden. Tjejer älskar dessa produkter för en uttalad kosmetisk effekt, användarvänlighet och bekväm kompakt förpackning. Särskilt bra kommer sådana oljor att passa ägare av torra, splittrade, brända, porösa, tjocka, färgade och tunna hår.

Hur gör outplånlig olja

För att undvika besvikelse måste du först och främst förstå att de outplånliga kosmetiska oljorna endast ger visuell grooming. För behandling och återställande av hår är de inte avsedda, men som ett profylaktiskt medel - bara perfekt.

I regel är i första hand i sammansättningen av sådana produkter silikoner, och tack vare deras omslutningsförmåga är det de som jämnar håret, ger dem skrynklig jämnhet, silkesmjukhet och glans, tar bort elektrifiering. Dessutom kan silikoner hjälpa andra komponenter att fördelas jämnt längs längden.

Den andra obligatoriska ingrediensen är direkt grundläggande naturliga oljor, av vilka det kan finnas flera. De ger näring och fuktar håret, gör det mer lydigt, förbättrar den naturliga utstrålningen, minskar torkarnas torrhet, tillåter klippningen efter att ha klippt längre för att hålla sig levande och fräsch.

Tillverkarna mättar också produkterna med ytterligare tillsatser - vitaminer, etrar, solskyddsmedel, speciella pärlemorskpigment för en mer glansig glans.

Funktioner vid användning av outplånliga oljor

Under inga omständigheter appliceras sådana oljor på hårrötterna och hårbotten! Detta kan leda till blockering av porer och förhindra att syre i rätt mängd kommer till lamporna.

Dessutom är det nödvändigt att följa dosen - det är lätt att överdriva oljan med outplånlig olja, och i stället för de snygga krullarna för att få de feta hängande fettisarna. Vanligtvis tar det två eller tre klick på pumpen, men här beror allt på hårets typ och längd och graden av skada. Varje tjej kommer att få ett försök att bestämma sin individuella engångsandel av fonderna.

Silikonoljor fördelas längs ungefär från mitten av vått eller torrt hår, rör sig mot spetsarna och uppmärksammar dem. Du kan förvärma massan något i handflatorna.

Och för att bestämma vilken tillverkares olja som bör föredras, kommer vårt betyg på de bästa outplånliga håroljorna, baserat på expertrecensioner och recensioner från vanliga användare, att hjälpa dig.

Olja i änden av håret outplånligt vilket är bättre

Rådgör med outplånlig vård för torra och delade ändar.

Lång (under axelbladet), oljig vid rötterna (gruvan minst en gång varannan dag, oftast oftare), med torra och något splittrade ändar, särskilt närmare frisyren.

Vad jag skulle vilja hitta:

En outplånlig hårprodukt som inte skulle göra dem tyngre (kom ihåg om det oljiga håret), klibbade inte i istappar, tog hand om och fuktade. Jag älskar den oljiga konsistensen, men det spelar ingen roll.

Vad har redan använts och varför är inte riktigt glad:

1) Macadamia Natural Oil Healing Oil Treatment

I själva verket, det verktyg jag tyckte om - lätt, väl absorberat, väger inte, rår inte håret. Den har en trevlig lukt, klarar av problemet med sektionen. Men med nuvarande kurs vill jag inte verkligen köpa den. I våra butiker, enligt den gamla kursen, fanns det en vildaste omslag, men nu finns det ingen grind alls. Du kan beställa i utländska onlinebutiker, men jag gillar inte att delta i postleverans. Jag skulle vilja hitta ett billigare verktyg.

2) TONY MOLY Berry Trendy Eco Argan Oil

Jag förstod helt enkelt inte denna lösning. Vad är, vad är det inte - ingen effekt. 3) L'Oreal Elseve Extraordinär hårolja. 6 oljor av sällsynta blommor

Liknande den föregående. Var det en pojke? Och kompositionen skulle vara mer naturlig.

Det fanns fortfarande några sonder, men inget särskilt hakat.

Jag skulle vara väldigt tacksam för din hjälp.

UPD: Tjejer, jag vet att de redan skurna ändarna inte kan botas, de kan bara förtäckas med silikon. Jag letar efter ett verktyg som hjälper till att förhindra sektionen, dvs. kommer att ge tillräcklig fukt och näring, vilket inte alltid räcker för tips av långt hår.

https://kosmetista.ru/uploads/images/03/70/14/2015/03/28/77518f.jpg https://kosmetista.ru/uploads/images/03/70/14/2015/03/28 /77518f.jpg https://kosmetista.ru/uploads/images/03/70/14/2015/03/28/77518f_lbox.jpg https://kosmetista.ru/uploads/images/03/70/14/2015 /03/28/f486f0.jpg https://kosmetista.ru/uploads/images/03/70/14/2015/03/28/f486f0.jpg https://kosmetista.ru/uploads/images/03/70 /14/2015/03/28/f486f0_lbox.jpg https://kosmetista.ru/uploads/images/03/70/14/2015/03/28/f71efc.jpg https://kosmetista.ru/uploads/images /03/70/14/2015/03/28/f71efc.jpg https://kosmetista.ru/uploads/images/03/70/14/2015/03/28/f71efc_lbox.jpg https://kosmetista.ru /uploads/images/03/70/14/2015/03/28/a73c5e.jpg https://kosmetista.ru/uploads/images/03/70/14/2015/03/28/a73c5e.jpg https: / /kosmetista.ru/uploads/images/03/70/14/2015/03/28/a73c5e_lbox.jpg

♥♥♥ Min favorit budgetolja outplånlig ♥♥♥

1. - Shampooing hår 2. - Närande hår med balsam eller mask 3. - Efter fuktgivande spray på vått hår

4. - På ändarna av håret outplånligt olja.

Det är precis det andra "mitt" 4: e scenariet som jag vill berätta för dig mer detaljerat.

Fruktisolja var mitt första outplånliga sätt, och jag har fortfarande ingen vild önskan att få ett dyrare professionellt verktyg.

Nej, jag tror inte att "silikon" oljor är alla samma, att prof., Att massorna, och de har inga skillnader. Självklart finns det! Professionella produkter har en lättare silkestruktur, de innehåller mer renade och "andas" silikoner, som praktiskt taget inte ackumuleras på håret, och mycket av dem tvättas av med vanlig tvätt.

Men i massmarknadsmedierna finns det också pärlor.

Och denna olja är "Fructis" Transformation. Tillverkare erbjuder tre användningar.

• innan du tvättar (för mat) Här vill jag fokusera lite. Jag skulle rekommendera att applicera något mer användbart innan du tvättar, men jag menar inte naturliga oljor, även om det är möjligt och vem älskar dem, såsom masker med proteiner, keratin, siden etc., men sedan efter tvättning på våt hår är hela saken täckt med silikonfilm (fäst), dvs detta "smör"

• efter tvätt, som jag använder

• och på torrt hår under dagen, som jag inte övar, eftersom mitt tunna hår omedelbart blir till istappar från någon produkt som appliceras på torrt hår.

Tja, och mina känslor efter ansökan

Efter att ha applicerat håret för första gången, upplevde jag bara orealistisk chock! Tipparna släpptes omedelbart, blev smidigt, precis som jag just kommit från salongen, där jag hade avskuren all min missfärgade målade fulhet!

Jag var i fullständig eufori, men läste i många recensioner att tjejerna hade allt bra först och efter en månad av användning började håret torka tvärtom, jag håller fortfarande på med min ilska och sätter det inte varje dag, men.... på en dag.......

Och nu, efter två år med nästan regelbunden användning, kan jag säga med sinnesro

 inte orsaka någon missbruk (ibland behöver du bara rengöra håret glubokoochischayuschim schampo, håret inte vänja, de belamra, det vill säga om det är allt "stret" kan du "re" mår bra resultat från masker, balsam, schampo)  Skyddar tips från buntet  Bara mega-orealistiska smidighet av tips och längd, i allmänhet! (Jag alltid sitta och stroke, vrid hårstrån   Den enorma volymen Du kan berika någon trasig mask eller balsam produkten omedelbart omvandlas.

Jag använder verkligen och prof. pengar i pauserna, men de förekommer mest i form av prober på 10 ml, vilket är tillräckligt för en månad, varefter jag återvänder till Fructis med sinnesro och absolut inte oroa mig för det faktum att jag inte har ett dyrt professionellt smör!

Produkter i posten

 • Olje-Elixir Transfiguration Garnier Fructis Triple Recovery

Odelbar olja för hårspetsarna

Skadade och försvagade lås behandlas vanligtvis med beprövade folkmedicin. Naturliga oljor är mycket effektiva, för med dem kan du eliminera många hårproblem. Men lämnar kräver mycket tid, så nästan alla kosmetiska företag har outplånlig hårolja. Det ersätter helt naturligt botemedel, samtidigt som man tar lite tid att bry sig. Med det kan du bli av med slutna ändar, mjäll, sköra strängar. Alla procedurer kan enkelt utföras hemma.

Produktskillnader

Förutom silikoner finns funktionella tillsatser i produktens sammansättning, till exempel filter som förhindrar den negativa effekten av ultraviolett strålning. På grund av silikoninnehållet uppträder en osynlig film på håret, på grund av vilket strängarna inte klibbar varandra. Efter indunstning uppträder en attraktiv glans. Silikoner skyddar hår från fukt, fördelar spårelement, minskar statisk elektricitet. Med dem kan du bli av med splittrade ändar.

DEN BÄSTA HAIROLJAN. SENSATIONAL SECRETS-TIPS.

Huvudregeln vid användning av outplånliga oljor appliceras på spetsarna och sedan på hela håret. Det är nödvändigt att fördela medel jämnt för att få utmärkt resultat. Man bör komma ihåg att kompositionen inte bör påverka rötterna, eftersom det här är sättet att ockupera porerna i hårbotten. Och detta påverkar oförmågan att skaffa näringskomponenter av hårsäckar.

öde

Den outplånliga produkten är avsedd för att få ytterligare näring, vilket förbättrar rensningsförfarandet, skydd mot effekterna av temperaturer, förlust och smärtsamma tillståndet hos spetsarna.

Om vi ​​överväger egenskapen för ytterligare näring, är produkten nödvändig för långt hår, vilket har få masker, balm, balsam. Curls blir bättre skyddade mot miljöpåverkan. Efter proceduren är strängarna mättade med fuktgivande och närande element. Håret blir bättre att kamma och passa in i håret.

Vid skapandet av styling används ofta hårtork, krulljärn, men dessa enheter skadar krullarnas struktur kraftigt. Med hjälp av outplånlig olja skyddas strängarna från denna effekt. Om lagringsanordningarna används kontinuerligt är det därför nödvändigt att regelbundet använda outplånlig olja. Verktyget kommer att skapa en silkeslen glans. Även utan att använda andra kosmetika kommer håret se vackert och snyggt ut.

Varianter av rättsmedel

Hemma kan du använda olja, grädde, spraymaskin. Olja anses vara det bästa verktyget. Tack vare honom blir frisyren fluffig. Kosmetika har en mjukgörande effekt, hjälper till att bli av med skadade tips.

Växtbaserade formuleringar bidrar till att snabbt återställa hälsosamt hår. Men det finns inte alltid tid för långa procedurer, och i själva verket kräver de flesta kompositionerna spolning. Även enkla medel gör håret friskt, eftersom oljorna är feta. Det är bättre att använda silikonprodukter, medan andra kompositioner lämnar för genomförandet av masker.

Hårvård | Odelbara oljor, fluider, elixir och kristaller

 • Kosmetisk komposition kallad Orofluido Revlon har en hög oljighet, men när den används, väger den inte ner krullarna och ger lätt kamning. Djärv glans kommer att vara frånvarande, men attraktiv silkiness framträder.
 • TashaCo multifunktionell produkt kan appliceras före och efter schamponering. Kompositionen innehåller olika typer av oljor, så oljans konsistens är mycket fet. Det är bäst att använda en liten del av verktyget så att det inte uppstår en ful glans.
 • Elixir från företaget Pantene Pro-V täcker håret med en skyddande film som inte skapar en smutsig effekt. Efter proceduren blir håret silkesamt och friskt. Med det kan du bli av med splittrade ändar.
 • Arganoil ska användas i en liten mängd, eftersom håret blir hård efter att ha använt håret. Fördelarna med verktyget inkluderar en lång användningstid. Det kan fungera som en mask som appliceras före tvätt.

Några subtiliteter

Eventuell outplånlig olja i vilken silikon är närvarande gör håret attraktivt. Om det behövs välbefinnande, bör du noggrant lära känna kompositionen. Om oljan innehåller naturliga ingredienser, har den näringsmässiga egenskaper. För behandling av splittrade ändar är det nödvändigt att välja en olja med medelviskositet. Med tunt och svagt hår måste du välja en flytande konsistens.

# 2: Hårvård: oföränderliga oljor och naturliga håroljor

Vilken olja är mest användbar? Det är naturligt. Det kräver ingen lång spolning. Genom åtgärd liknar det syntetiskt men absolut ofarligt. Du kan använda den regelbundet hemma. Den är utformad för att skydda mot stylingprodukter, styling och kamning.

De mest populära oljorna är:

 • Coconut. Det måste gnidas i håret och hårbotten 30 minuter före tvätt eller över natten. Verktyget bör förvärmas, eftersom det kommer att fungera bättre. Håret kommer att skyddas mot tvättning av protein. Med det elimineras irritation efter färgproceduren. Delade tips med kokosolja kan återställas väldigt snabbt. Medel ger inte allergi.
 • Castor. Med olja förekommer hårväxt. Applicera det i 1 timme innan du tvättar huvudet. För att få ett effektivt resultat är det nödvändigt att täcka huvudet med en plastpåse och plast. Det rekommenderas att utföra proceduren på natten.
 • Olive. Före användning måste oljan värmas upp. Medel att applicera på håret ska vara varje vecka, och frekventa förfaranden kan orsaka viktning av hår och hög fetthalt. Det effektiva resultatet är att man använder olja på hösten och vintern.
 • Kardborre. Dess läkningskomposition har en positiv effekt på hårbotten och hårets tillstånd. Med burdockolja kan du bota splittrade ändar, stärka strukturen på trådarna, förbättra tillväxten. Verktyget måste gnidas in i huden och fördelas sedan över allt hår.
 • Linfrö. Använd endast olja i fräsch form. Korrekt förvaring av produkten måste följas. Verktyget i verktyget är en specifik lukt. Med regelbunden användning kan du återställa hår på kort tid.
 • Peach. Det behandlar dermatit, återställer krullarnas struktur och behandlar mjäll. Med persikolja reduceras statisk elektricitet. Det är lämpligt att använda den före sänggåendet.
 • Druvfrö. Håret kommer att skyddas mot brott. Olja är känd för sin antioxidantverkan. Efter proceduren finns det inga feta fläckar. Det är lämpligt att använda olja i maskernas sammansättning. Olja appliceras på rötterna. Under hela förfarandet tar 1 timme.

Granskning av outplånliga håroljor: Garnier (olje-elixirtransfiguration) och Loreal Elseve

Den bästa håroljan outplånlig: en översyn av medel

Drömmer du om slät glänsande hår? Fascinerande grooming och fantastisk mjukhet kommer att ge oföränderliga oljor. En applikation - och din frisyr lockar andras ögon! Hur man ansöker och väljer ett underbart verktyg? Läs här!

Ägare av långt hår varje dag kämpar för det välskötta utseendet och skönheten i sitt eget hår. Att lägga en hårtork, curling iron, solens strålar och vinterkall lägger till krångel. Välj ett enkelt och effektivt sätt! Prova oförsiktig olja och uppnå skönheten i håret!

Ner med "halm" på huvudet!

Odelbar hårolja är en utmärkt kosmetisk. Det visar en omedelbar effekt omedelbart efter appliceringen. Hår efter första ansökan får glans och jämnhet. För denna olja så älskad av ägarna av fluffigt och lockigt hår.

Odelbara oljor ger bara ett visuellt välbefinnande. De är inte avsedda för helande och djup återhämtning.

Produkten är idealisk för damer med torrt, split och poröst hår. Oljor fyller den skadade strukturen och visar en omedelbar effekt.

Särskilt viktiga medel för färgat hår. Frekvent kemisk exponering leder till torkning och brittleness. Regelbunden användning av outplånlig olja kommer att bidra till att bli av med "strå" på huvudet, ge sken och mjukhet.

Att använda produkten är lätt! Applicera det på vått eller torrt hår över hela längden. Vänta på att torka. Lägg på vanligt sätt.

Applicera inte på rötterna och hårbotten! Detta kan leda till blockering av porer och ökat fettinnehåll.

Hur väljer man det bästa verktyget?

Innan du gör ett betyg måste du förstå produktens sammansättning. De flesta av dessa produkter innehåller silikon. De täcker håret, justerar det, ger önskad jämnhet, neutraliserar elektrifiering.

Experter säger att silikon kan ackumuleras i kroppen. De bildar en ogenomsläpplig film, förhindrar cellförnyelse.

På grund av den kontroversiella användningen av komponenten rekommenderar vissa experter att välja naturliga oljor utan kemiska tillsatser. De kan köpas på apotek och tillämpas som masker. Den mest populära - burdock och castor. Det är inte så bekvämt, men det är helt ofarligt.

Industriproduktion outplånliga oljor har en omedelbar effekt, jämn och glansig.

Det är bättre att inte använda dem på ett löpande sätt. De är idealiska som en nödsituation, före ett viktigt möte eller badort.

Topp 5 bästa oföränderliga oljor

Helande oljebehandling av Macadamia Natural Oil

Professionell produkt av det elitiska amerikanska varumärket. Som en del av den värdefulla arganoljan och macadamien. Det ger elasticitet och glans, skyddar mot ultraviolett strålning. Produkten innehåller inte sulfater, parabener och alkohol. Men silikon i kompositionen är redan på andra plats i produktens sammansättning.

Bedömning av recensionerna har Macadamia Natural Oil en otrolig arom. Det kan appliceras på torrt eller vått hår. Det är lättfördelat, väl absorberat och väger inte ner. Frisyr ser perfekt utrustade och dyra.

Kanske det enda negativa betyder - det höga priset. För en flaska på 125 ml måste betala 3000 rubel.

Oljemjölkning MATRIX COSMETICS Matrix, Oil Wonders

Professionell produkt med exotisk Amazon palmfröolja och vitaminer. Underlättar styling, håller håret smidigt i upp till 72 timmar.

Den första i kompositionen betecknad silikoner. Detta innebär att deras antal huvudsakligen råder över naturliga ingredienser.

Tillverkaren rekommenderar att man dricker och sprider sig med en kam eller händer. Det kan läggas till hemlagade masker, balsamer och schampon.

För intensiv återhämtning kan MATRIX-olja appliceras rikligt i hårets ändar över natten.

Den tjocka produkten är ekonomisk och luktar bra. Kostnaden varierar inom 1000 rubel för 125 ml.

Oil Gliss Kur 6 effekter

Kvalitet och prisvärd produkt på massmarknaden. Kompositionen innehåller värdefulla extrakt av bakare, arganer, maruler, samt artificiella silikoner. Naturliga extrakt skyddar håret under blåstorkning, maskerar tvärsnittet, ger en spegelglans och snyggt utseende.

Gliss Kur agerar genast, neutraliserar elektrifiering, släpper ut oroväckande strängar. Tillverkaren rekommenderar att den appliceras på vått hår och läggs på vanligt sätt. Gliss Cur skyddar mot värme. Produkten är idealisk när du använder hårtork och curling.

Demokratiskt värde för de flesta kvinnor. En flaska på 75 ml kostar 300 rubel. Ekonomisk kostnad gör köpet ännu mer lönsamt.

L'Oreal Elseve "Extraordinär" 6 Sällsynta blommoljor

Den söta orientaliska aromen av produkten liknas av sofistikerade kvinnor. Produkten är mättad med oljor av lotus, ros, kamille, tiara och lin. Den är lämplig för färgat och skadat hår. Det ger glans, läker och skyddar mot torrhet.

Först och främst i kompositionen märkta silikon. De ger en omedelbar kosmetisk effekt.

Strukturen är flytande, lätt. Verktyget väger inte ner frisyren, absorberas perfekt, ger en silkeslen glans och underlättar kamningen. Tillverkaren rekommenderar att den appliceras efter shampooing på vått hår, såväl som på torrt hår om det behövs.

En flaska på 100 ml kostar bara 300-400 rubel.

Olje Elixir Transfiguration från Garnier Fructis

Produkten innehåller arganolja och kamomill. Ger skinn och snyggt utseende utan viktning.

Tillverkaren erbjuder två alternativ för att använda produkten. Applicera som en mask innan du tvättar håret i 30 minuter och skölj med schampo. Eller applicera produkten redan på rent fuktigt hår för att underlätta kamning och snabb jämnhet.

Kanske har produkten från Garnier de mest kontroversiella recensionerna jämfört med ovanstående verktyg. Kvinnor skäller honom för en onödigt silikonstruktur.

Omedelbar effekt är kortlivad!

Odelbar olja - ett utmärkt verktyg för att ge snyggt och glänsande hår. Omedelbar effekt omedelbart efter ansökan gör att du kan se perfekt ut från den första applikationen.

Man bör komma ihåg att silikonerna i kompositionen kan vara beroendeframkallande. Uppsägning av användningen av medel påverkar dramatiskt hårets utseende. Silikoner ackumuleras i kroppen, täppa porerna. Vår webbplats rekommenderar inte regelbunden användning av outplånlig hårolja.

Försök byta till naturkosmetik, förbättra effekten av schampon med naturliga apotekoljor. Rätt näring, vitaminer och mild styling kommer att ge ditt hår hälsa och skönhet från insidan. Var vacker!

Odelbara håroljor: en genomgång av populära kosmetika för vård av lockar

Glänsande, friskt hår - en integrerad del av flickans skönhet. Men tyvärr har inte alla en smart hårhår. Ofta färgning och styling, dålig ekologi orsakar irreparabel hårskada. Odelbar olja hjälper till att återställa håret till liv, göra det välskött.

Hur man väljer oljan för håret, som inte bör tvättas bort? Låt oss räkna ut det!

Vad är det

Detta verktyg, som appliceras efter shampooing i ändarna och huvud hårlängden. Som namnet antyder behöver det inte efterföljande spolning.

Denna kosmetiska produkt har följande egenskaper:

 • förhindrar sektionen och hjälper till att visuellt gömma det;
 • ger en spegelglans;

 • mjuknar och ökar elasticiteten
 • skyddar lockar från skadliga effekter av UV-strålar, vind och frost;
 • Vissa oljor har en termisk skyddsfunktion, d.v.s. skapa en osynlig film som inte tillåter fukt att förångas från hårstrukturen när den läggs på ett strykjärn, hårtork eller styler;
 • återställer skadad struktur
 • djuren närmar och fuktar
 • underlättar kammarprocessen och styling;
 • minskar fluffighet.
 • Vilket är bättre att välja att ta hand om tipsen

  Att bry sig om hårets tips hemma, du kan inte bara applicera den inköpta, men också basen outplånlig olja. Det viktigaste är att välja ett ljust verktyg som inte väger ner strängarna. Dessa inkluderar oljor:

  • Broccoli - absorberas snabbt, fuktar perfekt, stimulerar regenereringsprocessen på grund av det höga innehållet av vitamin A, fleromättade fettsyror och erucasyra;
  • Avokados är rika på omega-3 och omega-6, lecitin, fytosteroler, vitaminer B2 och B6. Det är denna kombination som säkerställer snabb penetrering av agenten i hårets djupare lager, cellulär regenerering och fuktretention.
  • Druvgropar - innehåller nästan 90% fettsyror, liksom lecitin, vitaminer B6, E och A. Det absorberas mycket väl, lämnar inga oljiga märken, ger mjukhet och naturlig glans.
  • Argan - har en ljus konsistens och diskret arom. Innehåller cirka 80% omättade syror, bland vilka den viktigaste linolsyra. Det ger elasticiteten och motståndskraften hos krullarna, bevarandet av fukt i sina djupa lager och skydd mot dess förlust.
  • Jojoba - perfekt för normal hårtyp på grund av att den lätt absorberas. Rik på vitaminerna A, E, F;
  • Mandel är ett universellt botemedel mot torrt hår och hud, där en hög andel monoättrade fettsyror samt vitaminer i grupp B, D, A och E.

  Men den populära burken, ricinusen, olivoljan är mycket oljig i konsistens och dåligt absorberad, så de används bäst endast som masker.

  Till basoljan för hår kan du lägga till några droppar väsentliga för bästa effekten utan sköljning och trevlig lukt. Följande eteriska oljor är utmärkta som sådana tillsatser: apelsin, ylang-ylang, lavendel, mint. De hjälper till att klara avsnittet, brittleness och torrhet.

  Hur man applicerar på lockar

  Om du bestämmer dig för att använda basoljan som outplånlig, då du har tvätt huvudet, ska 2-3 droppar av produkten appliceras på de våta ändarna, efter att du har gnid det i dina handflator. För bättre fördelning bör strängarna borstar med fina tänder.

  Essentiell olja bör tillsättas till basen i ett förhållande av 1: 4. Innan du applicerar det, var noga med att applicera produkten på ett litet område av huden för att säkerställa att det inte finns någon allergisk reaktion.

  Det är också möjligt att utföra aromaterapi med eter. För att göra detta, applicera jämnt några droppar på borsten, och kamma sedan långsamt längden och tipsen.

  Ett sådant förfarande är fullt kapabelt att ersätta användningen av en outplånlig produkt. Det bör noteras att kammen ska väljas ur naturliga material och med sällsynta tänder.

  Inköpt medel rating

  • Loreal Professionnel Mythic Oil är en professionell hårprodukt med en trevlig blommiga doft.

  Ingredienser: Avokadoolja och druvfrö, samt silikon.

  Det hjälper till att omedelbart närma och mjuka strängarna utan att väga dem, för att ge en blank glans och elasticitet. 1-2 portioner av produkten appliceras på vått eller torrt rent hår.

  Den genomsnittliga kostnaden för mytisk olja är 1000 rubel, men produkten konsumeras mycket ekonomiskt och en flaska är tillräckligt för nästan ett år. Macadamia Healing Oil är ett reduktionsmedel, bland de komponenter som man kan skilja de värdefulla oljorna argan och macadamia, vitamin E och silikoner.

  Denna blandning hjälper till att återställa torrt och skadat hår, vilket gör dem friska och glänsande. Dessutom har produkten UV-skydd.

  3-4 droppar appliceras på våta tips. Produkten har ett ganska dyrt pris - 30 ml oljepris 1800 r. Dove Dry Oil är en elixir som innehåller makadamia, granatäpplefrö, kokosnöt, mandel, solros och palmoljor.

  Inte utan silikon. Verktyget hjälper till att närma krullarna, ge extra glans och mjukhet, har en trevlig kryddig arom.

  Tillverkaren anger flera metoder för applicering: på vått eller torrt hår före styling. Budgetpris - ca 300 p. för 100 ml. Garnier Fructis Transfiguration - en elixir som ger omedelbar omvandling av torrt och skadat hår.

  Formel med arganolja gör att du kan närma varje hår, ge mjukhet och elasticitet, underlätta kamning. Innehåller här och många silikoner.

  Det finns flera alternativ för att applicera: innan du tvätter huvudet, på våta eller torra strängar, innan du lägger på, när som helst för att lägga till extra glans. Elixir har ett litet pris - endast 200 p. per flaska på 100 ml. Marix Oil Amazonian Murumuru.

  Verktyget med en utjämningseffekt, som inkluderade exotisk amaurian palmolja murumuru och vitaminer. Bland fördelarna kan man särskilja ekonomisk konsumtion, termisk skyddsfunktion, en betydande förenkling av processen för styling och repning, vilket förbättrar naturlig glans.

  Produkten kan användas som en daglig outplånlig vård eller natt näringsrik mask-wraps. Priset på en 125-milliliter flaska gör 900 r.

  Silikonfria produkter

  Som du vet återställer silikoner inte håret, men skapar bara en osynlig film på ytan, vilket ger en kortvarig visuell effekt i form av glans och elasticitet.

  Många människor gillar inte silikoner, eftersom det finns en åsikt att de kan ackumulera i kroppen. Men att hitta en köpare utan silikon är ganska svår.

  Dessa kosmetiska produkter inkluderar:

  • Phyto secret de nuit - hårkräm, bestående av macadamiaolja, många växtekstrakter och glycerin.

  Det hjälper till att ge djup återhämtning och näring, för att återställa skadat hår till livet. Lush Revive Balance - fuktkräm för hår som innehåller bara naturliga ingredienser: olivolja, kokosnöt, avokado och jojobaolja, havremjölk, extrakt av apelsinblomma och jasmin.

  Skapat för att ta hand om tipsen, ger dem naturlig glans och mjukhet. Body Shop Grape Seed - serumglans, baserat på druvfröolja.

  Innehåller inte parabener, silikoner och sulfater.

  Urvalsregler

  När du väljer ett köp, var uppmärksam på följande punkter:

  • Tillverkaren specificerar produktingredienserna i fallande ordning.

  Det vill säga om en viss komponent är i slutet av kompositionen är den nästan frånvarande i detta verktyg.

  Leta efter en produkt där de rätta ingredienserna kommer att finnas i början eller mitten av listan.

 • Ge preferenser till oljor med lätt textur: avokado, broccoli, argan, macadamia, kokosnöt eller druvfrö.
 • Det rekommenderas att välja en produkt med värmebeskyttningsfunktion för att minimera effekten av järn och hårtork samt att skydda håret från solen.
 • Välj en produkt som passar din hårtyp. Det finns speciella oljelixier för lockiga och orubbliga krullar, oljekonsistensprayer för alla typer och produkter som är avsedda att ta hand om skadat hår.
 • Recensioner av de mest populära outplånliga håroljorna från världsberömda varumärken finns i följande video:

  Försök därför skapa en hälsosam och näringsrik kost rik på proteiner, komplexa kolhydrater, frukt och grönsaker. Då kommer du snart snart att se en märkbar förbättring, inte bara i hårets tillstånd utan också på hela organismen.

  10 bästa outplånliga håroljor

  Egenskaper i rankningen

  I vår tid är det svårt att föreställa sig en modern tjej som inte ser efter hennes utseende, för att hon är eskorterad av sinnet och uppfylls "enligt hennes kläder". Vackert och friskt hår är minst 50% av en lyckad bild, så mycket uppmärksamhet ägnas åt det.

  Tillverkare av naturkosmetik försöker gissa och förutse hemliga önskningar i den vackra halvan av mänskligheten. På hyllorna av butiker förekommer alla typer av schampon, återställande tonikum, lotioner, masker, liksom många outplånliga oljor. Till sist kommer vi att bo mer detaljerat och försöka förstå vad som skiljer dem och vad är fördelen med andra typer av hårvård kosmetika.

  Den första otvivelaktiga fördelen är enkel att använda. Den andra är kompositionen. De innehåller silikoner (det är de som ger silkehår, glans och hälsosam glans), alla möjliga naturliga oljor och grönsaksingredienser, olika tillsatser - vitaminer eller etrar. De återställer och återfuktar.

  TOP - 10 bästa oföränderliga håroljor

  10 Kapous Arganoil

  Den sista raden i betyget av "outplånlig" är professionell hårvårdolja från det inhemska varumärket Kapous Professional - Kapous Arganoil. Lämplig för poröst, krusigt och skadat hår, lätt att applicera och skapar inte en film och oljig glans. Vissa kunder noterar att innan du applicerar det är det bättre att mala lite i sina händer för att värma dem.

  Denna olja har inga dofter och därför är externa lukt praktiskt taget frånvarande. Finns i en flaska på 75 ml, utrustad med en bekväm dispenser. För en användning är 6-8 droppar tillräckligt. Verktyget rekommenderas speciellt för älskare att färga håret - det kan tillsättas direkt till färgämne (samma volym 6-8 droppar) för att minimera de skadliga effekterna av färgämnen och balsam efter färgning.

  9 Barex Olioseta Oil Treatment Blonde - Fint hår

  Som namnet antyder är denna olja bäst lämpad för blondiner, för Naturligt ljusreflekterande partiklar som finns i det är det fördelaktigt att betona hårets ljusa nyans. Förutom ovanstående partiklar och arganer innehåller tillverkaren omega-3 (fleromättade och fettsyror), antioxidanter och vitamin E. Den kan användas på fett, torr och normal krus. Det tar hand om alla steg - det fuktar, närmar och lindar strängar från kammarprocessen till styling, ger den en blank och snygg utseende.

  "Disciplinerande" olja, som säljarna döpte den, finns i två versioner - 30 ml och 100 ml vardera. Detta verktyg från det italienska varumärket, trots den stora kostnaden, har visat sig bland köpare. Det skiljer sig positivt från många konkurrenter genom fullständig frånvaro av syntetiska komponenter i kompositionen. En bekväm flaska tjockväggigt glas med en finfördelare kommer att vara en annan fin touch och argument till förmån för detta läkemedel.

  8 Redken All Soft

  Nästa representant för TOP - naturligt outplånligt hårolja Redken All Soft är inte rädd för jämnt komplicerade och försummade fall. Detta är en amerikansk produkt som innehåller arganolja. Otroligt populär hos kunderna eftersom det klarar av konsekvenserna av misslyckad "kemi", färg, förtydligande. Med andra ord, alltför aggressiv påverkan på lockar. Det täcker inte bara varje hår, men gör dem också mer attraktiva. Främjar regenerering av skadade områden, närmar och återställer utsidan och insidan.

  Flaskan är utrustad med en spray, den är bekväm att använda. Det är tillåtet att sätta betyder både på fuktigt och på torrt hår. Vid intensiv återhämtning rekommenderar tillverkaren att den används 2-3 gånger om dagen, vilket inte är svårt på grund av den lilla volymen - det är bekväm att bära en flaska med dig. Priset på verktyget är något över genomsnittet.

  7 Havtornskomplex Natura Siberica

  Havtornets produkt av inhemsk produktion baseras på en hel massa olika vårdkomponenter. Förutom havtornolja innehåller strukturen citrongräs och argan-, cedertopp- och linoljor, vilket bidrar till bildandet av keratin. Det ger hårelasticitet och glans. Redan efter en ansökan blir håret lydigt. Regelbunden användning kan spara de mest känsliga och livlösa ändarna. Viktigt är att verktyget inte lämnar en fet effekt och inte klämmer fast trådarna. Inte konstigt att det här verktyget kallas split-tip tamer.

  Denna naturliga olja finns i en 50 ml injektionsflaska utrustad med en pipettdispenser. Eftersom flaskans väggar är transparenta kan du alltid styra balansen på produkten. Trots den lilla volymen, det varar ganska lång tid, eftersom den har en medelhög viskositetsteknik. Priset på verktyget är också ganska trevligt.

  6 "Sex effekter" av Gliss kur

  Lyxig olja med ett demokratiskt pris från det tyska företaget Gliss kur har visat sig vara ett utmärkt verktyg för split ends. I basen finns 4 oljor (pequi, marula, argan och monoi). De ger ett hälsosamt huvud med ett friskt och naturligt utseende, de skyddar mot uttorkning under blåstorkning. Strängarna ser hydratiserat och snyggt ut.

  Gliss kur rekommenderas att appliceras på torrt eller vått hår, huvudsakligen på sin nedre del. Oljan har en viktlös konsistens, krullarna efter att den inte är förvirrad, elektrifierar inte och är lätt att kamma. Den obestridliga fördelen är frånvaron av alkohol i kompositionen. Volymen av den tillverkade tuban - 75 ml. Vissa köpare märker också en ganska skarp lukt.

  5 DNC Kokosolja

  Denna olja från det välkända lettiska varumärket DNC ​​kan kategoriseras som billigt och universellt. Det produceras i en volym av 60 ml och är lämplig för nästan alla typer av färgat (blekt och markerat) hår. Basen innehåller två ingredienser - klämma kokosnöt och vitamin E. Drogen måste appliceras på spetsarna, varefter de ser levande ut och naturliga, lätta att kombinera och passar bättre.

  Det kan också användas för att återfuka ansiktet och kroppen. Den har en karaktäristisk söt, men diskret arom. Den är gjord av miljövänliga råvaror av hög kvalitet. På internet har kokosolja samlat många positiva recensioner.

  4 Matrix Oil Wonder Amazonian Murumuru

  Tillverkaren, den amerikanska firmaet Matrix, hävdar att oljan för spetsarna har en långvarig effekt, håret behåller sin silkiness och lyser i upp till 72 timmar. Mycket bra resultat! I strukturen finns det ett naturligt extrakt av exotiska frön från Amazonian murumuru palm, vilket väsentligt kommer att förenkla processen för att lägga återkrävande lockar och skydda mot hög luftfuktighet. Vitaminer kommer att kompensera för bristen på näringsämnen i håret.

  Matrix Oil har en tät struktur, på grund av vilken det är lätt att applicera. Efter applicering är håret mjukare och mer lydigt. Lämplig för färgade strängar och, i motsats till recensioner av glada ägare, har den en kryddig blommig arom. För att förbättra den positiva effekten rekommenderar tillverkaren att använda den med schampo och balsam av samma märke. Finns i en transparent flaska 150 ml, är prismärket något över genomsnittet.

  3 La'dor Premium Argan Hair Oil

  Nästa representant för TOP - drogen från det sydkoreanska företaget Lador. Det anses vara lyx kosmetika. Basen, förutom argan, olivolja och jojoba, har en positiv effekt på hårfollikeln och hårbotten. De kan också fungera som mjällskydd. Antioxidanter stärker rötterna, bekämpar irritation och aktiverar hårväxtprocesser. Bedömning av konsumentrecensioner, kommer denna effekt att ses efter en veckas användning.

  Av ett antal liknande oljor kännetecknas Lador av det faktum att den är avsedd för behandling av lockor efter exponering för höga temperaturer (hårtork, krusjärn eller ett hett järn), utan vilket ingen modern kvinna kan föreställa sig hennes existens.

  2 L'Oreal Professionnel Mytisk oljig rik olja

  Strukturen av läkemedlet innefattar risbran och arganolja. Rekommenderas för lockigt, styggt hår. Det är därför som tillverkaren kallar det "disciplinering". Finns i en transparent flaska, som är utrustad med en praktisk doseringspumpe. Den har en trevlig struktur, är lätt applicerad och jämnt fördelad. Det ger ett naturligt utseende och visuella vikter torra och livlösa lockar.

  Det är också förbrukat ganska sparsamt - det är tillräckligt att applicera två eller tre pumppumpar till vått, tvättat hår och distribuera. För större effekt kan du hålla den ordentligt i en minut, torka sedan hårt med en hårtork och var inte rädd för att överdriva (tillverkaren lovar en hög grad av termiskt skydd). Av minuserna noterar vi priset på pengarna - det är inte billigt.

  1 Macadamia Natural Oil Healing Oil Treatment

  Verktyget hänvisar till en kohort av ledare av elitvårdskosmetik. Det kan tillämpas på ägare av vilken typ av hår som helst. Resultatet manifesteras efter en applikation. I hjärtat av de två mest värdefulla oljorna - macadamian och argan, som har fuktgivande och närande egenskaper och ämnen som skyddar mot de negativa effekterna av ultravioletta strålar. Alkohol och sulfater är frånvarande, det är en otvivelaktig fördel.

  Oljan har en silkeslen och viskös konsistens, lätt applicerad och jämnt fördelad. Att ha en dispenserflaska gör det extremt ekonomiskt. Finns i 4 volymer - 300, 125, 30 och 10 ml. Nackdelarna kan tillskrivas att "bita" priset på sådana medel. Men, som de säger, motiverar resultatet medlen.

  Min väg till det perfekta outplånliga håret. Topp 15 fonder. Det bästa och värsta av alla testverktyg.

  God dagskönhet, idag vill jag dela med dig en åsikt om 15 outplånliga medel i formatet: olja, kräm, vätska och flytande kristaller.
  Varför behöver vi outplånliga hårprodukter?
  För att skydda håret från de negativa effekterna av miljön, från avdunstning av fukt från hårets insida, så att håret skyddas mot brötslighet och torrhet. Också outplånliga medel gör håret mjukt, glatt och glänsande. För mig, outplånliga kläder för håret. Jag försummar dem aldrig i min omsorg, varför jag har så långt och friskt hår.
  För övrigt förlänger outplånliga medel livslängden för spetsarna och skjuter upp dagen för nästa hårklipp.

  Jag försökte alla dessa produkter under åren av växande hår, ett par av dem skickades till mig av tjejerna för att testa "i gjutning".
  Alla produkter har silikonbildande komponenter, som enligt min mening är de mest effektiva inom hårvård. Jag säger det här eftersom jag satt på organik i ungefär ett år och använt outplånliga medel i form av 100% oljor och vax baserade på dem. Ja, mitt hår såg svalt ut, men tvärsnittet och sårbarheten var alltid med mig och det här med en längd på mindre än 60 cm. Nu har jag en längd på nästan 80 cm och mitt hår har slutat bryta och splittra, förtjänsten är min fullständiga vård, som inkluderar outplånlig vård för hår.
  Så låt oss börja, trots allt har jag samlat mycket pengar.
  Jag tror att jag kommer att beskriva allt mer kortfattat, men samtidigt är allting i fallet.
  Jag ska skriva som verktygstest.
  __________________________________________________________________________________________________
  1. Vätskekristaller för hår Constant Delight Cristalli Liquidi

  Mina användningsintryck:
  Kristallerna har en mycket cool helium-oljig konsistens, på grund av vilken håret omsluter och blir mycket slät och silkeslen.
  Användte dem när hon började växa hår. De klarade sig bra för att skydda håret från att bryta av, och vid den tiden hade jag tunt hår, som en fiskelinje och revs och avbrutits från någon beröring. Doften av produkten är ganska trevlig, som med alla produkter av detta märke. Håret torkar inte med långvarig användning. Till alla dem som är begränsade i budgeten råder jag dig att titta på dem, den coola tingen enligt min åsikt.
  stark> Beskrivning från tillverkaren:
  Specialprodukt för hår med delade ändar. Skyddar och vitaliserar lös och lockigt hår. Ger intensivvård, påverkar hårets struktur, stänger vågorna och förhindrar ytterligare destruktion av håret. Konstant Delight flytande kristaller rekommenderas för sprött, svagt, skadat, färgat hår. Volym: 80 ml
  Pris: 500 rubel
  Betyg: 5
  Använd tid: 2 år
  Kommer jag att köpa igen: ja, när pengarna blir täta, tar jag dem säkert.
  _________________________________________________________________________________________________

  2.Name: Concept Green Line mousserande kristaller

  Mina användningsintryck: Dessa flytande kristaller liknar konstant diallin, men jag tyckte fortfarande om det lite mindre. Lukten var väldigt trevlig. Deras konsistens är samma oljig-silikon, mycket halt, håret är anmärkningsvärt omsluterat. Håret torkas inte. Det är inte dåligt, jag kan också ge råd om du inte hittar den första.

  Beskrivning från tillverkaren:
  Återställ split ends. Linfröolja är idealisk för att bry sig om splittrade ändar. Tack vare den speciella formeln "PURE DIAMONDS" penetrerar oljan djupt in i hårstrukturen, limar delade ändar, fyller håret med vitalitet och naturlig glans. Pris: 400
  Betyg: 5
  Använd tid: 1 år
  Ska jag köpa igen: troligtvis inte.
  _________________________________________________________________________________________________
  3.Namn: Avon Serum för torra hårändar

  Mina användningsintryck:
  Inte dåligt, men det lukter starkt av alkohol, så att man med långvarig användning börjar torka håret. Jag skulle inte rekommendera det till dig.

  Beskrivning från tillverkaren:
  Lätt serum släpper håret, återställer splittrade ändar. Omedelbart närmar sig, ger silkeslen och blank glans. Håret blir starkt, friskt och starkt. Pris: cirka 200 rubel
  Betyg: 3-
  Använd tid: ett halvt år
  Ska jag köpa igen: nej nej, och igen nej.
  _________________________________________________________________________________________________
  4.Name: L`Oreal Elseve Extraordinär olja för alla hårtyper
  Mina användningsintryck:

  Oljan har en tjock, tjock konsistens.

  Hans arom är orientalisk med blommiga anteckningar, det verkade mig tungt. Hår kuvert väl, med rätt användning inte tjock. Håret är mycket mjukt och smidigt efter användning. De första två veckorna jag squealed med glädje, men då blev mitt hår hårt, som en tråd, och mitt hår började torka. Jag skulle inte rekommendera det till dig, eftersom det finns ett liknande verktyg från samma priskategori, kommer jag att skriva om det nedan.

  Beskrivning från tillverkaren:
  L'Oreal Paris laboratorier använde alkemi av 6 oljor av sällsynta färger för att skapa extraordinär Elseve Oil - deras bästa innovativa behandling som gör håret till perfekt materia och skyddar dem mot den yttre miljöens aggressiva påverkan. Dess rika, oljiga formel med 6 oljor (Lotus, Tiareblomma, Rose, Nivyanik, Kamille, Linfrön) anpassar sig till varje typ av hår, djupt närande, vilket ger dem livgivande kraft och bländande glans utan viktning. En lätt orientalisk doft med träiga och exotiska anteckningar förvandlar användningen av Extraordinär Olja Elsev till ett oförglömligt sensuellt nöje som omsluter ditt hår med en utsökt, berusande doft.
  Den magiska konsistensen och alkemi av 6 oljor av sällsynta blommor omvandlar hårfibern till flytande materia:
  • Lotusolja närmar sig fibern och skyddar håret från de yttre miljöernas aggressiva effekter.
  • Kamilleolja återvänder skina till dim hår, mjukgör hårfibrerna;
  • Tiareblommolja skyddar håret från torrhet;
  • Nivyanik Flower Oil ger hår vitalitet;
  • Rose Oil ger hår med väsentliga näringsämnen;
  • Linfröolja ger näring till hårfibrer.
  Som ett resultat blev den extraordinära oljan Elsev skapad - den bästa innovativa vården för hår, vilket gör något hår till perfekt materia och skyddar den från den yttre miljöens aggressiva påverkan. Pris: 350 rubel
  Betyg: 4-
  Använd tid: 2 månader
  Ska jag köpa igen: nej.
  __________________________________________________________________________________________________
  5.Name: Oil-Elixir Transfiguration Garnier Fructis Triple Recovery
  Mina användningsintryck:

  Jag skulle kalla den här oljan en av mina favoriter i min prisklass upp till 400 rubel. Oljan är mycket trevlig konsistensmediumvätska, i sig själv transparent.

  Aromen har ett blommigt sött med hints av frukt. Med långvarig användning torkar håret inte. Det smälter perfekt håret, gör dem mjuka och silkeaktiga. Nu använder min mamma denna olja, hennes hår är också glad över honom, och hennes hår är tunt. Därför kan jag säga att oljan är universell och passar både ägare av tunt och tätt poröst hår. Men oljan ger effekten av naturligt hår, blir inte fet och gör inte håret tyngre, mitt porösa hår räcker inte, så jag gick vidare på jakt efter mitt ideal.

  Beskrivning från tillverkaren:
  Drömmer du om juveler för ditt hår?
  Garnier Fructis skapar 1e Olje-Elixir Transformation för alla hårtyper med dyrbar Arganolja
  Den genomskinliga, viktfria texturen av oljan absorberas omedelbart, väger inte ner och lämnar inte en känsla av fettinnehåll.
  Triple action:
  1. Djup näring
  2. Enkel styling och hårskydd
  3. Precious shine
  Briljant och mjukt för beröring, ditt hår förvandlas till tipsen. Utsökt orientalisk doft ger ett gott nöje och är fortfarande ett ljust slö på håret. Pris: 350 rubel
  Betyg: 5
  Använd tid: 1 år med mellanrum
  Ska jag köpa den igen: mer sannolikt ja än inte.
  _______________________________________________________________________________________________
  6. Namn: Kapous Professional Crystal Shine - Vätska för splittrade ändar av hår Capus

  Mina användningsintryck: mitt porösa hår var inte sjukt av det här medlet av mjukhet och viktning. Vätska är mycket väl lämpad för att skydda tunt hår från tvärsnittet. Inte fet och inte tung. Aromen är trevlig, lätt och diskret. Med långvarig användning torkar håret inte.

  Beskrivning från tillverkaren:
  Vätska för splittrade ändar av håret "Crystal shine" Kapous släpper och tätar de splittrade ändarna, fuktgivande övertorkat hår, vilket ger dem elasticitet, fasthet och glans. Skyddar håret från de negativa effekterna av miljön och UV-strålarna. Förhindrar bildandet av splittrade ändar.
  Silikon- och linolja, som innehåller omega-3 fleromättade fettsyror, som förbättrar hårets tillstånd, försiktigt omsluter de skadade områdena, skyddar dem och bevarar den naturliga fuktnivån är en av komponenterna i vätskan. Pris: 400 rubel
  Betyg: 5
  Använd tid: 2 månader
  Ska jag köpa igen: nej.
  ________________________________________________________________________________________________
  7. Namn: Ollin Care Restore Serum Med Linfrö - Restorativ Serum Med Olin Linfrö Utdrag

  Mina användningsintryck:
  Mycket tjock konsistens av flytande kristaller, hårkuverten är kallt, vilket gör dem mjuka och släta.

  Verktyget ger en kosmetisk effekt, så med långvarig användning kan det börja torka. Lukten av honom är väldigt cool, vattenmelongummi, som om från barndomen.

  Beskrivning från tillverkaren:
  Passar alla hårtyper. Glattar ytan, utjämnar det kutikulära skiktet och förhindrar hårets ändar från tvärsnitt. Konditionering av kemiskt behandlat hår, vilket underlättar kamning. Håret ökar vitaliteten och intensiv hälsosam glans. Pris: 300-400 rubel
  Betyg: 5
  Användningstid: 9 månader
  Ska jag köpa den igen: Om det någonsin slutar, tar jag det för lukten och den snygga kosmetiska effekten.
  ________________________________________________________________________________________________
  8. Namn: Egyptisk Hibiscus Matrix Olja undrar Hårfärg

  Mina användningsintryck:
  Strukturen är trevlig, fet, ljus.

  Oljan har en behaglig doft, för mig luktar den med noter av malurt, men ganska snyggt ekar noterna av jasmin. Mycket trevlig arom som följer dig länge. Olja gav en vacker glans till håret, vilket gör håret mjukt och smidigt. Men oljan blev inte min favorit, och jag bestämde mig igen för att leta efter.


  Beskrivning från tillverkaren:
  Upptäck oljan av egyptisk hibiskus.
  Hibiscus är en ätlig egyptisk växt för alla plågor.
  I de gamla arabiska medicinska texterna kallas hans avkok som ett botemedel mot alla sjukdomar.
  Enligt encyklopedisk data hör hibiskus till familjen malvaceae och finns i tropiska regioner i Asien och Afrika.
  Produktegenskaper:
  Trevlig doftande arom.
  Hjälper till att stärka och återställa elasticitet i strukturen av färgat hår, vilket ger dem mjukhet och glans.
  Passar alla hårtyper.
  Återställer mättad glans av färgat hår upp till 75%.
  Rekommenderas inte riklig applikation på grund av möjligheten att bilda hög fetthalt.
  Produkten absorberas lätt och syns inte på håret.
  Använd Matrixolja undrar egyptisk hibiskusolja efter färgningsproceduren för att återställa glittrande glans till hårfärgad färg i vilken färg som helst. Pris: cirka 800-900 rubel
  Betyg: 4
  Användningstid: 3 månader
  Ska jag köpa igen: nej.
  ________________________________________________________________________________________________
  9. Namn: Kerastase Elixir Ultime Mångsidig Skönhet Olja - Multifunktionell Olja för alla hårtyper
  Mina användningsintryck:
  Oljan har den coolaste och rikaste smaken, jag skulle kalla den parfymerad, för mig personligen liknar dess doft parfyldolken. Oljan är tjock, mycket trevlig.

  Du kan gå för långt med honom även på mitt porösa hår. Men om det tillämpas i måttlighet, kommer det inte att släta punkterna. Men hans hår är mycket smidigt och mjukt. Håret torkar inte med långvarig användning.

  Beskrivning från tillverkaren:
  Multifunktionell vård för alla typer av hår. Skydd mot tömning, intensiv näring och perfekt glans.
  fördelar:
  Alchemy av de fyra mest värdefulla oljorna för ditt hårs skönhet. Hemligheten med bedårande hår avslöjas.
  Bara några droppar Elixir Ultime olja - och ditt hår blir silkeslen och otroligt lätt.
  Vid applicering före styling blir håret smidigt och skyddat.
  Applicera som en slutlig styling gest fyller håret med strålning.
  Detta verktyg kommer att bli en integrerad del av den dagliga hårvårdritualen.
  teknik:
  OLEO-COMPLEXE-tekniken är alkemi av fyra mest värdefulla oljor: arganolja, kameliaolja, majsolja och pracaxiolja.
  Denna kraftfulla kombination av aktiva ingredienser gör håret vackert, glänsande, mjukt, skyddat, fullt av glans och ljus.
  Näringsrikt och starkt hår är skyddat mot aggressiva yttre påverkan.
  1 / majskärnolja:
  Denna komponent spelar rollen som en rik källa till näringsämnen.
  2 / Arganolja:
  skyddar håret och gör det smidigt och lätt.
  3 / Pracaxi-olja:
  stärker håret och gör det mer tätt och skyddat.
  4 / Camellia olja:
  ger ditt hår en otrolig glans. Pris: 2000 rubel
  Betyg: 5
  Använd tid: 9 månader.
  Ska jag köpa det igen: Om det finns extra pengar, köper jag det.
  _________________________________________________________________________________________________
  10. Namn: Cocochoco Intensive Moisturizing Cream

  Mina användningsintryck:
  Det är en mycket tjock grädde, du måste hitta ett gemensamt språk med det, eftersom det kan tungt håret genom att göra dem istappar.

  Jag lägger bokstavligen en droppe på den och gnuggar den mellan mina palmer och försöker att applicera den bara på tipsen. Doften av produkten är väldigt trevlig, parfymerad, jag lugnar personligen gurka och äppelns färskhet.
  Det mjukar mycket coolt hår, gör hårda tips mjuka och levande.

  Beskrivning från tillverkaren:
  Cocochoco Intensive Cream - för omedelbar mättnad av fukt mycket torr, skadad, poröst hår. Underlättar kamning, ger jämnhet, glans, avlägsnar fluffighet. Tätar hår, betonar lockar, underlättar styling av någon komplexitet. På mycket skadat hår efter blekning och tvätt kan användas som outplånligt medel. Pris: cirka 1000 rubel
  Betyg: 5
  Användningstid: 6 månader
  Ska jag köpa den igen: mer sannolikt ja än inte.
  _________________________________________________________________________________________________
  11. Namn: Joico K-PAK Split End Splitter Balsam

  Mina användningsintryck:
  Den krämiga heliumkonsistensen, dess arom är trevlig, salong.

  Dyra och mest hemska medel. Torkar håret från den första applikationen. Hår som om det är täckt med en film och börjar kvävas. Vill du veta vad torrhet är? Köp denna vätska.

  Beskrivning från tillverkaren:
  Utmärkt viktlös balsam för omsorg för delade ändar, vilket ger kvalitetsvård för färgat, lockigt, långt hår av alla slag. Tätar hårets spetsar och skyddar spetsarna från ytterligare termisk, kemisk, mekanisk eller miljöskada. Det har en rekonstruktiv effekt på cortex och cuticle. Utmärkt närmar och fuktar, tar bort fluffighet och polerar hår.
  Som ett resultat av att använda K-PAK Split End Mender-balsam blir hårändarna blankt och hälsosamma igen. Håret förnyas och hanteras mer. Pris: cirka 2500 rubel
  Betyg: 1
  Använd tid: 1 månad
  Kommer jag att köpa igen: aldrig botten!
  _________________________________________________________________________________________________
  12. Namn: Ollin Megapolis - Night Hair Cream Baserat på Ollin Black Rice

  Mina användningsintryck:
  Jag försökte denna grädde i gjutgods, och jag var lycklig så att testa den. Läget är uppriktigt sagt...
  Det luktar ammoniak med hints av katturin, fruktansvärt uppriktigt. Lukten är bara så avslöjad på håret. På den första dagen blir håret tätt och väldigt mjukt, men på andra dagen, hej, torra slutar.

  Den krämiga konsistensen är inte fet. Håret blir matt efter det, utan glans. Med grädde är det möjligt att överdriva det.
  Beskrivning från tillverkaren:
  Cream är ett konditioneringsmedel.
  Underlättar styling, skyddar mot uppvärmning med hårtork och tang.
  Förhindrar hårflätning.
  • Skydd mot negativa miljöeffekter.
  • Antioxidantegenskaper.
  Aktiva ingredienser:
  svart risextrakt, veteproteiner, hydrolyserat keratin, mikroemulsionssilikon. Pris: 400 rubel
  Betyg: 2+
  Använd tid: 1 månad
  Ska jag köpa det igen: nej, det skulle ha varit en annan lukt, kanske det skulle ha gett honom en ny chans, men här är det definitivt inte!
  ________________________________________________________________________________________________
  13. Namn: L'Oreal Professionnel Mytisk Olja - Frätande olja för alla typer av hår L'oreal Profesional

  Mina användningsintryck:
  Oljan är lätt, har en trevlig arom, håret väger inte ner.

  Gör dem smidiga och flytande. Perfekt för tunt hår. Med lång användning, torkar det inte håret, förrän det var nyligen ansett som ett ideal, men då insåg jag att det finns ett botemedel som vann mig för första gången.

  Beskrivning från tillverkaren:
  Mytisk oljebeständig olja, baserad på avokado och druvolja, har en mjuk konsistens och omsorgsegenskaper, och har också flera funktioner att applicera. Pris: 1000 rubel
  Betyg: 5
  Användningstid: 5 månader
  Ska jag köpa den igen: nej, för att jag hittade produkten bättre än den här.
  _________________________________________________________________________________________________
  14. Namn: Constant Delight 12 i 1 Elixir for Hair

  Mina användningsintryck:
  Mycket lätt kräm för hår, har en fin salongdoft. Lätt kräm, det är svårt att överdriva det.

  Håret efter det är smidigt och mjukt. Håret gör inte tyngre, så det kommer perfekt att framhäva strukturen hos poröst eller lockigt hår. Håret är elastiskt till mycket tips, fuktgivande känns verkligen. Hår efter det är lätt att kamma och efter mindre förvirrad. Stor kräm för dina pengar, förutom det är mycket ekonomiskt.

  Beskrivning från tillverkaren:
  Intensiv spraymask. Kräver inte sköljning. Utvecklat på grundval av naturliga ingredienser påverkar verktyget aktivt problemområden.
  Elixiren för håret "12 i 1" har samtidigt 12 positiva effekter:
  - återställer håret längs hela sin längd
  - skyddar håret mot värmeffekter
  - ger näring och hydratisering av svagt hår
  - underlättar kamning
  - innehåller UV-filter
  - skyddar mot negativa miljöfaktorer
  - underlättar styling av orubbligt hår (lätt fixering styling)
  - mättar hårstrukturen med keratin
  - ger håret en strålande glans - gör håret mindre fluffigt
  - hjälper till att förlänga färgintensiteten hos färgat hår
  - förhindrar utseendet av splittrade ändar Pris: 400 rubel
  Betyg: 5+
  Användningstid: 7 månader
  Ska jag köpa igen: ja.
  _________________________________________________________________________________________________
  15. Namn: Arganolja för hår med guldpartiklar Tahe Keratin Gold
  Mina användningsintryck:

  Precis som i en av mina inlägg jämförde jag denna olja med kerastaz och jag kan säga att den överträffade även sin handling. Det är perfekt. Hår rätnar, som om det gick genom järnet, håret gör det väldigt smidigt. Alla sporerna på längden jämnades, som om du har en silkduk av hår. Olja har en trevlig arom av ananas.

  Tjock, gulaktig i färg. Jag vet inte ens vad jag ska säga om honom, förutom det är perfekt för mitt porösa hår.


  Beskrivning från tillverkaren:
  Arganolja med keratin, aktiva stamceller och guldmikropartiklar. Kämpar mot åldrandet, stärker hårets inre struktur, återställer sin ton, energi, densitet, ljusstyrka och mjukhet.
  Det gör håret mjukt och glänsande, toner och närar det från insidan. Pris: beroende på inköpsort och volym, men denna olja är i samma priskategori med kerastas.
  Betyg: 5 ++
  Använd tid: 4 månader
  Ska jag köpa den igen: ja, och ja igen!
  _______________________________________________________________________________________________


  Jag har förresten provat den rosa essensen av moltobeene, lukten av hennes trevliga äpple. Hon kan gå för långt.
  Jag kan inte visa förpackningsbilderna, men konsistens, tack.

  Konsistensen av detta är mer som silikonolja.
  Jag skickade det till provet vid gjutning.
  Vad kan jag säga, effekten är först wow, jag vill köpa sin fulla version, och efter 2 veckor, var... Jag vill inte köpa den, eftersom håret började torka.
  ______________________________________________________________________________________________
  Jag uppfyllde mitt uppdrag och bara från 15 försök lyckades jag hitta mitt ideal för hår. ärligt och det är ingen önskan att prova något nytt, men som mitt inre hår maniam ständigt längtar efter en ny.
  Därför har jag fortfarande ett par topp tre verktyg som jag skulle älska att testa.
  Skriv, har du hittat ditt ideal, eller söker du fortfarande?
  Jag kommer att vara glad för dina kommentarer, tack alla för din uppmärksamhet, vi ses snart!  Nästa Artikel
  Varför håret inte växer och hur homeopati hjälper till att lösa problemet