Hair Regenerating Balm - De 10 bästa produkterna


Hårbalsam är en riktig frälsning för torrt, tråkigt och livlöst hår. Som regel innehåller det många viktiga komponenter som bara ger en härlig effekt.

Hur gör balsam för mycket torrt hår?

Vad är balsam för? För att få ett svar på den här enkla frågan måste du förstå handlingsprinciperna för detta kosmetiska:

 • Användbara komponenter har en positiv effekt på dina strands hälsa - de tränger djupt in i, närmar och fuktar, fyller alla hålrum och ger strängar mjukhet och vacker glans. Påverkan sker längs hela längden av hårets huvud - från spetsarna till rötterna;
 • Effekten av detta verktyg börjar inom några minuter efter appliceringen. Bara en fjärdedel av timmen kommer ditt hår att vara vackert och silkeslen. Kardinalresultatet kommer att synas efter 2 eller 3 procedurer;
 • Balm för torrt hår skyddar dem från sol, kranvatten och skadliga UV-strålar, återställer syra-basbalansen, underlättar kamning, håller fast ljusstyrkan på strängarna och förhindrar utseendet av splittrade ändar.

Hur man väljer rätt balsam?

För att välja rätt balsam för torr hårtyp, använd rekommendationerna från våra experter.

Tips 1. Om du tänker använda verktyget som en förebyggande åtgärd, stanna vid hushållets motsvarigheter.

Tips 2. För torkade och skadade lockar krävs en medicinsk balsam med minimal inmatning av skadliga ämnen.

Tips 3. Det är lämpligt att använda balsam, mask och schampo av samma märke.

Tips 4. Innan du köper, var inte lat för att läsa recensioner på Internet - det här låter dig se till att ett visst varumärke är effektivt.

Tips 5. Begränsa dig till en mycket stor volym (200-300 ml). Om varumärket du köpte passar dig inte alls kommer det inte att vara så stötande.

Tips 6. Sammansättningen av verktyg för torra strängar bör innehålla ett antal användbara ingredienser - vitaminer, oljor, keratin, mineralkomplex, aminosyror, växtekstrakter, proteiner av vete eller silke, organiskt material.

Tips 7. Försök inte spara - ge företräde till högkvalitativa och medellånga kvalitetsprodukter som har en fuktgivande, närande eller regenererande effekt.

Typer av kosmetika för torrt hår

Alla reduktionsmedel för torkat hår kan delas in i tre typer:

 1. Balm-conditioner - lite viktiga strängar, ger volym och jämnhet, skapar en tunnfilm, skyddar håret mot järnverkets och andra yttre påverkans påverkan.
 2. Balsam - har en kraftfull regenererande effekt, säkerställer penetration av användbara komponenter i de djupare lagren av strängarna.
 3. Balsam balsam - underlättar kamning, förhindrar ackumulering av el, ger sken och silke.
 4. Fuktighetsgivande balm - hjälper till att klara av starkt torrhet och brittleness i strängarna.
 5. Nerande balm - används för att återställa livslöst, torrt, bräckligt och svagt hår.

Tips! Medel som har en terapeutisk effekt kan endast köpas på apotek. Men hushållsbalmen säljs i butiker och skönhetssalonger.

Översikt över de mest populära varumärkena

I butikerna hittar du många olika verktyg. Hur man väljer den bästa balsammen? För att underlätta uppgiften, läs detta betyg av de mest populära verktygen.

Matrix Oil Wonder Oil Conditioner

Argonoljebaserad närande balsam, som ofta används för torkat och kraftigt skadat hår. Favoritverktyg för fashionistas, balm Matrix Oil Wonders Oil Conditioner har ett antal mycket viktiga fördelar:

 • Gör håret slät, mjuk och silkeslen
 • Fuktar och närmar sig torkade strängar;
 • Silikonfri;
 • Det ger håret en naturlig utstrålning;
 • Pacifierar elektrifiering;
 • Ökar elasticiteten;
 • Gör inte hår tyngre;
 • Det används inte bara för medicinska ändamål, men också för lätt kamning.

Balsam har en krämig konsistens, tack vare vilken det är lätt att applicera och ekonomiskt att använda.

Estel Haute Couture

Fuktgivande balsam känt ryskt företag, som helt överensstämmer med de egenskaper som deklarerats av tillverkaren. Det skyddar håret från utbrändhet och de negativa effekterna av UV-strålar, ökar ljusets ljusstyrka, ger inte oljig glans, mjukar, mjukar och närnar håret. Men framförallt återställer denna balsam krullarnas struktur, släpper vågorna, förhindrar dissektion av spetsarna och underlättar kammarprocessen. Bland andra fördelar bör Estel Haute Couture också noteras om frånvaron av en obehaglig lukt, varaktig långvarig effekt, naturlig bas och ekonomisk konsumtion.

Paul Mitchell Instant Moisture Daily Treatment

Balsam från det kända professionella varumärket Paul Mitchell är idealiskt för alla typer av hår - torrt, poröst, normalt. Sammansättningen av detta verktyg innefattar extrakt av medicinalväxter, tång och naturliga oljor. Den kan användas nästan dagligen! Instant Moisture Daily Treatment återställer vattenbalansen, ger djup hydrering, ger shag glans, jämnhet, mjukhet, elasticitet och förhindrar också dissektion av ändarna.

Balsam har en tät, men ganska bekväm (smältande) konsistens. Förresten, med all dess fetthalt, fläckar det absolut inte rötterna och fullständigt unravels tanglesna.

Schwarzkopf BC Hårterapi Fuktskick

Kanske är det här det bästa spraybalsamet för torkade strängar, liksom en riktig stav för dem som inte har tid för noggrann självvård. Det är ganska enkelt att använda denna tvåfasbehandling - den ska appliceras på vått hår efter shampooing eller före varm styling.

Sammansättningen av denna balm innehåller hyaluronsyra, hydrolyserad keratin, veteproteiner och vitaminer. Alla är utformade för att behålla fukt, närma håret och återställa strukturen. Bedömning av recensionerna, strängar efter att ha applicerat detta verktyg är otroligt slät, fuktad, fräsch och lydig.

Gliss Kur "Hyaluron och platshållare"

Utmärkt verktyg mot splittrade ändar från den berömda tyska tillverkaren. Basen för denna regenererande balm är flytande keratin och ett innovativt hyalurontomplex som är utformat för att ta hand om tunt, sprött och torrt hår.

Som erfarenhet visar, ger verktyget låsens elasticitet, gör håret frodigt, stärker håret och förnyar strukturen. Klimatets konsistens är ganska tät - kompositionen är lätt att applicera, jämnt fördelad och tvättas snabbt av med rinnande vatten. Tack vare det här verktyget faller krullarna i snygga vågor, de är inte förvirrade alls, de ser jämna och friska ut. Och viktigast av allt, Gliss Kur har en kumulativ effekt och har ett överkomligt pris, så det kan användas löpande.

Kapous Professional Färgvård

Professionell närande balsam för torkat och färgat hår, med en uttalad effekt och överkomligt pris. Den innehåller mycket vitaminer, naturliga oljor och vegetabiliska proteiner. Tillsammans återställer dessa komponenter hårstrukturen och skyddar färgen mot blekning.

Verktyget har en läcker chokladsmak och en lätt textur. Det här är det perfekta valet för lockigt hår, för efter det blir de inte lätta, men blir släta, glänsande och silkeslen.

Denna balsam för att återställa torkade och skadade trådar lyckades bli en riktig legend. Den är baserad på ett antal användbara komponenter - kokosolja, aloe och nässlextrakt, lanolin, minkolja, kollagen och vitaminer. Verktyget har ett budgetvärde, vilket också bidrar till dess popularitet. Det ger näring, fuktar och slätar nagelbandet.

Det är viktigt! För att uppnå den helande effekten av Revivor måste du hålla minst 15-20 minuter. Om att slutföra ett sådant förfarande varje shampooing, tar effekten inte lång tid att vänta.

L'Oreal Paris Elseve "Balansering 3 Värderbara Leror"

En av de mest framgångsrika kosmetiska innovationerna från det gångna året. Conditioner mot håravfall, som innehåller vit, grön och blå lera, gjorde en riktig känsla bland skönheter. Det kallas ofta det bästa av balms av hela L'Oreal-linjen.

Verktyget är idealiskt för kombinerade hår (oljig nära rötterna och torr längs hela längden). Det uppdaterar perfekt, fuktar, återställer lipidbalansen i epidermis och ger en jämn kamning. Konsistensen i denna balsam, även om den är tät, är helt oskadd. Det är lätt att fördela längs hela längden, det absorberas snabbt och flödar inte. Strängar efter att ha applicerat L'Oreal Paris Elseve blir fluffiga, fräscha, släta och lätta. Och en sak till - det har ett överkomligt pris och har inte SLS och silikon.

Havtornsbalsam från Natura Siberica

Ett av de mest effektiva sätten att stärka och regenerera torrt och benäget för tvärsnittet av hår. Den består av 3 användbara oljor (argon, havtorn och linfrö), vars fuktighetsgivande effekt kompletteras med extrakt av snöiga cladonia och rosor. Tack vare dessa komponenter, erbjuder balsammetern mättnad av trådarna med mikroelement, vitaminer och andra fördelaktiga ämnen.

Siberica havtorns balsam förseglar splittrade ändar och sveper håret med en osynlig skyddsfilm som skyddar dem från miljöpåverkan och stylingapparatens negativa effekter. Detta är idealiskt för strängar som har lidit till följd av frekventa färgnings-, ljus- och / eller kemiska perms. Regelbunden användning av detta läkemedel gör krullarna livliga, voluminösa, mjuka och lätta. Och han är mycket viktig för hårvolymen.

Wella Pro Series Active Moisturizing

Toppet av de bästa balsamerna för torrt hår är färdigt med en produkt från Wella Pro-serien. Denna professionella produkt kan köpas på vilken kosmetikaffär som helst till ett överkomligt pris. Nästan alla håller med om att balsam verkligen gör allt som anges på förpackningen. Den har en trevlig arom, har en ganska tät konsistens, eliminerar ökad pomp, vilket ofta förstör frisyrens utseende och underlättar styling av oskärligt hår.

Viktigt är att "aktiv fuktighet" från Wella Pro-serien är absolut inte fet huvudvärk, så ägarna av en fet eller blandad typ kan säkert använda den. Med regelbunden användning av denna balsam kan du återställa krullarnas struktur, göra dem mjuka, glänsande och fuktad.

Regler för användning av balm

Så här använder du balsam av torrt hår. Notera denna enkla men mycket användbar instruktion.

 • Steg 1. Tvätta håret med schampo.
 • Steg 2. Torka strängarna lätt eller pressa.
 • Steg 3. Applicera lite pengar, returera från rötterna upp till 10 cm - detta kommer att undvika effekten av viktning.
 • Steg 4. Väl sprida det över hela ytan. Om du har mycket tjockt hår, kamma det med en kam.
 • Steg 5. Hur länge ska du hålla balsam på håret? Allt beror på tillverkaren. I regel är denna period från 3 till 20 minuter.
 • Steg 6. Tvätta resten av med rinnande vatten.
 • Steg 7. Torka håret naturligt.
 • Steg 8. Upprepa proceduren inte mer än 3 gånger i veckan, annars kommer håret att bli tråkigt, tungt och livligt.

Tips om hur du får maximal nytta av användningen av balm:

Koden att vänta på resultat?

En bestående effekt kommer att uppstå efter 3-4 veckor med regelbunden och korrekt användning av balsam. Om håret är för torrt och skadat, ska behandlingen förlängas till 2 månader. Då är det en 10-dagars paus, varefter kursen upprepas igen.

recensioner

För att bestämma det slutliga valet, läs de recensioner som lämnats av våra abonnenter.

 • Helen, 25 år gammal: "Värderbara leror från L'Oreal Paris Elseve tog en rally tillsammans med schampo för skadade lockar. Jag förväntade mig ingen speciell effekt, men balsam visade sig vara verkligt magisk. Den passar perfekt för tunt hår - efter appliceringen blev de mjukare, mer hydratiserade och inte längre splittrade. Under den första applikationen av balsam absorberas nästan helt. Samtidigt såg håret inte fett eller tungt. I allmänhet är jag väldigt nöjd. Var noga med att ta mer.
 • Sofia: "Jag har använt Gliss Kur länge. Hyaluron och aggregat är en mycket bra balm för alltför torrt hår. Mine är exakt så, så tillsammans med balsam använder jag också schampo från samma företag. Resultatet är helt enkelt utmärkt - krullarna blev mjuka, silkeiga, de började kamma lätt. Jag försökte byta till mindre billiga märken, men omedelbart ångrade det - torrheten återvände igen, och det var helt enkelt omöjligt att lägga detta halm. "
 • Marina: "Inte så länge sedan jag använde tvätten - jag ville verkligen bli av med yellownessen. Men tillsammans med en ren nyans fick jag härdad och biten hår som inte kunde ses utan tårar. Jag vände mig till en välkänd frisör - hon rekommenderade mig att prova Balsam L'Oreal. Verktyget är riktigt coolt, speciellt om det används i kombination med schampo och mask av samma tillverkare. Som utlovad av befälhavaren uppträdde de första förändringarna inom några veckor. Jag fortsätter att använda den vidare. Jag råder dig också. "
 • Svetlana: "Havtornsbalk från Natura Siberica är det bästa verktyget jag har haft att använda. Den har en naturlig sammansättning, bryr sig helt om håret, låter det inte sväva, och vid spolning ger det effekt av glidning. Krullarna har blivit lik silke och vid beröring har de drastiskt förändrats - nu är de mjuka och släta, de är inte elektrifierade alls och är mindre förvirrade. En flaska varar mer än 2 månader. "
 • Rita: "När jag för några månader sedan presenterades med Active Moistening från Wella Pro Series var jag väldigt glad. Denna outplånliga balsam har en trevlig arom och en tjock konsistens. Håret efter det blev tjockt, voluminöst och starkt. Tack vare den väl valda kompositionen går återhämtningsprocessen mycket snabbt - hårets tillstånd förbättras bokstavligt inför våra ögon. Jag använder denna balsam flera gånger i veckan - det är ganska ekonomiskt. Så fort det slutar kommer jag definitivt köpa mer. "

Se även: Välj den bästa hårbalsammen (video)

Efterbliven hårbalsam

Långt vackert hår - drömmen om kvinnor, för vilka de tillgriper alla slags kosmetiska och folkliga tricks. Salongprocedurer för restaurering av nöje är inte billiga, men balmmen kan väljas i enlighet med budget och hårtyp.

Hur hårbalsam

Med en stark överdrivning kommer oljebaserade balmer till räddning. Vätskeformig produkt som innehåller i sin sammansättning oliv- och mandeloljor, används efter schamponering. Sådana medel används vanligtvis i form av värme till rötterna eller hela längden, men för fetttypen är de kontraindicerade. Om det bara behövs hjälp för tips, är vaxprodukterna uppfunna för dem. För aktiva återvinningsanvändningsmaskar som skiljer sig från den vanliga balsam under varaktigheten av exponeringen för håret.

Tvättbara och outplånliga balsamer liknar varandra. Bland skillnaderna - bara behovet av att tvätta dem. Båda dessa produkter kan presenteras i en krämig form, och de som inte kräver sköljning finns fortfarande i form av sprayer. Fonder klassificeras av hårtyp, så det är inte svårt att välja rätt. Till exempel är balsam av varumärket Pure Line ett modernt budgetsvar på den välkända tvättbara produkten Ballet.

Fördelen med en outplånlig balsam är att applicera den efter shampooing skapar ytterligare en barriär mellan hårdvarans och hårets heta luft. När de torkas på ett naturligt sätt kommer näringsämnena i en större volym än om balsam tvättades bort med vatten. En outplånlig produkt hjälper till att kombinera korrekt och smärtfritt, verkar som ett antistatiskt medel.

Typer av outplånliga medel

Produkter som inte kräver sköljning delas upp av de uppgifter de utför. Det finns balsam och balms som är ansvariga för hårets tillstånd, vilket bidrar till deras restaurering. Andra är utformade för styling och skydd. Deras mål är att få en starkare inverkan på den skadade strukturen eller förebyggandet av skador som uppstår vid installationen. Ofta ingår i kompositionen av de outplånliga hårvårdsprodukterna silikon, som är ansvarig för den visuella jämnheten.

Termiskt skydd för hår

Värmeelementen i strykjärn och ploek, varmtorkning med hårtork skadar håret, vilket gör dem tunna, sköra och orsakar förlust. Termiska hårprodukter finns i form av spray som fungerar som hinder för skadliga effekter. Termiskt skydd finns i produktlinjen Estel (Estel). Produkten sprutas på strängarna innan de sår eller rätas med enheter med värmeelement.

Luftkonditionering

När man väljer en produkt för vård, många plågas av frågan: Vad är skillnaden mellan balsam och balsam? Det finns skillnader, och de är betydande:

 • För det första är balsamens uppgift att skydda det tvättade håret från effekterna av en hårtork och den brännande solen, och balsamet har dessutom en närande funktion.
 • För det andra appliceras inte balsaman på rötterna. Hårbalsam är vanligare på marknaden, men balsams är inte ovanliga på senare tid. Det finns balsamkonditioneringsapparater, till exempel Ultra Doux från Garnier (Garnier).

Hårkräm

De viktigaste uppgifterna i listan över sådana krämer - sken, näring, vård. För att ge en välskött hälsosam utseende - det här är vad en outplånlig hårkräm skapas för. För några år sedan producerade det kända varumärket Schwarzkopf (Schwarzkopf) bara en sådan produkt: en liten mängd pressas först i handflatan och gnidas sedan med händerna. Du kan applicera grädden på en något våt och torr rengöring.

Hur man använder den outplånliga balsammen

Eventuell vård börjar med rengöring, det vill säga med att tvätta huvudet. Välj det perfekta schampot som inte torkar huden och utför sin direkta funktion bra. Om du använder stylingprodukter kommer schampo sannolikt att behövas två gånger. Ett viktigt villkor: efter tvättning måste du klämma i vattenbrunnen och torka håret med en handduk. En outplånlig balsam för normalt hår appliceras på rötterna och längs hela längden. Låt det suga in, varefter du kan börja torka med en hårtork.

Den bästa outplånliga balsammen

Kända globala varumärken och representanter för budgeten Ryska och vitryska kosmetika konkurrerar med varandra och släpper ut outplånliga medel. Varje produkt har sina egna egenskaper, vilket kan vara fördelar för en konsument och nackdelar med en annan. Köparen väljer ett val, beroende på vad han vill uppnå med hjälp av outplånliga produkter, är hans ledande ledare.

Efterbliven hårbalsam

Hårvård är en integrerad del av det dagliga livet för någon modern tjej och kvinna. Tyvärr utsätts idag krullar ofta för negativ påverkan från miljön, och därför är det viktigt att ge dem tillräckligt skydd och näring. Ett av de mest mångsidiga och effektiva kosmetiska alternativen är en outplånlig hårbalsam. Jämfört med många arter har denna produkt många fördelar, som är värda en närmare titt.

Särskilda funktioner

Odelbara produkter är aktivt "crowding out" de vanliga och bekanta alternativen som vi är så vana att använda i vardagen. Detta beror på det faktum att sådana balsam har en mycket bättre effekt på hårets struktur, skyddar håret mot de skadliga effekterna och ger silkigheten och glänsar till locken.

Om outplånlig hårvård - i nästa video

Funktionerna hos de outplånliga formuleringarna inkluderar:

 • Naturliga komponenter återställer snabbt den skadade strukturen.
 • betyder kuvert för varje hår, vilket förhindrar fuktförlust
 • Balmer är lämpliga för olika typer av hår.

Den största fördelen med dessa kompositioner är att de skyddar perfekt krullar mot exponering för ultraviolett strålning. Detta beror på innehållet i SPF-filter i basen.

Spola eller ej spola

Om du jämför de vanliga balsamerna med de verktyg som inte behöver tvättas, kan vi säkert säga att det andra alternativet är mycket högre än det första i alla indikatorer. Detta beror på att vid användning av en konventionell balsam, varar effekten inte längre än 5-10 minuter. Efter applicering kan du se förbättringar, men denna effekt är kortvarig, eftersom kompositionen nödvändigtvis tvättas av med vatten.

Det är känt att ett sådant förfarande inte har en mycket positiv effekt på hårstrukturen. Ofta har vattnet som strömmar från kranen, hårt, ett stort antal skadliga föroreningar. Det vill säga, efter att ha tillämpat verktyget för att uppnå en positiv effekt är nästan omöjlig.

Om vi ​​pratar om outplånlig kosmetika är situationen helt annorlunda. För skadat, torrt och jämnt oljigt hår kan en balsam som inte kräver sköljning vara en riktig frälsning. Detta gäller särskilt kosmetiska alternativ som presenteras i form av en spray. När verktyget används verkar inte strängarna för tunga.

Användarvillkor

Om du för första gången använder en balsam som inte behöver tvättas, är det bäst att först känna till funktionerna i denna procedur. Till att börja med bör det sägas att produkten endast ska appliceras på tvättat hår. Curls torkas något med en hårtork, men så att de förbli våta. Då måste balmen appliceras på håret. Det är nödvändigt att fördela kompositionen längs hela längden av låsningarna, inte når rötterna. Särskild uppmärksamhet under beteendet måste betalas till tipsen.

TOP-5 balsam för hår som inte kräver sköljning

Dagligt hår kräver omsorg och respekt. Men inte varje kvinna har gott om tid för detta ändamål. För att förenkla uppgiften använder du outplånliga balm. Konceptet och typerna att överväga nedan.

Daglig hårvård är en integrerad del av livet för varje modern ung dam. Eftersom strängarna ofta utsätts för de skadliga effekterna av miljö och stylingprodukter, är det nödvändigt att ge dem kvalitetsskydd och näring. Det vanligaste sättet att uppnå detta är hårbalsam som inte kräver sköljning. Det sparar självklart tid och energi för oklanderlig frisyr.

Konceptet av outplånliga hårbalsam, skillnaden från andra typer

Den outplånliga balsam har blivit en trendig hårvårdsprodukt. Detta beror på att dess sammansättning påverkar kretsens struktur djupare och längre, skyddar mot UV-strålar, liksom exponering för höga temperaturer.

Den största fördelen är att det inte finns något behov av att tvätta produkten från håret.

Funktionerna i outplånliga balm är:

 • bevarande av fukt inuti håret (upprätthållande av hydrobalansen);
 • naturlig sammansättning (oljor och växtekstrakter);
 • termiskt skydd (minimerar överhettning av ris med krusjärn, strykjärn, hårtork);
 • innehållet i SPF-filter (skydd mot solstrålning);
 • en mängd olika hårtyper.

I jämförelse med de vanliga balsamkonditioneringsmedlen är de presenterade fonderna överlägsna i flera indikatorer:

 • normalisering av hydro-lipidbalans (eliminering av högt utsöndring av talgkörtlarna);
 • neutral Ph - 5.5 (ideal inte bara för strängarna, men också för hårbotten);
 • möjligheten till djup återhämtning (näringsämnen tränger in i nagelbandet i varje hår);
 • Det finns ingen kontakt med de lås som behandlas med produkten med vatten (alla näringsämnen återstår inom).
 • lägga till volym (utan effekt av viktning);
 • inte orsaka effekten av ett smutsigt huvud (spray balsams).

Applicera outplånlig balsam när som helst på dagen, det torkar perfekt och lämnar inga feta och smutsiga märken på locken.

Användningsmetoden är ganska enkel: Applicera lite på vått eller torrt hår (beroende på tillverkaren), kamma noggrant trådarna, torka den med hårtork eller på ett naturligt sätt.

Av hårtyper är outplånliga balm indelade i följande kategorier:

 • för målade
 • för skadad
 • Termiska skydd;
 • för skört;
 • ger volym;
 • ger sken och glans
 • för strängar benägna att knyta.

Det är nödvändigt att välja en balm baserad på en typ av lockar.

Populära balsam som inte kräver sköljning

Idag finns det många märken som producerar balsamer utan spolning, med både inhemska och utländska. Vilken är bara bra, och vilken är bäst? Tänk nedan i TOP-5.

Brelil Numero Instant Tvåfas havremjöl Hair Conditioner Tvåfas havrebalsam

Balm ger omedelbar restaurering av hårt skadat hår. Lös problem med splittrade ändar, förlust och brittleness. Kompositionen berikas med keratin, havrextrakt och veteprotein.

Användningsmetod: Blanda innehållet i injektionsflaskan försiktigt till en homogen massa, spray produkten på fuktiga, lätt handdukstorkade trådar. Torka utan att tvätta balsmen.

Kontraindikationer: Intolerans mot ingredienserna i balsam.

Gliss Kur Oil Nutritive Hair Repair Express hårbalsam

Den mest populära lösningen för split ends. Klibbar strax de drabbade hårskalorna. Effektivt återställer och förstärker nagelbandet. Satsar med fukt, mikroelement, vitaminer och keratin. Gör lockar välskötta, snygga, elastiska. Produkten innehåller många näringsämnen: arganolja, veteproteiner, keratin.

Appliceringsmetod: Skaka injektionsflaskan kraftigt. Spraya på vått eller torrt hår från rot till spets. Spola inte.

Kontraindikationer: Förekomst av skadade områden i hårbotten.

Profi stil Balsam-Fluid för split ends

Mirakel, lämplig för alla typer av hår. Den klarar av splittrade ändar, vilket förhindrar mekanisk och termisk skada. För att skapa produkten används endast naturliga råvaror: silkesmaskpopuolja och havrekimxtrakt. Som ett resultat blir krullen silkeslen, glänsande och mjuk, lätt att stila.

Hur man använder: Ett par droppar balm gnuggar i palmerna, applicera på torra eller våta strängar. Spola inte.

Kontraindikationer: En tendens till allergiska reaktioner.

Estel Professional Airex Balsam-termiskt skydd för hår "Enkel fixering"

Utveckling från de amerikanska experterna. Ger volymen i rotzonen och håller fixering under alla väderförhållanden. Den har en terapeutisk effekt som sträcker sig inte bara till strängarna utan också till hårbotten.

Sammansättningen av den perfekta kombinationen av ingredienser: panthenol, kaitinovyh polymerer och mandelglycerin.

Hur man använder: Applicera på fuktigt eller torrt hår, direkt i rotzonen eller längs hela längden. Torka håret med en hårtork eller på ett naturligt sätt.

Kontraindikationer: allvarligt skadade lockar.

Viteks Shine Nutrition Arganolja för alla hårtyper Spray-Balsam

Uppfinningen av det vitryska kosmetikföretaget. Det är lämpligt att ansöka före en promenad, simma i havet eller poolen. Skyddar perfekt strängar från UV-strålar, vilket skapar en osynlig film på hårets huvud.

Det är en universell typ som passar alla hår. Den har en trevlig, lätt och delikat smak. Kompositionen är fylld med ett vitaminkomplex, lanolin och arganolja.

Efter applicering av detta verktyg är håret fyllt med glans, återspeglar solens strålar, har ett attraktivt utseende.

Appliceringsmetod: på ett avstånd av 15-20 cm spruta balsam jämnt längs hela längden av håret. Kräver inte sköljning.

Kontraindikationer: amning och graviditet.

Ofta är outplånlig balsam endast vald eftersom den är lättare att använda. Många förstår inte vilken roll han faktiskt spelar. Det är ett utmärkt skyddande medel som omsluter varje hår. Efter att ha studerat medlen från ovanstående TOP-5, är det ganska möjligt att hitta något som är värt bara för dina förmågor och behov. Resultatet tar inte lång tid och kommer definitivt att vara positivt.

Odelbar balsam för torrt hår och de 5 bästa produkterna i denna kategori

Och i nomineringen vinna den bästa outplånliga balsam för torrt hår...

Odelbara balm för torrt hår - fördelar och feedback

Odelbara balsamer - en riktig mast hev för torrt hår, eftersom de kvarstår på håret, fortsätter dessa produkter att näring och skydda trådarna under mycket längre tid. Flickor med torra, furrade, lockiga trådar, där flaskan med balsam slutar först, talar om de outplånliga balsamerna för hår.

Flickor med torrt lockigt hår är galet om outplånliga balsams.

Vi är vana vid tvättbara hårvårdsprodukter och lämnar bara styling på trådarna under dagen. Men det här är inte logiskt: som om vi tvättade krämerna och serum från ansiktet och lämnade bara kosmetika. Om du inte är rädd för att förlora strängar (och när det gäller torrt hår är det svårt att göra, för att de "äter upp" all vård utan spår), ta en titt på de outplånliga balsamerna och outplånlig vård i allmänhet.

TIGI lämnar in torr hårbalm

Den outplånliga balsammen TIGI Bed Head Ego Boost kan vanligtvis användas på något hår, men det är särskilt effektivt för torrt och skadat. Dess näringsmässiga formel hjälper till att förhindra tvärsnitt av ändarna, släpper, underlättar kamning och leder till ett normalt pH, vilket är särskilt viktigt när strängarna pressas.

Odelbara balm för torrt hår: varför rekommenderar vi dem

Om du har torrt hår har de ett antal fördelar som, som alltid händer i livet, är fortsatta nackdelar. Till exempel håller torrt hår volymen väl och ser ofta oförskämt ut. Men samtidigt är trådar som är benägna att torka, ofta tjockare och rasta, och här ligger det nära att falla ut om du inte tar hand om alla regler.

Lyckligtvis, för måttligt skadat hår, är dessa regler enkla. Shampooing, applicera en mask en gång i veckan, med hjälp av ett luftkonditionering - det här är de tre valarna som grundläggande vård vilar (vi talar inte om skydd vid läggning och olika andra knep). Luftkonditionering ska användas med varje tvätt, men vem sa att den ska tvättas bort?

Odelbara Sprayer "Clean Line"

Du kan alltid ta Pure Line spraybatteriet på fitotwar i väskan och ta hand om ditt hår under dagen - under en paus på jobbet, i bilen, precis mellan tiden när du har en fritid. Dessa sprayer bidrar till att avlägsna statiskt från torrt hår, stänga nagelskala och underlätta kamning och också ha en kumulativ effekt.

Det är bara att välja: om du vill stärka håret, prova "Beauty and Strength" -sprayen i varumärket "Pure Line" med nätutdrag.

Tja, om du vill lägga till glans och vitalisera torrt skadat hår, kontakta "Renering och volym" spray av varumärket Pure Line med kamillextrakt. Du kan använda dem flera gånger om dagen efter behov.

Odelbara balm för torrt hår - hur skiljer de sig från det vanliga

Och de outplånliga balsamerna för torrt hår sparar den tid du skulle ha spenderat på att hålla och spola balsam. Det är bara ett par minuter, och ännu ett år är inte några minuter längre!

Ett outplånligt torrt hårbalsam sparar dig tid.

Läs anvisningarna och se till att du har exakt outplånlig balsam för torrt hår. Om du lämnar en konventionell balsam på trådarna kommer inget bra att hända, och ditt hår kommer att täckas med en fet film. Odelbar balsam skiljer sig verkligen från den vanliga kompositionen - dess textur är mer som en lätt kräm eller ett serum.

Oljeserum som outplånlig balsam för torrt hår

Torrt hår, som ingen annan, kan utvärdera behandlingen med oljor, men du bör inte överdriva det. Det är alltid bättre att inte hålla oljor för länge och skölja sedan bort, till skillnad från exempelvis Dove Advanced Hair Series "Allvarligt återställd" olja.

Dess formel med ett komplex av keratiner och ett extrakt av röda alger är inte oljigt och inte klibbigt, men samtidigt bidrar det till att mjuka strängar, lägga till glans, lätta kamning och förhindra snittning. Vänta, men det här är samma funktion som en klassisk hårbalsam!

Vad kan ersätta den outplånliga balsam för torrt lockigt hår

Och ett mer serum som hjälper smidigt hår, ta bort fluffighet och skydda trådar från yttre påverkan - TIGI Bed Head Control Freak. Dess glycerinformel hjälper till att mjuka lockigt hår, vilket nästan alltid är torrt, vilket gör det lättare att kombinera och till och med hjälper till med styling.

Min väg till det perfekta outplånliga håret. Topp 15 fonder. Det bästa och värsta av alla testverktyg.

God dagskönhet, idag vill jag dela med dig en åsikt om 15 outplånliga medel i formatet: olja, kräm, vätska och flytande kristaller.
Varför behöver vi outplånliga hårprodukter?
För att skydda håret från de negativa effekterna av miljön, från avdunstning av fukt från hårets insida, så att håret skyddas mot brötslighet och torrhet. Också outplånliga medel gör håret mjukt, glatt och glänsande. För mig, outplånliga kläder för håret. Jag försummar dem aldrig i min omsorg, varför jag har så långt och friskt hår.
För övrigt förlänger outplånliga medel livslängden för spetsarna och skjuter upp dagen för nästa hårklipp.

Jag försökte alla dessa produkter under åren av växande hår, ett par av dem skickades till mig av tjejerna för att testa "i gjutning".
Alla produkter har silikonbildande komponenter, som enligt min mening är de mest effektiva inom hårvård. Jag säger det här eftersom jag satt på organik i ungefär ett år och använt outplånliga medel i form av 100% oljor och vax baserade på dem. Ja, mitt hår såg svalt ut, men tvärsnittet och sårbarheten var alltid med mig och det här med en längd på mindre än 60 cm. Nu har jag en längd på nästan 80 cm och mitt hår har slutat bryta och splittra, förtjänsten är min fullständiga vård, som inkluderar outplånlig vård för hår.
Så låt oss börja, trots allt har jag samlat mycket pengar.
Jag tror att jag kommer att beskriva allt mer kortfattat, men samtidigt är allting i fallet.
Jag ska skriva som verktygstest.
__________________________________________________________________________________________________
1. Vätskekristaller för hår Constant Delight Cristalli Liquidi

Mina användningsintryck:
Kristallerna har en mycket cool helium-oljig konsistens, på grund av vilken håret omsluter och blir mycket slät och silkeslen.
Användte dem när hon började växa hår. De klarade sig bra för att skydda håret från att bryta av, och vid den tiden hade jag tunt hår, som en fiskelinje och revs och avbrutits från någon beröring. Doften av produkten är ganska trevlig, som med alla produkter av detta märke. Håret torkar inte med långvarig användning. Till alla dem som är begränsade i budgeten råder jag dig att titta på dem, den coola tingen enligt min åsikt.
stark> Beskrivning från tillverkaren:
Specialprodukt för hår med delade ändar. Skyddar och vitaliserar lös och lockigt hår. Ger intensivvård, påverkar hårets struktur, stänger vågorna och förhindrar ytterligare destruktion av håret. Konstant Delight flytande kristaller rekommenderas för sprött, svagt, skadat, färgat hår. Volym: 80 ml
Pris: 500 rubel
Betyg: 5
Använd tid: 2 år
Kommer jag att köpa igen: ja, när pengarna blir täta, tar jag dem säkert.
_________________________________________________________________________________________________

2.Name: Concept Green Line mousserande kristaller

Mina användningsintryck: Dessa flytande kristaller liknar konstant diallin, men jag tyckte fortfarande om det lite mindre. Lukten var väldigt trevlig. Deras konsistens är samma oljig-silikon, mycket halt, håret är anmärkningsvärt omsluterat. Håret torkas inte. Det är inte dåligt, jag kan också ge råd om du inte hittar den första.

Beskrivning från tillverkaren:
Återställ split ends. Linfröolja är idealisk för att bry sig om splittrade ändar. Tack vare den speciella formeln "PURE DIAMONDS" penetrerar oljan djupt in i hårstrukturen, limar delade ändar, fyller håret med vitalitet och naturlig glans. Pris: 400
Betyg: 5
Använd tid: 1 år
Ska jag köpa igen: troligtvis inte.
_________________________________________________________________________________________________
3.Namn: Avon Serum för torra hårändar

Mina användningsintryck:
Inte dåligt, men det lukter starkt av alkohol, så att man med långvarig användning börjar torka håret. Jag skulle inte rekommendera det till dig.

Beskrivning från tillverkaren:
Lätt serum släpper håret, återställer splittrade ändar. Omedelbart närmar sig, ger silkeslen och blank glans. Håret blir starkt, friskt och starkt. Pris: cirka 200 rubel
Betyg: 3-
Använd tid: ett halvt år
Ska jag köpa igen: nej nej, och igen nej.
_________________________________________________________________________________________________
4.Name: L`Oreal Elseve Extraordinär olja för alla hårtyper
Mina användningsintryck:

Oljan har en tjock, tjock konsistens.

Hans arom är orientalisk med blommiga anteckningar, det verkade mig tungt. Hår kuvert väl, med rätt användning inte tjock. Håret är mycket mjukt och smidigt efter användning. De första två veckorna jag squealed med glädje, men då blev mitt hår hårt, som en tråd, och mitt hår började torka. Jag skulle inte rekommendera det till dig, eftersom det finns ett liknande verktyg från samma priskategori, kommer jag att skriva om det nedan.

Beskrivning från tillverkaren:
L'Oreal Paris laboratorier använde alkemi av 6 oljor av sällsynta färger för att skapa extraordinär Elseve Oil - deras bästa innovativa behandling som gör håret till perfekt materia och skyddar dem mot den yttre miljöens aggressiva påverkan. Dess rika, oljiga formel med 6 oljor (Lotus, Tiareblomma, Rose, Nivyanik, Kamille, Linfrön) anpassar sig till varje typ av hår, djupt närande, vilket ger dem livgivande kraft och bländande glans utan viktning. En lätt orientalisk doft med träiga och exotiska anteckningar förvandlar användningen av Extraordinär Olja Elsev till ett oförglömligt sensuellt nöje som omsluter ditt hår med en utsökt, berusande doft.
Den magiska konsistensen och alkemi av 6 oljor av sällsynta blommor omvandlar hårfibern till flytande materia:
• Lotusolja närmar sig fibern och skyddar håret från de yttre miljöernas aggressiva effekter.
• Kamilleolja återvänder skina till dim hår, mjukgör hårfibrerna;
• Tiareblommolja skyddar håret från torrhet;
• Nivyanik Flower Oil ger hår vitalitet;
• Rose Oil ger hår med väsentliga näringsämnen;
• Linfröolja ger näring till hårfibrer.
Som ett resultat blev den extraordinära oljan Elsev skapad - den bästa innovativa vården för hår, vilket gör något hår till perfekt materia och skyddar den från den yttre miljöens aggressiva påverkan. Pris: 350 rubel
Betyg: 4-
Använd tid: 2 månader
Ska jag köpa igen: nej.
__________________________________________________________________________________________________
5.Name: Oil-Elixir Transfiguration Garnier Fructis Triple Recovery
Mina användningsintryck:

Jag skulle kalla den här oljan en av mina favoriter i min prisklass upp till 400 rubel. Oljan är mycket trevlig konsistensmediumvätska, i sig själv transparent.

Aromen har ett blommigt sött med hints av frukt. Med långvarig användning torkar håret inte. Det smälter perfekt håret, gör dem mjuka och silkeaktiga. Nu använder min mamma denna olja, hennes hår är också glad över honom, och hennes hår är tunt. Därför kan jag säga att oljan är universell och passar både ägare av tunt och tätt poröst hår. Men oljan ger effekten av naturligt hår, blir inte fet och gör inte håret tyngre, mitt porösa hår räcker inte, så jag gick vidare på jakt efter mitt ideal.

Beskrivning från tillverkaren:
Drömmer du om juveler för ditt hår?
Garnier Fructis skapar 1e Olje-Elixir Transformation för alla hårtyper med dyrbar Arganolja
Den genomskinliga, viktfria texturen av oljan absorberas omedelbart, väger inte ner och lämnar inte en känsla av fettinnehåll.
Triple action:
1. Djup näring
2. Enkel styling och hårskydd
3. Precious shine
Briljant och mjukt för beröring, ditt hår förvandlas till tipsen. Utsökt orientalisk doft ger ett gott nöje och är fortfarande ett ljust slö på håret. Pris: 350 rubel
Betyg: 5
Använd tid: 1 år med mellanrum
Ska jag köpa den igen: mer sannolikt ja än inte.
_______________________________________________________________________________________________
6. Namn: Kapous Professional Crystal Shine - Vätska för splittrade ändar av hår Capus

Mina användningsintryck: mitt porösa hår var inte sjukt av det här medlet av mjukhet och viktning. Vätska är mycket väl lämpad för att skydda tunt hår från tvärsnittet. Inte fet och inte tung. Aromen är trevlig, lätt och diskret. Med långvarig användning torkar håret inte.

Beskrivning från tillverkaren:
Vätska för splittrade ändar av håret "Crystal shine" Kapous släpper och tätar de splittrade ändarna, fuktgivande övertorkat hår, vilket ger dem elasticitet, fasthet och glans. Skyddar håret från de negativa effekterna av miljön och UV-strålarna. Förhindrar bildandet av splittrade ändar.
Silikon- och linolja, som innehåller omega-3 fleromättade fettsyror, som förbättrar hårets tillstånd, försiktigt omsluter de skadade områdena, skyddar dem och bevarar den naturliga fuktnivån är en av komponenterna i vätskan. Pris: 400 rubel
Betyg: 5
Använd tid: 2 månader
Ska jag köpa igen: nej.
________________________________________________________________________________________________
7. Namn: Ollin Care Restore Serum Med Linfrö - Restorativ Serum Med Olin Linfrö Utdrag

Mina användningsintryck:
Mycket tjock konsistens av flytande kristaller, hårkuverten är kallt, vilket gör dem mjuka och släta.

Verktyget ger en kosmetisk effekt, så med långvarig användning kan det börja torka. Lukten av honom är väldigt cool, vattenmelongummi, som om från barndomen.

Beskrivning från tillverkaren:
Passar alla hårtyper. Glattar ytan, utjämnar det kutikulära skiktet och förhindrar hårets ändar från tvärsnitt. Konditionering av kemiskt behandlat hår, vilket underlättar kamning. Håret ökar vitaliteten och intensiv hälsosam glans. Pris: 300-400 rubel
Betyg: 5
Användningstid: 9 månader
Ska jag köpa den igen: Om det någonsin slutar, tar jag det för lukten och den snygga kosmetiska effekten.
________________________________________________________________________________________________
8. Namn: Egyptisk Hibiscus Matrix Olja undrar Hårfärg

Mina användningsintryck:
Strukturen är trevlig, fet, ljus.

Oljan har en behaglig doft, för mig luktar den med noter av malurt, men ganska snyggt ekar noterna av jasmin. Mycket trevlig arom som följer dig länge. Olja gav en vacker glans till håret, vilket gör håret mjukt och smidigt. Men oljan blev inte min favorit, och jag bestämde mig igen för att leta efter.


Beskrivning från tillverkaren:
Upptäck oljan av egyptisk hibiskus.
Hibiscus är en ätlig egyptisk växt för alla plågor.
I de gamla arabiska medicinska texterna kallas hans avkok som ett botemedel mot alla sjukdomar.
Enligt encyklopedisk data hör hibiskus till familjen malvaceae och finns i tropiska regioner i Asien och Afrika.
Produktegenskaper:
Trevlig doftande arom.
Hjälper till att stärka och återställa elasticitet i strukturen av färgat hår, vilket ger dem mjukhet och glans.
Passar alla hårtyper.
Återställer mättad glans av färgat hår upp till 75%.
Rekommenderas inte riklig applikation på grund av möjligheten att bilda hög fetthalt.
Produkten absorberas lätt och syns inte på håret.
Använd Matrixolja undrar egyptisk hibiskusolja efter färgningsproceduren för att återställa glittrande glans till hårfärgad färg i vilken färg som helst. Pris: cirka 800-900 rubel
Betyg: 4
Användningstid: 3 månader
Ska jag köpa igen: nej.
________________________________________________________________________________________________
9. Namn: Kerastase Elixir Ultime Mångsidig Skönhet Olja - Multifunktionell Olja för alla hårtyper
Mina användningsintryck:
Oljan har den coolaste och rikaste smaken, jag skulle kalla den parfymerad, för mig personligen liknar dess doft parfyldolken. Oljan är tjock, mycket trevlig.

Du kan gå för långt med honom även på mitt porösa hår. Men om det tillämpas i måttlighet, kommer det inte att släta punkterna. Men hans hår är mycket smidigt och mjukt. Håret torkar inte med långvarig användning.

Beskrivning från tillverkaren:
Multifunktionell vård för alla typer av hår. Skydd mot tömning, intensiv näring och perfekt glans.
fördelar:
Alchemy av de fyra mest värdefulla oljorna för ditt hårs skönhet. Hemligheten med bedårande hår avslöjas.
Bara några droppar Elixir Ultime olja - och ditt hår blir silkeslen och otroligt lätt.
Vid applicering före styling blir håret smidigt och skyddat.
Applicera som en slutlig styling gest fyller håret med strålning.
Detta verktyg kommer att bli en integrerad del av den dagliga hårvårdritualen.
teknik:
OLEO-COMPLEXE-tekniken är alkemi av fyra mest värdefulla oljor: arganolja, kameliaolja, majsolja och pracaxiolja.
Denna kraftfulla kombination av aktiva ingredienser gör håret vackert, glänsande, mjukt, skyddat, fullt av glans och ljus.
Näringsrikt och starkt hår är skyddat mot aggressiva yttre påverkan.
1 / majskärnolja:
Denna komponent spelar rollen som en rik källa till näringsämnen.
2 / Arganolja:
skyddar håret och gör det smidigt och lätt.
3 / Pracaxi-olja:
stärker håret och gör det mer tätt och skyddat.
4 / Camellia olja:
ger ditt hår en otrolig glans. Pris: 2000 rubel
Betyg: 5
Använd tid: 9 månader.
Ska jag köpa det igen: Om det finns extra pengar, köper jag det.
_________________________________________________________________________________________________
10. Namn: Cocochoco Intensive Moisturizing Cream

Mina användningsintryck:
Det är en mycket tjock grädde, du måste hitta ett gemensamt språk med det, eftersom det kan tungt håret genom att göra dem istappar.

Jag lägger bokstavligen en droppe på den och gnuggar den mellan mina palmer och försöker att applicera den bara på tipsen. Doften av produkten är väldigt trevlig, parfymerad, jag lugnar personligen gurka och äppelns färskhet.
Det mjukar mycket coolt hår, gör hårda tips mjuka och levande.

Beskrivning från tillverkaren:
Cocochoco Intensive Cream - för omedelbar mättnad av fukt mycket torr, skadad, poröst hår. Underlättar kamning, ger jämnhet, glans, avlägsnar fluffighet. Tätar hår, betonar lockar, underlättar styling av någon komplexitet. På mycket skadat hår efter blekning och tvätt kan användas som outplånligt medel. Pris: cirka 1000 rubel
Betyg: 5
Användningstid: 6 månader
Ska jag köpa den igen: mer sannolikt ja än inte.
_________________________________________________________________________________________________
11. Namn: Joico K-PAK Split End Splitter Balsam

Mina användningsintryck:
Den krämiga heliumkonsistensen, dess arom är trevlig, salong.

Dyra och mest hemska medel. Torkar håret från den första applikationen. Hår som om det är täckt med en film och börjar kvävas. Vill du veta vad torrhet är? Köp denna vätska.

Beskrivning från tillverkaren:
Utmärkt viktlös balsam för omsorg för delade ändar, vilket ger kvalitetsvård för färgat, lockigt, långt hår av alla slag. Tätar hårets spetsar och skyddar spetsarna från ytterligare termisk, kemisk, mekanisk eller miljöskada. Det har en rekonstruktiv effekt på cortex och cuticle. Utmärkt närmar och fuktar, tar bort fluffighet och polerar hår.
Som ett resultat av att använda K-PAK Split End Mender-balsam blir hårändarna blankt och hälsosamma igen. Håret förnyas och hanteras mer. Pris: cirka 2500 rubel
Betyg: 1
Använd tid: 1 månad
Kommer jag att köpa igen: aldrig botten!
_________________________________________________________________________________________________
12. Namn: Ollin Megapolis - Night Hair Cream Baserat på Ollin Black Rice

Mina användningsintryck:
Jag försökte denna grädde i gjutgods, och jag var lycklig så att testa den. Läget är uppriktigt sagt...
Det luktar ammoniak med hints av katturin, fruktansvärt uppriktigt. Lukten är bara så avslöjad på håret. På den första dagen blir håret tätt och väldigt mjukt, men på andra dagen, hej, torra slutar.

Den krämiga konsistensen är inte fet. Håret blir matt efter det, utan glans. Med grädde är det möjligt att överdriva det.
Beskrivning från tillverkaren:
Cream är ett konditioneringsmedel.
Underlättar styling, skyddar mot uppvärmning med hårtork och tang.
Förhindrar hårflätning.
• Skydd mot negativa miljöeffekter.
• Antioxidantegenskaper.
Aktiva ingredienser:
svart risextrakt, veteproteiner, hydrolyserat keratin, mikroemulsionssilikon. Pris: 400 rubel
Betyg: 2+
Använd tid: 1 månad
Ska jag köpa det igen: nej, det skulle ha varit en annan lukt, kanske det skulle ha gett honom en ny chans, men här är det definitivt inte!
________________________________________________________________________________________________
13. Namn: L'Oreal Professionnel Mytisk Olja - Frätande olja för alla typer av hår L'oreal Profesional

Mina användningsintryck:
Oljan är lätt, har en trevlig arom, håret väger inte ner.

Gör dem smidiga och flytande. Perfekt för tunt hår. Med lång användning, torkar det inte håret, förrän det var nyligen ansett som ett ideal, men då insåg jag att det finns ett botemedel som vann mig för första gången.

Beskrivning från tillverkaren:
Mytisk oljebeständig olja, baserad på avokado och druvolja, har en mjuk konsistens och omsorgsegenskaper, och har också flera funktioner att applicera. Pris: 1000 rubel
Betyg: 5
Användningstid: 5 månader
Ska jag köpa den igen: nej, för att jag hittade produkten bättre än den här.
_________________________________________________________________________________________________
14. Namn: Constant Delight 12 i 1 Elixir for Hair

Mina användningsintryck:
Mycket lätt kräm för hår, har en fin salongdoft. Lätt kräm, det är svårt att överdriva det.

Håret efter det är smidigt och mjukt. Håret gör inte tyngre, så det kommer perfekt att framhäva strukturen hos poröst eller lockigt hår. Håret är elastiskt till mycket tips, fuktgivande känns verkligen. Hår efter det är lätt att kamma och efter mindre förvirrad. Stor kräm för dina pengar, förutom det är mycket ekonomiskt.

Beskrivning från tillverkaren:
Intensiv spraymask. Kräver inte sköljning. Utvecklat på grundval av naturliga ingredienser påverkar verktyget aktivt problemområden.
Elixiren för håret "12 i 1" har samtidigt 12 positiva effekter:
- återställer håret längs hela sin längd
- skyddar håret mot värmeffekter
- ger näring och hydratisering av svagt hår
- underlättar kamning
- innehåller UV-filter
- skyddar mot negativa miljöfaktorer
- underlättar styling av orubbligt hår (lätt fixering styling)
- mättar hårstrukturen med keratin
- ger håret en strålande glans - gör håret mindre fluffigt
- hjälper till att förlänga färgintensiteten hos färgat hår
- förhindrar utseendet av splittrade ändar Pris: 400 rubel
Betyg: 5+
Användningstid: 7 månader
Ska jag köpa igen: ja.
_________________________________________________________________________________________________
15. Namn: Arganolja för hår med guldpartiklar Tahe Keratin Gold
Mina användningsintryck:

Precis som i en av mina inlägg jämförde jag denna olja med kerastaz och jag kan säga att den överträffade även sin handling. Det är perfekt. Hår rätnar, som om det gick genom järnet, håret gör det väldigt smidigt. Alla sporerna på längden jämnades, som om du har en silkduk av hår. Olja har en trevlig arom av ananas.

Tjock, gulaktig i färg. Jag vet inte ens vad jag ska säga om honom, förutom det är perfekt för mitt porösa hår.


Beskrivning från tillverkaren:
Arganolja med keratin, aktiva stamceller och guldmikropartiklar. Kämpar mot åldrandet, stärker hårets inre struktur, återställer sin ton, energi, densitet, ljusstyrka och mjukhet.
Det gör håret mjukt och glänsande, toner och närar det från insidan. Pris: beroende på inköpsort och volym, men denna olja är i samma priskategori med kerastas.
Betyg: 5 ++
Använd tid: 4 månader
Ska jag köpa den igen: ja, och ja igen!
_______________________________________________________________________________________________


Jag har förresten provat den rosa essensen av moltobeene, lukten av hennes trevliga äpple. Hon kan gå för långt.
Jag kan inte visa förpackningsbilderna, men konsistens, tack.

Konsistensen av detta är mer som silikonolja.
Jag skickade det till provet vid gjutning.
Vad kan jag säga, effekten är först wow, jag vill köpa sin fulla version, och efter 2 veckor, var... Jag vill inte köpa den, eftersom håret började torka.
______________________________________________________________________________________________
Jag uppfyllde mitt uppdrag och bara från 15 försök lyckades jag hitta mitt ideal för hår. ärligt och det är ingen önskan att prova något nytt, men som mitt inre hår maniam ständigt längtar efter en ny.
Därför har jag fortfarande ett par topp tre verktyg som jag skulle älska att testa.
Skriv, har du hittat ditt ideal, eller söker du fortfarande?
Jag kommer att vara glad för dina kommentarer, tack alla för din uppmärksamhet, vi ses snart!Nästa Artikel
Estel hårbalsam, färgpalett, recensioner