6 bästa outplånliga håroljor


Oplösta oljor - en av de mest populära produkterna för hårvård längs hela längden. Tjejer älskar dessa produkter för en uttalad kosmetisk effekt, användarvänlighet och bekväm kompakt förpackning. Särskilt bra kommer sådana oljor att passa ägare av torra, splittrade, brända, porösa, tjocka, färgade och tunna hår.

Hur gör outplånlig olja

För att undvika besvikelse måste du först och främst förstå att de outplånliga kosmetiska oljorna endast ger visuell grooming. För behandling och återställande av hår är de inte avsedda, men som ett profylaktiskt medel - bara perfekt.

I regel är i första hand i sammansättningen av sådana produkter silikoner, och tack vare deras omslutningsförmåga är det de som jämnar håret, ger dem skrynklig jämnhet, silkesmjukhet och glans, tar bort elektrifiering. Dessutom kan silikoner hjälpa andra komponenter att fördelas jämnt längs längden.

Den andra obligatoriska ingrediensen är direkt grundläggande naturliga oljor, av vilka det kan finnas flera. De ger näring och fuktar håret, gör det mer lydigt, förbättrar den naturliga utstrålningen, minskar torkarnas torrhet, tillåter klippningen efter att ha klippt längre för att hålla sig levande och fräsch.

Tillverkarna mättar också produkterna med ytterligare tillsatser - vitaminer, etrar, solskyddsmedel, speciella pärlemorskpigment för en mer glansig glans.

Funktioner vid användning av outplånliga oljor

Under inga omständigheter appliceras sådana oljor på hårrötterna och hårbotten! Detta kan leda till blockering av porer och förhindra att syre i rätt mängd kommer till lamporna.

Dessutom är det nödvändigt att följa dosen - det är lätt att överdriva oljan med outplånlig olja, och i stället för de snygga krullarna för att få de feta hängande fettisarna. Vanligtvis tar det två eller tre klick på pumpen, men här beror allt på hårets typ och längd och graden av skada. Varje tjej kommer att få ett försök att bestämma sin individuella engångsandel av fonderna.

Silikonoljor fördelas längs ungefär från mitten av vått eller torrt hår, rör sig mot spetsarna och uppmärksammar dem. Du kan förvärma massan något i handflatorna.

Och för att bestämma vilken tillverkares olja som bör föredras, kommer vårt betyg på de bästa outplånliga håroljorna, baserat på expertrecensioner och recensioner från vanliga användare, att hjälpa dig.

10 bästa oljor för torrt hår - vård utan silikon

Hårolja eller till och med olja som kan användas för vård anses vara en av de äldsta kosmetiska produkterna, och de senaste åren markerar den en slags renässans vad gäller popularitet och effektivitet. Varför är det så? Kanske har ingen av dem som någonsin använt, till exempel arganolja eller olja brännskador, blivit förvånad. Dessa vackra naturliga fluider löser sig enkelt problemen med torrt hår och grov hud. Oavsett om det är en kamp mot hudåldring, djup regenerering eller fuktgivande är naturlig vegetabilisk olja nästan alltid den bästa lösningen.

Ben Mones, konstdirektör, tekniker och tränare på Intercosmo, berättar för estet-portal.com om särdragen att använda hårolja.

Många moderna hårvårdsprodukter innehåller silikoner och paraffiner, vilket gör det möjligt att göra håret glänsande, fluffigt och lätt att passa. Till skillnad från silikoner och paraffiner hör vegetabiliska oljor till den så kallade naturvården. De ger hår och hud med vitaminer (A, B, E, etc.), mineraler, har utmärkta antioxidant effekter och möjliggör djup regenerering. Jag skulle vilja beskriva egenskaperna hos några av de mest kända och använda i kosmetologiska vegetabiliska oljor, som också är utmärkta för torr hårvård.

1. Fröolja hårolja

Kallpressad druvolja är mörkgrön till guldgrön och har en rik, sötnosig lukt (raffinerad olja är luktfri).

Druvfröolja innehåller:

 • nästan 90% omättade fettsyror
 • 68% linolsyra är mycket sällsynt och viktig för kroppen - vilket är en absolut rekord
 • lecitin,
 • mineraler,
 • vitaminerna A, B6 och E.

Druvfröolja absorberar mycket bra in i håret. Det har egenskaper som liknar olivolja, men det kan enkelt tvättas bort, och du kan använda det utan risk för att hårfärgen blir mörkare. Ingen annan olja (med eventuellt undantag från arganolja) ger så mycket fukt till håret och gör det så otroligt mjukt.

2. Avokadoolja för hår

Avokadoolja har en gulaktig grön till mörkgrön färg. Den är rik på fleromättade fettsyror omega-3 och omega-9, fytosteroler, lecitin. Avokadoolja innehåller kalium och vitaminer A, C, B2, B6, D och E. Liksom adamia karakteriseras avokadoolja av ett högt innehåll av palmitolsyra, snabbt och djupt tränger in i huden och behåller sin fenomena fuktbrunn.

Denna olja är en stark antioxidant; stimulerar cellregenerering och stärker bindväv. Kallpressad avokadoolja är idealisk för stressig och torr hud (även solskadad eller eksem utsatt), också användbar vid behandling av ärr.

Den har en liten solskyddsfaktor.

I ansökan om hår rekommenderas avokadoolja speciellt för torrt och färgat hår: det gör färgen mer hållbar och tillåter att torrt hår återfår sin glans.

3. Arganolja för hår

Arganolja har en mycket ljus konsistens, en gulaktig färg och enligt min mening en "rolig" lukt. Det innehåller cirka 80 procent omättade fettsyror (bland annat det finns linolsyra som gör håret elastiskt och elastiskt. Arganoljan är mycket plast, ger intensivvård mot hår, hud och naglar. Tack vare antioxidanterna används den ofta i skrynkhälsovård.

Arganolja behåller fukt i hudcellerna och ger optimal skydd mot förlusten. På grund av dess polyfenoler anses den vara en av de mest effektiva antioxidanterna. Oljan fungerar som en utmärkt anti-aging kosmetisk.

Speciellt rekommenderas för normal och torr hårbotten och torrt hår.

När det gäller hårvård, främjar arganolja hårväxt och gör det otroligt glänsande.

4. Olivolja för hår

Olivolja tillhör de "tunga" oljorna, eftersom den absorberas mycket långsamt i huden, är mycket tät och tvättas bort när den appliceras på håret. Olivolja för hår har ett mycket högt innehåll av oljesyra, vilket är ansvarig för dess fuktighetsgivande och skyddande egenskaper. Olivolja innehåller också vitaminerna A och E.

När du använder olivolja för hår är det ganska svårt att vänja sig på lukten.

Det ger näring till mycket torr hud och sprött hår, vilket återställer hälsa och elasticitet.

För problematisk hud är olivolja inte lämplig eftersom den har komedogenicitet. Denna olja kan ändra hårfärg.

5. Mandelolja för hår

Mandelolja är tunn, ljus, ljusgul i färg, den luktar mycket fast och behaglig. Den har en mycket stor andel av enomättade fettsyror (inklusive smält syra), en olja som är rik på vitaminerna A, B1, B2, B6, D och E. Vanligtvis används mandelolja som tillsats för krämer och balmer för torr hud och kroppsvård. hos spädbarn.

Mandelolja är en helt mångsidig hår- och hudvårdsprodukt, även lämplig för mycket känslig hud.

I hårvård underskattas mandelolja ofta. Men det gör håret mycket mjukt och ger det en vacker glans. Mandelolja kan också appliceras på blekt hår.

6. Macadamia olja för torrt hår

Hårolja, som erhålls från makadamianötter, kännetecknas av en ovanlig sammansättning av fettsyror, och mängden palmitolsyra i den är jämförbar med animaliska fetter. Den innehåller vitaminerna A, E, B. Denna olja kännetecknas av exponeringsintensiteten i kombination med enkel absorption. Det ger effektiv regenerering av torr hud och skört, splittrande hår, har en liten SPF-faktor.

7. Jojobaolja för hårvård

Få personer vet att jojobaolja faktiskt är vax, som är i flytande tillstånd även vid låg temperatur. Jojobaolja har ett högt innehåll av provitamin A och vitaminerna E, F, används vid vård av ansikte och kropp, gör huden mjuk och elastisk, förhindrar fuktförlust, har SPF 4. Den kan användas för kombination, normal och torr hud (det täpper inte fast porer ).

På grund av sin lätta struktur, hårvård, är jojobaolja särskilt lämplig för normalt hår eller som outplånlig balsam för torrt hår och kan även användas för blekt hår.

Mitt råd: Att göra ansiktsmask mer näringsrik, blanda det lätt med jojobaolja. Oroa dig inte: olja är inte comedogonnoe.

Om din hud behöver mycket fukt, använd ren jojobaolja för ansiktet istället för fuktkräm.

8. Kokosolja för torrt hår

Kokosolja är förmodligen en av de mest kända hårvårdoljorna, den används i olika områden av kosmetologi. Vid rumstemperatur har den en fast struktur. Kokosolja kännetecknas av en mycket hög andel mättade fettsyror, ger långvarig hydrering. skyddar mot skadliga effekter av miljön och ger en föryngrande effekt.

Kokosolja har en rik konsistens, det absorberas snabbt, men inte djupt. E-vitamin och andra antioxidanter i det försvinna när oljan är raffinerad.

Som en vård kan också användas för blekt hår.

Varning: Hår med hög porositet, mycket trött och tråkigt, skört hår, sannolikt kommer att reagera dåligt på kokosnötolja.

9. Castorolja för hårvård

Castorolja är tung, mycket tjock och används huvudsakligen för hårbotten, ögonfransar och ögonbryn. När det blandas med andra basoljor är det en utmärkt hårvårdsprodukt.

Å ena sidan är ricinoljan mycket tjock och viskös, som sirap - det kan vara svårt att torka och ännu svårare att tvätta bort. Å andra sidan har ricinolja utan tvekan många bra egenskaper och är idealiskt lämpad som ett komplement till hårvård, eftersom det har strukturell likhet med hårkeratin.

Varning: Ricinolja kan ändra hårfärg, vilket gör det mörkare.

10. Sesamolja för hår

Sesamolja spelar en central roll i ett antal ayurvediska förfaranden, och i Indien används denna olja för att ta hand om alla typer av hud. Den har goda regenererande egenskaper, har en mycket rik komposition, absorberas snabbt. Sesamolja är intensivuppfödande och är därför särskilt lämplig för torr hud i ansiktet och kroppen, kliande hårbotten. Den har en uppvärmningsegenskap och främjar därför blodcirkulation och avgiftning.

OBS: Du bör inte använda sesamolja på inflammerad hud eller i händelse av en tendens till manifestationen av det vaskulära nätverket när kapillärer är bräckliga.

Sesamolja penetrerar djupare än andra oljor i huden och är därför en ideal bärare för aktiva substanser. I hårvård är det ett utmärkt verktyg för håravfall, med ökad torrhet och brittleness.

Nästan alla listade oljor är bland mina nuvarande favoriter. Varför? Eftersom de erbjuder intensiv hårvård, har en antioxidant effekt och är lätta att använda. Kanske är de inte bland de bästa, men för mig är de den bästa investeringen i skönhet.

Odelbara håroljor: sorter och topprankning

Varje flicka drömmar om friskt, glänsande hår, för att de är en obestridlig prydnad. Tyvärr har inte alla vackert hår från naturen, så det är värt att tillgripa olika sätt att ge ditt hår glans, styrka, skönhet och hälsa. Dålig ekologi, olika styling, färgning påverkar hårets struktur negativt.

För att ge hårets huvud skönhet och styrka, är det nödvändigt att använda olja för hår. Men för att spara tid föredrar många flickor exakt odelbara oljor. Det är värt att mer noggrant överväga sina fördelar och nackdelar, nyanserna av applikationen samt bedömningen av de bästa sätten.

Särskilda funktioner

Odelbar hårolja är ett specialverktyg som är bättre att applicera efter vattenförfaranden, nämligen: fördela det jämnt längs krullarnas längd, och inte glömma de tips som påverkas mest av yttre faktorer. Dess främsta fördel är att det rekommenderas att applicera det utan sköljning.

Detta fantastiska verktyg har sådana funktioner:

 • skyddar håret från att klippa, men om problemet redan finns, hjälper det att klara det,
 • lyxig glans tillhandahålls
 • ger huvudet av hårets elasticitet och mjukhet;
 • garanterar högt skydd av lockar från det negativa inflytandet av stark vind, solstrålar från solen och låga temperaturförhållanden.
 • många kosmetiska produkter är utrustade med värmeskyddsfunktion, med hjälp av att ett hår bildas på håret, osynligt för ögonen, men på ett säkert sätt håller fast fukt i hårstrukturen när du använder en styler eller hårtork;
 • låter dig återställa skadat hår
 • varje hår är väl fuktat och äter;
 • Kammarprocessen eller styling kräver inte mycket ansträngning, håret är "lydigt";
 • sänker hårets fluffighet.

Ägare av torra, blekta, färgade eller skadade krullar kan inte utan olja för hår. Även om företrädare för friskt hår, kommer ett sådant verktyg att behålla sin skönhet, medan den inte behöver tvättas bort.

Den outplånliga oljans egenhet är att den innehåller silikoner som säkerställer krökarnas inriktning. Tack vare den här funktionen hanterar oljan perfekt problemet med splittrade ändar. Det är silikon som garanterar "bindning" av områden som har skadats. Med regelbunden användning av ett sådant fantastiskt verktyg kan du glömma hårets torrhet, håret blir välskämt och silkeslen.

Vissa representanter för det mässa könet föredrar naturläkemedel, men i det här fallet är de inte lämpliga, eftersom krullarna efter appliceringen blir tunga och de verkar vara blinda i utseende. Som ett resultat är det nästan omöjligt att använda en naturlig produkt vackert att göra en hårklippning.

Det är också värt att notera att sammansättningen av outplånlig olja är ganska omfattande, eftersom den också innehåller speciella funktionella tillsatser som skyddar krullarna från miljöpåverkan. Silikon ingår i kompositionen, eftersom den innehåller huvuduppgiften - att skapa en osynlig film runt varje hår för att förhindra att de sitter fast. Glöm inte att olja lämnar en bra glans när det avdunstas. Det är med hjälp av silikon att frisyren är tillförlitligt skyddad från fukt, och statisk elektricitetsnivå minskas också betydligt.

Det är värt att uppmärksamma att outplånliga oljor ska appliceras på håret stegvis och följa följande algoritm:

 1. Först bör medel anbringas i hårets ändar.
 2. Därefter fortsätt att fördela kosmetiska produkter längs hela hårets längd.
 3. medel bör fördelas jämnt, vilket kommer att ge utmärkta resultat.

Man bör komma ihåg att denna produkt är strängt förbjuden att appliceras på rötterna för att undvika bildande av ocklusion av huvudets hud. Detta är ett mycket allvarligt problem, eftersom täppt porer inte tillåter lökarna att få de nödvändiga näringsämnena för normal utveckling. Du bör inte omedelbart tillgripa efter att du har applicerat oljan, det är bättre att vänta på att produkten torkar helt på håret. I genomsnitt är torkprocessen upp till 5 minuter, även om densiteten och längden på håret har stor inverkan.

Det är viktigt! Du kan inte prata om mångsidigheten hos hårprodukter, eftersom schampo, balsam, mask och jämn olja ska väljas individuellt. Endast med tanke på dina hårdhets särdrag kan du välja det bästa alternativet.

Denna kosmetiska produkt har följande fördelar:

 • strängar förvärvar elasticitet, håret ser snyggt ut och fräscht;
 • du kan helt glömma problemet med splittrade ändar;
 • krullarna blir inte tyngre, håller inte ihop och ser också naturliga ut;
 • styling är lättare, medan frisyren varar längre;
 • Efter applicering av produkten är det inte nödvändigt att skölja vilket är mycket bekvämt och enkelt.
 • Denna kosmetiska produkt fungerar som en oljemask, eftersom håret är helt skyddat mot fukt, UV-strålar, mekanisk skada.
 • vissa oljor är dekorativa, till exempel kan du köpa en produkt med speciella pärlemorska partiklar, efter att ha applicerats på det, kommer håret att få en skimrande glans.

Precis som med någon kosmetisk produkt har denna kosmetiska produkt några nackdelar, nämligen:

 • det hjälper inte att klara av allvarliga hårproblem, eftersom det inte har någon terapeutisk effekt;
 • i genomsnitt är en sådan vara dyrare än nödvändig eller basoljor för hår.

Idag presenterar köparens val olika typer av outplånlig olja, så alla kan välja den optimala lösningen beroende på håret, önskat resultat, ekonomiska möjligheter och så vidare. Om vi ​​överväger de grundläggande alternativen bör vi markera flera typer av oljor.

 • Broccoli torkar ganska snabbt, fuktar väl, främjar återfödning, eftersom det innehåller vitamin A, erucasyra och fleromättade fettsyror.
 • Druvfröprodukten ger sken och mjukhet, det absorberas ganska snabbt, medan krullarna inte ser feta ut. Detta ämne innehåller vitaminer A, E, B6, lecitin och är 90% sammansatt av fettsyror.
 • Avokado tillåter dig att behålla fukt i håren, främjar cellnivåförnyelse, eftersom det innehåller element som omega-3 och omega-6, fytosteroler, lecitin och naturligtvis vitaminerna B2 och B6.
 • Jojoba är ett idealiskt alternativ för normal hårtyp, eftersom denna olja absorberas mycket lätt på grund av innehållet av vitaminerna F, E och A.
 • Argan kännetecknas av en raffinerad arom och ljus konsistens, 80% består av omättade syror, främst linolsyra, som är ansvarig för elasticitet och elasticitet, och behåller även fukt i hårstrukturen.
 • Mandel är en utmärkt lösning för torrt hår, eftersom det innehåller många enomättade fettsyror och sådana viktiga vitaminer som A, B, E och D.

YAKA Hair Oil; Hair Tip Recovery Oil - Review

Odelbar hårolja utan silikon! Fungerar det?

Jag trodde att jag redan hade försökt alla produkter från det ukrainska varumärket Yak, men det visade sig att det inte var där! Yaka fortsätter att njuta av nya saker! Den här gången, när jag beställde ett annat paket, märkte jag denna olja för de splittrade ändarna och kastade den omedelbart i korgen. Ett litet rör med en dispenser i en orange ask kom till mig.

Kompositionen är väldigt glad!

När det gäller applikationen - rekommenderas att applicera oljan i ändarna av håret som är våta efter tvätt och läggas som vanligt. Så jag gör det, jag gör en eller två klick och lägger på mitt hår, hårets tips efter att ha applicerat den här oljan är mycket mindre push. Dessutom använder jag ofta olja för natten som en mask, trycker på dispensern fem gånger och fördelar oljan längs hårets längd. Efter alla ovanstående åtgärder. håret blir verkligen mer fuktigt och snyggt.

Men vad gäller restaureringen av de snittiga ändarna - här ligger tillverkaren naturligtvis, för bara en sax kommer att hjälpa till med detta. Men om du börjar använda oljan omedelbart efter skjuvning, så kommer håret säkert att minska mycket mindre.

Priset på denna olja är 56 UAH, vilket är mycket för Yak-produkter, de har billigare schampon och krämer. Men för naturliga oljor är det billigt, det är inte en silikonpinne som inte tillåter ditt hår att andas, men en riktigt naturlig produkt. Så jag kan rekommendera det för naturlig vård för ditt hår!

Odelbara håroljor: en genomgång av populära kosmetika för vård av lockar

Glänsande, friskt hår - en integrerad del av flickans skönhet. Men tyvärr har inte alla en smart hårhår. Ofta färgning och styling, dålig ekologi orsakar irreparabel hårskada. Odelbar olja hjälper till att återställa håret till liv, göra det välskött.

Hur man väljer oljan för håret, som inte bör tvättas bort? Låt oss räkna ut det!

Vad är det

Detta verktyg, som appliceras efter shampooing i ändarna och huvud hårlängden. Som namnet antyder behöver det inte efterföljande spolning.

Denna kosmetiska produkt har följande egenskaper:

 • förhindrar sektionen och hjälper till att visuellt gömma det;
 • ger en spegelglans;

 • mjuknar och ökar elasticiteten
 • skyddar lockar från skadliga effekter av UV-strålar, vind och frost;
 • Vissa oljor har en termisk skyddsfunktion, d.v.s. skapa en osynlig film som inte tillåter fukt att förångas från hårstrukturen när den läggs på ett strykjärn, hårtork eller styler;
 • återställer skadad struktur
 • djuren närmar och fuktar
 • underlättar kammarprocessen och styling;
 • minskar fluffighet.
 • Vilket är bättre att välja att ta hand om tipsen

  Att bry sig om hårets tips hemma, du kan inte bara applicera den inköpta, men också basen outplånlig olja. Det viktigaste är att välja ett ljust verktyg som inte väger ner strängarna. Dessa inkluderar oljor:

  • Broccoli - absorberas snabbt, fuktar perfekt, stimulerar regenereringsprocessen på grund av det höga innehållet av vitamin A, fleromättade fettsyror och erucasyra;
  • Avokados är rika på omega-3 och omega-6, lecitin, fytosteroler, vitaminer B2 och B6. Det är denna kombination som säkerställer snabb penetrering av agenten i hårets djupare lager, cellulär regenerering och fuktretention.
  • Druvgropar - innehåller nästan 90% fettsyror, liksom lecitin, vitaminer B6, E och A. Det absorberas mycket väl, lämnar inga oljiga märken, ger mjukhet och naturlig glans.
  • Argan - har en ljus konsistens och diskret arom. Innehåller cirka 80% omättade syror, bland vilka den viktigaste linolsyra. Det ger elasticiteten och motståndskraften hos krullarna, bevarandet av fukt i sina djupa lager och skydd mot dess förlust.
  • Jojoba - perfekt för normal hårtyp på grund av att den lätt absorberas. Rik på vitaminerna A, E, F;
  • Mandel är ett universellt botemedel mot torrt hår och hud, där en hög andel monoättrade fettsyror samt vitaminer i grupp B, D, A och E.

  Men den populära burken, ricinusen, olivoljan är mycket oljig i konsistens och dåligt absorberad, så de används bäst endast som masker.

  Till basoljan för hår kan du lägga till några droppar väsentliga för bästa effekten utan sköljning och trevlig lukt. Följande eteriska oljor är utmärkta som sådana tillsatser: apelsin, ylang-ylang, lavendel, mint. De hjälper till att klara avsnittet, brittleness och torrhet.

  Hur man applicerar på lockar

  Om du bestämmer dig för att använda basoljan som outplånlig, då du har tvätt huvudet, ska 2-3 droppar av produkten appliceras på de våta ändarna, efter att du har gnid det i dina handflator. För bättre fördelning bör strängarna borstar med fina tänder.

  Essentiell olja bör tillsättas till basen i ett förhållande av 1: 4. Innan du applicerar det, var noga med att applicera produkten på ett litet område av huden för att säkerställa att det inte finns någon allergisk reaktion.

  Det är också möjligt att utföra aromaterapi med eter. För att göra detta, applicera jämnt några droppar på borsten, och kamma sedan långsamt längden och tipsen.

  Ett sådant förfarande är fullt kapabelt att ersätta användningen av en outplånlig produkt. Det bör noteras att kammen ska väljas ur naturliga material och med sällsynta tänder.

  Inköpt medel rating

  • Loreal Professionnel Mythic Oil är en professionell hårprodukt med en trevlig blommiga doft.

  Ingredienser: Avokadoolja och druvfrö, samt silikon.

  Det hjälper till att omedelbart närma och mjuka strängarna utan att väga dem, för att ge en blank glans och elasticitet. 1-2 portioner av produkten appliceras på vått eller torrt rent hår.

  Den genomsnittliga kostnaden för mytisk olja är 1000 rubel, men produkten konsumeras mycket ekonomiskt och en flaska är tillräckligt för nästan ett år. Macadamia Healing Oil är ett reduktionsmedel, bland de komponenter som man kan skilja de värdefulla oljorna argan och macadamia, vitamin E och silikoner.

  Denna blandning hjälper till att återställa torrt och skadat hår, vilket gör dem friska och glänsande. Dessutom har produkten UV-skydd.

  3-4 droppar appliceras på våta tips. Produkten har ett ganska dyrt pris - 30 ml oljepris 1800 r. Dove Dry Oil är en elixir som innehåller makadamia, granatäpplefrö, kokosnöt, mandel, solros och palmoljor.

  Inte utan silikon. Verktyget hjälper till att närma krullarna, ge extra glans och mjukhet, har en trevlig kryddig arom.

  Tillverkaren anger flera metoder för applicering: på vått eller torrt hår före styling. Budgetpris - ca 300 p. för 100 ml. Garnier Fructis Transfiguration - en elixir som ger omedelbar omvandling av torrt och skadat hår.

  Formel med arganolja gör att du kan närma varje hår, ge mjukhet och elasticitet, underlätta kamning. Innehåller här och många silikoner.

  Det finns flera alternativ för att applicera: innan du tvätter huvudet, på våta eller torra strängar, innan du lägger på, när som helst för att lägga till extra glans. Elixir har ett litet pris - endast 200 p. per flaska på 100 ml. Marix Oil Amazonian Murumuru.

  Verktyget med en utjämningseffekt, som inkluderade exotisk amaurian palmolja murumuru och vitaminer. Bland fördelarna kan man särskilja ekonomisk konsumtion, termisk skyddsfunktion, en betydande förenkling av processen för styling och repning, vilket förbättrar naturlig glans.

  Produkten kan användas som en daglig outplånlig vård eller natt näringsrik mask-wraps. Priset på en 125-milliliter flaska gör 900 r.

  Silikonfria produkter

  Som du vet återställer silikoner inte håret, men skapar bara en osynlig film på ytan, vilket ger en kortvarig visuell effekt i form av glans och elasticitet.

  Många människor gillar inte silikoner, eftersom det finns en åsikt att de kan ackumulera i kroppen. Men att hitta en köpare utan silikon är ganska svår.

  Dessa kosmetiska produkter inkluderar:

  • Phyto secret de nuit - hårkräm, bestående av macadamiaolja, många växtekstrakter och glycerin.

  Det hjälper till att ge djup återhämtning och näring, för att återställa skadat hår till livet. Lush Revive Balance - fuktkräm för hår som innehåller bara naturliga ingredienser: olivolja, kokosnöt, avokado och jojobaolja, havremjölk, extrakt av apelsinblomma och jasmin.

  Skapat för att ta hand om tipsen, ger dem naturlig glans och mjukhet. Body Shop Grape Seed - serumglans, baserat på druvfröolja.

  Innehåller inte parabener, silikoner och sulfater.

  Urvalsregler

  När du väljer ett köp, var uppmärksam på följande punkter:

  • Tillverkaren specificerar produktingredienserna i fallande ordning.

  Det vill säga om en viss komponent är i slutet av kompositionen är den nästan frånvarande i detta verktyg.

  Leta efter en produkt där de rätta ingredienserna kommer att finnas i början eller mitten av listan.

 • Ge preferenser till oljor med lätt textur: avokado, broccoli, argan, macadamia, kokosnöt eller druvfrö.
 • Det rekommenderas att välja en produkt med värmebeskyttningsfunktion för att minimera effekten av järn och hårtork samt att skydda håret från solen.
 • Välj en produkt som passar din hårtyp. Det finns speciella oljelixier för lockiga och orubbliga krullar, oljekonsistensprayer för alla typer och produkter som är avsedda att ta hand om skadat hår.
 • Recensioner av de mest populära outplånliga håroljorna från världsberömda varumärken finns i följande video:

  Försök därför skapa en hälsosam och näringsrik kost rik på proteiner, komplexa kolhydrater, frukt och grönsaker. Då kommer du snart snart att se en märkbar förbättring, inte bara i hårets tillstånd utan också på hela organismen.

  Odelbara silikonbaserade ytoljor. Vad kom upp och vad gjorde det inte

  Hårvård med outplånliga silikonoljor har länge varit populär hos självhushållare. Jag träffade sådan vård för mer än fem år sedan och har länge förstått att utan att använda sådana verktyg ser mitt hår inte bra ut, det börjar splittras snabbare, bryta och torka vid beröringen.

  Vad är silikoner?
  Dessa är syntetiska polymerer, högmolekylära föreningar, till vilka initialt kiselföreningar med organiska grupper - från metyl, etyl eller fenyl - tillskrives. Men idag innehåller begreppet "silikoner" oorganiska föreningar med kisel. Namnet på ämnesgruppen kommer från det engelska ordet silikon (silikon), vilket betyder "kisel".

  Vad är silikon för hår?

  Vattenlöslig
  Tvätta av med vatten eller balsam (tvättning), tvål och skumbas är inte nödvändig för avfettning.

  Dessa inkluderar:
  Dimetikon-copolyol
  Laurylmetikon-kopolyol
  Hydrofil dimetikon, det vill säga de som har i början av PEG
  Torkat veteprotein / hydroxipropylpolysiloxan

  Delvis löslig
  Det vill säga de kan tvättas av och bara med vatten, och jag kan stanna på håret tills huvudet tvättas med schampo, vanligtvis tvättas av med hjälp av organiska schampon utan SLS

  Dessa inkluderar
  amodimetikon
  Behenoxidimetikon
  Stearoxidimetikon
  cyklometikon
  Cyclohexasiloxane

  Fettlöslig
  Tvätta bara av med schampo, vilket inkluderar SLS

  Dessa inkluderar
  Cetyldimetikon
  Cetearylmetikon
  trimetylsilylamodimetikon

  Hög polymer
  Det tvättas bara av med shgo shampoo och anses vara ganska skadliga komponenter för håret, för att vara ärlig, jag har aldrig stött på dem i formuleringarna av hårprodukter.

  Dessa inkluderar
  polykvaternium-10
  polioktany-10

  Vad ger silikoner oss i oföränderliga oljor?

  Omger håret och hjälper till att hålla fukt i mitten av håret.
  Kan ge extra glans till håret.
  Slät hår
  Masksektion vid ändarna
  Är ett bra förebyggande av uppkomsten av en ny sektion
  Betjäna som skydd mot brott.

  Silikonen själva i liknande ytoljor är inte en behandling för splittrade ändar. De kan inte botas alls, de kan bara avskuras.

  Jag bestämde mig för att framhäva speciellt minnesvärda oföränderliga oljor som jag försökte och vill berätta om mina intryck. De är alla olika i komposition. I vissa finns det endast silikoner, medan i andra, förutom dem, finns det också naturliga oljor. För enkelhetens skull delade jag dem in i tre grupper.

  Massmarknad och kosmetika
  Budget Prof
  Professionell lyx

  Låt oss börja!

  Odelbar silikonoljesegmentmassamarknad och katalogkosmetik

  1.Avon Advance Techniques Dry Hair Serum

  Volym 30 ml
  Pris 168-268 rubel
  Var kan man köpa Avon Catalog eller via IM-företag
  Tillverkningsland Ryssland / Polen, Avon

  Tillverkarens löften

  Lätt serum släpper håret, återställer splittrade ändar. Omedelbart närmar sig, ger silkeslen och blank glans. Håret blir starkt, friskt och starkt.

  struktur

  Cyclopentasiloxane, cyklometikon, SD alkohol 40-B, Dimethicone, fenoxietanol, Kreatin Lamin Digitata Extrahera, Pelvetia canaliculata Extract, Panthenol, Fytantriol, etylhexylmetoxicinnamat, Parfum / Parfym, bensofenon-2

  Oljens aktiva komponenter

  Creatine Laminaria Digitata Extract (Seaweed Extract) - lägger till håret och tätar splittrade ändar, vilket gör dem mer visuellt friska och smidiga.

  Pelvetia canaliculata Extract (extrahera Pelvetsii räfflad) -pitaet hår ger dem en silkeslen, främja visuell förtjockning hårtopparna.

  Mitt intryck av anläggningen
  Detta var mitt första outplånliga hårhalsserie. Jag träffade henne 2013 och... Jag köper fortfarande henne. Hon är fortfarande i min outplånliga silikon samling. Det maskerar helt splittrade ändar och fungerar som ett bra förebyggande av det nya avsnittet. Det var hos henne att jag lugnt hade långt hår nästan över skinkorna och mer än en gång återvände till den längden.
  Jag kan säkert säga att bland budgeten för sådana medel är det bäst. Den enda nackdelen är att det finns alkohol i kompositionen och det är på tredje plats, som vi ser högst upp på listan. Men när du använder den känns det som om den står på första sidan. Mycket stark lukt av alkohol. Kanske är detta den enda nackdelen med denna finish.

  Mitt betyg är 5 av 5

  2. Ernärings serum för hår Avon "Omfattande vård"

  Volym 30 ml
  Pris 168-268 rubel
  Var kan man köpa Avon Catalog eller via IM-företag
  Tillverkningsland Ryssland / Polen, Avon

  Tillverkarens löften
  Den har en formel med arganolja, provitamin B5 och vitamin E. Det ger näring och mjukgör torrt, skadat hår, ger dem ett hälsosamt utseende och gör dem inte tyngre. Serien "omfattande vård" gör håret smidigt och hanterbart, återställer sin lipidfilm och tränger igenom hårstrukturen. Upp till 90% * mer jämnhet. Serum släpper och skyddar hårets yta från skador, samtidigt som de inte blir tyngre. Håret blir mer silkeslen, glänsande och upp till 5 gånger starkare **.

  struktur
  Cyclopanelus, Dimetica, Linalool, Citronellol, Hexylcinnamal, Limonen, Alfa-isometylionon.

  Oljens aktiva komponenter

  Abyssinian's Qatran fröolja - närmar sig håret genom strukturen, mjukar det och förbättrar elasticiteten.

  Argan barbed fröolja - ger glans till håret, är ett bra förebyggande av utseende av splittrade ändar, och ger en hälsosam utseende till skadade ändar.

  Cornolja regenererar hårets skadade områden, släpper ut dem, soldaterna hårvågorna

  Betakaroten är bra eftersom det gör dem silkeslen, eliminerar deras bräcklighet och bildandet av splittrade ändar.

  Mitt intryck av anläggningen
  Serum är genomsnittligt. Hon gjorde ett mycket mindre intryck på mig än hennes gröna syster, som jag berömmer högre. I själva verket mjukar det här ytbehandlingsverktyget bara håret och det blir mycket bra för fluffigt och poröst hår. Men för min smidiga och icke porösa, det visade sig vara värdelös, det hade helt enkelt ingen effekt. Det var därför jag förstod honom inte så mycket, men jag märkte att det inte hade någon speciell effekt på tipsen alls.

  Mitt betyg 3 av 5

  3. Avon tvåfas serumspray för alla hårtyper "Precious oils"

  Volym 100 ml
  Pris 299 rubel
  Var kan man köpa Avon Catalog eller via IM-företag
  Tillverkningsland Ryssland / Polen, Avon

  Tillverkarens löften
  Spray-serum ger omedelbart hår en intensiv glans och mjukhet. Tack vare det lätta testet gör håret inte tyngre. Skyddar hår från UV-strålning.
  5 dyrbara oljor: Camellia gör håret glans, marula jämnar håret yta, ger näring åt håret från insidan macadamia, mandel återställer hårstrukturen, druvor återfuktar håret.

  struktur

  vatten; Cyclopentasiloxane, etylalkohol, fenyltrimetikon, isododekan, Isopropylmyristat, Isopropylalkohol, Fragrance, fenoxietanol, Hydrolyserade proteiner vulgare, Magnesiumsulfat vete fröolja Camellia oleifera olja, makadamianötolja, druvkärneolja, söt mandel kultur, fröolja marula, hydrolysat av vete stärkelse, glycerin, Cl 47005, Cl 14700, Cl 60730, Benzilsalitsetat, Butilfenilmetilpropional, linalool, bensylbensoat, citronellol, Geksiltsinnamal, limonen

  Oljens aktiva komponenter

  De hydrolyserade proteinerna av vete vanliga - har en hög konditioneringseffekt, underlättar kamning

  Camellia fröolja - eliminerar torrt hår och återställer skadat hår efter termiska instrument

  Macadamia Nut Oil - stärker håret längs hela längden, gör det mer elastiskt och mjukt vid beröring

  Druvfröolja - återställer hår, skyddar mot de negativa effekterna av miljön, mättade med användbara mikroelement

  Odlad söt mandelolja Ger näring och fuktar hårbotten och håret, vilket gör dem mjuka, glänsande och lätta. Stimulerar hårväxten, förhindrar deras förlust. Vitamin F ger hårets elasticitet och glans.

  Marula fröolja - används som konserveringsmedel och i kosmetika för hår och hud.

  Mitt intryck av anläggningen
  Fonderna visade sig vara så tomma att jag skulle bli ledsen för honom och ett öre. Trots sin rika komposition gör det vanligtvis inget på håret. Ännu elementär maskerade inte slutna ändar. Det var efter honom att jag än en gång skära av långt hår. En av de värsta och tomma outplånliga finishen betyder att jag har provat.

  Mitt betyg 2 av 5

  4. Pantene Pro-V hårolja Intensiv återhämtning

  Volymen är 100 ml.
  Pris ca 300 rubel.
  Var man kan köpa hushålls kemiaffärer, livsmedelsbutiker och dem
  Tillverkningsland Frankrike, Procter Gamble produktioner

  Tillverkarens löften

  Pantene Pro-V-formel, keratinåtervinningsolja med vitamin E
  Den vetenskapliga utvecklingen av Pantene kombinerar med E-vitamin för att näring och skydda håret från skador under styling. Den icke-klibbiga och viktlösa texturen ger en enkel applikation och lämnar ingen fet vikt.
  Säg adjö att skada och dela slut! Vår berikade regenererande samling med fuktgivande mikropartiklar skyddar håret från skador under styling och ger ditt hår ett hälsosamt glödande utseende. Gör ditt hår märkbart mer elastiskt och hälsosamt på bara 14 dagar!
  Intensiv återhämtningsinsamling:
  • återställer hårets hållfasthet mot skador under styling;
  • förhindrar splittrade ändar.
  Oljekeratinåtervinning med vitamin E.
  Det närmar och skyddar utan viktning.

  struktur
  Cyklopentasiloxan, dimetikonol, alkoholbeteende, parfum, panthenol, pantenyletyleter;

  Oljens aktiva komponenter

  De är det inte. Hur mycket skulle jag inte ha studerat kompositionen, men jag kunde inte hitta minst en användbar aktiv ingrediens. Om någon är väl känd i kompositionen - berätta för mig.

  Mitt intryck av anläggningen

  Denna outplånliga yta gavs till mig och sa att det var först och främst termiskt skydd. Därför använde jag först det som en temozashit för en hårtork. Sedan började hon och slutade bara efter att ha tvättat. Vad är WOW-effekten som den här efterbehandlaren inte gav mig. Men han luktar behagligt, och hans hår efter honom var väldigt mjuk. Bra budget outplånlig finish betyder.

  Mitt betyg är 4 av 5

  5. Havtorn oljekomplex OBLEPIKHA Siberica Professional för vård av skadat hår

  Volym 50 ml
  Pris 400 rubel.
  Var att köpa IM och företag butiker Natura Siberika
  Tillverkningsland Ryssland, Natura Siberica

  Tillverkarens löften

  Smoothes och stramar strukturen av skadat hår, eliminerar fragility och sälar splittrade ändar. Perfekt för att återställa försvagad, färgad och belyser hår, samt hår efter perm. Håret ger önskad jämnhet, strålande glans och delikat arom. Altais havtornolja främjar bildandet av keratin, vilket ger hårhållfasthet och elasticitet. Marockansk arganolja närmar sig och förbättrar omedelbart hårstrukturen. Cedarnöt och vetegrodolja, rik på mineraler och vitaminer, normaliserar hårsäckens tillstånd, stärker skört och splittrande hår.
  • Återställer skadad hårstruktur
  • Djup närmar och fuktar
  • Ger elasticitet och eliminerar brott
  • Ger termiskt skydd under installationen.

  struktur
  Argania Spinosa Seed Oil * (marockanska olja Argan), Cyclopentasiloxane, havtorn frukt olja * (olja Altaian havtorn), Dimethicone, dimetikonol, fenyltrimetikon, Pinus Sibirica Seed Oil * (cederolja), Triticum vulgare Germ Oil * (vetegroddsolja ), Dimethicone Crosspolymer, tokoferylacetat (vitamin E), Rethinyl palmitat (vitamin A), Fosfolipider, Glycine Soja (Soybean) Olja, glykolipider, Glycine soja (sojaböna) Steroler, Parfum. (*) - Ekologiska ingredienser.

  Oljens aktiva komponenter

  Argania Spinosa Fröolja (marockansk arganolja) - släpper vågar, återställer glans, återställer skadat hår

  Hippophae Rhamnoides Fruktolja (Altai havtornsolja) - stärker håret genom hela strukturen och läker de som skadas genom färgning eller termiska enheter

  Pinus Sibirica Fröolja (cedarolja) - Kämpar med sprött hår, ger torrt och tråkigt hår tillbaka till livet.

  Triticum Vulgare Germ Oil (vetegrodolja) - innehåller många vitaminer, spårämnen och värdefulla syror, utmärkt och viktigast av allt ett effektivt verktyg för hårvård och restaurering

  Mitt intryck av anläggningen

  Oljan är väldigt trevlig och lukter naturligt som havtorn. Kompositionen är en av de bästa jag någonsin sett bland sådana outplånliga medel. Färg som den ska vara: ljus orange. Men konsistensen är inte särskilt glad: den är väldigt flytande, som vatten. På palmen strömmar det mer än nödvändigt, jag var tvungen att gnugga den över hela mitt hår, även om jag bara använder dessa verktyg för tips. Gillade inte heller förpackningen. Inte så bekväm pipett. Bättre än en vanlig dispenser.
  Känns som hår, mycket mjuk, slät, de ville ständigt röra.
  Jag tror att priset på mer än 400 rubel är för högt, för liten en volym.

  Mitt betyg är 4 av 5

  6. Laikou Hair Oil "Hair Salon Essential Argan Oil"

  Volym 60 ml
  Pris från 180 till 300 rubel. Jag beställde redan när prislappen steg till 300 rubel.
  Var kan man köpa Aliexpress och andra liknande webbplatser. I Ryska federationen är inte tillgänglig för försäljning.
  Tillverkningsland Kina Laikou

  Tillverkarens löften

  Arganolja stärker håret, omsluter varje hår, skapar en skyddande barriär som förhindrar skadliga effekter av höga temperaturer och ultraviolett strålning. Olja måste ingå i hårvård, om håret ofta torkas med hårtork, färgas, krullas, jämnas med en strykning eller krullning. Olja tar bort splittrade ändar, återställer hårstruktur, djup näring och fuktar hår. Regelbunden vård för färgat hår hjälper till att bevara färg, mjukhet, glans av hår.

  struktur
  Cyklopentasiloxan, polydimetylsiloxan, alkohol, arganolja, smak

  Oljens aktiva komponenter

  Arganolja - fuktar håret och huden på huvudet, ger god näring med vitaminer, ger mycket vitaminer och mineraler;
  Med konstant användning stärker inte bara håret utan ger dem också sken och silkiness.
  under sommarperioden är ett utmärkt sätt att skydda håret mot exponering för ultravioletta strålar

  Mitt intryck av anläggningen

  Jag beställde denna olja av misstag och trodde att det var en naturlig arganolja. Och bara när det kom till mig tänkte jag på att läsa recensioner om honom. Det visade sig att detta inte är naturlig arganolja, men silikonolja, där arganolja ligger längst ner på listan. Jag beställde det på AliExpress och säljaren visade att det var en naturlig olja... På själva lådan är kompositionen och beskrivningen på kinesiska. Jag var tvungen att google för att förstå vad jag satte på mitt hår. En typisk uppsättning silikoner, bland dem alkohol. Oljans konsistens är viskös och mycket dåligt fördelad i palmerna. Färgen som är vanlig för olja är mörkgul.
  En mycket viktig nackdel är bristen på en dispenser. Jag har alltid misslyckats med att hälla så mycket som jag behöver... Något mer, lite mindre. Om du överdriver det absorberas överskottsoljan inte och torkas klibbiga istappar.

  Mitt betyg 2 av 5

  Odelbara oljor baserade på silikon segment av budgeten professionell vård

  1.Kapous Arganoil - Arganolja för hår Capus

  Volym 30 ml
  Pris 450 - 490 rubel.
  Var kan man köpa butiker av professionell kosmetika och via IM
  Tillverkningsland Italien, Kapous Professional

  Tillverkarens löften

  Näringsrik olja ArganOil Kapous är gjord på basis av Arganolja - den mest värdefulla produkten som erhållits i Marocko från argannötter. Oljan har en patenterad formel och passar alla typer av hår.
  På grund av de naturliga produktens unika egenskaper får även skört hår alla nödvändiga ämnen för normal tillväxt och maximal återhämtning. Olja återställer illa skadat hår, vilket gör dem lydiga. Med långtidsvård återvänder håret sitt naturliga utseende, glans, elasticitet och mjukhet. Den lätta konsistensen av oljan absorberas omedelbart utan att lämna en fet, oljig glans.
  Produkten är idealisk för håråterställning efter perm eller skada efter blekning.

  struktur

  cyklopentasiloxan, dimetikonol, argania spinosa-kärnolja, noljaoljaolängängängänga (ängsfröolja), linum usitatissimumolja, tokoferylacetat, isopropylpalmitat, ci.47000, ci.26100

  Oljens aktiva komponenter

  argania spinosa kärnolja (Arganolja) - ger håret glans, gör dem mycket smidiga vid beröringen, återställer skadat hår och fuktar håret helt längs hela längden

  limnanthes alba fröolja (ängsfröolja) Ängfröolja - har en positiv effekt på hårets tillstånd, men gör dem inte tyngre. Denna olja ger glans och styrka för att torka och skadade hår.

  Linum usitatissimum olja (linfröolja) - Håret blir livligare, starkare, tjockare. Lata hårsäckar som saknar näring väckas. En hälsosam glöd och glans framträder. Olja eliminerar mjäll, hjälper till med problemet med delade hårändar.

  Mitt intryck av anläggningen
  Oljan luktar riktigt bra. Gilla kompositionen. Arganolja är på tredje plats, det är en av de bästa formuleringarna bland silikonlint. Håret efter denna olja är mycket mjuk och behaglig, lätt att kamma. Jag hade en miniatyr på 30 ml. När det användes en gång i veckan var det tillräckligt för mig i ett år. På håret på axlarna tillräckligt ett klick. Det är den här oljan som min vanliga syster köper regelbundet och jag ser verkligen att hennes hår blir bättre och bättre, trots att hon tonar det regelbundet.

  Mitt betyg är 5 av 5

  2.Estel Curex Brilliance - Estelle Liquid Silk Hair

  Volym 100 ml
  Pris ca 330 rubel
  Var man kan köpa i butiker professionell kosmetika och via IM
  Tillverkningsland Ryssland, Estel Professional

  Tillverkarens löften

  Siloxans komplex omsluter varje hår med en glänsande film utan att väga ner håret och ger en ljus intensiv glans och strålning. Håret får ett perfekt spektakulärt utseende.
  resultat:
  • Rik iriserande glans
  • Enkelhet och elasticitet

  struktur
  Disiloxan, cyklopentasiloxan, dimetikonol, dimetikon, C12-15 alkokylbensoat, tokoferylacetat, parfum, limonen, Linalool, Geraniol.

  Oljens aktiva komponenter

  Jag hittade dem inte heller här. Om någon är väl känd i kompositionerna - berätta för mig.

  Mitt intryck av anläggningen

  Jag tyckte inte alls om det här verktyget. Det är inte billigt, men det fungerar faktiskt värre än liknande verktyg från massmarknadssegmentet. Jag har en produkt som är väldigt lim i ändarna av håret. Det var omöjligt att kamma dem. Så hon gick med håret fast ihop tills jag tvättade mitt huvud igen. För att unravel håret var du tvungen att använda en mask eller en mycket stark balsam. Jag försökte använda detta verktyg både före och efter tvätt. Effekten är densamma. Ett hemskt botemedel.

  Mitt betyg är 1 av 5

  Odelbar vård baserad på silikonoljor i det lyxiga professionella vårdssegmentet

  1.CHI Infra Silk Infusion Reconstructing Complex - Gelåterställning "Silk Infusion" Chi

  Volym 300 ml
  Pris 1750 gnidning.
  Var man kan köpa i skönhetssalonger eller via IM
  Tillverkningsland USA, CHI

  Tillverkarens löften

  Återställningsgelén "Silk Infusion" CHI, kräver ingen sköljningsprocedur. Det är berikat med naturlig silke, soja och veteproteiner, tränger lätt in i håret och stärker dem, gör dem överraskande mjuka, glänsande och lätta och väger inte alls alls.

  struktur

  Cyklometanon, dimetikonol, dimetikon, C12-15-alkylbensoat, panthenol, etylester av hydrolyserad silke, fenoxietanol, doft, DC-gul 11, DC-röd 17, zinkoxid, titandioxid, glimmer, bornitridpulver.

  Oljens aktiva komponenter

  Etylester av Hydrolyzed Silke Ethyl Ester av Hydrolyzed Silk - är en utmärkt balsam för hår och hud, det förbättrar avsevärt hårets utseende. Liksom alla proteiner som används i kosmetika är silkeproteiner mycket bra fuktgivare. På grund av sin mjuka men effektiva förmåga att behålla fukt. De är effektiva när de används som fuktgivande medel i hud- och hårkosmetik utan att orsaka överdriven torkning vid låg luftfuktighet.

  Mitt intryck av anläggningen

  Detta är en vanlig silikon tvål som definitivt inte är värt pengarna. Hon gör inga mirakel och tyvärr inte orsakar glädje. Lukten är inte så trevlig, irriterande. Ja, som limet för delade ändar kommer att göra, men jag ser inte poängen att betala för denna typ av pengar. Avsluta och köper inte längre.

  Mitt betyg 3 av 5

  2. Moroccanoil behandling för alla hårtyper - Oljeåterställning för alla typer av hår Morokanoyl

  Volym 200 ml
  Pris från 3500 till 6000 rubel.
  Var man kan köpa i skönhetssalonger eller via IM
  Tillverkningsland Israel, Moroccanoil

  Tillverkarens löften

  Morokcanolja är ett unikt verktyg, i sin arganolja, som direkt absorberas av håret och skapar en bländande glans och perfekt silke av alla hårtyper.
  Speciellt utformad för håråterställning och konditionering, det stärker håret, gör det lättare att kamma och gör håret mer hanterbart, vilket minskar den tid som krävs för torkning och styling. En liten mängd Moroccanoil återställer, läker och uppdaterar genast håret.
  Efter första användningen blir håret märkbart mer glänsande och friskt. Med långvarig användning fortsätter hårets tillstånd att förbättras, håret upphör att splittras och blir mindre skört och sprött.

  struktur
  cyklometron, dimetikon, argania spinosa-kärnolja (arganolja), doft (parfum), linum usitatissimum (linfrö) frö extrakt, butylfenylmetylpropional, bensylbensoat, alfa-isometylionon, ci 26100 (dc röd nr 17) gul nr.

  Oljens aktiva komponenter

  argania spinosa-kärnolja (arganolja) - Arganolja stärker håret, omsluter varje hår, skapar en skyddande barriär som förhindrar skadliga effekter av höga temperaturer

  linum usitatissimum (linfrö) frö extrakt linolja - problemet med mjäll försvinner, fettbalansen i huden förbättras. Håret börjar växa i snabb takt.

  Mitt intryck av anläggningen

  Jag gillade verkligen oljan. Efter honom är håret rak siden och ligger platt. Konsistens: Vätska och ljus, färgen är gulaktig som den borde vara. Doften är väldigt trevlig, det luktar dyra blommig parfym för mig, jag är mycket nöjd. Verktyget visade sig vara bra. Jag ångrade inte lite att jag köpte den största volymen, förutsatt att jag aldrig hade försökt det tidigare. Ta bara chansen och det är det. De splittrade ändarna kommer inte att bota det, utan bara släta ut det, vilket ger håret en hälsosam utseende. Det är också perfekt som ett termiskt skydd.  Nästa Artikel
  Curls With Bangs Photo Interesting Options + Video