Bästa hårfärg: Top 2018


Varje säsong visas nya färgtekniker som kan överraska och imponera. I huvudet på allt detta är hårfärger, som inte bara innehåller nya nyanser, men också intressanta variationer baserade på grundläggande färger.

Så, vilket hårfärg, enligt experter, kunde uppfylla förväntningarna hos moderna fashionistas? Se en översikt över de mest populära varumärkena av professionella hårfärger och färgämnen för hemmabruk.

innehåll:

Professionell hårfärg topp ranking

Varje mästare väljer ett hårfärg som passar honom. Det är viktigt att färgen var bekväm att arbeta och få ett tydligt och förutsägbart resultat. Denna recension innehåller de mest populära produkterna för 2018 från professionella hårfärgade linjer.

Wella Koleston Perfect - prof. Hårfärg Vella Coleston, Tyskland

Det är resistent färg som gör att du kan få en rik ton. Hon är utförandet av oöverträffad tysk kvalitet. På paletten finns olika nyanser. Naturliga färger är särskilt populära, men exklusiva nyanser ignoreras inte. Hon föredrar inte bara av erfarna stylister, men också av vanliga kunder.

Matrix SoColor - hårfärg från Matrix-linjen, USA

Detta är ett av de favoritfärger som är resistenta hårfärg, som kan skapa rika och rika färger. Den önskade nyansen erhålls genom patenterad teknik ColorGrip. Målaren faller jämnt på det grå håret och håller den resulterande färgen under lång tid. Nyanserna innehåller redan en naturlig bas, förutom att färgerna anpassar sig till hårpigmentet. Därför är resultatet alltid utmärkt. Sammansättningen av den kemiska formeln innehåller näringsämnen som återställer skadad hårstruktur.

Igora Royal (Igora) - prof. färg från tillverkaren Schwarzkopf (Schwarzkopf), Tyskland

Designad speciellt för resistent färgning. Tack vare en speciellt utvecklad formel flödar färgen inte och appliceras jämnt längs hela längden av håret. Trots att serien tillhör den professionella nivån är den lätt att köpa för hemanvändning. Igora Royal-linjen har en ledande position i antalet nyanser, och närvaron av mixtoner gör att du kan skapa unika färger. Det finns ingen skarp och obehaglig lukt av ammoniak. Färgen har en lätt fruktig arom. Produkten innehåller hårvårdsprodukter och olika vitaminer.

Selektiv professionell italiensk professionell färg

Detta är en professionell färg från det italienska varumärket, som presenteras i 100 nyanser. Ger högkvalitativ färg och mottagande ultramoderna färger. Det otvivelaktiga kriteriet för färg är färgfasthet. Permanent färg målar perfekt över grått hår. Serien innehåller vårdkomponenter som släpper upp det porösa hårets struktur.

Farmavita - professionell färg, Italien

Efterfrågat italienskt varumärke i frisörens miljö. Färgämnen baserade på medicinalväxter och växtextrakt färgar håret försiktigt i naturliga nyanser. Resultatet är en rik och djup färg. Färger "Farmavita" har en krämig konsistens, som appliceras jämnt längs hela hårets längd. Näringsämnen som ingår i produkten minskar de negativa effekterna av kemiska element på strukturen hos hår och hud.

Majirel - Franskt hårfärg Majirelle från Loreal

Detta är en ny utveckling från företaget Loreal. Den patenterade färgformeln består av en mikrokationisk polymer, Ionen G och en Incel-molekyl, så att färgen inte stör hårets struktur. Revel Color (färgutvecklingssystem) förhindrar att pigmenten tvättar snabbt. Färgens krämiga struktur är mycket bekväm att applicera. Majirel är lämplig för dem som föredrar ljusa och mättade färger eller tvärtom reserverade, närmare naturliga nyanser.

Inoa - Fransk Inoa hårfärg från Loreal

Professionell färg utan ammoniak från det kända varumärket Loreal. Har ingen skarp och obehaglig lukt. Basfärgen är färgämne monoetanolamin. Noggrann utformad färgformel ger högkvalitativ färg över grå hår och jämn färg. Överdriver inte hår och upprätthåller naturlig lipidbalans. Färgen innehåller skyddande komponenter som förhindrar hudirritation och manifestationen av allergiska reaktioner.

Materia - Japansk färg

Det är på äraplatsen i rankningen av hårfärger. Färgtillverkaren är ett japanskt företag Lebel. Verktyget har unika egenskaper. Det ger jämn färg och skydd mot hår. På grund av att produkten innehåller en minsta procentandel ammoniak och väteperoxid, har färgen en sparsam effekt. Det höga innehållet av färgpigment bidrar till djup och varaktig färgning. Lipider och fytosteroler är inblandade i restaurering av hårstruktur.

Keune (Ken) - prof. färg för salonger, Holland

Ett nederländskt företag som producerar färger för professionell färgning. De är uppdelade i: ammoniak, ammoniakfri och produkter för SPA-färgning. På Keune-paletten hittar du 107 nyanser (5 - mixton och 80 - primära färger). Slutresultatet sammanfaller alltid med hårfärgens färgpalett. Färgen utsöndrar diskret arom och irriterar inte hårbotten. Silkeproteinerna i basformeln mjuknar krullarna och gör dem mer lätta.

Cutrin - professionella färger Kutrin SCC-reflektion, reflektion Demi, Reflektion Fyrverkerier, Finland

Populär finländsk färg bland frisörer och stylister. Klarar effektivt med grått hår. Aktiva ämnen tränger intensivt in i håret och ger högkvalitativ färgning. Färgernas sammansättning innehåller en vårdande ingrediens - arktisk tranbärsvax. Han, tillsammans med bivax, ger håret en attraktiv glans. Fördelen med färg är att den inte innehåller konserveringsmedel, silikoner och ammoniak.

Fyrverkerier i rangordningen av hårfärg är inte den sista platsen. Det omfattande färgområdet gör att du kan implementera även djärva experiment med utseende. Tillverkare använde ett försiktigt program vid tillverkning av färger. Håret får en vacker nyans och samtidigt upprätthålla sin sunda struktur.

CHI - professionell salongfärg, USA

Avser en icke-ammoniak-serie av färger. Tillverkaren av produkterna är Farouk Systems Group. I färgpaletten hittar du naturliga, ashy, koppar nyanser. Jonisk färg är lämplig för färgning av grått hår. Trots att färgen inte innehåller ammoniak, kan den lätta krullarna upp till 12 toner. Hårfärgning sker på grund av våg av det långa infraröda spektret, vilket höjer vågorna för pigmentpenetration.

Video: Hårfärg CHI

Estel De Luxe - Estellefärger för professionell användning, Ryssland

Ingår i branschen med professionella färger. Deras utveckling var engagerad i det kända ryska företaget LLC "Unicosmetics". Färgen färgar håret perfekt, ger en jämn färg och hälsosam glans. På grund av den unika formeln målar färgen perfekt över vitt hår. Den krämiga konsistensen är jämnt fördelad genom håret och flödar inte. Färgets sammansättning är skimrande pigment. Ytterligare skydd för lockar ger en omsorgsfull emulsion. Det är baserat på vitaminer, kastanjetrakt och chitosan.

Kapous Professional (Kapus) - hårfärg för salonganvändning från den ryska tillverkaren Kapous Cosmetics

Ryska varumärke som producerar resistenta permanenta färger baserat på naturliga komponenter. Du kan välja mellan 106 nyanser, inklusive 6 färgförstärkare. Recensioner av specialister kokar ner på det faktum att de målade locken blir likformig, mättad färg. Förutom huvudkomponenterna innehåller produkten kakaosmör, som ger näring till håret från insidan, vilket gör dem fina och glänsande.

Kydra - professionell färg, Frankrike

Detta är en linje av mild hårfärg från en fransk kosmetisk tillverkare. Produktens unika egenskap är att dess formel innehåller minsta procentandel ammoniak och andra kemiska element av aggressiv verkan. Kompositionen är berikad med naturliga ingredienser som minskar negativa effekter av kemiska komponenter och skapar en osynlig skyddsfilm. Färgpaletten består av 66 nuvarande nyanser, allt från naturlig till exklusiv. Färger perfekt över grått hår.

LondaColor - professionella hårprodukter, Tyskland

Långvarig krämig hårfärg Londacolor Permanent. Den oxiderande emulsionen skapar en likformig färgämnesblandning och ger ett kvalitetsresultat. Färgen tvättas inte till åtta veckor. Måla perfekt målar grå hår. Sammansättningen av LondaColor innehåller naturligt vax och lipider, vilket ger fullständig hårvård, neutralisering av de skadliga effekterna av kemiska element.

Revlon - professionella färger Revlon-serien Revlonissimo NMT, Young Color Exel, Orofluido

Populär färg bland moderna modeister. Den varierande paletten består av trettio vackra nyanser. Färgen är utvecklad på grundval av nanomolekylära teknologier. Komplexet innehåller vitaminer E, B3, A, H, som ger skydd mot aggressiva yttre faktorer. Färgen fungerar väldigt försiktigt, så det är ganska lämpligt för känslig hårbotten.

Ollin färg - hårfärg Ollin, Ryssland

Permanent färg med ett minimum av ammoniak. Den huvudsakliga färgpalen visar 80 moderna nyanser, det finns också en speciell blond -12 toner och en blandning - 6 toner.

Goldwell - professionell hårfärgsprodukt

Den alltmer populära Goldwellfärgen har vunnit många hailr-masters förtroende. Professionell produkt som kräver träning. I linjen finns tre typer av färg: ammoniakfri, resistent, toning. Produktion Tyskland. Mer än 100 nyanser tillåter att förklara någon fantasi hos klienten.

Det bästa hårfärgen för hemmabruk

Många tjejer föredrar att göra färgning hemma. Särskilt för dig lägger vi en lista över märken av bra hårfärger som är lämpliga för hemmabruk.

Hårfärg Loreal Preference, Loreal Preference, France

Flytande krämfärg ger en bestående effekt. Färger helt över grå hår. Färgpaletten trivs med en mängd olika färger, den innehåller 45 moderna och relevanta färger. För att återställa den skadade hårstrukturen efter färgning tillsatte tillverkaren en speciell balm baserad på naturliga ingredienser.

Garnier Color naturals, Garnier Color Naturals, Frankrike

Kvalitetsfärg av hög kvalitet innehåller tre värdefulla komponenter: avokadoolja, sheasmör och olivolja. Krämig konsistens är bekväm att använda. Färgen flyter inte under färgningsprocessen. Det finns ingen skarp, obehaglig lukt av ammoniak. Tack vare en speciellt utvecklad formel kan färgen effektivt måla över grå hår.

Anthocyanin Second Edition, Anthocyan - en ny färg med ljusa färger och en lamineringseffekt, Korea

Anthocyan - högkvalitativ färg från den koreanska tillverkaren. Basen för produkten är kombinationen av växtekstrakter. De bidrar till att få rika och ljusa nyanser. Färgpaletten består inte bara av kreativa nyanser men också av naturliga mörka färger. Den har en diskret floral doft.

Faberlic Krasa - Faberlic krämfärg från det rysk-franska företaget Faberlic

Durable cream paint som hjälper till att uppdatera bilden utan att håret skadas. De resulterande nyanserna motsvarar paletten. Håller mycket lång tid, smälter inte och tvättas inte av. De aktiva ingredienserna i färger är amlaolja och arginin. På grund av dessa komponenter blir curls oöverträffad mjukhet. Färgerna innehåller ingen skadlig kemisk komponent PDD, vilket ofta är orsaken till allergiska reaktioner.

Casting Creme Gloss-hårfärgning Casting, L 'Oreal, France

Hårfärg med en unik formel utan ammoniak. Tack vare den milda sammansättningen orsakar den inte irritation, klämmer inte vid färgning och ger en jämn färg. Färgpaletten presenteras i 28 nyanser. Här kan du välja både naturliga och extrema färger. Färgen har inte en obehaglig, akrid lukt. Trevlig konsistens ger enkel applicering på håret. För att återställa hårstrukturen har tillverkaren utvecklat en speciell balm baserad på kunglig gelé.

Avon Advance Techniques, Avon Salon Care Hårfärgskräm, USA

Cream hårfärg, vilket möjliggör en salong effekt i levnadsförhållanden. Huvudpaletten innehåller populära nyanser av blond, choklad och svart. Advance Techniques dye ger ett 3-stegs hårfärgningssystem. Den innehåller: skydd, effektiv färgning, inklusive grått hår, högkvalitativ vård.

Palette, Palet - färg för hemmabruk, tillverkare Schwarzkopf, Tyskland

Paletten är ett populärt varumärke av färger för hemmabruk. Den rika färgpaletten består av 32 moderna nyanser. Färgerna är uppdelade i tre huvudtyper beroende på resistansnivå: lättfärgning, halvbeständig färgning och resistent färgning. Tack vare det innovativa "färgskyddskomplexet" smälter inte färgen till och med efter två veckor.

Syoss, Ciec - hårfärg från tillverkaren Schwarzkopf, Tyskland

Färg från den tyska tillverkaren SchwarzkopfHenkel är idealisk för användning hemma. Det innehåller olika naturliga ingredienser som har en fördelaktig effekt på hårets tillstånd, såsom: aloe vera, vitaminer från grupp B och veteproteiner. Färgpaletten består av tjugo primära färger.

Rowan, tillverkare Acme Color, Ukraina

Beständig krämfärg med ett extrakt av bergaska. Ger högkvalitativ färg och mild omsorg för hår av vilken typ som helst. I sin produktion används naturliga ingredienser och högkvalitativa färgämnen. Paletten är representerad av trettio olika nyanser.

Fördelar: överkomligt pris, resistent. Nackdelar: Vätskekonsistens, torrt hår, obehaglig lukt.

Gör din egen färgbedömning

Delta i undersökningen, rösta på ditt favoritmärke och gör ditt betyg på hårfärger. Vi kommer också att vara tacksamma för kommentarer om erfarenheten av att använda en viss färg.

Ta till din vägg:

Läs detsamma:

Lägg till en kommentar

Som mästare säger jag Goldwell! Jag gillar färgen väldigt mycket, jag målar mig själv och jag målar klienterna, alla är glada!

Erfarenhet med hjälp av Lebel Materia 2 år. Varför varade så länge - ville inte byta befälhavaren själv. Färgen gjorde ursprungligen ett bra intryck, särskilt korrekt, de inrättade en marknadsföringskampanj. Men efter 2-3 gånger insåg jag att håret lämnar mycket att önska. Jag bestämde mig för att sluta på det en stund för att vänta på den lovade effekten. Miraklet hände inte. Om du inte använder massor av mycket dyra vårdprodukter med färg, blir ditt hår bara en handduk. Jag hade ingen sådan erfarenhet förrän även med budgetfärger. Lebel bara riktigt bra, och då var jag tvungen att prova en hel del sätt att komma till någonting. Jag kan ge råd om serumproedit (använd komplex). Som ett salongförfarande är det mycket dyrt.
toga:
- färgen i sig ger inte alls sken (det är endast möjligt i salongläge eller med speciella stylingverktyg, men med en sådan arsenal kan denna effekt uppnås med vilken färg som helst)
- dehydrerar håret
- Hårstruktur utan extra medel - släp
- tvättas snabbt. 2-3 toner på 3 veckor (min varannan dag)
-Att måla längden ofta råder jag inte alls. Håret återställs inte
- behandlas inte som angivet Även lätta produkter lämnar inte mycket bra resultat.
- dyrt (prisklass börjar från: rötter upp till 100 U.e - lång -200 cu.)

- bred palett och vacker färg, försett kompetent guide
- enhetlig fyllning
-klarar sig bra med grått hår
-ingen lukt
-brinner inte hårbotten (men om du överdriver det till och med 5 minuter finns det obehag)

Jag har dött mitt hår med Goldwell-produkter i 13 år nu. Användte hela paletten av sina produkter - topchic, colorance, elumen, nectaya. Jag har länge letat efter en sådan färg som inte skadar mitt hår, medan det blir motståndskraftigt för att måla dem. Ingen loreali, londa, snygga inte komma ikapp med det här märket. Och detta känns igen av frisörerna själva. Det enda... om du verkligen vill ha ett fantastiskt resultat - gå till salongen för befälhavaren. Real Goldwell-mästare lär sig ständigt. de har många seminarier och workshops, de vet mycket nyanser och tricks som beror på hur håret, strukturen, färgen, dina önskemål är. Och därför, när jag läser recensioner som: "... jag gick och köpte färg, jag smorde det - ingen effekt..." blir det löjligt, jag är nästan 50 år gammal men mitt hår ser mycket bättre ut och vackrare än många unga tjejs hår.....

Angela, tack för en kommentar. Tillagde hårfärgen rekommenderat av dig till vår ranking av de bästa hårfärgerna för 2018.
Låt oss göra det mest ärliga betyget! Rösta på dina favoritprodukter som presenteras i artikeln och rekommendera nya produkter eller beprövade produkter för färgning. Din feedback är mycket värdefull för oss!

Ammoniakfria hårfärger

Modern frisörindustrin erbjuder kvinnor många produkter för att experimentera med bilder. För att drastiskt ändra hårets färg, uppdatera bilden något, ge det en glans eller extravagans - allt detta är möjligt under färgämneskompositionen. Men vidhållande pigment kan orsaka irreparabel skada på krullarna, de kommer att bli torra, dränerade och livslösa. Under 2010 visade sig i färgen av det kända varumärket "Schwarzkopf" hårfärg utan ammoniak. Mycket tid passerade medan stylisterna och deras klienter lyckades uppskatta alla fördelar med produkten. Nu på marknaden hittar du medel från denna kategori från olika tillverkare.

Vi kommer att överväga alla funktioner i kompositionerna, vi kommer att studera betyg av de mest populära varumärkena.

Vad är ammoniakfria formuleringar

Använda hårfärg utan ammoniak och utan väteperoxid, du kan inte oroa sig för deras krullars hälsa. Moderna tillverkare har tagit bort från sammansättningen av de två mest aggressiva komponenterna. Perhydrol (eller peroxid) är ansvarig för blekning av strängarna, det "tvättar ut" av dem naturligt pigmentet. Detta gör låsen spröd och torr, berövar dem styrka och glans. Ammoniak arbetar för att "inbädda" en ny färg, det avslöjar hårvågor, vilket hjälper färgämnena att penetrera i sin struktur och helt ändra skuggan. Men efter proceduren stänger de inte igen, hårsaxeln är trasig, och det är ganska svårt att återställa det.

Ammoniakens skadliga effekt slutar inte där, kemikalien ger en karakteristisk akrid lukt mot resistenta färger, det är mycket giftigt och kan penetrera kroppen genom huden, förgiftar det, orsakar brännskador av slemhinnor, allergier och andra negativa reaktioner.

I professionella ammoniakfria hårfärger används inte peroxid och ammoniak alls, eller andelen av dessa kemiska komponenter är försumbar.

Förfarandet för missfärgning är inte så skadligt för lockningar som vid användning av långlivade formuleringar. Dessutom innehåller produkterna naturliga växtbaserade ingredienser och vitaminer som närmar, fuktar och skyddar strängar från negativa påverkan av yttre faktorer.

Styrkor och svagheter

Det låga innehållet av väteperoxid och ammoniak i säkra färger är ett obestridligt plus. Kompositionerna bryter inte hårets axelns integritet, de är fixerade på krullarnas yta och inte inbäddade i deras struktur.

godsaker

Nourishing och moisturizing ingredienser skyddar håret från negativa effekter av kemikalier. Du får inte bara en ny bild utan också fördelarna med håret.

Förteckningen över förmåner kan fortsättas:

 • ingen obehaglig lukt;
 • minska negativ påverkan av toxiner på kroppen;
 • upprätthålla kretsens elasticitet och hälsa;
 • förmågan att använda kompositionerna under graviditet efter föregående godkännande av färgning med läkaren.

cons

Dessa är kvaliteterna tillverkare ger färgämnen. Men är de verkligen så ofarliga? Inte riktigt. För att fixa färgen införs parabener i kompositionen. Oftast är det monoetanolamin, och dess mängd är ganska hög. Åtgärder på hudämnet är ännu värre än ammoniak.

Även för stabiliteten hos pigmentet används verktygsol, diaminobensen, resortsionol och andra kemiska medel som har en negativ effekt på kroppen. Även en liten förändring i skuggan kan skada håret.

 • Ett kort resultat. Tillverkare lovar upp till två månaders skugga hållbarhet, men i själva verket tvättar bort färg efter 4-6 badprocedurer.
 • Låga kamouflageegenskaper. Måla över grått hår, trots reklamlöfter, kommer du att lyckas ett tag. Efter 2 hårtvättar börjar silverfärgerna dyka upp på hårets huvud.
 • Brist på fundamental förändring. Att gå från en brunett till en blondin, eller vice versa, kommer du inte att lyckas, eftersom icke-ammoniakföreningar kan ändra hårfärg med bara 2-3 toner.
 • Möjligheten till oförutsägbar manifestation av pigmentet. Det här alternativet är endast möjligt om du tidigare har färgat lock med kvarvarande färger, basma eller henna, eller gjort en perm. För att förhindra att pigment reagerar med tidigare använda produkter, utför inte experiment själv, hitta en frisör som kan ge dig råd om den lämpligaste kompositionen.
 • Uppenbarlighetens manifestation. En obehaglig gul nyans kan uppstå om du vill lysa för mörka trådar. Detta händer ofta när man använder färg med ammoniak, eliminera det med färgämnen.

Bläddra bland populära märken

På hyllorna finns professionella färger utan ammoniak och ofarliga produkter från massmarknaden. Hur man navigerar på olika varor? Vi har samlat de mest populära och populära produkterna som lyckats bevisa sig bra bland stylister och deras vackra kunder.

Efter att ha studerat betyget kommer du att kunna komma ihåg de namn som passar bäst för ditt hår.

"Estelle"

Det ryska varumärket erbjuder konsumenterna ett antal icke-ammoniakfärger Estel Sense De Luxe. Paletten är ganska mångsidig, den innehåller 56 naturliga nyanser. Näring och hydrering av krullar ger panthenol, keratin, olivolja och avokado.

Creamfärg appliceras väl, sprids inte och är jämnt fördelad, används både i salonger och hemma. Blanda produkten innan den appliceras på håret med 1,5% aktivator eller 3% oxygeneringsmedel, som säljs separat.

Användare noterade att färgen framträder ganska jämnt och motsvarar de nyanser som anges av tillverkaren. Pigmentet tvättas av efter 2 veckor, men det har en kumulativ effekt. Ju oftare du använder Estel Sense De Luxe, desto längre blir intervallet mellan färgerna.

"Schwarzkopf"

Pionjären och en av de mest populära världs varumärkena erbjuder flera rader av ammoniakfria produkter samtidigt.

 1. Essential Color är en rik palett med 20 nyanser. Sammansättningen har extrakt av vitt te och litchi, som har en omtänksam effekt på lockar. Inkluderat är ett luftkonditioneringsapparat med vitaminer, återställning av lås efter färgning. Tillverkaren hävdar att med hjälp av verktyget är det möjligt att måla från 30 till 100% grått hår, beroende på vald färg.
 2. Perfekt Mousse är en färgmousse som är särskilt lätt att använda hemma. Det är jämnt fördelat genom håret, flödar inte, resterna avlägsnas lätt. I paletten med 20 nyanser som hjälper till att göra en bild mer levande och uttrycksfull. De viktigaste omvårdnadsämnena är sojaproteiner och orkidé-extrakt. De klarar av restaureringen av jämnt mycket torrt hår, vilket ger dem styrka och silkiness.
 3. Linjen Nectra Color är den minst populära bland konsumenterna. Tillverkare hävdar att färgen inte bara ger curls en rik färg och glans, men också mjukar ytan. Näring uppstår på grund av blommiga nektar, panthenol och aprikoskärnolja.

Men färgen Nectra Color har ett antal nackdelar. Trots sin rika smink skulle många tjejer inte köpa den här produkten igen av följande skäl:

 • ojämn manifestation av färg (sannolikt, detta beror på olägenheterna vid färgning i hemmet);
 • dålig målning av grått hår, som i andra ammoniakfria föreningar;
 • obekväm blandning och applicering av kompositionen, färg ska pressas in i flaskan med ett oxidationsmedel, skaka sedan grundligt upp det och applicera produkten på håret med ett speciellt munstycke. Som ett resultat kvarstår en stor mängd färgämnen som kan användas kvar i flaskan.

"Matrix"

Professionellt varumärke erbjuder kvalitetsprodukter i olika linjer. Socolar Beauty är speciellt populärt, vilket var särskilt utformat för att måla grått hår. Författarens formel fungerar helt enkelt: komponenterna har självjusterande funktioner, de interagerar med naturliga pigment i lock och anpassar sig till dem. Detta gör det möjligt att få en ljus, naturlig och jämn nyans på håret av alla typer och färger, förutsatt att de inte är mer än 50% gråa.

Paletten innehåller kalla och varma, ljusa och naturliga toner. Jojobaolja, som är en del av produkten, ger curls en riktigt vacker glans.

Färgsynkroniseringen är lämplig för tjejer som inte har experimenterat med lockar eller redan har klargjort dem. Ammoniakfria lösningar används ofta för att till och med utjämna färgen efter normal färgning. De verkar försiktigt på strängarna, utan att skada stavarnas struktur och utan att avslöja skalor.

Keramider som utgör färgämnena kan fylla hårets porer. Det hjälper till att anpassa hårets struktur, ge det en blank glans och jämn skugga.

"Well"

En rad ammoniakfria färger från Wella används också ofta för att ge en ljus nyans till lock som tidigare varit mottagliga för aggressiv lättnad eller färgning. I sammansättningen av fonderna:

 • Nourishing oljor och vitaminkomplex som bokstavligen andas nytt liv i skadade strängar.
 • Keratiner stärker håret och skyddar mot de negativa effekterna av yttre faktorer.
 • Bivaxen stiger hårets struktur, ökar volymen och densiteten, förhindrar snabb utlakning av pigment.

Det är också möjligt att måla ett grått hår med hjälp av kompositioner, men endast under förutsättning att dess kvantitet inte överstiger 50%.

"Londa"

Londacolor-linjen från varumärket Londa representeras av 90 nyanser. I grund och botten är dessa snygga färger, bland vilka du även kan hitta blå och lila. Men klassikernas älskare har något att välja - paletten varierar.

Färgen kan hantera grått hår och justera hårets färg, det hjälper dig radikalt ändra bilden. Pigmentmikropartiklar har en sfärisk form, så de är väl fastsatta på håren. Dessutom innehåller strukturen ljusreflekterande element, vilket ger krullarna glans och glansig glans. Fruktvax och keratin ger strängar näring och hydratisering, nivåer på ytan, vilket gör att färgen kan förekomma jämnt.

Färgning kan utföras hemma, eftersom kompositionen har en tät konsistens, det "flyter inte" och är jämnt fördelad.

"L'Oreal"

Det franska varumärket erbjuder en Casting Gloss-linje för mild färgning. Du hittar 26 olika färger, allt från ljusblond till rik svart.

Fonder baseras på en patenterad formel som använder royal gelé. Denna komponent ger glansglans, gör den blank, lätt och smidig. Naturliga oljor och ljusreflekterande partiklar ger omsorg för lockningar, ger färgen mer lyx och strålning.

Färg är väldigt lätt att applicera, för att tillverkarna har levererat specialflaskor med bekväma sprayer. Färg förstör inte det naturliga pigmentet av hår, hjälper till att klara av grått hår, om det inte är mer än hälften i ditt hår.

"Garnier"

Oftast används ammoniakfria remedier från Garnier för att toning håret, men de kan också fungera som oberoende färgämnen. Det är omöjligt att drastiskt ändra bilden med hjälp, men för att understryka basfärgen, för att göra den mer levande och uttrycksfull är en ganska genomförbar uppgift.

Det finns bara 16 färger i paletten - bara 16, men de kan kombineras för att skapa nya fina idéer.

Färgerna är berikade med arganolja, vitaminer och tranbärsekstrakter. Dessa ingredienser ger curls en naturlig glans, gör dem smidiga, felfria och välskötta. Tillverkare försäkrar att vilken färg som helst du väljer kommer att hjälpa till att dölja grå trådar och kommer gradvis att börja spolas ut efter 5 veckor. Motståndet är dock mindre om du ofta tvätter håret.

"Faberlic"

Det populära varumärket erbjuder en palett av naturliga ammoniakfria färgämnen som klarar av grå hår och lättare krullar på en gång med 3 toner. Hårets struktur är inte störd, men tvärtom blir den mer homogen.

Naturliga oljor, lotus-, gingko biloba-, aloe- och solrosekstrakter har vårdegenskaper. De tillåter att kombinera färgning med restaurering. Efter proceduren blir håret smidigt, mjukt, får en blank glans och en perfekt jämn skugga.

Tillverkare hävdar att det inte finns några aggressiva kemikalier i produkterna, eftersom de är lämpliga för kvinnor med känslig hårbotten.

Färgkompositioner utan ammoniak och väteperoxid har en mindre skadlig effekt på lock. Dessutom innehåller nästan alla av dem närande, fuktgivande och återbildande ingredienser som skyddar håret mot negativa faktorer.

Men kom ihåg att någon, även den mest ofarliga färgämnen innehåller kemiska komponenter.

Målade hår kräver noggrant regelbunden vård. Välj endast mål kosmetika, använd det enligt anvisningarna, försum inte de hemlagade recepten. Bara ett komplett utbud av aktiviteter hjälper dig att återställa håret.

Ammoniakfritt hårfärg: en översyn av märken och tips

Om farorna med ammoniakfärger som kändes för länge sedan. Dess obehagliga lukt, förmåga att orsaka allergier, brännskador i slemhinnor och luftvägar är en obehaglig bild. Dessutom kan ammoniak ackumuleras i porerna och förgifta kroppen med giftiga ämnen! Professionell hårfärg utan ammoniak kommer att undvika alla dessa överraskningar!

Fördelar med färger utan ammoniak

Färger utan ammoniak har många viktiga fördelar som förklarar populariteten hos dessa produkter:

 • Gentle färgning. Färgämnen kuver håret - de tränger inte djupt in och brinner inte ut det naturliga pigmentet;
 • En bred färgpalett - mer än 50 nyanser;
 • Ingen obehaglig ammoniak lukt;
 • Användbar komposition. Sammansättningen av ammoniakfria färger innehåller flera komponenter som är fördelaktiga för håret. Dessa är vitaminer, användbara syror, mineraler och extrakt från växter som förstärker glödlamporna, skadar inte hårets struktur och stimulerar blodcirkulationen i epidermis.
 • Inga kontraindikationer. Du kan även använda denna färg för gravida kvinnor.

Med en sådan förteckning över fördelar finns det flera nackdelar med en sparsam färg:

 • Ge kortsiktiga resultat. Tro inte på slagorden att effekten av en sådan färg kommer att pågå i ganska lång tid! Färgen kommer att tvättas med varje huvudtvätt, och efter två veckor blir det matt och dim. Problemet kan dock lösas! Färger utan ammoniak kan ackumulera färger. Om du ständigt använder samma nyans kommer det att bli mycket ljusare;
 • Dålig färg över grå hår. När man själv söker för att bli av med grått hår är det nästan omöjligt. Men om du går till salongen blir resultatet utmärkt. Att använda en speciell gel för att konsolidera effekten av en frisör kommer att kunna måla över grå hår;
 • Dålig förtydligande. Om du vill bli en blondin från en het brunett, är det osannolikt att ett färgämne utan ammoniak kan hjälpa dig. Han kan inte lätta håret;
 • Hög kostnad Jämfört med det vanliga har ett bra färgämne utan ammoniak ett högt pris. Ja, och i skönhetssalongen för det arbete du gör kommer du att ta mycket mer.

Bläddra bland populära märken

För att underlätta ditt val har vi sammanställt en lista över ammoniakfria färger som rekommenderas av erfarna proffs.

Wella-proffs

Professionell icke-ammoniakserie. Wella Professionals försiktiga färgämne bidrar till att skina i hårets hår, rik och likformig nyans, jämnhet och mjukhet. Produkterna i det här märket glädjer sina fans med en tillräckligt stor palett och ett överkomligt pris. Men den största fördelen är Color Touch Plus-serien. Om du blandar denna färg med en väteperoxidemulsion, kan du måla över grått hår.

L'Oreal Casting Gloss

L'Oreal skapade ammoniakfritt professionellt hårfärg för ett par år sedan, men det blev populärt under rekordtid. "Felet" är en användbar komposition och en annan palett (26 nyanser - från blond till svart). Kungliga gelébina ger silkiness till strängarna och närmar dem perfekt. Färgfärgade målarfärger, inklusive grått hår. Färgen på färgen är aromen - bären samlade i skogen.

Chi ilonic

Tillverkaren av denna färg lovar ett resultat som kommer att erövra dig. Motståndskraftig rik färg, ekologisk sammansättning, användbara komponenter - det här är det som är karakteristiskt för Chi Ilonic färgämnen. Färgen är skapad på silke och legering CHI 44, vilket gör den verkligen unik. Det är perfekt för dem som vill lysa upp utan att skada strukturen.

Revlon Professionals

Märkena i detta varumärke har många användbara komponenter (flytande kristaller, fördröjda effektpigment, bioaktiva aktivatorer etc.) som matar in strängarna och återställer deras struktur. Revlon Professionals ger korrekt färgmatchning. Det används ofta för att måla över grå.

Kadus Fervidol Brilliant

Den här fashionabla nyheten har redan lyckats få en hel del kundrespons. Färgen innehåller mineraler, oljekstrakter, naturliga föreningar av salter, naturliga vaxer och aktivatorer med väteperoxid. Aktivatorer färgar trådarna och vaxer dem förseglade. Tack vare detta "arbete" blir håret smidigt och glänsande och färgen blir inte matt i lång tid. Linjen Kadus Fervidol Brilliant har 50 färger - från blond till brunett.

Igora från Schwarzkopf

Professionell bezammiachnaya-färg Igora erbjuder en mångsidig färgpalett. I sammansättningen hittar du två aktiva komponenter (kiseldioxid och biotin), vilket saktar åldrandet av strängarna, såväl som färgförstärkaren. Hår efter färgning blir tjockt, starkt och elastiskt.

Cutrin då

Grunden för denna finska färg är den arktiska tranbärs eteriska oljan, som har ett antal användbara egenskaper. Det förlänger strängarnas ungdom, förhindrar deras bräcklighet, stärker och underlättar kamning.

Selektiv professionell

Italienskt mineralfärgningsfärg Selective Professional skapades speciellt för rättvisa. Hon kommer att tillåta att klargöras omedelbart i flera toner, utan att ha gjort mycket hår.

Estel

Ryska varumärket Estelle uppfyller alla standarder. Det är billigare, men kvaliteten är inte sämre än utländska prover. Färgen innehöll guarana, grönt te och keratinkomplex. Var och en av dessa komponenter närmar sig strängarna och läker deras struktur.

Garnier Color Shine

Den har en krämig konsistens, innehåller tranbärsekstrakt och arganolja. Garnier Color Shine erbjuder 16 toner och gör håret ljus, mjuk och silkeslen.

Londa färg

Londa färg är en färgfärg som erbjuder så många som 37 nyanser. Kärnan i detta verktyg är mikrosfärer som låter dig skapa ljusa färger.

Faberlic

Faberlik har också en palett av färger, vars sammansättning det inte finns någon ammoniak. Det förstör inte håret, och mättar det med glans och stärker rötterna. Detta är möjligt tack vare många extrakt - lotus, aloe, ginkgo biloba och solros.

Ammoniakfritt hårfärg ger endast ett bra resultat om det används korrekt. Kom ihåg några regler!

 • Regel 1. Färgen ska appliceras på förorenade strängar utan rester av stylingprodukter och andra kosmetika. Annars kan skuggan inte vara enhetlig. Det finns möjlighet att färgen blir helt annorlunda, eftersom ingen av oss vet hur färgämnet kommer att verka vid kontakt med hud och lack.
 • Regel 2. Färgen är impregnerad med hela längden så att det inte finns några luckor.
 • Regel 3. Håll kompositionen i en halvtimme, tvätta sedan med schampo.
 • Regel 4. I slutet av processen behöver du en bra balsam som kan förbättra effekten av oljor och vitaminer.
 • Regel 5. När du köper färg, kontrollera dess sammansättning. Om du ser natriumbenzonat eller aminer på förpackningen, kan det inte prata om någon mild färgning.
 • Regel 6. För gravida kvinnor rekommenderar vi att du reducerar tiden något (ungefär 20 minuter). Samma tidsintervall är tillräckligt när håret är för tunt och sparsamt.

Efter varje kamning hittar du hela tufts av lös hår på kammen? Tack vare den här masken kommer du att glömma detta problem!

Betyg av de bästa färgerna utan ammoniak för hår

Att ha förmågan att byta hårfärg på hjärtan, utan rädsla för att göra det till livlöst halm - det här är en liten dröm om vilken kvinna som helst. Många vill experimentera och förändras, men skada färgkompositioner för hårets struktur skrämmer bort och gör en sådan önskan inte så attraktiv. Idag finns det ett utmärkt alternativ - icke-ammoniakföreningar, vars användning inte bara har en så uttalad negativ effekt, men hjälper till och med att återställa håret och göra det hälsosammare.

Ammoniakfri färg - vad är det och vad är dess komposition?

Ammoniak används i hårfärger som ett ämne som säkerställer penetration av pigment i hårstrukturen - det höjer skalorna och är fast i dem, vilket ökar graden av känslighet för färgkompositionen. Nackdelen är att efter vågorna helt enkelt inte kan stängas naturligt, och därför är håret slutligen övertorkat och livlöst i utseende. Ammoniakfria formuleringar innehåller inte denna farliga komponent, den ersätts av säkrare och sparsamma substanser (oftast talar vi om monoetanolamin), som inte provocerar så allvarliga destruktiva förändringar i hårets struktur.

Utan tvekan kan det inte sägas att formuleringar utan ammoniak är helt ofarliga - det här är kemiska blandningar, som kan ha en negativ effekt men de skiljer sig åt med märkbart mindre skada. Milda färger innehåller ofta ett stort antal naturliga ingredienser som bidrar till förbättring av hårets tillstånd. Det kan vara en mängd olika oljor, växtekstrakter och vitaminkomplex.

Granskning av de mest skonsamma hårfärgerna och deras paletter

Maskinsäkerhet är ett viktigt argument för att köpa en eller annan låda med verktyget, men tillverkaren och andra produktegenskaper är också viktiga. För köparen är viktig nyans, förmågan att köpa alla komponenter för kompositionen på ett ställe, ytterligare omsorgsegenskaper. För att göra valet enklare, erbjuder vi dig att bekanta dig med listan över de mest populära produkterna i denna kategori.

Estel Sense De Luxe (Estelle)

Måla utan ammoniak professionellt varumärke kosmetika för hår Estelle finns i rör på 60 ml. För att kunna använda, måste du köpa en specialaktivator från samma tillverkare. Resultatet av färgning är helt identiskt med den utlovade färgen i paletten, med förbehåll för färgreglerna, skuggan är mättad och enhetlig. Formeln innehåller bland ingredienserna i vårdkomponenterna: avokado och olivoljor, panthenol, som tillsammans ger ett omfattande skydd mot håret från yttre negativa influenser, ger näring och återfuktar dem, återställer struktur och naturlig elasticitet. Efter färgning blir håret mjukt och glänsande.

L'Oreal Creme Gloss (L'Oreal)

Produkten är placerad av tillverkaren som en färgvård, som inte bara ger en vacker färg med naturlig glans, men också ett hälsosamt utseende av hår. Formeln utan ammoniak ger ett bestående resultat, vilket hålls upp till 30 gånger användningen av schampo. Lämplig för vilken typ av hår som helst och på grund av förekomsten av bee royal gelé ger dem näring och ger en vacker hälsosam glans. Kompositionen målar också över grått hår. Paletten är ganska bred och består av naturliga, naturliga nyanser, vilket gör att du kan få det mest bekväma resultatet. Kraftig konsistens av kompositionen under användning av färgen fördelas lätt av hårets vikt och flödes inte.

Matrix Socolor Beauty (Matrix) för grått hår

Professionellt färgämne tack vare författarens teknik kan du få en tydlig och likformig nyans på håret, som anpassar sig till det naturliga: självjusterande pigmenten interagerar med det naturliga i hårstrukturen.

Det är möjligt att måla med hjälp av alla typer av hår med ett innehåll av grått hår upp till 50 procent. På paletten med ett stort antal nyanser kan du välja det lämpligaste alternativet från rika mörka till stilfulla ljustoner. Jojobaolja ingår i vårdkomplexet, vilket har en fördelaktig effekt på hårets tillstånd, vilket understryker dess naturliga glans.

MATRIX Färgsynkronisering för blondiner

Cream utan ammoniak är lämplig för korrigering av hårfärg, som tidigare målades och för bildandet av en ny nyans för håret, vilket inte har klargjorts. Du kan använda färg för att återställa färgen på tidigare använda resistenta färgämnen, men med en säkrare metod. Kompositionen innefattar ceramider för att ta hand om hårets struktur, som kan fylla de porösa ytorna, jämföra ytan och därmed främja likformig färgning och efterföljande slående glans.

Garnier färg Shine (Garnier)

Tillverkaren lovar att den här ammoniakfria kompositionen inte bara ger håret den önskade färgen utan också skadar den, vilket ger en naturlig och hälsosam glans. Ingredienserna innehåller naturliga ingredienser: Tranbärsekstrakt och arganolja, som har en omtänksam och regenererande effekt. Verktyget är lämpligt för att måla partiellt grått hår, samtidigt som de mjukgör de ändrade håren. Paletten är representerad av nästan två dussin vackra nyanser som mest effektivt kan betona en kvinnas naturliga skönhet.

Syoss Oleo Intense (Cieces) resistenta

En innovativ konceptprodukt från Ciez är en färg med en bestående effekt, vars effekt är baserad på införlivandet i en speciell oljeaktivator. Färgens sammansättning använder naturliga rena oljor som förbättrar färgens effekt, ger en djupare penetrering av färgpartiklarna i hårets struktur och tillåter även att uppnå mjukhet och glans. Färgen är homogen och mättad, och färgfärgsprocessen ger inga besvär, det har en krämig konsistens och det finns ingen obehaglig ammoniaksmak. Denna produkt är också lämplig för färgning av grått hår.

Förteckning över bra ammoniakfria färger

Förutom de ovan beskrivna bläcken finns också många inte mindre kvalitativa kompositioner utan ammoniak, vilket medger att uppnå utmärkta resultat av färgning. Det är också värt att uppmärksamma:

 • Kapus botemedel med ginseng extrakt och risproteiner;
 • professionell färg från goldwell;
 • krämfärg från Faberlik;
 • Schwarzkopf Igor för intensiv färgning ton-on-tone, etc.

Instruktioner för färgning av hår hemma

Hårfärger kan användas hemma, och det spelar ingen roll om en professionell komposition från Matrix eller en vanlig från Vella köps - båda kan användas, det viktigaste är att veta hur man gör det. Korrekt val av färger och genomförande av färgningsprocessen i sig kommer att uppnå det bästa resultatet även utan stor erfarenhet.

Hur man gör hårmålning

Färgprocessen i sig och dess egenskaper beskrivs i instruktionerna, vilka är fästa vid varje rör av färg från något företag. Villkoren kan variera även bland liknande tillverkare, till exempel krävs vissa formuleringar på torrt hår och vissa på vått hår. Därför är det absolut nödvändigt att läsa instruktionerna, även om du redan har målade huvudet mer än en gång.

Förfarandet i sig innefattar flera steg:

 1. hår förbereda efter behov
 2. då är det nödvändigt att blanda färgkompositionen med ett oxidationsmedel (de kan vara i samma förpackning, som till exempel i Londa-produkter eller säljs separat, som i den professionella Estelle-serien);
 3. en fet kräm appliceras på huden längs hårlinjen för att skydda den mot färgning;
 4. hårmassan är uppdelad i sektioner och applikationen startas med en speciell borste - först med hjälp av de skapade partitionerna från pannan till baksidan av huvudet;
 5. sedan fördelas kompositionen över hela längden av håret, och detta bör göras noggrant så att färgämnet läggs jämnt;
 6. Efter applicering är produkten åldrad på huvudet (tiden anges i anvisningarna), varefter den tvättas av;
  håret måste dessutom behandlas med balsam.

Så tvättar du snabbt av oönskade färger

Ammoniakfria färger är mindre resistenta i jämförelse med klassiska färgkompositioner, därför tvättas de av något snabbare. Om den resulterande nyansen inte passade omedelbart, och det finns ingen önskan att gå med honom i ungefär en månad, kan du använda sådana medel:

 • speciella kemiska tvättar;
 • folkrättsmedel (vegetabiliska oljor, öl, kefir, vatten surgjord med citron eller vinäger, etc.).

Hur ofta kan du färga ditt hår

Med tanke på kompositionens relativa osamhet och dess fördelaktiga egenskaper för hårets tillstånd är det inte förvånande att det kan användas mycket oftare än konventionella föreningar med ammoniak. Experter rekommenderar att återanvändning av färger när skuggan börjar förlora sin intensitet för att upprätthålla ett oemotståndligt utseende eller det finns en önskan om att ändra den i en eller annan riktning.

Kan gravida färga deras hår ammoniakfri färg?

Vid färgning av hår med normal färg är det inte föreningar som kommer på huden, men farliga ammoniakångor som frigörs under proceduren är skadliga. Således är det möjligt att använda produkten utan ammoniak under graviditeten, men det rekommenderade förfarandet är fortfarande omöjligt att namnge. Innan du fattar ett sådant beslut bör du rådgöra med din läkare. Det är också nödvändigt att undvika färgning under första trimestern när fostret är mest utsatt för yttre påverkan.

recensioner

Tanya: Jag var färgad på salongen med Matrix hår, först var jag helt nöjd med resultatet. Men för mig, redan för snabbt, tvättas färgen ut och blir på något sätt oförståelig, ingen klarhet och mättnad i den bevaras.

Irina: Jag hade en italiensk färg utan ammoniak, tyvärr, jag kommer inte ihåg namnet nu, och det var bara bra. På något sätt gav de mig några packar och jag målade bara länge till henne. Nu försöker jag hitta en ersättare, och hittills passar bara Estels mig i mina kvaliteter.

Marina: Jag vill säga att resistent Ciez är bara ett mirakel! Jag vet inte hur och var de uppfann det, men det utför alla sina uppgifter till det maximala - färgen är vacker, jämn och väldigt resistent. Och samtidigt som du inte applicerar någon vild lukt!

Bästa icke-ammoniak hårfärgning betyg

Hårfärg utan ammoniak - fördelarna och nackdelarna, en översikt över de bästa varumärkena

Långt sedan representanterna för den vackra halvan av mänskligheten har försökt förändra sitt utseende, tillgriper att färglägga hår. Användningen av en mängd olika föreningar skadade kurls hälsa. Lyckligtvis finns idag en sådan uppfinning som professionellt hårfärg utan ammoniak, vilket hjälper till att säkert ändra bilden.

Användningen av ammoniakfri färg gör att du kan hålla ditt hår friskt

Men inte alla kvinnor använder ammoniakfri hårtoning eller hårfärgning, vilket beror på deras dåliga medvetenhet på detta område. Idag kommer vi att berätta i detalj vilken typ av hårfärger utan ammoniak finns och hur man väljer dem korrekt.

Vi är övertygade om att våra ursprungliga instruktioner kommer att vara användbara även för erfarna frisörer, för att inte tala om vanliga konsumenter, som helt enkelt vill ändra sitt utseende och stil med färg.

Fördelar och nackdelar

Att veta hur man väljer hårfärg utan ammoniak bör du veta om alla fördelar och nackdelar med sådana blandningar. Detta gör det möjligt för dig att navigera bättre i olika märken, samt att förstå om du är redo att ändra krullarnas färg, med färg som inte innehåller ammoniak.

Positiva egenskaper

Det viktigaste som måste noteras är en sparsam effekt på håret.

Beståndsdelarna i färgkompositionen förstör inte strukturen, medan användningen av ammoniakblandningar leder till att krullarna blir:

Men icke-ammoniak hårfärger har också en minskad mängd väteperoxid, vilket negativt påverkar krullarnas struktur. När du använder ett sådant verktyg, piggerar pigmentet bara håret, men tränger inte in i.

Kompositionen innehåller naturliga, naturliga ingredienser. Till exempel björk extrakt

Dessutom ger professionell italiensk eller någon annan färg av denna typ restaurering av lockor på grund av det höga innehållet av näringsämnen och spårämnen, inklusive:

 • B-vitaminer;
 • druvfröoljaxtrakt
 • björkekstrakter;
 • hirs extrakt
 • andra grönsakskomponenter.

Det är säkert att den här färgen är nästan naturlig och skyddar krullarna från de negativa effekterna av ultravioletta strålar och garantier:

 • normalisering av sebaceous sekretioner;
 • aktivering av blodcirkulationen i huden;
 • hårfolliklar;
 • stärka rötterna.

Var uppmärksam. Inte konstigt erfarna stylister och frisörer hävdar att ett sådant verktyg kommer att bli en utmärkt restaurator. Det kommer att återge glansglans, silkeslen, ge en naturlig, naturlig nyans.

Dessa färgämnen kommer att möjliggöra att få någon kröningsljud utan att skada hälsan.

Det rekommenderas att använda hårfärg utan ammoniak, även om du bestämmer dig för att experimentera - skuggan tvättas snabbt och du kan färga på samma dag om du inte är nöjd med resultatet. Hårskada kommer inte att vara från detta.

Negativa egenskaper

Naturligtvis kan även det mest moderna, effektiva och högkvalitativa verktyget inte bara ha positiva egenskaper. För större objektivitet måste vi bara påpeka nackdelarna.

En av de negativa egenskaperna är den snabba spolningen av färgkompositionen. Även om tillverkare hävdar att skuggan kommer att ta upp till sex till åtta veckor, men med varje tvättning av huvudet, färgen fortfarande bleknar, även om du inte märker omedelbart.

Var uppmärksam. Det är inte alltid nödvändigt att använda denna färgvariant, om du behöver ta itu med grå hår. Den enda gången du kan använda ammoniakfri färgning vid hantering av grått hår är i kombination med speciella fixeringsgeler.

Det rekommenderas inte att använda sådana preparat även om du vill vända från en brunett till en blondin - du kommer att klara av att klargöra med högst tre toner, inte mer.

Bland de negativa egenskaperna - det höga priset på produkter och snabb spolning.

Dessutom, som experter noterar, använd inte verktyget med egna händer, eftersom det är nödvändigt att ha vissa färdigheter:

 • att förstå nyanserna;
 • har en solid färgapplikationsupplevelse;
 • känna till alla funktioner i användningen av kompositioner av denna typ.

Jo, den sista negativa egenskapen är en högre kostnad jämfört med konventionella färger.

Rådet. Du får inte med glädje ta tag i billig icke-ammoniakfärg från hyllan och rusa till kassan vid alla par. Lågt pris indikerar låg kvalitet.

Även om vi pratar om den skada som vanliga blandningar bär och hur mycket tid, ansträngning och ekonomiska resurser ibland måste spenderas på att återställa skadat hår, är det nog bättre att betala lite mer.

Granskning av de bästa varumärkena

Särskilt för dig gjorde vi ett slags betyg av hårfärger utan ammoniak - även om vi medvetet inte satte någon i första eller sista platsen, men gjorde en lista med detaljerade egenskaper. Efter att ha studerat det kan du själv bestämma vilken färg som är bäst för dig!

Wella Professionals Color Touch

Detta varumärke har lockat konsumenterna:

 • naturlig komposition
 • rimligt pris - kanske den mest prisvärda bland alla produkter i detta segment.

Efter användningen blir håret:

I fotoprodukterna Wella Professionals Color Touch

Medel lägger idealiskt på håret och ger:

 • likformig färgning
 • långvarig bevarande av den förvärvade nyansen.

Var uppmärksam. I sin uppställning införde tillverkaren en ytterligare blandning. Den är idealisk för full målning av grått hår, om kompositionen lägger till en liten emulsion av väteperoxid.

L'oreal Casting Gloss

Om du letar efter ett varumärke som kan ge dig ett otroligt urval av färger, är det bättre att inte hitta den här tillverkaren. Totalt har serien mer än tjugofem nyanser, allt från svart till ljusblond.

Det unika varumärket är i närvaro av kunglig gelé som ger ditt hår:

 • mjukhet;
 • ömhet;
 • silkeslen;
 • lysa;
 • trevlig arom.

Ingredienser inkluderar royal gelé

Ett annat plus till L'oreal produkter är möjligheten att helt och helt måla över grå hår.

Schwarzkopf Essential Color

Det är svårt att träffa en kvinna som inte hört talas om detta varumärke, som är känt över hela världen.

Om vi ​​pratar om produkter av denna typ, har det förtjänat konsumenternas förtroende på grund av dess sammansättning, vars ingredienser är:

Schwarzkopf produkter är kända över hela världen.

I allmänhet har Schwarzkopf-linjen två dussin nyanser som kan kämpa även med grått hår - beroende på den valda tonen, målar den på 40-100%.

Chi ilonic

Intressant är den här tillverkaren inte så allmänt känd som de föregående tre men garanterar också färgningen av grått hår, för att inte tala om den ihållande färgen.

Produkter av detta märke låter dig ljusa håret med åtta toner.

Men den största fördelen med företagets produkter ligger i det faktum att dess färgkompositioner gör det möjligt att lätta krullarna med åtta toner utan att skada deras hälsa och struktur.

Revlon Professionals

Sammansättningen av färgkompositionerna hos denna tillverkare innefattar:

 • återställa;
 • matningskomponenter;
 • pigment;
 • flytande kristaller.

Det är faktiskt det är inte ens färg, men en slags kräm-gel. Revlon Professionals rekommenderas att använda om det behövs:

 • måla över grå hår;
 • få tonen att matcha;
 • få en ljus, varaktig mättad färg;
 • kommer att ge glans till håret.

Kadus Fervidol Brilliant

Detta varumärke, som har mer än femtio nyanser, är bättre känt för proffs än för vanliga konsumenter.

Blandningen innefattar:

 • extrakt av olika vegetabiliska oljor;
 • naturliga salter;
 • mineraler;
 • vaxer och andra naturliga ingredienser.

Kärnan vid användning av Kadus Fervidol Brilliant är följande:

 • aktivatorn färgas med en krökning;
 • då utförs deras ursprungliga tätning med naturligt vax.

Säker färg som garanterar inte bara färgning, men också utmärkt utseende på lockar

Det här tillvägagångssättet gör det inte bara möjligt att få en stabil, rik färg, utan också ge ditt hår:

I slutet

Förvandlas med säkra metoder!

Som du kan se är en bra hårfärg utan ammoniak en realitet. Det finns ett brett urval av produkter av denna typ, vilket gör att du kan ändra hårets färg, bevara hälsan och skönheten hos curls.

Ytterligare video i den här artikeln hjälper dig att bättre förstå ämnet som diskuteras.

Den bästa färgen utan ammoniak: recensioner

Några av problemen med det rättvisa könet, som även en erfaren psykolog ger upp, hjälper till att lösa resan till frisören. Denna tanke hör till en vis man som är mycket bekant med kvinnlig natur.

Du måste erkänna att det är i frisörsalongen att tjejer och kvinnor är engagerade i två av deras favoritaktiviteter: de pratar och förbättrar sitt utseende. Det är svårt för män att förstå, men en ny frisyr eller hårfärg kan uppdatera inte bara bilden utan också en titt på några saker. Naturligtvis fungerar detta bara med ett framgångsrikt resultat, så du borde inte lita på dig själv som en nybörjare stylist.

Om du länge ville bli en blond, passionerad röd eller choklad brunett - överge inte denna idé. För att förverkliga planen med mindre hälsorisk hjälper hårfärgen utan ammoniak. Recensioner och åsikter om mässan om denna skönhetsprodukt är uppdelade. Vi kommer att försöka sammanfatta alla fördelar och nackdelar, samt prata om de mest kända varumärkena som producerar kosmetika för hår.

Varför ingen ammoniak?

Omkring 2010 började en annons på TV och i tidningar, där en ny produkt introducerades - hårfärg utan ammoniak. Recensioner av proffs var förvirrande, och många tjejer och kvinnor tyckte att det bara var ett knep för att öka försäljningen.

Det tog mycket tid innan vi upplevde fördelarna med hårprodukter utan ammoniak på egen hand. Så, vad är skadlig ammoniak i persistenta färger?

De två huvudkomponenterna ammoniak och väteperoxid finns i vanlig färg. Deras åtgärder är inriktade på missfärgning av hårpigmentet, liksom kränkning av dess yta, vilket gör det möjligt för pigmentet att penetrera så djupt som möjligt i strukturen. Denna effekt passerar inte utan spår: ju oftare färgar du ditt hår, desto sämre blir deras utseende.

Naturligtvis, ingen bra ammoniakfri hårfärg, recensioner som kommer att presenteras i vår recension, är helt säkert. Men tillverkarna försöker minimera mängden skadliga ämnen.

Schwarzkopf Henkel

Schwarzkopf anses vara en pionjär för att skapa ammoniakfri färg, så det är inte förvånande att hårprodukter har ett utmärkt rykte. Shampoo, balsam och masker, kosmetika för styling - att välja linjen för en viss typ av hår är inte svårt.

Nectra Color - den mest populära hårfärgen utan ammoniak "Schwarzkopf". Recensioner markera ett rimligt pris, vacker förpackning och användarvänlighet hemma, men kvaliteten, enligt kundens uppskattningar, har släppt lite.

Vad lovar tillverkaren?

Moderna hårprodukter kan skryta med en mängd olika näringsämnen, och Nectra Color är inget undantag. Specialformeln ger en blank glans och enastående färg, släpper ut en yta av varje hår och lindrar ett grått hår.

Sammansättningen av vårdande balsam innefattar: panthenol, aprikosfröolja och blomnektar. Denna kombination förbättrar hårets tillstånd efter färgning.

Allt ovanstående anges på den färgstarka rutan, men vad av detta "fungerar"?

 1. De flesta av dem som lyckades prova nyheten, nekade att måla grå hår. Faktum är att färgen utan ammoniak nästan inte kan klara av denna sveda.
 2. Svårigheten att färgas hemma är en ojämn färg.
 3. Inte riktigt nöjd med tekniken för att applicera färg. Det är nödvändigt att klämma ut färgen själv i en flaska med ett oxidationsmedel, skaka det och applicera det med hjälp av ett munstycke till håret. Kunderna säger att mycket pengar som kan användas kvarstår på flaskans väggar.

Sammantaget fick Nectra Color låga betyg. Många tjejer och kvinnor kom överens om att de inte skulle köpa denna färg för andra gången.

Estel

Estel Professional Cosmetics började först på den ryska marknaden 2009 och från de första dagarna vann sympati för det fina könet. Det mest överraskande var emellertid den information som tillverkaren är ett företag från St. Petersburg, för att skönhetsprodukternas kvalitet och utseende inte på något sätt var sämre än kända utländska märken.

Den största efterfrågan är hårfärgen Estel utan ammoniak. Recensioner SENSE DE LUXE firar en rik palett (56 klassiska nyanser). Restaurering av hårstrukturen, intensiv näring och hydratisering tillhandahålls av en kombination av olivekstrakt, panthenol, keratin och avokadoolja.

SENSE DE LUXE tillhör kategorin professionella hårvårdsprodukter. Av denna anledning måste fläckfärg blandas med en separat inköpt 3% oxygent eller en aktivator på 1,5%, som också presenteras i Estel-serien. Detaljerade anvisningar finns i varje förpackning.

Flickor och kvinnor som har provat ammoniakfri färg från en St Petersburg-tillverkare noterar att hårfärgen efter proceduren motsvarar paletten. Dessutom faller färgen platt. På grund av bristen på hållbarhet börjar färgen att tvätta av efter två veckor. Det finns en kumulativ effekt.

L'Oreal

Många nykomlingar till färgning väljer L'Oreal kosmetika för många års erfarenhet och avancerad teknik.

Casting Creme Gloss - Loreal hårfärg utan ammoniak, vars recensioner är varierade.

Enligt information från tillverkaren tar en särskild färgfärg hand om håret, ger en unik glans och naturlig färg.

Enligt kunder är Crème Gloss inte mycket resistent. När du tvätter huvudet 2-3 gånger i veckan, lovar den nya färgen att försvinna inom en månad, även om L'Oreal-experter talar om bestående färg med upp till 28 användningar av schampon. Samtidigt är färgen på håret helt i överensstämmelse med vad som anges på förpackningen.

Liksom många representanter på massmarknaden har hårfärg utan ammoniak "Gjutning", vars recensioner presenteras ovan, inte klara sig helt med grått hår.

Komplexet för vård efter färgning berikas med royal gelé - komponent nr 1 för att näring och restaurera hårstrukturen. Experter från företaget "L'Oreal" för hållbarhet av färg utan ammoniak rekommenderas att dessutom använda produkter för färgat hår, till exempel Elseve-linjen "Color and Shine".

Garnier

I serien av märket Garnier i två versioner är hårfärgen utan ammoniak. Kundrecensioner favoriserar Olia, men vi börjar med Color. Shine. Paletten består av 16 rika naturliga nyanser och formeln kompletteras av två omsorgsfulla komponenter:

 • Arganolja för att mildra huden och göra håret silkeslen;
 • tranbärsekstrakt, som är ansvarig för antioxidant och skyddande effekt.

Flickor och kvinnor som använder färg Shine, notera att hårfärgen efter tre eller fyra veckor märkbart smälter. Dessutom blir ohälsosamt hår efter färgning mycket torrt.

Olia - den mest populära hårfärgen "Garnier" utan ammoniak. Recensioner notera ett högt innehåll av naturliga oljor (upp till 60% i kompositionen), vilket innebär att färgningen blir försiktig. Faktum är att endast en liten del av kunder noterar bristen på fukt, i andra fall faller färgen smidigt och håret förblir vid liv.

Brist på färg utan ammoniak

Sammanfattningsvis kan du röst och nackdelar med att använda medel utan ammoniak. Och den första av dessa är uthållighet. 28 användning av schampo eller 5-6 veckor - något som detta löfte placerar varje märke på förpackningen. I själva verket kommer färgerna att hålla i 2-3 veckor, och med daglig tvätt av huvudet ännu mindre. Saken är att, till skillnad från konventionella färger, tränger icke-ammoniak in i hårstrukturen själv, men bara inramar den utanför.

Oförmågan att helt måla över grått hår är den andra nackdelen att något färgämne utan ammoniak har. Återkoppling från representanter för det rättvisa könet markerar önskad effekt först under de första dagarna efter proceduren. Sedan börjar grå hår sakta att dyka upp.

Och slutligen är kostnaden för färg utan ammoniak högre med cirka 2-3 gånger. Detta beror på användningen av mer naturliga ingredienser.

Motsatt åsikt

Vissa experter anser att det är omöjligt att skapa en färg utan ammoniak på massmarknaden. Som en del av sådana medel finns det fortfarande ohälsosamma ämnen. Vi är inte professionella inom kosmetiska produkter, men alla tjejer och kvinnor bör förstå att hårfärg, även utan ammoniak, är en komplex kemisk förening, vars användning säkert och säkert påverkar håret och hårbotten.

De flesta frisörer rekommenderas att välja professionella hårfärger utan ammoniak. Naturligtvis är deras kostnad högre än L'Oreal eller Garnier, men kvaliteten är bättre.

Ammoniakfri hårfärg

Tack vare skönhetsindustrins prestationer kan varje kvinna skapa och ändra hennes bild, färg och typ av frisyr. Vid val av, förutom en vacker nyans, är färgkompositionens säkerhet också viktig. Förstå vilken ammoniakfri färg som bäst passar dig bäst - professionell eller mild, tongivande eller resistent. Du kommer att kunna avgöra om du ska färga håret under graviditeten, och hur ofta kan du använda ammoniakfria färgämnen.

Lista över färger utan ammoniak

Förstå särdrag hos ammoniakfria föreningar. Typer av färger skiljer sig, och kompositioner som innehåller ammoniak och väteperoxid, ger en stabil färgfärgning på grund av den mycket aggressiva effekten på trådarna. Kompositionen missfärgar och ersätter det naturliga pigmentet, lyfter hårvågorna. Som ett resultat blir frisyren mjukare och texturen övertorkad.

Om du vill byta skugga kommer det igen att påverka hårets hälsa negativt. En mer mild hårfärg är en komposition utan ammoniak, men baserad på dess derivat - aminer. Vid användning av en sådan komposition skapas inte färgningseffekten på grund av djup penetration. Färgen kommer att uppstå på grund av att ett färgat skal bildas i skiktets övre skikt.

Det bör noteras att färgämne utan ammoniak för hår är mycket bättre för kvinnors hälsa. Kompositionerna berikas ofta med växtekstrakter eller värdefulla oljor, men dessa tvättas ut snabbare. Färgämnet i dem är inte heller helt ofarligt, så innan du ändrar utseendet, glöm inte att göra ett testallergitest.

professionell

Dessa komplexa kompositioner är de första i rangordningen vad gäller effektivitet och kvalitet av färgning, de är väldigt olika i kompositionen från sortimentet som presenteras på butikshyllor. Genom att använda dem i salongerna väljer frisörerna själva proportioner, vilket ger en stabil originalfärg för att betona kvinnans individualitet och uppnå önskad färg. Paletten erhålls från blond till kopparröd eller rik svart. Tänk på de mest populära varumärkena som används av experter. Detta är:

 • Igora - en palett från den tyska tillverkaren Schwarzkopf, består av 46 färger, 4 varianter av oxidativ lotion och 8 mixton, neutraliserande eller förbättring av önskad färg. Det hjälper till att omedelbart uppnå en likformig färg efter markering.
 • Kutrin - Finlands professionell färg, presenterad i 95 nyanser. Underlättar kamning, skadar inte hårsäckarna.
 • Selective Professional - professionell italiensk färg för ammoniakfritt hår, paletten består av 105 färger och 68 nyanser. Mycket stabil komposition, i framtiden kan du bara tunna rötterna.

Den mest skonsamma

Kvinnor som har haft skadliga effekter på håret är intresserade av frågan: Vad är det mest ofarliga hårfärgen? Definitivt bör det vara en icke-ammoniakkomposition, och man bör föredra gräddefärger som inte förstör hårstrukturen. Till exempel kan du välja önskad färg från blond eller blond till svart inom följande varumärken:

 • Garnier Color - innehåller vegetabiliska oljor, lätt att applicera;
 • Londa Color - innehåller keratin och naturligt vax, så att krullarna är fyllda och de ljusreflekterande partiklarna ger glans.

ihållande

En av kraven hos moderna kvinnor är färgets invariance även efter tät tvätt av färgat hår, och tillverkarna ägnar stor uppmärksamhet åt denna aspekt. Till exempel, resistent ammoniakfritt hårfärg L'oreal Casting Gloss presenterar en mångsidig palett för resistent färgning av 28 nyanser. Det är bekvämt att använda hemma. fördelar:

 • färgkompositionen dräneras inte;
 • produkten tvättas lätt från hårbotten.

toning

Om det är nödvändigt att betona den naturliga färgen eller behöver inte alltför uppenbart resultat av färgning, som tvättas jämnt, är det att föredra att välja toning hårfärger utan ammoniak. Prova dessa färgpaletter:

 • Vella Color Touch - förutom ett brett spektrum av möjliga färger, ger trådar silke efter färgning;
 • Vella Ilyumina - i färgprocessen är varje hår täckt med en speciell lysande komposition, vilket gör frisyrer och lockar särskilt vackra;
 • Schwarzkopf tinting mousse - lämplig för att uppfriska färgen eller för intensiv färgning.

Lär dig hur du väljer toningmedel för hår.

Lämplig för grå hår

Fram till nyligen antogs att endast beständig ammoniakfärg framgångsrikt kan klara av grått hår. Kvinnor målade över vita bitar och offrade hårets hälsa. Nu finns det ingen sådan stereotyp, och tillverkare gör stora paletter av färgkompositioner för kvinnor med detta problem. Tack vare alla möjliga nyanser av färger och omsorgskompositioner som omger inte, förstår du att du har grå hår som regelbundet färgas. Det finns en palett av färg för grå hår utan ammoniak från tillverkare:

Ammoniakfri klarare

Om du väljer ett verktyg bland olika ammoniakfria klargörare måste du veta att när du arbetar med så mycket säkrare formler behöver du skicklighet. För att uppnå blondans önskade nyans och den nya färgen fördelas jämnt längs hela längden är det bättre att lita på mästaren. För att klargöra dessa färger utan ammoniak för hår:

 • L'Oreal Platinum - den här ljuspastaen torkar inte ut i hårbotten och tack vare bivaxet som finns i den, tar hand om locken;
 • Vella Blondor - lyser upp trådarna på flera toner och lämnar ingen yellowness.

Kan gravida färga håret utan ammoniak?

Många kvinnor i barnets barndom står ofta inför valet av huruvida de ska färga håret eller offra deras utseende och undvika risken för barnets hälsa. Enligt experter kommer valet i denna situation att bero på kvinnans psyko-emotionella tillstånd. Om du inte kan undvika procedurer är hårfärg utan ammoniak för gravida kvinnor det enda möjliga alternativet. Samtidigt bör antalet fläckar minimeras. Färgkompositionen innehåller fortfarande en mängd olika kemikalier som genom förfaranden tränger in i kroppen.

Hur ofta kan du färga ditt hår utan ammoniak hårfärg

När färgning är mycket viktig känsla av proportioner. Du måste förstå att det är omöjligt utan konsekvenserna för frisyrens hälsa och kvalitet att dra dramatiskt och flytta ofta från en mörk nyans till en lätt blond och vice versa. Det bör noteras att färgproceduren inte bör vara mer än en gång var 1,5-2 månader, under denna period växer rötterna. Så att färgen inte bleknar och är mättad hela tiden, välj en färg utan ammoniak från Estelle, Matrix, Palette från Schwarzkopf, Faberlic eller andra tillverkarpaletter. Använd schampon för färgat hår och regenererande masker, näringskräm.

Kolla in Loreal färgpalett för mer information om att välja den perfekta nyansen för dig själv.

Video om bezammiachnoy måla Estelle med palett

För att ta reda på om du vill lita på tillverkaren av färgen utan ammoniak Estel, ta reda på hur det fungerar längs hela hårets längd, se följande video. I en kort video beskriver specialisten produktens sammansättning och ett antal fördelar från användningen, liksom kommentarer på varumärkets färgpalett. Professionella tips hjälper dig att maximera hårets hälsa när du ändrar din bild.

recensioner

Inga, 27 år gammal: Jag vill varna alla tjejerna om konsekvenserna av färgning med krämfärgen Faberlik "Pearl Blonde" - vänta inte på en ädel kall skugga, som på bilden på paketet! Min mycket komposition var knappt tillräckligt för min bob-cut frisyr, och dessutom, efter målning såg en rödbrun nyans på håret (jag ska försöka tvätta det så snart som möjligt).

Alina, 39 år: Efter att jag försökt Igor Igors färg från Schwarzkopf frågar jag frisören att endast använda hennes. Hon målar perfekt över mitt gråa hår. Under nästan två månader är hela frisyrens längd fortfarande färgen som mättad som omedelbart efter målningen. Jag gillar kvaliteten på det färgade håret till beröring - mjuk, elastisk, inte överdriven.

Irina, 25 år gammal: Jag var trött på mitt hårs helt färgade färg, som efter regelbunden blixt blev mycket spröd och föll ut. Söker på Internet vilken sorts säkert hårfärg kan hjälpa mig, bestämde jag mig för att prova icke-ammoniakkompositionen från Estel, och ångrade inte det. Hårfärgat jämnt i en vacker ljus beige skugga, jag är väldigt nöjd!

Natalia, 31: Jag vill dela en recension om linjen av Matrix hårfärger, jag använde denna palett att måla från ljusbrun till kastanj, och sedan till ljusa färger. Jag lyckades till och med, utan att skada kvaliteten på mitt hår, bli blondin! Jag uppskattar verkligen att färgen luktar bra när den appliceras. Håret är alltid väl preparerat efter färgning, ser inte ut tråkigt och livlöst.

Vilken hårfärgning är den bästa versionen av TV-programmet "Testköp"

Många känner till tv-programmet "Testköp". Det kan med rätta kallas folk eftersom programmets skapare hjälper vanliga människor i vårt land att välja endast högkvalitativa produkter. Nyligen visade TV: n historien om vad hårfärgningen är bäst. Så var uppmärksam på videon:

Programmet innebar professionella färger: L'Oreal och Cios, liksom icke-professionella: Garnier, Pallet, Brillance och Londa.

Enligt resultaten av programmet delades två färger i första hand i betyget: L'Oreal och Cios.

Vi erbjuder dig att göra den bästa målarbeteckningen i två nomineringar. Men först titta på lite användbar information om varje märke.

Bästa professionella hårfärg

Nästa tittar vi på följande märken: Vella, Matrix, Estel, Kapous och Londa.

Vella

Målarföretaget Vella producerat i Tyskland. En egenskap hos färgen är att den är helt frånvarande ammoniak. Det skadar inte håret, men tvärtom återställer dem, eftersom det innehåller keratin och naturligt vax. Efter färgningsproceduren blir krullarna smidiga, ser friska och glänsande ut.

Vella erbjuder kvinnor en 9-serie färg: "Rich Naturals", "Pure Naturals", "Special Mix", "Deep Browns", "Vibrant Reds", "Plus", "Relights Red", "Sunlights" och "Relights Blonde".

Färgen har ingen obehaglig lukt, är lätt att applicera och tvätta bort, och ger också färgfasthet.

matris

Matrix-företaget tillverkar följande produkter: Color Sinc dubbing produkter, SOKOLOR beaty hållbar färg, V-Light brightening agenter och SoRed färgmarkeringsprodukter.

Färg Sinc. Denna serie innehåller inte ammoniak, därför fungerar det på håret mycket försiktigt. Färgen kan användas på både färgat och naturligt hår. Om du aldrig har färgat ditt hår, men de har förlorat sin elasticitet och glans, använd den här serien.

SOKOLOR beaty. Färgen varar bra i flera månader. Färg förblir under hela tiden ljus och mättad.

V-Light. Detta är en bra serie för blondiner. Paletten innehåller gyllene, platina och sand nyanser.

SoRed. Paletten i denna serie är fylld med alla sorters röda nyanser. Perfekt för brunetter som bestämmer sig för att ändra sin bild med markering.

Estelle

De Luxe. Färgen är rik på vitaminer, så det hjälper till att stärka håret. Den appliceras perfekt på krullarna, vilket gör att den kan användas mycket ekonomiskt.

Sence De Luxe. Denna serie av färger innehåller inte ammoniak, men trots detta håller färgen mycket lång tid.

De Luxe Silver. Denna typ av färg är speciellt utformad för att bekämpa grått hår. Målar inte bara perfekt målar hår, men stärker också dem.

Essex. I denna serie finns det många vackra och rika färger.

Kapous

Färgen av detta varumärke är en av de mest ekonomiska bland professionella färger. Det är ganska motståndskraftigt och fullständigt ofarligt för hälsan. Paletten är mycket varierad. Varje kvinna med hennes hjälp kan förverkliga sina mest kreativa idéer.

Om du ska göra hårfärgning hemma, var försiktig, eftersom färgen på skuggan på förpackningen kanske inte sammanfaller med resultatet. Därför är det bättre att genomgå förfarandet för färgning i kabinen hos en bra mästare.

Londa

Detta är en universell färg, den kan enkelt användas inte bara i stugan utan också hemma. Paletten av märket Londa är mycket rik och varierad. Färgen innehåller välgörande lipider och naturligt vax, vilket främjar näringsrikt hårvård. Trots att färgen försiktigt påverkar locken, målar hon över grå hår 100%.

recensioner

Larisa, 30 år: Nyligen upptäckte jag den fantastiska Londa-färgen. Det skadar inte håret, det är lätt att applicera, färgen är följaktligen mättad och djup, vilket förblir länge.

Svetlana, 45: Jag har använt Kapous-färg i flera år. Vill bara säga att förfarandet för färgning av denna färg är bäst att överlåta professionella. Jag gillar verkligen produkterna i det här varumärket, resultatet av färgning, jag är alltid nöjd. Färgen är mycket resistent, färgerna är mättade och ljusa, och det är också budget.

Inna, 36 år gammal: Jag har länge drömt om att bli en brunett, och nyligen bestämde jag mig äntligen. I butiken rådde jag att måla Matrix. Resultatet blev positivt överraskat. Färgen är oerhört rik och vacker. Handdukar blir inte smutsiga under schamponering. Det är väldigt lätt att använda den här färgen hemma.Nästa Artikel
15 effektiva folkmedicin för grå hår