Färgning

Nizoral schampo

Nizoral är ett syntetiskt bredspektrum antifungalt medel.Den huvudsakliga aktiva beståndsdelen är ketokonazol. Detta läkemedel är ordinerat huvudsakligen för svampskador, onychomycosis, seborréexem, mjäll och pityriasis.

Andrea håravfall botemedel

Det faktum att Kina är känt för sin folkmedicin är känt över hela världen. Till och med det sista Nobelpriset på medicinsk området för öppen botemedel mot malaria gavs till en professor från Akademin för traditionell kinesisk medicin Youyou Tu.

Hur man behandlar mjäll i en tonåring

Ofta på 12 år finns det problem med mjäll. Det orsakar irritation och förstör utseendet på en person. Därför måste denna svamp bekämpas. För att bli av med mjäll, är det först och främst nödvändigt att ta reda på orsakerna till sjukdomen.

Darsonval mot huvudvärk!

Huvudvärk är det vanligaste problemet med det moderna samhället. Och mest av allt från denna lidande lider invånarna i megacities. Självklart kan du lindra symtomen med hjälp av "snabba" smärtstillande medel, men de har som regel biverkningar och löser inte problem med huvudvärk, utan dricker bara det.

Naturalis hårmask med pepparrecensioner

Intensiv förstärkningsmask med peppar väcker hårsäckar, stärker håret och förhindrar håravfall. Detta beror på capsaicin - ett ämne som är rik på heta paprika och naturlig SenseHot vaniljeter, som har en intensiv uppvärmningseffekt.

Spiral curling irons

Snyggt och attraktivt utseende är inte bara naturliga data utan också konstant arbete under dig. Företrädarna för det fina kön spenderar mycket tid, ansträngningar och pengar för att se attraktiva ut.

Burdock Hair Mask: 7 Recept för Hemanvändning

Maskens viktigaste ingrediens är burdockolja, rik på vitaminer, mineraler och fettlösliga syror, naturlig olja, som kan köpas på något apotek.Kockolja har länge använts i populära recept för vackert hår och är idag en del av många kosmetika för hår och hudvård.

Olivolja för hår - de bästa maskerna från olivolja

Olivolja för hår. Fördelarna.Olivolja har använts av modekvinnor i århundraden som utgångspunkt för hemlagade hårmaskor. Även i antikens Grekland använde kvinnor masker från olivolja för behandling och tillväxt av hår hemma.

Fördelarna med björkbuljong, löv och juice för hår

Olika naturliga örter har alltid använts för att behandla hår och hårbotten. Användningen av naturliga ingredienser för att återställa och förbättra tillståndet hos strängarna konkurrerar med dyra procedurer i skönhetssalonger eller med användning av kosmetika.