Förteckning över de mest ihållande hårfärgerna


Efter att ha bestämt sig för att ändra bilden och ändra hårets färg kommer frågan om att välja den bästa färgen säkert: det måste vara hållbart och överföra färg väl och minimera hälsan på ett negativt sätt. Bedömningen nedan ägnas åt ett av huvudkriterierna för färg - hållbarhet.

Utvärderingskriterier

Alla prover testades i laboratorieförhållanden hos företaget Product-test.ru och andra.

För att bedöma motståndet som utvärderingskriterierna var:

 • Färgegenskaper - För testet används krullar av omaintat naturligt hår, vilka utsätts för färgning i enlighet med tillverkarens instruktioner. Därefter mäts indikatorerna med hjälp av en spektrofotometer och de faktiska resultaten jämförs med nyanser som indikeras av tillverkarna. Resultatet är ett resultat så mycket som de faktiska färgegenskaperna motsvarar det utlovade;
 • likformighet av färgning är den andra faktorn efter den färg som uppskattningen baserades på. För testning används en spektrofotometer i flera kretszoner, och sedan beräknas skillnaden i nyans på dem.
 • hållbarhet - testning består av en 16-faldig cykel av tvättprov med schampo och blåstorkning. Resultatet är en vy av lockar efter 4-8 veckors färgning, vilket jämförs med de ursprungliga nyanserna;
 • enkel applikation - finns det en handske, ett verktyg för applikationen och speciell förpackning, är det enkelt att blanda komponenterna, prova med en handduk;
 • lukt - bedömning av lukt vid applicering och redan torkad färg.

På videon är det mest resistenta hårfärgen:

Enligt dessa kriterier utvärderades fem prover, vars rating presenteras nedan.

Fem av de mest resistenta färgerna

Femte platsen - Casting Creme Gloss av L'oreal Paris

Färg och enhetlighet - 3 5. Effekten av färgning är helt annorlunda än vad som anges av tillverkaren. I detta avseende har färgen blivit en av de värsta i de fem bästa. Fördelen med produkten är likformigheten hos den färgade krullen på olika punkter.

Färghastighet - 4 5. Produkten visade sig vara en av de mest resistenta av de testade proven.

Bekvämlighet med applikation och lukt - 4 5. Alla komponenter i färgen blandas i en flaska och verktyget appliceras med hjälp av en speciell spets, vilket ger lätthet att måla, särskilt rötterna.

Lukten av färg är inte mycket skarp, och torkprocessen tar inte mer än 20 minuter.

Fjärde platsen - Wellla från Wella

Hur varierad färgpalett för hår utan ammoniak Garnier, hjälper till att förstå innehållet i denna artikel.

Men hur bred paletten av färger L'Oreal Ombre, detaljerad i denna artikel.

Vilka professionella hårfärger är bäst, du kan förstå om du läser innehållet i den här artikeln här: http://soinpeau.ru/volosy/kraski/luchshaya-rejting.html

Vad är en hårfärgad svart choklad, du kan förstå om du läser innehållet i den här artikeln.

Färg och enhetlighet - 3 5. Enligt resultaten av undersökningen färgar produkten håret i en omättad färg, vilket är väsentligt annorlunda än vad som anges av tillverkaren. Kulfärgen appliceras emellertid mycket jämnt.

Motstånd - 5 5. Produkten visade sig vara en av de mest resistenta bland proverna: efter 16 gånger tvätt och torkning av håret var färgen förblir mättad och ljus.

Bekvämlighet med applikation och lukt - 4 5. Färgen var en av de mest praktiska att använda tack vare den enkla applikationen och oskärpa lukten. Emellertid tvättas verktyget under en lång tid, så det rekommenderas att tvätta det två gånger.

Tredje plats - Färg Mask av Schwarzkopf

Färg och enhetlighet - 4 5. Imponerande resultat med enhetlighet och färgmatchning med den deklarerade tillverkaren. Färgen ser rik, naturlig och naturlig ut.

Persistens - 3 5. När det gäller hållbarhet är resultaten genomsnittliga: i den andra månaden efter färgning kommer det att bli en dramatisk blekning av färg.

Bekvämlighet med applikation och lukt - 4 5. Enkel matlagning och applicering av blandningen, men tvättad samt Wellaton.

Andra platsen - Preference Recital från L'oreal Paris

Färg och enhetlighet - 5 5. Spektrofotometern avslöjade en liten skillnad i likformigheten av krökning i olika områden och den perfekta matchningen av det faktiska resultatet med tillverkarens foton. Stort urval av färger i paletten av professionell färg L'Oreal.

Motstånd - 4 5. Resultatet visade sig vara genomsnittligt: ​​färgen håller sig tillräckligt lång i håret och förlorar praktiskt taget inte färg i 4-8 veckor.

Bekvämlighet med applikation och lukt - 5 5. Oskarp lukt, enkel förberedelse och lätt applicering på håret. I detta hänseende förblev lösningen för det franska varumärket utan brister.

Första plats - Color Naturals från Garnier

Färg och enhetlighet - 5 5. Som ett resultat av färgstudier visade färgen inte någon signifikant skillnad mellan det faktiska resultatet och den skugga som tillverkaren förklarar. Samtidigt visade sig likformigheten av applikationen vara på högsta nivå: en hög precision-färgmätare hittade inte skillnaden mellan de olika zonerna på krullen.

Motstånd - 5 5. När det gäller hållbarhet visade sig produkten också vara på en hög nivå: färgen ändrades inte efter tvättning och torkning, utförd 16 gånger.

Bekvämlighet med applikation och lukt - 3 5. Men användarvänligheten har misslyckats: tillverkarna har inte tagit hand om disken för att blanda blandningen och verktygen som ska appliceras på blandningen, så användarna måste göra det i en separat skål med kam eller pensel. Krämen baserar sig inte tillräckligt bra med den utvecklande emulsionen, och lukten av produkten visade sig vara en av de hårdaste.

Av fördelarna uppstår hastigheten att tvätta färgen och en liten tid för absorption i håret.

På videon, den mest motståndskraftiga hårfärgen recensioner av proffs:

Från stilexperter: recensioner

 • Oksana Klimova, en frisör: "I mer än 10 år har jag arbetat som frisör och vad jag inte sett tillräckligt med: Kardinal ljussättning av hår från svarta toner, vansinniga färger och frisyrer. Men om färgen väljs väl, är håret intakt och intakt. För mina kunder var detta Schwarzkopf-produkten. Det förstör inte håret, det tar lång tid och det kan regelbundet tona rötterna utan skada "
 • Sergey Alexandrovich, en oberoende expert på utvärdering av varor: "De genomförde en bedömning av hårfärger i laboratoriet, förlitade sig både på forskningsresultat och på granskningsgruppernas granskning. Som ett resultat leder Preference Recital-färg från det franska företaget L'oreal Paris med en liten marginal. Hon gjorde poäng för alla kriterier. "

Hur varierat är färgpalet av hårfärgsmatrix, du kan förstå om du följer länken och läser innehållet i artikeln.

Vad är den professionella paletten av hårfärg Schwarzkopf, hjälper till att förstå innehållet i denna artikel.

För dem som vill lära sig mer om ett sparsamt lätta hårfärg bör du läsa innehållet i den här artikeln.

Läs mer om ammoniakfri hårfärg Vella, om du läser innehållet i den här artikeln.

Hur olika är L'Oreal Perfect hårfärgspalett, detaljerad i den här artikeln.

Resistent hårfärg

För närvarande har experter utvecklat ett stort antal hårfärgprodukter. De mest populära bland dem är resistent färg. Med hjälp fick kvinnorna en utmärkt förmåga att experimentera med utseende och skapa nya bilder.

Vilken typ av hårfärg är bäst?

Det längsta färgningsresultatet ger dig ett exceptionellt stabilt färgämne: detta beror på dess sammansättning. Huvudkomponenterna är ammoniak och väteperoxid, när det samverkar med ett oxidationsmedel sker en kemisk reaktion. Ammoniak öppnar hårvågorna, vilket gör att pigmentet kan gå djupt inuti och väteperoxid missfärgar den naturliga nyansen som ska ersättas med ett färgämne.

Slitstark färg ger långvariga resultat, kan ta upp till åtta månader. Med regelbunden användning av det kan du helt enkelt måla rötterna regelbundet utan att skada håret längs hela längden. Beständig färg ska appliceras på det smutsiga huvudet. Den är täckt med en fet film, så det kommer inte att leda så mycket från ammoniak och peroxidens verkan. Före första användningen, var noga med att testa färgen på en ogenomskinlig sträng.

Hur man väljer hårfärg med effekten av resistens

Idag är sortimentet så stort att problem uppstår. Ändå kan många kvinnor inte hitta det perfekta alternativet för sig själva. De största misstag de gör är valet av färg baserat på bilden som finns på dess förpackning eller namnet på skuggan. Faktum är att man bör uppmärksamma en digital eller alfabetisk chiffer. I regel består den av tre siffror med en punkt (till exempel 6.01, 5,43, 9,12). Märkningar från olika tillverkare kan variera.

Tabellen presenterar avkodning av siffror och bokstäver, vilket i de flesta fall uppstår:

Tondjupindex

Huvudton (70% av färgen) och mindre (30% av färgen)

 • 1.xx - svart;
 • 2.xx - väldigt mörk kastanje;
 • 3.xx - mörk kastanj
 • 4.xx - kastanj
 • 5.xx - lätt kastanj
 • 6.xx - mörkblond (mörkblond);
 • 7.xx intensiv blondin (blond);
 • 8.xx - ljusblond (ljusblond);
 • 9.xx - mycket lätt blond;
 • 10.00 - platina blond.
 • х.0, х.х0 - naturligt (bokstav N);
 • x.1, x.xl - ashy (A);
 • x.2, x.x2 - lila (V);
 • x.3, x.x3 - golden (G);
 • x.4, x.x4 - koppar (C);
 • x.5, x.x5 - mahogny;
 • x.6, x.x6 - röd (R);
 • x.7, x.x7 - brun (W, B);
 • X.8, H.x8 - pärlemor (P).

Resultatet du får beror på många faktorer: hårets naturliga nyans, deras struktur. Valet av oxidationsmedel påverkar också: ju högre dess procentandel, desto mer intensivt absorberas färgen. För mild färgning används i regel en oxid av 3 eller 6%. För förtydligande och andra radikala förändringar - 9 och 12%. Oxideraren för professionella produkter säljs separat, och på massmarknaden ingår den redan.

Det bästa hårfärgen från välrenommerade tillverkare

Hela utbudet av färgämnen kan delas upp i flera kategorier: professionell, halvbeständig, för att täcka grått hår, naturligt. Varje kvinna måste välja individuellt och välja rätt prioriteringar. För varje segment av resistenta hårfärgämnen görs ett specifikt betyg. Du måste veta vilka märken som leder i den.

professionell

De bästa hårfärgen i den här kategorin:

 1. MATRIX Socolor.Beauty. Högt resistent hårfärg ger starka färger. Kompositionen omfattar omsorgsoljor.
 2. Wella Color Touch. Det är populärt på grund av den noggranna inverkan och fullständiga överensstämmelse av nyanser som erhållits med den deklarerade i paletten.
 3. Schwarzkopf IGORA ROYAL. Måla med en rik palett. Ger jämn nyans även på porösa lockor.
 4. Estel DeLuxe. Ger hållbara djupa färger, bryr sig om strängarna och ger dem glans.

mild

I denna kategori är dessa färger utan ammoniak:

 1. Estel Sense DeLuxe. Noggrant färgar med färgbyte till två toner.
 2. MATRIX ColorSync. Ger varaktig färgning, glans och silkighet av hår.
 3. Schwarzkopf IGORA Vibrance. Med denna färg kan du ändra hårets färg utan att skada dem. Mycket bekväm att applicera.

För att måla grått hår

Det hjälper till med att dölja sådana produkter:

 1. Estel Silver DeLuxe. Slitstark färg för grå hår, om deras andel är från 30 till 100%.
 2. Matrix Dream Age Socolor.Beauty. Innehåller minsta mängd ammoniak.
 3. Schwarzkopf IGORA ROYAL Absolutes. Färger perfekt över grått hår, innehåller kollagen och silymarin för vård. Färgets egenhet är att den utvecklades enligt tekniken för att minimera lukt.

naturliga

Vi pratar om naturliga färgämnen: henna, basme. Den första är gjord av alkanblad. Applicera det, kan strängar målas i nyanser av rött, koppar. Basma gjord av indigo bör användas för mörka toner. Båda färgämnena är slående resistenta, de kommer inte att tvätta bort locken. För att ändra färgen måste du vänta tills längden på den naturliga nyansen växer. Både henna och basma är mycket billiga.

Var att köpa och hur mycket det kostar

Tabellen visar utbudet av priser på färger i nätbutiker och försäljningsställen för professionell kosmetika:

namn

Ungefärligt pris i rubel

Wella färgkontakt

Schwarzkopf IGORA ROYAL

Matrix Dream Age Socolor.Beauty

Loreal Paris Casting Crme Gloss

Cream-paint Garnier Färg naturlig

Loreal Paris Preference skäl

Video: Det mest resistenta hårfärgen från Oriflame

recensioner

Olya, 23 år: Jag var alltid intresserad av vilken typ av färg som är bättre att färga mitt hår, så nyligen har jag provat ett dussin märken. Varianter på massmarknaden passade mig inte kategoriskt. Professionella verktyg kostar nästan lika, men resultatet är mycket bättre. Mest av allt gillar jag Estelle. Det finns mycket vackra nyanser.

Tanya, 29 år: Jag visste inte vilken hårfärg som är mest resistenta, tills jag upptäckte Matrix. Färgerna i verkligheten matchar perfekt paletten. Jag målar ofta rötterna, och längden är bara en gång var sjätte månad eftersom skuggan inte tvättas alls. Nyligen började jag bli grå hår, så jag blandar den vanliga färgen med anti-aging.

Ira, 35 år gammal: Jag ville alltid välja en färg som skulle ge en salong effekt även när den används hemma. De flesta av de professionella passar mig Igor från Schwarzkopf. Det finns många nyanser. Liksom blandningens struktur, hur den appliceras. Med Igor skiner krullarna på mig, de ser inte värre ut än modellen från reklamschampongen.

Bästa hårfärg: Top 2018

Varje säsong visas nya färgtekniker som kan överraska och imponera. I huvudet på allt detta är hårfärger, som inte bara innehåller nya nyanser, men också intressanta variationer baserade på grundläggande färger.

Så, vilket hårfärg, enligt experter, kunde uppfylla förväntningarna hos moderna fashionistas? Se en översikt över de mest populära varumärkena av professionella hårfärger och färgämnen för hemmabruk.

innehåll:

Professionell hårfärg topp ranking

Varje mästare väljer ett hårfärg som passar honom. Det är viktigt att färgen var bekväm att arbeta och få ett tydligt och förutsägbart resultat. Denna recension innehåller de mest populära produkterna för 2018 från professionella hårfärgade linjer.

Wella Koleston Perfect - prof. Hårfärg Vella Coleston, Tyskland

Det är resistent färg som gör att du kan få en rik ton. Hon är utförandet av oöverträffad tysk kvalitet. På paletten finns olika nyanser. Naturliga färger är särskilt populära, men exklusiva nyanser ignoreras inte. Hon föredrar inte bara av erfarna stylister, men också av vanliga kunder.

Matrix SoColor - hårfärg från Matrix-linjen, USA

Detta är ett av de favoritfärger som är resistenta hårfärg, som kan skapa rika och rika färger. Den önskade nyansen erhålls genom patenterad teknik ColorGrip. Målaren faller jämnt på det grå håret och håller den resulterande färgen under lång tid. Nyanserna innehåller redan en naturlig bas, förutom att färgerna anpassar sig till hårpigmentet. Därför är resultatet alltid utmärkt. Sammansättningen av den kemiska formeln innehåller näringsämnen som återställer skadad hårstruktur.

Igora Royal (Igora) - prof. färg från tillverkaren Schwarzkopf (Schwarzkopf), Tyskland

Designad speciellt för resistent färgning. Tack vare en speciellt utvecklad formel flödar färgen inte och appliceras jämnt längs hela längden av håret. Trots att serien tillhör den professionella nivån är den lätt att köpa för hemanvändning. Igora Royal-linjen har en ledande position i antalet nyanser, och närvaron av mixtoner gör att du kan skapa unika färger. Det finns ingen skarp och obehaglig lukt av ammoniak. Färgen har en lätt fruktig arom. Produkten innehåller hårvårdsprodukter och olika vitaminer.

Selektiv professionell italiensk professionell färg

Detta är en professionell färg från det italienska varumärket, som presenteras i 100 nyanser. Ger högkvalitativ färg och mottagande ultramoderna färger. Det otvivelaktiga kriteriet för färg är färgfasthet. Permanent färg målar perfekt över grått hår. Serien innehåller vårdkomponenter som släpper upp det porösa hårets struktur.

Farmavita - professionell färg, Italien

Efterfrågat italienskt varumärke i frisörens miljö. Färgämnen baserade på medicinalväxter och växtextrakt färgar håret försiktigt i naturliga nyanser. Resultatet är en rik och djup färg. Färger "Farmavita" har en krämig konsistens, som appliceras jämnt längs hela hårets längd. Näringsämnen som ingår i produkten minskar de negativa effekterna av kemiska element på strukturen hos hår och hud.

Majirel - Franskt hårfärg Majirelle från Loreal

Detta är en ny utveckling från företaget Loreal. Den patenterade färgformeln består av en mikrokationisk polymer, Ionen G och en Incel-molekyl, så att färgen inte stör hårets struktur. Revel Color (färgutvecklingssystem) förhindrar att pigmenten tvättar snabbt. Färgens krämiga struktur är mycket bekväm att applicera. Majirel är lämplig för dem som föredrar ljusa och mättade färger eller tvärtom reserverade, närmare naturliga nyanser.

Inoa - Fransk Inoa hårfärg från Loreal

Professionell färg utan ammoniak från det kända varumärket Loreal. Har ingen skarp och obehaglig lukt. Basfärgen är färgämne monoetanolamin. Noggrann utformad färgformel ger högkvalitativ färg över grå hår och jämn färg. Överdriver inte hår och upprätthåller naturlig lipidbalans. Färgen innehåller skyddande komponenter som förhindrar hudirritation och manifestationen av allergiska reaktioner.

Materia - Japansk färg

Det är på äraplatsen i rankningen av hårfärger. Färgtillverkaren är ett japanskt företag Lebel. Verktyget har unika egenskaper. Det ger jämn färg och skydd mot hår. På grund av att produkten innehåller en minsta procentandel ammoniak och väteperoxid, har färgen en sparsam effekt. Det höga innehållet av färgpigment bidrar till djup och varaktig färgning. Lipider och fytosteroler är inblandade i restaurering av hårstruktur.

Keune (Ken) - prof. färg för salonger, Holland

Ett nederländskt företag som producerar färger för professionell färgning. De är uppdelade i: ammoniak, ammoniakfri och produkter för SPA-färgning. På Keune-paletten hittar du 107 nyanser (5 - mixton och 80 - primära färger). Slutresultatet sammanfaller alltid med hårfärgens färgpalett. Färgen utsöndrar diskret arom och irriterar inte hårbotten. Silkeproteinerna i basformeln mjuknar krullarna och gör dem mer lätta.

Cutrin - professionella färger Kutrin SCC-reflektion, reflektion Demi, Reflektion Fyrverkerier, Finland

Populär finländsk färg bland frisörer och stylister. Klarar effektivt med grått hår. Aktiva ämnen tränger intensivt in i håret och ger högkvalitativ färgning. Färgernas sammansättning innehåller en vårdande ingrediens - arktisk tranbärsvax. Han, tillsammans med bivax, ger håret en attraktiv glans. Fördelen med färg är att den inte innehåller konserveringsmedel, silikoner och ammoniak.

Fyrverkerier i rangordningen av hårfärg är inte den sista platsen. Det omfattande färgområdet gör att du kan implementera även djärva experiment med utseende. Tillverkare använde ett försiktigt program vid tillverkning av färger. Håret får en vacker nyans och samtidigt upprätthålla sin sunda struktur.

CHI - professionell salongfärg, USA

Avser en icke-ammoniak-serie av färger. Tillverkaren av produkterna är Farouk Systems Group. I färgpaletten hittar du naturliga, ashy, koppar nyanser. Jonisk färg är lämplig för färgning av grått hår. Trots att färgen inte innehåller ammoniak, kan den lätta krullarna upp till 12 toner. Hårfärgning sker på grund av våg av det långa infraröda spektret, vilket höjer vågorna för pigmentpenetration.

Video: Hårfärg CHI

Estel De Luxe - Estellefärger för professionell användning, Ryssland

Ingår i branschen med professionella färger. Deras utveckling var engagerad i det kända ryska företaget LLC "Unicosmetics". Färgen färgar håret perfekt, ger en jämn färg och hälsosam glans. På grund av den unika formeln målar färgen perfekt över vitt hår. Den krämiga konsistensen är jämnt fördelad genom håret och flödar inte. Färgets sammansättning är skimrande pigment. Ytterligare skydd för lockar ger en omsorgsfull emulsion. Det är baserat på vitaminer, kastanjetrakt och chitosan.

Kapous Professional (Kapus) - hårfärg för salonganvändning från den ryska tillverkaren Kapous Cosmetics

Ryska varumärke som producerar resistenta permanenta färger baserat på naturliga komponenter. Du kan välja mellan 106 nyanser, inklusive 6 färgförstärkare. Recensioner av specialister kokar ner på det faktum att de målade locken blir likformig, mättad färg. Förutom huvudkomponenterna innehåller produkten kakaosmör, som ger näring till håret från insidan, vilket gör dem fina och glänsande.

Kydra - professionell färg, Frankrike

Detta är en linje av mild hårfärg från en fransk kosmetisk tillverkare. Produktens unika egenskap är att dess formel innehåller minsta procentandel ammoniak och andra kemiska element av aggressiv verkan. Kompositionen är berikad med naturliga ingredienser som minskar negativa effekter av kemiska komponenter och skapar en osynlig skyddsfilm. Färgpaletten består av 66 nuvarande nyanser, allt från naturlig till exklusiv. Färger perfekt över grått hår.

LondaColor - professionella hårprodukter, Tyskland

Långvarig krämig hårfärg Londacolor Permanent. Den oxiderande emulsionen skapar en likformig färgämnesblandning och ger ett kvalitetsresultat. Färgen tvättas inte till åtta veckor. Måla perfekt målar grå hår. Sammansättningen av LondaColor innehåller naturligt vax och lipider, vilket ger fullständig hårvård, neutralisering av de skadliga effekterna av kemiska element.

Revlon - professionella färger Revlon-serien Revlonissimo NMT, Young Color Exel, Orofluido

Populär färg bland moderna modeister. Den varierande paletten består av trettio vackra nyanser. Färgen är utvecklad på grundval av nanomolekylära teknologier. Komplexet innehåller vitaminer E, B3, A, H, som ger skydd mot aggressiva yttre faktorer. Färgen fungerar väldigt försiktigt, så det är ganska lämpligt för känslig hårbotten.

Ollin färg - hårfärg Ollin, Ryssland

Permanent färg med ett minimum av ammoniak. Den huvudsakliga färgpalen visar 80 moderna nyanser, det finns också en speciell blond -12 toner och en blandning - 6 toner.

Goldwell - professionell hårfärgsprodukt

Den alltmer populära Goldwellfärgen har vunnit många hailr-masters förtroende. Professionell produkt som kräver träning. I linjen finns tre typer av färg: ammoniakfri, resistent, toning. Produktion Tyskland. Mer än 100 nyanser tillåter att förklara någon fantasi hos klienten.

Det bästa hårfärgen för hemmabruk

Många tjejer föredrar att göra färgning hemma. Särskilt för dig lägger vi en lista över märken av bra hårfärger som är lämpliga för hemmabruk.

Hårfärg Loreal Preference, Loreal Preference, France

Flytande krämfärg ger en bestående effekt. Färger helt över grå hår. Färgpaletten trivs med en mängd olika färger, den innehåller 45 moderna och relevanta färger. För att återställa den skadade hårstrukturen efter färgning tillsatte tillverkaren en speciell balm baserad på naturliga ingredienser.

Garnier Color naturals, Garnier Color Naturals, Frankrike

Kvalitetsfärg av hög kvalitet innehåller tre värdefulla komponenter: avokadoolja, sheasmör och olivolja. Krämig konsistens är bekväm att använda. Färgen flyter inte under färgningsprocessen. Det finns ingen skarp, obehaglig lukt av ammoniak. Tack vare en speciellt utvecklad formel kan färgen effektivt måla över grå hår.

Anthocyanin Second Edition, Anthocyan - en ny färg med ljusa färger och en lamineringseffekt, Korea

Anthocyan - högkvalitativ färg från den koreanska tillverkaren. Basen för produkten är kombinationen av växtekstrakter. De bidrar till att få rika och ljusa nyanser. Färgpaletten består inte bara av kreativa nyanser men också av naturliga mörka färger. Den har en diskret floral doft.

Faberlic Krasa - Faberlic krämfärg från det rysk-franska företaget Faberlic

Durable cream paint som hjälper till att uppdatera bilden utan att håret skadas. De resulterande nyanserna motsvarar paletten. Håller mycket lång tid, smälter inte och tvättas inte av. De aktiva ingredienserna i färger är amlaolja och arginin. På grund av dessa komponenter blir curls oöverträffad mjukhet. Färgerna innehåller ingen skadlig kemisk komponent PDD, vilket ofta är orsaken till allergiska reaktioner.

Casting Creme Gloss-hårfärgning Casting, L 'Oreal, France

Hårfärg med en unik formel utan ammoniak. Tack vare den milda sammansättningen orsakar den inte irritation, klämmer inte vid färgning och ger en jämn färg. Färgpaletten presenteras i 28 nyanser. Här kan du välja både naturliga och extrema färger. Färgen har inte en obehaglig, akrid lukt. Trevlig konsistens ger enkel applicering på håret. För att återställa hårstrukturen har tillverkaren utvecklat en speciell balm baserad på kunglig gelé.

Avon Advance Techniques, Avon Salon Care Hårfärgskräm, USA

Cream hårfärg, vilket möjliggör en salong effekt i levnadsförhållanden. Huvudpaletten innehåller populära nyanser av blond, choklad och svart. Advance Techniques dye ger ett 3-stegs hårfärgningssystem. Den innehåller: skydd, effektiv färgning, inklusive grått hår, högkvalitativ vård.

Palette, Palet - färg för hemmabruk, tillverkare Schwarzkopf, Tyskland

Paletten är ett populärt varumärke av färger för hemmabruk. Den rika färgpaletten består av 32 moderna nyanser. Färgerna är uppdelade i tre huvudtyper beroende på resistansnivå: lättfärgning, halvbeständig färgning och resistent färgning. Tack vare det innovativa "färgskyddskomplexet" smälter inte färgen till och med efter två veckor.

Syoss, Ciec - hårfärg från tillverkaren Schwarzkopf, Tyskland

Färg från den tyska tillverkaren SchwarzkopfHenkel är idealisk för användning hemma. Det innehåller olika naturliga ingredienser som har en fördelaktig effekt på hårets tillstånd, såsom: aloe vera, vitaminer från grupp B och veteproteiner. Färgpaletten består av tjugo primära färger.

Rowan, tillverkare Acme Color, Ukraina

Beständig krämfärg med ett extrakt av bergaska. Ger högkvalitativ färg och mild omsorg för hår av vilken typ som helst. I sin produktion används naturliga ingredienser och högkvalitativa färgämnen. Paletten är representerad av trettio olika nyanser.

Fördelar: överkomligt pris, resistent. Nackdelar: Vätskekonsistens, torrt hår, obehaglig lukt.

Gör din egen färgbedömning

Delta i undersökningen, rösta på ditt favoritmärke och gör ditt betyg på hårfärger. Vi kommer också att vara tacksamma för kommentarer om erfarenheten av att använda en viss färg.

Ta till din vägg:

Läs detsamma:

Lägg till en kommentar

Som mästare säger jag Goldwell! Jag gillar färgen väldigt mycket, jag målar mig själv och jag målar klienterna, alla är glada!

Erfarenhet med hjälp av Lebel Materia 2 år. Varför varade så länge - ville inte byta befälhavaren själv. Färgen gjorde ursprungligen ett bra intryck, särskilt korrekt, de inrättade en marknadsföringskampanj. Men efter 2-3 gånger insåg jag att håret lämnar mycket att önska. Jag bestämde mig för att sluta på det en stund för att vänta på den lovade effekten. Miraklet hände inte. Om du inte använder massor av mycket dyra vårdprodukter med färg, blir ditt hår bara en handduk. Jag hade ingen sådan erfarenhet förrän även med budgetfärger. Lebel bara riktigt bra, och då var jag tvungen att prova en hel del sätt att komma till någonting. Jag kan ge råd om serumproedit (använd komplex). Som ett salongförfarande är det mycket dyrt.
toga:
- färgen i sig ger inte alls sken (det är endast möjligt i salongläge eller med speciella stylingverktyg, men med en sådan arsenal kan denna effekt uppnås med vilken färg som helst)
- dehydrerar håret
- Hårstruktur utan extra medel - släp
- tvättas snabbt. 2-3 toner på 3 veckor (min varannan dag)
-Att måla längden ofta råder jag inte alls. Håret återställs inte
- behandlas inte som angivet Även lätta produkter lämnar inte mycket bra resultat.
- dyrt (prisklass börjar från: rötter upp till 100 U.e - lång -200 cu.)

- bred palett och vacker färg, försett kompetent guide
- enhetlig fyllning
-klarar sig bra med grått hår
-ingen lukt
-brinner inte hårbotten (men om du överdriver det till och med 5 minuter finns det obehag)

Jag har dött mitt hår med Goldwell-produkter i 13 år nu. Användte hela paletten av sina produkter - topchic, colorance, elumen, nectaya. Jag har länge letat efter en sådan färg som inte skadar mitt hår, medan det blir motståndskraftigt för att måla dem. Ingen loreali, londa, snygga inte komma ikapp med det här märket. Och detta känns igen av frisörerna själva. Det enda... om du verkligen vill ha ett fantastiskt resultat - gå till salongen för befälhavaren. Real Goldwell-mästare lär sig ständigt. de har många seminarier och workshops, de vet mycket nyanser och tricks som beror på hur håret, strukturen, färgen, dina önskemål är. Och därför, när jag läser recensioner som: "... jag gick och köpte färg, jag smorde det - ingen effekt..." blir det löjligt, jag är nästan 50 år gammal men mitt hår ser mycket bättre ut och vackrare än många unga tjejs hår.....

Angela, tack för en kommentar. Tillagde hårfärgen rekommenderat av dig till vår ranking av de bästa hårfärgerna för 2018.
Låt oss göra det mest ärliga betyget! Rösta på dina favoritprodukter som presenteras i artikeln och rekommendera nya produkter eller beprövade produkter för färgning. Din feedback är mycket värdefull för oss!

Testad i laboratoriet: vilket hårfärg är det mest hållbara

Från redaktörerna. Kvaliteten på vissa kosmetiska produkter är svår att bestämma med hjälp av empiriska medel. Men överlämna inte till laboratoriet varje paket, en burk och ett rör? Projektet "Lady Mail.Ru" tillsammans med Product-test.ru - den första ryska webbplatsen för testning och expertbedömning av konsumentvaror - lanserar en serie material. Vi kommer att berätta om laboratorieresultaten av testverktyg för skönhet och hälsa.

Hur väljer man en färg som hjälper till att uppnå en mättad varaktig färg? Produkttestexperter testade populära hårfärgsmärken i labbet för att ta reda på svaret på den här frågan.

Färgegenskaper

För testerna använde experterna krullar av naturligt ommålat hår. Efter tillverkarens instruktioner färgade de lockarna med de testade färgämnena. Sedan mättes nyanser på spektrofotometern. I jämförelse med de nyanser som tillverkaren lovade bestämde experterna hur bra de färgade egenskaperna hos de testade modellerna är.

Även färgning

Vid färgning av hår är inte bara färg viktigt, men också dens jämn fördelning över hela längden. Indikatorer av nyanser färgade i hårprovet togs med en spektrofotometer i flera kretsområden. Beräkna skillnaden i skugga på olika punkter i håret, bedömde experterna likformigheten av färgningen. Jämförelser med den färg som utlovades av tillverkaren gjordes inte i detta test, skillnaden i nyanser på olika punkter av krullarna togs i beaktande.

hållbarhet

De experter som tvättas med schampo och torkade hårdvaror färgas krullar 16 gånger, vilket motsvarar 4-8 veckor efter färgning. Efter mätning av spektrofotometerns skugga och hur mycket det har förändrats. För fullständig objektivitet av de erhållna resultaten utfördes färgmätningar, som vid testet för enhetlighet, vid flera punkter av de färgade krökorna. De erhållna data jämfördes med en nyans direkt efter färgning.

Användarvänlighet

Användbarhet utvärderades av fyra parametrar. Kontrollerade förekomsten av en uppsättning handskar och förpackningar för blandning. Experterna bedömde hur lätt komponenterna blandades: för detta använde de många paket, förbereda och applicera en färgämnesblandning i håret om och om igen. Inte sist i användarvänligheten är tiden för färgning beaktas det också vid utvärderingen av kriteriet.

Hur väl färgas av håret efter färgning, experterna kontrolleras med hjälp av "handduk" -testet (detta standardiserade förfarande för att tvätta färgen under rinnande vatten utförs flera gånger tills krullen slutar lämna märken på den vita handduken).

Lukten

Expertgruppen utvärderade lukten både under appliceringen och på den redan torkande färgen under den målningstid som deklarerats av tillverkaren.

Redaktörerna för Lady Mail.Ru kommer att berätta i detalj om de fem kopiorna som fick högsta betyg.

1: a plats: Preference Recital, L'oreal Paris, RUB 349 / S9

Färg och likformighet av färgning. Experter började testen med ett test för konsistens av färgfärgning, som deklarerats av tillverkaren. Efter färgning av krullarna och mätning av färgindex i laboratoriet upptäckte de att Preference Recital är en av de bästa när det gäller färgning.

Liknande mätningar på samma gång vid olika punkter uppskattade experter likformigheten av färgning. Spektrofotometern visade en liten skillnad i färg på olika områden av färgat hår. Med denna åtgärd var L'oreal Preference Recital en av de bästa.

Färghastighet När det gäller motstånd, var detta hårfärg, tyvärr inte lika bra som de föregående två. Hon fick emellertid en solid "fyra".

Användarvänlighet och lukt. I användbarhetstesten fick modellen en hög poäng. Det är lätt förberedt och applicerat på håret. Hårfärgning med L'oreal Preference Recital sker snabbt, och lukten av denna färg är inte skarp, så väntetiden blir inte så trött. Efter färgning tvättas den här färgen lätt, så risken för att du klär på kläder eller sängkläder efter färgning är ganska låg.

2: a plats: Color Naturals, Garnier, 107 gn. / $ 3

Färg och likformighet av färgning. I ett test för färgresultatet var Color Naturals färgämne väldigt bra. Färgmätningarna i laboratoriet avslöjade inte en signifikant skillnad mellan själva och nyanserna som tillverkaren lovade.

Experter utvärderade också likformigheten av färg, på samma sätt som färgmätningar på olika punkter av färgade hårkrullar. Resultatet var fantastiskt. Garnier Color Naturals färgade hennes hår så jämnt att även den kolorimetriska utrustningen praktiskt taget inte visade någon skillnad i skuggan mellan locken.

Färghastighet Därefter kontrollerade experterna Color Naturals för färgfasthet - och sedan var färgen överst. Efter "tvätt" 16 gånger förlorade krullarna nästan sin färg. Testresultaten visade att Garnier Color Naturals är en av de mest resistenta hårfärgerna.

Användarvänlighet och lukt. Färgen erkändes som en av de mest obekväma att använda av både experter och fokusgruppsdeltagare. Först tillhandahåller Garnier Color Naturals inte blandningsredskap - du måste använda en tallrik eller skål. För det andra blandas färgämnens gräddbas mycket dåligt med den utvecklande emulsionen. För det tredje ingår inte ett färgapplikationsverktyg (kam eller borste) i färgpaketet.

Garnier Color Naturals har en dålig lukt. Detta är dock inte så viktigt, eftersom det är en av de snabbast färgande modellerna bland de vi testade. Efter färgning tvättas Garnier Color Naturals lätt under rinnande vatten. Du kan inte vara rädd för att smita kläder eller sängkläder.

3: e plats: Färgmask, Schwarzkopf, 215 gn./$ 5

Färg och likformighet av färgning. Experter målade naturliga krullar och mätta skuggan: resultatet var imponerande. Denna hårfärgning är med rätta erkänd av experter som en av de bästa. När det gäller färgens jämnhet visade sig färgen vara överst.

Färghastighet Resultaten av detta test var genomsnittliga. Experter drog slutsatsen att färgen blir märkbar under den andra månaden.

Användarvänlighet och lukt. Färgen är ganska lätt att förbereda och appliceras på håret, det har en mild lukt. Det finns en minus: det är ganska dåligt tvättade, så experter rekommenderar att tvätta det två gånger för att inte smutsiga kläder (speciellt svarta nyanser).

4: e plats: mousse Wellaton, Wella, 198 rubel. / $ 5

Färg och likformighet av färgning. Mätningarna av skuggan, som gjordes i laboratoriet på utrustningen för mätning av färgen, visade att denna modell målar håret i en omättad färg, vilket skiljer sig mycket från det som tillverkaren lovat.

Liknande mätningar på olika punkter av krullarna visade emellertid att Wellaton färgar håret jämnt jämnt.

Färghastighet Efter att ha torkat och torkat locket med färgat hår 16 gånger, mättes experterna färgindex. Resultatet var imponerande. Färgmousse var väldigt resistent.

Användarvänlighet och lukt. Enligt testresultaten kallas experter som kallas Wellaton-färgmousse en av de mest lämpliga att använda bland de testade proven. Färgämnena blandas i en flaska och bildar en skummassa som lätt appliceras på håret, som schampo. Experter rekommenderar att du täcker axlarna med en handduk under målning (vilket inte är så illa att bli smutsig). Lukten av den färdiga blandningen Wellaton oskärpa. Färgen absorberas under mycket lång tid och tvättar inte mycket bra. Därför rekommenderas att tvätta det två gånger, annars finns det risk för färgning av kläder eller sängkläder.

5: e plats: Casting Cream Gloss, L'oreal Paris, 280 gn./$ 7

Färg och likformighet av färgning. Resultatet av Casting Crème Gloss-testet för att matcha färgen som utlovades av tillverkaren var inte imponerad. Effekten av färgning var helt annorlunda än vad som var önskvärt. Enligt denna indikator var Casting Crème Gloss en av de värsta bland de testade proven.

Efter att ha mätt färgen på olika punkter i den färgade krullen utvärderade experterna likformigheten i skuggan över hela längden av håret. Resultatet är imponerande! Enligt resultaten av detta test var Casting Cream Gloss en av de bästa.

Färghastighet Vidare kontrollerade experterna denna färg för färghastighet. Efter tvättning av det färgade Casting Cream Gloss-håret 16 gånger visade det sig att detta färgämne är en av de mest beständiga bland de testade.

Användarvänlighet och lukt. Färgen är lätt att använda: dess komponenter blandas i en flaska vilket gör framställningen av Casting Crème Gloss mycket bekväm. Att applicera produkten på håret sker genom en speciell spets, vilket är särskilt lämpligt vid färgning av hår vid rötterna.

Paint Casting Cream Gloss är inte smaksatt, men våra test har visat att lukten är inte särskilt hård. Det här är det snabbaste bland de testade hårfärgen: färgning med det tar bara 20 minuter. Som det framgår av testerna, tvättas det inte riktigt bra, så det rekommenderas att tvätta håret efter att du använt det två gånger, för att inte klä sig eller sängkläder efteråt.

Totalt testade laboratoriet 11 olika hårfärgsprodukter, vilka var och en testades för hållbarhet, enhetlig färgning och användbarhet. Fullständiga resultat från tester och expertrecensioner finns på webbplatsen Product-test.ru.

Om du har en fråga om sammansättningen av en viss kosmetisk produkt, kan du direkt kontakta produkttestspecialisten - i avsnittet Konsultation.

8 av de mest resistenta hårfärgerna

Egenskaper i rankningen

Persistenta (eller permanenta) färger är färgämnen på den tredje nivån. Dessa är de mest aggressiva ämnen som har väteperoxid, ammoniak eller andra element som skapar en alkalisk miljö. På grund av dessa komponenter öppnar hårkutlet, pigmentet tränger djupt in i hårets kropp och resultatet som erhålls under färgning varar under längre tid. Strängarna som utsätts för kemisk behandling kan emellertid förlora sin glans, bli stel och icke-levande. För att undvika detta försöker tillverkarna på alla sätt att minimera graden av hårskada. För detta ändamål innehåller formeln inte bara kemiska reagenser utan också ingredienser som sköter krökstrukturen - naturliga växtekstrakter, vitaminer, oljor, UV-skyddande filter.

God hållbar färg måste uppfylla flera viktiga kriterier:

 • Det tvättas inte helt. Det blir möjligt att återvända den naturliga färgen först efter hårväxt.
 • Klara 100% förklädd naturligt grått hår.
 • Kan ändra hårets nyans på 2-4 nivåer.
 • Bör jämnt täcka håret, lämnar inga fläckar och skalliga fläckar.
 • Den valda tonen enligt katalogen måste motsvara den färg som erhållits på håret (en liten avvikelse tillåts beroende på det ursprungliga färgschemat).

Vi har sammanställt en bedömning av de bästa och mest populära hårdvarorna, med hjälp av vilken du enkelt kan ge ditt utseende nyhet och attraktivitet, utan att riskera skada på hårbotten eller "bränna" frisyren. Endast de färgämnen som:

 • ha den rikaste kompositionen;
 • ge den längsta färgningseffekten;
 • tjänade de mest positiva recensionerna från proffs
 • oftast nämns i vanliga kvinnors kommentarer.

TOP 8 mest resistenta hårfärger

8 ESTEL gelfärg I VÄLJ EN FÄRG

Den nya utvecklingen av det inhemska varumärket ESTEL uppmärksammar primärt på den ovanliga strukturen. Detta är den första gelfärgen som ger hållbar färgning och högkvalitativ restaurering av hårstrukturen samtidigt. Luftkonsistensen blandas jämnt med aktivatorn, varefter det är extremt enkelt och bekvämt att fördela produkten genom håret. Efter färgning under lång tid (upp till 3 veckor) bevaras effekten av ljuslaminering. Kameliaolja, som ingår i glansförstärkaren, har en fördelaktig effekt på hårsäcken, vilket gör den starkare och det färgade håret självt - mjukt, hanterbart och elastiskt.

ESTEL Gel Paint Series I VÄLJ EN FÄRG har också bevisat sig bland professionella colorists. Med det här verktyget kan du snabbt och enkelt ändra kvinnornas utseende i alla åldrar, och ett stort urval av ultramoderna nyanser (mer än 20) ger en exakt passform i bilden. Tyvärr har graden av persistens av detta verktyg orsakat en tvetydig bedömning. Vissa flickor hävdar att effektens varaktighet är helt förenlig med den angivna, medan andra klagade över den snabba utlakningen av pigment och förlust av ljusstyrka redan under den andra veckan.

7 KEEN Färgkräm

Professionell tysk krämfärg KEEN Color Cream var ursprungligen avsedd att användas av tillverkare i salongen. Emellertid förenklar dess krämiga konsistens ansökningsförfarandet i en sådan utsträckning att många kvinnor började använda kompositionen för färgning av hår hemma. I raden på mer än 100 nyanser, men det här är inte gränsen. De mest extraordinära och extravaganta modekvinnorna kan framgångsrikt blanda olika pigment för att få det mest kreativa och ovanliga färgschema som möter deras individuella smak och önskemål.

Måla särskilt älskade blondiner. De noterar en utmärkt grad av lättnad, utan att gulna och torka håret. När du köper den här produkten, kom ihåg att handskar och oxidator i uppsättningen med färg inte går. Därför måste du köpa dessa komponenter separat. Det är också värt att notera rörets lämpliga volym (100 ml), vilket garanterar en fullständig och jämn färgning av strängar av vilken längd som helst. Men det finns en obehaglig nyans - för vissa kvinnor har KEEN Color Cream orsakat en brännande känsla på huden, rodnad och lätt skurning av epidermis. Därför, före färgning, se till att passera ett allergiskt reaktionstest, så att du inte skadar din hälsa.

6 Syoss Oleo Intense

Syoss Oleo Intense produktlinje är en unik formel för resistent färg utan att det finns aggressiv ammoniak. Den mjuka formeln av läkemedlet ger utmärkt pigmentering, inte bara utan att skada håret, utan också ta hand om varje hår. Naturolja aktivator närmar hårkroppen, berikar den med viktiga vitaminer och mikroelement och panthenol, keratiner och aprikoskärnaxtrakt, som balsammen kommer med i en uppsättning med färg, hjälper krullarna att behålla pomp och hälsosam glans under hela beläggningsperioden.

Enligt tillverkaren kommer håret att vara 40% mjukare och silkes efter applicering av Oleo Intense. Den lovade perioden för bevarande av effekten är standard - upp till 6 veckor. Men när man bedömde hållbarheten hos det resulterande färgschemat var de flesta kvinnor överens om att dess ljusstyrka och mättnad räcker för högst en månad. Också recensioner på internet berättar om att denna färg har utmärkt färgreproduktion, brinner inte hårbotten, har en medelstoftstruktur, sprid sig inte när den appliceras och när den utsätts för utsatta kroppsområden tvättas den lätt med vanligt tvål. Sammanfattningsvis kan vi säga att Syoss Oleo Intense är det bästa valet för dem som färgar håret ofta och inte vill äventyra deras hälsa.

5 LONDAOLOLOR

Sammansättningen av den populära krämfärgen LONDAїOLOR innehåller högaktiva mikrosfärer-molekyler av färgat pigment som tränger djupt in i håret och ger varaktig färgning i upp till 6 veckor. För bättre hårvård har tillverkaren lagt till naturliga vaxkomponenter i beredningen, vilket ger ett tillförlitligt skydd mot torkning och skadliga effekter av solljus.

En speciell stolthet hos tillverkaren är en exklusiv parfym formel, som var inblandad i tillverkningen av färgämnesammansättning. Trots närvaron av ammoniak har färgen en mycket trevlig arom (så mycket som möjligt), vilket gör det bekvämare att använda, särskilt hemma. Verktyget har ett antal begränsningar - det rekommenderas inte för tjejer under 18 år, och det är inte tillåtet att ansöka om att måla ögonbryn och ögonfransar. I allmänhet är detta ett mycket bra alternativ för en billig professionell färg som helt uppfyller alla europeiska standarder. Enligt en av de mest ansedda platserna-otzovikov var mer än 85% av kunderna nöjda med kvaliteten på LONDAїOLOR, vilket innebär att denna produkt är värdig att skriva in vårt betyg av det bästa.

4 wella wellaton

Röret av resistenta färger Wellaton är en annan kvalitetsprodukt från det tyska varumärket Wella. Detta verktyg är lämpligt för färgning av naturligt hår, perfekt maskerar grått hår, och kan snabbt och enkelt ändra kvinnans bild. För närvarande säljs färgämnet i två former - i form av en grädde och i form av en mousse. Paletten innehåller ett komplett utbud av nyanser, inklusive grundläggande, röda, ljusa och naturliga färger, som ständigt kompletteras beroende på kvinnornas preferenser och nuvarande trender i modevärlden.

Tillverkare Wellaton lovar kvalitetssalongmålning varje kvinna, oavsett om hon vänder sig till en specialist eller utför färgningsproceduren på egen hand. Satsen, förutom själva färgen och utvecklaren, innefattar terapeutiskt serum med provitamin B5. Det garanterar omhyggligt omslag av varje hår, tack vare vilket krullarna får extra volym och är skyddade mot blekning och fotografering. Några användare i sina recensioner noterade att ägarna till det tjocka, lyxiga hårhåret på en påse gräddfärg kanske inte räcker till. Men moussen konsumeras mer ekonomiskt, så det kan enkelt fördelas på långa strängar. Den angivna graden av motstånd - 3.

3 Schwarzkopf färgmask

Det tyska företaget Schwarzkopf erbjuder sina kunder ett nytt färgformat - ett färgämne i form av en mask. Egen teknik, som kombinerar det bästa resultatet och användarvänlighet, ger dig en bländande glans och rik färg, som håller håret i flera veckor. Färgen fyller helt det grå håret, används för överlappning av ditt eget pigment, ljussättning och för toning av enskilda strängar.

Den tjocka konsistensen av produkten gör applikationsprocessen så enkel och bekväm som möjligt. Till skillnad från andra resistenta målarfärger behöver inte arbeta med Color Mask några separata tallrikar eller borstar. Färgkrämen läggs direkt till burken med utvecklaren, varefter blandningen måste skakas kraftigt och sprida sig enkelt över hela längden av håret med händerna (handskar är fastsatta). Reaktionstiden är inte mer än en halvtimme, varefter huvudet behöver behandlas med en mjukgöringsbalsam, som också ingår i preparatets pris.

Färgområdet har 22 ljusa och mättade nyanser, som börjar med blåsvart och slutar med en delikat gyllene blondin. Beläggningseffektens varaktighet är minst 6 veckor. Pris för 150 ml - ca 500 rubel.

2 Garnier Color Naturals

Garnier Color Naturals är kanske en av de mest godartade ammoniakfärgerna i vårt betyg. Tack vare en balanserad komposition som innehåller tre typer av naturliga oljor (oliv, shea och avokado) har läkemedlet en stark skyddande och omtänksam effekt, vilket gör hårstrukturen starkare, mer elastisk och hälsosam, återställer håret från insidan och ger en mjuk glöd och glans.

Tillverkaren garanterar hållbarhet i upp till 6-7 veckor, vilket är en av de bästa indikatorerna. Enligt kunder behåller färgen sin skugga i ungefär ett och ett halvt år, varefter det kommer av jämnt när håret växer. Färgen har en krämig konsistens, fördelas enkelt med pensel, flödar inte, orsakar sällan en allergisk reaktion och har en ganska trevlig lukt. Av bristerna konstaterade vissa kvinnor en liten manifestation av yellowness under blonding, men oftast beror det på att kraven eller hårets individuella egenskaper inte överensstämmer. Det är också värt att notera den överkomliga kostnaden för en kosmetisk produkt - för 110 ml av en högkvalitativ skönhetsprodukt måste du bara betala 150-170 rubel.

1 L'oreal Paris Preference skäl

Ihållande krämfärg från det legendariska kosmetikföretaget L'oreal Paris kan med rätta kallas bäst i vårt betyg, eftersom det motsvarar alla angivna indikatorer. Preference Recital ger enhetlig täckning, ger hårglans och mättnad, och effekten har en rekordperiod - upp till 8 veckor.

Vid utvecklingen av detta färgämne användes tekniken för första gången mot färgutlakning, så att färgen och om två månader är så ljus som omedelbart efter färgning. Kompositionen utmärks av avsaknaden av en skarp lukt och en trevlig krämig konsistens, vilket gör det bekvämt att arbeta med Preference Recital även för en lekman.

Färgen har testats fullständigt med hjälp av en spektrofotometer, som visade den perfekta matchningen mellan det faktiska färgresultatet och de uppgifter som tillverkaren lämnat. Professional colorists noterade också det utmärkta tillståndet hos håret efter proceduren. Vanliga kvinnor som använde färg hemma, lovade den rika färgpaletten (upp till 32 toner) och närvaron av en balsamförstärkare i kompositionen. Dessutom ingår en detaljerad instruktions- och skyddshandskar. Volymen på flaskan - 60 ml.Nästa Artikel
Topp 5 baby hårväxt shampoo